هرچه دارم از بركت دعاي پدر است
آيت الله العظمي مرعشي نجفي رحمةالله عليه فرموده است: «زماني كه در نجف بوديم، يك روز مادرم فرمودند: پدرت را صدا بزن تا براي صرف ناهار تشريف بياورد. حقير به طبقه بالا رفتم و ديدم پدرم در حال مطالعه خوابش برده، مانده بودم چه كنم؟ از طرفي مي خواستم ام مادر را اطاعت كنم، و از طرفي مي ترسيدم با بيدار كردن پدر باعث رنجش خاطر او گردم. خم شدم و لب هايم را كف پاي پدر گذاشتم و چندين بوسه برداشتم، تا اينكه در اثر قلقلك پا، پدرم از خواب بيدار شد و ديد من هستم. وقتي اين علاقه و ادب و كمال احترام را از من ديد، فرمود: شهاب الدين تو هستي؟
عرض كردم: بلي آقا.
دو دستش را به سوي آسمان بلند كرد و فرمود: پسرم! خدا عزتت را بالا ببرد و تو را از خادمين اهل بيت عليهم السلام قرار دهد.
حضرت آيت الله مرعشي نجفي مي فرمود: من هرچه دارم از بركت آن دعاي پدرم است.
پينوشتها:
1. رمز موفقيت بزرگان، رضا باقي زاده، ص117.
توضيح: مرجع عالي قدر و فقيه اهل عليهم السلام حضرت آيت الله مرعشي نجفي قدس سره الشريف در روز بيستم صفر 1315 در نجف اشرف در خانواده علم و تقوا پا به عرصه وجود نهاد و سرانجام در 7 صفر سال 1411 (7 شهريور 1369) در شهرستان قم، چهره در نقاب خاك كشدي. تدريس بيش از 68 سال در حوزه علميه قم و نيز قبل از ان در نجف اشرف و تربيت هزاران شاگرد كه هر يك خود در زمره بزرگان اسلام مي باشند، بخشي از خدمات ان عام فرزانه به حساب مي آيد. بنياد صدها مدرسه علميه و هزاران مسجد، حسينيه، كتابخانه و مراكز فرهنگي، رفاهي و درماني در قم و شهرستان هاي داخل و خارج از كشور، و نيز احيا و اشاعه آثار دانشمندان متقدم اسلامي، هم چنين تاليف و تصنيف بيش از صد اثر در علوم مختلف اسلامي به ويژه فقه، اصول، كلام، تفسير، درايه، انساب و ادبيات از ديگر خدمات ايشان مي باشد.
از روزگاري كه در نجف اشرف به تحصيل و تدريس اشتغال داشته اند پيوسته درجمع آوري كتاب هاي نفيس خطي از هر فرصتي استفاده نموده و با انجام روزه و نماز استيجاري، كار شبانه در كارگاه برنج كوبي و حذف يك وعده غذا در بيست و چهار ساعت وجوه به دست آمده صرف خريد كتاب مي كرد و همه آنها هم اكنون در گنجينه كتابخانه معظم له مورد استفاده مي باشد.
در نتيجه تلاش مستمر ايشان در همين راستا، اكنون شاهد كتابخانه عظيمي هستيم كه از لحاظ شمول نسخه هاي خطي نفيس، نخستين كتابخانه ي كشور، سومين كتابخانه جهان اسلامي و يكي از بزرگ ترين و مشهورترين كتابخانه ها در جهان به شمار مي رود.
منبع:
عباس زاده، علیرضا؛ (1388) بوسه بر دست پدر، کاشان، مرسل، چاپ اول.