کارشناس اداره بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: قیمت بالای میوه و سبزی موجب بروز سوءتغذیه در افرادی میشود که توان خرید آن را ندارند؛ مصرف نکردن میوه و سبزی موجب اضافه وزن و چاقی در افراد میشود.
پریسا ترابی در گفتوگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبری فارس «توانا» اظهار داشت: سوءتغذیه فقط به کم یا زیاد مصرف کردن مواد غذایی نیست و مصرف غذاهای آماده و رستورانی نیز موجب بروز سوءتغذیه در افراد میشود.
وی گفت: اگر به هر دلیلی افراد مواد غذایی را به میزان کافی مصرف نکنند سوءتغذیه بروز میکند همچنین اگر افراد انتخاب درستی در تهیه مواد غذایی نداشته باشند، خود این مسئله موجب بروز سوءتغذیه خواهد شد.
کارشناس اداره بهبود تغذیه وزارت بهداشت اضافه کرد: بروز سوءتغذیه هم در طیف مرفه جامعه و هم در اقشار کم درآمد جامعه وجود دارد و منحصر به اقشار کم درآمد نیست.
ترابی بیان داشت: مصرف نوشابههای گازدار و تنقلات بیارزش موجب بروز سوءتغذیه میشود و بهترین غذا، غذایی است که در منزل تهیه شود و سرشار از موادغذایی سالم و پر ارزش باشد.
وی ادامه داد: افراد کم درآمد که توان خرید گوشت را ندارند، میتوانند از تخم مرغ که معادل گوشت است، استفاده کنند همچنین باید به جانشینها و جایگزینهای موادغذایی توجه داشته باشیم.
کارشناس اداره بهبود تغذیه وزارت بهداشت افزود: قیمت بالای میوه و سبزی موجب بروز سوءتغذیه در افرادی میشود که توان خرید آن را ندارند؛ مصرف نکردن میوه و سبزی موجب اضافه وزن و چاقی میشود.
دانشیار انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور گفت: کاهش مصرف میوهها و سبزیها مقاومت بدن را کاهش میدهد همچنین میوهها و سبزیها در رژیم غذایی افراد مظلوم واقع شدهاند.
تیرنگ نیستانی در گفتوگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبری فارس «توانا» اظهار داشت: کمبود موادغذایی مانند میوه و سبزی در رژیم غذایی موجب کاهش مقاومت بدن افراد میشود.
وی گفت: میوهها و سبزیها در رژیم غذایی افراد مظلوم واقع شدهاند؛ در حالی که سرشار از مواد معدنی و ویتامینهای محلول در آب و فتیکمیکالها هستند که برای مقابله با ویروسهای سرماخوردگی بسیار اهمیت دارند.
دانشیار انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور اضافه کرد: اگر فردی دچار سرماخوردگی شود به دلیل اینکه عفونت در بدنش افزایش پیدا میکند، باید مواد مغذی بیشتری مصرف کند.
نیستانی افزود: خیلی از بیماران، زمانی که دچار سرماخوردگی میشوند، دچار اضافه وزن نیز میشوند، به دلیل اینکه مواد غذایی را بیش از حد نیاز مصرف میکنند ولی باید دانست در این دوران فرد نیازمند آب و مایعات مفیدی است تا کمآبی بدنش جبران شود.
مصرف شیر در دوران سرماخوردگی موجب افزایش تب نمیشود
وی بیان داشت: برخی تصور دارند که مصرف شیر در دوران سرماخوردگی موجب افزایش تب میشود ولی باید دانست که مصرف یک لیوان شیر مشکلی ایجاد نمیکند.
دانشیار انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور ادامه داد: شیر سرشار از مواد مغذی و پروتئینهای مفیدی است که میتواند انرژی بدن را افزایش دهد و افرادی که بر اثر سرماخوردگی دچار ضعف شدهاند، میتوانند از آب میوه استفاده کنند.