چه بخوریم تا افسرده نشویم؟
یک متخصص اعصاب و روان می گوید: با خوردن لبنیات و برخی مواد غذایی دیگر سطح اسید آمینه تریپتوفان را در بدن افزایش دهید. دکتر معصومه صیفوری اظهار داشت: سروتونین یک نوروترنسمیتر است که در تنظیم احساسات نقش مهمی را ایفا میکند و پیش زمینه ساخت آن در بدن وجود آمینوی تریپتوفان است. دکتر صیفوری در ادامه تصریح کرد: لذا با خوردن مواد غذایی حاوی تریپتوفان میتوان سطح تولید سروتنین را افزایش داد و از بروز اختلال افسردگی تا حدود زیادی جلوگیری کرد.
وی گفت: لبنیات یکی از مهمترین منابع تامین تریپتوفان هستند و در کنار آن میتوان از تخمه آفتابگردان، دل و جگر، ماهی نیز نام برد.
دکتر صیفوری تاکید کرد: مصرف بعضی مواد غذایی با کاهش استرس همراه است زیرا فعالیت سروتونین را در پی دارد که فرد را آرام کرده و احساسات را تنظیم میکند. در واقع تولید سروتونین احساس سرخوشی در انسان ایجاد کرده و مانع از بروز افسردگی میشود.
گفتنی است، از مهمترین منابع تامین تریپتوفان میتوان به گل کلم، بروکلی، تخم مرغ، جوجه، اسفناج و میگو اشاره کرد.