نويد شاهد: برخي رزمندگان گو اين كه مي دانسته اند در مكتب عشق به خميني (ره) كه عشق به همه خوبي هاست، به خيل شهدا مي پيوندند در وصيت نامه هاشان ، علاوه بر سفارشاتي متعارف به خانواده و اطرافيان، توصيه هايي شنيدني هم براي مسئولان داشته اند؛ ...
به گزارش نويد شاهد به نقل از پايگاه اطلاع رساني حوزه نيوز، برخي رزمندگان گو اين كه مي دانسته اند در مكتب عشق به خميني (ره) كه عشق به همه خوبي هاست، به خيل شهدا مي پيوندند در وصيت نامه هاشان ، علاوه بر سفارشاتي متعارف به خانواده و اطرافيان، توصيه هايي شنيدني هم براي مسئولان داشته اند؛ مسئولاني كه بايد بدانند ميراث دار چه گوهرهاي ارزشمندي هستند و اينك و در هر زماني مخاطب اين كلمات نوراني و ماندگار در تاريخ انقلاب اسلامي مي باشند.
از اين منظر نيز روحاني شهيد حسين طباخي در وصيت نامه خويش چنين مي نويسد: «آقايان و دولتمردان توجه كنيد كه شما وارث خون شهيدان گلگون كفن، از صدر اسلام تاكنون مي باشيد. كم كاري و اهمال در وظايف، و بي توجهي به ضوابط انقلابي اسلام، خيانتي است بس بزرگ به خون شهيدان و اسلام عزيز. توجه داشته باشيد كه معيارمان در انتخاب مسؤولين، تقوي و اخلاص اشخاص باشد، نه ميزان وابستگي آنها به گروه يا طرز فكر شما »
اين شهيد بزرگوار كه در هفدهمين روز از سال 1339 ديده به جهان گشود، همچنين در جاي ديگري از وصيت نامه خويش خطاب به برادران و خواهران ايماني چنين قلم بر جريده پاياني زندگي دنيايي اش مي نگارد: «برادران و خواهران،از گروه گرايي به هر عنوان پرهيز كنيد و اگر مي خواهيد به تشكيلاتي جهت پاسداري از دستاوردهاي انقلاب بپيوندند،به بسيج مستضعفين برويد و آن را تقويت كنيد.»
شهيد طباخي ، تحصيلات دوران ابتدايي تا متوسطه را با موفقيت پشت سر گذاشت و پس از آن در سال 56 به دانشگاه راه يافت و در رشته تربيت بدني مشغول به تحصيل شد.
اين شهيد والامقام از اوان جواني پس از شناخت ماهيت رژيم منحوس پهلوي با پخش اعلاميه هاي حاوي پيام امام خميني(ره) و نيز فروش كتاب هاي سياسي و مذهبي فعاليت خود را عليه رژيم ستمشاهي آغاز نمود، سپس با راه يافتن به دانشگاه گيلان بر دامنه مبارزات خود افزود و در اين رابطه به جهت برگزاري جلسات سياسي و راهپيمائيها و تبليغات اسلامي بارها با عوامل رژيم درگير شد.
همچنين با داشتن زمينه هاي معنوي پس از پيروزي انقلاب شكوهمند اسلامي، ضمن تحصيل در دانشگاه، به حوزه علميه قم راه يافت و با ابراز لياقت و شايستگي، مسؤوليت هايي را در حوزه عهده دار شد.
اين روحاني شهيد در پرتو بهره مندي از روحي پر جوش و خروش در جهت اعتلاي اهداف انقلاب از هيچ فعاليتي دريغ نمي كرد ، چه آن كه مسؤوليت هاي متعددي همچون مسؤوليت انجمن اسلامي دانشگاه گيلان، دفتر تبليغات وابسته به مدرسه عالي شهيد مطهري، بسيج مستضعفين را متقبل شد و در اين راستا،گام هاي ارزنده اي برداشت.
شهيد طباخي جواني پويا،وارسته، متواضع و برومند بود كه پست و مقام هيچ گونه خللي در ارزشهاي والاي انساني او ايجاد نكرد.
شهيد طباخي ضمن تلاش در سنگر علم و ايمان و فعاليت در ارگانها و نهادهاي مختلف گامي فراتر برداشته و به دفعات در جبهه هاي نبرد حق عليه باطل حضور يافت.
اين روحاني مجاهد، پس از حضور فعالانه در جبهه، در 22 دي ماه 65 با شركت در عمليات ظفرمندانه كربلاي 5 در منطقه عملياتي شلمچه، بر اثر اصابت تركش جان خويش را نثار مولا و مقتدايش حسين بن علي(ع) نمود و بدين سان ميهمان عرشيان شد و پيكر پاك و مطهرش در جوار امامزاده علي اكبر چيذر تهران آرام گرفت.
روحش شاد و يادش گرامي باد