نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1

موضوع: کمیته ۶+۷!! در شرایط شکننده

  1. #1
    حق آب و گل داره مجید آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    محل سکونت
    روی زمین خدا
    نوشته ها
    1,182
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض کمیته ۶+۷!! در شرایط شکننده

    کمیته ۶+۷ در شرایط شکننده


    گروه سیاسی اصولگرایان و مدعیان اصولگرایی و تمامی گروه‌های سیاسی نزدیک به جریان اصولگرایی قرار بود در کمیته‌ای تحت عنوان ۸+۷ گرد هم آیند و صحنه انتخابات مجلس را قبضه کنند اما این وحدت که بر مبنای سهم‌خواهی از سوی گروه‌های سیاسی متنوع طراحی شده بود، خیلی زود و سریع حالتی شکننده به خود گرفت و از اجماعی گسترده میان گروه‌های مختلف به پاتوق چند گروه خاص تبدیل شد.
    ابتدا این پایداری‌ها بودند که نسبت به برخی از فرایندها و افراد در کمیته وحدت اشکال وارد کردند و پس از یک پروسه زمانی چند ماهه در نهایت اعلام کردند که در این کمیته جایی برای خود نمی‌بینند و در انتخابات به صورت مستقل حاضر خواهند شد. الهام و باقری لنکرانی آخرین چهره‌های شاخص این جریان هستند که به صورت رسمی طی روزهای گذشته اعلام کرده‌اند جبهه پایداری در انتخابات مجلس نهم لیست جداگانه خواهد داد.
    اما در کنار پایداری‌ها، گروه‌ها و جریان‌های دیگر اصولگرایی هستند که چندان تمایلی به یکه‌تازی کمیته وحدت در میدان انتخابات ندارند. جبهه ایستادگی انقلاب که امروز در واقع محل تجمع نزدیکان و اطرافیان سیاسی محسن‌رضایی است نیز تقریباً ارائه لیست جداگانه را تأیید کرده و حسن بیادی، سخنگوی آن نیز خبر از قطعی شدن اسامی برخی افراد در این لیست داده است.
    اما طی روزهای گذشته، شهاب‌الدین صدر نیز پرچمی دیگر را از گوشه‌ای از اردوگاه اصولگرایان بلند کرد و تلویحاً از تشکیل جبهه‌ای به نام بصیرت و بیداری اسلامی خبر داد.
    خبر جدایی لاریجانی و قالیباف از ۸+۷
    چند روز پیش سایت خبری بازتاب که به تازگی فعالیت خود را از سر گرفته، در گزارشی خاطرنشان کرد که اصرار جمعیت ایثارگران بر مواضع خود در کمیته ۸+۷، احتمال فروپاشی جبهه متحد اصولگرایان را افزایش خواهد داد. این سایت می‌نویسد: «فشارهایی از سوی جمعیت ایثارگران و رهپویان انقلاب برای خارج کردن برخی افراد از فهرست جبهه متحد در جریان است که نتیجه این اقدامات، می‌تواند به خارج شدن جبهه متحد از جایگاه و فلسفه اصلی خود که انعکاس دیدگاه‌ها و صداهای برخاسته از جبهه اصولگرایی است، بینجامد. این شرایط که از نگاه برخی باعث تبدیل این جبهه به جای اصولگرایان به جمعیت ایثارگران شده است، موجب گردیده تا قالیباف و لاریجانی، دو تن از ارکان اصلی جبهه متحد در حال تجدیدنظر در همراهی با آنها شوند که در صورت تحقق این اقدام، با وجود فهرست جبهه پایداری، عملاً جبهه متحد اصولگرایی در آستانه فروپاشی قرار خواهد گرفت.»
    نویسنده مطلب با بیان این که احتمال فروپاشی جبهه متحد اصولگرایان افزایش یافته است، متذکر می‌شود: «در صورتی که کاندیداهای مورد نظر قالیباف و لاریجانی از فهرست جبهه متحد حذف شوند و کاندیداهای موردنظر محسن‌رضایی نیز در این فهرست جای نگیرند، سه فهرست شامل جبهه متحد، فهرست قالیباف- لاریجانی- رضایی و جبهه پایداری به رقابت می‌پردازند که در این شرایط فهرست جبهه متحد تقریباً بی‌معنی خواهد بود.»
    با این حال پس از آن که شایعاتی درباره تزلزل در جبهه متحد اصولگرایان به واسطه جدایی لاریجانی و قالیباف از کمیته وحدت منتشر شد، محمدباقر قالیباف با ارسال نامه‌ای به شورای مرکزی این جبهه، شایعات را رد کرد.شهردار تهران با اعلام این مطلب که خود را موظف به اجرای تصمیمات این شورا می‌دانم، تأکید کرد: «بنده مدعی اختصاص هیچ سهمی در لیست انتخاباتی جبهه متحد اصولگرایان نیستم و معتقدم شورای مرکزی این جبهه باید با دقت نظر بر مبنای صلاحیت‌ها، کاندیداهای اصلح را انتخاب کند.»این اظهارات قالیباف البته در شرایطی مطرح می‌شود که عملکرد و خط‌دهی سیاسی برخی رسانه‌های نزدیک به او کمی پیچیده‌تر از متن نامه لیدرشان می‌باشد.
    وحدت تشکیلاتی مفید نیست
    غلامحسین الهام، عضو شورای مرکزی جبهه پایداری نیز چند روز پیش با بیان این که وحدت تشکیلاتی جریان اصولگرایی ضرورت ندارد، گفت: «این جبهه با خط مشی مستقل، نامزدهای خود را برای انتخابات مجلس نهم معرفی خواهد کرد.» وی همچنین خاطرنشان می‌کند که ایجاد وحدت از نظر تشکیلاتی میان جبهه متحد و پایداری در موضوع انتخابات نه مفید است و نه ضرورت دارد؛ جریان‌های موجود در گفتمان اصولگرایی می‌توانند در قالب لیست‌های مستقل در انتخابات حضور پیدا کنند و این امر به رقابت صحیح و درون گفتمانی می‌انجامد و رقابت سالم افزایش مشارکت را در پی خواهد داشت. کامران باقری‌لنکرانی نیز در نشست خبری جبهه پایداری، طی سخنانی با تأکید بر تشکیل گفتمانی جبهه پایداری، گفت: تاکنون ۱۳۰ نامزد جبهه پایداری در سراسر کشور قطعی شده است اما ممکن است ما برای ۲۹۰ کرسی مجلس نامزد نداشته باشیم.
    جبهه ایستادگی هم مستقل می‌آید
    در این بین سخنگوی جبهه ایستادگی هم از ارائه لیست جداگانه از سوی این تشکل خبر داد. حسن بیادی با تأکید بر این که جبهه ایستادگی اقدام به انتشار لیست جداگانه در تهران خواهد کرد، گفت: «لیست این جبهه تنها برای تهران نیست؛ بلکه در سراسر کشور کاندیدا معرفی خواهیم کرد.» سخنان بیادی در حالی مطرح می‌شود که اگر احتمال جدایی قالیباف و لاریجانی به حقیقت بپیوندد، امکان دارد نمایندگان این دو نفر با لیست جبهه ایستادگی ائتلافی تاکتیکی داشته باشند.
    جبهه‌ای با ۲۸ تشکل اصولگرا؛ رقیب جدید جبهه متحد
    از سوی دیگر در حالی که زمزمه‌های تشکیل جبهه بصیرت و بیداری اسلامی بعد از تشکیل فراکسیون بیداری اسلامی در مجلس به ریاست سیدشهاب‌الدین‌صدر شنیده می‌شد، با برگزاری همایش بصیرت و انتخابات در هفته جاری این جبهه نیز به صورت رسمی اعلام موجودیت کرد.
    حجت‌الاسلام سیدعلی طاهری، نماینده مردم گرگان در مجلس شورای اسلامی نیز با اعلام این که جبهه‌ای با این نام بزودی فعالیت خود را آغاز می‌کند، خاطرنشان کرد: «۲۸ تشکل که همگی از لحاظ جهت‌گیری سیاسی اصولگرا هستند، در این جبهه تعریف می‌شوند.» محمدعلی بزرگواری، نماینده کهگیلویه و بویراحمد در مجلس شورای اسلامی نیز تشکیل این جبهه در آستانه انتخابات را در جهت جمع کردن نیروهای اصولگرا و جلوگیری از پراکنده شدن آنها ارزیابی کرد.
    اعلام موجودیت جبهه جدید به مصلحت نیست
    محمدرضا باهنر در همین خصوص و در واکنش به تشکیل جبهه‌ای با عنوان «بصیرت و بیداری اسلامی» از سوی سیدشهاب‌الدین صدر تأکید کرد: اگر جبهه جدیدی اعلام موجودیت کند حتی با هدف وحدت به مصلحت نیست.
    نایب رئیس مجلس در گفت‌وگو با در حالی که می‌گفت خبری قطعی درباره تشکیل جبهه جدید ندارد، ادامه داد: ایشان خودشان اعلام کردند که جبهه جدیدی نیست بلکه هدف همکاری برای بالا بردن ظرفیت اصولگرایی است.
    باهنر ادامه داد: ایجاد جبهه جدید از درون جبهه متحد اصولگرایی به مصلحت نیست اما اگر بیرون از جبهه متحد باشد تکلیف دیگری دارد.
    وی همچنین درباره رابطه جبهه متحد با این جبهه جدید تصریح کرد: زمان زیادی باقی‌نمانده و شناسایی و همکاری با جبهه‌های تازه متولد شده سخت است.
    آیا جامعه مدرسین به صورت مستقل در انتخابات حاضر خواهد شد؟
    اما سخنان روز گذشته آیت‌الله حسن ممدوحی، از اعضای برجسته جامعه مدرسین نیز افق جدیدی را درخصوص وضعیت کمیته ۶+۷ ایجاد کرد. وی که تشکل متبوعش جزو اولین جریان‌های سیاسی پیشگام در ایجاد کمیته وحدت بوده است، گفته: «تصمیمی که جامعه مدرسین در عرصه انتخابات مجلس نهم اتخاذ می‌کند، تحت تأثیر هیچ گروه و تشکلی نخواهد بود.» وی خاطرنشان کرد: «ما رأی خود را درباره کاندیداها اعلام می‌کنیم و کاری نداریم که مورد تأیید یا رضایت تشکل خاصی باشد یا نباشد.»
    عضو ارشد جامعه مدرسین حوزه علمیه قم اضافه کرد: «ممکن است برخی تشکل‌ها پیشنهادهایی داشته باشند ولی ما کاملاً مستقل عمل می‌کنیم و هیچ کاری با کسی نداریم.»
    آینده جبهه متحد از ابتدا شبهه‌ناک بود
    نماینده اصولگرای شازند در مجلس شورای اسلامی هم اختلاف در درون جبهه متحد اصولگرایی، را سمی مهلک و مانعی برای تحقق وحدت ارزیابی کرد.
    محمود احمدی بیغش به خبرنگار گفت: معتقدم کسانی که در جبهه متحد رسوخ کرده و مسئولیت دارند، سوابق و عملکردشان شبهه‌ناک است.

    وی ادامه داد: گرچه در رأس این جبهه عالم جلیل القدری همچون
    آیت‌الله مهدوی‌کنی است اما مسئولیت گرفتن این گونه اشخاص از ابتدا آینده این جریان را با شبهه مواجه می‌کرد.
    جبهه متحد با ترکیب فعلی کارآیی ندارد
    یک عضو جبهه پایداری انقلاب اسلامی نیز گفت: از ابتدا هم پیش‌بینی می‌شد که جبهه متحد اصولگرایان با ترکیب فعلی نتواند کارآیی لازم را داشته باشد.
    محمد جواد ابطحی، نماینده مردم خمین در گفت‌وگو با با اشاره به ترکیب ۶+۷ و اختلافاتی که بین طیف‌های مختلف وجود دارد، اظهار کرد: البته امیدواریم عقلای جبهه پایداری آن گونه که از آنها شناخت داریم به گونه‌ای عمل کنند که این جبهه بتواند در انتخابات به جمع‌بندی نهایی رسیده و دچار انحلال نشود.
    وی همچنین درباره احتمال اعلام موجودیت جبهه جدیدی با عنوان
    «بصیرت و بیداری اسلامی» گفت: این جبهه البته با هدف تجمیع چهره‌های سرشناس سایر
    گروه های اصولگرا و ائتلاف در انتخابات با رویکرد وحدت حداکثری است و تلاش می‌کند بین طیف‌های مختلف قرابت بیشتری ایجاد کند اما معتقدیم که اکنون با توجه به مدت زمان کوتاهی که تا انتخابات مانده برای این ائتلاف هم فرصتی باقی نیست.
    این عضو جبهه پایداری در عین حال معتقد است که اکنون اقبال عمومی به جبهه پایداری نسبت به سایر گروه‌های اصولگرا بیشتر شده است.
    ٭ ٭ ٭
    اینک در حالی که کمتر از یک ماه به برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی وقت باقی مانده، شاهد آن هستیم که ۸+۷ به ۶+۷ تبدیل می‌شود و سپس زمزمه‌های جدی جدایی گروه‌های دیگری نیز در آن به گوش می‌رسد. شرایط فعلی حاکی از آن است که احتمالاً اصولگرایان با ۳ یا ۴ ضلع متفاوت در انتخابات حاضر خواهند بود. اضلاعی به ترتیب زیر:
    ۱) کمیته وحدت متشکل از پیروان خط امام و رهبری، جمعیت ایثارگران و جمعیت رهپویان
    ۲) لیست مربوط به لاریجانی، قالیباف و رضایی یا جبهه ایستادگی
    ۳) جبهه پایداری
    ۴) جبهه بصیرت و بیداری اسلامی
    :18:[برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]:18:

    برای عضویت درخواست دهید...

    اين فضاى بى بند و بارى در حرف زدن، در اظهارات عليه دولت، عليه كسى‌ به خاطر اغراض، اينها چيزهائى نيست كه خداى متعال از اينها به‌آسانى بگذرد...بله اينجورى است. بعضى از ظلمها، بعضى از كارها هست كه نتيجه و اثر آن دامن همه، نه فقط دامن آن ظالم را ميگيرد...

    امام خامنه ای

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    تاریخ عضویت
    Always
    محل سکونت
    Advertising world
    نوشته ها
    Many

     

    حرز امام جواد

     

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. ارائه۲۰۰۰ سند از اقدامات جریان انحرافی
    توسط golenarges در انجمن اخبار سیاست داخلی ایران
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 02-12-2011, 18:59
  2. این سیاسیون چه میکنند؟ خدا می داند .
    توسط عباس محمدی در انجمن اخبار سیاست داخلی ایران
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 01-12-2011, 19:19
  3. زندگی راحت تر در شرایط سخت تر
    توسط paradise در انجمن مباحث مرتبط با زندگی ، خانواده و اجتماع
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 28-06-2011, 09:07

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
کانال سپاه