یک متخصص تغذیه گفت: مصرف خرفه به صورت خام یا پخته موجب کاهش چربی خون و رفع التهاب بدن میشود.
مرتضی صفوی در گفتوگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبری فارس«توانا» اظهار داشت: خرفه یکی از گیاهان دارویی است که مصارف زیادی در طب سنتی دارد.
وی گفت: خرفه تصفیه کننده خون، تببر و مُدر «ادرارآور» است همچنین این گیاه صفرآور، ضد اسکوربوت و کمبود ویتامین C است.
این متخصص تغذیه اضافه کرد: مصرف خرفه به صورت خام یا پخته موجب کاهش چربی خون و رفع التهاب بدن میشود در پزشکی طب سنتی ایران از خرفه برای رفع لاغری، رفع تشنگی و تقویت کننده قوای جسمانی استفاده میشود.
صفوی ادامه داد: از گیاه دارویی خرفه میتوان به صورت استعمال خارجی برای رفع سوختگی، رفع میخچه، رفع دمل و جوش استفاده کرد.
وی بیان داشت: می توان از گیاه تازه خرفه به میزان 5 تا صدگرم روزی سه بار استفاده کرد که اثرات خوبی را بر بدن میگذارد.