صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 16

موضوع: آیا مجلس آینده اکثریت خواهد داشت؟

  1. #1
    مدیرکل انجمنهای نور آسمان vorojax آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jun 2008
    محل سکونت
    همشهری حضرت عشق
    نوشته ها
    7,305
    تشکر
    6
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض آیا مجلس آینده اکثریت خواهد داشت؟

    آیا مجلس آینده اکثریت خواهد داشت؟

    کمتر از 20 روز دیگر به برگزاری انتخابات مجلس نهم باقی مانده است و جبهه متحد به عنوان نخستین گروهی که لیست نهایی خود را منتشر کرد، با انتشار لیستش سبب شد تا زمزمه‌های جدایی و تفرقه درون‌گروهی اصولگرایان زودتر به گوش برسد.
    ایران- همیشه موسم ارائه لیست‌ها که فرا می‌رسد، تازه اختلاف‌نظرها و دیدگاه‌هایی که از اول با عنوان وحدت لاپوشانی شده بود، سر باز می‌کند و نتیجه‌اش بروز و ظهور لیست‌های متعددی می‌شود که هر کدام در آن به دنبال سهم خود هستند. در یک کلام همه رشته‌هایی که برای وحدت زده شده بود، ناگهان پنبه می‌شود، چرا که وحدتی که در آن اصول زیر پا گذاشته ‌شود و رؤسای ستاد انتخاباتی دائما از اغماض‌های متعدد دم بزنند و لابی‌های قدرت و ثروت ‌بشود مبنای آن، نباید سرنوشتی بهتر از چندپاره شدن امروز و ارائه لیست‌های متعدد پیدا کند.
    البته این روال در انتخابات مجلس هشتم نیز از سوی برخی از همین افرادی که امروز دم از وحدت می‌­زنند تکرار شده بود و مسبوق به سابقه است. کمتر از 20 روز دیگر به برگزاری انتخابات مجلس نهم باقی مانده است و جبهه متحد به عنوان نخستین گروهی که لیست نهایی خود را منتشر کرد، با انتشار لیستش سبب شد تا زمزمه‌های جدایی و تفرقه درون‌گروهی اصولگرایان زودتر به گوش برسد. هرچند که گفته می‌شود رقابت انتخابات مجلس نهم سه ضلعی خواهد بود، اما تولد جبهه‌ها و ائتلاف‌های جدید، اضلاع متعددی را به‌وجود آورده که دیگر در قاعده هیچ شکل هندسی نمی‌گنجد! ترکیب عجیب و غریبی که احتمالاً در مجلس آینده نیز حضور خواهد داشت و از شکل گیری یک اکثریت مطلق و قدرتمند در صحن بهارستان جلوگیری می‌­کند.
    اختلاف در مورد سرلیست
    همچنین به نظر می‌آید جبهه متحد نیز حتی در جمع محدود فعلی دچار برخی اختلاف‌نظرها و تشتت‌ها است که این موضوع در اعلام سرلیست تهران آن متبلور شده است. این در حالی است که پیش از این حداد عادل به عنوان سرلیست تهران معرفی شد، اما پس از مدت کوتاهی قطعی بودن این تصمیم نفی گردید. روز گذشته نیز خاموشی نماینده قالیباف در کمیته وحدت از حضور حداد عادل به عنوان سرلیست خبر داد که این اظهار‌نظر بلافاصله توسط روابط عمومی کمیته وحدت تکذیب شد. روابط عمومی جبهه متحد اصولگرایان اعلام سرلیست این جبهه را در برخی سایت‌ها و از قول برخی افراد، تکذیب و اعلام کرد: تنها شورای مرکزی در این خصوص تصمیم می‌گیرد.
    تولد جبهه‌های مختلف و لیست‌های متعدد!
    اعلام اسامی لیست جبهه متحد کافی بود تا جبهه‌های دیگر اصولگرایی که در این میان احساس می­‌کردند سرشان بی‌کلاه مانده، با تشکیل ضرب‌الاجلی گروه‌های جدید، تلاش کنند سهم خود را همچنان در میدان رقابت حفظ کنند، چرا که جبهه متحد اصولگرایان تنها توانسته بود نظر چهار تشکل رهپویان، جبهه پیروان خط امام و رهبری، جامعه روحانیت مبارز و جمعیت ایثارگران را جلب نماید و بقیه افراد و گروه‌های موجود به این روند اعتراض­‌هایی دارند، هرچند میزان اعتراض­ها و شدت و حدت آن کم و زیاد است. در این خصوص رجانیوز یکی از ارگان‌­های رسانه‌­ای جبهه پایداری می‌نویسد: «فشار سنگین افکار عمومی و استقامت جبهه پایداری! در مخالفت با خواص مردود و ساکتین فتنه، سبب حذف علی مطهری، حمیدرضا کاتوزیان و علی عباسپور تهرانی از لیست جبهه متحد اصولگرایان شد!»
    البته عباسپور خود نظری کاملاً متفاوت دارد. وی در این خصوص در گفت و گو با یک نشریه اصلاح طلب می‌گوید: «مخالفت و حذف ما سه نفر به این علت بوده که در برابر رفتارهایی که رنگ و بوی اصولگرایی نداشت محافظه کاری نکردیم چرا که اگر اصول را نادیده بگیریم دیگر اصولگرایی معنی پیدا نمی‌­کند.» محمدرضا باهنر، یکی از اعضای 30 نفره لیست جبهه متحد (شخصی که اعضای جبهه پایداری نبودنش را یکی از شروط سه‌گانه خود برای حضور در کمیته وحدت تعیین کرده بودند) با اشاره به این موضوع می‌گوید: «به اعتقاد بنده مطهری، کاتوزیان و عباسپور نیز از یک جنس نیستند و آنها می‌توانند در لیست جبهه متحد حضور داشته باشند، چرا که این موضوع اشکالی ندارد و ما هم حرکت جدی خلاف اصولگرایی از آنها ندیده‌ایم!» باهنر همچنین به خبرنگاری که درباره حذف منتقدان دولت از لیست جبهه متحد اصولگرایان می‌پرسد، می‌گوید: «منتظر باشید، شاید آنها را هل دادیم و وارد لیست شدند! طرفداران مطهری، کاتوزیان و عباسپور استدلال‌هایی را مطرح می‌کنند که بنده نیز جزو طرفداران آنها هستم و معتقدم که باید آنها در لیست حضور داشته باشند!»
    جبهه منتقدان دولت
    عدم راهیابی همین افراد به لیست کمیته وحدت کافی بود تا ائتلاف 3 نفره‌ای با عنوان جبهه منتقدان دولت شکل بگیرد تا عده‌ای همچنان در کارزار انتخابات مجلس نهم حضور داشته باشند! اما این جبهه تنها یک روز پس از تشکیل خود از آنجا که احتمال می‌داد این تابلو نتواند نظر افکار عمومی را جلب کند، خبر از تغییر نام داد و عنوان کرد که با نام جبهه «صدای ملت» در عرصه انتخابات حضور خواهد داشت و در این خصوص تاکنون هشت نامزد که عمدتاً از منتقدان دولت هستند را جذب کرده است! البته در همین حین زمزمه­‌هایی از نزدیکی لیست منتقدان دولت به علی لاریجانی نیز به گوش می‌رسید، زیرا اولاً از سویی طبق اخبار، لاریجانی یکی از حامیان سفت و سخت حضور این افراد در لیست کمیته وحدت بوده و از سوی دیگر نسبت به یکه تازی جمعیت رهپویان و ایثارگران در جبهه متحد اصولگرایی انتقادات جدی دارد. این زمزمه‌­ها را البته عباسپور در گفت و گو با ایران اینگونه و به صورت تلویحی تأیید می‌­کند: «ما با آقای لاریجانی در این تفکر که کاندیداهای عقل‌گرا که منافع ملی را در نظر گرفته و با قانون گریزی مبارزه می‌کنند باید در صحنه حضور داشته باشند هم‌عقیده‌ایم. ما حامی دولت هستیم نه تابع دولت و این خصوصیات در جبهه منتقدین دولت با ویژگی‌های آقای لاریجانی هم مطابقت دارد و ایشان نیز می‌توانند در این جبهه قرار گیرند.» خود علی لاریجانی هم که گویا فهرست انتخاباتی جبهه متحد اصولگرایان نتوانسته نظرش را جلب کند، در برنامه تلویزیونی پارک ملت با تأکید بر اینکه «تنوع سلایق به نفع جمهوری اسلامی است» می‌گوید: «تنگ‌نظری در حوزه سیاست مضر است.» وی با اشاره به اینکه تنوع لیست‌ها می‌تواند وجود داشته باشد، افزود: «اصرار بر اینکه همه یک گونه بیندیشند غلط است. لیست‌های متنوع برای کشور خوب است.»
    جامعه مدرسین و حضوری مستقل
    اما جبهه منتقدان دولت تنها تشکلی نبود که از دل جبهه متحد بیرون آمد. آیت‌الله حسن ممدوحی، عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم که پیش از این گفته بود اصولگرایان باید اختلاف سلایق را کنار بگذارند، در آستانه ارائه لیست‌های انتخاباتی می‌گوید: «ما (جامعه مدرسین) در انتخابات کاملاً مستقل عمل می‌کنیم و رأی خود را درباره کاندیداها اعلام می‌کنیم و کاری نداریم که مورد تأیید یا رضایت تشکل خاصی باشد یا نباشد!» همچنین سیداحمد خاتمی، دیگر عضو شورای مرکزی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم طی روزهای گذشته خبر داد که این تشکل روحانی، طی روزهای آینده در بیانیه‌ای نامزدهای خود را برای انتخابات مجلس نهم معرفی می‌کند! این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که جامعه مدرسین از ارکان تشکیل کمیته وحدت اصولگرایان بوده و در کمیته داوری این جبهه، دو نماینده دارد.
    تشکلی دیگر به نام جبهه بصیرت و بیداری اسلامی
    شهاب‌الدین صدر، نایب رئیس مجلس هشتم که در کمیته 6+5 اصولگرایان در انتخابات مجلس هشتم یکی از نفرات اصلی بود، پس از انتشار لیست جبهه متحد اصولگرایان، جریانی متشکل از 25 تشکل اصولگرا را تشکیل داد! جبهه بصیرت و بیداری اسلامی در روز اعلام موجودیت با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: «با استعانت از خداوند متعال، وارد عرصه انتخابات شده و امید داریم با حمایت مردم فهیم، بزرگوار و همیشه در صحنه، منت‌دار مردم در نهمین مجلس شورای اسلامی باشیم.» اخبار از نهایی شدن لیست این جبهه در تهران و برخی شهر­های دیگر حکایت دارد. فعالیت جبهه بصیرت و بیداری اسلامی البته در شرایطی به پیش می‌رود که منابع خبری روز گذشته از رد‌صلاحیت شهاب‌الدین صدر دبیرکل این جبهه خبر داده‌اند که بلافاصله توسط دفتر وی تکذیب شد. اقدامات صدر در هفته‌­های اخیر البته هم مورد طعن و کنایه لاریجانی قرار گرفت و هم اعتراض برخی چهره‌­های کمیته وحدت را برانگیخت. مسئول کمیته بانوان جبهه متحد اصولگرایان در همین زمینه به گفت: «با کسانی که در لیست جبهه متحد نیامده‌اند و در جرگه اصولگرایان نیستند اختلافات مبنایی نداریم اما اختلاف‌نظر و سلیقه وجود دارد.» زهره الهیان، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی درباره تشکیل ائتلاف‌ها و جبهه‌های جدید در میان اصولگرایان اظهار کرد: «دوستانی که مسیر خود را از جریان اصولگرایی جدا می‌کنند باید بدانند که پخش شدن آرا به صلاح جریان اصولگرایی نیست.» وی درباره تشکیل جبهه بصیرت و بیداری اسلامی از سوی سیدشهاب‌الدین صدر نیز گفت: «آقای دکتر صدر اعلام می‌کنند که به وحدت فکر می‌کنند اما باید در عمل هم شاهد باشیم که به وحدت پایبندند.»
    جبهه‌ای برای ایستادگی یا...
    جبهه ایستادگی که از ابتدا و به گفته محسن روح‌الامینی اعلام کرده بود لیست جدایی نخواهد داد نیز امروز به گفته سخنگویش می‌خواهد با لیست مستقل وارد عرصه رقابت شود! البته این جبهه بر اساس برخی اخبار به دلیل رد صلاحیت سرلیستش در تهران با بحران سرلیست روبرو است اما در هر صورت قصد دارد در میدان حاضر باشد تا محسن رضایی این بار نیز از صحنه انتخاباتی ایران دور نباشد، هرچند به صورت غیر مستقیم.
    پایداری بر حضوری جداگانه
    جبهه پایداری که از ابتدا و قبل از فرا رسیدن موسم لیست‌ها ساز جدایی خود را کوک کرده بود، گویا از همان ابتدا چنین روزهایی را پیش‌بینی می‌کرد که با شرط و شروط گذاشتن‌های مختلف، اعلام کرد که به ساز و کار وحدت نخواهد پیوست. روح الله حسینیان در همین زمینه البته توپ را به میدان کمیته وحدتی‌­ها انداخته و گفته تقصیر ما چیست که با شرط­‌هایمان کنار نمی­‌آیند! کامران باقری لنکرانی، سخنگوی جبهه پایداری نیز در حالی خبر از انتشار لیست 30 نفره جبهه پایداری در تهران تا آخر هفته گذشته داده بود، که تا روز گذشته این لیست منتشر نشد و رسانه­‌ها خبر از تشکیل یک کمیته 5 نفره در این جبهه برای حل اختلافات و تعیین لیست نهایی داده‌­اند.
    اصلاح‌طلبان و حضور با دو جبهه
    در آن سوی میدان نیز، در حالی که برخی افراد مثل مسعودپزشکیان معتقدند پس از فتنه 88 دیگر جناح اصلاح‌طلبی وجود ندارد، اما برخی اصلاح طلبان این بار با دو تابلوی «جبهه مردمی اصلاحات» و «جبهه مردم سالاری» قصد حضور در صحنه را دارند.
    طرفداران دولت چه می‌کنند؟
    در سوی دیگر حامیان گفتمان انقلاب اسلامی (احمدی‌نژاد) هم عملاً به دلیل رد صلاحیت‌ اعضای منتسب به خود امکان حضور جدی در عرصه‌ رقابت‌ها را از دست دادند، تا تنور انتخابات این بار با رقابت درون گروهی میان اصولگرایان و مدعیان آن گرم شود. البته در کنار رقیبی مجازی به نام اصلاح‌طلبان و برخی ساکتین فتنه! هرچند طی چند روز گذشته جبهه‌­ای تحت عنوان «توحید و عدالت» اعلام موجودیت کرده که از دانشجویان و طلاب حامی دولت تشکیل می‌‌شود. ساقیان یکی از اعضای شورای مرکزی این جبهه روز گذشته به ایسنا گفت: «ما وابستگی به دولت نداریم، چرا که دولت قصد ورود به انتخابات را ندارد گرچه ما اعلام کرده‌­ایم که حامی دولت هستیم.» وی سپس تصریح می‌کند:«تلاش می­‌کنیم تا 25 بهمن لیست 30 نفره این جبهه را به سرلیستی یکی از آقایان با سابقه روشن و انقلابی ارائه دهیم و قصد داریم در استان‌های دیگر نیز لیست بدهیم.»
    اختلاف اصولگرایان تقصیر دولت است!
    با تمام این تفاصیل و در حالی که بسیاری از مدعیان اصولگرایی تلاش می‌کردند حامیان دولت را از صحنه انتخابات به صورت کامل حذف کنند یک عضو جبهه متحد اصولگرایان معتقد است که اختلاف میان اصولگرایان از زمانی شکل گرفت که برخی جریان‌های درون دولت خود را از اصولگرایان جدا و در عین حال عده‌ای نیز برخی چهره‌های اصولگرا را به سکوت در برابر فتنه متهم کردند! محمد دهقان نماینده طرقبه و چناران درگفت‌وگو با در ارزیابی از آرایش سیاسی نیروها در آستانه انتخابات و جبهه‌های نوظهوری که در میان اصولگرایان پدید آمده گفت: «از گذشته پذیرفته شده که جریان اصلاحات در کشور هست و هنوز هم بقایای جریان اصلاحات که از فتنه 88 به سلامت عبور کردند باقی هستند و در انتخابات فعال خواهند بود.» وی ادامه داد: «در درون اصولگرایی هم یک جریان، جریان دولت بود که این جریان بعد از اختلافاتی که بین رئیس‌جمهور و برخی از اصولگرایان پیش آمد خود را از قالب اصولگرایی جدا کردند و از سویی بین اصولگرایان نیز علی‌رغم اشتراکات زیادی که دارند، اختلاف سلایقی به‌وجود آمد.» دهقان یادآور شد: «بین جبهه متحد اصولگرایان با جبهه پایداری و جبهه منتقدان دولت و جبهه بصیرت و بیداری اسلامی اشتراکات زیادی وجود دارد و قطعاً در لیست‌های آنها اشتراکاتی هست.» به گفته دهقان همیشه این انشعابات وجود دارد، یعنی یک جریان غالب هست و لیست‌های دیگران هم در کنارش متولد می‌شوند. این عضو هیأت رئیسه مجلس معتقد است: «وجود لیست‌های مختلف مشکلی ایجاد نمی‌کند، چهره‌های مختلف وسط میدان می‌آیند و هر کدام رأی آوردند اصولگرا هستند!»
    پارلمان معلق
    حمیدرضا ترقی از اعضای برجسته مؤتلفه اسلامی اما تلاش نمی‌­کند مانند دهقان خود را از شرایط راضی جلوه دهد، بلکه با انتقاد از روند انشعاب در جریان اصولگرایی به ایسنا می­‌گوید: «پارلمان معلق نتیجه لیست‌­های متکثر و جریان‌های متعددی است که در انتخابات شرکت می‌کنند و این وضعیت منجر به این می­‌شود که هیچ جریانی در مجلس اکثریت نداشته باشد و اقلیت­‌های متعدد و جزیره‌­ای تشکیل شود.» پرویز امینی یک کارشناس جامعه شناسی سیاسی نیز معتقد است تکثر موجود در انتخابات مجلس بی نظیر است. وی تأکید می‌­کند: «جریان موسوم به اصولگرا نیز از وضعیت متکثری برخوردار است.»
    پایداری و متحد نباید مثل استقلال و پرسپولیس با هم رقابت کنند
    در همین زمینه حدادعادل نیز از فوتبالی شدن فضای رقابت بین جبهه پایداری با جبهه متحد اصولگرایان انتقاد کرد و گفت: تلاش ما این بود 2 جبهه در تهران یک لیست بدهند، اما این اتفاق رخ نداد. اگر با 2 فهرست وارد انتخابات شدیم، تلاش خواهیم کرد اشتراک زیاد باشد. غلامعلی‌ حداد عادل عضو شورای مرکزی جبهه متحد اصولگرایان در گفت‌وگو با فارس، با بیان اینکه رقابت جبهه پایداری و جبهه متحد محاسن و معایبی دارد، گفت: عیب این رقابت این است که طرفداران این 2 جبهه این صف‌بندی را تا بعد از انتخابات ادامه بدهند و بعد از انتخابات ما در داخل شاهد یک اختلاف ماندگارتر از دوران انتخابات باشیم. وی افزود: وضع فعلی این احتمال را به وجود آورده که یک دسته از مردم طرفدار جبهه پایداری و عده‌ای دیگر طرفدار جبهه متحد باشند که این موضوع باید بعد از انتخابات تمام شود نه اینکه مخالفت‌ها ادامه داشته باشد. حدادعادل از فوتبالی شدن فضای رقابت بین جبهه پایداری با جبهه متحد اصولگرایان انتقاد کرد و گفت: بازیکنان استقلال و پرسپولیس ممکن است بعد از بازی، با یکدیگر شام بخورند اما متاسفانه طرفداران این دو تیم بعد از اینکه یکی شکست و دیگری پیروز شد، با یکدیگر در خیابان درگیر شوند لذا باید مراقب باشیم این اتفاق در عرصه انتخابات امسال بین طرفداران جبهه پایداری و جبهه متحد شکل نگیرد و بعد از انتخابات، رقابت به پایان برسد.

    ٭٭٭
    شاید اکنون بتوان پیش بینی کرد که مجلس نهم پارلمانی خواهد بود بدون حضور اکثریت و احتمالاً همراه با اقلیت‌های متعدد و تکثرهای فکری و سیاسی. مجلسی که نمونه آن را کمتر در طول انقلاب تجربه کرده‌­ایم.
    اللهم عجل لولیک الفرج


    لــــطــف الــــهـی بکند کار خویش
    مـژده رحـــــمــــــت برساند سروش




  2. # ADS
    Circuit advertisement
    تاریخ عضویت
    Always
    محل سکونت
    Advertising world
    نوشته ها
    Many

     

    حرز امام جواد

     

  3. #2
    کاربر کوشا بسیجی آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    نوشته ها
    274
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    متاسفانه انقدر به روزنامه ایران فشار اوردن که اینها هم عطای گفتن حقایق رو به لقایش بخشیدن


    از قدیم در ایران 2 جناح سیاسی چپ و راست داشتیم که در ظاهر اینها با هم اختلاف زیادی داشتن اما در باطن خیلی اختلافات مهم نبود
    مجلس هم دست به دست می شد

    بعد از به قدرت رسیدن یک گروه نسبتا رادیکال از جناح چپ در سال 76 و به دست گرفتن مجلس در سال 78 که خود را اصلاح طلب می نامیدند و جمیع گروههای چپ را جبهه اصلاحات نام نهادند
    کمی اوضاع سیاسی کشور تغییر کرد و تندرویهای عده ای باعث شد جناح چپ هر روز بیشتر در برابر ارکان و آرمانهای نظام قرار گیرد و مردم به تدریج از آنها رویگردان شوند

    نتیجه این شد که مجلس هفتم افراد معتدل راه یافتند و یکی از مجالسی بود که کمترین سیاسی کاری در آن رخ داد

    اما متاسفانه جناح راست و به قولی اصولگرایان هم همان راه سال 78 اصلاح طلبان را رفتند و با تقسیم قدرت، جبهه متحد اصولگرایان را تشکیل دادند که عملا راه را برای رقابت سالم بین کاندیداها بست و فضای 2 قطبی کاذبی ایجاد کرد که به مردم گفته می شد یا باید به ما رای دهید یا آنکه اصلاح طلبان و مجلس ششم تکرار می شود............
    که از قبل مشخص بود نتیجه چه خواهد شد

    البته اینبار اصولگرایان نتوانستند دولت را مثل اصلاح طلبان به هم بریزند و قالیباف و لاریجانی و رضایی که کاندیداهای رسمی و اعلام شده اصولگرایان بودند، توفیقی در انتخابات نهم ریاست جمهوری نداشتند و همه معادلات آنها با آمدن شخص گمنامی به هم خورد



    به هر حال انتخابات مجلس نهم جبرا اکثریت دارد!!!

    1-اصلاح طلبان مدتهاست که اقبال عمومی را از دست داده اند و مخصوصا با توجه به فتنه 88 مهره های زیادی از آنها سوخته محسوب می شود و تعدادی هم زندانی و محروم هستند

    2-به گفته سخنگویان لیستهای جبهه متحد و پایداری، اکثر کاندیداهای آنها در کشور مشترک است و فقط در تهران لیست جدا دارند

    3-قسمت زیادی از حامیان دولت به بهانه ی مرتبط بودن با جریان انحرافی رد صلاحیت شده اند و کلا از دادن لیست منصرف شدند

    4-دو لیست مطرح دیگر تهران به دلیل رد صلاحیت سر لیست و لیدر آنها عملا از هم پاشیده محسوب می شود(لیست ایستادگی و بصیرت و بیداری)

    5-نامزدهای مستقل هم به دلیل نداشتن توان مالی و سیاسی به نظر نمی رسد حریف خوبی برای اصولگرایان محسوب شوند



    با تمام این تفاصیل، از 290 نفر نماینده مجلس حداقل 200 نفر اعضای جبهه پایداری و متحد هستند که به گفته خود در اکثر حوزه های انتخابیه کاندیدای مشترک دارند و اختلافات اندکی در تهران دارند و بعید است رقابت سنگینی در انتخابات مجلس نهم شاهد باشیم و کاملا یک انتخابات نسبتا آرام و برنامه ریزی شده را شاهد خواهیم بود


    البته!!!
    قُلِ اللَّهُمَّ مالِكَ الْمُلْكِ تُؤْتِی الْمُلْكَ مَنْ تَشاءُ وَ تَنْزِعُ الْمُلْكَ مِمَّنْ تَشاءُ وَ تُعِزُّ مَنْ تَشاءُ وَ تُذِلُّ مَنْ تَشاءُ بِیَدِكَ الْخَیْرُ إِنَّكَ عَلى كُلِّ شَیْ‏ءٍ قَدیرٌ

  4. #3
    !Challenge Everything mahdishata آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    اخر الزمان
    نوشته ها
    7,642
    تشکر
    0
    تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

    پیش فرض

    تحلیل سیاهی بود!خیلی!
    کاملا یک انتخابات نسبتا آرام و برنامه ریزی شده را شاهد خواهیم بود
    پس قراره دوباره مهندسی کنیم انتخاباتو!
    من فقط نیگا میکنم!
    Give GOD your skull



    اگر کوهها از جای کنده شود، تو جای خویش بدار! دندانها را بر هم فشار و کاسه سرت را به خدا عاریت بسپار! پای در زمین کوب و چشم بر کرانه سپاه نِه و بیم بر خود راه مده! و بدان که پیروزی از سوی خداست


    امیر المومنین علی علیه السلام خطاب به محمد حنفیه

    {محتواي مخفي}


    cpu: core i5 3470 up to 3.60 GHz 6M Cache
    mainboard:ASUS P8H77-V LE
    ram: 1*8 kingstone
    hdd:500 seagate+ 1tra western green+3tra seagate
    power:535 green
    خدا با ماست!

  5. #4
    کاربر کوشا بسیجی آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    نوشته ها
    274
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط mahdishata نمایش پست ها
    تحلیل سیاهی بود!خیلی!

    پس قراره دوباره مهندسی کنیم انتخاباتو!
    من فقط نیگا میکنم!
    40 خط پیش زمینه و استدلال را شما با یک خط (تحلیل سیاهی بود) رد میکنی؟؟؟
    حرفی داری بفرمایید...... شاید قرار است رقیب آقایان ملائکه الله باشند؟؟؟ lol

    انتخابات سنگین ریاست جمهوری نهم را فراموش کردی؟ تقریبا پیش بینی همه سیاسیون غلط از آب درآمد
    حتی ریاست جمهوری دهم هم به قدری پیچیده بود که وزیر اطلاعات وقت به رهبری نامه نوشت که احتمال پیروزی موسوی بیشتر است!!!


    حتی انتخاباتهای مجلس ششم و هفتم و هشتم که بنده به یاد دارم، همیشه افراد متفاوت در آن به وفور بوده است
    حال اسم انتخابات پیش رو هر چه باشد من رقابت سنگینی نمی بینم.البته اگر بگوییم رقابتی وجود داره اصلا!!!

  6. #5
    !Challenge Everything mahdishata آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    اخر الزمان
    نوشته ها
    7,642
    تشکر
    0
    تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

    پیش فرض

    تمام حرفات برای بیان جمله اخر بود
    کلی مقدمه با ریط و بی ربط ریختی که جمله اخرو بگی!
    شاید فرضات قابل تامل باشه ولی حکم ـت به شدت مسئله برانگیزه!زیر سوال بردن شورای نگهبان و انتخابات!
    Give GOD your skull



    اگر کوهها از جای کنده شود، تو جای خویش بدار! دندانها را بر هم فشار و کاسه سرت را به خدا عاریت بسپار! پای در زمین کوب و چشم بر کرانه سپاه نِه و بیم بر خود راه مده! و بدان که پیروزی از سوی خداست


    امیر المومنین علی علیه السلام خطاب به محمد حنفیه

    {محتواي مخفي}


    cpu: core i5 3470 up to 3.60 GHz 6M Cache
    mainboard:ASUS P8H77-V LE
    ram: 1*8 kingstone
    hdd:500 seagate+ 1tra western green+3tra seagate
    power:535 green
    خدا با ماست!

  7. #6
    کاربر کوشا بسیجی آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    نوشته ها
    274
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط mahdishata نمایش پست ها
    تمام حرفات برای بیان جمله اخر بود
    کلی مقدمه با ریط و بی ربط ریختی که جمله اخرو بگی!
    شاید فرضات قابل تامل باشه ولی حکم ـت به شدت مسئله برانگیزه!زیر سوال بردن شورای نگهبان و انتخابات!
    جمله آخر من این آیه قرآن بود:
    قُلِ اللَّهُمَّ مالِكَ الْمُلْكِ تُؤْتِی الْمُلْكَ مَنْ تَشاءُ وَ تَنْزِعُ الْمُلْكَ مِمَّنْ تَشاءُ وَ تُعِزُّ مَنْ تَشاءُ وَ تُذِلُّ مَنْ تَشاءُ بِیَدِكَ الْخَیْرُ إِنَّكَ عَلى كُلِّ شَیْ‏ءٍ قَدیرٌ


    کاش بیشتر توضیح میدادید انتخابات و شورای نگهبان چرا مقابل آیه قرآن قرار گرفتن؟؟

    به هر حال قدرت خدا ورای قدرتهای زمینی است و به نظر بنده حتی اگر همه چیز از دید مقامات زمینی قطعی باشد و برد خود را مسلم ببینند، اراده الهی می تواند قطعی ترین برنامه ها را هم بهم بریزد
    إِنَّكَ عَلى كُلِّ شَیْ‏ءٍ قَدیرٌ

  8. #7
    مدیرکل انجمنهای نور آسمان vorojax آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jun 2008
    محل سکونت
    همشهری حضرت عشق
    نوشته ها
    7,305
    تشکر
    6
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    با سلام
    تحلیل سیاهی بود!خیلی!
    مهدی جان نظر شما محترم...
    اما استدلال و دلیل خود را هم بنویسید...اینطور که نمی شه همینطور الکی بدون استدلال یا دلیل نظر دیگری را رد کرد و باطل دانست.

    کلی مقدمه با ریط و بی ربط ریختی که جمله اخرو بگی!
    از قبیل همین دست طعنه کنایه ها هست که باعث جنجال در تایپیک ها میشه...

    دوستان لطفا رعایت فرمایند.

    التماس دعا
    یا علی
    اللهم عجل لولیک الفرج


    لــــطــف الــــهـی بکند کار خویش
    مـژده رحـــــمــــــت برساند سروش




  9. #8
    کاربر کوشا بسیجی آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    نوشته ها
    274
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط خادم المهدی(عج) نمایش پست ها
    با سلام
    مهدی جان نظر شما محترم...
    اما استدلال و دلیل خود را هم بنویسید...اینطور که نمی شه همینطور الکی بدون استدلال یا دلیل نظر دیگری را رد کرد و باطل دانست.

    از قبیل همین دست طعنه کنایه ها هست که باعث جنجال در تایپیک ها میشه...

    دوستان لطفا رعایت فرمایند.

    التماس دعا
    یا علی
    سلام

    حامد جان این مسائلی که می بینید واقعا تقصیر کاربران نیست.مثل همون خبر زدنهای ضد دولت که مدتی باب شد همش زیر سر جریانهای قدرت و ثروته
    با ایجاد فضای کاذب سعی میکنن به اهداف خودشون برسن ولی وقتی مورد بررسی و تحلیل دقیق بخوایم مسائل رو قرار بدیم می بینیم اکثرا حرفها مدرک و سند درستی نداره و فقط قصد اخبار تخریب دولت بوده و بس!!!

    در زمینه همین بحث انتخابات مجلس هم آقای شاتا به حق میخواد از نظام دفاع کنه ولی اون جریانهای قدرت و ثروت جایی نگذاشتن برای دفاع!


    هنوز به مرحله فاجعه نرسیدیم اما اگر همین الان جلوی تنگ نظری ها گرفته نشه به اون مرحله هم می رسیم
    الان 17 روز به انتخابات مونده و حتی تلویزیون هم برنامه جذاب و جالب توجهی در مورد انتخابات نداره.میخوان ظرف چند روز همه چیز جمع بشه بره پی کارش


    اگر یادت باشه از 1-2 ماه قبل در همه انتخاباتها شور و شوق زیادی در جامعه بود و بحثهای زیادی شکل می گرفت
    اما امروز در جامعه واقعا بحث در مورد هر چیزی است جز انتخابات!!!
    الان بنده چه از مخالفان جدی احمدی نژاد میپرسم به چه کسی رای می دهید می گویند احتمالا رای ندهیم تا موافقان که می گویند نهایتا به 5-6 نفر رای میدیم
    حتی طرفداران اصلاح طلبان هم دیگر علاقه ای به انتخابات ندارند
    افراد مستقل هم که در برابر غولهای سیاسی فرصت عرض اندام ندارند

    نتیجه مشخص است.مردم خارج از بازی هستند و بازی بازی بزرگان است
    قسمت عمده مردم هم که به نظام عقیده دارند می دانند که مجبورند رای دهند و از ایشان هم که می پرسی به چه کسی رای می دهید؟ می گویند همین لیست اصولگرایان
    چون رقیبی وجود ندارد که کسی بخواهد در موردش بررسی کند و با دیگران بحث کند

    البته گروههای سیاسی و شبه سیاسی که خوب مسلما تنها فصل فعالیتشون در ایران همین زمان انتخاباته... و خودشون و سایتهاشون در این زمینه یکتنه میدان رو به دست گرفتن


    اینها همه علائم هشدار دهنده ایست که مراقب باشیم مردم را از صحنه خارج نکنیم.........
    اگر این وضع اصلاح نشود و کسی هم اعتراضی نکند شاهد موارد خطرناکی خواهیم بود

    صدای بنده و امثال بنده که به جایی نخواهد رسید ولی انتقاد ما به نظام 2 حزبی آمریکا بود که امروز خودمان داریم انتخابات تک حزبی و تک فکری برگزار می کنیم.این قابل تکذیب است؟

  10. #9
    !Challenge Everything mahdishata آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    اخر الزمان
    نوشته ها
    7,642
    تشکر
    0
    تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط بسیجی نمایش پست ها
    جمله آخر من این آیه قرآن بود:
    قُلِ اللَّهُمَّ مالِكَ الْمُلْكِ تُؤْتِی الْمُلْكَ مَنْ تَشاءُ وَ تَنْزِعُ الْمُلْكَ مِمَّنْ تَشاءُ وَ تُعِزُّ مَنْ تَشاءُ وَ تُذِلُّ مَنْ تَشاءُ بِیَدِكَ الْخَیْرُ إِنَّكَ عَلى كُلِّ شَیْ‏ءٍ قَدیرٌ


    کاش بیشتر توضیح میدادید انتخابات و شورای نگهبان چرا مقابل آیه قرآن قرار گرفتن؟؟

    به هر حال قدرت خدا ورای قدرتهای زمینی است و به نظر بنده حتی اگر همه چیز از دید مقامات زمینی قطعی باشد و برد خود را مسلم ببینند، اراده الهی می تواند قطعی ترین برنامه ها را هم بهم بریزد
    إِنَّكَ عَلى كُلِّ شَیْ‏ءٍ قَدیرٌ
    نه عزیز
    منظورم همون جمله ایی بود که تو نقل قول گذاشتم وگرنه بنده به ایه قران اشاره نکردم!
    کاملا یک انتخابات نسبتا آرام و برنامه ریزی شده را شاهد خواهیم بود
    هیچ کس مبرا نیست ولی نوع زیر سوال بردنت شبهه برانگیر نیست؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط خادم المهدی(عج) نمایش پست ها
    با سلام
    مهدی جان نظر شما محترم...
    اما استدلال و دلیل خود را هم بنویسید...اینطور که نمی شه همینطور الکی بدون استدلال یا دلیل نظر دیگری را رد کرد و باطل دانست.

    از قبیل همین دست طعنه کنایه ها هست که باعث جنجال در تایپیک ها میشه...

    دوستان لطفا رعایت فرمایند.

    التماس دعا
    یا علی
    استدلال؟چه استدلالی بالاتر از زیر سوال بردن انتخابات و نظام؟شما لطف کنید مطلب رو کامل بخونید و بعد به همون نقل قول پست اول بنده مراجعه کنید تا متوجه ارتباطش بشید.متعجبم از تشکرات!
    Give GOD your skull



    اگر کوهها از جای کنده شود، تو جای خویش بدار! دندانها را بر هم فشار و کاسه سرت را به خدا عاریت بسپار! پای در زمین کوب و چشم بر کرانه سپاه نِه و بیم بر خود راه مده! و بدان که پیروزی از سوی خداست


    امیر المومنین علی علیه السلام خطاب به محمد حنفیه

    {محتواي مخفي}


    cpu: core i5 3470 up to 3.60 GHz 6M Cache
    mainboard:ASUS P8H77-V LE
    ram: 1*8 kingstone
    hdd:500 seagate+ 1tra western green+3tra seagate
    power:535 green
    خدا با ماست!

  11. #10
    کاربر کوشا بسیجی آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    نوشته ها
    274
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    هیچ کس مبرا نیست ولی نوع زیر سوال بردنت شبهه برانگیر نیست؟
    حق با شماست

    در انتخابات پیش رو تنوع تفکرات وجود دارد و همه هستند
    افراد خوش سابقه و مقبول همه تایید صلاحیت شدن
    اصلا تک فکری نیست و به دلیل تعدد تفکرات و آرا مردم در حال بحث و بررسی دقیق روی تک تک نامزدها هستند
    مجلس نه تنها مجلس اکثریتی نخواهد بود بلکه هیچ حزب و تفکر خاصی اکثریت نسبی هم نخواهد داشت
    تلویزیون به دلیل پیچیده شدن رقابتها به کمک مردم آمده و با برنامه های جذاب سعی در شفاف شدن فضای انتخابات دارد
    فقط چند چهره خاص مثل لنکرانی و زاکانی و کواکبیان در تلویزیون ظاهر نمی شوند و همه حق حضور در تلویزیون را دارند

    اینجاست که ملل مسلمان باید بیان برگزاری انتخابات رو از ما یاد بگیرن و ببینن چطور نظر مردم موثر است!!!
    انتخابات با مشارکت 85 درصدی در سال 88 یک اشتباه بود و در انتخابات سالم مشارکت نباید بیش از 50 درصد باشد


    قسمتی از اعترافات یک به راه راست! هدایت شده :دی

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. مروری بر اقدامات تاسف‌بار اقتصادی مجلس هشتم
    توسط javadkhan در انجمن اخبار سیاست داخلی ایران
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 19-11-2011, 16:33
  2. بشارات و اشارات به امام مهدي
    توسط vorojax در انجمن روایات مرتبط با امام زمان عجل الله تعالی فرجه
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 06-10-2010, 16:21
  3. فضیلت سوره های قرآن همراه با توضیح
    توسط ali20 در انجمن مباحث قرآنی
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 07-09-2009, 08:50

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
کانال سپاه