نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2

موضوع: مراسم پاياني جشنواره‌ي فيلم 100

  1. #1
    مدیر ارشد انجمنهای نورآسمان محب المهدي (عج) آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2009
    نوشته ها
    20,737
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    Post مراسم پاياني جشنواره‌ي فيلم 100

    مراسم اختتاميه هشتمين جشنواره بين المللي فيلم 100 با معرفي برگزيدگان و تجليل آقاي بازيگر از ژاله علو به پايان رسيد.
    به گزارش خبرنگار بخش سينمايي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در اين مراسم كه شامگاه گذشته ـ 5 اسفند ماه ـ در تالار انديشه برگزار شد، حسين رباني غريب دبير جشنواره‌ي فيلم 100 در سخناني گفت: آينده سينما در دست جوانان است و اگر حمايتي از جشنواره مي‌شود حمايت از جوانان است و اميدوارم ما جوانان توانسته باشيم جواب اعتمادي كه شده است را بدهيم.
    پس از معرفي برگزيدگان بخش راديويي و هيات داوران جوان جشنواره كه با حضور اعضاي داوران هر بخش
    بر روي سن انجام شد، نوبت به تقدير از ژاله علو توسط عزت‌الله انتظامي و محمدحسن پزشك رسيد.
    عزت‌الله انتظامي در سخناني گفت:‌ در مدت 100 ثانيه قصه‌اي را بايد درست كرد كه براي تماشاگر مفهوم باشد.
    در حالي كه اين روزها مي‌بينيم فيلم‌هاي 90 دقيقه‌اي مفهوم نيست اينكه چنين فيلم‌هاي كوتاهي موفق هستند جاي تبريك دارد.
    وي در سخناني با اشاره به تقدير از ژاله علو خاطرنشان كرد: در لاله‌زار كه كار مي‌كرديم و نوجوان بوديم دختري بود كه جزو هنرمندان خوب و با شخصيت آن موقع محسوب مي‌شد و فعاليت مي‌كرد، حالا خوشحال هستم كه من امشب از ايشان تقدير مي‌كنم.
    ژاله علو گفت: يکي از زيباترين کارهايي که درباره توجه به مقوله اخلاق مي‌توانيم بکنيم اين است که بتوانيم در حوزه هاي مختلف اخلاق حرف بزنيم و فيلم بسازيم، در اين راستا جوانان در سينماي اخلاق اين کار را انجام دادند و اينکه در 100 ثانيه در حوزه اخلاق بتوان فيلم ساخت،بسيار قابل احترام است.
    انتظامي كه در ادامه مراسم به سختي خود را به روي سن رسانده بود در جمله ديگري اظهار كرد: ما زياد خوش‌اخلاق نيستيم و سر هم كلاه مي‌گذاريم. كافي است‌، 20 دقيقه رانندگي كنيم تا حرف‌هاي من را باور كنيد.
    براي اهدا جوايز بخش اصلي هم هيات داوران و محمد خزاعي دبير جشنواره سي ام فيلم فجر بر روي سن حاضر شدند.
    در اين بخش رسول صدرعاملي از داوران جشنواره از حوزه هنري و برگزارکنندگان جشنواره تشکر کرد و فرهاد ورهرام هم از نظم حاکم بر جشنواره تقدير کرد و گفت: تا به حال جشنواره ديگري به اين منظمي برگزار نشده و نسل فعلي برخلاف ما پايشان روي زمين است.
    همچنين نورالدين زرين کلک درباره جشنواره 100 گفت: روح و روان و آرزو و آينده‌ام را مي‌خواهم ميان شما تقسيم کنم که آينده جامعه هستيد.
    وي ادامه داد: بهترين فستيوال، فستيوال 100 ثانيه بود با نظم و شکوه و باور نمي‌کردم چنين سازماني داده شود.
    تقدير از رويا نونهالي به عنوان برگزيده بخش اخلاق ديگر بخش مراسم اختتاميه فيلم 100 بود كه به دليل حضور اين بازيگر در تئاتر شهر براي اجراي يک نمايش، رضا کيانيان بازيگر با اخلاق سال گذشته اين جشنواره تنديس نونهالي را دريافت كرد.
    کيانيان در خصوص نونهالي گفت: هيچ شايعه‌اي پشت سر نونهالي نيست، هيچ حرف مزخرفي درباره او شنيده نمي‌شود، زيرا او بازيگر بااخلاقي است و تمام کارگردانان و بازيگراني که با او کار مي‌کنند، از او و اخلاق نونهالي راضي هستند و من خوشحالم که اين تنديس را براي تقديم به او مي‌برم.
    وي افزود: آدم دوست دارد خيلي حرف‌ها را مطرح کند اما براي اين که مراسم پابرجا بماند، نمي‌گويم.

    پس از معرفي برگزيدگان بخش حمايتي نوبت به تقدير از همايون اسعديان و محمد علي باشه آهنگر به عنوان‌ برگزيدگان اخلاق در بخش كارگرداني رسيد كه با حضور سيد مهدي خاموشي رييس سازمان تبليغات اسلامي، مومني شريف رئيس حوزه هنري، نظري رئيس حوزه هنري استان تهران و حبيب ايل بيگي دبير بخش اخلاق انجام شد.
    همايون اسعديان با لحن طعنه‌آميزي نسبت به شرايط اخلاق در سينماي ايران و مديريت آن سخن گفت و ادامه داد: همه آن بزرگواراني که من به ناحق در جايگاه آن‌ها هستم به خاطر اين بي‌اخلاقي مرا ببخشند.
    محمد علي باشه آهنگر هم که به گفته خودش با وجود اين که حال خوبي نداشت به اختتاميه آمده بود، اظهار کرد: اگر حوزه هنري و آقاي رباني نبودند امشب نمي آمدم. حوزه هنري خانه من است و «فرزند خاک» و «بيداري روياها» را از اين جا شروع کردم.
    وي افزود: بعد از جنگ اين حوزه هنري بود که مرا به زندگي دوباره بازگرداند. امروز را روز خوبي مي‌دانم، براي آنکه به آينده سينما و هنر اميدوارم و براي آنکه هنرمند مي‌ماند.
    در ادامه اين مراسم كه نزديك به سه ساعت ادامه داشت برگزيدگان بخش ويژه جهاد اقتصادي، جايزه بزرگ جشنواره فيلم 100 و بخش بين الملل معرفي شدند.
    رويا نونهالي هم که از اجراي تئاتر خودش را به اختتاميه رسانده بود اظهار کرد: خوشحالي من از اين است که رأي شما من را به اين سوق مي‌دهد که آدم با اخلاق پيوسته به فکرش عمل مي‌کند.
    اجراي اين مراسم را احسان كرمي و آزاده نامداري برعهده داشتند كه علي‌رغم تسلط كرمي به برنامه،‌ صحبت‌ها و حركات نامداري باعث كندي مراسم شده بود.
    اين مراسم به صورت زنده از شبكه آي فيلم پخش شد.
    كليپ‌هاي معرفي نامزدها به صورت ويژه‌اي ساخته شده بود.
    حضور عزت‌الله انتظامي و رضا كيانيان در مراسم و معرفي آنها توسط كرمي با تشويق‌هاي زيادي همراه بود.
    از كساني كه پشت تريبون قرار مي‌گرفتند خواسته مي‌شد تنها در 100 ثانيه صحبت‌هايشان را مطرح كنند.
    عرضه باقالي و لبو به حاضران در ورودي تالار با چرخ‌هاي دستي جلب توجه مي‌كرد.
    بهرام عظيمي، رسول نجفيان، منوچهر محمدي، مجيد برزگر، مازيار ميري، بهروز شعيبي و .. از ديگر حاضران در اين مراسم بودند.
    اسامي آثار برگزيده در بخش هاي مختلف به شرح زير است:
    در مراسم اختتاميه هشتمين جشنواره فيلم 100،از برگزيدگان هيات داوران اصلي در سه بخش داستان، مستند و انيميشن تقدير شد.
    بخش داستاني
    جايزه اول داستاني، براي فيلم كوتاه « انگشت» به علي جانب الهي از تهران تقديم و تنديس جشنواره، لوح تقدير و مبلغ 3 ميليون تومان جايزه نقدي به اين فيلمساز اهداء شد.
    جايزه دوم داستاني، براي فيلم كوتاه «به هم نگاه نكنيد» به ابوالفضل كاهاني از تهران تقديم و لوح تقدير و مبلغ 2 ميليون تومان جايزه نقدي به اين فيلمساز اهداء شد.
    جايزه سوم داستاني، براي فيلم كوتاه «و مي گذريم» به "پريسا گرگين" از تهران تقديم و ديپلم افتخار و مبلغ 1 ميليون تومان جايزه نقدي به اين فيلمساز اهداء شد.
    بخش مستند
    جايزه اول مستند، براي فيلم « پروا» به " احسان سعيدي" از تهران تقديم و تنديس جشنواره، لوح تقدير و مبلغ 3 ميليون تومان جايزه نقدي به اين فيلمساز اهداء شد.
    جايزه دوم مستند، براي فيلم«اهالي محترم» به "سعيده رحيم زاده" از تهران تقديم و لوح تقدير و مبلغ 2 ميليون تومان جايزه نقدي اهداء شد.
    جايزه سوم مستند، براي فيلم « فصل نان» به "محمد واعظي" از زنجان تقديم و ديپلم افتخار و مبلغ 1 ميليون تومان جايزه نقدي به اين فيلمساز اهداء شد.
    بخش انيميشن
    جايزه اول انيميشن، براي اثر « من ايراني در حال پيشرفتم» به "نيما ميگلي" از تهران تقديم و تنديس جشنواره، لوح تقدير و مبلغ 3 ميليون تومان جايزه نقدي به اين فيلمساز اهداء شد.
    جايزه دوم انيميشن، براي اثر «لوتكا» به "سيده سامره علوي" از گيلان تقديم و لوح تقدير و مبلغ 2 ميليون تومان جايزه نقدي اهداء شد.
    جايزه سوم انيميشن، براي اثر «مردي كه قلب داشت» به " سيد مهدي ماهاني" از كرمان تقديم و ديپلم افتخار و مبلغ 1 ميليون تومان جايزه نقدي به اين فيلمساز اهداء شد.
    معرفي آثار برگزيده بخش جوان
    جايزه بهترين داستاني، از سوي هيات داوران جوان به "ابوالفضل كاهاني" از تهران براي فيلم «به هم نگاه نكنيد.» تعلق گرفت و تنديس جشنواره، لوح تقدير و مبلغ 2 ميليون تومان جايزه نقدي به اين فيلمساز اهداء شد.
    جايزه بهترين انيميشن، از سوي هيات داوران جوان به "رامين رهبر" از همدان، براي انيميشن «ترازو» تعلق گرفت و تنديس جشنواره، لوح تقدير و مبلغ 2 ميليون تومان جايزه نقدي به اين فيلمساز اهداء شد.
    جايزه بهترين مستند،از سوي هيات داوران جوان به "مهدي دهقان" از بوشهر براي مستند«كوچه ماهي» تعلق گرفت و تنديس جشنواره، لوح تقدير و مبلغ 2 ميليون تومان جايزه نقدي به اين فيلمساز اهداء شد.
    برگزيدگان بخش راديويي
    هيات داوران راديويي جايزه بزرگ جشنواره ، جايزه ويژه اخلاق ، جايزه دوم جشنواره در بخش راديويي و جايزه سوم جشنواره و جايزه ويژه جهاد اقتصادي را به فيلمسازاني از تهران، كرج و مشهد اهداء كردند.
    جايزه بزرگ جشنواره، به "عبدالله حاجي محمدي" از تهران، براي(تنها صداست كه مي ماند) تعلق گرفت و تنديس جشنواره، لوح تقدير و مبلغ 5 ميليون تومان جايزه نقدي به اين فيلمساز تقديم شد.
    جايزه ويژه اخلاق، به "ساناز باقري" از تهران، براي (اخلاق در جامعه) تعلق گرفت و تنديس جشنواره، لوح تقدير، مبلغ 4 ميليون تومان جايزه نقدي به اين فيلمساز تقديم شد.
    همچنين جايزه ويژه جهاد اقتصادي به "سعيد ميرنژاد " از تهران به خاطر اثر راديويي (صنعت گردشگري و جهاد اقتصادي) اهداء شد. وي تنديس جشنواره، لوح تقدير و مبلغ 3 ميليون تومان جايزه نقدي دريافت كرد.
    جايزه دوم جشنواره به "الهه بيات" از كرج براي(خونه ما) تعلق گرفت و لوح تقدير، مبلغ 2 ميليون تومان جايزه نقدي به او تقديم شد.
    جايزه سوم جشنواره به "منصوره افضلي" از مشهد براي (باران) تقديم شد. و ديپلم افتخار و مبلغ 1 ميليون تومان جايزه نقدي دريافت كرد.
    برگزيدگان بخش ويژه جهاد اقتصادي
    "سلمان خورشيدي" و "سعيد مير نژاد" جايزه ويژه جهاد اقتصادي هشتمين جشنواره بين المللي فيلم 100 را دريافت كردند.
    از ميان 133 اثر راه يافته به بخش مسابقه، "سلمان خورشيدي" از تهران براي فيلم داستاني«نيلوفر آبي» جايزه ويژه جشنواره باموضوع جهاد اقتصادي را دريافت كرد.
    هيات داوران "سعيد ميرنژاد" از تهران را برگزيده بخش راديويي با موضوع جهاد اقتصادي برگزيده اعلام كرد و از اين فيلمساز براي اثر راديويي (صنعت گردشگري و جهاد اقتصادي) در بخش ويژه جهاد اقتصادي، تقدير شد.
    به هر يك از اين دو فيلمساز تنديس جشنواره، لوح تقدير و مبلغ 4 ميليون تومان جايزه نقدي اهداءشد.
    تقدير از دو فيلمساز در بخش سينماي اخلاق
    هشتمين جشنواره بين المللي فيلم 100، از برگزيدگان بخش ويژه (سينماي اخلاق) در مراسم اختتاميه تقدير كرد.
    هيات داوران راديو از بين 488 اثر رسيده به دبيرخانه و هيات داوران از بين 133 اثر راه يافته به بخش مسابقه، جايزه ويژه خود در بخش (سينماي اخلاق) را به "پريسا گرگين" و "ساناز باقري" اهداء كرد.
    هيات داوران جوان،جايزه ويژه سينماي اخلاق در بخش داستاني جشنواره را به "پريسا گرگين" از تهران براي فيلم« و مي گذريم » اهداء كرد و تنديس جشنواره، لوح تقدير و مبلغ 4 ميليون تومان جايزه نقدي به اين فيلمساز جوان تقديم شد.
    هيات داوران راديو، جايزه ويژه سينماي اخلاق در بخش راديو را به "ساناز باقري" از تهران براي(اخلاق در جامعه) تقديم كرد و اين فيلمساز، تنديس جشنواره، لوح تقدير و مبلغ 4 ميليون تومان جايزه نقدي از اين جشنواره دريافت كرد.
    جايزه بزرگ جشنواره فيلم 100
    جايزه بزرگ هشتمين جشنواره بين المللي فيلم 100 به دو بخش اصلي جشنواره(در بخش انيميشن) و به بخش راديويي جشنواره اختصاص گرفت.
    هيات داوران اصلي و هيات داوران جوان و هيات داوران راديويي جايزه ويژه هشتمين جشنواره فيلم 100 را به
    "مهدي علي بيگي" و "عبدالله حاجي محمدي" اهداء كردند.
    هيات داوران اصلي و هيات داوران جوان، با راي مشترك و يكسان،جايزه بزرگ جشنواره در بخش انيميشن را به "مهدي علي بيگي" از تهران براي انيميشن « تكامل» اهداء كرد.
    "مهدي علي بيگي" اين انيماتور جوان تنديس جشنواره، لوح تقدير، مبلغ 5 ميليون تومان جايزه نقدي و 5 ميليون تومان حمايت از توليد بعدي را از جشنواره فيلم 100 به ارمغان برد.
    "عبدالله حاجي محمدي" از تهران براي اثر راديويي (تنها صداست كه مي­ماند) جايزه بزرگ جشنواره در بخش راديو را دريافت كرد و تنديس جشنواره، لوح تقدير، مبلغ 5 ميليون تومان جايزه نقدي و 5 ميليون تومان حمايت از توليد بعدي را هديه گرفت.
    تقدير از فيلمسازان در بخش حمايتي
    هيات داوران اصلي و جوان هشتمين جشنواره بين المللي فيلم 100،در مراسم اختتاميه اين جشنواره،در مجموع از يازده فيلمساز در بخش حمايتي جشنواره تقدير كردند.
    هيات داوران پيشكسوت براي هشت فيلمساز و هيات داوران جوان براي سه فيلمساز جايزه حمايت از توليد اثر بعدي را اختصاص دادند.
    جايزه حمايتي هيات داوران اصلي براي انيميشن «من همين جا راحتم» به "مقداد اخوان"، براي مستند «اندازه نگه دار كه اندازه نكوست» به "ستار ناصري"، براي فيلم داستاني «سفيد مثل يك روز برفي» به "حبيب هوشيار"، براي فيلم داستاني«پدرم همه فصل هايش يكي بود» به "ياشلي عليزاده"، براي«خرس قطبي» به "عليرضا احمدي» و براي فيلم داستاني«سئانس فوق العاده» به "مصطفي رباني" از تهران تعلق گرفت.
    هيات داوران اصلي در اين بخش دو فيلمساز از اصفهان و مازندران را حمايت كردند و جايزه حمايتي هشتمين جشنواره فيلم 100 براي فيلم داستاني «خاكستري» به "زهره شيخ خوراسگاني" از اصفهان و براي «سيب» به "عزت الله قرباني آمو دشتي" از مازندران اهداء شد.
    همچنين هيات داوران جوان سه فيلمساز از تهران و قم را در بخش حمايتي جشنواره معرفي كردند.
    جايزه حمايتي هيات داوران جوان، براي انيميشن «تكامل» به مهدي علي بيگي براي فيلم داستاني«سئانس فوق العاده» به "مصطفي رباني" از تهران و براي فيلم داستاني «چهار» به "محمدرضا كشاورز" از قم اهداء شد.
    هر يك از برگزيدگان بخش حمايتي جشنواره، لوح تقدير و مبلغ 2 ميليون تومان از هشتمين جشنواره فيلم 100 دريافت كردند. لازم به ذكر است آثار برگزيده در بخش حمايتي جشنواره مي‌توانند برگزيده در بخش‌هاي اهدايي ديگر جشنواره باشند.
    برگزيدگان بخش بين الملل
    دربخش بيداري اسلامي مستند "مسير آن زن" ساخته سالي ابوباشه جايزه گرفت.
    جايزه ويژه بخش داستاني فيلم سرنوشت از كشور تركيه اهدا شد و دربخش انيميشن يك فيلم كره‌اي جايزه گرفت. جايزه صلح و نوع دوستي هم به فيلم "ندامت" ميرويس ركاب از افغانستان اهدا شد.









  2. # ADS
    Circuit advertisement
    تاریخ عضویت
    Always
    نوشته ها
    Many

     

    حرز امام جواد

     

  3. #2
    مدیر ارشد انجمنهای نورآسمان محب المهدي (عج) آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2009
    نوشته ها
    20,737
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    وقتی حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی متولی جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ ثانیه‌ای شد، سطح انتظارات برای برپایی یک جشنواره اسلامی بالا رفت اما برخی حاشیه ها، نتیجه را به گونه دیگری رقم زد.

    گزارش تصويري مرتبط

    -------------------------------

    به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس،اختتامیه جشنواره بین‌المللی فیلم‌ ۱۰۰ در حالی شب گذشته با شعار "سینمای اخلاق" به کار خود پایان داد که پخش مستقیم آن با تمام حواشی ‌اش مایه تعجب و تأسف شد.
    در این جشنواره که توسط حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی و با مشارکت اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران، جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران، رادیو اینترنتی ایران صدا، شبکه سه سیما، شهرداری تهران، معاونت اجتماعی نیروی انتظامی، شبکه آی‌فیلم ، شبکه جهانی جام جم و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برگزار شد، در بین هیئت داوران خود از "غیراخلاقی‌ترین استاد کشور" استفاده کرد.
    "نورالدین زرین‌کلک" همان کسی است که در سال ۱۳۸۶ در جریان کلاس درس خود در دانشگاه تهران از دانشجویان خواسته بود فرشته‌ای بکشند. یک دانشجو فرشته‌ای بدون مو کشید و در پاسخ اظهارنظر استاد که «فرشته بدون مو مقبولیتی ندارد»، ‌دختر دانشجو گفت: «فرشته بدون مو هم زیبایی‌های خود را دارد» اما این استاد با اخلاق! رو به این دانشجوی دختر پرسید: «نکند خودت هم مو نداری؟» و جلو رفت و روسری او را بالا زد و موهای دختر را بیرون آورد. در پی این اتفاق هم دانشجویان دست به اعتراض زدند و در نهایت منجر به اخراج این فرد از دانشگاه شدند.
    دعوت از این فرد به عنوان عضو هیئت داوران جشنواره فیلم 100 ثانیه، از همان ابتدا نگرانی‌هایی را در ذهن مردم و دلسوزان ایجاد کرد اما با توجه به حضور فردی مانند حجت الاسلام خاموشی که سوابق اعتقادی ایشان برکسی پوشیده نیست،این دلگرمی راایجاد میکرد که شاید تشابه اسمی و یا اشتباه تایپی در کنداکتور جشنواره اتفاق افتاده و یا به هر صورت این مسئله توسط ایشان و اطرافیانشان مدیریت می‌شود.
    بنابراین گزارش اما اختتامیه شب گذشته اینگونه نبود و ثابت شد که نگرانیها بی اساس نبوده و ظاهرا غفلت مسئولین سازمان و عدم نظارت بر تیم اجرایی ابعاد گسترده ای دارد.
    آزاده نامداری؛ مجری پرحاشیه سیما در مراسم اختتامیه جشنواره فیلم ۱۰۰ این فرد اخراجی را به عنوان "استاد دانشگاه" معرفی کرد اما وی با افتخار در پشت تریبون آمد و گفت: "اینجا من را به عنوان استاد دانشگاه نام بردند، بله من استاد دانشگاه تهران بودم، اما اخراج شدم!" اما باز هم مجری که نمی‌داند چه کسی را به استادی پذیرفته اعلام کرد:"استاد زرین‌کلک برای ما همیشه استاد است!"
    بنابراین گزارش، از اختتامیه شب گذشته اینطور به نظر میرسد که مراحل اجرایی کار تماما توسط حوزه هنری انجام شده و سازمان تبلیغات و معاونان ریاست این سازمان در کار انجام شده قرا گرفته بودند و از بسیاری از جزئیات کاملا بی خبر بودند. عدم همراهی آقای خاموشی و همراهانشان در برخی ابراز احساساتها ، مؤید همین مطلب بود.

    نکته قابل تأمل در اختتامیه این جشنواره این بود که به حدی که از خانه سینما در این مراسم تعریف و تمجید شد که روی جشن خانه سینما را هم سفید کرد.
    اگر چه در جشنواره هایی مانند فیلم فجر بسیاری از حواشی قابل پیش بینی نیستند و جزو خاصیت اینگونه مراسمها محسوب می شوند اما در جشنواره ای که مستقیما توسط حوزه هنری و با رسالت "تبلیغ اسلام "برگزار و برای آن هزینه می‌شود ، انتظار و توقع بسیار فراتر و بیشتر از اینگونه جشنواره های عمومی است و باید پرسید که آیا اختتامیه فیلمهای 100 ثانیه ای این ویژگیها را داشت یا به تعبیر برخی منتقدان به محلی برای عقده گشایی عده ای از اهالی خانه سینما تبدیل شده بود.

    افکار عمومی انتظارشان از سازمان با دیگر مسئولان برپایی جشنواره‌ها متفاوت است، موضع سازمان تبلیغات اسلامی درباره دراز کردن دست یک آقا به سمت مجری زن سیما در یک جشنواره اسلامی و برنامه زنده تلویزیونی جمهوری اسلامی ایران چیست؟ آیا یک عذرخواهی برای چنین اتفاقی خواسته بزرگی از سوی افکار عمومی است؟



    آیا آنچه در اختتامیه این جشنواره به طور زنده از یک شبکه جهانی به دنیا نشان دادیم دهان کجی به اعتقادات و آرمان‌های اسلامی‌مان نبود؟ "زرین‌کلک" را چه کسی می‌شناخت جز اینکه در این جشنواره بیلبورد تبلیغاتی برای آن شدید بدون آنکه اشاره‌ای به هتک حرمت وی به یک دانشجوی دختر داشته باشید.
    با توجه به شخصیت حجت الاسلام خاموشی و جایگاه ایشان در رأس سازمان تبلیغات اسلامی به عنوان یکی از مدیران اصولگرا و متعهد و آگاه به فضای هنری و ابعاد جنگ نرم دشمن ، این انتظار می‌رود که واکنشی شایسته و انقلابی به این جشنواره و نحوه مدیریت اجرایی حوزه هنری در آن ، از خود نشان دهند.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. امریکا مثل پدری است که فیلم پورنو تولید می‌کند وانتظار دارددخترش سالم بماند
    توسط محب المهدي (عج) در انجمن اخبار مرتبط با فیلم ، صوت و محتوای صدا سیما
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 01-01-2012, 15:42
  2. چرا «جدايي نادر از سيمين»يک فيلم ضد ايراني است؟
    توسط ali66469691 در انجمن متفرقه از دنیای صوت و تصویر
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 22-09-2011, 05:49
  3. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 04-05-2011, 08:11
  4. اذعان «اصغر فرهادی» به دروغ پردازی در فیلم "جدایی نادر از سیمین"!+عکس
    توسط ali66469691 در انجمن اخبار مرتبط با فیلم ، صوت و محتوای صدا سیما
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 17-04-2011, 20:32
  5. ملك‌سليمان تصوير كامل‌فتنه/ مكتب سينماي‌ديني در حال‌شكل‌گيري است
    توسط محبّ الزهراء در انجمن اخبار مرتبط با فیلم ، صوت و محتوای صدا سیما
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 15-11-2010, 11:36

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
کانال سپاه