نامه بیش از 230 دانشجوی دانشگاه تهران خطاب به علامه مصباح؛نگاهی گذرا به تاریخ معاصر کشور نشان می دهد، همواره روحانیت اصیل و انقلابی که در بزنگاه های تاریخی با انذار نسبت به انحرافهاي مختلف، نقشی روشنگرانه در برابر تحریف مسیر ملت داشته است، مورد آماج حملات و تخریب های کینه توزانه دشمنان خارجی و منافقین داخلی بوده است.
تخریبهای فزاینده علیه شما یادآور مظلومیت شهید بهشتی است/ تشكر از اقدام هوشیارانه در تأسیس جبهه پایداری
به گزارش رجانیوز، در این میان باید از ترور شخصیت افرادی همچون شیخ فضل الله نوری در صدر مشروطه، آیت الله کاشانی در برهه ملی شدن نفت و چهره هایی همچون شهید بهشتی، شهید مطهری، شهید مفتح و... نام برد.
در اين زمينه، یکی از چهره هایی که بنا بر شهادت تاریخ، همواره مورد کینه و تخریب دشمنان داخلی و خارجی انقلاب اسلامی بوده، حضرت آیت الله مصباح یزدی است که از همان سالهای قبل از انقلاب اسلامی در قم به همراه تعدادی دیگر از روحانیون مبارز مشغول به تدوین مبانی نظری حکومت اسلامی و نفی رژیم طاغوت بود، هرچند عده ای مغرض سالها بعد با نادیده گرفتن این موضوع خواستند منکر نقش مبارزاتی ایشان قبل از انقلاب شوند اما حجت الاسلام خسروشاهی از اعضای با سابقه مجمع روحانیون مبارز که خود پیش از انقلاب با ایشان در این راستا همکاری داشته است توضیح می دهد: «ایشان در هیچ زمینه ای، -زمینه های علمی، فلسفی، سیاسی و... – مایل نبود كه خودی نشان بدهد و همواره طبق معتقدات و باورهای خود به كار و مبارزه ادامه می داد... نشر نشریه «انتقام» آن هم به تنهایی و با امكانات بسیار محدود آن زمان، خود دلیلی روشن و آشكار بر این روش و تاكتیك و استمرار روح مبارزه (توسط ایشان) است.»
اما به موازات پیروزی انقلاب اسلامی، نقش ایشان در روند مبارزه با جریان های فکری التقاطی قرار گرفته در برابر اسلام، پر رنگ تر شد، آنهایی که سالهای اولیه انقلاب را به یاد دارند، مناظرات تاریخی وی با سران جریان های چپ و کمونیسم را هرگز از یاد نخواهند برد و بعد از آن نیز پاسخ های محکم ایشان به شبهات رومزه چهره های تجدید نظر طلب علیه اسلام در دوره اصلاحات، موجب شد تا هجمه ها و تخریب های اصلاح طلبان علیه آیت الله به اوج برسد تا آنجا که یکی از روزنامه های زنجیره ای با انتشار کاریکاتوری موهن و نسبت دادن آن به ایشان، اوج استیصال و درماندگی روشنفکران مدعیان منطق و دیالکتیک را برملا ساخت. این درحالی بود که در همان برهه، آیت الله مصباح بارها عبدالکریم سروش اصلی ترین تئوری پرداز جریان تجدیدنظرطلب را به مناظره دعوت کرده بود اما وی به دلایل واهی هیچ گاه حاضر به مناظره و پاسخگویی در برابر استاد نشد.
سالها گذشت تا همزمان با آخرین روزهای دولت اصلاحات و برگزاری انتخابات نهم ریاست جمهوری که بار دیگر آیت الله به میدان آمد و این بار نیز با اوج ژرف نگری و تیزبینی خود، از میان کاندیداهای مختلف در عرصه، با شجاعت از فردی حمایت کرد که در آن برهه بیشترین شعارهای انقلابی را سر می داد و اصلی ترین محور صحبت های او "دولت اسلامی" بود.
تحربه آن انتخابات تاریخی به بروز گفتمان سوم تیر منجر شد، گفتمانی که در دل خود بازگشت به همه آرمانهای انقلاب اسلامی را فریاد می زد و این چنین فصل جدیدی در عرصه سیاسی کشور گشوده شد.
روزها گذشت و رییس جمهور جدید در عمل نشان داد به بسیاری از شعارهای خود پایبند است و همزمان نیز حمایت های گفتمانی آیت الله مصباح از دولت نهم ادامه داشت اما فصل جدید امتحان الهی آنجا بود که به تدریج و به موازات کمرنگ شدن گفتمان انقلابی و دینی دولت احمدی نژاد، هشدارهای علامه آغاز شد تا آنجا که پس از تشکیل کابینه دولت جدید احمدی نژاد و بروز جدی نشانه های انحراف در گفتمان مورد انتظار از رییس جمهور، آیت الله شجاعانه به میدان آمد و ضمن روشنگری های تاریخی درباره نفوذ انحراف در دولت، نه تنها در برابر آن ایستاد و مماشات نکرد، بلکه با هوشیار سازی بدنه اصلی حامی گفتمان انقلاب، در عمل نشان داد جز عمل به تکلیف و معامله با خدا، به چیز دیگری نمی اندیشد.
با اين حال، بهدنبال آنكه اخیراً جبهه پایداری انقلاب اسلامی توسط نزدیکترین افراد به آیت الله مصباح اعلام موجودیت کرد، روند تخریب های کانون های متصل به زر، زور و تزویز علیه ایشان و این گفتمان، بار ديگر تشدید شد و این روند تا جايي اوج گرفت که بسیاری از اصولگرانمایان نیز با پر کردن پازل دشمن، نشان دادند در عمل مکمل خوبی برای دشمنان تاریخی این عالم وارسته و بزرگوار هستند.
در عين حال، بیش از 230 تن از دانشجویان تهران؛ دانشگاه مادر کشور طی نامه سرگشاده ای خطاب به حضرت آیت الله مصباح یزدی نکات مهمی را مطرح کرده اند که متن کامل آن در ادامه آمده است:
بسم الله الرحمن الرحيم
إِنَّ الَّذِينَ قَالُوا رَبُّنَا اللَّهُ ثُمَّ اسْتَقَامُوا تَتَنَزَّلُ عَلَيْهِمُ الْمَلَائِكَةُ أَلَّا تَخَافُوا وَ لَا تَحْزَنُوا و َأَبْشِرُوا بِالْجَنَّةِ الَّتِي كُنتُمْ تُوعَدُونَ
دانشمند فرزانه؛ حضرت آیت الله مصباح یزدی
سلام علیکم؛
این روزها که اخلاق، حلقه ی گمشده فضای سیاسی کشور شده و رفتارهای قبلیه ای در میدان سیاست، با شدت مضاعف نسبت به گذشته دیده می شود، بر آن شدیم تا با نگاشتن نامه ای سرگشاده خطاب به حضرت عالی -حداقل کاری که از دستمان بر می آید- از حسن تدبیر و پایداری شما بر اصول انقلاب مان تشکر و قدردانی کنیم.
حضرت آیت الله!
اگرچه فرزندان نسل سومی شما در دانشگاه بسیاری از وقایع سه دههي انقلاب را از نزدیک مشاهده نکرده اند اما پایداری حضرت عالی بر اصول انقلاب و تحمل همه تخریب ها و طعنه های دوست نمایان بدتر از دشمن، برای ما مجسم کننده خاطراتی است که بزرگان انقلاب از صبر و پایداری شهید بزرگوار و مظلوم، آیت الله بهشتی در سالهای اولیه انقلاب روایت می کنند؛ آن روزهایی که علاوه بر دشمنان قسم خورده انقلاب بسیاری از چهره های به ظاهر انقلابی بی بصیرت نیز به ایشان خرده می گرفتند که مگر پافشاری بر اصول انقلاب تا چه اندازه اهمیت دارد و برای تحت الشعاع قرار دادن پایداری آن شهید عزیز بر اصول و گفتمان انقلاب اسلامی، ایشان را به قدرت طلبی متهم می کردند اما ایشان در عمل نشان داد برای حفظ آرمان های بلند مدت اسلام عزیز، باید همه فشارها و تخریب های ابن الوقت های به ظاهر انقلابی را تحمل نمود چرا که تاریخ قضاوت خواهد کرد کسانی که در راه آرمانهای الهی پایداری به خرج دادند، چگونه نصرت الهی شامل حالشان خواهد بود.
حضرت علامه مصباح!
ما دانشجویان نسل سوم انقلاب، امروز وظیفه خود میدانیم که مجاهدت شما در عرصه سیاست در طول سه دهه عمر با برکت انقلاب اسلامی را ارج نهیم.
تقدیر ما شاگردان معنوی حضرتتان، بهخاطر حضور پر رنگ و روشنگرانهي شما در فتنه های متعدد پس از انقلاب از جمله مناظره های تاریخی با جریان های التقاطی و چپ در دههي 60 است.
تقدیر ما از شما به جهت روشنگری های ماندگارتان پیرامون التقاط فکری جریان اصلاحات در دوره دوم خرداد و به جان خریدن هزاران توهین و بدگویی برای دفاع از کیان انقلاب است.
ارجگذاری ما بر تلاشهای خالصانه شما، به علت تلاشی ماندگار در احیای گفتمان ناب انقلاب اسلامی در قالب ایجاد حرکت عظیم سوم تیر و سپس تقویت و قوام آن است. و سپاسگزاری ما به دلیل ایستادگی عمارگونهتان در برابر فتنه 88 و پدران معنوی آن و روشنگری شجاعانهتان در قبال جریان نفودی است که به دنبال تحریف گفتمان انقلاب اسلامی بود.
و از همه مهمتر، تقدیر و تبریک ما به جهت تیزهوشی و حسن تدبیر شما در تشکیل و حمایت از جبهه ای است که این روزها به دنبال "پایداری بر گفتمان انقلاب اسلامی" است.
و این همه در حالی است که در فضای سیاست زده و به دور از تقوایی که پیش از هر انتخابات توسط سیاستبازان قدرت طلب، ایجاد می شود، دشوار است که سخن حق را به گوش همگان رساند؛ لیکن باید تاکید کنیم که ما نه تنها به عنوان جمعی از دانشجویان دانشگاه مادر کشور، بلکه بنا بر آنچه که در میان توده های بیشمار معتقد به آرمانهای انقلاب اسلامی می بینیم، هیچ "ان قلتی" پیرامون گفتمان جبهه پایداری انقلاب اسلامی مشاهده نکرده ایم بلکه این گفتمان را منبعث از مبانی ناب گفتمان انقلاب اسلامی می دانیم؛ هر چند که "ان قلت سازان" با همه توان رسانه های زنجیره ای شان وارد میدان شده باشند تا یک روز به اسم کارشناس و متخصص و صاحب نظر و روز دیگر تحت عنوان دانشگاه و دانشجو، سالم ترین گفتمان سیاسی حال حاضر کشور را هدف قرار دهند چرا که اقبال روز افزون ملت به این گفتمان، راهی جز حاشیه سازی برای علمداران آنرا باقی نمی گذارد.
مطهری زمان!
حقیقت آن است که فتنه 88 که به عنوان واکسنی قوی برای انقلاب اسلامی عمل کرد، تا ابد برای ما به عنوان یکی از معیارهای سنجش مواضع و رفتار افراد مختلف از هر طیف فکری- سیاسی مطرح خواهد بود. هر چند عده ای با بهکارگیری همه توان رسانهای ساکتین فتنه تلاش کنند با بزرگنمایی جریان نفوذی در دولت، گناه ساکتین و همراهان فتنه را تقلیل داده و با جعل واژه های جدید، زمین بازی را به نفع مردودین فتنه 88 تغییر دهند، اما این بصیرت ملت انقلابی است که مانع از آن خواهد شد که عیار ناب اصولگرایی دچار افت و خیز شود و بدون شک ولایتمداری، عدالتخواهی، موضع گیری در قبال فتنه 88 و هم چنین جریان نفوذی در دولت از معیارهای اصلی برای سنجش سیاسیون در عرصه های مختلف خواهد بود و در این بین نه تقطیع، نه تحریف، نه سانسور و نه بایکوت رسانه ای مواضع افراد انقلابی باعث نخواهد شد که تاجرپیشگان عرصه سیاست برای خود نمدی ببافند.
جناب علامه مصباح!
ما از بنیانگذار کبیر انقلاب و هم چنین رهبر عزیزمان آموخته ایم که تأکید بر معیارها و اصول، مقدم بر هر ائتلاف و وحدت سیاسی است، لذا در شرایط فعلی نیز ضمن استقبال از مرزبندی با ساکتین فتنه و امتحان پسدادگان در گفتمان اصولگرایی، امیدواریم اشتراکات گفتمانی اصولگرایان حقیقی در عرصه انتخابات پیشرو، روز افزون گشته و البته نتیجه را خدا به واگذار خواهیم کرد.
البته ممکن است عده ای بخواهند غرض ورزانه انتشار این نامه به حضرت عالی را در راستای اختلاف افکنی میان روحانیت متعهد به انقلاب تفسیر کنند، لذا جا دارد تأکید کنیم امضا کنندگان این نامه نه تنها از شما که از همه روحانیون متعهد به آرمان های انقلاب سپاسگزارند. و این سپاس در درجه اول شامل حضرت آیت الله مهدوی کنی که از علمای با سابقه تاریخ انقلاب هستند، خواهد بود چرا که حضور با بصیرت ایشان در بزنگاه های حساسی همچون کنار زدن تکیه گاه معنوی فتنهگران و ساکتین فتنه از مجلس خبرگان و پاسخ به یکی از خواسته های به حق ملت در نهم دیماه، راهگشای مسیر انقلاب اسلامی بوده است.
لذا بعضی تحرکات تخریبی عده ای از سیاست بازان معلوم الحال و ساکتین فتنه 88 را که این روزها قصد دارند با انتساب خود به این عالم بزرگوار، علیه حضرتعالی و نخبگان خوشنام انقلاب اسلامی فضاسازی کنند، قطعا از رییس محترم مجلس خبرگان مبرا می دانیم و از عمق جان درک می کنیم که تحمل این افراد تاجرپیشه در عرصه سیاست توسط آیت الله مهدوی کنی چه سختی و مشقتی را به ایشان تحمیل کرده است.
در پایان ضمن تشکر مجدد از حضرت عالی که به عنوان یکی از عمارهای رهبر انقلاب بارها و بارها با روشنگری های خود سبب خیر و برکت برای مردم همیشه در صحنه بوده اید، امیدواریم همواره دعای خیر شما شامل حال فرزندان معنویتان در دانشگاه تهران باشد.
و السلام علیکم و علی عبادلله الصالحین
جمعی از دانشجویان دانشگاه تهران:
اسامی به ترتیب حروف الفبا:
آقایان:
ناصر آراسته- کارشناسی علوم سیاسی- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
امیرعلی آزادی- کارشناسی علوم سیاسی- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
محمد حسن آسایش- کارشناسی روانشناسی- دانشکده روانشناسی
مسعود آقایی- کارشناسی علوم سیاسی- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
عادل ابراهی- کارشناسی ارشد حقوق- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
پویا ابراهیمی بسابی- کارشناسی کشاورزی- پردیس ابوریحان
حامد ابراهیمی- کارشناسی روانشناسی- دانشکده روانشناسی
بهمن احمدی- کارشناسی علوم اجتماعی- دانشکده علوم اجتماعی و ارتباطات
مهرداد احمدی- کارشناسی ارشد جغرافیای سیاسی- دانشکده جغرافیا
مهدی ازرقی- کارشناسی کشاورزی- دانشکده کشاورزی
هادی اسدی – کارشناسی مهندسی شیلات- دانشکده کشاورزی
غلامحسن اسکندری - دکتری سازه های آبی- دانشکده کشاورزی
سید حمید امامی- کارشناسی انسان شناسی- دانشکده علوم اجتماعی و ارتباطات
حمیدرضا امامی پور- کارشناسی مدیریت- دانشکده مدیریت
هادی امیدی فر- کارشناسی زبان و ادبیات عرب- دانشکده ادبیات و علوم انسانی
حمید امینی- کارشناسی تریبیت بدنی- دانشکده تربیت بدنی
فرشاد امینی- کارشناسی زبان روسی- دانشکده زبان ها
محسن انصاري- کارشناسی حقوق- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
محمد اورعی- کارشناسی عمران- دانشکده فنی
مسعود باستی - کارشناسی مهندسی جنگلداری- دانشکده کشاورزی
سجاد باقری- کارشناسی ارشد مدیریت- دانشکده مدیریت
ابراهیم با وفا- کارشناسی کشاورزی پردیس ابوریحان
مجید بذر افکن- دکتری مدرسی تاریخ انقلاب- دانشکده الهیات
محمد بقایی- کارشناسی جغرافیا- دانشکده جغرافیا
سید رضا بقایی- کارشناسی جغرافیا- دانشکده جغرافیا
مصطفی بنی اسد - کارشناسی ارشد اقتصاد کشاورزی- دانشکده کشاورزی
وحید بهبودی- کارشناسی ارشد مکاترونیک- دانشکده فنی
میثم بهدادفر- کارشناسی ارشد حقوق- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
زین العابدین بهزادی پور- کارشناسی کشاورزی- پردیس ابوریحان
حمید جعفر بیگلو – کارشناسی مهندسی ماشینها- دانشکده کشاورزی
میثم بیکی- کارشناسی علوم سیاسی- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
میلاد پوربخت- کارشناسی اقتصاد- دانشکده اقتصاد
محمد یاسر ترابی - کارشناسی ارشد مکانیزاسیون- دانشکده کشاورزی
وحید ترابی نژاد- کارشناسی ارشد مهندسی صنایع- دانشکده فنی
عليرضا توكلي نيا - کارشناسی حقوق- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
امیرحسین ثابتی- کارشناسی ارشد علوم سیاسی- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
كاظم جعفري- کارشناسی حقوق- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
هادی جهرمی- کارشناسی ارشد علوم سیاسی- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
صادق حاج صمدی- کارشناسی علوم سیاسی- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
حمیدرضا حاجی علی نیلی- کارشناسی کشاورزی- پردیس ابوریحان
جابر حسین زاده –کارشناسی مهندسی صنایع چوب و کاغذ- دانشکده کشاورزی
سید احمد حسینی- کارشناسی کشاورزی- پردیس ابوریحان
سیدعلی حسینی- کارشناسی زبان روسی- دانشکده زبان ها
امیرحسین حقیقی- کارشناسی حقوق- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
طه حکیمی- کارشناسی پژوهشگری- دانشکده علوم اجتماعی و ارتباطات
محمد حیدری- کارشناسی اقتصاد- دانشکده اقتصاد
ناصر حیدری - کارشناسی ارشد باغبانی- دانشکده کشاورزی
حسن خدادی- دکتری علوم سیاسی- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
جلال خضرایی راد- کارشناسی ارشد علوم سیاسی- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
امین خلیل نژاد- دندان پزشکی- دانشکده دندان پزشکی
امین خیام- کارشناسی علوم سیاسی- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
مسعود داب- کارشناسی زبان روسی- دانشکده زبان ها
سید علی درخشان- کارشناسی تریبیت بدنی- دانشکده تربیت بدنی
هادی رشادی- کارشناسی پژوهشگری- دانشکده علوم اجتماعی و ارتباطات
محمد رضا رشیدی- کارشناسی زمین شناسی- دانشکده علوم پایه
رضا رضا نژاد - کارشناسی ارشد شیلات- دانشکده کشاورزی
رضا رضایی- کارشناسی کشاورزی- پردیس ابوریحان
محمد رضایی- کارشناسی ارشد حقوق- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
مسعود رضایی– کارشناسی مهندسی ماشینها- دانشکده کشاورزی
یونس رضایی عارف – کارشناسی ارشد زبان اردو- دانشکده زبان ها
مهدی رنجبر- کارشناسی کامپیوتر- دانشکده علوم پایه
ابراهیم زارع- کارشناسی ارشد حقوق- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
محسن سام- کارشناسی علوم سیاسی- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
محمد سپهری- کارشناسی ارشد فیزیوتراپی- دانشکده علوم پایه
سجاد سپهری نیا- کارشناسی ارشد زبان انگلیسی- دانشکده زبان ها
عليرضا سليمانی -کارشناسی علوم سیاسی- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
محمد هادی سلیم زاده- کارشناسی اقتصاد- دانشکده اقتصاد
سروش سیاری- کارشناسی عمران- دانشکده فنی
مهدی شاه آبادی- دکتری سیاستگذاری عمومی- دانشکده مدیریت
شهاب الدین شفیع- کارشناسی زیست شناسی- دانشکده علوم پایه
عطا شفیع- کارشناسی زیست شناسی- دانشکده علوم پایه
علی شمسی پور- دکتری مهندسی مواد- دانشکده فنی
اکبر شهبازی- کارشناسی علوم اجتماعی- دانشکده علوم اجتماعی و ارتباطات
مهدی صادقی- کارشناسی علوم سیاسی- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
محمد مهدی صادقی- کارشناسی ارشد مطالعات منطقه ای- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
رضا صالحي- کارشناسی حقوق- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
سیدقائم صدیقی- کارشناسی ارشد مهندسی صنایع- دانشکده فنی
محمد حسین ظرافتی- کارشناسی روانشناسی- دانشکده روانشناسی
کاظم عبدالحمیدی- کارشناسی علوم سیاسی- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
حمید عبدالملکی - کارشناسی ارشد مکانیک ماشینها- دانشکده کشاورزی
شهاب الدین عرب- کارشناسی مهندسی باغبانی دانشکده کشاورزی
حامد عابدی- کارشناسی اقتصاد- دانشکده اقتصاد
مرتضی عبادی کارشناسی ارشد اقتصاد- دانشکده اقتصاد
محمد حسین عبدی- کارشناسی ارشد اقتصاد- دانشکده اقتصاد
امیرحسین عسگری- کارشناسی ارشد فلسفه- دانشکده ادبیات و علوم انسانی
محمد جواد عسگری- کارشناسی زبان اسپانیولی- دانشکده زبان ها
بهنام عشقی- کارشناسی ارشد فیزیک- دانشکده فیزیک
مهدی عظیمی- کارشناسی علوم سیاسی- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
سید محمد علوی- کارشناسی ارشد روابط بین الملل - دانشکده حقوق و علوم سیاسی
سعید علیرضالو- کارشناسی روانشناسی- دانشکده روانشناسی
محسن علیزاده- کارشناسی کشاورزی- پردیس ابوریحان
علی غضنفری- کارشناسی روان شناسی- دانشکده روان شناسی
مهدی غفوری- کارشناسی تریبیت بدنی- دانشکده تربیت بدنی
حسین غلامی- دکترای دامپزشکی- دانشکده دامپزشکی
مهدی غلامی- کارشناسی مکانیک- دانشکده فنی
علیرضا غلامی تهرانی- کارشناسی زیست شناسی- دانشکده علوم پایه
علیرضا فاطمی نیا- کارشناسی علوم سیاسی- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
محمدحسن فتوت- کارشناسی کشاورزی پردیس ابوریحان
محمد امین فرج اللهی- کارشناسی علوم سیاسی- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
بابک فرجی – کارشناسی مهندسی صنایع غذایی- دانشکده کشاورزی
محمدرضا فریادرس- کارشناسی زبان آلمانی- دانشکده زبان ها
محمدحسین فرهادیان- کارشناسی ارشد روابط بین الملل- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
صادق فقفوری- کارشناسی ارشد حقوق بشر- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
سعید فیضیان- کارشناسی ارشد عمران – دانشکده فنی
میثم فیضی- کارشناسی ارشد مدیریت- دانشکده مدیریت
مصطفی قره باغی- کارشناسی علوم سیاسی- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
حسین قلمبر- کارشناسی کشاورزی پردیس ابوریحان
علیرضا کریمی- کارشناسی علوم سیاسی- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
مهدی کلانتر- کارشناسی تریبیت بدنی- دانشکده تربیت بدنی
احمد کیان- کارشناسی کشاورزی- پردیس ابوریحان
مصطفی گودرزی- کارشناسی روانشناسی- دانشکده روانشناسی
روح الله گودینی- کارشناسی تریبیت بدنی- دانشکده تربیت بدنی
جواد محمدی- کارشناسی ارشد حقوق- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
حسین محمدی- کارشناسی زبان اردو- دانشکده زبان ها
سعيد محمدي- کارشناسی حقوق- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
سعید محمدی- کارشناس زبان ژاپنی- دانشکده زبان ها
سعید محمدی- کارشناسی کامپیوتر- دانشکده علوم پایه
سید عباس مرادی-کارشناسی ارشد رباتیک- دانشکده فنی
آرمین مصطفی زاده- کارشناسی اقتصاد- دانشکده اقتصاد
مهدی میرزاده- کارشناسی زبان ایتالیایی – دانشکده زبان ها
سید حمید میر عبدالحق- کارشناسی علوم سیاسی- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
حمید میناوند- کارشناسی علوم سیاسی- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
سید امیرعباس موسوی- کارشناسی زبان اسپانیولی- دانشکده زبان ها
محمد ناصری پور- کارشناسی روانشناسی- دانشکده روانشناسی
شهاب ناطقی- کارشناسی انسان شناسی- دانشکده علوم اجتماعی و ارتباطات
سلمان نجف پور- کارشناسی روانشناسی- دانشکده روانشناسی
مهرداد نجفی- کارشناسی علوم سیاسی- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
سید احسان نجم الهدی- کارشناسی زبان آلمانی- دانشکده زبان ها
حسن نظری- کارشناسی تریبیت بدنی- دانشکده تربیت بدنی
محمد نظری- کارشناسی جغرافیا- دانشکده جغرافیا
کمیل نقی پور- کارشناسی علوم سیاسی- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
علی نوروزی – کارشناسی مهندسی کشاورزی- دانشکده کشاورزی
مهدی نورایی- کارشناسی ارشد حقوق عمومی- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
مرتضی نوری- کارشناسی ارشد علوم سیاسی- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
حسن ولی پور لندی- کارشناسی علوم سیاسی- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
امیر ولی زاده- کارشناسی ارشد علوم سیاسی- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
علی اکبر یاریقلی – کارشناسی جغرافیا- دانشکده جغرافیا
میثم یزدان- کارشناسی تریبیت بدنی- دانشکده تربیت بدنی
علی یوسف- کارشناسی تریبیت بدنی- دانشکده تربیت بدنی
خانم ها:
فاطمه قلعه نویان – کارشناسی زبان و ادبیات عربی- دانشکده ادبیات و علوم انسانی
سیده فاطمه نعمتی – دکتری جامعه شناسی- دانشکده علوم اجتماعی و ارتباطات
مریم کثیری - کارشناسی فلسفه غرب- دانشکده ادبیات و علوم انسانی
فاطمه فلاح نژاد- کارشناسی دانشکده علوم اجتماعی و ارتباطات
سیده خدیجه محمدی – کارشناسی تاریخ- دانشکده ادبیات و علوم انسانی
فاطمه صادقی - علوم قرآن و حدیث- دانشکده الهیات
مرضیه علیخانی –کارشناسی علوم کامپیوتر- دانشکده علوم پایه
عطیه ایزد خواه –کارشناسی علوم ارتباطات- دانشکده علوم اجتماعی و ارتباطات
صدیقه یونسی –کارشناسی تاریخ- دانشکده ادبیات و علوم انسانی
فاطمه عسگری – کارشناسی فلسفه و حکمت اسلامی- دانشکده الهیات
زهره میر محمدی – کارشناسی جغرافیا و برنامه ریزی شهری- دانشکده جغرافیا
مونا برهانی - دارو سازی- دانشکده داروسازی
زهرا مهقانی – کارشناسی علوم تربیتی مدیریت و برنامه ریزی آموزشی- دانشکده روانشناسی
نعیمه عالمی – کارشناسی تاریخ- دانشکده ادبیات و علوم انسانی
الهه حکیمیان - کارشناسی فلسفه و حکمت اسلامی- دانشکده الهیات
ملیحه صادقی - کارشناسی علوم قرآن و حدیث- دانشکده الهیات
شقایق پیراسته -کارشناسی ادیان و عرفان- دانشکده الهیات
معصومه حمدانی – کارشناسی ارشد تاریخ- دانشکده ادبیات و علوم انسانی
هانیه خانی - کارشناسی تاریخ و تمدن ملل اسلامی- دانشکده ادبیات و علوم انسانی
زهرا مرتضایی – کارشناسی زبان و ادبیات فارسی- دانشکده ادبیات و علوم انسانی
زهرا شریف آبادی – کارشناسی حقوق- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
سمیه عباسی –کارشناسی تاریخ- دانشکده ادبیات و علوم انسانی
آسیه پور شمسایی – دانشکده پزشکی
معصومه سادات رضایی - زبان و ادبیات فارسی- دانشکده ادبیات و علوم انسانی
محدثه مظفری - علوم قرآن و حدیث- دانشکده الهیات
محدثه نوری - دندان پزشکی- دانشکده دندانپزشکی
سمانه قاسمی – دانشکده الهیات
سحر شمسیان - آب و هوا شناسی- دانشکده جغرافیا
سیده مریم حسینی – تاریخ- دانشکده ادبیات و علوم انسانی
سمانه زهرآبی – کارشناسی زبان و ادبیات فارسی- دانشکده ادبیات و علوم انسانی
فاطمه فدوی - کارشناسی تاریخ و تمدن ملل اسلامی- دانشکده ادبیات و علوم انسانی
راحله طهماسوند - علوم آزمایشگاهی
فاطمه سیفی چهر – کارشناسی زبان و ادبیات فارسی- دانشکده ادبیات و علوم انسانی
منصوره عطاخانی – کارشناسی ارشد علوم ارتباطات- دانشکده علوم اجتماعی و ارتباطات
سارا ریوندی – پزشکی
مهدیه افضلی - دانشکده علوم اجتماعی و ارتباطات- دانشکده علوم اجتماعی و ارتباطات
عطیه دوست محمدی – دانشکده الهیات
زینب قنواتی - کارشناسی تاریخ و تمدن ملل اسلامی- دانشکده ادبیات و علوم انسانی
طاهره مطهری نیا – کارشناسی کتابداری
عطیه غریب – کارشناسی ادیان و عرفان- دانشکده الهیات
سیده محیا موسوی - کارشناسی تاریخ - دانشکده علوم اجتماعی و ارتباطات
زهرا عبادی - دانشکده الهیات
محبوبه رستمی مجد - کارشناسی فلسفه غرب- دانشکده ادبیات و علوم انسانی
زینب اعلمی – کارشناسی علوم اجتماعی- دانشکده علوم اجتماعی و ارتباطات
هانیه عسگری – کارشناسی تاریخ- دانشکده ادبیات و علوم انسانی
اکرم نادری - کارشناسی تاریخ و تمدن ملل اسلامی- دانشکده ادبیات و علوم انسانی
اسماء طالقانی - دانشکده الهیات
مریم حبیب زاده - دندان پزشکی
سیده صغری برزگر - مدیریت دولتی- دانشکده مدیریت
محبوبه رجا – کارشناسی حقوق- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
محدثه شعبانی - دندان پزشکی- دانشکده دندانپزشکی
زیور قائدی - کارشناسی تاریخ و تمدن ملل اسلامی- دانشکده ادبیات و علوم انسانی
ربابه جعفری -کارشناسی زیست سلولی
زهره بوالی - کارشناسی زبان و ادبیات فارسی- دانشکده ادبیات و علوم انسانی
کوثر محمدی – کارشناسی علوم سیاسی- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
نرگس مظلومی – کارشناسی ارشد علوم قرآن و حدیث- دانشکده الهیات
محبوبه مریدا - کارشناسی فلسفه غرب- دانشکده ادبیات و علوم انسانی
سکینه سلمانیان - ژئومورفولوژی
200. نعیمه شهرابی - کارشناسی کتابداری پزشکی
هانیه حاجی نوروزی –کارشناسی جامعه شناسی- دانشکده علوم اجتماعی و ارتباطات
سیده زهرا تقی زاده – کارشناسی علوم ارتباطات- دانشکده علوم اجتماعی و ارتباطات
نرگس کریمی- کارشناسی برنامه ریزی- دانشکده علوم اجتماعی و ارتباطات
زهرا جمشیدی- کارشناسی برنامه ریزی- دانشکده علوم اجتماعی و ارتباطات
سپیده نوروزی- کارشناسی برنامه ریزی- دانشکده علوم اجتماعی و ارتباطات
مریم شجاعی- کارشناسی ارتباطات- دانشکده علوم اجتماعی و ارتباطات
فاطمه عباسی- کارشناسی ارتباطات- دانشکده علوم اجتماعی و ارتباطات
سهیلا افضلی- کارشناسی انسان شناسی- دانشکده علوم اجتماعی و ارتباطات
سمانه مرتجی - کارشناسی انسان شناسی- دانشکده علوم اجتماعی و ارتباطات
هانیه جناب- کارشناسی انسان شناسی- دانشکده علوم اجتماعی و ارتباطات
فریبا حبیبی- کارشناسی کشاورزی- دانشکده کشاورزی
مدینه قدیمی فرد- کارشناسی ارشد حقوق- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
مونا عبدللهی- کارشناسی حقوق- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
ریحانه ریخته گر کارشناسی حقوق- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
آزاده ابولفتحی کارشناسی حقوق- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
فهیمه خزایی کارشناسی علوم سیاسی- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
اکرم بکشلو کارشناسی حقوق- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
فاطمه فولادی کارشناسی ارشد حقوق بین الملل- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
پریسا بوربور- کارشناسی علوم سیاسی- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
هانیه امامی- کارشناسی علوم سیاسی- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
پروین نوری- کارشناسی علوم سیاسی- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
فاطمه اصامی کارشناسی حقوق- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
فاطمه رجائی کارشناسی حقوق- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
احمد پور – کارشناسی علوم سیاسی- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
سویدائی جم کارشناسی حقوق- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
رشید زاده کارشناسی حقوق- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
مریم خوش نیت- کارشناسی حقوق- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
آزاده نخعی- داروسازی- دانشکده داروسازی
بنفشه- حسین زاده داروسازی- دانشکده داروسازی
الهام رحیمی- داروسازی- دانشکده داروسازی
زهرا فولادی- داروسازی- دانشکده داروسازی
مریم واله- داروسازی- دانشکده داروسازی
آرزو قهری- داروسازی- دانشکده داروسازی
یاسمن هرندی- داروسازی- دانشکده داروسازی
موفق باشین.
91/2/11