نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8

موضوع: تخریب‌های فزاینده علیه شما یادآور مظلومیت شهید بهشتی است!!

  1. #1
    مدیر بازنشسته Hamid آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    محل سکونت
    تهران. پلاک 5
    نوشته ها
    2,061
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض تخریب‌های فزاینده علیه شما یادآور مظلومیت شهید بهشتی است!!

    نامه بیش از 230 دانشجوی دانشگاه تهران خطاب به علامه مصباح؛
    تخریب‌های فزاینده علیه شما یادآور مظلومیت شهید بهشتی است/ تشكر از اقدام هوشیارانه در تأسیس جبهه پایداری






    نگاهی گذرا به تاریخ معاصر کشور نشان می دهد، همواره روحانیت اصیل و انقلابی که در بزنگاه های تاریخی با انذار نسبت به انحراف‌هاي مختلف، نقشی روشن‌گرانه در برابر تحریف مسیر ملت داشته است، مورد آماج حملات و تخریب های کینه توزانه دشمنان خارجی و منافقین داخلی بوده است.
    به گزارش رجانیوز، در این میان باید از ترور شخصیت افرادی همچون شیخ فضل الله نوری در صدر مشروطه، آیت الله کاشانی در برهه ملی شدن نفت و چهره هایی همچون شهید بهشتی، شهید مطهری، شهید مفتح و... نام برد.
    در اين زمينه، یکی از چهره هایی که بنا بر شهادت تاریخ، همواره مورد کینه و تخریب دشمنان داخلی و خارجی انقلاب اسلامی بوده، حضرت آیت الله مصباح یزدی است که از همان سال‌های قبل از انقلاب اسلامی در قم به همراه تعدادی دیگر از روحانیون مبارز مشغول به تدوین مبانی نظری حکومت اسلامی و نفی رژیم طاغوت بود، هرچند عده ای مغرض سال‌ها بعد با نادیده گرفتن این موضوع خواستند منکر نقش مبارزاتی ایشان قبل از انقلاب شوند اما حجت الاسلام خسروشاهی از اعضای با سابقه مجمع روحانیون مبارز که خود پیش از انقلاب با ایشان در این راستا همکاری داشته است توضیح می دهد: «ایشان در هیچ زمینه ای، -زمینه های علمی، فلسفی، سیاسی و... – مایل نبود كه خودی نشان بدهد و همواره طبق معتقدات و باورهای خود به كار و مبارزه ادامه می داد... نشر نشریه «انتقام» آن هم به تنهایی و با امكانات بسیار محدود آن زمان، خود دلیلی روشن و آشكار بر این روش و تاكتیك و استمرار روح مبارزه (توسط ایشان) است.»
    اما به موازات پیروزی انقلاب اسلامی، نقش ایشان در روند مبارزه با جریان های فکری التقاطی قرار گرفته در برابر اسلام، پر رنگ تر شد، آن‌هایی که سال‌های اولیه انقلاب را به یاد دارند، مناظرات تاریخی وی با سران جریان های چپ و کمونیسم را هرگز از یاد نخواهند برد و بعد از آن نیز پاسخ های محکم ایشان به شبهات رومزه چهره های تجدید نظر طلب علیه اسلام در دوره اصلاحات، موجب شد تا هجمه ها و تخریب های اصلاح طلبان علیه آیت الله به اوج برسد تا آنجا که یکی از روزنامه های زنجیره ای با انتشار کاریکاتوری موهن و نسبت دادن آن به ایشان، اوج استیصال و درماندگی روشنفکران مدعیان منطق و دیالکتیک را برملا ساخت. این درحالی بود که در همان برهه، آیت الله مصباح بارها عبدالکریم سروش اصلی ترین تئوری پرداز جریان تجدیدنظرطلب را به مناظره دعوت کرده بود اما وی به دلایل واهی هیچ گاه حاضر به مناظره و پاسخ‌گویی در برابر استاد نشد.
    سال‌ها گذشت تا همزمان با آخرین روزهای دولت اصلاحات و برگزاری انتخابات نهم ریاست جمهوری که بار دیگر آیت الله به میدان آمد و این بار نیز با اوج ژرف نگری و تیزبینی خود، از میان کاندیداهای مختلف در عرصه، با شجاعت از فردی حمایت کرد که در آن برهه بیشترین شعارهای انقلابی را سر می داد و اصلی ترین محور صحبت های او "دولت اسلامی" بود.
    تحربه آن انتخابات تاریخی به بروز گفتمان سوم تیر منجر شد، گفتمانی که در دل خود بازگشت به همه آرمان‎های انقلاب اسلامی را فریاد می زد و این چنین فصل جدیدی در عرصه سیاسی کشور گشوده شد.
    روزها گذشت و رییس جمهور جدید در عمل نشان داد به بسیاری از شعارهای خود پای‌بند است و هم‎زمان نیز حمایت های گفتمانی آیت الله مصباح از دولت نهم ادامه داشت اما فصل جدید امتحان الهی آنجا بود که به تدریج و به موازات کم‎رنگ شدن گفتمان انقلابی و دینی دولت احمدی نژاد، هشدارهای علامه آغاز شد تا آنجا که پس از تشکیل کابینه دولت جدید احمدی نژاد و بروز جدی نشانه های انحراف در گفتمان مورد انتظار از رییس جمهور، آیت الله شجاعانه به میدان آمد و ضمن روشن‎گری های تاریخی درباره نفوذ انحراف در دولت، نه تنها در برابر آن ایستاد و مماشات نکرد، بلکه با هوشیار سازی بدنه اصلی حامی گفتمان انقلاب، در عمل نشان داد جز عمل به تکلیف و معامله با خدا، به چیز دیگری نمی اندیشد.
    با اين حال، به‌دنبال آنكه اخیراً جبهه پایداری انقلاب اسلامی توسط نزدیک‌ترین افراد به آیت الله مصباح اعلام موجودیت کرد، روند تخریب های کانون های متصل به زر، زور و تزویز علیه ایشان و این گفتمان، بار ديگر تشدید شد و این روند تا جايي اوج گرفت که بسیاری از اصول‌گرانمایان نیز با پر کردن پازل دشمن، نشان دادند در عمل مکمل خوبی برای دشمنان تاریخی این عالم وارسته و بزرگوار هستند.
    در عين حال، بیش از 230 تن از دانشجویان تهران؛ دانشگاه مادر کشور طی نامه سرگشاده ای خطاب به حضرت آیت الله مصباح یزدی نکات مهمی را مطرح کرده اند که متن کامل آن در ادامه آمده است:
    بسم الله الرحمن الرحيم
    إِنَّ الَّذِينَ قَالُوا رَبُّنَا اللَّهُ ثُمَّ اسْتَقَامُوا تَتَنَزَّلُ عَلَيْهِمُ الْمَلَائِكَةُ أَلَّا تَخَافُوا وَ لَا تَحْزَنُوا و َأَبْشِرُوا بِالْجَنَّةِ الَّتِي كُنتُمْ تُوعَدُونَ
    دانشمند فرزانه؛ حضرت آیت الله مصباح یزدی
    سلام علیکم؛
    این روزها که اخلاق، حلقه ی گمشده فضای سیاسی کشور شده و رفتارهای قبلیه ای در میدان سیاست، با شدت مضاعف نسبت به گذشته دیده می شود، بر آن شدیم تا با نگاشتن نامه ای سرگشاده خطاب به حضرت عالی -حداقل کاری که از دستمان بر می آید- از حسن تدبیر و پایداری شما بر اصول انقلاب مان تشکر و قدردانی کنیم.
    حضرت آیت الله!
    اگرچه فرزندان نسل سومی شما در دانشگاه بسیاری از وقایع سه دهه‌ي انقلاب را از نزدیک مشاهده نکرده اند اما پایداری حضرت عالی بر اصول انقلاب و تحمل همه تخریب ها و طعنه های دوست نمایان بدتر از دشمن، برای ما مجسم کننده خاطراتی است که بزرگان انقلاب از صبر و پایداری شهید بزرگوار و مظلوم، آیت الله بهشتی در سال‌های اولیه انقلاب روایت می کنند؛ آن روزهایی که علاوه بر دشمنان قسم خورده انقلاب بسیاری از چهره های به ظاهر انقلابی بی بصیرت نیز به ایشان خرده می گرفتند که مگر پافشاری بر اصول انقلاب تا چه اندازه اهمیت دارد و برای تحت الشعاع قرار دادن پایداری آن شهید عزیز بر اصول و گفتمان انقلاب اسلامی، ایشان را به قدرت طلبی متهم می کردند اما ایشان در عمل نشان داد برای حفظ آرمان های بلند مدت اسلام عزیز، باید همه فشارها و تخریب های ابن الوقت های به ظاهر انقلابی را تحمل نمود چرا که تاریخ قضاوت خواهد کرد کسانی که در راه آرمانهای الهی پایداری به خرج دادند، چگونه نصرت الهی شامل حال‌شان خواهد بود.
    حضرت علامه مصباح!
    ما دانشجویان نسل سوم انقلاب، امروز وظیفه خود می‌دانیم که مجاهدت شما در عرصه سیاست در طول سه دهه عمر با برکت انقلاب اسلامی را ارج نهیم.
    تقدیر ما شاگردان معنوی حضرت‌تان، به‌خاطر حضور پر رنگ و روشن‌گرانه‌ي شما در فتنه های متعدد پس از انقلاب از جمله مناظره های تاریخی با جریان های التقاطی و چپ در دهه‌ي 60 است.
    تقدیر ما از شما به جهت روشن‌گری های ماندگارتان پیرامون التقاط فکری جریان اصلاحات در دوره دوم خرداد و به جان خریدن هزاران توهین و بدگویی برای دفاع از کیان انقلاب است.
    ارج‌گذاری ما بر تلاش‌های خالصانه شما، به علت تلاشی ماندگار در احیای گفتمان ناب انقلاب اسلامی در قالب ایجاد حرکت عظیم سوم تیر و سپس تقویت و قوام آن است. و سپاس‌گزاری ما به دلیل ایستادگی عمارگونه‌تان در برابر فتنه 88 و پدران معنوی آن و روشن‌گری شجاعانه‎تان در قبال جریان نفودی است که به دنبال تحریف گفتمان انقلاب اسلامی بود.
    و از همه مهم‌تر، تقدیر و تبریک ما به جهت تیزهوشی و حسن تدبیر شما در تشکیل و حمایت از جبهه ای است که این روزها به دنبال "پایداری بر گفتمان انقلاب اسلامی" است.
    و این همه در حالی است که در فضای سیاست زده و به دور از تقوایی که پیش از هر انتخابات توسط سیاست‌بازان قدرت طلب، ایجاد می شود، دشوار است که سخن حق را به گوش همگان رساند؛ لیکن باید تاکید کنیم که ما نه تنها به عنوان جمعی از دانشجویان دانشگاه مادر کشور، بلکه بنا بر آنچه که در میان توده های بی‌شمار معتقد به آرمان‎های انقلاب اسلامی می بینیم، هیچ "ان قلتی" پیرامون گفتمان جبهه پایداری انقلاب اسلامی مشاهده نکرده ایم بلکه این گفتمان را منبعث از مبانی ناب گفتمان انقلاب اسلامی می دانیم؛ هر چند که "ان قلت سازان" با همه توان رسانه های زنجیره ای شان وارد میدان شده باشند تا یک روز به اسم کارشناس و متخصص و صاحب نظر و روز دیگر تحت عنوان دانشگاه و دانشجو، سالم ترین گفتمان سیاسی حال حاضر کشور را هدف قرار دهند چرا که اقبال روز افزون ملت به این گفتمان، راهی جز حاشیه سازی برای علمداران آنرا باقی نمی گذارد.
    مطهری زمان!
    حقیقت آن است که فتنه 88 که به عنوان واکسنی قوی برای انقلاب اسلامی عمل کرد، تا ابد برای ما به عنوان یکی از معیارهای سنجش مواضع و رفتار افراد مختلف از هر طیف فکری- سیاسی مطرح خواهد بود. هر چند عده ای با به‌کارگیری همه توان رسانه‌ای ساکتین فتنه تلاش کنند با بزرگ‌نمایی جریان نفوذی در دولت، گناه ساکتین و همراهان فتنه را تقلیل داده و با جعل واژه های جدید، زمین بازی را به نفع مردودین فتنه 88 تغییر دهند، اما این بصیرت ملت انقلابی است که مانع از آن خواهد شد که عیار ناب اصول‌گرایی دچار افت و خیز شود و بدون شک ولایت‎مداری، عدالت‎خواهی، موضع گیری در قبال فتنه 88 و هم چنین جریان نفوذی در دولت از معیارهای اصلی برای سنجش سیاسیون در عرصه های مختلف خواهد بود و در این بین نه تقطیع، نه تحریف، نه سانسور و نه بایکوت رسانه ای مواضع افراد انقلابی باعث نخواهد شد که تاجرپیشگان عرصه سیاست برای خود نمدی ببافند.
    جناب علامه مصباح!
    ما از بنیان‌گذار کبیر انقلاب و هم چنین رهبر عزیزمان آموخته ایم که تأکید بر معیارها و اصول، مقدم بر هر ائتلاف و وحدت سیاسی است، لذا در شرایط فعلی نیز ضمن استقبال از مرزبندی با ساکتین فتنه و امتحان پس‌دادگان در گفتمان اصول‌گرایی، امیدواریم اشتراکات گفتمانی اصول‌گرایان حقیقی در عرصه انتخابات پیش‎رو، روز افزون گشته و البته نتیجه را خدا به واگذار خواهیم کرد.
    البته ممکن است عده ای بخواهند غرض ورزانه انتشار این نامه به حضرت عالی را در راستای اختلاف افکنی میان روحانیت متعهد به انقلاب تفسیر کنند، لذا جا دارد تأکید کنیم امضا کنندگان این نامه نه تنها از شما که از همه روحانیون متعهد به آرمان های انقلاب سپاسگزارند. و این سپاس در درجه اول شامل حضرت آیت الله مهدوی کنی که از علمای با سابقه تاریخ انقلاب هستند، خواهد بود چرا که حضور با بصیرت ایشان در بزنگاه های حساسی هم‌چون کنار زدن تکیه گاه معنوی فتنه‌گران و ساکتین فتنه از مجلس خبرگان و پاسخ به یکی از خواسته های به حق ملت در نهم دی‌ماه، راه‌گشای مسیر انقلاب اسلامی بوده است.
    لذا بعضی تحرکات تخریبی عده ای از سیاست بازان معلوم الحال و ساکتین فتنه 88 را که این روزها قصد دارند با انتساب خود به این عالم بزرگوار، علیه حضرت‌عالی و نخبگان خوش‌نام انقلاب اسلامی فضاسازی کنند، قطعا از رییس محترم مجلس خبرگان مبرا می دانیم و از عمق جان درک می کنیم که تحمل این افراد تاجرپیشه در عرصه سیاست توسط آیت الله مهدوی کنی چه سختی و مشقتی را به ایشان تحمیل کرده است.
    در پایان ضمن تشکر مجدد از حضرت عالی که به عنوان یکی از عمارهای رهبر انقلاب بارها و بارها با روشن‎گری های خود سبب خیر و برکت برای مردم همیشه در صحنه بوده اید، امیدواریم همواره دعای خیر شما شامل حال فرزندان معنوی‌تان در دانشگاه تهران باشد.
    و السلام علیکم و علی عبادلله الصالحین

    جمعی از دانشجویان دانشگاه تهران:
    اسامی به ترتیب حروف الفبا:
    آقایان:
    ناصر آراسته- کارشناسی علوم سیاسی- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    امیرعلی آزادی- کارشناسی علوم سیاسی- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    محمد حسن آسایش- کارشناسی روانشناسی- دانشکده روانشناسی
    مسعود آقایی- کارشناسی علوم سیاسی- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    عادل ابراهی- کارشناسی ارشد حقوق- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    پویا ابراهیمی بسابی- کارشناسی کشاورزی- پردیس ابوریحان
    حامد ابراهیمی- کارشناسی روانشناسی- دانشکده روانشناسی
    بهمن احمدی- کارشناسی علوم اجتماعی- دانشکده علوم اجتماعی و ارتباطات
    مهرداد احمدی- کارشناسی ارشد جغرافیای سیاسی- دانشکده جغرافیا
    مهدی ازرقی- کارشناسی کشاورزی- دانشکده کشاورزی
    هادی اسدی – کارشناسی مهندسی شیلات- دانشکده کشاورزی
    غلامحسن اسکندری - دکتری سازه های آبی- دانشکده کشاورزی
    سید حمید امامی- کارشناسی انسان شناسی- دانشکده علوم اجتماعی و ارتباطات
    حمیدرضا امامی پور- کارشناسی مدیریت- دانشکده مدیریت
    هادی امیدی فر- کارشناسی زبان و ادبیات عرب- دانشکده ادبیات و علوم انسانی
    حمید امینی- کارشناسی تریبیت بدنی- دانشکده تربیت بدنی
    فرشاد امینی- کارشناسی زبان روسی- دانشکده زبان ها
    محسن انصاري- کارشناسی حقوق- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    محمد اورعی- کارشناسی عمران- دانشکده فنی
    مسعود باستی - کارشناسی مهندسی جنگلداری- دانشکده کشاورزی
    سجاد باقری- کارشناسی ارشد مدیریت- دانشکده مدیریت
    ابراهیم با وفا- کارشناسی کشاورزی پردیس ابوریحان
    مجید بذر افکن- دکتری مدرسی تاریخ انقلاب- دانشکده الهیات
    محمد بقایی- کارشناسی جغرافیا- دانشکده جغرافیا
    سید رضا بقایی- کارشناسی جغرافیا- دانشکده جغرافیا
    مصطفی بنی اسد - کارشناسی ارشد اقتصاد کشاورزی- دانشکده کشاورزی
    وحید بهبودی- کارشناسی ارشد مکاترونیک- دانشکده فنی
    میثم بهدادفر- کارشناسی ارشد حقوق- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    زین العابدین بهزادی پور- کارشناسی کشاورزی- پردیس ابوریحان
    حمید جعفر بیگلو – کارشناسی مهندسی ماشینها- دانشکده کشاورزی
    میثم بیکی- کارشناسی علوم سیاسی- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    میلاد پوربخت- کارشناسی اقتصاد- دانشکده اقتصاد
    محمد یاسر ترابی - کارشناسی ارشد مکانیزاسیون- دانشکده کشاورزی
    وحید ترابی نژاد- کارشناسی ارشد مهندسی صنایع- دانشکده فنی
    عليرضا توكلي نيا - کارشناسی حقوق- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    امیرحسین ثابتی- کارشناسی ارشد علوم سیاسی- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    كاظم جعفري- کارشناسی حقوق- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    هادی جهرمی- کارشناسی ارشد علوم سیاسی- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    صادق حاج صمدی- کارشناسی علوم سیاسی- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    حمیدرضا حاجی علی نیلی- کارشناسی کشاورزی- پردیس ابوریحان
    جابر حسین زاده –کارشناسی مهندسی صنایع چوب و کاغذ- دانشکده کشاورزی
    سید احمد حسینی- کارشناسی کشاورزی- پردیس ابوریحان
    سیدعلی حسینی- کارشناسی زبان روسی- دانشکده زبان ها
    امیرحسین حقیقی- کارشناسی حقوق- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    طه حکیمی- کارشناسی پژوهشگری- دانشکده علوم اجتماعی و ارتباطات
    محمد حیدری- کارشناسی اقتصاد- دانشکده اقتصاد
    ناصر حیدری - کارشناسی ارشد باغبانی- دانشکده کشاورزی
    حسن خدادی- دکتری علوم سیاسی- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    جلال خضرایی راد- کارشناسی ارشد علوم سیاسی- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    امین خلیل نژاد- دندان پزشکی- دانشکده دندان پزشکی
    امین خیام- کارشناسی علوم سیاسی- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    مسعود داب- کارشناسی زبان روسی- دانشکده زبان ها
    سید علی درخشان- کارشناسی تریبیت بدنی- دانشکده تربیت بدنی
    هادی رشادی- کارشناسی پژوهشگری- دانشکده علوم اجتماعی و ارتباطات
    محمد رضا رشیدی- کارشناسی زمین شناسی- دانشکده علوم پایه
    رضا رضا نژاد - کارشناسی ارشد شیلات- دانشکده کشاورزی
    رضا رضایی- کارشناسی کشاورزی- پردیس ابوریحان
    محمد رضایی- کارشناسی ارشد حقوق- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    مسعود رضایی– کارشناسی مهندسی ماشینها- دانشکده کشاورزی
    یونس رضایی عارف – کارشناسی ارشد زبان اردو- دانشکده زبان ها
    مهدی رنجبر- کارشناسی کامپیوتر- دانشکده علوم پایه
    ابراهیم زارع- کارشناسی ارشد حقوق- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    محسن سام- کارشناسی علوم سیاسی- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    محمد سپهری- کارشناسی ارشد فیزیوتراپی- دانشکده علوم پایه
    سجاد سپهری نیا- کارشناسی ارشد زبان انگلیسی- دانشکده زبان ها
    عليرضا سليمانی -کارشناسی علوم سیاسی- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    محمد هادی سلیم زاده- کارشناسی اقتصاد- دانشکده اقتصاد
    سروش سیاری- کارشناسی عمران- دانشکده فنی
    مهدی شاه آبادی- دکتری سیاستگذاری عمومی- دانشکده مدیریت
    شهاب الدین شفیع- کارشناسی زیست شناسی- دانشکده علوم پایه
    عطا شفیع- کارشناسی زیست شناسی- دانشکده علوم پایه
    علی شمسی پور- دکتری مهندسی مواد- دانشکده فنی
    اکبر شهبازی- کارشناسی علوم اجتماعی- دانشکده علوم اجتماعی و ارتباطات
    مهدی صادقی- کارشناسی علوم سیاسی- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    محمد مهدی صادقی- کارشناسی ارشد مطالعات منطقه ای- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    رضا صالحي- کارشناسی حقوق- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    سیدقائم صدیقی- کارشناسی ارشد مهندسی صنایع- دانشکده فنی
    محمد حسین ظرافتی- کارشناسی روانشناسی- دانشکده روانشناسی
    کاظم عبدالحمیدی- کارشناسی علوم سیاسی- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    حمید عبدالملکی - کارشناسی ارشد مکانیک ماشینها- دانشکده کشاورزی
    شهاب الدین عرب- کارشناسی مهندسی باغبانی دانشکده کشاورزی
    حامد عابدی- کارشناسی اقتصاد- دانشکده اقتصاد
    مرتضی عبادی کارشناسی ارشد اقتصاد- دانشکده اقتصاد
    محمد حسین عبدی- کارشناسی ارشد اقتصاد- دانشکده اقتصاد
    امیرحسین عسگری- کارشناسی ارشد فلسفه- دانشکده ادبیات و علوم انسانی
    محمد جواد عسگری- کارشناسی زبان اسپانیولی- دانشکده زبان ها
    بهنام عشقی- کارشناسی ارشد فیزیک- دانشکده فیزیک
    مهدی عظیمی- کارشناسی علوم سیاسی- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    سید محمد علوی- کارشناسی ارشد روابط بین الملل - دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    سعید علیرضالو- کارشناسی روانشناسی- دانشکده روانشناسی
    محسن علیزاده- کارشناسی کشاورزی- پردیس ابوریحان
    علی غضنفری- کارشناسی روان شناسی- دانشکده روان شناسی
    مهدی غفوری- کارشناسی تریبیت بدنی- دانشکده تربیت بدنی
    حسین غلامی- دکترای دامپزشکی- دانشکده دامپزشکی
    مهدی غلامی- کارشناسی مکانیک- دانشکده فنی
    علیرضا غلامی تهرانی- کارشناسی زیست شناسی- دانشکده علوم پایه
    علیرضا فاطمی نیا- کارشناسی علوم سیاسی- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    محمدحسن فتوت- کارشناسی کشاورزی پردیس ابوریحان
    محمد امین فرج اللهی- کارشناسی علوم سیاسی- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    بابک فرجی – کارشناسی مهندسی صنایع غذایی- دانشکده کشاورزی
    محمدرضا فریادرس- کارشناسی زبان آلمانی- دانشکده زبان ها
    محمدحسین فرهادیان- کارشناسی ارشد روابط بین الملل- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    صادق فقفوری- کارشناسی ارشد حقوق بشر- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    سعید فیضیان- کارشناسی ارشد عمران – دانشکده فنی
    میثم فیضی- کارشناسی ارشد مدیریت- دانشکده مدیریت
    مصطفی قره باغی- کارشناسی علوم سیاسی- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    حسین قلمبر- کارشناسی کشاورزی پردیس ابوریحان
    علیرضا کریمی- کارشناسی علوم سیاسی- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    مهدی کلانتر- کارشناسی تریبیت بدنی- دانشکده تربیت بدنی
    احمد کیان- کارشناسی کشاورزی- پردیس ابوریحان
    مصطفی گودرزی- کارشناسی روانشناسی- دانشکده روانشناسی
    روح الله گودینی- کارشناسی تریبیت بدنی- دانشکده تربیت بدنی
    جواد محمدی- کارشناسی ارشد حقوق- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    حسین محمدی- کارشناسی زبان اردو- دانشکده زبان ها
    سعيد محمدي- کارشناسی حقوق- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    سعید محمدی- کارشناس زبان ژاپنی- دانشکده زبان ها
    سعید محمدی- کارشناسی کامپیوتر- دانشکده علوم پایه
    سید عباس مرادی-کارشناسی ارشد رباتیک- دانشکده فنی
    آرمین مصطفی زاده- کارشناسی اقتصاد- دانشکده اقتصاد
    مهدی میرزاده- کارشناسی زبان ایتالیایی – دانشکده زبان ها
    سید حمید میر عبدالحق- کارشناسی علوم سیاسی- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    حمید میناوند- کارشناسی علوم سیاسی- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    سید امیرعباس موسوی- کارشناسی زبان اسپانیولی- دانشکده زبان ها
    محمد ناصری پور- کارشناسی روانشناسی- دانشکده روانشناسی
    شهاب ناطقی- کارشناسی انسان شناسی- دانشکده علوم اجتماعی و ارتباطات
    سلمان نجف پور- کارشناسی روانشناسی- دانشکده روانشناسی
    مهرداد نجفی- کارشناسی علوم سیاسی- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    سید احسان نجم الهدی- کارشناسی زبان آلمانی- دانشکده زبان ها
    حسن نظری- کارشناسی تریبیت بدنی- دانشکده تربیت بدنی
    محمد نظری- کارشناسی جغرافیا- دانشکده جغرافیا
    کمیل نقی پور- کارشناسی علوم سیاسی- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    علی نوروزی – کارشناسی مهندسی کشاورزی- دانشکده کشاورزی
    مهدی نورایی- کارشناسی ارشد حقوق عمومی- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    مرتضی نوری- کارشناسی ارشد علوم سیاسی- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    حسن ولی پور لندی- کارشناسی علوم سیاسی- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    امیر ولی زاده- کارشناسی ارشد علوم سیاسی- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    علی اکبر یاریقلی – کارشناسی جغرافیا- دانشکده جغرافیا
    میثم یزدان- کارشناسی تریبیت بدنی- دانشکده تربیت بدنی
    علی یوسف- کارشناسی تریبیت بدنی- دانشکده تربیت بدنی

    خانم ها:

    فاطمه قلعه نویان – کارشناسی زبان و ادبیات عربی- دانشکده ادبیات و علوم انسانی
    سیده فاطمه نعمتی – دکتری جامعه شناسی- دانشکده علوم اجتماعی و ارتباطات
    مریم کثیری - کارشناسی فلسفه غرب- دانشکده ادبیات و علوم انسانی
    فاطمه فلاح نژاد- کارشناسی دانشکده علوم اجتماعی و ارتباطات
    سیده خدیجه محمدی – کارشناسی تاریخ- دانشکده ادبیات و علوم انسانی
    فاطمه صادقی - علوم قرآن و حدیث- دانشکده الهیات
    مرضیه علیخانی –کارشناسی علوم کامپیوتر- دانشکده علوم پایه
    عطیه ایزد خواه –کارشناسی علوم ارتباطات- دانشکده علوم اجتماعی و ارتباطات
    صدیقه یونسی –کارشناسی تاریخ- دانشکده ادبیات و علوم انسانی
    فاطمه عسگری – کارشناسی فلسفه و حکمت اسلامی- دانشکده الهیات
    زهره میر محمدی – کارشناسی جغرافیا و برنامه ریزی شهری- دانشکده جغرافیا
    مونا برهانی - دارو سازی- دانشکده داروسازی
    زهرا مهقانی – کارشناسی علوم تربیتی مدیریت و برنامه ریزی آموزشی- دانشکده روانشناسی
    نعیمه عالمی – کارشناسی تاریخ- دانشکده ادبیات و علوم انسانی
    الهه حکیمیان - کارشناسی فلسفه و حکمت اسلامی- دانشکده الهیات
    ملیحه صادقی - کارشناسی علوم قرآن و حدیث- دانشکده الهیات
    شقایق پیراسته -کارشناسی ادیان و عرفان- دانشکده الهیات
    معصومه حمدانی – کارشناسی ارشد تاریخ- دانشکده ادبیات و علوم انسانی
    هانیه خانی - کارشناسی تاریخ و تمدن ملل اسلامی- دانشکده ادبیات و علوم انسانی
    زهرا مرتضایی – کارشناسی زبان و ادبیات فارسی- دانشکده ادبیات و علوم انسانی
    زهرا شریف آبادی – کارشناسی حقوق- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    سمیه عباسی –کارشناسی تاریخ- دانشکده ادبیات و علوم انسانی
    آسیه پور شمسایی – دانشکده پزشکی
    معصومه سادات رضایی - زبان و ادبیات فارسی- دانشکده ادبیات و علوم انسانی
    محدثه مظفری - علوم قرآن و حدیث- دانشکده الهیات
    محدثه نوری - دندان پزشکی- دانشکده دندانپزشکی
    سمانه قاسمی – دانشکده الهیات
    سحر شمسیان - آب و هوا شناسی- دانشکده جغرافیا
    سیده مریم حسینی – تاریخ- دانشکده ادبیات و علوم انسانی
    سمانه زهرآبی – کارشناسی زبان و ادبیات فارسی- دانشکده ادبیات و علوم انسانی
    فاطمه فدوی - کارشناسی تاریخ و تمدن ملل اسلامی- دانشکده ادبیات و علوم انسانی
    راحله طهماسوند - علوم آزمایشگاهی
    فاطمه سیفی چهر – کارشناسی زبان و ادبیات فارسی- دانشکده ادبیات و علوم انسانی
    منصوره عطاخانی – کارشناسی ارشد علوم ارتباطات- دانشکده علوم اجتماعی و ارتباطات
    سارا ریوندی – پزشکی
    مهدیه افضلی - دانشکده علوم اجتماعی و ارتباطات- دانشکده علوم اجتماعی و ارتباطات
    عطیه دوست محمدی – دانشکده الهیات
    زینب قنواتی - کارشناسی تاریخ و تمدن ملل اسلامی- دانشکده ادبیات و علوم انسانی
    طاهره مطهری نیا – کارشناسی کتابداری
    عطیه غریب – کارشناسی ادیان و عرفان- دانشکده الهیات
    سیده محیا موسوی - کارشناسی تاریخ - دانشکده علوم اجتماعی و ارتباطات
    زهرا عبادی - دانشکده الهیات
    محبوبه رستمی مجد - کارشناسی فلسفه غرب- دانشکده ادبیات و علوم انسانی
    زینب اعلمی – کارشناسی علوم اجتماعی- دانشکده علوم اجتماعی و ارتباطات
    هانیه عسگری – کارشناسی تاریخ- دانشکده ادبیات و علوم انسانی
    اکرم نادری - کارشناسی تاریخ و تمدن ملل اسلامی- دانشکده ادبیات و علوم انسانی
    اسماء طالقانی - دانشکده الهیات
    مریم حبیب زاده - دندان پزشکی
    سیده صغری برزگر - مدیریت دولتی- دانشکده مدیریت
    محبوبه رجا – کارشناسی حقوق- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    محدثه شعبانی - دندان پزشکی- دانشکده دندانپزشکی
    زیور قائدی - کارشناسی تاریخ و تمدن ملل اسلامی- دانشکده ادبیات و علوم انسانی
    ربابه جعفری -کارشناسی زیست سلولی
    زهره بوالی - کارشناسی زبان و ادبیات فارسی- دانشکده ادبیات و علوم انسانی
    کوثر محمدی – کارشناسی علوم سیاسی- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    نرگس مظلومی – کارشناسی ارشد علوم قرآن و حدیث- دانشکده الهیات
    محبوبه مریدا - کارشناسی فلسفه غرب- دانشکده ادبیات و علوم انسانی
    سکینه سلمانیان - ژئومورفولوژی
    200. نعیمه شهرابی - کارشناسی کتابداری پزشکی
    هانیه حاجی نوروزی –کارشناسی جامعه شناسی- دانشکده علوم اجتماعی و ارتباطات
    سیده زهرا تقی زاده – کارشناسی علوم ارتباطات- دانشکده علوم اجتماعی و ارتباطات
    نرگس کریمی- کارشناسی برنامه ریزی- دانشکده علوم اجتماعی و ارتباطات
    زهرا جمشیدی- کارشناسی برنامه ریزی- دانشکده علوم اجتماعی و ارتباطات
    سپیده نوروزی- کارشناسی برنامه ریزی- دانشکده علوم اجتماعی و ارتباطات
    مریم شجاعی- کارشناسی ارتباطات- دانشکده علوم اجتماعی و ارتباطات
    فاطمه عباسی- کارشناسی ارتباطات- دانشکده علوم اجتماعی و ارتباطات
    سهیلا افضلی- کارشناسی انسان شناسی- دانشکده علوم اجتماعی و ارتباطات
    سمانه مرتجی - کارشناسی انسان شناسی- دانشکده علوم اجتماعی و ارتباطات
    هانیه جناب- کارشناسی انسان شناسی- دانشکده علوم اجتماعی و ارتباطات
    فریبا حبیبی- کارشناسی کشاورزی- دانشکده کشاورزی
    مدینه قدیمی فرد- کارشناسی ارشد حقوق- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    مونا عبدللهی- کارشناسی حقوق- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    ریحانه ریخته گر کارشناسی حقوق- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    آزاده ابولفتحی کارشناسی حقوق- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    فهیمه خزایی کارشناسی علوم سیاسی- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    اکرم بکشلو کارشناسی حقوق- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    فاطمه فولادی کارشناسی ارشد حقوق بین الملل- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    پریسا بوربور- کارشناسی علوم سیاسی- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    هانیه امامی- کارشناسی علوم سیاسی- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    پروین نوری- کارشناسی علوم سیاسی- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    فاطمه اصامی کارشناسی حقوق- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    فاطمه رجائی کارشناسی حقوق- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    احمد پور – کارشناسی علوم سیاسی- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    سویدائی جم کارشناسی حقوق- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    رشید زاده کارشناسی حقوق- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    مریم خوش نیت- کارشناسی حقوق- دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    آزاده نخعی- داروسازی- دانشکده داروسازی
    بنفشه- حسین زاده داروسازی- دانشکده داروسازی
    الهام رحیمی- داروسازی- دانشکده داروسازی
    زهرا فولادی- داروسازی- دانشکده داروسازی
    مریم واله- داروسازی- دانشکده داروسازی
    آرزو قهری- داروسازی- دانشکده داروسازی
    یاسمن هرندی- داروسازی- دانشکده داروسازی






    موفق باشین.
    91/2/11
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]- [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    تاریخ عضویت
    Always
    محل سکونت
    Advertising world
    نوشته ها
    Many

     

    حرز امام جواد

     

  3. #2
    مدیر بازنشسته Hamid آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    محل سکونت
    تهران. پلاک 5
    نوشته ها
    2,061
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض تخریب های ناجوانمردانه نشان داد بیش از همیشه در مسیر حق پایدار مانده‌اید

    نامه سرگشاده بیش از470دانشجوی دانشگاه تهران به علامه مصباح: تخریب های ناجوانمردانه نشان داد بیش از همیشه در مسیر حق پایدار مانده‌اید







    در آستانه روز بزرگداشت شهید مطهری و مقام معلم، 472 نفر از دانشجویان دانشگاه تهران طی نامه سرگشاده ای خطاب به مطهری زمان علامه مصباح یزدی، ضمن محکوم کردن تخریب ها و اهانت‎های صورت گرفته به ایشان طی روزهای اخیر، بر حمایت خود از این چهره انقلابی و گفتمان جبهه پایداری تاکید کردند.
    به گزارش رجانیوز، در حالی که طی روزهای گذشته موج اهانت‌ها و تخریب های انجام شده علیه علامه مصباح و جبهه پایداری شدت گرفته است و در این بین شب نامه نویسان با توسل به نام دانشجویان دانشگاه های مختلف سعی دارند پایگاه اجتماعی اندک خود را به دانشگاه ها و محل رفت و آمد نخبگان منتسب کنند، صدها نفر از دانشجویان دانشگاه مادر کشور، طی نامه ی سرگشاده دوم خود به این عالم برجسته، حمایت قاطع خود از ایشان را اعلام کردند.
    دانشجویان در این نامه ضمن انتقاد شدید از فضای بی‎اخلاقی‎ها، مظلومیت آیت الله مصباح در برابر موج ناتمام تخریب‎ها را با تخریب‎های صورت گرفته بر شهید بهشتی انقلاب مقایسه کرده و در پایان نیز از اقدام اخلاقی آیت الله مهدوی کنی در واکنش به هتک حرمت علامه مصباح تقدیر به عمل آورده اند.
    گفتنی است پیش از برگزاری دور نخست انتخابات مجلس نهم نیز نیمی از این دانشجویان طی نامه اول خود خطاب به آیت الله مصباح، ضمن تقدیر از هوشیاری این عالم برجسته در تاسیس جبهه پایداری، نسبت به تخریبهای آن برهه زمانی علیه ایشان واکنش نشان داده بودند.

    متن کامل این نامه مهم را از نظر می گذرانید:



    بسم الله الرحمن الرحيم

    إِنَّ الَّذِينَ قَالُوا رَبُّنَا اللَّهُ ثُمَّ اسْتَقَامُوا تَتَنَزَّلُ عَلَيْهِمُ الْمَلَائِكَةُ أَلَّا تَخَافُوا وَ لَا تَحْزَنُوا و َأَبْشِرُوا بِالْجَنَّةِ الَّتِي كُنتُمْ تُوعَدُونَ


    دانشمند فرزانه؛ حضرت آیت الله مصباح یزدی
    سلام علیکم؛
    این روزها که "وصول به قدرت به هر قیمت" مانیفست عملکرد بسیاری از مدعیان شده و متاسفانه در این میان اخلاق و تقوای الهی بیش از هر زمان دیگر ذبح شده است، بر آن شدیم تا با انتشار نامه سرگشاده دوم خود به حضرت عالی، حداقل وظیفه مان را انجام داده و بیش از پیش از حضور فعال و سازنده ی شما در پایداری بر اصول انقلاب، تقدیر به عمل آوریم.

    حضرت علامه مصباح!
    حقیقت آن است گفتمان جبهه پایداری انقلاب اسلامی که بیشترین قرابت را با گفتمان ناب انقلاب اسلامی دارد، مورد استقبال کم سابقه ملت در انتخابات گذشته قرار گرفت. این اتفاق به قدری پر رنگ بود که جدای از بسیاری از استانها، نتیجه شگفت آور انتخابات پایتخت به خوبی نشان داد که توده های مردم انقلابی و متدین، جز به حفظ اصول و حرکت خالص به سوی آرمانهای انقلاب نمی اندیشند و از این رو در میان تبلیغات هنگفت و رنگارنگ، رای خود را به افرادی دادند که با تبلیغات کم، حرفی جز ادامه مسیر انقلاب اسلامی نداشتند؛ همانهایی عملکرد گذشته شان در مجلس و ... نیز نشان می داد در بزنگاه های حساس، همواره صف اول مبارزه و پایداری بر آرمانهای بوده اند..

    حضرت آیت الله!

    دور نخست انتخابات مجلس نهم اگر هیچ برکتی نداشت، به همگان ثابت کرد:
    می توان در برابر بداخلاقی ها، دروغ ها و اهانت ها سکوت کرد اما پیروز میدان شد.
    می توان با کمترین امکانات و حجم تبلیغات به میدان آمد و حرف از اصیل ترین آرمانهای انقلاب زد و پیروز میدان شد.
    می توان با پایداری بر معیارها و اصول، نام آورانی را که در فتنه ها سکوت می کنند و همواره فقط به سابقه سیاسی خود می بالند را ناکام گذاشت و پیروز میدان شد.

    مطهری زمان!
    بی اغراق وصف مجاهدت های حضرت عالی در این عرصه حساس در این جریده کوتاه، امکان پذیر نیست و ماچه بگوییم جز تقدیر و تشکر از بصیرت و زمان شناسی حضرت عالی؟
    شجاعت، صراحت و بصیرت شما همان است که همواره باعث شده در حساس ترین برهه های تاریخ انقلاب، در نقش عمار رهبری به بهترین نحو ممکن عمل کنید و این نه محدود به انتخابات اخیر که سابقه ای بس طولانی دارد.
    ز همان روزهایی که با سران چپ و تفکرات التقاطی مناظره می کردید و بیشترین روشنگری ها را در راستای افشای ماهیت خائنین به انقلاب برای ملت داشتید، تا روشن‌گری های ماندگارتان پیرامون التقاط فکری تجدید نظرطلبان در دوره دوم خرداد و به جان خریدن هزاران توهین و بدگویی برای دفاع از کیان انقلاب.
    و ادامه این روند را در مقطع حساس و تاریخی انتخابات نهم رياست جمهوري به بهترین نحو ممکن انجام دادید تا پس از سالها، گفتمان ناب انقلاب اسلامی در قالب ایجاد حرکت عظیم سوم تیر احیا شد و بعد از آن نیز اگرچه عده ای رای به گفتمان انقلاب را رای به خودشان تفسیر کردند اما مجاهدت های کم نظیر شما در برملا ساختن تفکر خطرناک جریان نفوذی در دولت و همزمان مقابله با فتنه گران، موجب شد تا بیش از پیش باور کنیم شما با هیچ کس جز خدا و مسیر حق عهد اخوت نبسته اید و در برابر تحریف گفتمان انقلاب همچون گذشته استوار ایستاده اید.

    حضرت علامه مصباح!
    این روزها که در آستانه دور دوم انتخابات مجلس نهم، شب نامه نویسان و باندهای متصل به زر، زور و تزویر بار دیگر شما را کانون اصلی حملات خود قرار داده اند، بنا بر قاعده "تعرف الاشیا باضدادها" بیش از همیشه اطمینان یافتیم که در مسیر آرمانهای ناب انقلاب اسلامی پایدار مانده اید و اگر جز این اتفاق می افتاد در حیرت به سر می بردیم و تردید نداریم که سنت های الهی هیچ گاه قلب نخواهد شد و همانگونه که شهید مظلوم آیت الله بهشتی در برابر موج اهانت ها و دروغ ها اعلام داشته بود: "ان الله یدافع عن الذین آمنوا" این قاعده الهی بازهم تکرار خواهد شد و در این میان آنانی که بیش از همیشه داعیه دار تبعیت از ولایت هستند و در عمل بیشترین فاصله با آن را دارند، رسوا خواهند شد. لذا این تخریب ها تنها یادآور هجمه های ناجوانمردانه دشمنان قسم خورده انقلاب طی سالهای گذشته علیه شماست.

    حضرت آیت الله!
    کوتاه سخن آنکه همواره بر اصول ناب و گفتمان اصلح انقلاب مان که این روزها بیشترین تبلور را در جبهه پایداری انقلاب اسلامی دارد پایداریم و سخنی جز عرض ارادت و تشکر از مجاهدت های حضرت عالی نداریم.
    همچنین در این مقام جا دارد از بزرگواری آیت الله مهدوی کنی نیز که در مقابل هتک حرمت های اخیر به حضرت عالی موضعی کاملا اخلاقی داشتند، تشکر لازم را به عمل آوریم و اعلام نماییم که قطعا در مباحثات و اختلاف سلائق سیاسی در چارچوب نظام، همواره یکی از خطوط قرمز ما دانشجویان، حفظ احترام بزرگان، به ویژه علمای عزیز است و به آینده ی روشن و زیبای انقلابمان امید داریم که پیش از همه حق تعالی آن را وعده داده است: "فان حزب الله هم الغالبون"

    و السلام علیکم و علی عبادلله الصالحین
    11 اردیبهشت ماه 1391


    جمعی از دانشجویان دانشگاه تهران:

    1. محمد معینی/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    2. حسن خدادی/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    3. مهدی نورایی/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    4. رو ح الله یغماییان/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    5. کاظم عبدالحمیدی/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    6. علیرضا سلیمانی/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    7. میثم بیکی/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    8. امیرحسین حقیقی/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    9. سيد هدايت عقدايي/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    10. هادي تاجيك/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    11. امین فرج اللهی/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    12. ناصر آراسته/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    13. امیرعلی آزادی/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    14. مهدی قادری/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    15. میثم بهدادفر/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    16. حسن نصرآبادي/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    17. حسن شکاری/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    18. محمد جواد محمدی/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    19. ابوطالب نصيري/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    20. سید جعفر حسنی/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    21. رضا صالحی/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    22. محسن انصاری/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    23. سعید تجری/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    24. سعید محمدی/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    25. علیرضا توکلی نیا/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    26. علی اسدلله زاده/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    27. کاظم جعفری/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    28. علیرضا کریمی/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    29. سعید توکلی/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    30. مسعود آقایی/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    31. عبدالرحمن عبدانی/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    32. جواد شیخ/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    33. صادق حاج صمدي/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    34. سید امین ولی زاده/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    35. حسن ولی پور/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    36. صادق فقفوری/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    37. محسن سام/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    38. هادی رجبی/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    39. جلال خضرایی/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    40. سعید خدا بنده/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    41. مهرداد نجفی/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    42. مجتی یاربیگی/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    43. محمد مهدی صادقی/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    44. حمید میناوند/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    45. مصطفی قره باغی/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    46. سید محمد علوی/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    47. محمد ابراهیمی/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    48. حسین امین الرعایا/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    49. امیرحسین ثابتی/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    50. حامد صابونچی/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    51. محمد فداکار/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    52. مجید خسرو پور/ پردیس فنی
    53. عباس ترکمانی / پرديس فني
    54. سعید فیضیان/ پردیس فنی
    55. محمد حسین امامی/ پردیس فنی
    56. امین رحمانی/ پردیس فنی
    57. حمید مراوندی/ پردیس فنی
    58. سيد محمد مدرسي/ پردیس فنی
    59. ستار توكلي/ پرديس فني
    60. مجيد احمدي/ پرديس فني
    61. محمد علی اورعی/ پردیس فنی
    62. محمد مهدی ترکمانی/ پرديس فني
    63. جمال كزازي/ پرديس فني
    64. سیدقائم صدیقی/ پرديس فني
    65. مجتبي خاكسار/ پرديس فني
    66. فرزاد حقي/ پرديس فني
    67. محمد مهدی ترکمان رحمانی/ پرديس فني
    68. اميرحسين مهندسي/ پرديس فني
    69. حميد بيات/ پرديس فني
    70. علیرضا لبافچی/ پرديس فني
    71. محمد خرم ن‍‍ژاد/ پرديس فني
    72. بهنام عشقي/ پرديس فني
    73. محمد مطهري/ پرديس فني
    74. مسعود رضايي/ پرديس فني
    75. عليرضا صادقي/ پرديس فني
    76. سروش سياري/ پرديس فني
    77. سجاد شیعه علی صالح/ پرديس فني
    78. سید محمد آقا سید جوادی/ پرديس فني
    79. ابوالضل زرگر/ پرديس فني
    80. صادقی / پرديس فني
    81. محمد ثقفي/ پرديس فني
    82. امیر حسین مستجابی/ پرديس فني
    83. علي گرجي/ پرديس فني
    84. محمد نظری/ دانشکده جغرافیا
    85. ابوالفضل نوروزی/ دانشکده جغرافیا
    86. رضا التیامی نیا/ دانشکده جغرافیا
    87. علی اکبر یاریقلی/ دانشکده جغرافیا
    88. علی کاظمی/ دانشکده جغرافیا
    89. محمد رضا جوفار/ دانشکده جغرافیا
    90. محمد حسین ظرافتی/ دانشکده روانشناسی
    91. علی غضنفری/ دانشکده روان شناسی
    92. سعيد عليرضالو/ دانشکده روان شناسی
    93. مصطفي گودرزي/ دانشکده روان شناسی
    94. سلمان نجف پور/ دانشکده روان شناسی
    95. سید احسان نجم الهدی/ دانشکده زبان ها
    96. سیدعلی حسینی/ دانشکده زبان ها
    97. مسعود داب/ دانشکده زبان ها
    98. مهدی میرزاده/ دانشکده زبان ها
    99. سید امیرعباس موسوی/ دانشکده زبان ها
    100. حسین محمدی/ دانشکده زبان ها
    101. سجاد سپهری نیا/ دانشکده زبان ها
    102. محمدرضا فریاد رس/ دانشکده زبان ها
    103. یونس رضایی عارف/ دانشکده زبان ها
    104. محمد جواد عسگری/ دانشکده زبان ها
    105. حسین بادی نسب/ دانشکده زبان ها
    106. سعید محمدی/ دانشکده زبان ها
    107. فرشاد امینی/ دانشکده زبان ها
    108. محمد مهدي نعيمي/ دانشكده علوم اجتماعي
    109. علیرضا قبولی/ دانشکده علوم اجتماعی
    110. سید حمید امامی/ دانشکده علوم اجتماعی
    111. شهاب ناطقی/ دانشکده علوم اجتماعی
    112. محمد رضا فیروزی/ دانشکده علوم اجتماعی
    113. هادی رشیدی/ دانشکده علوم اجتماعی
    114. محمد بهرامی/ دانشکده علوم اجتماعی
    115. حسین حق پناه/ دانشکده علوم اجتماعی
    116. طه حکیمی/ دانشکده علوم اجتماعی
    117. سعید نظری/ دانشکده علوم اجتماعی
    118. احسان محمدي/ دانشکده علوم اجتماعی
    119. مجتبي طالقاني/ دانشکده علوم اجتماعی
    120. محمد امین حسام/ دانشکده ادبیات و علوم انسانی
    121. علی شیرعلی/ دانشکده ادبیات و علوم انسانی
    122. سيد حامد نجفي/ دانشكده ادبيات و علوم انساني
    123. محمد باقری/ دانشکده ادبیات و علوم انسانی
    124. رامین جعفری/ دانشکده پرستاری
    125. محمد سپهری/ دانشکده توانبخشی
    126. امین خلیل نژاد/ دانشکده دندانپزشکی
    127. میثم محمدی خواه/ دانشکده دندانپزشکی
    128. غلام حسين صادقيان/ دانشكده دندانپزشكي
    129. حميد صديق/ دانشكده دندانپزشكي
    130. مسلم خيري/ دانشكده دندانپزشكي
    131. مجتبی کیانی/ دانشکده دندانپزشکی
    132. حسین غلامی/ دانشکده دامپزشکی
    133. محمد رضا محمدیان/ دانشکده دامپزشکی
    134. علی منصوری/ دانشکده دامپزشکی
    135. احسان قاسمی/ دانشکده دامپزشکی
    136. حسن میرعرب رضی/ دانشکده دامپزشکی
    137. جواد عباسی/ دانشکده دامپزشکی
    138. هادی تبرایی/ دانشکده دامپزشکی
    139. حسین مروتی شریف ابادی/ دانشکده دامپزشکی
    140. محسن شیرکوند/ دانشکده دامپزشکی
    141. رضا ارجمندی/ دانشکده دامپزشکی
    142. عقیل شریف زاده/ دانشکده پزشکی
    143. احمد نجاتی/ دانشکده پزشکی
    144. شهاب طایفه زندی/ دانشکده پزشکی
    145. محمد مهدی تهرانی/ دانشکده پزشکی
    146. محمود خرم آبادی/ دانشکده داروسازی
    147. علی غزل/ دانشکده دارو سازی
    148. صادق بوستانی/ دانشکده الهیات
    149. مجید بذرافکن/ دانشکده الهیات
    150. میثم یزدانی/ دانشکده تربیت بدنی
    151. محمدرضا رشیدی/ پردیس علوم پایه
    152. عباس محمدی کمال/ پردیس علوم پایه
    153. شهاب شفیع/ پردیس علوم پایه
    154. علی صادقی/ پردیس علوم پایه
    155. رضا عبداللهي/ پردیس علوم پایه
    156. امید رحمانیان/ پردیس علوم پایه
    157. مهدی رنجبر/ پردیس علوم پایه
    158. محمد مهدی منصوریان/ پردیس علوم پایه
    159. ابراهیم طیب نژاد/ پردیس علوم پایه
    160. امین امامی/ پردیس هنرهای زیبا
    161. حمیدرضا امامی پور/دانشکده مدیریت
    162. احسان اکبری/ دانشکده مدیریت
    163. سجاد باقری/ دانشکده مدیریت
    164. رضا نظری/ دانشکده مدیریت
    165. احسان کاوند/ دانشکده مدیریت
    166. محسن علی بیگی نژاد/ دانشکده مدیریت
    167. مهدی کریمی/ دانشکده مدیریت
    168. حمیدرضا اخوان فر/ دانشکده مدیریت
    169. محمد صادق بهروز/ دانشکده مدیریت
    170. محمد آقا رضی/ دانشکده اقتصاد
    171. محمود حیدری/ دانشکده اقتصاد
    172. میلاد پوربخت/ دانشکده اقتصاد
    173. محمد مختاری/ دانشکده اقتصاد
    174. محسن اختیاری/ دانشکده اقتصاد
    175. فرشید کریمی/ دانشکده اقتصاد
    176. رضا رضایی/ پردیس ابوریحان
    177. حسین قلمبر/ پردیس ابوریحان
    178. سعید دستوری/ پردیس ابوریحان
    179. حميدرضا حاجي/ پردیس ابوریحان
    180. علي نيلي/ پردیس ابوریحان
    181. حامد جذبي/ پردیس ابوریحان
    182. سید احمد حسینی/ پردیس ابوریحان
    183. ابراهیم باوفا/ پردیس ابوریحان
    184. حسن فتوت/ پردیس ابوریحان
    185. پویا ابراهیمی/ پردیس ابوریحان
    186. محمد اشکور کیایی/ پردیس ابوریحان
    187. محمد حسین چلویی/ پردیس ابوریحان
    188. سيد محمد حسين آل طه/ پرديس كشاورزي
    189. كريم راكي/ پرديس كشاورزي
    190. سيد محمد امين كشفيان/ پرديس كشاورزي
    191. علي سعيديان/ پرديس كشاورزي
    192. علی نوروزی/ پردیس کشاورزی
    193. مهدي ازرقي/ پردیس کشاورزی
    194. محسن عظیمی نیا/ پردیس کشاورزی
    195. مهدي حدادي نژاد/ پرديس كشاورزي
    196. سعيد كياني/ پرديس كشاورزي
    197. محمدهادي ترابي /پرديس كشاورزي
    198. ميثم اشتري/پرديس كشاورزي
    199. مسعود باستي/ پرديس كشاورزي


    و خانم ها:

    200. پروین نوری پور/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    201. اکرم بکشلو /دانشکده حقوق وعلوم سیاسی
    202. فاخره عرب اسدی / دانشکده حقوق وعلوم سیاسی
    203. سمیرا بیگدلو/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    204. مریم صادقی/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    205. زهرا هویدایی جم/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    206. زینب نیک دانش /دانشکده حقوق وعلوم سیاسی
    207. زهرا شریف آبادی / دانشکده حقوق وعلوم سیاسی
    208. فاطمه عطاریانی/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    209. فاطمه حقی / دانشکده حقوق وعلوم سیاسی
    210. عاطفه حمزه ای / دانشکده حقوق وعلوم سیاسی
    211. زينب ارجمندفر/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    212. فاطمه رجا/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    213. کوثر سرآبادانی/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    214. نسترن رضایی/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    215. زهره عبداللهی / دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    216. مرضیه خزایی/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    217. آزاده ابوالفتحی/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    218. شکوه احمدوند/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
    219. زهرا پیروزی/دانشکده تربیت بدنی
    220. محدثه محمدی/ دانشکده تربیت بدنی
    221. زهرا امام قلی/ دانشکده تربیت بدنی
    222. مهری دین محمدی/ دانشکده تربیت بدنی
    223. مریم خلجی/ دانشکده تربیت بدنی
    224. معصومه غفوری فر/ دانشکده تربیت بدنی
    225. مرضیه رفعتی/پردیس هنرهای زیبا
    226. فاطمه شریعتمداری/ پردیس هنرهای زیبا
    227. مهدیه اصلانی/ پردیس هنرهای زیبا
    228. محبوبه کلایی/ پردیس هنرهای زیبا
    229. صدیقه نعمتی/ دانشکده ادبیات و علوم انسانی
    230. نفیسه رستمی/ دانشکده ادبیات و علوم انسانی
    231. زهرا حاج امینی/ دانشکده ادبیات و علوم انسانی
    232. مرضیه حدیری ثابت/ دانشکده ادبیات و علوم انسانی
    233. صدیقه یونسی/ دانشکده ادبیات و علوم انسانی
    234. نعیمه عالمی/ دانشکده ادبیات و علوم انسانی
    235. سمانه زهرابی/ دانشکده ادبیات و علوم انسانی
    236. پریسا قاسمی/ دانشکده ادبیات و علوم انسانی
    237. سیده زهرا حسینی/ دانشکده ادبیات و علوم انسانی
    238. مهدیس میرزایی/ دانشکده ادبیات و علوم انسانی
    239. معصومه سادات رضایی/ دانشکده ادبیات و علوم انسانی
    240. معصومه همدانی/ دانشکده ادبیات و علوم انسانی
    241. محیا سلطانی/ دانشکده ادبیات و علوم انسانی
    242. سمیه عباسی/ دانشکده ادبیات و علوم انسانی
    243. محبوبه رستمی مجد/ دانشکده ادبیات و علوم انسانی
    244. زهرا کشاورز/ دانشکده ادبیات و علوم انسانی
    245. فاطمه سیفی چهر/ دانشکده ادبیات و علوم انسانی
    246. 257. ندا شمس الدینی/ دانشکده ادبیات و علوم انسانی
    247. هانیه عسگری/ دانشکده ادبیات و علوم انسانی
    248. زهرا بوالی/ دانشکده ادبیات و علوم انسانی
    249. فاطمه نجفی/ دانشکده ادبیات و علوم انسانی
    250. سیده خدیجه محمدی/ دانشکده ادبیات و علوم انسانی
    251. سیده نسیم حسینی/ دانشکده ادبیات و علوم انسانی
    252. زینب مولایی/ دانشکده جغرافیا
    253. فرشته رمضان بیگی/ دانشکده جغرافیا
    254. زینب درویش/ دانشکده جغرافیا
    255. سمیه علیپور/ دانشکده جغرافیا
    256. مهسا واعظی/ دانشکده جغرافیا
    257. فریبا مولانی/ دانشکده جغرافیا
    258. سکینه سلیمانیان/ دانشکده جغرافیا
    259. فاطمه عظیمی/ دانشکده جغرافیا
    260. عارفه شعبانی عراقی/ دانشکده جغرافیا
    261. زهره محمدی/ دانشکده جغرافیا
    262. مرضیه ایرانمنش/ دانشکده جغرافیا
    263. فریده نجفی/ دانشکده جغرافیا
    264. عاطفه باقری/ دانشکده جغرافیا
    265. غزاله آزادی/ دانشکده روانشناسی
    266. 277. زهرا مهقانی/ دانشکده روانشناسی
    267. طاهره سادات مطهری نیا/ دانشکده روانشناسی
    268. ریحانه فیاض/ دانشکده روانشناسی
    269. هانیه زراعتکار/ دانشکده روانشناسی
    270. معصومه عبدی/ دانشکده مدیریت
    271. زهره آشتیانی/ دانشکده مدیریت
    272. سمیه فلاح/ دانشکده مدیریت
    273. مریم فضلعلی/ دانشکده مدیریت
    274. زهره غفاری/ دانشکده مدیریت
    275. مهین معتمدی فرد/ دانشکده مدیریت
    276. مریم عابدی نیا/ دانشکده مدیریت
    277. زهرا فیاضی/ دانشکده مدیریت
    278. صغری سید برزگر/ دانشکده مدیریت
    279. فاطمه سادات علوی/ دانشکده مدیریت
    280. فائزه مومنی/ دانشکده مدیریت
    281. مبینا قاسمی/ دانشکده مدیریت
    282. ملیحه صادقی/ دانشکده الهیات
    283. محدثه محمدی جمال/ دانشکده الهیات
    284. محدثه مظفری/ دانشکده الهیات
    285. نرگس مظلومی/ دانشکده الهیات
    286. زینب قنواتی/ دانشکده الهیات
    287. شقایق پیراسته/ دانشکده الهیات
    288. 299. فرشته خدام/ دانشکده الهیات
    289. اکرم نادری/ دانشکده الهیات
    290. مرضیه حیدری/ دانشکده الهیات
    291. عطیه ایزدخواه/ دانشکده علوم اجتماعی
    292. محدثه میرزاجعفر/ دانشکده علوم اجتماعی
    293. الهام ربیعی/ دانشکده علوم اجتماعی
    294. محیا شمسی پور/ دانشکده علوم اجتماعی
    295. زهرا نایبی/ دانشکده علوم اجتماعی
    296. زینب اعلمی/ دانشکده علوم اجتماعی
    297. فائزه توتونچی/ دانشکده علوم اجتماعی
    298. مریم نوابی/ دانشکده علوم اجتماعی
    299. مهدیه محور/ دانشکده علوم اجتماعی
    300. هانیه بختیاری/ دانشکده علوم اجتماعی
    301. فاطمه معصومی/ دانشکده علوم اجتماعی
    302. سلما میررضایی/ دانشکده علوم اجتماعی
    303. سمانه فرجی/ دانشکده علوم اجتماعی
    304. عارفه شاهانی/ دانشکده علوم اجتماعی
    305. سمانه مرتجی/ دانشکده علوم اجتماعی
    306. الهام مقدسی/ دانشکده علوم اجتماعی
    307. طاهره انصاریان/ دانشکده علوم اجتماعی
    308. مریم شجاعی/ دانشکده علوم اجتماعی
    309. زهرا جمشیدی/ دانشکده علوم اجتماعی
    310. هانیه حاجی نوروزی/ دانشکده علوم اجتماعی
    311. راضیه صیادی/ دانشکده علوم اجتماعی
    312. فهمیه شهرابی/ دانشکده علوم اجتماعی
    313. سهیلا افضلی/ دانشکده علوم اجتماعی
    314. محبوبه ادیبان/ دانشکده علوم اجتماعی
    315. نفیسه فاطمی/ دانشکده علوم اجتماعی
    316. زهرا سعادت/ دانشکده علوم اجتماعی
    317. الهه فلاح نژاد/ دانشکده علوم اجتماعی
    318. مرضیه علیخانی/ پردیس علوم پایه
    319. فاطمه غفاری/ دانشکده اقتصاد
    320. پرگل علیمردانی/ دانشکده اقتصاد
    321. مریم رمضانی/ دانشکده اقتصاد
    322. معصومه دادگر/ دانشکده اقتصاد
    323. غنچه آزادگان/ دانشکده اقتصاد
    324. نیلوفر ذوالفقاری/ دانشکده اقتصاد
    325. مرضیه اسماعیلی/ دانشکده اقتصاد
    326. سیما ذوالقدری/ دانشکده اقتصاد
    327. ملیحه صلاحیان/ کارآفرینی
    328. ه.عبداله زاده/ پرديس فني
    329. فریبا حبیبی
    330. محدثه واحدی/ پردیس کشاورزی
    331. فاطمه پیراسته/ پردیس کشاورزی
    332. اشرف کاظمی/ پردیس کشاورزی
    333. زهرا سادات قاسم پور/ پردیس کشاورزی
    334. فهیمه میرعطایی/ پردیس کشاورزی
    335. فاطمه خسروپور/ پردیس کشاورزی
    336. آزاده کارگر/ پردیس کشاورزی
    337. معصومه صافدل/ پردیس کشاورزی
    338. زهره شیرخدایی/ پردیس کشاورزی
    339. گلناز تقدیری/ پردیس کشاورزی
    340. طیبه طاهری/ پردیس کشاورزی
    341. نجمه پور رفعتی/ پردیس کشاورزی
    342. حلیمه سجادی/ پردیس کشاورزی
    343. زهرا زارعی/ پردیس کشاورزی
    344. زینب رسولی/ پردیس کشاورزی
    345. سعیده عزیزی/ پردیس کشاورزی
    346. عطیه یزدی/ پردیس کشاورزی
    347. فاطمه فلاح/ پردیس کشاورزی
    348. مریم احقاقی/ پردیس کشاورزی
    349. مریم جعفر زاده/ پردیس کشاورزی
    350. مطهره علاء امجدی/ پردیس کشاورزی
    351. ملیحه امینی/ پردیس کشاورزی
    352. نغمه علیزاده/ پردیس کشاورزی
    353. فاطمه خانی/ پردیس کشاورزی
    354. مریم دهقان/ پردیس کشاورزی
    355. مریم خانی/ پردیس کشاورزی
    356. الهه شیروی/ پردیس کشاورزی
    357. فاطمه جمالی/ پردیس کشاورزی
    358. فهیمه آقابابایی/ پردیس کشاورزی
    359. راضیه کیخسروی/ پردیس کشاورزی
    360. فرشته شجاعی/ پردیس کشاورزی
    361. مینا رازیان/ پردیس کشاورزی
    362. وجیهه مهرابی/ پردیس کشاورزی
    363. منصوره محمدی/ دانشکده توانبخشی
    364. نسیبه احمدی/ دانشکده توانبخشی
    365. مریم مهدیزاده/ دانشکده توانبخشی
    366. سمیرا نافذ/ دانشکده توانبخشی
    367. زهرا کشاورز/ دانشکده توانبخشی
    368. زهرا طهماسبی/ دانشکده توانبخشی
    369. زهرا فلاح/ دانشکده توانبخشی
    370. زهرا جیریایی/ دانشکده توانبخشی
    371. زهرا سعادتی/ دانشکده توانبخشی
    372. آرزو سرمدی/ دانشکده توانبخشی
    373. آمنه رباط کریم/ دانشکده توانبخشی
    374. حمیده رئوف پناه/ دانشکده توانبخشی
    375. زهرا دولت/ دانشکده توانبخشی
    376. زهرا جهانگیری/ دانشکده توانبخشی
    377. زهرا مجیدی/ دانشکده توانبخشی
    378. زهرا علیزمان/ دانشکده توانبخشی
    379. سارا ریوندی/ دانشکده توانبخشی
    380. زینب آل غفوری/ دانشکده توانبخشی
    381. سعیده زین الدین/ دانشکده توانبخشی
    382. سمیرا صفایی/ دانشکده توانبخشی
    383. صدیقه حسینی/ دانشکده توانبخشی
    384. طاهره کرمانیان/ دانشکده توانبخشی
    385. فاطمه ماموری/ دانشکده توانبخشی
    386. فاطمه تولی/ دانشکده توانبخشی
    387. فاطمه کبیری/ دانشکده توانبخشی
    388. فاطمه صالحی/ دانشکده توانبخشی
    389. فرزانه فراحت/ دانشکده توانبخشی
    390. فائزه هروی/ دانشکده توانبخشی
    391. هاجر مهدیزاده/ دانشکده توانبخشی
    392. مریم رضائی مقدم/ دانشکده توانبخشی
    393. مریم انصاری/ دانشکده توانبخشی
    394. مریم مولایی/ دانشکده توانبخشی
    395. مطهره زمانی راد/ دانشکده توانبخشی
    396. مهری دریاباری/ دانشکده توانبخشی
    397. ناهید نصیری/ دانشکده توانبخشی
    398. نجمه مردانی/ دانشکده توانبخشی
    399. اعظم مقدم/ دانشکده توانبخشی
    400. جمیله داوودی/ دانشکده توانبخشی
    401. اشرف طباطبائی/ دانشکده توانبخشی
    402. مهدیه بخشی/مدیریت پزشکی
    403. معصومه اکبرزاده/مدیریت پزشکی
    404. نعیمه شهرابی/ مدیریت پزشکی
    405. نسرین فاطمی/ مدیریت پزشکی
    406. فاطمه تهمتن/ مدیریت پزشکی
    407. شیما راعی/ مدیریت پزشکی
    408. نیوشا شهیدی/ مدیریت پزشکی
    409. فاطمه میرزایی/ مدیریت پزشکی
    410. افروز جعفر بکلو/ مدیریت پزشکی
    411. لیلا گلستانه/ مدیریت پزشکی
    412. نرجس شاه ولد/ مدیریت پزشکی
    413. سارا ریوندی/ دانشكده پزشکی
    414. زهرا ایزدی/ دانشكده پزشکی
    415. فاطمه معموری/ دانشكده پزشکی
    416. نعیمه شهرابی/ دانشكده پزشکی
    417. افسانه بابک نژاد/ دانشكده پزشکی
    418. فاطمه مشکینی/ دانشكده پزشکی
    419. عارفه عشقی نژاد/ دانشكده پزشکی
    420. زهرا افتخاری/ دانشكده پزشکی
    421. زهرا موسوی/ دانشكده پزشکی
    422. رضوانه میثمی پور/ دانشكده پزشکی
    423. فاطمه امامی/ دانشكده پزشکی
    424. مقدسه جعفری/ دانشكده پزشکی
    425. مطهره جعفری/ دانشكده پزشکی
    426. فاطمه علیزمان/ دانشكده پزشکی
    427. زهرا علیزمان/ دانشكده پزشکی
    428. زینب عسگری/ دانشكده پزشکی
    429. زهرا مقصودی/ دانشكده پزشکی
    430. سمیرا حسن خانی/ دانشكده پزشکی
    431. طاهره ذبیحی/ دانشكده پزشکی
    432. فاطمه صفاری/ دانشكده پزشکی
    433. ساجده ریاضی/ دانشكده پزشکی
    434. هانیه اسفندیاری/ دانشكده پزشکی
    435. حنانه سیفیان/ دانشكده پزشکی
    436. ملیحه ثقفی/ دانشكده پزشکی
    437. زهرا فرهنگی/ دانشكده پزشکی
    438. مرضیه سادات تنکابنی/ دانشكده پزشکی
    439. ریحانه امین الرعایا/ دانشكده پزشکی
    440. فهیمه مومنی/ دانشكده پزشکی
    441. مونا زینالو/ دانشكده پزشکی
    442. ز.موسوي/ دانشكده پزشکی
    443. ن.یاوری/ دانشكده پزشکی
    444. معصومه اسلامی پور/دانشکده پزشکی
    445. زهرا میرزا هلال/دانشکده پزشکی
    446. زهرا عبادی/ دانشکده پزشکی
    447. آزیتا کبیری/ دانشکده پزشکی
    448. مریم حبیب زاده/دانشکده دندانپزشکی
    449. زهرا اسماعیلی/ دانشکده دندانپزشکی
    450. محدثه نوری/ دانشکده دندانپزشکی
    451. صفورا صادقیان/ دانشکده دندانپزشکی
    452. مریم جواهری/ دانشکده دندانپزشکی
    453. زهره استکی/ دانشکده دندانپزشکی
    454. زهرا خوب روی/ دانشکده دندانپزشکی
    455. سمانه قاسمی/ دانشکده دندانپزشکی
    456. فاطمه ذوالفقاری/ دانشکده دندانپزشکی
    457. زینب منافی/ دانشکده دندانپزشکی
    458. زهرا برومند/ دانشکده دندانپزشکی
    459. مهناز صادقی /دانشکده پیراپزشکی
    460. زهرا شکری/ دانشکده دامپزشکی
    461. مونا حامدی/ دانشکده دامپزشکی
    462. لیلا خاجی/ دانشکده دامپزشکی
    463. حمیده کلاته رحمانی/ دانشکده دامپزشکی
    464. محدثه دهقانی/ دانشکده دامپزشکی
    465. هدی بلندی/ دانشکده دامپزشکی
    466. فاطمه بلندی/ دانشکده دامپزشکی
    467. سارا منفرد/دانشکده پرستاری
    468. سپیده امینی/ دانشكده پرستاري
    469. لیلا احمدزاده/ دانشكده پرستاري
    470. فاطمه درستی/ دانشكده پرستاري
    471. مرضیه کلانتری/ دانشكده پرستاري
    472. فاطمه نریمانی/ دانشكده پرستاري





    موفق باشین.
    91/2/11
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]- [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

  4. #3
    !Challenge Everything mahdishata آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    اخر الزمان
    نوشته ها
    7,642
    تشکر
    0
    تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

    پیش فرض

    خدا بیامرزه شهید بهشتی رو
    مونده تا به یک دهم تخریبهای شهید بهشتی نزدیک بشه حتی!
    Give GOD your skull



    اگر کوهها از جای کنده شود، تو جای خویش بدار! دندانها را بر هم فشار و کاسه سرت را به خدا عاریت بسپار! پای در زمین کوب و چشم بر کرانه سپاه نِه و بیم بر خود راه مده! و بدان که پیروزی از سوی خداست


    امیر المومنین علی علیه السلام خطاب به محمد حنفیه

    {محتواي مخفي}


    cpu: core i5 3470 up to 3.60 GHz 6M Cache
    mainboard:ASUS P8H77-V LE
    ram: 1*8 kingstone
    hdd:500 seagate+ 1tra western green+3tra seagate
    power:535 green
    خدا با ماست!

  5. #4
    مدیر بازنشسته Hamid آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    محل سکونت
    تهران. پلاک 5
    نوشته ها
    2,061
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    آقا مهدی! نمیدونم اطلاع دارین دوستان طرفدار مشائی، آیت الله مصباح رو با چه الفاظی خطاب کردن یا نه؟
    برخی الفاظ و نسبتهایی که دادن به نظرم اونقدر زشت و قبیح بود که اگه نعوذ بالله به ایشون نسبت کفر میدادن خیلی بهتر بود و بنده از ذکر اونها در این تاپیک عمومی معذورم.

    هر چند که توهینها و تخریبها علیه آقای مصباح، منحصر به یک قشر و گروه خاص هم نیست و الان از ضد انقلاب خارج نشین گرفته تا اصطلاح طلبای داخلی، تا جبهه متحد و جریان حاشیه ساز دولت، همگی در صدد حذف شخصیتی آیت الله مصباح هستند.

    در مقابل آیت الله مصباح به مانند شهید بهشتی، هیچ واکنشی به توهین هایی که علیه وی انجام شده نگرفته و به قول آیت الله رجبی (قائم مقام موسسه پژوهشی امام خمینی قم) که گفت وقتی پیش علامه مصباح رفتم و گفتم که میدونید علیه شما چه چیزهایی گفتند؟ ایشون در جواب این آیه را تلات کردند که : وَ اِذا مَرّوا بالّغوِ مَرّوا کِراماً و در ادامه هم فرمودند: «علاقه ای به اینکه بدانم علیه من چه گفته میشود ندارم. مهم این است که اسلام و نظام و رهبری حفظ شود. من اگر آبرو و وجهه ای دارم، نباید آن را با خود درون قبر ببرم و موقع خرج کردن آن برای اسلام در همین مواقع است. وجهه و آبرویی که برای اسلام کار نکند، به درد نمیخورد.»

    به نظر بنده ی حقیر تنها تفاوت موجود بین آیت الله مصباح و شهید بهشتی اینه که هنوز آیت الله مصباح رو به شهادت نرسوندند. وگرنه تفاوت آنچنانی با هم ندارند.



    موفق باشین.
    91/2/11
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]- [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

  6. #5
    همکار بازنشسته javadkhan آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نوشته ها
    3,688
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    با عرض سلام: اون نامه ای شهد مظلوم به آقای مصباح نوشته بود خبر دارید چی هست؟؟؟؟؟
    زندگی مثل یه جاده است من و تو مسافراشیم
    قدر امروز رو بدونیم ممکنه فردا نباشیم

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

  7. #6
    اخراج شده يادشهيد آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    نوشته ها
    3,189
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط hamid نمایش پست ها
    آقا مهدی! نمیدونم اطلاع دارین دوستان طرفدار مشائی، آیت الله مصباح رو با چه الفاظی خطاب کردن یا نه ؟

    داداشم یادت رفته توی این سایتم چند تا از دوستان هم حرفای خوبی در رابطه با این حضرت بزرگوار آیت الله مصباح نمی زدند که چند مرتبه هم بنده باهاشون برخورد کردم

  8. #7
    مدیر بازنشسته Hamid آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    محل سکونت
    تهران. پلاک 5
    نوشته ها
    2,061
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط javadkhan نمایش پست ها
    با عرض سلام: اون نامه ای شهد مظلوم به آقای مصباح نوشته بود خبر دارید چی هست؟؟؟؟؟
    منظورتون همون نامه ایه که سایت فیلـتر شده ی آینده، از شهید بهشتی جعل کرد؟
    اگه منظورتون همونه دیگه وقت خودتون و ما رو تلف نکنین و [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] رو بخونین.
    اگه منظورتون نامه ی دیگه ایه، بفرمایین تا روش با هم بحث کنیم. شهید بهشتی در اریخ 14 شهریور 1344 نامه ای به آیت الله مصباح یزدی نوشته اند که با این جملات شروع میشود:

    دوست عزيز سلام بر شما و بر دوستان و رفقای یکدل... در پى ساعت دنجى بودم كه بتوانم با آقاى مصباح كه «مصباح دوستان» است با فكرى فارغ گفتگوکنم.
    موفق باشین.
    91/2/12
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]- [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

  9. #8
    مدیر بازنشسته Hamid آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    محل سکونت
    تهران. پلاک 5
    نوشته ها
    2,061
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض يادآوري چندنكته به برادرزاكاني در حاشيه اظهاراتش عليه جبهه‌پايداري

    "از بداخلاقي‌هاى انتخاباتى بايد بشدت پرهيز كنند؛ بدگويى كردن، اهانت كردن، تهمت زدن، براى عزيز كردن خود و يا نامزد مورد نظر خود، ديگران را و رقبا را در چشم مردم خوار كردن، اينها راهها و روشهاى صحيح و اسلامى نيست. رقابت بايد باشد؛ رقابت مثبت و پرشور، اما با رعايت موازين اخلاقى."

    اينها بخشي از بيانات رهبر حكيم انقلاب در جمع مردم يزد است كه 15 دي ماه 86 ايراد شده و به نظر مي رسد بايد به عنوان مانيفست اخلاق انتخاباتي، يكي از معيارهاي انتخاب مردم و سنجش جريان هاي سياسي باشد.

    به گزارش رجانيوز، در حالي كه كمتر از يك هفته تا برگزاري دور دوم انتخابات مجلس نهم فرصت باقي است؛ ظاهرا داستان بداخلاقي‌هاي سياسي قرار نيست تمامي داشته باشد چنانچه هجوم موج تخريب هاي غيرقابل باور عليه جبهه پايداري محدود به رسانه‌هاي رقيب نشده است و جايگزين شدن تخطئه و نفي رقيب در ازاي معرفي خود و ارائه برنامه ها به مبناي عملكردي برخي از كانديداهاي انتخابات تبديل شده است.

    در آخرين نمونه از حمله‌‌ها عليه جبهه پايداري انقلاب اسلامي، آقاي عليرضا زاكاني رئيس جبهه متحد در نشست هفتگی انصار حزب الله تهران و در حالي كه انتظار مي‌رفت به تبيين برنامه‌هاي انتخاباتي جريان متبوعش بپردازد، ترجيح داد محور اصلي سخنان مفصل خود را حمله به جبهه پايداري انقلاب اسلامي و اعضاي آن قرار دهد و در اين ميان هم از بيان برخي اتهامات ناروا و شبهات مغلوط نيز نسبت به اين جبهه و اعضايش پرهيز نكند.

    به مناسبت اين اظهارات رئيس ستاد جبهه متحد اصولگرايان و انتشار گسترده آن در رسانه‌هاي پرتعداد اين جبهه، ‌يادآوري برخي نكات به برادر زاكاني ضروري به نظر مي‌رسد:

    1. آقاي زاكاني در اظهارت خود گفته است: "آیت الله مصباح می فرمایند انحراف از فتنه خطرناک تر است اما برخی از دوستان این جبهه این جریان را قبول ندارند. ما می گوییم این اشکال به دوستان پایداری وارد است که در مقابل چیزی که از فتنه بدتر است سکوت کرده اند."

    اين اظهارات تكراري و پاسخ داده شده در حالي مطرح مي شود كه اعضاي جبهه پايداري به تعبير رسانه هاي مخالف اين جبهه "اخراجي هاي دولت" نام گرفته اند و علت اين امر نيز مواضع و اختلاف نظر مبنايي آنها با مشي جريان نفوذي در دولت بوده است.

    اما شايد يادآوري اين نكته به آقاي زاكاني بي مناسبت نباشد كه ايشان در آبان ماه 90 در نشست تخصصی وحدت اصولگرایان در غرفه خبرگزاری فارس در نمایشگاه مطبوعات، انتصاب جبهه پايداري به جريان انحرافي را جفاكاري دانسته و اعلام داشته بود:

    "این مسئله آشکار است که در جبهه پایداری با جریان انحرافی موضع دارند و حمایت اعضای این جبهه از بخش خدمتگزار دولت است. بنده انتصاب جبهه پایداری را به جریان انحرافی یک جفا می دانم؛ ما باید امید داشته باشیم که ظرفیت جبهه پایداری به انسجام اصولگرایان کمک کند."





    حال مشخص نيست كه چه اتفاقي در اين مدت افتاده است كه ايشان نيز خود در زمره اين جفاكاران قرار گرفته است؟

    2. توصيه‌هاي انتخاباتي رهبر معظم انقلاب و مباني كار انتخاباتي ايجاب مي‌كند كه كانديداها و جريانات فعال در انتخابات به بيان برنامه ‌هاي خود بپردازند امري كه با نگاهي به رسانه‌هاي دوستان جبهه متحد و سخنراني‌هاي اعضاي محترم اين جبهه اثري از آن به چشم نمي‌خورد و در مقابل هجمه به جبهه پايداري و بيان انواع اقسام تهمت و تخريب عليه اعضاي اين جبهه به استرات‍ژي غالب دوستان در آمده است.

    اين همت عالي براي تخريب جبهه پايداري بدون بيان برنامه‌هاي جبهه متحد در مجلس آينده اين تحليل را بيشتر تقويت مي‌كند كه دوستان جبهه متحد از اقبال عمومي به گفتمان جبهه پايداري نگران شده و از احتمالاتي كه درباره نتايج انتخابات مطرح است به تكاپويي انيچنيني افتاده‌اند.


    3. تجربه بيان برخي مدعيات مغلوط در قبال اعضاي جبهه پايداري از سوي برادر زاكاني مسبوق به سابقه است چنانكه چندي قبل نيز آقاي زاكاني درباره دكتر الهام تعبير "ساكت فتنه" را بكار برده بود كه بلافاصله پس از اعتراض ها نسبت به اين ادعا، ايشان نسبت به سخنان خود دراين باره عذرخواهي كرد. به نظر مي‌رسد عقلانيت، تقوا و اخلاق سياسي در حال حاضر نيز حكم مي كند اين برادر عزيز و ديگر همفكرانشان نسبت به اظهارات خود طي روزهاي باقي مانده تا برگزاري انتخابات دقت لازم را به خرج دهند تا در آينده مجبور به عذرخواهي و تكذيب مجدد سخنان خود نشوند.



    موفق باشین.
    91/2/12
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]- [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. امام سجاد علیه السلام از کربلا تا شهادت
    توسط محبّ الزهراء در انجمن امام سجاد علیه السلام
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 09-12-2012, 20:22
  2. اهانت های ابن تیمیه به خاندان رسول خدا صلی الله علیه وآله وسلم
    توسط يادشهيد در انجمن ادیان ، مذاهب و فرق دیگر
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 14-03-2012, 14:30
  3. چهل حدیث مستند درباره کربلا و عاشورا
    توسط mahdishata در انجمن امام حسین‌ (ع)
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 02-12-2011, 10:02
  4. معاویه و درخواست صلح با امام حسن (ع)
    توسط mahdishata در انجمن امام حسن مجتبی علیه السلام
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 14-04-2011, 22:14
  5. سیره عملی حضرت فاطمه (س)
    توسط mahdishata در انجمن فاطمة الزهراء (س)
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 12-04-2011, 14:03

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
کانال سپاه