صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 12

موضوع: بحث و گفتگوی آزاد: بازخوانی نقاط تاریک کارنامه مجلس هشتم و نهم!

  1. #1
    مدیر بازنشسته Hamid آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    محل سکونت
    تهران. پلاک 5
    نوشته ها
    2,061
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض بحث و گفتگوی آزاد: بازخوانی نقاط تاریک کارنامه مجلس هشتم و نهم!

    بازخوانی نقاط تاریک کارنامه مجلس هشتم

    اینچنین بودکه200 نماینده مجلس هشتم از مجلس نهم بازماندند







    نتيجه نهايي انتخابات مجلس نهم از هر بعد كه بررسي شود؛ يك امر بيش از همه خود را نشان مي دهد و آن پاسخ "منفي" اكثريت مردم به تركيب و رویکرد حاکم بر مجلس هشتم بود.
    به گزارش رجانيوز، عدم حضور قريب به 200 نماينده مجلس هشتم در مجلس نهم، به خوبي نشان مي دهد جنجال هاي سياسي و روزمره، تصويب طرح هاي خاص و ... در طول 4 سال مجلس هشتم تا چه حد مورد تاييد يا رد توده هاي مردم بوده است.
    این در حالی است که بازماندن چهره هاي مطرحي همچون احمد ناطق نوري، اسدالله بادامچيان، حميدرضا كاتوزيان،‌ علي عباس‌پور، حشمت‌الله فلاحت‌پيشه، محسن ‌كوهكن،‌ كاظم دلخوش، محمدحسن غفوري فرد، ‌‌مصطفي كواكبيان، علي بنايي، ‌محمد خباز، داريوش قنبري، جهانبخش محبي‌نيا و ... نيز آشكارا نشان مي دهد برخي از نمادهاي مجلس هشتم چگونه مورد قضاوت نهايي مردم قرار گرفتند.
    از سوي ديگر آراي معنادار و دو مرحله اي تعدادي از چهره هاي سياسي مشهور مجلس هشتم نيز كه در دوره هاي قبلي به راحتي و در همان دور نخست وارد مجلس مي شدند، در اين دوره نشان مي دهد راي مردم به برخي از اين چهره ها مشروط و يا از روي اضطرار بوده است؛ محمد رضا باهنر، احمد توكلي، علي مطهري و ... افرادي هستند كه هر يك در انتخابات مجلس هشتم در همان دور نخست با آراي قابل توجهي وارد مجلس شدند اما در انتخابات اخير عليرغم شهرت خود نتوانستند در دور اول رضايت مردم را كسب كنند و بواسطه تبليغات و ... جواز حضور در مجلس نهم را در "دور دوم" انتخابات كسب كردند.
    و شاید همین رای معنادار کافی باشد تا نظر مردم درباره رویکرد حاکم بر مجلس هشتم و لزوم تحول جدی در این رویکرد، به درستی فهم شود. این در حالی است که کارنامه خوانی 4 ساله مجلس هشتم به خوبي نشان مي دهد، در شرايط كنوني مي توان بسيار بهتر و مدبرانه تر عمل نمود و در ازاي پرداختن به جنجال هاي سياسي روزمره و غير ضروري كه مورد انتظار مردم هم نيست، به بسياري از اهداف و برنامه هاي كلان نظام و حل مشكلات توده هاي مردم پرداخت.
    نگاهی به بخش‎هایی از کارنامه عملکرد مجلس هشتم شاید تحلیل رای مردم و بازماندن 200 نفر از نمایندگان این مجلس برای حضور در مجلس نهم را آسان‏تر می کند:



    تعیین مبلغ 100 میلیون تومان برای تخصیص به هر نماینده مجلس

    ابتدای تشکیل مجلس هشتم بود که انتشار خبری مبنی بر تخصیص مبلغ 100 میلیون تومان به هر نماینده مجلس از سوی هیات رئیسه و با بهانه تامین محلس اسکان و دفتر کار توسط نمایندگان، جنجال رسانه‌ای بزرگی را در حاشیه مجلس به وجود آورد.
    خبرها حاکی از اعطای وام 100 میلیون تومانی تقریبا بلاعوض به نمایندگان مجلس بود.
    حسن کامران نماینده مردم اصفهان در مصاحبه‌ای، با حمله به هیات رئیسه مجلس، از اعطای 100 میلیون تومان به نمایندگان خبر داد و این امر را نشانه‌ای برای ترویج اشرافی‌گری در میان مسئولین نظام دانست.
    ماجرا از این قرار بود که بنا بر گفته کامران، به هریک از نمایندگان مبلغ هشتاد میلیون تومان بابت کرایه خانه اعطا شده بود که پنجاه میلیون از این مبلغ به عنوان ‏وام بلاعوض و 30 میلیون تومان باقی‌مانده نیز در قالب قرض الحسنه و با بهره کم بود. همچنین به هر ‏نماینده مجلس مبلغ 20 میلیون تومان بابت خرید ماشین پرداخت شد که به این ترتیب هر نماینده مجلس 100 میلیون ‏تومان دریافت نمود.
    تخصیص 30 میلیون تومان وام قرض‌الحسنه به هر نماینده در حالی صورت می‌گرفت که به گفته حسن کامران "مردمی‌که با رای خود ما را به مجلس فرستادند، از گرفتن یک میلیون تومان آن عاجز ‏بودند." و در شرایطی بابت خرید اتومبیل به هر نماینده 20 میلیون پرداخت می‌شد که مجلس خود دارای سیستم ‏حمل و نقل و اتومبیل‌های مجلس در اختیار نمایندگان بود.
    هر چند رسانه‌ای شدن این موضوع موجي از انتقادات را به سمت مجلس و هیات رئیسه آن روانه کرد ولی هیچ گاه خبری مبنی بر توقف اعطای این مبلغ به نمایندگان از سوی مجلس شنیده نشد.



    طفره چند ساله مجلس از تصویب طرح نظارت بر نمایندگان مجلس

    مجلس هفتم بود که نمایندگان به این نتیجه رسیدند طرحی را به تصویب برسانند که بر مبنای آن بر عملکرد نمایندگان مجلس نیز نظارتی صورت بپذیرد و این در حالی بود که در طول هفت دوره قبلی مجلس شورای اسلامی، نمایندگان بدون واهمه از هرگونه نظارت و عواقب هر گونه تخلف، بر کرسی‌های مجلس تکیه زده بودند.
    با این حال مصادف شدن طراحی این طرح با پایان یافتن دوره مجلس هفتم، طرح نظارت بر عملکرد نمایندگان مجلس را به مجلس هشتم کشاند، تا این مجلس تصویب کننده طرح نظارت بر نمایندگان مجلس باشد. اما فراز و نشیب‌های عجیب و گاه ساختگی بر سر تصویب این طرح، تصویب این طرح را به سال آخر مجلس هشتم کشاند!
    مهدی کوچک‌زاده نماینده تهران به عنوان یکی از نمایندگان جدی در پیگیری این طرح، درباره طرح و سرنوشت آن می‌گوید: "پس از آنکه سال گذشته در دیداری كه نمایندگان مجلس با رهبر معظم انقلاب داشتند ایشان هم به ضرورت وجود نظارت بر مجلس و نمایندگانی كه خودشان بر دستگاه‌ها نظارت می كردند تأكید كردند، همان طرح قبلی یعنی طرحی كه از مجلس هفتم تصویب شده بود توسط دوستان آبادگران همان طرح با اصلاحات مختصری در مجلس مطرح گردید كه متأسفانه طرح مذکور که طرح پخته و نسبتا جامعی بود، به بهانه‌هایی با مخالفت روبه رو شده و با هدایت هیت رئیسه مجلس،به کمیسیون اصل 90 ارجاع شد."

    کوچک‌زاده با اشاره به ناکام ماندن سرانجام طرح پیشنهادی کمیسیون اصل 90 در صحن علنی ادامه می‌دهد: "این كمیسیون پس از دو سه ماه بررسی دوباره در یك شكل جدیدی این طرح را به صحن مجلس ارجاع داد در آنجا باز هم مخالفت‌هایی شد و آنجا ارجاع داده شد به یك كمیسیون مشترك خاص بررسی این طرح. این كمیسیون مشترك اولین گزارش خودش را در 33 ماده در بهمن ماه سال گذشته ارائه داد كه متأسفانه آن طرح 33 ماده ای دارای اشكالات بسیار زیادی بود كه اگر نگویم درست در راستای عكس طرح نظارت نمایندگان بود حداقل می‌گویم هیچ یك از اهداف طرح را برآورده نمی‌كرد. به طوری كه ده ماده اول آن 33 ماده در راستای خواسته های نمایندگان نوشته شده بود."

    و این همه در حالی است که مقام معظم رهبری در خرداد ماه سال 89 خطاب به نمایندگان مجلس فرمودند: "یک شأن نظارتى هم براى خود مجلس و براى آحاد نمایندگان تعریف کنید. من معتقدم که شما دو سال دیگر توى مجلسید، معلوم نیست بعد از این توى مجلس باشید یا نباشید؛ ممکن است دیگر هرگز گذارتان به مجلس نیفتد؛ اما صدها و صدها نفر در طول زمان از اینجا عبور خواهند کرد؛ کسانى خواهند آمد و روى این صندلى‌ها خواهند نشست.
    اگر شما امروز توانستید یک سازوکار کنترلى متقن و محکم براى نظارت بر کار نماینده پایه‌گذارى کنید تا هر وقتى که این دستگاه خوب کار کند، اجرش مال شماست؛ مزد الهى‌اش مال شماست."
    نمایندگان مجلس، سرانجام طرحی را که در کمیسیون اصل 90 قانون اساسی تنظیم و به امضای156 نفر از وکلای ملت رسیده بود، به رای گذاشتند تا فوریت آن در روز یک‌شنبه 4 مهر سال گذشته، با 79 رای موافق و 81 رای مخالف 201 نماینده حاضر تصویب نشود و طرحی که 156 نماینده به طور مکتوب از آن حمایت کرده بودند فقط 79 رای موافق را در این رای‌گیری کسب کند! این روند ادامه داشت تا سرانجام بعد از كش و قوس‌های فراوان، این طرح که با طرح اولیه در مجلس هفتم و نگاه مطلوب رهبر انقلاب فاصله قابل ملاحظه‌ای داشت، تحت فشار رسانه‌ها و افكار عمومی به تصویب وكلای ملت برسد.



    وقف دانشگاه آزاد

    پروژه دانشگاه آزاد و تغییر مدیریت این دانشگاه را باید یکی از طولانی‌ترین و دشوار ترین پروژه‌های عدالت‌خواهانه و فساد ستیزانه در طول بیش از شش سال گذشته دانست. پروژه‌ای که طی این سال‌ها بسیاری از نهادهای موثر نظام را درگیر خود کرد. اما ورود مجلس به این ماجرا شاید یکی از تلخ‌ترین روزهای مجلس هشتم را آفرید که در رسانه‌ها با عنوان یکشنبه سیاه مجلس ثبت شد.
    اما ماجرای یکشنبه سیاه چه بود؟
    پس از تکمیل گزارش تحقیق و تفحص مجلس از آموزش عالی، و ورود دولت به بررسی عملکرد دانشگاه آزاد اسلامی، دولت به این جمعبندی رسید که بدلیل ساختار خاص مدیریتی این دانشگاه، بخش مهمی از اموال 250 هزار میلیارد تومانی این دانشگاه مورد سوء استفاده شخصی و حتی سیاسی قرار گرفته و بر همین اساس تغییر در نحوه اداره آن ضروری به نظر می‌رسد.
    بر همین اساس شورای عالی انقلاب فرهنگی به عنوان عالی‌ترین نهاد تصمیم‌گیر در این زمینه، برای اصلاح نحوه مدیریت این دانشگاه وارد عمل شد. در مقابل این اقدام، هیات امناء و ریاست دانشگاه آزاد، طرح وقف اموال دانشگاه آزاد را مطرح کرد تا بر این اساس از ورود دولت وهر مجموعه غیر از مجموعه مدیریت دانشگاه در اداره آن جلوگیری کند.
    در همین زمان و در شرایطی که شورای عالی انقلاب فرهنگی، با گذراندن مصوبه‌ای، این وقف را غیر قانونی اعلام کرده بود، طرحی در مجلس به جریان افتاد که بر اساس آن، اموال عمومی دانشگاه آزاد به بهانه وقف این اموال، به اموالی خصوصی مبدل شده و وقف اموال دانشگاه آزاد به یک قانون رسمی تبدیل شود تا دست هر نهاد و مجموعه‌ای برای ورود به آن و اصلاح نحوه مدیریت و ساختار این دانشگاه بسته شود.
    در جریان رای گیری برای تصویب این طرح، نمایندگان در واکنش به تذکری مبنی بر اینکه بنا بر نظر حضرت امام(ره) و مقام معظم رهبری، مجلس در مواردی که شورایعالی انقلاب فرهنگی ورود کرده است حق ورود ندارد، این نظر را به رای گیری گذاشته و با کمال تعجب به آن رای منفی دادند!
    سرانجام نمایندگان مجلس در این جلسه با ۱۴۰ رأی موافق با یک فوریت طرح حمایت از تأسیس و تقویت مؤسسه‌ها و مراکز آموزش عالی غیردولتی موافقت کردند که ضمن تغییر روند تصویب اساس‌نامه‌ی دانشگاه آزاد، بر وقف غیرقانونی اموال این دانشگاه مهر تأییدمی‌زد. عملی شدن این مصوبه به معنای خارج شدن ثروت 250 هزار میلیاردی این دانشگاه از دست مردم به اسم وقف آن بود.
    این در حالی بود که اساس‌نامه‌ی جدید دانشگاه آزاد پس از ۴۰ ماه کار کارشناسی در شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب و توسط رییس جمهور به مسؤولان این دانشگاه ابلاغ شده بود؛ اساس‌نامه‌ای که در آن وقف اموال 250 هزار میلیارد تومانی دانشگاه آزاد را غیرقانونی می‌دانست.
    تصویب این طرح در مجلس برای بهارستان نشینان بسیار گران تمام شد و اعتراضات سراسری افكار عمومی و به ویژه دانشجویان سراسر كشور به این طرح را در بر داشت. البته نمایندگان مجلس دو روز بعد تحت فشار شدید افكار عمومی مجبور شدند كه با مصوبه ای دیگر بر رای قبلی خود خط بطلان بكشند. این در حالی بود که کمیسیون اصل 90 مجلس یکسال بعد هیات رئیسه مجلس مجلس هشتم را به عنوان مقصر اصلی تصویب این طرح معرفی کرد.



    طرح مجلس برای ممانعت از کاندیداتوری افراد لیسانسه در انتخابات مجلس و ماجرای مستثنی کردن نمایندگان فعلی

    مجلس هشتم برای اولین بار، در زمستان سال 1389 اقدام به اصلاح تبصره سه ماده ۲۸ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی کرد که بر اساس آن داشتن حداقل مدرک کارشناسی ارشد برای ثبت نام در انتخابات مجلس را الزامی‌می كرد. در نگاه اول شاید اجرای این مصوبه عاملی برای ارتقاء سطح دانش و تخصصی شدن تصمیمات مجلس به نظر می‌رسید. اما اقدامات بعدی مجلس در تبصره زدن به این مصوبه این شائبه را به وجود آورد که ورود این بند به قانون انتخابات کشور، با هدف محدود کردن رقبای احتمالی نمایندگان مجلس صورت گرفته است. چرا که با تلاش حدود 90 نماینده دارای مدرک تحصیلی کارشناسی، و چهار با دستکاری در این تبصره، بندهای جدیدی به قانون مذکور اضافه شد که بر آن اساس حضور در مجلس معادل با یک دوره تحصیلی به شمار می‌رفت.
    اما ایراد وزارت کشور برای ثبت نام نمایندگانی که اولین دوره نمایندگی خود را می‌گذراندند، موجب شد تا در جلسه روز یکشنبه پنجم تیر امسال در مجلس طرح استفساریهای ۲ فوریتی در مجلس ارائه شو د که در آن پرسیده شده بود: "حضور در بخشی از یک دوره مجلس، معادل یک دوره حضور در مجلس محسوب میشود یا نه؟" که نمایندگان به این سوال رای مثبت دادند.
    همچنین در این جلسه مشکل حدود ۱۵ نماینده که مدرک تحصیلی لیسانس آنها مورد تائید وزارت علوم نبود و اصولا این عده از مرکز آموزش مدیریت دولتی مدرک گرفتند و این مدرک بر اساس اصلاح قانون انتخابات از سوی مجلس، معتبر نبود نیز با طرح استفساریه حل شد و نمایندگان مصوب کردند که مدرك تحصیلی كارشناسی ارشد و كارشناسی و معادل آنها شامل آن دسته از مداركی می‌باشد كه توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی و حوزه علمیه قم و دیگر مراجع قانونی ذی‌صلاح صادر شده است.



    تصویب حقوق مادام العمر برای نمایندگان مجلس

    آذر ماه 1390 استفساریه‌ای با رای مثبت 122 نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید که به موجب آن و بر مبنای تبصره 3 از ماده 71 قانون خدمات كشوری، نمایندگان مجلس و تمامی مقامات دارای سمت‌های مدیریت سیاسی - اعم از شاغل و بازنشسته- چیزی شبیه به حقوق مادام العمر دریافت کنند.

    مجلس در این طرح مصوب کرد که اگر کسی دو سال در سمت‌هایی همچون ریاست سه قوه، معاونت اول رئیس جمهور، نیابت رئیس مجلس شورای اسلامی‌و عضویت شورای نگهبان، وزارت، نمایندگی مجلس شورای اسلامی، معاونت رئیس جمهور، استانداری، سفارت و معاونت وزرا مشغول به کار باشد و بعدا، چندین سال در مسئولیت پایین‌تر و مدیرکل باشد، همچنان 80درصد حقوق و مزایای همان شغل قبلی خود را دریافت می كند.
    واكنش منفی رسانه‌ها نسبت به این مصوبه به‌گونه‌ای بود كه لغو مصوبه پرداخت حقوق مادام‌العمر به مدیران سیاسی را به دنبال داشت به نحوی که لغو این مصوبه با استقبال و تایید رهبر معظم انقلاب روبرو شد.



    تصویب قانون بهبود فضای کسب و کار به نفع یک درصدی ها

    آذرماه سال 90 و به بهانه حمایت از بخش خصوصی، طرحی جنجالی در مجلس به بررسی گذاشته شد که به طرح بهبود فضای کسب و کار مشهور شد. این طرح که با پیشنهاد اتاق بازرگانی به عنوان اصلی‌ترین صنف بخش خصوصی، به مجلس ارائه شده بود، عملا قوه‌ای جدید که محور آن اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران بوده با اختیارات فراقوه‌ای و بی سابقه را بوجود می آورد و عملا به بخش خصوصی اختیاراتی عجیب را ارائه می‌کرد.
    در این زمینه، دکتر شهرزاد عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس می‌گوید: " این طرح که اختیارات نامحدودی را به قسمتی از بخش خصوصی داده است که نماینده اقلیتی از ثروتمندان هستند و من فکر می کنم شورای نگهبان موارد بسیاری از آن را رد خواهد کرد.
    گفتنی است عده ای خاص از تجار با تهیه طرح نگران کننده و یک جانبه تحت عنوان "ایجاد فضای مساعد کارآفرینی" به بهانه ایجاد فضای کسب و کار درصدد تغییرات اساسی اقتصادی در کشور به نفع بخش خصوصی و سرمایه داری هستند.
    این طرح نیز سرانجام با اصلاحاتی به تصویب مجلس رسید.



    جنجال هاي سياسي و بيهوده اي كه درد مردم نبود

    بخش قابل توجهی از عمر 4 ساله مجلس هشتم صرف جنجال‌هاي رسانه اي شد كه برخي از نمايندگان به طور متناوب در دستور كار قرار داده بودند و انعكاس آن در جامعه نيز جز ايجاد ياس و نااميدي در ميان توده هاي ملت نتيجه ديگري نداشت.
    پیگیری طرح جنجالی سوال از رييس جمهور در آخرين روزهاي سال 90 و در حالي كه بسياري از سوالات مربوط به برهه اي بودند كه نيازي به طرح دوباره آنها نبود، از جمله اتفاقاتي بود كه بدون ترديد بايد از آن به عنوان نقطه ضعف بزرگ مجلس هشتم ياد كرد.
    در شرايطي كه رهبر معظم انقلاب بيش از هر زمان ديگري مسئولان را به وحدت و همراهي براي اداره امور كشور فرا مي خواندند، پر و بال دادن مجلس به حواشي تاريخ گذشته در دولت و طرح سوالاتي كه كمتر مورد دغدغه مردم بود، باعث شد تا روند چالش هاي ميان قوه مقننه و مجريه بيشتر شود.
    همچنين تهديدهاي پياپي تعدادي از وزراي دولت به بهانه هاي مختلف نيز بايد در همين راستا مشاهده و تحليل شود.
    نمونه‌های ذکر شده تنها بخشي از اقداماتی بود که در آن مبنای تصویب قوانین چیزی غیر از منافع ملی بود و به این موارد می‌توان تصویب طرح تحقیق و تفحص از ماجرای کهریزک و کوی سبحان، لایحه حمایت از خانواده، قانون برنامه پنجم توسعه و ماجرای بانک مرکزی و موارد دیگری را بر نیز اضافه کرد. این نمونه‌ها نشان‌دهنده چیست؟ آیا تقوای سیاسی مبنای عمل برخی از نمایندگان در قبال این طرح ها در مجلس هشتم بوده است و آیا ادامه این روند در مجلس نهم می‌تواند به نفع کشور و نظام باشد؟ و از همه مهم تر آنكه اين روزها بيش از هر زمان ديگري تغيير در رویکردهای حاکم بر مجلس هشتم، ضروري به نظر نمي رسد؟



    موفق باشین.
    91/2/21
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]- [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    تاریخ عضویت
    Always
    محل سکونت
    Advertising world
    نوشته ها
    Many

     

    حرز امام جواد

     

  3. #2
    !Challenge Everything mahdishata آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    اخر الزمان
    نوشته ها
    7,642
    تشکر
    0
    تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

    پیش فرض تلاش عجیب و خبر سازی های گسترده خبر انلاین برای ریاست مجلس

    سلام
    سایت خبر انلاین (نزدیک به جناب لاریجانی)در بازه کمتر از 6 روز خبر های بسیاری در مورد ریاست مجلس اینده مخابره کرد!

    1-
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    2-
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    3-
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    4-
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    5-
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    6-
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    7-
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    8-
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    9-
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    10-
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    11-
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    12-
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    13-
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    14-
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    15-
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    16-
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    17-
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    18-
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    19-
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    20-
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    21-
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    22-
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    23-
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    24-
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    25-
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    26-
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    28-
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    29-
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    30-
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    31-
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    32-
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    33-
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    34-
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    35-
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    36-
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    37-
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    38-
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    39-
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    40-
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]



    ایا مگر نه اینکه خدمت مهمه؟پس این همه تلاش و تیتر سازی چیه؟به کجا خواهید رسید؟
    البته بعضی تیترها دو جانبه س و در تخریب حداد عادل هم کوشیده.
    Give GOD your skull



    اگر کوهها از جای کنده شود، تو جای خویش بدار! دندانها را بر هم فشار و کاسه سرت را به خدا عاریت بسپار! پای در زمین کوب و چشم بر کرانه سپاه نِه و بیم بر خود راه مده! و بدان که پیروزی از سوی خداست


    امیر المومنین علی علیه السلام خطاب به محمد حنفیه

    {محتواي مخفي}


    cpu: core i5 3470 up to 3.60 GHz 6M Cache
    mainboard:ASUS P8H77-V LE
    ram: 1*8 kingstone
    hdd:500 seagate+ 1tra western green+3tra seagate
    power:535 green
    خدا با ماست!

  4. #3
    مدیر بازنشسته Hamid آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    محل سکونت
    تهران. پلاک 5
    نوشته ها
    2,061
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    وقتی هنوز جوهر خودکار برگه های رای دور دوم انتخابات خشک نشده و آقایون میرن جلسه میذارن که در مجلس آینده از ریاست لاریجانی حمایت کنند، انتظار دیگه ای هم از سایت وابسته به لاریجانی نمیشه داشت.
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]- [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

  5. #4
    مدیر بازنشسته Hamid آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    محل سکونت
    تهران. پلاک 5
    نوشته ها
    2,061
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض تصویب وام 700 میلیون تومانی برخی نمایندگان مجلس هشتم برای خودشان در مجلس نهم!

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]


    بر اساس این مصوبه کمیسیون تلفیق برای هزینه های دفاتر ، اسکان و همچنین امکانات رفاهی و ایاب و ذهاب آنها حدود 200 میلیارد تومان تسهیلات در نظر گرفت که اگر بین 290 نماینده تقسیم گردد به هر نماینده حدود . . .

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] – سرویس سیاسی:در حالی که وام های بلاعوض 100 میلیونی نمایندگان مجلس هشتم هنوز هم با اعتراض های فراوانی روبرو است روز گذشته در جلسه کمیسیون تلفیق پیشنهاد شد تا تسهیلات 200 میلیارد تومانی برای رهن دفاتر منتخبان مجلس نهم و همچنین منازل مسکونی آنها اختصاص داده شود که همین موضوع با اعتراض برخی از نمایندگان از جمله حسن کامران، نماینده اصفهان و اسماعیل کوثری نماینده تهران مواجه شد.

    به گزارش خبرنگار بولتن نیوز اعضای کمیسیون تلفیق روز گذشته در جلسه ای در خصوص تسهیلات 200 میلیارد تومانی برای دادن وام به منتخبان مجلس نهم وارد بحث و بررسی و تبادل نظر شدند که هنگام طرح این موضوع برخی از نمایندگان از جمله حسن کامران نماینده اصفهان و اسماعیل کوثری نماینده تهران نسبت به این مضوع اعتراض کرده و آن را در شأن مجلس ندانستند و در اعتراض به این اقدام جلسه کمسیون تلفیق را ترک کردند.





    یکی از اعضای کمیسیون تلفیق با تأیید این خبر به خبرنگار ما گفت: روز گذشته در کمیسیون تلفیق این بحث مطرح شد که به نمایندگان مجلس نهم وام های بلاعوض داده شود اما اعضای کمیسیون تلفیق با این موضوع مخالفت کرده و آنرا به صورت تسهیلات مصوب نمودند.
    وی افزود بر اساس این مصوبه کمیسیون تلفیق برای هزینه های دفاتر ، اسکان و همچنین امکانات رفاهی و ایاب و ذهاب آنها حدود 200 میلیارد تومان تسهیلات در نظر گرفت که اگر بین 290 نماینده تقسیم گردد به هر نماینده حدود 700 میلیون تومان تسهیلات اهدا خواهد شد.
    این عضو کمسیون تلفیق گفت: 150 میلیارد تومان از این اعتبار برای هزینه دفاتر، 43 میلیارد تومان برای هزینه اسکان، و 7 میلیارد تومان نیز برای ایاب و ذهاب منتخبان مجلس نهم می باشد.
    این نماینده مجلس گفت: اگر چه این مصوبه کمیسیون تلفیق با اعتراضاتی روبرو بود اما مصوب شد.
    تصویب این مصوبه جنجالی در حالی است که وام های بلاعوض 100 میلیونی که در ابتدای مجلس هشتم به نمایندگان پرداخت شده بود با اعتراض های فراوانی از سوی مردم مواجه شده بود . همان زمان نیز حسن کامران نماینده اصفهان از اولین کسانی بود که موضوع پرداخت این وام ها را رسانه ای کرد و با انتقاد بسیاری از همکارانش موجه شد اما در صورتی که لاریجانی قول داده بود وام های صد میلیونی از حالت بلا عوض خارج شده و به خزانه مجلس باز گردد هیچ گاه تکلیف آن وام ها روشن نشد .
    حال در روزهای پایانی مجلس هشتم در حالی پرداخت 700 میلیون وام به هر نماینده به تصویب رسیده است که مردم برای وام های یک تا 5 میلیونی مدت ها باید در صف انتظار موسسات پولی و اعتباری قرار بگیرند . آیا شعار های ساده زیستی و پرهیز از تجمل گرایی که مطلوب مجلس نهم در نظر گرفته شده اینگونه بود؟

    موفق باشین.
    91/2/25
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]- [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

  6. #5
    مدیر بازنشسته Hamid آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    محل سکونت
    تهران. پلاک 5
    نوشته ها
    2,061
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض حجت الاسلام جلالی رئیس دفتر علامه مصباح یزدی در گفتگو با رجانیوز:

    از همه ی دوستان تقاضا مندم تا انتهای مصاحبه رو کامل بخونن. مصاحبه ی بسیار جالبی است که حرفهای زیادی در دل خود دارد. همچنین از شنیدن نظرات دوستان هم خوشحال خواهم شد

    وحدتی که صحبتش بودالان کجاست؟/ قطعا از ریاست لاریجانی حمایت‌نمی‌کنیم ولی گله‌مندیم‎ که دیربه استدلال ما درباره ساکتین فتنه رسیدید



    حجت الاسلام جلالی رئیس دفتر علامه مصباح یزدی در موسسه آموزشی و پژوهشی در مصاحبه‌ای با رجانیوز به تحلیل نتایج انتخابات مجلس نهم و ثمرات این انتخابات پر برکت پرداخت.
    وی در این مصاحبه از امکان وجود اختلاف نظر میان علما با وجود رعایت حفظ حریم‌ها سخن گفته و به بیان مبنای شکل گیری جبهه پایداری در دوره حاضر اشاره کرد.
    جلالی گریزی هم به صف‌بندی‌های شکل گرفته اخیر درباره ریاست لاریجانی و یا حداد عادل بر مجلس شورای اسلامی زده و با اشاره به اینکه امروز اثری از سامانه وحدتی که در ایام انتخابات از آن سخن به میان می‌آمد نیست، گفت: "خطاب من به آقایان توکلی، زاکانی، فدایی، نادران و.... است. می گویم امروز حزب مؤتلفه، جبهه پیروان خط امام و رهبری، جامعه اسلامی مهندسین و آقایان باهنر، مصباحی مقدم، ، کاظم جلالی، علی مطهری در کدام طرف خط ایستاده اند؟ و از چه کسی حمایت می کنند؟ آیا در حال حاضر از سامانه وحدتی که در ایام تبلیغات انتخاباتی، گوش فلک را کر کرده بود، اثری باقی مانده است؟
    آیا دوستان پیش بینی نمی کردند، اگر به برخی از جریانات و اشخاص، که توسط مردم بصیر و انقلابی، به حاشیه رانده شده بودند، مجددا میدان بدهند، باید نظاره گر باشند تا تکلیف خیلی از کارها با لابی گری‌ها و سیاست بازی ها تعیین شود؟ آیا نمی شد حدس زد که اگر اعتبار اصول گرایی، خرج افرادی مانند آقای باهنر و همفکرانش شود، و این افراد به مجلس راه یابند، تمام قد از ریاست فردی حمایت می کنند که به تعبیر امروز دوستان، عملکرد قابل قبولی در فتنه نداشته است؟"


    در ادامه متن کامل این مصاحبه را می ‌خوانید:


    انتخابات مجلس نهم با همه فراز و فرودهایی که داشت به پایان رسید، در این مدت تحلیل های مختلفی درباره حضور مردم، آرایش نیروهای سیاسی و نتایج انتخابات ارائه شده است. حضرتعالی این انتخابات را چگونه ارزیابی می کنید؟
    بسم الله الرحمن الرحیم، انتخابات اخیر از چند جهت قابل توجه است. اول اینکه در این انتخابات، بار دیگر برتری نظام ولایی و پیوند عمیق مردم با ولایت ظاهر شد. این انتخابات اولین آزمون سیاسی بعد از فتنه 88 بود. در ایام منتهی به انتخابات، تقریبا همه مراکز نظر سنجی، میزان مشارکت را حدود 40 درصد پیش بینی کرده بودند. بسیاری در داخل و خارج منتظر بودند تا با کاهش مشارکت مردم، راهی را که در فتنه 88 آغاز کرده بودند، دنبال کنند. بر همین اساس نیز طرح های متنوعی را در داخل و خارج تدارک دیده بودند.
    جالب است که برخی از دوستان هم در اثر القائات این جریانات، دچار ترس و اضطراب شده بودند. تنها شخصی که حضور پرشور مردم را پیش بینی کرد، مقام معظم رهبری بود. این پیش بینی نشان داد که ایشان، عمیقا مردم ایران را می شناسند و به آنان اعتماد کامل دارند و از طرف دیگر، مردم نیز به ایشان اعتقاد و اعتماد دارند و به انگشت اشارت ایشان در صحنه حضور می یابند. شما تصاویری را که از تلویزیون پخش شد دیدید، افرادی با ظواهر مختلف، همه یک صدا می گفتند که برای حمایت از رهبرمان به صحنه آمدیم.
    دوم اینکه این انتخابات نشان داد هزینه های کلان، تهمت ها، تخریب ها و شایعه پراکنی ها، آنطور که برخی انتظار داشتند، جواب نمی دهد. مردم بعد از گذشت 30 سال از انقلاب به بلوغ سیاسی بالایی رسیده اند و فریب شعارهای جذاب و هزینه های میلیاردی و تبلیغات رنگارنگ را نمی خورند.
    این همان نکته مهمی بود که دوستان جبهه متحد از آن غافل بودند. این دوستان، فلسفه حضور آقای قالیباف را در این جبهه، امکانات و نفوذ ایشان در تهران می دانستند، اما دیدیم که نفوذ و امکانات و هزینه های بسیار سنگین، حتی به کمک نزدیک ترین یاران وی نیز نیامد و همه آنان از راهیابی به بهارستان باز ماندند. در عوض، کاندیداهای جبهه پایداری که نسبت به رقیبان، از کمترین امکانات تبلیغاتی و رسانه ای برخوردار بودند و هر روز به وسیله رسانه های پرتعداد رقیبان، بمباران تبلیغاتی می شدند، رأی قابل ملاحظه ای کسب کردند.
    نکته سوم اینکه در این انتخابات، توهم برخی از جریانات سیاسی، که معتقد بودند با غیبت آنان، انتخابات کم رونق خواهد شد، رنگ باخت.
    طیف های رادیکال اصلاح طلبان، هماهنگ با خارج نشینان، این انتخابات را تحریم کردند و تصور می کردند با شرکت نکردنشان، مردم نیز از انتخابات استقبال نخواهند کرد. اما مردم با حضور پررنگ خود، با صدای بلند اعلام کردند که برای آنان، منافع نظام در درجه اول از اهمیت است و اگر شخص یا گروهی در جهت منافع دشمنان این مرز و بوم قدم بردارد، بدون درنگ او را کنار می گذارند.
    در مجموع انتخابات بسیار خوبی برگزار شد و اولین اثر آن در صحنه بین المللی و در مذاکرات استانبول ظاهر شد، چرا که هیأت ایرانی به پشتوانه حضور پرشور مردم، توانست با قوت از منافع ملی دفاع کند و غربیان را در مقابل عظمت ملت ایران به تواضع وادارد.
    در این انتخابات شاهد حضور پر رنگ علما در مقام هدایت دو طیف اصول گرایان، که رقیب اصلی محسوب می شدند، بودیم. در یک طیف، علامه مصباح یزدی و آیت الله خوشوقت و طیف دیگر، آیت الله مهدوی کنی و آیت الله یزدی بودند، برخی این تقابل را چندان به مصلحت نمی دانستند و نسبت به آن اظهار نگرانی می کردند، حضرتعالی که از نزدیک با علامه مصباح ارتباط دارید، دلیل این حضور را چه می دانید و اختلاف بین علما را چگونه ارزیابی می کنید؟
    واقعیت این است که علمای شیعه، مسئولیت اجتماعی و سیاسی را یکی از ابعاد اصلی دین دانسته و نه تنها در حیطه نظریه پردازی، بلکه در عرصه عمل سیاسی نیز فعالانه وارد شده‌اند. تاریخ حوزه‌های علمیه و زندگی علما به خوبی گواه این مدعاست. در انتخابات اخیر نیز یکی از برکات ارزشمند، حضور علمای طراز اول در دو سوی رقابت بود.
    برخی از دوستان به خاطر مصلحت‌اندیشی‌هایی که اشاره کردید، دائما می‌گفتند بین علما هیچ اختلافی نیست و طرفداران هستند که علما را در مقابل یکدیگر قرار می دهند. این سخن در واقع پاک کردن صورت مسأله بود.
    واقعیت این است که در این انتخابات با دو طرز فکر و دو سلیقه سیاسی از ناحیه علمای بزرگ روبرو بودیم. این اختلاف نظر هم کاملا طبیعی است. همین الان مراجع معظم تقلید، در اکثر مسائل شرعی اختلاف نظر دارند و طبیعی است که اگر این اختلاف نظر در مسائل اجتماعی و سیاسی باشد، در طیف هایی از جامعه امتداد پیدا می کند و مرزبندی هایی را رقم خواهد زد.
    اما نکته اساسی این است که این اختلاف نظر، بر مبنای هوس های سیاسی و منافع شخصی و گروهی نیست، بلکه بر اساس تکلیف مداری و دین محوری و از سر دلسوزی است. لذا حضرت آیت الله مصباح از همان ابتدا به دوستان جبهه پایداری تأکید کردند که در عین رقابت، احترام حضرات آیات، مهدوی کنی و یزدی باید حفظ شود چرا که مبنای عمل این دو بزرگوار تکلیف‌مداری و دین محوری بوده است.
    نیروهای انقلاب باید از این رقابت ها، تا جایی که زمینه رقابت و سبقت در خیرات را فراهم می آورد، استقبال کرده و در عین حال مراقب باشند مرزهای اخلاقی در نوردیده نشود، تا رقابت آنان منجر به کدورت و تنازع نشود. نباید توقع داشت که همه یک جور فکر کنند و در یک قالب بگنجند. طبیعی است که قالب ها محدودند و اگر بخواهیم همه نیروهای انقلاب را در یک قالب جای دهیم، بسیاری از استعدادها از گردونه خارج می مانند و جلو بروز خلاقیت ها و شکوفایی بسیاری از استعدادها گرفته می شود و ظرفیت های زیادی از بین می رود.
    در طول رقابت های انتخاباتی همواره رقیبان، جبهه پایداری را متهم به وحدت شکنی می کردند. شما اخیرا در یادداشتی به بی صداقتی برخی از سیاسیون در استفاده ابزاری از کلمه وحدت اشاره کردید، اما باید اذعان کرد که توصیه به وحدت منحصر به چنین سیاست مدارانی نبود، بلکه برخی از دلسوزان نیز این توصیه را داشتند، به نظر حضرتعالی دغدغه این دلسوزان را چگونه باید پاسخ گفت؟






    بنده در یادداشتی که اخیرا منتشر شد، خاطر نشان کردم که برخی از جریانات سیاسی، وحدت را نه به عنوان یک اصل ارزشی و دینی، بلکه به عنوان ابزاری برای توجیه عملکرد خود و طرد رقیبان به کار می بردند و برای اثبات این ادعا، شواهد روشنی ارائه کردم.
    اما همان طور که گفتید طیف های مختلفی این مسأله را مطرح می کردند. طبیعتا انگیزه همه آنها یکسان نیست. برخی واقعا از سر دلسوزی و نگرانی نسبت به تفرق نیروهای انقلاب، توصیه به وحدت می کردند و حتی در نوشته های خود، این تفرق را طرح دشمنان برای ضربه زدن به جریان اصول گرایی عنوان می کردند.
    همان طور که گفتم، اختلاف دیدگاه بین نیروهای انقلاب طبیعی است، اما به نظر می رسد برخی از این دوستان، نسبت به روند حرکت انقلاب، مراحل گذشته، موقعیت کنونی و افق پیش رو، تحلیل جامعی ندارند و به همین دلیل در مقام قضاوت و اظهار نظر، دچار خلط هایی می شوند.
    ببینید انقلاب ما پس از عبور از آشوب های داخلی و جنگ خارجی و پس از طی کردن دوره به اصطلاح سازندگی و اصلاحات، که سردمداران اجرایی کشور به دنبال پیاده کردن الگوهای غربی در عرصه اجتماعی بودند، وارد مرحله جدیدی شد.
    در این دوره، به تعبیر مقام معظم رهبری، قطار انقلاب به ریل اصلی خود بازگشت و عدالت خواهی، خدمت رسانی، ارزش گرایی و دین مداری، که شعارهای اصلی انقلاب بودند، بار دیگر به مطالبه عمومی بدل گشت. بذر این مطالبه را مقام معظم رهبری در سالیان گذشته کاشتند و این بذر در متن مردم رشد کرد و به بار نشست. این تحول که خارج از چارچوب احزاب و گروه ها و به دور از زد و بندهای رایج سیاسی رقم خورد، از طرف مقام معظم رهبری مورد حمایت کامل قرار گرفت و در مردم، به خصوص جوانان انقلابی، شور و ولوله ای ایجاد کرد. اما جریانات و احزاب سیاسی، اعم از چپ و راست و اصول گرا و اصلاح طلب، تا به امروز این حرکت را به رسمیت نشناخته اند و در طول این سالها، تمام قد در برابر آن ایستاده اند.
    پس از نفوذ افراد منحرف در برخی از اجزاء دولت، این سرمایه اجتماعی از سوی افراد و جریانات مختلفی در معرض تهدید و دستبرد قرار گرفت.
    در یک سو، جریان منحرفی بود که تمام سعی خود را به کار بست تا این سرمایه را ملک طلق خود معرفی کرده و آن را مصادره کند و در سوی دیگر جریانات و سیاست مداران حزب گرایی که با ادعای اصول گرایی، بسیار تلاش کردند تا عرصه سیاسی را مدیریت کرده، و سرمایه به دست آمده را در راه جناح بازی و حزب گرایی خود هزینه کنند.
    برخی از نیروهای انقلاب که بیشتر متأثر از اندیشه های علامه مصباح یزدی هستند، معتقدند این سرمایه بزرگ اجتماعی که در طول این سال‌ها با تلاش و مجاهدت به دست آمده، نباید در قالب فرسوده احزاب، محدود شود، بلکه باید در جهت دستیابی به افق های روشن و چشم اندازهای بلندی که حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری در برابر ما قرار دادند، مورد استفاده قرار گیرد.
    اگر امروز رقابتی هم صورت می گیرد، در همین چارچوب و با چنین انگیزه ای است و ماهیتا با رقابت های احزاب و جریانات سیاسی که عمدتا برای کسب قدرت و ثروت بیشتر است، متفاوت می باشد.
    از فرمایشات شما چنین برداشت می شود که به رقابت های حزبی و جناحی در عرصه سیاست، چندان خوش بین نیستید.
    قطعا هیمن طور است. در طول این سالها به روشنی دیدیم که شانه های ضعیف و ناتوان احزاب و سیاست مداران حزب گرا، که لابی گری و زد و بند را جزء سیاست می دانند و به آن افتخار می کنند، طاقت حمل امانت سنگین انقلاب را، که ودیعه امام امت و شهدای والا مقام است، ندارد.
    این اشخاص و جریانات به دلیل فرسودگی و کم همتی و منطق غلطی که در فعالیت های سیاسی خود دارند، به کندی حرکت می کنند، و چنانچه به آنان میدان داده شود، حرکت انقلاب را نیز کند می کنند و به تدریج، در اثر فرسودگی، منفعت طلبی، سهمیه گرایی و مسامحه گری، مسیر آن را منحرف می کنند.

    در چنین شرایطی، هر چند مدیریت جامعه در دست ولی الهی باشد، اما عملا دست هایش بسته است و قادر نیست آنگونه که انتظار دارد، جامعه را مدیریت کند.
    تجربه انقلاب ما نشان داده که هر جا مسئولین و نخبگان، پای آرمان های انقلاب ایستاده اند و آمادگی خود را برای مجاهدت نشان داده اند، رهبر انقلاب نیز کشتی انقلاب را با سرعت بیشتری به پیش برده اند. شما ببینید در سالهای اخیر، به دلیل حضور جوانان انقلابی و عدالت طلب در صحنه، سطح مطالبات مقام معظم رهبری از نخبگان، اعم از حوزوی و دانشگاهی، به مراتب بالاتر رفته است. در صحنه جنگ هر چه افسران و سربازان آماده تر باشند، فرمانده افق دورتر و بالاتری را برای پیشرفت در نظر خواهد گرفت.
    در سخنان خود به انحراف انقلاب توسط برخی از خواص و سیاست مداران اشاره کردید. به نظر می رسد کلمه «فتنه» دقیقا در همین جا کاربرد خود را پیدا می کند. این روزها از فتنه های بزرگ تر و پیچیده تر آینده سخن به میان می آید. به نظر شما فتنه های آینده چه مختصاتی دارند و از درون کدام جریانات بروز می کنند؟
    فتنه هنگامی رخ می دهد که برخی از خواص جامعه، حق و باطل را چنان به هم می آمیزند که امر برای بسیاری از افراد مشتبه می شود. طبیعی است که افرادی که فساد علنی دارند، توان آمیختن حق و باطل را ندارند و اگر هم چنین کنند، هیچ کس از عمل آنان به شبهه نمی افتد.
    آمیختن حق و باطل و غبار آلود کردن فضا، توسط کسانی امکان پذیر است که ظاهری موجه دارند، اما در باطن، اسیر منفعت طلبی و هوا پرستی اند.
    اگر چه نمی توان به طور دقیق آینده را پیش بینی کرد، اما با دقت و تأمل در فتنه های گذشته، می توان مختصات فتنه های آینده را تبیین کرده و نمای کلی از اهالی فتنه را نشان داد.
    با توجه به روند تکاملی انقلاب، به نظر می رسد یکی از خصوصیات فتنه های آینده، سخت تر بودن و پیچیده تر بودن آن نسبت به گذشته است. ویژگی دیگر فتنه های آینده، پوشش دینی و ادبیات انقلابی آن است. اگر در فتنه 88 برخی از خواص، خود را منتسب به امام امت می دانستند و با این ادعا در مقابل انقلاب ایستادند، به احتمال زیاد در آینده، انقلاب با کسانی مواجه خواهد شد که یک عمر از انقلاب و آرمان ها و ولایت مداری و ارادت به مقام معظم رهبری دم زده اند و ظاهر به شدت دینی دارند، اما در واقع، همه اینها چیزی جز لقلقه زبان و شعارهای تو خالی نبوده است.
    اما اینکه محل بروز این فتنه ها کجاست، اگر خوب دقت کنیم نشانه ها و ویژگیهای آن را در برخی از جریانات اصول گرایی می بینیم. ادعای ولایت مداری و ارزش گرایی در ظاهر، و زد و بند و گروه گرایی در باطن. همان طیف هایی که در سخنرانی ها و نوشته ها و رسانه های خود، ادعای ولایت مداری می کنند، اما در پس پرده با فتنه گران و حامیان بزرگ آنان، نشست و برخاست دارند و در مواردی، از آنان حمایت نیز می کنند.
    به نظر شما، راه گذر از این فتنه ها چیست؟
    معلوم است که گذر از چنین فتنه هایی بسیار مشکل است و ممکن است بسیاری در آن بلغزند. همان طور که مقام معظم رهبری فرمودند، افزایش سطح بصیرت و بالابردن قدرت تحلیل در افراد، به خصوص در جوانان انقلابی، عامل مهمی در پشت سر گذاشتن فتنه های آینده است.
    عامل دیگری که به نظر بنده بسیار مهم است، کمک کردن به شفافیت فضا است. ما باید از مرزبندی هایی که بر اساس میزان ولایت مداری و عدالت طلبی شکل می گیرد، استقبال کنیم و اجازه ندهیم عده ای با غبارآلود کردن فضا و سرپوش گذاشتن بر ولایت گریزی خود، پشت مقدسات سنگر بگیرند، و از پشت بر پیکر انقلاب خنجر بزنند.
    باید معلوم شود کسانی که ظاهر موجهی دارند، آیا واقعا پای منافع و آرمان های نظام ایستاده اند، یا به دنبال زد و بندهای حزبی و گروهی خود هستند. این اتفاق مبارکی است که جوانان انقلابی باید آن را از همه خواص جامعه و جریانات سیاسی مطالبه کنند.
    در روزهای اخیر بحثی که رسانه ها را متوجه خود کرده، نحوه آرایش اصول گرایان و ریاست مجلس نهم است. برخی از جریانات اصول گرایی به ریاست مجدد آقای لاریجانی تمایل دارند و برخی دیگر به ریاست آقای حداد عادل. شما آرایش اصول گرایان را در مجلس چگونه ارزیابی می کنید و زمینه را برای ریاست کدام یک از آقایان مناسب تر می بینید؟
    در پاسخ به این سوال به نکته ای اشاره می کنم که ذکر آن خالی از لطف نیست. در روزهای اخیر برخی رسانه‌های اصولگرا، روی دو نقطه تمرکز کرده اند. اول اینکه با توجه به اهمیت جایگاه ریاست مجلس، کسی باید آن را عهده دار شود که در فتنه عملکرد قابل قبولی داشته است و دوم اینکه مجلس و به خصوص هیأت رئیسه آن، باید تعامل مثبت و خوبی با قوای دیگر، از جمله دولت داشته باشند. با مرور ساده این رسانه ها، به وضوح می توان این خط سیر خبری را مشاهده کرد.
    تمرکز بر این دو نقطه برای زیر سؤال بردن عملکرد آقای لاریجانی در دوره ریاست وی بر مجلس هشتم است. نکته قابل تأمل این است که این نقاط دقیقا همان استدلال‌هایی است که در ایام تبلیغات انتخاباتی از سوی جبهه پایداری مطرح می شد، اما همین رسانه ها این جبهه را متهم به طرفداری از جریان انحرافی می کردند و از لزوم اغماض و تنازل از برخی مواضع و ضرورت حفظ نیروهای انقلاب، سخن می گفتند.
    جبهه پایداری هنوز هم بر استدلال‌های خود پایدار است و بر اساس همین استدلال ها، از ریاست آقای لاریجانی بر مجلس نهم حمایت نخواهد کرد و همان طور که آقای دکتر لنکرانی، سخنگوی این جبهه بیان کرد، آقای دکتر حداد عادل را برای ریاست مجلس مناسب تر می داند، اما در عین حال از موضع گیری دوگانه این دوستان گلایه مندیم و متأسفیم که چرا اینقدر دیر به استدلال های جبهه پایداری رسیدند.
    خطاب من به آقایان توکلی، زاکانی، فدایی، نادران و.... است. می گویم امروز حزب مؤتلفه، جبهه پیروان خط امام و رهبری، جامعه اسلامی مهندسین و آقایان باهنر، مصباحی مقدم، ، کاظم جلالی، علی مطهری در کدام طرف خط ایستاده اند؟ و از چه کسی حمایت می کنند؟ آیا در حال حاضر از سامانه وحدتی که در ایام تبلیغات انتخاباتی، گوش فلک را کر کرده بود، اثری باقی مانده است؟
    آیا دوستان پیش بینی نمی کردند، اگر به برخی از جریانات و اشخاص، که توسط مردم بصیر و انقلابی، به حاشیه رانده شده بودند، مجددا میدان بدهند، باید نظاره گر باشند تا تکلیف خیلی از کارها با لابی گری‌ها و سیاست بازی ها تعیین شود؟ آیا نمی شد حدس زد که اگر اعتبار اصول گرایی، خرج افرادی مانند آقای باهنر و همفکرانش شود، و این افراد به مجلس راه یابند، تمام قد از ریاست فردی حمایت می کنند که به تعبیر امروز دوستان، عملکرد قابل قبولی در فتنه نداشته است؟
    این دوستان حتما برخورد آقای کاظم جلالی نماینده آقای لاریجانی در جلسه لغو استیضاح وزیر کار را به یاد دارند و یادداشت تند وی را خطاب به جمعیت رهپویان و جمعیت ایثارگران مطالعه کرده اند و قطعا در جریان تشکیل فراکسیون رهروان ولایت با رویکرد حمایت از آقای لاریجانی با میدان داری ایشان هستند. در روزهای اخیر، قطعا لابی‌گری های آقای باهنر را برای ریاست مجدد آقای لاریجانی بر مجلس نهم به چشم خود دیده اند.
    صد افسوس که دوستان در زمانی که امکان جلوگیری از این تبعات وجود داشت، با انواع فلسفه بافی ها، عملکرد خود را توجیه کردند و تصمیماتی گرفتند که امروز هزینه آن متوجه نظام و انقلاب است.
    اینها همه درس عبرتی برای جریانات وفادار به انقلاب است که منافع نظام را بر منافع شخصی و گروهی خود ترجیح بدهند و در لحظات حساس، تصمیم درست بگیرند. کاش همه نیروهای انقلاب، این بیانات حکیمانه رهبر فرزانه انقلاب را آویزه گوش می ساختند که: توابین در تاریخ، عده شان چند برابر شهدای کربلاست، همه هم در یک روز کشته شدند، اما تأثیرشان یک هزارم شهدای کربلا نیست، زیرا اینها در وقت خود نیامدند، کار را در لحظه خود انجام ندادند، دیر تشخیص و دیر تصمیم گرفتند.


    موفق باشین.
    91/2/26
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]- [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

  7. #6
    مدیر بازنشسته Hamid آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    محل سکونت
    تهران. پلاک 5
    نوشته ها
    2,061
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    دانلودفایل word حاوی اظهارات ضد و نقیض ، تهدیدها و
    تخریب های رسانه ای علی لاریجانی ( رئیس مجلس هشتم و کاندیدای ریاست مجلس نهم )
    در سال 1390
    به شهادت رسانه های حامی وی:
    خبرگزاری فارس ، خبر آنلاین ، جهان نیوز و فردا نیوز





    لینک دانلود:

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]


    پس از دانلود، جهت باز شدن صفحات اینترنتی مورد نظری که به عنوان سند آورده شده است، ابتدا دکمه کنترل را نگه داشته و سپس بر روی
    عبارات آبی رنگ، کلیک کنید.


    موفق باشین.
    91/2/26
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]- [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

  8. #7
    حرفه ای abdce آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    نوشته ها
    420
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    700 میلیون وام بلا عوض.... من هنوز درگیر وامی هستم که برای افزایش رهن و اجاره پارسال گرفتم. امسالم نمی دونم چکار باید بکنم. از حدود 500 هزار حقوق 580 هزار! بابت قسط می دم. اگه یارانه نقدی رو یکم دیر بدهند بابت هر روز هزار تومن جریمه دیرکرد قسط دارم..

  9. #8
    مدیر بازنشسته Hamid آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    محل سکونت
    تهران. پلاک 5
    نوشته ها
    2,061
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض آیا رهبر انقلاب از عملکرد مجلس هشتم رضایت دارند؟

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]


    مجلس هشتم؛ مجموعه‌ای از انتظارات و تذکرات بر زمین مانده رهبری





    کمتر از چند روز به پایان عمر چهار ساله مجلس هشتم باقی مانده و در این میان تنها عملکرد این مجلس در اذهان و تاثیرات سیاسی و اجتماعی آن بر آسمان سیاسی کشور باقی مانده است. این مجلس همچون همه مجالس گذشته دارای نقاط قوت و ضعفی بوده که بینندگان منصف و محققان سیاسی و اجتماعی، سالیان طولانی می‌توانند در رابطه با آن مطالبی عنوان نمایند.
    به گزارش رجانیوز، اما به یقین یک زاویه دید کلان نگر، فهیم ، بصیر و راهبردی که شناخت عینی ، عملی و تجربی از مجلس داشته، می تواند درجهت ارزیابی کلان عملکرد مجلس اظهار نظر نماید. از این رو است که برای دریافت این ارزیابی بایستی به سراغ بیانات علنی، صریح و روشنگرانه مقام معظم رهبری انقلاب اسلامی طی چهار سال گذشته رفته تا از لابه لای آن مفاهیمی از رضایت یا خدای ناکرده نارضایتی معظم له از عملکرد این مجلس را برداشت نمود.
    بدیهی است که این برداشت می‌تواند ضریبی از خطا را به همراه داشته باشد اما به یقین نمی تواند کاملا خلاف واقع باشد چراکه در غیر این صورت بایستی از میان همین جملات ، عبارات موافق دیگری را استخراج می ساختیم.
    در همین زمینه، هفته‌نامه 9 دی در گزارشی در شماره جدید خود نوشته است: با مراجعه به بیانات رهبری در طول عمر چهار ساله مجلس هشتم وجه غالب بیانات رهبری مختص به تذکرات ایشان به مجلس هشتم بوده و مع‌الاسف بخش اندکی از بیانات حکیم فرزانه انقلاب را وجه تقدیر و تحسین ایشان از عملکرد مجلس میتوان دانست. این البته از آن رو ست که مجلسی که باید بازوی رهبری برای اعمال ولایت باشد از کارکرد اصلی خود فاصله گرفته، دچار ضعف شده و در دوره هشتم دچار انحراف از خطوط اصلی شده بود.
    این در حالی است که هم ایشان در مقاطع مختلف به تناسب عملکرد مجالس گوناگون از جمله مجلس هفتم از وجه بیشتر رفتارها و عملکردهای این مجالس تقدیر کرده و وجه غالب را تحسین ایشان از این مجالس به خود اختصاص می داد. چنانچه با نسبت دادن ریل گذاری به مجلس فرمودند که مجلس هفتم ریل گذاری را تغییر داد. نکته آنکه اغلب موارد تقدیری رهبری از مجلس هشتم حول محور سیاست خارجی مجلس و اغلب موارد تذکر رهبری به مجلس حول محور عدم همکاری و همدلی میان مجلس و دولت بوده است.
    اما برای رعایت انصاف در این متن در ابتدا به تحسین‌های هرچند اندک رهبری از مجلس هشتم اشاره می کنیم:


    (21 خرداد 87) تشکر از مدیریت حداد عادل
    یكى از چیزهایى كه من واقعاً باید از برادران مجلس هفتم، بخصوص جناب آقاى دكتر حداد عادل تشكر كنم ...این است كه حقاً و انصافاً تلاش زیادى در مجلس هفتم می‌شد براى اینكه نگذارند بین دولت و بین مجلس اختلاف به وجود بیاید. واقعاً تلاش و كار می‌شد.
    (21خرداد87) تقدیر از سخنان لاریجانی
    از جناب آقاى دكتر لاریجانىِ ریاست محترم مجلس، كه بیانات پخته و وزینى را بیان فرمودند، تشكر می‌‌كنیم.
    (2 تیر88) تشکر از اعلام حمایت نمایندگان از رهبری
    لازم است تشكر هم عرض بكنيم خدمت نمايندگان محترم از اظهار محبت و اعلام حمايتى كه كرديد بعد از اين عرايض متواضعانه‌ ما در نماز جمعه. يكپارچگى در اعلام مواضع اساسى در كشور خوب است؛ بخصوص آنجائى كه انسان مى‌بيند دشمنانى در مقابلند، گوشها را تيز كردند، چشمها را خيره كردند، ببينند ضعفى، نُكسى، ترديدى در طرف مقابل هست تا بلافاصله بر اساس آن فرصت‌يابى كنند و حمله كنند.
    (2 تیر 88)‌ تقدیر از سنت قرائت ترجمه قرآن
    يكى از كارهاى خوبى كه در مجلس از اول پايه‌گذارى شد، تلاوت قرآن در اول جلسات رسمى مجلس بود. اخيراً هم در زمان رياست آقاى دكتر حداد عادل يك سنت خوب ديگرى به آن اضافه شد و آن خواندن ترجمه‌ قرآن بود - كه نميدانم حالا هم سارى و جارى است يا نه - كه خيلى خوب است.
    (18 خرداد 89) تشکر از نقش آفرینی خارجی مجلس
    شما نمايندگان... در عرصه‌هاى مهم سياسىِ داخلى و خارجى هم نقش‌آفرينى كرديد، كه بايد صميمانه تشكر كنيم. هم در آنجائى كه نظام مواجه است با يك جبهه‌ وسيع خصومت و كينه‌ورزى در سطح جهان، ... مجلس همانند يك عضو فعال و زنده، موضع خود را نشان داده است - در قضاياى فلسطين، در قضاياى هسته‌اى، در قضاياى گوناگون - هم در مسائل داخلى، همان طور كه اشاره كردند؛ برخى از فتنه‌انگيزى‌ها، بعضى از بداخلاقى‌ها، مجلس نقش‌آفرين بوده است؛ اين جاى تشكر و قدردانى دارد.
    (18 خرداد 89) تقدیر از سخنرانی لاریجانی
    تشكر ميكنيم از زحمات شما نمايندگان محترم و رئيس محترم مجلس، كه امروز هم با بيانات شافى و كافى مطالبى را بيان كردند كه مفيد بود.
    (18 خرداد 89) مجلس شاداب است
    وقتى كه انسان به تركيب مجلس و بافت مجلس نگاه ميكند، با توجه به اختلاف جناحها و جهتگيرى‌ها و سلائق سياسى - كه خوب، يك امر طبيعى است - مجلس را يك مجموعه‌ى شاداب، مؤمن و داراى احساس مسئوليت مى‌بيند. همين هم درست است.
    (8 اردیبهشت 90) تشکر از موضع سیاست خارجی لاریجانی
    تشكر مي كنيم از جناب آقاى لاريجانى، به خاطر اين گزارش خوبى كه دادند؛ و همچنين بخصوص به خاطر اين موضعگيرى صريح و روشنى كه نسبت به مستكبرين، نسبت به آمريكا، نسبت به زياده‌خواه‌ها و ياوه‌گوهاى بين‌المللى، از زبان شما نمايندگان محترم ابراز كردند.
    (8 اردیبهشت 90) تقدیر از موضع سیاست خارجی مجلس هشتم
    بنده بايد از مجلس محترم تشكر كنم به خاطر اينكه اين مواضع را در طول اين دوره تا امروز و ان‌شاءالله تا آخر دوره، به طور واضح از خود بروز و نشان داده است. ... اينكه مجلس در قضاياى مختلف سياسى دنيا، در هجمه‌هاى دشمنان به جمهورى اسلامى، قرص و محكم، واضح و آشكار ايستاد و موضع گرفت، واقعاً جاى افتخار دارد، جاى تشكر دارد. من صميمانه تشكر مي كنم و اصرار دارم بر اينكه اين مواضع، همچنان با همين استحكام، با همين قوت ادامه داشته باشد.
    (1 فروردین 91) تقدیر از قانون شدن صندوق توسعه ملی
    خوشبختانه «صندوق توسعه‌ اقتصادى» در سياستها تصويب شد؛ مجلس شوراى اسلامى آن را قانون كرد. امروز يك ذخيره‌ باارزشى در اختيار مسئولان هست؛ ميتوانند اين را در اختيار توليد ملى بگذارند. بايد كار را تسهيل كنند؛ مجلس هم بايد همكارى كند، دولت هم بايستى همت كند.
    (1 فروردین 91) تقدیر از همکاری دولت و مجلس در قانون هدفمندی
    دولت و مجلس در سال 90، در شرائط تحريم، در شرائطى كه دشوارى و پيچيدگى اين كار بيشتر از هميشه است، همت كردند، اقدام كردند و مراحل مهمى از اين كار را پيش بردند. كار تمام نشده است؛ اما آنچه كه تاكنون مسئولان كشور - چه در دولت، چه در مجلس شوراى اسلامى - اقدام كرده‌اند و پشتيبانى و همدلى و همراهى ملت، آنها را قرين موفقيت كرده، بسيار مهم و قابل توجه است.
    (21 دیماه 1388) تقدیر از احساس تکلیف فراکسیون انقلاب اسلامی
    احساس تکلیف، شناخت تکلیف، و بعد پای فشردن برآنچه که احساس شده لازم است و وظیفه شماست و ملاحظه چیزی را نکردن- جوهر نمایندگی است؛ این خیلی چیز باارزشی است. ...مواضعی که امروز شما ابراز می‌کنید- که همین پافشاری بر مبانی انقلاب و اصول انقلاب و ارزش‌های انقلاب و اینهاست- اکثریت عظیمی از مردم طرفدار این هستند.
    (21 دیماه 1388) دیدار با فراکسیون انقلاب اسلامی: از پایداری بر حق خسته نشوید
    وقتی یک هسته‌ای مثل شماها، یک مجموعه‌ای مثل شماها در مجلس وجود دارد، این پایداری، این ایستادگی، این پافشاری بر مبانی، خیلی چیز خوبی است؛ اینها به عنوان یک سنت‌هایی در مجلس‌ها می‌ماند و به پیشرفت مجلس کمک می‌کند. بنابراین از اصرار بر امر صحیح و حق، ولو با هزینه‌هایی هم همراه باشد، شما هرگز نبایستی پشیمان باشید.








    اما در این بین علاوه بر آنچه ذکر شد تذکرات عدیده ای نیز از سوی رهبری فرزانه انقلاب اسلامی به مجلس هشتم ایراد شد. با توجه به حجم انبوه این تذکرات بر اساس محور بندی ذیل به بخشی از آنها اشاره می کنیم:
    اول: تذکر به ضرورت همکاری مجلس و دولت
    (21 خرداد 87) اختلافات در محیط میان قوه ای حل شود
    در چارچوب همان حدود و اختیاراتى كه قانون اساسى براى مجلس شوراى اسلامى معین كرده. اگر چنانچه در زمینه‌ این اختیارات و این حدود بحثى وجود دارد، این بحث باید بیرون از محیط مجلس و در یك محیط میان‌قوه‌اى بحث شود. مواردى را ما دیدیم و پیش مى‌آمد كه مجلس آن را جزو حقوق خودش می‌دانست، قوه‌ مجریه آن را جزو حقوق مجلس نمی‌دانست. خیلى خوب، این راه‌حل دارد. ما هم قانون اساسى داریم، هم خود قانون اساسى مفسر قانون اساسى را مشخص كرده، هم صاحبنظران و خبرگان حقوقى داریم؛ بنشینند این چیز‌ها را مشخص كنند.
    (21 خرداد 87) نظارت به معارضه نیانجامد
    در مسئله‌ى نظارت هم عرض كردیم، نظارت مجلس چیز بسیار لازمى است.... منتهی‌ها این وسیله‌اى نباید بشود براى معارضه‌ دو نیرو با یكدیگر.
    (21 خرداد 87) تذکر به همکاری مجلس و دولت
    باید روى این خیلى تكیه كنید، خیلى بر همكارى با دولت به عنوان یك اصل باید تكیه كنید. دولت مال شماست، متعلق به شماست؛ همان كارى را كه شما می‌خواهید انجام بدهید، كمربسته‌ آن كار قوه‌ مجریه و دولت است. ... این نظرات مختلف را باید حتى‌المقدور سعى كرد در محیطى فارغ از هیاهو، فارغ از غوغاگرى و غوغاسالارى، فارغ از تبلیغات، به هم نزدیكتر كرد.
    (21 خرداد 87) تداوم جلسات مجلس و دولت
    حقیقتاً می‌توان سمینارهاى كوتاه‌مدت دو روزه، یك روزه، فشرده، متراكم بین مسئولین اساسى مجلس و دولت تشكیل داد و نقاط مشتركى را پیدا كرد.
    (2 تیر 88)‌ بنا را بر مماشات با دولت بگذارید
    بنا را بر اين بگذاريد كه با دولت همكارى بشود. دولت آن كسى است كه توى ميدان است. من هم توى مجلس بودم، مثل شماها نماينده بودم، هم توى دولت بودم؛ هر دو حالت را من درك كردم ... سختگيرى نكنيد ... نبايد بگذاريد كار به اصطكاك برسد. مردم هم واقعاً ديگر از اصطكاك خوششان نمى‌آيد... مردم اين را دوست ندارند. مردم ميخواهند ماها كه اينجا در مسند مديريت كشور نشستيم، با همديگر مهربان باشيم، با هم كار كنيم، نسبت به هم صميمى باشيم... نوع برخوردها، نوع صميمى، نوع مهربانانه، نوع مؤمنانه و برادرانه بايد باشد.
    (18 خرداد 89) کار دولت را تسهیل کنید
    نكته‌ ديگرى كه هميشه محل كلام بوده است، ما هم عرض كرده‌ايم، شماها هم ميگوئيد، دولت هم ميگويد، مسئلهى همكارى مجلس و دولت است؛ اين بايد تحقق پيدا كند. اينكه مجلس بگويد از طرف ما همه كارها انجام گرفته، دولت است كه بايد جلو بيايد؛ از آن طرف هم دولت بگويد از طرف ما همه كارهاى لازم انجام گرفته، اين مجلس است كه بايد جلو بيايد؛ اين نميشود. صميمانه بايد همكارى كنيم. ...يعنى نه در دولت بايد انگيزه نافرمانىِ نسبت به مجلس پديد بيايد و وجود داشته باشد، نه در مجلس بايستى مطلقاً انگيزه‌ اذيت كردن دولت، معطل كردن دولت وجود داشته باشد. بنابراين هر دو صميمانه، به صورت واقعى، با ملاحظه‌ جايگاه يكديگر، بايستى به هم كمك كنند؛ اين يك وظيفه‌ بسيار مهمى است.
    ... بايد ما كار دولت را تسهيل كنيم. بايد ما كار دولت را رعايت كنيم... مجلس بايد كارى كند كه دولت بتواند به قانون عمل كند؛ والّا اگر فرض كنيم يك تكليفى بر دوش دولت گذاشتيم، اعتبارش را تصويب نكرديم؛ خوب، اين نميشود؛ اينها مشكلات دارد. يا فرض بفرمائيد دولت لايحه‌اى را به مجلس مى‌آورد ... بعد در مجلس تصرفاتى در اين لايحه ميشود كه بكلى يك چيز ديگرى از آب در مى‌آيد. واقعاً بايد صميمانه كار كنند؛ ... همه بايد اينجور تقيدى را داشته باشند...
    (8 خرداد 90) جلوگیری از ایجاد اختلاف
    ايجاد دعوا، گريبان يكديگر را گرفتن، ايجاد اختلاف عميق، يكى از كارهاى بسيار بد، بسيار بزرگ و نكوهيده است؛ اين همان چيزى است كه دشمن ميخواهد. شما در مجلس شوراى اسلامى سهم خودتان را در اين زمينه ايفاء كنيد...
    (8 خرداد 90) هم افزایی با دولت
    توصيه‌اى است كه من هميشه دارم و آن، هم‌افزائى با قوه‌ مجريه است ... بايد هم‌افزائى كرد. نبايستى كار را جورى تنظيم كرد، جورى پيش برد كه معنايش دعوا و اختلاف باشد؛ اين در بيرون، روى مردم، خيلى تأثيراتش بد است. گاهى ديده ميشود كه مثلاً در مجلس، در يك نطقى، در يك اظهار نظرى، يك حرفى زده ميشود. ... بايستى همكارى كرد، بايد كمك كرد؛ هم مجلس كمك كند به دولت، ... بعضى‌ها ... شده‌اند دلسوز استقلال مجلس: آقا مجلس استقلال داشته باشد! اين هيچ منافاتى با استقلال مجلس ندارد. انسان نگاه كند ببيند دولت چه جورى ميتواند عمل كند، چه جورى بهتر ميتواند عمل كند، چه جورى آسانتر ميتواند عمل كند، قانون را تنظيم كند ؛ اين ممكن است، ... رفق، خوب است؛ رفق، همسازى، هميارى، مدارا.
    (توضیح آنکه در جلسه ای که با حضور رئیس جمهور و ربرای دفاع از وزیر پیشنهادی رئیس جمهور تشکیل شده بود نمایندگان مجلس بارها با قطع سخنان وی به علامت مخالفت با رئیس جمهور عدد دو را تکرار کرده ومانع ایراد سخنان احمدی نژاد شدند).
    (1 تیر 90)دیدار با هیئت رییسه و روسای کمیسیون ها بعد از برخورد نامناسب مجلس با رییس جمهور :
    حادثه دیروز در مجلس [نسبت به رئیس جمهور] هم بنده را به شدت ناراحت کرد و هم به شدت نگران شدم. گاهی اوقات مسائلی پیش می آید که باید از آن به خدا پناه برد. ناراحتی ام به دلیل اهانت به رئیس جمهور بود، شما اهانت کردید به رئیس جمهور. شما می توانید به رئیس جمهور تذکر بدهید، سوال کنید استیضاح کنید، ولی نمی توانید به هیچ کس توهین کنید به خصوص به رئیس جمهور، ‌رئیس جمهور یک مقام محترم است در قانون اساسی. نگاه به سابقه بکنید. همیشه روسای جمهور در مجالس مخالفینی داشت، کی اینطور توهین کردند نسبت به رئیس جمهور؟ این رفتار اهانت آمیز ظلم بود، ناحق بود، گناه بود. نگرانی ام نسبت به مجلس بود. حقیقتاً نگران خود مجلس شدم. این چه وضعی است که مجلس که نمونه فضائل مردم معرفی شده است، دو دو کند و نگذارد کسی حرفش را بزند؟ من چند بار تا حالا به آقای لاریجانی گفتم که جلوی این کار بگیرد. دو دو یعنی چه؟
    همین مانده که یقه یکدیگر را بگیریم و بر سر و کله هم بزنیم مثل برخی کشورهای دنیا. من جدا نگران شدم چه کار کنیم؟
    علنی بگویم که مجلس ظلم کرد و خلاف عدل کرد و گرفتار رذیلت شد؟! از آقای لاریجانی و معاونانش، ‌نواب رئیس گله دارم. دیروز وقتی دو دو کردند، آقای لاریجانی باید صحبت آقای رئیس جمهور را متوقف می کرد و به جماعت اقلیتی که دو دو می کنند، حمله می کرد. اینها مجلس را جلوی مردم بی آبرو می کنند. اینها که دو دو می کنند از نظر تعداد اقلیت اند. باید به اینها حمله می کردید. این اقلیت را به مردم معرفی کنید. باید آقای لاریجانی حمله می گردند به آنها. منتقد هستید از دولت، از رئیس جمهور می توانید بگوئید، حرفتان را بزنید و علاج جویانه وارد میدان شوید. یک جور هم برخورد خصمانه و کینه ورزانه است، معلوم است می خواهد ناخن بزند. خدا با شما اینطور سختگیری کند خوشتان می آید؟ اگر مجلس بخواهد از مرکز پژوهشها تحقیق و تفحص کند شما اشکال ندارید؟ من این رفتارها را نمی پسندم. این شأن شماها نیست. من جدا معترضم. این متناسب شما نیست. بساط این دو دوها را، ‌این هوچیگری ها را از مجلس جمع کنید. حیف است مجلس تبدیل شود به هر محل برای هوچیگری. این را نمی پسندم. آدم می تواند تعابیر تندتری هم نسبت به مجلس بکار ببرد. درست نیست که مجلس بنا کند هو کردن. این برای من قابل قبول نیست. من از آقای لاریجانی و نواب رئیس هیئت رئیسه جدا توقع دارم که به نمایندگان بگویند هر کس دو دو کرد شناسایی کنند و به رئیس بگوئید. آنها را به مردم معرفی کنید. این بود عرض بنده.
    شما می خواهید بگوئید مجلس با رئیس جمهور همراه نیست، خوب رأی ندهند، حرفش را نپذیرند. حق ندارند که به او توهین کنند .
    برای دلگرم کردن مردم باید علنی (پوزش از رئیس جمهور) بگویید و صدا و سیما پخش کند همین امشب هم با آقای احمدی نژاد تماس بگیرید و دلجویی کنید.
    (1 فروردین 91) عدم نزاع قوا با یکدیگر
    هم دولت حريم مجلس را حفظ كند، هم مجلس حريم دولت و رئيس جمهور را حفظ كند؛ با هم باشند، در كنار هم باشند. اين معنايش اين نيست كه همه يك جور فكر كنند؛ معنايش اين است كه اگر دو جور فكر ميكنند، دست‌به‌گريبان نشوند. هر گونه مخالفت ما با يكديگر، هر گونه دعوا و نزاع ما با يكديگر، دشمنان را اميدوار ميكند، خوشحال ميكند.
    (15 فروردین 91) همدلی مجلس و دولت
    حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار جمعی از مسئولان كشور در سه قوه، همه‌ مسئولان را به همدلی، همفكری، همكاری صمیمانه و تلاش جدی برای حمایت از تولید ملی و فرهنگ‌سازی عمومی در جهت آن فراخواندند . ایشان یكی از لوازم حركت همه‌جانبه‌ در جهت حمایت از تولید ملی و مقابله با تلاش‌های جبهه‌ استكبار را همكاری و همدلی مجلس و دولت برشمردند و به قوای مقننه و مجریه توصیه كردند: امروز كشور در عرصه‌های مختلف نیازمند تلاش، تحرك، نوآوری و ابتكار است كه لازمه‌ رسیدن به این هدف، همفكری، تدبیر و همراهی مسئولان به‌ویژه در دولت و مجلس است.
    ایشان با تأكید مجدد بر لزوم حمایت عملی از تولید ملی و با اشاره به نقش عمده‌ دولت در این موضوع و همچنین نقش تسهیل‌كننده‌ مجلس در این خصوص افزودند: مجلس و دولت باید با همكاری صمیمانه برای حمایت از تولید ملی، گام‌های عملی بردارند.
    (15 فروردین 91) برنامه پنجم به طرح تبدیل نشود
    در بررسى برنامه‌ پنجم جورى عمل بشود كه آن اشكالى كه قبلاً عرض كرديم، پيش نيايد؛ يعنى برنامه ماهيتاً متفاوت با آنچه كه به صورت لايحه به مجلس داده شده، از آب در نيايد؛ يعنى اصلاح بشود، تكميل بشود، نه تبديل بشود.
    (21دی88) دیدار با فراکسیون انقلاب اسلامی: عدم تغییر لوایح دولت به طرح مجلس
    بنده معتقدم لایحه دولت را باید گرفت؛ اگر اشکالی دارد، اشکال را به دولت گفت تا خود دولت برطرف کند و مجدداً لایحه را بیاورد و تصویب شود. این حرفی که دولت می‌زند و می‌گوید لایحه من را می‌گیرند و یک 100 درصد را تبدیل می‌کنند به 50 درصد، 60 درصد، به اعتقاد ما این اشکال واردی است، این اشکال درستی است.
    (21 دی 88) دیدار با فراکسیون انقلاب اسلامی: عدم تحمیل قانون به دولت
    شما نگاه کنید ببینید قوانین چه‌جوری است؛ طبق قوانین باید عمل کرد؛ لیکن این اشکال در مواردی بر مجلس وارد است. یا مثلاً فرض بفرمايید تحمیل یک قانونی بر دولت، در حالی که امکانات لازم برای اجرای آن قانون در اختیار دولت قرار داده نشده...یا کشاندن وزرا بیش از اندازه لازم به مجلس، به مناسبت سؤال‌ها و این چیزهایی که انجام می‌گیرد، یا وقت‌ها را گذراندن به بحث‌های زیادی. به نظر من از این چیزها می‌شود صرف نظر کرد. می‌شود مجلس را کاری‌تر، و ارتباط با دولت را فعال‌تر و نزدیک‌تر و صمیمانه‌تر کرد.
    دوم: مجلس و ضرورت پالایش درونی خود
    (21 خرداد 87) مجلس روى قانون و نظارت وقت بگذارد
    روى قانون و روى نظارت دوستان خیلى بایستى وقت بگذارند. قانون باید جامع باشد، باید كامل باشد، باید ماندگار باشد، باید كارشناسى شده باشد، باید گرهگشا باشد، باید ناظر به مشكلات زندگى مردم باشد. نمی‌گوییم قانونى كه براى كوتاه‌مدت یك گره‌اى را باز می‌كند، لازم نیست، چرا؛ بعضى از قوانین هست كه یك گره كوتاه‌مدت را باز می‌كند، چاره‌اى هم نیست، بایستى این قانون گذاشته شود - اینجور قوانین هم داریم - لیكن طبع اكثرى و طبیعى قوانین این است كه ماندگار، قابل تطبیق با شرایط گوناگون، مفید، صریح، شفاف و غیر قابل تأویل باشد؛
    (21 خرداد 87) دوری از اشرافیگری در مجلس
    آقایان و خانم‌هاى نماینده سعى كنند مردمى بمانند. مردمى بودن هم فقط این نیست كه انسان هر گاهى یك بار به محل انتخابات سر بزند ... نباید ما در جمهورى اسلامى كمك كنیم به ایجاد یك طبقه‌ جدید، یك طبقه‌ برخوردارِ اشرافىِ جدید. نباید بگذاریم این كار انجام بگیرد. این هم با دستور و حكم و فرمان حاصل نمی‌شود، با دل، با ایمان، با انگیزه، شدنى است.
    (2 تیر 88) موضعگیری ها برمبنای مبانی انقلاب باشد
    مبانى انقلاب را بايد مرور كرد؛ فراموش نكنيد. اينى كه گفته بشود ما در نظرات امام ... ترديد كنيم، اين درست نيست. وصيت‌نامه‌ امام، جمع‌بندى شده‌ فرمايشات امام (رضوان اللَّه تعالى عليه) مبانى انقلاب ماست، اصول انقلاب ماست... اينها را دائماً در نظر داشته باشيد. قانون، موضعگيرى و حركت بر اين اساس باشد.
    (2 تیر 88) جلسه اخلاق داشته باشید
    خوب است كه عملاً هم جلسات اخلاقى و معرفتى داشته باشيد. انسان خالى ميشود. در بحبوحهى كار، انسان تهى ميشود. يك مقدارى بايد در وسط اين گرماگرمِ كارهاى اجرائى، آسمانى شد، خدائى شد، بالا رفت، ... «آنان كه غنى‌ترند، محتاج‌ترند» به اين جلسات اخلاقى، به اين جلسات معنوى.
    (2 تیر 88) بالا رفتن تحمل حرف مخالف
    روحيه‌ تحمل حرف مخالف را در مجلس بالا ببريد. يك چيزى برخلاف نظر شماست؛ خوب، بگويد؛ آسمان كه به زمين نمى‌آيد. گوش كنيد، بعد هم با استدلال آن را رد كنيد. اگر وقت رد كردن و جواب گفتن نداريد، برطبق آن رأى ندهيد، عمل نكنيد. اگر رفيقى، دوست و آشنائى داريد كه ميخواهيد ذهن او را روشن كنيد، خيلى خوب، آهسته به او بگوئيد. نگذاريد گفتن‌ها و اظهار نظر كردن‌ها ابتر و ناقص بماند. متأسفانه در مجالس ما از اوائل هم اين حالت بود كه يك عده‌اى وسط صحبتى، وسط حرفى، پرخاشگرانه صدا را بلند كنند و حرف بزنند.
    (2 تیر 88) اظهار نظرهای به دور از لجاجت
    بنابراين، هم به اين معنا كه انسان در مجلس حالت تحمل را بالا ببرد، هم به اينكه سعى شود اظهارنظرها از سر لجاجت نباشد، توجه شود. ... از سر لجاج نباشد، تحمل نظر مخالف وجود داشته باشد.
    (2 تیر 88) دوری از اسراف
    يكى هم مسئله‌ اسراف و اينهاست؛ اسراف در هزينه‌ها، اسراف در سفرها؛ اينها هم چيزهائى است كه گاهى بعضى از نمايندگان محترم به من مينويسند يا ميگويند. خود شما بايد به اين نكته توجه كنيد، نگذاريد جورى بشود كه مجلس شوراى اسلامى آن حالت پارسائى و زهد را از دست بدهد؛
    (2 تیر 88) دوری از کانون های قدرت و ثروت
    يك مسئله ديگر هم نزديك شدن به صاحبان قدرت و ثروت است؛ اين را ما با شما بى‌رودربايستى عرض كنيم... اين خيلى خطر بزرگى است كه كسى به خاطر تأمين نمايندگى در يك دوره، نزديك بشود به صاحبان ثروت يا به صاحبان قدرت؛ اين خيلى چيز بدى است؛ اين از آن چيزهائى است كه خداى متعال از آنها نميگذرد و انتقام خواهد گرفت. اين چيزها روى شخص، روى عاقبت به خيرى و روى جامعه اثر منفى ميگذارد.
    (2 تیر 88) طرح نظارت واقعی باشد
    در اين طرح نظارت هم كه حالا كلياتش تصويب شده، دوستان جورى تنظيم كنند كه يك نظارت واقعى انجام بگيرد... جورى عمل كنيد كه واقعاً يك چشم بصير و بينائى از خود مجلس مراقبت كند. اينجور نباشد كه رودربايستى و بده بستان و اينها بر اين قضيه حاكم شود.
    (18 خرداد 89) ضرورت تدوین طرح نظارت بر نمایندگان
    مجلس نسبت به دستگاه‌هاى اجرائى كشور شأن نظارتى دارد ... يك شأن نظارتى هم براى خود مجلس و براى آحاد نمايندگان تعريف كنيد. من معتقدم كه شما دو سال ديگر توى مجلسيد، معلوم نيست بعد از اين توى مجلس باشيد يا نباشيد؛ ... اگر شما امروز توانستيد يك سازوكار كنترلىِ متقن و محكم براى نظارت بر كار نماينده پايه‌گذارى كنيد، تا هر وقتى كه اين دستگاه خوب كار كند، اجرش مال شماست؛ ... آن طرف قضيه هم متأسفانه همين جور است. اگر امروز با قدرتى كه خدا به شما داده ... ميتوانيد اين ابزار كنترلى را كار بگذاريد، ولى كار نگذاريد، از شما سؤال خواهد شد.
    (8 خرداد 90) انتقاد از کم کاری در طرح نظارت بر مجلس
    من پارسال به شما عرض كردم كه در داخل مجلس شوراى اسلامى، خود نظارتى بگذاريد. اين، همان تقواى جمعى است. ... حالا حرفهائى گوشه كنار زدند كه نماينده بايد آزاد باشد، چه باشد. كسى با آزادى نماينده مخالف نيست؛ با كجرفتارى نماينده مخالف است... من پارسال در اين خصوص سفارش كردم. البته اخيراً در مجلس نسبت به اين قضيه كاركى انجام گرفت، اما اهميت اين قضيه درست به دست نيامد.
    (8 خرداد 90) مجلس کم کار نشود
    مراقب باشيد به خاطر انتخابات آخر سال در اسفند، اين ده ماهى كه باقى مانده، مجلس دچار ركود و كم‌كارى نشود... خواهشم اين است كه اين اتفاق نيفتد.
    (8 خرداد 90) تقوای جمعی را رعایت کنید
    اينجا جاى تقواى جمعى است ...جمع به حيث جمع، مراقب خودشان باشند. بى‌مراقبتى جمعها نسبت به مجموعه‌ خودشان، موجب ميشود كه حتّى آدمهائى هم كه در بين آن جمعها تقواى فردى دارند، با حركت عمومىِ آن جمعها بغلتند و به جائى بروند كه نميخواهند. در طول اين سى سال، ما از اين ناحيه ضربه خورده‌ايم.
    گلایه رهبری از تعرفه واردات خودرو
    حجت‌الاسلام روح‌الله حسينيان نماينده مردم تهران به خبرگزاري فارس، گفت: در ديدار نمايندگان روحاني مجلس با رهبر انقلاب، ايشان نسبت به غيبت‌هاي نمايندگان و صندلي‌هاي خالي آنان در مجلس انتقاد كردند و گفتند كه مجلس بايد با دقت مسائل را بررسي كند.
    وي افزود: رهبر انقلاب در اين جلسه با اشاره به كاهش 20 درصدي تعرفه واردات خودرو فرمودند، چرا تعرفه واردات خودرو را نمايندگان كاهش دادند و بعد از اينكه تذكر نيز در اين باره داده شد، آن طرح دو فوريتي برخي از نمايندگان براي افزايش تعرفه واردات خودرو، يك فوريتي شد و با تأخير اين مسئله مجدداً مي‌خواهد در مجلس بررسي شود.
    نماينده مردم تهران به تذكر ديگر رهبري اشاره کرد و متذكر شد:‌ رهبر انقلاب همچنين فرمودند، بايد تلاش شود تا ديگران از رابطه و هماهنگي بين دولت و مجلس سوء استفاده نكنند چرا كه دشمنان خواهان ايجاد اختلاف بين مجلس و دولت هستند.
    حسينيان در خاتمه گفت:‌ رهبر انقلاب همچنين فرموده‌اند كه بايد مجلس تلاش كند تا در خصوص رابطه قوه مقننه و دولت به دشمنان سوژه ندهد.
    سوم: رعایت قانون در قوه قانونگذار
    (21 خرداد 87) تذکر به تکلیف گرایی در مجلس
    نگاه كنیم سخت‌ترین كار‌ها هم براى انسانى كه نتواند مهار نفس را به دست بگیرد، نتواند بر خواهش‌ها غلبه كند، همین است. نگاه كند ببیند تكلیف چیست، حقیقتاً تكلیف را جستجو كند. وقتى تكلیف را تشخیص داد، آن را با شجاعت، با قاطعیت، با روى باز، با رضایت خاطر، با عدم واهمه‌ از پیامدهاى دنیوى - كه اگر این را بگویم، اگر این موضع را بگیرم، اگر اینجور مشى كنم، فلان كس چه خواهد گفت، فلان كس چه موضعى خواهد گرفت، آینده‌ من چه خواهد شد، بدون این ملاحظات - انجام دهد.
    (21 خرداد 87) قانون تحت تأثیر نفوذ این و آن هم نباید قرار بگیرد
    قانون تحت تأثیر نفوذ این و آن هم نباید قرار بگیرد...خیلى بایستى مراقبت كرد كه قانون تحت نفوذ افراد متنفذ قرار نگیرد.... این كه گفته می‌شود كه در جمهورى اسلامى خوب است نمایندگان محترم در تبلیغات و در تلاش‌ها و فعالیتهاى انتخاباتى‌شان كمك مالى از بعضى از مراكز داراى طمع قبول نكنند، به خاطر این است؛
    (2 تیر 88) قانونی بگذرانید که تاثیر مثبت در مردم بگذارد
    اگر ما قانونى ميگذاريم كه روح قانون‌پذيرى را در مردم تقويت ميكند، اين خوب است؛ اگر بعكس، قانونى ميگذاريم كه روح قانون‌شكنى و بى‌اعتنائى به قانون را در مردم به وجود مى‌آورد - ولو به طور غير مستقيم - اين مرجوح است.
    اگر قانونى ميگذاريم كه روح قناعت را در مردم تقويت ميكند، اين خوب است؛ اگر بعكس، روح اسراف را در مردم تقويت ميكند، اين بد است. اگر روح ديندارى را در مردم تقويت ميكند، اين خوب است؛ اگر روح لااباليگرى را در مردم تقويت ميكند، اين بد است.
    (2 تیر 88) به قانون احترام بگذارید
    همه بايستى به قانون احترام بگذارند. اين مورد هم مثل موارد ديگر از چيزهائى است كه فرهنگ آن بايستى از نخبگان سرريز بشود به بدنه‌ جامعه. اگر شما كه جزو نخبگان هستيد، قانون را رعايت نكرديد، انتظار نداشته باشيد كه بدنه‌ جامعه قانون را رعايت كند.
    (2 تیر 88) قانون کشوری باشد نه منطقه ای
    نمايندگان محترم در قانونگذارى‌ها نگاهشان به كل كشور باشد. البته مصلحت منطقه‌ خودشان را حتماً بايد در نظر بگيرند - شكى نيست - ليكن آن مصلحت بايستى داخل بشود در مجموعه‌ نگاه به كل كشور؛
    (18 خرداد 89) فعالیت جدی در کمیسیون ها
    كميسيونها در مجلس خيلى وظيفه و نقش بر عهده دارند. كمسيونها خيلى بايد كار كنند. صحن علنى مجلس البته جاى تصميم‌گيرى است، اما كار بنيانى در كميسيونها انجام ميگيرد... در مجلس كسانى را سراغ داشتيم كه قبل از اينكه بيايند توى كميسيون اظهارنظر كنند، خودشان پيش‌مطالعه ميكردند، ...اينجور كارى خيلى خوب است. ...كار بررسى در كميسيون، بلكه قبل از كميسيون را بايد جدى گرفت. لذا حضور در كميسيونها خيلى مهم است، و حضور سر ساعت و حضور مستمر خيلى اهميت دارد.
    (8 خرداد 90) مسئولین مجلس احترام انتخابات را نگاه دارند
    من ميخواهم سفارش كنم كه مسئولين كشور مراقب باشند احترام انتخابات را نگه دارند. هم مجلس، هم دولت، هم قوه‌ قضائيه، احترام انتخابات را نگه دارند. اگر كسى به انحاء مختلف دخالت كند، هيچ روا نيست، جايز نيست. بايد مردم بر طبق روال قانونى ببينند، تشخيص بدهند، بشناسند و انتخابات انجام بگيرد.
    (18 اسفند 90) قانون راهگشا باشد
    اهميت كشور به تنظيم قوانين اين كشور است. ما در همه‌ مسائل احتياج داريم به قانونهاى راهگشا. نمايندگان مجلس حقيقت را نگاه كنند، نياز را بشناسند، بر طبق نياز، درست، آن درمان لازم را براى هر درد و هر شكايتى جلوى پاى مسئولين بگذارند. قانون بايد راهگشا باشد. قانونى كه راه‌ها را ببندد، كارها را مشكل كند، يا قابل اجرا نباشد، يا مشكلات فراوان درست كند، يا دچار تناقض باشد، فايده ندارد. صرف اينكه ما بنشينيم يك قانونى تهيه و تنظيم كنيم، كافى نيست.
    چهارم: توصیه ها و سفارشات
    (18خرداد 89) از همه فرصت استفاده کنید
    اگر ما در اين شرائط نقش‌آفرينى كنيم، يقيناً به نفع آينده‌ى كشور... خواهد بود. اين نقش‌آفرينى هم متوقف به اين است كه در داخل، انسجام لازم، اقتدار لازم، انگيزه‌ى كافى، همكارى‌هاى صميمى و تنگاتنگ وجود داشته باشد. به مسائل كشور، به مسائل قانونگذارى، به رابطه‌ى دولت و مجلس، به موضعگيرى‌هاى گوناگون در زمينه‌ى مسائل داخلى و خارجى، با اين ديد بايد نگاه كرد؛...در اين دو سالى كه از عمرش باقى مانده است، از همه‌ فرصت استفاده كند، براى اينكه آنچه كه بجاست، بحق است و شايسته است، به وسيله‌ى اين مجلس انجام بگيرد.
    (8 خرداد 90)‌ بیدار باشید
    بيم آن هست كه ما يا غافل شويم يا مغرور شويم؛ ... تك تك ماها مخاطب اين حرف هستيم. يعنى شما دويست و نود نماينده در مجلس، هر يك يكتان جداگانه مخاطب اين خطاب الهى و اين مسئوليت الهى هستيد؛ بايد مواظب باشيد. ... بايد بيدار بود، بايد هشيار بود. اين هشيارى هست، اين بيدارى هست. من توصيه و تأكيدم اين است كه اين را حفظ كنيم، نگه داريم.
    21 دی 88‌ (دیدار با فراکسیون انقلاب اسلامی ) به رئیس مجلس تذکر دهید
    در مورد مسائل داخل مجلس و رئیس خودتان، به نظر من این اشکالات را تذکر بدهید، مانعی ندارد؛ منتها اینجا هم شما سعی کنید بیش از آن مقداری که حد و حق این اشکالات است، برایش حساب باز نکنید. اولاً راه حمل بر صحت را به کلی و در مواردی نبندید.
    (21 دی 88)‌ دیدار با فراکسیون انقلاب اسلامی: تشتت در اصولگرایی ایجاد نشود
    این مجموعه اصولگرا و انقلابی که امروز در مجلس هستند و بحمدالله در کشور هم اکثریت قاطعی دارند- به دلیل همین انتخابی که انسان می‌بیند انجام گرفته؛ خوب، این نشانه این است که مردم این جهت‌گیری و این راه را دوست می‌دارند- حتی المقدور نگذارید متشتّت شود. این وحدت مهم است. البته ما در سطح کشور هم معتقد به وحدتیم، در این مجموعه معتقد به ارزش‌ها و اصول هم معتقد به وحدتیم؛ این را باید حفظ کرد، ولو با یک اغماض‌هایی. بعضی از اغماض‌ها ممکن است اعتراض برخی دیگر را متوجه انسان بکند؛ خوب، بکند؛ ولی آدم باید ببیند حق چیست.
    حسن ختام: خوش عاقبتی یا...
    رهبر فرزانه انقلاب اسلامی در اولین دیدار با نمایندگان مجلس هشتم بیان داشتند که نمایندگان قدر فرصت 4 ساله نمایندگی را دانسته و برای آخرت خود توشه ای برگیرند. حال قضاوت اینکه آیا این توشه برای این نمایندگان بهشت برین را به ارمغان آورده یا خدای ناکرده برای برخی شان بد عاقبتی به ارمغان آورده است را به مردم وانهاده و در پایان به این تذکر رهبری اشاره میکنیم.
    (21 خرداد 87)‌ این دوران - همان‌طور كه عرض كردیم - دوران كوتاهى است؛ امروز شروع شد، تا چشم به هم بزنید، تمام می‌شود. این چهار سال - مثل همه‌ زندگى همین‌جور است - دوران كوتاهى است و زود می‌‌گذرد. خوشا به حال آن كسانى كه از این دوران براى بعد خودشان، براى پرونده عمل خودشان و صحیفه‌ عمل خودشان، ان‌شاءاللَّه استفاده كنند.



    موفق باشین.
    91/3/2
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]- [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

  10. #9
    مدیر بازنشسته Hamid آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    محل سکونت
    تهران. پلاک 5
    نوشته ها
    2,061
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض نکاتي درباره انتخاب هيأت رئيسه مجلس نهم

    نکاتي درباره انتخاب هيأت رئيسه مجلس نهم

    نویسنده: حجت الاسلام قاسم روانبخش

    سرانجام با فراز و نشيب‌هايي که طي شد رئيس و اعضاي هيأت رئيسه مجلس نهم مشخص شدند که ياد آور همان هيأت رئيسه مجلس هشتم است. به عبارتي هرچند مردم به تغيير 200 نماينده مجلس راي دادند ولي نمايندگانشان به ابقاي همان مديريت گرايش نشان دادند. در‌باره انتخاب هبات رئيسه مجلس و ضرورت‌هاي پيش رو نکاتي را متذکر مي‌شويم:
    1. از ابتداي انتخابات و حد‌اقل پس از مرحله اول انتخابات روشن بود که رقابت اصلي ميان آقايان لاريجاني و حداد عادل است. از اين رو متاسفانه فضاي تخريب که در انتخابات به نحو گسترده‌اي بر ضد جبهه پايداري وجود داشت، اين بار بر ضد حداد عادل شکل گرفت و مديريت وي را بسته و خشک معرفي مي‌کردند به طوري که گويا حتي نمايندگان در امور روز مره خويش نيز دچار تنگنا خواهند شد؛ در حالي که براي آقاي لاريجاني اين‌گونه تبليغ مي‌شد که ايشان اهل بسط يد مي‌باشد و نمايندگان را در انجام رسالت خود مورد حمايت‌هاي مالي قرار مي‌دهد. اين‌گونه تبليغات حتي در ميان کارمندان مجلس نيز کم و بيش مشهود بود.

    سخنان آقاي لاريجاني در نشست فراکسيون رهروان ولايت نيز به‌گونه‌اي بر اين مطلب مهر تاييد زد: هر نماينده حداقل يک اتاق و يک منشي نياز دارد که البته اين‌ها ولخرجي نيست بلکه جزو مسائل اوليه است -‌بنابر گزارش فارس، اين قسمت از سخنان لاريجاني با استقبال نمايندگان همراه شد به طوري که حضار با احسنت احسنت گفتن از سخنان لاريجاني تمجيد کردند- وي افزود: کميسيون‌هاي مجلس جايي براي کميته‌هاي فرعي ندارد و رؤساي کميسيون‌ها و ساير اعضا‌ نمي‌توانند با کارشناسان جلسه برگزار کنند لذا ما در اطراف مجلس در حال ساخت مکاني براي اين مسائل هستيم ولي عده‌اي مي‌گويند که اين مسائل ولخرجي است در حالي که اين طور نيست. لاريجاني سپس از حاضرين در جلسه پرسيد که کدام يک از شما در شهرستان جايي براي ملاقات داريد که نمايندگان در پاسخ گفتند هيچ کدام. وي در ادامه اظهار داشت: بودجه‌اي‌ را در نظر گرفتيم تا مجلس در هر شهرستان يک ساختمان داشته باشد و نمايندگان بتوانند به امورات برسند.

    2. تشکيل نشدن فراکسيون اصول‌گرايان نيز موضوع ديگري است که برخي مدعيان اصولگرايي را زير سؤال برد. و مع الاسف کساني که در ايام انتخابات نهاد‌هاي مقدسي را به پاي وحدت قرباني مي‌کردند در اين‌جا به فکر وحدت اصول‌گرايي نيفتادند و موضوع را به حال خود رها کردند و اين جبهه پايداري بود که براي فراکسيون واحد اصول‌گرايي دل مي‌سوزاند. علت تشکيل نشدن فراکسيون واحد اين بود که در اين جا افتراق به نفع گروه خاصي رقم مي‌خورد؛ از اين رو به زعم آن‌ها وحدت ضرورت نداشت و مخالف خواست رهبري هم نبود!

    3. تشکيل نشدن فراکسيون اصلاح طلبان، آقاي علي مطهري اعلام کرد که در اين دوره در مجلس فراکسيون اصلاح‌طلبان نداريم. گذشته از اين که چرا اين مطلب را ايشان اعلام مي‌کند، سؤال اين است که بي‌ترديد قريب به 30 نفر از اصلاح طلبان در مجلس حضور دارند. اين جمع در فراکسيون اصولگرايان که به حداد عادل راي داده‌اند، حضور ندارند بلکه در فراکسيون موسوم به رهروان ولايت قرار گرفته‌اند! و جالب‌تر اين‌که نمايندگان مناطق اهل سنت نيز در اين فراکسيون قرار دارند. البته آقاي تاج زاده هم طي بيانيه‌اي که از زندان منتشر کرده و مثل گذشته روي سايت‌هاي خبري خارجي قرار گرفت، از نامزدي دکتر حداد عادل به شدت انتقاد کرده بود.

    4. به هر حال هر آن‌چه بود گذشت و به قول آقاي لاريجاني بايد برگذشته‌ها صلوات بفرستيم و به فکر برادري و تلاش براي خدمت برآييم. ولي سخن ما با هيأت رئيسه مجلس اين است که بياييد دغدغه‌هاي بر زمين مانده مقام معظم رهبري را که دغدغه‌هاي موکلان شما نيز محسوب مي‌شود در اولويت کاري خود قرار دهيد. بي‌ترديد در اين صورت، دوستان ديگري نيز که به شما رأي نداده‌اند به شما خواهند پيوست.

    الف. امام خامنه‌اي سال جاري ر‌ا سال توليد ملي و حمايت از کار و سرمايه ايراني نامگذاري کرده‌اند و بي‌ترديد مي‌خواهند اين موضوع در حد شعار باقي نماند بلکه لباس شعور بر اندام آن پوشيده شود. مجلس نهم بايد اين موضوع را در اولويت کاري خود قرار دهد و راهکارهاي اجرايي شدن آن را در کميسيون اقتصاد و مرکز پژوهش‌ها بررسي کند. اين مهم در صورتي محقق مي‌شود که رئيس کميسيون اقتصادي مجلس برخلاف مجلس هشتم کسي نباشد که تخصص او اقتصاد نيست! و فردي به‌عنوان رئيس ديوان محاسبات مجلس انتخاب نشود که تخصصش جغرافياست! اين در حالي است که متخصصان اقتصاد در مجلس حضور داشتند. آقاي دکتر مصباحي مقدم در مصاحبه با"تجارت نيوز27 ارديبهشت 1391"در اين باره اظهار داشت: متأسفانه رياست کميسيون قوي عمل نکرده است. رئيس کميسيون اقتصادي مجلس بايد اقتصاد خوانده باشد که متأسفانه اين‌گونه نبود.

    ب. يکي ديگر از نکاتي که ولي امر مسلمين همواره بر آن تأکيد مي‌کنند، دقت در مصرف بيت‌المال است. اين موضوع براي معظم له به حدي مهم است که آن را يکي از اصول مهم اصولگرايي ناميده‌اند. به‌راستي آيا تأسيس دفتر براي هر نماينده در شهرستان‌ها که ساخت آن در بيش از 600 شهرستان هزينه بالايي مي‌برد و براي اداره آن نيز هزينه کارمندان متعدد افزوده مي‌شود، يک ضرورت براي مجلس نهم به شمار مي‌رود؟ آيا نمي‌توان در فرمانداري‌ها و بخشداري‌ها دفتري به اين منظور اختصاص داد؟ افزايش بودجه يکصد ميليارد توماني مجلس در سال جاري که رقم بودجه را به 460 ميليارد مي‌رساند، بسيار جاي تأمل دارد. اين درحالي است که مجلس مي‌تواند با صرفه جويي‌هاي ممکن، از خود شروع کند و دولت و دستگاه‌هاي ديگر را به صرفه جويي بيش‌تر فراخواند تا زمينه مناسب‌تري براي خدمت بيش‌تر به مردم شهرستان‌ها فراهم آورد نه براي نمايندگان آن‌ها.

    ج. انضباط مالي نيز يکي ديگر از خواسته‌هاي رهبري است که پيروان ولايت بايد به آن التزام عملي داشته باشند. شايسته است مجلسي که از دولت تفريغ بودجه مي‌طلبد، خود در اين موضوع پيشقدم باشد. بايد براي نمايندگان و بالتبع مردم روشن شود که بودجه کلان مجلس در کجا هزينه شده و هر نماينده سالانه چقدر دريافت کرده است.

    د. طرح نظارت بر نمايندگان که در مجلس هشتم تصويب شد، قرار است در مجلس نهم به اجرا در‌آيد. اين طرح که از تأکيدات مقام معظم رهبري به مجلس بود، پس از 2 سال معطلي به تصويب رسيد و معظم له با تعبير "کارکي" شد، نارضايتي خود را نسبت به آن اعلام کردند. شايسته است رهروان ولايت در اولين اقدام خود، اصلاح اين طرح مهم را با دو فوريت در دستور کار مجلس قرار دهند و دغدغه ايشان را نسبت به نظارت برمجلس عملياتي سازند. بي‌ترديد چنان‌چه طرح نظارت عملي شود، در پايان مجلس نهم شاهد رد صلاحيت بيش از 30 نفر از نمايندگان نخواهيم بود. در اين صورت است که مجلس مي‌تواند با حريت کامل و حفظ استقلال خود بر همه دستگاه‌ها و نهاد‌ها نظارت شايسته‌اي داشته باشد.

    ه. اصل 27 قانون اساسي، اصل باقي مانده‌اي است که تا‌کنون هيچ دولت و مجلسي براي اجراي آن گامي بر نداشته است. از رهروان ولايت انتظار مي‌رود که اين اصل مهم را در اولويت قرار دهند و طرحي جامع براي اجراي چنين اصل مهمي تهيه و به تصويب برسانند.

    و. اسلامي کردن علوم انساني نيز از دغدغه‌هاي جدي امام و مقام ولايت است و متأسفانه در 32 سال انقلاب در برابر آن سنگ اندازي شده و به آن توجهي درخور صورت نگرفته است. از رهروان ولايت که هيأت رئيسه مجلس را در اختيار گرفته‌اند، انتظار مي‌رود که اين موضوع را در رأس طرح‌ها و برنامه‌هاي خود قرار دهند و به جاي افزايش بودجه مجلس، بودجه تحقيق و پژوهش در اين زمينه را افزايش دهند و فرآيند عملياتي آن نظارت ويژه داشته باشند.

    ز. توجه به فرهنگ عمومي جامعه از ديگر دغدغه‌هاي امام و رهبري است که مع الاسف اين روزها شاهد آسيب‌هاي جدي به آن هستيم رهروان ولايت بايد برا‌ي اين معضل فرهنگي و اجتماعي چاره‌اي بينديشند.

    ح. نظم و انضباط در مجلس و حضور در صحن و کميسيون‌ها نيز از ديگر دغدغه‌هاي جدي مقام ولايت است. اميدواريم اعضاي اين فراکسيون در پايان مجلس کارنامه قابل قبولي از خود نشان دهند و صداقت خويش را در رهروي ولايت به موکلان و همه مردم اثبات کنند.


    موفق باشین.
    91/3/17
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]- [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

  11. #10
    مدیر بازنشسته Hamid آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    محل سکونت
    تهران. پلاک 5
    نوشته ها
    2,061
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    نبویان:در مجلس نهم تحول جدیدی رخ نداد

    بی باک- حجت الاسلام و المسلمین دکتر نبویان نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي با اشاره به اينكه رويكرد انتقادي رهبري در ديدار با نمايندگان مجلس مشهود بود، ادامه داد: به نظر بنده ايشان نه تنها از اين وضعيت مجلس راضي نبودند ، بلكه از برخي انتخاب ها نيز ناراضي بودند و آن چه كه ما فكر مي كرديم كه با تحول جديدي كه در مجلس رخ داده و تعويض عده زيادي از نمايندگان اتفاق بزرگي خواهد افتاد، متأسفانه چنين نيست.

    وي ادامه داد: مجلس براي كسي كه مي خواهد فاسد شود يا خدمت كند، محل بسيار خوبي است، لذا هرچقدر نيروهاي ولايي و طرفدار انديشه اسلامي بيشتر باشد، در راستاي خدمت و تحقق اسلام موفق تر خواهيم بود.

    دكتر محمود نبويان در گفتگوي اختصاصي با در گفتگو با انجمن فارغ التحصیلان موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) _ تبیین _ با اشاره به فرمايشات مقام معظم رهبري در ديدار با نمايندگان مجلس نهم اظهار داشت: فرمايشات مقام معظم رهبري ناظر به وضع موجود است و لذا برخي اظهارات و توصيه هاي ايشان ، انتقادي به رفتارهاي برخي نمايندگان است.

    وي با اشاره به سخنان مقام معظم رهبري در خصوص وظيفه گرايي و تكليف گرايي و انجام كار براي رضاي خدا ابراز داشت: اين نكته بسيار مهمي بود و اين نشان مي دهد برخي از موضع گيري هاي دوستان ما در مجلس براي رضاي خدا نيست، به عنوان نمونه در همين ابتداي مجلس نهم گاهي برخورد با اعتبارنامه هاي نمايندگان انگيزه اي غير الهي دارد.

    نماينده مجلس نهم ادامه داد: يكي از نمايندگاني كه اعتبارنامه اش توسط نماينده ديگري مورد اعتراض قرار گرفته شده بود، نزد دكتر آقاتهراني رفته و گفته بود كه با فلاني صحبت كنيد تا اعتراض نكند، وگرنه بنده نسبت به اعتبارنامه همه شما اعتراض مي زنم و يا در مورد ديگري نماينده اي نسبت به اعتبارنامه نماينده ديگر اعتراض زده بود ، بدون اينكه او را بشناسد يا از سابقه و تخصص او اطلاع داشته باشد و همين مسأله نشان مي دهد كه بسياري از اين برخورد ها به خاطر رضاي خدا نيست، بلكه جنبه شخصي دارد.

    نبويان افزود: همچنين در رأي گيري و انتخاب هيئت رئيسه، رئيس كميسيون ها و شعب نيز همين انگيزه ها وجود داشت و حتي در مسأله اي بيان شد كه فلان قوم حتما بايد بين رؤسا جايگاهي داشته باشد، لذا اين موارد جاي انتقاد و گله دارد كه بايد شايسته سالاري بر مجلس حاكم شود، نه هرآنچه كه منافع گروه يا حزب خاصي را در پي دارد.

    وي درپاسخ به سئوال خبرنگار تبيين در خصوص لابي گري در مجلس گفت: اگر لابي گري به معناي رايزني براي معرفي فرد اصلح باشد، اشكالي ندارد ، اما اگرمنظور از لابي گري ، رايزني اي باشد كه نتيجه اي غير از شايسته سالاري داشته باشد و انگيزه هايي مثل قوميت، حزبگرايي و منافع مادي در آن مطرح باشد، صحيح نيست، چرا كه انسان مجاز نيست از هر ابزاري استفاده كند ، البته اگر كسي سعي در انجام وظيفه داشته باشد و از ابزار غير اسلامي استفاده نكند، خداوند نيز بستر را برايش آماده مي كند.

    نبويان با اشاره به تأكيد مقام معظم رهبري بر سرزنده بودن و نشاط مجلس ادامه داد: مجلس بايد نسبت به حوادث منطقه و كشور حساس باشد و از آنجا كه موضع گيري هاي مجلس موثر است مجلس بايد بر همه اين حوادث اشراف داشته باشد.

    نماينده مردم تهران در مجلس نهم با اشاره به لزوم سلامت اخلاقي، سياسي و مالي نمايندگان و تأكيد رهبري بر اين مسأله ادامه داد: اين مسأله بسيارمهم است و نبايد نماينده اي موضعي بگيرد كه خلاف مصالح نظام و كشور باشد و از طرفي از لحاظ مالي نيزبايد نمايندگان سالم باشند .

    وي با اشاره به اينكه رويكرد انتقادي رهبري در ديدار با نمايندگان مجلس مشهود بود، ادامه داد: ايشان به نظر از اين وضعيت مجلس راضي نبودند و حتي از برخي انتخاب ها نيز راضي نبودند و آن چه كه ما فكر مي كرديم كه با تحول جديدي كه در مجلس رخ داده و تعويض عده زيادي از نمايندگان اتفاق بزرگي خواهد افتاد، متأسفانه چنين نيست.

    دكتر نبويان در بخش ديگري از سخنان خود گفت: با مشورتي كه با دوستان شد به اين نتيجه رسيديم كه پخش شدن در همه كميسون ها، سبب هضم شدن در آنها مي شود و لذا اگر در همه كميسيون ها حضور نداشته باشيم ، اما بتوانيم برخي را مانند كميسيون آموزش به دست بگيريم ، در جهت تحقق منويات رهبري بهتر ايفاي نقش خواهيم كرد.

    نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي در خصوص فراكسيون انقلاب در مجلس هشتم و ادامه كار آن ، گفت: در اين زمينه هنوز به صورت قطعي تصميمي گرفته نشده، اما با توجه به صحبت هاي كوتاه صورت گرفته قرار شده فراكسيون واحد اصولگرايان تشكيل شود.

    وي در پاسخ به سئوالی مبني بر عدم صراحت لهجه آقاي نبويان نماينده مجلس در مقايسه با قبل از انتخابات گفت: بنده همواره صريح بوده ام، اما براي بنده هدف اصلي مجلس مهم است، لذا گاهي مناسب است برخي از حرف هايي كه خيلي مهم نيست ، حذف شود تا بتوان بدون حساسيت به وظيفه خود در اين خصوص عمل كرد، چرا كه گاهي برخي اظهار نظرها راه را براي انجام وظيفه ناهموار مي كند، مخصوصا وقتي كه مسأله مهمي مانند اسلامي سازي علوم انساني را در دست اقدام داريم ، بايد به گونه اي عمل شود كه بتوان با تصويب قوانين صحيح در اين مسير، ريل گذاري را براي اسلامي كردن علوم انساني انجام داد.

    وي با اشاره به اينكه هدف اصلي انقلاب اسلامي تحقق اسلام است، ادامه داد: تحقق اسلام ناب بدون اسلامي سازي علوم انساني غيرممكن است و اين مسأله مورد تأكيد مقام معظم رهبري نيز هست و از آنجا كه حساسيت ها و فشارها براي محقق نشدن آن زياد است، بايد بدون هياهو و ايجاد حساسيت اين امر صورت گيرد.

    عضو كانون طلوع در پاسخ به سئوالي در خصوص سبب اقبال مردم نسبت به جبهه پايداري و افرادي مثل آقاي نبويان با سابقه سياسي كمتر نسبت به بسياري از افراد باسابقه گفت: اقبال مردم ما به سمت اسلام است و عليرغم اينكه بنده كمترين هزينه را براي تبليغات داشته ام، اسمم در 16 ليست قرار گرفت. رويكرد مردم به اسلام سبب شده تا مردم به بنده و امثال بنده رأي دهند تا مورد امتحان الهي قرار بگيريم كه تا چه حد در جهت تحقق اسلام و منويات رهبري و دغدغه هاي مردم گام بر مي داريم و در عمل ثابت قدم هستيم و اميدوارم مردم، ما را براي سربازي نظام و مقام معظم رهبري دعا كنند.

    وي ادامه داد: مجلس براي كسي كه مي خواهد فاسد شود يا خدمت كند، محل بسيار خوبي است، لذا هرچقدر نيروهاي ولايي و طرفدار انديشه اسلامي بيشتر باشد، در راستاي خدمت و تحقق اسلام موفق تر خواهيم بود.

    عضو هيئت علمي موسسه اموزشي و پژوهشي امام خميني(ره) همچنين با بيان اينكه اگر بتوان در عالم فقط يك نفر را صد در صد نائب امام زمان(عج) دانست ، آن يك نفرمقام معظم رهبري خواهد بود، خاطر نشان كرد: علامه مصباح يزدي بهترين تابع مقام معظم رهبري و عامل گام گذاشتن بسياري از افراد در اين مسير است كه مواضعش بيشترين هماهنگي را با اسلام ناب و مواضع رهبري دارد.


    موفق باشین.
    91/3/29
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]- [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. درباره لیست تهران جبهه متحد اصولگرایان بیشتر بدانیم
    توسط محب المهدي (عج) در انجمن اخبار سیاست داخلی ایران
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 25-02-2012, 16:12
  2. چرا جبهه متحد اصولگرایان؟
    توسط محب المهدي (عج) در انجمن اخبار سیاست داخلی ایران
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 23-02-2012, 07:31
  3. 25 نفر از جبهه متحد در تهران رای میاورند
    توسط محب المهدي (عج) در انجمن اخبار سیاست داخلی ایران
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 18-02-2012, 14:47
  4. مروری بر اقدامات تاسف‌بار اقتصادی مجلس هشتم
    توسط javadkhan در انجمن اخبار سیاست داخلی ایران
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 19-11-2011, 16:33

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
کانال سپاه