تبلیغ دین در فضای مجازی واجب کفایی است/
لزوم تشکیل شورای تبلیغ مجازی
حجتالاسلام والمسلمین مرتضی ادیب یزدی، کارشناس علوم دینی و قرآنی، با اشاره به ضرورت تبلیغ دین در فضای مجازی اظهار کرد: تبلیغ به معنای رساندن مردم به نقطههای فهم صحیح دینی و درک متعادل، صریح و صحیح مفاهیم دینی است؛ به گونهای که مردم بتوانند با بصیرت اعماق دین خدا را شناسایی کنند و متدین به حضرت حق تعالی شوند.
وی ادامه داد: تبلیغ شعاع گستردهای دارد و نمیتوان آنرا به زمان، مکان و ابزار تبلیغی محدود کرد؛ بنابراین لازم است از فضای مجازی به بهترین نحو در جهت رساندن پیامهای حضرت حق تعالی و پیامهای اصیل دین اسلام بهرهمند شد.
حجتالاسلام ادیب یزدی افزود: ما نباید از هیچیک از ابعاد فضای مجازی غافل شویم، بلکه باید ابزار نفوذ را پیدا کنیم، بهگونهای که نتوانند حرف و منطق ما را تحریف کنند و مطالبمان را در جبهههای تبلیغی به ویژه جبهه فضای مجازی به صورت تحریفشده به گوش اهل عالم برسانند.
* تبلیغ مجازی واجب کفایی است
این کارشناس علوم دینی و قرآنی، تبلیغ دین در فضای مجازی را وظیفه اقشار مختلف جامعه دانست و تصریح کرد: حضور در فضای مجازی در جهت تبلیغ دین خدا عنوان واجب کفایی مییابد؛ به این معنی که حضور ما در این جبهه لازم و بر تمام ارباب عقول و اصحاب لازم است، منتهی اگر افرادی بودند که وارد این عرصه شدند، این مسئولیت از دیگران ساقط میشود.
این محقق و پژوهشگر علوم اسلامی با تأکید بر اینکه البته نباید فضای مجازی محل تاخت و تاز افکار منحرف، شرکآلود و کفرآلود واقع شود، گفت: بلکه باید از طرق مختلف افکار حق و خط نورانی و هدایتگرانه اهل بیت(ع) را در فضای محازی گسترش دهیم.
وی یادآور شد: حضور در فضای مجازی به منظور تبلیغ دین برای اندیشمندان، متخصصان و علما لازم و واجب است تا حقایق را از سرچشمه و مآخذ اتخاد کنند و در اختیار کسانی که دنبال هدایت الهی هستند، قرار دهند.
* لزوم تشکیل شورای هماهنگکننده تبلیغ مجازی
حجتالاسلام ادیب یزدی تصریح کرد: بسیاری از طلاب به دنبال جایگاهی مرجع در حوزه فضای مجازی هستند تا به تبلیغ دین بپردازند؛ لذا اگر ما یک شورای هماهنگکننده داشته باشیم تا جریانی بتواند جای پایی برای ارباب سخن و اصحاب تبلیغ ایجاد کنند، بسیار مطلوب خواهد بود و آنها هم میتوانند به صورت منسجم در این فضا انجام وظیفه کنند.
این کارشناس علوم دینی و قرآنی با بیان اینکه اکنون اقتضای روزگار و قرن حاضر قطعاً حضور در فضای مجازی با تمام قدرت است، تصریح کرد: ما باید خود مبدع، مبتکر و به وجودآورنده فضاهای خاص معنوی در این فضا باشیم. طلاب متفکر علاقهمند به ایجاد ارتباط با میلیونها مراجعهکننده بوده و یقین دارم به دنبال چنین موقعیتی هستند.
این خطیب مشهور کشورمان در پایان سخنانش تأکید کرد: باید تلاش کنیم تا اقشار مختلف جامعه با کمال صراحت و شفافیت وارد فضاهای بهروز و مقتضی روز شوند و انشاءالله حضوری جذاب و جالب و مبتکرانه داشته باشند تا پیام انقلاب، قرآن و اهل بیت(ع) را در فضای مجازی به گوش همگان برسانیم.
http://aleyasinj.blogfa.com