صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 20

موضوع: قدرت شفابخشى سير

  1. #11
    مدیرکل انجمنهای نور آسمان vorojax آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jun 2008
    محل سکونت
    همشهری حضرت عشق
    نوشته ها
    7,305
    تشکر
    6
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض RE: قدرت شفابخشى سير

    فصل دهم : سير و سرطان
    حدود دو هزار سال پيش بقراط حكيم سير را جهت معالجه سرطان تجويز كرد ولى تا قرن بيستم طول كشيد تا دانشمندان علت مؤ ثر بودن سير را براى اين بيمارى دريافتند . در اين فصل خواهيم ديد كه پزشكان پژوهشگر خواص ضد سرطانى سير به خصوص ارزش پيشگيرى بيمارى را چگونه كشف كردند.
    سرطان يك بيمارى منفرد نيست ، سرطان به صورتهاى مختلف و در محلهاى زيادى ظاهر مى شود، خصوصيات و ميزان پيشروى آن نيز تغيير مى كند. ممكن است غذا و داروى خاصى از بروز يك نوع سرطان جلوگيرى كرده و يا آن را معالجه نمايد ولى در مقابل نوع ديگرى سرطان به كلى بى اثر باشد . چنانكه بعدا خواهيم ديد، بررسيهاى علمى نشان داده است كه مصرف سير ممكن است از سرطان معده و انواع ديگر سرطانها جلوگيرى نمايد ولى از بروز سرطان ريه جلوگيرى نمى كند. به هر تقدير سير فعاليت سيستم ايمنى را كه مستقيما بر عليه تومورها دفاع مى كند افزايش مى دهد، بنابراين هر كسى كه در معرض ابتلاى به سرطان است و يا قبلا به آن مبتلا بوده است بايستى از منافع افزودن سير به رژيم غذائى خود بهره مند شود . از آنجايى كه از هر سه نفر از ما در طول عمرمان يكى از انواع سرطان را تجربه خواهيم كرد، بنابراين جملگى در معرض خطر ابتلاى به سرطان قرار داريم .
    تحقيقات در مورد نقش سير صرفا حاشيه اى نبوده ، بلكه انستيتوهاى صالح براى مدت بيش از پنجاه سال با آن سر وكار داشته اند . تحقيقات انجام شده اكثرا توسط تيم هاى علمى ديگر به تعداد زيادى تكثير و در مجلات علمى منتشر مى شوند. در تجديد نظر اخير شواهد علمى بيشترى از خواص ضد تومورى سير، توسط مؤ سسه ملى سرطان و انجمن سرطان آمريكا كه دو سازمان سنتى و محافظه كار بوده و فقط در فكر ارتقاء علم گذرا (189) نيستند، به دست آمد .
    داستان مدرن سير و سرطان در دهه گذشته در كشورهاى آمريكا و ايتاليا و چين كه با مطالعات رژيم غذائى و سرطان ارتباط پيدا كرد كه جملگى اثرات محافظتى سير را در رژيم غذائى بر عليه سرطان كشف كردند هيجان انگيز شد . قبل از اين تاريخ بررسى هايى روى حيوانات و لوله آزمايش و ديش هاى لابراتوار انجام شده بود ولى كارآيى آن نسبت به انسان مورد سؤ ال بود .
    پژوهش اوليه
    پژوهشگران از سال 1949 در مورد اثر ضد سرطانى سير مطالعاتى انجام داده اند و دانشمندان آلمانى دريافتند كه آلى سين سير تومور موشها را از بين مى برد . در اين برهه از زمان دانشمندان به دنبال يافتن عناصر قوى تر شيميايى براى درمان تومور در بيماران سرطانى بودند. مطالعات انجام شده بعدى اين نقش آلى سين را مورد تاءييد قرار داد .
    در سال 1964 دريافتند كه آب سير تازه جهت پيشگيرى سرطان سينه موش هاى مستعد ابتلاى به بيمارى سرطان ، از مصرف آلى سين تنها بهتر است . در آزمايش ثبت شده در سال 1983 سير تومور سرطان پوستى موشها را بر طرف نمود .سپس تركيبات ديگر سير به غير از آلى سين هم مفيد تشخيص داده شدند . بعضى از تركيبات كه در ذيل نوشته شده انواع متفاوت سرطان را در حيوانات معالجه كرده اند:
    اجوئن ، آلى سين ، آليكسين ، آليل مركاپتان ، آليل متيل ترى سولفيد، دى آليل دى سولفيد، دى آليل سولفيد، دى آليل ترى سولفيد .
    جهت اطلاع از تركيبات سير به فصل 12 مراجعه شود . در آنجا به تفصيل بيان خواهيم كرد كه چگونه اين تركيبات قبل از بريده و يا له شدن سير آشكار نمى شوند . اين خاصيت نقش سنتى بعضى از فرهنگها را كه ابتدا سير را له كرده و در اتانل يا آب و يا سركه قرار مى دهند توجيه مى كند. و در اين فاصله زمانى است كه آلى ئين گوگرد اصلى سير به معجون با ارزش ‍ ايمنى و تركيب ضد سرطانى ، تبديل مى شود . جهت فراگيرى راههاى آماده كردن سير براى اخذ حداكثر قدرت آن به فصل 14 مراجعه كنيد.
    مطالبات اخير روى حيوانات
    در پايان دهه 1980 با تركيبات سير تجربيات زيادى روى حيوانات صورت گرفت كه يا مقاومت در مقابل داروهاى سرطان زا و تشعشعات را مى آزمايد و يا اندازه گيرى مى كند. در يك تحقيق كه در سال 1980 انجام شد معلوم شد كه دى آليل سولفيد از تشكيل تومور روى موشهايى كه با ماده سرطان زا (190) آلوده شده بودند، جلوگيرى كرد .
    مطالعات ديگرى نشان داد كه تركيبات سير به طور آزمايشى و مؤ ثر از سرطان القايى كولن يا قولون ، پوست ، مرى (191) و مثانه جلوگيرى كرد .
    يك انس پيشگيرى
    تحقيق درباره سرطان در دهه 1990 به طور جدى انجام شد .مبارزه بيست ساله بر عليه سرطان براى يافتن راه علاج به نتيجه نرسيد و تعداد سرطانى ها در حال افزايش و مرگ مبتلايان به بيمارى قلبى در حال كم شدن بود و مرگ به وسيله سرطان در پايان قرن حاضر در كشورهاى صنعتى در رديف اول قرار گرفت و كوشش در جهت پيشگيرى از ابتلاى به سرطان بيشتر از معالجه آن بود . اكنون كليه دانشمندان بر اين نكته اتفاق نظر دارند كه پيشگيرى حائز اهميت است . اين تحول به دنبال افكار پزشكان مجرب گذشته پديد آمده است . پزشك ارجمند ايرانى ابوعلى سينا در كتاب قانون كه براى 500 سال در مناطقى از شمال آلمان و اسپانيا و آفريقاى شمالى تا افعانستان مورد استفاده بود نوشته است : سرطان پيشرفته قابل علاج نمى باشد .
    ابوعلى سينا و عده ديگرى از پزشكان قديم توصيه هاى زيادى در مورد رژيم غذائى براى پيشگيرى سرطان كرده اند و از همين روش اكثر پژوهشها در جهت جلوگيرى از سرطان تحقق يافته است . قدر مسلم در تمام ايام تحقيقاتى در مورد پيشگيرى صورت گرفته ، ولى در حال حاضر اكثريت مؤ سسات تحقيقى و سرمايه گذارى اظهار مى كنند كه تحقيق جهت پيشگيرى سرطان ، در درجه اول اهميت قرار دارد .
    عامل محركه اين تحول كه سير را مورد توجه قرار داد، انتشار كتاب رژيم غذائى ، متد زندگى و مرگ و مير (192) در چين به وسيله انتشارات دانشگاه هاى آكسفورد و كرنل در سال 1990 بود . در اين كتاب نتايج بررسيهاى عادات غذائى اهالى چين از سال 1973 تا 1984 نوشته شده است . پژوهشگران به دنبال اين بودند كه شركت كنندگان در اين رژيم به چه نوع امراضى مبتلا مى شوند. آنها دريافتند كه از بين مواد غذائى كسانى كه سبزيجات گوگرددار، از جمله كلم ، گل كلم بروكلى يا كلم رومى و سير و پياز و موسير، زياد مصرف كرده اند به طور كلى كمترين ميزان ابتلاى به سرطان را دارند.
    برنامه غذائى طراحى شده (program foods desinger )
    در سال 1991 بيشترين تحقيقات روى سير و پيشگيرى از سرطان انجام شده است . در ابتدا مؤ سسه ملى سرطان برنامه پنج ساله غذائى را عنوان كرد . در اين برنامه غذاهايى را كه احتمال پيشگيرى از سرطان را داشتند چه از نظر داروهاى سنتى و چه از نظر تحقيقات اپيدمى شناسى جديد مورد بررسى قرار دادند. مواد انتخاب شده عبارت بودند از سير، مركبات ، كتان ، ريشه شيرين بيان (193) و گياهان خانواده جعفرى . دانشمندان اين مواد را جهت سلامتى مورد آزمايش قرار داده و سعى كردند كه تركيبات آنها را كه ممكن است از تشكيل غده سرطانى پيشگيرى نمايند، شناسايى كنند، در نهايت برنامه قرار شد كه ليست مجموعه غذائى با انواع غذاهايى كه اثر پيشگيرى از سرطان را دارند، تهيه كنند. بنابر اظهار هربرت .اف . پيرسون ، سرپرست برنامه ، سير از جمله غذاهايى است كه بالقوه بيشترين قدرت ضد سرطانى را دارا مى باشد .
    مطالعه علمى بيماريهاى همه گير از چين تا ايتاليا (epidemology)
    مطالعات انجام شده توسط كشورهاى چين و ايتاليا در سال 1991 نشان داد كه گنجانيدن سير در رژيم غذائى خطر ابتلاى سرطان معده را كاهش ‍ مى دهد. پژوهشگران كالج پزشكى شادانگ (194) چين ارتباط بين رژيم غذائى و سرطان معده را مورد بررسى قرار دادند . مكان انتخابى يعنى گنگ شان (195) بهترين جاى ممكن بود چون ميزان سرطان در آنجا 4 .3 در هر صد هزار نفر است در حالى كه در حوالى كوئى شيا (196) بيشترين ميزان جهانى يعنى 400 در صد هزار نفر مى باشد . پژوهشگران رژيم غذائى 564 بيمار سرطان معده و 1131 نفر شاهد را مورد مطالعه قرار دادند. نتيجه تحقيقات اين بود كه ساكنان ناحيه گنگ شان به طور متوسط روزانه يك دوم اونس سير و پياز و مواد مشابه را مصرف كرده اند، در حالى كه اهالى كوئى شيا سير مصرف كرده اند .
    ايتاليا يكى از كشورهاى اروپايى است كه بالاترين تعداد بيماران سرطان معده را دارد كه 10 مرگ و مير كليه سرطانى ها كه ساليانه بالغ بر 14000 نفر مى شوند را شامل مى گردد. دانشمندان رژيم غذائى و ديگر عوامل سرطان زاى بخشهايى از ايتاليا را مورد مطالعه قرار دادند تا با آمادگى قبلى از بروز سرطان جلوگيرى كنند . آنها تعداد بيماران مبتلا به سرطان معده را با گروه هاى مشابه ( از لحاظ سنى ، جنسى ، و غيره ) انتخاب و رژيم غذائى آنها را پيگيرى كردند، آنها دريافتند كه مصرف ميوه جات تازه ، مركبات ، سبزيجات خامم ، ادويه جات ، سير، روغن زيتون و ويتامين هاى c و e و بتا كاروتن جهت پيشگيرى از ابتلاى به سرطان معده مفيد هستند . در سال 1992 نتيجه آزمايش انجام شده در سالهاى 90 1988 شانگهاى كشور چين روى 200 نفر بيمار مبتلا به سرطان حنجره (197)كه با گروه 414 نفرى شاهد همراه بود گزارش شد . اطلاعات به دست آمده حاكى از وجود اثرات بيشترى از تركيبات سير روى اين نوع از سرطان مى باشد . با مطالعه نحوه زندگى آنها معلوم شد كه : مصرف سير همراه ميوه جات ( به ويژه مركبات ) و سبزيجات اعم از سبز و زرد در پيشگيرى از ابتلاى به آن دخالت داشته است .
    زنان و سرطان در آيووا
    تحقيق روى سير و سرطان در سال 1994 در ايالات متحده مجددا شروع شد، پژوهشگران دانشگاه مينوسوتا آزمايشى براى يافتن ارتباط بين رژيم غذائى و سرطان روده بزرگ روى عده زيادى از زنان آيووا انجام دادند. سرطان روده يكى از مهمترين عوامل مرگ و مير در ايالات متحده مى باشد . در سال 1991، 112000 مورد جديد شناسايى شد كه 53000 نفر از آنها فوت نمودند . فقط نيمى از آنها براى مدت پنج سال زنده ماندند. عده اى از پژوهشگران تخمين زدند كه تا 90 سرطانهاى روده اى ايالات متحده آمريكا با رژيم غذائى اصلاح شده قابل اجتناب هستند. تحقيق قبلى نشان داد كه مصرف ميوه جات و سبزيجات احتمالا مهمترين عامل ضد سرطان روده باشند .
    مطالعات روى زنان آيووا به نتايج علمى محكمترى از مطالعات قبلى منجر شد . اين بررسى آينده اميد بخش و بهترى را از مطالعات گذشته نگر قبلى كه در كشورهاى چين و ايتاليا انجام شده بود نويد داد . در مطالعات گذشته نگر، پژوهشگران گروهى از مبتلايان به سرطان را با گروه هاى ديگرى كه از لحاظ سنى ، جنسى و ديگر عوامل با هم شباهت داشتند، انتخاب نموده و از هر دو گروه در مورد رژيم غذائى آنها سئوال نمودند. نقطه ضعف اين روش در اين است كه اختلافات بيشتر به خاطرات افراد بستگى پيدا مى كند كه در گذشته چه چيز مى خورده اند و اين امر نتايج را مغشوش مى كند .مطالعه آينده نگر مانند آنچه كه در آيوا صورت گرفت ، عده اى از افراد سالم را انتخاب و در مورد رژيم غذائى آنها سئوال شد و اين كار را در چند نوبت تكرار نمودند و سپس مبتلايان به بيمارى را شمارش نمودند، كه حافظه ضعيف مشكل آفرين نباشد . چون از افراد در مورد غذاى مصرفى در زمان حال پرسش مى شود نه آنكه آنها در گذشته چه غذائى را خورده اند، در اين بررسى تعداد 41837 زن 55 تا 69 ساله به طور اتفاقى انتخاب شدند . آنها پرسشنامه سال 1986 در مورد رژيم غذائى را عودت دادند .
    در اين بررسى سؤ الاتى درباره ورزش ، رژيم غذائى ، كشيدن سيگار، تاريخچه خانوادگى و مردم شناسى مطرح گرديد و از شركت كنندگان خواسته شد غذاى مصرفى خود را در سال گذشته از بين 127 قلم مواد غذائى به اضافه 29 قلم سبزيجات و 15 قلم ميوه جات گزارش كنند . سپس ‍ پژوهشگران به بررسى ايجاد سرطان كولن در شركت كنندگان پرداختند و رژيم غذائى مبتلايان ، با رژيم غذائى كسانى كه قبلا به سرطان مبتلا نشده بودند مقايسه گرديد .
    از بين ميوه جات و سبزيجات به جز سير هيچكدام به تنهايى در پيشگيرى از سرطان مؤ ثر واقع نشدند .فقط كل سير و كل سبزيجات و رژيم كامل فيبر مصرف شده در رابطه با پيشگيرى از سرطان منظور گرديد. به علت اعمال طرح بهتر در اين بررسى نتايج مطمئن ترى از بررسيهاى قبلى در مورد قدرت سير حاصل و چون اين بررسى روى انسانها انجام شده به مراتب بهتر از بررسى روى حيوانات ، مورد قبول واقع شد . مژده مسرت بخش اينكه : سير نه تنها از بروز سرطان معده كه در ايالات متحده چندان مورد اهميت نمى باشد بلكه از بروز سرطان روده بزرگ كه مرگ و مير زيادى را در ايالات متحده آمريكا موجب مى شود جلوگيرى مى كند. پژوهشگران متذكر شدند كه سابقا مصرف سير در حد زياد با كاهش سرطان روده بزرگ ژاپنى تبارهاى ساكن هاوايى همراه بود .
    از پيشگيرى تا معالجه
    در بررسى اكثريت سرطانهاى ايجاد شده ، ابتدا ساختار ژنتيكى بعضى از سلولها مختل مى شود . اين مرحله كليدى ممكن است عامل شيميايى از قبيل آلاينده ها يا مواد شيميايى در رژيم غذائى معمولى كه از تشعشعات عادى خورشيد يا يك نوع ويروس و يا عوامل ناشناخته ديگرى حادث شده ، داشته باشند .
    اين مرحله كه مرحله آغازين ناميده مى شود، هدف يافتن معيارهاى پيشگيرى بر ضد سرطان است . هرگاه ياخته اى بدخيم شود ممكن است رشد كرده و به تومور تبديل گردد . اين مرحله پيشرفته هدف معالجات بر عليه سرطان مى باشد . ممكن است تومورى تشكيل شود و در سير طبيعى خود متوقف شده و رشد نكند اما احتمالا بلافاصله تومور شروع به پخش ‍ ياخته هاى سمى به جريان خون نموده و در كل بدن پخش گردد. گاهى در مجارى گردش خون با سيستم ايمنى بدن شديدا برخورد مى نمايد . پشتيبانى اين عامل و حمله سيستم ايمنى به تومور اصلى ، هدف درمان به وسيله تحريك ايمنى مى باشد . اكثر ياخته هاى مجارى خونى تشكيل تومور نمى دهند بلكه يكى از يك ميليون اما اگر بافت كاشته شود، آنها مى توانند در فاصله دورتر از جريان خون توليد تومور نمايند. در بررسى روى حيوانات معلوم شد كه سير در هر سه مرحله عامل مؤ ثر ضد سرطان مى باشد، سير به جلوگيرى از تومور در حال ايجاد و حتى در حال پيشرفت و نيز به تقويت سيستم ايمنى كمك مى كند تا بر عليه ياخته هاى مجارى و نيز تومور اصلى حمله ور شود .
    نقطه آغازين (#initiation) ==
    به نظر مى رسد كه سير مكانيزم طبيعى سلولهاى در معرض ابتلاى به سرطان را جهت دفع مواد سمى از بدن تقويت مى كند . كبد سموم شيميايى و غيره را از بدن دفع مى كند. سير فى نفسه كبد را از آسيبها حفظ مى كند . ضمنا سير اثر عميقى براى ضد سمى كردن آنزيم هاى كبد دارد كه باعث از بين بردن مواد سمى مى شود و آنها را بدون اثر مى نمايد. تركيبات غنى گوگردى سير عامل اين خاصيت مى باشند. مقدار گوگرد سير حدود يك درصد وزن سير است و چندين تركيب گوگردى در سير وجود دارد . مخصوصا پس از خرد و يا له كردن آن و همين تركيبات گوگردى بافت ژنتيكى سلولها را در مناطق حساس مى بندد همانطور كه كليد قفل را مى بندد، با بستن آن مواضع ، تركيبات از آسيب عامل سرطان و رسيدن مواد به سلولها ممانعت مى نمايد . عاملى كه بتواند به تنهايى ضد سرطان باشد در سير وجود ندارد، آلى سين ، دى آليل سولفيد (das )، اجوئن (ajoene)، آليكسين ، روغن سير و آب سير تازه و بيات همگى خاصيت ضد سرطانى را دارند .
    افلا توكسين (198) يك قارچ عامل ايجاد سرطان است كه به طور طبيعى در بسيارى از انواع غذاها به وجود مى آيد . در آزمايشات زيادى پژوهشگران به كرات دريافته اند كه تركيبات سير اثر سرطانى افلاتوكسين را از بين مى برد.اجوئن ، das، آليكسين و آب سير خام به تنهايى توانسته اند به كرات اين نقش را با دز متناسب ايفا كنند .
    تابش (radiation )
    سير محافظ خوبى بر ضد اشعه سرطان زا مى باشد . توجه داشته باشيد كه جزئى از اشعه دريافتى از خورشيد بدون زيان مى باشد . در حالى كه همان اشعه براى افرادى كه حمام آفتاب مى گيرند خطر بيشترى را در رابطه با سرطان پوست در بر دارد . به علت آلودگيهاى حاصله از سوختهاى فسيلى و سلاحهاى مخرب ، حضور اشعه در محيط زيست رو به افزايش است . نواحى اطراف كارخانجات هسته اى كه در معرض باد ترى مايل آيلند (199) ايالات متحده و چرنوبيل (200) اتحاد جماهير شوروى هستند خطر سرطان زايى زيادى دارند . اكنون كشور روسيه پذيرفته است كه اتحاد جماهير شوروى سابق مقادير زيادى از پسماند هسته اى ، حاوى راديو اكتيو زياد را در يك رودخانه رها كرده است . هيچكس نمى داند كه چطور مى توان اين آلودگيها را برطرف كرد!دانشمندان معتقدند كه روزى فضولاتى از اين قبيل تمام اقيانوسهاى دنيا را آلوده خواهد كرد . بنابراين حفاظت بر عليه اشعه سرطان زا در قرن آينده حائز اهميت زيادى مى باشد .
    اثرات ضد تومور
    آب سير و تركيبات آن داراى اثر ضد تومورى مى باشند، مضافا اينكه ممكن است در مورد درمان سرطان به اندازه پيشگيرى از آن مفيد باشند، كه اين تاءييد گفته بقراط حكيم مى باشد . يكى از روشهاى تحقيقى اين است كه تومور را به موش منتقل و سپس بررسى شود كه آيا سير تومور را به كلى نابود مى كند و يا فقط از رشد آن جلوگيرى مى كند. البته به علت اينكه تومور قبلا در موش تشكيل شده در مورد پيشگيرى چيزى را ثابت نمى كند .
    اين روش مناسبى است كه كاربرد عملى مواد شيمى درمانى روى انسان را در بوته آزمايش مى گذارد . به دليل اينكه مى توان سموم و اثرات جانبى آن را در سيستم زنده واقعى مشاهده كرد كه خيلى مطمئن تر از نتيجه به دست آمده در آزمايشگاه عليه سلولهاى سرطانى مى باشد . (چون شباهت نزديكى به سرطان در بدن انسان دارد . ) اين تحقيق بيشتر روى موشهايى كه به طور ذاتى استعداد ابتلاى به سرطان خاصى را دارند انجام مى شود، نه موشهايى كه تومور در آنها كاشته مى شود .
    مطالعه مشابهى روى حيوانات نشان داد كه سير عملا اندازه تومور را كوچك نمود . دكتر بنيامين لو، استاد دانشگاه پزشكى لما لينداى كاليفرنيا آزمايشى را انجام داد كه در آن به موشهاى مبتلا به سرطان تنش جسمى وارد نمود و در رژيم غذائى يك گروه به مدت يك هفته قبل از آزمايش و طى دوره آزمايشى سى و پنج روزه سير اضافه نمود، در دو هفته اول تومور هر دو گروه شروع به بزرگ شدن نمود پس از آن تومور گروه اول كه سير خورده بود ثابت ماند و در هفته بعدى شروع به كوچك شدن نمود ولى تومور گروه ديگر در طول مدت آزمايش به تدريج رشد نمود .
    در آزمايشات چندى معلوم شد كه زمان بهبودى تومورهاى كاشته شده در موشها با رژيم مناسب سير به طور شايانى رضايتبخش بود در يكى از اين آزمايشات پژوهشگران به گروهى از موشها افشره سير تزريق كردند و به گروه ديگر افشره سير خورانيدند، تومور موشهايى كه آب سير به آنها تزريق شده بود به اندازه 30 تا 50 درصد و تومور موشهايى كه سير خورده بودند، به اندازه 10 تا 25 درصد كاهش يافت به عبارت ديگر برقرارى رژيم غذائى و تجويز سير همراه معالجات بالينى توسط پزشك معالج مى تواند به بهبود بيماران سرطانى كمك نمايد .
    مكانيزم هاى ضد سرطانى
    دانشمندان مكانيزم هاى ضد سرطانى را اثبات نكرده اند ولى بعضى از تئوريهاى آن را تاءييد كرده اند . در اين مرحله نيز گوگرد نقش آفرين مى شود . بعضى از تومورها بالقوه حاوى مقدار زيادى گوگرد هستند . فرضيه دانشمندان اين است كه تركيبات گوگردى سير سلولهاى سرطانى را سرگردان كرده و توليد مجدد آن سلولها را مختل مى نمايد . هم آلى سين و هم اجوئن ممكن است اين اثر را داشته باشند .
    مكانيزم ديگرى ممكن است از طريق سلنيوم (201) موجود در سير باشد . سلنيوم به تنهايى فعاليت زيادى بر ضد سرطان به وجود مى آورد كه حتى با تجويز مقدار بسيار كمى از آن مؤ ثر واقع مى شود . (به اندازه 1 تا 5 قسمت در يك ميليون در رژيم غذائى ) . در يك تحقيق مقدماتى روى سلنيوم دكتر كلمنت ايپ (202) از بخش جراحى سرطان شناسى (203) مؤ سسه سرطان روزول پارك شهر بفالوى استان نيويورك ، به تغيير ديدگاه درباره سلنيوم سير در سالهاى اخير كمك كرد . يكى از دلايل اين است كه سلنيوم موجود در غذا ممكن است بر سلنيوم غير آلى برترى داشته باشد .
    دكتر كلمنت دريافت كه سلنيوم آلى در سير قدرت ضد سرطانى بيشترى از سلنيوم مواد غير آلى دارد . او با استفاده از سير غنى شده با سلنيوم در دانشگاه كرنل در شهر ايتاكاى نيويورك ، كه به وسيله عامل تقويتى ، كيفيت سلنيوم را بالا برده بود، دريافت كه سلنيوم مذكور سرطان پستان (204)موشها را بهتر از سير معمولى ريشه كن كرد و نشان داد كه سلنيوم موجود در سير اثر بهترى روى تومورها دارد .
    ميزان سلنيوم در بافت موشهايى كه با سير تغذيه شده بودند به طور قابل ملاحظه اى پايين تر از آنهايى بود كه با سلنايت (شكل غير آلى ) تغذيه شده بودند در حالى كه اثر ضد سرطانى در گروه اول به مراتب بيشتر بود . اين خبر، هشدار به كسانى است كه سلنيوم تقويتى مصرف مى كنند چون مصرف با دز زياد سلنيوم به مدت طولانى مسموميتهايى را نشان داده است . سير غنى شده سلنيومى با تجمع كمترى در سلولها، ممكن است اثر بيشترى داشته باشد و در نتيجه مسموميت بالقوه كمترى عايد شود ضمن اينكه سير منافع جانبى زيادى دارد كه سلنيوم غير آلى فاقد آن است .
    ارتقاء ايمنى enhancement immune
    به فصل هشتم سير و سيستم ايمنى مراجعه كنيد كه سير به دفاع سيستم ايمنى در برابر سلولهاى تومور شناور كه در جستجوى مكان جديد مى باشند كمك مى كند .
    سير، شيمى درمانى و پرتو درمانى
    آخرين تفكر اين است كه سير قادر است از آثار و عوارض جانبى شيمى درمانى ممانعت كند چون اين درمان اغلب ، ناراحتيهايى را ايجاد مى كند دارويى كه براى از بين بردن سلولهاى سرطانى داده مى شود، به ساير سلولهاى بدن حمله ور مى شود . در مطالعه اى كه در كشور ژاپن انجام شد به گروهى از زنان كه تحت درمان شيميايى و تشعشعى بودند سير داده شد، بيمارانى كه سير خورده بودند عوارض جانبى كمترى را از آنهايى كه سير نخورده بودند، تحمل كردند، در حقيقت از 8 .67 زنانى كه سير خورده بودند به طور كلى عوارض جانبى گزارشى دريافت نشد .
    فصليازدهم : استرس ، خستگى و سالخوردگى (205)
    سير از دورانهاى باستان به عنوان غذاى تقويتى مصرف مى شده است (دارويى كه به جاى مبارزه با بيماريهاى خاصى بيشتر موجب تقويت كلى بدن مى گردد.) بردگانى كه اهرام مصر را مى ساختند در يك زمان به خاطر كم شدن جيره سير، عليه مسئولان قيام كردند . همانطور كه در فصول 3 و 4 ديديم آيوروديك جديد و معالجه كنندگان يونانى هنوز آن را به عنوان تقويتى تجويز مى كنند .
    داروى تقويتى با داروى محرك تفاوت دارد گرچه به نظر مى رسد كه هر دو انرژى بخش هستند، تحريك كننده ها مثل كافئين در قهوه ، چاى ، و ديگر نوشابه هاى غير الكلى ، انرژى لازم را بعد از خستگى و افسردگى فراهم مى كنند . از طرف ديگر داروى تقويتى ، انرژى لازم را به تدريج و آهسته در طول هفته ها و حتى ماه ها ذخيره مى سازد و پس از آن بلافاصله افت انرژى صورت نمى گيرد . يك تقويتى مانند سير از طريق چند مكانيزم عمل مى كند مثلا بهبود سيستم هاضمه ، ذخيره غذائى به خصوص براى دفاع عليه هيجانات و يا بالا بردن مقاومت عمومى در مقابل امراض .
    بررسيهاى علمى اخير نظريه مقوى بودن سير را تاءييد مى كند به طورى كه سير مى تواند آثار هيجان را كاهش داده ، ميزان انرژى را بهبود بخشيده ، خستگى را كم كرده ، عمليات و تحرك ورزش را ارتقاء داده و در نتيجه اميد به زندگى را افزايش دهد .
    استرس (stress )
    استرس جزء طبيعى زندگى است . هنگام مواجهه با وضعيتى كه زندگى را تهديد مى كند اعصاب سمپاتيك بدن مسلط مى شوند و اين عمل به آزادى انرژى شتاب مى دهد تا جريان خون را به ماهيچه افزايش دهد و بدن را ظرف مدت كوتاهى آماده قبول فشار بى حد نمايد و اين عكس العمل جنگ و گريز (206) اگر خيلى شديد باشد، شخص هيجان زده را قادر مى سازد كارهاى خارق العاده اى انجام دهد مثل بلند كردن اتومبيل از روى فرد حادثه ديده و يا همانند يك قهرمان نجات همسنگر . در موارد كم اهميت تر از قبيل وضعيت بحرانى شغلى ، خطرات قريب الوقوع (207)و يا فوريتهاى كودكان در منزل نيز به عكس العمل سمپاتيك نيازمند است . تحت شرايط معمولى هيجان اين موقعيها به ندرت رخ مى دهند و با رفع خطر، بدن به حالت آرام ترى در مى آيد و با استراحت ، آرامش ، غذا خوردن و خوابيدن سيستم پارا سمپاتيك مسلط مى شود. در اين مرحله بدن به ساختن ، آماده كردن و ذخيره كردن انرژى براى آينده مى پردازد.
    متاءسفانه بسيارى از ما با مشاهده مشكلات تمدن جديد در حالت سمپاتيك باقى مى مانيم . گذشتگان ما فقط به هنگام اتفاقات خطرناك زندگى از قبيل جنگها و شكار با هيجان سر و كار داشتند و در بقيه موارد، عمر خود را به استراحت مى گذرانيدند . انسان شناسان مى گويند اجداد شكارچى ما سه روز در هفته كار مى كردند و بقيه ايام را به ورزش ، سرگرمى ، موزيك ، رقص ، زندگى خانوادگى و يا مناسك مى پرداختند . اكثريت ما امروزه به ندرت آرامش داريم . بيش از چهل ساعت در هفته در مشاغل پر اضطراب و يا مشكلات خانوادگى به سر مى بريم . ما نه تفريح مى كنيم و نه از ورزش به حد كافى بهره مى جوييم و تفريح ما در حد ناچيزى است مثلا تماشاى تلويزيون ، و نتيجه آن تحليل رفتن قوا، سوء هاضمه ، بى خوابى ، بر هم خوردن سيستم ايمنى ، بيماريهاى مزمن و ديگر اثرات بد حالت سمپاتيك مداوم مى باشند . معالجه آن البته منوط به منظم كردن هيجانات و بالا بردن كيفيت و كميت استراحت و تفريح مى باشد، گياهان و غذاهاى مقوى براى اين حالت و هر وضع ديگرى كه همراه از دست دادن انرژى است ، ضرورت دارد .
    آزمايشات روى حيوانات
    در آزمايشات علمى ، عكس العمل حيوانات در مقابل استرس نشان داده است كه سير اثر بيماريهايى از قبيل خستگى ، ضعف هماهنگى و كم اشتهايى را كاهش مى دهد . به خاطر سختى اعمال اين آزمايشات روى حيوانات به جزئيات آنها نمى پردازم و فقط دعا مى كنم كه اطلاعات كسب شده از اين آزمايشات براى حيوانات و انسان منافع خيلى بيشترى از تحمل رنج حيوانات مورد آزمايش در برداشته باشد . موشهاى مورد آزمايش تحت تنش هاى محيطى و جسمانى و روانى - حتى به طور عادى موجب خستگى و كم اشتهايى و تاءثير ايمنى و كم وزنى و از دست دادن هماهنگى مى باشد قرار دارند .موشهايى كه با آب سير معالجه مى شدند در طول معالجه در مقابل خستگى مقاومت نشان داده و زودتر از موشهايى كه با رژيم غذاى عادى تغذيه مى شدند خستگى را پشت سر مى گذاشتند . ضمنا آنها مقاومت بيشترى در مقابل استرس حاصل از سرماخوردگى داشته و الكل موجود در بدن آنها زودتر برطرف مى گردد.
    كاهش هيجان در غدد فوق كليوى (adrenal)
    دكتر بنيامين لو از دانشكده پزشكى لما لينداى كاليفرنيا اثرات كاهنده استرس سير را مورد آزمايش قرار داد . يكى از معيارهاى استرس بازده غدد مترشحه كه عمدتا عهده دار جنگ و گريز هنگام مواجهه با اوضاع خطرناك زندگى هستند، مى باشد . غدد فوق كليوى مى توانند با ترشح آدرنالين و ساير موادى كه سوخت و ساز را بالا مى برند جريان خون را بهبود بخشيده و ايجاد نيرو نمايند. ميزان اين هورمون ها در خون معيار مناسبى جهت ارزيابى استرسى مى باشد كه شخص متحمل مى گردد.
    دكتر لو دو گروه از موشها را با استفاده از دستگاه تهييج نمود و به يك گروه قبل از آزمايش به مدت يك هفته سير داد و در پايان دوره يك هفته اى استرس (ده دقيقه در ساعت ) ميزان استرس گروهى كه سير خورده بود 5.1 گروه ديگر بود، بنابراين سير در كاهش ميزان استرس توانايى خوبى دارد . البته مشخص نشده است كه مصرف سير راءسا روى غدد فوق كليوى اثر كرده و يا مكانيزم ديگرى كاهش استرس را انجام داده كه به طور غير مستقيم عكس العمل غدد را در كاهش استرس موجب گرديده است .
    استرس و خستگى
    يكى از تظاهرات اوليه استرس ، خستگى است . توانايى حفظ حالت سمپاتيك بدن محدود است . اين حالت پر انرژى ، ناگهان انرژى ذخيره شده را از بين مى برد و در صورت تداوم استرس ، فقدان قواى بدنى را براى ماه ها و شايد سالها به همراه دارد . و اين اعلام بدين معنى است كه چيزى را بايستى در زندگى تغيير داد . آزمايشات بالينى چندى نشان داده است كه سير قادر است خستگى ناشى از استرس را كاهش دهد.
    در آزمايشى موشها تا سر حد امكان شنا كردند، هم در حالت عادى و هم در حالت اعمال استرس قلبى ، بهبود زيادى در زمان حصول خستگى ديده شد.موشهايى كه آب سير و يا روغن سير را براى مدت يك هفته مصرف كرده بودند دو برابر موشهاى معمولى شنا كردند و موشهايى كه مبتلا به استرس قلبى بوده و با سير معالجه شده بودند، هفت برابر موشهاى عادى شنا كردند.
    آزمايش هاى خستگى در انسان (humans in trails fatigue )
    تعدادى آزمايش ضد خستگى روى انسان مخصوصا در كشور ژاپن انجام شد . در اوايل دهه 1980 بالغ بر هزار بيمار از هفت بيمارستان دانشگاهى به كلينيك آمدند كه از خستگى ، افسردگى ، اضطراب شكايت داشتند، همراه ويتامين هاى مختلف شربت سير مصرف كردند و در پايان يك ماه 50 تا 80 درصد اظهار كردند كه بيمارى آنان كاهش يافته . در سال 1982 در دانشكده پزشكى توكيو محققان به 18 بيمارى كه از خستگى و ساير ناراحتى هاى روانى مى ناليدند و زندگى آنها متزلزل شده بود شربت سير و ويتامين دادند . در نتيجه نه نفر از بيماران اظهار مؤ ثر بودن سير را كردند و شش نفر آن را تا حدى مؤ ثر قلمداد كردند فقط سه نفر آن را بدون اثر شمردند.
    علائم زياد استرس (stress of symptoms many the )
    در آزمايش مشابهى در سال 1983 به يك صد و بيست و دو نفر با تشخيص ‍ بيماريهاى گوناگون براى مدت چهار تا هشت هفته شربت سير خورانيده شد . بيمارانى كه سنشان بين بيست تا هشتاد و نه سال بود علائمى مرتبط با استرس ، خستگى ، احساس بيمارى هاى عمومى يعنى علائمى كه طب متداول در بسيارى از موارد براى شرح و درمان آنها مشكلاتى را دارد، مشاهده شد . در زير ليستى از علائم اندازه گيرى شده درج گرديده است ، از جمله : خستگى عمومى و خستگى چشمى (208)، تنگى نفس ، گرفتگى شانه ، (209) سردرد، درد قسمت پايين كمر، (210) ضعف عمومى (211) و قوه باء، يبوست ، سرگيجه ، كم اشتهايى ، كرختى و سردى دست و پا.
    در نتيجه گيرى كلى 2 .85 از بيماران بهبود نسبى كردند. از بيماريهايى كه بهترين نتيجه عايد شد: خستگى با 7 . 90 ، ناراحتى هاى عمومى جسمى با 7.85 ، سردى دست و پا 3.83 و در قسمت پايين كمر 5.82 . به عبارت ديگر خستگى ، ناراحتى هاى عمومى و يبوست از ساير بيماريها بهتر درمان شده بودند. در مجموع علائم ناراحتى هاى مزاجى (212) و اعصاب بهتر از ساير ناراحتى ها بهبود يافتند. بعضى از بيماران فقط به مدت چهار هفته و عده ديگر به مدت هشت هفته سير خوردند كه البته آنهايى كه مدت بيشتر از سير استفاده كردند نتيجه بهترى عايدشان شد . در مطالعه مشابه و گسترده ترى در ژاپن ، به 1050 نفر بيمارانى كه در بين آنها عده اى از بيماران درمان شده قبلى وجود داشتند و از دردهاى متفاوت رنج مى بردند براى مدت چهار تا هشت هفته علاوه بر سير انواع ويتامين ها داده شد، به همان روش فوق الذكر علائم بيمارى ها تحت كنترل قرار گرفت . نتيجه به دست آمده اين بود كه با پيشرفت معالجه بهبود تدريجى مشاهده گرديد و در نهايت بهبود علائم به ترتيب : قابل توجه ، متوسط، خفيف ، هيچ و بدتر توصيف گرديد . جدول زير مراحل بهبود را پس از پنج هفته نشان مى دهد:
    تعداد هفته بهبود بهبود خفيف
    1 2/41 1/18
    2 3/58 3/33
    4 1/67 9/43
    5 4/71 3/52
    بيمارى تخفيف يافته يعنى اينكه علائم بيمارى يا از شديد به خفيف و يا از متوسط به هيچ تبديل شده به طورى كه مشاهده مى شود علائم بيمارى بيش از نصف آنها كاملا بر طرف شده و يا تخفيف يافته است . پژوهشگران دريافتند آنهايى كه براى مدت طولانى ترى ويتامين و سير خوردند از بهبود بيشترى برخوردار بودند . از بين علائم بيماريها بيشترين بهبود شامل ناراحتى هاى خستگى و ضعف عمومى بود.

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    تاریخ عضویت
    Always
    محل سکونت
    Advertising world
    نوشته ها
    Many

     

    حرز امام جواد

     

  3. #12
    مدیرکل انجمنهای نور آسمان vorojax آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jun 2008
    محل سکونت
    همشهری حضرت عشق
    نوشته ها
    7,305
    تشکر
    6
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض RE: قدرت شفابخشى سير

    خستگى ناشى از ورزش ( fatigue induced exercise )
    تاكنون بحث خستگى ناشى از استرس نامشخص بود، اكنون نگاهى به تحقيقى كه سير موجب كاهش خستگى در ورزشكاران گرديده بيندازيم . پژوهشگران ژاپنى تعداد 20 نفر از دانشجويان ورزشكار را انتخاب و آنها را به دو گروه ده نفره تقسيم كردند . به يكى از دو گروه شربت سير و به گروه شاهد داروى مشابه دادند و سپس به هر دو گروه براى سه هفته ، دو تا سه ساعت تمرينات سخت ورزشى دادند . پژوهشگران ميزان خستگى هر دو گروه را، هم از طريق ارزشيابى پرسشنامه اى و هم از طريق آزمايشات طبى و آزمايشگاهى تعيين كردند.
    در پايان آموزش هر دو گروه از خستگى كمترى كه در نتيجه تمرينات بود رنج مى بردند، اما گروهى كه سير مصرف كرده بود به مراتب وضع بهترى داشت . ميزان خستگى بدنى و ضعف پاها در گروه اول به تدريج كاسته شده و در پايان مراحل تست به كلى از بين رفت . عكس العمل كاسه زانو كه با ضربات چكش لاستيكى دكتر نواخته مى شد در گروه اول به تدريج بهبود يافت و در گروه شاهد نيز كاهشى را نشان داد (اينگونه عكس العمل نشانه خوبى جهت خستگى در بدن است ) و در نهايت سير از زياد شدن آنزيم هاى كبد و اسيد لاكتيك كه همراه خستگى توليد مى شود جلوگيرى مى كند.
    استرس وافر stress massive
    سير قادر است ناراحتيهاى حاصله از استرس زياد را كاهش دهد . چنانچه در فصل دهم گفتم در چندين آزمايش سير توانسته است اثر ناراحتى شيمى درمانى را كاهش دهد چرا كه اين نوع درمان اثرات زيادى روى اعضاء بدن مى گذارد و استرس روحى روى بيماران سرطانى در اين مرحله بسيار جدى است .
    در گروهى از زنان كه تحت درمان سرطان تخمدان بودند، سير به ميزان 67 از عوارض جانبى داروها جلوگيرى كرد، در مورد ديگرى مردى كه تحت درمان سرطان سرو گردن بود سير موجب كاهش ضعف و خستگى كه معمولا با اين بيمارى همراه مى باشد،گرديد. پژوهشگران ميزان هورمون هاى ضد استرس غدد فوق كليوى بيمار را اندازهگيرى كردند و دريافتند كه شربت سير مقدار آن را در خون كاهش داده است . اين اثرهورمونى ، مشابه يافته هاى دكتر لو (lau) در آزمايش استرس كه روى موشها انجام شد،مى باشد سالخوردگى و راديكال آزاد free and aging ) (radical
    افزون بر اينكه سير به واسطه جلوگيرى از بروز بيماريهاى زيادى موجب طول عمر مى شود، تحقيقات اخير نشان داده است كه سير قادر است به تنهايى عوارض سالخوردگى را كند نمايد . عمده ترين چيزى كه به تسريع سالخوردگى كمك مى كند، از بين رفتن غشاء سلولى به وسيله راديكال آزاد مى باشد .
    راديكال هاى آزاد مولكول هاى خيلى پر قدرتى هستند كه واكنش زنجيره اى مخربى را در مولكول هاى چربى غشاء سلولها سبب مى شوند .توليد آنها هم ، از سوخت و ساز عادى بدن مى باشد . رژيم غذائى حاوى روغن داغ شده داراى مقدار زيادى راديكال آزاد مى باشد . زمانى كه آنزيم هايى كه با آنها مقابله مى كنند نيز فزونى مى يابند . ويتامين هاى آنتى اكسيدان از جمله ويتامين a و b و e و سلنيوم همگى بر ضد زيانهاى راديكال آزاد عمل مى كنند .
    سير بالقوه داراى مواد ضد راديكال آزاد مى باشد . يكى از آنها سلنيوم است كه به مقدار زياد در سير وجود دارد . ساير تركيبات سير نيز داراى خاصيت آنتى اكسيدان هستند. در پايان كتاب ليستى از منابع علمى حاوى آنتى اكسيدان سير آورده شده است .
    در آزمايشى كه در مورد طول عمر موشها انجام شد، موشهايى كه از رژيم غذائى سير استفاده كرده بودند؛ بيشتر از موشهايى كه از رژيم عادى استفاده كرده بودند، عمر كردند. محققين دريافتند كه اين امر ممكن است به علت آنتى اكسيدان موجود در سير باشد و كم شدن فعاليت راديكال آزاد و فعاليت آنزيم هاى آنتى اكسيدان موشهاى تحت درمان با سير، بيان كننده اثر آنتى اكسيدان موجود در آن ، باشد . ضمنا آزمايش نشان داد كه سير از فراموشى زياد حاصله در كهنسالى جلوگيرى مى كند
    اثرات طول عمر به حيوانات آزمايشگاهى محدود نمى شود . برابر گفته دكتر جان هاينرمن (heinerman john .dr ) در كتاب منافع درمانى سير the) (garlic of benefit healing جامعه شناس فقيد بل بون بيرد belle ) (beard boone در مورد 8500 نفر از كسانى كه بالغ بر صد سال سن داشتند بررسى كرد . آن خانم طبق اطلاعاتى كه در مورد عادات غذا خوردن آنها به دست آورد بين آنها دو غذاى شاخص سير و پياز را مشخص ‍ نمود . (213)
    تحقيقات انجام شده در اين فصل حاكى از اين است كه سير خيلى بيشتر از يك دارو براى معالجه بيمارى مى باشد . سير به معنى واقعى كلام يك تقويت كننده است ، باعث افزايش انرژى ، زندگى متعالى و سلامت عمومى مى باشد كه طى هفته ها و ماه ها و سالها به تدريج حادث مى شود .
    فصل دوازدهم :تركيبات سير
    با وجودى كه پزشكان و مردم دنيا طى مدت 25 قرن مى دانستند كه به وسيله بريدن و يا له كردن سير خاصيت آن ظاهر مى شود . فقط در پنجاه سال اخير دانشمندان رمز شيميايى آن را كشف كردند . مطالعات شيميايى تاءييد كرده است كه سير گياه عجيبى است و ديگر داروهاى معجزه گر قرن بيستم را تحت الشعاع قرار داده است . سير حاوى بالغ بر سى نوع تركيبات فعال دارويى مى باشد . تحقيقاتى كه تاكنون انجام شده موارد استفاده آن را بين اهالى بين النهرين ، مصر، يونان قديم ، روم و چين مشخص كرده است . امروزه دانشمندان روشهاى بيوشيمى را كه سير در معالجه بعضى از بيماريهاى جديد و جدى از جمله بيماريهاى قلب و عروق ، سرطان و نارسايى هاى مزمن سيستم ايمنى كمك مى كند، شناسايى كرده اند .
    معماى شربت جالينوسى (syrup s galen of secret the )
    براى اولين بار شيمى دانان از سال 1844 ميلادى كه تئودور ورتهايم (214) آلمانى روغن سير را از حبه هاى آن به دست آورد، آن را مورد استفاده قرار دادند . او با جوشانيدن سير له شده در آب و جمع آورى بخار خنك شده و جدا سازى روغن فرار (215) كه همراه بخار از آن خارج شده بود آن را به دست آورد . روغن به دست آمده داراى بوى تند گوگرد بود، لذا او نام آن را آليل سولفور انتخاب كرد . البته پيشوند آليل از كلمه لاتين سير يعنى allium گرفته شده است و آن پيشوند هنوز به تركيبات مختلف به دست آمده از سير، متصل مى شود .
    ورتهايم رمز شيميايى و كليدى براى بو و بسيارى از اعمال شيميايى نهفته در تركيبات گوگردى سير را كشف نمود .
    در سال 1892 شيميدان ديگرى از آلمان به نام اف . دبليو. سملر (216) در دهه 1940 چندين تركيب حاوى گوگرد را در سير كشف نمود، اما بزرگترين دستاور تحقيقى در دهه 1940 به عمل آمد طى آن دهه پژوهشگران شركتهاى دارويى در ايالات متحده آمريكا و سوئد، سه تركيب به نامهاى آلى ئين ، آلى ناز و آلى سين را كشف كردند . واكنشهاى اين سه تركيب توجيه بسيار خوبى براى درك پماد سيرى است كه جالينوس حكيم يونانى براى درمان و نجات جان بسيارى از گلادياتورها به كار برد، مى باشد .
    آلى ئين از اساسى ترين تركيبات سير مى باشد . آلى ئين فاقد بو مى باشد و مقدار آن 25 .0 وزن كل سيرى است .آلى ناز آنزيمى مى باشد كه به نظر مى رسد نقش آن شكستن آلى ئين و ديگر تركيبات موجود در سير به هنگام خرد كردن و له نمودن سير باشد . آلى ناز در سير خرد شده با آلى ئين تركيب شده و تشكيل آلى سين را مى دهد . آلى سين تركيبى است كه باعث بروز بوى شديد و طعم تند سير پس از بريدن سير تازه مى شود . آلى سين داراى توان بالقوه دارويى بر عليه باكترى ها، ويروس ها قارچ ها، كپك ها و ساير ارگانيزم ها مى باشد .
    از نقطه نظر گياهى تغيير آلى ئين به آلى سين جنبه دفاعى دارد . اگر يك قارچ و يا ويروس گياهى و يا باكترى ديگرى به سير حمله ور شود، آسيب وارده به آن موجب ترشح آلى سين و از بين بردن مهاجم مى گردد. به همين ترتيب اگر حشره و يا حيوان ديگرى به سراغ سير برود، به مجرد شكستن پوست سير طعم و بوى آلى سين و اثر سمى (217) بودن ، آنها را وادار به عقب نشينى مى كند. آلى سين حشره كش قوى مى باشد .
    بهترين راه استخراج آلى سين از سير، بريدن و له كردن سير و خوابانيدن آن براى چندين ساعت در آب و الكل مى باشد و اين عينا همان روشى است كه جالينوس سير را جهت پوشش زخمهاى گلادياتورها به كار مى برد ( او سير له شده را در اتانل قرار مى داد ) لذا او آنتى بيوتيك سير را آزاد و براى جنگ با عفونتها روانه مى كرد، او اين عمل را حدود 1600 سال قبل از كشف ميكروب و آنتى بيوتيك انجام داده است .
    شكستن آلى سين (allicin of down breack the )
    براى ده ها سال دانشمندان آلى سين را جزء فعال دارويى سير مى پنداشتند و تحقيقات زيادى در مورد خواص ضد ميكروبى ، ضد قارچى و ضد سرطانى آن انجام داده اند . كشفيات جديد انجام شده اجزاء تركيب كننده سير را به چهارصد قلم رسانيد كه لااقل بالغ بر سى قلم آنها داراى خواص ‍ دارويى مى باشند . اكثر خواص دارويى اجزاء سير ناشى از شكستن آلى سين آن است .
    اثر دارويى آلى سين در سير تازه بينهايت اهميت دارد . در حالى كه بسيار هم ناپايدار است . بيش از 2/1 خواص آن بعد از سه ساعت در حرارت عادى منزل كاهش يافته و پس از بيست و چهار ساعت تمام آن مضمحل مى شود . در حرارت بالاتر از جمله ، پختن در كمتر از بيست دقيقه دگرگون مى شود . دگرگونى آلى سين موجب توليد تركيبات ديگرى مى شود كه تاكنون بالغ بر بيست تركيب با خواص متفاوت شناخته شده است .
    شكسته شدن آلى سين ، سير را به يك داروى با خواص جديد تبديل مى كند . اين فرآيند به تهيه ضماد طبى جالينوس كمك مى كند و شاهدى براى اثبات نبوغ گياه شناسان اوليه مى باشد زيرا كه آنها سير را يك شب در اتانل مى خيسانند و روز بعد اتانل نه تنها حاوى آلى سين بلكه حاوى محصولات با ارزش ديگرى نيز بود .
    تركيبات گوگردى (compounds sulfur )
    آلى سين و فرآورده هايى كه از شكسته شدن آن حاصل مى شوند همگى به شكلى حاوى عنصر گوگرد مى باشند كه به آسانى با سيستم آنزيمى بدن انسان تعامل نشان مى دهند. اين تركيبات گوگردى عامل ايجاد بوى سير مى باشند .(خواه آن را روى ميز برش دهند يا بعد از خوردن سير با غذا، همراه عرق بدن و يا از دهان كسانى كه مرتبا سير مى خورند استشمام مى شود . ) در مورد بوى سير در فصل سيزدهم توضيح داده خواهد شد . ولى فعلا مى دانيم كه بوى سير نشان دهنده تاءثير خاصيت دارويى سير در بدن مى باشد كه آن را در برابر سرطان ، بيمارى هاى قلبى ، عفونت ها و سموم حفظ مى كند . سير يكى از غنى ترين سبزيجات حاوى گوگرد است . در جدول 1 12 بيشتر تركيبات سير كلمه آليل را يدك مى كشند و حاوى مولكول گوگرد مى باشند .
    تركيبات گوگردى سير حاوى ساختارهايى از اكثر آنزيم ها و هورمون هايى است كه كار بدن را مخصوصا در مراحل سم زدايى و عكس العمل سيستم ايمنى تنظيم مى كند . در فصل هشتم چگونگى تحريك سيستم ايمنى توسط اين تركيبات توضيح داده شد . در فصل نهم ديديم كه چگونه تركيبات سير كلسترول را از بين مى برند و خون را رقيق مى كنند و همانند آنتى اكسيدان عمل مى كنند . در فصل دهم چگونگى نقش تركيبات سير در جهت مقابله با سرطان بيان شده است . شباهت كلى كه بين تركيبات گوگردى وجود دارد اين است كه آنها روى پروستاگلاندين ها، (218) اسيدهاى چربى كه فشار خون را تنظيم مى كنند، متابوليسم ، درجه حرارت ، بارورى و تقسيم سلولى تاءثير مى گذارند، در مواردى هم مثل سرطان ، آسم ، تشكيل لخته در خون كه فعاليت پروستا گلاندين افراطى شود، تركيبات سير بر ضد آن وارد عمل مى شوند.
    جدول تركيبات سير
    چنانچه از جدول صفحه 156 مشاهده مى شود اكثريت عناصر دو نقش و حتى بيشتر دارند . بيشترين نقش را در جدول آلى سين دارد كه علت آن را مى توان توجه و مطالعات زياد انجام شده روى آن دانست . پس از آن بيشترين مطالعات روى اجوئن صورت گرفته است و نقش گسترده اى دارد . دانشمندان وجود اجوئن را در سير در اواسط دهه 1980 شناسايى كردند. براى يافتن آن از حرارت زياد و حلال هاى شيميائى استفاده شده است به طورى كه بعضى از نويسندگان مشهور اشاره كرده اند. در توليدات معمولى سير اجوئن (اهوئن ) وجود ندارد . ولى اخيرا پژوهشگران وجود اجوئن را در محصولات روغنى تجارى سير وتركيبات تازه آن گزارش كرده اند . عناصر ياد شده ممكن است نقش هاى بيشترى را هم داشته باشند ولى تاكنون روى آنها تحقيق نشده است البته بعضى از عناصر اصلى سير تاكنون شناخته نشده اند و بايد توجه داشت كه تمام عناصر ياد شده در تمام اشكال سير وجود ندارد . در فصول چهاردهم و پانزدهم من بعضى از اشكال آنها را توصيف مى كنم و در ضمن موارد استفاده مناسب از هر يك را براى حالات مختلف توضيح خواهم داد جدول 1 12: تركيبات فعال و متعدد شناخته شده
    .
    سير و نقش آنها . تمام عناصر در تمام گونه هاى سير وجود ندارند .
    عناوين آنتى بيوتيك ضد سموم ضد سرطان آنتى اكسيدان كم كننده قند خون كم كننده كلسترول رقيق كننده خون محافظ كبد
    ajoen * * * * *
    allicin * * * * * *
    alliin * *
    allixin * *
    mercaptan allyl * *
    thiosulfinate methyl allyl *
    trisulfide methyl allyl * *
    disufide propyl allyl *
    disulfide diallyl * * *
    sulfid hepta diallyl *
    sulfide hexa dially *
    sulfide penta dially *
    sulfide dially *
    sulfide tetra dially *
    sulfide tri dially * * * *
    disulfide dimenthyl *
    sulfide tri dimethyl *
    disulfide dipropyl *
    ajoene methyl *
    allyl methyl
    thiosulfinate *
    sulfide propyline *
    dithiin - 3. 1- h 4 - vinyl - 2 *
    dithiin - 2 , 1 _ 4h - viny - 3 *
    cysteine allyl _ s * * * *
    sulfox cystein ally _s *
    ide
    cysteine mercapto ally _ s *
    كل حقايق بيان نشده است (in not are facts the all )
    دانشمندان اعتقاد دارند كه بعضى از اثرات دارويى سير بستگى به تركيباتى از سير دارد كه تاكنون شناسايى نشده اند . براى مثال : همان طور كه دانشمندان در كنفرانس ساليانه گياه درمانى در شهر مونيخ آلمان در سال 1993 تشريح كردند چگونگى استعداد سير در پايين آوردن كلسترول خون و دادن آرامش به ماهيچه ديواره رگ ها به وسيله اين تركيبات شناخته شده ايجاد نشده است . آنها صرفا مى دانند كه تركيبات حلال در آب باعث آن شده اند . بنابراين تمام خواص شيميائى سير گفته نشده است و در ده سال آينده با آزمايش و كشف خواص دارويى سير بسيارى از اثرات آن كشف خواهد شد .
    آخرين كلمه در مورد تركيبات سير: خواص جمعى سير بيش از اثر هر يك از تركيبات به تنهائى مى باشد . تركيبات با هم اثر مى كنند و نقش نهايى را پديد مى آورند.
    فصل سيزدهم : عوارض جانبى و موارد منع مصرف (219)
    نويسندگان تعداد زيادى از بيماريها را كه سير براى آنها مفيد است عنوان كرده اند ولى معايب سير را مستور داشته اند .
    نيكلاس كال پپر (1655 ميلادى )
    مسموميت و عوارض جانبى يكى از تخصص هاى حرفه اى من است و در اين مورد به طور گسترده مكرر براى پزشكان نامه نوشته و براى عموم مردم سخنرانى كرده ام . من عكس العمل داروهاى گياهى را در سه گروه طبقه بندى كرده ام : مسموميت ، عوارض جانبى و ناسازگارى .
    مسموميت
    مسموميت ، عكس العملى است كه به بيمارى جدى و يا مرگ منتهى مى شود كه درباره داروهاى گياهى بسيار نادر و در مورد سير تاكنون مشاهده نشده است . داروهاى گياهى معمولا كمتر از داروهاى متداول مسموميت زا هستند. عكس العمل متضاد كليه داروهاى تجويز شده عامل بسترى شدن حدود 8 از بيماران بالغ بر دو ميليون نفر در سال مى باشد ساليانه حدود 100000 نفر توسط داروها هلاك مى شوند. حتى داروهاى بدون نسخه (220) ساليانه به ده ها هزار انسان صدمات جدى وارد و يا آنها را هلاك مى كند. در مقام مقايسه با آن ، گزارش مرگ و مير كه از ناحيه داروهاى گياهى ، دريافت شده است بسيار نادر و به تحقيق ساليانه به يك مورد هم نمى رسد . اطلاعات به دست آمده از يك مركز كنترل سموم حاكى است حتى كاتالوگى كه عكس العمل داروهاى گياهى را نشان دهد وجود ندارد . در كتاب a.m.a (221) كه درباره گياهان سمى و آسيب رسان توسط مؤ سسه دارويى آمريكا منتشر شده است تعداد آنها به حد انگشتان دست مى رسد و صدمه عمومى آنها فقط روى افرادى كه حساسيت دارند در حد ناچيزى مى باشد . چنانچه بعدا خواهيم ديد سير بالقوه قادر به ايجاد مسموميت نمى باشد مگر اين كه كسى آن را بيش از اندازه بيش از يك كومه در روز و آن هم براى مدت زياد بخورد . سازمان غذا و داروى ايالات متحده آن را به عنوان s.a.r.g(222) (ماده سالمى براى مصرف غذائى ) نامگذارى كرده است .
    زياده روى در مصرف سير ( it overdoing )
    خطر واقعى از مسموميت جدى توسط سير وقتى است كه كسى روزانه چندين كومه سيرخام و يا به همان مقدار آب سير را براى مدتى طولانى صرف نمايد . در چندين آزمايش كه روى حيوانات انجام شده ، نشان داده شده است كه تجويز مقدار زياد سير خام ويا آب سير موجب ناراحتى پوشش معده ، جذب ضعيف غذا، انهدام باكترى هاى مفيد در روده ، بد كار كردن كبد و كم خونى گرديده است . اين آزمايش ها به طور عمدى و با تغذيه اجبارى حيوانات انجام شده است .در مورد انسان مشكلى را موجب نمى شود چون ناراحتى حاصله از خوردن سير قبل از ايجاد آسيب جدى ، او را وادار به عدم اجراى مجوز داده شده مى نمايد . پزشكان ايالات متحده تحقيقى را با آب سير خام جهت درمان بيمارى سل در اوايل قرن انجام دادند . پس از تجويز مقدار زياد سير پياپى معادل چند كومه سير در روز بيماران را به عارضه كم خونى (223) مبتلا كرد بعضى از بيماران روزانه دو كومه سير به صورت افشره مى خورند و هيچگونه اثر بيمارى در آنها ديده نمى شود، ولى اين براى كوتاه مدت (يك ماه يا كمتر ) مى باشد .بنابراين مشكل اصلى از اين تفكر ناشى مى شود، اگر مصرف كم سير مفيد است ، پس مصرف زياد آن در دراز مدت مفيدتر خواهد بود!!
    عوارض جانبى
    هر گياهى كه به عنوان دارو مصرف مى شود و توانايى زيادى براى درمان دارد به همان نسبت داراى عوارض جانبى مى باشد . از آنجايى كه سير دارويى بالقوه قوى است ، به طور حتم قادر است عوارض جانبى نيز ايجاد كند، از همه مهمتر محرك معده ، بوى آن به هنگام تنفس ، محرك پوست و حتى سوختگى پوستى ، مى باشد .هر كس كه مقدار زيادى از آن را براى مدت طولانى استفاده كند آن را تجربه خواهد كرد .

  4. #13
    مدیرکل انجمنهای نور آسمان vorojax آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jun 2008
    محل سکونت
    همشهری حضرت عشق
    نوشته ها
    7,305
    تشکر
    6
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض RE: قدرت شفابخشى سير

    عوارض جانبى سير
    عوارض استفاده زياد از سير در مدت طولانى عبارتند از:
    1 اسهال
    2 نفخ معده
    3 بر افروختگى صورت
    4 تحريكات معده
    5 سر درد
    6 سوزش مرى
    7 داغى بدن
    8 ميل جنسى مفرط
    9 ناخوابى
    10 تهوع
    11 ضربان تند قلب
    12 تاول پوست
    13 ناراحتى پوست
    14 استفراغ
    سوختگى ناشى از سير (224)
    اغلب عوارض جانبى سير كه از استفاده متداول آن عايد مى شود سوختن پوست بدن است و اين امر در بين كارگران رستوران ها كه مقادير زيادى را پاك مى كنند، متداول است ، به ويژه در ممالك آسيائى . سوختن جدى ديگرى هم زمانى پيش مى آيد كه به عنوان درمان خانگى از آن استفاده مى شود كه حتى گياه شناسان هم اگر آن را به طور نادرست به كار گيرند، از آسيب حاصله در امان نخواهند بود. زنى را مى شناسم كه شنيده بود ضماد سير براى سرماخوردگى سينه مفيد است لذا سير له شده را مستقيما ريو سينه كودك ده ماهه خود قرار داد، كه ناگهان كودك بناى گريه و فرياد گذاشت و يك لايه از پوست سينه او تاول زد .
    گياه شناس انگليسى را مى شناسم كه ضماد سير را يك شب روى زگيل خود قرار داد و روز بعد دچار سوختگى درجه سه گرديد . در حالى كه بافت هاى اطراف زگيل صدمه ديده بودند او هيچ احساس ناراحتى زير بانداژ را نداشت . در فصل چهاردهم خواهيم ديد ضماد سير را بايستى با احتياط روى بدن قرار داد، آن هم براى مدت كمتر از بيست دقيقه . گزارش حاكى از اين است كه پنج نفر بيمار در هنك كنگ پس از اين كه ته سير تازه بريده شده را جهت مداواى قارچ ها و ديگر عفونت ها روى كشاله ران ، گردن ، دست و پا و صورت ماليدند دچار تورم در آن قسمت ها شدند. البته ناراحتى آنها به حد مورد ذكر شده قبلى نبود ولى آنقدر بود كه براى برطرف كردن ورم به دنبال كمك هاى پزشكى بروند.
    موارد منع مصرف (contraindications )
    در مورد بعضى از بيمارى ها نبايستى سير به عنوان دارو مصرف شود . به ليست موارد منع شده مراجعه نمايند .
    افرادى كه داراى ناراحتى هاى زيرين هستند به هيچ وجه نبايستى مقدار زياد سير را براى مدت طولانى استفاده كنند:
    1 تورم حاد inflammation acute
    2 ديابت شكننده diabets britlle
    3 خشك شدن بدن dehydration
    4 كمى قند در خون hypoglycemia
    5 جراحى قريب الوقوع surgery impeding
    6 ناخوابى insomnia
    7 اعضاى پيوندى transplant organ
    8 نفاط تاول كوفتگى كودكان pemphigus
    9 - استفاده از داروهاى رقت خون drugs thinning _ blood of use تورم
    در طول تاريخ نويسندگان به هنگام تورم رعايت احتياط زياد را در استفاده از سير لازم دانسته اند .زمانى بيمارى داشتم كه به مدت 20 سال از آرتروز رماتوئيدى (225) رنج مى برد، نامبرده داراى گونه افروخته ، دست و پاى گرم و طبعى آتشى بود كه با رژيم غذائى روزه كوتاه مدت با سبزيجات و آب درمانى (راه رفتن در آب سرد استخر ) بر ناراحتى خود غلبه كرد . قبل از مراجعه به من در كتاب ها خوانده بود كه سير براى مداواى آرتروز مفيد است و به طور سنتى مورد استفاده قرار داد اما او نمى دانست كه منظور مصرف داخلى نبوده است . از مشمع و ضماد سير مى توان براى درمان دردهاى شديد به عنوان ضد تحركات پوستى استفاده كرد و اين امر جريان خون را به ناحيه درد هدايت كرده و ممكن است درد را برطرف كند . خانم مذكور از كپسول هاى پودر سير حدود يك هفته مصرف نمود، درد آرتروز او به قدرى شديد شد كه تصميم به خوردن داروهاى درد كش گرفت كه براى ده سال آن را نخورده بود . زمانى كه خوردن سير را متوقف كرد، درد ظرف يك روز فروكش كرد و به حالت قبل از بحران برگشت .
    كمى قند خون ديابت شكننده (226)
    سير موجب كمى قند خون مى شود و بنابراين ممكن است كمك خوبى به ساير روش هاى درمانى براى اكثر ديابت ها باشد . در مورد ديابت شكننده يا تنك بايستى آن را به مقدار معين و تحت نظر پزشك مصرف نمود. چون در اين حالت مقدار قند شناور است ( گاهى بالا و گاهى پايين ) . تجويز مقدار زياد سير ممكن است قند خون را بى موقع كاهش دهد كه عامل ايجاد سكته ناشى از كمى قند در خون ، گردد. در اين مورد در فصل پانزدهم بيشتر توضيح داده خواهد شد .
    كمى قند خون به معنى كمبود غير معمول قند در خون است كه ممكن است در مراحل اوليه باشد و يا بيمارى هاى ديگرى نيز با آن همراه باشد در افراد با قند كم خون ممكن است آثار ناراحتى هاى عصبى از جمله سر سبكى (227) تپش قلب و گاهى اختلالات روانى و رفتار نامناسب مشاهده شود . اگر تشخيص كمى قند خون در شما داده شده است ، بايستى از خوردن سير زياد به خصوص سير خام خوددارى كرده و در صورت تمايل زياد حتما تحت نظر پزشك مصرف شود .
    تاول ناشى از سيستم ايمنى (228)
    اين پديده تقريبا از موارد نادر اختلال در خود ايمنى است كه در آن سيستم ايمنى موجب ايجاد زخم در پوست و در مخاط غشايى مى گردد. پزشكان مى دانند كه داروهاى حاوى تركيبات گوگرد همان گوگردى كه قدرت زيادى به تركيبات سير مى بخشد قادر است تاول فوق الذكر را به وجود بياورد. بيماران داراى اين شرايط بهتر ا: است از خوردن پياز، سير، تره فرنگى و ديگر گياهان اين خانواده خوددارى كنند.
    رقيق كنندگان خون
    همان طور كه در فصل نهم ديديم سير بالقوه رقيق كننده خون است و حتى اگر به مقدار رژيمى باشد . كسانى كه داروهاى رقيق كننده خون مى خورند از جمله بعد از حمله قلبى و سكته مغزى و لخته شدن خون در رگ ها، خوردن سير به مقدار زياد منوط به اجازه پزشك معالج است . چون سير مى تواند عوارض جانبى داروها را تشديد كند . اثر عوارض جانبى داروهاى رقيق كننده خون اكثرا از علل اصلى بيمارى است كه افراد را راهى بيمارستان مى كند.
    جراحى قريب الوقوع
    اگر شما عمل جراحى در پيش داريد لازم است يك هفته قبل از عمل از خوردن سير خوددارى كنيد . سير رقيق كننده خون بوده و زمان انعقاد خون را به تعويق مى اندازد . مساءله انعقاد خون در جراحى جهت جلوگيرى از خون ريزى در حين جراحى و بعد از آن از اهميت زيادى برخوردار است .
    پيوند عضو
    پس از پيوند عضو، معمولا سيستم ايمنى به بافت هاى پيوند شده حمله ور مى شود، درمان دارويى استاندارى بايستى جهت جلوگيرى از حمله فوق الذكر اعمال شود . سلول هاى كشنده طبيعى بدن عامل اصلى برگشت مكانيزم هستند و چنانچه در فصل هشتم ديديم ، سير به طور جدى موجب افزايش فعاليت اين سلول ها مى گردد. بيماران پيوند عضوى نبايستى بدون نظارت پزشك حتى به مقدار كم سير بخورند .
    احتياط در مصرف سير
    برخى از اطباء مشهور نكاتى در مورد سير به شرح زير عنوان كرده اند:
    بقراط حكيم در سال چهارصد قبل از ميلاد
    پدر طب غربى اخطار كرده است كه سير: باد آور، توليد كننده حرارت در سينه ، سنگينى سر، بدتر كردن و افزايش درد موجود و نيز زياد كننده ادرار است .
    ديوسكرايدز پنجاه سال بعد از ميلاد
    مؤ لف مشهورترين كتاب گياه شناسى اعلام خطر كرده است كه : سير مى تواند از طريق خشك كردن بافت ها به ديواره معده صدمه زده و موجب تشنگى مفرط گردد .
    پلى نى ، پنجاه سال بعد از ميلاد (pliny )
    بزرگ طبيعى دان روم اعلام كرده است كه سير مى تواند بينايى چشم را تار كرده ، ايجاد گاز نموده ، به معده صدمه زده و تشنگى مفرطى را موجب شود.
    جالينوس ، 200 سال بعد از ميلاد
    بزرگترين طبيب يونانى روم با امكان ايجاد عوارض جانبى از جمله تحريكات و خشكى اخطار داده و پيشنهاد كرده است كه جهت كم كردن تندى سير بايستى آن را پخت و يا كمى آن را جوشانيده و سپس مصرف نمود.
    ابو على سينا هزار سال بعد از ميلاد
    اين پزشك برجسته ايرانى سير را عامل توليد گرما و خشكى دانسته و فرموده است كه سير خام براى سيستم اكثريت انسان ها بسيار قوى است . او پيشنهاد كرده كه سير را بايستى پخت و يا آن را با شير ميل كرد .
    جان جرارد، 1600 سال بعد از ميلاد (gerard john )
    جرارد بزرگترين كتاب گياه شناسى را به زبان انگليسى نوشت . او اخطار كرده است كه سير مى تواند در بعضى افراد گرماى بيش از حد توليد كند . او گفت ايجاد فساد (229) در خون و تيرگى (230) آن از نقش پيچيده سير است .
    نيكولاس كال پپر، سال 1650 بعد از ميلاد
    كال پپر بر عليه مصرف زياد سير اعلام خطر كرده و گفته است كه در افراد با طبع گرم و خشك باعث بدتر شدن وضع آنها مى گردد . او به خصوص در مورد خاصيت خشك كنندگى سير اخطار كرده است و نوشته است مقدار زياد مصرف داخلى بايد با احتياط انجام شود .
    دكتر ويليام كوك (231)سال 1869 بعد از ميلاد
    مشار اليه هم مثل پزشكان متخصص قبل از خود اخطار كرد كه سير مى تواند باعث تحريك زياده از حد، بر افروختگى صورت و سردرد گردد. به هنگام تورم پا و تحريكات شديد نبايستى به مصرف داخلى برسد. هرگز نبايستى براى مدت زيادى خورده شود.
    عدم سازگارى : (232)داستان خود من
    مبحث ديگرى از اثرات جانبى گياهان ، ناسازگارى بين انسان و آنها مى باشد. جهت روشن شدن مطلب ، داستانى كه براى من پيش آمده بيان مى كنم :
    زمانى خواستم توانايى خودم را در خوردن سير امتحان كنم . چون من داراى طبعى گرم هستم در مورد خوردن سير بايستى احتياط نمايم . در حالى كه ديگران جهت خوابيدن بيرون از منزل دو عدد پتو لازم دارند من حتى ملافه را هم كنار مى زنم . در يك روز سرد پاييزى كه مردم كت هاى خود را آماده پوشيدن مى كنند، من هنوز پيراهن آستين كوتاه مى پوشم . خاطر نشان مى كنم كه من آخرين سال هاى چهل سالگى خود را مى گذرانم . كلسترول و ترى گليسيريد خون من همه ساله در حال بيشتر شدن بود و اين در حالى بود كه من ورزش معمولى را اعمال مى كردم و از رژيم غذائى سالم استفاده مى كردم . مردان خانواده من در خطر ابتلاى به مشكلات قلبى هستند، من تصميم گرفتم جهت معالجه كلسترول بالاى خود سير بخورم و با يك حبه سير پخته با هر غذاى روزانه و گاهى هم نصف تا يك حبه سير خام كه به ظرف سوپ يا برنج خود اضافه مى كردم شروع شد . زمانى رسيد كه من پنج حبه سير خام يا پخته مى خوردم .
    ظرف چند روز اثرات تقويتى سير را احساس كردم (به فصل يازدهم رجوع شود ) و متوجه شدم كه مقدارى از مخاط جمع شده خون من صاف شده كه به نظر من خيلى خوب بود، بنابراين من مداومت كردم و آثارى از آن پديدار شد . با وجودى كه من آگاهانه آن را اجرا مى كردم در ابتدا اين اثرات را به خوردن سير ارتباط ندادم . اولين چيزى كه متوجه شدم ناراحتى روانيم بود كه با خشكى بدنم در حين انجام مراقبه (233) و عبادت همراه بود، ناخوابى اندكم كمى بيشتر شد و اين امر براى چند هفته دوام يافت و من تا حدى به آن عادت كردم . جهت ملاقات پزشك معالجم پنج روز وقت داشتم كه طى اين مدت بسيار ناراحت بودم و مشار اليه كه متخصص ‍ درمان هاى طبيعى بود دستور كم خوردن سير را داد و من هم خوردن سير را كاهش دادم و اكنون مى دانم چه بايد كرد و سير را بسيار دوست دارم .
    چند هفته بعد از آن كه با كمك متخصص گياهى ، خشكى ديواره روده من بهبود يافت چند روزى مجددا شروع به خوردن مقدار زيادى سير نمودم . در همين هنگام شانه ها و دنده هاى من در موقع ورزش صدمه ديد و تورم مختصر در بين دنده ها كه التهاب عصب بين دنده (234) ناميده مى شود، به وجود آمد . با مصرف چند روز سير به مقدار زياد (پنج حبه سير پخته در طول روز ) عصبانيت من شديت يافت كه خوابيدن ، كار با ماشين تحرير و بلند كردن اشياء با دست چپ را براى من مختل كرد و همواره درد داشتم و فهميدم كه مشكل از كجا پيدا شده است ، حرارت حاصله از خوردن سير موجب وخيمتر شدن تورم گرديده بود . به متخصص طب سوزنى مراجعه كردم و او به روش كاسه اندازى به پشت من جهت بيرون كشيدن حرارت و گنديدگى ناحيه متورم با زدن سوزن مرا درمان كرد من هم خوردن سير را متوقف كردم كه ظرف مدت دو روز همه چيز روبراه شد و من عمل سوزن زدن را براى مدت يك هفته ادامه دادم تا ناآرامى و بى خوابى خاصله از خوردن سير طى اين مدت رفع گردد . اكنون من مى توانم روزانه از نصف تا يك حبه سير را تحمل كنم ولى گاهى به قطع دوره اى كامل آن اقدام مى كنم .
    سيستم هاى سنتى
    داستان من حاوى درس هايى مى باشد و جهت معرفى ناسازگارى هاى سير بسيار مفيد است .مهمتر از همه اين كه اكثر آثار وارده بر من هرگز جزو عوارض جانبى سير محسوب نشدهاست . شخصى سيستم پزشكى غرب را با در نظر گرفتن اكثر گياهان دارويى نوشتهاست ولى از خونريزى راست روده و التهاب عصب بين دنده اى كهعامل آن سير باشد چيزى بيان نشده است . هر كسى آموزش هاى سنتىمثل روش چينى ها و ايوروديك و يا طب يونانى را فرا گيرد، بلافاصله طبق روش هاىمعمول سيستم خود آنها را ناشى از حرارت تشخيص مى دهد و جهت رفع حرارت يك روشمتمايل به رژيم غذائى سرد و مرطوب را توصيه مى كند . (جهت آگاهى بيشتر از اينسيستم ها به فصول دوم ، سوم و چهارم مراجعه نماييد ) . فردى با مزاج سرد هرگز اينمشكلات را نخواهد داشت ، تجويز مقدار زيادى سير براى آنها مفيد خواهد بود . در زيركسانى را كه عدم سازگارى با مصرف سير دارند معرفى مى كنم . اگر شما گرفتارازدواج ناسازگار بوده ايد و كسى را كه به آن دچار است مى شناسيد آن وقت متوجهناراحتى بالقوه اى كه در اينجا وجود دارد مى شويد كمبود يين به روش چينى (yindeficient chinese )
    .
    متخصصان درمان هاى سنتى چينى گفته اند سير براى بيمارانى كه علائم بيمارى كمبود يين دارند منع مصرف دارد . افراد در اين شرايط احساس ‍ ضعف و شعله ور شدن دارند و ممكن است داراى ظاهرى نحيف ، سرگيجه ، لكه در جلوى چشم ، رگ بسيار نازك مثل نخ ، علائم حرارت و تشنگى و خشكى بدن ، عرق ريزى شبانه ، بى خوابى و بى قرارى ، دست و پاى داغ ، صورت بر افروخته و ضربان تند قلب باشند . اين علائم ممكن است با بيمارى هاى خاصى همراه باشد . زمانى كه چند تا از علائم به عنوان الگو ظاهر شد ، خوردن سير وضع را بدتر مى كند . افراد ديگر با داشتن حرارت از جمله دست و پاى داغ ، صورت برافروخته ، ضربان تند، تنفر از حرارت ، خواستار غذا و نوشيدنى خنك ، ممكن است تحمل خوردن سير به مقدار كم را داشته باشند .جهت اطلاع بيشتر از پزشكى چينى به فصل دوم مراجعه كنيد.

  5. #14
    مدیرکل انجمنهای نور آسمان vorojax آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jun 2008
    محل سکونت
    همشهری حضرت عشق
    نوشته ها
    7,305
    تشکر
    6
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض RE: قدرت شفابخشى سير

    آيورودا و نوع پيتا (type pitta and ayurveda )
    در مورد آيورودا يعنى طب سنتى هندى در فصل سوم بحث شد . در اين سيستم تجويز خوردن سير براى افراد با طبع پيتا منع شده است به خصوص زمانى كه عدم تعادل پيتا وجود دارد پيتا در آيورودا مانند حرارت در طب چينى است اما خيلى با آن يكسان نيست . افراد با طبع پيتا داراى بشره قرمز، لثه هايى كه به آسانى دچار خونريزى مى شوند، ادرار زرد تيره رنگ ، اسهال با احساس سوزش ، ظاهر بحث انگيز و نبض محكم كه مانند سيم احساس مى شود، مى باشند . اين گروه بايستى غذاهاى سرد و مرطوب ميل كنند و از خوردن ادويه تند مثل سير پرهيز كنند.
    طبايع چهارگانه (humors four the )
    سيستم چهارگانه يونان ، عرب و ايران بيماران را به چهار طبقه عمومى زيرين طبقه بندى كرده است . ( كه در اين مورد در فصل چهارم بحث شد ) طبع بلغمى سرد و مرطوب ، طبع دموى يا خونى گرم و مرطوب ، طبع صفراوى گرم و خشك و بالاخره طبع سودايى سرد و خشك .
    دو گروه آخر داغ خشك و سرد خشك از خوردن سير منع شده اند آموزش ‍ بسيار آسان مى باشد كه علائم آن ، خشكى دهان ، عطش ، خشكى غشاء مخاطى ، كم ادرارى و از اين قبيل مى باشد . ( جهت دريافت تصوير واقعى به فصل چهارم داستان زنى كه با اختلالات روانى سير مصرف مى كرد و وضع بدى پيدا كرد مراجعه كنيد ) .
    سير و امور معنوى (pursuits spiritual and garlic )
    با وجودى كه سير در عقب راندن شياطين و پليدان شهرت جهانى دارد از ديدگاه بعضى محافل مذهبى ، به خصوص از نظر انواع خانقاه ممنوع مى باشد . طبق شعارى كه در تبت رايج است اگر كسى كه سير به همراه خود دارد حتى اگر قرار باشد ساختمان خانقاهى كه در آتش مى سوزد را نجات دهد، نبايستى وارد دير شود . خوردن سير در بين معالجين روحانى ذن در ژاپن و راهب هاى هندو منع شده است . طبقات روحانى مذهب هندو و راهب هاى مذهب jain نيز از خوردن سير امتناع مى كنند.
    علت اين امر دو چيز است ، نخست اين كه راهب ها روزانه چندين ساعت جهت تمرينات و مراقبه كه دورى از دنيا را طلب مى كنند بايستى در يك جا بنشينند . سير در عين اين كه فكر را زمين گير مى كند جسم را به تحرك وا مى دارد كه رهبانان را براى جدايى از دنيا و ثابت نشستن دچار مشكل مى كند . در ثانى راهبان و راهبه ها در اين سنين مجرد هستند و چون سير گرمازا و محرك امور جنسى است ، براى آنها بيش از حد تحريك كننده است . اگر شما در حال مراقبه و تفكر بوده و يا مجرد و بدون همسر هستيد، بايستى سعى كنيد خوردن سير و پياز را به ويژه با گوشت از رژيم غذائى خود حذف كنيد و خواهيد ديد كه زندگى برايتان راحت تر خواهد شد .
    اگر كسى تحمل خوردن سير را ندارد چه كارى بايد بكند؟
    چنانچه شما تحمل خوردن سير را نداريد ولى به دليل بهره مندى از خاصيت آن علاقه مند به خوردن سير هستيد ماءيوس نباشيد چون راه هايى براى اين مشكل وجود دارد:
    1 فقط مقدار كمى ميل كنيد . يك دوم حبه سير در روز منافع سلامت بخش دراز مدت شما را تاءمين مى كند. اگر از ساير اشكال تجارى آن استفاده مى كنيد و آنها هم با مزاج شما سازگارى ندارند. مقدار مصرفش را كاهش ‍ دهيد.
    2 سير خام را با آب هويج ، شير و يا عسل صرف كنيد، اينها باعث كم شدن عوامل تحريك معده مى شوند .
    3 آب سير ميل كنيد، ابتدا با يك حبه شروع كنيد، آن را بريده و هنگام خواب در آب گرم قرار داده و صبح آب آن را بنوشيد ( نه سير بريده شده را ) سپس تعداد را به تدريج به دو و سه و چهار افزايش دهيد .
    4 شربت سير با اتانل يا سركه ميل كنيد ( براى تهيه آن به فصل چهاردهم مراجعه كنيد.)
    5 به جاى خوردن سير خام از سير پخته استفاده كنيد . در يك تحقيق آزمايشگاهى معلوم شد كه سير خاصيت رقيق كردن خون خود را حتى پس ‍ از پخته شدن حفظ مى كند .
    6 براى سرماخوردگى و آنفولانزا از بخور سير و تنفس ، پاشوره سير، ضماد روى پا، مشمع روى سينه و ماليدن ترشى سير روى پوست استفاده كنيد راهنمايى اين مطلب نيز در فصل چهاردهم مى باشد .
    7 سير را در بعضى از مواقع بخوريد . عده اى پس از خوردن سير براى مدتى احساس حرارت مى كنند .در فواصلى آن را قطع كنيد، مثلا به مدت سه روز سير بخوريد بعد قطع كنيد . يا زمانى كه يكى از اعضاء خانواده و يا همكاران شما سرماخوردگى و يا آنفولانزا دارند بخوريد. اين عمل اثرات تقويتى در بردارد اما قادر نخواهد بود كه بيمارى قلب و عروق جدى شما را درمان بخشد.
    8 كيوليك (235) كه از عصاره سير مانده و در ژاپن تهيه شده است و تمام خاصيت گرمايى آن زدوده شده است ميل كنيد . كيوليك فاقد بعضى از تركيبات مفيد و سير مى باشد . ولى آزمايش هاى چندى منافع عمومى آن را تاءييد كرده اند و به عنوان آنتى بيوتيك همانند ساير اشكال سير نمى باشد . خاصيت تقويت كننده آن حفظ شده و كمتر از ساير اشكال سير محرك مى باشد . آمار به دست آمده از دو آزمايش زير كه در ژاپن انجام شده نشان مى دهد كه عوارض جانبى كيوليك حتى بعد از ماه ها مصرف روزانه بسيار كم مى باشد .
    عوارض جانبى كيوليك سير
    آزمايش شماره 1 تعداد 130 نفر بيمار (براى چهار هفته ) (236)
    شرح شديد (237) متوسط خفيف جمع
    ناراحتى معده 21 9 12 3
    اسهال 1 2 3
    تهوع 1 1 2
    ناخوابى 1 1
    احساس داغى 1 1
    آزمايش شماره 2 تعداد 1050 نفر بيمار (از چهار تا هشت هفته ) (238)
    ناراحتى دستگاه گوارشى (239) 72 مورد 7
    تهوع 28 مورد 7/2
    اسهال 14 مورد 4/1
    بادگلو (240) 6 مورد 6/0
    بوى سير (breath garlic )
    در كاخ لويى چهاردهم فرانسه ( شاه خورشيد) سر آشپز سلطنتى عملى غير عادى از خود بروز مى داد، جريان از اين قرار بود كه پس از آماده كردن سالاد براى شاه ، سر آشپز يك حبه سير را در دهان جويده سپس روى سالاد مى دميد، اين عمل بوى سير را به سالاد مى داد بدون اين كه شاه از مشاهده سير در سالادش ناراحت شود .
    اين داستان نشانگر نفرت اجتماعى از بوى سير در سر تاسر جهان است ، تابويى (241) كه تنها به كشورهاى اروپايى مربوط نمى شود . در ممالك اسلامى حضور در نماز جمعه با بوى تند سير در دهان را نشانه اخلاق غير پسنديده مى دانند. در چين جنوبى مردم با نظر تحقير به خورندگان سير در چين شمالى مى نگرند و اين در حالى است كه معالجين در تمام اين فرهنگ ها آن را يك داروى تقويتى مفيد به حساب مى آورند . به طور يقين سر آشپز فرانسوى از منافع كامل حفاظتى سير بر عليه تمام اثرات مضر چاشنى ها غنى كه همه روزه تهيه مى كرد و بدون شك از آنها مى خورد بهره مند بود سير يكى از مواد اصلى رژيم غذائى در طب يونانى و مسلمين مى باشد . آلبرت . ال . لونگ (242) نويسنده كتاب درمان با گياهان چينى ، مى گويد در زمان كودكى به عنوان شوخى گفته مى شد كه از بوى سير ساكنان چين شمالى حتى از فرسنگ ها فاصله ممكن بود آنان را تشخيص ‍ داد . او و دوستانش بر مقاومت شمالى ها عليه سرماخوردگى حسرت مى برند.
    علل
    بوى تند سير از چند مسير به مشام مى رسد. وقتى كه سير خورده مى شود به خصوص سير خام ، بوى آن در دهان باقى مى ماند، مقدارى هم از معده همراه بادگلو خارج مى شود، به هر حال پس از مدتى تركيبات سير در جريان خون قرار مى گيرد و در تمام سلول هاى بدن پراكنده مى شود. در اين مرحله مقدارى از طريق ريه ها و مقدارى از طريق مجارى تعرقى دفع مى شود. اين روش سرايت بوى سير كسانى است كه به طور معمول سير مى خورند .
    به خاطر داشته باشيد كه اين مواد، آنتى بيوتيك ، محرك سيستم ايمنى و در جريان خون به عنوان محافظ به حساب مى آيند. اين بوى عمومى سير نشانگر اين است كه ريه ها و برونش ها (243) بر عليه عفونت ها محافظت مى شوند . سلول هاى كبد بر عليه آسيب هاى سمى حفظ مى شوند، ناراحتى هاى قلب و عروق به تاءخير (244) مى افتد و بالاخره تمام سلول ها در مقابل سرطان حفاظت مى شوند .
    در زير چند پيشنهاد براى مبارزه با بوى سير درج مى شود:
    1 سعى كنيد كه به آن عادت كنيد، اين پيشنهاد اول من است . به همسر و اعضاء خانواده سير بخورانيد و از مزاياى سلامتى آن به طور كامل بهره مند شويد .
    2 به جاى خوردن سير خام ، آن را پخته و ميل كنيد كه معمولا بوى تند آن كم مى شود .
    3 روى آن را بپوشانيد؛ جويدن سبزى جعفرى با سير يك سرپوش سنتى مى باشد، گياه رز، (245) دانه بو داده قهوه ، دانه جعفرى و يا دانه هل نيز كار ساز هستند . ضمنا در صورت تمايل مى توانيد از قرض ضد بوى مزمزه با طعم دارچين و نعنا استفاده كنيد . (246)
    4 آن را در كپسول ريخته و ميل كنيد كه در دهان بويى باقى نمى ماند. كپسول پودر سير بيشتر از كپسول روغنى آن بو دار مى باشد ولى داراى منافع طبى بيشترى مى باشد .
    5 كيوليك سير بخوريد . اين محصول فاقد خيلى از تركيبات گوگردى كه بوى سير از آنها است ، مى باشد . اين ماده بعضى از خواص از جمله ، جريان خون ، خاصيت ضد سرطان ، اثر تقويتى سير را حفظ مى كند ولى خاصيت آنتى بيوتيكى آن از بين مى رود .
    فصل چهاردهم : سير و بيمارى ها:
    در اين فصل اشكال مختلف دارويى سير، شامل محصولات تجارى را براى شما توضيح داده و طرز استفاده از آنها را براى درمان هاى جزئى به شما آموزش مى دهم . موارد مصرف آنها را در مقابل اكثر بيمارى هاى خطرناك بيان مى كنم . بنابرانى در صورت داشتن چنين وضعى زياد با دكتر معالج كارى نداشته باشيد .
    اشكال مختلف سير
    در اين فصل طريقه تهيه و مصرف اشكال مختلف سير را كه مؤ ثرترين آنها جهت درمان بيمارى هاى حاد از جمله : سرماخوردگى ، آنفولانزا، عفونت ها
    و آسم سير تازه است و تركيب تهيه شده توسط خود شما كه عبارت از سيرى كه در طول شب در اتانل مانده و نيز چاى سير مى باشند و همچنين محصولات متنوع تجارى موجود در مغازه ها را تشريح مى كنم . چنانچه شما نسبت به سير حساس بوده ( به فصل سيزدهم عوارض جانبى مراجعه كنيد) و نياز به خوردن سير را براى مدتى طولانى داريد بعضى از اين محصولات ممكن است براى حال شما مناسب باشند . ابتدا، بعضى از مواردى را كه بيانگر محصول مناسب سير براى وضعيت شما است ، مورد بحث قرار مى دهم .
    محصول آنتى بيوتيكى
    چنانچه قصد درمان سرماخوردگى ، آنفولانزا، برونشيت ، عفونت واژن ، اسهال ، زخم معده و ديگر بيمارى هاى عفونى را داريد فرم سيرى كه مصرف مى كنيد بايستى خاصيت آنتى بيوتيكى داشته باشد چرا كه همه اشكال آن داراى اين خاصيت نيستند . چنانچه در فصل دوازدهم ديديم ، مهمترين فاكتور آنتى بيوتيكى سير، آلى سين است . به مجرد بريدن و يا خرد كردن سير آلى سين به وجود مى آيد ولى خيلى زود به محصولات ثانوى گوگرد تبديل مى شود، اين تركيبات خاصيت طبى دارند ولى اكثرا آنتى بيوتيك نيستند.
    بعضى از محصولات پودرى سير آلى سين موجود خود را حفظ مى كنند و تصور بر اين است كه خاصيت آنتى بيوتيك را دارا مى باشند اما هيچكدام نمى توانند با دارويى كه خود شما از طريق سير تازه و به طور اقتصادى تهيه مى كنيد، مقايسه شوند، روغن سير و محصولات تهيه شده قبلى داراى آلى سين نمى باشند . يك نوع روغن سير كه از خيساندن بريده هاى سير در يك روغن ديگر مثلا روغن سويا به دست مى آيد داراى مقدار قابل ملاحظه اى اجوئن ( كه ممكن است خاصيت آنتى بيوتيكى داشته باشد ) مى باشد، مقدار آن در روغن ها به قدرى كم است كه ممكن است شما نياز به نوشيدن يك بطرى از آن داشته باشيد .
    تحريك (247)
    سير مى تواند تحريكات شديد روى بعضى از افراد باقى بگذارد، پوست افراد حساس از برخورد با سير تاول مى زند . افراد با طبع گرم و خشك تحمل خوردن سير را به خصوص در دراز مدت ندارند. بنابراين اهميت نشريه اى كه به شما نشان دهد كدام يك از تركيبات سير را مصرف كنيد لازم است . ممكن است جهت كاهش كلسترول شما اقدام به خوردن سير نماييد، ولى شما نمى توانيد بيش از چند روز آن را مصرف كنيد، در اين مورد، شما مى توانيد از محصولى كه فاقد آلى سين است استفاده كنيد. جهت يافتن نمونه ها به جدول شماره 1 14 رجوع كنيد ملايم ترين اشكال ، كيوليك سير است كه در ژاپن توليد مى شود . محصولى عارى از آلى سين كه مقدارى از مواد كاهش دهنده كلسترول ، ضد سرطان ، ضد مسموميت و تقويتى خود را دارا مى باشد اما معمولا اثر دارويى كمترى از اشكال حاوى آلى سين و محصولات به دست آمده از آن را دارد .
    توان دارويى (strenght medicinal )
    در كليه آزمايش ها معلوم شد كه سير داراى منافع قلبى و خواص ضد سرطانى است و اين شامل اشكال تازه ، پخته ، روغن اكثر مارك هاى تجارى و حتى پودر سير خشك شده مى باشد . سير در دزهاى گسترده تجويز مى شود بنابراين دز مشكل آفرين نيست . براى پودر سير تجارى و محصولات روغنى ، مقدار تجويز شده خيلى متغير است . در يك آزمايش ‍ عيار سنجى به عمل آمده در ايالات متحده مقدار آلى سين يك نوع پودر يك چهارم پودر ديگر بود .
    روغن هاى سير با هم تفاوت دارند، ممكن است از يك تركيب در يكى بيست برابر محصول دوم باشد، به عبارت ديگر بيست دز محصول دوم برابر يك دز از محصول اول باشد . منظور من از اين بحث اين نيست كه شما از كدام مارك استفاده كنيد بلكه هدف اين است كه حتى المقدور از محصولى كه خودتان تهيه كرده ايد بهره جوييد، به هر تقدير اگر مايليد كه از مارك هاى تجارتى خريدارى كنيد، توصيه مى شود كه از مارك هاى كواى (248) و يا كوليك انتخاب كنيد چون محصولات آنها كلا در آزمايش هاى دارويى و ديگر تحقيقات از لحاظ كيفيت درمانى و فعاليت تركيبى مورد بررسى قرار گرفته اند . محصولات تجارى با توان كمتر، پودرها و روغن هاى ارزان هستند. با توجه به اين كه خود حبه هاى سير از لحاظ محتويات با هم تفاوت دارند كه بستگى به محل و چگونگى توليد آنها دارد ، به طور يقين محتويات آنها با هم متفاوت است .
    اشكال تركيبات و خواص
    آلى سين و تركيبات مربوط سولفيدها و تركيبات مربوط اجوئن و دى تئين غيره
    كليه اشكال سير داراى خواص محرك سيستم ايمنى ، ضد سرطان ، و ضد سموم ، ضد كلسترول و رقيق كننده خون مى باشند .
    آنتى بيوتيك ، رقيق و كم كننده قند خون آنتى اكسيدان و كم كننده قند خون آنتى بيوتيك ، رقيق كننده قدرتمند خون آنتى اكسيدان
    سير تازه و بريده شده * *
    سير پخته شده * *
    افشره سير تازه * *
    افشره 3 تا 24 ساعت مانده * * *
    افشره بين از دو روزمانده * *
    دم كرده سير * * *
    سير جوشانده * *
    مخلوط اتانل و سير 3 تا 18 ساعت مانده * * *
    اتانل سير زياد مانده * *
    روغن تازه آغشته سير * * * *
    روغن مقدار * *
    آغشته سير نوع تجارى كمى
    روغن سير تقطير شده اغلب مارك هاى تجارى * *
    پودر سير * مقدار كمى *
    كيوليك *
    محصولات تجارى
    اطلاعات غلطى در مورد محصولات سير توسط گروه هاى رقيب براى به دست آوردن بازار پر منفعت سير در ايالات متحده ، پخش گرديده است ، سعى مى كنم كه بعدا در مورد نتيجه اين سوء تفاهم توضيح دهم . ابتدا اجازه مى خواهم كه به اتفاق نظرى به انواع و اشكال تجارى سير موجود در بازار بيندازيم .
    كپسولكنترل كننده بوى سير در دهان
    كليه پودرهاى كپسول شده تا حدى بوى سير را از دست مى دهند . بوى سير از منابع سه گانه زير متصاعد مى شود:
    1 از ذرات سير باقيمانده در دهان پس از خوردن آن . 2 گاز متصاعده معده . 3 بويى كه از پوست بدن و تنفس به مشام مى رسد . بلعيدن كپسول حاوى پودر سير طبيعتا مساءله بوى دهان را كه احتمالا بيش از همه آزار دهنده است منتفى مى كند . در ضمن بعضى از كپسول ها داراى لعاب داخلى هستند به اين معنى كه از هضم شدن كپسول در معده جلوگيرى مى كند و در مرحله بعدى يعنى در روده حل مى شود كه از پخش شدن بوى سير در معده ممانعت مى كند. به هر تقدير جلوگيرى از خروج بوى سير از پوست بدن و ريه ها كه نشانه مؤ ثر بودن آنست امكان پذير نمى باشد . چنانچه اين بو از بين برود به معنى اين است كه خيلى از منافع و خواص ‍ ديگر آن نابود شده است . مثل اين است كه يا شما به مقدار كافى سير نخورده ايد و يا محصول مصرف شده فاقد عامل مؤ ثره بوده است .
    آلى سين موجود در كپسول
    آلى ئين سير بريده و خرد شده در حرارت اتاق و وجود رطوبت بسيار ناپايدار است . چون با آلى ناز موجود تركيب شده آلى سين توليد مى شود. آلى سين هم ناپايدار بوده و ظرف يكى دو روز مى شكند . لذا شركت ها راه هايى جهت حفظ اين عامل پر ارزش يافته و آن را به صورت كپسول سير عرضه مى كنند.
    1 سير خشك :
    خشك كردن سير راهى است جهت خنثى كردن كردن آلى ناز . پس از له كردن سير آلى ئين موجود در سير كوبيده شده به صورت پودر و خشك در مى آيد .سپس آلى ناز به آن افزوده مى شود، اما تا رسيدن كپسول به محل مرطوب يعنى دستگاه گوارش به آلى سين تبديل نمى شود . آلى سين بعدا مستقيما در روده تشكيل مى شود، هيچكس نمى داند كه چه مقدار آلى سين در روده رها مى شود، اما قدر مسلم به اندازه اى كه اثر آنتى بيوتيك در روده داشته باشد، وجود ندارد .
    2 پودر سير بريده شده :
    با اين روش به جاى له كردن سير آن را برش مى دهند. فقط در سطح برش ها آلى سين تشكيل مى شود و سپس مى شكند ولى در داخل برشها نمى شكند. قطعات بريده شده را در هواى خنك ، خشك و پودر نموده و داخل كپسول مى كنند . قطعات نازك تر مرحله خشك شدن را تسريع مى نمايند و در مقايسه با له كردن سير آلى سين موجود پايدار مانده تا به روده برسد. اين فرم را مى توان جهت قدرت رهايى آلى سين استاندارد كرد اما مثل حالت قبل هيچكس به طور دقيق نمى داند كه چه مقدار از آن وارد روده مى شود و آيا آن مقدار جهت دفع عفونت كفايت مى كند يا نه ؟
    3 آلى سين ثابت شده :
    روش ديگر ثابت شدن آلى سين اين است كه سير له شده را فورا خشك مى كنند و بدين ترتيب نيمى از آلى سين در مرحله اوليه به طريق خاصى ثابت مى گردد. آلى سين در دستگاه گوارش بدون نياز به عكس العمل آلى ناز در روده رها مى شود . اين فرم را نيز به جهت داشتن آلى سين مى توان استاندارد كرد ولى اين محصول هم نمى تواند به عنوان آنتى بيوتيك كارآيى داشته باشد .
    روغن ها
    دو نوع روغن سير در ايالات متحده در دسترس مى باشد، يكى در كپسول و ديگرى در پوشش ژلاتينى (249) و روغن ها فاقد آلى سين هستند اما از لحاظ تركيبات گوگردى حاصله غنى بوده و داراى خواص زيادى در نوع خود مى باشند .
    روغن تقطير شده :
    اين روغن از عبور بخار از ميان سير له شده زياد به دست مى آيد . گرماى بخار باعث تبديل آلى سين سير به محصولات جانبى حاوى گوگرد مى شود كه خيلى فرار بوده و با بخار انتقال مى يابد و سپس آن را از بخار فشرده جدا كرده با روغن سبزيجات مخلوط مى كنند و در كپسول قرار مى دهند. اين نوع روغن فاقد آلى سين بوده و اثر آنتى بيوتيكى ندارد گرچه قادر است مقاومت بدن را در مقابل عفونت ها و امراض زياد كند .
    روغن آغشته به سير:
    اين محصول از خيسانيدن سير له شده و يا بريده شده در روغن هاى گياهى از جمله روغن سير به دست مى آيد و همانند ديگر روغن ها، آلى سين تغيير پيدا مى كند اما در اين حالت به جاى سولفيد با بوى تند روغن سير، تشكيل گروهى از تركيبات از جمله اجوئن و دى تئين مى دهد. اجوئن خيلى از خواص آلى سين به اضافه خاصيت آنتى بيوتيكى را دارا مى باشد . اجوئن و دى تئين در عين اينكه از قوى ترين تركيبات شناخته شده سير جهت رقت خون هستند از ضعيف ترين فرآورده هاى تجارى سير به حساب مى آيندن اما ممكن است براى بيمارانى كه سكته مغزى و يا قلبى داشته و مايلند كه خونشان رقيق شود، از بهترين باشند . به علت توان اجوئن در كاهش فشار خون به هنگام خوردن داروى رقت خون ، به جهت خوردن سير و تركيبات آن بايستى احتياط لازم مبذول گردد.
    كيوليك (kyolic )
    كيوليك تركيب بدون بوى سير و تهيه شده در ژاپن و فاقد آلى سين ، سولفيد، اجوئن يا دى تئين بوده ولى ديگر تركيبات را دارا مى باشد كه اين امر هم مى تواند خوب باشد و هم بد. به اين معنى كه كيوليك احتمالا به عنوان آنتى بيوتيك در روده و ساير عفونت ها مؤ ثر نمى باشد و مصرف طولانى آن براى كاهش كلسترول خون و جلوگيرى از سرطان چندان مزاحمتى ايجاد نمى كند . مطالعات و تحقيقات زيادى نشان داده اند كه كيوليك جهت تقويت ، كاهش كلسترول و ضد سرطان ، داروى خوبى است . براى مثال پزشك فلوريدايى دكتر طريق عبدالله به داوطلبان سالم روزانه شش كپسول كيوليك داد و سپس خون آنها را جهت فعاليت سيستم ايمنى آزمايش نمود . سلول هاى كشنده طبيعى خون ، عضو اصلى سيستم ايمنى در لوله آزمايش حدود دو برابر از سلول هاى سرطانى افرادى كه كيوليك نخورده بودند را كشتند. ولى من هنوز سير خام ، پخته و يا محصولى كه در منزل تهيه شده را ترجيح مى دهم ، اما اگر شما تحمل خوردن سير را نداريد و به علتى نيازمند كم كردن كلسترول خون هستيد كيوليك از بهترين است .
    آگهى هاى تبليغاتى در جنگ سير
    (propaganda wars garlic the debunking )
    شركت هاى فروشنده فرآورده هاى سير ساليانه مبالغ گزافى را براى مشاركت در بازار يكصد ميليون دلارى سير ايالات متحده صرف مى كنند. اين تلاش ها شامل پرداخت هزينه آزمايش هاى علمى و استفاده از نتايج آن جهت برترى بر ساير محصولات مى باشد . اطلاعات غير علمى (250) زيادى در مورد سير به مجلات و كتاب ها راه يافته است . به خاطر داشته باشيد كه هر تركيبى از سير و سير داغ تهيه شده در منزل داراى منافعى جهت قلب و عروق بوده و داراى خاصيت ضد سرطانى است . در زير پاره اى از ادعاهاى فروشندگان و حقايق نهفته در آنها درج مى گردد.
    سير ما فاقد بو مى باشد
    بوى سير نخست از باقيمانده خرده هاى سير در دهان و سپس از معده و بالاخره از تركيبات گوگردى خارج شده از پوست بدن و ريه به مشام مى رسد . كليه كپسول ها مرحله اول يعنى بوى بد دهان را فاقد هستند . آنها كه لعاب دارند در معده هم ايجاد بو نمى كنند. كليه محصولات حاوى گوگرد و آلى سين . (طبق جدول شماره 1 14 ) حتى اگر به اندازه دارويى مصرف شوند از طرق ريه و پوست بدن ايجاد بو مى كنند.
    آلى سين ناپايدار است
    بعضى از شركت ها رقباى خود را كه مدعى وجود آلى سين در محصولاتشان هستند نفى كرده و مى گويند آلى سين به قدرى ناپايدار است كه نمى توان آن را در كپسول جاى داد. آلى سين حتما در گرماى اتاق و با وجود رطوبت بسيار ناپايدار است . به هر تقدير بعضى از محصولات داراى آلى سين خشك شده و تثبيت شده و يا به عبارت بهتر اكثرا حاوى آلى سين بالقوهخ مى باشند، يعنى داراى آلى ئين و آلى ناز تثبيت شده بوده كه در دستگاه گوارش به آلى سين تبديل مى شوند . با قبول اين حقيقت كخه مقدار آلى سين حاصله از اين طريق قابل پيش بينى نيست ، اما در بروشور بعضى از شركت ها مدعى اين هستند كه آلى سين وجود دارد .
    محصولات آنها فاقد آلى سين يا سولفيد مى باشد
    يك شركت با كمال رشادت نمايش مى دهد كه محصولات شركت ديگر فاقد آلى سين و هر نوع محصول تغيير يافته آن است و مدعى بى ارزش ‍ بودن محصولات آن شركت مى شود، در حالى كه مؤ ثر بودن آن محصول در آزمايش هاى بالينى و تحقيقات ديگر به اثبات رسيده است .
    آلى سين سمى است
    شركتى كه محصول فاقد آلى سين توليد مى كند اظهار مى كند كه آلى سين سمى است . ممكن است اين ادعا در مورد آلى سين تنها و يا سير غنى شده از آلى سين كه توسط لوله به معده موش هاى آزمايشگاهى وارد مى كنند، درست باشد ولى آلى سين محصولات تجارى توانايى مسموم كردن را ندارد . در بعضى از قسمت هاى جهان ، مردم روزانه يك كومه سير و حتى بيشتر از آن را مى خورند و هيچگونه آثار بيمارى در آنها ديده نمى شود. آلى سين ممكن است براى بعضى از مردم تحريك كننده باشد كه در آن صورت براى آنها محصولات فاقد آلى سين تجويز مى شود .
    محصول را خودتان بسازيد
    بهترين محصولات از نظر قدرت ، كيفيت و هزينه آنهايى هستند كه خود شما آن را مى سازيد . اگر خود شما نوع محصول را تهيه كنيد هر گونه ترديدى در مورد قدرت سير از ميان مى رود و شما مى توانيد محصول مؤ ثرترى از آنچه در بازار است فراهم كنيد. قبل از استفاده هر گونه محصول خانگى با مراجعه به فصل سيزدهم از عوارض جانبى آن مطلع شويد.
    آلى سين محصولات خانگى
    همان طور كه ديديم بريدن سير يك واكنش بيوشيمى را پديد مى آورد كه موجب حصول آلى سين مى شود و به سير بريده شده بوى تند و طعم گزنده مى دهد و داراى خاصيت آنتى بيوتيكى مى باشد . پس از گذشت بيست و چهار ساعت در حرارت اتاق ، آلى سين شروع به تشكيل تعدادى از تركيبات مى كند كه همه آنها نيز داراى خاصيت دارويى هستند . پس از يكى دو روز، تمام آلى سين تبديل به محصولات جنبى مى شود. يعنى با تهيه فرم مورد نظرتان شما مى توانيد از خراب شدن محصول با گرماى مخرب كه ممكن است طى مراحل تهيه تجارى وارد شود طبق روشهاى جلوگيرى كنيد .
    1 سير را له كرده با مايعى مخلوط و بلافاصله آن را مصرف كنيد و از آلى سين زياد آن بهره ببريد.
    2 سير له شده را در آب ، سركه و يا اتانل قرار داده پس از سه تا شش ‍ ساعت سوپى را كه حاوى بسيارى از تركيبات سير، از جمله آلى سين زياد است خواهيد داشت . در بعضى از دستورات خواهيد ديد كه من مدت خيساندن آن را از سه ساعت تا تمام شب ذكر كرده ام .
    3 اگر خيسانده مرحله قبل را براى دو يا سه روز به همان حال بگذاريد، تمام آلى سين و خيلى از اثرات محرك آن حذف ولى بسيارى از خواص ‍ محرك سير بدون حرارت زيادى كه روغن هاى تجارى با آن به دست مى آيد حفظ و محصول مشابه آن توليد مى شود. محصول سه روز مانده هم تازه تر و هم توانمندتر از محصول مشابه در مغازه مى باشد .
    4 سير له شده را در روغن خيسانده تركيبى از آن را كه در سير تازه و يا اكثر محصولات تجارى وجود ندارد به دست آوريد .
    5 تهيه پودر با خشكانيدن برش هاى سير با درجه حرارت كم ، شما را از داشتن آلى سين زياد مطمئن مى كند . اين پودر خانگى را مى توانيد در كپسول هاى ژلاتينى و به صورت حلب عسلى نگهدارى كنيد .
    مشمع سينه
    تعداد 5 تا 8 حبه سير را له كرده روى پارچه نازكى بماليد و از طرف پارچه روى سينه قرار دهيد و روى آن را با پارچه ضخيم ترى بپوشانيد و كيسه آب گرمى روى آن گذاشته و آن را با پتو محفوظ كنيد . اين درمان سنتى سرماخورگى و برونشيت و سينه پهلو مى باشد . توجه داشته باشيد كه حداكثر تا بيست دقيقه ادامه يابد و گرنه ايجاد سوختگى مى نمايد، چون بعضى از پوست ها بسيار حساس هستند .
    ماساژ سينه
    چند حبه سير را از كومه جدا كرده آنها را برش داده و با يك پياز كامل مخلوط كنيد و آن را در يك پارچه پنير سازى بپيچيد، پارچه پنير رطوبت را در روغن حفظ مى كند . مخلوط به دست آمده را با پارچه مربوطه روى سينه بماليد.
    كمپرس (سرد )
    سه حبه سير را با يك ليتر آب مخلوط كرده و پارچه را در آن فرو برده و روى ناحيه آسيب ديده قرار دهيد و تا زمانى كه پارچه از حرارت بدن گرم شود آن را نگهداريد (معمولا پانزده دقيقه ) و در صورت تمايل اين كار را تكرار كنيد، اين عمل درمان خوبى براى آفتاب زدگى است . شما مى توانيد يك كمپرس سرد با سركه به ترتيب زير درست كنيد . براى كمپرس مختصر يك گلوله پنبه در روغن يا سركه سير فرو بوده و با نوار يا چسب روى محل آسيب ديده قرار دهيد.
    كمپرس (گرم )
    كمپرس ، حاوى خيلى از خواص ضماد مى باشد ولى خاصيت تحريكى آن كمتر است . آب موجود در كمپرس قادر است به جايى رسوخ كند كه ضماد چنين توانايى را ندارد، از جمله در بين انگشتان و يا منافذى كه عفونت انگل ها در آنجا وجود دارد .
    سه تا شش حبه سير را با نيم ليتر آب گرم آميخته و آن را در آب در حال جوش وارد كرده و حرارت را قطع كنيد و چند دقيقه صبر كنيد تا حرارت آن به حدى برسد كه بتوان آن را لمس كرد. پارچه اى را در آن خيسانده و مستقيما آن را در محل مورد نظر قرار دهيد. سپس جهت گرم و مرطوب بودن پارچه ، از آب گرم روى آن بريزيد . اين كار مخصوصا ضد قارچ مى باشد . خواص آنتى بيوتيكى و ضد قارچى سير پس از بيست دقيقه در گرماى زياد از بين مى رود، بنابراين بلافاصله پس از ريختن آن در آب جوش ‍ آن را مصرف كنيد .

  6. #15
    مدیرکل انجمنهای نور آسمان vorojax آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jun 2008
    محل سکونت
    همشهری حضرت عشق
    نوشته ها
    7,305
    تشکر
    6
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض RE: قدرت شفابخشى سير

    شربت سير فرد خبره ( cocktail garlic connoisseures a )
    حلال هاى مختلف ، تركيبات متفاوتى از سير استخراج مى كنند. آب ، سركه ، الكل و روغن هر يك تركيب خاصى را پديد مى آورند . مثل الكل و آب بهترين حلال استخراج آلى سين هستند . خيساندن سير له شده در روغن توليد اجوئن و دى تئين دو تا از اجزاء سير را كه جهت رقيق كردن خون مهم هستند غنى تر مى كند . توجه داشته باشيد كه اجوئن در سير تازه يافت نمى شود ولى از بريدن سير تازه حاصل مى شود. كاكتيل سير من به ترتيب زير درست مى شود:
    سه حبه سير
    يك قاشق غذاخورى اتانل
    يك قاشق غذاخورى سركه
    يك قاشق غذا خورى روغن زيتون
    مواد بالا را در يك مخلوط كن ريخته و آن را خوب به هم بزنيد و يك چهارم فنجان آب داغ به آن بيفزاييد . بدون به هم زدن ، سه ساعت بعد يك سوم آن را به يك فنجان آب گرم اضافه كرده و ميل كنيد. بعد از سه تا شش ‍ ساعت ديگر به همين ترتيب بخوريد تا تمام شود .
    بيان اين مطلب به نظر مى رسد مثل نوشيدن چاشنى سالاد باشد ولى من آن را بسيار مطبوع و مقوى و محرك با طعم سير مى دانم . خوردن سير خام روده مرا آزار مى دهد ولى محصول فوق الذكر اين طور نيست .
    سير پخته
    سير پخته شده به عنوان تقويت جريان خون بسيار مؤ ثر است . در حقيقت ، خاصيت رقيق كنندگى خون توسط سير براى اولين بار توسط ساكنان هند كه آن را پخته و با غذا مى خورند كشف شد . عده اى از پژوهشگران عقيده دارند كه پختن و يا حرارت دادن ، تركيبات مفيد ديگرى از سير را توليد مى كند كه عكس العمل حساسيت و احساس درد را مى كاهند . سنتى ترين روش سير پخته ، سرخ كرده آن است كه : سير را به طور نازك بريده و در مقدار كمى روغن قرار داده و پس از دوالى سه دقيقه سبزيجات را با ديگر تركيبات تفت داده و سپس آن را به آرامى مى پزند .
    جوشانده (decoctian )
    سه حبه سير را بريده و آن را در داخل ماهيتابه در بسته قرار داده و براى مدت بيست دقيقه با شعله خيلى كم آن را حرارت داده و ماهيتابه در بسته را در جايى قرار دهيد تا حرارت ظرف با حرارت اتاق يكسان شود . اين طرز حرارت دادن تمام آلى سين سير را به تركيبات گوگردى آن تبديل مى كند كه موجب كاهش تحريك مى باشد . عده اى از پژوهشگران را عقيده بر اين است كه جوشانيدن سير موجب افزايش تركيبات گوگردى است كه خود باعث باز شدن برونش افراد آسمى بوده و مانند داروى ضد احتقان و ضد سرفه و تنظيم كننده اخلاط عمل مى كند . جوشانده سير به طور سنتى براى درمان آسم به كار مى رود .
    دوش (شستشوى زنانه ) (douche )
    سه حبه سير را با يك و نيم ليتر آب گرم خيلى خوب مخلوط كرده و از يك پارچه تميز عبور داده ، سپس دو قاشق غذا خورى سركه سيب به آن اضافه كرده و به مدت بيست دقيقه آن را در واژن نگهدارى كنيد .
    تنفيه
    دكتر كريس دترايج (251) از ميسورى مى گويد: دو حبه سير را با آب گرم مخلوط و با استفاده از سرنگ به كودكان تقيه كنيد . با يكى دو بار مصرف كرم هاى سنجاقى را معدوم خواهد كرد كه البته در مورد آنفولانزا و تب ها نيز چنين مى كند . تركيبات سير مستقيما جذب جريان خون مى گردد.
    ضماد پا
    چند كومه سير پاك شده را در يك مخلوط كن با آب داغ قرار داده آن را خوب له كنيد، كف پاها را كمى روغن زيتون يا روغن بادام بماليد، ضماد آماده شده را در كف پاها قرار دهيد و روى آن را با پارچه مرطوب بپوشانيد، يك كيسه آب داغ ، كمپرس مرطوب داغ و يا ماساژ شديد نتيجه بيشترى خواهد داد . ظرف مدت ده تا پانزده دقيقه ، پا احساس داغى مى كند رايحه تند (252) سير در گلو ظاهر مى شود و چون تركيبات سير از طريق پوست بدن جذب شده و از طريق ريه دفع مى گردد. جهت جلوگيرى از سوختگى پوست پس از بيست و پنج دقيقه ضماد را برداريد و در مورد سوختگى در اين مورد احتياط نماييد.
    پاشويه (bath foot )
    شش حبه سير را با نيم ليتر آب داغ خوب مخلوط كرده و آن را در جايى بى حركت قرار دهيد . پس از يك ساعت آن را در ظرف مناسب قرار داده تا قوزك پا آب داغ تا حد تحمل بريزيد و سپس از مايع تهيه شده به آن بيفزاييد و جهت گرم نگهداشتن ظرف تا حد نياز آب داغ اضافه كنيد . مدت پانزده دقيقه پا را در ظرف نگهداريد . اين عمل عفونت هاى قارچى و كل سيستم را همانند ضماد پا درمان مى كند. اين درمان تقويت بسيار خوبى جهت خستگى مى باشد .
    دم كرده (infusion )
    سه حبه سير بريده يا له شده را خوب مخلوط كرده آن را در كف ظرفى ريخته و نيم ليتر آب داغ ( نه جوشان ) به آن اضافه و روى آن را كاملا بپوشانيد و براى مدت يك شب دست نزنيد . سپس آن را صاف كرده در مدت دوازده ساعت مصرف كنيد .
    دم (استشمام ) (inhaler )
    يك يا دو حبه سير را له كرده آن را داخل پارچه كتانى پيچيده جهت عفونت سينوس ، سرماخوردگى و يا برونشيت زير سوراخ بينى بگيريد، بوى مواد گوگردى وارد مجارى تنفسى فوقانى مى شود.
    آب گيرى يا افشره
    آب يك كومه سير را كه حبه آن بريده شده با آب ميوه گيرى استخراج (اگر پوست آن را هم جدا نكنيد اشكال ندارد ) و بلافاصله آن را تنها و يا با آب هويج بنوشيد . البته جهت كاهش خاصيت تحريك كنندگى ممكن است آن را پس از سه روز بنوشيد .
    قطره بينى
    چند حبه سير را له كرده با آبميوه گيرى آب آن را بگيريد . ده برابر آن آب اضافه كرده و خوب به هم بزنيد . به هنگام بروز اپيدمى جهت جلوگيرى از سرماخوردگى و آنفولانزا در بينى بچكانيد . اين درمان روستاييان چينى است .
    روغن شماره 1
    سه تا هشت كومه سير را در مخلوط كن مخلوط كنيد . اگر مخلوط كن در دسترس نمى باشد، آن را به خوبى برش داده و در يك ظرف يك چهارم ليترى بريزيد و روى آن را با روغن زيتون بپوشانيد و خوب تكان دهيد. براى سه روز آن را در جاى گرم نگهدارى كنيد و گاه گاهى جهت مخلوط شدن سير و زيتون ظرف را بگردانيد و سپس با پارچه اى آن را صاف كنيد و در جاى خنك نگهداريد .روغن سير جهت گوش درد بسيار خوب است . دقت كنيد كه هنگام ريختن در گوش بايستى آن را گرم كرد . اين روغن جهت خوشمزه كردن سالاد و غذاى سرخ كرده نيز به كار مى رود (البته روغن را پس از پختن غذا اضافه كنيد ) .
    روغن شماره 2
    سه تا هشت كومه سير له شده را به هم زده و روى آن را با روغن بادام بپوشانيد و براى مدت سه روز در جاى گرم قرار دهيد . سپس با پارچه آن را صاف كرده به اندازه يك سوم آن گليسرين بريزيد . در محل خنك نگهدارى كنيد .
    روغن پهن شده (spread oil )
    اول شب يكى و يا دو حبه سير را بريده با جعفرى مخلوط و آن را با چنگال و كارد خرد كنيد روى آن را با روغن زيتون پوشش دهيد . صبح روز بعد جهت صبحانه با ماليدن آن روى نان همانند كره كه روى نان ماليده مى شود ميل كنيد، البته در طول شب مقدارى از بوى تند آن كاسته مى شود.
    ضماد شماره 1
    جهت ضماد كم ، ابتدا محل درمان را كمى با روغن چرب كرده تا از احتمال تحريك جلوگيرى نمايد . سير خوب نرم شده را در پارچه قرار داده روى پوست بگذاريد و آن را نوار يا بانداژ ببنديد و سپس جهت كارآيى بيشتر با پارچه مرطوب داغ تا حد لزوم آن را گرم نگهداشته ، پس از 15 الى 20 دقيقه آن را برداريد، چون اگر زياد روى پوست بماند، باعث سوختگى پوست مى شود . جهت كاربرد طويل المدت از كمپرس روغن سرد و يا سركه بهره جوييد ( به ضماد پا در همين فصل صفحه 195 مراجعه شود .)
    ضماد شماره 2
    براى ناحيه وسيع ، ابتدا به اندازه كافى سير بريده و آنها را روى يك طرف پارچه و يا حوله پهن كرده و طرف ديگر را روى آن را برگردانيد و سير داخل پارچه را نرم و پارچه را باز كرده سير له شده را در وسط پارچه ماليده و در محل درد قرار داده و آن را با نوار و يا بانداژ ثابت كنيد و رويش را با كيسه آب داغ و يا حوله داغ ماساژ دهيد تا اثر بيشترى داشته باشد . هيچگاه بيشتر از بيست دقيقه سير را در محل درد باقى نگذاريد .
    ضماد شماره 3
    سير را بريده و آن را گل بابونه خشك مخلوط كنيد و كمى آب داغ به مخلوط اضافه كنيد تا آن ها را به هم بچسباند و آن را روى محل مورد درمان پهن كنيد، روى آن را بپوشانيد تا در محل باقى بماند. اين ضماد به اندازه سير تنها محرك نمى باشد. جهت نتيجه بهتر روى آن گرما وارد كنيد و پس از پانزده تا بيست دقيقه آن را برداريد.
    سير خام
    سير خام به صورت بريده و يا له شده از قويترين اشكال آن است . چند راه خوردن آن به طور داغ تا ملايم در زير درج شده است :
    1 يك حبه سير را جويده و فرو دهيد .
    2 سير خرد شده را با آب و يا شير مخلوط كرده ميل كنيد.
    3 سير خرد شده را با نصف ليوان آب هويج مخلوط و سپس ميل كنيد .
    4 سير خرد شده را با مقدار كمى ژل آلوورا (253) مخلوط و ميل كنيد .
    5 سير بريده شده و يا له شده را با سوپ و يا برنج قبلا تهيه شده ميل كنيد .
    6 طبق دستور دكتر سابوتى دارماناندا براى سير خام ، آب يك ليمو را گرفته و سه حبه سير بزرگ يا پنج حبه سير كوچك را پس از پوست كندن نصف كرده و در آن بيندازيد و يك ليوان آب و كمى زنجبيل تازه و يا پودر و كمى عسل به آن بيفزاييد آنها را كاملا مخلوط كنيد تا اين كه سير نرم شود سپس ‍ تمام آن را ميل كنيد .
    نشستن در وان (bath sitz )
    يك كومه سير را خوب برش داده و مخلوط كنيد و يك ليتر آب جوشان روى آن ريخته براى چند ساعت آن را به حال خود گذاشته تا گرماى آن در حد حرارت اتاق شود . ظرفى بيابيد كه بتوان در آن نشست آن قدر آب جوش داخل آن بريزيد تا به تهى گاه شما برسد و مقعد و آلات تناسلى را فرا گيرد . مايع تهيه شده را داخل ظرف بريزيد و مدت ده دقيقه داخل آن بنشينيد . اين طرز درمان براى هموروئيد، عفونت هاى واژنى و يا مشكلات پوستى آلات تناسلى كارآيى دارد .
    بخور
    يك دوم كومه سير را له كرده و يا خوب برش دهيد و آن را در ظرفى ريخته و مقدار نيم ليتر آب جوش روى آن بريزيد و روى آن يك حوله حمام بيندازيد و سر خود را جهت استفاده از بخار حاصله زير حوله ببريد . مواظب باشيد كه خود را نسوزانيد .
    شياف شماره 1 ( 1 suppository# )
    پوست كاغذ مانند يك حبه سير را بدون آسيب زدن به بدنه آن جدا كرده به طورى كه ماده محرك آن رها نشود . سپس آن را در روغن زيتون فرو برده هنگام خواب داخل واژن و يا مقعد قرار داده و تا صبح در آنجا بماند .
    شياف شماره 2
    سير را مطابق دستور بالا آماده كرده و آن را در گاز (254) پيچيده با نخ ببنديد به طورى كه دنبال نخ دراز باشد و آن را در روغن زيتون فرو برده ، در واژن و يا مقعد قرار دهيد . اين طريق راحت تر از روش قبلى است .
    شياف شماره 3
    پودر سير را با كره ذوب شده و كاكائو مخلوط كرده تا ظاهر ضخيم گل مانندى پيدا كند و آن را در يخچال قرار داده پس از سرد شدن روى يك صفحه به ضخامت 4/1 تا 8/1 اينچ بماليد و آن را به نوارهايى به طول يك اينچ برش دهيد . محصول نهايى بايستى به اندازه سيگار معمولى قطر و به اندازه 3/1 آن طول داشته باشد . آن را در يخچال قرار دهيد ولى قبل از استفاده بايستى گرماى آن به درجه حرارت اتاق برسد .وقتى كه شياف داخل شد كره كاكائو با حرارت بدن ذوب شده و خاصيت سير ظاهر مى شود .
    شربت شماره 1 (1 # syrup )
    ده يا دوازده كومه سير را برش داده و سپس آنها را در لايه هاى نازك در ظرف بگذاريد و يك در ميان بين لايه ها شكر بريزيد و بدين ترتيب يك ظرف نيم گالنى را پر نماييد و به مدت دو روز به آن دست نزنيد، ملاحظه خواهيد نمود كه شكر مايعات سير را بيرون خواهد كشيد و مايع ديگرى را به آن نيفزاييد . اكنون آن را از صافى پارچه اى گذرانيده و شربت حاصل جهت درمان سرفه و برونشيت ، جمع شدن خون در ريه ها، سرماخوردگى ، گلو درد، خروسك و صدا گرفتگى بسيار مفيد است .
    شربت شماره 2 (2 # syrup )
    چند كومه سير را بريده و آنها را در ظرف شيشه اى تميز بريزيد و روى آن را با عسل حرارت داده نشده خام بپوشانيد . ظرف مدت يك روز آب سير با عسل در هم آميخته و شما مى توانيد هر نيم تا يك ساعت يك قاشق چايخورى از آن را جهت درمان سرفه ، گلو درد و يا رفع انباشتگى خون در ريه ميل كنيد.
    تنطور (tincture )
    يك كومه سير را بريده و آن را در نيم ليتر مايعات با الكل زياد بريزيد و روى آن را پوشانيده براى مدت دو تا سه روز دو تا سه بار آن را بچرخانيد . سپس ‍ آن را صاف كرده و روزانه سى تا شصت قطره از آن را ميل كنيد.
    سركه
    يك كومه سير را تميز و له كرده آن را در هشتم ليتر اتانل و يا سركه سيب قرار دهيد. پس از يكى دو هفته آن را صاف و مصرف كنيد.
    اتانل
    يك تا سه حبه سير را چرخ كرده و با سه چهارم فنجان اتانل مخلوط و پس ‍ از سه ساعت جهت رفع سرماخوردگى ، آنفولانزا و ديگر عفونت ها هر چند ساعت يك قاشق چايخورى از آن را ميل كنيد. جالينوس پزشك يونانى از آن به عنوان آنتى بيوتيك و مرطوب كننده بانداژ گلادياتورهاى زخمى استفاده مى كرد
    كلام آخر
    دكتر داراماندا مدير پروژه ارتقاى ايمنى از سير خام به عنوان آنتى بيوتيك جهتپيشگيرى و درمان ايدز و عفونتهاى فرصت طلب استفاده مى كند . با پيدايش آثار سرماخوردگى و تا رفع كامل آن سير تازه و يا كمى ماندهميل كنيد. جهت درمان بيمارى هاى حاد و عفونت ها از پاشويه ، كمپرس ها و مشمع استفاده كنيد. سركه ها و شربت هايى از سير تهيه كرده و آنها را همراه غذا مصرف كنيد. اگر هرگونه ناراحتى در ارتباط با قلب و عروق و يا سرطان داريد و يا در خطر ابتلاى بهآنها هستيد، روزانه اقلا نصف و يا يك حبه سيرميل كنيد فصل پانزدهم : سير جهت درمان بيمارى هاى خاص
    در اين فصل چگونگى مصرف سير جهت طيف گسترده اى از بيمارى ها تشريح مى گردد. ابتدا طرز صحيح استفاده از سير به عنوان دارو توسط افراد مطرح مى شود. براى هر وضعيت با آثار مداوم بايستى به پزشك مراجعه شود . در ضمائم كتاب من منابعى را كه در يافتن پزشكى كه از روش هاى طبيعى و گياهان به شما كمك مى كند، ذكر كرده ام . تحت هيچ شرطى شما نبايستى از پيشنهادهاى ذكر شده در اين كتاب ، به جاى مراجعه به پزشك صلاحيتدار و اجراى دستورات او، استفاده كنيد. ضمنا با مراجعه به فصل سيزدهم از عوارض جانبى و موارد منع مصرف سير آگاهى يابيد. سير مى تواند سوختگى شديد در پوست بدن به وجود آورد، لذا در موقع قرار دادن سير روى پوست و منافذ بدن بايستى احتياط كامل رعايت شود . به هيچ وجه سير و يا آب سير را بيش از مدت بيست تا بيست و پنج دقيقه در مجاورت بدن قرار ندهيد .

  7. #16
    مدیرکل انجمنهای نور آسمان vorojax آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jun 2008
    محل سکونت
    همشهری حضرت عشق
    نوشته ها
    7,305
    تشکر
    6
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض RE: قدرت شفابخشى سير

    نقش دارويى سير
    فعاليت هاى سير هم در طب سنتى و هم در آزمايش هاى كلينيكى جديد به شرح زير عنوان مى شود:
    1 ضد آسم : مشكلات تنفسى را در آسم مرتفع مى كند .
    2 ضد صرع : تناوب شدت تشنج را كاهش مى دهد .
    3 ضد عفونى كننده : با عفونت ها به ويژه در دستگاه تنفسى و هاضمه مبارزه مى كند.
    4 ضد درد : با گرفتگى عضلانى و درد اسپاسمى مى جنگند، مخصوصا در دستگاه گوارش .
    5 دافع كرم : كرم هاى روده را مى كشد .
    6 تقويت قوه باء: ميل جنسى را تحريك مى كند .
    7 كاهش دهنده درد روده : كمك به دفع گاز مى كند .
    8 عرق آور: عمل تعرق منافذ پوست را بهبود مى بخشد .
    9 هاضم : محرك هضم
    10 ضد عفونى كننده : مستقيما ميكروب ها را مى كشد .
    11 ادرار آور (ملايم ): دفع ادرار را بهبود مى بخشد .
    12 قاعده آور: وضع قاعدگى را بهبود مى بخشد .
    13 خلط آور: جريان خلط آورى را بالا مى برد . (بهبود سرفه )
    14 داروى قرمز كننده : محرك پوست بوده و با قرار دادن آن روى پوست بدن خون را به آن ناحيه جذب مى كند.
    15 محرك : افزاينده انرژى براى مدت كوتاه .
    16 مقوى : خوردن منظم سير موجب بهبود سلامت و قدرت كلى مى شود.
    ورم معده : (inflammation abdominal )
    احساس هر نوع سوزش و درد شديد در شكم مستلزم مراجعه به پزشك جهت تشخيص علت مى باشد . جهت درمان دل درد خفيف تعداد سه حبه سير را له كرده و نمك روى آن بپاشيد و سپس آب جوش روى آن ريخته وبه هم بزنيد و در جايى قرار دهيد تا همانند درجه حرارت اتاق شود، براى مدت سه روز دو نوبت از آب آن ميل كنيد.
    جوش صورت و پوست (acne )
    براى افرادى كه جوش مداوم در صورت و پوست دارند آنتى بيوتيك دراز مدت تجويز مى شود كه تجويزى نامناسب است چون اكثرا با باكترى هاى معمول كه روى صورت يافت مى شوند همراه است . تجويز بلند مدت آنتى بيوتيك مى تواند تعادل عادى باكترى هاى روده را مختل كرده و سلامت فرد را با مشكل مواجه كند كه معالجه آن چندين سال به طول مى انجامد . تغيير رژيم غذائى اولين دستور درمان جوش صورت است . چربى ، گوشت و غذاى مقوى را كم مصرف كنيد و در عوض ميوه جات و سبزيجات را جايگزين آنها نماييد . كاربرد سير براى جوش صورت چندين نقش دارد و مى تواند در اين مورد كمك كند .
    1 سير آنتى بيوتيك موضعى است .
    2 جريان خون را در پوست افزايش مى دهد .
    3 خشك كننده است .
    من درمان هاى ملايم سير از جمله كمپرس روى بزرگترين جوش و يا قرار دادن ضماد سير روى آن را تجويز مى كنم . چون سير براى مداواى جوش ، از طريق خوردن مناسب نمى باشد . زيرا كه شرايط سيستميك داغى را به وجود مى آورد . گياهان خنك كننده اى چون قاصدك ريشه بابا آدم ويا ريشه انگور ارگان جهت درمان داخلى جوش بر سير ترجيح دارند .
    ايدز (aids )
    از ديدگاه طب رسمى ايدز غير قابل علاج مى باشد ولى بعضى از افراد تا چندين سال پس از ابتلاى به ويروس hiv زنده مى مانند.اخيرا پژوهشگرانى در جستجوى اين نجات يافتگان هستند تا اطلاعى در مورد طرز زندگى ، رژيم غذائى و حتى سيستم ژنتيكى آنها به دست آورند تا مگر جهت مداواى بهتر مبتلايان به ايدز سر نخى بيابند. در عين حال اكثر كمك هاى درمانى جهت طولانى كردن عمر و درمان عفونت هاى فرصت طلب (255) كه بيماران مشكوك به ايدز مستعد ابتلاى به آن هستند انجام مى پذيرد . به نظر مى رسد كه سير ضمن دارا بودن جايگاه بالايى جهت درمان اين گونه عفونت ها، بهبود سلامتى كلى بيماران مبتلا به ايدز را تضمين مى كند .
    معمولا هر موقع روش درمانى ايدز در آزمايش بالينى نويد بهبودى مى دهد خبر آن توسط وسائل ارتباط جمعى فورا به اطلاع عموم مى رسد ولى متاءسفانه بعد از كنفرانس بين المللى ايدز در سال 1989 نتيجه آزمايشى كه با سير روى ايدز انجام شد هر چند بى اهميت و كوچك بود، گزارش نگرديد . پژوهشگران مدت ها بعد آن اطلاعات را در مجله غده شناسى آلمان (256) منتشر كردند . آنها به ده نفر از بيماران مبتلا به ايدز كيوليك سير دادند . لازم به يادآورى است كه كليه آنها داراى كمترين فعاليت سلول كشنده و نسبت نامتعادل سلول هاى t پشتيبان به سلول هاى t بازدارنده (257) كه هر دو از علائم برجسته ايدز پيشرفته و اميد زندگى كوتاه مى باشند بودند . علاوه بر اين آنها حامل عفونت هاى فرصت طلبى همچون اسهال كريپتوسپوريديال (258) و يا تبخال بودند.
    ابتدا به مدت شش هفته به طور روزانه دو حبه سير ( معادل پنج گرم ) و سپس به مدت شش هفته ديگر روزانه چهار حبه سير به آنها خورانيده شد . سه نفر از آنها قادر به ادامه رژيم فوق الذكر نگرديدند و قبل از خاتمه آزمايش در گذشتند .
    نتيجه جالب توجه بود و اگر به جاى سير از داروى فارماكوپه (259)استفاده مى شد به احتمال قريب به يقين خبر آن سريعا به اطلاع عموم مى رسيد. تعداد شش نفر از آنها ظرف مدت شش هفته فعاليت طبيعى سلول كشنده را بازيافتند و در پايان دوازده هفته آزمايش هر هفت نفر فعاليت طبيعى سلول كشنده را دارا بودند (عدم فعاليت سلول كشنده يكى از نشانه هاى پيشرفت ايدز به حساب مى آيد ) . نسبت سلول هاى t پشتيبان به سلول هاىT بازدارنده سه نفر از بيماران به حالت عادى در آمد و دو نفر بهبود يافت و در يكى به همان حال باقى ماند و در مورد يكى هم تقليل پيدا كرد .
    خوشبختانه عفونت فرصت طلب بيماران نيز بهبود يافت . اسهال مزمن ، كنديدا، تب هاى ژنتيكى و عفونت مزمن سينوس همگى بهبود يافتند. بيمار مبتلا به عفونت مزمن سينوس قبل از اين آزمايش بالغ بر يك سال داروى آنتى بيوتيكى خورده بود ولى هيچ گونه نتيجه اى در بر نداشت .
    چگونگى مؤ ثر واقع شدن سير روى سينوس به طور روشن معلوم نشد . همان طور كه در فصل هشتم بحث شد، سير مى تواند از طرق مختلف روى سيستم ايمنى موثر باشد . سير ممكن است جهت مقابله با عفونت هاى فرصت طلب موجب تقويت سيستم ايمنى شده باشد . آزمايش هاى زيادى نشان داده اند كه سير در مقابل عفونت هاى كريپتوكاس ، كريپتوس يوريديال ، تبخال ، ميكوباكتريا و نئوموسيستيس (260) كه همگى عوامل رايج ايدز هستند، مؤ ثر است . اخيرا پژوهشگران شواهدى يافته اند كه اجوئن سير ممكن است ، مستقيما از گسترش hiv در بيماران مبتلا به ايدز ممانعت كند.
    اين آزمايش محدودى بود كه فقط هفت نفر آن را به آخر رسانيدند، مطالعات بيشتر بايستى دنبال شود تا ثابت كند كه سير حقيقتا به بيماران مبتلا به ايدز كمك مى كند . اخبار آزمايش همانند خبر آتش سوزى خطرناكى در اجتماع بيماران ايدز منشر مى شود. و اكثر بيماران اكنون به طور معمول سير مى خوردند . مطالعه اى كه در سال 1993 انجام شد معلوم داشت كه ده درصد بيماران نجات يافته ، علاوه بر خوردن داروهاى معمول از مكمل هاى سير استفاده كرده اند .
    سير معمولا در تحقيقات جهت كمك به درمان مبتلايان به ايدز به كار مى رود. دانشگاه بس تير در سياتل يكى از محدود مراكز طبى است كه پروژه تحقيق روى درمان طبيعى ايدز را انجام مى دهد . دكتر جين گيول تينان (261) پزشك كلينيكى است كه اين تحقيق را انجام داده است و مى گويد كليه بيمارانى كه تحمل خوردن سير را دارند بايستى سير بخورند. من اكثرا سير را به عنوان غذا به بيمارانم توصيه مى كنم نه به صورت كپسول و افشره سير. من آنها را وادار مى كنم كه سير خام و يا پخته بخورند.
    بيماران مبتلا به ايدز مى توانند سير را به هر صورتى كه وجود دارد مصرف كنند: ضماد، كمپرس ها، روغن سير براى ناراحتى پوستى ، تنقيه براى عفونت هاى مقعد، بخور و يا مشمع سينه براى سينوس و يا مشكلات برونشيتى .
    بى اشتهايى (loss appetite )
    اغلب ما بيشتر به عنوان چاشنى يا داروى گياهى به سير فكر مى كنيم . كسكيد اندرسن گلر (262) معلم گياهى من در دانشكده ملى داروهاى طبيعى در يورتلند ارگان روزى تشخيص مرا در مورد گياه و چاشنى اصلاح كرد، آن خانم گفت چاشنى ها گياه هستند، من فورا متوجه شدم كه اضافه كردن چاشنى به غذا معمول ترين استفاده از گياهان است كه اشتهاى ما را زياد كرده و هضم غذا را بهبود مى بخشد كه از مهمترين درمان هاى داروهاى طبيعى است . هر سلول و يا سيستم آنزيمى در بدن از غذائى است كه ميل مى كنيم و هر آينه هضم مختل و يا نامتعادل شود، يك نقص و يا عدم تعادل متقابل در بدن به وجود مى آيد و ابتدا اين را با كمبود انرژى و كوفتگى حس ‍ مى كنيم .
    كمى اشتها اولين اعلام خطر در بدن و نشانه بروز مشكل مى باشد . درست به اين معنى است كه زمان امساك در غذا و دادن استراحت به سيستم فرا رسيده است . اما كم اشتهايى مزمن نيازمند محرك و گرم كردن سيستم هاضمه است كه براى آن داروهاى محدودى مثل سير در دسترس داريم . در آزمايش بالينى انجام شده در ژاپن از بيمارانى كه شكايات مبهمى از جمله اشتهاى كم داشتند، مكمل سير اشتهاى اكثر بيماران را بهبود بخشيد . پس توصيه مى شود كه شما آزادانه سير را با غذاى خود بخوريد و يك قاشق چاپخورى آب سير ترشى و اتانل قبل از غذا ميل كنيد . هر آينه به جاى احساس گرماى مطبوع ، خوردن سير موجب تحريك وگرماى شديد شود، مصرف آن را بايستى با گياهان خنك كننده و تلخ از قبيل جنتين (263) يا ريشه انگور ارگان جايگزين كنيد كه البته آن را هم بايد بيست دقيقه قبل از غذا ميل نماييد .
    آرتروز (arthritis )
    سير جهت درمان آرتروز روماتوئيدى داخلى كه طبيعتا وضعيت داغى دارد مناسب نيست . سير ممكن است درد موضع ملتهب را بدتر كند. آرتروز استخوانى كه ممكن است در اثر سالخوردگى و كاركرد مفاصل باشد طبيعتا وضع سردى دارد، خوردن سير مى تواند به درمان آن كمك كند، ولى اگر درد شديد باشد بايستى احتياط كرده و در صورت مصرف سير بلافاصله خوردن آن را متوقف كرد . از سير و پياز پخته كه با حرارت خاصيت ضد تورمى پيدا مى كنند استفاده شود .زنجبيل با خاصيت ضد تورمى را مى توان به مقدار هر داروى مشابه تجويز نمود. سير جوشانده همان طور كه براى آسم مفيد است در اين مورد نيز مؤ ثر است .سير به علت خاصيت ضد تحريكى ، مى تواند براى آرتروز مصرف خارجى داشته باشد . براى اين منظور با استفاده از ضماد سير كه روى آن را با حرارت خارجى گرم مى كنيد، بهره جوييد، سير و حرارت جريان خون را به محل درد هدايت مى كند و درد كاهش مى يابد . اگر درد زيادتر شد آن وقت درمان ديگرى علاوه بر سير اعمال كنيد. مشابه درمانى در آزمايش هاى بالينى نتايج خوبى ارائه داده است .
    آسم
    مصريان باستان ، روميان ، ايرانيان و اعراب براى درمان آسم از سير استفاده مى كردند . در قرن دوازدهم فرشته اى به رئيسه راهبه هاى آلمان نازل شد و چگونگى معالجه آسم با چاى سير را به او آموخت و اين طرز مداوا در طب خانقاهى اروپا رايج شد .حتى طب متداول در آلمان و ايالات متحده در نيمه اول قرن دوازدهم از سير براى درمان آسم استفاده مى كردند .مكانيزم بيوشيمى سير ممكن است روى موادى به نام پروستاگلاندين اثر گذارد. براى اين منظور سير را بايستى پخت و يا آن را حرارت داد . در اين جا دستور فرشته به هيلدگارد ون بين گن (264) رئيسه خانقاه درج مى شود: دو حبه سير را خوب بريده و يك مشت برگ زوفاى مصرى به آن اضافه كرده و براى مدت بيست تا سى دقيقه آن را آهسته بجوشانيد . سپس به اندازه نياز ميل كنيد.
    همزمان با آن پزشكان گياهى انگلستان نيز از تنطورى از سير و لوبليا (265) و حشيشه السعال (266) جهت درمان آسم استفاده مى كردند .
    قلب و عروق / بيمارى سرخرگ شريانى
    چنانچه در فصل نهم اظهار شد سير جهت تقويت گردش خون مؤ ثر است . لااقل از زمان يونان باستان سير براى درمان بيمارى قلب و عروق و يا سخت شدن رگ ها به كار مى رفته است .
    پزشكان رسمى در آلمان از سير جهت جلوگيرى و معالجه بيمارى هاى قلب و عروق و سرخرگ شريانى استفاده مى كنند . (به قسمت حمله قلبى و لنگيدن همين فصل رجوع شود ) براى اين منظور لااقل بايستى روزانه يك حبه سير خام و يا پخته ميل شود . جهت جلوگيرى مقدار كمترى هم مؤ ثر است . به مقدار 600 تا 900 ميليگرم پودر سير .
    گاز و گزيدگى (stings and bitis )
    چنين به نظر مى رسد كه سير جهت معالجه گاز و گزيدگى مارها، عقرب ها و حشرات و حيوانات وحشى بيش از هر منظور ديگر در دنيا به مصرف مى رسد . سير له شده را در محل گزش قرار مى دهند. در ممالك عربى و هندوستان سير را جويده مقدارى از آن را كه با بزاق دهان همراه مى باشد مستقيما در محل زخم قرار مى دهند و مقدارى را هم مى خورند . جهت گاز گرفتگى شستن با آب سير بسيار مفيد است .چند حبه سير را در آب گرم مخلوط كرده ، محل گاز گرفتگى را كاملا شسته و يك كمپرس مرطوب روى آن قرار دهيد، البته به دنبال معالجه طبى براى اين گونه موارد باشيد .
    لخته شدن خون (clots blood )
    چون سير خاصيت رقيق كردن خون را دارا مى باشد علاوه بر معالجات متداول جهت لخته شدن خون از سير هم مى توان استفاده كرد . بعد از حمله قلبى و مغزى و لخته شدن خون در پاها و ريه ، داروهاى رقيق كننده خون تجويز مى شود . نكته مهم : اگر شما از اين داروها استفاده مى كنيد و مايليد از رژيم ملايمى از سير هم بهره مند شويد با پزشك معالج مشورت كنيد.سير مى تواند در اثر اين داروها مداخله كرده آنها را بيشتر فعال نمايد و از عوارض جانبى داروهاى رقت خون كه علت اصلى مشكلات بيمارستانى است جلوگيرى كند.
    كورك ها يا دمل ها (boils )
    در نمايش كمدى و طنزآميز يونان باستان ، بازيگرى كه به طور ناهنجار در حالى كه يك جفت پوتين نو پوشيده بود و مى لنگيد، مى پرسيد كه آيا مى تواند از ضماد سير جهت درمان كورك پايش استفاده كند . در حال حاضر سير به همين روش در ناحيه گوانكسى (267) چين مورد بهره بردارى قرار مى گيرد از سير به عنوان مصرف خارجى جهت درمان كورك استفاده مى شود . بهترين آنان ضماد سير است كه بايستى دقت نمود در اطراف كورك سوختگى ايجاد نشود و بافت هاى آن آسيب نبيند .كورك ها معمولا نشانه داشتن طبعى داغ مى باشد، لذا بايستى از گياهان سرد مثل قاصدك ،
    ريشه بابا آدم و ريشه انگور ارگان استفاده نمود . من مرتبا به كورك مبتلا مى شوم و آنها را توسط ضماد سير كه بيست دقيقه روى كورك قرار مى دهم و نيز شربتى كه از ريشه بابا آدم و برگ گزنه به طور مساوى از هر يك درست مى شود، معالجه مى كنم .
    برونشيت
    سير يكى از مطمئن ترين داروها جهت درمان برونشيت همراه احتقان است سير خلط آور و بهبود بخش غشاء و آنتى بيوتيك است . پس از ورود تركيبات سير به بدن چه از طريق خوردن و چه از طريق جذب ضماد به وسيله پوست بعضى از تركيبات آن از راه شش ها خارج مى شود.
    اين ماده فرار حاوى گوگرد، آنتى بيوتيك و ضد عفونت بوده و بنابراين سير ازداخل و خارج درمان كننده برونشيت و ريه مى باشد . برادر من مبتلا به برونشيت مزمن بودو پس از سال هاى متمادى استفاده از آنتى بيوتيك ها به تدريج نسبت به آنها از جملهآموكسى سيلين ، اريترومى سين ، سولفا و تترا سيكلين حساسيت پيدا كرد. روزى پزشكمعالجش به او گفت : من ديگر آنتى بيوتيكى را نمى شناسم كه به شما بدهم ، تو خودمى دانى . و او به وسيله سير و زنجبيل معالجه خود را شروع و با خوردن يك يا دو حبهسير و يك قطعه زنجبيل تازه هر چند ساعت يك بار و نوشيدن چاىزنجبيل در شب ، آغاز كرد . او سير را در روغن زيتون خرد كرده و براى مدت ده ثانيه آن رادر ماكروويو قرار مى داد تا طعم تند آن زائل شود و يك قاشق بيخ حلق قرار داده و مىبلعيد . گاهى هم يك حبه سير به سرخ كردنى ها و غذاى معمولى اضافه مى كرد، بهتدريج برونشيت او بهبود يافت . پس از شش ماه اثرى از آن باقى نماند . هر موقعاحساس كند كه بيمارى او برگشته خوردن سير و نوشيدن چاىزنجبيل را از سر مى گيرد . جهت معالجه مستقيم برونشيت حاد، از بخور سير، ضماد پا،پاشويه پا كمپرس و يا ضماد سينه روى ناحيه درد استفاده كنيد، درمان از طريق پاتركيبات گوگرد را از راه پوست وارد و ظرف مدت بيست دقيقه از طريق ريه ها خارج مىگردد سرطان
    اگر شما و يا هر يك از بستگانتان مبتلا به سرطان و يا در معرض ابتلاى به آن هستيد فصل دهم اين كتاب را كاملا مطالعه و موارد كمك سير را جهت رهايى از سرطان متوجه شويد . سير از چند مكانيزم ضد سرطانى بدن پشتيبانى مى كند . البته به تنهايى درمان سرطان نمى باشد ولى در ضمن درمان هاى ديگر به صورت معمول و يا به صورت جايگزين كمك مؤ ثرى به حساب مى آيد . مطالعات چندى نشان داده است كه سير عوارض جانبى ناشى از شيمى درمانى و اشعه درمانى را كاهش مى دهد .
    كنديدا (candida )
    كنديدا آل بى كنز (268) قارچى است كه معمولا در دستگاه هاضمه ، روى پوست بدن و واژن يافت مى شود . هر زمانى سيستم ايمنى و يا تعادل طبيعى باكترى هاى مفيد مختل شود كه معمولا در غياب آنتى بيوتيك ها مى باشد رشد زياد كنديدا اتفاق مى افتد . بعضى از اطباء را عقيده بر اين است كه كنديداى با رشد تدريجى در روده عامل علائم قارچى سيستميك همراه با چند نوع حساسيت ، كوفتگى مزمن ، ناراحتى هاى مغزى و هيجانى مى باشد .
    سير آنتى بيوتيك مؤ ثر بر عليه كنديدا آل بى كنز بوده و به صورت ضماد، كمپرس ، شتسشوى زنانه (269) و يا تنقيه مستقيما اثر بخش است . استفاده از سير به صورت هاى خوراكى (در فصل چهارم ) به مداواى سيستميك كنديدا در جهت تقويت و ارتقاء سيستم ايمنى كمك مى كند . شما مى توانيد برفك دهان را كه عفونت كنديداى قارچى (270) مى باشد در بعضى از كودكان همانند بيمارى ايدز در بزرگسالان با روغن سير معالجه كنيد . روغن سير را در محل عفونت بماليد . روغن سير مانند سير خام اثر تحريكى ندارد .
    شيمى درمانى / پرتو درمانى (radiothrapy . chemothrapy )
    سير قادر است از آثار و عوارض جانبى شيمى درمانى و پرتو درمانى پيش گيرى كند . در اين معالجات جهت كشتن سلول هاى سرطانى دارو داده مى شود ولى دارو به ديگر سلول هاى بدن هم حمله ور مى شود. در يك آزمايش بالينى در ژاپن به يك گروه از زنان ضمن شيمى درمانى و پرتو درمانى سير داده شد . آنها كه سير خورده بودند كمتر از گروه ديگر عوارض ‍ جانبى داشتند . جهت اطلاع بيشتر درباره سير و سرطان و شيمى درمانى به فصل دهم رجوع كنيد.
    لنگيدن در اثر نرسيدن خون به عضلات پا (claudication )
    لنگيدن با تناوبى به علت درد پاها و كپل ها است كه راه رفتن را مشكل مى كند . اين نشانه اى از ناراحتى قلب و عروق و تنگى سرخرگ است . رگ هاى قسمت تحتانى بدن و يا پا تا حدى بسته مى شوند و خون ذخيره پاها تقليل مى يابد . اين امر فاصله اى را كه شخص مى تواند بپيمايد محدود مى كند تا حدى كه ماهيچه ها ناتوان شده و درد و انقباض عضله شروع مى شود. در يك آزمايش بالينى از ناراحتى نرسيدن خون به عضلات پا سير فاصله اى را كه بيماران راه مى رفتند افزايش داد، البته اثرات آن پنج هفته پس از اجرا شروع گرديد. دانشمندانى كه آزمايش را رهبرى مى كردند گفتند كه بهبود حاصله ممكن است در اثر خاصيت رقيق كنندگى خون توسط سير باشد كه آن هم از چهار تا شش هفته طول مى كشد تا اثر كند . به نظر مى رسد كه خون رقيق تر بهتر مى تواند از رگ هاى باريك تر عبور كند.
    دكتر آر. اف .وايس (271) از آلمان نويسنده متون استاندارد پزشكى در مورد داروهاى گياهى مى گويد خيلى از حالت هاى شديد كاملا با سير درمانى بهبود يافتند در حالى كه كليه درمان هاى ديگر از انجام آن قاصر بودند.
    سرما خوردگى عمومى
    در يك آزمايش بالينى در ژاپن ، به شركت كنندگان كه داراى سرماخوردگى عمومى و يا برونشيت ويروسى بودند سير داده شد و نتايج آن ثبت شد، در پايان آزمايش ، نود درصد شركت كنندگان سير را مفيد تشخيص دادند چون كوفتگى ، درد ماهيچه ها و علائم تنفسى كاهش يافته بود . خيلى از بيماران از معالجين خود در خواست آنتى بيوتيك جهت سرماخوردگى و آنفولانزاى خود دارند ولى آنتى بيوتيك براى درمان آنها مناسب نمى باشد، چون روى ويروس هاى اين بيمارى ها بى اثر است . متاءسفانه بعضى از پزشكان به درخواست بيماران پاسخ مثبت مى دهند هر چند كه اين كار مخالف آموزش پزشكى است . علت آن را اين طور توجيه مى كنند كه اگر بيمار دارويى را طلب كند، با مراجعه به پزشك ديگر آن را به دست خواهد آورد . آنتى بيوتيك داراى چند عارضه جانبى مى باشد كه قادر است حالات مزمن را بدتر كند .
    اگر به سرماخوردگى و يا آنفولانزا مبتلا بوده و احساس نياز به آنتى بيوتيك نموديد، سير ميل كنيد، سير روى ويروس ها همانند باكترى ها اثر دارد از آن مهمتر اين كه سيستم ايمنى را در مقابل اين مهاجمين فعال مى كند و چون خلط آور است به تميز كردن غشاء مخاطى بسته شده كمك مى كند .سير را به يكى از اشكال خام آن بخوريد و زياد هم بخوريد . درمان دلخواه من مخلوط كردن سه حبه سير درنصف ليوان آب هويج و خوردن تمام آن است و اين عمل را سه بار در روز تكرار كنيد. سوپى از سير و پياز و سبزيجات تهيه كرده به جاى غذا ميل كنيد. در روز دو باز از پاشويه و يا بخور استفاده كنيد. شربت سير جهت درمان سرماخوردگى همراه با سرفه و گلو درد بسيار خوب است ، همراه سير بايستى مقدار زيادى مايعات ميل كنيد چون سير مى تواند خيلى خشك كننده باشد.
    اگر شما تب شديد (بيشتر از 120 درجه فارنهايت ) داريد و يا آب بدنتان خشك شده ، سبزيجات سرد مثل اچى ناسه زياد بخوريد . سالانه بيشتر از ده هزار نفر در ايالات متحده آمريكا كه اكثرا سالخورده هستند به علت آنفولانزا فوت مى كنند . يك علت عمومى فوت خشكى همراه آنفولانزاى طولانى است . لذا اگر شما داراى طبيعتى خشك و داراى عطش هستيد از خوردن زياد سير به عنوان دارو خوددارى كنيد و اگر سرماخوردگى و آنفولانزاى شما از سه تا چهار روز بيشتر دوام داشت به پزشك مراجعه نماييد .

  8. #17
    مدیرکل انجمنهای نور آسمان vorojax آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jun 2008
    محل سکونت
    همشهری حضرت عشق
    نوشته ها
    7,305
    تشکر
    6
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض RE: قدرت شفابخشى سير

    يبوست
    وابستگى لينتى يكى از اشكال متداول استفاده نابجا از گياهان در ايالات متحده مى باشد . كسى كه گياه خوار است و يا ملين هاى تجارى حاوى گياهانى از قبيل خولنجان (272) و سورنجان (273) مى خورد و بالاخره نياز به ماده اى دارد كه معده او را به جريان وا دارد. جهت يبوست مزمن ورزش ‍ ملايم ، نوشيدن زياد، خوردن همه حبوبات ، ميوه تازه و سبزيجات مؤ ثر است . خوردن ملين حجيم مثل تخم اسفرزه بهتر از ملين هاى محرك مثل خولنجان و سورنجان است .
    در صورت هضم ضعيف و عدم تعادل باكترى هاى روده ، سير جايگاه خوبى جهت حل مشكل دارد . پس از آن كه سبك زندگى به طرز بالا اصلاح شد درمان سه روزه آن را با سير خام همان طور كه عفونت هاى روده را درمان مى كرديد (سه تا شش حبه سير له شده به يكى از روش هاى ذكر شده در فصل چهاردهم براى سه روز ) امتحان كنيد و سپس با مقدار متعادل ادامه دهيد. به طور منظم خوردن سير را روزانه از نصف و تا يك حبه براى مدت چهار تا هشت هفته ادامه دهيد.
    در آزمايش بالينى هزار بيمار ژاپنى كه از كوفتگى و ديگر ناراحتى هاى مبهم رنج مى برند براى مدت هشت هفته تحت درمان با سير و ويتامين ها قرار گرفتند اكثر آنها بهبود يافتند. يكى از علائمى كه خيلى خوب جواب داد يبوست بود.
    ميخچه (corns )
    در زير يك روش درمان چينى عنوان مى شود:
    مقدار مساوى از سير و پياز را به صورت خمير در آورده ، محل ميخچه را تميز و با الكل ضد عفونى نماييد، با چاقو تا حد ممكن آن را تراش دهيد اما مواظب باشيد كه خونريزى نكند. پاى بيمار را با آب نمك مرطوب كنيد. ظرف بيست دقيقه مخچه نرم مى شود، خمير به دست آمده را خيس كرده آن را براى مدت بيست دقيقه مستقيما روى ميخچه بگذاريد و روى آن را بپوشانيد و يك روز در ميان همين كار را انجام دهيد . پس از يك هفته ميخچه از بين خواهد رفت .
    سرفه ها
    مردم قديم هندوستان ، يونان ، روم ، چين ، عرب ، اروپاى مركزى و انگلستان و آلمان قرن شانزدهم ، مستعمرات ايالات متحده و مكزيك و حتى اطباء قرن نوزدهم و بيستم ايالات متحده همگى از سير براى درمان سرفه ها بهره مى جستند . وجه مشترك عمومى درمان اين بود كه از سير و شكر و يا سير و عسل شربت سرفه تهيه مى شد . جهت تهيه دو نوع شربت سرفه به فصل چهاردهم مراجعه شود . علاوه بر تحريك غشاء مخاطى انباشته شده ، سير موجب ارتقاء قدرت سيستم ايمنى جهت مقابله با هر گونه عفونتى مى گردد.
    مشكلات دندانى
    در عصر جديد دندانپزشكى ، ما اجبارى نداريم خودمان دندان هاى شكسته و پوسيده را معالجه كنيم ، اگر شما اضطرارى از اين بابت داشتيد، قبل از هر چيزى سير را له كرده محل دندان را با آن ضد عفونى نماييد يونانيان باستان سير را با كندر (274) براى منظور فوق مى آميختند .مصريان باستان حفره دندان را با سير و عسل پر مى كردند تا چركى (275) نشود.
    مرض قند (diabetes )
    سير و تركيباتش چندين نوبت در آزمايش هاى علمى جهت كاهش قند خون به كار رفته اند، بنابراين ممكن است در درمان مرض قند كمك خوبى باشند . يك نكته قابل توجه اين كه : بعضى از اين بيماران اميدوار هستند كه با درمان هاى طبيعى قادر به كنترل بيمارى گردند. معمولا اميد دارند كه از رژيم سخت غذائى اجتناب ورزند كه در موارد خفيف و تحت نظرات پزشك ممكن است انجام شود . در واقع بسيارى از گياهان داراى خاصيت كم كردن قند خون و يا شبه انسولين هستند ولى مبتلايان به اين بيمارى نبايستى اميد زيادى به كنترل كامل خود با گياهان از جمله سير داشته باشند. دكتر آر. اف . وايس پزشك ارشد و گياه شناس نويسنده كتاب گياهان در حد استاندارد دارويى آلمان به نام كتاب آموزشى گياه درمانى (276) در مورد متكى نبودن به چاى و گياهان آنتى بيوتيكى هشدار داده است . چون نامبرده بارها شاهد شكست آن بوده و معمولا همراه سر در گمى و آثار صدمه به اعصاب بيمار بوده است . پيشنهاد او داير به اتكاء بيمار جهت كنترل مرض قند، بايستى تنها به رژيم غذائى و انسولين باشد . خوردن داروهاى كم كننده قند در حد لزوم بوده و مصرف گياهان متناسب با رژيم كنترل شده باشد .
    اغلب پژوهش هاى انجام شده جهت كم كردن قند خون روى تركيبات سير، از جمله ، آلى سين ، آليل پروپيل دى سولفيد و اس آليل سيستيين سولفو كسيد بوده نه خود سير. به نظر مى رسد كه آنها نقش جلوگيرى از غير فعال شدن انسولين را در كبد ايفاء مى كنند كه نتيجه آن ازدياد انسولين و كاهش ‍ ميزان قند خون بوده است . هيچ پژوهشى روى سير بيانگر مداواى خاص ‍ بيماران ديابتى حتى اگر افراد مرتبا آن را خورده باشند، وجود ندارد . در يك تحقيق نشان داده شد كه چگونه ممكن است سير مفيد باشد . طبق گزارش ‍ جرج مادائوس (277) در كتاب آلمانى گياهان دارويى به نام : كتاب درسى سلامت بيولوژيكى (278) بيمارى كه روزانه مقدار 100cc انسولين مصرف مى كرده و باز هم مقدار قند خون او 242 ميليگرم و قند ادرار او هشت درصد بوده ، پس از خوردن شش كپسول در روز به مدت يك هفته قند خون او به 215 ميليگرم و قند ادرار او به دو درصد تقليل يافت . البته سير همراه داروهاى متداول به مصرف مى رسد نه به جاى آنها . احتمالا مصرف سير به تنهايى به عنوان دارو در مورد قند خون بيمارى ديابت ناپايدار منع مصرف داشته باشد . قند خون در اين حالت نوسان زيادى از بالا به پايين دارد .چنانچه داراى حالات چنين هستيد جهت مصرف سير حتى به مقدار دارويى با پزشك مشورت كنيد.
    به احتمال زياد سير براى بيماران ديابتى فايده ديگرى به غير از پايين آوردن قند خون دارد و آن جلوگيرى از ناراحتيهاى عمومى قلب و عروق در اين بيماران است . بيماران ديابتى مى توانند روزانه معادل يك حبه سير به هر شكلى از جمله پخته شده با غذا، اتانل و سير، كپسول و غيره مصرف كنند .
    اسهال و اسهال خونى (dysentery and diarrhea )
    سير داروى خوبى جهت جلوگيرى و مداواى اسهال مسافران است كه من هرگز بدون داشتن چندين كومه سير به كشورهاى خارجى سفر نمى كنم . هر شب سه حبه از آن را له كرده در آب داغ مى گذارم و روز بعد آن را در سه نوبت مصرف مى كنم . حضور باكترى هاى ناشناخته در مكان هاى جديد عامل اصلى اسهال مى باشد . چنانچه عملا به آن مبتلا شديد روزانه دو حبه سير خام ميل كنيد و يا از كپسول زغال فعال موجود در داروخانه استفاده كنيد . چمدان مسافرتى من حاوى كومه هاى سير، تنطور اچى ناسه و گياهان مسكن براى براى بهتر خوابيدن و قرص هاى زغال فعال شده و خاك آرايشى سبز فرانسوى (279) جهت تهيه ضماد بر عليه گزيدگى و گاز گرفتگى ها، مى باشد .
    در كليه كشورهاى جهان سوم از سير جهت پيشگيرى و معالجه اسهال خونى استفاده مى شود . سير نقش مؤ ثر و مستقيم آنتى بيوتيكى روى تعداد زيادى از باكترى ها و انگل هاى عامل اسهال خونى كه حتى به مرگ منتهى مى شوند، دارد . پژوهشگران در هندوستان اثر سير را روى خرگوش هايى كه باكترى شيگلاى اسهال به آنها تلقيح شد امتحان كردند .ظرف يك ساعت از خوردن مايع سرم خون آنها فعاليت ضد باكترى را نشان داد . با ادامه معالجه در روز دوم نمونه مدفوع راست روده نشان داد كه هيچ يك از باكترى ها باقى نمانده اند و كليه خرگوش ها در مدت سه روز مداوا شدند . در گروه شاهد يا كنترل سير به آنها داده نشده بود چهارتا از پنج خرگوش ظرف چهل و هشت ساعت مردند.
    مشكلات گوش كرى (deafness _ problems ear )
    عفونت گوش كودكان علت اصلى بردن اطفال از يك تا شش ساله نزد پزشكان است كه آنها متاءسفانه كودكان را اكثرا با آنتى بيوتيك مداوا مى كنند كه معمولا درمان مناسبى نيست چون در بسيارى از موارد هيچگونه عفونتى در گوش يافت نمى شود . پژوهشگران داروهاى متداول به مدت 20 سال تلاش نشان دادند كه تجويز آنتى بيوتيك براى درمان گوش ميانى مناسب نيست ولى متاءسفانه معالجات ادامه دارد . اكثر مشكلات گوش عملا مديون حساسيت و يا علل محيطى از جمله دود سيگار ديگران مى باشد .
    جهت عفونت هاى گوش دوران كودكى ، از همه مهمتر قطع كردن لبنيات و غذاهاى مولد خلط مى باشد . در عوض آب ميوه جات رقيق و سوپ سبزيجات گرم همراه آب زياد بايستى مصرف شود كه باعث رقيق شدن مخاط و خلاصى از درد گردد. طبق تحقيقات دانشمندان باز بودن سوراخ ‌هاى بينى در كم شدن دردگوش به اندازه آنتى بيوتيك مؤ ثر است . چكانيدن روغن گرم سير در گوش نه روغن سرد ( روغن سرد موجب عكس ‍ العمل بافت ها و بالنتيجه افزايش درد مى گردد) . گاهى روغن گرم هم ممكن است بعضى از كودكان را تحريك كند كه در صورت ناراحتى آنها مى توان با گوش پاك كن روغن را خارج كرد.
    وقتى كه براى اولين بار من وارد ارگان شدم از هواى سرد و مرطوب آنجا احساس عفونت قارچى در يك گوش كردم ، ولى چاى روغن درختى كمك به من نكرد .روغن سير با خاصيت گرم كنندگى و تحريك گردش خون و خاصيت ضد قارچى براى اين منظور خوب است .
    ريختن روغن گرم در گوش يك درمان سنتى براى كرى است كه اعمال آن در چندين فرهنگ مشاهده مى شود ( به بررسى موردى معالج اپلاچى درج شده در فصل هفتم رجوع كنيد) . آن روغن احتمالا به علت از بين بردن چرك گوش شهرت يافت و گرنه هيچ گونه اثر درمان بخشى براى گوش به علت ساير عوامل را ندارد .
    اكزما (eczema )
    اكزما عبارت از عكس العمل حساسيت پوستى است كه خارش شديدى را موجب مى شود. جهت رهايى از آن بايستى يا با آب سير دست ها و پاها را شست و يا كمپرس سرد و يا افشره سير به محل خارش ماليد، در استفاده از سير له شده و يا آب سير بايستى احتياط كرد چون ممكن است عده اى به آن هم حساسيت داشته باشند . چنانچه سير موجب تحريك شد، از ضماد خاك آرايشى سبز فرانسوى استفاده كنيد .

  9. #18
    مدیرکل انجمنهای نور آسمان vorojax آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jun 2008
    محل سکونت
    همشهری حضرت عشق
    نوشته ها
    7,305
    تشکر
    6
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض RE: قدرت شفابخشى سير

    آمفيزم / انسداد مزمن (obstructive chronic . emphysema )
    بيمارى ششى ، جگر سفيد و ريه (disease pulmonary )
    آمفيزم و حالات مربوط به آن به علت فساد بافت هاى ريه مى باشد و معالجه شدنى به حساب نمى آيند به هر حال علائم آن را مى توان معالجه و يا بهبود بخشيد . گياه فروش مردمى فرانسوى به نام موريس مسكه (280) فرمول زير را براى پاشويه و دست شويه توصيه كرد:
    يك كومه سير له شده
    يك مشت پر خفجه يا زلزالك
    يك مشت مريم گلى
    يك مشت پر آويشن
    را تهيه و براى مدت پنج ساعت آنها را در يك چهارم ليتر آب ولرم قرار داده سپس مايع حاصله را در بطرى نگهدارى كنيد . براى دست و پاشويه يك ليتر آب را جوشانيده و حرارت را قطع كنيد و بعد يك چهارم از مايع فوق الذكر به آن بيفزاييد و مايع پاشويه را در حدى كه تحملش را داريد داغ كنيد اگر دماسنج داريد، حرارت 104 تا 110 درجه فارنهايت مناسب است . قبل از صبحانه پا را براى مدت هشت دقيقه و دست را قبل از شام براى هشت دقيقه در آن قرار دهيد . براى استفاده مجدد از اين مايع مى توان آن را گرم كرده و مورد استفاده قرار داد ولى نبايستى بجوشد و يا آب اضافى روى آن ريخته شود .
    خستگى (مزمن ) ( chronic ) fatigue )
    خستگى مزمن به خودى خود يك نوع بيمارى نبوده ولى زمينه ساز (281) حالات مزمن ديگرى از جمله از بين رفتن غده فوق كليوى ، عفونت كنديداى مزمن ، افسردگى روانى و غيره مى باشد . ابتدا يك آزمايش كلى جهت يافتن علت احتمالى لازم است . از قبول داروهاى ضد افسردگى كه توسط پزشك كه هيچ گونه كمكى به رفع علت بيمارى نمى كند، خوددارى كنيد . بالاخره بهترين درمان خستگى مزمن دفع علل موجود، (282) رفع استرس ، مشورت ، بهبود رژيم غذائى و طرز زندگى ، استراحت و سرگرمى بهتر، حذف تحريك كننده ها، برقرارى گياهان مقوى از جمله شيرين بيان ، جين سنگ (283) يا گياه جنه سيبريائى يا چينى جهت آمادگى سيستم براى درمان هاى تقويتى .
    معمولا ابتدا گياه درمانى ضرورت دارد . اگر خستگى همراه علائم گرمايى از جمله دست و پاى داغ ، و تب خفيف و عرق ريزه در شب نباشد، روش ‍ استفاده از سه حبه سير در روز را به يكى از طرق ذكر شده در فصل چهاردهم براى يك هفته دنبال كنيد و اگر تحمل خوردن سير را داشتيد در يكى از آن روزها يك كومه سير خام ميل كنيد و جهت احتراز از تحريك آن را با شير و يا آب هويج صرف نماييد. اين كار روده را از وجود عفونت ها و انگل ها كه به بيمارى دامن مى زنند پاك مى كند . ضمنا سيستم ايمنى را در مقابل هر گونه عفونت موجود تقويت مى كند و اين درمان را با تنطور اچى ناسه و خاكستر پوست گياه پر كلى اش (284) روزانه سه بار از چهل تا شصت قطره براى مدت دو هفته دنبال كنيد. چنانچه حرارت مستولى شد، به جاى سير ابتدا از اچى ناسه بيشترى به مقدار يك قاشق غذا خورى سه نوبت در روز به مدت يك هفته و بعد از آن هم تنطور اچى ناسه و پريكلى اش ميل كنيد . پس از يك هفته از درمان با سير و يا اچى ناسه و چاى ريشه قاصدك و ريشه بابا آدم سه بار در روز براى مدت سه هفته بنوشيد، در طول اين مدت از رژيم غذائى كم چربى و كم پروتئين همراه مقدار زيادى ميوه جات و سبزيجات تازه استفاده كنيد . اگر لبنيات خواستيد، ماست و كره بخوريد، اگر گوشت هوس كرديد صرفا از جوجه و ماهى استفاده كنيد . پس از درمان به وسيله ريشه قاصدك و بابا آدم ، از ريشه شيرين بيان و جين سنگ به عنوان تقويت و بهبود انرژى ميل كنيد . بهتر است از وجود پزشكى كه با داروهاى طبيعى معالجه مى كند خستگى خود را معالجه كنيد . جهت يافتن ليست آنها به ضمائم مراجعه كنيد. در ژاپن گروهى از بيماران مبتلا به خستگى مزمن و ناراحتى هاى مبهم با رژيم ساده مكمل سير (كوليك ) و ويتامين ها از چهار تا هشت هفته معالجه شدند . از كليه علائم اندازه گيرى شده در بيماران ، خستگى از همه بهتر بهبود يافت ، البته نتايج بعد از هفته هشتم بهتر از هفته چهارم بود جهت اطلاع از جزئيات به فصل يازدهم در مورد منافع سير روى استرس ، خستگى و سالخوردگى مراجعه كنيد .
    مسموميت غذائى (poisoning food )
    معالجات كوتاه مدت توسط سير براى خيلى از استفراغ هاى حاصله از مسموميت غذائى و آنفولانزاى روده اى مؤ ثر است .توصيه مى كنم كه سير كمى پخته كه ده دقيقه جوشانيده شده به عنوان چاى ميل شود، نه سير خام كه احتمال تحريك وجود دارد .
    بيمارى از مهاجرين آمريكائى داشتم كه در خط توليد همبرگر فورى كار مى كرد، چون مسلمان بود مى بايستى در ماه مبارك رمضان از طلوع صبح تا مغرب روزه بگيرد و هيچگونه آب و غذائى در اين فاصله صرف نكند. روزى روزه خود را با همبرگر افطار كرد، معلوم نيست كه به او همبرگر بدى رسيد و يا اين كه كلا انتخاب او براى افطار با آن غذا مناسب نبود. معده و روده او به علت گرفتن روزه آمادگى خوردن غذاى سنگين نداشت و احتمالا او به آنفولانزاى روده اى هم مبتلا بود، هر چه بود او قسمتى از شب را با استفراغ طى كرد و در يك زمان هم نزديك بود كارش به بيمارستان كشيده شود . بالاخره چيزى را بيرون داد كه او آن را oily يا مايع روغنى ناميد و احساس راحتى نمود . روز بعد كه به من تلفن كرد هنوز حالش بد بود و نمى توانست غذا بخورد . به علت علائم شديد به او پيشنهاد كردم كه به پزشك مراجعه نمايد . من از او قول گرفتم كه اگر آن شب بهبود نيافت و استفراغش شديد شد خود را به پزشك نشان دهد و او موافقت كرد . به او توصيه كردم كه سه حبه سير و به همان اندازه زنجبيل را براى ده دقيقه در يك هشتم ليتر آب جوشانيده و آن را در دو وعده بنوشد .
    نوشيدن چاى فوق بلافاصله دل بهم خوردگى او را بهبود بخشيد، در چند روز بعد با خوردن غذا حالت ورم كرده داشت ، اما پس از خوردن چاى بلافاصله احساس راحتى مى كرد ولى پس از چند روز نوشيدن چاى احساس سوزش در معده نمود و من هم دستور دادم كه خوردن سير را متوقف كرده فقط به صرف زنجبيل بسنده كند . اين عكس العمل درمان سير است كه بعد از دو تا پنج روز تحريك مى كند و اين بيانگر اين است كه سير در شكل خام يك داروى كوتاه مدت براى درمان بيمارى هاى كوتاه مدت است .
    عفونت قارچى (lnfections fungal )
    سير اثر آنتى بيوتيكى مستقيم روى قارچ هايى از قبيل آنها كه موجب عفونت هاى قارچى پا يا واژن مى شوند، دارد . هر كدام از راهنمايى هاى ذكر شده در فصل چهاردهم در اين مورد كارآيى دارند. درمان دلخواه من عبارت است از دو بار پاشويه سير در روز و در فواصل آن ماليدن روغن سير و فرآورده هاى سير از جمله آب سير كه آخرى ممكن است بافت هاى در حال التهاب را تحريك نمايد.
    سرگيجه (hangover )
    يك مورد استفاده نادر براى سير كه توسط آزمايش روى حيوانات پيشنهاد شده ، براى سرگيجه است . پژوهشگران ژاپنى كه قدرت سير را در افزايش ‍ مقاومت در مقابل افسردگى امتحان مى كردند، مقدار زيادى الكل به موش ها دادند تا اين كه تعادلشان به هم خورد. موش هايى كه سير خورانده شدند زودتر از سايرين حالت تعادل خود را بازيافته و الكل خون آنها سريعتر دفع شد .حداكثر اثر سير براى موش ها به مقدار 250 تا 500 ميلى گرم در كيلوگرم وزن بدن كه معادل پنج تا ده حبه سير براى افراد متوسط مى باشد . بدون شك خوردن ده حبه سير خام براى بيدار باش صبح روز بعد از هر نوشابه ديگرى مؤ ثرتر است .
    حملات قلبى (attacks heart )
    سير درمان كننده حمله قلبى ، كه يك حالت اضطرارى است نمى باشد . اما تحقيقات نشان داده است كه مى تواند از حمله مجدد (اگر كسى قبلا به آن مبتلا شده ) جلوگيرى كند . در اولين كنگره جهانى در سال 1990 كه در مورد اعجاز سير و تركيباتش در واشنگتن تشكيل شد، پژوهشگران هندى نتيجه مطالعات سه ساله خود را كه روى 432 نفر از بيمارانى كه قبلا به حمله قلبى مبتلا شده بودند، شرح دادند . به گروهى از آنها روزانه مكمل غذائى مشتمل آب سير و شير داده بودند ولى به گروه دوم خير. افراد گروه اول كه سير خورده بودند علاوه بر اين كه كمتر از افراد گروه ديگر به حمله دوم مبتلا شدند، فشار خون و كلسترول كمترى در سرم خونشان مشاهده شد . پس از سه سال تعداد فوت شدگان گروه دوم كه سير دريافت نكرده بودند دو برابر گروه اول بود. در طول مدت مطالعه منافع استفاده از سير با افزايش زمان بيشتر معلوم شد و نشانگر اين مطلب بود كه سير عملا گرفتگى سرخرگ هاى قلب و عروق را حل نموده است . افراد گروهى كه سير مى خوردند، از منافع ديگرى همچون : افزايش انرژى ، ميل جنسى بيشتر، تحمل بيشتر در تمرينات ورزشى و كم شدن درد مفاصل و آسم بهره مند شدند.
    در آزمايش ديگرى نشان داده شد كه منافع سير پخته همانند سير خام است ، به گروهى از بيماران كه به علت بيمارى قلبى به درد سينه مبتلا بودند به مدت يك ماه سير خام يا پخته دادند و سپس خون آنها از نظر بسته شدن مورد آزمايش قرار گرفت ، در آخر ماه خون هر دو گروه رقيق تر شده بود كه علامت خوبى براى پيشگيرى حمله قلبى مى باشد و گروهى كه برايش سير پخته تجويز شده بود از همان منافعى كه گروه ديگر از خوردن سير خام بهره مند شده بود برخوردار شد.
    اگر شما مايل به خوردن سير به مقدار دارويى آن هستيد و در عين حال داروى رقت خون هم مى خوريد با پزشك معالج خود مشورت كنيد . جهت اطلاع بيشتر از منافع سير در بيمارى قلب و عروق به فصل نهم مراجعه نماييد.
    مسموميت با فلزات سنگين (poisoning metal heavy )
    استفاده از سير در پيش گيرى و مداواى مسموميت با سرب توسط دانشمند بلغارى به نام وسلين پتكو (285) كشف شد .نامبرده آزمايش هاى زيادى در مورد استفاده سنتى سير در كشورش انجام داد . روزى فرضيه اين كه تركيبات ضد سمى گوگردى موجود در سير ممكن است براى پيشگيرى و حتى معالجه اين نوع مسموميت كمك نمايد، به نظرش رسيد و ابتدا فرضيه را روى خرگوش ها آزمود و تعداد مداوا شدگان از مسموميت سرب به دو برابر رسيد . سپس آزمايش را روى كارگران كارخانه سرب محلى انجام داد و به آنها آب سير داد كه هفتاد و سه درصد علائم بيمارى در آنها كاهش يافت و آنهايى كه به مسموميت سرب مبتلا بودند نيز علائم بيماريشان خيلى تخفيف يافت . از دو گروه كارگران كه در ابتدا هيچگونه علائمى از مسموميت سرب مشهود نبود، 28 افراد گروه معمولى بعد از سه ماه علائم بيمارى را نشان داد در حالى كه در گروه دوم كه از سير استفاده مى كرد فقط 3 آن علائم را ظاهر كرد .
    كشف پتكو در مجامع كومونيستى دنيا در آن زمان اجرا شد و مكمل سير به عنوان عامل پيشگيرى به كارگران كارخانه هاى سرب در آن ممالك داده مى شد. در حال حاضر در چين روزانه دو حبه سير خام به كارگران كارخانه سرب جهت پيشگيرى و احتمالا درمان مسموميت داده مى شود علاوه بر سرب ، سير ممكن است در پيشگيرى از مسموميت ساير فلزات كمك كند . دكتر بنيامين لو از دانشكده پزشكى لوماليندا در كاليفرنيا با استفاده از آب سير آزمايشى را اجرا كرد . او محلول خون انسان را در لوله هاى آزمايش ‍ حاوى سرب ، جيوه ، مس و آلومينيوم ريخت به طور معمول اين فلزات سلول هاى قرمز خون را خراب مى كنند، ولى در محلول هايى كه قبلا با سير پيش درمانى شده بودند اين خرابى مشاهده نشد. پژوهشگران ژاپنى پيشگيرى سير را از مسموميت جيوه روى حيوانات به نمايش گذاشتند و موفق به اخذ مجوزى براى تهيه فرآورده هاى سير براى انسان شدند .
    هموروئيد (hemorrhoids)
    مردم اغلب كشورها از سير به عنوان داروى هموروئيد استفاده مى كنند. ساده ترين روش قرار دادن حبه كامل سير پوست كنده در انتهاى راست روده مى باشد مواظب باشيد كه هنگام پوست كندن سير خراشى به آن وارد نشود . به فصل چهاردهم به دستورات ديگرى كه در مورد استفاده از شياف و نيز نشستن در حمام سير رجوع كنيد.
    تبخال (herpes )
    ويروس تبخال هم در اطراف دهان و هم اطراف آلات تناسلى مى تواند عفونت ايجاد كند . سير به علت ضد ويروس بودن و داشتن خاصيت محرك ايمنى مى تواند درمان مؤ ثرى براى آن باشد . با ظاهر شددن علائم اوليه سير بخوريد و وقتى كه زخم سر باز كرد با هر يك از روش هاى درمان جلدى آن را معالجه كنيد (برابر دستورات فصل چهاردهم ، مؤ ثرترين درمان ها استفاده از آب سير و ماليدن آن روى زخم مى باشد ) ولى توجه داشته باشيد كه به بافت ها صدمه نزند براى درمان تبخالهاى تناسلى به مدت بيست دقيقه از حمام سير با آب داغ استفاده كنيد .
    دكتر طريق عبدالله پژوهشگر شناخته شده سير از مركز تحقيقات كلينيك اكبر در پاناما سيتى فلوريدا در نشريه پيشگيرى در تاريخ اوت 1987 گفته است كه طبق گزارش هايى كه از بيمارانش دريافت كرده حكايت از اين دارد كه بيماران با تظاهر شديد تبخال تناسلى توانسته اند با خوردن سير بيمارى خود را كنترل كنند.
    فشار خون بالا (presure blood high )
    حداقل در هفده آزمايش بالينى نشان داده شده است كه سير قادر است فشار خون را كاهش دهد . ميزان كاهش در اغلب آزمايش ها با خوردن 600 تا 900 ميليگرم سير از پنج تا ده درجه مى باشد . در يك آزمايش فقط با خوردن يك حبه سير در روز كاهش زيادى به ميزان شانزده درجه را نشان داد . جهت اطلاع بيشتر درباره سير و فشار خون به فصل نهم رجوع شود . نبايستى انتظار داشت كه فقط سير فشار را كاهش دهد. فشار خون زياد به طور طبيعى به شما اخطار مى دهد كه بايستى ورزش كنيد، ميوه جات و سبزيجات تازه زيادتر، چربى و پروتئين كمتر بخوريد و از ميزان عصبانيت خود بكاهيد . چنانچه شما تغييراتى به زندگى خود بدهيد سير كمك خواهد كرد ولى خودش به تنهايى همه كارها را انجام نمى دهد . در صورت امكان روزانه از يك تا سه حبه سير خام ميل كنيد.
    كلسترول بالا (cholesterol high )
    در فصل نهم مشاهده شد كه چگونه سير كلسترول را كم مى كند . اگر به اين منظور مى خواهيد سير بخوريد روزانه از نصف تا يك حبه سير و يا معادل آن از ساير فرآورده هاى سير ميل كنيد . اگر تحمل خوردن سير را نداريد از كپسول هاى پودر سير 600 ميليگرمى كه در آزمايش هاى بالينى به كار مى رود استفاده كنيد . براى لااقل سه ماه سير بخوريد معمولا در ماه نخست وگاهى هم ماه دوم كلسترول و ديگر چربى هاى خون زياد مى شود ولى نگران كننده نيست و مشا منتظر نتيجه باشيد .
    صدا گرفتگى (hoarseness )
    سير به هر يك از اشكال خامش به رفع گرفتگى صدا كمك مى كند . اگر شما فقط از كپسول سير استفاده مى كنيد، بايستى آن را باز كرده با آب گرم مخلوط و قرقره كنيد.
    عفونت ها (infections )
    در صورت احساس عفونت به علت بريدگى هاى كوچك و يا زخم ها، به خوردن سير بپردازيد و همزمان به يكى از طرق ذكر شده در فصل چهاردهم استفاده خارجى از سير را شروع كنيد . در صورت مشاهده زخم جدى و يا برش عميق و استمرار عفونت به پزشك معالج رجوع كنيد . درمان مورد علاقه من شستن محل زخم با الكل و سپس قرار دادن سير له شده همراه الكل با يك پارچه روى زخم ، مرحله بعدى قرار دادن پارچه زيادتر روى آن و گرما دادن با كيسه آب جوش يا مرطوب كردن پارچه با آب داغ و قرار دادن در محل زخم مى باشد . اين عمل نبايد از پانزده تا بيست دقيقه بيشتر ادامه داشته باشد .
    آنفولانزا (influenza )
    ما معمولا آنفولانزا را بيمارى كم اهميتى به حساب مى آوريم ولى در عمل ساليانه بالغ بر ده هزار نفر از اهالى ايالات متحده را هلاك مى كند كه بيشتر قربانيان آن را سالخوردگان تشكيل مى دهند در طول صد سال گذشته بروز آنفولانزاى شديد همه جا گير دو مرتبه دنيا را جاروب و هر بار ده ها ميليون از مردم را قتل عام كرده است .
    سير هم در پيشگيرى و هم در درمان آنفولانزا مؤ ثر است . با اولين علامت همه جاگيرى يعنى نفس كشيدن همكار شما با سر و صدا و برگشتن بچه همسايه از مدرسه به خانه به علت آنفولانزا، خوردن سير را زياد كنيد و برابر دستورات فصل چهاردهم از يكى از اشكال خام سير استفاده كنيد و ضمنا دستور استفاده از قطره بينى را در همان فصل كه در چين به همه جاگيرى اعمال مى شده رعايت كنيد.
    سير مستقيما بر عليه ويروس آنفولانزا عمل كرده و دفاع طبيعى بدن را تحريك مى كند . در يك آزمايش روى حيوانات پژوهشگران به موش ها آب سير خورانيدند سپس ويروس آنفولانزا را به بينى آنها نزديك كردند، كليه آنها در مقابل آنفولانزا محافظت شدند در صورتى كه موش هايى كه سير نخورده بودند به بيمارى مبتلا شدند (به بحث سرماخوردگى در همين فصل مراجعه كنيد ) .
    گاز يا نيش حشرات (bites insect )
    براى درمان نيش پشه و زنبور و كرم حشره و ديگر حشرات از روشى كه در هندوستان و كشورهاى عربى معمول است متابعت كنيد، كمى سير را جويده و آب دهان مخلوط كرده 15 تا 20 دقيقه در محل گزيدگى قرار داده روى آن را با بانداژ بپوشانيد . توجه داشته باشيد كه سير تحريك ايجاد نكند و موجب سوختگى پوست نشود .
    برگردانيدن نيكوتين (withdrawal nicotin )
    قبل از جنگ دوم جهانى پزشكان آلمانى جهت معالجه مسموميت با نيكوتين از سير استفاده مى كردند. اين كار براى كسانى كه سيگار كشيدن را ترك مى كنند نيز توصيه مى شود . خاصيت ضد سمى سير كمك به پاك كردن سيستم مى نمايد، اثر خلط آورى و اثر خوبى كه روى ريه ها و مجارى برونش دارد مى تواند بافت هاى صدمه ديده را درمان كند . ضمنا به اسهال و يا يبوستى كه معمولا بعد از كشيدن نيكوتين رخ مى دهد، كمك مى كند . از هر يك از روش هاى ذكر شده در فصل چهاردهم مى توان استفاده كرد .
    خون ريزى بينى (nosebleed )
    اهالى چين جهت درمان خون ريزش بينى به طريق زير عمل مى كنند: سه حبه سير را له كرده به وسط كف پا مى چسبانند . به پاى راست جهت بينى راست و به پاى چپ جهت بينى چپ . پس از داغ شدن پاشنه پا خون ريزى قطع مى شود .
    انگل ها (parasites )
    انگل هاى روده مى توانند موجب اسهال مزمن ، هضم ناقص غذا و عدم توانايى كل سيستم بشوند. اين انگل ها معمولا در سفر به كشورهاى خارجى جذب مى شوند، گاهى عفونت ژيارديا ( جيارديا ) (286) با نوشيدن آب هاى تصفيه شده در ايالات متحده و در اردوگاه ها تعامل پيدا مى كنند. بيماران مبتلا به ايدز به عفونت هاى انگلى مبتلا مى شوند. سير خاصيت ضد انگلى دارد .دكتر كريس دترايج از ميسورى نوشيدن آب سير خام را توصيه مى كند ولى هر يك از اشكال سير خام ذكر شده در فصل چهاردهم سودمند مى باشد .
    سياه سرفه ( cough whooping ) pertussis )
    در تاريخ ثبت شده جهانى وجود سياه سرفه سراسرى تاءييد شده است . على رغم واكسيناسيون جدى كودكان در ايالات متحده ، بيمارى در آنجا در حال فزونى است و حدود يك چهارم از آن هم مربوط به بزرگسالان است كه شدت آن معمولا نسبت به كودكان خفيف تر است . چون بزرگسالان كه حالات ملايم ترى دارند احتمالا ناقل بيمارى به كودكان هستند و در هنگام شيوع همه جاگيرى بيمارى ، به مجرد اولين سرفه بايستى توسط پزشك معاينه و معالجه شوند.
    واكسن سياه سرفه بحث انگيز است .در ايالات متحده استاندارد است ولى در بعضى از كشورهاى اروپايى تحريم و قدغن است . واكسن مى تواند آسيب هاى عصبى تشنج را موجب شود . پيشنهاد اعمال آن شده ولى تاءييد نشده است چون واكسن سياه سرفه ممكن است عامل بعضى از موارد سندرم مرگ ناگهانى كودكان باشد . صرفنظر از اثرات منفى و مضرات زياد واكسن ، متاءسفانه آنها به خطر جدى هلاكت يك تا دو درصدى نوزادان زير يك سال كه در معرض ابتلاى به سياه سرفه هستند نزديك شده اند . كودكان زير دو سال در معرض بيشترين خطر قرار دارند، ولى بيمارى اصولا در تمام سنين هم براى بيماران و هم براى پرستاران دردسرزا مى باشد .عفونت معمولا از شش تا هفت هفته و گاهى هم مى تواند تا سه ماه كه دو هفته آن با سرفه شديد و استفراغ همراه مى باشد به طول انجامد .سياه سرفه به وسيله باكترى بروز مى يابد و با يك سرماخوردگى خفيف سينه كه يكى دو هفته طول مى كشد شروع و به دنبال آن بلافاصله سرفه هاى شديد و دردناك ظاهر مى شود . بين پنج تا پانزده مرحله سرفه پى در پى با دم فرو بردن عميق و صداى بلند رخ مى دهد كه معمولا استفراغ را هم به دنبال دارد . بعد از چند هفته ديگر، سرفه كمى ملايم تر مى شود ولى بيمارى تا چند هفته ديگر دوام خواهد يافت . بيشترين خطر براى تمام سنين به ويژه سالخوردگان ، پيدايش مشكلات پيچيده از جمله سينه پهلو مى باشد .
    نوزاد مبتلا به سياه سرفه بايستى بسترى شود، چون به مراقبت دقيق بهداشتى مداوم و ضرورت هاى فورى از جمله مكش مخاط از گلوى نوزاد و يا ديگر امور ضرورى و لازم جهت باز نگهداشتن مجارى تنفسى ، نيازمند است . جهت حالات ملايم تر و بدون پيچيدگى و براى كودكان بزرگتر معمولا پزشكان هيچ دارويى تجويز نمى كنند . در بدو شروع سياه سرفه آنتى بيوتيك مفيد نمى باشد . مراقبت هاى خانواده با فرآورده هاى سير (پس ‍ از مشورت با پزشك ) ممكن است به بهبود و پيشگيرى از پيچيدگى كمك كند . جهت تهيه شربت سرفه سير به فصل چهاردهم رجوع شود .
    در بسيارى از فرهنگ ها جهت درمان سياه سرفه از سير كمك گرفته مى شده است و هنوز در كشور چين به همان نحو عمل مى شود . سير به چند دليل با سياه سرفه تناسب دارد . نخست اين كه مخاط آور ملايم است و مخاط مداوم كه همراه بيمارى مى باشد روان مى كند در ثانى خاصيت ضد درد آن قادر است درد شديد حاصله را كاهش دهد . بالاخره و شايد از مهمترين آنها اين كه به علت داشتن آنتى بيوتيك از بروز پيچيدگى جدى از جمله سينه پهلو جلوگيرى مى كند .
    هنگام شيوع بيمارى در سر تا سر مناطق روستايى چين به طور يكنواخت به مداوا پرداخته مى شود و تعداد ده حبه سير را پوست كنده و كاملا له كرده و نيم ليوان آب داغ روى آن ريخته و پس از پنج تا شش ساعت مقدارى شكر به آن اضافه كرده ، شربت سرفه به دست مى آيد كه براى كودكان كمتر از سه سال نيم قاشق چاى خورى و براى كودكان بيشتر از سه سال يك قاشق چايخورى تجويز مى گردد ( سه نوبت در روز براى همه كودكان ) . جهت تهيه شربت به ساير روش ها به فصل چهاردهم مراجعه كنيد .
    در صورتى كه كودكى استفراغ كند بايستى در دادن سير ترديد كرد چون سير باعث بى آب شدن بيشتر بدن او مى شود . هر گونه علامت بى آب شدن را بايستى فورا به پزشك معالج گزارش نمود.
    سكته مغزى (stroke )
    اگر در معرض خطر سكته مغزى هستيد و يا اين كه قبلا يك بار به آن مبتلا شده ايد، خوردن سير را به طور مرتب جهت رقيق كردن خون و پيشگيرى از لخته شدن خون فراموش نكنيد . چنانچه جهت بيمارى خود داروى رقت خون مصرف مى كنيد، بدون مشورت با پزشك معالج سير نخوريد و او ممكن است با تغيير دز لازم به جاى سير دستور ديگرى بدهد . خاصيت رقيق كردن سير حتى پس از پخته شدن محفوظ مى ماند لذا مى توانيد آن را به غذاى خود اضافه كنيد .
    سل (tuberculosis )
    اغلب مردم نيازى به معالجه سل در منزل ندارند چون حالت فوق العاده جدى است و نيازمند درمان پزشكى بوده و كميته بهداشت آن را پيگيرى خواهد كرد تا از بروز بيمارى همه جا گير جلوگيرى به عمل آيد . به هر تقدير شروع سل به همراه ايدز بوده و باعث افزايش سوء تغذيه در بين افراد فقير شهرى ايالات متحده مى گردد . مقاومت در مقابل دارو نيز موجب افزايش ‍ مشكلات در بعضى از نواحى مى شود. اگر كسى در مقابل دارو مقاومت مى كند ممكن است از سير به جاى دارو جهت معالجه استفاده شود . چينيان سل را به طريق زير با سير مداوا مى كنند:
    يك كومه سير را جدا كرده پوست آنها را به دقت كنده و آنها را براى مدت فقط شصت ثانيه در آب جوش انداخته و بيرون مى آورند و سپس برنج سفيد در آن آب ريخته تا به صورت اماج در آيد و مجددا سير نيمه پز را داخل برنج ريخته و پس از هر وعده غذا مى خورند و اين كار را روزانه انجام مى دهند . علاوه بر آن چهار تا پنج حبه سير را به مدت سه ماه هر روز ميل مى كنند .
    زخم روده و اثنى عشر (ulcers )
    براى چندين دهه پزشكان رسمى ، زخم هاى روده و اثنى عشر را با آنتى اسيد، تغيير رژيم غذائى و كاهش دهنده استرس درمان مى كردند . در سال هاى اخير، پژوهشگران دريافته اند كه اكثريت زخم ها با عفونت و ميكروب هليوباكتر پيلورى (287) همراه بوده و اكنون با داروهاى آنتى بيوتيك معمولى درمان مى شوند، يكى از داروهاى مذكور مترونيزادل (فلجيل ) (288) كه تا حدودى بحث انگيز است ، مى باشد .با وجودى كه تجويز آن همراه با ساير داروها در مقابل عفونت هليوباكتر مؤ ثر بوده ولى مصرف خود آن داراى عوارض جانبى جدى از جمله مضر براى سيستم اعصاب مى باشد و احتمال بروز سرطان را در بردارد . در حالى كه هليوباكتر ساكن معده مى باشد الزاما باعث زخمى در آنجا نمى شود. بنابراين تلاش ‍ جهت دفع آن ضرورت ندارد مخصوصا با دارويى مثل فلجيل . بيمارى داشتم كه ظرف مدت يك سال بيشتر از ده بار جهت عفونت روده و اثنى عشر فلجيل برايش تجويز شد و در پايان سال به بيمارى عصبى و قلب و عروق مبتلا گرديد .
    عده اى از پژوهشگران را عقيده بر اين است كه مترونيزادل در آخرين وهله بايستى تجويز شود . در يك بررسى به نود بيمار مبتلا به زخم اثنى عشر جهت كاهش ترشح اسيد معده دارو داده شد. بيست و هفت نفر از آنها بدون هيچ گونه داروى ديگر كاملا معالجه شدند . چهل و هفت نفر هم يكى دو بار ظرف سال بعد احساس عود زخم را داشتند . از شانزده نفر هم سه بار يا بيشتر احساس درد داشتند. فقط دوازده نفر با هليوباكتر عفونى شده بودند كه با مترونيزادل درمان شدند . پژوهشگران نتيجه گرفتند كه داروهاى كاهش دهنده ترشح براى اكثريت بيماران مناسب است .
    اين امر احتمال افزايش استفاده از سير در درمان زخم اثنى عشر را داد . از بدو تاريخ ثبت شده پزشكان جهت گاز روده و ديگر عفونت ها سير تجويز مى كردند. خاصيت هاى آنتى بيوتيكى آن در تجربيات فراوان به اثبات رسيده است . اگر چنانچه شما به زخم اثنى عشر مبتلا شديد و پزشك معالج شما مترونيزادل تجويز كرد از او درخواست كنيد ابتدا داروهاى محافظه كارانه اى به شما بدهد . يكى از فوايد سير در اين است كه به جاى داشتن عوارض جانبى منافع جانبى دارد . اگر زخم عود كرد آزمايش طبى حاكى از وجود هليوباكتر بود آن وقت مى توان از دارو استفاده كرد .
    براى درمان زخم اثنى عشر يكى از اشكال بالقوه سير خام كه در فصل چهاردهم ذكر شده مصرف كنيد . از كپسول ها به خصوص آنها كه پوشش ‍ داخلى دارند استفاده نكنيد چون ممكن است بدون برخورد با محل و بلا استفاده دفع گردند.
    كم وزنى
    به طورى كه در فصل يازدهم مشاده شد، سير تقويت كننده است . حتى اگر شما بيمارى خاصى هم نداشته باشيد، سير مى تواند سلامتى عمومى را بالا برده و هضم غذا را بهبود بخشد و مقاومت در برابر بيمارى ها را افزايش ‍ داده و باعث تقويت سيستم ايمنى گردد. اين خاصيت براى كسانى كه لاغر هستند و ميل دارند چاق شوند مفيد است . هنديان باستان از سير به اين منظور استفاده مى كردند و حتى در حال حاظر جهت اضافه كردن وزن در طب آيوروديك روغن سير به كار مى رود.
    دكتر وسلين پتكو از بلغارستان فرضيه (289) اضافه شدن وزن را روى خوك ها و گاوها امتحان كرد . او مقدار سه تا چهار حبه سير كه دز انسان 180 پوندى است به خوك ها داد، ظرف ده هفته خوك هايى كه سير خورده بودند سيزده درصد سنگين تر از آنهايى بودند كه با غذاى معمولى تغذيه شده بودند. اين اضافه وزن را در حالى كسب كرده بودند كه عملا غذاى كمترى از ديگران خورده بودند . به طور يقين سير هم دستگاه هاضمه و هم متابوليسم آنها را بهبود بخشيده بود . پتكو آزمايش را روى گوساله ها نيز انجام داد اما مقدار سير را دو برابر نمود يعنى از شش تا هشت حبه سير در روز. بعد از چهار ماه گوساله هايى كه سير خورده بودند دوازده درصد بيشتر از آنهايى كه سير نخورده بودند اضافه وزن داشتند و مقدار خوراك آنها نيز تقليل يافت .

  10. #19
    مدیرکل انجمنهای نور آسمان vorojax آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jun 2008
    محل سکونت
    همشهری حضرت عشق
    نوشته ها
    7,305
    تشکر
    6
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض RE: قدرت شفابخشى سير

    عفونت واژنى
    عفونت واژنى ممكن است به علت ارگانيزم هايى باشد كه معمولا در آنجا ساكن هستند از جمله رشد زياد قارچ كنديدا و يا به وسيله ميكرو ارگانيزم هاى خارجى كه از طريق ارتباطات جنسى وارد مى شوند، باشد . خارش ، تحريك و سرخ شدن مى تواند شديد شده در واژن پخش شود . ممكن است چرك (290) وجود داشته يا نداشته باشد .
    تحقيق در مورد علت عفونت بسيار با اهميت است زيرا بعضى از عفونت ها مثل سوزاك داراى عواقب وخيم هستند . موارد ساده تر مثل باقى ماندن فتيله و يا شرايط خطرناك مثل سرطان واژن علائمى مشابه ظاهر كنند . علائم ممكن است به واسطه حساسيت باشد كه در اين مورد درمان با آنتى بيوتيك چه از روش طب رسمى و چه از روش طب گياه درمانى فايده اى ندارد .
    معمول ترين عفونت ها عبارتند از تريكو موناس (291)، كنديدا و گاردنرلا (292) كه آسيب هاى جدى و مرگ آور ايجاد نمى كنند ولى مى توانند موجب بر هم زدن آرامش باشند. تريكو موناس از طريق مراوده جنسى منتقل مى شود .لازم به يادآورى است كه بدون ايجاد عارضه در مردان وجود دارد ولى در مورد طرف مقابل بايستى معاينه و در صورت وجود آن درمان شوند .
    پروفسور تورى هودسن (293) از مركز بيمارى هاى زنان در كالج ملى درمان هاى طبيعى واقع در پورتلند استان ارگان ، اغلب شياف سير را كه پوست آن با دقت برداشته شده و هيچ گونه خراش و بريدگى در آن ايجاد نشده تا تركيبات تحريك كننده آن خارج شود، تجويز مى كند . بعضى از افراد به خصوص در مورد سوزانندگى سير حساسيت دارند ولى هودسون گفت آن را براى 2/1 شبانه روز (يا در طول روز و يا تمام شب در محل قرار دهند ) . اگر زمانى نخواهند به آن دست بزنند، مى توانند آن را در پارچه يا گاز آغشته به روغن زيتون پيچيده و به صورت فتيله مصرف كنند . هودسون جهت آرامش بخشيدن به معالجه تجويز عوض كردن آن را با كپسول اسيدوفيلاس (294) در نوبت دوم در شبانه روز داد كه آن را هم در واژن قرار دهند كه كپسول ژلاتينى در محل حل شده و فوائد باكترى اسيدوفيلاس را به موضع مى بخشد . جهت درمان قارچ هاى زياد رشد كرده خطرناك ، هودسن تجويز استفاده از شياف سير پوست كنده در مقعد را نمود . تعداد قارچهاى معمولى روده واژن ، پس از آنتى بيوتيك و كورتى زون (295) درمانى و يا هر علتى ديگر كه تعداد عادى باكترى هاى مفيد را به هم مى زند، زياد مى شود. در اين گونه موارد به طور معمول قارچ هاى مقعد به عفونى كردن بيشتر واژن از طريق رگ هاى تعرقى كه بين مقعد و واژن (عجان ) (296) وجود دارد مى پردازند . شياف مقعد بر عليه ازدياد قارچ در واژن مبارزه مى كند.
    دكتر مرى باو (297) از برتل بورد استان ورمونت جهت عفونت مزمن قارچ پيشنهاد ديگرى دارد . او معتقد است ضد عفونى كردن قارچ هاى داخل روده نيز به اندازه واژن اهميت دارد . براى اين منظور او مى گويد از اشكال پوشش دار سير استفاده شود . داشتن پوشش نشانگر اين است كه كپسول در داخل روده كه عفونت قارچ وجود دارد باز مى شود و نه در مراحل هضم و بالاتر . او پيشنهاد درمان خارجى را با شستن عجان با داروهاى گياهى و پيشگيرى انتقال عفونت از مقعد به واژن را نمود و به بيمارانش دستور داد كه بعد از خروج مدفوع و ادرار محل عجان را با محلول تهيه شده از آويشن ، بومادران و رزمرى شستشو داده و آنجا را با حوله خشك كنند.اگر افرادى نمى خواهند زحمت تهيه داروها را قبول كنند، مى توانند به ميزان نيم قاشق چايخورى از تنطورهاى سير و اچى ناسه و هميشه بهار به طور مساوى در آب دزدك هشت اونسى ريخته و آن را پر از آب كنند كه به طور باور نكردنى درمان قارچ خواهد بود . شياف سير گاهى به خودى خود بيرون مى آيد، آماندا مك كوايد كرافورد (298) از كاليفرنيا از زنى حكايت مى كند كه در يك شب پس از آن كه نتوانست شياف سير را پيدا كند به طور هراسان تلفن كرد و او كاملا ناراحت از اين كه ممكن است سير به جاهاى محرمانه وجودش ‍ صعود كرده باشد، بود.كرافورد گفت كه گاهى سير در واژن خرد شده و يا بدون توجه بيمار با ادرار صبحگاهى و يا حركت روده دفع مى گردد . كرافورد در مورد خطر گم شدن سير و عدم آلودگى ناشى از آن به او اطمينان داد و گفت من هرگز چنين موردى را بين صدها بيمار كه از دختران جوان ، دختران كالجى و زنان فعال جنسى در تمام سنين بودند مشاهده نكرده ام . بعضى از پزشكان رسمى در مورد اين مساءله به طور جدى اخطار مى دهند، داستان زنى كه سيرش را گم كرده بود به خوبى پايان يافت ، كرافورد گفت كه احتمالا بدون توجه شما در توالت افتاده باشد ولى او را در مراقبت از ايجاد هر گونه تحريك و عفونت آموزش داد . زن به درمان با سير ادامه داد تا اين كه عفونت قارچى رفع گرديد البته بدون نياز به داروهاى داروخانه كه هيچ گونه كمكى به بهبود او نكرده بودند .
    روش ديگر استفاده سير براى عفونت واژن توسط كريس دتراج پزشك طبيعى درمانى : از ميسورى ارائه شده است . مخلوطى از سه حبه سير و 3 تا 4 فنجان آب را در دستگاه به هم زده و با آن شستشوى زنانه كنند و او مدعى است كه بسيار خوب عمل مى كند. با اين روش آنتى بيوتيك قوى سير يعنى آلى سين رها مى شود. جهت اطلاعات بيشتر به فصل دوازدهم كه در چندين آزمايش بالينى خاصيت آنتى بيوتيكى آلى سين بر عليه ارگانيزم هاى متعدد عفونى شامل تريكوموناس و قارچ كنديدا به اثبات رسيد، مراجعه شود .
    كرم ها
    عفونت كرم هاى سنجاقى در بين جوانان عموميت دارد و 20 كودكان در سن مدرسه را تحت تاءثير قرار مى دهد. اين ها معمولا علائمى را باعث نمى شوند ولى ممكن است باعث خارش مقعد و يا خارش واژن در دختران جوان شود . فقط حالات فعال با عفونت انبوه نيازمند داروهاى انرژى زا مى باشد . دكتر آر. اف . وايس از آلمان كه استاد گياه درمانى است پيشنهاد عدم مصرف داروهاى داروخانه را جهت موارد خفيف داده و درمان با گياهان را توصيه كرده است .يك تنقيه آب سير كه از يك حبه سير بريده شده به مدت ده دقيقه در 2 /1 ليتر آب جوشيده باشد و خوردن سير همزمان رفع مشكل را خواهد كرد . او درمان اين چنينى را در هفته يك بار توصيه كرده است . دكتر كريس دترايج دستور شديدترى داده است و آن مخلوط كردن دو حبه سير در آب بدون حرارت و تزريق آن با سرنگ مى باشد و با اين روش خوردن سير ضرورتى ندارد . كرم ها بعد از يكى دو بار درمان از بين خواهند رفت در يك آزمايش بالينى در هند تجويز سه هفته اى قرص هاى ساده سير براى دفع كرم ها مفيد بود.
    فصل شانزدهم : نتيجه گيرى : سير و هزينه مراقبت پزشكى
    از زمان روم باستاان سير لقب شفاى مردم فقير را ابتدا در كشورهاى لاتين و سپس دركشورهاى عربى و ايران و بالاخره در انگلستان بهدنبال داشت و عنوانى كه هنوز در اماكن فروش داروهاى گياهى رواج دارد از دو هزارسال قبل به جا مانده است و از طريق فرهنگ انگلستان به اروپا و سر تا سر آفريقا،خاورميانه ، شبه قاره هندوستان ، جنوب شرقى آسيا تا مالزى و اندونزى راه يافته است. سير اين عنوان را در مكان ها و زمان هايى كسب كرد كه قيمت داروهاى رسمى براى عموممردم بسيار زياد بود و در عوض ‍ آنها به طرف سير روى آوردند. بدون ترديد ارزشسير طى زمان به اثبات رسيده ، رقباى با ارزش زياد گذشته سير فراموش شده اند درحالى كه سير جايگاه والايى را حتى در طب متداول به خود اختصاص داده است . براىاقتصاد خانواده در بازار دارويى امروزى ، نياز به داروى ساده و ارزان و شافع اكثريتبيمارى هاى امروزه به همان اندازه اهميت دارد كه در گذشته اقتصاد خانواده
    سير را اگر به طريقى كه در فصل چهاردهم توضيح دادم در منزل تهيه كنيد بسيار ارزان خواهد بود يعنى براى درمان يك خانواده شش نفرى روزانه فقط پنجاه سنت هزينه دارد . اگر چنانچه شما سير مورد مصرف خود را در حياط منزل تهيه كنيد به مراتب ارزان تر تهيه مى شود . صرفه جويى در هزينه تنها به هزينه كم تهيه سير منتهى نمى شود . سير از بسيارى از بيمارى ها پيشگيرى مى كند از سرماخوردگى ساده گرفته تا سرطان كه نياز به هزينه پرداختى از چند دلار تا صدها هزار دلار يعنى از دست دادن درآمد خانواده حتى با داشتن پوشش درمانى خوب دارد استفاده از سير با تجويز پزشك به جاى تجويز دارو در مواردى مثل فشار خون بالا، جوش صورت ، عفونت هاى واژنى و يا برونشيت قادر است به طور وضوح هزينه مراقبت هاى بهداشتى خانواده را ضمن دورى از عوارض جانبى داروها، صرفه جويى كند.
    سلامت عمومى
    بالا رفتن مصرف گسترده سير به عنوان حفظ سياست بهداشت عمومى مى تواند به طور وضوح روى هزينه هاى بهداشتى مؤ ثر باشد . در يك بررسى كه نتيجه آن در مجله پزشكى جنوب (299) به چاپ رسيد گفته شده است كه رژيم درمانى براى كم كردن كلسترول خون قطعا ارزشى خيلى بيشتر و مؤ ثرتر از دارو درمانى دارد در جدول زير ملاحظه خواهيد كرد اعداد منفى نشانگر صرفه جويى رژيم درمانى است چون از هزينه زياد معالجاتى مثل حمله قلبى ، سكته مغزى و سرطان كاسته شده است در آينده به واسطه كم شدن هزينه هاى درمانى قيمت غذا و يا مكمل هاى غذائى به سرعت كاسته خواهد شد . پژوهشگران در اين بررسى در مورد سير تحقيقى به عمل نياورده اند اما هزينه منطقى آن در همان سطح و يا كمتر از رژيم پيشنهاد شده بالا مى باشد . در فصل نهم ديديم كه سير به هر شكلى قادر است كلسترول خون را كاهش دهد . تصور كنيد ميزان ذخيره در سطح ملى چقدر تغيير خواهد كرد اگر پزشكان سير و تغيير رژيم غذا را جهت كاهش كلسترول در تقدم اول قرار دهند و فقط هنگامى داروهاى گران را تجويز كنند كه در روش اول بهبودى حاصل نشود توصيه رژيمى 2536 دلار advice dietary
    .
    نياسين 1234 دلار niacin
    سيليوم هاسك 642 دلار husk psyllium
    لواستاتين 51 .50 دلار lovastatin
    كلستى پول 404 .72 دلار colestipol
    كلستى رامين 603.92 دلار colestyramine
    جمفرى بروزول 826.108 دلار gemfibrozol
    حتى كاهش اندك بيمارى هاى قلب و عروق توسط سير مى تواند ميلياردها (300) دلار در سال در ايالات متحده ذخيره كند . هزينه حمله قلبى در حدود 25000 تا 75000 دلار در هر نوبت مى باشد . در فصل نهم و پانزدهم ديديم سير از بروز حمله قلبى جلوگيرى مى كند به ويژه در مورد آنهايى كه يك بار مبتلا شده اند تاءثير بسزائى دارد . در يك آزمايش معلوم شد كه مرگ و مير افراديكه بعد از حمله اول براى مدت سه سال سير خورده اند 50 تقليل يافت . فقط 7000 حمله قلبى در سال پيشگيرى شد كه كمتر از يك هزارم (1000/1) كل حمله هاى قلبى ايالات متحده مى باشد مقدار ذخيره پولى از اين بابت براى خريد روزانه نيم حبه سير براى ساكنان ايالات متحده كه خود جهت كاهش حمله قلبى ضرورى است كفايت دارد .
    درمان ايدز
    همه گيرى ايدز در ايالات متحده و كل دنيا در حال رشد مداوم بوده و درمان آن به سرعت هم براى بيماران و هم براى سيستم مراقبت هاى بهداشتى در كل غير قابل تحمل گرديده است در فصول دوم و پنجم ديديم كه كلينيك ها
    در آمريكا از درمان هاى متداول چينى و طبيعى درمانى از سير به عنوان پايه و اساس پيشگيرى و درمان عفونت هاى فرصت طلب كه همراه ايدز مى باشد، استفاده مى كنند . پروژه ارتقاء مصونيت در پورتلند ارگان به روش ‍ بالا از سير بهره گيرى مى كند و مى تواند خدمات بهداشتى طبيعى را با دامنه وسيع ، از جمله : معاينه در مطب ، طب سوزنى ، ماساژ درمانى ، گياه درمانى چينى و مكمل هاى غذائى ويتامينه به ارزش يكصد دلار در ماه براى مراجعه كنندگان ، ارائه كند . با مقايسه اين رقم با هزينه بعضى از داروهاى ايدز كه بيشتر از هزار دلار در ماه بوده و در مقام مقايسه به هيچ وجه از مداواى طبيعى مؤ ثرتر نمى باشد قابل توجه است .
    شفاى طاعون مردم فقير
    در تاريخ گذشته استفاده از سير صرفا جهت صرفه جويى توسط بيچارگان نبود . سير در بيمارى هاى همه جا گير كه داروهاى معمولى كاربردى نداشت به كار مى رفت . در زمان حاضر هم همان واقعيت وجود دارد مثلا سرماخوردگى عمومى ، آنفولانزا و ساير سرماخوردگى ها در همسايگى ها، كارگاه ها و مدارس معمولا غوغا مى كند. سال گذشته در پورتلند ارگان جايى كه من ساكن هستم در يك مرحله 40 شاگردان به علت آنفولانزا مدارس ‍ را ترك گفتند. در اغلب سال ها بروز بيمارى ملايم است ولى گاه گاهى هجوم زهرآگين و شديدى مى آيد و عده زيادى از مردم را به بيمارى سخت دچار مى كند . در طول قرن يكى دو بار آنفولانزاى همه جاگيرى با شدت مرگبار مردم را قلع و قمع مى كند. در دو مرحله همه جاگيرى مجزا در قرن گذشته ده ها ميليون انسان را در سر تا سر دنيا هلاك كرد . سير عامل مؤ ثر پيشگيرى و مداواى آنفولانزا مى باشد در حالى كه داروهاى معمولى بى اثر هستند توجه داشته باشيد كه چند حبه سير در نزديكى خود جهت سرماخوردگى و آنفولانزا داشته باشيد.
    ادارات بهداشت عمومى در مورد وقوع بيمارى طاعون همانند گذشته و كشتار دسته جمعى احتمال مى دهند . ضمنا آنها نسبت به ويروس ناشناخته آگاهى داشته و با توجه به ظهور ويروس غير منتظره زعير و موضع فيلم ويرانگر (301) همانند طاعون هاى باكتريايى كه در مقابل دارو مقاوم شده اند در تفكر هستند . هيچ كس قادر به پيش بينى نيست كه آيا سير در مقابل طاعون آينده مقاومت دارد ولى مى دانيم كه بر خلاف داروهاى متداول سير در مقابل خيلى از ويروس ها و باكترى هاى مقاوم شده در برابر دارو ايستادگى مى كند من در نظر دارم كه چند كومه سير در منزل نگهدارى كنم . شايد روزى به كار آيد .
    سير در آينده
    در زمان جالينوس روستاييان به جاى داروهاى گران ، سير مى خوردند . از يك منظر آنها بهترين معامله را انجام داده اند . امروزه ما آن درمان ها را به كلى از ياد برده ايم اما سير هنوز شهرت جهانى كه در زمان جالينوس به دست آورده بود حفظ كرده است . من ترديد دارم كه در 2000 سال آينده آنتى بيوتيك هاى امروزى ، داروهاى كاهش كلسترول و ديگر داروها به همان اندازه كه داروهاى چند منظوره روميان از ياد رفته اند، فراموش نشوند ولى شرط مى بندم بشر هنوز از سير استفاده خواهد كرد .

  11. #20
    مدیرکل انجمنهای نور آسمان vorojax آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jun 2008
    محل سکونت
    همشهری حضرت عشق
    نوشته ها
    7,305
    تشکر
    6
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض RE: قدرت شفابخشى سير

    1-- ابن سينا سير را اكسير ناميده است .
    2-- claudication .
    3- plague bubonic .
    4- pierson herbert .
    5- jonah.
    6- bower.
    7- كاغذ آن زمان .
    8- codex ebres .
    9- bible holy .
    10- odyssey.
    11-nester .
    12- machaon .
    13-ulysses .
    14-circe.
    15- oath hippocratic .
    16-midicinals materia
    17- مگر اينكه دستور ديگرى داده شود .
    18- myrrh .
    19- leek spear
    20- stem .
    21-celtic.
    22- توضيح مترجم : احتمالا به خاطر اين ابن سينا جزو نويسندگان عرب منظور شده كه نوشته هاى او به زبان عربى بوده است .
    23- avicenna .
    24- cough hooping .
    25-gangarenec .
    26- madus gerhard .
    27- gauls .
    28- seizures .
    29- physica
    30- hyssop .
    31- all heal .
    32- pathy homeo .
    33- leek _ spear .
    34-leek
    35-chaucer geoffrey .
    36- canterbury .
    37-theriac .
    38- cumin.
    39-marseilles
    40- wood worm.
    41- meadowsweet
    42- majoram wild.
    43-sage
    44- root campanula .
    45- angelica .
    46- mary rose .
    47- horehound .
    48- camphor .
    49- bardely .
    50- cook wiliam.
    51- american kings .
    52-schwietzer albert . 53- alisatin .
    54- patten van .
    55-allimin .
    56- concentrate .
    57- gong qi .
    58- medicine counter the over .
    59- suan da .
    60- . heavy
    61- albicans candida .
    62- pathogenic.
    63- اسم رساله چينى .
    64- han .
    65-professional para .
    66- guangxi.
    67-dharmananda subh .
    68- protocol .
    69- enema retention .
    70- chopra deepak.
    71- lad vasant.
    72- frawley david .
    73- svoboda robert.
    74- lashuna.
    75- hysteria.
    76- ginseng.
    77- licorice
    78- cardamom.
    79- cinnamon.
    80-fennel .
    81-asafoetida .
    82-psychic
    83- meditation.
    84-fe santa .
    85-grounding .
    86- avicenna.
    87-humors .
    88- phlegmatic .
    89-sanguine .
    90- choleric .
    91- melancholic.
    92-thum .
    93-colic hood child .
    94- chisthi .
    95- munqidh _ ibn usamah .
    96-therapy spa .
    97-ferdinand archduke .
    98- bismarck von otto
    99-xiii leo pope .
    100- roosevelt delano franklin .
    101-kneipp sebastian .
    102-dextriet raymond .
    103-abehsera michael .
    104-kellog .
    105-creek bettle .
    106-adventists.
    107-agatha .
    108-trash calvin .
    109- pines yuchi.
    110-alovera .
    111-deatherage chris .
    112-anabaptist.
    113- amish .
    114-giardia .
    115- osteopathy.
    116-felter harvey .
    117-weiss rudolph .
    118-hudson tori .
    119-asidophilus .
    120-guiltinan jane .
    121-bastyr .
    122-(phyt.dip) phytothrpy of diplomate .
    123-heralists medical of institute national of member .
    124-lobelia .
    125-echinacea _ : كه اچى ناسه يا اكى نو شيا تلفظ مى شود . اين گياه بومى ايران نمى باشد .
    126-bove mary .
    127-brattleboro .
    128-pleurisy .
    129-holistic .
    130- zelystra hein .
    131-ساقه زيرزمينى سير شامل چندين حبه .
    132- kneipp father .
    133- payer lynn .
    134- appalachia.
    135- hispanic .
    136- taos .
    137-bass tommie . l.a .
    138- crellin. k john .
    139-philpott jane .
    140-duke .
    141-graaff de sonja .
    142-messegue maurice .
    143- petkov vesselin .
    144-phrastus theo .
    145-thrace .
    146-stimulating .
    147- detoxifying .
    148-antrax .
    149-rabis .
    150-payer lynn .
    151- gram .
    152-disrupts.
    153- douche .
    154- sumiyoshi hiromishi .
    155- flora bowel.
    156- (ajeoine ) تلفظ اسپانيايى اجوئن .
    157-flexneri shigella .
    158- meningitis kryptococal.
    159- stomatitis vesicular.
    160- virus cytomegalo.
    161- amebic.
    162-toxoplasma .
    163-cryptosporida .
    164- pneumocystis.
    165-neoformans cryptococcus .
    166- lymphocytes - b.
    167- blood hummor.
    168-phagocytes .
    169-cytotoxic .
    170-douche .
    171- dioscorides.
    172- petkov vesselin .
    173- patten van
    174- allimin.
    175-plaqe .
    176- lipoprotein density low.
    177-sillagy christopher .
    178-neil andrew .
    179- lipoprotein density high.
    180-blinded double .
    181-lau benjamin .
    182-linda loma .
    183-carotene beta .
    184-selenium .
    185-fibrinolytic .
    186- systolic.
    187-distolic .
    188-weiss . f.r .
    189- fad.
    190- agent causing cancer .
    191-esophagus .
    192- mortality and lifestyle. diet.
    193-licorice
    194-shadang .
    195- gangshan .
    196-quixia .
    197-box voice arynx.
    198-aflatoxin .
    199-island mile three .
    200-chernobyl .
    201-selenium .
    202-ip clement .
    203-oncology .
    204-cancer mammary .
    205-aginy and fatifue . stress .
    206-flight or fight .
    207- deadline immpending .
    208-eyestrain .
    209-shoulder stiff .
    210-pain back low .
    211- debility.
    212-systemic .
    213- نشريه ساينس ، شماره 1057: 206، به تاريخ 30 نوامبر 1979 .
    214-wertheim theodor .
    215-volatile .
    216- semmler. w.f.
    217- شركت فرشته جويان ، داروى ضد آفات نباتى به نام بنان ، كه براى انسان بدون زيان است تهيه كرده است .(مترجم )
    218-prostaglandins .
    219-contraindications and effects side .
    220- medications counter the over .
    221- association medical american.
    222- safe as regarded genrally .
    223-anemic .
    224-(burns garlic ) .
    225-arthritis rheumatiod .
    226-diabetes brittle hypoglycemia .
    227-headedness light .
    228-( pemphigus).
    229-naughty engendereth .
    230-blood sharp .
    231- cook william.
    232- incompability .
    233-meditation .
    234- neuritis intercostal .
    235-kyolic .
    236- فقط 6 از بيماران به علت عوارض جانبى آزمايش را به آخر نرسانيدند .
    237- marked.
    238- بيست وپنج مورد ( 5/2 ) از بيماران به علت عوارض جانبى از ادامه آزمايش محروم شدند
    239-upset gastrointestinal.
    240-belching .
    241- taboo .
    242-leung .l . albert .
    243-tract bronchail .
    244-retarded .
    245-rue .
    246- مترجم : قرص مذكور در ايران توسط شركت فرشته جويان تهيه شده است .
    247-irritation .
    248-kwai.
    249-pearls .
    250-pseudoscientific .
    251-deatherage chris .
    252-scent acrid .
    253- صبر زرد ( vera aloe) .
    254-gauze .
    255-opportunistic .
    256-oncology of journal german .
    257-cell _ t suppressor _ to _ helper .
    258-crytosporidial .
    259-pharmaceutical .
    260-pneumocystist .
    261-guiltinan jane .
    262-geller anderson cascade .
    263-gentain.
    264- bingen von hildegard .
    265-lobelia .
    266-coltsfoot .
    267-guangxi .
    268-albicans candida .
    269-douche .
    270-yeast candids .
    271-weiss .
    272-cascara .
    273-sagrada.
    274-frankincense .
    275-absecesses.
    276-phytothrapie der lehrbuch .
    277-madaus .
    278-heilmittel bioigischen der lerhbuch .
    279-clay comotic green french .
    280-messegue maurice .
    281-seccondary .
    282-underlying .
    283-ginseng.
    284-ash prickly .
    285-petkov vesselin .
    286-giardia.
    287-pylori helicobacter .
    288-flagyl.
    289-hypothesis.
    290-discharge .
    291-trichomonas .
    292-gardnerella .
    293-d.n hudson tori .
    294-acidophilus .
    295-cortisone .
    296-perineum.
    297-bove mary .
    298-crawford mcquade amanda .
    299-journal medical southern .
    300-billions .
    301-outhreak .

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
کانال سپاه