نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2

موضوع: مزاج بدن تان باید دستتان باشد!

  1. #1
    کاربر ممتاز M.javaheri آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    محل سکونت
    زیر سایه امام زمان (عج)
    نوشته ها
    607
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض مزاج بدن تان باید دستتان باشد!

    شناسايي مزاج و پرداختن به آن در طول زندگي يكي از مهم‌ترين و كاربردي‌ترين شيوه‌ها براي حفظ سلامت، تندرستي و نشاط عمومي بدن است. شناسايي ويژگي‌ها و خصوصيات بدني و پرداختن به آن‌ها نقش بزرگي در عملكرد صحيح و مناسب اندام‌ها و اعضاي دروني بدن دارد. مصرف مواد‌غذايي مناسب و همسو با مزاج و طبع افراد كمك مي‌كند تا ما در زندگي كمتر با اختلال‌ها، بيماري‌ها و تنش‌هاي جسمي و روحي روبه‌رو شويم. با مطالعه اين مطلب و بررسي چارت‌هايي كه در اين شماره و شماره‌هاي بعدي در همين صفحات منتشر خواهد شد، مي‌توانيد تا حدود زيادي با نوع مزاج و طبع خود آشنا شويد. اگرچه براي شناسايي دقيق‌تر و مطمئن‌تر مزاج و طبع بدن توصيه مي‌كنيم با يك متخصص طب سنتي در اين زمينه مشورت كنيد.


    به‌منظور شناسايي نوع مزاج خود اين جدول را تكميل كرده و نتايج به دست آمده از آن را براي اضافه كردن به جدول بعدي مزاج‌شناسي حفظ كنيد. هريك از 13 موردي كه در پايين صفحه توضيح داده شده را براي مشخص كنيد و در جدول روبه‌رو علامت بزنيد.


    • گرم و خشک
    • گرم و تر
    • سرد و خشک
    • گرم
    • تر



    شناسايي مزاج در 10 مرحله

    براي شناسايي مزاج لازم است تا 10 خصوصيت و ويژگي در بدن افراد مورد بررسي و مطالعه قرار گيرد. براي اين منظور بررسي ميزان گوشت و چربي بدن، بررسي ويژگي محل لمس شده در بدن از قبيل نرمي و سفتي، رنگ پوست، ويژگي‌هاي مو، شكل و خصوصيات اعضا، چگونگي خواب و بيداري، كيفيت و خصوصيات فضولات بدن، فعل و انفعالات حركتي همگي از جمله مواردي است كه براي تشخيص مزاج و طبع جبلي افراد مورد استفاده قرار مي‌گيرد. اگرچه تك تك اندام و اعضاي بدن نيز علاوه بر مزاج جبلي كه حاكم بر بدن است مزاجي جداگانه دارند و گاهي ممكن است با غلبه يكي از اخلاط بدن در يكي از اندام‌ها روبه‌رو شوند و اين مسئله اختلال‌هايي در عملكرد آن‌ها پديد آورد. با مطالعه هر يك از سرفصل‌هايي كه در اين شماره و شماره‌هاي بعدي سيب سبز ارائه مي‌شود و با جمع زدن علامت‌هايي كه در مقابل هر يك از انواع مزاجي مي‌زنيد، تا حدود زيادي مي‌توانيد نوع مزاج خود را تشخيص دهيد.


    گرمي يا سردي؟

    يكي از شيوه‌هاي پي بردن به گرمي يا سردي مزاج كه يكي از مراحل تشخيص نهايي نوع مزاج محسوب مي‌شود، لمس كردن بدن است. با لمس بدن توسط فردي كه مزاج معتدل داشته باشد مي‌توان به نتايج جالبي رسيد.

    1- اگر هنگام لمس كردن بدن فردي، گرمي احساس كنيم. اين فرد داراي يكي از ويژگي‌هاي افراد گرم مزاج است.

    2- اگر با لمس بدن فردي، سردي احساس كنيم. او داراي يكي از ويژگي‌هاي افراد سرد مزاج است.


    تاثير خواب و بيداري بر مزاج

    بررسي ميزان خواب افراد در كنار كيفيت و كميت آن يكي ديگر از فاكتورهايي است كه درمانگران طب سنتي براي بررسي و شناسايي نوع مزاج افراد از آن بهره‌مند مي‌شوند. توجه به كيفيت و كميت خواب در زندگي روزمره يكي از مهم‌ترين علائم براي شناسايي مزاج است.

    3- افرادي كه زياد مي‌خوابند، يعني ساعت خواب آن‌ها از 8 ساعت بيشتر است داراي سردي و رطوبت مزاج هستند.

    4- افرادي كه كمتر از 8 ساعت مي‌خوابند و ميزان بيداري آن‌ها در طول روز زياد است داراي گرمي و خشكي مزاج هستند.


    نرمي يا خشكي؟

    با بررسي نرمي و سفتي بدن در كنار سردي و گرمي آن مي‌توان ويژگي‌ها و خصوصيات بيشتري را براي تشخيص نوع مزاج هر فرد كشف كرد و با كنار هم قرار دادن اين جزئيات به يك نتيجه نهايي رسيد.

    5- فردي كه هنگام لمس بدنش علاوه بر گرما، نرمي نيز احساس شد او علاوه بر گرمي مزاج داراي رطوبت نيز هست. پس او يكي از علائم مزاج گرم و مرطوب را دارد.

    6- فردي كه با لمس كردن بدنش در كنار گرما، خشكي نيز احساس شد او علاوه بر گرمي مزاج داراي خشكي نيز هست. پس او يكي از علائم مزاج گرم و خشك را دارد.

    7- اگر پس از لمس بدن فردي علاوه بر سردي، نرمي نيز احساس كرديد او علاوه بر سردي مزاج داراي تري نيز هست. پس او يكي از علائم مزاج سرد و مرطوب را دارد.

    8- و در نهايت اگر پس از لمس بدن فردي علاوه بر سردي با سختي و سفتي روبه‌رو شديد او علاوه بر مزاج سرد، خشكي مزاج نيز دارد. پس او يكي از ويژگي‌هاي مزاج سرد و خشك را دارد.


    رنگ پوست و نوع مزاج

    با مشاهده رنگ پوست نيز مي‌توان يكي ديگر از علائم تشخيص مزاج را مورد بررسي قرار داد. درمانگران طب سنتي براي شناسايي نوع مزاج علاوه بر رنگ پوست به رنگ چشم‌ها و سطح زبان نيز براي شناسايي نوع مزاج افراد توجه مي‌كنند. با وجود اين براي شناسايي اوليه نوع مزاج، بررسي وضعيت و رنگ پوست يكي از مهم‌ترين ويژگي‌ها براي تشخيص نوع مزاج است.

    9- اگر فردي پوست سفيد رنگ داشته باشد؛ اين رنگ يكي از علائم كم خوني و سردي مزاج است.

    10- درصورتي كه رنگ پوست فردي قرمز يا مايل به قرمز باشد؛ اين مسئله نشان‌دهنده پرخوني او و گرمي مزاج اوست.

    11- درصورتي كه پوست فردي زرد رنگ يا مايل به زرد بود؛ اين مسئله نشان از غلبه صفرا در بدن او و همينطور از نشانه‌هاي گرمي و خشكي مزاج است.

    12- اگر رنگ فردي تيره، كدر و به‌اصطلاح بادنجاني رنگ بود، اين مسئله نشانه غلبه سودا بر مزاج او و يكي از نشانه‌هاي خشكي و سردي مزاج اوست.

    13- اگر رنگ پوست فردي از سفيدي مايل به رنگ گچي بود يا گچي رنگ بود، اين مسئله نشان‌دهنده غلبه بلغم در مزاج او و يكي از علائم بروز مزاج سرد و مرطوب در اوست.
    خدایا شکرت به خاطر حضور ... تو زندگیم.
    خودت یاورمون باش تو همه مراحل زندگیمون:gol:



  2. # ADS
    Circuit advertisement
    تاریخ عضویت
    Always
    محل سکونت
    Advertising world
    نوشته ها
    Many

     

    حرز امام جواد

     

  3. #2
    مدیربازنشسته paradise آواتار ها
    تاریخ عضویت
    May 2010
    نوشته ها
    3,041
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    طبع دموی و نشانه های افراد دموی

    دموی مزاج ( غلبه خون )
    به افرادی که خون در بدن آنها غلبه میکند دموی مزاج میگویند
    مشخصات افراد دموی مزاج
    پوست نرم و مرطوب ، منافظ پوستی درشتی دارند، زیاد عرق میکنند ، رگهای دست آشکار و برجسته است ، رنگ پوست گندم گون یا گلگون است ، موی سر درشت ، قابل انعطاف و دارای پیچ درشت است ، رنگ مو سیاه ، خرمایی و تیره است ، این افراد معمولا پرمو هستند .
    علایم گوارشی :
    مزه دهان شیرین صبحگاهی است ، دهانشان گرم و مرطوب است ، کم تشنه میشود ، اشتهای خوبی دارند ، توان هضم غذا بالاست و نفخ معده دارند ، یبوست ندارند ، گرایش به شیرینی در این افراد کم است ، گرایش به شوری و ترشی کم است ، بوی بد دهان و مدفوع ندارند ، نفخ ندارند ، تمایل به سردی ندارند ،
    بازتاب های روانی و رفتاری در دموی مزاج ها :
    1- علاقه به موسیقی

    2- استعداد شاعری
    3- علاقه به طبیعت
    4- اهل عشق و محبت
    5- بلند پرواز ، دور اندیش
    6- خوش اخلاق و خوش رو
    7- شجاع و جسور
    8- دارای توان ریسک بالا
    9- اعتماد به نفس بالا
    10- تنوع طلب و بی علاقه به کار تکراری
    11- معمولا بی نظم
    12- نوع دوست
    13- بدحال در تابستان
    14- دارای هوش و حافظه قوی
    15- میل و توان جنسی بالا
    16- چالاک و پر انرژی
    17- مستعد شقاوت آنی
    18- ساده لوح
    19- خون ریزی از لثه
    20- دمل و جوش در پشت وشانه
    21- این افراد مستعد فشار خون هستند
    22- دهان دره
    23- سرخی رنگ زبان و بدن مخصوصا صورت و گردن


    علت :
    مهمترین علت غلبه خون پرخوری و زیاده روی در مصرف انواع غذاهای سرخ شده و تند وتیز است .
    غذاهای مضر برای افراد دموی مزاج
    انواع غذاهای سرخ شده ، شیرینی قنادی ها ، غذاهای چرب ، ادویه جات تند ، انواع شوری ، خوردن گوشت زیاد ، ترشیجات ، کره ، خامه ، غذاهای نشاسته ای ، آب یخ ، مایعات همراه غذا ، تخم مرغ زیاد ، سس زیاد ، رب ، غذاهای سرخ شده ، خرما ، چای ، قهوه ، نسکافه ، انواع نوشابه گاز دار ، بادمجان ، نمک ، تنقلات ، مصنوعی
    غذاهای مفید برای دموی مزاج ها :
    زرشک ، کاهو ، خیار ، میوه جات بخصوص سیب درختی ، همراه با پوست و دانه ، انار ، سبزیجات ، سوپ ، لیمو ترش تازه ، روغن زیتون ، حبوبات ، غلات ، جوانه گندم ، جوانه جو ، جوانه ماش ، عدس ، عسل
    از بذرهای ملین : خاکشیر ، اسفرزه ، تخم ریحان ، بارهنگ ، انواع توت ، کدو خورشتی ،
    نکته های مفید برای افراد دموی مزاج :
    سکته قلبی ، و انسداد عروق در دموی ها زیاد است ، حجامت کردن بهترین درمان برای دموی هاست ، اگر خلط دم بیش از حد غلبه کند تبدیل به خون سوخته و سودا خواهد شد .
    کم خوری درمان دیگر غلبه دم است
    روزی شش لیوان آب میل شود ، شربت زرشک درمان دیگر غلبه دم است ، گرگرفتگی بی قراری کهیرسوزش ادرار سوزش سر دل و آفت دهان از عوارض دیگر غلبه خون است .
    شیرینی طعم دهان، سنگینی سر، سرخی رخسار و زبان، سستی در اعضا، میل به خواب، خمیازه، دمل و جوش، خون ریزی بن دندان ها، سرخی ادرار، درد سینه و حلق، تنگی نفس، احساس گرما در بدن، کف دست گرم، خوش بین، شعردوست، عاشق پیشه، اهل ریسک، کینه ورز نیستند، کمتر عصبانی می شوند و فوری عصبانیتشان فروکش می کند.

    رژیم های غذایی مفید برای افراد دموی مزاج در طب سنتی:
    برای اصلاح این نوع مزاج ها بهتر است از غذاهایی مانند :
    میوه جات و سبزیجات تازه , مسهل های گیاهی , مانند :خاکشیر , اسفرزه , تخم مرو , بارهنگ , بالنگو , تخم ریحان , سوپ یا آش جو , نان جو , روزانه 6 لیوان آب خنک (نیم ساعت بعد از غذا و 2ساعت و نیم بهد از غذا)
    کاستن از حجم غذا و استفاده از غذاهای ساده (غیر متنوع) یکی از بهترین راههای اصلاح مزاج است .
    همچنین مقداری نرمش و ورزش سبک نیز بسیار خوب است .
    خیس شده ی برگ زرد آلو , هلو , انجیر و الو بخارا , بهترین دارو برای این نوع افراد است .
    تزشی جات طبیعی مانند زرشک , آلو بخارا نیز برای این افراد مفید است. و بر اثر استفاده از انها بیمار سریع تر بهبودی خود را بدست می آورد .
    راه حجامت و فصد خون نیز انان را سریع تر به سوی سلامتی باز می گرداند.
    خوردن زرشک , کاهو , خیار , میوه جات , انار , سبزیجات , سوپ جو , لیموترش تازه , استفاده از سالاد فصل قبل از غذا , روغن زیتون , حبوبات و غلات جوانه زده , بذر های ملین (خاکشیر و... ) عسل به مقدار کم , غذاهای خام , انواع توت قرمز , شاه توت , کدو خورشتی , نوشیدن 2 تا 3 لیوان آب زرشک که سریعا خون را به حالت طبیعی باز می گرداند
    کم خوری توصیه می شود و از خوردن غذاهای سرخ شده چرب , و پر حجم , شیرینی جات , ادویجات تند , غذاهای شور , گوشت زیاد , کره و خامه , غذاهای نشاسته ای , نان , آب یخ , دوغ , نوشابه , تخم مرغ , نوشیدن مایعات همراه با غذا یا بعد از غذا , خرما , رطب , توت خشک , کشمش , سس , رب , ترشی جات , سرکه , سیر , چای , قهوه , نسکافه , ماست , بادمجان و غذاهای ساندویچی پرهیز کنند.

    چگونه یک فرد دارای طبع دموی است و نشانه های آن چیست؟
    یک فرد دموی طبع:

    1) موهای این افراد از رشد بالایی برخوردار است و دیر تر از هم سالان خود سفید می شود.



    2) رنگ موهای این افراد به سرخی یا سیاهی غلیظ می زند
    3) بدنشان سرخ رنگ است که این سرخی مربوط است به فراوانی خون در رگ و پوست آنها.
    4) با خوردن غذاهایی گرم و انرژی زا گرم شده یا باصطلاح گُر میگیرند
    5) دست و پاها معمولاً ضخیم و کلفت است.
    6) رگها ی بدن پرخون و برجسته است.
    7) از نظر روانی غالباً در دسته افراد قسی القلب، غیر حساس و خوش بین به امور زندگی هستند.
    8) ( تقریباً اکثر قصاب ها طبیعتی دموی مزاج دارند )
    9) در صورت بروز مزه در دهانشان غالباً این مزه به شیرینی می گراید.
    10) بعضی از آنها از سنگینی سر خود شکایت دارند مثل اینکه یک پارچه آب در سر ریخته باشند.
    11) مشاهده شده است بعضی دچار خمیازه دائم و چرت زدن هستند
    12) خیلی پرخور و علاقه مند به غذاهای پختنی به همراه گوشت قرمز هستند.
    13) آب دهانشان کش دارو لزج است.
    14) رنگ زبانشان قرمز است مثل اینکه رب یا زرشک خورده اند.
    15) دچار دمل و جوش و خارش در بدن بویژه در بالاتنه میگردند.
    16) در بعضی افراد کسالت و خمودگی عجیبی وجود دارد.
    17) اثر اعتیاد به تریاک و مواد مخدر کمتر در ظاهرشان هویدا میشود.
    18) ناراحتی هایی همچون فشار خون،چربی خون و ناراحتی های کلیه و قلب در بین آنها رایج است.
    طب ایرانی تئوری بنیادینی داریم به نام اخلاط چهار گانه (سودا و صفرا و بلغم و خون )ونیز مفاهیم سردی و گرمی که اساس این طب و تمام راه کارهای بهداشتی ودرمانی آن بر این تئوری بنا نهاده شده است . غذا و اصول تغذیه نیز از این تئوری اختلاط رابعه و سردی و گرمی پیروی میکند .


    هر انسانی بطور سرشت و ژنتیکی دارای طبیعتی سرد یا گرم است .

    طبیعت گرم یعنی فرد گرمایی است ( تحمل گرما را ندارد وهوای خنک برای وی مناسب تر است )در زمستان لباس کم می پوشد .آب زباد میخورد.میل به خنکی ها وغذاهای سرد نظیر ماست وخیار و ترشی دارد .در صورت مصرف غذاهای گرم نظیر عسل و خرما و دارچین بدن او دچار التهاب شده وممکن است جوش و خارش و کهیر پیدا کند .صورت او سرخ و دستانش داغ است . پر انرژی است .

    طبیعت سرد یعنی فرد سرمایی است (تحمل سر ما را ندارد وهوای گرم برای وی مناسب تر است.)در زمستان لباس زیاد می پوشد .آب کم میخورد. میل به گرمی ها و غذاهای گرم نظیر عسل و کنجد و زنجبیل و شیرینیها دارد. در صورت مصرف غذاهای سرد نظیر ماست .خیار .دوغ گوشت گوساله دچار ناراحتیهایی نظیر آبریزش دهان .پر خوابی.درد اندامها و استخوان درد ، سستی عضلات وبی حالی و بی حوصلگی خواهد شد .به غیر از گرمی و سردی صفات اخلاط چهار گانه را تشکیل خواهد داد .

    اخلاط چهار گانه ترکیباتی هستند سیال و مایع که بدین گونه شکل میگیرند:غذایی که ما میخوریم درکبد تغییر ماهیت داده وفعل و انفعالاتی روی ان صورت میگیرد و به چهار شکل در میاید: ترکیبی قرمز متمایل به زرد به نام صفرا که به هضم غذا کمک می کند .حرکات روده را می افزاید.مسیر گردش خون در عروق را باز میکند.تیزی و حدت ذهن میدهد و کارکرد مغزی را می افزاید.صفرا ضد عفونت هاست. صفرا از تمام خلط ها سبک تر بوده و درصد ر خواهد ایستاد ترکیب دیگر سرخ رنگ است ونام دم یا خلط خون به خود میگیرد که حامل اکسیزن و مواد غذایی به بافت ها و سلولهای بدن است و لایه ی دوم و پایین تر از صفرا خواهد ایستاد.ترکیب سوم قرمز صورتی یا قرمز کم رنگ است که پایینتر از دم (خون)خواهد ایستادو بلغم نام دارد و وظیفه تسهیل کار مکانیکی و لغزش مفاصل روی هم تشکیل بافت عصبی و سلولهای مغزی .اب میان بافتی و شبکه های لنفاوی می باشد.

    ترکیب چهارم قرمز و جگری رنگ است که سودا نام داردو پایین ترین لایه و سنگین ترین خلط است.وظیفه ی طبیعی ان تحریک اشتها تشکیل بافت استخوانی خواهد بود. صفرا طبیعت گرم و خشک دارد. سودا طبیعت سردوخشک دارد.دم طبیعت گرم و تر دارد.بلغم طبیعت سرد و تر دارد.

    این اخلاط چهار گانه با یکدیگر تعامل و تعادلی دارندکه در مسیر گردش خون در جایگاههای طبیعی خود به میزان تعریف شده ومتعادل قرار گرفته و وظایف ذاتی خود را انجام میدهند.

    مشکل درد و بیماری ها از انجا اغاز میشود که این قرار گیری در جایگاه خاص به هم بخورد و یک یا چند خلط وارد جایگاه دیگری شده (خلط نا بجا ) ویا این که کمتر و بیشتر از حد مورد لزوم در مکانی حضور یابند و یا این که کیفیت انها ضایع شده وبه اصطلاح خلطهای فاسد شده و بد تشکیل شود.

    در عالم خلقت علاوه بر انسانها تمام جانداران وحتی موجودات بیجان(گیاهان. جمادات.نباتات. حیوانات) وحتی رنگها و تصویرها و فضاها و هواها و جغرافیای سرزمینها و... داری طبع و مزاج خاص خود هستند که بحث جداگانه ای می طلبد.

    هر ماده غذایی بسته به طبع و مزاج خود وقتی وارد بدن میشود موجب تولید اخلاط چهار گانه می گردد .اما یک خلط را بیشتر تولید خواهد کرد. مثلا کاهو طبع سرد و تر (بلغم زا) دارد وپس از مصرف ان خلط بلغم خون افزایش می یابد .زنجبیل گرم و خشک است (صفرا زا) وپس از مصرف ان خلط صفرای خون افزایش می یابد وبه همین شکل برنج سرد و خشک (سودا زا)و انگور گرم و تر (خون ساز یا خون زا )است.



    فهرستی از غذاهای گرم و سرد و متعدل(نه گرم ونه سرد)را در اینجا میاوریم :

    اغذیه گرم :

    انگور .سیر. دارچین.پیاز.گلاب.فلفل سیاه. گوشت گوسفند. تره . نخود. ریحان. عسل. ارده. خرما شیره انگور. نان گندم .موز. زیتون. قهوه. گردو. کدو حلوایی .فندوق .زیره سیاه. بادام زمینی. زرد چوبه پسته. توت شلغم. روغن حیوانی.سیاه دانه.انجیر. خربزه. کنجد. نمک. کاکائو. شکلات. نبات. نعناع


    اغذیه سرد:

    ماهی .آلو. مرغ. گلابی. لوبیا. شاه توت. عدس. توت فرنگی. اسفناج. چغندر. ماست. ذرت. خیار. باقلا. کاهو. گوشت گاو. هندوانه. گوشت گوساله. برنج. گوجه فرنگی. قارچ. شکر. کیوی. کاسنی.پنیر. بامیه. شیر. پای. کشک.سیب زمینی.بادمجان.کدو. مرکبات.زرشک. نانجو. آلبالو.انار.گیلاس.سرکه. ماء ااشعیر.آبغوره.آب لیمو.سماق



    اغذیه متعدل:

    آب گوشت.بادام..سیب.کرفس.



    هرکس بسته به طبع و مزاج خود باید نوع غذایی مناسب حال خود بر گزیند و بیشتر آن غذاها را مصرف کند.مثالی میزنیم:

    فردی که طبع گرم صفراوی یا دموی دارد باید غذاهای خنک و سردی مثل آش انار.آش آلو.آب زرشک.خیار مرکبات.و ماست و.....مصرف کند تا گرمی و حرارت ذاتی او تعدیل شود

    ودر سلامت وتعادل جسمی و گوارشی به سر ببرد.چنین فردی بایدکمتر گرمی بخوردو هر گاه غذاهای گرم مصرف کرد باید به همراه ان اقلام سردو خنک نیز بخوردو الا عوارض گرمی (جوش وخارش بدن.گر گرفتگی.بی قراری.کهیر.سوزش ادرار.سوزشسر دل.آفت دهانو....)او را آزار خواهد داد.

    بلعکس فردی که طبع سرد بلغمی یا سوداوی دارد باید غذاهای گرم مصرف کندتاسردی ذاتی او تعدیل شود ودر سلامت وتعادل جسمی و گوارشی به سر ببرد. چنین فردی باید کمتر سردی بخوردوهر گاه غذاهای سرد مصرف کرد باید به همراه آن اقلام گرم نیز بخورد والا عوارض سردی (بیحالی و ضعفو سستی بدن. خواب آلودگی.نفخ معده. استخوان درد.پف آلودگی و ....)او را آزار خواهد داد.به همین دلیل در طب سنتی هر غذایی یک مصلح دارد که سردی یا گرمی غذا را به تعادل می رساند.مثلا مصلح برنج. زیره و مصلح نان . رازیانه و مصلح گوشت. پیازو مصلح عدس گلپر و مصلح انار. گلاب ومصلح شیر. هل و گلاب ومصلح مرغ .زعفران و.....بر شمرده است

    bahoshebykas.persianblog

    مادرم حضرت زهرا،پدرم شاهِ نجف/ خوش به حالم که چه مادر پدری دارم من


    اعلم یا یهود؛نحن الغالبون

    آتش فتنۀ اموی را حسین با خونش خاموش کرد!

    ما را از فتنه هراسی نیست![برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] در رگهایمان بی قراری می کند.

    لااله الا انت،سبحانک،انی کنت من الظالمین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. گزارش کامل مناظره جنجالی بذرپاش و مطهری در دانشگاه خواجه نصیر
    توسط محب المهدي (عج) در انجمن اخبار سیاست داخلی ایران
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 21-02-2012, 09:21
  2. مقدار خونى كه در نماز بخشيده شده چقدر است ؟
    توسط خادم الزینب در انجمن نماز و روزه
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 13-01-2012, 20:07
  3. ماجرای آدم دانه درشت شهرداری که آمد سراغ قرائتی
    توسط Redemption در انجمن مباحث ديگر بخش اسلامی
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 06-01-2012, 18:23
  4. همه چیز در مورد مقره ها
    توسط محبّ الزهراء در انجمن برق و الکترونیک ، رباتیک و مخابرات
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 30-12-2010, 16:21

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
کانال سپاه