دکتر جلیلی در ادامه سفرهای استانی خود سه شنبه به استان سیستان و بلوچستان سفر کرد. از برنامه های دکتر جلیلی در این سفر سخنرانی در ورزشگاه امام علی(ع) زاهدان در جمع مردم این شهر و همچنین حضور در جلسه پرسش و پاسخ دانشجویی در دانشگاه سیستان و بلوچستان بود.
به گزارش سایت حیات طیبه، دکتر جلیلی در ادامه سفرهای استانی خود سه شنبه به استان سیستان و بلوچستان سفر کرد.
از برنامه های دکتر جلیلی در این سفر سخنرانی در ورزشگاه امام علی(ع) زاهدان در جمع مردم این شهر و همچنین حضور در جلسه پرسش و پاسخ دانشجویی در دانشگاه سیستان و بلوچستان بود.
یک جوان ۲۵ -۳۰ ساله از بوشهر فیلم “تنهای تنهای تنها” را قبل از مذاکرات آلماتی ساخت که بسیار بهتر از من از موضوع هسته ای دفاع می کند. این ظرفیت ها باید آزاد شود و ما دهها ظرفیت دیگر داریم که اگر برایش موقعیت ایجاد کنیم، استفاده می شود
به گزارش ستاد حیات طیبه، تفاوت دکتر جلیلی با سایر کاندیداها در حوزه فرهنگ، ورود مصداقی او به بعضی از آثار هنری داخلی و خارجی است. این موضوع در مناظره فرهنگی کاندیداهای ریاست جمهوری و همچنین سایر برنامه های تلویزیونی وی نمود خاصی یافته است.
دکتر جلیلی در مناظره فرهنگی برای اثبات نظرش مبنی بر عدم جدایی سیاست از فرهنگ و بطلان تئوری هنر برای هنر، گفت : «در آمریکا سه فیلم آرگو، لینکلن و نیمهشب ساخته میشود که دقیقاً در راستای سیاستهای ایالات متحده است.لذا اینکه بگوییم هنر برای هنر است، غلط است.» وی در این راستا ادامه داد : «کسانی که می گویند فرهنگ از سیاست جداست در واقع وارد نوعی بازی سیاسی شده اند که سرانجامی ندارد.»
نامزد انتخابات ریاست جمهوری همچنین با اشاره به توانایی عظیم فرهنگ و هنر در تولید قدرت ملی خاطر نشان کرد: «یک جوان ۲۵ -۳۰ ساله از بوشهر فیلم “تنهای تنهای تنها” را قبل از مذاکرات آلماتی ساخت که بسیار بهتر از من از موضوع هسته ای دفاع می کند. این ظرفیت ها باید آزاد شود و ما دهها ظرفیت دیگر داریم که اگر برایش موقعیت ایجاد کنیم، استفاده می شود»
جلیلی در بخش دیگری از اظهارات خود با اشاره به ظرفیت های بزرگ اندیشه دینی و گفتمان انقلاب اسلامی در حوزه فرهنگ ، گفت:
«ما در بسیاری از عرصه های هنری مانند سریال های حضرت یوسف(ع) و حضرت مریم(س) و مختار یا بچه های آسمان یا به رنگ خدا که کارهای خوبی بودند به محض اینکه ایجاد می شوند راه خود را باز می کنند و ما باید در این زمینه فعال تر باشیم.»
دکتر جلیلی همچنین پیش از این در گفتگو با شبکه خبر با اشاره به قدرت فرهنگی گفتمان اسلام ناب ، گفته بود :
« ببینیم در داخل کشور خودمان کدام محصولات سینمایی ما بیشترین استقبال را دارد؟ اتفاقا موضوعاتی بوده که مبتنی بر گفتمان اسلام ناب بوده است. مبتنی بر دفاع از ارزش ها بوده است. من اسم می برم. نمی دانیم تولیدکننده این محصولات چه نظری نسبت به بنده دارند. ما بهترین کارهایی که داشتیم در عرصه دفاع مقدس بوده است. بهترین فیلم هایی که داشته ایم آژانس شیشه ای بوده است. فیلم هایی از این قبیل بوده است. اینها توانسته بیشترین مخاطب را جذب کند.در حوزه دینی بهترین سریالها و فیلمهایی که جلب توجه کردهاند مریم مقدس بوده، یوسف پیامبر بوده، مختار بوده است. مگر اینها نبوده؟ بنده خودم که به کشورهای عربی و اسلامی رفتم دیدم اینها با چه استقبالی مواجه شده است. این نشان می دهد اگر ما در این عرصه نگاه درستی داشته باشیم میتوانیم از آنها استفاده کنیم. اتفاقاً سینما میتواند سبب نگرانی دشمن باشد.مفاهیم دینی از طریق این عرصه راه خودش را پیدا می کند مانند بچه های آسمان و رنگ خدا.»
به گزارش ستاد مردمی حیات طیبه آنچه در زیر میآید متن پیاده شده یک جلسه در حوزه علمیه مشکوة است که توسط جمعی از طلاب برای دلایل رای دادن به دکتر جلیلی برگزار شده است.
دلایل حمایت از دکتر جلیلی
۱٫ اهمیت مقاومت
دلیل اولی که من به نتیجه رسیدم که رای به جلیلی دهم، از جنس دغدغه های مرسوم مثل اقتصاد، و… نیست. بلکه در کلان جمهوری اسلامی است، و آن اینست که به مقاومت و سیاست مقاومتی بسیار نیاز دارد و نباید به هیچ وجه حتی شائبه تساهل در آن نباید وارد شود. آقای جلیلی تنها کسی است که خجالت نمی کشد بگوید من مقاومت می کنم. بقیه کاندیداها مسئله اولشان مقاومت نیست. ولی او شعارش مقاومت رمز پیشرفت است. جنس کار ما هم در مسئله اداره کشور به خصوص در مقاومت، از جنس ابتلائات عمومی است. در ابتلائات واقعاً ساخت درونی ما عامل واکنش می شود. این از جنس امتحانات سخت است، که ساخت درونی را واضح می کند که چقدر تحمل دارد. مسئله ریاست جمهوری به یک ساخت خیلی قوی نیاز دارد. هر کسی می آید باید کاملا نشان داده باشد که به مقاومت کاملا معتقد است. وقتی بیرون و درون را می بیند و رییس جمهور می شود، نباید فکرش به سمت عدم مقاومت برود. کسانی که دنبال سازشند اطراف هر رییس جمهوری را خواهند گرفت و شخص او است که نباید عوض شود.
۲٫ شناخت دقیق و همه جانبه از مساله مقاومت به ویژه در عرصه اقتصاد
آقای جلیلی در سالهای گذشته شناخت خوبی نسبت به مسائل اقتصادی بخصوص تحریم و … پیدا کرده است. چرا که محور تحریم و مقابله با آن در دبیرخانه شورای امنیت مستقر است. این شناخت هم صرفا سیاسی نیست. ایشان در مسائل کلان تحریم تصمیم گرفته و کاملاً از تحریم ها و اثراتش مطلع است. برعکس بقیه که خیلی از تحریم اطلاع ندارند. خیلی هم واضح نسبت به آن موضع نمی گیرند. یک جمله دو پهلو می گوید که معلوم نیست بعداً با آن چه رفتاری خواهد کرد.
۳٫ اثر بالای رای جلیلی در عرصه بین المللی
اگر او رای مردم را بگیرد، خیلی پیام واضحی برای غرب دارد که خط مقاومت در کشور ما ادامه دارد. وقتی به غرب بگویند جلیلی رییس جمهور شد؛ می فهمند با ساختار غیر قابل نفوذ مواجه هستند. اما اگر کس دیگر رای بیاورد، پیامش این است که ممکن است با این نفر جدید بتوان کشور را به عقب نشینی وادار کرد. قبل از انتخابات ۸۸، ما به نقطه اوجی رسیدیم که غرب در آستانه عقب نشینی رسید. در آن روز با فتنه خراب شده بود. بعد از ۴ سال دوباره توانستیم به آن اقتدار برسیم و الان نیاز به یک سیگنال در همان سطح به غرب داریم که کشور این مسیر را ادامه میدهد.
۴٫ ویژگیهای شخصیتی
جلیلی چند ویژگی شخصی دارد که مطلوب است: آرامش، تحت تاثیر محیط قرار نگرفتن، عدم تصمیمگیری آنی و هیجانی. مقایسه کنید بین ایشان و برخی ها که در مناظره به سرعت عصبانی شدند. کسی باید مدیر شود که با هر خبری، آرامشش را حفظ کند. خصوصا در سطح رییس جمهور، می توان افتخار کرد که یک رییس جمهور متین و غیر احساساتی داریم. یک شخصیت سیاسی بالا در سطح بین المللی و…
آقای جلیلی گفت که من قبل از موعد تبلیغات، تبلیغ نکردم، چون اگر این مجوز را برای خودمان صادر کنیم، فردا چیزهای دیگر را هم برای خودمان مجوز می دهیم. کاندیداهای دیگر اگر خطاهای کوچکی هم داشته باشند، بعدا این ها بزرگ می شود. کسانی را می بینیم که شعارشان اصلا انقلابیت نیست، کارآمدی است. اصلا چرا او باید برای ما حزب اللهی ها مطرح باشد؟ پایبند بودن به اصول، در عرصه عملی در حد ریاست جمهوری، بسیار سخت است. اگر بخواهید مستمرّاً به اصولتان پایبند باشید، خیلی سخت است. دعواهای زیاد بین سرعت کار و کیفیتش، کارآمدی و صرفه جویی، نگاه کوتاه مدت و بلند مدت، و… رخ می دهد. وقتی آدم ها در عرصه های کوچکتر خودشان را نگه ندارند، فردا که کار کشور به دستشان افتاد، و انتقاد رسانه ها و فشار خارجی و پروژه ها و مطالبه رهبری و مردم و…. همه قاطی شد، پایبندی به اصول خیلی سخت است و نمی توان خود را به اصول پایبند نگه داشت.
در جامعه بگوییم، که ایشان چند تا من گفته؟ چند تا نقد شدید دولت کرده؟ چند تا تخریب دیگران کرده؟ در صورتی که در این چند سال ایشان فشار بسیاری تحمل کرد. اگر کسی بخواهد افشاگری کند، جلیلی است. شما ببینید با چه اخلاقی، همین ها را نمی گوید. نمی گوید تصمیم کارِ ریگی را من گرفتم.
۵٫ تجربه شورای عالی امنیت ملی
تجربه ایشان در شورای عالی امنیت ملی تجربه مهمی است . البته تجربه مال شخص ایشان نیست. تیم داشته است. سه چهار اقدام اساسی که به طور طبیعی دستگاه های دولتی انجام نمی دادند ایشان مدیریت کرده و نتیجه را حاصل کرده اند. مثلا:
- پرتال ارزی: ما در کشور فرایند واردات داریم، این گونه که ثبت سفارش می دهیم، در بانک با نرخ قانونی ارز می گیریم، و بعد در گمرک جنس را تحویل می گیریم. این چرخه سه گانه در گذشته به هم وصل نبوده. مثلا سفارش پرتقال می داده، ارز می گرفته و سیب زمینی وارد می کرده و این که ارزش را از کجا آورده معلوم نمی شود. حتی ممکن است ارزش را بگیرید و کالا را وارد نکند و… این یک کار مهم زیرساختی ساز و کاری برای کشور است. این خیلی کار مهمی بود در اقتصاد کشور، و ایشان ایستاد پای کار و مدیریت کرد وزارت اقتصاد، صنعت، بانک مرکزی، وزارت اطلاعات و… .
- معوقات بانکی: کار دومی که در شورا انجام شده، مسئله معوقات بانکی است. ایشان انجام داده و فشار آورده که این لیست را در بیاورند. این یک کار خیلی مهم است. این اصلا در کشور مسئله نبود، ایشان ایستاد که مسئله شد.
- در بحث های زیربنایی، یک پرتال تجاری داریم: در کشور، به راحتی ۱۰۰ کامیون بار گم می شود. قاچاق خیلی اش این است که در بندر عباس بار می کند که در گمرک تهران ترخیص کند، و این نمی شود. به تهران نمی رسد که عوارض بدهد و … . این پرتال این مشکل را هم می تواند حل کند.
- دیگر بحث ترانزیت است: تمام این مطالب ترانزیت هایی که در مورد کشورها گفته می شود، ایشان کرده اند.
۶٫ برنامه
آیا کسی برنامه بقیه را خوانده؟ وجود مقداری کاغذ که مهم نیست، مهم داشتن دید و محتوا است. اصلِ برنامه اصلاح ساختار دولت است. دقت کنید وقتی بحث ها تخصصی می شود، همه حرف ها شبیه هم است. مسکن مهر را همه گفتند ادامه می دهیم، ترانزیت را همه گفتند و …. . همه این کارهای خوب، سال ها است که در کشور دارد گفته می شود. نظام سلامت ما از برنامه چهارم تا حالا قرار بوده اصلاح شود تا حالا. برنامه های چهارم و پنجم را کنار هم بگذارید، و ببینید چقدرش کلا اجرا نمی شود. چون ساختار اداری برای این ها طراحی نشده. اگر مسکن مهری ساخته می شود، به خاطر این است که دو مرد واقعی پای کار ایستاده اند. وگرنه که از ساختار وزارت مسکن که این ها در نمی آید. آقای جلیلی هم به اصلاح ساختار رسیده است. این نیست که کسی به او گفته باشد. من که این تشخیص ایشان را شنیدم، احسنت گفتم. کسی که تشخیص داده اولویت را، خودش خیلی چیزها را می تواند درست کند. الان ساختار طوری است که اگر رییس جمهور پای کاری بایستد، کار انجام می شود. وگرنه نمی شود. این که دنبال رییس جمهور قدرتمند اجرایی می گردیم، به خاطر غلبه بر این ساختار اداری است. حالا یک کسی پیدا شده دست روی اصل کار گذاشته است. مثلا این که می گوید ما باید سفرهای وزارتی داشته باشیم. آقایی گفت این تغییر دولت، راننده خوب هم می خواهد، درست است. ولی راننده اجرایی نمی خواهد پروژه ای نمی خواهد، بلکه آدم فکری و تحلیلی می خواهد.
آقای جلیلی هر جا که بوده، در مراکز نرم افزاری پیچیده بوده. حل یک مسئله سیاست خارجی، پیچیده تر از کشیدن یک اتوبان است. آقای جلیلی که در بازرسی وزارت خارجه بوده، بعد در دفتر رهبری، بعد در معاونت امریکا و اروپا که اصل سیاست خارجی ما بوده. بعد در شورای امنیت که هم هسته ای پیچیده بود، و هم بحث تحریم و … هم به آن اضافه شد. نیاز ما بیشتر از آدم توانمند اجرایی با فرد توانمند فکری نیاز داریم که بتواند مسائل را درست راهبری کند.
مناظره سوم حجت را بر مردم تمام کرد/ جليلي يک سرو گردن بالاتر از رقبا / وقتي دفاع از گفتمان انقلاب زماني براي دفاع جليلي از برنامههاي خود باقي نگذاشت.....
رجا نيوز
به کمال عجز گفتم : که به لب رسيد جانم
به غرور و ناز گفتي : تو مگر هنوز هستي؟!
بعداز اين لطفي ندارد حکـمراني بر دلم
شهر ويـران گشته فرماندار مي خواهد چه کار . . .
تصوير نامه درخواست معين از خاتمي براي برخورد اطلاعاتي، امنيتي، سياسي، حقوقي و قضايي با تعدادي از دانشجويان در سال 81
آخر مناظره هم جناب عارف تکذیب میکنند این واضحات را!
اعتماد بنفس کاذب به این میگن
شاید هم برای عوام فریبی این تکذیب ها خوب باشد!
به کمال عجز گفتم : که به لب رسيد جانم
به غرور و ناز گفتي : تو مگر هنوز هستي؟!
بعداز اين لطفي ندارد حکـمراني بر دلم
شهر ويـران گشته فرماندار مي خواهد چه کار . . .
اللهم عجل لولیک الفرج
حواسمان به اردوگاه دشمن هم باشد
مي گويند هر کسي انتخاب بشود...
.
.
.
جـــــز جـــــلـــــيـــــلـــــي !
به کمال عجز گفتم : که به لب رسيد جانم
به غرور و ناز گفتي : تو مگر هنوز هستي؟!
بعداز اين لطفي ندارد حکـمراني بر دلم
شهر ويـران گشته فرماندار مي خواهد چه کار . . .
جلیلی در دیدار با امام جمعه و مردم اردبیل؛
جوانان این کشور در سفرهای شهرستانی و استانی به صراحت به من میگویند تا زمانی که پشت سر آقا هستید با تو هستیم؛ وگرنه عهد و پیمانی با جریان، گروه و فردی نداریم.
دکتر سعید جلیلی کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری امروز و در ادامه سفرهای استانی خود با استقبال پرشور اهالی اردبیل به این استان رفت.
به گزارش رجانیوز، دکتر سعید جلیلی در سفر به اردبیل دیداری صمیمانه با حجت الاسلام و المسلمین دکتر عاملی، نماینده ولی فقیه در استان اردبیل داشت.
سعید جلیلی در این دیدار که در دفتر نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل برگزار شد تاکید کرد: من کاندیدای دولت نیستم بلکه سرباز ولایت هستم و خداوند روزی را نیاورد که از این خط راه به انحراف ببرم.
وی در ادامه با این درخواست از مردم که اگر دچار انحراف و کجروی شدم بدون تعارف مرا مؤاخذه کنند، اظهار داشت: در این مسیر که تا لحظه مرگ ولایتمدار هستم، با هیچ کس تعارف ندارم.
جلیلی خاطر نشان کرد: جوانان این کشور در سفرهای شهرستانی و استانی به صراحت به من میگویند تا زمانی که پشت سر آقا هستید با تو هستیم؛ وگرنه عهد و پیمانی با جریان، گروه و فردی نداریم.
وی با بیان اینکه گفتمان بنده گفتمان ولایتمداری و ارزشمندی است و هرگز در این مسیر از راه حقیقی زاویه پیدا نمیکنم، افزود: کوچکترین انحراف و زاویه گرفتن از این مسیر را خطا و اشتباهی بزرگ میدانم و معتقدم هر کس در این مسیر اشتباهی را انجام دهد به عهد و وفای خود پایبند نبوده است.
جلیلی ادامه داد: در نشان دادن ولایتمداری خود اولین نشست خود را در استان اردبیل با نماینده ولی فقیه گذاشتم تا ثابت کنم که در عهدی که با مردم بستهام در اطاعتپذیری محض از ولایت لحظهای کوتاه نمیآیم.
وی گفت: اطاعت از ولایت چیزی نیست که در حد حرف و سخن باشد بلکه در عمل باید این ولایتمداری مشخص باشد.
نماینده ولی فقیه در اردبیل: شما را نیروی مکتبی و انقلابی میدانیم
نماینده ولی فقیه و امام جمعه اردبیل در این دیدار صمیمانه با تایید و تمجید از سخنان دکتر جلیی گفت: ما شما را نیروی مکتبی و انقلابی میدانیم.
حجت الاسلام و المسلمین دکتر عاملی خطاب به جلیلی اظهار داشت: در آینده امیدواریم که خط ولایت را پیروی کنید.
امام جمعه اردبیل اظهار داشت: شما با گفتمان امام و رهبری و انقلاب پیش آمدید و در آینده اگر رییس جمهور شدید، انتظار ما بیش از این از شما نیست که این گفتمان را حفظ کنید.
اولین شاخص انتخاب گفتمان مقاومت است
نماینده ولی فقیه در استان اردبیل در خطبههای نماز جمعه این هفته اردبیل نیز با اشاره به ویژگیهای انتخاب اصلیح از دیدگاه امام راحل و رهبر انقلاب گفته بود: اولین شاخص گفتمان مقاومت است، نباید به گفتمان سازش و انشقاق رای دهیم، باید بدانیم که سازش با آمریکا کینه و دشمنی را کم نخواهد کرد.
وی با بیان اینکه امروز دو نظریه در خصوص آمریکا در کشور وجود دارد، بیان داشت: برخی فکر می کنند که سازش با آمریکا تمام مشکلات را حل خواهد کرد و بر این اصرار دارند که دست به سینه در مقابل آمریکا نرمش نشان دهیم، اما برخی نیز با این تفکر مخالف هستند و مقاومت را تنها راه رهایی می دانند.
نماینده ولی فقیه در استان تاکید کرد: تجربه نشان داده که هیچ ملتی جز با اقتدار و مقاومت حق خود را نخواهد گرفت و آنها که حرف از انفعال می زنند اینها را می دانند. کسی که می گوید ارتباط با آمریکا مشکلات را حل می کند باید به تجربه کشورهای دیگر نظیر مصر و … نگاه کنند.
جلیلی در دیدار با جانبازان اردبیلی: ظرفیت ایثارگران نباید مورد غفلت قرار گیرد
کاندیدای یازدهمین دوره ریاست جمهوری گفت: ظرفیت ایثارگران جامعه ما مورد بیتوجهی و بیمهری قرار گرفته که ضرورت دارد این ظرفیت احیا و تقویت شود.
به گزارش فارس، سعید در نشست با جانبازان دفاع مقدس در اردبیل اظهار داشت: اگر پیروزی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس رقم خورده به واسطه غیرت، همیت و ایمان قوی فرزندان این سرزمین بوده که پیروزی ارزشمندی را برای کشورمان به ارمغان آوردند.
وی با بیان اینکه ظرفیت ایثارگران جامعه نباید پایمال شده و یا دچار رکود و خانهنشینی شود، تصریح کرد: ایثارگران باید پای کار بیایند و توان معنوی و ارزشی خود را به مانند دفاع مقدس در صحنه به نمایش بگذارند چرا که کوچکترین غفلت در این حوزه ما را دچار هزینهای سهمگین میکند.
جلیلی خاطر نشان کرد: با نگاه ایثارگری میتوان هم حماسه سیاسی و هم حماسه اقتصادی خلق کرد و دور شدن از این گفتمان سبب شده است تا در سالهای اخیر آسیب متعددی کشور را تهدید کند.
این مسئول اضافه کرد: اگر امروز دچار مشکلات اقتصادی، تورم و گرانی شدیم همه به خاطر دور شدن از این گفتمان و رویکرد ایثارگرانه بوده که به نظر میرسد در این زمینه به سرمایههای این کشور جفا شده و سبب شده است تا بخشی از آنها خانهنشین شوند.
وی بیان کرد: اگر بنده رئیس جمهور شوم قطعاً از این ظرفیت استفاده کرده و به رونق روزافزون صنعت، کشاورزی، فعالیتهای فرهنگی، اقتصادی و… کمک میکنم.
کاندیدای ریاست جمهوری در ادامه یادآور شد: ما اگر بتوانیم از این توانمندیها استفاده کنیم آینده روشن و امیدبخش در انتظار ما میباشد و بنده از جانبازان و ایثارگران این استان انتظار دارم دست ما را در تشکیل دولت آرمانی با گفتمان انقلاب و امام بگیرند.
جلیلی از جانبازان و ایثارگران خواست دوباره مانند صحنه جنگ به میدان بیایند و با به نمایش گذاشتن دلباختگی خود به نظام از ظرفیت خود در اعتلای این کشور استفاده کنند.
وی گفت: اگر امروز تنها ۳۰ درصد از وجود ظاهری شما باقیمانده است بنده معتقدم ظرفیت شما چندین برابری است و از این ظرفیت هزار درصد معنوی میتوان بهتر استفاده کرده و در تاریخ این کشور خوش درخشید.
جلیلی در ادامه افزود: هنر دولت آینده باید این باشد که ظرفیتها در این حوزه را آزادسازی کند تا مبادا با غفلت افسوس گذشته را بخوریم و یا بخواهیم در این باب از حرکتهای خود شرمنده باشیم.
وی تصریح کرد: نشان دادن ظرفیت ایثارگری تنها به سالی یک بار سفر راهیان نور نیست بلکه به این است که هر لحظه خاطرات رزمندگان در عمل زنده، ساری و جاری باشد چرا که غفلت در این حوزه بزرگترین آسیب را به دنبال میآورد.
در این دیدار جمعی از جانبازان و ایثارگران شهرستان اردبیل نیز نظرات و دیدگاههای خود را در مورد مهمترین مسایل جامعه و مطالبات خود را با رئیس جمهور آینده مطرح کردند.
در حال حاضر 34 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 34 مهمان ها)