[برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] ( یک مگابایت )
معرفی کتاب:
فرهنگ نامه نویسی پدر به فرزند فرهنگی است که گرچه امروزه کاملا متروک و منزوی شده اما ریشه در منابع اصیل دینی ما داره.
در نهج البلاغه می بینیم امیرالمؤمنین علیه السلام برخی از سفارشات کلیدی ، حیاتی و مهم را به امام حسن علیه السلام نه به صورت شفاهی که مکتوب و به صورت نامه برای فرزندشان می نویسند.
بسیاری از اثرهای نامه نویسی هم بر کسی پوشیده نیست و هر نامه می تواند منشأ اثری مهم و حیاتی باشد.
مرحوم استاد علی صفائی حائری هم با پیروی از این سنت و با توجه به اینکه فرزندانش به سن بلوغ رسیده و با بحران ها و مسائل جدیدی مواجه شدند دست به نگارش نامه هائی برای فرزندانش زد و سعی کرد با بیان قلم که همیشه زنده و جاودانه است با فرزندانش سخن بگوید.
نامه ی بلوغ پنج نامه از علی صفائی حائری است به فرزندانش ، که هنگام بلوغ آن ها نگارش یافته . مخاطب در این نامه ها اگرچه فرزندانش بوده اند اما خطاب عام است. او به واقع « جایگاه بلوغ » را که با تحولات و بحران ها همراه است پر اهمیت و اساسی ارزیابی می نماید . فهرست کتاب: نامه ی اول : بینش ها و گرایش ها نامه ی دوم: سلوک و اخلاق نامه ی سوم : رضا و رضوان نامه ی چهارم : عمل و بحران های عمل نامه ی پنجم : نامه ی ناتمام گزیده ی اشعار بخشی از نامه ی اول:
پسرم ، محمد ! چند ماهی است که به فکر تو و بلوغ تو هستم . اما امشب شب سیزدهم رجب در حرم حضرت رضا مصمم شدم تا برای تو زمینه ای فراهم کنم تا به مناسبت بلوغ تو در ماه رمضان خاطره ای در ذهن تو زنده بماند …
[برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]( ناشر آثار استاد علی صفائی حائری رحمة الله علیه )