نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2

موضوع: چالش‌های اصلی رئیس جمهور آینده ایران چیست؟

  1. #1
    مدیرکل انجمنهای نور آسمان vorojax آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jun 2008
    محل سکونت
    همشهری حضرت عشق
    نوشته ها
    7,305
    تشکر
    6
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض چالش‌های اصلی رئیس جمهور آینده ایران چیست؟

    چالش‌های اصلی رئیس جمهور آینده ایران چیست؟



    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]:اقتصاد و سیاست خارجی مهم‌ترین موضوعات برای اکثریت رای دهندگان ایرانی در انتخابات پیش روی ریاست جمهوری است. به طور معمول وقتی از معضلات اقتصادیِ امروز سخن گفته می‌شود موضوعات تورم، بیکاری، و کاهش ارزش پول ملی در مرکز مباحثات قرار دارند.


    به گزارش [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]، المانیتور در گزارشی نوشت: تورم در ایران به طور ملموسی بر زندگی طبقه متوسط و کم درآمد فشار وارد می‌کند. در حالی که بانک مرکزی ایران تورم را در دوره منتهی به دسامبر 2012، ۲۷.۴درصد اعلام کرد، [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]از دانشگاه جانز هاپکینز و عضو ارشد انستیتوی کِیتو که اقتصاد ایران را پی گیری می‌کند، رقم واقعی تورم در دوره مزبور 110 درصد، یعنی چهار برابر میزان اعلام شده توسط بانک مرکزی بوده است.


    سایت خبری تحلیلی[برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]بدون تایید محتوا و ادعاهای مطرح شده در این گزارش، ترجمه آن را صرفا جهت اطلاع نخبگان و تصمیم‌گیران عرصه سیاسی کشور از رویکردها و دیدگاه‌های اندیشکده‌های غربی منتشر می‌کند.





    افزایش فروش نفت و کاهش ارزش ریال
    این وضعیت در حالی پیش آمده که درآمد ایران از محل فروش نفت، طی دوران ریاست جمهوری احمدی نژاد، بیش از نیمی از کل فروش نفت ایران در 104 سال گذشته را تشکیل داده است. علیرغم این درآمد بی سابقه ارزش پول ملی ظرف یک سال و نیم اخیر به یک سوم کاهش یافته و طبق اعلام مشاور بین‌الملل رهبری، ایران قادر به وصول حدود 60 میلیارد دلار وجه نفت فروخته شده به چین و هند نیست.


    اقتصاددانان ایران در مورد علل وضعیت فعلی اقتصاد ایران نظرات متفاوتی ابراز می‌کنند
    اقتصاددانان ایران در مورد علل وضعیت فعلی اقتصاد ایران نظرات متفاوتی ابراز می‌کنند. از یک دیدگاه کلان برخی از آنها ضعف مدیریت اجرائی کشور و برخی دیگر تحریم‌های بین‌المللی را «عامل اصلی» به وجود آمدن شرایط فعلی می‌دانند. واقعیت این است که هر دو عامل دو در ایجاد وضعیت موجود موثر بوده‌اند. قابل توجه این است که برخی از کارشناسان همچون ولایتی مشاور بین‌الملل رهبری ایران بر این اعتقادند که حتی تحریم‌ها نیز حاصل ضعف سیاست خارجی و عدم تعامل با قدرت‌های خارجی، توسط دولت احمدی نژاد بوده است.


    همه نامزدهای تایید شده آمادگی خود را جهت حل معضلات اقتصادی و هسته‌ای اعلام کرده‌اند
    در این ارتباط علی اکبر ولایتی می‌گوید«باید به حال اقتصاد کشور تأسف بخوریم... با تدبیر می‌شد بسیاری از این تحریم‌ها را بر کشور تحمیل نکرد».ولایتی در انتقاد از سیاست هسته‌ای دولت می‌گوید: "هسته‌ای شدن و قطعنامه نگرفتن هنر است". اما مذاکره کنندۀ هسته‌ای ایران این نظریه را رد می‌کند. باقری یکی از اعضاء تیم مذاکره کننده هسته‌ای و معاون دبیر شورای امنیت ملی در پاسخ می‌گوید:" برخی می‌گویند "هنر این است که هسته‌ای شویم بدون قطعنامه. بله من هم می‌گویم هنر این است که بجنگیم اما از دماغ کسی خون نیاید، اما چگونه؟". در عین حال همه نامزدهای تایید شده توسط شورای نگهبان آمادگی خود را جهت حل معضلات اقتصادی و رفع اختلافات ایران با قدرت‌های جهانی بر سر مسئله هسته‌ای اعلام کرده‌اند.


    رئیس جمهور آینده نباید جهان را یکسره محل جنگ و منازعه بداند
    آنچه که حائز نهایت اهمیت است این است که رئیس جمهور آینده نباید جهان را یکسره محل جنگ و منازعه بداند چرا که تعامل و دیپلماسی خلاق و هوشمندانه برای رسیدن به هدف، از ارکان روابط بین‌الملل در جهان امروز است.نگاهی به تحولات هشت سال گذشته نشان می‌دهد که برخی از مسئولین برجسته ایران با در پیش گرفتن سیاستی پرخاشگرانه و شعارهای تند و غیر ضروری، به آمریکا و متحدان غربی‌اش این امکان را داد که اجماعی را در سطح شورای امنیت سازمان ملل علیه ایران سازمان داده و با اِعمال تحریم‌های فلج کننده فشار را بر روی ایران تشدید کنند.


    آمریکا محاصره دریاییِ غیر نظامی ایران را در دستور کار خود قرار داده است
    اخباری که این روزها به گوش می‌رسدحاکی از این است که آمریکا محاصره دریاییِ غیر نظامی ایران را از اول ماه ژوئیه در دستور کار خود قرار داده است. به این ترتیب بخش‌های مدیریت انرژی و بنادر، کشتی سازی و کشتیرانی ایران در فهرست سیاه قرار می‌گیرند. روز 22 ماه مه (اول خرداد) ، کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا لایحه‌ای را از تصویب گذراند که طبق آن تمامی شرکت‌های جهان، صرف نظر از نوع و حجم معامله و نیز اندازه شرکت‌های مزبور، در صورت داد و ستد با ایران مشمول تحریم‌های آمریکا خواهند گردید. اهداف اصلی این لایحه عبارتند از: کاهش بیشتر صادرات نفت ایران، اِعمال محدودیت هر چه بیشتر برای داد و ستد با ایران، جلوگیری از دستیابی ایران به ذخایر ارزی خود که در بانک‌ها و مؤسسات مالی خارج نگهداری می‌شود، و سخت کردن انجام معاملات نفت و گاز در برابر طلا. به این ترتیب نهایتاً هدف لایحه مزبور این است که تنها به ایران اجازه دهد تا از طریق تهاتر، به فروش نفت و گاز در مقابل دریافت مواد غذایی، دارو، و محصولات صنعتی اقدام نماید.

    در همان روز مجلس سنا لایحه حمایت آمریکا از اسرائیل، در صورت حمله احتمالی آن به ایران را با 99 رای موافق و بدون رای مخالف از تصویب گذراند. طبق لایحه مزبور در صورتی که اسرائیل برای دفاع از امنیت و مردم خود به اقدام نظامی علیه ایران دست بزند آمریکا کمک‌های دیپلماتیک، نظامی، و اقتصادی در اختیار آن کشور قرار خواهد داد. به نظر می‌رسد که عده‌ای در کنگره آمریکا مایلند که تحریم‌های علیه ایران را به سمت الگوی تحریم‌های آمریکا علیه عراق که در سال 1998 به تصویب رسید سوق دهند، تحریم هایی که نهایتاً به جنگی ویرانگر منتهی شدند.



    انتخابات 24 خرداد نقطه عطفی در جهت کاهش تنش‌های اقتصادی، سیاسی و روابط خارجی ایران
    فلذا همانطور که حسن روحانی نماینده رهبری در شورای امنیت ملی می‌گویدمهم‌ترین هدف رئیس جمهور بعدی باید بر «اعتماد سازی با جهان خارج و به سامان کردن وضعیت داخل باشد و این دو مهم میسر نمی‌شود الا از طریق تنش زدایی با دیگران مخصوصاً همسایه‌ها، و ایجاد مدیریت مبتنی بر عقلانیت، تدبیر و قانونمند در داخل. در این مسیر دشوار و ناهموار، تلاش برای لغو تحریم‌ها باید در اولویت قرار گیرد».
    به این ترتیب چالش اصلی رئیس جمهور آینده سر و سامان دادن به مدیریت اقتصادی، و به طور همزمان، در زمینه سیاست خارجی، تعامل و بویژه کاهش تشنج بر سر مسئله هسته‌ای ایران است. انتخابات ریاست جمهوری 24 خرداد به طور قطع می‌تواند نقطه عطفی در جهت کاهش تنش‌های اقتصادی، سیاسی و روابط خارجی ایران باشد.


    دولتی که پایگاهش در داخل ضعیف باشد به آسانی مورد تهاجم و زورگوئی قرار می‌گیرد
    در زمینه تصحیح مدیریت اقتصادی کشور، متخصصین یک صدا معتقدند که سرمایۀ عظیم انسانی شامل متخصصین، سرمایه گذاران و متفکرین اقتصادی که یا خانه نشین شده، یا بدون میل خود بازنشسته شده و یا جلای وطن کردند، باید دوباره بکار گمارده شوند و از نظریات و ابتکارات آنان استفاده گردد. در زمینه سیاست خارجی و مسئله هسته‌ای، ایران برای گرفتن حقوق خود و سازمان دادنِ یک روند منطقی در تعامل با کشورهای منطقه، غرب و آمریکا، نیازمند رئیس جمهور و دولتی است که حمایت عظیم و حداکثری مردم ایران را پشت سر خود داشته باشد. دولتی که پایگاهش در داخل ضعیف باشد به آسانی مورد تهاجم و زورگوئی قرار می‌گیرد.



    انتخاب رئیس جمهور محبوب پیام آشکاری به جهان
    یک رئیس جمهور و یک دولت واقع بین و عمل‌گرا می‌توانند با حفظ عزت ایران، ضمن پای فشردن بر حقوق هسته‌ای کشور، دست به یک داد و ستد منطقی با کشورهای موسوم به 1+5 زده و با اتکا به یک پشتوانۀ مردمی قوی، موفق به احقاق حقوق هسته‌ای و رفع تدریجی تحریم‌ها گردند. این کار در ایران سابقه تاریخی دارد. دکتر محمد مصدق در برابر محاصره دریایی بریتانیا، با پشتیبانی مردم، به طور موثری مقابله کرد. انتخاب رئیس جمهوری که از محبوبیت وسیعی مردمی در ایران و از اعتماد بین‌المللی برخوردار بوده و در پی کاهش تنش باشد پیام آشکاری است به جهان که فصل تازه‌ای در سیاست خارجی و اقتصاد ایران خواهد گشود.



    تاریخ ایران از فرهنگ مقاومت و عدم تمکین به زورگوئی قدرت‌های خارجی حکایت‌ها دارد
    این به معنای تسلیم در مقابل زورگویی‌های غرب نیست. تاریخ ایران از فرهنگ مقاومت و عدم تمکین به زورگوئی قدرت‌های خارجی حکایت‌ها دارد. این موضوع را غرب و بخصوص آمریکا باید در محاسبات خود به طور جدی در نظر بگیرند. اما مهم این است که دولت جدید اعتقاد، برنامه، ظرفیت و توان حل مشکلات جاری اقتصادی و روابط خارجی ایران را داشته باشد. برای تحقق چنین دولتی مردم ایران در برابر یک انتخاب تاریخی قرار گرفته‌اند.
    اللهم عجل لولیک الفرج


    لــــطــف الــــهـی بکند کار خویش
    مـژده رحـــــمــــــت برساند سروش




  2. # ADS
    Circuit advertisement
    تاریخ عضویت
    Always
    محل سکونت
    Advertising world
    نوشته ها
    Many

     

    حرز امام جواد

     

  3. #2
    حرفه ای بیتاب آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    نوشته ها
    720
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    راحت برمایید :
    رئیس جمهورآینده بگوید :
    1 - ما با امریکا قصد مخالفت ودرگیری نداریم اگرچه او با ما تا ابد دشمن قسم خورده خواهد ماند.....وبه اندازه سر سوزن ازموضع خصمانه خود برنخواهد گشت
    2 - قول می دهید که شعار بر امریکا را حذف خواهیم کرد همانطور که شعار مرگ بر شوروی (روسیه ) را حذف کردیم
    تسلیم وسازش موأدبانه
    - نکند اشخاص...... جانشین ارزشها شوند
    - آنکه نتواند در پای حرف دین خود بمیرد
    درحقـیقـت ؛ بی دیــــن اســـت

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 27-05-2013, 21:53
  2. دوست دارید رئیس جمهور آینده ایران چه کسی باشد ؟
    توسط safaeei در انجمن مباحث سیاست داخلی
    پاسخ: 320
    آخرين نوشته: 21-05-2013, 22:42
  3. مشایی: امام ما «بهار» است/ احمدی نژاد: مشایی مردی است بهاری بهاری بهاری
    توسط محبّ الزهراء در انجمن اخبار سیاست داخلی ایران
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 12-03-2013, 15:49
  4. بیانات مهم رهبر معظم انقلاب درباره بداخلاقی‌های روز استیضاح و حوادث قم
    توسط محبّ الزهراء در انجمن اخبار سیاست داخلی ایران
    پاسخ: 12
    آخرين نوشته: 17-02-2013, 20:00
  5. روضة الشهداء
    توسط يادشهيد در انجمن داستان های مرتبط با امام حسین(ع)
    پاسخ: 9
    آخرين نوشته: 22-12-2011, 00:37

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
کانال سپاه