نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10

موضوع: نگاهی بر تفاوت دیدگاه رهبری با دکتر ولایتی در سیاست خارجی

  1. #1
    کاربر کهنه کار golenarges آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    13,591
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض نگاهی بر تفاوت دیدگاه رهبری با دکتر ولایتی در سیاست خارجی

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    سیاست خارجی که رهبری نقطه قوت دولت نهم و دهم می دانند و دیگران ...
    در حقیقت این نگاه سعی می کند یک نقطه قوت دولت فعلی را که از سال 84 تا 91 همچنان مورد تایید رهبری بوده است(و البته همراه با تذکراتی) را نقطه قوت نداند. اما مقام معظم رهبری تاکید می کنند که نه تنها سیاست خارجی ما به طور کلی امروز کارآمدتر و اثرگذارتر است که اتفاقاً ادبیات مورد انتقاد این دوستان هم پيشرفتهاى خوبى داشته است.
    «ما امروز در مقابله‌ى با استكبار، در سياست خارجى زبانمان زبانِ طلبگارى، عزت، اقتدار معنوى و اقتدار ملى است؛ آن وقت بعضى بيايند همين را به عنوان نقطه‌ى ضعف وانمود كنند كه نه آقا! شما كارى كرده‌ايد كه فلان دولتها از شما خوششان نيايد. خب، معلوم است كه خوششان نمى‌آيد. فلان دولتها آن وقتى خوششان مى‌آيد كه انسان تملق آنها را بگويد و حرفهاى آنها را به عنوان حرفهاى برتر ذكر بكند؛ خودش را كوچك كند و از حرفهاى خودش و حرفهاى انقلاب عقب‌نشينى كند؛ آن وقت آنها خيلى خوششان مى‌آيد! انتقاد خوب است، تخريب بد است ...» (87/6/2 -[برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ])


    مطلب زیر مروری است بر بیانات رهبری تا روشن شود کنار رهبری بودن، دلیل بر هماهنگی نگاه و موضع و رویکرد نیست. دقت در تاریخ بیانات نقل شده از رهبری مشخص می کند که تاییدات رهبری در حوزه سیاست خارجی هم در دولت نهم بوده است و هم در دولت دهم.


    آیا ما همه دنیا بد هستیم؟ یا با تنها با اقلیتی که تلاش دارند ما را از حقوقمان محروم کنند؟


    در خبری که از دکتر ولایتی در 92/1/27 منتشر شده، آمده است:


    « بخشی از اختلافاتی که پیش آمده ناشی از تحریم و بخشی دیگر نیز مربوط به مدیریت است. ...با مدیریت درست می‌توان روابط خارجی را حل کرد، دلیلی ندارد با همه دنیا بد باشیم؛ در زمان جنگ بسیاری از کشورها از صدام حمایت می‌کردند اما وزرای خارجه کشورها در سازمان ملل برای دیدار با ما صف می کشیدند و در واقع ما در سازمان ملل پیروز شدیم و رئیس سازمان ملل گفت صدام متجاوز است و 15 عضو شورای امنیت نیز این مسئله را تأیید کردند.»([برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ])


    اما مقام معظم رهبری، این «همه دنیا» و «جامعه جهانی» که خود آنها می خواهند القا کنند را اینگونه تبیین می نمایند:


    92/1/1 - [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]: «آنها میگویند ما نگرانی داریم كه شما به سمت توليد سلاح هسته‌ای بروید ــ چندتا كشور هم بیشتر نیستند، كه اسم آوردم؛ اسم خودشان را میگذارند "جامعه‌ی جهانی"! ــ میگویند جامعه‌ی جهانی نگرانی دارد. نخیر، جامعه‌ی جهانی هیچ نگرانی‌ای ندارد. اكثر كشورهای دنیا طرف جمهوری اسلامی هستند و از خواسته‌ی ما حمایت میكنند؛ چون خواسته‌ی بحقی است.»


    چرا روابط ما با دنیا بد است؟ ما با آنها مقابله می کنیم یا آنها با ما؟


    دکتر ولایتی بدون اشاره به اینکه خود تحریم در چه ریشه دارد، ریشه روابط نامناسب خارجی از نگاه خودش را تحریم و مدیریت نادرست می داند. اما رهبری ضمن اینکه این روابط نامناسب را شامل چند کشور می کنند و نه همه دنیا، دیدگاه متفاوتی با ایشان دارند:


    91/6/2 - [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]: « هر بيننده‌‌اى احساس ميكند و مى‌‌بيند كه تلاش دشمنان در مقابله‌‌ى با جمهورى اسلامى در اين سالهاى اخير، بخصوص در همين شش هفت سال گذشته و بخصوص در اين دو سه سال اخير، بيشتر شده. به نظر من دو سه عامل تأثير دارد:


    1- يكى از علل اين دشمنى‌‌ها، همين پيشرفت هاى شماست؛ يعنى ميخواهند اين پيشرفتها كند شود. جمهورى اسلامى با داعيه‌‌ى اسلام‌‌خواهى، با داعيه‌‌ى مردم‌‌سالارى اسلامى، با داعيه‌‌ى رد و نفى مستدل ليبرال دموكراسى، براى تشكيلات استكبارى دنيا يك خطرى است. هرچه شما بيشتر پيشرفت كنيد، اين خطر براى آنها بيشتر خواهد شد. ميخواهند جلوى اين را بگيرند.


    2- عامل دوم اين دشمنى‌‌ها، زنده شدن شعارهاى انقلاب است. وقتى شعارهاى انقلاب كمرنگ شود، پنهان شود، آنها طبعاً بيشتر خوششان مى‌‌آيد و چهره‌‌ى همراه‌‌ترى ميگيرند؛ هرچه شما شعارهاى انقلاب را پررنگ‌‌تر كنيد، آنها چهره‌‌شان عبوس‌‌تر و خصمانه‌‌تر ميشود؛ اين چيزِ طبيعى است.


    3- عامل ديگر، همين حوادث منطقه است؛ اين بيدارى اسلامى و آنچه كه در منطقه‌‌ى ما رخ داد، كه حادثه‌‌ى فوق‌‌العاده مهمى است.


    خب، اگر چنانچه در اين شرائط، يك ايرانِ بى‌‌دردسرِ بى‌‌دغدغه اينجا وجود داشته باشد، با همين شعارهائى كه دارد، با همين كارهائى كه دارد ميكند، با همين پيشرفتى كه محسوس است، از آن كشورها بيايند ببينند كارخانه‌‌ها را، دانشگاه‌‌ها را، مراكز تحقيقاتى را، وضع زندگى مردم را، بازارهاى پر از اجناس را، دولت بى‌‌دردسر را، بديهى و طبيعى است كه آنها ميگويند الگوى خوب همين است. ميخواهند اين نشود. ميخواهند اين الگوشدن جمهورى اسلامى نباشد. يعنى براى جمهورى اسلامى دردسرهائى به وجود بياورند، تا آن كشورهائى كه تحولى در آنها رخ داده و وارد مرحله‌‌ى جديدى شده‌‌اند، براى ادامه‌‌ى راه، اين را الگو قرار ندهند.»


    آیا ما دشمن تراشی می کنیم؟


    91/6/2 -[برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]: «حالا البته بعضى‌‌ها در روزنامه، در سايت، در تريبونهاى گوناگون مطالبى منتشر ميكنند؛ اينكه چرا ما در دنيا دشمن‌‌تراشى كرديم كه اينقدر با ما دشمنى كنند! به نظر من اينها حرفبافى است. آنچه كه گفته ميشود، متكى به يك تحليل درست نيست. نه، دشمنى‌‌ها خيلى طبيعى است. وقتى كه امام بزرگوار بود، دشمنى‌‌ها زياد بود؛ براى خاطر مواضع قاطع امام. هرچه مواضع ما ضعيف‌‌تر شود و عقب‌‌نشينى كنيم، آنها طبعاً چهره‌‌شان بظاهر متبسم‌‌تر ميشود. البته جلو مى‌‌آيند. يعنى چهره را متبسم ميكنند، براى اينكه بتوانند جلو بيايند، مناطق را تصرف كنند و ما را از پيشرفت هدفهامان باز بدارند. هرچه ما در حركت خودمان جدى‌‌تر و مصمم‌‌تر باشيم، آنها ناراحت ميشوند و چهره‌‌شان عبوس ميشود.»


    آنچه رهبری پیشرفت می دانند و ...


    دکتر ولایتی در جایی دیگر می گوید: « رابطه بین کشورها رابطه بین آدم‌ها است و اگر ما با زبانی که دنیا می‌فهمد حرف نزنیم نه آنها زبان ما را متوجه خواهند شد و نه ما زبان آنها را می‌فهمیم. زبان بین‌‌المللی زبان خاص خود را دارد.» ([برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]). او حتی در جایی دیگر بیان می دارد که:« این چه وضعی است كه در سیاست خارجی داریم؟»([برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]) . ایشان وضعیت امروز سیاست خارجی دولت و در نتیجه نظام را ضعیفتر از دوره وزیری خودش می داند و به کنایه می گوید ادبیات امروز مسوولین مربوطه در سیاست خارجی، ادبیات درستی در زبان بین الملل نیست.


    در حقیقت این نگاه سعی می کند یک نقطه قوت دولت فعلی را که از سال 84 تا 91 همچنان مورد تایید رهبری بوده است(و البته همراه با تذکراتی) را نقطه قوت نداند. اما مقام معظم رهبری تاکید می کنند که نه تنها سیاست خارجی ما به طور کلی امروز کارآمدتر و اثرگذارتر است که اتفاقاً ادبیات مورد انتقاد این دوستان هم پيشرفتهاى خوبى داشته است :


    91/6/2 - [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]: «امروز در عرصه‌‌ى سياست خارجى، ثقل و وزنه‌‌ى كشور با چند سال قبل تفاوت دارد؛ ما در مسائل، تأثيرگذاريم؛ اينها مهم است. در حوادثى هم كه پيش آمده، ما تأثيرگذار بوده‌‌ايم.»


    91/7/25 - [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]: «خوشبختانه كشور در ادبياتِ برخورد با دنياى زورگوى مستكبر و غربى هم پيشرفتهاى خوبى داشته است. امروز مسئولين كشور ما در پشت ميز مذاكرات گوناگون، در تريبونهاى گوناگون، وقتى حرف ميزنند، حرفهاى پخته، جامع، جالب و درست زده ميشود. يكى از بخشهاى درگيرى و ميدانها و عرصه‌هاى پيكار، عرصه‌ى حرف‌زدن‌هاى بين‌المللى است.»


    امتیازات دولت نهم و دهم در عرصه سیاست خارجی


    «1- استكبارستيزى - كه معناى ويژه‌ى انقلابى خودش را دارد - در اين دولت تشخص و تميّز پيدا كرد. معناى استكبارستيزى دشمنى كردن با دولتهاى دنيا نيست، معنايش دشمنى كردن با استكبار است.


    2- مسئله‌ى اعاده‌ى عزت ملى و ترك انفعال در مقابل سلطه و تجاوز و زياده‌طلبى سياستهاى ديگران و ترك شرمندگى در مقابل غرب و غربزدگى را هم انسان در اين دولت احساس مى‌كند؛ عزت ملى و استقلال حقيقى و معنوى از اينجا حاصل ميشود. استقلال به اين نيست كه انسان شعار استقلال بدهد يا حتى مثلاً در زمينه‌هاى اقتصادى هم به يك رشد بالايى دست پيدا كند؛ نه، استقلال اين است كه يك ملت به هويت خود و به عزت خود معتقد و براى او اهميت قائل باشد، براى حفظ او تلاش و كار كند و در مقابل متعرضين و مستهزئين، شرمنده‌ى اظهارات و جايگاه خود نباشد.


    3- روحيه‌ى تهاجم در مقابله‌ى با زورگويان بين‌المللى. يك وقت هست كه زورگويان بين‌المللى مى‌آيند و ميگويند كه آقا شما فلان كار را كرده‌ايد و ما رفع و رجوع مى‌كنيم و نه واللَّه، نه باللَّه...؛ ولى يك وقت هست كه تهاجمش، تهاجم زورگويانه است؛ بهترين دفاع در چنين مواقعى هجوم است. زورگويان بين‌المللى، نقاط ضعف زيادى دارند، ...خب، نقاط ضعفشان، با حالت تهاجمى و با حالت طلبگارى، گفته و بيان بشود.


    4- ما امروز در مقابله‌ى با استكبار، در سياست خارجى زبانمان زبانِ طلبگارى، عزت، اقتدار معنوى و اقتدار ملى است؛ آن وقت بعضى بيايند همين را به عنوان نقطه‌ى ضعف وانمود كنند كه نه آقا! شما كارى كرده‌ايد كه فلان دولتها از شما خوششان نيايد. خب، معلوم است كه خوششان نمى‌آيد. فلان دولتها آن وقتى خوششان مى‌آيد كه انسان تملق آنها را بگويد و حرفهاى آنها را به عنوان حرفهاى برتر ذكر بكند؛ خودش را كوچك كند و از حرفهاى خودش و حرفهاى انقلاب عقب‌نشينى كند؛ آن وقت آنها خيلى خوششان مى‌آيد! انتقاد خوب است، تخريب بد است؛ انتقاد خدمت است، تخريب خيانت است؛ نه خيانت به دولت، بلكه خيانت به نظام و خيانت به كشور است. نبايد تخريب بكنند، انتقاد بكنند.»( 87/6/2 [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ])


    از میتران تا سارکوزی


    همچنین دکتر ولایتی با نقل خاطره ای از روابط گرم آن روز با فرانسه و روابط سرد امروز با فرانسه می گوید:


    « ما با مسئولان همه کشورها به جز آنهایی که نمی‌خواستیم رابطه داشته باشیم رفیق بودیم؛ آقای میتران رئیس جمهور فرانسه در ملاقاتی به بنده گفت هر وقت از اینجا عبور می‌کنید گزارشی را به ما ارائه کن که آیا رابطه با ایران خوب است یا خیر؛ وی اظهار علاقه کرد که در ماه سپتامبر به ایران بیاید و چون بنده در سفر سازمان ملل بودم اکتبر را پیشنهاد دادم که میتران هم آن را قبول کرد؛ میتران فرد برجسته‌ای بود و به راحتی با هر کسی نشست و برخاست نداشت اما تا پله‌های الیزه برای بدرقه ما می‌آمد.([برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]


    ایشان اشاره نمی کنند که در آن سالها آیا فرانسه فقط به ما لبخند می زد و یا در عمل هم کاری می کرد؟ مثلا آیا سهام ما در کارخانه غنی سازی اورانیوم اورودیف را داد؟ یا در قضیه میکونوس رفتار درستی داشت؟


    اما نگاه مقام معظم رهبری به فرانسه را ببینیم:


    92/1/1 -[برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]: «بعضی از دولتهای ديگر هم دشمنی‌هائی دارند. من اينجا مناسب ميدانم كه بگويم مسئولين دولت فرانسه هم در چند سال اخير دشمنی‌های آشكاری با ملت ايران كرده‌اند؛ اين يك ناهوشمندی از سوی دولتمردان فرانسه است. انسان عاقل، بخصوص سياستمدار عاقل، هرگز نبايد انگيزه‌ی اين را داشته باشد كه موجودی را كه دشمن او نيست، تبديل به دشمن كند. ما با دولت فرانسه، با كشور فرانسه مشكلی نداشتيم؛ نه در طول تاريخ مشكلی داشتيم، نه در دوران حاضر؛ اما سياست غلط از زمان ساركوزی ــ كه دولت امروز فرانسه هم متأسفانه همان راه را میرود ــ دشمنی با ملت ایران است. به نظر ما این كار غلطی است، كار غیرمدبرانه و غیرعاقلانه‌ای است، كار ناهوشمندانه‌ای است.»


    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]


    {محتواي مخفي}

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    تاریخ عضویت
    Always
    محل سکونت
    Advertising world
    نوشته ها
    Many

     

    حرز امام جواد

     

  3. #2
    حرفه ای ghanbar آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    نوشته ها
    866
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    من این صحبت رو خوندم حرفهای ولایتی چه در مورد روابط ما با دنیا و چه در استکبارستیزی و چه در مورد فرانسه با حرفهای امام خامنه ای هیچ مخالفتی نداره! از ته شروع میکنم:
    روابط ایران و فرانسه قبل از ساراکوزی خوب بود و دولت فرانسه یک حالت ضد صهیونیستی داشت! (مطالعه کنید! توی بیانات آقا هم احتمال زیاد چیزی در موردش دیدم)
    در جایگاه پیشرفت و عدالت هم نظرشون با آقا هیچ تفاوتی ندارد!
    در مورد سیاست خارجی هم ما از خیلی از ظرفیت هامون استفاده نکردیم (این رو در نظر داشته باشید صندوق رای وزارت امور خارجه چپ چپ چپ است)
    ایشون کسی است که مسئولیت امور بیداری اسلامی و برگزاری همایش ها و کارهای دیپلماتیک رو در این حوزه توسط به عهده داره از طرف آقا!
    در پاراگراف اول هم که در مورد ارتباط با دنیاست هیچ تنقضی نیست آقای ولایتی میگن :"وزرای خارجه کشورها در سازمان ملل برای دیدار با ما صف می کشیدند "
    حضرت آقا هم گفته اند :"اكثر كشورهای دنیا طرف جمهوری اسلامی هستند "


    امام خامنه ای :
    اگر در مقطع فعلی دستگاه دیپلماسی بتواند حضور فعال، هوشمندانه و مقتدرانه داشته باشد، جایگاه و استحکام جمهوری اسلامی در چندین ده سال آینده و در نظم جدید جهانی به عنوان جایگاهی برجسته تثبیت می شود وگرنه، در جهان پیش رو، از موقعیت لازم برخوردار نخواهیم بود
    ...
    این کار (تعمل با آمریکا) ما را در افکار عمومی ملتها و دولتها به تذبذب متهم می کند و غربی ها با تبلیغات عظیم خودشان، جمهوری اسلامی را دچار انفعال و دو گانگی جلوه می دهند.
    بیست و دوم مردادماه

  4. #3
    اگه نباشه جاش خالی می مونه 114 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jun 2010
    نوشته ها
    179
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    قنبر جان داداشم .اینکه اقای ولایتی دوبار تو مناظره اشاره کرد که ما باید با دنیا اشتی کنیم اشاره به چی بود ما تو دنیا با کی قهریم تکلیف امریکا و اسراییل که روشنه والا بقیه زورگوهام که خودشون مارو تحریم کردن حالا علت تحریم چیه؟ خوب یعنی ما بیاییم از عزت و اقتدارو ارزشها و انرژی هسته ایمون و...دست بکشیم که این قلدرا با ما اشتی کنن اینکه میشه باج دادن.تازه اون وقت فردا پس فردا باید فرش خوشبافت قرمز هم توی خود خونه هامون برا این حضرات پهن کنیم.ما با کسی قهر نیستیم اینو اجلاس غیر متعهد ها هم نشون داد منتها عده ای زیاده خواهی دارن که باید شرعا و عرفاو عقلا جلوشون وایستیم

  5. #4
    حرفه ای ghanbar آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    نوشته ها
    866
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    داداشم خوبه که پرحرارتی منم مثل شمام و خاک پای شما!
    ولی آقای ولایتی در مورد آمریکا و اسرائیل جدا صحبت کردن! و اون جمله شون رو نمیشه سرایت داد به آمریکا و اسرائیل!
    در مورد بقیه کشورها هم با وجود بعضا دشمنی هایی که میکنن و بعضا مواضعی که میگرن نمیشه باهاشون ارتباط برقرار نکرد! داداشم ما تو روابط بین الملل با توجه به جایگاه جهانی که داریم خیلی بهتر از این میتونیم عمل کنیم بحث فرش قرمز نیست داداش بحث الگو بودن و وظیفه نسبت به همه ی مستضعفین جهانه!
    ما میتونیم خیلی بیشتر از این افکار رو در جهت سیاست های خودمون چه در حوزه انرژی هسته ای و چه در حوزه ی حمایت از مستضعفین جهان و... همراه کنیم ! قرار نیست که تا آخر جمهوری اسلامی محدود به ایران باشه؟ اینطوری قرار گذاشتیم؟
    نباید اینقدر ساده به مسئله ارتباط بین الملل نگاه کرد باید با زیرکی و با روحیه انقلابی باشد!
    هرجا نگاه ایشون (که شامل عملکردشون هم میشه!) با آقا مخالفت داشت به من بگید ... با نگاه احساسی موضوع حل نمیشه
    ممنون
    ویرایش توسط ghanbar : 02-06-2013 در ساعت 22:12


    امام خامنه ای :
    اگر در مقطع فعلی دستگاه دیپلماسی بتواند حضور فعال، هوشمندانه و مقتدرانه داشته باشد، جایگاه و استحکام جمهوری اسلامی در چندین ده سال آینده و در نظم جدید جهانی به عنوان جایگاهی برجسته تثبیت می شود وگرنه، در جهان پیش رو، از موقعیت لازم برخوردار نخواهیم بود
    ...
    این کار (تعمل با آمریکا) ما را در افکار عمومی ملتها و دولتها به تذبذب متهم می کند و غربی ها با تبلیغات عظیم خودشان، جمهوری اسلامی را دچار انفعال و دو گانگی جلوه می دهند.
    بیست و دوم مردادماه

  6. #5
    اگه نباشه جاش خالی می مونه 114 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jun 2010
    نوشته ها
    179
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    داداش قنبر جان شما بزرگوارین و تاج سر. منم حرارت ندارم اخه سن حرارت از من گذشته من دهه شصتی و از بچه های دیروزم و درراقع پیر شدم.و سنم از احساس و این حرفا گذشته.اخه داداش جان این دنیایی که ما باهاشون قهریم و گویا پیش قدم قهر هم خودمون بوده ایم کیا هستن؟ الگو بودن رو هم که فکر میکنم بیداری اسلامی کشورها و بیداری انسانی دیگر کشورها نشون داده. و همین طور علت تحریم ها رو هم که بازبینی کنیم بیشتر دلیل قهر کردن قهر کرده هار میفهمیم من مخالف داشتن رابطه با کشورهایی که برای موجودیت نظام جمهوری اسلامی ارزش قایل هستند نیستم ولی به نظرم باید عزت و اقتدار ایران عزیز اسلامی همیشه حرف اول و تعیین کننده باشد.حالا اگر کشوری این موضوع به مذاقش نچسبید و خودش قهر کرد که ما نباید بریم منت کشی مطمینم شما هم با من هم نظرید حالا از دکتر ولایتی که سیاستمداری کار کشته است انتظار چنین حرفی نمیرفت ایشان باید ادبیات شفافی داشته باشن. در ضمن شرمنده من گهگداری میتونم سرتون بزنم یعنی لابلای کارام حالا اگه دیر بشه عذر خواهی میکنمَ

  7. #6
    حرفه ای ghanbar آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    نوشته ها
    866
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط 114 نمایش پست ها
    داداش قنبر جان شما بزرگوارین و تاج سر. منم حرارت ندارم اخه سن حرارت از من گذشته من دهه شصتی و از بچه های دیروزم و درراقع پیر شدم.و سنم از احساس و این حرفا گذشته.اخه داداش جان این دنیایی که ما باهاشون قهریم و گویا پیش قدم قهر هم خودمون بوده ایم کیا هستن؟ الگو بودن رو هم که فکر میکنم بیداری اسلامی کشورها و بیداری انسانی دیگر کشورها نشون داده. و همین طور علت تحریم ها رو هم که بازبینی کنیم بیشتر دلیل قهر کردن قهر کرده هار میفهمیم من مخالف داشتن رابطه با کشورهایی که برای موجودیت نظام جمهوری اسلامی ارزش قایل هستند نیستم ولی به نظرم باید عزت و اقتدار ایران عزیز اسلامی همیشه حرف اول و تعیین کننده باشد.حالا اگر کشوری این موضوع به مذاقش نچسبید و خودش قهر کرد که ما نباید بریم منت کشی مطمینم شما هم با من هم نظرید حالا از دکتر ولایتی که سیاستمداری کار کشته است انتظار چنین حرفی نمیرفت ایشان باید ادبیات شفافی داشته باشن. در ضمن شرمنده من گهگداری میتونم سرتون بزنم یعنی لابلای کارام حالا اگه دیر بشه عذر خواهی میکنمَ
    توی خاطرات حضرت آقا هست که کشورها از آمریکا میترسیدند و مقابل ما موضع میگرفتند ولی از سوی دیگر وقتی با ما در محافل بین المللی مواجهه چهره به چهره داشتن از ما و انقلابی گری و استکبار ستیزی ما تمجید و تعریف میکردند، این جور خاطره ها بیانگر و گویا روش دیپلماسی است! دیپلماسی روابط بچه های محله آب منگول نیست روابط کشورهایی است که فقط در به منافع خود فکر میکنند(اکثرا به منافع کوتاه مدت)! با اینکه تفکر جمهوری اسلامی در بین ملتها طرفدار داره اما روسای کشورها مثل مردمشون فکر نمیکنن! اگه ادعا کنیم که جهان (روسای کشورها) همه با جمهوری اسلامی دوست هستند و مثل جمهوری اسلامی عمل میکنند که نباید وضعیت ما اینطور باشد؟!! حرکت هایی دیپلماتیک مثل رفاقت های داش مشتی ها نیست دیپلماسی کشورهای غیر متعدها رو تو عرصه جهانی همین امروز نگاه کنید!!! درسته رابطه هست ولی فقط نباید این باشد باید در عرصه بین الملل طوری حرکت بشه که این کشورها پشت جمهوری اسلامی قرار بگیرند! منظور از قهر هم عدم دیپلماسی فعال با بسیاری از کشورهاست نه دشمنی و قهر مصطلح بین دو تا رفیق! (پیشنهاد میکنم اخبار دیدارهای آقا با روسای کشورهای خارجی رو توی سایت خامنه ای دات آی آر بخونید، کشورهایی مثل هند ، پاکستان ، الجزایر ، کشورهای آفریقایی! چرا هی تاکید میکنند به رابطه بیشتر و دیپلماسی فعال تر؟ تو رو خدا اینقدر ساده نگذرید از کنار مسائل بین الملل)
    حرارت چیز خوبیه داداش سعی کن کسب حرارات کنی که خواجه میفرماید:
    از آن به دیر مغانم عزیز می‌دارند

    که آتشی که نمیرد همیشه در دل ماست

    بچه هیتی مگه میشه بدون حرارت باشه حالا جوون باشه یا پیرغلام فرقی نداره!
    یا ابا عبد الله الحسین!
    ویرایش توسط ghanbar : 03-06-2013 در ساعت 14:35


    امام خامنه ای :
    اگر در مقطع فعلی دستگاه دیپلماسی بتواند حضور فعال، هوشمندانه و مقتدرانه داشته باشد، جایگاه و استحکام جمهوری اسلامی در چندین ده سال آینده و در نظم جدید جهانی به عنوان جایگاهی برجسته تثبیت می شود وگرنه، در جهان پیش رو، از موقعیت لازم برخوردار نخواهیم بود
    ...
    این کار (تعمل با آمریکا) ما را در افکار عمومی ملتها و دولتها به تذبذب متهم می کند و غربی ها با تبلیغات عظیم خودشان، جمهوری اسلامی را دچار انفعال و دو گانگی جلوه می دهند.
    بیست و دوم مردادماه

  8. #7
    اگه نباشه جاش خالی می مونه 114 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jun 2010
    نوشته ها
    179
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    سلام داداش قنبر.خوب هر چی من پیرم و خاموش هزار ماشاءالله شما جوانید و پر حرارت.من که تو فرمایشات اقا جایی ندیدم که ایشان اشاره داشته باشند که ما نیاز به اشتی با کشور و یا به قول اقای ولایتی با دنیا را داشته باشیم.شاید جایی باشد که بنده مطالعه نکرده ام ادرس دقیقش رو اگر بدین ممنون میشم یه زحمت دیگه هم دارم لطف میکنید اگه اطلاع دارید بهم بگبن که منظور اقای ولایتی دقیقا از دنیا کیا و کدوم کشورها هستن. و برنامه ایشان در مورد چگونگی گسترش رابطه و به اصطلاح اشتی با دنیا چیست.در ضمن به نظرم گسترش رابطه موجودچیزی است و اشتی کردن چیز دیگر.راستی کاش منم هیئتی بودم ولی نیستم.شما جوونا برا ماپیرا دعا کنید.در ضمن این محله اب منگول که گفتین کجا میشه دقیقا.منم مثل شما دقیقا دلم میسوزه وقتی میبینم که از کنار بعضی چیزای مهم به راحتی میگذریم

  9. #8
    حرفه ای ghanbar آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    نوشته ها
    866
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط 114 نمایش پست ها
    سلام داداش قنبر.خوب هر چی من پیرم و خاموش هزار ماشاءالله شما جوانید و پر حرارت.من که تو فرمایشات اقا جایی ندیدم که ایشان اشاره داشته باشند که ما نیاز به اشتی با کشور و یا به قول اقای ولایتی با دنیا را داشته باشیم.شاید جایی باشد که بنده مطالعه نکرده ام ادرس دقیقش رو اگر بدین ممنون میشم یه زحمت دیگه هم دارم لطف میکنید اگه اطلاع دارید بهم بگبن که منظور اقای ولایتی دقیقا از دنیا کیا و کدوم کشورها هستن. و برنامه ایشان در مورد چگونگی گسترش رابطه و به اصطلاح اشتی با دنیا چیست.در ضمن به نظرم گسترش رابطه موجودچیزی است و اشتی کردن چیز دیگر.راستی کاش منم هیئتی بودم ولی نیستم.شما جوونا برا ماپیرا دعا کنید.در ضمن این محله اب منگول که گفتین کجا میشه دقیقا.منم مثل شما دقیقا دلم میسوزه وقتی میبینم که از کنار بعضی چیزای مهم به راحتی میگذریم
    ببینید طبق بیانات آقا دشمنی ما بطور مطلق با اسرائیل است و در مورد آمریکا هم آقا در مشهد فرمدند مذاکره چاره ساز نیست برای بهتر شدن روابط آمریکا دشمنی خود را کنار بگذارد (که البته هیچگاه اینکار را نمیکند) ولی در عرصه بین الملل همونطور که اقا صحبت کردند باید رفتار کرد یعنی بحث ما این باشد که آمریکا دشمنی نکرد روابط تعدیل میشود!
    آقای ولایتی هم دقیقا در هر سه برنامه تلویزیونی خود به این مطلب اشاره کردند و منظورشان از دنیا آمریکا و اسرائیل نبود! در مورد بقیه کشورها هم نظر آقا همین است شما اگر خلاف این سراغ دارید به ما هم بگید! مطمئنن آقای ولایتی حرفی از کرنش و رابطه ی دوستانه مقابل مستکبرین نزده و اینجور صحبت کردنها در مورد ایشان با اینکه موضع خودشان را مقابل مستکبرین و دشمنان ایران مشخص کرده اند خدایی نکرده تهمت میشود!
    شما همچینم نباید پیر باشی داداش متولد دهه ی 60 که باشی حداکثر 4 -5 سال از من بزرگتری! خدا حفظت کنه... فعلن که نظر من رو ی آقای جلیلیه ولی بی انصافیه به ولایتی اینطور انگها رو بچسبونیم!


    امام خامنه ای :
    اگر در مقطع فعلی دستگاه دیپلماسی بتواند حضور فعال، هوشمندانه و مقتدرانه داشته باشد، جایگاه و استحکام جمهوری اسلامی در چندین ده سال آینده و در نظم جدید جهانی به عنوان جایگاهی برجسته تثبیت می شود وگرنه، در جهان پیش رو، از موقعیت لازم برخوردار نخواهیم بود
    ...
    این کار (تعمل با آمریکا) ما را در افکار عمومی ملتها و دولتها به تذبذب متهم می کند و غربی ها با تبلیغات عظیم خودشان، جمهوری اسلامی را دچار انفعال و دو گانگی جلوه می دهند.
    بیست و دوم مردادماه

  10. #9
    حرفه ای ghanbar آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    نوشته ها
    866
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    این لینک توضیح کامل در مورد اصلاح روابط از نظر ولایتی:
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

    وزیر پیشین امور خارجه، درباره اولویت های برنامه های دولت آینده، حساسیت وضعیت بین المللی و چالش های بزرگی که کشورمان در زمینه سیاست خارجی با آن مواجه است، گفت: بی تردید توسعه روابط با کشورهای منطقه و همسایگان، جزو کارهای مهم و اساسی است که در دستور کار قرار خواهد گرفت.

    وی ادامه داد: همکاری های منطقه ای و تنش زدایی در منطقه و کشورهای همسایه بیش از پیش دنبال خواهد شد؛ ضروری است همکاری های سازنده میان ایران و کشورهای منطقه افزایش یابد تا در سایه تلاش مشترک بتوان به صلح، سازندگی و آرامش در آینده امیدوار بود.

    علی اکبر ولایتی درباره روابط دولت آینده با کشورهای عربی و تأثیر گره بحران سوریه بر این روابط از دیدگاه برخی از کارشناسان اظهار داشت: ما همچنان بر موضع اصولی که از ابتدا اعلام کرده ایم، پافشاری می کنیم. ما اعلام کرده ایم که موضوع سوریه باید از طریق گفت وگوهای مسالمت آمیز میان دولت و مردم آن کشور و بدون دخالت مداخله خارجی و توسل به زور حل شود.
    "ایران از ابتدای موضوع سوریه تاکنون بر این دیدگاه پافشاری کرده است و به تدریج سایر کشورها نیز به صحت مواضع ایران می رسند که از طریق مداخله خارجی، توسل به زور، تروریسم، انفجارها و کشتن شهروندان بی گناه نمی توان موضوع سوریه را حل کرد. از سوی دیگر با توجه به اینکه سوریه یکی از حلقه های محور مقاومت است، باید تلاش شود در صورت انجام اصلاحات در سوریه – که البته انجام آن ضروری است – به موضوع مقاومت آن کشور در مقابل صهیونیست ها ضربه ای نزند."

    ولایتی با اشاره به اتهامات عده ای مبنی بر دست داشتن ایران در تنش های فرقه ای در منطقه گفت: نباید مواضع برخی از رژیم های حاکم بر کشورهای عربی را به عنوان موضع کل جهان عرب تلقی کرد. ما با بیشتر کشورهای عربی روابط حسنه ای داریم و اتهامات تعداد معدودی از این کشورها به ایران کاملاً بی اساس است و ما در کشورهای عربی هیچ گونه دخالتی نمی کنیم. بلکه درصدد ایجاد و توسعه روابط هرچه بهتر دوستانه و برادارانه با کشورهای عربی هستیم.

    علی اکبر ولایتی در پاسخ به سؤال خبرنگار العالم درباره رابطه با امریکا و موضوع هسته ای کشورمان تأکید کرد: از جمله حقوق مسلم کشورمان این است که مانند سایر کشورها بتوانیم از انرژی هسته ای به طور صلح آمیز استفاده کنیم. با این وجود می توان با کشورهای 1+5 به تفاهم رسید که در چارچوب مقررات آژانس و قوانین بین المللی و قرارداد ان پی تی به توافقاتی دست یابیم.

    عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تأکید کرد: برخی از کشورها تلاش می کنند ایران را از حقوق مشروع خود در زمینه استفاده از انرژی صلح آمیز هسته ای محروم کنند. اما تجربه سالیان گذشته باید به آنها این درس را داده باشد که ایران از حقوق خود کوتاه نخواهد آمد. از این رو به نظر می رسد آنها به دستیابی به توافق با ایران گرایش پیدا خواهند کرد که حقوق و احترام متقابل در آن رعایت شده باشد.

    علی اکبر ولایتی خاطرنشان کرد: از جمله برنامه های اینجانب به عنوان یک کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری، بازسازی روابط با سایر کشورهای دنیا و حفظ حقوق هسته ای کشورمان است. از این رو یکی از اهداف مهم خود را بازسازی روابط خارجی براساس تجارب گذشته و شناخت شخصی از دنیا اعلام کرده ام تا بتوانیم با استفاده از توانمندی های همکاران باتجربه در زمینه سیاست خارجی بتوانم از عهده این مشکلات بربیایم.


    امام خامنه ای :
    اگر در مقطع فعلی دستگاه دیپلماسی بتواند حضور فعال، هوشمندانه و مقتدرانه داشته باشد، جایگاه و استحکام جمهوری اسلامی در چندین ده سال آینده و در نظم جدید جهانی به عنوان جایگاهی برجسته تثبیت می شود وگرنه، در جهان پیش رو، از موقعیت لازم برخوردار نخواهیم بود
    ...
    این کار (تعمل با آمریکا) ما را در افکار عمومی ملتها و دولتها به تذبذب متهم می کند و غربی ها با تبلیغات عظیم خودشان، جمهوری اسلامی را دچار انفعال و دو گانگی جلوه می دهند.
    بیست و دوم مردادماه

  11. #10
    حرفه ای ghanbar آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    نوشته ها
    866
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

    دکتر ولایتی :
    ما همچنان بر موضع اصولی که از ابتدا اعلام کرده ایم، پافشاری می کنیم.
    ...
    از سوی دیگر با توجه به اینکه سوریه یکی از حلقه های محور مقاومت است، باید تلاش شود در صورت انجام اصلاحات در سوریه – که البته انجام آن ضروری است – به موضوع مقاومت آن کشور در مقابل صهیونیست ها ضربه ای نزند.
    ...
    نباید مواضع برخی از رژیم های حاکم بر کشورهای عربی را به عنوان موضع کل جهان عرب تلقی کرد. ما با بیشتر کشورهای عربی روابط حسنه ای داریم و اتهامات تعداد معدودی از این کشورها به ایران کاملاً بی اساس است و ما در کشورهای عربی هیچ گونه دخالتی نمی کنیم. بلکه درصدد ایجاد و توسعه روابط هرچه بهتر دوستانه و برادارانه با کشورهای عربی هستیم.
    ...
    برخی از کشورها تلاش می کنند ایران را از حقوق مشروع خود در زمینه استفاده از انرژی صلح آمیز هسته ای محروم کنند. اما تجربه سالیان گذشته باید به آنها این درس را داده باشد که ایران از حقوق خود کوتاه نخواهد آمد.
    ...
    از جمله برنامه های اینجانب به عنوان یک کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری، بازسازی روابط با سایر کشورهای دنیا و حفظ حقوق هسته ای کشورمان است.


    امام خامنه ای :
    اگر در مقطع فعلی دستگاه دیپلماسی بتواند حضور فعال، هوشمندانه و مقتدرانه داشته باشد، جایگاه و استحکام جمهوری اسلامی در چندین ده سال آینده و در نظم جدید جهانی به عنوان جایگاهی برجسته تثبیت می شود وگرنه، در جهان پیش رو، از موقعیت لازم برخوردار نخواهیم بود
    ...
    این کار (تعمل با آمریکا) ما را در افکار عمومی ملتها و دولتها به تذبذب متهم می کند و غربی ها با تبلیغات عظیم خودشان، جمهوری اسلامی را دچار انفعال و دو گانگی جلوه می دهند.
    بیست و دوم مردادماه

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 27-05-2013, 21:55
  2. رهبری که چشم جهان خیره به اوست
    توسط safaeei در انجمن رهبری
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 24-05-2013, 18:16
  3. ۸ نامزد ریاست‌جمهوری یازدهم+ زندگی‌نامه
    توسط محب المهدي (عج) در انجمن مقالات
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 22-05-2013, 09:51
  4. از سیاستمدار مسلمان تا سیاست اسلامی (مهم)
    توسط مسافر كربلا در انجمن مقالات
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 28-04-2013, 20:48
  5. وقتی مهاجرین افغان در ایران کارفرما می‌شوند
    توسط بی پلاک در انجمن مباحث مرتبط با زندگی ، خانواده و اجتماع
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 15-04-2013, 14:09

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
کانال سپاه