صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 15

موضوع: اختاپوسی در درون مرزها که روی شیطان بزرگ را سفید کرده است- میراثی برای دولت روحانی

  1. #1
    حرفه ای farzad-a آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jun 2013
    محل سکونت
    جزیره کیش
    نوشته ها
    687
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض اختاپوسی در درون مرزها که روی شیطان بزرگ را سفید کرده است- میراثی برای دولت روحانی

    یکی از دغدغه هایی که همواره جهت برقراری ارتباط با امریکا مدنظر قرار میگیرد "بلعیده شدن منابع و سرمایه های کشور در درازمدت و توسط اقتصاد کاپیتالیستی است"
    بعضی معتقدند که ورود کورپوریتها و کارتلهای متصل به سرمایه های بی حد و حصر جهانی بطور اجتناب ناپذیر بر فضای اقتصاد کشور سایه افکنده و هر رغیبی را از میدان بدر خواهد کرد و در نهایت وابستگان داخلی چنین جریاناتی یکه تازان بی منازع اقتصاد کشور شده و به تبع آن بر سیاست و فرهنگ کشور نیز چیره خواهند گشت.
    فارغ از اینکه چنین تفکراتی تا چه حد بر منطق و استدلال استوار بوده و چه میزان اعتبار دارند و همچنین بدون در نظر گرفتن الگوهای مشابه و نتایجی که از چنین ارتباطاتی نصیب کشورهایی نظیر مالزی و ترکیه شده است نظر خواننده گرامی را به حقایقی جلب مینمایم

    حقایقی دردناک که خبر از ظهور اختاپوسهایی در درون مرزهایمان میدهد.موجودات سیری ناپذیری که تغییر یافته هایی از جنس خودمانند و نمیتوان نام اجنبی بر آنان گذارد.

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] گزارش بانک مرکزی مجموع دارایی بانک های غیردولتی و موسسات اعتباری غیربانکی ایران در دو سال گذشته با رشد حدود 6 برابری به بیش از 445 هزار میلیارد تومان رسیده است.
    آقای دکتر محقق‌نیا استاد اقتصاد دانشگاه علامه بر[برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] که بانک‌های خصوصی سوددهی افراطی را در اقتصاد کشور ترویج داده‌اند و بعضی بانکهای خصوصی بــــــیش از یک سوم سرمایه خود را به سهامداران سود می‌دهند, در حالی که چنین سود دهی اصلاً با روند اقتصاد ایران همخوانی و تناسب ندارد.
    به گفته وی :چگونه ممکن است یک بانک خصوصی در یک سال مالی هزار میلیارد تومان به سهامداران سود بدهد. این پول از کجا آمده است؟
    دکتر محقق نیا ادامه داد: بانک‌های خصوصی در حال حاضر بشدت مسابقه افزایش نرخ سپرده با یکدیگر دارند از طرفی در بسیاری موارد مشاهده شده که بیش از یک چهارم یا حتی 40 درصد سرمایه خود را به سهامداران سود پرداخت می‌کنند که این مسئله مخاطرات جدی را در آینده و در برهه کنونی برای نظام اقتصادی کشور پدید خواهد آورد. وی در تبیین اهداف دولت در شکل‌گیری بانک‌های خصوصی گفت: هدف اصلی دولت و نظام اقتصادی از تأسیس بانک‌های غیردولتی این بود که بانک‌ها بین عرضه‌کنندگان و تقاضاکنندگان پول تنها واسطه مالی باشند اما اتفاقی که رخ داده این است که اکنون خود بانک‌ها جزو تقاضاکنندگان اصلی منابع و تسهیلات هستند.
    جالب این که هم‌اکنون خیلی از بانک ها پول را از مردم دریافت می‌کنند و به جای ارائه تسهیلات به مردم، تسهیلات مذکور را به شرکت‌های زیرمجموعه خود ارائه می‌دهند که کاملاً هم غیرقانونی است.
    متأسفانه بانک‌های خصوصی با شرکت‌هایی که تأسیس کرده‌اند به فعالیت‌های اقتصادی ورود پیدا کرده‌اند و سعی می‌کنند نقدینگی حاصل از مردم را تنها به شرکت‌های زیرمجموعه خود ارسال کنند و به سیستم اقتصادی کل کشور تزریق نمی‌کنند. وی ورود بانک‌های خصوصی کشور را به بخش طلا و ارز و مسکن غیرقانونی اعلام کرد و گفت: این مسائل نیز از دیگر ایراداتی است که سودآوری بانک‌های غیردولتی را فوق‌العاده کرده است.

    ......................

    آنچه در واقع در ایران به وقوع پیوسته شبیه سازی سیستم فاسد بین المللی است که تحت عنوان " [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] " از آن یاد شده و عملکرد آنان را " عملیات در سایه" مینامند.
    عملیات پیچیده ای که موجب میگردد منابع بانکی خارج از سیستم بانکی و به صور مختلف " از جمله اوراق بها دار , مستقلات , شرکتهای تجاری , پروژه های عمرانی و غیره" پخش شده و عملا در خدمت تشکیلاتی بی شناسنامه قرار گیرند و خونی که میبایست اکسیژن ارگانهای حیاتی و اقتصادی جامعه را تامین کند مصروف تومورهای بدخیم سوداگری گشته و اعضای مفید و تولید محور را به نابودی و فلج میکشاند.
    نمود چنین اتفاقی را در ایران میتوان در " ورود سیستم بانکی کشور به حوزه های ارز , سکه و مسکن " به روشنی درک کرد.
    آنچه در این بین غیر قابل کتمان است پولهای است که از طریق مدیران شرکتهای اقماری در جهت تحکیم و رشد تشکیلات اصلی بصورت رشوه(به اشکال مختلف نقدی و غیر نقدی و مخصوصا - سهیم کردن مسئولین و یا منسوبین آنان در فعالیتها شرکت و معاملات)پرداخت میشود و بستر را برای رواج فساد مالی در جامعه و سازمانها فراهم میکند.
    آنچه مسلم است وجود فساد گسترده اقتصادی در کشور است که از بعضی از آنها مانند فساد 3000 میلیاردی و یا "سلطان پتروشیمی" رونمایی شده است.
    آنچه در این بین مغفول مانده عملکرد سیستم بانکی است که به عنوان ابزاری مهم در تمامی موارد فسادهای بزرگ نقش آفرینی کرده و با قربانی شدن مهره هایی ریز و درشت همواره سیستم و صاحبین اصلی از توفان حوادث در امان می مانند.

    راهی را که شیاطین غربی در چندین دهه پیموده اند گویا اختاپوس ایرانی با نبوغ ایرانیش در چند سال طی کرده است و رکورد 600 درصد در 2 سال را در کارنامه جمهوری اسلامی ثبت نموده است!
    در نگاهی کلی عموما راه و روش ها قانونی است و اگر تخطی بانکی صورت گیرد قطعا با عاملیت عوامل انسانی و مستخدمین صورت گرفته و قانون چاره ای جز تعزیر آنان نمیتواند داشته باشد لیکن عملکرد مجموعه تشکیلات که اقتصاد را به نابودی میکشاند مصون مانده و به کار خود ادامه میدهد.
    به امید روزی که معدل قانون شکنی ها در یک سیستم بانکی به لغو مجوز و متلاشی شدن سیستمی فاسد بینجامد.
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    ویرایش توسط farzad-a : 22-06-2013 در ساعت 01:59

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    تاریخ عضویت
    Always
    محل سکونت
    Advertising world
    نوشته ها
    Many

     

    حرز امام جواد

     

  3. #2
    کاربر کوشا
    تاریخ عضویت
    May 2013
    نوشته ها
    321
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    سلام البته اینجانب هیچ اطلاعی از عنوانین پیچیده بانکداری ندارم ولی باز من نظرم اینه که بایستی درمورد بعضی از حرفهایی که زده ای که میگویید یکی از دغدغه هایی که در ارتباط با امریکا مدنظر قرار میگرد بلعیدن سرمایه های کشور است لطفا بفرمایید ایا مدرکی دارید که کدامیک از مسولین کشور این اعتقاد را دارد که شما اینو قاطعانه فرمودید

  4. #3
    حرفه ای farzad-a آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jun 2013
    محل سکونت
    جزیره کیش
    نوشته ها
    687
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    سلام البته اینجانب هیچ اطلاعی از عنوانین پیچیده بانکداری ندارم ولی باز من نظرم اینه که بایستی درمورد بعضی از حرفهایی که زده ای که میگویید یکی از دغدغه هایی که در ارتباط با امریکا مدنظر قرار میگرد بلعیدن سرمایه های کشور است لطفا بفرمایید ایا مدرکی دارید که کدامیک از مسولین کشور این اعتقاد را دارد که شما اینو قاطعانه فرمودید
    من جایی در متن ندیدم که نامی از مسئولین کشور برده شده باشد این واهمه ها هم دغدغه امروز نیست و سالهای سال است که در محافل روشنفکری مطرح است
    مسئولینی که از آنها یاد میکنید سردرگمند و هنوز نتوانسته اند الگوی درستی برای اقتصادشان بیابند و حداقل در هشت سال گذشته با آزمون و خطا روز گذرانی کرده اند فقط در اقدامی شجاعانه دولت آقای احمدینژاد به این نتیجه رسید که بهتر است دفتر اقتصاد اسلامی در معاونت اقتصادی را تعطیل کند چرا که ادامه کار آن دفتر را اتلاف وقت و بودجه میدانست و بساط نهاد خمس , نهاد وقف و نهاد زکات را جمع کرد.
    مشروح موضوع انحلال را میتوانید [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]بخوانید فقط بخشی از آنرا در ذیل می آورم که بدانید اقتصاد اسلامی بعد از 34 سال چه وضعیتی دارد
    یکی از دلایل عدم کارایی مباحث اقتصاد اسلامی حضور نداشتن در دستگاه‌های دولتی است.هر گاه سؤال می‌کردیم که چرا نظام با نهادهای اسلامی کار نمی‌کند، جواب می‌دادند که چه تئوری تولید شده و چه مدلی در اختیار ما قرار دارد. در واقع یک گناهی که در همه ارکان از حوزه، دانشگاه تا دستگاه‌های کارشناس دولتی وجود دارد و همه همدیگر را متهم می‌کنند.

    حوزه می‌گوید اگر تولید کنم کسی استفاده نمی‌کند و دولت هم می‌گوید وقتی تولید نشده چه چیزی اجرا کنم. در دانشگاه هم بخشی که اصلا اعتقاد ندارند و معتقدند اقتصاد اسلامی یک مجموعه تهی است و بخشی هم که معتقدند، عمدتا افکار التقاطی دارند و نمی‌توانند مدل کاربردی ارائه کنند.
    منظور شما از افکار التقاطی اقتصاد اسلامی چیست؟
    یک سری افکار لیبرال سرمایه‌داری اما با رنگ و لعاب اسلامی.
    آنچه می بایست مورد مداقه قرار گیرد اینکه وقتی ظرفیت تولید و تدوین اقتصاد اسلامی بصورت کاربردی وجود ندارد می بایست چگونه اقتصاد را سروسامان داد.
    با آزمون و خطایی که دولت های نهم و دهم انجام دادند؟
    روش لیبرالیستی و بومی سازی شده(که آنرا التقاطی میخوانند)؟
    یا از کرات دیگر میخواهیم متخصص بیاوریم؟مشکل اصلی را با یک مثال توضیح میدهم.
    فرض کنید برای درمان سردرد میگرنی به یک متخصص طب سنتی مجرب مراجعه شود ایشان با روش علمی خود از طریق طبع سرد و گرم بیمار ,سودا و بلغم و صفرا و نبض و غیرو طریقه درمان را مشخص میکند و بیمار را درمان میکند و شاید نیازی به استفاده از MRIو سیتی اسکن هم نداشته باشد.
    حالا بیمار دیگری را که ضربه مغذی شده پیش او بیاورند اولین کاری که میکند توصیه میکند که هر چه زودتر او را به بیمارستان و متخصص مغز و اعصاب برسانید.
    به محض ورود بیمار به بیمارستان بلافاصله انواع تصویر برداری , گرفتن نمونه خون و تشخیص گروه خونی , CBC , تیتر آنزیمها , الکترولیت و سایر اقدامات با روالی از پیش تعیین شده صورت میگیرد و بیمار با روشهایی که در همه جای دنیا وجود دارد درمان میشود.
    حالا ما میخواهیم بیماری هلندی را در اقتصادمان درمان کنیم که موضوعات بیشماری را از میزان فروش نفت گرفته تا تولید , صادرات , واردات , تاثیرات روانشناختی و جامعه شناختی بر اقتصاد , سیاست داخلی و خارجی ,مقوله سوبسید کالا , قوانین تجارت , قوانین گمرکات و فاینانس , LC , تهاتر کالا , بخش خدمات و دهها عامل تاثیر گذار دیگر را می بایست مدنظر قرار دهیم.
    اینکه تعامل حوزه و دانشگاه بتواند پاسخی قانع کننده و کارآمد به حل مشکل بدهد غیر ممکن نیست ولی با پتانسیلهای موجود آنقدر زمان میبرد که کشور در شرایط جدیدتری قرار خواهد داشت و روشهای نوینی را می بایست بکار بنند.
    حالا رئیس جمهور(هر کس که باشد)چه میتواند بکند؟ آیا میتواند چند ماه و چند سال همه اقدامات اقتصادی را معلق کند؟
    ویرایش توسط farzad-a : 21-06-2013 در ساعت 18:03

  5. #4
    کاربر کوشا
    تاریخ عضویت
    May 2013
    نوشته ها
    321
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    سلام پس اساس بحث شما سردرگمه لطفا دقت کنید کشور ما در حال یک جنگ تموم عیار با دشمنه و شما دارید بدون مدرک حرف میزنید

  6. #5
    حرفه ای farzad-a آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jun 2013
    محل سکونت
    جزیره کیش
    نوشته ها
    687
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    جناب داوود
    این مقاله کپی پیست نیست برای نوشتن آن مطالعات و تحقیقاتی شده است که شما نتیجه آنرا ملاحظه میفرمایید لطفا اگر موضوع خاصی برای شما مبهم و سوال انگیز است بفرمائید که در حد استطاعت پاسخ بگویم(و اگر شخصا ندانم به منابعی دسترسی دارم که احتمالا پاسخ شما را خواهم یافت)ولی اگز سوال خاصی ندارید از دادن پاسخ معذورم.
    در ضمن اگر در جریان نیستید بدانید که همین سیستم فاسد در راس معضلاتی بود که رشته های دولت آقای احمدینژاد را پنبه کرد و اوضاع تورم , ارز , سکه و مسکن را از طریق راههای که ظاهرا قانونی بودند به وخامت کشاند.
    برای راحتی کار شما لینکهایی که در متن وجود داشت بالب(درشت)کردم که قادر باشید کمی بیشتر در موضوع بحث وارد شوید و شاید سوالی بیابید و یا ابهاماتتان رفع گردد.
    در ضمن پیشنهاد میکنم کمی از شعار دادن فاصله بگیرید و کلمات مقدسی مثل "جنگ" و غیر را برای طرفداری از زالوهایی که حتی نمیدانید دشمن واقعی شما هستند خرج نکنید.
    ویرایش توسط farzad-a : 22-06-2013 در ساعت 01:57

  7. #6
    حق آب و گل داره مکلف آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2008
    محل سکونت
    بوشهر
    نوشته ها
    1,183
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    دوستان سلام

    سلام پس اساس بحث شما سردرگمه لطفا دقت کنید کشور ما در حال یک جنگ تموم عیار با دشمنه و شما دارید بدون مدرک حرف میزنید
    جناب آقای داوودی عزیز
    از این صحبت شما بنده نیز دلگیر شدم
    چرا در موضوعی که به زعم خودتان اطلاعی ندارید، دیگری را بدون مدرک توصیف می کنید
    مطالبی ایشان فرمودند کاملا واضحه البته اگر اطلاعاتش رو داشته باشید
    چندان نیازی به مدرک نداره
    به قول منطقیون، تصورش، تصدیقش را لازم می آورد
    البته بنده هم با این مطالب کاملا موافق نیستم که شاید ناشی از فقر اطلاعاتی بنده توی این حوزه است.
    نقل قول نوشته اصلی توسط farzad-a نمایش پست ها
    به امید روزی که معدل قانون شکنی ها در یک سیستم بانکی به لغو مجوز و متلاشی شدن سیستمی فاسد بینجامد.
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    2 مسئله به نظر حقیر رسید
    یکی اینکه به نظر بنده میرسه که اقتصاد خیلی بیشتر از اونی که فرمودید مشکل درونی داره و چندان نمی تونم مسئله سیطره وابستگان کارتلهای جهانی رو هضم کنم
    دوم اینکه بنده نظر حاجی کلینتون رو هم در وبلاگ شما خواندم، کمی دور از واقع بود
    چرا که این مسئله بر عهده حضرات آیات مراجع مطمئنا نیست. البته ارتباط غیر مستقیم اندکی دارد
    مسئله فقه و کلام جدید متفاوت هستن

    مسائلی بود که الان دیگه وقت نیست

    علی علی
    برای دنیایت طوری تلاش کن که انگار تا ابد زنده هستی و برای آخرتت به گونه ای که انگار فردا می میری
    اگر خواهان صلحی آماده جنگ باش
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    بیایید زین پس بگوییم : امام خامنه ای
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]



  8. #7
    کاربر کوشا
    تاریخ عضویت
    May 2013
    نوشته ها
    321
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    سلام باز من روی حرف خودم هستم میگم کی میگه بخا طر ترس از چپاول ما با امریگا ارتباط برقرار نمیکنیم من اینو یه توهین میدونم اگر تونستید من را بقول خودتان موجاب کنید بعدا ازتون معذرت میخوام هنوز میگم اساس بحث توهینه والسلام
    ویرایش توسط داوودی : 23-06-2013 در ساعت 12:55

  9. #8
    حرفه ای farzad-a آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jun 2013
    محل سکونت
    جزیره کیش
    نوشته ها
    687
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط مکلف نمایش پست ها
    دوستان سلام
    یکی اینکه به نظر بنده میرسه که اقتصاد خیلی بیشتر از اونی که فرمودید مشکل درونی داره و چندان نمی تونم مسئله سیطره وابستگان کارتلهای جهانی رو هضم کنم
    دوم اینکه بنده نظر حاجی کلینتون رو هم در وبلاگ شما خواندم، کمی دور از واقع بود
    چرا که این مسئله بر عهده حضرات آیات مراجع مطمئنا نیست. البته ارتباط غیر مستقیم اندکی دارد
    مسئله فقه و کلام جدید متفاوت هستن
    مسائلی بود که الان دیگه وقت نیست
    علی علی
    مکلف عزیز
    من هرگز عرض نکردم که اختاپوس درون با سلطه گران خارجی متصلند بلکه دقیقا اشاره کردم که از روی سیستم فاسد آنها کپی برداری کرده اند و عینا آنطور عمل میکنند (منتها با بی رحمی بیشتری نسبت به آنها)
    در ادامه با صداقت تمام آنچه اندوخته ام با شما درمیان میگذارم اگرچه انتظار ندارم خواننده زیادی داشته باشد ولی به حکم وظیفه اجتماعی حرفهایم را میزنم که اگر فقط یک نفر بخواند من ذکات آموخته هایم را پرداخت کرده ام.
    در مورد ارتباط اقتصادی با غرب(بخوانید امریکا)خطری که ذکر کردم واقعا وجود دارد و توهمی نیست برای روشن شدن مطلب مثالی میزنم(نقل به مضون است و دقیق نیست ولی منظور را میرساند)
    مثلا پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی و برداشته شدن موانع قانونی برای جلب سرمایه گذاری خارجی کمپانی مک دونالد شعبه ای بزرگ در مسکو تاسیس کرد, دوسه روزی نگذشته بود تعداد مشتری روزانه آنها به ده هزار نفر رسید.یعنی قشر منوسط روس فقط بخاطر اینکه مک دونالد خورده باشند ساندویچی را که با کیفیت تقریبا مشابه حد اکثر 2.5 دلار می ارزید 5 دلار خریدند و با توجه به اینکه سود متعارف مواد غذایی اینچنین 50/50 است مک دونالد به تجارتی با 75درصد سود دست یافت.
    طولی نکشید که با استقبال سرمایه گذاران روس شعبه های مک دونالد مثل قارچ در سراسر روسیه روئیدند(مثل شعبه های بانک و صندوقهای مالی در ایران)حالا حساب کنید که در درازمدت چه سرمایه عظیمی از روسیه خارج شده و چه چیز نصیب ملت میشود.
    حالا تصور کنید که هولدینگهای امریکایی به کشوری وارد شوند(مثلا در عرصه مواد غذایی)اینها با روشهای سازماندهی شده و علمی بطور موازی چندین هدف را دنبال خواهند کرد.
    1- تقبل مشارکت با ثروتمندان داخلی(که با نفوذ خود تسهیل کننده تملک مستقلات و رفع هر گونه موانع قانونی خواهند بود)
    2- اتصال سرشاخه های کلیدی تشکیلات به واردات محصولات انحصاری(مثل پودر سوخاری کنتاکی که فقط در کارخانه های خاص و روشها و فورمولاسیون خاص ساخته میشود)اینطوری هرگونه مشکل سیاسی میتواند منجر به بخطر افتادن سرمایه های سرمایه گذاران داخلی شود و آنها برای حفظ منافع خود به تکاپو خواهند افتاد.
    توجه به این نکته ضروری است که هولدینگها شامل پکیج کاملی اعم از ساختار بانکی , بازرگانی , صنعتی , حمل و نقل , انرژی , انفورماتیک و غیرو هستند که هر کدام از اینها طوری به سیستم های بیرونی تنیده میشوند که هر گونه تغییر در ساختار به منزله توقف بخش عظیمی از اقتصاد کشور مورد هدف است.
    3- مجموعه های اقتصادی از محل سرمایه گذاریهای کلان خارجی و داحلی و به مرور ازعواید داخلی, بزرگ و بزرگتر میشوند و با جذب پرسنل چندین هزار نفری, گسترش سیطره آنها به حدی میرسد که به راحتی از طریق مرتبطین داخلی(که بسیاری از آنان اصلا در جریان مسائل پشت پرده قرار نخواهند گرفت)رسما به حوزه مقننه کشور ورود کرده و با سرمایه گذاری های کلان و تبلیغات گسترده راه را برای ورود نمایندگانی با تفکرات تکنوکراتی باز خواهند کرد یعنی برای استیلا بر ساختار سیاسی کشور از مجلس شروع میکنند.(این نمایندگان لازم نیست که حتما خائن باشند بلکه نوع تفکرشان و خطوطی که به آنها داده میشود راه را باز خواهد کرد)
    4- ورود کارتلها(که در یک حوزه اصلی و بین المللی فعالیت میکنند مثل شرکتهای نفتی) و مخصوصا کورپوریتها(شرکتهای بین المللی که در مجموعه ای از فعالیتها مشارکت میکنند)و تراست ها(که معمولا سیطره ای گسترده و چند جانبه درون مرزی دارند که تمامی سهام شرکتهای اقماری متعلق به شرکت مادر بوده و مجبور به تبعیت از سیاستی واحد هستند)
    به سیاست همانا و فشارهای داخلی و خارجی(بصورتی کاملا هماهنگ)منجر به عقد قرارداهای استعماری و طویل المدت میشوند و بقیه ماجرا(که الان کشورهایی مثل یونان را بیچاره کرده)
    سرتان را درد نیاورم این نتیجه وادادگی سیاسیون در مقابل اقتصاد لیبرالیستی است
    اما این تمام ماجرا نیست و با وجود دانستن مطالب فوق نمیتوانیم خود را ایزوله کرده و صورت مسئله ها را پاک کنیم.مثلا وقتی قطار ایرانی بخواهد در عرصه بین المللی حرکت کند باید ریلهایی دقیقا مشابه و هم اندازه آنها داشته باشد و گلوگاه و نقطه بحرانی ما هم همینجاست که پرداختن به آن مجالی دیگر میطلبد لیکن در پاسخ به قسمت آخر فرمایشات شما باید بگویم که روشهای سنتی و متخصصین اقتصاد اسلامی همیشه از رمزگشایی قسمت اتصالی اقتصاد داخلی به خارجی طفره میروند و جواب قانع کننده ای نمیدهند.
    چراکه در این قسمت خلاء هایی وجود دارد. اول اینکه عوامل برنامه ریز می بایست اقتصاد بین الملل را بخوبی درک کرده باشند, دوم بتوانند الگوی کاملی( که کمترین آسیب پذیری را از اقتصاد کاپیتالیسمی را داشته باشد ) طراحی کنند و بعد طرحی جامع(البته صرفا برای آزمون و خطا چرا که تا حالا وجود نداشته است)و حرفی نو در اقتصاد اسلامی به میان آورند.
    (دقت داشته باشید که چنین طرحی صرفا یک تئوری اقتصادی نیست و مجموعه عظیمی از سخت افزارها و برنامه های نرم افزاری با پشتوانه حجیمی از داده ها و اطلاعات و امارهای علمی و دقیق است که تهیه کردن اینها علاوه بر سرمایه و وقت کافی, تیمهای متخصص و مجرب و مدیرتی واحد و توانمند را میطلبد)
    اینها همه در زمانی لازم است انجام شود که جامعه فعلی نیاز به مدیریت اقتصادی دارد که نمیتواند ماهها , سالها و شاید ده ها سال منتظر یک طرح همه جانبه و کارمد بماند و می بایست فعلا از الگوهای موجود استفاده شود که همگی اشکال دار و معیوبند.
    الگوهایی که هر آینه بیم آن میرود که از هر سوی پشت بام سقوط کنند.
    امیدوارم توانسته باشم منظورم را برسانم.
    ولی این حقیقت را همه باید قبول کنیم که آقای احمدینژاد , روحانی و یا هر کس دیگری نمیتواند بر اساس ایده های اولیه و ناقصی که فعلا در حوزه ها ,دانشگاهها و تیم های اقتصادی مورد بحث هستند , کشتی اقتصاد کشور را ناخدایی کند و در این میان هیچ معجزه ای نیز اتفاق نخواهد افتاد.
    ویرایش توسط farzad-a : 14-06-2014 در ساعت 15:50

  10. #9
    حق آب و گل داره مکلف آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2008
    محل سکونت
    بوشهر
    نوشته ها
    1,183
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    دوستان سلام
    که این طور! با این تفسیر بنده هم این خطر رو قبول داشته و دارم چرا که مسئله واضحی است و این مسئله برداشت سوئی بود که بنده از جملات آغازین مقاله داشتم
    خیلی متشکر از اطلاعاتی که دادید، به آگاهی های بنده افزوده شد

    بنده این گونه از سخنان شما برداشت می کنم که ساختار بانکداری کشور به عنوان بخشی از ساختار پایه اقتصادی دارای اشکال و ایراد است به ویژه در ارتباط این ساختار با لایه های درونی و یا هم ارز خودش که بسیار پیچیده و در هم تنیده است.
    اگه این مسئله باشد بنده کاملا موافقم، اما می خواهم بحث را ببرم در لایه های بالاتر
    مشکل در ساختار های پایه اقتصادی، فقط بانکداری نیست. اوراق بهادار که شما اشاره ای در مقاله داشتید و بورس هم که مدت زیادی نیست در کشور آمده، نیز دارای اشکال است. که همه اینها هم کپی از ساختار اقتصاد غربی هستند.
    پشت این مسائل، اون تفکری که این ساختار ها رو پایه ریزی کرده و مبنای این ساختار ها غلطه
    حال وقتی ساختار کپی میشه و فقط بخشی از قسمتها سعی میشه که درست بشه، بالاخره بخش های دیگه و مبنای غلط به قوت خود باقی است.
    حالا برای درست شدن این مسئله یا باید با تفکر و مبنای کاملا متفاوت ساختار جدیدی شکل بگیره یا اینکه این ساختار های موجود از مبنا تغییر بکنند که باز هم نمیتوان آن را همان ساختار قبلی نامید. که همون طور که اشاره کردید زمان طولانی میطلبه.

    اما در مورد قسمت دوم بحث شما
    بگذارید مقدمه کوتاهی رو عرض کنم.
    ما برای تغییر ساختار، یک دوران گذاری شامل 3 فاز اجرایی رو لازم داریم که می توانند بسته به شرایط همزمان هم باشند.
    1- حفظ وضع موجود 2- ایجاد زیرساخت(سخت افزار) 3- تولید علم(نرم افزار)
    در مورد این که ما نمی تونیم خود رو ایزوله بکنیم، به نظر حقیر این درسته تا زمانی که داریم وضع موجود را حفظ می کنیم. اما پس از اون وابسته به فازهای دوم و سوم، شاید نیاز به ایزوله شدن در ادامه دوران گذار باشد و شاید هم نباشد.

    بالاخره پدران ما، چون شما انقلابی را آغاز کرده اند که مدعی نظام تمدنی جدیدی با همه مولفه های آن بوده و از شعارهای اساسی آن، نه شرقی و نه غربی است.

    اما در مورد متخصصین اقتصاد اسلامی بنده بحثم این بود که باید ببینیم که به چه کسی می گوییم متخصص اقتصاد اسلامی. اگر منظور از این متخصصین فقها و مراجع هستند که باید گفت که اینها در این زمینه متخصص نیستند که چنین توقعی از آنها باشد.
    این متخصصین با توجه حوزه علمیه در مدت اخیر به حوزه کلام جدید، در حال پرورش و شکل گیری هستند.

    بله رئیس جمهور، هر که باشد توانایی تغییر سریع شرایط موجود را ندارد، اما انتظار این است که ایشان یا اطرافیان ایشان کاملا واقف به مسئله ایجاد زیر ساخت و تولید علم باشند و به این مسئله خوب بها بدهند.

    راستی یک سوال که ذهن بنده رو به خودش مشغول کرده:
    در اقتصاد، پشتوانه اعتبارات در کل جهان بالاخره محدود است. اما می بینیم که کشورهای زیادی رشد اقتصادی دارن. این رشد اقتصادی دقیقا به چه معناست؟ اگه به این معنا باشه که اعتبارات رشد پیدا می کنه بالاخره باید پشتوانه افزایش پیدا کرده باشه و این چگونه ممکنه وقتی پشتوانه محدود است؟

    علی علی
    ویرایش توسط مکلف : 24-06-2013 در ساعت 12:31
    برای دنیایت طوری تلاش کن که انگار تا ابد زنده هستی و برای آخرتت به گونه ای که انگار فردا می میری
    اگر خواهان صلحی آماده جنگ باش
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    بیایید زین پس بگوییم : امام خامنه ای
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]



  11. #10
    حرفه ای farzad-a آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jun 2013
    محل سکونت
    جزیره کیش
    نوشته ها
    687
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    بالاخره پدران ما، چون شما انقلابی را آغاز کرده اند که مدعی نظام تمدنی جدیدی با همه مولفه های آن بوده و از شعارهای اساسی آن، نه شرقی و نه غربی است.
    برادر گرامی مکلف عزیز
    در راهپیمایی های نظامی معمولا در ابتدای کار از طبل و مارش استفاده میکنند که سربازان یادبگیرند که با توجه به ضرب آهنگ طبل گامهایشان را یکسان بردارند و به مرور عادت کنند که منظم و همراه حرکت کنند.
    فکر میکنم من و شما به مرحله ای رسیده ایم که میتوانیم از این به بعد راحت تر به سمت هدف یعنی یافتن حقیقت پیش برویم
    به نظر من نه شرقی نه غربی یعنی اینکه ما از هیچکدامشان تبعیت نکنیم و به تعبیری دقیقتر ملعبه دستشان قرار نگیریم.
    اما اصلا نمیتواند به این معنا باشد که وجود آنها را در کره خاکی منکر شویم و هیچگونه تاثیر و تاثر بینمان نباشد این موضوع نفی واقعیت و در اوهام غوطه ور شدن است.البته شما هم اذعان کرده اید که نمیتوان ایزوله شد ولی من بخث را فراتر میبرم و میگویم که اتفاقا ما در آینده بیشتر نیاز داریم که با آنان تعامل داشته باشیم.
    حالا توضیح بیشتری میدهم
    ایالات متحده سالها است که به این نتیجه رسیده است که صادرات محور نباشد و دیر زمانی است که کالایی با نوشته made in USA در بازارها نایاب شده است(توضیحش مجال دیگر میطلبد فقط همین که آنها بازار 350 میلیون نفری داخلی را دارند که به اندازه چند میلیارد نفر مصرف میکنند یعنی 25 درصد انرژی جهان در امریکا بمصرف میرسد و آنها با جمعیت 4 درصدی در مجموع 30 درصد از کل منابع طبیعی جهان را می بلعند دیگر اینکه از محل سرمایه گذاری در مناطق آزاد چین,تایوان , مالزی , اندونزی و غیره درآمد سرشاری دارند که نیازی به صادرات از درون مرزهایشان ندارد و در آخر اینکه تکنولوژی های HIGH TEC آنقدر ارزش افزدوه بالایی دارد که انگیزه صادرات سایر اقلام را ضعیف میکند - قیمت "به فضا فرستادن یک ماهواره" برابر قیمت 800 اتومبیل فورد شاسی بلند است و ساختن ماهواره معمولی 4 برابر این قیمت یعنی یک ماهواره چند ده کیلویی برابر با 2500 اتومبیل" برای همین دوست ندارند ایران وارد این حوزه ها شود )
    به هر صورت با تفاوت فاحشی که با امریکا داریم اما باز هم برای ما بهترین سرمایه گذاری میتواند بر بازار داخلی (و همسایه هایی مثل عراق , افغانستان , تاجیکستان و غیرو) و تکنولوژی های "های تک" متمرکز باشد.
    که امریکا به عنوان رقیب با بخش دومش بسیار مشکل دارد.
    مسئله دیگر اینکه در آینده ای نه چندان دور(شاید 30 ,40 سال بعد)تمامی جهان سعی خواهند کرد که از نفت بعنوان سوخت استفاده نکنند و اتو مبیل ها و لوکومتیوها هیبریدی و برقی خواهند شد و نفت برای محصولات با ارزش افزوده بالاتر مثل پتروشیمی مصرف می شود(توضیح اش مجال دیگری می طلبد)آنموقع است که کشورها در درجه اول به اورانیوم غنی شده نیازمند میشوند چراکه انرژی های تجدید پذیر درصد کمی را به خود اختصاص میدهد(توجه کنید که انبار ذخائر سوخت غنی شده در قزاقستان جای اوپک امروز را می گیرد)حالا فرض کنید که بخواهند کشوری را تحریم کنند دقیقا بلایی بر سرش می آید که امروز اوپک جایی را تحریم نفتی کند.
    اینجاست که ایران (اگر یکی از 9 کشور غنی کننده باشد) میتواند وتو کند و برای آنها درد سر ساز باشد با این قسمت هم امریکایی ها خیلی خیلی مشکل دارند.( و هم سایرین حتی چین و روسیه )
    بنابراین اگر ایران فقط بتواند از این پیچ تاریخی عبور کند آنها مجبورند در بسیاری مواقع به ما التماس کنند که با آنها همکاری داشته باشم مخصوصا وقتی که ما دومین ذخائر گاز و سومین ذخائر نفت جهان را داریم.
    اگر قدری کلی تر به مسائل نگاه کنیم ریشه های اصلی اختلاف غرب با ایران مشخص میشود و بحث صدور ایدئولوژیک انقلاب تا حدی رنگ می بازد.
    مخلص کلام اینکه: اگر ایران بزرگ و مقتدر شود کشورهایی که به هر دلیل با امریکا مشکل داشته باشند فقط ایران است که میتواند آنها را تحت حمایت قرار دهد(روسیه منافع اقتصادیش طوری با غرب در حال تنیده شدن است که مثل چین در اینکونه امور منفعل خواهد شد که بحثی است جداگانه)
    مکلف جان
    شرق و غرب کیلویی چند برادر ایران را دریاب که از آب و گل درآید آنوقت خواهی دید که ما موازی آنها خواهیم بود نه مقابل آنها
    باقی بحث بماند در مجالی دیگر ولی ایکاش خواننده بیشتری داشتیم لااقل چند نفری را به بحث دعوت کن

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 29-04-2015, 07:47
  2. از سیاستمدار مسلمان تا سیاست اسلامی (مهم)
    توسط مسافر كربلا در انجمن مقالات
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 28-04-2013, 20:48
  3. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 23-02-2013, 16:35
  4. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 11-04-2012, 16:59
  5. نــــــه پــــــس !! (طنز)
    توسط خادم الزینب در انجمن طنز
    پاسخ: 243
    آخرين نوشته: 05-02-2012, 14:01

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
کانال سپاه