صفحه 1 از 5 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 49

موضوع: قاضی‌زاده: روحانی مواضعش را زودترشفاف می‌کرد، ما به او رای می‌دادیم....

  1. #1
    کاربر کوشا سید سید حاجی آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jun 2013
    نوشته ها
    246
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض قاضی‌زاده: روحانی مواضعش را زودترشفاف می‌کرد، ما به او رای می‌دادیم....


    سخنگوی جبهه پایداری با بیان اینکه مردم از احمدی‌نژاد و عملکرد دولت او عبور کردند، تصریح کرد: روحانی در نشست خبری‌اش پس از انتخابات ریاست‌جمهوری مواضعی گرفت، که اگر قبلا بیان کرده بود ما در انتخابات به او رای می‌دادیم.
    سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی در گفت‌وگویی با خبرنگار سیاسی خبرگزاری خانه ملت، دلیل شکل‌گیری جبهه پایداری را مخالفت جریانی با طیف نزدیک به احمدی‌نژاد خواند. مشروح این گفت‌وگو به شرح زیر است:
    پس از سوم تیر۸۴ دو جریان در جامعه خود را وامدار این گفتمان احساس کردند؛ یکی جریان احمدی‌نژاد بود و دیگری جبهه پایداری. اما اکنون فاصله‌های زیادی میان این دو وجود دارد، علت این شکاف و افتراق به نظر شما چیست؟
    آقای احمدی‌نژاد در انتخابات سال ۸۴ با استفاده از سرفصل‌های تفکرات امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری برای معرفی مکتب انقلاب اسلامی و احیای آن گفتمان، توانست پیروز انتخابات شود. با شکل‌گیری ۳ تیر، جبهه پایداری و جریان آقای احمدی‌نژاد از بطن آن ایجاد شد و البته گروه‌های دیگری نیز شکل گرفت زیرا هر کس از این گفتمان بر اساس باورها و اعتقادهای دینی، مکتبی و عمل سیاسی خود ترجمه‌ای دارد. آقای احمدی‌نژاد در بسیاری مقولات همچون اسکتبارستیزی، سختکوشی و توجه به محرومان و مستضعفان، از نظر جبهه پایداری رفتار معقولی دارد اما کانون اختلاف، رویکرد فرهنگی و سیاست داخلی او بود. در واقع، علی‌رغم مخالفت ظاهری دولت آقای احمدی‌نژاد در این دو حوزه، باز هم رویکردهای دو دولت قبل را پیگیری کرد. اینجا، محل اختلاف و فاصله گرفتن بسیاری نیروهای انقلاب از جمله جبهه پایداری از آقای احمدی‌نژاد بود.
    پایداری نگران پررنگ شدن نقش مشایی در دولت بود
    به نظر می‌رسد انتصاب مشایی به معاونت اول رییس جمهور، اوج بروز این اختلافات بود؟
    بله؛ اختلافات جبهه پایداری با جریان آقای احمدی‌نژاد از آغاز دولت دهم و انتصاب آقای مشایی بروز پیدا کرد و علنی شد زیرا رویکرد آقای احمدی‌نژاد و تیمی که به کار گرفت، در دولت نهم مومنانه‌تر بود و هرچند بعضی موضوعات از جمله آوردن مباحث اعتقادی در حوزه دولت و حضور زنان در ورزشگاه‌ها، مورد انتقاد بود ولی عملکرد آقای احمدی‌نژاد در حوزه سیاست خارجی و توجه به محرومان آنقدر مثبت بود که به این تک موارد توجه نمی‌شد. با آغاز دولت دهم و رخداد برخی اتفاقات، ما احساس کردیم باید به صورت جریانی با این روش‌ها مخالفت کنیم و جبهه پایداری شکل گرفت.
    جبهه پایداری به دلیل مخالفت جریانی با طیف احمدی‌نژاد شکل گرفت
    جبهه پایداری به دلیل مخالفت جریانی با طیف احمدی‌نژاد شکل گرفت؟
    بله؛ ما همیشه از وجود افرادی مانند آقای مشایی و امثال او در تیم دولت نگران بودیم. محوریت پیدا کردن این افراد در دولت و حذف سایرین، نشان داد که دولت دهم جهت‌گیری خاصی دارد و ما احساس خطر کردیم.این تغییر رفتار با اغتشاشات فتنه‌گران در کشور همزمان بود و مانند دو لبه قیچی ضد نظام جمهوری اسلامی عمل می‌کردند. در واقع، یک عده در درون دولت تحت عنوان گفتمان اسلام و انقلاب مشکل‌آفرین شدند و عده‌ای نیز اصل انقلاب و جایگاه ولایت فقیه را به چالش کشیدند. در چنین شرایطی، معتقدین به گفتمان انقلاب برای برخورد با هر دو جریان یک تشکلی ایجاد و سازماندهی کردند که در برابر این رفتارها موضع‌گیری کند و جبهه پایداری با این هدف شکل گرفت.
    جبهه پایداری موفق نشد احمدی‌نژاد را از جریان انحرافی جدا کند
    از منظر جبهه پایداری، جریان انحرافی چیست؟
    مشخصات جریان انحرافی، نگاه لیبرال به موضوع اسلام انقلابی است. یعنی بعضی از مولفه‌های آن در مهدویت به تفکرات انجمن حجتیه نزدیک می‌شود و در برخی از بحث‌های اعتقادی به پلورالیسم و تفکرات لیبرال گرایش دارند؛ بنابراین هیچ چیز منحصر به خود ندارد.
    آیا جبهه پایداری، رویکرد " احمدی‌نژاد منهای جریان انحرافی" را دنبال می‌کرد؟
    جبهه پایداری تا ابتدای دولت دهم و زمانی که بحث خانه‌نشینی آقای احمدی‌نژاد شکل گرفت، به دنبال آن بود تا آقای احمدی‌نژاد را از جریان انحرافی جدا کند ولی دوستان ما موفق نشدند.
    احمدی‌نژاد، مشایی را بر دوستان اصولگرای‌خود ترجیح داد
    دلیل آن چه بود؟ نفوذ مشایی بر احمدی‌نژاد باعث آن شد؟
    آقای احمدی‌نژاد در یک دوراهی قرار داشت و باید انتخاب می‌کرد. علت‌های مختلفی بر این تصمیم تاثیرگذار بود؛ اینکه دلیل نفوذ آقای مشایی بود، یا باور آقای احمدی‌نژاد به او، یا ناتوانی ما؛ به‌هر حال آقای احمدی‌نژاد انتخاب خود را کرد و خواست که در آن مسیر حرکت کند و راه او از بسیاری دوستانش از جمله جبهه پایداری جدا شد.
    سال‌های آخر نقاط ضعف دولت بر نقاط قوت آن غلبه کرد
    جبهه پایداری اختصاصا درباره مشایی با احمدی‌نژاد صحبت‌ کرد؟
    عمدتا درباره آقای مشایی بود؛ اما موارد دیگری همچون ضعف ارتباط آقای احمدی‌نژاد با علما و مراجع قم، نگاه دولت او به حوزه هنر و سینما و رفتارهایی که در آن حوزه شکل گرفت، نیز وجود داشت. ورود دولت به مسائلی که مورد رضایت عموم متدینین جامعه و در رأس آن مقام معظم رهبری نبود، عامل دیگری برای این جدایی شد. این اتفاق در چهار سال دوم آقای احمدی‌نژاد پررنگ‌تر شد و در دو سال آخر دولت دهم به اوج رسید. در واقع اگر در چهار سال اول ریاست جمهوری آقای احمدی‌نژاد معتقد بودیم نقاط قوت دولت او به نقاط ضعفش برتری دارد، در چهار سال دوم نتیجه‌گیری عکس حاصل شد و هرچه به سمت آخر عمر دولت رسید، این مساله تشدید می‌شد.
    محرومان و مستضعفان از عملکرد احمدی‌نژاد دچار مشکل شدند
    تمام این مسائل باعث شد مردم در انتخابات ریاست‌جمهوری یازدهم به کاندیدای جبهه پایداری و در انتخابات شوراها به لیست منتسب به احمدی‌نژاد «نه» بگویند.
    البته درست است که کاندیدای جبهه پایداری رای نیآورد ولی سایر اصولگراها هم پیروز نشدند. اینگونه نباید انتخابات ریاست‌جمهوری را تحلیل کرد. رای آوردن آقای روحانی دلایل زیادی داشت. در حوزه اقتصادی، اوضاع معیشتی مردم در یک سال و نیم گذشته دچار نوسان شدید شده بود بنابراین محرومان و مستضعفانی که همیشه طرفدار گفتمان انقلاب هستند از عملکرد ما دچار مشکل شده بودند. در حوزه سیاسی نیز اصولگرایان به تخریب یکدیگر پرداختند؛ در حالی‌که به اشتباه فکر می‌کردند اگر بگویند آقای احمدی‌نژاد از ما نیست، مردم از آنها قبول می‌کنند. مردم همیشه در مقابل آقای احمدی‌نژاد، آقای هاشمی را می‌دیدند نه سایر اصولگرایان را. بنابراین، اگر قرار بود از آقای احمدی‌نژاد عدول کنند به گزینه آقای هاشمی پناه می‌بردند. این دوقطبی از سال ۸۴ شکل گرفت و ادامه پیدا کرد. اصولگرایان نیز با تخریب دولت و سپس نقد یکدیگر در مناظرات ریاست‌جمهوری، باعث شدند این دوقطبی جدی‌تر شود؛ مردم احساس کردند اینها چند تکه هستند و به سمت قطب مقابل پناه بردند. در واقع، نتیجه انتخابات، "نه" گفتن به یک شخص و جریان خاص و "نه" گفتن به اختلاف، تشتت و دعواهای اصولگرایان بود. در عین حال، "آری" به جریان خاص دیگری تعبیر می‌شود.
    آیا جبهه پایداری به دنبال جایگزینی جلیلی به‌جای احمدی‌نژاد سال ۸۴ بود؟
    رفتار سیاسی جبهه پایداری تکلیفی است. یعنی اگر آقای جلیلی هم کاندیدا نمی‌شد، یک نفر را بین بقیه انتخاب می‌کرد و پشت سر او می‌ایستاد. فرض کنید همانطور که به آقای لنکرانی گفته شد و او انصراف داد، برای آقای جلیلی نیز چنین اتفاقی می‌افتاد؛ در این شرایط اینگونه نبود که جبهه پایداری کاندیدایی نداشته باشد، بلکه ممکن بود آقای حداد را معرفی کند یا بین آقای ولایتی و آقای قالیباف یکی را انتخاب کند. در مورد آقای جلیلی هم، وی خودش تصمیم گرفت در انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کند ولی ما تشخیص دادیم تفکرات آقای جلیلی در بین گزینه‌های موجود به نگاه جبهه پایداری نزدیک‌تر است و از او حمایت کردیم.
    جبهه پایداری از احمدی‌نژاد سال ۹۲ به عنوان نامزد ریاست‌جمهوری حمایت می‌کرد؟
    در مقابل آقایان جلیلی، لنکرانی و حداد، خیر ولی در مقابل سایر کاندیداها باید بررسی شاخص‌ها انجام می‌شد که کدام‌یک بهتر هستند و جبهه می‌تواند از آنها حمایت کند.
    یعنی از نظر جبهه پایداری، کارنامه احمدی‌نژاد آنقدر منفی نشده که بتوان درباره اصلح بودن گزینه‌های دیگر نسبت به او قضاوت کرد؟
    جبهه پایداری درباره آقایان جلیلی، لنکرانی و حداد مطالعه داشت و سعی کردیم عیب‌های آقای احمدی‌نژاد را نداشته باشند ولی در مورد سایر گزینه‌ها به چنین جمع بندی نرسید.
    در دو گزینه‌ای احمدی‌نژاد- روحانی کدام را تایید می‌کرد؟
    نمی‌دانم. مثلا آقای روحانی مدعی شد می‌خواهد حوزه سیاست خارجی را دچار آرامش کند و این کار را تحت عنوان تنش‌زدایی انجام خواهد داد اما جبهه پایداری، تنش‌زدایی را عامل تهدید می‌داند و معتقد است نباید در حوزه سیاست خارجی باج داد.
    روحانی رویکرد سیاست‌خارجی‌اش را زودتر شفاف می‌کرد، به او رای می‌دادیم
    شما از این رویکرد روحانی برداشت تعامل با دنیا را ندارید؟
    باید مراقبت کرد تعامل سازنده به سمت سازش نرود. البته آقای روحانی در نشست خبری‌اش پس از انتخابات ریاست‌جمهوری مواضعی گرفت، که اگر قبلا بیان کرده بود ما در انتخابات با او رای می‌دادیم.
    مردم از احمدی‌نژاد و عملکرد دولت او عبور کردند
    به نظر شما مردم از احمدی‌نژاد عبور کردند؟
    مردم از تمام مدیران اجرایی و افرادی که راس کار هستند، عبور می‌کنند. مردم در سال ۹۲ از آقای احمدی‌نژاد عبور و عملکرد او در دولت دهم را رد کردند و در انتخابات یازدهم به مخالف این دولت رای دادند. در ضمن از تنش‌آفرینی‌های موجود که توسط همه عناصر درگیر در اداره کشور ایجاد شده بود، عبور کردند؛ به‌همین دلیل هم به نمایندگان آنها هم رای ندادند.
    مردم دیگر به احمدی‌نژاد اقبال نشان نخواهند داد
    ممکن است در چندسال آینده، مردم دوباره به احمدی‌نژاد برگردند؟ یعنی آیا اگر همین احمدی‌نژاد مشمول مرور زمان شود، مردم دوباره به او اقبال خواهند داشت؟
    مردم همیشه چهره‌های جدید را به افراد تجربه‌شده ترجیح می‌دهند. به نظر من، اگر آقای هاشمی در انتخابات یازدهم می‌آمد، من احتمال رای آوردنش را کمتر از آقای روحانی می‌دانستم زیرا چهره تجربه‌شده‌ای بود. تصور می‌کنم مردم به لحاظ اجرایی به نفرات قبلی مراجعه نمی‌کنند. البته برخی چهره‌ها همچون آقایان هاشمی، خاتمی و احمدی‌نژاد در حوزه سیاسی ایران تاثیرگذار هستند ولی تمام تاثیر نیستند. در انتخابات یازدهم ریاست‌جمهوری، تمام چهره‌های سرشناس دوم خرداد و سازندگی روی آقای روحانی اجماع کردند و تاثیر آنها مضاعف شد. اگر در آینده نیز نیروی آقای احمدی‌نژاد به دیگران اضافه شود، نقش اثرگذار خواهند داشت و ممکن است گفتمانی که آقای احمدی‌نژاد از او حمایت می‌کند در کنار حمایت جریان‌های دیگر، روی کار بیاید. آقای احمدی‌نژاد به عنوان یک چهره تاثیرگذار در ساختارهای سیاسی ایران باقی می‌ماند ولی احتمال برگشت خود وی در عرصه کم است./

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    تاریخ عضویت
    Always
    نوشته ها
    Many

     

    حرز امام جواد

     

  3. #2
    مدیر ارشد انجمنهای نورآسمان محب المهدي (عج) آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2009
    نوشته ها
    20,737
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    یه بنده خدایی از دوستانمون رفته بود حج تمتع. بهش گفتند دستور داریم در نماز جماعت مسجد الحرام شرکت کنیم. رفت وایساد به نماز بین نمازگذارای دیگه و دستش رو هم مثل برادرای اهل سنت نگه داشت. بعد از نماز دوستاش بهش اشاره کردند که گفته اند برای حفظ وحدت در نمازشان شرکت کنیم ولی اصول خودمونو چرا زیرپا میذاری و کاملاً مثل اونا رفتار میکنی؟ زیادی احساس برادری نکن! ...

  4. #3
    حرفه ای بیتاب آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    نوشته ها
    720
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    اینقدر ساده وزودباور نباشید .................
    این اقایان امتحانشان را پس دادند..........
    صبرکنید قدرت را در دست بگیرند ............بعد
    - نکند اشخاص...... جانشین ارزشها شوند
    - آنکه نتواند در پای حرف دین خود بمیرد
    درحقـیقـت ؛ بی دیــــن اســـت

  5. #4
    حرفه ای 5227053076 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    May 2012
    نوشته ها
    914
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    ان شا الله که رئیس جمهور محبوب و ارزشیمون جناب حجت الاسلام حسن روحانی (کثر الله امثالهم) بر مواضع فعلی شون بمونند و دوباره به مواضع سازش گرایانه ی قبلی عدول نکنند...اصلا ای کاش از اول همین مواضع قشنگ رو اتخاذ می کردند...:)


    بدان كه «نفس»در هر حظّى كه از اين عالم مى برد،در «قلب» اثرى از آن واقع مى شود...و سبب تعلّقِ آن است به دنيا، و التذاذات هر چه بيشتر باشد،قلب از آن بيشتر تأثير پيدا مى كند و تعلق و حُبّش بيشتر مى گرددتا آن كه تمام وِجهه ى قلب،به دنيا و زخارف آن گردد، و اين منشأ مفاسد بسيارى است. تمام خطاهاى انسان و گرفتارى به معاصى و سيّئات،براى همين محبت و علاقه است،و از مفاسد بزرگ آن،چنان چه حضرت شيخ عارف ما، روحى فداه مى فرمودند آن است كه:

    اگر محبت دنيا، صورت قلب انسان گردد و اُنس به او شديد شود، در وقت مردن كه براى او كشف شود كه حق تعالى او را از محبوبش جدا مى كند و ما بين او و مطلوباتش افتراق مى اندازد، با سخطناكى و بُغض به او از دنيا برود.
    و اين فرمايش كمرشكن،بايد انسان راخيلى بيدار كندكه قلب خودرا خيلى نگاه دارد
    امام خمینی

  6. #5
    مدیر ارشد انجمنهای نور آسمان محبّ الزهراء آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    ماه
    نوشته ها
    16,980
    تشکر
    0
    تشکر شده 2 بار در 2 ارسال

    پیش فرض

    احساس می کنم هر دم از این باغ بری میرسد!

    به کمال عجز گفتم : که به لب رسيد جانم
    به غرور و ناز گفتي : تو مگر هنوز هستي؟!






    بعداز اين لطفي ندارد حکـمراني بر دلم
    شهر ويـران گشته فرماندار مي خواهد چه کار . . .

  7. #6
    مدیر بازنشسته Hamid آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    محل سکونت
    تهران. پلاک 5
    نوشته ها
    2,061
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط محبّ الزهراء نمایش پست ها
    احساس می کنم هر دم از این باغ بری میرسد!

    این مصاحبه ی قاضی زاده رو بنده در راستای همون سیاست ایجاد یک فضای سنگین انقلابی برای دولت آینده و هل دادن ایشون به سمت مواضع انقلابی تر ارزیابی میکنم. وگرنه مثل روز روشن، بدیهیه که اگه صدتا دیگه از این شعارها رو هم بده، هیچیک از اعضای جبهه پایداری هیچگاه نمیان و از کسی مث روحانی در انتخابات حمایت رسمی بکنن و یا به او رای بدن. اینگونه مصاحبه ها که بلافاصله بعد از مشخص شدن نتیجه ی انتخابات از طرف جناح ها و اقشار حزب اللهی شروع شده، در جهت اینه که از همین الان با موضع گیری و انتقاد و دلسرد کردن اقشار حزب اللهی، دولت آینده رو با نظام دشمن نکنیم و هزینه ی اعمال افراطی ِمشابه دولت خاتمی رو برای دولت آینده در اذهان عمومی مردم، بالاتر ببریم.

    مشابه همین مصاحبه رو جناب حشمت الله قنبری هم دقیقا در همون شبی که نتایج اعلام شد (شنبه شب، ساعت 22:45) در گفتگوی ویژه ی خبری شبکه 2 به طور زنده از صداوسیما گفتند. دوستانی که اون برنامه رو دیدن، میدونن که بنده چی میگم.

    باید قبول کرد که از دشمن تراشی سیاسی در حوزه ی سیاست داخلی در زمان احمدی نژاد، هیچ خیری ندیدیم!


    موفق باشین.
    92/4/8
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]- [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

  8. #7
    حرفه ای ghanbar آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    نوشته ها
    866
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    که اگر قبلا بیان کرده بود ما در انتخابات به او رای می‌دادیم.
    خدایی اگه خبر حقیقت داشته باشه خیلی با نمک هستن این جبهه پایداری ها! :دی

    داش حمید! چی رو توجیه میکنی؟ خودش داره میگه بهش رای می دادیم! اونوقت میگی نمی دادن؟ شما نمیذاشتی یعنی؟ دروغ میگن یعنی؟ بابا بخدا ما هم حمایت کردیم از آقای روحانی و سعی کردیم مصادره به مطلوب بکنیم قضیه رو! اما گفتیم بازم برگردیم به جلیلی رای میدیم! این بود تحقیقات جبهه پایداری؟ این بود بررسی ها شواری های مختلف تخصصی؟ نزن این حرفها رو داش حمید! چون متهم میشی به سیاسی بازی به بازی در به دست گرفتن قدرت! هدف وسیله رو توجیه نمیکنه ...


    امام خامنه ای :
    اگر در مقطع فعلی دستگاه دیپلماسی بتواند حضور فعال، هوشمندانه و مقتدرانه داشته باشد، جایگاه و استحکام جمهوری اسلامی در چندین ده سال آینده و در نظم جدید جهانی به عنوان جایگاهی برجسته تثبیت می شود وگرنه، در جهان پیش رو، از موقعیت لازم برخوردار نخواهیم بود
    ...
    این کار (تعمل با آمریکا) ما را در افکار عمومی ملتها و دولتها به تذبذب متهم می کند و غربی ها با تبلیغات عظیم خودشان، جمهوری اسلامی را دچار انفعال و دو گانگی جلوه می دهند.
    بیست و دوم مردادماه

  9. #8
    مدیر بازنشسته Hamid آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    محل سکونت
    تهران. پلاک 5
    نوشته ها
    2,061
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط ghanbar نمایش پست ها
    خدایی اگه خبر حقیقت داشته باشه خیلی با نمک هستن این جبهه پایداری ها! :دی

    داش حمید! چی رو توجیه میکنی؟ خودش داره میگه بهش رای می دادیم! اونوقت میگی نمی دادن؟ شما نمیذاشتی یعنی؟ دروغ میگن یعنی؟ بابا بخدا ما هم حمایت کردیم از آقای روحانی و سعی کردیم مصادره به مطلوب بکنیم قضیه رو! اما گفتیم بازم برگردیم به جلیلی رای میدیم! این بود تحقیقات جبهه پایداری؟ این بود بررسی ها شواری های مختلف تخصصی؟ نزن این حرفها رو داش حمید! چون متهم میشی به سیاسی بازی به بازی در به دست گرفتن قدرت! هدف وسیله رو توجیه نمیکنه ...
    اول از هر چیز سلام!

    وسیله از نظر شما الان چه چیز خطاییه؟ اینکه روحانی رو بابت مواضع بعد از انتخاباتش تشویق کنیم، وسیله ی بدیه؟ توجیهه؟ سیاسی بازیه؟ روحانی اگه مواضع بدی رو در کنفرانس خبری بعد از انتخابات میگرفت و همزمان اقشار حزب اللهی (از جمله جبهه پایداری) رو به تایید بی چون و چرا میاوردن تا به نوعی همرنگ جماعت بشن، مذموم بود و مصداق این فرمایش شما میشدن که هدف، وسیله رو توجیه نمیکنه. اما الان که هم هدف، هدف درستیه و هم وسیله ی رسیدن به این هدف، وسیله ی خطا و بدی نیست، الکی نباید با چهارتا ضرب المثل نوشتن، به این و اون طعنه بزنیم.

    مشابه همین تایید رو امروز جامعه ی روحانیت هم از مواضع روحانی در اون کنفرانس خبری کردند ([برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]) الان از نظر شما کل جامعه ی روحانیت هم سیاسی بازن؟ توجیه کار اند؟ یا مثلا دارن تو بازی قدرت واسه خودشون جایی باز میکنن؟

    و همونطور هم که در پست قبلی گفتم، جناب حشمت الله قنبری هم علیرغم اینکه صراحتا همون ابتدا اعلام کرد که بنده به حسن روحانی رای ندادم، اما در تایید دولت او از عباراتی نظیر اینها یاد کرد:

    - من امیدوارم به فضل الهی ایشون در دوره ی 4 ساله ی بعدی رکورد آراء داده شده به یک رئیس جمهور رو بشکنه!
    - و حتی از اون هم بالاتر بنده آرزو میکنم که ایشون پس از پایان 8 سال ریاست جمهوری، دست روی هر نامزد دیگه ای بذاره و حمایت بکنه، باز هم همون شخص رای بیاره!! منتها به شرطی که به آرمانها انقلاب اسلامی متعهد باشه و بدونه که در این کشور دین بر مردم ولایت داره.

    شما کافیه به برخوردها و واکنش هایی که ضد انقلاب خارج نشین به اون مصاحبه داشتند مراجعه کنین ([برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]) تا عصبانیتشونو از اون کنفرانس خبری ببینین. کاری ندارم که آیا واقعا روحانی به اون حرفها و مواضع در آینده صد در صد جامه ی عمل خواهد پوشوند یا نه. اما تا همین الان دشمن رو مایوس کرده. آیا این تشویق نداره؟ آیا اگه گروهی و یا افرادی این وسط با شیوه های تبلیغاتی خودشون سعی کنن که روحانی رو به اتخاذ مواضع انقلابی تر سوق بدن، آیا این اسمش با نمک بودنه؟ این اسمش کوتاه اومدن از مواضع قبلی و دروغ گوییه؟ و آیا این اسمش توجیه کردن یک وسیله ی بد و ناهنجار تحت سایه ی یک هدف خوبه؟

    من از شما بابت این چرخش سریع و ناگهانی از جبهه پایداری تعجب میکنم اونهم تنها به خاطر اینکه از نظر شما اولا لنکرانی به نفع سعید جلیلی ای کنار رفت که اون موقع برنامه ی اجرایی مدونی نداشت و ثانیا لابد جبهه از سعید جلیلی دیر اعلام حمایت کرد و آیت الله مصباح دیر تر از حد انتظار با جلیلی جلسه گذاشتند! به نظرم شما در این انتخابات بیشتر از اونی که به دنبال ادای تکلیف بوده باشین، به دنبال کسب نتیجه بودین و به خاطر شکست در نتیجه الان دارین دنبال مقصر میگردین.


    موفق باشین.
    92/4/9
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]- [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

  10. #9
    !Challenge Everything mahdishata آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    اخر الزمان
    نوشته ها
    7,642
    تشکر
    0
    تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط ghanbar نمایش پست ها
    خدایی اگه خبر حقیقت داشته باشه خیلی با نمک هستن این جبهه پایداری ها! :دی

    داش حمید! چی رو توجیه میکنی؟ خودش داره میگه بهش رای می دادیم! اونوقت میگی نمی دادن؟ شما نمیذاشتی یعنی؟ دروغ میگن یعنی؟ بابا بخدا ما هم حمایت کردیم از آقای روحانی و سعی کردیم مصادره به مطلوب بکنیم قضیه رو! اما گفتیم بازم برگردیم به جلیلی رای میدیم! این بود تحقیقات جبهه پایداری؟ این بود بررسی ها شواری های مختلف تخصصی؟ نزن این حرفها رو داش حمید! چون متهم میشی به سیاسی بازی به بازی در به دست گرفتن قدرت! هدف وسیله رو توجیه نمیکنه ...
    از شما بعیده برار
    تومنی صنار توفیرشه که یکی رو از کشتی برونیم و بندازیمش بیرون حالا چه برسه به اعدام انقلابی(!) یا اینکه خودش از کشتی بره بیرون تازه مام هلش بدیم.مخصوصا کسی که حداقللل چهار سال قراره رئیس جمهور مملکت باشه.بزار ما حمایت مون رو انجام بدیم کامل و تمام.همه پشتش هستیم وقتی رئیس جمهوره.درست مطلوب ما نبود ولی مهمش اینجاس ما چی کاره اییم.خدا خواسته ایشون بشه بنده و شما چی کاره اییم؟وظیفه حمایت حداکثری هست.این جملات قاضی زاده هم بازی با الفاظ هست.زیاد شما پابندش نباشد برار.
    +
    دیروز حرفاشون رو جسته گریخته گوش دادم در حد ده دیقه نشنیدم چیزی در مورد فتنه بگن؛گفتن؟در مورد خود انتخابات 88 گفتن ولی ....!:دی کسی احیانا چیزی به گوشش خورده؟
    Give GOD your skull



    اگر کوهها از جای کنده شود، تو جای خویش بدار! دندانها را بر هم فشار و کاسه سرت را به خدا عاریت بسپار! پای در زمین کوب و چشم بر کرانه سپاه نِه و بیم بر خود راه مده! و بدان که پیروزی از سوی خداست


    امیر المومنین علی علیه السلام خطاب به محمد حنفیه

    {محتواي مخفي}


    cpu: core i5 3470 up to 3.60 GHz 6M Cache
    mainboard:ASUS P8H77-V LE
    ram: 1*8 kingstone
    hdd:500 seagate+ 1tra western green+3tra seagate
    power:535 green
    خدا با ماست!

  11. #10
    مدیر ارشد انجمنهای نور آسمان محبّ الزهراء آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    ماه
    نوشته ها
    16,980
    تشکر
    0
    تشکر شده 2 بار در 2 ارسال

    پیش فرض

    خودش داره میگه بهش رای می دادیم! اونوقت میگی نمی دادن؟ شما نمیذاشتی یعنی؟ دروغ میگن یعنی؟ بابا بخدا ما هم حمایت کردیم از آقای روحانی و سعی کردیم مصادره به مطلوب بکنیم قضیه رو! اما گفتیم بازم برگردیم به جلیلی رای میدیم! این بود تحقیقات جبهه پایداری؟ این بود بررسی ها شواری های مختلف تخصصی؟
    ایشون دارن راست می گن خب!
    من فکر میکنم انگار بهتره جبهه پایداری یه نگاه اجمالی به فعالینش مخصوصا سخنگوش داشته باشه!
    اگر سخنگوی جبهه که بیانگر اعتقاد خود پایداری هاست اینجوری با الفاظ بازی کنه که خیلی بده
    و منم معتقدم صرفا برای اینکه کسی قراره 4 سال رئیس جمهورمون باشه نباید روی آرمان هامون راه بریم که اونو خوشحالش کنیم ...باید بریم؟

    به کمال عجز گفتم : که به لب رسيد جانم
    به غرور و ناز گفتي : تو مگر هنوز هستي؟!






    بعداز اين لطفي ندارد حکـمراني بر دلم
    شهر ويـران گشته فرماندار مي خواهد چه کار . . .

صفحه 1 از 5 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 29-04-2015, 07:47
  2. مصادره پیروزی حسن روحانی به نفع فتنه
    توسط dampayi در انجمن مباحث سیاست داخلی
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 04-07-2013, 22:58
  3. پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 25-06-2013, 18:28
  4. عسگراولادی: روحانی اصولگرا است
    توسط golenarges در انجمن اخبار سیاست داخلی ایران
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 22-06-2013, 10:42
  5. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 28-05-2013, 04:17

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
کانال سپاه