عذر میخوام که وسط بحث وارد میشم
یه تذکر:
بین مجلسی ها فقط چند نماینده ی پایداری بودند که جلوی تخریب ها و کارشکنی های پر شمار مجلس علیه دولت ایستادگی میکردند
من جمله کوچک زاده و آقا تهرانی
که آخرش هم به احمدی نژاد منتسب میشدند
عذر میخوام که وسط بحث وارد میشم
یه تذکر:
بین مجلسی ها فقط چند نماینده ی پایداری بودند که جلوی تخریب ها و کارشکنی های پر شمار مجلس علیه دولت ایستادگی میکردند
من جمله کوچک زاده و آقا تهرانی
که آخرش هم به احمدی نژاد منتسب میشدند
آنجا که نمی رسد مرا دست ، تویی ..
[SIGPIC][/SIGPIC]
من چی گفتم و برادران چه برداشت کردند!
شاید لازم باشه اینطوری حرف بزنم:
حدود 55 ماهه فعال این سایتم و همه خط فکری و نگرش سیاسیم رو میدونند. (مخصوصاً قدیمی تر ها !)
من پیرو ولایتم. طرفدار گفتمان انقلاب اسلامی ام. سال 84 پشت دکتر احمدی نژاد بودیم ؛ چون پرچم این گفتمان رو علم کرده بود. سال 88 هم همینطور. من رایم رو تو این تاپیک در مورد انتخابات یازدهم گفتم که میگید تخریب!!؟ نقد با تخریب خیلی فاصله داره! الان که از دوره ی ریاست جمهوری دکتر محمود احمدی نژاد رئیس جمهور خوب و دلسوز و زحمت کش و انقلابی زمان زیادی باقی نمونده باید در کنار انتقاداتی که مسلماً حق داشتیم به ایشون داشته باشیم، از ایشون متشکر باشیم بابت زحماتشون. ما از رای دادن به ایشون درصدی پشیمون نیستیم. رای من دکتر سعید جلیلی بود چون با کنکاش در موردشون ، با کنکاش و رمز گشایی فرمایشات ولی امرمون ، با مشورت با بزرگان و نخبگان به طور قطع یقین و شفاف به نتیجه رسیدیم که پرچم گفتمان انقلاب اسلامی فقط قواره ی دست ایشونه. من هیچگاه این مطلب رو با تخریب بیان نکردم. و دوستان میدونند که شخصیاتاً چقدر مخالف تخریب و سیاه نمایی و امثالهم هستم. منتهی شفاف نمودن اوضاع و بصیرت دهی و نقد و این چیزها هم حق هر کسیست و هم در شرایطی وظیفه ی ما.
بنده طرفدار پر و پاقرص وحدتم. مخصوصاً وحدت سیاسی در جامعه. اهانت پذیرفته نیست. افترا پذیرفته نیست. از هر کسی نسبت به هر کسی. خیلی ها با بی بصیرتی و یا سکوت گند زدند به مملکت!! ولی انصافاً نقد های امثال بنده تهمت و افترا و مایه ی تفرقه است یا افترا ها و به اصطلاح روشنگری هایی بسیار جسورانه نسبت به آیات عظامی چون آیة الله مصباح یزدی؟؟؟؟!! نمیگم ایشون بی خطایند. اتفاقاً قبول دارم کاستی های ایشون و آقای پناهیان و خیلی های دیگر را ولی ...
خداوند آخر و عاقبت کار ما را ختم به خیر کند!
التماس دعا از همه نور آسمانیهای گرامی
دوستان سلام
علیک سلام
علاقه زیادی به مباحث تحلیلی ندارم. تحلیل مبتنی بر اطلاعات و بینش است. و تحلیل در مباحث ریز و شاخه ای چندان سودی ندارد. در این گونه مباحث هر چند جذابند اما چون مبتنی بر تحلیل هر شخص است، هر کس می خواهد با تحلیل خود، بینش خود رو نشان دهد تا شاید منجر به تغییر نگرش دیگری شود غافل از آنکه در این مباحث اگر اطلاعاتی هم داده می شود، چون کلان و ریشه ای نیست منجر به تغییر چندانی در بینش هیچ کس نمی شود.
دغدغه شما کاملا محترم ولی این مباحث چندان مشکلی را حل نمی کند. ما باید کلان نگر باشیم و بحث های کلان بکنیم. اتفاقا استاد پناهیان فکر می کنم در سخنرانی محرم 91 به تاریخ 91/9/1 بود که گفتند : اگر کلان نگر نباشید، نزدیک است ضد انقلاب شوید.
علی علی
[SIGPIC][/SIGPIC]
دوستان سلام
علیک سلام
1- لزومی ندارد که هر کس پیشنهادی می دهد، آن را نیز اجرا کند.
2- همین مبحث هم شاید کلان نباشه ولی به هر حال به نظر حقیر رسید که شاید پرداختن به آن بهتر از پرداختن به تخریب باشد.
از بعد از انتخابات، بازی تخریب جدیدی را شروع کرده اند که پرداختن به آن، آن را گسترده تر و هزینه آن را بیشتر می کند و وقت با ارزش کسانی که به صورت مستقیم دخیل در این بازی نیستند را می گیرد. کسانی که عموما جوانان و دغدغه مندان نظام هستند که می توانند به جای صرف وقت و تفکر در این تخریب و تفکر، به مسائل و مشکلات حقیقی نظام بپردازند. می توانند به آینده نگری و آینده پژوهی پرداخته، تا مسائل و مشکلات آینده نظام را پیش بینی کنند و با توجه به این فعالیت های خود را در فضای حقیقی و مجازی نه فقط برای حل مسائل در وضع موجود بلکه برای عدم به وجود آمدن مسائلی در آینده انجام دهند.
پرداختن به ریشه یابی تکلیف مداری یک تکلیف مدار یعنی بررسی
1- چیستی و چرایی تکلیف مداری؟
2- چگونگی تکلیف مداری آن تکلیف مدار؟
علی علی
سلام
ولی اتفاق خیلی خوبیه که کسی که پیشنهاد می ده خودش هم عمل کنه ... به هر حال کلا تو سطح جامعه هم کسی که مرد عمل باشه خیلی کمه ... همه فقط یا پیشنهاد می دن یا انتقاد می کنند ... (البته سید جان من منظورم شما نبودید ها... یه وقت جسارت نشه ... چون علاقه به بحث کلان دارید این موضوع رو مطرح کردم :دی )1- لزومی ندارد که هر کس پیشنهادی می دهد، آن را نیز اجرا کند.
قطعا با من هم نظر هستید که این بحث ها سود هم داره ... من معتقدم خیلی خیلی بیشتر از اون چیزی که شما فکر می کنید سود داره ... ببینید وقتی ما توی همین تخریب ها که به قول شما مسائل خرد و کوچک و بی اهمیتی هستند گیر می کنیم نمی تونیم جواب بدیم ... یا اینکه خودمون و انتخابمون و کلا عقایدمون رو منحصر می کنیم تو یه جریان فکری و چنان تقدسی به این جریان می دیم طبیعیه با اندک تخریبی یا دلمون بلرزه یا کلا بزنیم زیر تعقل ... یا بشیم یه متعصب تند رو یا بشیم یه اپوزسیون ...از بعد از انتخابات، بازی تخریب جدیدی را شروع کرده اند که پرداختن به آن، آن را گسترده تر و هزینه آن را بیشتر می کند و وقت با ارزش کسانی که به صورت مستقیم دخیل در این بازی نیستند را می گیرد.
اگر نخوایم به این فکر کنیم که ریشه این تخریب ها چی هست؟ چرا تخریب می کنند؟ چرا فلان شخص رو تخریب می کنند و ... قطعا با مواجه مجدد ما با این روند دچار مشکل می شیم ... و با توجه به اینکه این قضیه تقریبا داره یه اپیدمی می شه توی ماها و خبرگزاری های ما و ... قطعا دوباره با این موضوع مواجه خواهیم شد
سید جان این یکی از مسائل و مشکلات حقیقی نظام هست !!! چطور شما این رو حقیقی نمی دونید؟ از همون بدو انقلاب دشمن بخش عمده ای از سرمایه و حیثیتش اش رو به تخریب شخصیت های نظام اختصاص داده ... چه اون ابتدا که با ترور و بمب گذاری و این حرف ها دست به حذف فیزیکی می زدن چه الان که با تخریب و تهمت و دروغ دارن شحصیت های برجسته نظام رو از بین می برن ... کشتن که کشتن؟ تخریب کردن که کردن؟ تهمت زدن که زدن؟ ما بریم به مسائل کلان مملکت فکر کنیم؟ آره ... این درسته که افراد و اشخاص تو نظام ما خیلی اهمیت ندارن ... ولی اینکه به تفکر بشینیم و حضور دشمن رو حس بکنیم ... بفهمیم که فلان حرفدروغ هست ... تهمت هست .... بفهمیم که داره تخریب می کنه ...اونوقت می تونیم ببنیم این شخصی که داره تخریب می شه چه تفکری داره که داره تخریب می شه؟ ... تفکرش رو بچسبیم نه خود شخص رو !!! چطور این حرکت یه مسئله جزئی هست؟!!! ببین اخوی تجربه نشون داده دشمن خیلی خوب می فهمه چه کسایی رو باید تخریب کنه ... یعنی درواقع چه تفکراتی رو باید از بین ببره ... یعنی درواقع چه تفکراتی پایه ها و اصل ها و ستون های این نظام هستند ... این مسئله جزئی ای نیست!کسانی که عموما جوانان و دغدغه مندان نظام هستند که می توانند به جای صرف وقت و تفکر در این تخریب و تفکر، به مسائل و مشکلات حقیقی نظام بپردازند.
از فرط بدیهی بودن نیازی به پیش بینی نیست ... قطعا از مشکلات آینده نظام ما هم همین تخریب شخصیت ها خواهد بود ... این اتفاقیه که از قبل بوده و در آینده هم خواهد بود ...می توانند به آینده نگری و آینده پژوهی پرداخته، تا مسائل و مشکلات آینده نظام را پیش بینی کنند و با توجه به این فعالیت های خود را در فضای حقیقی و مجازی نه فقط برای حل مسائل در وضع موجود بلکه برای عدم به وجود آمدن مسائلی در آینده انجام دهند.
_______________________
سید جان یه چیز کلی هم با نگاه کلان نگری (:دی) بگم اینکه یه تریک شیطون برای خنثی بودن ما می تونه همین باشه که مارو غرق اولویت ها بکنه ... دست رو هر کاری که بذاری فکر کنیم اون اولویت نیست !!
[برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]آیت الله محمد یزدی، رئیس محترم جامعه مدرسین در روایت خود از جلسه سه نفره با حضرت علامه محمد تقی مصباح یزدی و آیت الله مهدوی کنی می گوید: در آن جلسه كه بيش از يك ساعت به طول انجاميد، بنده خطاب به جناب آقاي مصباح عرض كردم جناب آقاي مصباح اگر جامعه مدرسين و روحانيت مبارز در مسائل انتخاباتي آينده كه در پيش داريم به يك نقطه واحدي رسيدند شما كه در جامعه اثر گذار هستيد آمادگي آن را داريد كه همراهي و كمك كنيد تا اختلاف كمتر شود تا با همراهي شما اين دو نهاد كه اثر گذار هستند يكي شوند و اختلافات بين آنها كمتر شود؟ ايشان فرمودند كه در آن زمان هر تكليفي شرعي كه داشته باشم عمل خواهم كرد.
رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ادامه داد: آيت الله مهدوي فرمودند كه همه ما موظفيم كه تكليف شرعي را عمل كنيم. بنده مجددا عبارات خود را تغيير دادم و عرض كردم جناب آقاي مصباح اين مشخص است كه همه ما تكليف شرعي را عمل خواهيم كرد. هيچ كس قصد ندارد تكليف غير شرعي عمل كند بحث اين است كه از نظر سياسي فرمايشات شما در جامعه تأثير دارد و مردم به اين مسائل توجه دارند هرچه شكاف كمتر باشد و اگر به يك نقطه رسيديم شما حاضر هستيد همراهي و كمك کنید تا هرسه به يك نقطه مشترك برسيم؟ ايشان فرمودند صحبت هاي شما درست و عاقلانه است به هر حال شرايط زمان بايد بررسي شود بايد در زمان خودش بررسي كنم. دفعه سوم كه بنده اصرار كردم و جوابي درستي نگرفتم يكي از آقايان گفتند كه اين موضوع را ادامه ندهيد به نتيجه اي نخواهيم رسيد. جلسه به خوبي به اتمام رسيد.
با سئوالاتی که رئیس محترم جامعه مدرسین مطرح می کند و پاسخی که از علامه مصباح یزدی می شنود، بیش از گذشته واضح و مشخص می گردد که حضرت علامه مصباح یزدی هیچگاه خارج از وظیفه و تکلیف، به تصمیم احدی از افراد، گروهها و نهادها احترام نگذاشته و نخواهد گذاشت و این موضوع زمانی واضح تر می شود که رئیس جامعه مدرسین به قول خودشان بار دیگر همان سئوال را با عبارات دیگر از علامه مصباح یزدی می پرسد اما مطهری زمان همچنان بر تکلیفمداری و رصد دقیق مصالح اسلام و انقلاب تاکید می کند و تشیخص دیگران را ـ ولو اینکه برای آن بزرگواران یقینی و از روی تحقیق و تشخیص صحیح برای خودشان باشد - حجت شرعی برای خود نمی پندارند تا با این بهانه تکلیف را از روی دوش خود بردارند
موفق باشین.
92/4/16
[SIGPIC][/SIGPIC]
درسته. نقد و تخریب دو موضوع کاملا مجزا هستند و حتی ضمنا طی همین انتخابات اخیر افراد مختلف به "تخریب" شخصیتی دکترجلیلی پرداختند که باعث شد از آراء ایشون کم بشه ما هم به ظاهر علیه خیلیها (سایرکاندیداها) صحبت کردیم اما فرق کار ما با اونا این بود که حرفای ما براساس حقیقت و واقعیت بود اما حرفای اونا براساس دروغ و تشویش اذهان عمومی. حالا ما مگه درحدی هستیم که راجع به علامه مصباح ها به دروغ و تخریب بپردازیم؟ هممون انسان هستیم و قصورات داریم خب هرکس ممکنه اشتباه کنه اما اشتباه رو نمیشه با خود فرد یکی درنظر گرفت یعنی اگر یکی یه اشتباهی کرد برای همیشه بگیم اون فرد آدم بد و خطاکار و ناپاکیه. اصلا شما بحث رو ازکجا به کجا کشوندید؟! و اصلا علامه کجا و امثال قالیباف و... کجا؟ میگن بدبخت کسیه که برای اثبات خودش هرکاری بکنه و بدبختتر از اون کسیه که برای اثبات کسه دیگه هرکاری بکنه. چرا بعضی چیزا و مسائل دنیایی و حب جاه و مقام و شهرت و ثروت و حتی شخص خاص چشم بعضی از ما رو کور کرده؟ دنیا و آخرتمونو به چی داریم میفروشیم؟ اگر مباحثه است میشه سالم ادامش داد اما دیگه مجادله نشه. هرکس خودش احترام خودش و عقایدش رو حفظ کنه
عشق عاشق را به بیماری می کشاند، بیمار زرد روی است و خواب و خور ندارد و از درد می نالد و می گرید.
سلامت دنیا بیماری است و بیماری اش شفا و سلامت، چراکه بنیان دنیا در عادات است و سلامت حقیقی، هرچه هست در ترک عادات است و عتق از ملکات ...
(التماس دعا)
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)