صفحه 9 از 16 نخستنخست 12345678910111213141516 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 81 به 90 از 156

موضوع: بحث و گفتگوی آزاد: ریشه‌های تخریب یک تکلیف مدار!

  1. #81
    اگه نباشه جاش خالی می مونه amicable آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2010
    محل سکونت
    کوی دوست
    نوشته ها
    307
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    {محتواي مخفي}
    ببخشید که وارد بحث شدم ولی راستش دلم طاقت نیاورد که این حرفمو ننویسم


    از لحظه ای که نتایج اعلام شده, مدام یک عبارت از ابی عبد الله الحسین (علیه السلام) تو ذهنمه بخصوص وقنی اسم این تاپیک رو میبینم


    ‏اِنَّ النّاسَ عَبيدُ الدُّنْيا وَ الدِّينُ لَعْقٌ عَلى اَلْسِنَتِهِمْ يَحوطونَهُ ما دَرَّتْ مَعائِشُهُمْ فَاِذا مُحِّصوا بِالْبَلاءِ قَلَّ الدَّيّانونَ


    جواب ناله ما را نمی دهد دلبر
    خدا کند که کسی تحبس الدعا نشود
    :na:


  2. # ADS
    Circuit advertisement
    تاریخ عضویت
    Always
    محل سکونت
    Advertising world
    نوشته ها
    Many

     

    حرز امام جواد

     

  3. #82
    حق آب و گل داره مجید آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    محل سکونت
    روی زمین خدا
    نوشته ها
    1,182
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط ghanbar نمایش پست ها
    سلام!

    خب پس تا اینجا به این نتیجه رسیدیم که دولت ضعف داره و آقا هم به ضعفهایی اشاره کردند و شما هم آن ضعف ها رو قبول دارید! و حلقه ای از افراد و شاگردان علامه مصباح ضعف هایی رو مطرح کردند که جزء ضعف هایی که آقا شمردند نبوده است! حالا باید بررسی شود که ضعف بوده یا نبوده؟ قبول دارید که ممکن است آقا همه ی ضعفها رو مطرح نکرده باشن؟

    {محتواي مخفي}

    چون در زمان خاتمی یا بنی صدر (دور از جان حاج محمود! قصد مقایسه ندارم میخوام نتیجه بگیرم) با اون همه ضعف هایی که داشتند آقا و امام به بعضی از ضعف ها بنابر مصلحت جامعه اشاره کردند! حال خاتمی و بنی صدر که خائن بودند آقا و امام اینطور رفتار کردند با ایشان حاج محمود که قطار انقلاب رو به ریلش برگردونده رو مسلما کمتر از ضعف هایش میگویند! پس بنظرم از آنجایی که سیره ی سیاسی آقا تقویت دولت بوده و در صحبت های اخیر هم مرتبا از بی انصافی در مورد دولت حرف میزنند خودشون هم بیشتر نقاط قوت را گفتند تا ضعف!
    نتیجه : پس ممکن است بجز ضعفی که آقا گفتند ضعفهایی باشد.


    پس در مورد ضعف هایی که پایداری یا حلقه ی شاگردان و اطرافیان علامه مصباح در مورد رئیس جمهور میگفتند حالا میشود تحقیق کرد! چیزی که در همه ی اینها توجه من را جلب میکند اینست که همه ی این نقادی ها سر نخش برمیگردد به اسفندیار رحیم مشایی!

    حالا بر میگردیم به چهار سال پیش که آقا در نامه ای (که نباید اینطور منتشر میشد) خطاب به احمدی نژاد گفته بودند :
    انتصاب مشایی بر خلاف مصلحت و موجب سرخودرگی و اختلاف میان هواداران شماست


    خب حالا میفهمیم که آقا چرا اشاره کردند به این سرخوردگی و اختلاف میان هواداران! شاید رای آوردن روحانی رو برگشتن رای ها از سمت احمدی نژاد رو آقا همان روز میدیدند و میدانستند جمعیتی هستند که به خطا یا درست سرخورده میشوند و موجبات اختلاف پیش می آید! پس با توجه به این دستور حضرت آقا معلوم میشود کوتاهی که در دستور پیش آمده موجب این امر برگشت مردم و اختلاف شده است!

    حالا داداش مجید بحث میره سر اینکه آیا این سرخوردگی و اختلاف از سوی هواداران (که امروز بنام پایداری شناخته میشن اما فقط پایداری نیست بلکه امثال من هم هستند توی اون سرخورده ها :دی) آیا امر درستی بوده و بحق سرخورده شدن و نقاط افتراقشون بحق بوده یا نه؟ حالا پس فقط باید اون فردی رو که موجب سرخوردگی هست رو بررسی کنیم یعنی اسفندیار رحیم مشایی! که آیا عملکردش درست است یا نه!؟
    که من با توجه به صحبتهای شما یقین میدانم که از عملکرد این فرد ناراحتید! و به موجب نامه ای که از آقا برای شما بازگو کردم باید بدانید که احمدی نژاد با کنار خود نگه داشتن مشایی و تعریف و تمجید هایش از او موجبات این سرخوردگی رو فراهم کرد!
    اما در مورد بقیه خدمات دولت حقا نباید بی انصافی کرد! حقا!

    خیلی مخلصیم ! فکر نمیکنم زیاد با هم تا اینجای کار اختلاف آنچنانی داشته باشیم چون بیشتر مبنا صحبت آقاست و من شرمنده ام که شما رو تو این سایت با وجود اینکه مبناتون آقاست حامی جریان انحراف نامیدند
    داش قنبر عزیز. شما تاج سر مایی

    برادر یه مقایسه ای بین ضعفهایی که حضرت آقا برشمردند و نسبت هایی که حلقه شاگردان مصباح به دولت دادند بکن. میبینی که هیچ سنخیتی با هم نداره.

    اتفاقا من خیلی مایلم روی این موضوع با هم بحث کنیم. حضرت آقا بطور مستقیم و غیر مستقیم جواب بسیاری از نسبتهای تخریب آمیز حلقه مصباح رو در این چند ساله دادند و نشون دادند که تفکر اونها بسیار بسیار با مواضع ولایت فقیه در تضاده.

    پس بنظرم از آنجایی که سیره ی سیاسی آقا تقویت دولت بوده و در صحبت های اخیر هم مرتبا از بی انصافی در مورد دولت حرف میزنند خودشون هم بیشتر نقاط قوت را گفتند تا ضعف!
    شما چرا از این طرف به قضیه نگاه نمیکنید؟ جمعی از دوستان و دشمنان دور هم جمع شده و یکصدا دارند دولت را تخریب میکنند. این وسط وظیفه آقا چیست؟ آیا نباید بگوید که همه دارند بی انصافی میکنند علیه دولت؟ آیا نباید از تنها دولتی که به فرموده ایشان قصد ایجاد حاکمیت دوگانه ندارد حمایت کنند؟ چه کسی به حلقه مصباح اجازه داده تا فراتر از رهبری به تخریب و نقد دولت ببردازد؟ اگر واقعا اعتراف دارید که سیره سیاسی آقا تقویت دولت بوده بس چرا آقایان ولایتمدار که ادعای ولایتمداریشان گوش فلک را کر کرده است سیره رهبری را دنبال نمیکنند؟

    من قدیمها هم که با برخی عزیزان این سایت بحث کردم این مطلب را گفتم. گفتم آقا...! شما از یک شخص خوشتان نمی آيد؟ بسیار خوب. قرار نیست از همه خوشتان بیاید. حمایت بکنید از دولتی که آرمانها را سر دست گرفته. چرا نسبت شیطان و رمالی و جنگیری و سحر و جادو و انحراف و .... به یک شخص میدهید وقتی ازش خوشتان نمی آيد؟

    تفاوت اصلاح طلبها و ما اصولگرایان در همین است برادر... آنها شعور سیاسی بالایی دارند. مگر اصلاح طلبها دل خوشی از هاشمی داشتند؟ بلایی که سر مجلس ششم بر سر هاشمی آوردند را یادتان رفته؟ اما چه شد که با یک نامه خاتمی کاندیدای اصلاح طلبان کنار رفت؟ نارضایتی کاملا در متن نامه اش هویدا بود و نگفت به نفع روحانی کنار می رود اما خیلی راحت با اینکه از فردی خوششان نمی آید برای بقای آرمانهای خودشان از حب و بغض های شخصی میگذرند. این باید برای ما درس باشد.
    :18:[برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]:18:

    برای عضویت درخواست دهید...

    اين فضاى بى بند و بارى در حرف زدن، در اظهارات عليه دولت، عليه كسى‌ به خاطر اغراض، اينها چيزهائى نيست كه خداى متعال از اينها به‌آسانى بگذرد...بله اينجورى است. بعضى از ظلمها، بعضى از كارها هست كه نتيجه و اثر آن دامن همه، نه فقط دامن آن ظالم را ميگيرد...

    امام خامنه ای

  4. #83
    اگه نباشه جاش خالی می مونه hejran8 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jun 2013
    نوشته ها
    382
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط منتقم الزهرا نمایش پست ها
    درسته. نقد و تخریب دو موضوع کاملا مجزا هستند و حتی ضمنا طی همین انتخابات اخیر افراد مختلف به "تخریب" شخصیتی دکترجلیلی پرداختند که باعث شد از آراء ایشون کم بشه ما هم به ظاهر علیه خیلیها (سایرکاندیداها) صحبت کردیم اما فرق کار ما با اونا این بود که حرفای ما براساس حقیقت و واقعیت بود اما حرفای اونا براساس دروغ و تشویش اذهان عمومی. حالا ما مگه درحدی هستیم که راجع به علامه مصباح ها به دروغ و تخریب بپردازیم؟ هممون انسان هستیم و قصورات داریم خب هرکس ممکنه اشتباه کنه اما اشتباه رو نمیشه با خود فرد یکی درنظر گرفت یعنی اگر یکی یه اشتباهی کرد برای همیشه بگیم اون فرد آدم بد و خطاکار و ناپاکیه. اصلا شما بحث رو ازکجا به کجا کشوندید؟! و اصلا علامه کجا و امثال قالیباف و... کجا؟ میگن بدبخت کسیه که برای اثبات خودش هرکاری بکنه و بدبختتر از اون کسیه که برای اثبات کسه دیگه هرکاری بکنه. چرا بعضی چیزا و مسائل دنیایی و حب جاه و مقام و شهرت و ثروت و حتی شخص خاص چشم بعضی از ما رو کور کرده؟ دنیا و آخرتمونو به چی داریم میفروشیم؟ اگر مباحثه است میشه سالم ادامش داد اما دیگه مجادله نشه. هرکس خودش احترام خودش و عقایدش رو حفظ کنه
    سلام
    من به احترام یکی از دوستان که خواسته بود بحث رو ادامه ندید ادامه ندادم.
    مسئله اصلی اینه که وقتی من میگم تخریب قالیباف یعنی منظورم تهمت و سیاه نمایی هست نه نقد منصفانه. بهرحال از نقد گریزی نیست و همه ایراد و اشکال دارند. هم قالیباف هم جلیلی و سایر آقایون. بهتره این مسئله رو باز نکنید چون من هم مجبور میشم پاسخ بدم دوباره همون جریان قبل انتخابات ادامه پیدا میکنه و البته بی فایده هم هست. بذارید برای انتخابات اینده که البته فکر نمی کنم دیگه اقای قالیباف کاندیدا بشن. پس خیالتون راحت!!

    در مورد ایة الله مصباح هم تو این تاپیک من هر انتقادی کردم محترمانه بوده و سعی کردم انصاف رو رعایت کنم.
    شهید بهشتی معتقد بود: «تلخی کلام صادقانه از شیرینی سخن منافقانه گواراتر است»
    ویرایش توسط hejran8 : 08-07-2013 در ساعت 11:08

  5. #84
    حرفه ای ghanbar آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    نوشته ها
    866
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط مجید نمایش پست ها
    داش قنبر عزیز. شما تاج سر مایی

    برادر یه مقایسه ای بین ضعفهایی که حضرت آقا برشمردند و نسبت هایی که حلقه شاگردان مصباح به دولت دادند بکن. میبینی که هیچ سنخیتی با هم نداره.

    اتفاقا من خیلی مایلم روی این موضوع با هم بحث کنیم. حضرت آقا بطور مستقیم و غیر مستقیم جواب بسیاری از نسبتهای تخریب آمیز حلقه مصباح رو در این چند ساله دادند و نشون دادند که تفکر اونها بسیار بسیار با مواضع ولایت فقیه در تضاده.

    سلام داداش!
    پس شما این نتیجه رو قبول داری که این سرخوردگی و اختلاف در بین علاقه مندان به رئیس جمهور بخاطر پافشاری حاج محمود روی اسفندیار رحیم مشایی هست! ولی منتقد نوع نقد جریان جبهه پایداری هستی؟ منم منتقد این نوع نقد هستم!
    اما در نگاه کلی برای اینکه نوع نقد جبهه پایداری بررسی بشه بنظرم خیلی خوبه که عملکرد نماینده های پایداری توی مجلس رو نسبت به دولت بررسی کنیم! تمام نقد جبهه پایداری نسبت به احمدی نژاد بخاطر حضور اطرافیانی مثل مشایی کنار اوست! اما الحق و الانصاف که در مجلس اون طیف از نمایندگانی که پشت احمدی نژاد رو بعنوان یه قانونگذار دارند و سعی میکنند از نقاط قوت احمدی نژاد حداکثر استفاده رو بکنند همین نماینده های پایداری هستند!

    اما در مورد نسبتهای رمالی و دروغ گویی و ... بنده هم با شما هم عقیده ام! یادم هست اولین نفری که این نسبت ها رو به احمدی نژاد داد میرحسین موسوی بود که آقا با نارضایتی فرمودند که به چه مجوزی به رئیس جمهور کشور نسبت دروغگویی و ... میدهند!

    شما چرا از این طرف به قضیه نگاه نمیکنید؟ جمعی از دوستان و دشمنان دور هم جمع شده و یکصدا دارند دولت را تخریب میکنند. این وسط وظیفه آقا چیست؟ آیا نباید بگوید که همه دارند بی انصافی میکنند علیه دولت؟ آیا نباید از تنها دولتی که به فرموده ایشان قصد ایجاد حاکمیت دوگانه ندارد حمایت کنند؟ چه کسی به حلقه مصباح اجازه داده تا فراتر از رهبری به تخریب و نقد دولت ببردازد؟ اگر واقعا اعتراف دارید که سیره سیاسی آقا تقویت دولت بوده بس چرا آقایان ولایتمدار که ادعای ولایتمداریشان گوش فلک را کر کرده است سیره رهبری را دنبال نمیکنند؟
    من موظیفه ام رو همین تحلیلی میدونم که بهتون ارائه دادم!

    حضرت آقا نقاط قوت رو هیچ نادیده نمیگرن اما در مورد ضعف ها و کاستی ها چشم پوشی میکنند و یا بنابرمصلحتی بیان نمیکنند! این طریقی هست که در طول این سی سال از امام و آقا من سراغ دارم! (و این شیوه و منهاج ائمه علیهم السلام نیز هست!)
    دولت نهم و دهم نسبت به دولت های قبل مسلما نقاط قوت بیشتری داشته و نزدیک تر به نقطه ی مطلوب بوده است! اما بازهم طریقه ی بالا از طرف حضرت آقا نسبت به دولت لحاظ شده! و همانطور از ما هم انتظار میره به این شیوه عمل کنیم!
    در آخر اینکه در یک نگاه حداقلی اگر تخریب احمدی نژاد به خاطر حلقه ی اطرافش (مشایی و ...) جایز نیست تخریب علامه مصباح هم بخاطر عده ای که در حلقه ی اطراف ایشان هستند و عملکرد نادرستی دارند جایز نیست! هرچند اون ضربه رو که حلقه ی اطراف رئیس جمهور زدند موجب سرخوردگی و اختلاف میان علاقه مندان به رئیس جمهور شد! (به استناد نامه حضرت آقا درباره ی معاون اولی مشایی)
    نگاه حداکثری اش بماند ...

    چاکریم!


    امام خامنه ای :
    اگر در مقطع فعلی دستگاه دیپلماسی بتواند حضور فعال، هوشمندانه و مقتدرانه داشته باشد، جایگاه و استحکام جمهوری اسلامی در چندین ده سال آینده و در نظم جدید جهانی به عنوان جایگاهی برجسته تثبیت می شود وگرنه، در جهان پیش رو، از موقعیت لازم برخوردار نخواهیم بود
    ...
    این کار (تعمل با آمریکا) ما را در افکار عمومی ملتها و دولتها به تذبذب متهم می کند و غربی ها با تبلیغات عظیم خودشان، جمهوری اسلامی را دچار انفعال و دو گانگی جلوه می دهند.
    بیست و دوم مردادماه

  6. #85
    حق آب و گل داره مجید آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    محل سکونت
    روی زمین خدا
    نوشته ها
    1,182
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط ghanbar نمایش پست ها
    سلام داداش!
    پس شما این نتیجه رو قبول داری که این سرخوردگی و اختلاف در بین علاقه مندان به رئیس جمهور بخاطر پافشاری حاج محمود روی اسفندیار رحیم مشایی هست! ولی منتقد نوع نقد جریان جبهه پایداری هستی؟ منم منتقد این نوع نقد هستم!
    اما در نگاه کلی برای اینکه نوع نقد جبهه پایداری بررسی بشه بنظرم خیلی خوبه که عملکرد نماینده های پایداری توی مجلس رو نسبت به دولت بررسی کنیم! تمام نقد جبهه پایداری نسبت به احمدی نژاد بخاطر حضور اطرافیانی مثل مشایی کنار اوست! اما الحق و الانصاف که در مجلس اون طیف از نمایندگانی که پشت احمدی نژاد رو بعنوان یه قانونگذار دارند و سعی میکنند از نقاط قوت احمدی نژاد حداکثر استفاده رو بکنند همین نماینده های پایداری هستند!

    اما در مورد نسبتهای رمالی و دروغ گویی و ... بنده هم با شما هم عقیده ام! یادم هست اولین نفری که این نسبت ها رو به احمدی نژاد داد میرحسین موسوی بود که آقا با نارضایتی فرمودند که به چه مجوزی به رئیس جمهور کشور نسبت دروغگویی و ... میدهند!



    من موظیفه ام رو همین تحلیلی میدونم که بهتون ارائه دادم!

    حضرت آقا نقاط قوت رو هیچ نادیده نمیگرن اما در مورد ضعف ها و کاستی ها چشم پوشی میکنند و یا بنابرمصلحتی بیان نمیکنند! این طریقی هست که در طول این سی سال از امام و آقا من سراغ دارم! (و این شیوه و منهاج ائمه علیهم السلام نیز هست!)
    دولت نهم و دهم نسبت به دولت های قبل مسلما نقاط قوت بیشتری داشته و نزدیک تر به نقطه ی مطلوب بوده است! اما بازهم طریقه ی بالا از طرف حضرت آقا نسبت به دولت لحاظ شده! و همانطور از ما هم انتظار میره به این شیوه عمل کنیم!
    در آخر اینکه در یک نگاه حداقلی اگر تخریب احمدی نژاد به خاطر حلقه ی اطرافش (مشایی و ...) جایز نیست تخریب علامه مصباح هم بخاطر عده ای که در حلقه ی اطراف ایشان هستند و عملکرد نادرستی دارند جایز نیست! هرچند اون ضربه رو که حلقه ی اطراف رئیس جمهور زدند موجب سرخوردگی و اختلاف میان علاقه مندان به رئیس جمهور شد! (به استناد نامه حضرت آقا درباره ی معاون اولی مشایی)
    نگاه حداکثری اش بماند ...

    چاکریم!
    سلام علیکم

    شما مثل اینکه منظور بنده رو کامل متوجه نشدی.

    من اصلا قبول ندارم که جبهه پایداری و حلقه موسسه امام خمینی به ریاست آیت الله مصباح چیزی به اسم نقد به احمدی نژاد و دولت گفته باشند. در پست های قبلی هم از شما سوال پرسیدم. اینها هیچکدومش شاخصه های نقد رو ندارند. نقد یعنی نقد حضرت آقا. مثل اینکه فرمودند چرا وعده ای میدهید که ممکن است نتوانید عملی کنید؟ یا اینکه اگر عملی نشد چرا نمیگویید ما تلاش کردیم و نشد... یا چرا اطلاع رسانی از خدمات دولت ضعیف است... یا چرا روی ایران بعد از اسلام تبلیغ و پافشاری نمیکنید؟ و ....

    اما خزعبلاتی مانند جن گیری و رمالی و سحر و جادو و مرتاض بودن و جاسوس بودن و فراماسونر بودن و ... که توسط حلقه شاگردان و شخص آیت الله مصباح به دولت نسبت داده شد... آیا اسم آنرا میتوان نقد گذاشت؟؟

    من فکر میکنم اول از همه باید بررسی کنیم که مطالبی که پایداری به دولت نسبت داد اسمش نقد هست یا نه؟ اگر نه اسمش چیست؟ آیا اسمش تخریب نیست؟

    بله من قبول دارم که شخص اسفندیار رحیم مشایی باعث دودستگی و سرخوردگی شد. اما سوال اینجاست که آیا باید حب و بغض های شخصی نسبت به یک نفر باعث بشه که ما نسبت انحراف و رمالی و سحر و جادو به او بدهیم و کمر به تخریب وی ببندیم؟

    مگر هر کس از فردی در دولت خوشش نیامد دلیل می شود که احمدی نژاد را بکوبد و او را تخریب کند؟ مثلا من از پور محمدی که در دولت نهم بود خوشم نمی آمد. آیا باید دولت را تخریب میکردم؟

    اینجاست که بچه بازی جبهه پایداری به رخ کشیده میشه. دقیقا مثل بازی بین بچه ها که دعواشون میشه چرا فلانی رو هم بازی دادی و اگه فلانی باشه من قهرم و بازی نمیکنم.... جبهه پایداری هم خلاصه حرفشون اینه که چرا مشایی رو بازی دادی و حالا که اونو بازی دادی ما قهریم

    میبینی چقدر عمق انتقادات پایداری بچه بازیه؟ واقعا نقد درست و حسابی ای داشتن اینها به احمدی نژاد و دولت؟ یا اینکه فقط تخریب کردند؟

    یاعلی التماس دعا
    :18:[برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]:18:

    برای عضویت درخواست دهید...

    اين فضاى بى بند و بارى در حرف زدن، در اظهارات عليه دولت، عليه كسى‌ به خاطر اغراض، اينها چيزهائى نيست كه خداى متعال از اينها به‌آسانى بگذرد...بله اينجورى است. بعضى از ظلمها، بعضى از كارها هست كه نتيجه و اثر آن دامن همه، نه فقط دامن آن ظالم را ميگيرد...

    امام خامنه ای

  7. #86
    کاربر کهنه کار golenarges آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    13,591
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط ghanbar نمایش پست ها

    اما در مورد نسبتهای رمالی و دروغ گویی و ... بنده هم با شما هم عقیده ام! یادم هست اولین نفری که این نسبت ها رو به احمدی نژاد داد میرحسین موسوی بود که آقا با نارضایتی فرمودند که به چه مجوزی به رئیس جمهور کشور نسبت دروغگویی و ... میدهند!
    سلام برادر

    ااز اين مطالب در اطراف دولت خيلي فراوانه و حتي خودشون هم اعتراف كردند كه صندلي خالي و سر سفره پيشدستي و قاشق و چنگال هم بوده
    بماند



    حضرت آقا نقاط قوت رو هیچ نادیده نمیگرن اما در مورد ضعف ها و کاستی ها چشم پوشی میکنند و یا بنابرمصلحتی بیان نمیکنند! این طریقی هست که در طول این سی سال از امام و آقا من سراغ دارم! (و این شیوه و منهاج ائمه علیهم السلام نیز هست!)
    دولت نهم و دهم نسبت به دولت های قبل مسلما نقاط قوت بیشتری داشته و نزدیک تر به نقطه ی مطلوب بوده است! اما بازهم طریقه ی بالا از طرف حضرت آقا نسبت به دولت لحاظ شده! و همانطور از ما هم انتظار میره به این شیوه عمل کنیم!
    در آخر اینکه در یک نگاه حداقلی اگر تخریب احمدی نژاد به خاطر حلقه ی اطرافش (مشایی و ...) جایز نیست تخریب علامه مصباح هم بخاطر عده ای که در حلقه ی اطراف ایشان هستند و عملکرد نادرستی دارند جایز نیست! هرچند اون ضربه رو که حلقه ی اطراف رئیس جمهور زدند موجب سرخوردگی و اختلاف میان علاقه مندان به رئیس جمهور شد! (به استناد نامه حضرت آقا درباره ی معاون اولی مشایی)
    نگاه حداکثری اش بماند ...
    برادر گرامي ما چند ساله اين مطلب رو ميگيم اما بعضي از آقايان بعدش دوباره اگر و اما مي‌آورند و بحث رو يه جوري به طرف ديگه منحرف ميكنند
    شما مطلب رو كامل بيان فرموديد
    آقا خيلي از حرفها رو نميزنند
    مگر خاتمي اون حرفهايي كه در مورد قابل استناد نبودن قرآن زد آقا حرفي زدند
    بعضي از برادران توقع دارند كه آقا تمام وقتشون رو بزارن براي تاييد و انتقاد لحظه به لحظه زندگي سياستمداران
    و در تاييد مطلب آخر هم اينكه بعضي ها فكر ميكنن چونكه از احمدي نژاد نقد ميشه و ايراداش گفته ميشه اونها هم حق دارن ديگران رو تخريب كنند
    درصورتي كه آيت الله مصباح به اين دليل انتقاد ميكنن كه احمدي نژاد افراد انحرافي اطراف خودش رو خط قرمز خودش قرار ميده
    اما آقاي مصباح هيچكدوم از اطرافيان خودش رو خط قرمز قرار نداده كه شما بخاطر ديگرون ايشون رو ميكوبيد.
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]


    {محتواي مخفي}

  8. #87
    کاربر کهنه کار golenarges آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    13,591
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    با سلام مجدد
    جالب است با كمي جستجو در اينترنت در مورد مدارج علمي اشخاصي مثل احمدي نژاد و آيت الله مصباح متوجه ميشويم كه دوستان عزيز ما چه كسي را با چه كسي مقايسه ميكنند؟
    هرچه فكر كردم كه مثالي بزنم نتوانستم
    براي پي بردن به عمق كينه و دشمني افرادي كه ايشان را تخريب ميكنند كافي است يه مدارج علمي و عرفاني و سخنراني ها و هزاران مطلب ديگه كه الحمدلله فراوان هم هست در مورد ايشان ببينيم و البته در مورد احمدي نژاد هم جستجو كنيم
    همانند اقيانوسي را با سطل آبي قياس كردن است

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]


    {محتواي مخفي}

  9. #88
    !Challenge Everything mahdishata آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    اخر الزمان
    نوشته ها
    7,642
    تشکر
    0
    تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

    پیش فرض

    سلام
    نوع روند بحث چرته و مصداقی!با عرض معذرت البته :دی
    اصولی نیست.یک بار درخواست کردم دوباره به همون مدار برگشت.همه دوستان دوستدار انقلاب و نظام و سرباز ولایت هستند.به قصد مچ گیری نقد نکنید و اولیت ها رو بریزید روی دایره.
    Give GOD your skull



    اگر کوهها از جای کنده شود، تو جای خویش بدار! دندانها را بر هم فشار و کاسه سرت را به خدا عاریت بسپار! پای در زمین کوب و چشم بر کرانه سپاه نِه و بیم بر خود راه مده! و بدان که پیروزی از سوی خداست


    امیر المومنین علی علیه السلام خطاب به محمد حنفیه

    {محتواي مخفي}


    cpu: core i5 3470 up to 3.60 GHz 6M Cache
    mainboard:ASUS P8H77-V LE
    ram: 1*8 kingstone
    hdd:500 seagate+ 1tra western green+3tra seagate
    power:535 green
    خدا با ماست!

  10. #89
    حق آب و گل داره مجید آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    محل سکونت
    روی زمین خدا
    نوشته ها
    1,182
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    ما هم داریم اولویت ها رو میریزیم رو دایره و سوالات اساسی مطرح میکنیم اما بعضی از دوستان به سبک و سیاق کیهان و شریعتمداری قصد مچ گیری و مطرح کردن موارد و مصداقهای جزیی هستند و بعد هم میخوان عالم و آدم رو به فراماسون بودن و ... متهم کنند.

    یکی نیست بگه خود شریعتمداری هم دیگه حرفاش تو جامعه اقبالی بهش نمیشه چه برسه به شماها که حرفای اونو بلغور میکنید

    من چندتا سوال اساسی مطرح کردم ولی هیچکس جوابی بهش نداد. بجای جواب دادن یا متهمم کردند به انحراف از بحث یا رفتن خودشون رو پشت سوابق و تعریف های ۱۲ سال پیش رهبری از یک فرد قایم کردن
    :18:[برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]:18:

    برای عضویت درخواست دهید...

    اين فضاى بى بند و بارى در حرف زدن، در اظهارات عليه دولت، عليه كسى‌ به خاطر اغراض، اينها چيزهائى نيست كه خداى متعال از اينها به‌آسانى بگذرد...بله اينجورى است. بعضى از ظلمها، بعضى از كارها هست كه نتيجه و اثر آن دامن همه، نه فقط دامن آن ظالم را ميگيرد...

    امام خامنه ای

  11. #90
    مدیر بازنشسته Hamid آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    محل سکونت
    تهران. پلاک 5
    نوشته ها
    2,061
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    Lightbulb ائتلاف چپ، راست، کارگزار و خدمتگزار علیه یک جریان انقلابی!

    ائتلاف چپ، راست، کارگزار و خدمتگزار علیه یک جریان انقلابی!


    شریعتی؛ بهانه حمله به جریان انقلابی/توسل حامیان شهردارتهران، به شیوه انحرافی‌ها، هاشمی و اصلاح‌طلبان برای تخریب علامه مصباح یزدی

    گروه سیاسی: رسانه‎های حامی شهردار تهران، در ادامه روند تخریب شخصیت آیت الله مصباح یزدی، پس از مشخص شدن ناکامی قالیباف در این انتخابات، این بار به استفاده از شیوه حامیان هاشمی رفسنجانی برای تخریب این عالم بزرگوار روی آورده و به صورت هماهنگ و همزمان اقدام به انتشار سخنانی تقطیع شده از شهید بهشتی درباره آیت الله مصباح یزدی کردند.
    به گزارش رجانیوز، این در حالی است که در قسمت های حذف شده همین سخنرانی، شهید آیت‌الله بهشتی از دوستی نزدیک خود با آیت‌الله مصباح یزدی سخن می گوید و بعد از آن نیز از کسانی که می‌خواهند اختلاف برداشت های جزیی را به عنوان شکاف و اختلاف عمیق این دو بزرگوار تبلیغ کنند، به شدت انتقاد می‌نماید

    .

    اما آنچه بیش از محتوای موجود در این متن جالب توجه است، روی آوردن رسانه های حامی شهردار تهران به شیوه هایی برای تخریب آیت الله مصباح یزدی است که پیش از این بارها از سوی رسانه ها و سایت های نزدیک به هاشمی رفسنجانی برای تخریب این بزرگوار به کار گرفته شده است.
    این ماجرا زمانی جالب تر می شود که بدانیم علاوه بر جریان رسانه‏ای شهرداری تهران، هاشمی رفسنجانی و اصلاح طلبان، برخی از وابستگان به جریان انحرافی نیز دقیقا با پرداختن به ماجرای نحوه تعامل علامه مصباح یزدی و دکتر شریعتی در مقام تخریب و تخطئه این عالم بزرگورا برآمده بودند. این در حالی است که این رسانه ها از تعابیر کاملا مشابهی که بیشتر ساخته و پرداخته جریان رسانه ای هاشمی رفسنجانی است برای خطاب قرار دادن جریانات اصلی انقلابی استفاده می کنند.



    نکته جالب توجه در این میان، ائتلاف نانوشته این جریانات به ظاهر متضاد در عرصه سیاسی برای تقابل با جریان فکری، سیاسی و اعتقادی متاثر از علامه مصباح یزدی است که موضوعی قابل بحث و تدقیق است
    با وجود اینکه رجانیوز پیش از این و در جریان حمله جریان انحرافی از همین محمل به علامه مصباح یزدی در سلسله مطالبی مفصل به بررسی نحوه تعامل این بزرگوار با جریان فکری مرحوم شریعتی پرداخته بود، اما به نظر می رسد در شرایط کنونی بازنشر این مطالب خالی از لطف نباشد. چنانکه در این گزارشات با استناد به اقوال و نظرات بزرگان حوزه درباره دکتر شریعتی، نحوه تعامل علامه بزرگوار مصباح یزدی با این جریان فکری، تعاملی معقول، عالمانه دوراندیشانه و البته محکم ارزیابی شده است.
    هر چند گذر زمان و ظهور نتایج ترویج جریان فکری مذکور در میان بخشی از بدنه دانشجویی دهه پنجاه نیز خود را در دهه هشتاد نشان داده و جهت گیری صحیح علامه مصباح یزدی در تقابل با این جریان فکری را تایید کرد، به نحوی که از دل سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی به عنوان یکی از محمل‏های اصلی ترویج این خط فکری، نظریاتی صادر شد که از یک سو منجر به صدور حکم ارتداد برای دبیر کل این سازمان به اتهام تمسخر تقلید در فقه شیعه و از سوی دیگر صدور حکم عدم مشروعیت کل سازمان مذکور از سوی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم شده بود. و این نتایج با صرف نظر از ترورهای گروه فرقان از جمله ترور شهید مطهری و ترورهای سازمان مجاهدین خلق از جمله ترور شهید بزرگوار آیت الله بهشتی و 72 یار مظلوم ایشان بر همین محمل بوده است.


    ماجرای انتقاد علامه مصباح یزدی از شریعتی چه بود!؟
    همانگونه که رجانیوز [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] اشاره کرده بود، ماجرا به انتقادات گسترده ای که حول محور سخنرانی های شریعتی شکل گرفت، مربوط می شود. آن زمان دامنه انتقادات به شریعتی و نیز حمایت ها از او به مدرسه حقانی هم کشیده شد. مدرسه حقانی با پیشنهاد شهید بهشتی و زیر نظر آیت‌الله گلپایگانی تأسیس شده بود و آیت‌الله مصباح یزدی هم از اساتید بنام این مدرسه و از اعضای هیئت مدیره آن به‌شمار می رفت.
    در فضای آن روز، اظهارنظرهای موافقان و مخالفان شریعتی کوچه و بازار شهر را هم پر کرده بود و در میان چهره های مطرح و شخصیت ها هم واکنش هایی جدی وجود داشت. علامه طباطبایی، شهید مطهری، شهید بهشتی، شهید صدر، شهید مفتح و آیت‌الله مصباح از منتقدین شریعتی و اندیشه او به شمار می آمدند. آنها معتقد بودند آنچه شریعتی با عنوان اسلام شناسی معرفی می کند، بازشناسی خامی است که ضررهایی را برای مشی درست دینی به همراه دارد.
    البته در این میان، بعضا اختلاف نظرهایی هم میان منتقدان شریعتی به وجود می آمد. برخی، انتقاداتِ برخی دیگر را نمی پذیرفتند و بعضاً مباحثه ای علمی درمی گرفت. در این فضا بود که افرادی با جار و جنجال و برخورد متعصبانه کوشیدند تا اختلاف نظرهای اینگونه را به شکافی عمیق میان بزرگان تعبیر و از آن تصویر یک دعوای تمام عیار ارائه کنند. این فضا در مدرسه حقانی هم وجود داشت. طلاب مدرسه گاهی با عنوان حمایت و یا انتقاد از شریعتی و گاهی با عنوان حمایت از شهید بهشتی یا آیت‌الله مصباح به بحث می‌پرداختند.
    این فضای مدرسه حقانی بود که آیت‌الله بهشتی را به واکنش واداشت تا ضمن تأکید بر همان بحث علمی، برخورد برخی طلاب مدرسه را به نقد بکشد. شهید بهشتی ضمن طرح این سوال که "چرا باید مسئله ای كه لااقل میان من و جناب آقای مصباح به صورت دو برداشت قابل طرح است، به این شكل درآید؟" از کسانی که در دو سویه میدان حاضر نبودند، حقیقت را بپذیرند و نیز کسانی که می کوشیدند تا از کاه، کوه بسازند، انتقاد کرد و آنان را یک مشت لجوج، پرخاشگر بی جا، متعصب و ولنگار توصیف کرد.
    شهید بهشتی برای آنکه برخی مغرضانه یا ناخواسته در فهم سخنان او دچار اشتباه نشوند، تأکید کرد: «بحث من در اینجا، بحث جناب آقای مصباح نیست. بحث من در اینجا با شما طلاب است.» او همچنین از بحث های دوستانه خود با آیت‌الله مصباح سخن گفت: «چون ما با ایشان دوستی هستیم که با هم صریح حرف می زنیم. همین حالا هم همین طور است. همین حالا هستم. دارم حرف می زنم، حرفی است که دوست با دوست می زند.»
    دوستی شهید آیت‌الله بهشتی و آیت‌الله مصباح و همکاری های این دو سابقه ای دیرینه دارد. متن نامه های شهید بهشتی به آیت‌الله مصباح از هامبورگ و نیز تأکیدات مکرر او طی آن سال ها از این رابطه حکایت دارد. شهید بهشتی گاهی در نامه‌ها از آیت‌الله مصباح یزدی با عنوان "دانشمند" یاد می کند و گاهی او را "دوست عزیز" لقب می دهد. در یکی از نامه ها آمده است: «دوست عزیز! سلام بر شما و بر دوستان و رفقای یک‌دل... خیلی زودتر از این می خواستم برای شما نامه بنویسم، ولی در پی ساعت دِنجی بودم که بتوانم با آقای مصباح که "مصباحِ دوستان" است، با فکری فارغ گفتگو کنم و از اینگونه ساعت ها در این مدت کم بهره برده ام.»
    علامه مصباح خود در این باره می گوید :
    بنده بیش از چهل سال با مرحوم شهید آیت الله بهشتی ارتباط دوستانه خیلی بالاتر از حد دوستی متعارف داشتم و زمانیکه ایشان به هامبورگ رفتند باز مکاتبات و مراسلات ما ادامه داشت. دستخط های شهید بهشتی از هامبورگ الان محفوظ است این روابط گرم تا شهادت ایشان باقی ماند. همان سال های اول انقلاب هم در روزنامه ها آمد که مرحوم دکتر بهشتی می فرماید: من فلانی را دوست دارم و از اینطور آدم ها خوشم می آید.
    آیت الله مصباح همچنین درباره اختلاف علمی با شهیدبهشتی درباره دکتر شریعتی می گوید:
    ... در طول این مدت، کمتر مسئله ای بود که ما اختلاف نظر داشته باشیم. شاید مثلا بر سر یک مسئله فلسفی یک وقت عرض کردم اختلاف نظری داشتیم که به حل نهایی نرسید و عیبی هم ندارد چون طبع مسائل فلسفی و نظری همین است. منتهی آقایانی که امروز پاسخی برای عرایض ما ندارند و مرحوم بهشتی را هم معلوم نیست خیلی قبول داشته باشند روی یک مسئله ای مانور می دهند مربوط به اختلاف برداشت بنده و ایشان از یک نوشته ای که به نظر من می رسید که لازمه آن نوشته انکار خاتمیت است و چند نفر از شاگران مشترک من و شهید بهشتی خدمت ایشان رفته و نظر خواسته بودند. ایشان فرموده بود که من یقین ندارم که نیت آن نویسنده چنین مطلبی باشد. آیا مرادتان از اختلاف نظر بنده و ایشان همین است؟ کسانی که ایشان و بنده را از نزدیک می شناسند می دانند یکی از صمیمانه ترین دوستی ها را ما دو نفر داشتیم.


    بعد از شهادت شهید بهشتی هم حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در گفت‌وگویی با روزنامه جمهوری اسلامی در خصوص رابطه شهید بهشتی و آیت‌الله مصباح بیان کردند: «ایشان (شهید بهشتی) خیلی از آقای مصباح خوشش می آمد و تصریح می کرد که من از این آقای مصباح و امثال او خوشم می آید. از آدم های آرام و ملایم و تودار خوشش می آمد.»
    در واقع اين سایت خبری در اقدامی غیر حرفه ای کوشیده است تا با تحریف معنایی سخنان شهید بهشتی، شخصیتی متعصب، لجوج و پرخاشگر معرفی کند، از نگاه این بزرگوار دوستی نزدیک و شخصیتی آرام ، ملایم و تودار بوده است. سوالی که وجود دارد این است که آیا فضاسازی هایی از این دست مصداق واقعی همان انتقادات شهید بهشتی نیست؟
    شهید بهشتی و آیت‌الله مصباح یزدی در دبیرستان دین و دانش، هیئت های مؤتلفه، کارگروه تحقیقی درباره حکومت اسلامی و نیز در مدرسه حقانی همکاری نزدیکی با هم داشتند. در خصوص شریعتی البته بعضا اختلاف برداشت های میان شهید بهشتی، شهید مفتح و شهید صدر از یک سو و علامه طباطبایی، شهید مطهری و آیت‌الله مصباح یزدی از سوی دیگر وجود داشت. به طور کاملا طبیعی برخی انتقادات شهید مطهری و آیت‌الله مصباح از شریعتی را شهید بهشتی قبول نداشت و بعضاً درصدد پاسخ به آنها برمی آمد و بحثی علمی در می گرفت.
    شهید بهشتی در عین حال به کسانی که در مقابل انتقادات منطقی آیت‌الله مصباح موضع می گرفتند هم واکنش نشان می داد و می گفت: «مگر همین شما دوستان نبودید که من در اولین یا دومین دیدار به شما انتقاد کردم و گفتم چرا در برابر انتقاد منطقی جناب آقای مصباح از کارهای دکتر شریعتی، حساسیت بی‌جا نشان می دهید؟ مگر یادتان رفته؟»
    شهید بهشتی البته چون برخی دیگران، منتقد شریعتی بود. او تأکید می کرد: «من مکرر گفته ام دکتر شریعتی بیش از آنکه یک اندیشمند باشد، شاعر است؛ روی قریحه حرف می زند، روی سینه حرف می زند، و این بزرگ‌ترین انحراف و خطای اوست.» آیت‌الله بهشتی با اشاره به سخنان شریعتی تصریح می کرد: «در این بازشناسی خامی های فراوانی دارد و کار تحقیقی مستندش از کار قریحه‌ای و ذوقی اش بسیار کمتر است. من می دانم که او در این برداشت های سلیقه ای و ذوقی که می تواند با خطاها و اشتباهات و انحرافات همراه باشد، ضررها هم زده و یا می زند.»
    شهید بهشتی البته معتقد بود شریعتی سودهایی هم برای انقلاب و اسلام داشته است و نباید او را کاملاً نفی کرد. علامه طباطبایی، شهید مطهری و آیت‌الله مصباح یزدی اما معتقد بودند آسیبی که شریعتی در آن برهه به اسلام می زند، قابل جبران نیست. عباراتی که شهید مطهری برای شریعتی در آن برهه تاریخی به کار می برد، گاه به تندی می گراید، در حالی که آیت‌الله مصباح حاضر به مناظره با شریعتی می شود، علامه طباطبایی حتی شریعتی را به حضور هم نمی پذیرد.
    این همه در حالی بود که امام هم موضعی منفی نسبت به شریعتی داشت. وقتی سید حمید روحانی از امام درخصوص علت عدم استفاده از واژه "مرحوم" برای دکتر شریعتی در یکی از نامه هایشان سوال کرد و خطاب به امام گفت: "خوب بود اقلا یک کلمه مرحومی شما می نوشتید، اینکه تأییدی نمی شود"، امام فرمودند: «اگر او را مُسلِم می دانستم، می نوشتم!»
    علی مطهری هم با ذکر خاطره ای این موضع امام در مورد شریعتی را تأیید می کند. او می گوید: «پدرم در منزل درباره مسائل اجتماعی و سیاسی و گروه ها و افراد مخالف خود صحبت نمی کردند، مگر اینکه سوال می کردیم. در این صورت هم به‌طور مختصر جواب می دادند. مثلا در باب مسئله دکتر شریعتی یک روز از ایشان در منزل سوال کردم نظر امام درباره دکتر شریعتی چیست؟ فرمودند نظر امام از نظر من تندتر است.»
    در واقع علامه طباطبایی، شهید مطهری و آیت‌الله مصباح در آن دوره زمانی، قضاوتی مشترک درخصوص شریعتی داشتند. قضاوتی که با نگاه امام هم نزدیکی زیادی داشت. البته اختلاف نظرهایی هم بین برخی انقلابیون درخصوص نحوه مواجهه با شریعتی وجود داشت که شهید بهشتی همان زمان نسبت به سوء استفاده از این اختلاف نظرها هشدار می‌داد.
    با این حال، وقتی عرصه رسانه به جای انعکاس حقایق به سیاسی کاری آلوده می شود و به بهانه تخریب آیت‌الله مصباح، سخنان شهید آیت‌الله بهشتی تحریف می شود و دستاوردهای علمی و عملی و شاگردان استاد انکار می شود، آن گاه دیگر انتظار صداقت از آن رسانه بیهوده است.
    شاید مرور دوباره سخنان رهبر انقلاب در مورد آیت‌الله مصباح یزدی برای آنکه دریابیم در کدام جبهه قرار گرفته ایم، خالی از لطف نباشد: «این هجوم تبلیغاتی را که به شخصیت های برجسته، به انسان های والا و با اخلاق برجسته می کنند، اینها همه اش نشان دهنده اهداف و نیات دشمن است. یک نفر مثل جناب آقای مصباح که حقیقتا این شخصیت عزیز جزو شخصیت هایی است که همه دلسوزان اسلام و معارف اسلامی از اعماق دل بایستی قدردان و سپاسگزار این مرد عزیز باشند، مورد هجوم تبلیغاتی قرار می گیرند... حرف رسا و نافذ، منطق قوی و مستحکم هر جایی که باشد، آنجا را دشمن زود تشخیص می دهد، چون حسابگر است. دشمن آنجا را خوب می شناسد و به مقابله اش می آید. با مرحوم شهید مطهری هم همین جوری برخورد کردند.»
    رهبر معظم انقلاب در جریان سفر سال 89 به شهر قم نیز جملات قابل تاملی درباره موسسه پژوهشی امام خمینی که تحت نظر علامه مصباح و با شیوه تربیتی وی اداره می شود بیان کردند.
    حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در این دیدار با ابراز خرسندی فراوان از تلاشهای عمیق مؤسسه آموزشی - پژوهشی امام خمینی افزودند: این مؤسسه خوب، جامع و كامل می تواند از لحاظ تلاش پیگیر، خستگی ناپذیر، خالصانه و عالمانه الگویی برای حوزه باشد.
    ایشان با تجلیل از فضل و اخلاص و تقوای آیت الله مصباح یزدی وجود این كمالات را در مدیریت یك موسسه موجب افزایش بركات الهی خواندند و افزودند: خدمات و تلاشهای این مؤسسه، به شكل صحیح اطلاع رسانی شود.
    هر چند پاسخ های جدلی و تاریخی به اینگونه حملات رسانه ای و سیاسی، قطعا در شرایط کنونی لازم به نظر می رسد، اما مهمتر از این پاسخ ها، توجه به این نکته مهم، یعنی اشتراک نظر جریانات به ظاهر متضادی همچون هاشمی رفسنجانی، انحرافی و جریان حامی شهردار تهران، با توسل به شیوه ای مشترک برای تقابل با علامه مصباح یزدی است، نکته ای که اهمیت و میزان تاثیر و جایگاه این جریان فکری، اعتقادی و سیاسی و گلوگاه مهمی که این جریان بر آن ایستاده است را بیش از پیش تبیین کرده و ناخواسته از این حقیقت پرده بر می دارد که این جریان سیاسی - اعتقادی، یکی از مهمترین و موثرترین جریانات سیاسی در آینده کشور خواهد بود.




    مطالب مرتبط:
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]شهید مطهری در اوج انقلاب چگونه از شريعتي انتقاد کرد/ اسلام‌شناسان بزرگ در آثار دکتر چه می‌دیدند؟
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]هماهنگی عمقی و اصولی نظرات شهید بهشتی و آیت‌الله مصباح درباره اشتباهات فکری دکتر شریعتی
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]علامه مصباح چطور توانست هم عقاید انحرافی را نقد کند و هم دقیقا در راستای مشی امام برای حفظ وحدت حرکت کند؟
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] دلیلی واضح در اثبات تبعیت محض علامه از امام خمینی(ره) در قضیه دکتر شریعتی/ خاطراتی ناب از علاقه دوطرفه شهید بهشتی وآیت الله مصباح



    موفق باشین.
    92/4/22
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]- [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

صفحه 9 از 16 نخستنخست 12345678910111213141516 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. مؤمن همواره تکلیف مدار است
    توسط 5227053076 در انجمن مقالات
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 30-12-2013, 22:31
  2. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 23-02-2013, 16:35
  3. به ‎جاسبی می‎گفتند معظم له!
    توسط safaeei در انجمن اخبار سیاست داخلی ایران
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 18-02-2013, 19:34
  4. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 24-11-2012, 08:32
  5. راويان روايات علائم ظهور
    توسط hossein moradi در انجمن امام زمان عجل الله تعالی فرجه
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 27-09-2010, 22:49

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
کانال سپاه