اين يك اختلال يوني در بدن اين افراد است كه بايد كمبود يون جبران بشه.بیماری هایپرهیدروزیس یا تعریق زیاد کف دست و پا علت های نامشخص دارد، گفت: هایپرهیدروزیس به طور معمول به کف دست و پا و زیر بغل محدود می شود و ممکن است در هوای گرم تشدید شود.تعریق زیاد کف دست یا پا و ناحیه زیر بغل که در اصطلاح علمی به آن «هایپرهیدروزیس» می گویند معمولا ناشی از هیجانات روحی است و متاسفانه برخی آن را با بیماری تیروئید اشتباه می گیرند. در صورتی که در این بیماری، تنها یک ناحیه خاص از بدن دچار تعریق زیاد شده ولی در بیماری تیروئید کل بدن دچار تعریق عمومی می شود.
بیماران مبتلا به تعریق زیاد کف دست و پا ممکن است مبتلا به تعریق زیاد زیر بغل هم باشند، ولی فقط ۲۵ درصد مبتلایان به تعریق زیاد زیر بغل، مبتلا به تعریق بیش از حد کف دست و پا هستند که ممکن است بوی بدی از آن ناحیه به مشام برسد.
تعریق زیاد کف دست و پا یا ناحیه زیر بغل در برخی مواقع زمینه ارثی دارد.این بیماری زمینه های ارثی دارد که در کودکان بیشتر است و با افزایش سن بهبود پیدا می کند، اما در برخی افراد این بیماری ماندگار است.
در روش Iontophoresis که شامل عبور جریان الکتریسیته از پوست است این جریان را به غدد عرق کف دست و یا پا انتقال می دهیم. بیمار در ابتدا باید جلسات بیشتری برای درمان مراجعه کند و با بروز بهبود تعداد جلسات درمان هم کاهش پیدا می کند.
در صورتی که بیمار با روش های قبل بهبود نیابد مرحله سوم برای درمان که تزریق آمپول بوتاکس به کف دست بیمار است شروع می شود که به مدت ۶ ماه تعریق کف دست بیمار کاهش پیدا می کند. همچنین پرهزینه بودن و کاهش قدرت عضلانی در ناحیه دست بیمار از عوارض این روش محسوب می شود.