نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1

موضوع: خواص تغذیه ای چای سبز

  1. #1
    مدیر ارشد انجمنهای نورآسمان محب المهدي (عج) آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2009
    نوشته ها
    20,737
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    Post خواص تغذیه ای چای سبز


    خواص تغذیه ای چای سبز

    شادی مازندرانی ،کارشناس تغذیه

    چای سبز و چای سیاه هر دو از گیاه همیشه سبز چای تهیه می شوند و فرایند تولید آنها نیز تقریبا شبیه هم می باشد اگر برگ چای پس از چیدن بلافاصله خشک شود چای سبز تولید می شود و مرحله تخمیر در تولید چای سبز انجام نمی گیرد و همین امر باعث می گردد تا چای سبز همانند چای سیاه از رنگ مطلوبی بر خوردار نباشد ،ولی بعلت حذف مرحله تخمیر در فرایند تولید چای سبز میزان ترکیبات آنتی اکسیدان آن بیشتر از چای سیاه می باشد .اثرات آنتی اکسیدانی چای سبز مربوط به ترکیبات پلی فنلی بالاخص کاتشینها می باشند که اپی گالو کاتشین گالات egcg یکی از فراوانترین و قویترین کاتشینهای موجود در چای سبز می باشد که خاصیت آنتی اکسیدانی آن چندین برابر بیش از ویتامینهای c,a, وeشناخته شده است. تحقیقات نشان می دهد که این آنتی اکسیدان در برابر انواع سرطانها و بیماریهای قلبی و برخی بیماریهای جدی موثر می باشد.
    تحقیقات نشان می دهد که مصرف چای سبز دارای خواص و اثرات تغذیه ای و بهداشتی دیگری به شرح زیر می باشد:

    1-عامل موثری در جلو گیری از بیماریهای قلبی و عروقی است.
    2-کاهش دهنده چربی،کلسترول و قند خون می باشد.
    3-افزایش دهنده متابولیسم بدن.
    4- کاهش دهنده وزن بدن.
    5- بدلیل وجود ترکیبات فلوراید در چای در جلوگیری از پوسیدگی دندان موثر می باشد .
    6-محافظت از ضایعات پوستی می کند.
    7-اثرات ضد سرطانی و ضد توموری بالاخص پروستات ،سینه و پوست و...را دارد.
    8-اثرات مهار کنندگی بر روی رشد باکتریهای مولد اسهال دارد.
    9- چای سبز سبب تقویت حافظه شده و با مصرف آن عوارض فراموشی، مانند بیماری آلزایمر ،کمتر بروز می کند.
    10-چای سبز به عنوان یک نوشیدنی آرام بخش نیز مطرح می باشد.

    موارد احتیاط:


    1- مصرف چای سبز در دوران بارداری توصیه نمی گردد. هم چنین زنان شیرده باید توجه داشته باشند مصرف چای سبز باعث اختلال در خواب کودکان شیر خوار آنها می شود.
    2-چون چای حاوی مقدار قابل ملاحظه ای تانن است و تانن ها با املاح آهن ،کمپلکس سنگین و غیر قابل جذب تشکیل می دهند در صورتیکه پس از صرف غذا ،چای بخصوص با مقدار زیاد مصرف شود ،چنانچه غذای مصرفی املاح آهن داشته باشد ،آن را رسوب داده و مانع جذب آن می شود.البته اگر میزان چای مصرفی کم وبخصوص کم رنگ باشد( غلیظ نباشد) مصرف آن این تاثیر را ندارد.
    3-چای سبز باعث خنثی شدن اثر وارفارین می گردد .بنابراین افرادی که چای سبز ووارفارین مصرف می نمایند می بایست خون خود را مرتبا چک کنند تا اثر دارو کم نشده باشد.

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    تاریخ عضویت
    Always
    نوشته ها
    Many

     

    حرز امام جواد

     

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. خواص تغذیه ای سیر
    توسط محب المهدي (عج) در انجمن تغذیه ای ،رژیم درمانی و حرکات ورزشی
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 07-07-2013, 10:18
  2. هفت ميوه و سبزي براي زيبايي پوست
    توسط كنيزالزينب در انجمن پوست و مو
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 25-04-2013, 16:54
  3. خواص درمانی عود/ رفع افسردگی با اسطوخودوس
    توسط محبّ الزهراء در انجمن انجمن متفرقه
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 13-03-2013, 14:54
  4. به راستي دوست داشتن چه زيباست ...
    توسط خادم الخدیجه (س) در انجمن مباحث مرتبط با زندگی ، خانواده و اجتماع
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 08-01-2012, 22:34
  5. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 26-06-2011, 17:47

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
کانال سپاه