تحقیقات نشان داد زنانی که در دوران بارداری ماهی مصرف نمیکنند بیشتر در معرض اضطراب قرار دارند.
به گزارش سرویس پژوهشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)- منطقه خراسان، تحقیقات دهه 90 در دانشگاه بریستول نشان داده است بین غذاهای مصرف شده در دوران بارداری و اضطراب ارتباط وجود دارد. این تحقیقات نشان میدهد خوردن ماهی در دوران بارداری استرس را کاهش میدهد.
بیشتر زنان در دوران بارداری استرس و فشار روحی دارند، اما اضطراب زیاد و تشویش و نگرانی برای سلامتی آنان خوب نیست و ممکن است نوزادانشان ناقص یا دچار کمبود وزن باشند.
براساس آزمایشها و بررسیهای صورت گرفته 5 نوع رژیم غذایی مورد استفاده زنان در دوران بارداری وجود دارد: 1) غذاهای سالم و مقوی 2) غذاهای سنتی 3) غذاهای فرآورده شده 4) شیرینی جات 5) سبزیجات
تحقیقات نشان داده است زنانی که فرآوردههای دریایی مصرف نمیکنند 53 درصد احتمال دچار شدن به اضطراب در 32 هفته اول بارداری را دارند.
براساس این تحقیقات در هر یک از رژیم هایغذایی، کمبود ماهی عامل اصلی بوجود آمدن اضطراب و تشویش در زنان باردار است.