محققان مي گويند بزودي از شكلات، نوشابه هاي گازدار و ديگر غذاهاي مملو از قند مي توان براي تشخيص سرطان استفاده كرد. دانشمندان با رديابي چگونگي جذب قند در بدن، روشي را براي تشخيص سرطان ابداع كرده اند. بر اساس اعلام ديلي ميل، تومورهاي بدخيم نسبت به بافت هاي سالم، گلوكز بسيار بيشتري براي رشد سريع خود مصرف مي كنند. محققان دانشگاه كالج لندن با تنظيم يك دستگاه تصويربرداري «ام.آر.آي» براي بررسي جذب گلوكز، متوجه شدند كه تومورها پس از مصرف چيزي شيرين بوضوح نمايان مي شوند.
اين موفقيت، جايگزين امن تر و ساده تري نسبت به فناوري هاي استاندارد راديو اكتيو به شمار مي رود و مي تواند در عرض ۱۸ ماه در دسترس قرار گيرد. دستگاه هاي «ام.آر.آي»، دستگاه هاي معمول و عادي هستند كه هيچ عارضه جانبي براي بيمار ندارند. همچنين استفاده از اين روش جديد، روشي ايمن و ارزان قيمت است كه مي توان آن را به دفعات مكرر براي رديابي واكنش سرطان به درمان استفاده كرد. در اين مطالعه همچنين محققان متوجه شدند كه رشد سرطانزايي را مي توان بدنبال جذب گلوكز از طريق تصويربرداري «ام.آر.آي» تشخيص داد.