ادعای میهن پرستی و عِرق ملی در کنار دعوت از افراد صهیونیست برای شورای آشتی بین ایران و آمریکا!
خیلی جالبه.جناب حمید سلامذره ای برای حرفهای چنین فرد دو رو و مُذبذبی ارزش قائل نیستم. از نظر من امیراحمدی کسیه که حق و باطل رو خوب شناخته اما مثلا میخواد بگه که هنوز نفهمیده مسیر حق و باطل کدوم به کدومه و برای پناه بردن خودش به دامان باطل، توجیه بتراشه.
مادلین آلبرایت کسیه که بیشترین سهم رو در اتاقهای فکری آمریکا برای ایجاد فتنه ی 88 بازی کرد. کسیه که نقش اصلی و محوری در کشتار مسلمونها در میانمار رو داشت. چنین فردی کجا دلش به حال بهبود روابط بین ایران و آمریکا میسوزه؟ امیراحمدی مردم ایران رو تا چه حد احمق فرض کرده که با افتخار اعلام میکنه که از آلبرایت به عنوان سخنران دعوت کرده و تونسته برای ادامه همکاری با شورای خودش موافقت بگیره؟
هر کسی دوزار سواد سیاسی داشته باشه میدونه که امیراحمدی ذره ای طرف ایران نیست و فقط در خدمت منافع آمریکاست. لقب وطن فروش بسیار برازنده تر از وطن پرست هست براش. کسی که طبق ادعای خودش، آمریکا از لباس زیر تا مدرک دکتراش رو بهش داده، هیچ وقت در خدمت منافع غیر از آمریکا نخواهد بود.
شما نگاه ارزشی خودتونو اونقدر تعمیم میدید که فکر میکنید همه باید با معیارهای شما به موضوعات مورد نظرشون بپردازند.
از کی تا حالا میهن پرستها با عینک مذهب به موضوعات نگاه میکنن؟
معیار سنجش افراد باید بدور از سیاه و سفید دیدن های ما و صرفا براساس نیتهاشون و از زاویه دید خودشون باشه و نباید اعتقادات شخصیمونو در "تحلیلهای محض" و قضاوت در مورد دیگران دخیل کنیم.
ممکنه یک میهن پرست اعتقاد داشته باشه که رفع تنش با اسرائیل میتونه منجر به شکوفایی اقتصادی در ایران بشه و مثل ماهاتیرمحمد بخواد کشورش رو از تنش های سیاسی دور نگه داره و با معیارهای شما بخواد دنیا رو به آخرت ترجیه بده.
اینهم یکجور وطن پرستیه و من تناقضی در اون نمیبینم و ممکنه کسی اصلا به حکومت اسلامی اعتقاد نداشته باشه و حتی در انتخابات کشورش شرکت کنه و بخواد با راه و روش خودش از منافع کشورش دفاع کنه.
ما میهن پرستهای سکولار و حتی لائیک هم داریم که تا وقتی محارب و معاند تلقی نشن حق دارن از تمامی مزایای یک تبعه ایرانی بهره مند بشن
صرف اینکه نگاه ارزشی من و شما و حتی قوانین جمهوری اسلامی با تفکرات یک ایرانی مغایرت داشته باشه دلیلی بر نفی میهن پرستی اون نیست.
ما بیشتر باید مواظب قضاوتهامون باشیموطن پرستهایی مثل جناب شهیر شهید ثالث ظاهرا چاره ی در امان ماندن از شر اوباما رو در دست بوسی در جلسه ی خصوصی میبینند! البته تقصیری هم ندارن. دستورات از بالا و از طرف جناب امیراحمدی به ایشون میرسه.
لطفا متن ذیل رو که از شهید ثالث نقل شده مطالعه بفرمائید فکر نیکنم که یک معذرت خواهی به ایشون بدهکارید
مذبذب خطاب کردن امیراحمدی هم اتهامی است که دلیل کافی برای اثباتش ندارید و شما به عنوان مدیر ارشد یک تالار سیاسی باید روی کلمات , جمله ها وادعاهاتون بیشتر حساسیت بخرج بدید و برای بعضی از کاربران که حرفهای شعاری و خالی از محتوا میزنند, الگو باشد.[برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] امروز در خبر ها آمده بود که آقای دکتر هوشنگ امیر احمدی رسما اعلام نموده اند که قصد ورود به مبارزات انتخاباتی برای احراز مقام ریاست جمهوری در خرداد 1392 را دارند. در این ارتباط ذکر چند نکته را ضروری می دانم.
1- همکاری من با آقای دکتر امیر احمدی ظرف چند ماه گذشته عبارت بوده است از:
الف - نگارش و انتشار مقالات در نشریات آمریکائی با تمرکز بر انتقاد از سیاست های تهاجمی آمریکا بخصوص در ارتباط با تحریم ها
ب - نگارش مقالات هفتگی برای سایت شورای ایرانیان آمریکائی (انگلیسی)، که آقای دکتر امیر احمدی ریاست آنرا بر عهده دارند، با تمرکز بر نقد سیاست های آمریکا و اسرائیل و ترسیم نتایج اصرار آمریکا بر سیاست های مزبور بر اقتصاد آن کشور و جامعه بین المللی. این همکاری تنها در چارچوب حرفه ای من به عنوان آنالیست و بدون هرگونه وابستگی به شورای ایرانیان آمریکائی بوده است. همکاری مزبور که به مدت 5 ماه ادامه داشت تا اطلاع ثانوی بحالت تعلیق در آمده است.
ج - نگارش یک paper مشترک با آقای دکتر امیر احمدی با عنوان avoid repeating mistakes toward iran برای ژورنال واشنگتن کوارترلی که در دسامبر 2012 بطور آنلاین و در ژانویه 2013 در نسخه کاغذی ژورنال مزبور منتشر خواهد گردید. در این مقاله بلند ضرورت تغییر در سیاست های فعلی آمریکا در چندین محور مورد بحث قرار گرفته است.
2 - اینجانب هیچگونه ارتباطی با موضوع کاندیداتوری ایشان ندارم.
3 - با کمال احترام به آقای دکتر امیر احمدی نظرات سیاسی، اقتصادی، و اجتماعی ایشان در ارتباط با ایران مورد قبول من نیست. جزئیات امر پس از اعلام رسمی نظراتشان مورد بحث قرار خواهد گرفت.
18/ دسامبر/2012
موفق باشید