صفحه 7 از 12 نخستنخست 123456789101112 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 61 به 70 از 118

موضوع: بحث و گفتگوی آزاد: سرانجام روابط ایران و آمریکا

  1. #61
    کاربر کهنه کار golenarges آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    13,591
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض اظهارات گاردین پس از تنفیذ حکم روحانی




    مصالحه به غرب این امکان را می‌دهد که دیگر نگران بروز درگیری در خلیج فارس نباشد و ایران را به عرصه اقتصاد جهانی باز می‌گرداند.
    به گزارش فرهنگ نیوز، گاردین نوشت: انتخاب حسن روحانی که روز گذشته مراسم تنفیذش به عنوان هفتمین رئیس جمهور ایران برگزار شد، احتمالات جدیدی را ممکن می‌کند. از سال ۲۰۰۵ جهان رئیس جمهوری از ایران را به چشم دیده که لحنی تحریک‌آمیز داشته و از اینکه کشورش را در انزوا نگه دارد مسرور به نظر می‌رسید.

    یافتن راهی برای بازگرداندن ایران به مسیر اصلی جهان یکی از چالش‌های اصولی روحانی خواهد بود. با وجود آنکه نقش ریاست جمهوری در ایران محدودیت‌هایی دارد اما نقش وی در میان سیل عظیم سیاست‌های ایران در جهان پررنگ خواهد بود. دشمنان وی که مهمترین‌شان حامیان بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل و آمریکا هستند، به محدودیت‌های ریاست جمهوری با دیده حقارت می‌نگرند.

    روحانی در اظهارات عمومی پس از انتخابات، لحن آشتی‌جویانه‌تری نسبت به محمود احمدی‌نژاد، رئیس جمهور سابق ایران داشته است. وی متعهد به حرکت در مسیر شفافیت و تقویت اعتماد متقابل میان ایران و دیگر کشورها شده است.

    باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا طی مصاحبه‌ای در واکنش به این سخنان اعلام کرد «اگر ایران می‌خواهد به جامعه جهانی نشان دهد که به قوانین و پیمان‌های بین‌المللی پایبند است و به دنبال تولید سلاح هسته‌ای نیست، ما هم آماده طیف وسیعی از اقدامات هستیم.»

    این تعامل دلگرم‌کننده است اما اقدامات بیشتری لازم است تا یخ این روابط آب شود. مسائل بسیاری وجود دارد که مانع از پیگیری منافع استراتژیک مشترک میان دو کشور می‌شود، از جمله ایجاد ثبات در عراق و افغانستان، مبارزه با گروه‌های سنی شبه نظامی مانند طالبان و القاعده، کنترل قاچاق دارو از سوی افغان ها و ایجاد آرامش در سوریه.

    در طرف آمریکایی، دشمنی موجود حاصل بحران گروگان گیری ۸۰-۱۹۷۹ و مبارزات قدیمی و گاهاً خون‌بار ایران برای تضعیف منافع آمریکا در سطح جهان است. خصم ایران نیز ریشه در تاریخ دارد. یک توافق هسته‌ای با ایران تنها در شرایطی ممکن خواهد بود که غرب راهی بیابد تا به ایران نشان دهد این توافق تکرار آنچه طی چند نسل اتفاق افتاده، نخواهد بود.

    روحانی در نخستین کنفرانس مطبوعاتی خود به عنوان رئیس جمهور منتخب، سه شرط برای مذاکره با آمریکا گذاشت: «آمریکا باید به صراحت اعلام کند که هرگز در مسائل داخلی ایران دخالت نخواهد کرد... باید تمام حقوق مسلم ما را به رسمیت بشناسد... سیاست‌های یک طرفه را کنار بگذارد.»

    سه راه دیگر نیز برای بیان نگرانی که گریبان خطوط سیاسی و اجتماعی ایران را گرفته، وجود دارد: نگرانی از اینکه جهان به دنبال کنترل ایران، اعمال محدودیت بر روند رشد آن و ممانعت از دستیابی این کشور به اهداف ملی خود است.

    ایران طی قرن نوزدهم بخش قابل توجهی از قلمروی خود را در جنگ های وحشتناک از دست داد و پادشاهان فاسد هر چیز باارزشی که در کشور بود را به خارجیان فروختند. ایرانیان در نهایت به پاخاستند و قانونی اساسی را اعلام کردند اما نیروهای روسی مجلس را به توپ بستند و دیکتاتوری سلطنتی را به قدرت بازگرداندند. در سال ۱۹۰۷ بریتانیا و روسیه پیمانی را به امضا رساندند که ایران را میان آنها تقسیم می‌کرد؛ هیچ ایرانی در این مذاکرات حضور نداشت و حتی نمی‌دانست این مذاکرات در جریان هستند.

    رضا شاه پهلوی به دنبال اجرای ایده خود یعنی ساخت یک کارخانه فولاد بود اما در سال ۱۹۴۱ پس از آنکه وی شرایط را برای این اقدام فراهم کرد، نیروهای متحدین به ایران حمله کردند و این پروژه متوقف شد. یک دهه بعد محمد مصدق، نخست وزیر وقت صنعت نفت ایران را ملی کرد اما طی یک کودتا که از سوی آمریکا و بریتانیا حمایت می‌شد، برکنار شد. اخیراً نیز ایران از تشدید مجموعه تحریم‌های غرب لطمه دیده است.

    بسیاری از ایرانیان، مبارزه غرب علیه برنامه هسته‌ای کشورشان را تازه‌ترین فصل این داستان می‌دانند. هرگونه پیمانی که میان واشنگتن و تهران منعقد می‌شود باید امتیازات ایران را به شکلی در برگیرد که نگرانی‌های تاریخی و عمیق ایران را مد نظر قرار داده باشد.

    طی ۳۴ سال گذشته هرگاه ایران یک پیشنهاد آشتی‌جویانه به آمریکا ارائه کرده، واشنگتن در دستان نظامیانی بوده که تنها به جنگ یا تغییر نظام علاقه داشتند. و هر زمان که دولت واشنگتن آماده پذیرش پیشنهاد بوده، ایران در مرحله رد تقاضا بوده است. واشنگتن و ایران هنوز هم مملو از مردمی هستند که به خصومت به طرف مقابل وفادار هستند.

    لیندسی گراهام، سناتور آمریکایی پس از انتخاب روحانی در جمع حامیان انجمن اتحاد مسیحیان برای اسرائیل گفت: «اگر تا ماه‌های سپتامبر و اکتبر هیچ تغییری در ایران ایجاد نشود، من لایحه اختیار استفاده از نیروی نظامی برای جلوگیری از دستیابی ایران به بمب هسته‌ای را ارائه خواهم کرد.»

    با این حال انتخابات باعث شد یک درخواست محکم و غیرمعمول برای مذاکره شکل بگیرد. ۲۹ تن از دیپلمات‌های سابق، فرماندهان نظامی و متخصصان امنیت ملی آمریکا طی نامه به اوباما حضور روحانی را فرصت بالقوه خوبی برای از سرگیری تلاش‌های دیپلماتیک دانستند. این در حالی است که نزدیک به یک سوم اعضای مجلس نمایندگان آمریکا نیز طی نامه‌ای از اوباما خواستند که این مسئله را که آیا انتخابات فرصت خوبی برای پیشبرد روند دیپلماتیک است یا خیر را ارزیابی کند.

    حضور روحانی به خصوص در زمانی که باراک اوباما دیگر نباید نگران انتخابات دور بعدی باشد، آنچه برای سال‌ها غیرممکن به نظر می‌رسید را ممکن کرده است. مصالحه به جهان این امکان را می‌دهد که ترس از درگیری در خلیج فارس را کنار بگذارند و در عوض امیدوار به بازگشت ایران به عرصه اقتصاد جهانی، مسئولیت پذیری در خاورمیانه و حتی ایجاد ارتباط با آمریکا باشند. این امر تنها در صورتی ممکن است که دو طرف با روح تاریخ روبرو شوند.
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]


    {محتواي مخفي}

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    تاریخ عضویت
    Always
    محل سکونت
    Advertising world
    نوشته ها
    Many

     

    حرز امام جواد

     

  3. #62
    !Challenge Everything mahdishata آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    اخر الزمان
    نوشته ها
    7,642
    تشکر
    0
    تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط م.سروش نمایش پست ها
    نمیدونم شوماها همه چیو روکم کنی فرض میکنین ، قضیه شیدن صداهای متفاوته ، یه جا گفتی باید ده باره اخراج می شدی خو این یعنی چی ؟ غیره از تایید حرفای منه ؟ هم.ن نظری که در مورد شوماها دارم دادا، خودبرتر بینی ، خود حق پنداری، عادت به تک صدا بودن ، شوما دوس دارین یه حرفی بزنین ملت بریزن به بهبه و چهچه گفتن .

    این حرفایی که زدی تولید علم و اینجور مسائل خیلی حرفای قشنگیه بر منکرشم لعنت اگه کسی بگه نه ما پول نفت بدیم بخریم

    اما مسئله تو اولویتاس ، من یه سوال پرسیدم که نمیدونم چرا تایید نکردی ، پرسیدم انرژی هسته ای نمودش تو زندگی من نوعی کجاست ؟ منفعتی سراغ داری که من و امثال من لمس کرده باشیم در قبال هزینه تحریم و گرونی؟

    نکته بعدی اینکه انرژی هسته ای قدرت رو تضمین میکنه یا اقتصاد؟ آیا همه کشور های قدر انرژی هسته ای دارن ، نمیرم اون بالاها همین پایینا که قابل مقایسه باشه ، مالزی رو ببین با هیچی به کجا رسیده ؟ تایوان رو ببین

    در مورد این مطلب در مورد انقلابی بودن ، تو این 35 سال چرا نظام نتونسته کسی با این معیارای وطن پرستی و وجدان و... تربیت کنه ؟ مگه نظام اسلامی نبود ؟ الان حتما میگی احمدی نژاد ، در این صورت خودتو گول زدی اگه فک کنی احمدی نژاد منفعت طلبی نکرده و بخاطر قدرت خیلی چیزارو زیر پا نذاشته

    در مورد مطلب آخرت از کج اندیشی خودته شک نکن ، منم که دیدی به جای این عبارتای تعارفی اصل کلمه رو بکار بردم ، بنیاد گرا یا فاندامنتال ، گفتی اوانجلیست ها باید بهشون خدارو شناسوند حتما اطلاع نداری افراطی ترین قشر مسیحی اونان ، جالبه به اونا هم میگن بنیاد گرا

    خیلی جوابها از زیر دستم در میره اینم یکی از اونا!


    ....................
    در مورد چند خط اول که فک میکنم به حد کافی توضیح داده شده و شمام خودت فهمیدی قضیه چیه که تکرار نمی کنم.ولی اینکه میگی ما فکر میکنیم خودمون حق هستیم مگه شما همچین فکری رو در مورد خودت نداری؟یادمه گفتی به تکثر گرایی اعتقاد داری.پس اونی که من بهش رسیدم درسته دیگه :)

    اولویت ها اینجا و تو این فروم تعیین نمی شه.بحث انرژی هسته ایی هم نیست.البته همین انرژی هسته ایی بسیار کاربرد داره از تحقیقات کشاورزی تا تولید دارو و تولید برق و .... .اگر فکر میکنی ما به خاطر انرژی هسته ایی تحریم شدیم فقط یه متر جلوتر رو داری میبینی.سال 58 و 59 انرژی هسته ایی وجود داشت که سیم خاردار نمی فروختن؟
    حس کردن اثر انرژی هسته ایی رو نمی دونم چجوری یه ادم باید حس کنه.
    وقتی اول ابتدایی برای شما لوازم تحریر خریدن انتظار داشتن که شیش ماه بعد شما مهندس مکانیک بشی؟مگه برداشت علم مثل برداشت نفت هست که الان بفروش و پولدار بشی؟


    همین الان رشد بسیار از بخش های کشاورزی ما از همین صدقه سر انرژی هسته ای هست.فقط لازمه شما اشنایی داشته باشی تا ببینی.ان اشالله هیچ وقت دچار مشکلی نشی که لازم باشه اثر انرژی هسته ایی رو تو درمان بیماری ها حس کنی!
    انرژی هسته ایی یکی از مجموع علوم استراتژیکی هست که باید داشته باشیم.اگر می خوایم قدرتمند باشیم باید داشته باشیم.

    در مورد تربیت فرد شما دنبال کسی هستی که با نظریات خودت بخونه.وگرنه اولین مثال برای تربیت یک فرد متعهد در این سیستم امثال شهریاری ها و احمدی روشن ها هستند.کافیه بخوای ببینی.فقط شاهکارهای شهید شهریاری جای حرفای بسیاری داره.بحث خودرو سازی به باند بازی و بازی های سیاسی درون خودرو سازی ها بر میگرده.همه اینا به کنار جناب روحانی اومدن ان شاالله پراید مون میشه از لحاظ کیفیت مگان;).خودرو سازه ها هم رشد کردن ولی رشد و سیر شون لاک پشت واره.بازم میگم تا وقتی تفکرات کارگزارانی ها توی امثال خودروسازی ها یکه تازی کنه وضعیت همینه و همین خواهد بود!

    در مورد خط اخر هم دیگه خودتم قبول کردی اشتباه بود(عمدی هم نبود) و تکرار نکردی.
    بنیاد گرایی هم چیز بدی نیست.در دورانی که دین هایی تحریف شدند بازگشت به اصل دین یه ضرورت اجتناب ناپذیره.البته خب اوانجلیست ها فقط تندرو هستن وگرنه نعوذ بالله خداشون هنوز بچه داره میشه!لفظ بنیاد گرا هم بدون هیچ مطالعه ایی به تندرو ها اطلاق میشه که اشتباه هست.

    در مورد تحریم ها فقط ادامه بده ........
    Give GOD your skull



    اگر کوهها از جای کنده شود، تو جای خویش بدار! دندانها را بر هم فشار و کاسه سرت را به خدا عاریت بسپار! پای در زمین کوب و چشم بر کرانه سپاه نِه و بیم بر خود راه مده! و بدان که پیروزی از سوی خداست


    امیر المومنین علی علیه السلام خطاب به محمد حنفیه

    {محتواي مخفي}


    cpu: core i5 3470 up to 3.60 GHz 6M Cache
    mainboard:ASUS P8H77-V LE
    ram: 1*8 kingstone
    hdd:500 seagate+ 1tra western green+3tra seagate
    power:535 green
    خدا با ماست!

  4. #63
    حرفه ای ghanbar آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    نوشته ها
    866
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط golenarges نمایش پست ها
    در ادامه بیانیه کاخ سفید آمده است: «خاطرنشان می‌کنیم که روحانی انتخاب خودش را خواست مردم ایران برای تغییر دانست و ما امیدواریم که دولت ایران با گرفتن تصمیم‌هایی که منجر به زندگی بهتر مردم ایران شود، این خواست آنها را برآورده کند.»
    واسه نونه واسه نون. تا به کارش تو بخندی. که اگه این رو بدونی تو به دلقک نمی خندی!

    خدایی از دلقک پست تریم اگه واسه نون ذلیل نامرد شیم!


    امام خامنه ای :
    اگر در مقطع فعلی دستگاه دیپلماسی بتواند حضور فعال، هوشمندانه و مقتدرانه داشته باشد، جایگاه و استحکام جمهوری اسلامی در چندین ده سال آینده و در نظم جدید جهانی به عنوان جایگاهی برجسته تثبیت می شود وگرنه، در جهان پیش رو، از موقعیت لازم برخوردار نخواهیم بود
    ...
    این کار (تعمل با آمریکا) ما را در افکار عمومی ملتها و دولتها به تذبذب متهم می کند و غربی ها با تبلیغات عظیم خودشان، جمهوری اسلامی را دچار انفعال و دو گانگی جلوه می دهند.
    بیست و دوم مردادماه

  5. #64
    مدیر بازنشسته Hamid آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    محل سکونت
    تهران. پلاک 5
    نوشته ها
    2,061
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    سلام.

    رفتار برخی به اصطلاح خواص در داخل وقتی اونطوری میشه که رای مردم به روحانی رو تفسیر میکنن به خواست عمومی مردم برای مذاکره و تسلیم در برابر آمریکا، همین میشه که کاخ سفید هم به خودش جرات میده که چنین بیانیه ی وقیحانه ای بده.

    جا داره جناب آقای روحانی پاسخ قاطعانه و کوبنده ای به کاخ سفید بده تا هم برخی در داخل آب پاکی روی دستشون ریخته بشه و هم آمریکاییها گوشی بیاد دستشون.

    موفق باشین.
    92/5/15
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]- [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

  6. #65
    مدیر بازنشسته Hamid آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    محل سکونت
    تهران. پلاک 5
    نوشته ها
    2,061
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    آمریکا جایی برای خوش‌بینی روحانی نگذاشت

    یک روزنامه فرانسوی تصریح کرد مواضع مسئولان آمریکایی طی ماه‌های اخیر جای خوش‌بینی به آنها را در میان مقامات ایرانی باقی نمی‌گذارد.

    کیهان:

    روزنامه لیبراسیون با اشاره به آغاز دوره ریاست‌جمهوری دکتر حسن روحانی و اعمال تحریم‌های تازه علیه ایران نوشت: روحانی در نظر دارد تا با رویکردی تازه، تنش‌های کنونی بین ایران و غرب را آرام کند. او تلاش می‌کند تا با شفاف ساختن بیشتر فعالیت‌های هسته‌ای ایران راه تعامل با غرب را در پیش بگیرد.


    این روزنامه می‌افزاید: آیت‌الله خامنه‌ای رهبر جمهوری اسلامی بر این باور است که نمی‌توان به آمریکا اعتماد کرد. آیت‌الله خامنه‌ای در 28 ژوئیه، یعنی هفته پیش هشدار داد که «آمریکایی‌ها غیرمنطقی هستند و نمی‌توان بدان‌ها اعتماد کرد و اصولا در روابط و مناسبات خود صادق و درستکار نیستند.» در همین حال مواضع مسئولان آمریکا در ماه‌ها و هفته‌های اخیر، جای کمی برای خوش‌بینی می‌گذارد.


    یادآور می‌شود مجلس نمایندگان آمریکا هفته گذشته در آستانه شروع به کار دولت جدید در ایران، تحریم‌های جدیدی را به تصویب رساند. تنها 20 نماینده با این تحریم‌ها مخالفت کرده و 400 نماینده به آن رای مثبت دادند. این در حالی است که حدود دو هفته پیش 131 عضو مجلس نمایندگان با ارسال نامه‌ای به باراک اوباما گفته بودند که فعلا وقت تشدید تحریم‌ها نیست و باید فرصتی هرچند کوتاه به رئیس‌جمهوری «میانه‌رو»ی ایران داده شود که شاید نرمشی در موضع اتمی ایجاد کند. اما زمانی که طرح تحریمی یاد شده در مجلس نمایندگان به رای گذاشته شد، فقط 20 نماینده به آن رای منفی دادند و مصوبه 400 رای موافق آورد!


    دنیس راس دستیار سابق (و صهیونیست) اوباما به بی‌بی‌سی فارسی می‌گوید: «حسن روحانی» بر حذف تحریم‌ها تمرکز کرده است اما واقعیت اینجا ساده است. تحریم‌ها علیه اقتصاد ایران برداشته نخواهد شد مگر آنکه ایران گام‌هایی برای رفع نگرانی‌های عمده طرف مقابل بردارد. گام‌های محدود موثر نخواهد بود.


    از سوی دیگر الیوت اینگل نماینده دموکرات و عضو کمیته امور خارجی مجلس نمایندگان آمریکا در مصاحبه با «المانیتور» گفت: تحریم‌ها باید ایرانی‌ها را وادار به عقب‌نشینی کند. تصور می‌کنم که باید اوضاع را آنگونه که هست، ببینیم، نه آن طور که می‌خواهیم باشد و گمان نمی‌کنم که حسن روحانی (رئیس‌جمهوری منتخب ایران) میانه‌رو باشد و بتواند کاری بکند.


    وی گفت: احساس می‌کنم که تحریم‌ها چیزی است که به ادامه آن نیاز داریم و تصور می‌کنم که دولت اوباما آن را قبول کرده است.


    المانیتور همچنین به نقل از مئیر جاودانفر کارشناس صهیونیست نوشت: نتانیاهو و همفکران او در آمریکا و غرب اینگونه تحلیل می‌کنند که اکنون ایرانی‌ها را منزوی کرده‌ایم، باید از فشار و قوت خود استفاده کنیم تا آنها وادار به تسلیم در همه موارد شوند. آنها پشت فرمان نیستند ما (پشت فرمان) هستیم. باید از آن تا حد امکان استفاده کنیم. این طیف در غرب هر نوع پیشنهاد مصالحه از سوی ایران را نشانه‌ای از ضعف می‌دانند که باید به عنوان مزیتی برای خود از آن استفاده کنند.


    المانیتور افزود: تصویب تحریم‌های ضد ایرانی جدید خبری خوب برای نتانیاهو می‌باشد و او اگر خوش‌ شانس باشد مقامات ایرانی باید پیشنهاد سازش پیش از موعد بدهند





    موفق باشین.
    92/5/15
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]- [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

  7. #66
    کاربر کهنه کار golenarges آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    13,591
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض کلاف سردرگم تحریم آمریکا علیه ایران




    مؤسسه صلح آمریکا با اشاره به کلاف سردرگم تحریم‌های آمریکا علیه ایران لغو ۱۶ دستور رئیس‌جمهور و ۹ قانون کنگره علیه ایران را بسیار مشکل دانست و تأکید کرد: گزینه پیشِ‌روی واشنگتن استفاده از کارت تحریم اتحادیه اروپا در مذاکرات هسته‌ای است
    به گزارش فرهنگ نیوز ، مؤسسه صلح آمریکا طی گزارشی در مورد تحریم‌های این کشور علیه ایران نوشت: آمریکا پس از پیروزی انقلاب اسلامی، به دلایل مختلف، چندین دور تحریم را علیه ایران به اجرا گذاشته است. تهران اکنون می‌خواهد در قالب بخشی از یک توافق دیپلماتیک در مورد پرونده هسته‌ای‌اش، از بار تحریم‌ها بکاهد. اما برداشته شدن تحریم‌ها اغلب سختتر از اعمال تحریم است و بسته به موضوعات، ریشه‌ها و روشهای تحریمی، پروسه رفع آنها متفاوت است.
    تحریم‌ها یکی از ابزارهای اصلی پیشبرد سیاست خارجی ۶ تن از رؤسای جمهور آمریکا در قبال ایران بوده‌اند. از سال ۱۹۷۹ تاکنون کاخ سفید ۱۶ دستور اجرایی را صادر کرده و کنگره در ۴ مرحله، ۹ قانون در ارتباط با تحریم ایران به تصویب رسانده است.
    اولین مرحله تحریم‌های آمریکا که در فاصله سالهای ۱۹۷۹ تا ۱۹۹۵ به اجرا گذاشته شد، در واکنش به تسخیر سفارت آمریکا در تهران توسط دانشجویان ایرانی بود.
    دومین دور تحریم‌ها در فاصله سالهای ۱۹۹۵ تا ۲۰۰۶، با هدف تضعیف جمهوری اسلامی ایران به اجرا گذاشته شد و صنعت نفت و گاز ایران را هدف قرار می‌داد و دسترسی ایران به تکنولوژی هسته‌ای و موشکی را محدود می‌کرد. این تحریم‌ها همچنین شرکت‌های کشورهای ثالث را که در بخش انرژی ایران سرمایه گذاری کرده بودند مورد مجازات قرار داد.
    مرحله سوم تحریم‌ها در فاصله سالهای ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۰ به اجرا گذاشته شد که عمدتاً ناشی از نگرانی‌ها در مورد فعالیت‌های هسته‌ای ایران بود، اما شامل اقدامات تنبیهی در زمینه نقض حقوق بشر در ایران نیز بود. این تحریم‌ها تقریباً تمامی مبادی ورودی اقتصاد ایران را هدف قرار داد.
    آخرین مرحله تحریم‌ها که از سال ۲۰۱۰ به اجرا گذاشته شده است، شامل سختگیرانه‌ترین اقدامات محدودیت‌زایی است که دولت آمریکا علیه یک کشور به اجرا گذاشته است. این تحریم‌ها بانک مرکزی ایران را هدف قرار می‌دهد و توانایی دریافت پول نفت ایران و انجام بسیاری از نقل و انتقالات مالی، بیمه، تولید و بخشهای مالی ایران را محدود می‌کند.
    دو مرحله اول تحریم‌ها به‌صورت یک‌جانبه از سوی واشنگتن به اجرا درآمد. اما دو مرحله آخر تحریم‌ها شامل اقدامات مشابهی بود که از سوی متحدان آمریکا و سازمان ملل اتخاذ شد و موجب ایجاد یک رژیم بین المللی تحریمی علیه ایران شد.
    این گزارش در ادامه به طرح پرسشهایی پرداخته و به آنها پاسخ داده است.
    * آمریکا برای برداشتن تحریم‌ها به چه‌چیزی نیاز دارد؟
    استاندارد برداشته شدن تحریم‌ها در آمریکا بالاست. رئیس جمهور می‌تواند دستورات اجرایی کاخ سفید در زمینه تحریم‌ها را لغو کند. اما حدود ۶۰ درصد این تحریم‌ها به‌موجب مصوبات کنگره به اجرا گذاشته شده‌اند که تجدید نظر در خصوص تحریم‌ها را خارج از حیطه اختیار رئیس جمهور می‌سازد بلکه باید کنگره خود در این زمینه اقدام کند.
    البته رئیس جمهور می‌تواند اختیار معاف کردن برخی کشورها، مؤسسات و اشخاص را از تحریم‌ها اعمال کند. او همچنین می‌تواند در تعیین موارد نقض تحریم‌ها و اعمال مجازات بر متخلفان انعطاف بیشتری نشان دهد. دولت‌های کلینتون و بوش چنین رویکردی را اتخاذ کرده بودند و هرگز هیچ کشوری را به نقض تحریم‌ها علیه ایران متهم نکردند.
    * ایران برای برداشته شدن تحریم‌ها چه گامهایی را باید بردارد؟
    تحریم‌ها به‌صورت بسیار گسترده و پیچیده‌ای وضع شده‌اند و برای برداشته شدن تحریم‌ها ایران باید تجدید نظر جدی در سیاست‌های داخلی و خارجی خود صورت دهد.
    ۱۶ دستور اجرایی و ۹ مصوبه کنگره تنها برای محدود کردن فعالیت‌های هسته‌ای ایران اعمال نشده‌اند. بیش از ۸۰ درصد تحریم‌ها به سیاست‌های مختلف ایران در زمینه مسائل داخلی و خارجی مربوط می‌شوند. به همین دلیل همه آنها از استانداردهای ثابتی برای لغو شدن برخوردار نیستند.
    در زمینه پرونده هسته‌ای، آمریکا ضابطه مشخصی برای برداشتن تحریم‌ها تعیین نکرده است. درخواست اصلی ۶ قدرت جهانی در این زمینه به‌قرار زیر است:
    توقف فعالیت‌های غنی‌سازی ایران تا ۲۰ درصد
    خنثی‌سازی ذخایر فعلی اورانیوم ۲۰ درصد ایران
    تعطیلی فعالیت‌های مجتمع جدید غنی‌سازی فردو
    پذیرش بالاترین سطح شفافیت و بازرسی‌های سرزده
    حل تمام موضوعات با آژانس بین المللی انرژی اتمی
    و پایبندی به ۶ قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل در زمینه توقف غنی‌سازی اورانیوم.
    اما اکثر تحریم‌های آمریکا چندمنظوره هستند، برای مثال، برداشته شدن تحریم‌ها بر اساس قانون تحریم‌های آمریکا که در مرکز تحریم‌های آمریکا قرار دارد، مستلزم این است که رئیس جمهور آمریکا تصدیق کند ایران تلاش‌ها برای طراحی، توسعه و دستیابی به سلاح‌های هسته‌ای، شیمیایی و بیولوژیک و تکنولوژی ساخت موشک‌های بالستیک را متوقف کرده است و اینک ایران هیچ تهدید عمده‌ای برای امنیت ملی آمریکا و متحدانش محسوب نمی‌شود.
    * چه موانعی برای برداشتن تحریم‌ها در مقابل کاخ سفید قرار دارد؟
    برداشته شدن تحریم‌ها از نظر سیاسی می‌تواند پیچیده باشد، به‌خصوص با توجه به وجود اختلاف نظر بین کاخ سفید و کنگره در این زمینه. برخی از نمایندگان تمایل چندانی به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران ندارند و یا دست‌کم اعتقادی به عملی بودن آن ندارند. برخی دیگر نیز در واقع اعمال تحریم‌های بیشتر را ترجیح می‌دهند.
    بنابراین ممکن نیست کنگره به‌راحتی به کاهش تحریم‌ها از سوی رئیس جمهور رضایت دهد، به‌خصوص با توجه به وجود لابی‌های قدرتمند ذی‌نفع در این قضیه.
    همچنین با توجه به واقعیت‌های اقتصادی و تنوع تجارت، کاهش تحریم‌ها ممکن است نتواند به‌صورت خودبه‌خود تجارت بین المللی با ایران را افزایش دهد. تحریم‌ها الگوهای اصلی تجارت و مصرف را تغییر داده است و تغییر مجدد این الگوها امری دشوار به نظر می‌رسد. برخی شرکت‌ها و کشورهایی که به‌دلیل تحریم‌ها، بازیگران دیگر را در عرصه تجارت جایگزین ایران کرده‌اند، بعید است بدون اطمینان یافتن از دائمی بودن لغو تحریم‌ها مجدداً به‌سوی ایران برگردند.
    این گزارش در پایان نوشت: ماهیت تحریم‌های چندلایه و چندمنظوره، هدف استراتژیک آنها را با سردرگمی مواجه ساخته است و توانایی واشنگتن برای واکنش به اقدامات مثبت کشور تحت تحریم را محدود می‌سازد. در طول زمان این تحریم‌ها رشد کرده و سخت‌گیرانه‌تر شده‌اند و دیگر کمتر به ابزاری برای پیشبرد مذاکرات شباهت دارند.
    با توجه به پیچیدگی تحریم‌های آمریکا، گزینه دیگر پیشِ‌روی واشنگتن تمرکز روی تحریم‌های اروپا خواهد بود که انعطاف پذیرترند و ضابطه مشخصی برای پایان یافتن ندارند. برداشته شدن آنها تنها نیازمند اجماع ۲۸ عضو اتحادیه اروپاست.
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]


    {محتواي مخفي}

  8. #67
    کاربر کهنه کار golenarges آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    13,591
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض آقای روحانی عجله کنید دیر می شود




    پیش از انتخابات، برخی دلسوزان مکررا گفته بودند که اگر در انتخابات فضایی بوجود بیاید که غرب حس کند مردم به خط سازش رای داده اند، فوری ترین و مستقیم ترین اتفاق این است که فشارها بر ایران به طور بی سابقه ای تشدید خواهد شد.
    به گزارش فرهنگ نیوز، پیام اشتباهی که کشورهای غربی از انتخابات ۲۴ خرداد ایران دریافت کرده اند در حال تبدیل شدن به یک معضل عمده است.
    پیش از انتخابات، برخی دلسوزان مکررا گفته بودند که اگر در انتخابات فضایی بوجود بیاید که غرب حس کند مردم به خط سازش رای داده اند، فوری ترین و مستقیم ترین اتفاقی که خواهد افتاد این است که فشارها بر ایران به طور بی سابقه ای تشدید خواهد شد.
    این ارزیابی در مقطع ماقبل انتخابات چندان جدی گرفته نشد چرا که کسانی تنها راه برنده شدن را گره زدن مشکلات اقتصادی به سیاست خارجی و مذاکرات هسته ای بویژه تحریم ها می دیدند و سودای برنده شدن در انتخابات چندان مجالی برای آنها باقی نگذاشت تا تامل کنند که چه میراثی برای خود به جا می گذارند.

    اکنون به وضوح می توان دید که آن پیش بینی درست بوده است. امریکایی ها و صهیونیست ها پس از ۲۴ خرداد به این جمع بندی رسیده اند –یا کسانی آنها را به این جمع بندی رسانده اند- که هدف مردم از رای به حسن روحانی این بوده است که او از راه امتیاز دادن یا هر راه دیگر هر چه زودتر تحریم ها را کاهش بدهد و بهبودی در وضع اقتصادی مردم ایجاد شود.

    دقیقا همین موضوع، یعنی این تلقی که مردم در ایران به سازش رای دادند و روحانی هم یک رییس جمهور مستعد سازش است، تبدیل به مهم ترین موتور محرکه تشدید تحریم ها و فشارها علیه ایران شده است.

    نخست در اول تیرماه دولت امریکا تحریم هایی که ۶ ماه قبل درباره منع تجارت طلا و فلزات، بنادر و همچنین بیمه علیه ایران وضع کرده بود به اجرا گذاشت و پنج شنبه گذشته هم مجلس نمایندگان امریکا قانونی را تصویب کرد که هدف از آن آنگونه که امریکایی ها ادعا می کنند به صفر رساندن صادرات نفت ایران است.

    در حالی که قاعدتا امریکایی ها باید به رویی گشاده به استقبال روحانی می رفتند و لااقل تا زمان روی کار آمدن او از تشدید تحریم ها خودداری می کردند، می بینیم که کسی در واشینگتن –و خصوصا تل آویو، جایی که تصمیم های اصلی در آن گرفته می شود- برای این «پالس های مثبت» ارزشی قائل نشده است بلکه برعکس هرچه درباره اعتماد سازی، شفاف سازی، تعامل و اعتدال گفته شده از دید امریکایی ها چیزی جز نشانه های ضعف و و بنابراین افزایش آسیب پذیری ایران نبوده است.

    تداوم این وضعیت می تواند برای دولت آقای روحانی که امیدهای زیادی را در بین مردم برای حل مشکلات کشور برانگیخته بسیار خطرناک باشد. امریکایی ها باید هر چه سریع تر از این توهم خارج شوند که فشارهای بیشتر حرکت جامعه و دولت آینده را به سمت سازش سریع تر خواهد کرد. اگر فقط راه برای کم شدن سرعت قطار تحریم ها وجود داشته باشد، آن یک راه این است که مقام های کلیدی دولت آینده این مسئله را به غربی ها تفهیم کنند که با این اقدامات تنها کاری که می کنند افزایش پر نشدنی فاصله با هرگونه توافق و مصالحه احتمالی است.

    این کاری است که قبل از هر کس شخص آقای روحانی باید انجام بدهد. غربی ها باید بدانند که هیچ راحت الحلقومی از جانب ایران برای بلعیدن روی میز گذاشته نخواهد شد وگرنه تنها کاری که می کنند این است که آورده های خودشان را از روی میز بر می دارند، فشارها و تهدیدها را بیشتر می کنند و قیمت آنچه را که شما روی میز گذاشته اید هم به حداقل مقدار ممکن محاسبه خواهند کرد.

    اگر شیخ حسن روحانی و تیمش علاقه ای به مذاکره موفق با غربی ها دارند باید به آنها نشان بدهند که رفتارشان تابع شدت فشارها نیست والا تنها چیزی که دریافت خواهند کرد فشار است و بس
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]


    {محتواي مخفي}

  9. #68
    حرفه ای farzad-a آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jun 2013
    محل سکونت
    جزیره کیش
    نوشته ها
    687
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    بهتر است قطار بحث را به دور از حاشیه ها به ریل برگردانیم.

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] و ایشان و در خصوص مسئله هسته ای,تحریمها و رابطه با امریکا بطور مبسوط شرح دادند و فکر نمیکنم نکته مبهمی باقی مانده باشد.
    به نظر من دیدگاه ایشان کاملا واقع گرایانه و در عین حال همان دیدگاه رهبری است.
    مطلب ذیل نیز بخشی از تحلیل آقای کیهان برزگر است که خواندنش را توصیه میکنم.
    آمریکایی های چه تغییری در سیاست خودشان اعمال خواهند کرد؟
    این نامه نمایندگان کنگره ایالات متحده این فضای مثبت را ایجاد کرده است، اما ساختار سنتی در آمریکا همچنان بر مبنای آن استراتژی تحریم و تداوم فشار برای تغییر موضع فعلی هسته ای ایران پیش می رود. به باور من، ریسک اوباما برای تغییر این استراتژی بسیار بالاست چون ساخت محافظه کار قدرت در آمریکا اعتقاد دارد که فشار های اقتصادی علیه ایران نتیجه بخش بوده ، اقتصاد ایران اگرچه تلاش کرده تا تعادل خود را حفظ کند اما روز به روز آسیب پذیر تر می شود و اگر ما چند ماهی صبر کنیم، زمان بگیریم و بتوانیم تحریم های جدیدی را علیه ایران وضع کنیم که نشان دهد واشنگتن در سیاست هایش درباره ایران جدی است، با همین استراتژی می-توانیم ایران را ناچار کنیم تا درباره برنامه های هسته ای اش امتیاز هایی بدهد. بنابر این، این روزها یک نگاه خوش بینانه و یک نگاه بدبینانه وجود دارد. از یک طرف برخی از نمایندگان کنگره آمریکا نامه می نویسند که از فضای مثبت فراهم شده باید استفاده کرد و از طرف دیگر برخی در همان کنگره به دنبال تصویب قطعنامه های سخت گیرانه تر علیه تهران هستند. اما اینکه آمریکایی ها علایم مثبتی نشان می دهند به دلیل آن است که نمی توانند با جریان غالب در دنیا درگیر شوند. یعنی یک فضای مثبت در دنیا به وجود آمده و از قدرت های بزرگ جهانی مانند اتحادیه اروپا، چین، روسیه و بسیاری دیگر از کشور ها در سطح جهانی گرفته تا عربستان در سطح منطقه ای، همه این انتقال سیاسی در ایران را که به نظر من هوشمندانه هم بوده است، به گونه ای مورد استقبال قرار داده اند و از این موضوع ابراز خوشحالی می کنند. تمام دنیا درک می کنند که ایران یک قدرت منطقه ای و یک ملت پویا است و نمی توان و نباید با آن درگیر شد. و به همین دلیل آمریکایی ها هم نمی خواهند در نمی دانند در شرایطی که چنین فضای مثبتی به وجود آمده، ساز مخالف بزنند. بهرحال آمریکا می خواهد با ایران وارد گفتگو شود اما همزمان بر منافع خود و متحدان منطقه ای اش هم تاکید دارد. رسیدن به یک نقطه تعادل در روابط با ایران کار سختی برای آنها است. آنها همچنان سالها درگیر آن هستند. اما مواضع واحد در واشنگتن هنوز در این زمینه بوجود نیامده است. شاید آنها هم به این فکر افتاده اند که فرصتی به ایران بدهند اما با این همه من زیاد خوشبین نیستم که آمریکایی ها قدمی مثبت برای حل مشکلاتشان با ایران بردارند.

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

  10. #69
    کاربر کهنه کار golenarges آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    13,591
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض حمله نظامی به ایران دیگر در دستور کار نیست

    منابع صهیونیستی: حمله نظامی به ایران دیگر در دستور کار اوباما نیست
    یک سایت صهیونیستی اعلام نگرانی کرد که مذاکرات مستقیم با «اقدامات اعتمادساز» آغاز می‎شود و دولت نتانیاهو باید نگران بهبود روابط ایران و آمریکا باشد.
    سایت صهیونیستی «جوئیش پرس» نوشت که احتمالاً گفته‎ها و بیانیه‎های مقامات عالی‎رتبه مبنی بر نگرانی؛ به دلیل روند استقبال دولتِ اوباما از رئیس‌جمهور جدید ایران است.
    یکی از مقامات رسمی دولت رژیم اشغالگر افزود؛ تردید دارد که آمریکا حاضر باشد «به هر قیمتی» از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای ممانعت کند.
    وی افزود که عملکرد دولت فوق در سوریه که در تضاد کامل به گفته‎های اوباما بوده است، نشان از این دارد که نمی‌توان به قول‎های آمریکا اعتماد کرد.
    این مقام ارشد همچنین مدعی شد که تل‎آویو می‌تواند بدون پشتیبانی عملیاتی آمریکا هم به ایران حمله کند، اما در آن صورت، کمتر موثر خواهد بود.
    «جوئیش پرس» همچنین نوشت: «اسرائیل به شدت نگران آن است که ممکن است آمریکا به دنبال مذاکرات مستقیم میان واشنگتن و تهران باشد که باعث کاهش تحریم‎‏ها علیه ایران در پاسخ به رسیدن به تفاهمی باشد که کمتر از انتظارات اسرائیل باشد.»
    به گزارش مهر، کاخ سفید در بیانیه‎ای که روز یکشنبه پس از مراسم تحلیف روحانی منتشر کرده بود، مجددا به مردم ایران تبریک گفته بود و نوشته بود: «حسن روحانی، رئيس‌جمهوری ايران، واقف است که انتخاب وی نتيجه خواست مردم ايران برای تغيير بود و ما اميدواريم دولت ايران در راستای توجه به خواست رای دهندگان، تصميم‌هايی را اتخاذ کند که زمينه زندگی بهتر را برای ايرانیان فراهم می‌کند. مراسم تحليف حسن روحانی به عنوان رئيس‌جمهوری ايران اين فرصت را برای ايران فراهم می‌کند تا هرچه سریعتر نگرانی‌های عميق جامعه بين‌المللی را در خصوص برنامه هسته‌اي‌اش برطرف کند. بهتر است دولت جديد ايران با تعامل جدی و اساسی تعهدات بين‌المللی خود را انجام داده و راه حلی مسالمت‌آميز برای موضوع هسته‌ای جستجو کند، در اين صورت ايالات متحده را شريکی مشتاق خواهد يافت.»
    این سایت ابراز نگرانی می‌کند که از متن بیانیه کاخ سفید، این طور استنباط می‌شود که مذاکرات مستقیم، همواره با «اقدامات اعتمادساز» آغاز می‌شود و دولت نتانیاهو باید نگران بهبود روابط ایران و آمریکا باشد.
    ادعاهای رژیم صهیونیستی در این مورد در حالی است که هفته گذشته کنگره آمریکا طرح جدید افزایش تحریم و فشار علیه ایران را به تصویب رساند.
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]


    {محتواي مخفي}

  11. #70
    کاربر کهنه کار golenarges آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    13,591
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض آمریکا نمی‌خواهد ایران دست برتر منطقه باشد

    رئیس اسبق ستاد ارتش آمریکا:
    هسته‌ای بهانه است آمریکا نمی‌خواهد ایران دست برتر منطقه باشد

    رئیس پیشین ستاد ارتش آمریکا موضوع هسته‌ای ایران را یک بهانه دانست و تاکید کرد که مشکل آمریکا این است که نمی‌خواهد ایران دست برتر را در منطقه داشته باشد.
    «لری ویلکرسن» رئیس ستاد ارتش آمریکا در زمان وزارت دفاع ژنرال کالین پاول در گفت‌وگو با ایرنا با اشاره به اینکه جنجال گسترده درباره برنامه هسته‌ای ایران غیرطبیعی و غیرقابل فهم است، تصریح کرد: موضوع هسته‌ای تهران بهانه است. وی افزود: باید صادقانه به این واقعیت اعتراف کنیم که مساله اصلی برنامه اتمی نیست. مساله اصلی در این دعوا این است که کدام یک باید دست برتر را در منطقه خلیج‌فارس داشته باشد.
    این مقام سابق پنتاگون درباره ارزیابی خود از پنج سال سیاست‌های باراک اوباما در برابر جمهوری اسلامی گفت: دیپلماسی رئیس‌جمهوری آمریکا در برابر ایران جز تحریم نبوده است. دستاورد اوباما در این زمینه و همچنین دیگر کشورهایی که با آن‌ها خصومت داریم، این بوده که اجماعی بین‌المللی در زمینه تحریم‌ها به وجود آورد. این دستاورد قطعا حاصل دیپلماسی با ایران نبوده، بلکه نتیجه دیپلماسی با گروه 1+5 از جمله روسیه و چین بوده است.
    وی افزود: این رویکرد دیپلماتیک اوباما بسیار نگران‌کننده است، زیرا همه تلاش‌های دیپلماتیک وی بر تحریم کردن متمرکز بوده است. کنگره نیز با این روند همراهی کرده است. اوباما به جای اینکه یک فرستاده ویژه به تهران اعزام کند تا بگوید در صورت توافق، اولین کار من به رسمیت شناختن حق کامل هسته‌ای ایران به عنوان یک عضو جامعه جهانی خواهد بود، جز تحریم کردن کار دیگری نکرده است.
    فرمانده پیشین ستاد ارتش آمریکا تصریح کرد: گروه اوباما مانند وزیر دفاع چاک هیگل یا وزیر خارجه جان کری، خواستار جنگ با ایران نیستند اما این رویکرد اوباما منطقا به برخورد نظامی خواهد انجامید.
    معاون پیشین ژنرال کالین پاول با تاکید بر اینکه کشور و مردم آمریکا توان درگیری در جنگ تازه‌ای را ندارند، گفت: هیچ‌چیز برای ایالات متحده بدتر از آن نیست که بار دیگر به چنین مخمصه‌ای بیفتد. سرهنگ ویلکرسن تصریح کرد: واشنگتن آن قدر درگیر جنگ بوده که به نظر می‌رسد، فلسفه وجودی آمریکا به عنوان یک دولت-ملت، جنگ کردن می‌باشد و ما باید از این فضا رها شویم. وی افزود: متاسفانه افرادی در کشور ما برنامه‌ریزی کرده‌اند که تا آخرین روز این قرن میلادی به بهانه مبارزه با تروریسم، جنگ‌افروزی‌کنند، زیرا نان آنان در این کار است. این افراد هم بین جمهوریخواهان و هم دموکرات‌ها و یک گروه از ثروتمندان در حاکمیت هستند که سر رشته بسیاری از اهرم‌های قدرت آمریکا را به دست دارند.
    فرمانده سابق ستاد ارتش آمریکا گفت: وجود این مجموعه که تداوم خود را در جنگ دیده و بقای طبیعی کشور را در تداوم نبرد و خصومت تصویر می‌کند، خطرناک‌ترین پدیده در تاریخ آمریکای دوران استعمار و پس از استقلال است.
    برای مثال دیک چنی معاون رئیس‌جمهوری (در زمان جورج بوش پسر) یکی از این چهره‌ها است که زمان انتخاب به این سمت، 10 میلیون دلار ثروت داشت ولی زمانی که این سمت را ترک کرد، دارایی وی به بیش از 70 میلیون دلار می‌رسید و اینگونه افراد رشد و ثروت خود را در جنگ‌افروزی می بینند. این مقام سابق وزارت دفاع آمریکا همچنین به امضای نامه سرگشاده اخیر 29 مقام بلندپایه به رئیس‌جمهوری آمریکا برای مذاکره با ایران اشاره کرد و گفت: هدف اصلی من از امضای این نامه مقابله با جریان (جنگ‌خواه) بود. بویژه که به نظر می‌رسد ایران و سوریه در یک دهه آینده هدف اصلی جنگ‌طلبان باشند.
    درخواست اتحادیه اروپا
    اتحادیه اروپا روز دوشنبه خواستار پیشرفت فوری در مسائل هسته‌ای ایران شد و ابراز امیدواری کرد که در دوران ریاست‌جمهوری دکتر روحانی، فرصت برای اعتماد‌سازی میان دو طرف ایجاد شود.
    به گزارش خبرگزاری فرانسه، «مایکل مان»، سخنگوی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، دیروز در بروکسل گفت: ما متوجه ادبیات رئیس‌جمهوری جدید ایران هستیم و امیدواریم دولت جدید ایران آماده پیشرفت فوری در مورد برنامه هسته‌ای این کشور و تعامل سازنده با گروه 1+5 برای اعتمادسازی باشد.
    حسن روحانی، رئیس‌جمهوری ایران، روز یکشنبه در مراسم تحلیف خود، گفته بود تنها راه تعامل با ایران، مذاکره از موضع برابر، اعتمادسازی، احترام متقابل و کاهش دشمنی‌ها است. وی همچنین خطاب به قدرت‌های غربی تاکید کرده بود که اگر پاسخ مناسب می‌خواهید، با ایران نه با زبان تحریم، بلکه با زبان تکریم سخن بگویید.
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]


    {محتواي مخفي}

صفحه 7 از 12 نخستنخست 123456789101112 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. ذکاوت اروپایی ها در برخورد دیپلماتیک آراسته با تهران
    توسط وطن دوست در انجمن مباحث سیاست داخلی
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 12-08-2013, 23:18
  2. بازی جدید آمریکا برای امتیاز گرفتن از ایران
    توسط golenarges در انجمن اخبار سیاست داخلی ایران
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 24-07-2013, 10:10
  3. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 21-06-2013, 12:59
  4. رو به آمریکا؛ پشت به ملت
    توسط safaeei در انجمن مقالات بین الملل
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 05-03-2013, 17:58
  5. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 23-02-2013, 16:35

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
کانال سپاه