صفحه 8 از 12 نخستنخست 123456789101112 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 71 به 80 از 118

موضوع: بحث و گفتگوی آزاد: سرانجام روابط ایران و آمریکا

  1. #71
    اخراج شده
    تاریخ عضویت
    Jul 2013
    محل سکونت
    تهران-اصفهان
    نوشته ها
    117
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    در عوض هرچه دست ارادت دارید به سمن ابرقدرت شرق دراز کنید .

    این آمریکا بود که به اندازه کل مساحت ایران از خاکمان جدا کرد

    این آمریکا بود که تبریز را اشغال کرد و به زن و بچه رحم نکرد

    این امریکا بود مسلمانان چچن رو به خاک و خون کشید

    این آمریکا بود 300 سال تمام به کشور مت خیانت کرد

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    تاریخ عضویت
    Always
    محل سکونت
    Advertising world
    نوشته ها
    Many

     

    حرز امام جواد

     

  3. #72
    حق آب و گل داره ابوالمراد آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2010
    محل سکونت
    "...."
    نوشته ها
    1,334
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط م.سروش نمایش پست ها
    در عوض هرچه دست ارادت دارید به سمن ابرقدرت شرق دراز کنید .

    این آمریکا بود که به اندازه کل مساحت ایران از خاکمان جدا کرد

    این آمریکا بود که تبریز را اشغال کرد و به زن و بچه رحم نکرد

    این امریکا بود مسلمانان چچن رو به خاک و خون کشید

    این آمریکا بود 300 سال تمام به کشور مت خیانت کرد
    به این میگن ته استدلال !
    کدوم بنی بشری ادعا کرده مرگ بر امریکا=درود بر شرق !!!؟؟؟؟

  4. #73
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    Mar 2013
    نوشته ها
    7
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    بچه ها مطلاب ضد تحريم رو يكي به انگليسي ترجمه كنه.....
    تو چند جا به اشتراك بزاريم....

  5. #74
    کاربر کهنه کار golenarges آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    13,591
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض با دوگانه «تعارض» و «تعامل» با غرب چه باید كرد؟

    با دوگانه «تعارض» و «تعامل» با غرب چه باید كرد؟

    گفتاری از دكتر فؤاد ایزدی، عضو هیأت علمی گروه مطالعات آمریكای شمالی دانسكده‌ی مطالعات جهان دانشگاه تهران پیرامون «مدیریت تعامل و تقابل با غرب». متن این گفتار در دیدار اخیر رهبر معظم انقلاب با اساتید دانشگاه‌ها توسط دكتر ایزدی قرائت شده است.

    سپتامبر ۱۵۰۷ میلادی (شهریور ۸۸۶ شمسی) در تاریخ ایران دارای اهمیت ویژه­‌ای­ است. در این تاریخ برای اولین‌بار بعد از رنسانس، كشور اروپایی پرتغال كه در آن سال­‌ها داعیه‌ی ابرقدرتی داشت به مرزهای جنوبی ایران حمله كرد. در بیش از ۵۰۰ سالی كه از آن تاریخ می‌گذرد ملت ایران همواره در معرض تهاجم كشورهای اروپایی و بعد از آن آمریكا بوده­ است.

    با دوگانه‌ی «تعارض» و «تعامل» چه باید كرد؟
    پرسشی كه خوب است دانشگاه‌های ما به آن پاسخ دهند این ­است ­كه امروز در این عرصه‌ی دوگانه‌ی «تعارض» و «تعامل» منافع در سطح جهان، چه باید بكنیم؟ چگونه منافع خود را تأمین كنیم؟ چگونه چالش­‌ها را حل و موانع را رفع كنیم؟ و بالاخره در مقابل بدخواهی­‌ها و ظلم­‌هایی كه متوجه ماست چه واكنشی نشان بدهیم؟

    در پاسخ به پرسش فوق، شناخت «نظام بین‌الملل» و «شرایط حاكم بر جهان» و «شناخت عمیق كشورهای متخاصم» گام اول هر اقدام مفید و مؤثری به شمار می­‌آید. ضمن این‌كه خود این شناخت نیز از مؤلفه‌های اقتدار ملی به شمار می­‌رود. مطالعات علمی و تاریخی نشان می‌دهد هرچه سطح شناخت یك كشور از محیط پیرامونی و شرایط بین‌المللی بیشتر باشد، به همان نسبت در معادلات جهانی فعال­‌تر و تأثیرگذارتر عمل می­‌كند.

    گروه اقلیت در كشورهای متخاصم
    بررسی كشورهایی كه با جمهوری اسلامی ایران در تقابل هستند، این واقعیت را نشان می­‌دهد كه در درون ساختارهای حاكمیتی و سیاسی این كشورها نسبت به ایران اختلاف نظر وجود دارد. این اختلاف از وجود دو گروه اكثریت و اقلیت در میان نخبگان سیاست خارجی این كشورها ناشی می­‌شود. به عنوان مثال در آمریكا گروه اكثریت معتقد به فشار و تحریم بیشتر و گروه اقلیت معتقد به تغییر سیاست‌های ناكارآمد غرب نسبت به ایران است. یكی از آسیب­‌های تحلیل غرب در ایران، یكدست دیدن این كشورها است، در حالی كه در كنار لایه‌های سیاه و سفید، لایه‌های خاكستری نیز وجود دارد.

    مناسب است شاخص‌­های این اختلافات احصاء شده و با توجه به خطوط قرمز كشور، تدابیری برای تقویت و ارتقای گروه اقلیت اندیشیده شود. اگرچه نمی­‌توان به تبدیل شدن گروه اقلیت به اكثریت خوش­‌بین بود، با این حال تقویت گروه اقلیت، حداقل شكل‌گیری اجماع علیه ایران را با مشكل مواجه خواهد كرد. پدیده‌ی «لابی» در ساختار سیاسی غرب، گذشته از درست یا نادرست بودن آن، نقش مهم و تأثیرگذاری در تصمیم­‌گیری­‌ها و جهت­‌دهی سیاست­‌ها ایفا می­‌كند و ضرورت دارد از این ابزار در جهت تأمین منافع خود استفاده كنیم.

    ساختار سیاسی بیمار بسیاری از كشورهای غربی، محیط سیاسی این كشورها را به یك شركت تعاونی تبدیل كرده است. اگرچه حضور در این محیط بیمار، ناخوشایند است، ولی تأثیرگذاری جدی، این حضور را ضروری می‌سازد. همزمان ایران باید به سمت ایجاد نهادهای مردمی قدرت در درون كشورهای متخاصم برود.
    بررسی كشورهایی كه با جمهوری اسلامی ایران در تقابل هستند، نشان می­‌دهد در درون ساختارهای سیاسی این كشورها نسبت به ایران اختلاف نظر وجود دارد. این اختلاف از وجود دو گروه اكثریت و اقلیت در میان نخبگان سیاست خارجی این كشورها ناشی می­‌شود. یكی از آسیب­‌های تحلیل غرب در ایران، یكدست دیدن این كشورها است.

    تعامل هدفمند علمی و فرهنگی با غرب
    از ساختارهای سیاسی و حكومتی رسمی كه بگذریم، استادان، پژوهشگران و فعالان سیاسی و اجتماعی بسیاری در جوامع غربی وجود دارند كه منتقد سیاست­‌های داخلی و خارجی دولت‌های خود هستند. اما اكثریت قریب به اتفاق این اساتید و فعالان اجتماعی در ایران شناخته شده نیستند و مردم و جوانان كشور ما از آثار علمی و تولیدات فرهنگی و رسانه­‌ای این افراد بی‌اطلاع‌­اند. متأسفانه در كشور، رصد هدفمندی در حوزه‌ی ترجمه وجود ندارد. به نظر می‌رسد وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باید در شناسایی و معرفی كتب مفید برای ترجمه پیشقدم باشد. صداوسیما نیز در خریداری فیلم‌ها و سریال‌های غربی سابقه‌ای طولانی دارد ولی در حوزه‌ی شناسایی مستندهای سیاسی مرتبط با نقد ساختار حاكم بر غرب قوت لازم را ندارد.

    هم‌زمان دولت آمریكا برای بازار كتاب ایران برنامه دارد و بر اساس مدارك موجود، سالانه ده‌ها هزار دلار برای ترجمه‌ی آثار مورد نظر خود از انگلیسی به فارسی هزینه می­‌كند. نتیجه این‌كه دشمنان جمهوری اسلامی جبهه‌ی نسبتاً منسجمی علیه ما سازمان­دهی كرده­‌اند؛ در حالی كه ما به رغم وجود زمینه­‌های مساعد، از توان و امكانات موجود در جهت تأمین منافع خود در حد انتظار استفاده نكرده­‌ایم.

    در سال‌های اخیر فعالیت­‌های خوبی در زمینه‌ی كشورشناسی و مطالعات منطقه­‌ای در برخی دانشگاه‌ها شروع شده كه نیاز به تقویت و توجه بیشتر دارد. با این حال به نظر می‌رسد نیاز كشور به خصوص در حوزه‌ی پژوهش‌های كاربردی بسیار بیشتر از میزان موجود باشد. ما برای شناخت ساختار حاكم بر كشورهای دشمن و رقیب ایران، آشنایی با بازیگران آشكار و پنهان این كشورها، شناسایی گسترده‌ی چهره­‌های منتقد و اشراف به حوزه‌های اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی در كنار مباحث سیاسی، نیاز به یك عزم ملی داریم. پیشنهاد می­‌شود برای توجه بیشتر به كاستی­‌های موجود، مركز پژوهشی توانمند و كارآمدی در حوزه‌ی مطالعات غرب معاصر تأسیس شود.

    دیپلماسی عمومی
    قدم بعدی پس از شناسایی و استفاده از آثار شخصیت­‌های همسو در خارج از كشور، ارتباط و ایجاد تعامل با این شخصیت­‌ها و تعریف و اجرای پروژه­‌هایی در حوزه‌ی دیپلماسی عمومی و تأثیرگذاری بر افكار عمومی است. اولویت در دیپلماسی عمومی با توجه به شرایط موجود، این است كه از فعالیت‌های رسمی دولتی فاصله بگیریم و به سمت ایجاد شبكه‌ای از نیروهای بومی كشورهای هدف پیش برویم. به نظر می­‌رسد هر چه از مرزهای ایران و محیط پیرامونی خود دورتر می‌شویم، دیپلماسی عمومی ما نیز حضور كمرنگ‌تری پیدا می‌كند و اتفاقاً مشكل اصلی ما كشورهایی هستند كه بیشترین فاصله را با ما دارند.

    ایران باید با استفاده از ابزار دیپلماسی عمومی، هزینه‌ی سیاست­‌های ضد ایرانی كشورهای متخاصم را در افكار عمومی خود این كشورها بالا ببرد. فعالیت‌های پراكنده­‌ای كه امروز در حوزه‌ی دیپلماسی عمومی توسط نهادهای مختلف انجام می­‌شود به تمركز و انسجام نیاز دارد. با توجه به اهمیت قدرت نرم در اقتدار ملی ایران و مزیت نسبی كشور در این حوزه، پیشنهاد می­‌شود شورایی با عنوان «شورای عالی دیپلماسی عمومی» تأسیس شود. ازجمله فعالیت­‌های این شورا می‌توان به موارد زیر اشاره كرد:
    مدیریت كلان دیپلماسی عمومی كشور

    شناخت و اصلاح آسیب­‌ها و چالش­‌های فراروی نهادهای فعال در دیپلماسی عمومی جمهوری اسلامی ایران و ترسیم وضع مطلوب در راستای تقویت دیپلماسی عمومی

    بررسی نحوه‌ی ارتباط و چگونگی هماهنگ­‌سازی و تعامل نهادهای فعال در دیپلماسی عمومی جمهوری اسلامی ایران بر اساس سیاست­‌های كلی نظام

    رصد ساختار، بازیگران، اهداف، برنامه‌ها و عملكرد نهادهای فعال در دیپلماسی عمومی كشورهای متخاصم به منظور آمادگی برای مقابله و خنثی­‌سازی آنها

    معرفی منابع قدرت نرم ایران و جذابیت‌های جمهوری اسلامی و طراحی راهكارهای جدید نفوذ و اثرگذاری جهانی جمهوری اسلامی ایران در قالب طراحی برنامه‌های كاربردی

    امید است با تشكیل «مركز پژوهشی مطالعات غرب معاصر» و «شورای عالی دیپلماسی عمومی» اهداف یاد شده در برنامه‌های این دو نهاد پیگیری شود.
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]


    {محتواي مخفي}

  6. #75
    حرفه ای farzad-a آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jun 2013
    محل سکونت
    جزیره کیش
    نوشته ها
    687
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    سیاست خارجی را از خیابان‌ها جمع کنیم / [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

    دکتر محمود سریع‌القلم، استاد دانشگاه شهید بهشتی‌ در گفت‌و‌گویی به مهم‌ترین مسائل مطرح درباره سیاست خارجی کشور و چشم‌اندازهای آتی در این حوزه در دولت جدید پاسخ گفته که در هفت محور عمده‌ به شرح زیر است‌:

    ۱ ـ روند سیاست خارجی ایران در هشت سال گذشته را چگونه ارزیابی می‌کنید و مهم‌ترین کاستی‌های آن ‌‌در چه محور‌ها و موضوعاتی بوده است؟

    اگر بخواهیم مؤدب باشیم که طینت ایرانیان است و نسبت به کسانی که متفاوت هستند منصفانه قضاوت کنیم و بر آنها القاب نگذاریم، باید گفت عملکرد هشت سال گذشته در سیاست خارجی مبتنی بر کم دانشی و بی‌دانشی بوده است. گروه بسیار کوچکی که سکان سیاست خارجی را در دست داشتند، نسبت به محیط بین‌المللی، حس داشتند و نه شناخت؛ حس تعارض، حس تقابل، حس نفی. عصبانی بودند. این‌‌ همان ادامه «مکتب هیجان» در سیاست بود. ما ایرانی‌ها در زمینه‌های بسیاری از جمله معماری، هنر، موسیقی، ادبیات، مهندسی و پزشکی ‌میراث‌داریم و باید هم افتخار کنیم؛ اما در سیاست هنوز تابع حس، مزاج، عصبانیت و رفتارهای واکنشی هستیم. بسیار باید تربیت شویم تا منطق و عقلانیت بر رفتارهای ما حکمفرما شود. این که ما هر آنچه ‌می‌خواهیم پشت تریبون به هر ملتی، دولتی، واقعه‌ای و پرچمی می‌گوییم، ناشی از احاطه هیجان بر زبان ماست. طبیعی است که این عملکرد مبتنی بر هیجان و غریزه، پیامدهای جدی داشته باشد. می‌گویند که زمان تصمیم به قتل در بیشتر موارد کمتر از یک دقیقه است. وقتی شخص عصبانی می‌شود، رفتارهای نامعقول از او انتظار می‌رود. همچنان که سیگار برای قلب مضر است، هیجان و مزاج نیز برای سیاست زیان‌آور است.
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

  7. #76
    !Challenge Everything mahdishata آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    اخر الزمان
    نوشته ها
    7,642
    تشکر
    0
    تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

    پیش فرض

    سلام

    باید گفت عملکرد هشت سال گذشته در سیاست خارجی مبتنی بر کم دانشی و بی‌دانشی بوده است.
    رزومه کاری از بادانش ها در اختیار دارند برای ارائه دادن؟نکنه به مدارا با طالبان و ارتباط پنهانی باهاشون افتخار میکنن یا قرار گرفتن در لیست محور شرارت؟


    چند روز پیش مسابقه فوتبالی بین کره و ژاپن برگزار میشه.کره ایی ها بابت رفتاری که در هفتاد سال پیش باهاشون شده بود در جنگ جهانی دوم بنری در ورزشگاه نصب کرده بودند با این عنوان:

    «ملتی که تاریخش را فراموش کند آینده‌ای ندارد»


    این جماعت تو کره میشن میهن پرست و تو ایران میشن بی دانش!




    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]


    چرا واقعا فراموش نکردن جنایت های استعمارگران باید بی دانشی باشه و نفهمی زدن خودمون در مقابل اونها دانش مداری؟


    +

    سیاست خارجی را از خیابان‌ها جمع کنیم
    بویی از دموکراسی حس نمی کنم تو این جمله....شامه من ضعیف شده؟
    قضیه این بندگان خدا مثل اون رفیق ماست که دنده عقب بلد نیست.توی بن بست بیفته فقط خدا میتونه نجاتش بده
    Give GOD your skull



    اگر کوهها از جای کنده شود، تو جای خویش بدار! دندانها را بر هم فشار و کاسه سرت را به خدا عاریت بسپار! پای در زمین کوب و چشم بر کرانه سپاه نِه و بیم بر خود راه مده! و بدان که پیروزی از سوی خداست


    امیر المومنین علی علیه السلام خطاب به محمد حنفیه

    {محتواي مخفي}


    cpu: core i5 3470 up to 3.60 GHz 6M Cache
    mainboard:ASUS P8H77-V LE
    ram: 1*8 kingstone
    hdd:500 seagate+ 1tra western green+3tra seagate
    power:535 green
    خدا با ماست!

  8. #77
    حرفه ای farzad-a آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jun 2013
    محل سکونت
    جزیره کیش
    نوشته ها
    687
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض آیا فرصت دیگری برای آشتی تهران و واشنگتن از دست می رود؟



    در حالی که به نظر می رسد ایران در حال آماده شدن برای ایجاد دگرگونی در رابطه خود با آمریکاست تحولات واشنگتن خبر از سردرگمی در درون هیئت حاکمه می دهد.
    نمایی از کنگره آمریکا – عکس از خبرگزاری فرانسه

    حسن روحانی در حالی در رقابت های انتخاباتی امسال شرکت کرد که نه تنها مصمم به حل بحران هسته ای ایران بود بلکه فراتر از آن، به طور جدی به عادی سازی روابط با امریکا فکر می کرد.
    روحانی پیش از انتخابات در اظهار نظری که طرح آن در شرایط موجود ایران به شجاعت نیاز دارد، [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]: “تداوم رابطه خصمانه میان ایران و آمریکا مسیر درستی نیست…ایران قرار نیست تا روز قیامت با آمریکا قهر باشد و رابطه قطع بماند بلکه در شرایط مناسب و با حفظ منافع ملی این نوع رابطه باید تغییر کند.”
    روحانی این گفتمان را پس از پیروزی در انتخابات همچنان ادامه داد. او [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] پس از انتخابات، رابطه با آمریکا را “زخمی کهنه” خواند که “باید با تدبیر درمان شود”. اما روحانی تنها به حرف بسنده نکرد بلکه با معرفی محمدجواد ظریف به عنوان وزیر امور خارجه آینده ایران نخستین گام عملی را در جهت تحقق تنش زدائی با آمریکا برداشت.
    ظریف، با مدرک دکترای حقوق بین الملل و سیاستگذاری از دانشگاه دِنوِر آمریکا، یکی از برجسته ترین دیپلمات های ایرانی و از عناصر اصلی طرح گفتگو و همکاری ایران با آمریکا در سال ۲۰۰۱ در جریان سرنگونی طالبان و تشکیل دولت حامد کرزای به شمار می رود.
    رویترز در گزارشی با عنوان “نامزد ]وزارت امور خارجه ایران[ به مثابه شاخه زیتونی برای ایالات متحده" [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]: "اگر حسن روحانی رئیس‌جمهور منتخب ایران می‌خواست عزم خود را برای بازسازی روابط با آمریکا و انجام یک "معامله بزرگ" نشان دهد، به‌ سختی می‌توانست انتخابی بهتر از محمدجواد ظریف به عنوان وزیر خارجه داشته باشد."
    تندرو ها در ایران که ظریف را منتسب به جناح هاشمی رفسنجانی و خاتمی می دانند، مخالفت خود را از تریبون های مختلف، درباره احراز پست امور خارجه توسط وی علنی کرده اند. یکی از مسائل مطرح شده این است که ظریف به عنوان سکان دار آینده سیاست خارجی ایران مورد تایید رهبری ایران نیست. محمد جواد ظریف در کتاب خاطراتش که به تازگی با نام «آقای سفیر» منتشر شده است به این مسئله پاسخ می دهد.
    ظریف [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]: "فکر می‌کنم در بهمن ماه سال ۱۳۸۰ بین من و آقای دکتر خرازی برای رفتن به نیویورک ]برای نمایندگی ایران در سازمان ملل[ توافق صورت گرفت. ظاهرا آقای دکتر خرازی نیز‌ همان موقع موضوع اعزام من را به رهبری هم گفته بودند. بعد‌ها رهبری به من فرمودند که‌ همان روز من به آقای حجازی گفتم که بهترین گزینه برای نیویورک شما هستید... همچنین...به من فرمودند، حتی اگر در موردی یقین داری که دیدگاهت ۱۸۰ درجه با من مخالف است، وظیفه داری دیدگاهت را بگویی. حتی ایشان مطرح کردند که این یک وظیفه شرعی است. بحمدلله من نیز همیشه این کار را انجام دادم."
    در حالی که به نظر می رسد که ایران در حال آماده شدن برای ایجاد دگرگونی در رابطه خود با آمریکاست تحولات واشنگتن خبر از سردرگمی در درون هیئت حاکمه می دهد. در روز ۳۱ ژوئیه مجلس نمایندگان آمریکا با اکثریت قاطع ۴۰۰ رأی موافق در برابر ۲۰ رأی مخالف یکی از شدیدترین لوایح تحریمی علیه ایران را به تصویب رساند. این لایحه در صورت تصویب سنا و تأیید پرزیدنت اوباما عملا می تواند منجر به قطع کامل صدور نفت ایران، از میان رفتن امکان دسترسی این کشور به حساب های ارزی اش در خارج، و فلج شدن صنایع مرتبط با خودرو سازی، معادن، بخش ساختمان و دیگر صنایع شود.
    الیوت اِنگِل (دموکرات) که به همراه اِد رویس (جمهوری خواه) نقش رهبری را در طرح و به تأیید رساندن لایحه مذکور بر عهده داشت در[برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] که "تنها تحریم ها" ممکن است برنامه هسته ای ایران را متوقف کند. " او اضافه می کند: "من روحانی را یک میانه رو به حساب نمی آورم و اینکه ]اصولا[ قدرت انجام کاری را داشته باشد در او نمی بینم."
    عجیب اینجا است که اکثریت قاطع ۱۳۱ نماینده ای که فقط چند روز پیش از تصویب لایحه جدید، [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] پرزیدنت اوباما را تشویق به دادن فرصت به روحانی کرده بودند به لایحه تحریمی جدید رأی مثبت دادند. اما سردرگمی و ابهام در واشگتن تنها در این خلاصه نمی شود.
    در حالی که کنگره حملاتش را هم در حرف و هم در عمل، علیه ایران شدت بخشیده است، کاخ سفید روشی کاملا متضاد اتخاذ کرده است. در پی مراسم تحلیف حسن روحانی کاخ سفید با انتشار [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]: "همزمان با روزی که حجت ‌الاسلام دکتر حسن روحانی به عنوان هفتمین رئیس جمهور جمهوری اسلامی ایران سوگند یاد می کند، بار دیگر به مردم ایران که موجب شدند صدایشان در انتخابات شنیده شود، تبریک می گوئیم". همچنین این بیانیه با رویکردی دوستانه اعلام کرد که "در صورتی که دولت جدید...راه حلی صلح‌آمیز برای این موضوع ]هسته ای[ پیدا کند، یک شریک مشتاق در آمریکا پیدا خواهد کرد."
    تضاد محسوس بین کاخ سفید و کنگره، شک ایرانی ها را که اصولا نسبت به آمریکائی ها بی اعتمادند، در باره صداقت دولت اوباما بر انگیخته است. هاشمی رفسنجانی، که با ورود حسن روحانی به صحنه، می رود که بار دیگر به سیاستمداری مطرح مبدل شود، وضعیت حاکم بر واشگتن را شبهه آمیز خواند. او [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]: "درست است که روابط با مذاکرات آغاز می‌شود، اما دوگانگی برخورد دولت و پارلمان آمریکا شبهه‌ناک است و نشانه‌های خوبی در بین مردم ایران ]در پی[ ندارد.”
    یکی از فرضیاتی که می تواند حرکت اخیر مجلس نمایندگان را توجیه کند این است که کنگره آمریکا، با [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]، قصد دارد امکان هرگونه سازش با ایران را از کاخ سفید سلب کند.
    فرضیه دیگر این است که با توجه به نامه ۷۶ سناتور به اوباما در باره سختگیری بیشتر در قبال ایران، انتظار می رود که پس از تعطیلات تابستانی کنگره، در ماه سپتامبر یا اکتبر، این لایحه تحریمی از تصویب سنا نیز بگذرد. بدین ترتیب تصویب لایحه موردبحث توسط مجلس نمایندگان می تواند پیامی باشد هم به کاخ سفید و هم به ایران که “وقت زیادی ندارید” و پنجره دیپلماسی به سرعت در حال بسته شدن است.
    در مجموع، در صورت نهائی شدن قانون مزبور بخت رسیدن به توافق بین دولت اوباما و دولت حسن روحانی به شدت کاهش خواهد یافت و خطر جنگی مخرب فزونی خواهد گرفت. روحانی فقط از طریق کاهش تحریم ها قادر است آیت الله خامنه ای را متقاعد به انجام یک معامله کند.
    این تصور که ایران تنها با اعمال زور وادار به عقب نشینی خواهد شد تصوری غیر واقعی است. نحست به این علت که این رویکرد فاکتور غرور ملی را که در شکل دادن سیاست در ایران، چه در دوران شاه و چه در دوران جمهوری اسلامی نقش تعیین کننده ای داشته است به کلی نا دیده می گیرد.
    اما مهم تر این که به باور رهبران ایران عقب نشینی تحت زور و فشار مشکل آن کشور را با آمریکا حل نخواهد کرد. رهبران ایران بار ها گفته اند که در صورت موفقیت آمریکا در حل مسئله ای هسته ای با توسل به فشار، آن کشور با استفادۀ دوباره از رویکرد تحریم، با پیش کشیدن مسائلی از قبیل حقوق بشر و تروریسم، حکومت را به آستانه سقوط خواهد کشاند. از این رو حکومت ایران راهی جز مقاومت در برابر فشار پیش روی خود نمی بیند.
    روحانی در روز ۱۳ مرداد ماه در سخنرانی مراسم ادای سوگند [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]: “به صراحت می‌گویم اگر پاسخ مناسب می‌خواهید، نه با زبان تحریم که با زبان تکریم با ایران سخن بگویید.”
    علیرغم این همه تلاطم آیا ممکن است غیر ممکن، ممکن شود و در سپتامبر امسال در جریان نشست سالانه سازمان ملل دیداری بین اوباما و روحانی صورت بگیرد و راه آشتی بین دو کشور باز شود؟ باید منتظر ماند.


    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

  9. #78
    مدیر بازنشسته Hamid آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    محل سکونت
    تهران. پلاک 5
    نوشته ها
    2,061
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    و آن هنگام که سقف آمال و آرزوهای عده ای به اصطلاح میهن پرست، دیدار خصوصی بین روحانی و پرزیدنت اوباما جان میشود ... !
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]- [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

  10. #79
    حرفه ای farzad-a آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jun 2013
    محل سکونت
    جزیره کیش
    نوشته ها
    687
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Hamid نمایش پست ها
    و آن هنگام که سقف آمال و آرزوهای عده ای به اصطلاح میهن پرست، دیدار خصوصی بین روحانی و پرزیدنت اوباما جان میشود ... !
    جناب حمید
    به شما حق میدهم که چنین نگاهی به موضوع داشته باشید و تفاوت دیپلماتهای سیاست خوانده و سیاستمداران تجربی که در میدان داخلی تجربه اندوخته اند نیز در همین است.
    امثال متکی کجا و ظریف کجا؟
    وطنپرستها حسابی روی نفع امثال اوباما باز نکرده اند و فقط میخواهند از شّر آنها در امان باشند.
    به هر حال تا امروز دیگران آزمایششان را پس دادند و از این به بعد ببینمیم که دیگر مدعیان چه میکنند.
    یکی دو کامنت را از این بحث از [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]میگذارم شاید به بحث کمک کند:

    اگر اوباما دست دوستی روحانی را بفشارد مترادف است با اینکه" غرب ایران مستقل را پذیرفته است".
    واقعا برای من توجیه پذیر نیست که امریکائی ها با چه انگیزه ای می بایست به چنین موضوعی تن دهند و تا وقتیکه بطور جدی حکومتهای مرتجع منطقه در خطر فروپاشی قرار نگرفته باشند هیچ منفعت دندانگیری برای امریکائی ها در تعامل با ایران نمیبینم.
    خب فرزاد جان، حل شدن مسئله هسته ای ایران و جلوگیری از یک فاجعه دیگه در منطقه که میتونه موفقیت دمکرات ها رو در انتخابات بعدی تضمین کنه. حل نشدن مسئله ای هسته ایران مساوی می شه با خداحافظی دمکرات ها با قدرت.
    الیا عزیز
    با شما موافقم دلائل شما قانع کننده است.
    فاجعه "وقوع جنگ" نیز برای طرفین موضوع مهمی است که نمیتوان آنرا ندیده گرفت.

  11. #80
    حرفه ای اشاره آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    بهشت
    نوشته ها
    739
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض




    شهیر شهیدثالث

    تحلیلگر و روزنامه نگار مقیم کاناداست. او دربارۀ سیاست داخلی و خارجی ایران مطلب می نویسد. می توانید با ایمیل [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] با وی تماس بگیرید.

    نسخه پیچ های این روزها مثل خود رئیس جمهور همه اهل محله های آمریکا یا انگلیس یا کانادا هستند!
    چگونه طی شود این روزگار غربی....
    ویرایش توسط اشاره : 13-08-2013 در ساعت 22:24
    بخوان قران بی شیرازه ایات عجیبت را....


    أَمْ حَسِبْتَ أَنَّ أَصْحابَ الْكَهْفِ وَ الرَّقيمِ كانُوا مِنْ آياتِنا عَجَباً.....

صفحه 8 از 12 نخستنخست 123456789101112 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. ذکاوت اروپایی ها در برخورد دیپلماتیک آراسته با تهران
    توسط وطن دوست در انجمن مباحث سیاست داخلی
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 12-08-2013, 23:18
  2. بازی جدید آمریکا برای امتیاز گرفتن از ایران
    توسط golenarges در انجمن اخبار سیاست داخلی ایران
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 24-07-2013, 10:10
  3. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 21-06-2013, 12:59
  4. رو به آمریکا؛ پشت به ملت
    توسط safaeei در انجمن مقالات بین الملل
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 05-03-2013, 17:58
  5. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 23-02-2013, 16:35

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
کانال سپاه