سلام.
باز جای شکرش باقیه که شما هم تلویحا اعتراف میکنین که امثال ظریف، سواد آکادمیک درست و درمونی ندارن و با آزمون و خطا کردن، تجربه ای هر چند پر هزینه اندوختند، وگرنه دیگه خیلی با هم از لحاظ فکری در تقابل قرار میگرفتیم. :دی
وطن پرستهایی مثل جناب شهیر شهید ثالث ظاهرا چاره ی در امان ماندن از شر اوباما رو در دست بوسی در جلسه ی خصوصی میبینند! البته تقصیری هم ندارن. دستورات از بالا و از طرف جناب امیراحمدی به ایشون میرسه.
کامنت های فرومتون رو هم خوندم. به نظرم خیلی به بحث ما در اینجا کمک نمیکنه (همونطور که کامنتهای اینجا هم عموما خریداری در اونجا نداره) چرا که اگه درست متوجه شده باشم تصور غالب کاربران اونجا بر اینه که ایران و شخص روحانی میتونن با پیش دستی در برقراری ارتباط با آمریکا، اوباما و تیمش رو در برابر اعراب منطقه و اسرائیل در موضع انفعال قرار بدن و موجب بشن که تیم سیاست خارجه ی آمریکا در یک پارادوکس سیاسی گیر بیفته و کشورهای منطقه خیال کنند که با بهبود روابط ظاهری بین ایران و آمریکا، دیگه اونها جایگاه منطقه ای خودشون رو از دست دادند و ... در حالی که این خیالی خام بیش نیست. سیاستمداران آمریکایی آدمایی نیستن که با چهار تا لبخند دیپلماتیک شیخ حسن، احساس پوچی بکنن و خودشون رو در موقعیت جدیدی حس کنند که از قبل پیش بینی نشده. اونها به تعبیر امام خمینی(ره) اگه دستشون رو به دریا بزنن، دریا رو هم نجس میکنن. مرداب کثیف سیاست خارجه ی امریکا رودخونه ی تمیزی نیست که ما بتونیم بریم توش و آب تنی بکنیم و منفعت خودمون رو فارغ از چیزهای دیگه ببریم و بعدش هم بیرون بیایم. بلکه این مرداب ما رو هر چقدر هم که چشمامون رو تیز کرده باشیم، درون خودش میکشه و در خودش فرو میبره.
البته این قبیل بحثها از منظر اینکه تفاوت دیدگاه مبتنی بر مقاومت رو با دیدگاه مبتنی بر سازش برای خوانندگان روشن تر کنه، به نظرم مفید هستش.
------------------
جالب تر اینجاست که در فروم ایران و آمریکا در تاپیکی که اختصاص به ایجاد یک کمپین برای اعتراض به تحریم ها داشت، جناب شهیر در پاسخ به درخواست یکی از کاربران که عنوان کرده بود که رهبری این کمپین رو به سید محمد خاتمی واگذار کنیم، با لحنی عجیب که گویی سالهاست در ایرانن زندگی میکنه گفته بود که (نقل به مضمون) : «مگه تو توی ایران زندگی نمیکنی و با جو اینجا آشنا نیستی؟ این کمپین به محض اینکه رهبریش به خاتمی سپرده شود، با توجه به جوی که علیه خاتمی در ایران هست محکوم به شکست میشه. باید وجهه ی این کمپین مردمی باقی بمونه!»
البته ظاهرا تلاشهای خالصانه و مجدانه ی ایشون و تیمشون در اون کمپین منجر به تصویب تحریمهای بیشتر با 400 رای موافق و تنها 21 رای مخالف شد!
موفق باشین.
92/5/22