صفحه 6 از 10 نخستنخست 12345678910 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 51 به 60 از 100

موضوع: خبر ویژه!!

  1. #51
    کاربر کهنه کار golenarges آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    13,591
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض با پنبه سر ببرید تا حزب‌اللهی‌ها حساس نشوند!

    با پنبه سر ببرید
    تا حزب‌اللهی‌ها حساس نشوند!(خبر ویژه)
    صادق زیباکلام در مصاحبه با یکی از رسانه‌های جریان فتنه اپوزیسیون جمهوری اسلامی را از تکرار خبط‌های دهه 60 برحذر داشت و از آنها خواست بدون ایجاد حساسیت و تحریک طرفداران نظام، خواسته‌های خود را پیش ببرند.
    وی در مصاحبه با سایت کلمه که از پاریس به روزرسانی می‌شود و درباره ناکامی مخالفان گفته است: یکی از دلایل ناکامی این است که وقتی به فضای باز رسیدیم نخبگان و روشنفکرامون به کمتر از «شتر» رضایت نداده‌اند. مثلا دوران انقلاب کنار دانشگاه تهران چادر زده بودند و برای حزب کومله و دموکرات کردستان، لباس و پتو و غذا جمع می‌کردند، در حالی که این احزاب در حال جنگ با سپاه و ارتش بودند. یعنی اینقدر آزادی وجود داشت. این مشخص بود که دوام نمی‌آورد. بعد از دوم خرداد فضا باز شد. ما صادق زیباکلام‌ها چه کار کردیم؟ گفتیم درباره ولایت فقیه بحث کنیم؛ جنگ بعد از سوم خرداد و فتح خرمشهر درست نبوده؛ قصاص این‌گونه است؛ نعوذ‌بالله خدا و پیغمبر آن‌گونه است؛ ببینید اگر این دفعه هم دچار همین خطا شویم و بگوییم «شتر»، نه روحانی و نه پدر جد روحانی کاری نمی‌توانند بکنند. ما باید یاد بگیریم که دموکراسی میلی‌متر به میلی‌متر جلو می‌رود و یک شبه نمی‌توانیم ره صد ساله را برویم.
    وی ضمن بیان اینکه نباید طرف مقابل را بترسانیم، گفته است: حتی در دولت اول احمدی‌نژاد هم فضا این‌گونه [امنیتی] نبود. این وضعیت از سال 88 به وجود آمد. حتی در سال‌های 60-61 من احساس امنیت بیشتری می‌کردم.
    زیباکلام این را هم گفته که «با فردی که نامش به عنوان وزیر اطلاعات پیشنهاد شده، این وضعیت ادامه پیدا نخواهد کرد».
    او در پاسخ این سوال که «بحث زندانیان سیاسی را چه کنیم» می‌گوید: بهتر است از آقای روحانی بخواهیم فعلا مشکل بیکاری را حل کند؛ با فساد مبارزه کند. در مورد حصر موسوی و کروبی هم همین مسئله حاکم است.
    زیباکلام در جواب این پرسش که یک سری فعالانی که در این مدت از کشور خارج شده‌اند، به نظر شما برگردند یا نه؟ می‌گوید: الان نه، الان اگر بیایند باز جناح راست برای این که نشان دهد هنوز حاکم است ممکن است با آنها برخورد شدید کند. بنابراین شاید شش ماه یک سال دیگر بهتر باشد و با یک سری تمهیدات قبلی برگردند.
    وی در ادامه این مصاحبه تأکید می‌کند: من از ابتدایی که قطار انتخابات راه افتاد می‌گفتم دنبال یک کاندیدای خیلی اصلاح‌طلب نباشیم. من اتفاقا می‌گفتم برویم دنبال ناطق نوری و او را بیاوریم. چون معتقد بودم آن میلی‌متری‌هایی که دنبالش بودم را ناطق نوری هم می‌تواند بیاورد. به خاطر همین حرفی که شما در سوالتان هست من اگر روحانی نبود حتما به ولایتی رای می‌دادم.
    خبرنگار کلمه می‌پرسد: خب الان از سقف کوتاه‌تر ولایتی به سقف بلندتر روحانی رسیده‌ایم. با این حساب باز هم شما می‌گویید که کسی دنبال رفع حصر و حبس‌ها نباشد؟ بالاخره به اندازه پولی که دادیم باید آش بخوریم یا به همان اندازه ولایتی کفایت کنیم؟ زیباکلام در پاسخ می‌گوید: نه، من این را نمی‌گویم. ببینید، من نوه‌ای دارم به اسم حسین‌علی. یکی از سوالاتی که حسین‌علی از من می‌پرسد اینه که چرا من هر وقت سمت پرنده‌ها می‌روم فرار می‌کنند، اما تو که می‌روی این کار را نمی‌کنند؟ به نوه‌ام می‌گویم به خاطر اینکه تو «نمی‌روی» به سمت پرنده‌ها، تو «می‌دوی» به سمت پرنده‌ها. تو می‌ترسانی پرنده‌ها را و من نمی‌ترسانم.
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]


    {محتواي مخفي}

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    تاریخ عضویت
    Always
    محل سکونت
    Advertising world
    نوشته ها
    Many

     

    حرز امام جواد

     

  3. #52
    کاربر کهنه کار golenarges آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    13,591
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض توصیه آسیاتایمز به دکتر روحانی (خبر ویژه)

    توصیه آسیاتایمز به دکتر روحانی (خبر ویژه)
    «دولت جدید ایران باید مراقب باشد که موقعیت ایران در شرق و جهان سوم را تضعیف نکند».
    روزنامه آسیاتایمز با انتشار این تحلیل به قلم کاوه افراسیابی نوشت: «رئیس‌جمهور جدید ایران که با حمایت همه‌جانبه از دولت سوریه نشان داده سیاست خارجی ایران روند همیشگی را طی خواهد کرد و احتمالا هنجارها و ارزش‌های وضعیت فعلی ضدسلطه جهانی جمهوری اسلامی را منعکس می‌کند. با این وجود به دلیل تغییر در لحن و شیوه گفتار و تمرکز دولت روحانی، نقش و سطح ورود ایران به سیاست جهان سوم احتمالا با موانع و مشکلاتی مواجه می‌شود. احمدی‌نژاد توانست قلب‌های فقرا و محرومان را به دست آورد به ویژه در زمان 9 بار سفر به نیویورک برای شرکت در سازمان ملل متحد و دیگر سفرهای خارجی‌اش. در نتیجه به رغم اینکه رسانه‌های غربی شخصیت وی را بشدت تخریب کردند، او به عنوان سیاستمدار شجاع و جسور جهان سوم مطرح شد.»
    آسیاتایمز با اشاره به نابرابری‌ها و تبعیض‌های موجود در جهان می‌نویسد: «ایران از آغاز انقلاب اسلامی قصد داشته تا ملت‌ها را برای عدالت بسیج کند. هویت انقلابی جمهوری اسلامی اشتیاق به عنوان قدرتی تجدیدنظر کننده بر قدرت در عرصه‌ جهانی هنوز مطرح است. ماهیت موقعیت فعلی دوران بعد از دوران انقلاب که با سلسله قدرت جهانی مبارزه می‌کند به نماد هویتی ایران از سال‌ها شده است. بدون تردید روحانی مهارت‌های دیپلماتیک بیشتری برای حل مشکلات ایران و کاهش تحریم‌ها دارد، اما باید در مورد نیاز به حفظ شبکه همبستگی‌های ایران هوشیار باشد. اگر ایران مواضع طرفداری با غرب را اتخاذ کند این همبستگی‌ها را از دست می‌دهد.»
    این روزنامه در پایان نوشت: این احتمال نیز وجود دارد که ایران حتی با نزدیک شدن به غرب به دستاوردهای چندانی نرسد زیرا نباید خصومت‌های ذاتی غرب را فراموش کرد.
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]


    {محتواي مخفي}

  4. #53
    کاربر کهنه کار golenarges آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    13,591
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض آلت‌دست افراطیون می‌خواهد وزیر شود؟! (خبر ویژه)

    آلت‌دست افراطیون با چه رویی می‌خواهد وزیر شود؟! (خبر ویژه)
    وزیر پیشنهادی جهاد کشاورزی جزو اعضای مستعفی دولت اصلاحات است که در اقدامی دسته‌جمعی و برای اعمال فشار به نظام تهدید به استعفا کردند.
    محمود حجتی از اعضای مرکزیت حزب منحله مشارکت و از مرتبطان با آقای منتظری و باند مهدی هاشمی است که بهمن سال 82 همنوا با افراطیون مجلس ششم -متحصنینی که برخی از آنها هم‌اکنون به خارج از کشور گریخته و پناهنده شده‌اند- از وزارت استعفا کرد. روزنامه یاس‌نو ارگان رسمی حزب مشارکت دوم‌بهمن 1382 و در آستانه انتخابات مجلس هفتم در تیتر اول خود نوشت «استعفای وزیران و معاونین رئیس‌جمهور در اعتراض به فقدان شرایط آزادی انتخابات» و عکس محمود حجتی را در کنار تصویر محمدعلی ابطحی، صفدر حسینی، مرتضی حاجی، عبدالله رمضان‌زاده، موسوی لاری، احمد خرم، محمد ستاری‌فر، محسن مهرعلیزاده، علی صوفی، معصومه ابتکار و... منتشر کرد. در آن زمان تندروهای دولت و مجلس سعی داشتند با قانون‌شکنی و گردن کلفتی انتخابات مجلس را تعطیل کنند و انجام تحصن در مجلس و اعلام استعفای وزرا و معاونین آنها و استانداران آخرین تهدید این طیف بود.
    در آن زمان برخی معاونین محمود حجتی نیز استعفا شده و حجتی نیز با حضور در مجلس از تحصن‌کنندگان حمایت کرده بود.
    محمدعلی ابطحی معاون وقت خاتمی در همان شماره روزنامه یاس‌نو تصریح می‌کند «تمام کسانی که استعفا کرده‌اند در استعفای خود جدی هستند».
    اکنون سوال توأم با شگفتی ناظران و تحلیل‌گران این است که مدعی استعفا و آلت دست افراطیون در فتنه‌گری سال 82 اکنون با چه رویی می‌خواهد به دولت برگردد و کدام تضمین وجود دارد که وی سر بزنگاه مرتکب همان خیانت نشود؟! پرسش مهم دیگر این است که چنین افرادی چگونه از ***** ارزیابی رئیس‌جمهور گذشته‌اند؟ آیا تحمیلی در میان است؟!
    یادآور می‌شود عناصر مستعفی مجلس و دولت اصلاحات در سال 82 با بیانیه‌های حمایت آمریکا و اتحادیه اروپا مواجه شدند. در بیانیه‌های صادره تأیید می‌شد که به خاطر رد صلاحیت اصلاح‌طلبان کلیدی، انتخابات ایران مشروعیت ندارد.
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]


    {محتواي مخفي}

  5. #54
    کاربر کهنه کار golenarges آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    13,591
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض منوشه امیر: باز هم کیهان برنده شد! (خبر ویژه)

    اعلام برائت برخی وزرای پبشنهادی کابینه دکتر روحانی در جلسات رای اعتماد مجلس از حوادث «فتنه» سبب برآشفتگی و سردرگمی اپوزیسیون برانداز شد. اغلب تحلیلگران رسانه‌های فارسی زبان خارج از کشور، اعلام موضع وزیران مورد انتقاد اصول‌گرایان را درباره حوادث پس از انتخابات ریاست‌جمهوری 1388، ناشی از «افزایش قدرت نرم رهبری نظام» و موجب «استحکام بیشتر قدرت درونی نظام در برابر غرب‌گرایان» دانستند.
    «علی افشاری» دبیر فراری تشکیلات تحکیم وحدت در دولت اصلاحات و از فعالان اپوزیسیون برانداز روز پنجشنبه در سایت «خودنویس» نوشت: «تاکنون وزرایی که از خود دفاع کرده‌اند، در دفاع از رهبری کمتر از مدافعان گفتمان سوم تیر مایه نگذاشتند. حکمت، بصیرت، مرحمت و تدبیر رهبری کلیدواژه‌هایی است که در سخنان روحانی و برخی وزراء به کرات شنیده می‌شود. محمد علی نجفی، ولایت فقیه را جان و روح نظام نامید. همچنین مدعی شد در سال ۱۳۶۷ به خاطر رهبری وزارت در کابینه مهندس موسوی را پذیرفته است.»
    این فعال اپوزیسیون برانداز در ادامه تحلیل خود می‌نویسد: «این وضعیت باعث افزایش قدرت نرم [آیت الله] خامنه‌ای شده است و او اینک تمجیدکنندگان و مدافعان بیشتری در داخل جناح‌های حکومتی پیدا کرده است. این امر منجر به رویش نیرو برای وی در داخل پایگاه اجتماعی نظام شده است.» به اعتقاد «علی افشاری» هوشمندی رهبری در مدیریت چالش‌های سیاسی و حمایت از رئیس‌جمهور منتخب سبب دگرگونی غیرقابل پیش‌بینی‌ای در آرایش نیروهای سیاسی شد و نقشه‌های اپوزیسیون برانداز را برای ایجاد بحران داخلی میان ارکان نظام نقش بر آب کرد.
    هفته گذشته در جریان بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی رئیس‌جمهور «محمدعلی نجفی» (وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش)، «عباس آخوندی» (وزیر پیشنهادی راه و شهرسازی)، «جواد ظریف» (وزیر خارجه)، «جعفر میلی منفرد» (وزیر پیشنهادی علوم)، «علی ربیعی» (وزیر کار) و «بیژن زنگنه» (وزیر نفت) در پاسخ به سوالات و انتقادات نمایندگان مختلف پیرامون نقش خود در حوادث فتنه به اعلام برائت از فتنه‌گران و عوامل آنان پرداختند. زنگنه در نطق دفاعیه خود از «ولایت فقیه» به مثابه «عمود خیمه نظام» یاد کرد و گفت که با هرگونه حرکت ساختارشکنانه پس از انتخابات 88 مخالف بوده است. نجفی نیز زندگی سیاسی خود را وامدار رهبری نظام دانست و آخوندی نیز به توضیح کوشش‌های خود برای آرام کردن التهابات پس از انتخابات، حساب خود را از فتنه‌گران جدا کرد. همچنین «جواد ظریف» حوزه سیاست خارجی را تحت نظارت مستقیم رهبر انقلاب دانست و بارها بر تبعیت کامل از ایشان تاکید کرد. همه این‌ها در حالی است که حجت‌الاسلام «حسن روحانی» نیز در نطق پایانی‌اش برای دفاع از وزرای پیشنهادی «مراعات رهنمودهای رهبری» را از اصلی‌ترین اصول کابینه خود برشمرد.
    تلویزیون bbc فارسی در برنامه زنده ای که بلافاصله پس از اعلام نتایج رای اعتماد مجلس به کابینه روحانی پخش کرد، ادبیات دفاعیات نجفی، آخوندی، میلی منفرد، زنگنه و ربیعی را یک «ادبیات اصول‌گرا» نامید و گفت که این وزراء پیشنهادی با اعلام برائت از حوادث پس از انتخابات نشان دادند که به نظام و رهبری وفادارند و نمی‌توان به حضور آنان در دولت امید چندانی داشت! Bbc گفت «تاکید بر نزدیکی و اطاعت از رهبر ایران، موضع تمام وزرای پیشنهادی روحانی بود.» بنگاه خبرپراکنی انگلیس همچنین ویژه برنامه‌ای را به نقد سخنان «سعید حجاریان» اختصاص داد. حجاریان چندی پیش گفته بود «در انتخابات 1388 نه تقلب و نه تخلف رخ داده است.» bbc این موضع مشاور سابق خاتمی را «نوعی مصالحه و کوتاه آمدن حامیان اصلاحات در برابر اصولگرایان» تحلیل کرد.
    «اردشیر امیر ارجمند» مشاور ارشد و سخنگوی «میرحسین موسوی» که به پاریس گریخته است در گفتگوی زنده با bbc نتوانست دست پاچگی و عصبانیت خود را از نطق وزرای پیشنهادی پنهان کند و چند بار با لحنی سراسیمه تاکید کرد: «من متاسفم که وزیران آقای روحانی از لفظ فتنه استفاده می‌کنند! این اردوکشی خیابانی چی هست که به آن فتنه می‌گویند؟»
    سرخوردگی شدید هواداران «فتنه سبز» از اعلام برائت برخی وزراء از فتنه‌گران، آنان را در شبکه‌های اجتماعی و سایت صهیونیستی «بالاترین» که تحت مدیریت منوشه امیر اداره می‌شود به توهین و فحاشی علیه کابینه دکتر روحانی واداشته است. کاربران فروم‌های حامی فتنه دقایقی پس از اعلام نتایج رای اعتماد در «پست‌»های مختلفی به این موضوع پرداختند و به نوشته یکی از چهره‌های مطرح این جریان «کیهان باز هم برنده شد، چون باعث ریزش سنگینی در میان اصلی‌ترین حامیان جنبش سبز شد. روزنامه کیهان کاری کرد که بیژن زنگنه برای اثبات وفاداری خود به رژیم، مجبور شد از کل اصلاح طلبان اعلام برائت کند و نه فقط از فتنه‌گران. همین روزنامه بود که باعث شد رگ غیرت انقلابی محمدجواد ظریف بالا بزند و خود را تابع محض رهبری بداند و اگر افشاگری‌های این روزنامه نبود، ما یک کابینه تکنوکرات داشتیم نه باز هم یک کابینه انقلابی. در واقع کیهان هویت انقلابی این وزراء را به آنها برگرداند و همین یعنی اینکه مدیر کیهان و تک‌تیرانداز [آیت‌الله] خامنه‌ای کارش را باز هم به خوبی انجام داده است.»
    از دیگر سو موضع قاطع وزرای پیشنهادی دکتر روحانی علیه فتنه‌گران با واکنش‌های عصبی نزدیکان سیدمحمد خاتمی روبه رو شد. «زهرا اشراقی» (همسر برادر سیدمحمد خاتمی) در صفحه فیس بوک خود با توهین به وزرای دکتر روحانی نوشت «ای کاش کسی پیدا می‌شد که عطای وزارت را به لقایش می‌بخشید و حقیقت را می‌گفت. امروز بیشتر از همیشه به مظلومیت تو پی بردم. موسوی در تنفیذ، تحلیف و کنفرانس روحانی.» سایت «امروز» (ارگان حزب منحله مشارکت) نیز ضمن بازنشر نوشته اشراقی به وزرای فعال در ستاد موسوی و کروبی که از آنان اعلام برائت کرده‌اند، آنان را چاپلوس خواند.
    «مسیح علی‌نژاد» دیگر روزنامه‌نگار اصلاح‌طلب فراری که به استخدام «رادیو فردا» (ارگان cia) در آمده است، در صفحه «فیس بوک» خود به نطق روحانی در تقبیح «اردوکشی خیابانی فتنه‌گران» در مجلس شدیداً اعتراض کرد و وزرای وی را به دلیل مرزبندی شفاف با فتنه‌گران، از «سیاستمداران سینه‌چاک» جمهوری اسلامی نامید.
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]


    {محتواي مخفي}

  6. #55
    کاربر کهنه کار golenarges آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    13,591
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض ایران در حال فتح ایدئولوژیک آمریکای لاتین است

    واشنگتن‌پست: ایران در حال فتح ایدئولوژیک آمریکای لاتین است (خبر ویژه)
    یک روزنامه آمریکایی نسبت به گسترش نفوذ معنوی و اعتقادی جمهوری اسلامی ایران در کشورهای آمریکای لاتین ابراز نگرانی کرد.
    روزنامه واشنگتن‌پست حضور طلاب خارجی در مدارس دینی ایران را اهرم قدرت نرم توصیف کرد و نوشت: مدارس علوم دینی ایران ویژه طلاب و دانشجویان خارجی، در ظاهر با نام آموزش علوم دینی اما در باطن ابزار «قدرت نرم» جمهوری اسلامی برای جذب نیروی عملیاتی در راستای پیشبرد اهداف رژیم تهران به ویژه در آمریکای لاتین است.
    این روزنامه با بیان اینکه «ایران علاقه دارد جوانان کشورهای آمریکای لاتین را که موافق دیدگاههای آتشین ایران بر ضد غرب هستند، جذب نماید،» می‌افزاید: واشنگتن این برنامه را جزیی از تلاش‌های ایران برای گسترش نفوذ و محکم کردن جای پای خود در نیمکره غربی با ساختن شبکه‌ای از هواداران و متحدانش در حیاط خلوت آمریکا می‌داند. هدف اصلی از این برنامه فقط جذب طلبه و دانشجوی خارجی برای ارائه آموزش‌های ویژه داخل ایران به آنها نیست، بلکه این برنامه پلی برای دسترسی مستقیم ایران به منطقه آمریکای لاتین است.
    واشنگتن‌پست در ادامه خاطر نشان کرد: ثمره این تلاش‌ها از سال گذشته هویدا گشت که ایران دست به کار ساخت مسجد و مراکز فرهنگی در کشورهای منطقه و همچنین راه‌اندازی یک شبکه تلویزیون کابلی به زبان اسپانیولی شد.
    واشنگتن پست نوشته است: کارشناسان مسائل منطقه، معتقدند که این برنامه به طور اخص جای پای تهران را در کشورهایی همانند ونزوئلا و اکوادور که دیدگاههای مشترک با تهران درخصوص آمریکا دارند، محکم می‌کند.
    در ادامه این گزارش آمده است: در یکی از مدارس علوم دینی ویژه طلاب اسپانیایی زبان در شهر قم، شهروندانی از کلمبیا، ونزوئلا و آرژانتین مشغول تحصیل بودند که بیشتر به دین اسلام گرویده بودند و دروس مربوط به دین اسلام را به زبان کامل اسپانیایی می‌آموختند که محتوای اسلامی و ضدآمریکایی داشت.
    واشنگتن پست افزوده است: در سال‌های اخیر با اجرای این برنامه، صدها جوان از کشورهای آمریکای لاتین عازم ایران شده‌اند تا تحت تعالیم اسلامی قرار بگیرند. برخی از طلاب و دانشجویانی که سخت مجذوب افکار و تعالیم ارائه شده قرار می‌گیرند، در پایان تحصیلات به عنوان افراد وفادار به جمهوری اسلامی آماده اعزام برای تبلیغ آرمان‌های جمهوری اسلامی می‌شوند. دانشجویان و طلاب در این دوره‌های آموزشی سخت مجذوب مدرسان و اساتید می‌شوند. بخشی از تعالیم انجام گرفته مربوط به آرمان‌های انقلاب اسلامی و ضد آمریکایی است.
    واشنگتن‌پست نوشته است: علی میریوسفی سخنگوی هیات دیپلماتیک ایران در سازمان ملل دراین‌باره بیان کرده که تبادل فرهنگی و دانشگاهی رسم متداول میان کشورها است و ایران هم به عنوان یک کشور که شمار قابل توجهی دانشمند طراز اول و موسسات فرهنگی دارد، از این قاعده مستثنی نیست. ایران مانند آمریکا و هر کشور دیگری همه ساله صدها دانشجو از قاره‌های آفریقا، آسیا و سایر نقاط جهان را می‌پذیرد.
    این روزنامه تصریح کرد: ایران از سال 2005 با افزایش دو برابری شمار سفارتخانه‌های خود در کشورهای آمریکای لاتین، این مراکز را از پنج به 11 سفارتخانه رساند و افزون بر این نیز 17 مرکز فرهنگی هم در این کشورها دایر کرده و شمار بسیاری هم مسجد در سراسر منطقه برپا نموده است.
    شبکه تلویزیون اسپانیایی زبان هم روزانه برای میلیون‌ها اسپانیولی زبان برنامه‌هایی پخش می‌کند که سریال «مریم مقدس» از آن جمله است.
    در این ارتباط، «ایلان برمن» نایب رئیس «شورای روابط خارجی» آمریکا اخیرا در کنگره آمریکا گفته است: ایران پیام‌رسانی به این منطقه را شدت داده است و در این پیام‌ها، ایدئولوژی خود، سطح نفوذ و اثرگذاری‌اش را به بهای افول قدرت نفوذ آمریکا بسط و انتشار می‌دهد.
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]


    {محتواي مخفي}

  7. #56
    کاربر کهنه کار golenarges آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    13,591
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض ربع پهلوی در نوبت خودکشی! (خبر ویژه)

    ربع پهلوی در نوبت خودکشی! (خبر ویژه)
    یک ترمینال اینترنتی اپوزیسیون احتمال خودکشی رضا ربع‌پهلوی به اعتبار ناکامی‌ها و افسردگی وی را بالا دانست.
    شبکه بالاترین در این زمینه نوشت: سرنوشت خاندان پهلوی، سرنوشتی تراژیک است. رضاشاه، جد این خاندان، در جزیره موریس در تبعید و انزوا با افسردگی همراه با حس حقارت درگذشت تا در پایان زندگی‌اش از ابهت و شکوه رضاخانی خبری نباشد و سرنوشتش تلخ‌تر از آنچه بدبین‌ترین افراد درباره‌اش پیش‌بینی کرده بودند، رقم بخورد. سرنوشت فرزندش، محمدرضا پهلوی، نیز بی‌شباهت به سرنوشت او نبود. محمدرضا که به گواه دوستانش- همچون حسین فردوست- فردی فاقد اعتماد به نفس بود، در دوره‌هایی از عمر پادشاهی‌اش دچار افسردگی شدیدی شد؛ تا آنجا که سفارت آمریکا در ایران به صراحت به آن اشاره می‌کند. براساس اسناد سفارت آمریکا، او قبل از 28 مرداد سال 1332 یکی از دوره‌های افسردگی را پشت سر گذاشت. همین اسناد نشان می‌دهد که در روزهای پایانی حضورش در ایران در سال 1357 باز هم افسردگی دیرین به صورتی فلج‌کننده به سراغش آمد و تا لحظه مرگ رهایش نکرد. سرنوشت تراژیک او نیز همچون پدرش با مرگ در سرزمینی بیگانه (مصر) و در انزوا رقم خورد تا همگان شاهد پایان تلخ دیکتاتوری باشند که رویاهای بزرگ را در سر می‌پروراند و در این راه از سرکوب شدید مخالفان فروگذار نکرد.
    بالاترین افزود: پس از مرگ علیرضا پهلوی، این سوال در ذهن برخی از افراد مطرح شد که علت خودکشی در خاندان پهلوی چیست و چرا دو فرزند محمدرضا پهلوی این‌چنین به زندگی خود پایان دادند.
    در ادامه این تحلیل با اشاره به افسردگی خانواده محمدرضا پهلوی و از جمله خودکشی علیرضا و لیلا پهلوی آمده است: این دو ناگهان به خاطر از دست رفتن تاج و تخت دچار افسردگی شدید و بحران گم‌گشتگی شدند و هرگز نتوانستند راه‌حلی برای آن پیدا کنند. چنین افرادی آرزوی پایان دادن به زندگی خود را دارند.
    بالاترین در پایان نوشت: اکنون سوال این است که آیا خودکشی علیرضا و لیلا پهلوی پایانی است بر سرنوشت تراژیک خاندان پهلوی یا باز هم خبر خودکشی دیگری در این خانواده به گوش خواهد رسید؟ نمی‌توان پاسخی مشخص به این سوال داد، اما به نظر می‌رسد که بقیه افراد این خانواده از جمله فرح دیبا و رضا پهلوی دچار بحران باشند. شاید سرنوشت این خاندان سراغ رضا پهلوی نیز برود.
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]


    {محتواي مخفي}

  8. #57
    حرفه ای farzad-a آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jun 2013
    محل سکونت
    جزیره کیش
    نوشته ها
    687
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    امروز دیگر معنای فتنه عوض شده و تاریخ مصرف قبلی گذشته است.
    امروز فتنه گر کسی است که صرفا بخاطر حفظ حیات جناحی خویش جلوی پای روحانی سنگ اندازی کند.
    روحانی کسی است که در مقایسه با هر یک از سایر کاندیداها چندین برابر رای آورده و با فاصله ای فاحش رقبای خود را پشت سرگذاشته است.اینکه بخواهیم به همه بقوبالیم که با فاصله ای اندک به پیروزی رسیده فقط عوامفریبی است چرا که در مناظرات انتخاباتی به عینه دیدیم که سایر کاندیداها از یک رنگ و یک جنس و یک طیف نبوده اند که بخواهیم رای آنها را در یک کفه قرار دهیم.
    دیگر اینکه در مقایسه انتخابات 88 با 92 یک فرق اساسی وجود دارد و آن تفاوت را میتوان در حق الناس دانستن تک تک آرای مردم دانست.
    حداقل یک مورد را شخصا سراغ دارم که در یکی از کارگاههای وزارت راه در اطراف سیرجان عده ای در خلوت رای های سفید را پر کرده و در صندوق میریختند(شخصا به چشم ندیدم ولی یکی از دوستان صمیمیم که حرفش برایم حجت است به چشم دیده است)همین یک مثال شرعا و عرفا برای من کافی است که فریاد بزنم که در انتخابات88 تقلب صورت گرفته است و در عین حال شهادت میدهم که با تحقیقات شخص خودم برای من ثابت شده که میزان تقلب 88 در نتیجه نهایی تاثیر تعیین کننده نداشته است.
    (کدام یک از شما ها حاضرید سوگند بخورید که در انتخابات88 اصلا تقلب صورت نگرفته است)اثبات تقلب فقط در یک صندوق و حتی در حد 500 رای کافی است که در کشورهای دموکراتیک وزیرکشور را مجبور به استئفاء کند.
    نمیتوانم ادعا کنم که در 92 هیچ تقلبی صورت نگرفته ولی اگر بوده باشد اما با توجه به اتمام حجت رهبری میتوانم بگویم که احتمالا نزدیک به صفر بوده است.
    به هر صورت گذشته ها گذشته است و پیشنهاد میکنم که بیش از این وقت خودمان را با تکرار پی در پی تنها حربه حذف رقیب و تمرکز بر حوادث88 نگیریم و پیروزی گفتمان اعتدال را بپذیریم.
    حالا چنین گفتمانی به اصولگرایی نزدیک تر است یا اصلاح طلبی در عمل مشخص خواهد شد.

  9. #58
    کاربر کهنه کار golenarges آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    13,591
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط farzad-a نمایش پست ها
    امروز دیگر معنای فتنه عوض شده و تاریخ مصرف قبلی گذشته است.
    امروز فتنه گر کسی است که صرفا بخاطر حفظ حیات جناحی خویش جلوی پای روحانی سنگ اندازی کند.
    روحانی کسی است که در مقایسه با هر یک از سایر کاندیداها چندین برابر رای آورده و با فاصله ای فاحش رقبای خود را پشت سرگذاشته است.اینکه بخواهیم به همه بقوبالیم که با فاصله ای اندک به پیروزی رسیده فقط عوامفریبی است چرا که در مناظرات انتخاباتی به عینه دیدیم که سایر کاندیداها از یک رنگ و یک جنس و یک طیف نبوده اند که بخواهیم رای آنها را در یک کفه قرار دهیم.
    دیگر اینکه در مقایسه انتخابات 88 با 92 یک فرق اساسی وجود دارد و آن تفاوت را میتوان در حق الناس دانستن تک تک آرای مردم دانست.
    حداقل یک مورد را شخصا سراغ دارم که در یکی از کارگاههای وزارت راه در اطراف سیرجان عده ای در خلوت رای های سفید را پر کرده و در صندوق میریختند(شخصا به چشم ندیدم ولی یکی از دوستان صمیمیم که حرفش برایم حجت است به چشم دیده است)همین یک مثال شرعا و عرفا برای من کافی است که فریاد بزنم که در انتخابات88 تقلب صورت گرفته است و در عین حال شهادت میدهم که با تحقیقات شخص خودم برای من ثابت شده که میزان تقلب 88 در نتیجه نهایی تاثیر تعیین کننده نداشته است.
    (کدام یک از شما ها حاضرید سوگند بخورید که در انتخابات88 اصلا تقلب صورت نگرفته است)اثبات تقلب فقط در یک صندوق و حتی در حد 500 رای کافی است که در کشورهای دموکراتیک وزیرکشور را مجبور به استئفاء کند.
    نمیتوانم ادعا کنم که در 92 هیچ تقلبی صورت نگرفته ولی اگر بوده باشد اما با توجه به اتمام حجت رهبری میتوانم بگویم که احتمالا نزدیک به صفر بوده است.
    به هر صورت گذشته ها گذشته است و پیشنهاد میکنم که بیش از این وقت خودمان را با تکرار پی در پی تنها حربه حذف رقیب و تمرکز بر حوادث88 نگیریم و پیروزی گفتمان اعتدال را بپذیریم.
    حالا چنین گفتمانی به اصولگرایی نزدیک تر است یا اصلاح طلبی در عمل مشخص خواهد شد.
    با سلام
    ظاهرا شما كاسه داغتر از آش هستيد!
    تمام كساني كه از طرف اصلاح طلبان در وزارت كشور حضور داشتند و يا عمليات جنگ رواني را در آن زمان برعهده داشتند و كسي كه بعنوان طراح استراتژيك اصلاح طلبانبود از گفته خود اظهار ندامت كرده و سخنان آن روز خود را با غرض ورزي و توهم توطعه آغشته ميداند
    حال چطور شده كه حضرتعالي دوباره ياد اين مطلب افتاديد و جالب است كه به حمايت از دولت روحاني اينچنين سينه چاك ميدهيد در صورتي كه جناب روحاني در سخنراني و دفاعيه خود از وزرا بطور شفاف و كامل بيان كردند كه كساني كه اينچنين عمل كردند بي انصافي در حق كشور و مردم ميكنند
    حضرت آقا هم كه در مراسم تحليف و سخنان با دانشجويان صراحتا مسئله فتنه را عنوان نمودند
    حال چرا شما تلويحا سخنان رهبري را زير سوال ميبريد؟
    امام خامنه‌اي مصاديق فتنه را كاملا شفاف بيان نمودند و خواستار جوابگويي عوامل فتنه بودند
    حال شما قصد تطهير عوامل فتنه را داريد؟
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]


    {محتواي مخفي}

  10. #59
    حرفه ای ghanbar آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    نوشته ها
    866
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط farzad-a نمایش پست ها
    حداقل یک مورد را شخصا سراغ دارم که در یکی از کارگاههای وزارت راه در اطراف سیرجان عده ای در خلوت رای های سفید را پر کرده و در صندوق میریختند
    سلام
    شما از روند اخذ رای مطلع هستید؟ میدونید تعرفه رو چطور در اختیار قرار میدن؟ ثبت رایانه ای با کد ملی رو خبر دارید؟ در سال 88 در بین همه ی دلایلی که برای تقلب ذکر میکردند کمبود تعرفه و راه ندادن نمیانده کاندیدا بر سر صندوق رای موجه ترین دلایلی بود که سندی برای آن اعلام نکردند و صرف یک ادعا باقی ماند!
    باید قبول کنیم که ادعای تقلب توسط تئوریسین های آن به تدلیس آرا تبدیل شده و دیگر جریان اصلی ای که این ادعا را داشت(اصلاح طلبان ) از بین رفته و جایگاه اجتماعی ندارند!
    پ ن : یادم هست در همین سایت یک پست جالب در مورد تبریک نگفتن خاتمی به روحانی گذاشتید که صغری و کبرایی بود برای نابود شدن جایگاه اجتماعی اصلاح طلبی!


    امام خامنه ای :
    اگر در مقطع فعلی دستگاه دیپلماسی بتواند حضور فعال، هوشمندانه و مقتدرانه داشته باشد، جایگاه و استحکام جمهوری اسلامی در چندین ده سال آینده و در نظم جدید جهانی به عنوان جایگاهی برجسته تثبیت می شود وگرنه، در جهان پیش رو، از موقعیت لازم برخوردار نخواهیم بود
    ...
    این کار (تعمل با آمریکا) ما را در افکار عمومی ملتها و دولتها به تذبذب متهم می کند و غربی ها با تبلیغات عظیم خودشان، جمهوری اسلامی را دچار انفعال و دو گانگی جلوه می دهند.
    بیست و دوم مردادماه

  11. #60
    مدیر بازنشسته Hamid آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    محل سکونت
    تهران. پلاک 5
    نوشته ها
    2,061
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط farzad-a نمایش پست ها
    امروز دیگر معنای فتنه عوض شده و تاریخ مصرف قبلی گذشته است.
    امروز فتنه گر کسی است که صرفا بخاطر حفظ حیات جناحی خویش جلوی پای روحانی سنگ اندازی کند.
    روحانی کسی است که در مقایسه با هر یک از سایر کاندیداها چندین برابر رای آورده و با فاصله ای فاحش رقبای خود را پشت سرگذاشته است.اینکه بخواهیم به همه بقوبالیم که با فاصله ای اندک به پیروزی رسیده فقط عوامفریبی است چرا که در مناظرات انتخاباتی به عینه دیدیم که سایر کاندیداها از یک رنگ و یک جنس و یک طیف نبوده اند که بخواهیم رای آنها را در یک کفه قرار دهیم.
    دیگر اینکه در مقایسه انتخابات 88 با 92 یک فرق اساسی وجود دارد و آن تفاوت را میتوان در حق الناس دانستن تک تک آرای مردم دانست.
    حداقل یک مورد را شخصا سراغ دارم که در یکی از کارگاههای وزارت راه در اطراف سیرجان عده ای در خلوت رای های سفید را پر کرده و در صندوق میریختند(شخصا به چشم ندیدم ولی یکی از دوستان صمیمیم که حرفش برایم حجت است به چشم دیده است)همین یک مثال شرعا و عرفا برای من کافی است که فریاد بزنم که در انتخابات88 تقلب صورت گرفته است و در عین حال شهادت میدهم که با تحقیقات شخص خودم برای من ثابت شده که میزان تقلب 88 در نتیجه نهایی تاثیر تعیین کننده نداشته است.
    (کدام یک از شما ها حاضرید سوگند بخورید که در انتخابات88 اصلا تقلب صورت نگرفته است)اثبات تقلب فقط در یک صندوق و حتی در حد 500 رای کافی است که در کشورهای دموکراتیک وزیرکشور را مجبور به استئفاء کند.
    نمیتوانم ادعا کنم که در 92 هیچ تقلبی صورت نگرفته ولی اگر بوده باشد اما با توجه به اتمام حجت رهبری میتوانم بگویم که احتمالا نزدیک به صفر بوده است.
    به هر صورت گذشته ها گذشته است و پیشنهاد میکنم که بیش از این وقت خودمان را با تکرار پی در پی تنها حربه حذف رقیب و تمرکز بر حوادث88 نگیریم و پیروزی گفتمان اعتدال را بپذیریم.
    حالا چنین گفتمانی به اصولگرایی نزدیک تر است یا اصلاح طلبی در عمل مشخص خواهد شد.
    اعتراف به «خیانت بزرگ» فتنه‌گران علیه منافع ملی ایران
    عباس عبدی: فتنه 88 فضا را برای تشدید تحریم‌ها فراهم کرد







    مردم که در ۹ دی ۸۸ تکلیفشان را با «خیانت بزرگ» به ایران روشن کردند اما اینکه بعد از چهار سال بالاخره یکی از سران تئوریسین جریان اصلاحات به این خیانت اعتراف کرد و صراحتا تمامی اقداماتی را که منجر به شکل‌گیری فتنه شد، یک خیانت بزرگ در حق ایران عزیز خواند، نشان می‌دهد که عمق این خیانت ملی تا چه اندازه بوده است.

    «عباس عبدی» در نشست بررسی مسائل سیاسی با موضوع «بررسی کابینه روحانی» که در خبرگزاری فارس برگزار شد، شکل‌گیری حوادث سال ۸۸ را باعث تشدید فضای تحریم علیه کشورمان عنوان کرده و برهم خوردن فضای وحدت ملی در داخل کشور را که تلاش می‌شد از سوی فتنه‌گران دنبال شود، موجب طمع دشمنان نسبت به اثرگذاری بیشتر تحریم‌های اقتصادی بر مواضع خارجی ایران دانسته است.



    عبدی در بخشی از سخنان خود تاکید کرده است: «حوادث سال ۸۸ پروسه‌ای بود که کم‌کم شکل گرفت و همه در آن بازی به یکدیگر پاس‌کاری می‌کردند تا در ‌‌نهایت یک بازی مشمئزکننده‌ای شکل گرفت، نتیجه هم چیزی شد که در صحبت‌های مقام رهبری وجود داشت، یعنی هتک حیثیت از نظام بود و وضعیت ایران به دلیل همین اتفاقات در صحنه بین‌الملل به نسبت تضعیف شد. درست است که تحریم‌‌ها به دلیل مسائل هسته‌ای بود، اما اوضاع ۸۸ فضا را برای تشدید تحریم‌ها مستعد کرد.»

    این اعتراف دیرهنگام به کمک مستقیم فتنه‌گران به دشمنان منافع ملی ایران اگرچه اکنون حکم نوشدارو برای سهراب را دارد اما علاوه بر اینکه نظر کار‌شناسان و فعالان سیاسی درباره ارتباط سیستماتیک جریان آشوب در سال ۸۸ با مراکز اطلاعاتی امنیتی در غرب نظیر CIA، MI۶ و موساد مشخص می‌کند، یکبار دیگر حجم خیانت تاریخی طیف اصلاح‌طلب به منافع ملی ایران را یادآوری می‌کند؛ خیانتی که باعث شد تا مردم سراسر کشور به سیبل و هدف اصلی دشمنان کشور بدل شوند و در واقع قربانیان این خیانت تاریخی، مردمی بودند که به دلیل اعمال تحریم‌های بی‌سابقه اقتصادی، حتی در تهیه داروهای مورد نیاز خود نیز ناتوان ماندند.

    در واقع باید گفت سران فتنه، تنها مسئول به زمین ریخته شدن خون تعدادی از ایرانیان در جریان آشوب‌های خیابانی پس از انتخابات ریاست جمهوری دهم نیستند؛ بلکه دست آنان به خون هر ایرانی که بر اثر عدم دسترسی به دارو و مواد مورد احتیاج درمانی که بر اثر اعمال تحریم‌ها امکان تهیه آن‌ها وجود نداشت، جان خود را از دست داده، آغشته است.

    البته این نخستین باری نیست که این مساله به طور واضح از سوی فعالان سیاسی مطرح می‌شود؛ بلکه جوزف لیبرمن، سناتور آمریکایی هم چندی پیش در یک مصاحبه تلویزیونی، صراحتا دلیل اعمال تحریم‌های تند و گسترده علیه ایران را «کمک به ادامه حیات گروه مخالفان داخل کشور» بیان کرده و گفته بود: «از یک منظر، یکی از سرچشمه‌های این حرکت جهانی در ایران و پس از انتخابات ریاست جمهوری شکل گرفت، که از دید من انتخاباتی تقلب آمیز بود که در ماه ژوئن سال ۲۰۰۹ شاهد بودیم و جنبش سبز در ایران متولد شد.

    مسعود میرکاظمی، رئیس کمیسیون انرژی مجلس هم چند روز پیش و در جریان بررسی رای اعتماد به وزرای کابینه پیشنهادی یازدهم، به این مساله اشاره و [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]: «اگر به دوره دولت نهم نگریسته شود در آن زمان ما در هر ماه یا یک سفر خارجی داشتیم و یا یک وزیر خارجه مهمان کشور ما بود. اگر در آن زمان تحریمی علیه ایران می‌خواست صورت بگیرد تحریم‌کنندگان باید چندین ماه به رایزنی می‌پرداختند تا بتوانند تحریم خود را عملی کنند و این در حالی است که امروز اتحادیه اروپا و آمریکا به راحتی این تحریم‌ها را انجام می‌دهند و این به اتفاقات سال 88 بازمی‌گردد که بعضی‌ها سعی دارند آن را پنهان کنند و اگر نظام جمهوری اسلامی ایران ترحم می‌کند نباید واقعیت‌ها نادیده گرفته شود.»

    گفتنی است در‌‌ همان ایام فتنه، «رجانیوز» در [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] به قلم یکی از فعالان سیاسی، به این مساله اشاره کرده و نوشته بود: «پس از ناامید شدن از فضای فتنه، غرب بار دیگر گزینه تحریم را روی میز کار خود قرار داد و با تمسک به شورای امنیت، تحریم‌های جدید را علیه ایران اعمال کرد؛ تحریم‌هایی که خود آنان و جریان فتنه همزمان با هم ادعا می‌کنند بی‌سابقه است. اما وقتی برخی سرنخ‌های دیدارهای مشکوک عناصر فتنه با غربی‌ها فاش می‌شود که چگونه آنان را برای تحریم‌های جدید ترغیب می‌کنند به رابطه محکم این جریان با تحریم‌ها پی می‌بریم.

    شاهد آنکه چندی پیش محسن مخملباف سخنگوی سبز‌ها در خارج از کشور طی دیدار با مقامات امریکایی، پیشنهادات اتاق فکر فتنه را برای تحریم‌های جدید ارائه و آنان را نسبت به این امر ترغیب کرد. بنابراین شکی باقی نمی‌ماند که جریان فتنه در تحریم‌های جدید نقش ستون پنجمی را بازی می‌کند و در داخل نیز با ترساندن مردم از تحریم‌ها، فضای جامعه را برای تحقق خواست غرب مبنی بر نتیجه دادن این تحریم‌ها مهیا می‌کند، اما ظاهراً فراموش کرده‌اند این تحریم‌ها نه اولی است و نه آخری. از اول انقلاب تاکنون بوده و از این پس نیز ادامه خواهد داشت.»


    مطالب مرتبط:

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]



    موفق باشین.
    92/5/26
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]- [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

صفحه 6 از 10 نخستنخست 12345678910 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. نسل جدید خودکار ویژه صفحات لمسی
    توسط محب المهدي (عج) در انجمن سخت افزار
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 05-08-2013, 10:14
  2. تور گردشگری ویژه آشنایی دختران و پسران!
    توسط golenarges در انجمن اخبار سیاست داخلی ایران
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 04-08-2013, 12:02
  3. دادگاه ویژه روحانیت «رسایی» را به یک سال و نیم حبس محکوم کرد
    توسط javadkhan در انجمن اخبار سیاست داخلی ایران
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 22-04-2013, 21:33
  4. یگانهای ویژه جهان
    توسط golenarges در انجمن نظامی ، جنگ افزار
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 14-04-2013, 19:34
  5. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 08-04-2013, 17:51

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
کانال سپاه