برای تشخیص عرقیات اصل(از جمله گلاب) روش ساده ای وجود دارد.
بطری را چندین بار به شدت تکان دهید.
به جداره قسمت بالایی و خالی شیشه دقت کنید.(قسمت خالی در حقیقت فضایی فوق اشباء است و قوانین تعادل فیزیکی در آنجا صادق است)
اگر با گذشت 15,10 ثانیه قطرات ریزی در جداره آشکار شد عرقیات اصل هستند و اگر اصلا قطره تشکیل نشد یعنی اینکه آب به آن بسته شده است.
در سوپر مارکتها میتوانید با مقایسه چند محصول یکسان بهترین آنها را انتخاب کنید تجربه شخصی اینکه:گاهی محصولاتی بی نام و نشان و ناشناخته, مرغوبتر و ارزانتر از برندهای معروف است.
برای تشخیص زعفران
نکته کلیدی اینکه ساقه پرچم گل زعفران تنها ساقه ای است که مقطع مثلثی دارد و بقیه ساقه ها مقطع دایره ای دارند.
گاهی از رشته های گوشت(ماهیچه پخته ,ریش ریش , رنگ آمیزی و خشک شده)در زعفران قاطی میکنند که در اینصورت مقطعی بی فورم و چند وجهی میتواند داشته باشد.
زره بین برای تشخیص میتواند به شما کمک کند.
موفق باشید.