نوشته اصلی توسط
شموئیل
سلام.
دوستان نظر همتون محترم.
سلام
ممنون
ولی من نظرم فرق میکنه...از این تند روی ها نکنید زندگی هر کس به خودش مربوطه.و اعمال هر کس مربوط به خودش هست
.
انسان یک موجود اجتماعی هست!
بیانات در دیدار با گروه اجتماعی صدای جمهوری اسلامی سال 70 :
يا حتّى مثلًا فلان آهنگساز ايرانى طبق همين موسيقى سنتى و موسيقى مقامى خودمان برداشته آهنگى را در فلان دستگاه اجرا كرده و آهنگ هم براى اين است كه يك نفر مثلًا در حالات خاص يك جوان بتواند آن احساس شهوانى خودش را اشباع كند؛ اين به ما چه ارتباطى دارد؟! اين را يك نفر براى خودش ساخته؛ ما حالا نمى رويم يقه ى او را بگيريم كه تو چرا ساختى؛ دلش مى خواهد بسازد؛ هركس كارى براى خودش مى كند. مردم در كارهاى فردى خودشان، مادامى كه به حريمهاى اجتماعى ضربه نزنند، آزادند؛ اما من و شما كه مىخواهيم محصول كار افراد را بياوريم و عرضه كنيم، آيا نبايد نگاه كنيم كه اين محصول فاسد و خراب نباشد؛ چيزى نباشد كه به مصرف كننده ضربه بزند؟
اگر این موسیقی حرام در جامعه پخش شود و یا زنی یا مردی بگونه ای در اجتماع حاضر شوند که چشم و گوش دیگران را بدزدند چه فرقی با دزد اموال دارند؟
به ما فرموده شده : انظر الی طعامک یعنی در غذای خود نگاه کن و دقت کن اگر فاسد بود اگر میکروب در آن بود نخور! قبول دارید وزارت بهداشت باید رستوران ها و محصولات خوراکی را تحت نظارت قرار بدهد؟ قبول دارید اگر داخل رستورانی شدید که با کثیفی غذای خود را میپخت و نظافت را رعایت نمیکرد باید به او تذکر داد؟
خیلی ها به یک فرد سیگاری در خیابان تذکر میدهند که برای سلامتت بد است ، نکش! آیا کار اشتباهی میکنند؟ اما چرا همین ها به آن دختری که با آرایش زننده اش و با بی حجابی سلامت روحی جوانان را تهدید میکند چیزی نمی گویند؟
حتی پیامبران هم جز تذکر اون هم با خوشرویی و با تمام ادب و احترام کسی رو نصیحت و نهی از منکر و امر به معروف نمیکردن.
پس اینهمه حدود الهی و تعزیرات برای چیست؟ پس اینهمه حدیث در مورد اهمیت این واجب فراموش شده ، امر بمعروف و نهی از منکر برای چیست؟
یک نمونه خیلی بارز که میتونم بگم امر به معروف و نهی از منکر کار هر کس نیست و در هر جا نیست
حضرت رسول اکرم ص میفرماید:
هرگاه (مردم) امر به معروف و نهى از منكر نكنند، و از نيكان خاندان من پيروى ننمايند، خداوند بدانشان را بر آنان مسلّط گرداند و نيكانشان دعا كنند امّا دعايشان مستجاب نشود. امالى صدوق، ص254
این واجب وظیفه همه ی مردم است!
همینطوری الکی از روی تعصب و دوآتشه بودن در مسائل مذهبی نمیشه این کارا رو انجام داد
در هیچ کاری نباید افراط کرد
حکایت حضرت موسی و شعبان(چوبان) است.که حضرت موسی(ع) به خیال خودش داره امر به معروف میکنه ولی در باطل اون فرد رو از خدا دور کرد.
من فکر نمیکنم این داستان مولوی امر بمعروف و نهی از منکر را رد کند ولی اگر هم چنین باشد باید بدانیم :
ما وقتی میخواهیم روایتی را صحت و سقمش را بفهمیم آنرا با قرآن میسنجیم اگر خلاف قرآن بود آن را سینه دیوار میزنیم! در مورد مثنوی هم همینطور است اگر جایی از آن خلاف روایات و قرآن بود اصلا دلیلی نیست که ما بخواهیم به آن استناد کنیم!
بهترین شیوه از نظر من اینکه اگه هر کس ادعاش میاد و خیلی باور داره که مومن هست و همه واجبات رو انجام میده و مشکلی در خودش نیست نگاه نکنه اگر بلد نیستید امر به معروف کنید نکنید برید یاد بگیرید بعد امر به معروف بکنید.
بله! حضرت رسول اکرم در جای دیگر میفرماید:
امر به معروف و نهى از منكر نكند مگر كسى كه سه خصلت در او باشد: در امر و نهى خود مدارا كند، در امر و نهى خود ميانهروى نمايد و به آنچه امر و نهى مىكند، دانا باشد. بحارالأنوار، ج100، ص87، ح64
من خودم شخصی هستم که ضربه ی این امر به معروف های تعصبی رو خوردم بخاطر برخورد خیلی بده بعضی از این به ظاهر مومن ها من چندین سال از خدا و عبادت دور شدم
و لطف خدا بود ک دوباره به من توفیق عبادتشو داد.
الحمدلله
دین اسلام دین محبت است دین عمل است نه دین صحبت صد من یه غاز
هر کس لالایی بلده چرا خودش خوابش نمیبره
بله امر بمعروف و نهی از منکر تماما محبته به کسانی که خدا رو فراموش کردند و باید بهش عمل کرد! بسم الله داداش ...:دی
در مورد امر به معروف و نهی از منکر و شیوه های انجام بیشتر تحقیق کنید همینطور نرید جلو.
الآن چندین صفحه اینجا در مورد همین داره صحبت میشه! اینها رو خوندید؟:khande:
توی قرآن بارها آیه امده که ای پیغمبر وظیفه ی تو فقط رساندن پیغام هست و بس.
وظیفه پیامبر در مقام رسالت فقط ابلاغ مبین است و الا پیامبر هم خود در شان دیگری یکی از مومنین و امام جامعه است که وظیفه ی امر بمعروف و نهی از منکر را قرآن بر او هم واجب کرده!
ولی یک مسلمان واقعی میاد با محبت و با مهربانی بدون اینکه کاری به دین و عقاید اون طرف مقابل داشته باشه کمک انسان ها میکنه چهره واقعی اسلام اینه.
در مقابل کفار و مشرکین محبت کردن اگر از روی ذلت باشد حرام است داداش!
مسلمان ها هر قدر هم که محبت کنند به کافرین و مشکرین و مستکبرین آنها با کمال میل میپذیرند و خم به ابرو نمی آورند و در قدرت میمانند و ظلم میکنند!
نه هیچ مشکلی نداشته... مشکل اداره ارشاد ما داره که شبکه قرآن ما میاد مسابقه قرائت قرآن خانم ها رو پخش میکنه اون هم با لحن و زیبایی که خانم ها میخونن این گناه نیست که یک اقا صدای یک خانوم رو با اون لحن گوش بده؟؟؟
س 1146: گوش دادن به صداى زن هنگامى كه شعر و غیر آن را با آهنگ و ترجیع مىخواند اعم از اینكه شنونده، جوان باشد یاخیر، مذكر باشد یا مؤنث چه حكمى دارد؟ و اگر آن زن از محارم باشد، حكم آن چیست؟
اگر صداى زن به صورت غنا نباشد و گوش دادن به صداى او هم به قصد لذت و ریبة نباشد و مفسدهاى هم بر آن مترتّب نگردد، اشكال ندارد و فرقى بین موارد فوق نیست.
اگر مرجع شما ایراد میگیره و یا فکر میکنید به مفسده می افتید گوش ندید!
مگر زمان امام علی (ع) کسانی با دیگر مذهب های دیگه نبودن توی روایت و حکایت ها میبینم که چقدر امامان با صبوری و با مهربانی و با محبت به افراد مختلف چقدر مردمان دیگر مذهب ها رو به دین اسلام اوردن.
به این آیه "محمد رسول الله و الذین معه اشدإ علی الکفار
رحمإ بینهم" توجه داشته باشید و احکام جزیه گرفتن را هم بخوانید!
صحبتهای قبل را در تاپیک بخوانید. قسمتی از حرفهایی که گفته شد:
مسلما در امر بمعروف و نهی از منکر باید با زبان مناسب گفت لازم هم نیست با خشم همراه باشد نباید هم با توهین باشد اما مهم همین شکستن گناهکار در اثر تکرار نهی است ، اصلا فلسفه امربمعروف و نهی از منکر همین است:
خداى متعال كه اين واجب را بر ما مسلمانان نازل فرموده است، خودش مى داند مصلحت چگونه است. ما هم تا حدودى حكم و مصالح الهى را درك مىكنيم. بزرگترين حربه در مقابل گناهكار، گفتن و تكرار كردن است... بگوييد: «آقا، نكن.» اين تكرار «نكن»، براى طرف مقابل، شكننده است. "امام خامنه ای"
ببخشید زیاد پرچونگی کردن
در پناه حق
یا علی
بنده هم نیز
یا علی