صفحه 10 از 15 نخستنخست 123456789101112131415 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 91 به 100 از 148

موضوع: حمله ی لشکر ساپورت ها به تهران

  1. #91
    حرفه ای ghanbar آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    نوشته ها
    866
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط شموئیل نمایش پست ها
    سلام.
    دوستان نظر همتون محترم.
    سلام
    ممنون
    ولی من نظرم فرق میکنه...از این تند روی ها نکنید زندگی هر کس به خودش مربوطه.و اعمال هر کس مربوط به خودش هست
    .
    انسان یک موجود اجتماعی هست!
    بیانات در دیدار با گروه اجتماعی صدای جمهوری اسلامی سال 70 :
    يا حتّى مثلًا فلان آهنگ‏ساز ايرانى طبق همين موسيقى سنتى و موسيقى مقامى خودمان برداشته آهنگى را در فلان دستگاه اجرا كرده و آهنگ هم براى اين است كه يك نفر مثلًا در حالات خاص يك جوان بتواند آن احساس شهوانى خودش را اشباع كند؛ اين به ما چه ارتباطى دارد؟! اين را يك نفر براى خودش ساخته؛ ما حالا نمى ‏رويم يقه‏ ى او را بگيريم كه تو چرا ساختى؛ دلش مى ‏خواهد بسازد؛ هركس كارى براى خودش مى‏ كند. مردم در كارهاى فردى خودشان، مادامى كه به حريمهاى‏ اجتماعى‏ ضربه نزنند، آزادند؛ اما من و شما كه مى‏خواهيم محصول كار افراد را بياوريم و عرضه كنيم، آيا نبايد نگاه كنيم كه اين محصول فاسد و خراب نباشد؛ چيزى نباشد كه به مصرف‏ كننده ضربه بزند؟
    اگر این موسیقی حرام در جامعه پخش شود و یا زنی یا مردی بگونه ای در اجتماع حاضر شوند که چشم و گوش دیگران را بدزدند چه فرقی با دزد اموال دارند؟
    به ما فرموده شده : انظر الی طعامک یعنی در غذای خود نگاه کن و دقت کن اگر فاسد بود اگر میکروب در آن بود نخور! قبول دارید وزارت بهداشت باید رستوران ها و محصولات خوراکی را تحت نظارت قرار بدهد؟ قبول دارید اگر داخل رستورانی شدید که با کثیفی غذای خود را میپخت و نظافت را رعایت نمیکرد باید به او تذکر داد؟
    خیلی ها به یک فرد سیگاری در خیابان تذکر میدهند که برای سلامتت بد است ، نکش! آیا کار اشتباهی میکنند؟ اما چرا همین ها به آن دختری که با آرایش زننده اش و با بی حجابی سلامت روحی جوانان را تهدید میکند چیزی نمی گویند؟
    حتی پیامبران هم جز تذکر اون هم با خوشرویی و با تمام ادب و احترام کسی رو نصیحت و نهی از منکر و امر به معروف نمیکردن.
    پس اینهمه حدود الهی و تعزیرات برای چیست؟ پس اینهمه حدیث در مورد اهمیت این واجب فراموش شده ، امر بمعروف و نهی از منکر برای چیست؟
    یک نمونه خیلی بارز که میتونم بگم امر به معروف و نهی از منکر کار هر کس نیست و در هر جا نیست
    حضرت رسول اکرم ص میفرماید:
    هرگاه (مردم) امر به معروف و نهى از منكر نكنند، و از نيكان خاندان من پيروى ننمايند، خداوند بدانشان را بر آنان مسلّط گرداند و نيكانشان دعا كنند امّا دعايشان مستجاب نشود. امالى صدوق، ص‏254
    این واجب وظیفه همه ی مردم است!

    همینطوری الکی از روی تعصب و دوآتشه بودن در مسائل مذهبی نمیشه این کارا رو انجام داد
    در هیچ کاری نباید افراط کرد

    حکایت حضرت موسی و شعبان(چوبان) است.که حضرت موسی(ع) به خیال خودش داره امر به معروف میکنه ولی در باطل اون فرد رو از خدا دور کرد.
    من فکر نمیکنم این داستان مولوی امر بمعروف و نهی از منکر را رد کند ولی اگر هم چنین باشد باید بدانیم :
    ما وقتی میخواهیم روایتی را صحت و سقمش را بفهمیم آنرا با قرآن میسنجیم اگر خلاف قرآن بود آن را سینه دیوار میزنیم! در مورد مثنوی هم همینطور است اگر جایی از آن خلاف روایات و قرآن بود اصلا دلیلی نیست که ما بخواهیم به آن استناد کنیم!

    بهترین شیوه از نظر من اینکه اگه هر کس ادعاش میاد و خیلی باور داره که مومن هست و همه واجبات رو انجام میده و مشکلی در خودش نیست نگاه نکنه اگر بلد نیستید امر به معروف کنید نکنید برید یاد بگیرید بعد امر به معروف بکنید.
    بله! حضرت رسول اکرم در جای دیگر میفرماید:
    امر به معروف و نهى از منكر نكند مگر كسى كه سه خصلت در او باشد: در امر و نهى خود مدارا كند، در امر و نهى خود ميانه‏روى نمايد و به آنچه امر و نهى مى‏كند، دانا باشد. بحارالأنوار، ج100، ص87، ح64


    من خودم شخصی هستم که ضربه ی این امر به معروف های تعصبی رو خوردم بخاطر برخورد خیلی بده بعضی از این به ظاهر مومن ها من چندین سال از خدا و عبادت دور شدم
    و لطف خدا بود ک دوباره به من توفیق عبادتشو داد.
    الحمدلله
    دین اسلام دین محبت است دین عمل است نه دین صحبت صد من یه غاز
    هر کس لالایی بلده چرا خودش خوابش نمیبره
    بله امر بمعروف و نهی از منکر تماما محبته به کسانی که خدا رو فراموش کردند و باید بهش عمل کرد! بسم الله داداش ...:دی
    در مورد امر به معروف و نهی از منکر و شیوه های انجام بیشتر تحقیق کنید همینطور نرید جلو.
    الآن چندین صفحه اینجا در مورد همین داره صحبت میشه! اینها رو خوندید؟:khande:

    توی قرآن بارها آیه امده که ای پیغمبر وظیفه ی تو فقط رساندن پیغام هست و بس.
    وظیفه پیامبر در مقام رسالت فقط ابلاغ مبین است و الا پیامبر هم خود در شان دیگری یکی از مومنین و امام جامعه است که وظیفه ی امر بمعروف و نهی از منکر را قرآن بر او هم واجب کرده!


    ولی یک مسلمان واقعی میاد با محبت و با مهربانی بدون اینکه کاری به دین و عقاید اون طرف مقابل داشته باشه کمک انسان ها میکنه چهره واقعی اسلام اینه.
    در مقابل کفار و مشرکین محبت کردن اگر از روی ذلت باشد حرام است داداش!
    مسلمان ها هر قدر هم که محبت کنند به کافرین و مشکرین و مستکبرین آنها با کمال میل میپذیرند و خم به ابرو نمی آورند و در قدرت میمانند و ظلم میکنند!


    نه هیچ مشکلی نداشته... مشکل اداره ارشاد ما داره که شبکه قرآن ما میاد مسابقه قرائت قرآن خانم ها رو پخش میکنه اون هم با لحن و زیبایی که خانم ها میخونن این گناه نیست که یک اقا صدای یک خانوم رو با اون لحن گوش بده؟؟؟
    س 1146: گوش دادن به صداى زن هنگامى كه شعر و غیر آن را با آهنگ و ترجیع مى‏خواند اعم از اینكه شنونده، جوان باشد یاخیر، مذكر باشد یا مؤنث چه حكمى دارد؟ و اگر آن زن از محارم باشد، حكم آن چیست؟
    اگر صداى زن به صورت غنا نباشد و گوش دادن به صداى او هم به قصد لذت و ریبة نباشد و مفسده‏اى هم بر آن مترتّب نگردد، اشكال ندارد و فرقى بین موارد فوق نیست.
    اگر مرجع شما ایراد میگیره و یا فکر میکنید به مفسده می افتید گوش ندید!

    مگر زمان امام علی (ع) کسانی با دیگر مذهب های دیگه نبودن توی روایت و حکایت ها میبینم که چقدر امامان با صبوری و با مهربانی و با محبت به افراد مختلف چقدر مردمان دیگر مذهب ها رو به دین اسلام اوردن.
    به این آیه "محمد رسول الله و الذین معه اشدإ علی الکفار رحمإ بینهم" توجه داشته باشید و احکام جزیه گرفتن را هم بخوانید!
    صحبتهای قبل را در تاپیک بخوانید. قسمتی از حرفهایی که گفته شد:
    مسلما در امر بمعروف و نهی از منکر باید با زبان مناسب گفت لازم هم نیست با خشم همراه باشد نباید هم با توهین باشد اما مهم همین شکستن گناهکار در اثر تکرار نهی است ، اصلا فلسفه امربمعروف و نهی از منکر همین است:
    خداى متعال كه اين واجب را بر ما مسلمانان نازل فرموده است، خودش مى ‏داند مصلحت چگونه است. ما هم تا حدودى حكم و مصالح الهى را درك مى‏كنيم. بزرگترين حربه در مقابل گناهكار، گفتن و تكرار كردن است... بگوييد: «آقا، نكن.» اين تكرار «نكن»، براى طرف مقابل، شكننده است‏. "امام خامنه ای"
    ببخشید زیاد پرچونگی کردن
    در پناه حق
    یا علی
    بنده هم نیز
    یا علی


    امام خامنه ای :
    اگر در مقطع فعلی دستگاه دیپلماسی بتواند حضور فعال، هوشمندانه و مقتدرانه داشته باشد، جایگاه و استحکام جمهوری اسلامی در چندین ده سال آینده و در نظم جدید جهانی به عنوان جایگاهی برجسته تثبیت می شود وگرنه، در جهان پیش رو، از موقعیت لازم برخوردار نخواهیم بود
    ...
    این کار (تعمل با آمریکا) ما را در افکار عمومی ملتها و دولتها به تذبذب متهم می کند و غربی ها با تبلیغات عظیم خودشان، جمهوری اسلامی را دچار انفعال و دو گانگی جلوه می دهند.
    بیست و دوم مردادماه

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    تاریخ عضویت
    Always
    نوشته ها
    Many

     

    حرز امام جواد

     

  3. #92
    کاربر کهنه کار گلنرگس آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    محل سکونت
    تهران بود . دي
    نوشته ها
    9,150
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض



    امام صادق فرمودند:اگرکارمنکردرمیان جامعه ای انجام شودوآنان انجام دهنده ی آن راسرزنش نکنندبدون شک نزدیک است که خداوندعذابی همگانی برآنان فروفرستد.


    رسول خدافرمودند:اگربنده مخفیانه مرتکب گناه شودفقط خودش ضررمی کندولی اگرآشکارامرتکب گناه شودکسی اوراسرزنش نکندهمه ضررمی کنند.

  4. #93
    حق آب و گل داره خادم اهلبیت آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    محل سکونت
    خوزستان آوردگاه سرخ دلیران
    نوشته ها
    1,812
    تشکر
    1
    تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط ghanbar نمایش پست ها
    سلام
    مطلبی که بنده گفتم "صحیح نیست" اصلا مربوط به این مطالب که شما فرمودید نبود! شما فرمودی : بهتر است شما بفرمایی این فرمایش شما چه استدلال شرعی و بعد از آن عقلیی دارد؟ شاید راهکار در همانچه شما میفهمید باشد حاج آفا!

    خیلی خوبه که به نحوه و روش بسیجی ها و نقش آن در بدست آوردن پیروزی های دفاع مقدس اشاره کردید! خوبه که راهکار رو هم در همان محوری که همه بسیجی ها متسک به آن بودن بدونیم و در بیان ولی خود آنرا به صراحت ببینیم!:khande:
    شاید شما متوحه نباشید عرایض بنده ی حقیر را . من میگویم باید احکام را بخصوص شرعی را همانطور که نوشته اند با استنباط و سلیقه ی خود تفسیر ننمود . شما ببینید چقدر تفسیر های به رأی در تفهیم دین خلل ایجاد نموده است . نمونه بارز آن را در زمان بنی صدر مخلوع مطالعه فرمایید . علما را عاصی کرده بود از بس احکام را به رأی تفسیر می نمود . من عرضم اینست :
    امروز با وجود حاکمیت اسلام و قوانین آن نهی از منکر ما تفاوت دارد با زمانی که در یک حکومت غیر اسلامی بسر ببریم . آنروز چون امیدی به اقدامات نهی از منکر توسط حکومت نیست و اصلا " خود حکومت منکر است باید ایستاد و به شهادت رسید . اما امروز آن ایستادنها و به شهادت رسیدنها در مقدمه ی تشکیل حکومت انجام شده پس باید آنان که روی کار می آیند به نمایندگی از آنان که ایثار کردند وکشته شدند راه منکر را ببندند . اما حالا که نمیشود و میبینیم متصدیان امر تساهل می ورزند چه باید کرد ؟
    آیا اگر انجام نهی از منکر به این وسعت حالا نیاز پیدا میشود (توسط مردم) آنها را غصه دار و مأیوس نمیسازد ؟
    حرف بر سر نهی از منکر عمومی است که عرایض بنده را توجیه می کند و اصرار دارم که الآن نباید ضرورت داشته باشد . عنایت داشته باشید که عرض کردم "نباید " ( به لحاظ موقعیت و شکل نظام فعلی) نه اینکه گفتم " اصلا" غیرضروری است ." همینجاست که بچه های حزب اللهی از سهل انگاری ها ی عوامل حکومت به ستوه آمده اند ونمیدانند با شرایط کنونی تکلیف چیست .
    در ضمن برای بسیجیان سینه سوخته ی انقلاب و دین و نظام کاری ندارد که همه ی کاستیها و منکرات را یک شبه مضمحل کنند . اما باز باید نظرتان را به شرایط بیان شده و بلاتکلیفی شان معطوف دارم . در ضمن بیان آخرتان را با شکلکی که نهادید نتوانستم تطبیق بدهم .
    حسین من انی سلم لمن سالمکم و حرب لمن حاربکم و ولی لمن والاکم و عدوا لمن عاداکم . الی یوم القیامه کانال شعر من در ایتا : شعر (اسرار درون )

  5. #94
    حق آب و گل داره خادم اهلبیت آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    محل سکونت
    خوزستان آوردگاه سرخ دلیران
    نوشته ها
    1,812
    تشکر
    1
    تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط شموئیل نمایش پست ها
    سلام.
    دوستان نظر همتون محترم.
    ولی من نظرم فرق میکنه...از این تند روی ها نکنید زندگی هر کس به خودش مربوطه.و اعمال هر کس مربوط به خودش هست.
    .......................
    یا علی
    سلام بزرگوار خوش آمدی . از بیاناتتون هم فیض بردیم . امیدوارم منبعد هم مستفیض بفرمایید .
    بیاناتتون بسیار متین هست . و به ریشه و اصل پرداختید . منتهی وقتی دوستان دارند از عمل نهی از منکر صحبت می کنند اشاره به همان طوری است که در چارچوب مربوطه بگنجد و الاّ غیر از آن که نهی از منکر نیست و مورد قبول نخواهد بود. ولی حضرتعالی ملطفت باشید که فعلا بر سر آنست که آیا افراد جامعه خود اقدام کنند ؟ انفرادی باشد یا جمعی ؟ و یا وظیفه حکومت است بعنوان مجریان اصلی و مداخله ی ما چه نتیجه ای خواهد داشت . و تداخل ما اگر لازم باشد شکلش با توجه به شرایط کنونی که در جامعه ی غیر منکر (برخلاف جامعه ی قبل ) هستیم چگونه باشد . شما هم اگر راهکار دارید بفرمایید بهره می بریم .
    حسین من انی سلم لمن سالمکم و حرب لمن حاربکم و ولی لمن والاکم و عدوا لمن عاداکم . الی یوم القیامه کانال شعر من در ایتا : شعر (اسرار درون )

  6. #95
    حرفه ای ghanbar آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    نوشته ها
    866
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط خادم اهلبیت نمایش پست ها
    امروز با وجود حاکمیت اسلام و قوانین آن نهی از منکر ما تفاوت دارد با زمانی که در یک حکومت غیر اسلامی بسر ببریم . آنروز چون امیدی به اقدامات نهی از منکر توسط حکومت نیست و اصلا " خود حکومت منکر است باید ایستاد و به شهادت رسید . اما امروز آن ایستادنها و به شهادت رسیدنها در مقدمه ی تشکیل حکومت انجام شده پس باید آنان که روی کار می آیند به نمایندگی از آنان که ایثار کردند وکشته شدند راه منکر را ببندند . اما حالا که نمیشود و میبینیم متصدیان امر تساهل می ورزند چه باید کرد ؟
    آیا اگر انجام نهی از منکر به این وسعت حالا نیاز پیدا میشود (توسط مردم) آنها را غصه دار و مأیوس نمیسازد ؟
    ما بعد از انقلاب اسلامی در مرحله حکومت اسلامی هستیم و تازه به دولت و جامعه اسلامی باید برسیم و هرکدام از اینها نیازدوچندان به روحیه انقلابی و فداکاری و شهادت طلبی داره!
    ما توی تاریخ نمونه شرایطی رو که در اون واقع شدیم رو داریم... دوران حاکمیت مولا علی ع. فکر میکنم اگر ببینیم که در تاریخ چه شده بهتر بتونیم تصمیم بگیریم و در مقابل تساهل مسئولین مایوس نشیم! و اما وظیفه:
    وقتى در جامعه گناه منتشر شود و مردم با گناه خو بگيرند، كار كسى كه در رأس جامعه قرار دارد و مى ‏خواهد مردم را به خير و صلاح و معروف و نيكى سوق دهد، با مشكل مواجه خواهد شد؛ يعنى نخواهد توانست، يا به آسانى نخواهد توانست و مجبور است با صرف هزينه‏ ى فراوان اين كار را انجام دهد. يكى از موجبات ناكامى تلاشهاى امير مؤمنان با آن قدرت و عظمت در ادامه‏ى اين راه، كه بالاخره هم به شهادت آن بزرگوار منجر شد، همين بود. روايتى كه مى‏ خوانم، روايتِ تكان‏دهنده و عجيبى است. مى‏فرمايد: «لتأمرنّ بالمعروف و لتنهون عن المنكر او ليسلّطنّ الله عليكم شراركم فيدعو خياركم فلا يستجاب لهم»؛ بايد امر به معروف و نهى از منكر را ميان خودتان اقامه كنيد، رواج دهيد و نسبت به آن پايبند باشيد. اگر نكرديد، خدا اشرار و فاسدها و وابسته ‏ها را بر شما مسلّط مى‏ كند(این یعنی اینکه تو زمان حکومت اسلامی امر بمعروف وظیفه عموم مردم هست)؛ يعنى زمام امور سياست كشور به مرور به دست امثال حَجّاج بن يوسف خواهد افتاد! همان كوفه ‏اى كه امير المؤمنين در رأس آن قرار داشت و در آنجا امر و نهى مى‏ كرد و در مسجدش خطبه مى‏ خواند، به خاطر ترك امر به معروف و نهى از منكر، به مرور به جايى رسيد كه حَجّاج بن يوسف ثقفى آمد و در همان مسجد ايستاد و خطبه خواند و به خيال خود مردم را موعظه كرد!(یعنی اگه امر بمعروف رو عموم مردم به حد کفایت انجام ندن این حکومتی رو که به قول شما خون براش دادن از دست خواهند داد) حَجّاج چه كسى بود؟ حَجّاج كسى بود كه خون يك انسان در نظر او، با خون يك گنجشك هيچ تفاوتى نداشت! به همان راحتى كه يك حيوان و يك حشره را بكشند، حَجّاج يك انسان را مى‏كشت. يك‏بار حَجّاج دستور داد و گفت همه ‏ى مردم كوفه بايد بيايند و شهادت بدهند كه كافرند و از كفرِ خودشان توبه كنند؛ هركس بگويد نه، گردنش زده مى‏ شود! با ترك امر به معروف و نهى از منكر، مردم اين‏گونه دچار ظلمهاى عجيب و غريب و استثنايى و غير قابل توصيف و تشريح شدند. (دقت کنید که ترک امر بمعروف در حکومت اسلامی توسط مردم ، عقابش متوجه مسئولین نمیشه بلکه متوجه خود مردمه! پس وظیفه ی عموم مردم هست) وقتى‏ كه امر به معروف و نهى از منكر نشود و در جامعه خلاف‏كارى، دزدى، تقلّب و خيانت رايج گردد و بتدريج جزو فرهنگ جامعه شود، زمينه براى روى كار آمدن آدم‏هاى ناباب فراهم خواهد شد.
    البته امر به معروف و نهى از منكر حوزه‏ هاى گوناگونى دارد كه باز مهم‏ترينش حوزه ‏ى مسئولان است؛ يعنى شما بايد ما را به معروف امر، و از منكر نهى كنيد. مردم بايد از مسئولان، كارِ خوب را بخواهند؛ آن هم نه به صورت خواهش و تقاضا؛ بلكه بايد از آن‏ها بخواهند. اين مهم‏ترين حوزه است. البته فقط اين حوزه نيست؛ حوزه‏هاى گوناگونى وجود دارد.

    امام خامنه ای در تاریخ 25/9/79

    حرف بر سر نهی از منکر عمومی است که عرایض بنده را توجیه می کند و اصرار دارم که الآن نباید ضرورت داشته باشد . عنایت داشته باشید که عرض کردم "نباید " ( به لحاظ موقعیت و شکل نظام فعلی) نه اینکه گفتم " اصلا" غیرضروری است ." همینجاست که بچه های حزب اللهی از سهل انگاری ها ی عوامل حکومت به ستوه آمده اند ونمیدانند با شرایط کنونی تکلیف چیست .
    خب این نباید رو شما از کجا استنباط کردید؟ از اونجا که قبلش خون ها ریخته شده تا به اینجا برسیم؟ دیگه وقتشه مسئولان کار رو جلو ببرن و مردم بشینن یه گوشه کاری به کاره جامعه نداشته باشن؟

    در ضمن برای بسیجیان سینه سوخته ی انقلاب و دین و نظام کاری ندارد که همه ی کاستیها و منکرات را یک شبه مضمحل کنند . اما باز باید نظرتان را به شرایط بیان شده و بلاتکلیفی شان معطوف دارم . در ضمن بیان آخرتان را با شکلکی که نهادید نتوانستم تطبیق بدهم .
    بسیجی بلاتکلیف نمیشه چون ولی داره و گوشش به دهان ولی اش هست! (بدون شکلک)
    ویرایش توسط ghanbar : 16-08-2013 در ساعت 17:13


    امام خامنه ای :
    اگر در مقطع فعلی دستگاه دیپلماسی بتواند حضور فعال، هوشمندانه و مقتدرانه داشته باشد، جایگاه و استحکام جمهوری اسلامی در چندین ده سال آینده و در نظم جدید جهانی به عنوان جایگاهی برجسته تثبیت می شود وگرنه، در جهان پیش رو، از موقعیت لازم برخوردار نخواهیم بود
    ...
    این کار (تعمل با آمریکا) ما را در افکار عمومی ملتها و دولتها به تذبذب متهم می کند و غربی ها با تبلیغات عظیم خودشان، جمهوری اسلامی را دچار انفعال و دو گانگی جلوه می دهند.
    بیست و دوم مردادماه

  7. #96
    حق آب و گل داره مکلف آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2008
    محل سکونت
    بوشهر
    نوشته ها
    1,183
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    دوستان سلام

    یک عذرخواهی و یک تشکر صمیمانه

    از روزی که دوستان، حقیر را به خودبرتر بینی متهم کردند بر روی این موضوع فکر کردم تا امروز که سعی کردم در جایگاه یک مخاطب کلام خود را در این سرنگار بررسی کنم. متوجه شدم که دوستان به نکته درستی اشاره کرده اند و در مواقعی نگارش بنده به گونه ای بوده که موجب پدید آمدن چنین حسی در مخاطب شده است.
    بنابراین به این دلیل که در یک فضای عمومی این اتفاق صورت گرفته بود، بر خود فرض دانستم که در اینجا از جناب 5227053076 و سایر دوستانی که نوع نگارش حقیر موجب رنجش خاطر آنها شده است، عذر خواهی و تشکر نمایم.
    عذرخواهی بابت نوع نگارش و سعی در توجیه آن(هرچند متوجه نبودم) و تشکر بابت تذکر به جای دوستان که چون یک برادر مومن حقیر را از این مسئله آگاه کردند و بدین خاطر خیلی خوشحال هستم.

    و من الله توفیق
    علی علی
    برای دنیایت طوری تلاش کن که انگار تا ابد زنده هستی و برای آخرتت به گونه ای که انگار فردا می میری
    اگر خواهان صلحی آماده جنگ باش
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    بیایید زین پس بگوییم : امام خامنه ای
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]



  8. #97
    حق آب و گل داره خادم اهلبیت آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    محل سکونت
    خوزستان آوردگاه سرخ دلیران
    نوشته ها
    1,812
    تشکر
    1
    تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط ghanbar نمایش پست ها
    ما توی تاریخ نمونه شرایطی رو که در اون واقع شدیم رو داریم... دوران حاکمیت مولا علی ع. فکر میکنم اگر ببینیم که در تاریخ چه شده بهتر بتونیم تصمیم بگیریم و در مقابل تساهل مسئولین مایوس نشیم! و اما وظیفه:
    وقتى در جامعه گناه منتشر شود و مردم با گناه خو بگيرند، كار كسى كه در رأس جامعه قرار دارد و مى ‏خواهد مردم را به خير و صلاح و معروف و نيكى سوق دهد، با مشكل مواجه خواهد شد؛ يعنى نخواهد توانست، يا به آسانى نخواهد توانست و مجبور است با صرف هزينه‏ ى فراوان اين كار را انجام دهد.

    البته امر به معروف و نهى از منكر حوزه‏ هاى گوناگونى دارد كه باز مهم‏ترينش حوزه ‏ى مسئولان است؛ يعنى شما بايد ما را به معروف امر، و از منكر نهى كنيد. مردم بايد از مسئولان، كارِ خوب را بخواهند؛ آن هم نه به صورت خواهش و تقاضا؛ بلكه بايد از آن‏ها بخواهند. اين مهم‏ترين حوزه است. البته فقط اين حوزه نيست؛ حوزه‏هاى گوناگونى وجود دارد.

    امام خامنه ای در تاریخ 25/9/79

    خب این نباید رو شما از کجا استنباط کردید؟ از اونجا که قبلش خون ها ریخته شده تا به اینجا برسیم؟ دیگه وقتشه مسئولان کار رو جلو ببرن و مردم بشینن یه گوشه کاری به کاره جامعه نداشته باشن؟

    بسیجی بلاتکلیف نمیشه چون ولی داره و گوشش به دهان ولی اش هست! (بدون شکلک)
    وقتی بنده میگویم برای اجرای نهی از منکر موقعیت شناسی کنیم همین است دیگه . چرا خیال می کنید امت زمان خمینی (رجمه الله علیه)و خامنه ای (حفظهم الله ) با زمان امام علی (ع) یک شکل دارد ؟چرا ایرانی را با کوفی مقایسه می کنید ؟ آیا هر دو امت باید رفتارشان مثل هم باشد ؟
    وقتی در جامعه گناه نشر پیدا می کند که حاکمان دین و علمای آن از انجام وظیفه در معذورات باشند . یعنی دوره ی خفقان حاکم باشد و عالم دین که ادعا دارد اندیشمند دین جامع و کاملی است نتواند در جهت ارائه تفکراتش اقدام نماید نه در حکومت ما . چه توجیهی وجود دارد که حاکمیت با تمام امکانات در خدمت نشر فرهنگ اسلام ناب باشند و باز هم انتشار منکر به سادگی انجام شود ؟ شما این را قصور در وظیفه نمیدانید ؟
    در جامعه ی امروز امکان نهی از منکر یا امر به معروف مسئولان باید وجود پیدا کند . همین که بگوییم "باید باشد " دردی دوا نمی کند . زمینه فرهم آمده است ؟ انتقاد از مسئولین راحت انجام میشود ؟ تازه اگر منکری بزرگ دامن گیر مسئولی شود برخورد چه بوده ؟ عبرت آموز یا غصه دار ؟
    در جائی رهبر معظم فرمودند : بنده چهار سال پیش در خصوص ... تذکر دادم (یا اخطار دادم و چیزی شبیه این ) اما گوش ندادند و عملی نشد .
    حالا انتظار داری من و تو بگیم و عمل کنند ؟
    باز هم پافشاری می کنم : وظیفه ی حکومت است تا حتی دستگاه نظارت و کنترل خویش را که بمنزله ی چشم و گوش ملت است فعال نماید . به هیچ وجه نمی توانم بپذیرم با وجود رهبران دین در جامعه (که هر کدام مرجع تعدادی مردم هستند ) و حکومتی که جزء جزء شاکله اش را مردم انتخاب که بعنوان وکلای مردم ایفای نقش کنند - باز خود مردم راه بیفتند در خیابان و از منکر جلوگیری کنند .
    بله یک چیزی دور از انتظار نیست و آنهم اینست که : مردم منکر را به نحو احسن و مستدل به نماینده های خود بگویند تا بهانه ای برای ندانستن آنها نباشد . به نظر شما حاکمان و علما بی خبرند ؟ از عمق فاجعه هیچ نمی دانند ؟
    حسین من انی سلم لمن سالمکم و حرب لمن حاربکم و ولی لمن والاکم و عدوا لمن عاداکم . الی یوم القیامه کانال شعر من در ایتا : شعر (اسرار درون )

  9. #98
    حرفه ای 5227053076 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    May 2012
    نوشته ها
    914
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط مکلف نمایش پست ها
    دوستان سلام

    یک عذرخواهی و یک تشکر صمیمانه

    از روزی که دوستان، حقیر را به خودبرتر بینی متهم کردند بر روی این موضوع فکر کردم تا امروز که سعی کردم در جایگاه یک مخاطب کلام خود را در این سرنگار بررسی کنم. متوجه شدم که دوستان به نکته درستی اشاره کرده اند و در مواقعی نگارش بنده به گونه ای بوده که موجب پدید آمدن چنین حسی در مخاطب شده است.
    بنابراین به این دلیل که در یک فضای عمومی این اتفاق صورت گرفته بود، بر خود فرض دانستم که در اینجا از جناب 5227053076 و سایر دوستانی که نوع نگارش حقیر موجب رنجش خاطر آنها شده است، عذر خواهی و تشکر نمایم.
    عذرخواهی بابت نوع نگارش و سعی در توجیه آن(هرچند متوجه نبودم) و تشکر بابت تذکر به جای دوستان که چون یک برادر مومن حقیر را از این مسئله آگاه کردند و بدین خاطر خیلی خوشحال هستم.

    و من الله توفیق
    علی علی
    سلام
    بنده باید یه سری توضیحات رو ارائه کنم...
    جناب مکلف ، اینهایی که میگم ، واقعا اعتقاد بنده هست و به خاطر اینکه الان همه چیز با مهربانی و برادری حل شده، این حرف رو نمیزنم...همون موقع که ابراز ناراحتی کردم هم این اعتقاد رو داشتم...
    مطمئنا هر جمعی بزرگتر و کوچکتر داره...مطمئنا نمیشه به همون اندازه که به حرف من نوعی ارزش قائل میشه به حرف یه بزرگتر ارزش قائل شد...نظر همه محترمه اما نظر کسائی که سطح دانش بالاتری دارند، پخته تر هستند، تجربه ی بیشتری دارند، باید از طرف من که جوان خامی بیش نیستم، باید بیشتر مورد توجه قرار بگیره، وگرنه به خودم ضرر رسوندم...
    بنده شما رو جزو کسائی که باید به حرفشون توجه بیشتری داشت میدونم...بزرگواران دیگه هم هستند که واقعا در این یک سال، به شدت از نظراتشون استفاده کردم...

    اما بنده ی حقیر، به این خاطر گارد گرفتم ، چون تجربه ای از یک محیط مجازی دیگه داشتم...شاید بنده اشتباه می کنم، اما فکر می کنم، انجمن هایی مثل نور آسمان ،محیط های بحث و جدل برای جوان ها باید باشه...همه صحبت کنند و نظرات همدیگرو به چالش بکشند...هرچند، نظرات خیلی جاها مثل نظرات بنده، سطحی و از دانش کمی نشات گرفته شده باشه، ولی خود ایجاد جو بحث و اظهار نظر به نظر بنده، ارزشمنده...به نظر بنده ی کمترین، اینکه این طور محیط ها به سمت تریبونی و منبری بره و چند عدد متکلم وحده داشته باشیم، ارزشش از حالت مجادله ای کمتره...

    اینجاست که بزرگوارانِ عالم باید از خودگذشتگی کنند و بیایند بین افرادی با دانش و بینش پائین تر بشینند تا کم کم جمع رو بالا بکشند...واقعا از خود گذشتگی و صبر میخواد...

    نورآسمان مال من نیست که این طور دارم براش تصمیم میگیرم...ولی واقعا به این انجمن علاقه دارم، چون هنوز تمیز مونده...جاهای دیگه بنده کم و بیش بودم ، یا حالت یک طرفه داشته، طوری که صحبت یه عده خاص فقط مهم جلوه داده میشده ، که نتیجه اش این میشد که حتی سرفه کردن و عطسه کردن اون افراد هم جزو بحث های اصلی میشد و تحسین سایرین رو در پی داشت...(مواردش هست، ولی چون درست نیست، لینک نمیدم!) ...یا سطح بحث ها از یک سری بحث های بی نتیجه ی سطحی فراتر نمیرفت...

    اگر بنده جسارت کردم و حق بزرگتر و کوچکتری رو رعایت نکردم، عفو بفرمائید...بنده اصلا منظورم این نبود که شما خدای ناکرده خودتون رو ربکم الاعلی میدونید...همون طور که خودتون هم فرمودید، مشکل از نوشتار هست، چون لحن رو منتقل نمیکنه...

    من که خیلی یادگرفتم از همه دوستان...همین جا هم اعتراف می کنم، دید بنده به مسئله امر به معروف عوض شد، اشتباه می کردم و به این نتیجه رسیدم که باید در داشته هام در مورد امر به معروف تجدید نظر کنم...این نیازمند یک تاپیک جداگانه برای تشریح اصول این فریضه مهم هست...دست بزرگوارانی مثل شما رو میبوسه...

    عذر خواهی می کنم...تشکر...


    بدان كه «نفس»در هر حظّى كه از اين عالم مى برد،در «قلب» اثرى از آن واقع مى شود...و سبب تعلّقِ آن است به دنيا، و التذاذات هر چه بيشتر باشد،قلب از آن بيشتر تأثير پيدا مى كند و تعلق و حُبّش بيشتر مى گرددتا آن كه تمام وِجهه ى قلب،به دنيا و زخارف آن گردد، و اين منشأ مفاسد بسيارى است. تمام خطاهاى انسان و گرفتارى به معاصى و سيّئات،براى همين محبت و علاقه است،و از مفاسد بزرگ آن،چنان چه حضرت شيخ عارف ما، روحى فداه مى فرمودند آن است كه:

    اگر محبت دنيا، صورت قلب انسان گردد و اُنس به او شديد شود، در وقت مردن كه براى او كشف شود كه حق تعالى او را از محبوبش جدا مى كند و ما بين او و مطلوباتش افتراق مى اندازد، با سخطناكى و بُغض به او از دنيا برود.
    و اين فرمايش كمرشكن،بايد انسان راخيلى بيدار كندكه قلب خودرا خيلى نگاه دارد
    امام خمینی

  10. #99
    حرفه ای ghanbar آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    نوشته ها
    866
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    بسم الله الرحمن الرحیم
    نقل قول نوشته اصلی توسط خادم اهلبیت نمایش پست ها
    وقتی بنده میگویم برای اجرای نهی از منکر موقعیت شناسی کنیم همین است دیگه . چرا خیال می کنید امت زمان خمینی (رجمه الله علیه)و خامنه ای (حفظهم الله ) با زمان امام علی (ع) یک شکل دارد ؟چرا ایرانی را با کوفی مقایسه می کنید ؟ آیا هر دو امت باید رفتارشان مثل هم باشد ؟
    سلام
    اگه اجازه بفرمایید من دیگه بحث رو من بعد ادامه نمی دم!
    روایتی که حضرت آقا نقل کردند:
    {محتواي مخفي}
    روايتى كه مى‏ خوانم، روايتِ تكان‏دهنده و عجيبى است. مى‏فرمايد: «لتأمرنّ بالمعروف و لتنهون عن المنكر او ليسلّطنّ الله عليكم شراركم فيدعو خياركم فلا يستجاب لهم»؛ بايد امر به معروف و نهى از منكر را ميان خودتان اقامه كنيد، رواج دهيد و نسبت به آن پايبند باشيد. اگر نكرديد، خدا اشرار و فاسدها و وابسته ‏ها را بر شما مسلّط مى‏ كند

    1-جز سنت های خداوند است و تغییر پیدا نمیکند (و یاد آور میشوم که یکی دیگر از سنت های الهی اینست: ان الله لايغير ما بقوم حتي يغيروا ما بانفسهم! و گفته نشده ما بانفس روسائهم)
    2- روایت بصورت مطلق بود و قیدی نداشت که در زمان حکومت امیر المومنین باشد یا در زمان حکومت سید علی خامنه ای و یا در زمان حکومت طاغوت!
    3- اگر این بحثی که آقا فرمودند این اشکالهایی که شما گفتید بهش وارد بود پس چه لزومی داشت از تریبون نماز جمعه این حدیث را بخوانند و این مثال تاریخی را بزنند؟بجز برای عبرت؟


    وقتی در جامعه گناه نشر پیدا می کند که حاکمان دین و علمای آن از انجام وظیفه در معذورات باشند . یعنی دوره ی خفقان حاکم باشد و عالم دین که ادعا دارد اندیشمند دین جامع و کاملی است نتواند در جهت ارائه تفکراتش اقدام نماید نه در حکومت ما . چه توجیهی وجود دارد که حاکمیت با تمام امکانات در خدمت نشر فرهنگ اسلام ناب باشند و باز هم انتشار منکر به سادگی انجام شود ؟ شما این را قصور در وظیفه نمیدانید ؟
    بله! شما هم اگر اینرا قصور در وظیفه مسئولین میدانید وظیفه تون هست که امر به معروف و نهی از منکر کنید! همانطور که فرمودند:
    البته امر به معروف و نهى از منكر حوزه‏ هاى گوناگونى دارد كه باز مهم‏ترينش حوزه ‏ى مسئولان است؛ يعنى شما بايد ما را به معروف امر، و از منكر نهى كنيد. مردم بايد از مسئولان، كارِ خوب را بخواهند؛ آن هم نه به صورت خواهش و تقاضا؛ بلكه بايد از آن‏ها بخواهند. اين مهم‏ترين حوزه است.

    در جامعه ی امروز امکان نهی از منکر یا امر به معروف مسئولان باید وجود پیدا کند . همین که بگوییم "باید باشد " دردی دوا نمی کند . زمینه فرهم آمده است ؟ انتقاد از مسئولین راحت انجام میشود ؟ تازه اگر منکری بزرگ دامن گیر مسئولی شود برخورد چه بوده ؟ عبرت آموز یا غصه دار ؟

    منتظر نباشيد كه دستگاه‏ها بيايند و كارى بكنند.بعضى از مردم به اينجا تلفن زدند، نامه نوشتند و سفارش كردند كه «آقا! شما گفتيد نهى از منكر. سيل پشتيبانى‏ها هم انجام گرفت. اما عملًا كارى نشد!» عملًا چه كار مى‏ خواستيد بشود؟ مگر لازم است كه اينجا هم دولت وارد شود يا دستگاه قضائی مستقيماً وارد شود؟ خود مردم بايد وارد شوند. خود مردم بايد نهى كنند. البته دولت، مجلس شوراى اسلامى، دستگاه قضائی و نيروى انتظامى، موظفند كه ناهى از منكر را پشتيبانى كنند. اين، وظيفه‏ ى آن‏هاست. مباشر كار، خود مردم مى‏ توانند باشند و بايد باشند. بخش عمده‏ ى قضيه، اينجاست. جوان رزمنده، خانواده‏ى شهيدداده، خانواده‏ى ايثارگر، خانواده‏ى اهل انفاق، مؤمنين نمازخوان و روزه بگير و مسجد برو، دلسوزان انقلاب، روشن‏فكران علاقه‏مند به مفاهيم اسلامى و انقلابى؛ همه‏ى اين‏ها بايد در صحنه باشند.
    بیانات در دیدار اقشار مختلف مردم 1371/07/29

    در جائی رهبر معظم فرمودند : بنده چهار سال پیش در خصوص ... تذکر دادم (یا اخطار دادم و چیزی شبیه این ) اما گوش ندادند و عملی نشد .
    حالا انتظار داری من و تو بگیم و عمل کنند ؟
    لَهُ مُعَقِّبَاتٌ مِّن بَيْنِ يَدَيْهِ وَمِنْ خَلْفِهِ يَحْفَظُونَهُ مِنْ أَمْرِ اللّهِ إِنَّ اللّهَ لاَ يُغَيِّرُ مَا بِقَوْمٍ حَتَّى يُغَيِّرُواْ مَا بِأَنْفُسِهِمْ وَإِذَا أَرَادَ اللّهُ بِقَوْمٍ سُوءًا فَلاَ مَرَدَّ لَهُ وَمَا لَهُم مِّن دُونِهِ مِن وَالٍ

    او- آدمى- را فرشتگانى در پى است از پيش روى و از پس وى كه او را به فرمان خدا نگاه مى‏دارند. همانا خداوند آنچه را گروهى دارند ، دگرگون نكند تا آنگاه كه آنچه را در خودشان است دگرگون كنند. و چون خدا براى گروهى بدى خواهد هرگز آن را بازگشت نباشد و آنان را جز او هيچ دوست و كارسازى نيست.


    خب عملی نشده چون مردم و ما مطالبه نکردیم قصور از ما و مردم هم هست ما و مردم سنگینی اذهان عمومی را و نارضایتی های عموم مردم را متوجه شان نکردیم! آقا میفرمایند:
    مردم بايد بگويند. ده نفر، صد نفر، هزار نفر! افكار عمومى روى وجود و ذهن او بايد سنگينى كند. اين، شكننده ‏ترين‏ چيزهاست‏

    باز هم پافشاری می کنم : وظیفه ی حکومت است تا حتی دستگاه نظارت و کنترل خویش را که بمنزله ی چشم و گوش ملت است فعال نماید . به هیچ وجه نمی توانم بپذیرم با وجود رهبران دین در جامعه (که هر کدام مرجع تعدادی مردم هستند ) و حکومتی که جزء جزء شاکله اش را مردم انتخاب که بعنوان وکلای مردم ایفای نقش کنند - باز خود مردم راه بیفتند در خیابان و از منکر جلوگیری کنند .
    اگر نمیتوانید به هیچ وجه بپذیرید که بنده به هر وجهی توضیح بدم فایده ای نخواهد داشت!:khande:
    بهر حال...
    میدانیم در حکومت مولا علی ع مسئولین رو به ظاهر رای مردم انتخاب نمیکرد!پس چطور در اون حکومت که مسئولین با تنفیذ امیرالمومنین نصب میشدند ، مردم وظیفه ی امر به معروف و نهی از منکر داشتند ولی در حکومت ما که انتخاب مسئول به رای خود مردم است ، مردم این وظیفه رو ندارند؟بهر حال مسئولین دسته گلی ان که مردم خودشون به آب دادن ... :دی

    بله یک چیزی دور از انتظار نیست و آنهم اینست که : مردم منکر را به نحو احسن و مستدل به نماینده های خود بگویند تا بهانه ای برای ندانستن آنها نباشد . به نظر شما حاکمان و علما بی خبرند ؟ از عمق فاجعه هیچ نمی دانند ؟
    بهانه را برای ندانستن از بین ببریم خیلی خوب است اما بهتر است قبل از آن در فکر عذر و بهانه ای هم برای خود باشیم که قرآن فرموده :

    وَإِذَ قَالَتْ أُمَّةٌ مِّنْهُمْ لِمَ تَعِظُونَ قَوْمًا اللّهُ مُهْلِكُهُمْ أَوْ مُعَذِّبُهُمْ عَذَابًا شَدِيدًا قَالُواْ مَعْذِرَةً إِلَى رَبِّكُمْ وَلَعَلَّهُمْ يَتَّقُونَ
    و آن گاه كه گروهى از آنها (به گروه نهى كننده) گفتند: چرا قومى را كه مطمئنا خدا آنها را هلاك خواهد كرد و يا به عذاب سختى عذاب خواهد نمود موعظه مى‏كنيد؟ گفتند: تا عذرى به درگاه پروردگارتان داشته باشيم و شايد آنها پروا كنند. (پس قوم موسى سه دسته بودند مجرمان، ناهيان، ساكتان)

    در ضمن بنده عمق فاجعه ای نمیبینم ! یک تعدادی منکراتی رو مرتکب میشن که باید با تکرار نهی زبانی اونها رو وادار به ترک منکر کرد ...
    ویرایش توسط ghanbar : 17-08-2013 در ساعت 02:33


    امام خامنه ای :
    اگر در مقطع فعلی دستگاه دیپلماسی بتواند حضور فعال، هوشمندانه و مقتدرانه داشته باشد، جایگاه و استحکام جمهوری اسلامی در چندین ده سال آینده و در نظم جدید جهانی به عنوان جایگاهی برجسته تثبیت می شود وگرنه، در جهان پیش رو، از موقعیت لازم برخوردار نخواهیم بود
    ...
    این کار (تعمل با آمریکا) ما را در افکار عمومی ملتها و دولتها به تذبذب متهم می کند و غربی ها با تبلیغات عظیم خودشان، جمهوری اسلامی را دچار انفعال و دو گانگی جلوه می دهند.
    بیست و دوم مردادماه

  11. #100
    حق آب و گل داره خادم اهلبیت آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    محل سکونت
    خوزستان آوردگاه سرخ دلیران
    نوشته ها
    1,812
    تشکر
    1
    تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط ghanbar نمایش پست ها

    در ضمن بنده عمق فاجعه ای نمیبینم ! یک تعدادی منکراتی رو مرتکب میشن که باید با تکرار نهی زبانی اونها رو وادار به ترک منکر کرد ...
    متشکرم از اینکه حوصله کردید و حرفهای بی ربط و خسته کننده ی مرا گوش دادید .
    اگر این جمله ی آخرتون را میدانستم اصلا بحث نمی کردم . من خیال میکردم واقعا" فاجعه ای در کار است چون از همه ی مردم داشتم سوز دل میشنیدم بخصوص دختران و پسران پاک این سایت و خانواده های محترم ایثارگران و تحلیلگران مسائل اجتماعی ووووو ببخشید که همه اشتباه می کنند .
    حسین من انی سلم لمن سالمکم و حرب لمن حاربکم و ولی لمن والاکم و عدوا لمن عاداکم . الی یوم القیامه کانال شعر من در ایتا : شعر (اسرار درون )

صفحه 10 از 15 نخستنخست 123456789101112131415 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. آیا نشانه‌های حمله قریب‌الوقوع رژیم صهیونیستی به لبنان به چشم می خورد؟
    توسط محب المهدي (عج) در انجمن اخبار سیاست داخلی ایران
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 10-07-2013, 09:53
  2. سردشت؛ 26 سال پس از حمله شیمیایی
    توسط محب المهدي (عج) در انجمن جبهه و جنگ
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 01-07-2013, 11:04
  3. نگاهی به زندگی نامه و سوابق اجرایی 31 عضو شورای شهر تهران
    توسط محب المهدي (عج) در انجمن اخبار سیاست داخلی ایران
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 22-06-2013, 12:52
  4. ۸ نامزد ریاست‌جمهوری یازدهم+ زندگی‌نامه
    توسط محب المهدي (عج) در انجمن مقالات
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 22-05-2013, 09:51
  5. تهران شهر گل و بلبل!!!
    توسط anthrax در انجمن پرسش‎ و‎ پاسخ‎ دینی و مذهبی
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 03-03-2013, 21:52

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
کانال سپاه