نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6

موضوع: قرائت گزارش حادثه ۲۲ بهمن قم در صحن مجلس+ متن كامل

  1. #1
    اگه نباشه جاش خالی می مونه hejran8 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jun 2013
    نوشته ها
    382
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض قرائت گزارش حادثه ۲۲ بهمن قم در صحن مجلس+ متن كامل

    قرائت گزارش حادثه ۲۲ بهمن قم در صحن مجلس+ متن كامل

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]



    گزارش حادثه ۲۲ بهمن قم دقایقی پیش در صحن علنی مجلس شورای اسلامی قرائت شد.سیدحسین نقوی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی پیش از ظهر امروز سه شنبه پیش از آغاز قرائت گزارش حادثه 22 بهمن قم طی سخنانی به بیان نکاتی را رابطه با نحوه تهیه این گزارش پرداخت و سپس آن را قرائت کرد.

    وی در این باره گفت: کمیسیون امنیت ملی ضمن تقدیر زحمات ارگان‌ها و نهادهایی که در این زمینه به کمیسیون کمک کرده‌اند، اعلام می‌کند که این ارگان‌ها در پایداری نظام و برقراری نظم، نقشی بی‌بدیل داشتند.


    سخنگوی کمیسیون امنیت ملی افزود: کمیسیون امنیت ملی اعلام می‌کند که همچون گذشته در حمایت از از انی ارگان‌ها اقدام کرده و اقدامات افراد خودسر در حادثه 22 بهمن قم را مورد تایید نظام اسلامی نمی‌داند.


    نقوی در ادامه تصریح کرد: این گزارش براساس 2 هزار ساعت کار و وقت‌گذاری تهیه شده و بیانات رهبر معظم انقلاب ما را در تهیه آن مصمم‌تر از گذشته کرد و درد دل مراجع عظام و علمای اعلام مبنی بر ضرورت التیام زخم کهنه نظام آن هم در مرکزیت شیعه بر مسئولیت هیئت افزود تا مشکل را ریشه‌یابی و شناسایی کند.


    وی اضافه کرد: در مورد نحوه انتخاب اعضای هیئت بحث‌ها و حدیث‌هایی مطرح شد. لازم است که در این باره بگویم که اعضای هیئت ویژه رسیدگی به حادثه 22 بهمن قم طبق روال کاری در این دوره و دوره‌های قبل به کمیسیون ارجاع و رئیس کمیسیون در جلسه کمیسیون امنیت ملی، رئیس‌ کمیسیون ماموریت را اعلام می‌کرد.


    سخنگوی کمیسیون امنیت ملی خاطرنشان کرد: پس از اعلام ماموریت توسط رئیس کمیسیون، افرادی مشخص می‌شدند تا موضوع را پیگیری کنند لذا هیچگاه برای انتخاب اعضای کمیته‌های ویژه رای‌گیری نشده و این بار هم نشد.


    تاکید کرد: انتخاب اعضای کمیته ویژه رسیدگی به حادثه 22 بهمن قم در این دوره طبق روال گذشته انجام شده است.


    در ادامه جلسه روز سه‌شنبه قرائت گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی از حادثه 22 بهمن سال 1391 در قم در صحن علنی مجلس قرائت شد. این گزارش سپس با رای 153 نماینده مجلس برای پیگیری به قوه قضاییه ارجاع شد .


    سیدحسین نقوی حسینی سخنگوی کمیسیون در ابتدای قرائت این گزارش به مسئولیت برخی اشخاص شاغل در نهادها و ارگان های نظامی، انتظامی و امنیتی اشاره شده که کمیسیون ضمن تقدیر از نهادها و ارگان های مذکور در برقراری نظم و امنیت و پایداری نظام اعلام می دارد که همچون گذشته از آنها حمایت می کند و اقدامات خودسر معدود افراد را شایسته این نهادهای انقلابی نمی داند.


    متن کامل گزارش غائله 22 بهمن که صبح امروز در مجلس قرائت شد به شرح زیر است:

    الف مقدمه:

    مقامات نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بنا به آموزهای دینی بیشترین تماس را با قاطبه مردم در سطوح مختلف برقرار می نمایند. این ارتباط چهره به چهره، قطعاً منتج به حفظ مردم دردفاع از انقلاب اسلامی و کشور می گردد.

    و مسئولان فاصله های خود را در ارتباطات با مردم به حداقل می رسانند. آفت این حضور مردمی قرار گرفتن مستقیم مسئولان در معرض انواع تعرضات فیزیکی و شخصیتی است. آثار ترور شخصیتی کمتر از ترور فیزیکی نبوده و به نظر می رسد طراحی سازوکاری مناسب جهت جلوگیری از این آفت که همسو با سیاست‌های دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است، همچنین جلوگیری از اقدامات عده‌ای خودسر یا سازماندهی شده که اقدام به برهم‌زدن مراسمات، تجمع و اهانت مقابل بیت مراجع عظام، مسئولان ارشد نظام و ائمه جمعه می‌نمایند کاملاً ضروری به نظر می‌رسد که قطعاً این قبیل اعمال لزوم برخورد سیاسی، فرهنگی و امنیتی را توأمان طلب می‌نماید.

    یکی از حوادثی که قلب مقام معظم رهبری را جریحه دارد کرد، غائله 22 بهمن 91 در شهر مقدس قم و در جوار حرم حضرت معصومه(س) در یوم الله 22 بهمن 91 بود که همگان را به شگفتی در آورد و موجب شد فضای رسانه ای به دست دشمنان مرز و بوم بدهد تا جایی که حماسه پرعظمت مردم را دچار خدشه نماید.

    در همین به دنبال ابلاغ مجلس شورای اسلامی به کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی، هیئتی با ترکیب آقایان منصور حقیقت‌پور، جواد جهانگیرزاده، مهدی دواتگری و حسین نقوی حسینی از اعضای این کمیسیون به منظور رمزگشایی از غائله 22 بهمن 1391 شهرستان قم تعیین گردیدند.

    ب: نقطه نظرات مقام معظم رهبری، مراجع عظام تقلید و علمای حوزه علمیه قم

    1- مقام معظم رهبری در دیدار با مردم آذربایجان فرمودند:

    "من مخالف هستم کسانی راه بیفتند افراد را ضد ولایت فقیه، بی‌بصیرت معرفی کنند و علیه او صحبت کنند. من با اقدامی که در قم صورت گرفت مخالفم. من با اقدامی که در حرم امام(ره) صورت گرفت مخالفم. بارها به مسئولین جهت جلوگیری از این وقایع تذکر داده‌ام. اگر این افراد واقعاً حزب‌اللهی هستند و مومنند این کار را نکنند."


    2- در خصوص غائله 22 بهمن 1391 در حرم مطهر حضرت معصومه(س) - علما و مراجع بزرگ تقلید (حضرت آیات مکارم شیرازی، نوری همدانی، علوی گرگانی، موسوی اردبیلی، سعیدی (امام جمعه محترم قم)، حسینی بوشهری، غروی، فاضل لنکرانی، مقتدایی، امینی نجف‌آبادی، مسعودی خمینی و سیدجواد شهرستانی) در قالب سخنرانی، صدور بیانیه و ارائه نقطه نظرات در ملاقات با هیات‌ تحقیق انزجار خود را از غائله مذکور اعلام داشته‌اند. مشروح بیانات علما و مراجع عظام مبنی بر ضرورت خشکاندن ریشه غائله موجود است. کل بیانات آقایان وجود دارد. و می‌توانند عزیزان مراجعه کنند.

    ج : سابقه موضوع

    سابقه این‌گونه اقدامات متاسفانه در شهرستان قم وجود داشته و به کرات جریانات تند و افراطی خودسر با دریافت‌های شخصی یا محفلی حوادثی در قم یا مناطق دیگر را ایجاد نموده‌اند که از جمله این اقدامات:

    1- غائله 15 خرداد 1385 و مخالفت با سخنرانی ریاست محترم مجمع تشخیص مصلحت نظام و اهانت به ایشان

    2- حضور در نمازجمعه قم و دادن شعار مرگ بر ضد ولایت فقیه در هنگام ایراد خطبه توسط حضرات آیات: امینی، جوادی آملی و استادی که باعث تکدر خاطر این عزیزان و وهن اساتید حوزه علمیه قم گردیده است.

    3- حضور عده‌ای در حرم مطهر حضرت امام خمینی (ره) و مخالفت با سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین سید حسن خمینی و اهانت به ایشان در مراسم سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره) در سال 1388 که مقام معظم رهبری در دیدار با مردم آذربایجان در سالروز قیام مردم تبریز صراحتاً مخالفت خود را با این اقدام اعلام فرمودند.

    4- غائله حضور در مراسم روز قدس استان قم و دادن شعار بر علیه دکتر لاریجانی ریاست محترم مجلس شورای اسلامی

    5- غائله تجمع در مقابل بیت حضرت ‌آیت‌الله جوادی آملی و دادن شعار بر علیه ایشان و تعرض به ایشان

    6- غائله تجمع مقابل دفتر حضرت آیت‌الله العظمی صافی گلپایگانی و دادن شعار علیه ایشان با مضامین: مرگ بر ضد ولایت فقیه و مرجع بی‌بصیرت

    د: شرح غائله

    همه ساله در مراسم یوم الله 22 بهمن در شهرستان قم، شخصیت‌های طراز اول نظام و بعضاً روسای قوا به منظور ایراد سخنرانی دعوت شده‌اند و بر همین اساس در آستانه 22 بهمن 1391 نیز شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی قم با هماهنگی حضرت آیت‌الله جنتی رئیس محترم این شورا از آقای دکتر لاریجانی ریاست محترم مجلس شورای اسلامی و نماینده مردم قم در مجلس جهت ایراد سخنرانی دعوت نموده است.

    طبق روال جاری و قبل از عزیمت رئیس محترم مجلس شورای اسلامی به قم، نماینده تیم حفاظت ایشان در کمیته امنیتی شورای تامین استان قم که با حضور مسئولین رده‌های امنیتی، نظامی و انتظامی تشکیل می‌گردد شرکت و با هماهنگی‌های لازم با تقسیم کار برپایه سه حلقه حفاظتی به شرح ذیل انجام گرفت:

    حلقه اول: تیم حفاظتی ریاست محترم مجلس شورای اسلامی

    حلقه دوم: یگان حفاظت سپاه علی‌ابن ابیطالب (ع)

    حلقه سوم:نیروهای ناجا

    در روز 22 بهمن 1391 آقای دکتر لاریجانی به همراه تیم حفاظت خود از خیابان ارم به جمع راهپیمایی‌کنندگان می‌پیوندد، در طول مسیر تا رسیدن به شبستان صحن مطهر جمعی بالغ بر 15 تا 20 نفر با حمل تابلوهایی با عنوان بهار، شعارهایی با مضامین بصیرت، بصیرت سر می‌دهند.

    با پایان راهپیمایی 22 بهمن، جناب آقای دکتر لاریجانی ریاست محترم مجلس شورای اسلامی به محل اقامتگاه موقت شبستان حرم مطهر حضرت معصومه (س) منتقل و آماده ایراد سخنرانی می‌گردند، در این حال، گروه سرود که عمدتا از نوجوانان بوده‌اند پس از اجرای سرود خود، محل شبستان حرم مطهر را ترک و به بیرون هدایت می‌شوند. در حالی که در سنوات قبل، این گروه تا پایان مراسم در محل سخنرانی حضور داشته‌اند. آقای دکتر لاریجانی سخنرانی خود را بر اساس دست نوشته‌ای که قبلا تهیه کرده بود آغاز می‌کنند و پس از چند دقیقه، گروه‌های 10 - 5 نفره از چند نقطه شبستان بپا خاسته و علیه ایشان شعار داده و به مرور به سمت تریبون حرکت می‌کنند، از میان این افرادبالغ بر چند لنگه کفش و متعاقب آن تعداد مهر نماز به سمت آقای دکتر لاریجانی پرتاب می‌شود در حالی که این گروه همچنان شعارهای بصیرت - بصیرت، خجالت - خجالت را سر می‌دادند ( فیلم و کلیه مستندات آن از ابعاد مختلف موجود است.)

    در چنین شرایطی که اکثر مردم متحیر و ساکت نشسته بودند، شعاردهندگان سعی داشتند نظم جلسه را بر هم بزنند، در این بین افرادی از میان جماعت به مردم اشاره می‌کردند بلند شوید و به سمت تریبون حرکت کنید!!

    در این وضعیت، شدت پرتاب مهر و خطر پیشروی آشوبگران به حدی بود که فرماندهی محترم سپاه علی ابن ابیطالب (ع) اصرار می‌کردند که جناب آقای دکتر لاریجانی از پشت تریبون پایین بیاید، که پس از اخذ نظر محافظین و در حالی که چند نفر بر اثر اصابت مهر مجروح شده بودند ایشان سخنرانی خود را قطع می‌کنند. لازم به توضیح است که همزمان با حرکت مذکور و هماهنگی یکی از محرکین با تلفن همراه، برخی خانم‌ها نیز در طبقه فوقانی با آقایان همراه شده و آنان را در دادن شعار بر علیه دکتر لاریجانی همراه می‌کنند.(اسناد و مدارک آن موجود است)

    د: تجزیه و تحلیل غائله

    شایان ذکر است که هیئت در خصوص غائله، گزارشی چند صد صفحه‌ای را تهیه کرده، خدمت مقام معظم رهبری و برخی مسئولین نظام ارسال داشته و گزارش کم‌حجم‌تری نیز خدمت نمایندگان عزیز تقدیم نموده و با رعایت مجموع جهات و رعایت مصالح نظام، گزارش مختصر چند صفحه‌ای نیز از تریبون مجلس شورای اسلامی با هدف اصلاح و دوری گزیدن از این نوع برخوردهای دون شان نظام جمهوری اسلامی تقدیم می‌نماید:

    داده‌های اطلاعات ناجا، مسئولین قضایی استان و پاره‌ای از اعضای شورای تامین استان قم و جلسات مستمر با ریاست محترم قوه قضائیه، ریاست محترم مجلس شورای اسلامی، معاون اول محترم قوه قضائیه، دادستان محترم کل کشور، وزیر محترم اطلاعات، امام جمعه محترم قم، استاندار محترم قم، مدیر کل محترم اطلاعات استان قم، دادستان محترم ویژه روحانیت استان قم، فرماندهی محترم سپاه علی ابن ابیطالب (ع)، مدیر کل محترم صدا و سیمای استان قم، فرماندهی محترم نیروی انتظامی استان قم، دادستان محترم عمومی و انقلاب شهرستان قم، مراجع عالیقدر و تعدادی از اعضای جامعه مدرسین و شخصیت‌های دینی و شاهدان صحنه و بررسی اسناد و مدارک، استماع اظهارات شاهدان صحنه و بکارگیری تکنیک‌های فنی و جمع‌آوری اطلاعات حاکی است که وقوع غائله همراه با سازماندهی بوده و در سطوح تولید ادبیات خشونت و ایجاد انگیزش و در سطح عملیاتی دارای مقصرانی بوده است که چکیده اطلاعات ذیلاً بیان می‌‌گردد:

    1- کشف طرحی برای ایجاد التهاب در مراسم توسط اداره کل اطلاعات استان قم و اعلام آن به استانداری قم در مورخ 1391/11/21 (مکتوب، سند آن موجود است)

    2- اعلام ملتهب بودن محیط شهرستان قم توسط اطلاعات نیروی انتظامی استان قم به استانداری قم.

    3- اعلام برآورد اطلاعاتی غائله 22 بهمن شهرستان قم توسط اطلاعات سپاه علی‌ ابن ابیطالب (ع) به شورای تامین استان قم مبنی بر اینکه "برخی از طلاب و دانشجویان یارگیری کرده‌اند و جلسه‌ای که دیروز داشتند این بود که یک تعداد، حدود هفتاد درصد نظرشان این بود که بروند تهران و سی درصد نظرشان این بود که در قم موضع‌گیری نسبت به وقایع داشته باشند" احتمال دارد این افراد مراسم قم را به هم بریزند (اظهارات یکی از مسئولان امنیتی قم در جلسه کمیسیون فوق‌العاده امنیت استان قم در مورخ 1391/11/21).

    4- اظهارات یکی از فعالان سیاسی اجتماعی قم که در مورخ 1391/11/20 در دفتر ستاد نماز جمعه شهرستان قم در حضور آیت‌الله حسینی بوشهری و سایر مسئولین اعلام می‌نماید که "اگر در روز 22 بهمن‌ آقای دکتر لاریجانی جهت سخنرانی به قم بیاید ما مراسم او را بهم خواهیم زد." این نکته را آیت‌الله حسینی بوشهری در ملاقات هیئت فرمودند و تایید کردند.

    5- طراحی و چیدن افراد خاص در شبستان حرم مطهر حضرت معصومه (س) که حتی در راهپیمایی شرکت نکرده بودند و قبل از رسیدن راهپیمایی کنندگان در درب شماره 8 قبلا به شبستان رفته و به طور سازمان یافته در چند گوشه شبستان مستقر شده بودند.

    6- انتخاب محل سخنرانی در شبستان؛ در حالی که همه ساله این سخنرانی در فضای باز صورت می‌گرفت و با انتخاب این فضای بسته، امکان پرتاب اشیاء و بزرگنمایی شعار مخالفین امکان پذیر می‌شد.

    7- تولید ادبیات و هیجان خشونت توسط سخنرانان مسجد اهل البیت (ع) در دهه فجر که تماماً فضا را برای اقدام علیه دکتر لاریجانی فراهم کرده بود.(متن صوت و تصویر و کدگذاری جملات سخنرانی‌های مذکورموجود است.)

    8- اقدام یکی از مسئولان استان که در صحن شبستان حرم مطهر حضور داشته‌اند قبل از شروع سخنرانی،مبنی بر جابجایی برخی مسئولان استان از مقابل تریبون! ایشان در اظهارات مشابه، به این عزیزان اعلام می‌نماید اینجا ننشینید چون احتمال آن می‌رود که کفش و یا جسم دیگری به شما اصابت کند!

    9- اقدامات برخی افراد حلقه پرتو:

    روز قبل از راهپیمایی 22 بهمن 1391 یکی از افراد حلقه پرتو، فرد دیگر معلومی را احضار می‌نماید و از ایشان می‌خواهد نیروهای خود را برای نقش‌آفرینی در شبستان حرم مطهر حضرت معصومه (س) فراخواند و همچنین خطاط و امکانات لازم را برای شب 21/11/91 در محل دفتر هفته‌نامه مذکور آماده نماید.(مستندات آن در پرونده قضایی وی موجود است.)

    متون و شعارهای مدنظر توسط افرادی از حلقه پرتو ارائه شده و توسط خطاط مورد نظر به صورت دست نوشته آماده و تحویل وی می‌شود که برابر اعتراضات نامبرده، به ایشان ماموریت داده می‌شود که شما به عنوان فرمانده میدان مسئولیت دارید نیروهای خود را جمع‌آوری کرده و با در دست گرفتن دست نوشته‌ها در محل سخنرانی دکتر لاریجانی اعتراض خود را به ایشان نشان دهید.

    10- حضور یکی از طلاب فعال حلقه پرتو در صف اول اعتراضات به عنوان عامل تحریک.(اسناد و فیلم آن موجود است)

    11- وجود هماهنگی فی‌مابین بخش خواهران و برادران که شاهدان عینی اظهار می‌دارند که شخصی که در مجاورت آنان قرار داشته توسط تلفن همراه از قسمت انتهای سالن به بخش خواهران تماس گرفته و می‌گفت: «ما شروع کردیم شما چرا شروع نمی‌کنید؟!»

    12- اعترافات یکی از عوامل اصلی صحنه مبنی بر اینکه نامبرده در مراجعه به بهداری سپاه علی ابن ابیطالب(ع) به یک پزشک بهداری اعلام می‌نماید یکی از مسئولن قم به ایشان قبل از مراسم گفته که شما مسئول پرتاب کفش هستید! من گفتم کفش 50 هزار تومان می‌ارزد ولی مهر پرتاب کردم!

    13- یک مربی طرح بصیرت در یکی از مراکز آموزشی: در مورخ 92/11/23 مشغول تدریس مباحث مهدویت بودم که بچه‌های کلاس گفتند ما فتیله آقای لاریجانی را پایین کشیدیم.

    14 تجزیه و تحلیل 35 هزار پیام کوتاه ارسالی در قم فی‌مابین ساعت‌های 14-12 مورخ 91/11/23 که اسناد آن موجود است.

    14/1 - ارسال پیامک گروهی توسط یکی از مسئولین معلوم به هسته‌های عمل کننده با این مضمون تقدیر و تشکر از اقدام شایسته آنان.

    14/2 - ارتباط شخص مذکور با یک مقام مافوق و ارائه گزارش خود در طول برگزاری مراسم

    14/3 - دریافت پیامک تقدیر و تشکر از شخص مذکور توسط افراد عملیات کننده غائله.

    14/4 - ارسال بیشترین پیامک به لحاظ فراوانی توسط یکی از واحدهای عمل کننده با محتوای: تقدیر وتشکر از اقدام در شبستان صحن مطهر حضرت معصومه(س)

    14/5 - ارسال 28 پیامک توسط یکی دیگر از واحدهای عمل‌کننده به مضمون "آفرین بر شما و یارانتان که چه عاشقانه به رهبرتان لبیک گفتید!"

    14/6 - پیامک گروهی و انفرادی توسط یکی دیگر از عوامل غائله به واحدهای عمل کننده با مضمون "خدا قوت برادر، امروز ترکاندید. از زحمات شما برادران بزرگوار متشکریم اجرکم عندالله..."
    و: خطا و تقصیرات دستگاه‌های مسئول در استان قم

    همانطور که ذکر شد در گزارش مفصل هیئت، به جزئیات قصورها و تقصیرهای نهادهای مسئول پرداخته شده است. و در اینجا به چند نکته با هدف رعایت مصالح کشور پرداخته می‌شود:

    الف: سهم استانداری به عنوان رئیس شورای تامین استان قم و عوامل ذیربط

    1- بی‌توجهی به گزارشات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و اداره کل اطلاعات استان قم در خصوص امکان بروز آشوب.

    2- عدم تشکیل به موقع شورای تامین استان قم به منظور کنترل آشوب سازماندهی شده.

    3- عدم انعکاس واقعیت‌های صحنه قبل از 22 بهمن 1391 به مسئولین ذیربط شامل وزارت کشور، شورای عالی امنیت ملی و شورای امنیت کشور.

    4- اطلاع ندادن موضوع به جناب آقای دکتر لاریجانی. علیرغم آنچه گفته شده، ما از ایشان استعلام کردیم و ایشان قاطع فرمودند هیچ کس به من چنین اطلاعی نداده است.

    5- عدم تسلط بر اوضاع عمومی سخنرانی‌های در مساجد شهر به طوری که هر سخنران آزاد است هرگونه صحبتی را در مجالس عمومی اعلام نماید و هیچ یک از نهادهای نظارتی و امنیتی در این زمینه تذکری نداده‌اند.

    ب: سهم سپاه پاسداران انقلاب اسلامی استان قم

    1- عدم ارائه اطلاعات لازم در خصوص احتمال اعزام 70 درصد به تهران و 30 درصد در قم به هیات تحقیق مجلس شورای اسلامی.

    2- عدم کنترل رفتار بعضی مدیران مقصر

    3- ضعف در حلقه 2 حفاظتی که باعث شکسته شدن این حلقه و هجوم افراد عملیاتی و آشوبگر به سمت تریبون گریده است.

    4- عدم انتقال برآورد اطلاعاتی تهیه شده در قبل از مراسم به فرماندهان رده بالای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به منظور جلوگیری از بروز حادثه.

    ج: سهم اداره کل اطلاعات استان قم

    1- فقدان پیش‌بینی لازم جهت شناخت اغتشاشگران قبل از وقوع حادثه و عدم انگیزه اولیه در پیگیری موضوع.

    2- فقدان انگیزه لازم جهت برخورد با افراد ذیربط در غائله اخیر

    د: سهم فرماندهی انتظامی استان قم

    1- عدم توانایی در پیش‌بینی آشوب قبل از وقوع آن.

    2- عدم تسلط در شناسایی سه نفری که در حلقه سوم در مقابل درب شماره 8 ایستاده بودند و مردم را به سمت درب آستانه راهنمایی می‌کردند.

    3- شناسایی نکردن عوامل انحرافی که با در دست داشتن عکس‌های آقای دکتر احمدی‌نژاد و تابلوهای بهار در مسیر حرکت دکتر لاریجانی به ایشان تعدی کردند.

    در پایان کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی اذعان می‌دارد: با عنایت به تاکید مقام معظم رهبری بر اینکه "من با اقدامی که در قم صورت گرفت مخالفم من با اقدامی که در حرم امام صورت گرفت مخالفم. بارها به مسئولین جهت جلوگیری از این وقایع تذکر داده ام ..." و تاکید مراجع عظام مبنی بر پیشگری از از تکرار اقدامات خودسرانه‌ و برخورد قانونی با عوامل و مسببین غائله 22 بهمن 1391، ضرورت دارد تا مسئولان امنیتی، انتظامی، نظامی و قضائی برنامه‌ریزی جامع و اقدامات لازم را در دستور کار خود قرار دهند.



    ارسال پرونده به قوه قضاييه



    پس از آنکه سید حسین نقوی حسینی گزارش کمیته بررسی حادثه 22 بهمن قم و اهانت به رئیس مجلس شورای اسلامی را قرائت کرد، هیأت رئیسه طبق تبصره یک ماده 236 از نمایندگان خواست تا رأی خود را نسبت به این گزارش اعلام نمایند.


    براین اساس از ۲۲۴ نماینده حاضر، ۱۵۳ نماینده موافق ارسال این پرونده به قوه قضائیه بودند، ۳۶ نماینده اعلام مخالفت کردند و ۱۵ نماینده نظر ممتنع داشتند.


    براساس تبصره یک ماده ۲۳۶ آیین نامه داخلی مجلس چنانچه نظرمجلس بر تأیید گزارش یکی از کمیسیون های تخصصی باشد، موضوع جهت رسیدگی به قوه قضائیه و سایر مراجع ذیصلاح ارسال می شود تا خارج از نوبت و بدون تشریفات دادرسی مورد رسیدگی قرار گیرد.


  2. # ADS
    Circuit advertisement
    تاریخ عضویت
    Always
    نوشته ها
    Many

     

    حرز امام جواد

     

  3. #2
    مدیر بازنشسته Hamid آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    محل سکونت
    تهران. پلاک 5
    نوشته ها
    2,061
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    افشای تناقض های حیرت آور گزارش کمیسیون امنیت ملی مجلس

    گزارشی به نام مجلس نهم با ادبیات مجلس ششم
    وقتی پیامک «آفرین بر شما و یارانتان که چه عاشقانه به رهبرتان لبیک گفتید» سندجرم می شود!


    رجانیوز - حجت‌الاسلام حمید رسایی: روز چهارشنبه هفته گذشته گزارشی با عنوان «گزارش غائله ۲۲ بهمن ۱۳۹۱ قم» از طرف کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در جانامه‌ای نمایندگان مجلس قرار گرفت.
    این گزارش که از حدود بهمن ماه سال گذشته تاکنون بار‌ها و بار‌ها با خبرسازی بر روی آن، بهانه تخریب برخی از نهاد‌ها و منتقدان رییس مجلس شده بود، نهایتا در حالی منتشر شد که با بررسی محتوای آن نه تنها ضعف و سطحی بودنش مشهود می‌گردد بلکه جهت گیری سیاسی و رویکرد غرض ورزانه آن برای تسویه حساب با منتقدین رییس مجلس مشخص می‌شود.







    نویسنده این سطور که یک روز بعد از حادثه ۲۲ بهمن قم در مصاحبه‌ای رفتار صورت گرفته با رییس مجلس در قم را تقبیح کرده و اعلام کردم که مردم نه فقط از رییس مجلس بلکه از رییس جمهور و رفتار یکشنبه در مجلس ناراحتند و اعتراض روز یکشنبه در قم که کاری غلط بود، در حقیقت اعتراض به رییس جمهور هم بود. آن روز در مصاحبه‌ام به صراحت گفتم که این رفتار در ۲۲ بهمن قم برخلاف مهندسی سیاسی رهبری انقلاب برای آرام کردن فضای کشور است و البته از‌‌ همان ابتدا نسبت به برخورد افراطی در مواجه با این موضوع نیز هشدار دادم. اکنون متأسفانه گزارش کمیته غیر رسمی و انتصابی کمیسیون امنیت ملی با‌‌ همان رویکرد تهیه شده است و در اکثر سایت‌های خبری، بخش‌های مهم آن منتشر شده است و تلاش می‌شود تا به هر شکلی شده، حوادث قم را سازماندهی شده و در ارتباط با کانون‌های خاص معرفی کند.

    در این گزارش که محتوای اصلی آن در مواردی متناقض با یکدیگر است، علاوه بر متهم ساختن آیت الله مصباح، موسسه امام خمینی (ره) و برخی از شاگردان وی، اتهاماتی به سپاه پاسداران، بسیج، نیروی انتظامی، اداره اطلاعات و شورای تأمین استان قم متوجه شده است. در باره این گزارش که اگر منتشر نشده بود، ضرورتی به پرداختن آن نبود، گفتنی‌هایی است که به برخی از آن‌ها اشاره می‌شود:

    یکم - این گزارش در حالی مهر خیلی محرمانه بر روی آن ثبت شده که بخش‌های مهم آن در برخی از سایت‌های خبری منتشر و همچنین در دستور کار مجلس شورای اسلامی برای قرائت در همین هفته قرار گرفته است! ظاهرا خیلی محرمانه بودن این گزارش فقط برای چند ساعت و به منظور جلوگیری از نقد آن بوده است!

    در مقدمه گزارش مذکور تصریح شده است: «به دنبال ابلاغ مجلس شورای اسلامی به کمیسیون امنیت ملی... هیأتی... تعیین گردید.» این در حالی است که اساسا از طرف مجلس شورای اسلامی هیچ ابلاغی برای کسی برای انجام این مأموریت صادر نشده است. بله شاید برخی از اعضای کمیسیون یا رییس مجلس چنین درخواستی داشته‌اند ولی این به معنای «ابلاغ مجلس» نیست. در مجلس شورای اسلامی هر اقدامی که برای آن رأی نمایندگان اخذ شود و حائز اکثریت آرا باشد، به نام مجلس نامیده می‌شود.

    جالب اینجاست که آقای حقیقت‌پور، نایب رییس کمیسیون امنیت ملی و مسئول کمیته بررسی حادثه ۲۲ بهمن قم در مصاحبه با روزنامه بهار می‌گوید: «آقای بروجردی مسئولیت این کمیته را به من دادند. شاید برخی از آقایان کمیسیون در آن جلسه تشریف نداشتند. برای این کار رأی گیری نکردیم بلکه به من حکم شد (!) تا موضوع را پیگیری کنم و من دوستانم را معرفی کردم چون من با این دوستان می‌توانستم این کار را انجام دهم (!) این کمیته انتخابی نیست، بلکه انتصابی است و اعضای کمیسیون در جریان نبودند.»

    سئوال اینجاست به این کمیته برای رسیدن به چه نتیجه‌ای حکم شده؟ با چه همکارانی قرار بوده به چه نتایجی رسیده شود؟

    دوم - در بخش مربوط به «سابقه موضوع» گزارش، با پیوند دادن اعتراضات ۱۵ خرداد سال ۸۵ که در آن چند طلبه به هاشمی رفسنجانی اعتراض و از مواضع وی سئوال می‌کنند به اعتراضات روز ۲۲ بهمن قم، تلاش می‌شود تا پای برخی از چهره‌های سیاسی و مذهبی قم و برخی از نهادهای نظامی و امنیتی را به حوادث قبلی باز و آن‌ها را نیز در ارتباط با حوادث گذشته نشان دهند.

    در همین بخش و با همین هدف، چند ادعای بدون سند و تاریخ دیگری نیز مطرح می‌شود از جمله تجمع در برابر بیت برخی از علما و سر دادن شعار علیه این بزرگواران، یا حضور در نماز جمعه قم و سر دادن شعار مرگ بر ضد ولایت فقیه در نماز جمعه برخی از ائمه جمعه قم، در حالی که هیچ سند یا تاریخی برای این اتفاقات ذکر نمی‌شود. چون اساسا تجمعی در برابر بیوت علما نبوده و سر دادن شعار مرگ بر ضد ولایت فقیه در نماز جمعه، امری بدیهی و خطاب به دشمنان ولی فقیه است نه منصوبان ایشان!

    عجله در ارائه گزارشی که ادعا می‌شود ۲۰۰۰ ساعت برای آن وقت صرف شده (!) به اندازه‌ای است که اعتراض مردم به مواضع سال ۸۸ سید حسن خمینی که در مراسم سالگرد امام در سال ۸۹ اتفاق افتاده، به غلط سال ۸۸ ذکر شده.

    سوم - در بخش «شرح غائله» گزارش آمده که در مسیر راهپیمایی آقای لاریجانی، تعداد ۱۵ تا ۲۰ نفر تابلوهایی با عنوان بصیرت، بصیرت حمل می‌کردند و علیه رییس مجلس شعار سر داده‌اند و سپس تصریح شده: «با عنایت به حوزه مأموریت نیروی انتظامی در حلقه سوم حفاظت، می‌بایست عوامل اطلاعاتی و عملیاتی ناجا از مشخصات کامل این افراد اطلاعاتی داشته باشند که متأسفانه تا زمان تنظیم گزارش، اطلاعات لازم از سوی ناجا ارائه نشده است.»

    اولا بر چه اساسی تنظیم کنندگان گزارش ادعا می‌کنند که نیروی انتظامی «می‌بایست مشخصات کامل این افراد» را داشته باشند؟ مگر شرکت کنندگان در راهپیمایی ۲۲ بهمن را عناصر سابقه دار، قاتل، دزد، اراذل و اوباش تشکیل می‌دهند که نیروی انتظامی «می‌بایست» مشخصات کامل آن‌ها را در اختیار داشته باشند؟ علاوه بر این، فراز پایانی این قسمت از گزارش به صراحت نیروی انتظامی را متهم ساخته که مشخصات کامل این افراد را در اختیار دارد ولی از ارائه آن خودداری می‌کند؟!

    چهارم - متأسفانه یکی از دلایل این گزارش در خصوص سازماندهی شده بودن این اعتراضات، هدایت گروه سرود نوجوانان پس از ارائه برنامه سرود به خارج از شبستان و محل سخنرانی می‌باشد! این ادعا به طور غیرمستقیم، ستاد برگزاری مراسم یعنی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی که در ابتدای گزارش گفته شده اصرار به حضور آقای لاریجانی در مراسم داشته را متهم می‌کند. چون این ستاد مسئول دعوت از گروه سرود، هدایت آن به جایگاه و سپس خارج ساختن آن بوده است.

    واقعا باید برای چنین دلیل قاطعی به تهیه کنندگان گزارش مدال کشف حقایق داد! و جالب‌تر اینکه در ادامه برای اثبات این دلیل، سابقه‌ای برای این موضوع ذکر می‌شود که از اصل دلیل بد‌تر است: «در سنوات قبل گروه سرود پس از اجرای سرود تا پایان مراسم در محل سخنرانی باقی می‌ماندند» این در حالی است که برای بنده به عنوان کسی که چندین سال مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم بوده‌ام، و اساسا همه آنهایی که در قم مسئولیت داشته‌اند، بدیهی است که در هر مراسمی به تناسب امکانات یا فضای موجود، این گروه‌ها را در مراسم نگه داشته یا به بیرون از فضای اصلی مراسم هدایت می‌کنند.

    پنجم - در این گزارش ادعا شده که وقتی آقای لاریجانی سخنرانی خود را شروع می‌کند، گروه‌های ۵-۶ نفره از چند نقطه شبستان بپا خواسته، شعار می‌دهند و به سمت تریبون حرکت می‌کنند و از میان جمعیت بالغ بر ۶-۷ لنگه کفش و تعدادی مهر به سمت رییس مجلس پرتاب می‌شود. این در حالی است که بر اساس فیلم‌های منتشر شده در فضای مجازی کاملا مشهود است که اکثریت حاضران در شبستان شعار سر می‌دادند و نه گروه‌های ۵-۶ نفره. شاید ادعا شود که بالاخره شروع کننده این شعار‌ها‌‌ همان گروه‌های ۵-۶ نفره بوده‌اند که بدیهی است اما سئوال اصلی این است که وقتی حتی «یک نفر» در مراسمی شعاری سر می‌دهد و جمعیت حاضر همراهی می‌کند، آیا این همراهی به دلیل وجود برخی از زمینه‌های اجتماعی قبلی نیست؟ حال اگر در شبستانی که بیش از پنج هزار نفر جمعیت را در درون خود جا می‌دهد، مردم با شعاری همراهی کردند، آیا نباید به ریشه‌های این اعتراض پرداخت؟ این سخن هرگز به معنای تأیید سردادن شعار و بد‌تر از آن، پرتاب اشیاء به سوی سخنران نیست بلکه به معنای بررسی تمام سوابق روانی موضوع است که ما در ادامه به آن خواهیم پرداخت.

    ششم - در ادامه گزارش آمده: «اکثر مردم متحیر و ساکت نشسته بودند و شعار دهندگان سعی داشتند نظم جلسه را به هم بزنند» این قسمت از گزارش پس از شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، بی‌محابا «مردم» حاضر در راهپیمایی و شبستان را نشانه رفته است. در حقیقت گزارش به دنبال آن است که معترضین را اقلیت چند نفره و موضوع را سازماندهی شده نشان دهد، در حالی فیلم‌های به نمایش در آمده در کمیسیون امنیت ملی و همچنین فیلم‌های موجود در فضای مجازی، حکایت از اعتراض اکثریت حضار در شبستان امام خمینی (ره) دارد که البته رفتاری خطا اما به هیچ وجه سازماندهی شده نبوده است.

    هفتم - در بخش «تجزیه و تحلیل» گزارش ادعا شده که این اقدامات سازماندهی شده بوده و دلایل جالبی برای آن ذکر می‌شود که دقت در آن تناقضات متعددش را آشکار می‌سازد:

    الف – در بند ۱ این قسمت گفته شده که اداره اطلاعات قم تحرکاتی مبنی بر ایجاد التهاب در مراسم را کشف کرده و در تاریخ ۲۱ بهمن به استانداری اطلاع داده است. در بند ۲ نیز تصریح شده که اداره اطلاعات نیروی انتظامی استان قم از فضای ملتهب شهر در اعتراض به آقای لاریجانی خبر داده است. در بند ۳ نیز تصریح شده که اطلاعات سپاه قم در جلسه کمیسیون فوق العاده شورای تأمین استان در مورخ ۲۱ بهمن از تحرک برخی از طلاب و دانشجویان برای اعتراض به رفتارهای روز یک شنبه در مجلس خبر داده است که ۷۰ درصد نظرشان این بوده روز ۲۲ بهمن به تهران رفته و به احمدی‌نژاد اعتراض کنند و ۳۰ درصد هم نظرشان این بوده که در قم به لاریجانی اعتراض کنند.

    این سه بند از گزارش کاملا روشن می‌سازد که مسئولان امنیتی استان یک روز قبل از مراسم ۲۲ بهمن از فضای ملتهب و اعتراضی مردم خبر داشته و آن را مطرح کرده‌اند. همین نکات نشان می‌دهد که جو اعتراضی در قم عمومی و نه فقط نسبت به رییس مجلس بلکه نسبت به رییس جمهور ورفتارهای غلط روز استیضاح بوده است.

    در ابتدای گزارش در صفحه یک نیز تصریح شده که «هر بار قبل از عزیمت رییس مجلس به قم، تیم حفاظت وی در شهر مستقر می‌شود» و البته این اقدام در خصوص همه رؤسای قوا صورت می‌گیرد و نماینده تیم حفاظت نیز در تمام این جلسات شرکت می‌کند. بنابر این تیم حفاظت و شخص آقای لاریجانی از موضوع التهاب و اعتراض مردم قم خبر داشته‌اند.

    نشانه محکم دیگر این موضوع، لغو سخنرانی آقای لاریجانی در شب ۲۲ بهمن در مسجد زین العابدین قم است که به دلیل همین فضای ملتهب مرتبط با حوادث یک هفته قبل آن در مجلس است. در حالی که تنظیم کنندگان گزارش در صفحه ۸ ادعا کرده‌اند، استانداری به عنوان شورای تأمین از موضوع اطلاع داشته ولی شخص آقای لاریجانی را مطلع نکرده!

    ب – در ابتدای گزارش به صراحت ادعا شده: «شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان قم با هماهنگی آیت الله جنتی، رییس این شورا از آقای لاریجانی برای سخنرانی در روز ۲۲ بهمن دعوت می‌کنند» اما مجددا در بندهای ۴- ۵ و ۶ گزارش، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی که زیر نظر آیت الله جنتی است، به صورت غیر مستقیم متهم شده که در حادثه ۲۲ بهمن قم نقش داشته است! چرا که در بند۴ تصریح شده در روز جمعه مورخ ۲۰ بهمن ماه، جانبازی به نام (ز) به دفتر ستاد نماز جمعه مراجعه کرده و در حضور امام جمعه و مسئولان – که یکی از آن‌ها رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان است – اعلام کرده اگر سخنران ۲۲ بهمن آقای لاریجانی باشد ما آن را بهم می‌ریزیم. در بند ۵ ادعا شده که قبل از شروع مراسم و ورود راهپیمایی کنندگان، افراد خاصی در شبستان حرم چیده شده‌اند! و در بند ۶ با صراحت تمام شورای هماهنگی متهم به دست داشتن در این برنامه شده است: «انتخاب محل سخنرانی در شبستان حرم در حالی که همه ساله این سخنرانی در فضای آزاد صورت می‌گرفت و با انتخاب این فضا، امکان پرتاب کفش و مهر و بزرگ نمایی شعار مخالفین فراهم گردید.»

    این اتهام مضحک نسبت به شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان - که مسئول برگزاری مراسم است - در حالی در گزارش آمده که همه مسئولان قمی می‌دانند هر ساله با توجه به وضعیت هوای سرد و بارانی بهمن ماه، درباره محل مراسم تصمیم گیری می‌شود. متأسفانه این نکات نشان می‌دهد که کمیته انتصابی تا چه اندازه مأموریت داشته به هر دلیلی شده موضوع را سازماندهی شده نشان دهد.

    ج – در بند ۷ این قسمت از گزارش به «تولید هیجان خشونت توسط سخنران مسجد اهل بیت (ع) در ایام دهه فجر اشاره شده که فضا را علیه لاریجانی کرده است» اما باز هم به نام هیچ سخنرانی و حتی به محتوای سخنرانی آن‌ها اشاره نشده است! البته دلیل آن روشن است چرا که با توجه به حوادث تلخ روز یکشنبه استیضاح وزیر کار در مجلس شورای سلامی و مقصر بودن رییس جمهور، رییس مجلس و تعدادی از نمایندگان در این واقعه، بدیهی بود که اکثر سئوالات مردم حاضر در جلسات سخنرانی چهره‌های سیاسی در مسجد اهل بیت و دیگر نقاط کشور، در باره دلایل و چگونگی این حادثه باشد و همانطور که رهبر انقلاب در جمع مردم آذربایجان تصریح کردند، مقصران حادثه تلخ در روز استیضاح، نه تنها رییس جمهور بلکه رییس مجلس و برخی از نمایندگان استیضاح کننده و توهین کننده به رییس جمهور هم بودند و سخنرانان مسجد اهل بیت (ع) هم به همین نکات واضح اشاره کرده‌اند. از جمله اینجانب که متن سخنرانی‌ام در یادداشت اول هفته نامه ۹ دی شماره ۸۷ درتاریخ ۲۱ بهمن به چاپ رسیده است.

    د – در بند ۹ گزارش به نام مدیر کل حوزه ریاستی استانداری قم آقای (آ) اشاره شده که قبل از مراسم سخنرانی به برخی از مسئولان سیاسی همسو با رییس مجلس اعلام کرده که اینجا ننشینید، چون احتمال دارد کفش یا جسم دیگری به شما اصابت کنند! این ادعا در حالی است که همه شخصیت‌های سیاسی قم می‌دانند آقای (آ) یکی از نزدیک‌ترین چهره‌های همسو با رییس مجلس و نگرش سیاسی و استانی وی است و از عناصر اصلی جبهه پیروان خط امام و رهبری – تشکل حامی رییس مجلس - در قم است. جالب اینجاست که یکی از نمایندگان قم پس از شنیدن محتوای گزارش از آقای بنایی، رییس این جبهه در قم پرسیده بود آیا ممکن است آقای (آ) از این موضوعات خبر داشته باشد ولی آقای لاریجانی را مطلع نکرده باشد؟ و بنایی نماینده سابق قم این موضوع را رد کرده بود.

    ه – در بندهای ۱۰ و ۱۱ این بخش از گزارش، شاگردان و اطرافیان آیت الله مصباح با استناد به دلایلی جالب متهم شده‌اند. آقای روانبخش متهم است که فردی به نام (ع) را دعوت کرده و پلاکارهایی که روی آن متون و شعارهایی نوشته شده را در اختیار این فرد قرار داده و در بند ۱۱ به آقای شکروی اشاره شده که در حلقه اول اعتراضات بوده است! اما در هیچ کجا اشاره نشده که چه شعارهایی روی پلاکارد‌ها نوشته شده یا آقای شکروی چه اقدام خاصی برای شورش علیه رییس مجلس کرده است. آیا حضور چهره شناخته شده‌ای در صف اول مراسم ۲۲ بهمن یعنی وی در اعتراضات نقش داشته؟!

    و – از مضحک‌ترین قسمت‌های گزارش، بندهای ۱۳ و ۱۴ گزارش است که گفته: فرد جانبازی به نام (ر) در مراجعه به بهداری سپاه وقتی به او گفته‌اند که مسئول پرتاب کفش هستی، پاسخ داده: کفش ۵۰ هزار تومان می‌ارزد، من مهر پرتاب کردم! و یا یکی از مربیان سپاه گفته که مشغول تدریس بودم که بچه‌های کلاس گفتند فتیله لاریجانی را پایین کشیدیم (!)

    آیا این سخنان به معنای سازماندهی شدن این حوادث و نقش داشتن شاگردان آیت الله مصباح یا سپاه و بسیج در آن است یا حکایت از حرکتی غیر سازماندهی شده - و البته اشتباه - می‌کند؟ آیا نباید برای برای دوستانی که این گزارش را با ادعای صرف ۲۰۰۰ ساعت وقت تهیه کرده‌اند، تأسف خورد.

    ز – از بخش‌های جالب دیگر این گزارش، بندهایی است که در آن ادعا شده برخی از مسئولان سپاه قم به بسیجیان قم پیامک زده و مضمون پیامک‌ها تقدیر و تشکر از اقدام شایسته آنان بوده. سئوال از تهیه کنندگان گزارش این است که چرا به صراحت به محتوای این پیامک‌ها اشاره نمی‌کنند؟ آیا به بسیجیانی که در راهپیمایی ۲۲ بهمن شرکت کرده‌اند و مقدمات این مراسم را بپا کرده و استکبار جهانی را ناامید کرده‌اند، نباید یک خسته نباشید هم گفت؟ در بند ۱۵ گزارش به تجزیه و تحلیل ۳۵ هزار پیامک روز ۲۲ بهمن فی مابین ساعت ۱۲ تا ۱۴ اشاره شده ولی به محتوای آن اشاره نشده، چرا؟

    در داخل حرم اتفاقی افتاده که سابقه نداشته، بدیهی است که حاضران در مراسم به دوستان خود چنین حادثه‌ای را اطلاع رسانی کنند، آیا این به معنای نقش داشتن ۳۵ هزار نفر در این اعتراض است؟ آیا چند طلبه یا فرمانده پایگاه بسیج می‌توانند ۳۵ هزار پیامک را سازماندهی کنند؟

    در این بند از گزارش اشاره شده که فرمانده گردان عاشورا با پیامک از اقدام عناصر خود در شبستان تشکر کرده! اما باز اشاره نمی‌شود که مضمون آن تشکر چه بوده؟ فقط در یکی از بند‌ها آمده که فرمانده پایگاه بسیج نیروگاه، پیامک‌هایی با این مضمون ارسال کرده: «آفرین بر شما و یارانتان که چه عاشقانه به رهبرتان لبیک گفتید» یا در بند دیگری آمده که یکی از فرماندهان به دیگران پیامک زده: «خدا قوت برادر، امروز ترکاندید اجرکم عند الله» یا «از زحمات شما برادران بزرگوار متشکریم»

    واقعا باید به هوش و زکاوت تهیه کنندگان این گزارش غبطه خورد! چرا که در هیچ یک از محتواهای پیامکی اشاره شده، نشانه‌ای برای تعرض به رییس مجلس می‌توان یافت!؟ آیا ارسال چنین پیامک‌هایی برای دوستان و زیر مجموعه‌ها آن هم پس از راهپیمایی ۲۲ بهمن و تشکر از لبیک به رهبری انقلاب جرم است؟ آیا فرماندهان شیراز، اصفهان، تبریز و... پیامک‌هایی به جز این محتوا و مضامین برای دوستانی که راهپیمایی عظیم ۲۲ بهمن را در آن شهر‌ها ترتیب داده ا ند، ارسال می‌کنند؟

    هشتم - در بخش بعدی گزارش به قسمتی از بیانات رهبر معظم انقلاب درباره حادثه ۲۲ بهمن قم اشاره شده و هم چنین اسامی علمایی که در این خصوص به تهیه کنندگان این گزارش وقت ملاقات داده‌اند، اشاره شده که درباره آن دو نکته گفتنی است:

    الف – در قسمتی از گزارش اشاره شده که علی رغم درخواست‌های کتبی و شفاهی هیأت تحقیق و تفحص، متأسفانه آیت الله مصباح وقت ملاقاتی برای این هیأت منظور نکرده‌اند! این ادبیات به طور غیر مستقیم به دنبال آن است تا آیت الله مصباح را در این موضوع مطلع و مقصر جلوه دهد. چنین رفتاری خلاف فتوت و اخلاق است که عدم اختصاص وقت به چنین موضوعی از سوی آیت الله مصباح که می‌تواند به دلایل مختلف باشد را نشانه‌ای برای رضایت وی از اقدامات صورت گرفته نشان دهند و یا با اعلام اسامی دیگر علمایی که به این تیم وقت ملاقات داده‌اند به شکل غیر مستقیم - و البته انشا الله بدون غرض – به دنبال رو در رو قرار دادن این علما در برابر آیت الله مصباح است. در حالی که همه می‌دانند دأب آیت الله مصباح در برخورد با این موضوعات چگونه است. قطعا اگر کمیته مذکور برای بررسی و معرفی مقصرین حوادث روز یکشنبه مجلس که قلب رهبری، علمای دلسوز و مردم را به درد آورد، از ایشان وقت می‌خواستند با پاسخ مثبت روبرو می‌شدند.

    ب - مقام معظم رهبری در دیدار با مردم آذربایجان در ۲۸ بهمن ۹۱ یعنی شش روز بعد از حوادث روز ۲۲ بهمن قم از رفتارهای صورت گرفته نسبت به رییس مجلس اعلام نارضایتی کردند در حالی که ایشان در‌‌ همان سخنرانی و قبل از خطاب و عتاب قرار دادن معترضان روز ۲۲ بهمن قم، خطاب به مسئولان کشور درباره حادثه روز استیضاح مجلس فرمودند:

    «قضیه‌اى در مجلس پیش آمد؛ قضیه‌ بدى بود، قضیه‌ نامناسبى بود؛ هم ملت را ناراحت کرد، هم نخبگان را ناراحت کرد. بنده‌ حقیر هم از دو جهت ناراحت شدم: هم خودم در مقابل این قضایا احساس تأثر می‌کنم؛ هم به خاطر ناراحتى مردم، انسان احساس تأثر می‌کند. خب، رئیس یک قوه به استناد یک اتهامِ ثابت نشده و مطرح نشده‌اى در دادگاه، دو قوه‌ دیگر را متهم کرد؛ این کار بدى بود، این کار نامناسبى بود؛ اینجور کار‌ها، هم خلاف شرع است، هم خلاف قانون است، هم خلاف اخلاق است، هم تضییع حقوق اساسى مردم است... بنده فعلاً نصیحت می‌کنم. این کار، کار شایسته‌اى براى نظام جمهورى اسلامى نیست. آن طرف قضیه هم، اصل این استیضاحى که در مجلس انجام گرفت، غلط بود. خب، استیضاح باید یک فایده‌اى داشته باشد. چند ماه به پایان کار دولت، استیضاح یک وزیر، آن هم باز با یک علت و دلیلى که مربوط به خود آن وزیر نیست، چه معنى دارد؟ چرا؟ این هم غلط بود. این هم که شنیدم در داخل مجلس کسانى حرف هاى نامناسبى بر زبان آوردند، این هم غلط است. همه‌ این قضایا، قضایاى نامتناسبى است با نظام جمهورى اسلامى؛ نه آن متهم کردن، نه آن برخورد کردن، نه آن استیضاح. دفاعى هم که رئیس محترم قوه از خودش کرد، آن هم یک قدرى زیاده‌روى بود؛ لزومى نداشت... من از مسئولان قوا و مسئولان کشور همیشه حمایت کردم؛ باز هم هر کسى که مسئولیتى بر دوش دارد، بنده از او حمایت می‌کنم، به او کمک می‌کنم؛ اما این کار‌ها را نمى‌پسندیم؛ این کار‌ها متناسب با تعهد‌ها نیست؛ با سوگندهائى که خورده شده، مناسب نیست. این ملت عظیم را ببینند؛ شایسته‌ این ملت، رفتار دیگرى است.»

    مرور سخنان مقام معظم رهبری حکایت از این می‌کند که ایشان بیش از اینکه از رفتار غلط معترضان حاضر در شبستان امام خمینی، ناراحت شده باشند، از رفتار مسئولان دولتی و مجلسی ناراضی‌اند. سئوال این است که چرا هیأت مذکور در هیچ بخشی از گزارش اشاره‌ای به این سخنان نکرده است؟ اساسا چرا کمیسیون امنیت ملی برای رسیدگی به مقصرین حادثه روز یک شنبه که این چنین مورد اعتراض رهبری است، کمیته‌ای تشکیل نداد؟ اساسا چرا رییس مجلس دستور تشکیل چنین کمیته‌ای را نداد؟

    مقام معظم رهبری سپس در ادامه سخن با خطاب قرار دادن مردم و بویژه حزب اللهی‌ها و بسیجیان می‌فرمایند:

    «این را هم عرض بکنیم؛ این حرفى که من امروز زدم و از بعضى از مسئولان و سران کشور گله‌گزارى کردم، موجب نشود که حالا یک عده‌اى راه بیفتند، بنا کنند علیه این و آن شعار دادن؛ نه، بنده با این کار هم مخالفم. اینکه شما یک نفر را به عنوان ضد ولایت، ضد بصیرت، ضد چه، مشخص کنید، بعد یک عده‌اى راه بیفتند علیه او شعار بدهند، مجلس را به هم بزنند، بنده با این کار‌ها هم مخالفم؛ این را من صریح بگویم. این کارهائى که در قم اتفاق افتاد، بنده با اینجور کار‌ها مخالفم. آن کارهائى که در مرقد امام اتفاق افتاد، بنده با اینجور کار‌ها مخالفم. بار‌ها به مسئولین و کسانى که می‌توانند جلوى این چیز‌ها را بگیرند، تذکر داده‌ام. آن کسانى که این کار‌ها را می‌کنند، اگر واقعاً حزب‌اللّهى و مؤمنند، خب نکنند. مى‌بینید که تشخیص ما این است که این کار‌ها به ضرر کشور است، این کار‌ها به نفع نیست. با احساساتشان راه بیفتند اینجا، آنجا، علیه این شعار بدهند، علیه آن شعار بدهند؛ این شعاردادن‌ها کارى از پیش نمی‌برد. این خشم‌ها را، این احساسات را براى جاى لازم نگه دارید. در دوران دفاع مقدس اگر بسیجى‌ها می‌خواستند همین طور بروند یک جائى، طبق میل خودشان حمله کنند، که خب پدر کشور در مى‌آمد. نظمى لازم است، انضباطى لازم است، مراعاتى لازم است. اگر چنانچه به این حرف‌ها اعتنائى ندارند، آن‌ها که خب حسابشان جداست؛ اما آن کسانى که به این حرف‌ها اعتناء دارند و مقیدند که برخلاف موازین شرع حرکت نکنند، باید مراقبت کنند، از این کار‌ها نکنند.»

    انصافا کدام خطاب و عتاب رهبر انقلاب تند‌تر است، خطاب به مردم یا خطاب به رییس جمهور و رییس مجلس، استیضاح کنندگان و نمایندگان توهین کننده به رییس جمهور! آقایان کمیته انتصابی چرا یک طرفه و فقط برای اثبات اهداف سیاسی خودتان نزد قاضی رفتید؟

    نهم - اما ریشه حقیقی حادثه ۲۲ بهمن قم چه بود؟ چرا هیأت انتصابی به سوابق اعتراضات مردمی در سال‌های گذشته اشاره می‌کند اما به سوابق همین موضوع در چند ماه قبل از آن هیچ اشاره‌ای نمی‌کند؟ بد نیست به بخش‌هایی از یادداشتی که در ۲۱ بهمن ۹۱ در ۹ دی منتشر کردم، اشاره کنم:

    «۱. شاید اولین بار در همایش هفته قوه قضائیه در تیرماه امسال بود که سران سه قوه از پشت تریبون عمومی، متلک گویی و تیکه پراکنی به یکدیگر را آغاز کردند. در‌‌ همان ایام وقتی عوامل دستگاه قضایی به مناسبت هفتم تیر به دیدار رهبر انقلاب رفتند، ایشان فرمودند:

    » بعضى از بگومگو‌ها، بعضى از خدشه‌هائى که در کار یکدیگر می‌کنیم، کاملاً قابل خط خوردن از صفحه‌ همکارى‌هاست؛ اینجور نیست که یک چیزِ اساسى و اصولى باشد؛ غالباً توهّمات است... «در همین دیدار ایشان وحدت بین سه قوه را فرضیه و واجب شمردند. این اولین نهی‌ای بود که صراحتاً و در انظار عمومی خطاب به رؤسای سه قوه بیان می‌شد.

    ۲. مدتی بعد در سفر به خراسان شمالی برای بار دیگر با توجه به کشیده شدن برخی از اختلافات به متن جامعه، رهبر انقلاب با اطمینان خاطر از درک مردم از شرایط خطاب به مسئولان کشور فرمودند:» مردم مؤمنند، متوجه به حقایقند؛ سفارش ما بیشتر به مسئولین است، به سیاستمداران است، به مدیران گوناگون است؛ مراقب باشند دشمن نتواند این آرامش و استقرار و طمأنینه‌ای را که به فضل الهی در کشور وجود دارد و دشمن سعی کرده این را به هم بزند و نتوانسته، به هم بزند؛ سعی کنند این آرامش و استقرار را حفظ کنند؛ نگذارند تلاطم به وجود بیاید. گاهی یک حرف، گاهی یک عمل نسنجیده، گاهی یک اقدام نابجا، موجب تلاطم در محیط سیاسی می‌شود؛ باید خیلی مراقب باشند.»

    ۳. مدتی بعد موضوع انتقادات علنی و نیش دار رئیس مجلس خطاب به دولت در خصوص وضعیت بازار ارز و تلاطم اقتصادی و رابین هودی خواندن سیاست‌های اقتصادی دولت سبب شد تا رئیس جمهور هم در مصاحبه با رسانه‌ها پاسخ‌های طعنه داری به رئیس مجلس بدهد.

    از سویی دیگر برنامه ریزی رئیس جمهور برای بازدید از زندان اوین و شرط گذاری رئیس دستگاه قضا، نامه نگاری‌هایی را به دنبال آورد که در آن دو طرف الفاظ و تعابیر نامناسبی را درباره یکدیگر به کار بردند و برای بار دیگر رهبر انقلاب مجبور به مداخله شدند و در جمع دانش آموزان و دانشجویان فرمودند:» اختلافات مضر است. هم اختلافات بین مسئولین مضر است؛ هم بد‌تر از آن، کشاندن اختلاف میان مردم مضر است. این را من به مسئولین، به رؤساى محترم هشدار می‌دهم. من از رؤساى قوا حمایت کردم، باز هم حمایت می‌کنم - مسئولند، باید کمکشان کرد - اما به آن‌ها هشدار می‌دهم، مراقب باشند. نه اینکه این نامه نگاری‌ها خیلى مهم باشد؛ نه، صد تا نامه بنویسند؛ کار خودشان را بکنند، اختلافات را به میان مردم نکشانند، چیزهاى جزئى را مایه جنجال و هیاهو و استفاده تبلیغاتى دشمن و خوراک تبلیغاتى رادیوهاى بیگانه و تلویزیون‌های بیگانه نکنند، صد تا نامه بنویسند؛ نامه اهمیتى ندارد. مهم این است که همه ما بدانیم مسئولیتى داریم، همه ما بدانیم موقعیت حساسى داریم...

    البته اختلاف نظر، فراوان است؛ هیچ اشکالى هم ندارد - دو نفر مسئولند، رفیقند، اختلاف نظر هم دارند؛ همیشه هم بوده است - اما اختلاف نظر نباید به اختلاف در عمل و اختلاف در برخوردهاى گوناگون، به اختلاف علنى، به گریبان گیری، به مچ‌گیری در مقابل چشم مردم منتهى شود؛ چون آن اختلافات آنقدر اهمیت ندارد. یک وقت یک چیزهاى مهمى است، خب مردم باید مطلع شوند؛ اما این اختلافاتى که انسان می‌بیند بین این حضرات هست، چیزهائى نیست که اینقدر اهمیت داشته باشد که حالا با ادعاهاى گوناگون، ما این‌ها را بزرگ کنیم، جلوى چشم مردم نگه داریم، به این‌ها اهمیت بدهیم؛ که اهمیتى هم ندارد. اختلافات را نباید علنى کرد؛ اختلافات را نباید به مردم کشاند؛ احساسات مردم را نباید در جهت ایجاد اختلاف تحریک کرد. از امروز تا روز انتخابات، هر کسى احساسات مردم را در جهت ایجاد اختلاف به کار بگیرد، قطعاً به کشور خیانت کرده.»

    ۴. علی رغم این هشدار صریح و عتاب رهبری انقلاب، متأسفانه شاهد بودیم که یک هفته بعد از این بیانات، تعدادی از نمایندگان با حمایت رئیس مجلس، موضوع سؤال از رئیس جمهور را در دستور مجلس قرار دادند! موضوع سؤال از رئیس جمهور نیز در ظاهر مسئله گرانی‌ها، اخلال در بازار ارز و مواردی از این دست بود. علی رغم تذکر برخی از نمایندگان به ویژه اکثر اعضای فراکسیون اصولگرایان، متأسفانه اما رئیس مجلس بر برگزاری جلسه سؤال اصرار داشت تا اینکه رهبر انقلاب این بار در اقدامی معنی دار به جای خطاب قرار دادن رئیس مجلس و نمایندگان در پیام کتبی یا شفاهی، در جمع بسیجیان نسخه اقدامات مجلس را این چنین پیچیدند:» مسئولین هم اختلاف سلیقه دارند، اما اختلاف سلیقه تا وقتى که به گریبان گیری منتهى نشود، هیچ اشکالى ندارد... اینى که از مسئولان کشور سؤال بکنند، حالا یا از رئیس جمهور یا از سایر مسئولان اجرائى، این از دو جهت کار مثبتى است: یکى اینکه نشان می‌دهد نمایندگان مردم در قوه‌ مقننه احساس مسئولیت می‌کنند نسبت به مسائل کشور؛ این مثبت است. جنبه‌ دیگر این است که مسئولان کشور با اعتماد به نفس و با شجاعت قابل تحسین می‌گویند آماده هستند که بیایند توضیح بدهند، این سؤالات را بیان کنند؛ این هم مثبت است... لکن من معتقدم که این دو نقطه‌ مثبت تا اینجا انجام گرفته، از اینجا به بعد دیگر ادامه پیدا نکند... ادامه‌ این کار‌‌ همان چیزى است که دشمنان می‌خواهند؛ دوست می‌دارند این دو قوه را در مقابل هم قرار بدهند؛ یک عده‌اى تحت تأثیر احساسات از این طرف، یک عده‌اى تحت تأثیر احساسات از آن طرف، یک عده‌اى قلم‌ها و وسائل تبلیغ را در روزنامه و در پایگاه اینترنتى و غیره به کار بگیرند و یک فضاى شلوغى درست کنند. نه، کشور احتیاج دارد به آرامش. همه‌ مسئولین - چه مسئولین تقنین، چه مسئولین قضا، چه مسئولین اجرا - براى اینکه کار خود را انجام بدهند، آرامش لازم دارند، مردم هم آرامش را دوست دارند... از حالا من از آن برادران و مجموعه‌ چند ده نفرى در مجلس که این کار را شروع کردند، تقاضا می‌کنم قضیه را تمام کنند و نشان بدهند عملاً هم مسئولین دولتى، هم مسئولین قوه‌ مقننه و قوه‌ قضائیه که بیش از همه چیز به وحدت این ملت و آرامش کشور احترام می‌گذارند.»

    دهم - انصاف دهیم با مرور این سخنان آیا بدیهی نبود که مردمی که شاهد بی‌اعتنایی مسئولان به تذکرات پی در پی رهبری انقلاب هستند، از کوره به در روند!؟ البته بدیهی است که این رفتار حاضران در حرم برخلاف بصیرت سیاسی بوده آنهاست چرا که در کنار این تذکر رهبری به مسئولین، بار‌ها و بار‌ها نیز رهبر انقلاب مردم را از اقدامات خودسرانه و بویژه توهین آمیز نسبت به مسئولان عالی کشور منع کرده‌اند و به همین دلیل در دیدار با مردم آذربایجان، رفتار صورت گرفته در ۲۲ بهمن را تقبیح کردند.

    یازدهم - در بخش پایانی گزارش با یادآوری خلاصه بخش‌های قبل، تلاش شده تا برای نهادهایی از جمله شورای تأمین استان به ریاست استاندار، سپاه پاسداران قم، بسیج، اداره اطلاعات قم و نیروی انتظامی استان، سهمی در خطا و تقصیر حوادث قم قائل شود! تهیه کنندگان گزارش بدون هیچ اشاره‌ای به حوادث روز یک شنبه مجلس و نقش عناصر آن روز، توقع داشته‌اند که نهادهای نظامی، انتظامی و امنیتی تمام مردم قم را مورد بازرسی قرار دهند و چنان فضایی بسازند که هیچ کس از حوادث تلخ روز یکشنبه مجلس ناراحت نباشد و انتقادی نداشته باشد. در حالی که واقعیت این است بعد از اشتباه استیضاح کنندگان، رییس جمهور، رییس مجلس و چند نماینده توهین کننده به رییس جمهور، این حاضران در شبستان حرم در روز ۲۲ بهمن قم بودند که اشتباه کردند و ناراحتی و انزجار خود نسبت به حادثه آن روز را با حرکاتی ناشایست در مقابل رییس مجلس انجام دادند با این تفاوت که اتفاقات درون مجلس و مسببان آن – از رییس جمهور و رییس مجلس تا استیضاح کنندگان و توهین کنندگان - با برنامه و سازماندهی شده و پس از چندین بار تذکر رهبری این حوادث تلخ را رقم زدند اما مردم حاضر در حرم بدون برنامه و بدون سازماندهی این خبط و خطا را کردند.

    دوازدهم - متأسفانه و با معذرت از دوستانی که این گزارش ضعیف و متناقض را تهیه کردند، باید گفت ادبیات به کار رفته در این گزارش، یادآور گزارش‌هایی است که در دوره مجلس ششم از تریبون مجلس و تنها با هدف تخریب وجه نهادهایی مانند سپاه پاسداران، بسیج، نیروی انتظامی، وزارت اطلاعات و در کنار همه آن‌ها علما.


    موفق باشین.
    92/5/20
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]- [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

  4. #3
    مدیر بازنشسته Hamid آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    محل سکونت
    تهران. پلاک 5
    نوشته ها
    2,061
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    عصبانی شدن رئیس و تداعی خاطره جلسه «بگم،بگم!؟»

    لاریجانی: اگر پرونده شماها رسیدگی بشود، همه چیز روشن می‎شود/ باید مقابل احمدی‏نژاد ایستادگی می‎کردید/این ماجرا یکبار در زمان رضاخان اتفاق افتاد و یکبار هم در زمان سخنرانی 22 بهمن






    رجانیوز – گروه سیاسی: حاشیه‌های ماجرای قرائت گزارش کمیسیون امنیت ملی مجلس از حادثه 22 بهمن سال گذشته در قم که دیروز در صحن علنی مجلس صورت گرفت، امروز هم ادامه داشت و به مجادله میان علی لاریجانی و حجت‌الاسلام رسایی تبدیل شد؛ مجادله لفظی که نهایتا به اگر و اما پیرامون "رو کردن پرونده رسایی" از سوی رئیس مجلس ختم شد.
    به گزارش رجانیوز، حجت‌الاسلام رسایی در جلسه صبح امروز مجلس، در تذکری با اشاره به "قرائت گزارش حادثه 22 بهمن قم در جلسه روز گذشته مجلس"، گفت: "متأسفانه در این گزارش نهادهایی همچون بسیج، سپاه و وزارت اطلاعات و نشریه پرتو مقصر جلوه داده شده‌اند و اجازه دفاع نیز به این افراد داده نشد."

    نماینده مردم تهران در مجلس تاکید کرد: نهادهایی که در این گزارش از آنها نام برده شده است، باید حق پاسخگویی داشته باشند. نایب رئیس مجلس نیز در پاسخ به این سخنان گفت: "شما تذکرتان را گفتید و بنده و نمایندگان آن را استماع کردیم. اینکه مقام معظم رهبری فرمودند موضوعی رسیدگی شود درست است و باید اینطور می‌شد و طبق آیین‌نامه باید کار انجام می‌شد."

    این ماجرا یکبار در زمان رضاخان اتفاق افتاد و یکبار هم در زمان سخنرانی 22 بهمن

    لاریجانی نیز در پایان جلسه مجلس با اشاره به ماجرای قم و اعتراض رسایی گفت: مجلس در حد وسع خود رسیدگی کرد، بحث فرد نیست بحث این است که در حرم حضرت معصومه این اتفاق افتاده، حرمی که مجرم در آن بسط می نشست و به احترام حرم بازداشتش نمی کردند، به حرم حضرت معصومه دوباره تعدی شد یک بار زمان رضا شاه و یک بار هم اتفاق اخیر که با کفش و کلاه ریختند، حرمت حرم را نگه نداشتند.

    ماجرای مجادله لفظی امروز لاریجانی و رسایی چه بود!؟

    مجادله امروز رئیس مجلس و رسایی آنجا شروع شد که رسایی در تذکری آئین نامه ای گفت: امروز صبح بنده تذکری دادم و گفتم بعد از حادثه 22 بهمن قم مصاحبه کردم و اتفاقات رخ داده را محکوم کردم. گفتم مردم قم و کسانی که این کار را انجام دادند، اشتباه کردند.

    وی گفت: در بیانات مقام معظم رهبری اشتباهات مردم، پنجمین اشتباه بود چرا که رهبر انقلاب فرمودند اولین اشتباه مربوط به استیضاح کنندگان بود، اشتباه دوم کار آقای احمدی‌نژاد بود، اشتباه سوم را برخی از نمایندگان مرتکب شدند که به رئیس جمهور توهین کردند و اشتباه چهارم را هم گفتند که شما (لاریجانی) قدری زیاده‌روی کردید.

    رسایی با بیان اینکه مجلس موضوع حادثه 22 بهمن قم را پیگیری کرد، به بیان جملاتی از مقام معظم رهبری پرداخت و گفت: رهبر انقلاب خطاب به هیئت رئیسه یک موضوعی را فرمودند که «شما می‌توانید به رئیس‌جمهور تذکر دهید، سؤال کنید، استیضاح کنید ولی به هیچ وجه نمی‌توانید به او توهین کنید، نمی‌توانید به هیچکس توهین کنید به خصوص به رئیس جمهور چون رئیس‌جمهور یک مقام محترم است».

    نماینده تهران در مجلس تصریح کرد: شما (لاریجانی) این کمیته را درست کردید چون به رئیس یک قوه اهانت شده بود، و این کار خیلی خوبی است.

    لاریجانی در پاسخ به رسایی گفت: من نگفتم به رئیس قوه اهانت شده بلکه گفتم به حرم حضرت معصومه(س) اهانت شده است، توهین همه جا اشکال دارد، آقای رئیس‌جمهور در صحن علنی به مجلس توهین کردند، اشکال ما دقیقا همین است.

    وی افزود: یک عده‌ای وقتی به مجلس توهین می‌کنند، هیچ مشکلی ندارند و از مجلس دفاع نمی‌کنند، انگار فقط باید رئیس‌ مجلس از مجلس دفاع کند، شما هم نماینده همین مجلس هستید، چرا از مجلس دفاع نمی‌کنید.

    شما اگر یکبار جلوی احمدی نژاد ایستادگی می کردید اینطور نمی شد

    رئیس مجلس همچنین گفت: شما اگر یک بار در دوران 8 ساله آقای احمدی‌نژاد جلوی این اقدامات ایستادگی می‌کردید چنین اتفاقاتی در کشور رخ نمی‌داد و این وضع پیش نمی‌آمد.

    این سخنان لاریجانی با احسنت احسنت نمایندگان و تشویق وکلای ملت مواجه شد.

    در ادامه، مجددا حمید رسایی خواستار بیان تذکر با استناد به ماده 79 آئین‌نامه داخلی بود که لاریجانی خطاب به او گفت شاید شما بخواهید تا صبح تذکر دهید، ما که نمی‌توانیم همه را استماع کنیم، چقدر می‌خواهید تذکر دهید؟

    لاریجانی اضافه کرد: آقای رسایی! اگر انصاف به خرج می‌دادید، حرمت کمیسیون را رعایت می‌کردید، این همه موضوع ادامه و کش پیدا نمی‌کرد، شما آمدید مطالبی گفتید که با واکنش نمایندگان مواجه شد، شما مدام شعار ندهید.

    نماینده قم در مجلس خاطر نشان کرد: یک واقعه‌ای در قم رخ داد، در این واقعه باید شما درست عمل می‌کردید، کمیسیون زحمت کشیده است، کمیسیون یک مرجع حقوقی است و مانند قوه قضائیه که درباره موضوعات مختلف نظر می‌دهد کمیسیون هم می‌تواند نظرش را اعلام کند.

    رئیس مجلس مجدداً خطاب به رسایی گفت: چطور وقتی در مورد فتنه 88 کمیسیون نظر داد، شما اجازه به کسی نمی‌دادید؟ چطور وقتی راجع به تخلف 3 هزار میلیاردی کمیسیون نظر داد، کسی حرفی نمی‌زد ولی یک دفعه در اینجا شروع به صحبت کردن و تخریب کمیسیون کردید.

    لاریجانی با بیان اینکه شما (رسایی) همواره از دولت دفاع می‌کردید و متأسفم از اینکه حالا طلبکار هستید، در واکنش به اقدام رسایی که پشت تریبون پایین جایگاه هیئت رئیسه با صدای بلند با لاریجانی صحبت می‌کرد، گفت: همین کاری که شما انجام می‌دهید، خلاف قانون است. آقای رسایی تکلیف شما روشن است، هر جا که به نفع‌تان نیست شروع به شعار دادن می‌کنید.

    رئیس مجلس تأکید کرد: من به حال شما متأسفم که بسیاری از غائله‌هایی که رخ داده مربوط به همین گروه است که شروع می‌کنند، اگر نامی در گزارش کمیسیون قرائت می‌شد، متوجه می‌شدید، اگر پرونده شماها مورد رسیدگی قرار گیرد، مطلب روشن می‌شود، شما بیشتر از بقیه به دیگران توهین کردید.



    سابقه عصبانیت رئیس مجلس و تذکر رهبر معظم انقلاب

    اما این مساله به همینجا ختم نشد و در اواخر جلسه، علی لاریجانی به دفاع از عملکرد خود در تشکیل کمیته تحقیق از حادثه 22 بهمن قم پرداخت و ضمن قطع میکروفون رسایی، به این نماینده گفت: "اگر نامی در گزارش کمیسیون قرائت می‌شد، متوجه می‌شدید، اگر پرونده شماها مورد رسیدگی قرار گیرد، مطلب روشن می‌شود، شما بیشتر از بقیه به دیگران توهین کردید."

    این نخستین باری نیست که رئیس مجلس از کوره در می‌رود چنانکه در ماجرای یکشنبه سیاه مجلس و عصابنیت رئیس مجلس در واکنش به احمدی نژاد، رهبر معظم انقلاب ضمن انتقاد جدی از رفتار رئیس‌جمهور، رفتار رئیس مجلس را نیز زیاده‌روی دانستند و تاکید کردند: "دفاع رئیس محترم مجلس هم از خودش مقداری زیاده روی بود و لزومی نداشت."

    هر چند رئیس مجلس پس از تذکر رهبر انقلاب رسما از رفتار خود در جلسه مذکور عذرخواهی کرد، اما جمله لاریجانی مبنی بر اینکه "اگر پرونده شماها مورد رسیدگی قرار بگیرد..."، که با منطق «بگم بگم!؟» سازگاری غیرقابل انکاری دارد، رویکردی است که سبب شد ماجرای یکشنبه سیاه مجلس نیز شکل بگیرد. به نظر می‌رسد اگر رئیس مجلس به تذکر رهبر انقلاب توجه جدی داشته باشند شرایط راحت‌تری برای مدیریت مجلس و بحث و تبادل نظر، آنهم بدون حاشیه هایی که لازم به تهدید نمایندگان به بررسی پرونده آنها نباشد، بوجود خواهد آمد.

    با این حال، کماکان این انتظار از نمایندگان و شخص رئیس مجلس وجود دارد تا زمینه را برای اعاده حیثیت و دفاع کسانی که در گزارش مجلس متهم شده‌اند، فراهم کنند؛ چرا که به نظر می‌رسد تحقیقات کاملی در این مساله صورت نگرفته است. به عنوان مثال، حجت‌الاسلام روانبخش در این زمینه گفته است: "متاسفم از کسانی که این گزارش را بدون اینکه آنها با اعضای پرتو تماسی گرفته باشند و یا حضوری با اعضای پرتو صحبتی کرده باشند و تحققیق و تفحصی کنند این گزارش را تهیه کرده اند و آن را به ما نسبت داده اند. من معتقدم این گزارش غیر واقع بینانه است و صحیح نیست."



    موفق باشین.
    92/5/20
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]- [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

  5. #4
    مدیر بازنشسته Hamid آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    محل سکونت
    تهران. پلاک 5
    نوشته ها
    2,061
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    به بهانه سخنان عجیب رئیس محترم مجلس و نماینده قم درباره ماجرای 22 بهمن
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    از آقای لاریجانی باید پرسید که چگونه هتک حرمت حرم مطهر که نه 86 سال قبل، بلکه فقط 4 سال قبل در 30 آذر 88 در روز تشییع آقای منتظری که در آن حرمت همه ارزش‌های اسلامی و انقلابی در این حرم مطهر توسط فتنه گران هتک شد را ندیدید و اکنون نیز به یاد نمی‌آورید؟
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] – پس از یکشنبه سیاه و جدال بی حاصل و دشمن شادکن رئیس دو قوه در صحن علنی مجلس شورای اسلامی که نقض آشکاری بر ولایتمداریشان بود و در پیش چشم ملت ثابت نمود که در بحبوحه تحریم ها، مشکلات اقتصادی و تورم، آقایان رئیس دو قوه به جای آنکه به فکر منافع ملی و تدبیر شرایط تحمیل شده باشند به فکر تسویه حسابهای شخصی و گروهی خود هستند؛ طی روندی شرایط به گونه ای رقم خورد که یک هفته بعد و در روز 22 بهمن به اعتراض گسترده و تند مردم قم علیه دکتر علی لاریجانی ریاست مجلس شورای اسلامی در مراسم بزرگداشت پیروزی انقلاب اسلامی در حرم مطهر حضرت معصوم(س) انجامید.


    پس از این ماجرا - که قطع به یقین مورد تایید هیچ شخص، جریان و گروه سیاسی اصیل و انقلابی نبوده و نیست- فرصت برای تسویه حساب‌های سیاسی و غوغا زیستی برخی گروه‌های سیاسی مهیا شد. به طوری که در قم حلقه موسوم به روزنامه « 19 دی » که به تاسی از پدر معنوی خود یعنی آقای هاشمی رفسنجانی تا حد امکان سعی نموده فتنه سیاه 88 را "فتنه" ننامد وآن را کتمان کند، دهها بار از ماجرای 22 بهمن قم به عنوان "فتنه" یاد کرده(!) و تا امروز صدها مطلب برای زنده نگهداشتن و بهره برداری از آن ماجرای تلخ منتشر کرده است. و روز گذشته رئیس محترم مجلس شورای اسلامی که نماینده مردم قم نیز هست آن ماجرا را همردیف هتک حرمت حرم مطهر در زمان رضاخان نامید و از تریبونی عمومی و متعلق به ملت از همه خواست که به آن به عنوان یک موضوع ملی بنگرند!


    این موضع آقای دکتر لاریجانی در رابطه با ماجرای فوق در شرایطی بیان می‌شود که به گواهی اسناد منتشر شده توسط اطرافیان خودشان، ایشان هیچگاه از آغاز فتنه سیاه 88 تا 8 دی همان سال از این جنس مواضع را برای حوادث اتفاق افتاده اتخاذ نکردند.


    آقای دکتر لاریجانی با اشاره به اتفاقی تاریخی که 86 سال قبل یعنی در سال 1306 شمسی در حرم حضرت معصومه (س) افتاد که طی آن خانواده رضاخان پهلوی حرمت حرم را نگه نداشتند،‌ ماجرای 22 بهمن 91 را دومین هتک حرمت این حرم نامیدند. ایشان در شرایطی اتفاق 22 بهمن را دومین هتک حرمت حرم مطهر از زمان رضاخان تا کنون می نامند که در حادثه 30 آذر سال 88 در جریان تشیع جنازه آیت الله منتظری، فتنه گران در صحن اتابکی حرم مطهر با تندترین شعارها علیه ارزش‌های اسلامی ، ولایت فقیه و شخص ولی فقیه و آرمان‌های انقلاب اقدام به هتک حرمت حرم مطهر حضرت معصومه کردند.







    البته همین مردم فهیم و انقلابی قم بودند که در ماجرای 30 آذر 88 باصبر و خویشتنداری انقلابی شعارهای تند فتنه گرانی را که از دیگر شهرها به قم آمده بودند، تحمل کردند چون آنها نه نماینده قم در مجلس بودند، نه رئیس یک قوه و نه از خانواده مرجعیت و روحانیت. و انتظاری از آنها نبود...

    حال با در کنار هم قرار دادن این دو اتفاق، یعنی ماجرای 22 بهمن 91 که در حرم مطهر اتفاق افتاد و شعارهایی علیه رئیس یک قوه سرداده شد با ماجرای 30 آذر 88 در تشییع جنازه آقای منتظری که دامنه هتک حرمت گسترده آن ارکان اصلی و ارزشهای جمهوری اسلامی را در بر می‌گرفت می‌توان عیار مناسبی را برای بررسی رفتار افراد، جریان‌ها و گروههای سیاسی به دست آورد.

    با بررسی رفتار حلقه رسانه ای روزنامه 19 دی قم که زیر نظر آقای داستانی فعالیت می‌کند - که در گذشته خود را اصولگرا می‌دانست و هم اکنون اعتدالگرا - و دیگر رسانه‌های پرتعداد نزدیک به آقای لاریجانی از جمله مجموعه خبر آنلاین در این دو ماجرا کدام گزاره سیاسی به اثبات می‌رسد؟


    آیا حجم تولیدات محتوایی این رسانه‌ها در این دو ماجرا قابل مقایسه است؟ آیا تولیدات محتوایی ماجرای هتک حرمت حرم حضرت معصومه (س) در 30 آذر 88 توسط این رسانه‌ها در جهت محکوم کردن عاملان آن بوده است؟


    از آقای لاریجانی باید پرسید که چگونه هتک حرمت حرم مطهر که نه 86 سال قبل، ‌بلکه فقط 4 سال قبل در 30 آذر 88 در روز تشییع آقای منتظری که در آن حرمت همه ارزش‌های اسلامی و انقلابی در این حرم مطهر توسط فتنه گران هتک شد را ندیدید و اکنون نیز به یاد نمی‌آورید؟
    چرا وقتی در حرم مطهر حضرت معصومه(س) رهبری مظلوم انقلاب توسط عده ای فتنه گر با شعارهای مرگ بر ... و دیکتاتور و قاتل خواندن ایشان هتک حرمت شد شما از تریبون مجلس درخواستی برای نگاه ملی به این اتفاق نکردید و این جریان را محکوم نکردید؟


    چرا مجلس در آن ماجرا کمیته تشکیل نداد تا عاملان آن اتفاق را بیابد و به قوه قضائیه معرفی کند؟ البته هم اکنون نیز برای فراکسیون"رهروانی ها" در مجلس محترم به راحتی امکان جمع آوری همه اسناد و مدارک مربوطه - از منویات مراجع معظم تقلید در محکومیت هتک حرمت آن روز گرفته تا کلیپهای شعارهای صریح فتنه گران در حرم - از طریق اینترنت فراهم است.


    این سوال‌ها نشان می‌دهد که رئیس مجلس و تیم سیاسی و رسانه ای اطراف وی ضمن آنکه در ماجرای فتنه 88 عملکردشان زیر علامت سوال‌های بزرگی است؛ هم اکنون و در ماجرای گزارش حادثه تلخ 22 بهمن 91 نیز رفتارشان چیزی جز یک تسویه حساب شخصی وسیاسی نیست که البته به زیان مردم و انقلاب است و در جهت تفرقه و وحدت شکنی داخلی که همان خواست دشمنان است.



    موفق باشین.
    92/5/20
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]- [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

  6. #5
    حرفه ای farzad-a آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jun 2013
    محل سکونت
    جزیره کیش
    نوشته ها
    687
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    در حقیقت گزارش به دنبال آن است که معترضین را اقلیت چند نفره و موضوع را سازماندهی شده نشان دهد، در حالی فیلم‌های به نمایش در آمده در کمیسیون امنیت ملی و همچنین فیلم‌های موجود در فضای مجازی، حکایت از اعتراض اکثریت حضار در شبستان امام خمینی (ره) دارد که البته رفتاری خطا اما به هیچ وجه سازماندهی شده نبوده است.
    جالب است که نویسنده اطمینان دارد که حوادث قم سازماندهی شده نبوده است و در جای دیگری میگوید:
    در بندهای ۱۰ و ۱۱ این بخش از گزارش، شاگردان و اطرافیان آیت الله مصباح با استناد به دلایلی جالب متهم شده‌اند. آقای روانبخش متهم است که فردی به نام (ع) را دعوت کرده و پلاکارهایی که روی آن متون و شعارهایی نوشته شده را در اختیار این فرد قرار داده و در بند ۱۱ به آقای شکروی اشاره شده که در حلقه اول اعتراضات بوده است! اما در هیچ کجا اشاره نشده که چه شعارهایی روی پلاکارد‌ها نوشته شده یا آقای شکروی چه اقدام خاصی برای شورش علیه رییس مجلس کرده است. آیا حضور چهره شناخته شده‌ای در صف اول مراسم ۲۲ بهمن یعنی وی در اعتراضات نقش داشته؟!
    اینجا صراحتا اعتراف میکند که اعتراضات توسط شاگردان آقای مصباح سازماندهی شده بوده است اما متن پلاکاردها(مطالبات سازماندهندگان)را زیر سوال آورده است.
    واقعا باید به حال این مردم گریست.

    پرواضح است که دلیل عصبانیت آقای مصباح چیست.
    به صورت مستند توسط یکی از اصولگرایان بر علیه اصولگرای دیگر افشاگری صورت گرفته و مردم را به پشت پرده دعوت کرده است.
    این یعنی باخت-باخت برای اصولگرایان و بابی است برای برملا شدن رازهای مگو (و البته حقیقی) در نزدیکی انتخابات که همگی بر نتیجه کار واقفیم و حذف خیلی ها را از دایره تصمیم گیری نظام شاهد بوده ایم.

    ورای این قیل و قال یک سوال اساسی همچنان بی پاسخ مانده است؟
    نتیجه بررسی های قوه قضائیه از پیگیری تخلفات احتمالی برادران لاریجانی به کجا کشید و در چه مرحله ای است؟
    ویرایش توسط farzad-a : 11-08-2013 در ساعت 18:22

  7. #6
    مدیر بازنشسته Hamid آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    محل سکونت
    تهران. پلاک 5
    نوشته ها
    2,061
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط farzad-a نمایش پست ها
    جالب است که نویسنده اطمینان دارد که حوادث قم سازماندهی شده نبوده است و در جای دیگری میگوید:
    اینجا صراحتا اعتراف میکند که اعتراضات توسط شاگردان آقای مصباح سازماندهی شده بوده است اما متن پلاکاردها(مطالبات سازماندهندگان)را زیر سوال آورده است.
    واقعا باید به حال این مردم گریست.

    پرواضح است که دلیل عصبانیت آقای مصباح چیست.
    به صورت مستند توسط یکی از اصولگرایان بر علیه اصولگرای دیگر افشاگری صورت گرفته و مردم را به پشت پرده دعوت کرده است.
    این یعنی باخت-باخت برای اصولگرایان و بابی است برای برملا شدن رازهای مگو (و البته حقیقی) در نزدیکی انتخابات که همگی بر نتیجه کار واقفیم و حذف خیلی ها را از دایره تصمیم گیری نظام شاهد بوده ایم.

    ورای این قیل و قال یک سوال اساسی همچنان بی پاسخ مانده است؟
    نتیجه بررسی های قوه قضائیه از پیگیری تخلفات احتمالی برادران لاریجانی به کجا کشید و در چه مرحله ای است؟
    سلام فرزاد خان!
    نمیدونم چطوری شما تونستین از اینکه در روز راهپیمایی 22 بهمن، افرادی از شاگردان آیت الله مصباح در مراسم راهپیمایی و سخنرانی در شهر قم، شرکت کردن، اعتراف به سازماندهی کردن مراسم رو نتیجه بگیرین؟

    بنده هم در تهران در راهپیمایی روز 22 بهمن شرکت میکنم و مث خیلی از مردم عادی دیگه، پرچم و پلاکارد و پوستر و بادکنک و تقریبا هر چی که تو راهپیمایی گیرم بیاد، دستم میگیرم :دی

    مطمئنا شما هم اگه در محلی که سکونت دارین (که ظاهرا جزیره ی کیش هستش) در روز راهپیمایی 22 بهمن به خیابون بیاین میبینین که اکثر مردم دست خالی نیستن و یک پوستر یا پلاکارد یا بعضا مجسمه ی مقوایی سران و روسای کشورهای استکباری دستشونه. خلاصه دست خالی نیستن.

    حالا این یعنی من و شما هم راهپیمایی روز 22 بهمن تهران و کیش رو سازماندهی کردیم؟؟
    آیا به خاطر اینکه شاگردان آیت الله مصباح متهم به چیزی نشن، اونها اساسا نبایستی در راه پیمایی شرکت میکردند؟

    نکته ی دوم هم اینکه آیت الله مصباح از دست کسی عصبانی نیست. چون بحث اولا سر برخی شاگردان ایشونه نه خود ایشون. ثانیا هم خود آیت الله مصباح و هم شاگردان و طرفدارانشون، بعد از این همه تخریب، چهره ی تخریب کنندگان رو شناختند و با روش های تخریبی اونها هم آشنا هستند. پس عصبانیت دیگه اینجا معنی نمیده. اگه چنین حرکاتی از سوی برخی افراد دارای کینه های چند ساله بروز نکنه، موجب تعجبه.

    اتفاقا عصبانیت واقعی رو میشه در رفتار و کلمات لاریجانی در حرفهاش به حجت الاسلام رسایی پیدا کرد. جایی که برخلاف قانون، در صحن علنی مجلس اسمی از چند نفر برده (به حق یا به ناحق) ولی اجازه ی دفاع به اونها در صحن علنی مجلس داده نمیشه. این بر خلاف آیین نامه ی داخلی مجلس هست. وقتی که در روز استیضاح وزیر کار دولت دهم، احمدی نژاد اسمی از برادر لاریجانی به میون آورد، همه دیدیم که چطور رگ گردنش باد کرد و دم از حق الناس و آبروی افراد میزد تا جایی که مقام معظم رهبری هم نسبت به اون دفاعیه ای که لاریجانی از خودش و داداشش (فاضل لاریجانی) کرد، انتقاد کردند. اما در این مورد نه تنها اجازه ی دفاع به کسانی که ناجوانمردانه و به ناحق اونها رو متهم کردند، نمیدند، بلکه میکروفن نماینده ای که درخواست نطق میان دستور هم کرده تا بلکه از این طریق بتونه از خودش دفاع کنه رو هم با دستور لاریجانی میبندند و لاریجانی با ادبیاتی سخیف طرف رو تهدید میکنه که علیهش پرونده سازی میکنه!!

    نکته ی مهم دیگه هم اینه که این گزارش تنها نسبت به افراد موسسه ی امام خمینی(ره) مغرضانه گزارش نداده. بلکه تقریبا از سپاه و بسیج تا شورای تامین استان رو همینگونه مورد عنایات خودش قرار داده. مگه میشه در شهری به بزرگی قم، اینهمه سازمان در فاصله ی کمتر از 3 روز اینطوری با هم هماهنگ بشن؟

    مشکل اینجاست که آقای لاریجانی باور نداره که رفتار غلط خودش و برخی نماینده های مجلس در اون روز سیاه باعث به جوش اومدن خون مردم شد و میخواد مقصر رو در جای دیگه پیدا و معرفی کنه.

    این بازی تنها برای کسانی که مغرضانه اقدام به عقده گشائی کردند، باخت محسوب میشه و روسیاهیش هم به چهره ی خودشون باقی خواهد موند. وگرنه خداوند متعال همواره طرفدار مظلومینه و عزت و آبرو هم دست خداست. هر چند که این وسط عده ای به اصطلاح اصلاح طلب، بخوان از آب گل آلود در جهت منافع باندی و حزبی خودشون ماهی بگیرن و وانمود کنن که دوره ی اصولگرایی تموم شده.


    سوال آخرتون هم سوال ما و خیلی های دیگه هست. اما به نظرم تا وقتی که برادر دیگری از این برادران لاریجانی، مسئول رسیدگی به پرونده ی تخلفات دو تن دیگر از برادرانش باشه، خیلی نباید انتظار پاسخ به این سوال رو داشت.

    موفق باشین.
    92/5/21
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]- [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. حفظ وحدت با احمدی نژاد کار حضرت فیل بود
    توسط golenarges در انجمن اخبار سیاست داخلی ایران
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 06-07-2013, 11:35
  2. ۸ نامزد ریاست‌جمهوری یازدهم+ زندگی‌نامه
    توسط محب المهدي (عج) در انجمن مقالات
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 22-05-2013, 09:51
  3. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 03-03-2013, 11:28

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
کانال سپاه