صفحه 3 از 14 نخستنخست 12345678910111213 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 21 به 30 از 134

موضوع: احتمال حمله آمریکا به سوریه

  1. #21
    اخراج شده
    تاریخ عضویت
    Aug 2013
    نوشته ها
    22
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    متاسفانه با کنار کشیدن انگلیس اوضاع خیلی به ضرر سوریه تمام میشود

    چرا که در انصورت فقط یک حمله محدود مد نظر بود و کار تمام میشد.

    اما حالا با کنار کشیدن انگلیس انها به این فکر می افتند که یک ضربه کاری به سوریه وارد بکنند.

    زیرا میدانند که دیگر نمیشود مردم را به راحتی به جنگ ترغیب کرد

    پس با خودشون میگن مرگ یه بار شیون هم یه بار. و ضربه بدی به نظام بشار اسد وارد میکنند.

    از طرف دیگر اگر جامعه جهانی در برابر این حمله شیمیایی نظام بشار اسد بر علیه مردمش کاری نکند

    انها هم تجهیزات نظامی پیشرفته ای در اختیار مخالفان قرار میدهند و وقتی کسی بازخواست نکند راحت

    این تجهیزات مورد استفاده نیروهای مخالف قرار میگیرد

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    تاریخ عضویت
    Always
    نوشته ها
    Many

     

    حرز امام جواد

     

  3. #22
    مدیر بازنشسته Hamid آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    محل سکونت
    تهران. پلاک 5
    نوشته ها
    2,061
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط حرف حساب نمایش پست ها
    متاسفانه با کنار کشیدن انگلیس اوضاع خیلی به ضرر سوریه تمام میشود

    چرا که در انصورت فقط یک حمله محدود مد نظر بود و کار تمام میشد.

    اما حالا با کنار کشیدن انگلیس انها به این فکر می افتند که یک ضربه کاری به سوریه وارد بکنند.

    زیرا میدانند که دیگر نمیشود مردم را به راحتی به جنگ ترغیب کرد

    پس با خودشون میگن مرگ یه بار شیون هم یه بار. و ضربه بدی به نظام بشار اسد وارد میکنند.

    از طرف دیگر اگر جامعه جهانی در برابر این حمله شیمیایی نظام بشار اسد بر علیه مردمش کاری نکند

    انها هم تجهیزات نظامی پیشرفته ای در اختیار مخالفان قرار میدهند و وقتی کسی بازخواست نکند راحت

    این تجهیزات مورد استفاده نیروهای مخالف قرار میگیرد
    سلام.

    ممنون از تحلیلتون. اما به نظرم دو ایراد داره این تحلیل:

    1- با کنار کشیدن کشورهایی مانند انگلیس و ایتالیا از حمله نظامی به سوریه، قسمت عمده ای از توان و قدرت ناتو در حمله به سوریه کاسته میشه. پس به نظرم اوضاع بدتر از اینکه اونها هم همراهی میکردن نیست. ضمن اینکه کشورهای عضو پیمان ناتو، هیچگاه اینطور نبوده اند که وقتی با هم حمله کرده باشند، کوتاه و محدود حمله بکنن و اگه یک یا چند تا از اونها به صورت منفرد در جنگی وارد بشن، طولانی مدت و اساسی بجنگند تا ضربه ی بدی به جایی وارد کنن. این کشورها به محض اینکه ببینن هزینه های جنگی داره براشون سرسام آور میشه، به هر بهونه ای جنگ رو تموم میکنن و اصلا اهل جنگ طولانی مدت نیستن. نمونه اش حمله نیروهای ناتو به لیبی در اواخر دولت قزافی و یا حملات اسرائیل به لبنان و غزه و یا حمله ی فرانسه به سومالی و ... که در همه ی اینها طرف اروپایی جنگ رو رها کرد و رفت.

    2- جامعه ی جهانی ای که شما نام بردین هنوز داره تحقیق میکنه که ببینه حمله ی شیمیایی صورت گرفته کار چه گروهی بوده و اساسا دعوت از بازرسان شیمیایی سازمان ملل هم از طرف دولت سوریه بوده. اون موقع شما چطوری نتیجه گرفتید که حمله ی شیمیایی در سوریه کار دولت سوریه بر علیه مردمش بوده؟ یعنی دولت سوریه علیرغم اینکه میدونه کار خودش بوده و ممکنه به احتمال زیاد خودش هم متهم بشه، از بازرسان دعوت کرده که بیان و تحقیقاتشون رو شروع کنن؟ آیا فیلم مراکز زیرزمینی تولید سلاح های شیمیایی که توسط ارتش سوریه از مخالفین دولت بشار اسد کشف شد رو ندیدین که همه ی کیسه های حاوی مواد خام تولید اون سلاح ها، آرم تولید شده در عربستان رو داشت؟ آیا عربستان به دولت بشار اسد در تهیه ی سلاح های شیمیایی کمک میکنه یا به مخالفان وهابی و سلفی مسلکی که با فتوای علمای عربستانی برای کشتار شیعیان به سوریه رفتند؟


    موفق باشین.
    92/6/9
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]- [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

  4. #23
    کاربر کهنه کار golenarges آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    13,591
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض فتیله جنگ چرا نم‌کشید !

    آیا فتیله جنگ آمریکا در سوریه نم کشیده است؟ چهارشنبه گذشته اعلام شد حمله آمریکا و متحدانش به سوریه روز پنج‌شنبه آغاز می‌شود و 3 روز ادامه خواهد داشت. پنج‌شنبه اما روز خوبی برای آمریکا نبود. اوباما و کامرون -به اضافه اولاند- ابتدا در شورای امنیت با مانع روسیه و چین روبرو شدند. شوک دوم را مجلس عوام انگلیس به دیوید کامرون داد، هنگامی که معلوم شد 272 نماینده موافق جنگ از عهده 285 نماینده مخالف برنیامده‌اند و نه تنها مجلس عوام، ترمز دولت انگلیس را کشیده بلکه آشکار شده که اکثریت حزب حاکم در پارلمان نیز زیرسوال رفته است. این اولین‌بار از سال 1782 به این طرف است که طرح نخست‌وزیر برای آغاز جنگ علیه کشور دیگر با رأی منفی پارلمان مواجه می‌شود. همزمان 140 عضو مجلس نمایندگان آمریکا از اوباما خواسته‌اند پیش از هر نوع اقدام نظامی موافقت کنگره را جلب کند. جان بوینر رئیس مجلس نمایندگان از اوباما خواسته تا هدفش از اقدام نظامی به سوریه را توضیح دهد. فعلا تب تند روز چهارشنبه به عرق سرد نشسته است. گویا فتیله‌ای که رژیم‌های آمریکا، انگلیس، اسرائیل و عربستان برای چاشنی انفجار جنگ تدارک کردند، برخلاف 12-10 سال قبل نم کشیده و به این سادگی آتش نمی‌گیرد.
    بیش‌فعالی مشخصا در رفتار 3 رژیم آمریکا، سعودی و صهیونیستی موج می‌زند. اما هر بیش‌فعالی‌ای نشانه ابتکار عمل نیست. حرکات کسی که وسط یک باتلاق پا نهاده، گاه چشمگیر است اما الزاما نشانه ابتکار عمل و تدبیر نیست. اینکه بپرسیم آیا آمریکا و اسرائیل و عربستان وارد جنگ سوریه می‌شوند یا خیر، در اصل سوال غلطی است. آنها از فروردین 1390 - دو سال و نیم پیش- به صورت پیدا و پنهان جنگ با سوریه را آغاز کرده‌اند اما به اذعان برخی مقامات اطلاعاتی اسرائیل هیچ توقع نداشتند جنگ سوریه بیش از چند هفته یا حداکثر چند ماه طول بکشد همان‌گونه که پیش‌بینی نمی‌کردند اشغال جنوب لبنان توسط اسرائیل در سال 1982، ضربه‌ای به رژیم تل‌آویو بزند که دیگر نتواند کمر راست کند. سر بر آوردن حزب‌اله و سپس حماس و جهاد اسلامی و اکنون «سوریه جدید» از دل این همه جنگ برای محور شرارت «غربی-عبری-عربی» فاجعه در فاجعه است. سوریه نهمین کشور اسلامی است که در 15 سال اخیر در معرض جنگ‌افروزی محور شرارت قرار می‌گیرد اما توالی این جنگ‌ها سند ابتکار عمل این محور نیست. اگر جز این بود رژیم صهیونیستی به ریسک بزرگ در جوار مرزهای فلسطین اشغالی تن نمی‌داد و رژیم سعودی و آمریکا علنا- به تعبیر رابرت فیسک در ایندیپندنت- هم جبهه القاعده نمی‌شدند.
    با این همه از 4-3 ماه پیش معلوم شد که جنگ در سوریه مغلوبه شده و ارتش با کمک حزب‌الله و دفاع الوطنی و مشورت‌های راهبردی ایران در حال پایان دادن به کار گروه‌های مسلح و تروریست در مناطقی نظیر حمص و حلب و القصیر و حومه دمشق است. فتح‌الفتوح «القصیر» ضرب شست جانانه به 2 سال جنگ‌جهانی علیه سوریه بود و برق از سر استراتژیست‌های نظامی و سیاسی غرب پراند. اتهام کاربرد تسلیحات شیمیایی در چنین شرایطی از سوی آمریکا و انگلیس علم شد. آیا معقول است که طرف پیروز جنگ متوسل به سلاح شیمیایی آن هم نه علیه تروریست‌ها و گروه‌های مسلح دشمن بلکه علیه شهروندان و کودکان حومه دمشق شود؟! به راستی چرا از گروه‌های مسلح مورد حمایت غرب کسی در این به اصطلاح حمله شیمیایی کشته نشد و قربانیان صرفا کودکان و شهروندان غیرنظامی‌اند؟! آمریکایی‌ها و متحدان آنان در پاسخ به این قبیل سوالات همان‌قدر بی‌سروسامانند که در هدفگذاری حمله مدعایی. آنها از هدف 2 سال پیش براندازی رژیم سوریه و ادعای اوباما مبنی بر اینکه «اسد باید برود» به «نقطه‌زنی موشکی 3 روزه» و «تنبیه رژیم سوریه» عقب‌ نشستند و حالا پس از یک هفته هارت و هورت به معنای واقعی کلمه، آقای اوباما به شبکه pbs می‌گوید «درباره حمله به سوریه هنوز تصمیمی گرفته نشده است». آیا آنها اول شلتاق می‌کنند و حرف می‌زنند و رجز می‌خوانند و سپس درباره پیامدهای آن فکر می‌کنند؟ آیا آنها فهمیده‌اند که روزگار «بزن درو»یی سپری شده است؟ حقیقتا در مغز کسانی چون باراک اوباما و چاک هیگل وزیر جنگ آمریکا چه می‌گذرد؟
    پاسخ این سوال را که در مغز اوباما و هیگل چه می‌گذرد، باید به سخنان رابرت گیتس وزیردفاع اسبق دولت اوباما در بهمن 1389 ارجاع داد که به عنوان ژنرال دارای سابقه ریاست سازمان سیا به افسران دانشگاه نظامی وست پوینت گفت «هر وزیر دفاعی که پس از این رئیس‌جمهور را برای لشکرکشی به خاورمیانه و آسیا ترغیب کند، حتما مغزش معیوب است و مغز او باید آزمایش و مداوا شود». مسئله آمریکا این نیست که می‌تواند جنگی را آغاز کند یا خیر، بلکه مهم این است که جمع کردن پهنه جنگ و محدوده زمانی و مکانی آن از اختیار آنان خارج است. انفجار مقر تفنگداران آمریکایی در بیروت یک سال پس از اشغال لبنان توسط رژیم صهیونیستی (23 اکتبر 1983) که منجر به هلاکت 241 نظامی آمریکایی شد، شروع مدلی پیش‌بینی‌ناپذیر از این جنگ‌های نامتقارن است و طبیعتا توانایی امروز دفاع‌کنندگان، ده‌ها برابر 30 سال پیش ارزیابی می‌شود. مثلا تصور کنید یک ناو جنگی آمریکا درست مقابل ناظران چهارسوی دریای مدیترانه طعمه انفجار از زیر و رو و آسمان و دریا شود یا پنجه مرگ به حیفا و تل‌آویو گسترش یابد. عملیات استشهادی در سوریه 30 سال پیش فاقد مفهوم بود اما اکنون غیر از ده‌ها هزار سوری آماده عملیات استشهادی- به نوشته گاردین- ده‌ها خلبان این کشور نیز برای عملیات شهادت‌طلبانه اعلام آمادگی کرده‌اند و به همه اینها علاوه کنید ‌صدها هزار دلاور غیوری که در چهارگوشه جهان اسلام سالها برای زدن به قلب دشمن روزشماری کرده‌اند و خبط وخطای محور شرارت، دست بسته آنان را برای هرگونه دفاع مشروع خواهد گشود.
    سوریه، نه افغانستان است و نه عراق که اگر چنین بود باید ظرف چند روز تا چند هفته- درست مانند سالهای 2001 و 2003 میلادی- در برابر جنگ‌افروزی غرب سقوط می‌کرد. اوضاع آمریکایی‌ها اگر در عراق و افغانستان خوب بود مجبور به تخلیه یا تصمیم‌گیری به انجام آن نمی‌شدند. به رغم گذشت 3 سال صدای سیلی آبداری که ژنرال 4 ستاره «مک کریستال» نواخت همچنان در گوش اوباما زنگ می‌زند. این فرمانده آمریکایی نیروهای ناتو و ائتلاف در افغانستان تیرماه 1389- ژوئن 2010- گویا که از جنگ به ستوه آمده باشد، مصاحبه‌ای تکان‌دهنده انجام داد و همین به اخراج وی انجامید. مک کریستال در آن مصاحبه گفته بود «ترسوها در کاخ‌سفید نشسته‌اند. کسانی چون جو بایدن معاون رئیس‌جمهور، دلقک و حیوان‌هایی زخم خورده‌اند. بحران افغانستان را با فرمول‌های غربی نمی‌توان حل کرد. وقتی با اوباما ملاقات کردم، او اصلا شناختی نداشت و از بحران افغانستان سر درنمی‌آورد. ملاقات با او مأیوس‌کننده بود». 2 سال پس از این شوک بزرگ، مشاور ژنرال اودیرنو فرمانده نیروهای اشغالگر در عراق به صف یاغیان پیوست و داغ مک کریستال را برای اوباما و پنتاگون تازه کرد.
    «اما اسکای» مشاور ژنرال اودیرنو در استخدام ارتش آمریکا و مدتی فرماندار غیرنظامی کرکوک بود که 10 سال در بیت‌المقدس اشغالی فعالیت کرده و متخصص امور اعراب است. گاردین ضمن مصاحبه با اسکای در تاریخ اول مرداد 1391 می‌نویسد «مشاور ژنرال اودیرنو پس از چند سال حضور در عراق با نگرانی می‌گوید غرب باید منتظر انتقام این جنگ باشد. چرا هیچ کدام از مقامات دو سوی آتلانتیک (آمریکا و انگلیس) قبل از حمله به عراق برنامه صحیحی نداشتند و به این خاطر بازخواست نشدند؟ من نگران تاثیراتی هستم که ماجرای عراق بر جهان عرب باقی گذاشته است. اشتباه عراق، در افغانستان نیز تکرار شده است. سیاستمداران دو سوی آتلانتیک باید به خاطر این دو جنگ فاقد استراتژی و برنامه‌ریزی مواخذه شوند. غرب از فهم اینکه چرا این قدر خشونت به بار آورده، ‌درمانده است. ما بعد از 10 سال جنگ دشمنان بیشتری را به وجود آوردیم. ممکن است از نظر سیاستمداران ما با بیرون کشیدن نیروها، همه چیز پایان یافته باشد اما از نظر جهان اسلام، پایان نیافته است. صدها هزار مسلمان در افغانستان و عراق کشته شدند. باید از خود بپرسیم چرا چنین فجایعی پدید آمد؟ و آنها سال‌های بعد چگونه انتقام خواهند گرفت؟ ما از محدودیت قدرتمان درس و عبرت نمی‌گیریم.» سخنان کریستال و اسکای، عصاره ارزیابی میدانی ده‌ها آمریکایی و انگلیسی حاضر در متن «جنگ جهانی چهارم» است که می‌دانند گزینه‌های پیش روی رژیم‌های متبوع آنان در معرض اشباع شدن و قفل شدگی کامل است؛ اگرنه لازم نبود مثلا تونی بلر برای جنگ‌افروزی به کمیته تحقیق چیلکات در انگلیس احضار شود یا دیوید کامرون با «نه» - به تعبیر دویچه وله تحقیرآمیز- پارلمان روبرو شود.
    رژیم آمریکا 12 سال پیش با تحریک انگلیس و اسرائیل وارد فاز جنگ‌هایی شد که نومحافظه‌کارانی چون مایکل هیدن و جیمز وولسی (روسای سازمان سیا) از آن به عنوان جنگ جهانی چهارم با 23 کشور اسلامی یاد کردند. هدف از این جنگ انهدام اسلام سیاسی و تغییر نقشه و مرزهای جهان اسلام عنوان شد اما آمریکا به عنوان مثال فقط در عراق نه تنها همه چیز را از دست داد و با بلاهت تمام بستر روی کار آمدن اسلامگرایان متحد ایران را فراهم آورد، بلکه تابوت 4474 نظامی خود را که عمودی به عراق رفته و حالا افقی برمی‌گشتند پذیرا شد. هزینه‌های هنگفت دو جنگ عراق و افغانستان بالغ بر 6 هزار میلیارد دلار برآورد می‌شود و سوال این است که بدهکارترین دولت جهان- با قریب 17 هزار میلیارد دلار بدهی- قرار است از فاز جنگ نیابتی نافرجام که هزینه‌های آن بر دوش عربستان و قطر و ترکیه افتاد، به فاز جنگ و خسارت مستقیم برگردد؟!
    آمریکا در این 12 سال پر از حماقت هر آنچه در چنته داشت رو کرد. اما جبهه و محور مقاومت هنوز برگ‌های برنده و رو نشده بسیاری دارد که چشمه‌هایی کوچک از آنها را در جنگ‌های 33 روزه، 22 روزه و 7 روزه رو کرد. مقامات آمریکا و انگلیس در این یک هفته زیادی حرف زدند اما ولی امر جبهه مقاومت و بیداری اسلامی هنوز چند جمله حکیمانه بیشتر نگفته است؛ آمریکایی‌ها بدانند مطمئنا از این مسئله ضرر خواهند کرد همچنان که در عراق و افغانستان ضرر کردند. این دخالت‌های نظامی نفرت ملت‌ها را نسبت به آنها زیاد می‌کند و آنان را در منطقه بدنام‌تر می‌کند، به علاوه که هیچ آینده روشنی ندارد... منطقه مثل انبار باروت است.
    فعلا که گویا فتیله جنگ‌افروزی آمریکا نم کشیده است.

    محمد ایمانی
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]


    {محتواي مخفي}

  5. #24
    اخراج شده
    تاریخ عضویت
    Aug 2013
    نوشته ها
    22
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    سلام

    سلام.

    ممنون از تحلیلتون. اما به نظرم دو ایراد داره این تحلیل:

    1- با کنار کشیدن کشورهایی مانند انگلیس و ایتالیا از حمله نظامی به سوریه، قسمت عمده ای از توان و قدرت ناتو در حمله به سوریه کاسته میشه. پس به نظرم اوضاع بدتر از اینکه اونها هم همراهی میکردن نیست. ضمن اینکه کشورهای عضو پیمان ناتو، هیچگاه اینطور نبوده اند که وقتی با هم حمله کرده باشند، کوتاه و محدود حمله بکنن و اگه یک یا چند تا از اونها به صورت منفرد در جنگی وارد بشن، طولانی مدت و اساسی بجنگند تا ضربه ی بدی به جایی وارد کنن. این کشورها به محض اینکه ببینن هزینه های جنگی داره براشون سرسام آور میشه، به هر بهونه ای جنگ رو تموم میکنن و اصلا اهل جنگ طولانی مدت نیستن. نمونه اش حمله نیروهای ناتو به لیبی در اواخر دولت قزافی و یا حملات اسرائیل به لبنان و غزه و یا حمله ی فرانسه به سومالی و ... که در همه ی اینها طرف اروپایی جنگ رو رها کرد و رفت.

    2- جامعه ی جهانی ای که شما نام بردین هنوز داره تحقیق میکنه که ببینه حمله ی شیمیایی صورت گرفته کار چه گروهی بوده و اساسا دعوت از بازرسان شیمیایی سازمان ملل هم از طرف دولت سوریه بوده. اون موقع شما چطوری نتیجه گرفتید که حمله ی شیمیایی در سوریه کار دولت سوریه بر علیه مردمش بوده؟ یعنی دولت سوریه علیرغم اینکه میدونه کار خودش بوده و ممکنه به احتمال زیاد خودش هم متهم بشه، از بازرسان دعوت کرده که بیان و تحقیقاتشون رو شروع کنن؟ آیا فیلم مراکز زیرزمینی تولید سلاح های شیمیایی که توسط ارتش سوریه از مخالفین دولت بشار اسد کشف شد رو ندیدین که همه ی کیسه های حاوی مواد خام تولید اون سلاح ها، آرم تولید شده در عربستان رو داشت؟ آیا عربستان به دولت بشار اسد در تهیه ی سلاح های شیمیایی کمک میکنه یا به مخالفان وهابی و سلفی مسلکی که با فتوای علمای عربستانی برای کشتار شیعیان به سوریه رفتند؟


    موفق باشین.
    92/6/9
    شواهد زیادی دال بر حماقت زیردستان بشار اسد هست که فکر میکنن هر کاری بکنن دیگه کسی کارشون نداره.

    من طرفدار هیچکدامشون نیستم ولی واقعا جنایات وحشتناکی در این سرزمینهای اسلامی اتفاق میفتد.

    اگر قرار باشد همه دست روی دست بگذارند که نمیشود؟

    باید عامل این جنایت وحشتناک به شدت تنبیه بشود. تا دیگه این کار اتفاق نیفتد.

    اگر این کار صورت نگیرد دیگه همه احساس میکنن میتونن هرکاری بکنن. همون جبهه مقابل بشار اسد هم دیگه فکر میکند هر کاری بتونه انجام بده.

  6. #25
    کاربر کهنه کار golenarges آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    13,591
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض سوریه نهمین کشور اسلامی مورد حمله غرب در 15سال گذشته

    آمریکا ظرف 15 سال گذشته به 8 کشور اسلامی حمله کرده و سوریه نهمین کشور مسلمان است که در معرض تهدید قرار دارد.
    روزنامه گاردین با انتشار این خبر نوشت: حمله کشورهای غربی به جهان عرب، تهدیدها را از بین نمی‌برد بلکه راه را برای تشدید واکنش‌های خصمانه خواهد گشود.
    روزنامه انگلیسی گاردین درخصوص نتیجه حمله به سوریه هشدار داد و نوشت: حمله کشورهای غربی به جهان عرب، تهدید سلاح شیمیایی را از بین نخواهد برد، بلکه راه را برای تشدید واکنش‌های خصمانه خواهد گشود.
    این روزنامه نوشت: حمله احتمالی آمریکا به سوریه نهمین مداخله نظامی مستقیم غرب ضد یک کشور عربی یا مسلمان طی 15 سال گذشته است زیرا عملیات نظامی غرب در کشورهای سودان، افغانستان، عراق، لیبی و مالی و حملات خونین هواپیماهای بدون سرنشین به یمن، سومالی و پاکستان در زمره حمله به کشورهای اسلامی است.
    گاردین افزود: انگلستان و فرانسه این دو قدرت استعمارگر گذشته که خاورمیانه را میان خود تقسیم کرده بودند، طبق عادت، خود را برای مشارکت در مداخله نظامی آماده می‌کنند.
    گاردین خاطر نشان کرد: زمانی که نوبت عراق و سودان رسید، گزارشهای اطلاعاتی از وجود سلاح کشتار جمعی در قلب منطقه خبر داد که با حملات غربیها روبرو خواهد شد، آمریکا و دوستانش نیز پیش از اعلام نتیجه گزارشهای بازرسان سازمان ملل متحد درباره استفاده از سلاح‌های ممنوعه، خود نتیجه مورد نظر و مطلوبشان را اعلام می‌کنند و بار دیگر برای عبور از شورای امنیت برنامه‌ریزی و مداخله نظامی را کاملا اقدامی بشردوستانه معرفی می‌کنند در حالی که در به دست آوردن تایید مردم خود ناکام می‌مانند.
    این روزنامه نوشت: تاکنون دلیل قاطعی مبنی بر استفاده از سلاح‌ شیمیایی و نوع آن وجود ندارد، چه رسد به اینکه طرف استفاده‌کننده مشخص باشد، اما قدرتهای غربی و هم‌پیمانان آنان از جمله مخالفان سوری اصرار دارند که ارتش نظامی سوریه از آن استفاده کرده اما دولت سوریه در دمشق و حامیان بین‌المللی آن مانند روسیه و ایران، مخالفان سوری را مسئول استفاده از سلاح شیمیایی می‌دانند.
    گاردین افزود: هیچ دلیل معقولی برای متهم کردن این کشور به استفاده از سلاح شیمیایی وجود ندارد به ویژه اینکه نیروهای آن اخیرا موفقیت‌های پی در پی داشته‌اند و بعید نیست مخالفان سوری متهم به استفاده از سلاح شیمیایی باشند.
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]


    {محتواي مخفي}

  7. #26
    کاربر کهنه کار golenarges آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    13,591
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    تحقیر دولت انگلیس
    و چوب و پیازی که کامرون با هم خورد

    تحریک به جنگ‌افروزی علیه سوریه، دامن دولت انگلیس را گرفت.
    تحلیل‌گران اروپایی معتقند رأی منفی مجلس عوام انگلیس به طرح دولت کامرون برای همراهی در حمله به سوریه، نه تنها رأیی تحقیرآمیز برای دولت وابسته به حزب محافظه‌‌کار است بلکه دورنمای نخست‌وزیری دیوید کامرون را نیز تیره و تار کرده است.
    مجلس عوام انگلیس روز پنج‌شنبه با درخواست کامرون برای همراهی با آمریکا در حمله به سوریه مخالفت کرد. 285 نماینده با این درخواست مخالفت کردند و تنها 272 نماینده موافق این طرح بودند.
    به گزارش خبرگزاری رویترز، دیوید کامرون پس از اعلام نتایج رای‌گیری در مجلس گفت: «کاملا واضح است که پارلمان بریتانیا که منعکس‌کننده خواسته‌های مردم بریتانیا است، نمی‌خواهد ارتش این کشور وارد این عملیات شود.» وی افزود: دولت نیز اقدامی نا همسو با خواسته‌های قانون‌گذاران انجام نخواهد داد.
    فیلیپ هاموند، وزیر دفاع بریتانیا هم تاکید کرده که این کشور نمی‌تواند در حمله نظامی به سوریه مشارکت کند. به گفته او، خودداری بریتانیا از مشارکت در این عملیات «ایالات متحده را ناامید خواهد کرد.»
    بیشتر بخوانید: مخالفت‌های جهانی با حمله نظامی به سوریه دویچه وله از قول تحلیلگران نوشت: رأی منفی مجلس عوام به طرح نخست‌وزیر بریتانیا، رأیی تحقیرآمیز بوده که حتی می‌تواند از احتمال انتخاب مجدد او به سمت نخست‌وزیری در سال 2015 بکاهد. گفته می‌شود از سال 1782 به این سو، این نخستین باری است که طرح نخست‌وزیر بریتانیا برای آغاز جنگ علیه یک کشور دیگر با رأی منفی مجلس مواجه می‌شود.
    کامرون در نشست مجلس عوام اذعان کرد که دلیل قاطعی وجود ندارد که معلوم کند کدام طرف جنگ در سوریه از سلاح شیمیایی استفاده کرده است.
    شبکه دولتی انگلیس نیز رأی منفی مجلس عوام به درخواست نخست‌وزیر را دردسر برای کامرون توصیف کرد و نوشت: «تحلیلگران از رأی منفی مجلس عوام به عنوان یک شکست برای کامرون نام برده‌اند. در تاریخ نوین بریتانیا شکست دولت در پارلمان در رابطه با موضوع‌های مربوط به جنگ و صلح بی‌سابقه است. بدین ترتیب بریتانیا در هیچ حمله نظامی علیه سوریه شرکت نخواهد کرد و آمریکا مدافع اصلی اقدام علیه سوریه را از دست داده است».
    بی‌بی‌سی تصریح کرد: «اما ضربه اصلی در بریتانیا به دیوید کامرون وارد شده است. شکاف داخل حزب محافظه‌کار که او برای ترمیمش بسیار تلاش کرده بود، بار دیگر عیان شده است. مهم‌تر این که، مردی که قصد دارد جایگزین آقای کامرون به عنوان نخست‌وزیر شود، اد میلیبند، رهبر حزب کارگر، این فرصت را پیدا کرده است تا بر ادعای ضعیف بودن او صحه بگذارد. تبعات رأی منفی مجلس عوام تا مدت‌ها حس خواهد شد».
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]


    {محتواي مخفي}

  8. #27
    مدیر ارشد انجمنهای نورآسمان محب المهدي (عج) آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2009
    نوشته ها
    20,737
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    Thumbs down سوریه به ویتنام ۲ تبدیل می‌شود !!



    سردار سرلشکر محمد علی جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در گفت‌وگو با تسنیم با اشاره به تهدیدهای اخیر آمریکا مبنی بر حمله نظامی به سوریه گفت: دولت آمریکا و برخی متحدانش طی سالهای اخیر از طریق حمایت‌های همه‌جانبه و مجهز کردن تروریست‌ها به انواع و اقسام سلاح‌ها به دنبال ضربه‌زدن به خط مقاومت در منطقه بودند و هم‌اکنون به نظر می‌رسد پس از شکست مفتضحانه سناریوی جنگ نیابتی از سوی تروریست‌ها از ملت مقاوم سوریه، به تهدید نظامی مستقیم روی آوردند.

    وی تاکید کرد: آمریکایی‌ها علیرغم تجربه‌های تلخ فراوان در افغانستان و عراق، در صورت اقدام نظامی علیه سوریه، دومینوی شکست‌های خود را تکمیل کرده و فضاحت‌بارترین شکست تاریخی را تجربه خواهند کرد و سوریه به قتلگاه و معرکه‌ای بسیار خطرناک‌تر از ویتنام و در واقع مبدل به ویتنام 2 برای آمریکا خواهد شد.

    فرمانده کل سپاه پاسداران با اشاره به اینکه به نظر می‌رسد دولت آمریکا بار دیگر تحت تاثیر لابی صهیونیست‌ها وارد تهدید به حمله نظامی شده است، گفت: صهیونیست‌ها باید بدانند که حمله نظامی آمریکا به سوریه نه تنها به نجات این رژیم جعلی از چنگ مقاومت منجر نخواهد شد بلکه حمله به سوریه به معنای نابودی قریب‌الوقوع اسرائیل خواهد بود.

    سرلشکر جعفری با اشاره به بهانه‌جویی آمریکا در تهدید دروغین استفاده از سلاح‌ شیمیایی توسط دولت سوریه گفت: مردم جهان به ویژه مسلمانان منطقه هنوز بهانه دروغین آمریکا برای حمله نظامی به عراق را فراموش نکرده‌اند، آنجا که آمریکا با ادعای وجود تسلیحات کشتار جمعی در عراق به این کشور حمله کرد و پس از سالها حضور نظامی و قتل‌عام هزاران نفر از مردم غیرنظامی و بیگناه عراق اعلام کرد که در برآورد اطلاعاتی خود اشتباه کرده و چنین سلاح‌هایی در عراق وجود خارجی نداشته و در نهایت مجبور به عذرخواهی از افکار عمومی دنیا شد.

    وی اضافه کرد: برخی دولت‌های منطقه و رژیم‌های مرتجع عربی که از حمله نظامی به سوریه حمایت می‌کنند نیز باید بدانند که آتش این جنگ‌طلبی تنها به سوریه محدود نخواهد شد و دامن همه جنگ‌افروزان و حامیان آنها را خواهد گرفت.

  9. #28
    اخراج شده
    تاریخ عضویت
    Aug 2013
    نوشته ها
    22
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    سلام


    سردار سرلشکر محمد علی جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در گفت‌وگو با تسنیم با اشاره به تهدیدهای اخیر آمریکا مبنی بر حمله نظامی به سوریه گفت: دولت آمریکا و برخی متحدانش طی سالهای اخیر از طریق حمایت‌های همه‌جانبه و مجهز کردن تروریست‌ها به انواع و اقسام سلاح‌ها به دنبال ضربه‌زدن به خط مقاومت در منطقه بودند و هم‌اکنون به نظر می‌رسد پس از شکست مفتضحانه سناریوی جنگ نیابتی از سوی تروریست‌ها از ملت مقاوم سوریه، به تهدید نظامی مستقیم روی آوردند.

    وی تاکید کرد: آمریکایی‌ها علیرغم تجربه‌های تلخ فراوان در افغانستان و عراق، در صورت اقدام نظامی علیه سوریه، دومینوی شکست‌های خود را تکمیل کرده و فضاحت‌بارترین شکست تاریخی را تجربه خواهند کرد و سوریه به قتلگاه و معرکه‌ای بسیار خطرناک‌تر از ویتنام و در واقع مبدل به ویتنام 2 برای آمریکا خواهد شد.

    فرمانده کل سپاه پاسداران با اشاره به اینکه به نظر می‌رسد دولت آمریکا بار دیگر تحت تاثیر لابی صهیونیست‌ها وارد تهدید به حمله نظامی شده است، گفت: صهیونیست‌ها باید بدانند که حمله نظامی آمریکا به سوریه نه تنها به نجات این رژیم جعلی از چنگ مقاومت منجر نخواهد شد بلکه حمله به سوریه به معنای نابودی قریب‌الوقوع اسرائیل خواهد بود.

    سرلشکر جعفری با اشاره به بهانه‌جویی آمریکا در تهدید دروغین استفاده از سلاح‌ شیمیایی توسط دولت سوریه گفت: مردم جهان به ویژه مسلمانان منطقه هنوز بهانه دروغین آمریکا برای حمله نظامی به عراق را فراموش نکرده‌اند، آنجا که آمریکا با ادعای وجود تسلیحات کشتار جمعی در عراق به این کشور حمله کرد و پس از سالها حضور نظامی و قتل‌عام هزاران نفر از مردم غیرنظامی و بیگناه عراق اعلام کرد که در برآورد اطلاعاتی خود اشتباه کرده و چنین سلاح‌هایی در عراق وجود خارجی نداشته و در نهایت مجبور به عذرخواهی از افکار عمومی دنیا شد.

    وی اضافه کرد: برخی دولت‌های منطقه و رژیم‌های مرتجع عربی که از حمله نظامی به سوریه حمایت می‌کنند نیز باید بدانند که آتش این جنگ‌طلبی تنها به سوریه محدود نخواهد شد و دامن همه جنگ‌افروزان و حامیان آنها را خواهد گرفت.
    فکر کنم این فرماندهان سپاه یه کم زیادی جوگیر میشن.

    منم میتونم بلوف زیاد بزنم.

    یادمون نرفته مدتی پیش یه ناو جنگی اومده بود خلیج فارس و چقدر لنگر انداخته بود کسی حرف نمیزد. همینکه حرکت کرد و مقداری دور شد فرمانده نیروی دریایی تهدید کرد که دیگه ناو برنگرده اونجا.

    ناو هم دوباره برگشت و موقع اومدنش هم چنتا ملوان ایرانی رو نجات داد اورد. و افرمانده نیروی دریایی هم ساکت و خاموش شد.

    اینها کلا حرفه!

    میخوای همین فردا امریکا به سوریه حمله بکنه و اینا هنوز در حال لاف زدن باشن؟

  10. #29
    حق آب و گل داره خادم اهلبیت آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    محل سکونت
    خوزستان آوردگاه سرخ دلیران
    نوشته ها
    1,812
    تشکر
    1
    تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط حرف حساب نمایش پست ها
    از طرف دیگر اگر جامعه جهانی در برابر این حمله شیمیایی نظام بشار اسد بر علیه مردمش کاری نکند
    شما هم که حرف دشمنان دین را تکرار فرمودید بزرگوار . به نظرتون در مورد ما هم راست میگن ؟
    حسین من انی سلم لمن سالمکم و حرب لمن حاربکم و ولی لمن والاکم و عدوا لمن عاداکم . الی یوم القیامه کانال شعر من در ایتا : شعر (اسرار درون )

  11. #30
    اخراج شده
    تاریخ عضویت
    Aug 2013
    نوشته ها
    22
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    سلام

    شما هم که حرف دشمنان دین را تکرار فرمودید بزرگوار . به نظرتون در مورد ما هم راست میگن ؟
    اول شما بگین چرا یهویی همتون با هم حمله میکنید به ادم؟

    راست میگن شما مذهبیها یه کم زود جوگیر میشین.

    من با توجه به اطلاعاتی که هست گفتم.

    1_میگن درسته که نیروهای مخالف دارای سلاح هستند و از همه طرف بهشون کمک میشه ولی به دلیل اینکه سلاحهای کشتار جمعی از طرف هر کشوری در اختیار گروههای غیر مسئول قرار بگیرد پیامدهای بین المللی برای اون کشور به دنبال خواهد اورد کشوزها از این کار بشدت امتناع میکنند.
    و چون نظام بشار اسد از لحاظ قوانین بین المللی عهده دار مسئولیت جان شهروندانش هست پس باد که در اینباره پاسخگو باشد
    2_ اینکه این سلاحها فقط میتونه در اختیار کشورها و نظامهاش باشه.
    3_ بشار اسد این سلاحها رو در اختیار داره و براحتی میتونه ازش استفاده بکند و لطفا نگین که بشار اسد بیگناهه
    4_ اگر عامل اصلی نظام بشار اسد نباشد پس چرا اینهمه در دادن مجوز به بازرسان شیمیایی سازمان ملل تعلل کرد و چرا این مورد اخر که بحث روش میکنیم چند روز اجازه نداد و بعد از اینکه مطمئن شد میخوان بهش حمله بکنند اینکار را کرد. و تمام شواهد رو هم با بمباران اون مناطق از بین برد

صفحه 3 از 14 نخستنخست 12345678910111213 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. چرا آمریکایی‌ها از مداخله نظامی در سوریه سخن می‌گویند؟
    توسط golenarges در انجمن مقالات بین الملل
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 24-08-2013, 17:17
  2. آیا نشانه‌های حمله قریب‌الوقوع رژیم صهیونیستی به لبنان به چشم می خورد؟
    توسط محب المهدي (عج) در انجمن اخبار سیاست داخلی ایران
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 10-07-2013, 09:53
  3. سلفی ها چه کسانی هستند؟
    توسط FOAD در انجمن وهابیت
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 28-06-2013, 00:03
  4. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 04-04-2013, 13:02
  5. رو به آمریکا؛ پشت به ملت
    توسط safaeei در انجمن مقالات بین الملل
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 05-03-2013, 17:58

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
کانال سپاه