صفحه 7 از 14 نخستنخست 1234567891011121314 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 61 به 70 از 134

موضوع: احتمال حمله آمریکا به سوریه

  1. #61
    کاربر کهنه کار golenarges آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    13,591
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    در دیدار با هیئت پارلمانی ایران
    بشار اسد: مواضع اصولی ایران از حمله آمریکا به سوریه جلوگیری کرد
    رئیس جمهور سوریه ضمن قدردانی از کمک‌ها و مواضع حمایتی ایران از سوریه،تاکید کرد: موضع‌گیری اصولی جمهوری اسلامی ایران در قبال بحران سوریه از عوامل مهم در جلوگیری از حمله آمریکا و هم پیمانانش بوده است.
    «بشار اسد» رئیس جمهور سوریه در دیدار با هیئت پارلمانی ایران با اشاره به اینکه امنیت رژیم صهیونیستی در راس اولویت‌های کنگره آمریکا قرار دارد، اظهار داشت: انگیزه اصلی اعضای کنگره از همراهی نکردن با نقشه دولت اوباما مبنی بر حمله نظامی به سوریه، نگرانی از پیامدهای اینگونه اقدامات نظامی بر امنیت رژیم صهیونیستی است.
    وی از کمک‌ها و مواضع حمایتی تهران قدردانی کرد و اظهار داشت: موضع‌گیری اصولی جمهوری اسلامی ایران در قبال بحران سوریه از عوامل مهم در جلوگیری از حمله آمریکا و هم پیمانانش بوده است.
    همچنین هیئت پارلمانی ایران با «ولید معلم» وزیر امور خارجه سوریه دیدار و درباره آخرین تحولات سیاسی منطقه تبادل‌نظر کرد.
    در ادامه این سفر، هیئت پارلمانی کشورمان با «محمد ترکی السید» وزیر مشاور هیئت دولت سوریه دیدار کردند. ترکی السید در این دیدار حمایت جمهوری اسلامی ایران از سوریه را صادقانه و مخلصانه توصیف کرد و گفت: این حمایت‌ها سبب ادامه پایمردی مردم و نظام سوریه در مقابله با فتنه دشمنان شده است.
    همچنین «محمد جهاد اللحام» رئیس مجلس سوریه در دیدار با هیئت اعزامی کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: دمشق از تهدیدهای آمریکا هراسی ندارد و این تهدیدها سوریه را از ادامه مبارزه با تروریسم بازنمی‌دارد.
    اللحام با تقدیر از نقش ایران در ایجاد راهکار سیاسی برای حل بحران سوریه اظهار داشت: با وجود اینکه واشنگتن دمشق را به استفاده از سلاح شیمیایی متهم می‌کند اما به خوبی می‌داند که معارضان از سلاح شیمیایی استفاده کرده‌اند و می‌داند که از چه طریقی این سلاح‌ها به دست تروریست‌ها رسیده است.
    رئیس مجلس شورای سوریه با اشاره به تلاش اتحادیه عرب برای دخالت نظامی در سوریه گفت: این اتحادیه به بازیچه عربستان تبدیل شده است و موضع این اتحادیه در قبال سوریه لکه ننگی بر پیشانی نهادهای عربی خواهد بود.
    هیئت پارلمانی کشورمان همچنین در سفر به دمشق با «وائل حلقی» نخست‌وزیر سوریه نیز دیدار کردند.
    اعضای هیئت پارلمانی کشورمان نیز در دیدارهای خود با مقامات سوریه بر استمرار حمایت جمهوری اسلامی ایران از سوریه تاکید و خاطرنشان کردند: مواضع جمهوری اسلامی ایران برگرفته از بیانات رهبر معظم انقلاب است که همواره بر حمایت از سوریه و محور مقاومت استوار بوده است.
    علاء الدین بروجردی رئيس كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس نیز درباره دیدارهای هیئت پارلمانی ایران در سوریه به باشگاه خبرنگاران گفت: سه محور حمايت جمهوري اسلامي ايران از سوريه به عنوان محور مقاومت و همچنين مخالفت ايران با هر حمله نظامي به سوريه و محكوم نمودن حمله شيميايي در مذاكرات هيئت پارلماني با مقامات سوري مطرح شد.
    وي در ادامه اظهار داشت: در پي سفر هيئت پارلماني به سوريه اين هيئت صبح روز يكشنبه، 10 شهريورماه بازديدي از بيمارستان نظامي داشت كه در آن از مجروحين شيميايي عيادت شد.
    بروجردي همچنين در خصوص احتمال ديدار هيئت پارلماني ايراني با مخالفان دولت سوريه اظهار داشت: فكر مي‌كنم اين ديدار صورت گيرد چرا كه ما بنا داريم پس از سوريه با مقامات كشور لبنان نيز ديدار كنيم بنابراين اگر فرصت داشته باشيم احتمال اين ديدار وجود دارد.
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]


    {محتواي مخفي}

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    تاریخ عضویت
    Always
    محل سکونت
    Advertising world
    نوشته ها
    Many

     

    حرز امام جواد

     

  3. #62
    کاربر کهنه کار golenarges آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    13,591
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] در حالی که روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام و سخنگوی وزارت امورخارجه، اظهارات منتسب به اکبر هاشمی رفسنجانی درباره حملات شیمیایی به دولت سوریه را تکذیب کرده بودند، انتشار فایل صوتی سخنان هاشمی در شهر سوادکوه،مردم را سردرگم کرد .
    به گزارش فرهنگ نیوز : بلاغ نیوز که یک رسانه محلی استان مازنداران است، با انتشار فایل صوتی سخنان هاشمی رفسنجانی نوشت:

    «از آن جایی که سخنان هاشمی علیه سوریه که چندی پیش توسط نعیمه اشراقی در صفحه فیس بوک منتشر شد و پایگاه اطلاع رسانی دفتر هاشمی رفسنجانی آن را تکذیب کرد ، این بار رنگ واقعی تری به خود گرفت و در مراسم سالگرد آیت الله صالحی مازندرانی در شیرگاه علنا هاشمی بر علیه مواضع دولت ایران نسبت سوریه سخن گفت و به صراحتا بیان داشت: "مردم سوریه بیش از ۱۰۰ هزار کشته و ۸ میلیون آواره دادند در داخل و خارج، زندان ها پر از مردم، زندان ها جا ندارد بعضی از ورزشگاه ها را گرفتند، آنها را پر کردند شرایط بدی بر مردم حاکم است مردم از یک طرف از طرف خود حکومتشان بمباران شیمیایی می شوند و از طرف دیگری امروز منتظر بمب های آمریکا باید بمانند .»

    فایل صوتی سخنان هاشمی رفسنجانی را می توانید از اینجا دریافت کنید.
    hashemi۱۴.mp۳ | [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

    رجا نیوز نوشت : به نظر می رسد که اولین هدف سخنان افراطی هاشمی رفسنجانی که به نفع گروه های تکفیری وهابی ایراد می شود، دولت آقای حسن روحانی باشد که می کوشد تا با خارج کردن بهانه ، مانع از ایجاد یک جنگ جدید در خاورمیانه شود. در این میان تلاش سخنگوی تازه کار وزارت خارجه برای تحریف شده خواندن اظهارات هاشمی رفسنجانی با شکست روبرو شد.

    سخنان هاشمی رفسنجانی همچنین در راستای اظهارات و اهداف پادشاه عربستان سعودی ارزیابی می شود .

    قابل ذکر است هاشمی رفسنجانی روز شنبه در جلسه مجمع تشخیص مصلحت نظام با انتقاد از اظهار مواضع سیاسی توسط افراد و کانال‌های غیررسمی که می‌تواند برای سیاست خارجی کشور تبعات منفی به همراه داشته باشد، متذکر شد: باید از بیان مواضع غیررسمی و افراطی توسط افراد غیر مرتبط پرهیز و مواضع اصولی و هوشیارانه نظام توسط کانال‌های رسمی و مسئول بیان شود.

    با این حال اظهارات غیرمسئولانه و افراطی هاشمی رفسنجانی در حالی ایراد می شود که مقامات رسمی جمهوری اسلامی از رهبری معظم انقلاب، ریاست جمهوری و وزارت امورخارجه موضعی متقن و اصولی درباره سوریه دارند.
    تکذیب این بار از سویه مرضیه افخم سخنگوی وزارت امور خارجه
    گفتنی است مرضیه افخم سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به سؤال خبرنگاری در خصوص اظهارات منتسب به رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام پیرامون استفاده از سلاح شیمیایی در سوریه، گفت: اظهارات رئیس محترم مجمع تشخیص مصلحت نظام تحریف و از سوی دفتر ایشان نیز تکذیب شده است.

    سخنگوی وزارت امور خارجه افزود: رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام سوریه را دژ مستحکم مقابله با رژیم صهیونیستی خوانده که با بهانه قرار دادن استفاده سلاح شیمیایی به دنبال حمله به این کشور می‌باشند.
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]


    {محتواي مخفي}

  4. #63
    مدیر ارشد انجمنهای نورآسمان محب المهدي (عج) آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2009
    نوشته ها
    20,737
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]







  5. #64
    مدیر ارشد انجمنهای نورآسمان محب المهدي (عج) آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2009
    نوشته ها
    20,737
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض



  6. #65
    کاربر کوشا سید سید حاجی آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jun 2013
    نوشته ها
    246
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض واقعیت های فراتر از جنگ...

    در یادداشت پژوهشگر بخش خاور نزدیک موسسه "واشنگتن" عبارتی آمده که واقعیتی فراتر از نزاعهای رسانه ای را روایت میکند. این یادداشت نظام سیاسی سوریه را پس از عبور از بحران کنونی حکومتی دست نشانده ی ایران می شناسند.
    واشنگتن به این می اندیشد که ایران در کشوری که هم مرز او نیست در حال نبرد با امریکاست. با نیروهایی که ایرانی نیستند ولی برای او می جنگند. ایران که خود تا چندی پیش دست نشانده ی حقیری برای امریکا بود اکنون همزمان در چند نقطه استراتژیک جهان در حال استقرار رژیمهای وفادار به خودو دشمنانی جدی برای منافع امریکاست. حماس، حزب الله، عراق، سوریه وحتی امریکای لاتین.
    ترکیه، عربستان، کشورهای حوزه خلیج فارس و سلفیون برای کم کردن حوزه ی نفوذ و اقتدار جمهوری اسلامی با امریکا هم قسم شده اند ولی همچنان ایران امن ترین، مردمی ترین و بانفوذترین کشور منطقه است.
    ما شیعه‌ایم...
    با تحریم اقتصادی، هر روزمان رمضان خواهد بود و..
    با تهدید نظامی، هر روزمان عاشورا...
    ما هرگز نمی‌هراسیم...

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

  7. #66
    کاربر آشنا
    تاریخ عضویت
    Aug 2013
    محل سکونت
    متاسفانه تهران
    نوشته ها
    120
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    ما که آماده ایم
    پوتین هامون رو هم واکس زدیم
    ان شاالله حمله کنه تا همه بریم بیت المقدس زیارت...
    پيرو زابلستان هستم
    و تو چه مي داني كه زابلستان چيست...

  8. #67
    اخراج شده
    تاریخ عضویت
    Sep 2013
    نوشته ها
    4
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    سلام

    ما که آماده ایم
    پوتین هامون رو هم واکس زدیم
    ان شاالله حمله کنه تا همه بریم بیت المقدس زیارت...
    اقا تو اماده ای؟

    باور کن من پوتینام رو 1 ماهه پوشیدم و از پا در نمیارم.

    هرچی مامانم میگه بچه کفشاتو دربیار تا موقع رفتن گوشم بدهکار نیست.

    مرگ بر امریکا

    انشالله بریم یه حالی از این امریکاییا بگیریم که خودشون هم نفهمن.

  9. #68
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    Aug 2013
    نوشته ها
    14
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    ناصر الحسینی خبرنگار شبکه الجزیره در واشنگتن، درباره موضع گیری دولت آمریکا در برابر بحران سوریه گفت: کنگره آمریکا هم وارد بحث ها در مورد بحران سوریه شد. رئیس مجلس نمایندگان آمریکا شب گذشته از کاخ سفید خواست جزئیات هر نوع عملیات نظامی در سوریه را به اطلاع کنگره برساند و هدف از آن را تعیین کند. سخنان رئیس مجلس نمایندگان در مورد درخواست از باراک اوباما برای داشتن عملکردی شفاف تر، برای مصرف داخلی است. منابع مطلع تاکید کردند کاخ سفید رایزنی ها با رهبران کنگره را در مورد عملیات نظامی در سوریه آغاز کرده است. به اعتقاد بسیاری از ناظران، عملیات آمریکا علیه نظام سوریه قطعی است و فقط زمان آن مطرح است. به نظر می رسد دولت آمریکا تصمیمی در این باره اتخاذ کرده است.
    به گزارش جماره به نقل از انتخاب، الحسینی افزود: دولت آمریکا برای عملی کردن این تصمیم خود به دنبال تشکیل نوعی ائتلاف بین المللی خارج از چارچوب شورای امنیت خواهد بود. هیچ طرفی در آمریکا مخالف حمله به سوریه نیست. منابع نزدیک به کاخ سفید و نیز جمهوریخواهان، خواستار واکنش نشان دادن به استفاده از سلاح شیمیایی در سوریه هستند. بسیاری از کسانی که باراک اوباما را برای حمله به نظام سوریه تشویق می کنند، این اقدام را زمینه بازگرداندن عظمت آمریکا می دانند. آنها می گویند آمریکا باید به همه کشورهای منطقه این پیام را بدهد که واشنگتن استفاده از سلاح های کشتار جمعی را تحمل نمی کند. اکنون طرف های مختلف اوباما را تشویق می کنند که به مراکز فرماندهی نظامی سوریه حمله کند، زیرا اوباما یکسال پیش استفاده از سلاح شیمیایی در سوریه را خط قرمز دانسته بود. بنابراین به نظر می رسد واشنگتن اکنون در مسیر اقدام نظامی علیه سوریه آماده می شود تا به نظام سوریه درس عبرت بدهد. ارتش آمریکا امشب به اوباما اعلام کرد چند ساعت پس از صدور دستور حمله، برای حمله به سوریه آمادگی دارد.

    وی خاطر نشان کرد: دولت آمریکا برای فراهم کردن زمینه حمله به سوریه و راضی کردن افکار عمومی داخلی تلاش می کند و به همین علت تماس ها با نمایندگان کنگره از چند ساعت پیش آغاز شده است. واشنگتن همچنین در عرصه بین المللی هم با طرف های مختلف رایزنی می کند. روشن است که آمریکا به دنبال تشکیل نوعی ائتلاف بین المللی برای مشارکت در حمله احتمالی به سوریه است.



    حمله به سوریه تا 48 ساعت آینده


    خبرنگار کانال 10 تلویزیون رژیم صهیونیستی در واشنگتن گزارش داد که «باراک اوباما» حداکثر تا 48 ساعت آینده تصمیم حمله به سوریه را اتخاذ می‌کند و این حمله نیز از سوی ائتلاف آمریکایی-انگلیسی و فرانسوی با حمایت خارجی ترکیه و کشورهای عربی از جمله کشورهای حوزه خلیج فارس و اردن اجرا خواهد شد.
    بر اساس این گزارش، تلاش آمریکا در حال حاضر این است که این ائتلاف را ایجاد نماید و ژنرال «مارتین دمپسی» رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا برای این منظور به اردن سفر کرده است.


    دمپسی در این سفر با همتایان خود از فرماندهان ارتش‌های عربی دیدار می‌کند و اوباما نیز گفت‌وگوهایی را طی چند روز گذشته با «فرانسوا اولاند» رئیس جمهور فرانسه، «دیوید کامرون» نخست‌وزیر انگلیس انجام داد و طی آن فشارها و تائید حمله به سوریه را احساس کرد.
    تلویزیون رژیم صهیونیستی همچنین ادعا کرد که این حمله نمادین خواهد بود و هدف از آن نابودی نظام سوریه نیست همچنانکه هیچ نیتی برای تغییر موازنه قدرت در داخل سوریه وجود ندارد و هدف اصلی از این حمله فقط دادن یک پیام است.

    بر پایه این گزارش این حمله از خارج از آبهای منطقه‌ای و حریم هوایی سوریه و از طریق موشک‌های توماهوک صورت خواهد گرفت و در این حمله نیز مرکز کنترل و مراقبت وابسته به ارتش سوریه و یا تاسیسات مربوط به سلاح‌های شیمیایی که در حمله به ریف دمشق مورد استفاده قرار گرفت، هدف قرار خواهند گرفت و گذشته از آمادگی‌های سطح دیپلماتیک، آمادگی لوجستیکی قبل از حمله نیز نیاز است که از جمله آن انتظار برای ورود تعدادی از ناوچه‌های انگلیسی به شرق دریای مدیترانه به منظور مشارکت انگلیسی‌ها در آن است.
    تلویزیون رژیم صهیونیستی همچنین به نقل از برخی منابع نهاد امنیتی این رژیم در واکنش به تهدید یک مسئول سوریه برای حمله به اسرائیل در صورت حمله غرب به سوریه، گفت: با توجه به درگیری‌های دو سال گذشته ارتش سوریه، توان کنونی دمشق برای ضربه زدن به اسرائیل واقعا محدود است.

    این منابع در عین حال نسبت به استفاده از موشک‌های اسکاد برای ضربه زدن به عمق اسرائیل هشدار دادند و همچنین پیش‌بینی کردند که حمله غرب به سوریه بر اهداف مربوط به سکوهای موشکی و مخازن سلاح شیمیایی متمرکز خواهد بود و به احتمال زیاد بیش از 80 درصد این زرادخانه نابود خواهد شد و هدف نهایی نیز این است که به سمت رویارویی و درگیری منطقه‌ای کشیده نشود.
    تو کز محنت دیگران بی غمی
    نشاید که نامت نهندآدمی






    وبلاگ من
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

  10. #69
    مدیر ارشد انجمنهای نورآسمان محب المهدي (عج) آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2009
    نوشته ها
    20,737
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    Exclamation کاش ببر آمریکا بیرون نمی‌آمد که معلوم نشود بچه گربه است!!

    وب‌سایت آمریکایی المانیتور با انتشار اولین تحلیل به قلم بن کسپیت روزنامه‌نگار صهیونیست نوشت: برآوردها در اسرائیل حاکی از آن است که نمایش مضحک حمله به سوریه، با شلیک چند ده یا چند صد موشک به اهداف راهبردی حکومت سوریه خاتمه خواهد یافت. فرمانده ارتش اسرائیل دو روز زمان صرف‌ کرده است تا متوجه شود در صورتی که این حمله دستاوردی به همراه نداشته باشد چه می‌شود؟ از نگاه آنان چنین حمله‌ای فقط قدری گرد و خاک خواهد کرد و حاصلش تنها تعدادی عکس درست و حسابی برای رسانه‌های خبری خواهد بود.

    روزنامه‌نگار صهیونیست تاکید کرد: با توجه به این که بازدارندگی مهم‌ترین هدف این حرکت آمریکاست، اگر اسد پس از اتمام این همه هیاهو و جار و جنجال دیپلماتیک بین‌المللی باز هم به روش خود ادامه دهد، در حقیقت این هدف (بازدارندگی) نیز کاملا از دست رفته خواهد بود.
    این گزارش افزود: «مقامات اسرائیل می‌گویند اگر در نهایت، همه این ضربه‌ها چیزی بیش از یک نوازش برای اسد نباشد، آن چه رخ خواهد داد این است که ابهت بازدارندگی غرب و آمریکا در منطقه به کلی فرو خواهد ریخت.

    تحلیلگر المانیتور با بیان اینکه اکنون کسی نیست که کلانتر خاورمیانه یاغی باشد، می‌نویسد: به گفته مقامات اسرائیل اگر قدرت تصمیم‌گیری و اجرای اوباما و غرب این است که شاهدش هستیم، بهتر بود که تلاش‌ها صرف دستیابی به یک راه‌حل دیپلماتیک می‌شد. در این صورت، به مفهوم بازدارندگی نظامی خدشه‌ای نمی‌شد و بی‌آن که بر همگان مشخص شود که در ورای این مفهوم واقعیتی وجود ندارد، بازدارندگی همچنان می‌توانست با ابهت جلوه کند.

    تحلیلگر صهیونیست نوشت: به عبارت دیگر، بهتر بود این ببر در لانه‌اش می‌خوابید و به جای آن که بیرون بیاید و همه ببینند که بچه گربه‌ای بیش نیست، به خرناس‌هایش ادامه می‌داد.

    این پایگاه خبری آمریکایی نوشت: گرچه اسرائیل به دقت رخدادهای سوریه را زیر نظر دارد، اما مرکز توجهش هنوز تهران است. زیرا همه تحرکات و رخدادهای خاورمیانه از ایران سرچشمه می‌گیرد. برعکس آنچه اکنون در حال رخ دادن است- کلنجارهای غرب بر سر حمله هوایی به سوریه- تنها آیت‌الله‌ها را جسورتر کرده و بر آمادگی آن‌ها برای اجرای کامل طرح‌شان در زمینه دستیابی به توانمندی هسته‌ای می‌افزاید.

  11. #70
    کاربر کهنه کار golenarges آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    13,591
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض چرا اوباما از جنگ با سوریه وحشت دارد؟

    اقدام نظامی آمریکا علیه سوریه که در قطعی بودن آن تردیدی نبود تا اطلاع ثانوی یا شاید برای همیشه به تعویق افتاده است. در این میان گمانه‌زنی‌های زیادی درباره علل و عوامل این تأخیر یا تعطیل مطرح شده ولی کمتر به علت واقعی آن پرداخته شده است.
    واقعیت این است که عملیات نظامی نه بخاطر اختلاف نظر کنگره آمریکا با دولت این کشور یا بخاطر اختلاف نظر دو حزب دمکرات و جمهوری خواه و یا بخاطر بروز اختلاف نظر دو حزب حاکم و یا مخالفت مؤسسات و شخصیت‌های اثرگذار آمریکا به تأخیر یا تعطیل کشیده شده است و نیز واقعیت این است که عملیات نظامی علیه سوریه نه بخاطر عدم وجود اجماع در شورای امنیت سازمان ملل و یا عدم اجماع در میان کشورهای غرب و متحدان آمریکا در تجاوزهای مشابه و یا عدم همراهی انگلیس و فرانسه با آمریکا با تأخیر یا تعطیل مواجه شده است و واقعیت دیگر این است که آمریکا برای عملیات در سوریه نیازمند بررسی‌های جدید میدانی نیست و نقاط کور سبب نشده تا آمریکا برای عملیات به روشن شدن آن‌ها احتیاج داشته باشد. البته این به آن معنا نیست که در آمریکا درباره اقدام نظامی علیه سوریه اجماع وجود دارد و یا به آن معنا نیست که در غرب بر سر حمله به سوریه اجماع وجود دارد و نیز به این معنا نیست که آمریکا در سوریه هیچ نقطه کور اطلاعاتی و عملیاتی ندارد سخن بر سر این است که کدام عامل بعنوان «عامل مسلط» نقش اصلی در این تأخیر یا تعطیل دارد. در خصوص این بحث گفتنی‌هایی وجود دارد:
    1- باراک اوباما در گفتگوی چند روز اخیر و در زمانی که محافل نظامی روز یکشنبه 10 شهریور را بعنوان روز آغاز حمله به سوریه یاد می‌کردند اذعان کرد که مردم آمریکا از جنگ خسته شده‌اند و به عبارت دقیق‌تر اعتراف کرد که مردم آمریکا اعتمادی به رهبری نظامی-سیاسی آمریکا در یک جنگ حقیقی ندارند در همانجا اوباما اعلام کرد که: «جنگ با سوریه یک مسئولیت اخلاقی برای دولت آمریکاست و او بعنوان رهبر دنیا با این کشور وارد جنگ می‌شود» با این وصف اوباما در محیط داخلی اگر هم با مانعی مواجه باشد آن را جدی تلقی نمی‌کند.
    2- اوباما در همان سخنرانی روز چهارشنبه هفته گذشته خود گفت که برای حمله به سوریه به موافقت سازمان ملل احتیاجی ندارد و تکیه او به همراهی اروپا هم نیست بلکه او بعنوان رهبر دنیا(!) مسئولیت حمله را به دوش می‌کشد. با این وصف برای اوباما تا حد زیادی این مسئله مشخص شده بود که در حمله به سوریه نمی‌تواند روی حمایت اروپا حساب باز کند. اروپایی‌ها در جنگ جدید دو مسئله اساسی با آمریکا داشتند، مسئله اول آنان این بود که جنگ در خاورمیانه با مشارکت یا بدون مشارکت اروپا به نتیجه‌ای که مقامات آمریکایی برای آن فشار می‌آورند، نمی‌رسد و مسئله دوم آنان این بود که در نهایت جنگ چه به پیروزی برسد چه به شکست انجامد، اروپا فقط شریک در هزینه است و فایده‌ای برای آن در نظر گرفته نمی‌شود. بااین وصف از قبل معلوم بود که اروپا این بار به راحتی برای همکاری پرهزینه متقاعد نمی‌گردد.
    3- آمریکا در صحنه عملیات حفره‌ها و ضعف‌های فراوان اطلاعاتی دارد و به این راحتی قادر به پرکردن آن‌ها نیست. آمریکا ایران را نمی‌شناسد، حزب‌الله را به درستی و بطور دقیق نمی‌شناسد از سطح و میزان واکنش سوریه آگاهی کافی ندارد در عین حال وقتی رئیس‌جمهور آمریکا بعنوان فرمانده کل قوا علیه سوریه اعلام جنگ می‌کند و زمانی کمتر از یک هفته و یک ماه را برای آن در نظر می‌گیرد، به این معناست که یا بر این شکاف‌ها و کاستی‌ها احاطه پیدا کرده و یا آن‌ها را کم اهمیت تلقی کرده است. در عین حال این عدم احاطه اگر مربوط به مخالفان مسلح حکومت سوریه باشد و تردید آمریکا به توانایی آنان در اداره زمینی عملیات تهاجمی علیه دولت سوریه برمی‌گردد نیز با همین پاسخ مواجه می‌باشد چه اینکه وقتی آمریکا سخن از عملیات در زمان نزدیک می‌زند به این معناست که از مرحله بررسی و ارزیابی عبور کرده است.
    4- بعضی از محافل سیاسی این تاخیر یا تعطیل را نتیجه مذاکره محرمانه میان فرستادگان اوباما با مسئولان ارشد جمهوری اسلامی ارزیابی کرده و گفته‌اند در جریان سفر همزمان «سلطان قابوس» پادشاه عمان و «جفری فلتمن» فرستاده سازمان ملل که تا چندی قبل معاون وزیر امور خارجه آمریکا بود و به منطقه سوریه و لبنان به دلیل اینکه سالیان زیادی سفیر آمریکا در این منطقه بوده، گفت‌وگوها و توافقاتی حول محور سوریه اتفاق افتاده و این توافق عملیات آمریکا علیه سوریه را برای مدتی به تاخیر انداخته و یا بطور کلی منتفی کرده است. در مورد اینکه در ملاقات پادشاه عمان یا معاون سابق وزارت خارجه آمریکا با مقامات ارشد ایران درباره سوریه مباحثی مطرح شده باشد، تردیدی وجود ندارد و طبیعی است که در این ملاقات‌ها موضوع مهمی در حد حمله آمریکا به یک عضو هم پیمان جمهوری اسلامی ایران مورد بحث قرار گرفته کما اینکه اگر غیر از این دو یک مقام سیاسی از آسیا یا اروپا یا قاره آمریکا و یا آفریقا هم می‌آمد این موضوع مورد بحث قرار می‌گرفت اما در مورد اینکه در این گفت‌وگوها توافقی حاصل شده است، اغراق وجود دارد. چرا که آن توافقی که می‌تواند یک حمله قطعی را متوقف گرداند، همراهی ایران با بخشی از خواسته آمریکایی‌ها علیه اسد نیست کما اینکه چنین حمله‌ای هم همانطور که گفته شد برای تنبیه اسد و یا کمک تاکتیکی و موردی به معارضه نیست بلکه چنین حمله‌ای با چنین مقدماتی از سوی یک ابرقدرت نظامی که همه اعتبار خود را از جنگ‌افزار نظامی بدست آورده است، فقط می‌تواند با هدف زمینه‌سازی برای سرنگونی کامل دولت دمشق سازماندهی شده باشد.
    با این وصف مذاکره میان آمریکا و ایران پیرامون سوریه برای حل جزیی قضیه اصلا معنا و مفهومی ندارد. اما در مورد اینکه ایران از متحد استراتژیک و بی‌بدیل خود در منطقه دست کشیده باشد نیز بطور قطع منتفی است. چرا که ایران از دست رفتن سوریه و اشغال آن توسط دشمن زیاده‌خواهی چون آمریکا که قطعا سیطره او بر سوریه مساوی با سیطره رژیم صهیونیستی بر سوریه است را یک خطر بزرگ حیاتی تلقی می‌کند و برای آنکه چنین اتفاقی نیفتد از همه توانایی‌ها و ظرفیت نظامی و غیرنظامی خود استفاده می‌کند. با این وصف آنچه که در مذاکرات مابین سلطان قابوس- در صورتی که بپذیریم که او نقش واسطه میان آمریکا و ایران بازی کرده- و جفری فلتمن در صورتی که او حامل پیام خاصی بوده است، گذشته قطعا اعلام قاطع موضع حمایتی ایران از سوریه بوده است نه چیزی کمتر از آن.
    5- تردیدی نیست که ایران کوتاه آمدن در برابر آمریکا در سوریه را مساوی با سیطره آمریکا نه فقط بر سوریه که بر سوریه، فلسطین، لبنان، عراق و در یک کلمه سیطره آمریکا و اسرائیل بر منطقه مقاومت ارزیابی کرده و با قاطعیت در برابر آن می‌ایستد.
    شواهدی وجود دارند که نشان می‌دهند آمریکایی‌ها در هفته‌های اخیر به این نتیجه رسیده بودند که «زمان بسیار کمی» برای اسقاط نظام سوریه در دست دارند و اگر وارد نشوند هیچ گاه دیگر نمی‌توانند وارد شوند و اگر جبهه مقاومت بتواند صحنه نبرد را در سوریه علیرغم آنکه همه جهان غرب و اکثر کشورهای عربی و غیرعربی (ترکیه و اسرائیل) برای عدم تحقق این پیروزی به صحنه آمده‌اند، ببرد، در بقیه خاورمیانه هم می‌برد و موج جدید انقلاب‌های مردمی که در تحلیل آکادمی‌های اروپا سال‌های 2014 تا 2015 زمان آن ارزیابی شده است، به راه می‌افتد و رژیم‌های وابسته جنوب خلیج‌فارس به همراه خورده نظام‌های آمریکایی قاره آفریقا را از بین می‌برد. از این رو آمریکا با این گمان- که به نظر می‌آید اسرائیلی‌ها در باوراندن آن به اوباما خیلی نقش ایفا کرده‌اند- ایران علاقه‌ای به درگیر شدن در جنگ ندارد و مرز نهایی آن «تهدید به پاسخ» است و در نهایت تسلیم واقعیت صحنه یعنی سرنگونی دولت متحد خود در دمشق می‌شود، وارد صحنه شده و با قاطعیت زیادی از جنگ حرف زدند ولی در فاصله زمان اعلام جنگ یعنی 12 روز پیش تا سه روز پیش که آمریکایی‌ها از سختی جنگ و لزوم تامل بیشتر درباره آن و آماده‌سازی جهانی حرف زدند و متحدان آمریکا یکی یکی از سیاست جنگی اوباما فاصله گرفتند، اتفاقاتی در صحنه واقعی افتاد و آمریکایی‌ها دریافتند که توسل به جنگ با واکنش جنگی، نه تنها از سوی سوریه که از سوی کل جبهه مقاومت مواجه می‌شود و آن‌وقت دیگر نمی‌توان زمانی برای پایان آن اعلام کرد این در حالی است که آمریکایی‌ها به وضوح و دقت می‌دانستند که برخلاف دهه‌های 1980 و قبل از آن عملیات هوایی قادر به پایان دادن جنگ نیست. آمریکایی‌ها تجربه رژیم صهیونیستی در جنگ‌های 33 و 22 روزه را داشتند که نیروی هوایی ارتش این رژیم با تمام قدرت وارد میدان شد و همه مراکز علامت‌گذاری شده را بمباران کرد ولی در عمل نه توانست آسیبی به توان تسلیحاتی حزب‌الله و گردانهای جهادی در لبنان و غزه بزند، نه آسیب جدی به نفرات و سازمان رزمی آنان وارد کند و نه رهبری مقاومت را از میدان خارج نماید. در نهایت نیروی تهاجمی رژیم صهیونیستی تسلیم شد و به شکست تن داد.
    آمریکایی‌ها بعد از آنکه در صحنه عمل متوجه فعل و انفعالات جبهه مقاومت شدند و فهمیدند که همانطور که فرمانده کل سپاه پاسداران می‌گوید، همه منطقه به میدان تهاجم و تقابل با مهاجمان تبدیل خواهد شد و این میدان از مرزهای غربی هند تا مرزهای جنوبی مدیترانه امتداد دارد. آنان بخوبی دریافتند که اگر به چیزی کمتر از اسقاط اسد تن دهند، شکست از مقاومت به حساب می‌آید و اگر بخواهند حکومت اسد را ساقط کنند و برای این کار نیازمند استفاده از کماندوهای نیروی دریایی و یا چتربازان نیروی هوایی و یا یگانهای خاص زمینی باشند حتما با کماندوها، چتربازان و یگانهای خاص رزم دیده‌تر و آماده‌تری مواجه خواهند شد و بدون تردید هر عنصر مهاجم باید پیش از ورود به صحنه درگیری سوریه، تابوتی را برای خود آماده کرده باشد. این رمز اصلی عقب‌نشینی اوباما و آمریکاست و البته با توجه به روحیه شرارت‌بار آمریکایی‌ها، اوباما که زخم عمیقی از نیروهای جان بر کف مقاومت بر سینه دارد ممکن است برای التیام خود به نقطه یا نقاطی حمله کند و بعد بگوید منظور من از حمله به سوریه همین بود نه اسقاط نظام سوریه که برای همین هم مقاومت طبعا پاسخ کوبنده‌ای را آماده کرده است.

    سعدالله زارعی
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]


    {محتواي مخفي}

صفحه 7 از 14 نخستنخست 1234567891011121314 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. چرا آمریکایی‌ها از مداخله نظامی در سوریه سخن می‌گویند؟
    توسط golenarges در انجمن مقالات بین الملل
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 24-08-2013, 17:17
  2. آیا نشانه‌های حمله قریب‌الوقوع رژیم صهیونیستی به لبنان به چشم می خورد؟
    توسط محب المهدي (عج) در انجمن اخبار سیاست داخلی ایران
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 10-07-2013, 09:53
  3. سلفی ها چه کسانی هستند؟
    توسط FOAD در انجمن وهابیت
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 28-06-2013, 00:03
  4. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 04-04-2013, 13:02
  5. رو به آمریکا؛ پشت به ملت
    توسط safaeei در انجمن مقالات بین الملل
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 05-03-2013, 17:58

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
کانال سپاه