صفحه 8 از 14 نخستنخست 1234567891011121314 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 71 به 80 از 134

موضوع: احتمال حمله آمریکا به سوریه

  1. #71
    کاربر کهنه کار golenarges آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    13,591
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    کاش ببر آمریکا بیرون نمی‌آمد که معلوم نشود بچه گربه است!
    «برخی مقامات اسرائیل با توجه به اوضاع فعلی ترجیح می‌دهند توان بازدارندگی آمریکا همچنان مبهم و با ابهت باقی بماند چرا که اقدام کم‌اثر علیه سوریه، چیزی جز جسورتر کردن سوریه و حزب‌الله و ایران به دنبال نخواهد داشت».
    وب‌سایت آمریکایی المانیتور با انتشار اولین تحلیل به قلم بن کسپیت روزنامه‌نگار صهیونیست نوشت: برآوردها در اسرائیل حاکی از آن است که نمایش مضحک حمله به سوریه، با شلیک چند ده یا چند صد موشک به اهداف راهبردی حکومت سوریه خاتمه خواهد یافت. فرمانده ارتش اسرائیل دو روز زمان صرف‌ کرده است تا متوجه شود در صورتی که این حمله دستاوردی به همراه نداشته باشد چه می‌شود؟ از نگاه آنان چنین حمله‌ای فقط قدری گرد و خاک خواهد کرد و حاصلش تنها تعدادی عکس درست و حسابی برای رسانه‌های خبری خواهد بود.
    روزنامه‌نگار صهیونیست تاکید کرد: با توجه به این که بازدارندگی مهم‌ترین هدف این حرکت آمریکاست، اگر اسد پس از اتمام این همه هیاهو و جار و جنجال دیپلماتیک بین‌المللی باز هم به روش خود ادامه دهد، در حقیقت این هدف (بازدارندگی) نیز کاملا از دست رفته خواهد بود.
    این گزارش افزود: «مقامات اسرائیل می‌گویند اگر در نهایت، همه این ضربه‌ها چیزی بیش از یک نوازش برای اسد نباشد، آن چه رخ خواهد داد این است که ابهت بازدارندگی غرب و آمریکا در منطقه به کلی فرو خواهد ریخت.
    تحلیلگر المانیتور با بیان اینکه اکنون کسی نیست که کلانتر خاورمیانه یاغی باشد، می‌نویسد: به گفته مقامات اسرائیل اگر قدرت تصمیم‌گیری و اجرای اوباما و غرب این است که شاهدش هستیم، بهتر بود که تلاش‌ها صرف دستیابی به یک راه‌حل دیپلماتیک می‌شد. در این صورت، به مفهوم بازدارندگی نظامی خدشه‌ای نمی‌شد و بی‌آن که بر همگان مشخص شود که در ورای این مفهوم واقعیتی وجود ندارد، بازدارندگی همچنان می‌توانست با ابهت جلوه کند.
    تحلیلگر صهیونیست نوشت: به عبارت دیگر، بهتر بود این ببر در لانه‌اش می‌خوابید و به جای آن که بیرون بیاید و همه ببینند که بچه گربه‌ای بیش نیست، به خرناس‌هایش ادامه می‌داد.
    این پایگاه خبری آمریکایی نوشت: گرچه اسرائیل به دقت رخدادهای سوریه را زیر نظر دارد، اما مرکز توجهش هنوز تهران است. زیرا همه تحرکات و رخدادهای خاورمیانه از ایران سرچشمه می‌گیرد. برعکس آنچه اکنون در حال رخ دادن است- کلنجارهای غرب بر سر حمله هوایی به سوریه- تنها آیت‌الله‌ها را جسورتر کرده و بر آمادگی آن‌ها برای اجرای کامل طرح‌شان در زمینه دستیابی به توانمندی هسته‌ای می‌افزاید.
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]


    {محتواي مخفي}

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    تاریخ عضویت
    Always
    محل سکونت
    Advertising world
    نوشته ها
    Many

     

    حرز امام جواد

     

  3. #72
    کاربر کهنه کار golenarges آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    13,591
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    اوباما از فقدان راهبرد رنج می‌برد مردم و ارتش آمریکا از جنگ!
    یک روزنامه آمریکایی فاش کرد «گزینه حمله نظامی به سوریه با شک و تردیدهای زیادی از جانب افسران بلندپایه ارتش آمریکا مواجه شده است.»
    واشنگتن پست در گزارش خود نوشت: بسیاری از افسران سابق و فعلی آمریکا در مورد آثار حمله آمریکا به سوریه نگران هستند. آنها هنوز از هزینه‌ها و اثرات جانبی دو جنگ آمریکا در خاورمیانه رنج می‌برند.
    براساس این گزارش بسیاری از این افسران می‌گویند واشنگتن فاقد یک استراتژی منسجم درباره سوریه است.
    دریادار گوردون میلر کارشناس مرکز امنیت نوین آمریکا، معتقد است این حمله می‌تواند دور جدید از حملات به اسرائيل را به همراه داشته باشد.
    یکی از سخنگویان آژانس امنیت ملی آمریکا می‌گوید:‌ «مقامات کاخ‌سفید روز پنجشنبه بار دیگر اعلام کردند به دنبال حمله‌ای فراگیر به سوریه نیستند. بسیاری از افسران در این مورد مردد هستند.»
    ژنرال مارتن دمپسی، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا با جزئیات دقیق از عواقب حمله نظامی به سوریه و افتادن در تله دخالت نظامی هشدار داده است.
    در همین حال زبیگنیو برژینسکی مشاور امنیت ملی اسبق کاخ سفید در گفت‌وگو با دویچه وله از فقدان استراتژی‌ در دولت آمریکا سخن گفت و افزود:‌ «من معتقدم که یک حمله نظامی- در صورتی که واقعاً روی دهد- می‌بایست بخشی از یک استراتژي همه‌جانبه باشد. در غیر این صورت شاید یک ضربه تلافی‌جویانه متناسب باشد. ولی آیا با چنین ضربه‌ای می‌توان مشکل را حل کرد؟ آیا استراتژی مناسبی برای حل مشکل وجود دارد؟ چه کسی بخشی از راه‌حل است و چه کسی نیست؟ پیش از حمله نظامی باید درباره این پرسش‌ها به طور منظم فکر کرد.همچنین در نظر گرفت که این حمله می‌تواند پیامدهای نامطلوبی داشته باشد.»
    وی اظهار داشت: به نظر می‌رسد که مشکل در مورد سوریه، با توجه به قیام‌های اخیر در خاورمیانه، بخشی از یک مخمصه بزرگتر است. راه‌حل نه فقط می‌تواند صرفاً نظامی باشد و نه باید آن را تنها وابسته به قدرت‌های غربی ساخت.
    وی در پاسخ این سؤال که شما‌ «معتقد نیستید که در زمان کنونی حمله‌ای نظامی به سوریه درست است؟» تاکید می‌کند من در ارتباط با آن استراتژي گسترده‌ای نمی‌بینم. آنچه باعث نگرانی من است این است که ایالات متحده آمریکا و متحدانش، یعنی قدرت‌های استعماری پیشین، محدود می‌اندیشند. از دیدگاه من، به همین دلیل مستقیماً یک مشکل سیاسی تازه پدید می‌آید.
    رند پال‌ سناتور آمریکایی نیز به واشنگتن تایمز گفته است: باراک اوباما بیشتر علاقمند به حفظ آبرو درباره سوریه است. اوباما درباره سوریه خود را در تنگنا قرار داده است. او احساس می‌کند در برابر متحدانش و نیز همکاران بین‌المللی ضعیف به نظر می‌رسد. اما من فکر نمی‌کنم این بتواند دلیلی کافی برای جنگ باشد.
    جان‌کری روز جمعه ضمن سخنانی اذعان کرده بود «رئيس‌جمهور اوباما و ما در آمریکا احترام زیادی برای بازرسان سازمان ملل قائل هستیم ولی همانطور که بارها و بارها بان‌کی مون گفته است، تحقیقات سازمان ملل نشان نخواهد داد که چه کسی از این تسلیحات استفاده کرده است. این وظیفه گروه تحقیق سازمان ملل نیست. آنان فقط تایید خواهند که آیا از چنین تسلیحاتی استفاده شده است یا نه... می‌د‌انیم که بعد از دهها سال درگیری، مردم آمریکا از جنگ خسته هستند، من نیز همینطور ولی خستگی نمی‌تواند ما را از وظیفه‌مان دور کند.»
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]


    {محتواي مخفي}

  4. #73
    کاربر کهنه کار golenarges آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    13,591
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    دیلی‌تلگراف فاش کرد
    حمله شیمیایی دمشق کار مشترک عربستان و آمریکاست

    روزنامه انگلیسی دیلی‌تلگراف سند جدیدی را از دست‌داشتن سازمان اطلاعات آمریکا به همراه عربستان در حمله شیمیایی حومه دمشق منتشر کرد.
    به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از تلویزیون سوریه، این روزنامه انگلیسی با اشاره به یک نامه درز یافته از سازمان اطلاعات آمریکا فاش کرد سازمان سیا و عربستان در حمله شیمیایی در غوطه شرقی در حوالی دمشق دست داشتند و عربستان این سلاح‌های شیمیایی را به تروریست‌ها ارسال کرده است و آمریکا نیز اطلاعات و امکانات لازم را در اختیار آنان قرار می‌داده است.
    به نوشته این روزنامه یکی از هکرهای اینترنت به نامه‌ای از نامه‌های سازمان اطلاعات آمریکا دست یافته است و نامه الکترونیکی یک سرهنگ آمریکایی به نام آنتونی جی مکدونالد را منتشر کرده است.
    این نامه مربوط به تاریخ 22 اوت است که یوجین فورست در این نامه به سرهنگ آنتونی موفقیت این عملیات را تبریک گفته است. خبرگزاری آسوشیتدپرس نیز به نقل از خبرنگار این خبرگزاری در خاورمیانه تایید کرد که گروه‌های تروریستی از بندربن‌سلطان رئيس سازمان اطلاعات عربستان سلاح شیمیایی دریافت کرده‌اند و علیه غیرنظامیان در غوطه شرقی به کار گرفته‌اند.
    این در حالی است که دولت انگلیس پس از اتهام فروش مواد شیمیایی به سوریه این اتهام را رد کرد.
    وزارت بازرگانی انگلیس اعلام کرد دولت این کشور در ژوئن سال 2012 میلادی مجوز صادرات مواد شیمیایی به شرکتی در سوریه را لغو کرده است.
    از سوی دیگر، سازمان ملل اعلام کرد عملیات تحقیقات بر روی نمونه‌های گرفته شده در سوریه را از روز گذشته به طور رسمی آغاز کرده است.
    برخی از این نمونه‌ها به آزمایشگاه تحقیقات دفاعی در شمال سوئد فرستاده خواهد شد و نتیجه آن به سازمان ملل ارائه خواهد شد.
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]


    {محتواي مخفي}

  5. #74
    مدیر انجمن جنگ نرم و پزشکی منتقمُ الزهراء آواتار ها
    تاریخ عضویت
    May 2013
    محل سکونت
    خـراب آبـاد
    نوشته ها
    8,630
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    با وجود افزایش تلاشهای دولت آمریکا برای همراه کردن افکار عمومی در طرح حمله به سوریه، نظرسنجی ها بیانگر موفق نبودن سیاستهای کاخ سفید در این زمینه است




    نتایج دو نظرسنجی که دیروز منتشر شد، نشان می دهد که اکثر آمریکایی ها با حمله به سوریه مخالفند. این نظرسنجی ها درحالی منتشر شده است که دولت آمریکا منتظر موافقت کنگره این کشور برای حمله به سوریه است.
    نتایج نظرسنجی مرکز مطالعات "بیو" نشان داد که 48 درصد از پرسش شوندگان با حمله هوایی آمریکا به سوریه مخالفند؛ این درحالیست که میزان موافقان حمله به سوریه 29 درصد است و23 درصد از پرسش شوندگان نیز دراین باره نظری ندادند.
    همچنین بر اساس نتایج ظرسنجی شبکه ای.بی.سی و روزنامه واشنگتن پست، 59 درصد از پرسش شوندگان مخالفت خود را با حمله نظامی آمریکا به سوریه اعلام کردند ، 36 درصد از آنان مخالفت خود را با این حمله اعلام نمودند و 5 درصد دیگر رای ممتنع دادند.
    بر اساس نظرسنجی شبکه ای. بی. سی و روزنامه واشنگتن پست ، حتی درصورت مشارکت کشورهای دیگر مانند فرانسه یا انگلیس درعملیات نظامی ضد سوریه ، فقط 46 درصد از پرسش شوندگان موافقت خود را با حمله اعلام کردند؛ درحالیکه 51 درصد دیگر با این حمله مخالفت کردند.
    همچنین براساس نتایج این نظرسنجی ، 70 درصد از پرسش شوندگان مخالفت خود را با ایده تجهیز مخالفان سوری به سلاح اعلام کردند؛ درمقابل فقط 27 درصد از پرسش شوندگان از تجهیز مخالفان به سلاح حمایت کردند.
    سه چهارم از افرادی که در نظرسنجی مرکز بیو شرکت کردند ( 74 درصد از پرسش شوندگان) اعلام کردند که حمله به سوریه به اقدامات انتقام جویانه ضد آمریکا و هم پیمانان این کشور در منطقه منجر خواهد شد.
    این درحالی است که بیش از یک ششم از پرسش شوندگان یعنی 61 درصد از آنان ، اعلام کردند که حمله نظامی به سوریه موجب دخالت بلندمدت دراین کشور خواهد شد.
    نظرسنجی مرکز تحقیقات بیو از روز 29 اوت گذشته تا اول سپتامبر و با مشارکت هزار نفر به عمل آمد و میزان خطای آن 3.7 بود.
    اما نظرسنجی شبکه ای بی سی و روزنامه واشنگتن پست از 28 اوت گذشته تا اول سپتامبر و با مشارکت 1012 نفر اجرا شد و میزان خطای آن 3.5 بود.
    عشق عاشق را به بیماری می کشاند، بیمار زرد روی است و خواب و خور ندارد و از درد می نالد و می گرید.
    سلامت دنیا بیماری است و بیماری اش شفا و سلامت، چراکه بنیان دنیا در عادات است و سلامت حقیقی، هرچه هست در ترک عادات است و عتق از ملکات ...

    (التماس دعا)


  6. #75
    کاربر کهنه کار golenarges آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    13,591
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض سردار سلیمانی در مجلس خبرگان:

    تا آخر از سوریه حمایت می‌کنیم/ آمریکا در قضیه سوریه به هیچ نتیجه‌ای نخواهد رسید
    فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران گفت:‌ آمریکا در مصر به دنبال دموکراسی، در سوریه به دنبال حقوق بشر و در ایران نگران بحث هسته‌ای نیست بلکه هدف اصلی‌‌اش این است که خط مقاومت را بشکند؛ ما تا آخر از سوریه حمایت می‌کنیم.



    یکی از اعضای مجلس خبرگان رهبری در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]، به سخنان سردار حاج قاسم سلیمانی در نطق دیروز وی در مجلس خبرگان رهبری اشاره کرد و گفت: سردار سلیمانی در این جلسه به قضیه عراق و اردوگاه اشرف پرداخت که بیش از 50 نفر از آنها کشته شدند که بسیاری از آنها از سران منافقین بودند و 10 نفر نیز مفقود شدند و این قضیه ، مهمتر از حمله مرصاد بود و در واقع وعده خداوند محقق شد.
    این عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به بخش دیگری از سخنان سردار سلیمانی درباره مسئله سوریه به نقل از وی گفت: عده‌ای انتقاد می‌کنند که چرا ما از سوریه اینقدر حمایت می‌کنیم که باید در پاسخ آنها گفت که ما به تبلیغات دشمن توجه نداریم چرا که سوریه خط مقدم مقاومت بوده و این واقعیت انکارناپذیر است؛ ما وظیفه داریم از مسلمانان حمایت کنیم زیرا آنها زیر فشار و ظلم هستند.
    وی افزود: سردار سلیمانی در این اجلاس تصریح کرد که در قضیه حمله به سوریه 7 کشور یعنی قطر، ترکیه، عربستان، فرانسه، انگلیس، آمریکا و اسرائیل در خط مقدم قرار دارند و در واقع معتقد به سقوط بشاراسد هستند.
    این عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران تصریح کرد که در حال حاضر سران رژیم صهیونیستی و برخی کشورهای منطقه اصرار عجیبی دارند که بشار برود و حتی می‌گویند اگر القاعده هم بیاید بهتر از بشار است.
    وی به بیان بخش دیگری از سخنان سردار سلیمانی پرداخت و به نقل از وی گفت: پس از سقوط قذافی یکی از کشورهای حوزه خلیج فارس 4 میلیارد دلار در لیبی سرمایه‌گذاری کرد تا ایران در آنجا نفوذ نداشته باشد گفت: در حال حاضر برخی از کشورهای حوزه خلیج فارس ایران‌هراسی را در دستور کار خود قرار داده‌اند و اولویت اصلی‌شان این موضوع است.
    * ایران موقعیت خوبی در کشورهای اسلامی دارد
    این عضو مجلس خبرگان رهبری اظهار داشت: فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران در این اجلاس به بحث جنگ شیعه و سنی اشاره کرد و تاکید کرد که برخی کشورهای منطقه از نفوذ ایران در کشورهای اسلامی هراس دارند و در همین راستا قطر در سوریه 12 میلیارد دلار هزینه کرده اما باید گفت با همه این موارد ایران موقعیت خوبی در کشورهای اسلامی دارد، وقتی صدام سقوط کرد با افرادی مختلفی صحبت شد که این کشور را اداره کنند، اما با توجه به مرجعیت شیعه در عراق و نفوذ ایران، آمریکا نتوانست به هدفش برسد.
    وی اظهار داشت: سردار سلیمانی تصریح کرد که 95 درصد کسانی که در سوریه می‌جنگند از خارج وارد این کشور شده‌اند و رهبرانشان در خارج هستند و 5 درصد باقیمانده نیز فراریان ارتش به حساب می‌آیند که ارتش آزاد را تشکیل داده‌اند و برخی سلفی‌های سوریه نیز جزء این 5 درصد هستند.
    *جبهه النصره پاتوقی از کشورهای مختلف شده است
    این عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به بخش دیگری از سخنان فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران اتقلاب اسلامی اظهار داشت: سردار سلیمانی گفت که جبهه النصره پاتوقی از کشورهای مختلف شده است و کارهای بسیار وحشیانه‌‌ای انجام می‌دهند که برخی از آنها بقدری فجیع است که نمی‌توان گفت، بطوری که برخی از مخالفان اسد می‌گویند اگر انتخابات صورت گیرد به بشار رای می‌دهند و معتقدند بشار از آنها دموکراتیک‌تر‌ است، علمای اهل سنت عراق و روحانیون به دست القاعده کشته می‌شوند تا جنگ شیعه و سنی به راه بیا‌ندازد.
    * قضیه سوریه برای آمریکا حیثیتی شده است
    وی به نقل از سردار سلیمانی گفت: در حمله به سوریه آمریکا روش‌های مختلفی برای سرنگونی بشار آزمایش کرد، فشار سیاسی و ورود القاعده از جمله آنها است و آخرین بهانه هم استفاده از سلاح شیمیایی است که در این قضیه هم به نتیجه نمی‌رسند.
    این عضو مجلس خبرگان اظهار داشت: سردار سلیمانی در پایان خاطرنشان کرد که آمریکا در مصر به دنبال دموکراسی، در سوریه به دنبال حقوق بشر و در ایران نگران بحث هسته‌ای نیست بلکه هدف اصلی‌شان این است که خط مقاومت را بشکنند؛ ما تا آخر از سوریه حمایت می‌کنیم و الان قضیه سوریه برای آمریکا حیثیتی شده از این رو این همه دست و پا زده و حتی در ظاهر می‌خواهد موفقیت‌آمیز بیرون بیاید.
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]


    {محتواي مخفي}

  7. #76
    کاربر کهنه کار golenarges آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    13,591
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    بروجردی پس از بازگشت از سوریه:
    روحیه بشار اسد بسیار بالاست/ رویکرد جهان در قبال سوریه به نفع آمریکا نیست
    رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: در تحولات امروز رویکردی مثبت به نفع سوریه در جهان شکل گرفته است و در واقع رویکرد جهان به نفع آمریکا نیست.



    به گزارش خبرگزاری فارس، علاءالدین بروجردی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی امروز چهارشنبه 13 شهریور در بد ورود به فرودگاه امام خمینی(ره)،‌ درباره دستاوردهای سفرش به سوریه و لبنان گفت: ما از طرف مجلس و مشخصا کمیسیون امنیت ملی و با توجه به حساسیت منطقه و تهدیدات اخیر آمریکا سفری به سوریه و لبنان داشتیم تا مخالفت ایران را در رابطه با جنگ در سوریه به گوش تمام جهان برسانیم.
    وی افزود: ‌با عنایت به پدیده شوم بهره گیری تروریست‌ها از سلاح‌های شیمیایی که یک پدیده خطرناک در جهان است محکوم کردن این اتفاق را وظیفه خود می‌دانیم.
    بروجردی با اشاره به سفر لبنان که بعد از سوریه انجام شد، تصریح کرد: فضای حاکم در سوریه بسیار متفاوت است با فضایی که در رسانه‌های جهان ترسیم می‌شود مردم به زندگی عادی خود ادامه می‌دهند و مقاومت بر تصمیمات خود مصمم است همچنین روحیه آقای بشار اسد بسیار بالا بوده و علی رغم تمام فضاسازی‌ها بر تصمیم خود مصمم است.
    وی افزود: با توجه به اینکه چندین ماه پیش تروریست‌ها از سلاح‌های شیمیایی استفاده کردند و این موضوع را نماینده سازمان ملل نیز تصریح کرده بود هیچگونه عکس العملی از سوی غربی‌ها صورت نگرفت که این موضوع نشان می‌دهد موضع فعلی آمریکا تنها یک موضع سیاسی است.
    بروجردی ادامه داد: فضای منطقه بسیار ملتهب است و اگر جنگی اتفاق بیافتد ابعاد آن نه در کنترل آمریکاست و نه رژیم صهیونیستی به خصوص که وضعیت جغرافیایی رژیم صهیونیستی به گونه‌ای است که اگر این موشک باران‌ها باعث شود مرکز اتمی رژیم صهیونیستی و یا کارخانه‌های پتروشیمی مورد اصابت قرار گیرد یک فاجعه انسانی در منطقه رخ خواهد داد که امیدواریم چنین تصمیم اشتباهی اتخاذ نشود.
    وی افزود: در هر صورت در تحولات امروز رویکردی مثبت به نفع سوریه در جهان شکل گرفته است. انگلیس، ایتالیا، آلمان و کانادا مخالفت خود را با جنگ صراحتاً بیان کردند حتی پاپ از همه مسیحیان برای صلح در سوریه درخواست یک روز روزه داری کرده که تمام این تفاسیر نشان می‌دهد رویکرد جهان به نفع آمریکا نیست.
    بروجردی در واکنش به مواضع برخی از کشورهای عربی نسبت به جنگ گفت: اینکه یک کشور اسلامی و عربی از موضع ذلت با آمریکایی‌ها برخورد کند که هم مشوق آنها باشد و هم پایگاه نظامی در اختیارشان قرار دهد نمایانگر سرسپردگی این کشورهاست.
    وی در رابطه با دیگر دلایل سفرش به سوریه تصریح کرد: دولت سوریه منتظر چنین اقدامی از جانب ایران بود چرا که ایران از ابتدای بحران سوریه مخالف راه حل نظامی بوده و معتقد بر راه حل سیاسی در این کشور است.
    رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود: ‌ما در لبنان با گروه موسوم به 14 مارس که از مخالفان دولت سوریه هستند نیز دیدار داشتیم، آنها هم مخالف جنگ در منطقه هستند.
    وی پیش بینی خود نسبت به جنگ در سوریه را چنین بیان کرد: آمریکایی‌ها اعلام کرده‌اند که قصد ساقط کردن نظام بشار اسد را ندارند که این موضوع نشان دهنده تردید آنها نسبت به جنگ است، در واقع تحرکات اخیر نیز تنها ناشی از فشارهای رژیم صهیونیستی و برخی کشورهای عربی است.
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]


    {محتواي مخفي}

  8. #77
    کاربر کهنه کار golenarges آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    13,591
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    اردوغان: آماده حضور در هر ائتلاف ضدسوری هستیم
    نخست‌وزیر ترکیه امروز چهارشنبه در واکنش به اظهارات معاون وزیر خارجه سوریه گفت: دولتش برای هر گونه اقدامی علیه دولت بشار اسد آماده همکاری است.

    به گزارش [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]، به نقل از سایت خبری «حریت»، «رجب طیب اردوغان» نخست‌وزیر ترکیه امروز چهارشنبه با تاکید بر این که کشورش برای انجام هر گونه اقدامی علیه دولت بشار اسد آماده است، تصریح کرد: آنکارا برای پشتیبانی و حضور در هر ائتلاف بین‌المللی علیه سوریه آماده است.
    این در حالی است که امروز «فیصل مقداد» معاون وزیر خارجه سوریه از کشورهای همسایه سوریه خواست که از مشارکت در هرگونه حمله نظامی احتمالی آمریکا علیه این کشور خودداری کنند.
    وی هشدار داد در صورتی که همسایگان سوریه بخواهند در حمله نظامی آمریکا به دمشق حضور داشته باشند، پاسخ دمشق نه تنها اسرائیل بلکه اردن و ترکیه را نیز شامل خواهد شد.
    پیشتر نیز مقداد گفته بود که اردن کشوری برادر و دوست است که لازم است به سکویی برای حمله به سوریه تبدیل نشود زیرا این مسئله نه تنها امنیت و ثبات سوریه بلکه امنیت و ثبات اردن را نیز تهدید می‌کند.
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]


    {محتواي مخفي}

  9. #78
    کاربر کهنه کار golenarges آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    13,591
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    نظرهيکل درباره سخنان حاج‌قاسم‌سلیمانی [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] همه مقامات آمریکایی می‌گویند که تجاوز نظامی به سوریه، حمله‌ای محدود به منظور ادب کردن سوریه است اما روند تحولات نشان می‌دهد که اهداف آمریکا به مراتب بزرگتر از آن چیزی است که تاکنون رسانه‌ای شده است.
    به گزارش فرهنگ نیوز، اوباما در اقدامی عجیب و تحت عنوان کهنه شده‌ای به نام "تصمیم گیری استراتژیک در سایه حاکمیت دموکراسی در آمریکا" حمله نظامی را به تاخیر انداخت تا کنگره نیز در این اراده جنگی با باراک حسین اوباما همراه شود.
    اما نقل و انتقال‌های نظامی ناوگان‌های آمریکا، آرایش نظامی رژیم صهیونیستی، آماده باش و دخالت قطعی ترکیه و سعودی در حمله به سوریه، موج فراخوانی مجموعه‌های مسلح در داخل سوریه در کنار پمپاژ گسترده انواع و اقسام سلاح و ادوات نظامی از طریق ترکیه به سوریه و تجهیز ارتشی جدید از مجموعه‌های مسلح ضد نظام در اردن از سوی سعودی و فعل و انفعالات نظامی گروه‌ها و مجموعه‌های مخالف حزب‌الله در لبنان همه و همه نشان می‌دهد که بر خلاف آنچه که اوباما می‌گوید نه جنگی محدود بلکه جنگی بزرگ در راه است تا ضمن یکسره کردن تکلیف نظام سوریه تغییرات اساسی در منطقه خاورمیانه ایجاد شود که دنباله همان نظریه خاورمیانه جدید است، خاورمیانه‌ای که نیروهای مقاومت در آن جایی ندارند و دکترین آمریکا مبنی بر حفظ امنیت اسرائیل به کرسی می‌نشیند. اگرچه ممکن است واکنش‌های غیر منتظره نظامی نیروهای سوریه و نیروهای هم پیمان او در منطقه این نظریه را همچون تلاش‌های سال ۲۰۰۶ در جنگ سی و سه روزه بر هم بزند اما دولت آمریکا با همین هدف و دکترین برنامه نظامی خود در حمله و تجاوز نظامی به سوریه تنظیم خواهد کرد.
    محمد حسنین هیکل، چهره سرشناس مصری در همین خصوص مطلبی نوشته است که بسیار قابل توجه است.
    وی با اشاره به جنجال آمریکایی در‌خصوص استفاده از سلاح شیمیایی در سوریه می‌نویسد: تاکنون بیش از صدهزار نفر در سوریه که بیشتر آنها از غیرنظامیان هستند کشته شده‌اند پس چرا تا پیش از آن این عاطفه شیطانی حرکتی نکرد؟ در جواب این سوال، جواب از قصد حقیقی برای تجاوزی بزرگ نهفته است که کل منطقه را هدف گرفته است.
    حسنین هیکل سپس با تشریح پیروزی‌های ارتش سوریه در مناطق دیگر سوریه به عملیات نظامی سپر پایتخت که توسط ارتش سوریه به شکل کاملا مخفی طراحی و با موفقیت در دمشق آغاز شد، اشاره می‌کند و سپس به سناریوی به کارگیری سلاح شیمایی در اطراف دمشق می پردازد و می‌نویسد: نیروهای بندر بن سلطان (رئیس تشکیلات امنیتی سعودی) و عروسک‌های آمریکا در حال فروپاشی بودند، پس می‌بایستی شاهد این سناریو می‌بودیم: بمباران شیمیایی که قربانیان آن کودکان و زنان بودند و متهم اصلی نظام در موضع قدرتی است که جز با به کارگیری این سناریو هیچ چیزی او را به کنج نمی‌برد پس طبل‌های جنگ با هدف ادب کردن نظام سوریه به صدا درآمد اما حق این است که تجاوز نظامی مورد نظر برای دگرگونی موازنه‌ها برای بازگرداندن توازنی است که نتیجه آن زنده کردن ژنو ۲ است، اما هدف از همه آنها حزب‌الله (مقاومت) است.
    حسنین هیکل سپس تاکید می کند که وقوع جنگ حتمی است گرچه زمان دقیق آن معلوم نیست که آن را امری طبیعی می‌داند و در همین رابطه ادامه می‌دهد: (از سوی آمریکا) به محور مقاومت نمی‌توان اعلام کرد که چه زمانی جنگ آغاز می‌شود زیرا محور مقاومت قوی است، بسیار هم قوی است، به گونه‌ای که جنگ علیه مقاومت نیازمند پیش دستی، نیرنگ، بسیج همه ارتش‌ها، ریختن آتش سنگین و از همه آنها مهمتر پیش روی مجموعه‌های مسلح (داخل سوریه) به شکل زمینی است که به نیابت از ارتش‌های آمریکا و غرب می‌جنگند چه آن که آنها (آمریکا و غرب) به خوبی معنای سخن (قاسم) سلیمانی را فهمیده‌اند که هر سرباز آمریکایی را دعوت کرده که به همراه خود تابوتشان را نیز بیاورند.
    از نظر حسنین هیکل نیروهای متجاوز نیاز به وقت دارند تا آرایش نظامی و تهاجمی خود را شکل دهند؛ از سویی دیگر اداره کنندگان جنگ نیاز به تغییر افکار عمومی دارند که از قضا در تصمیمات آنها هیچگونه نقشی هم ندارد بلکه نقطه استراتژیک برای آنها تمرکز نیروها به شکل دقیق و صحیح است.
    هیکل می‌نویسد: در این هنگام ساعت صفر آغاز می‌شود، حمله بزرگ با شلیک و سقوط صدها موشک دوربرد بر فرودگاه‌ها، پایگاه‌ها و پادگان‌ها، زاغه مهمات و انبارهای سلاح‌های استراتژیک ارتش سوریه آغاز می‌شود و بعید نیست شخص رئیس جمهور سوریه بشار الاسد نیز هدف قرار بگیرد. این هجوم هماهنگ با پیش روی چهل هزار نیروی مسلح از اردن است که به خوبی توسط نیروهای آمریکایی آموزش دیده‌اند تا از راه درعا به سوی دمشق پیشروی کنند و همین وضعیت از ترکیه به سوی حلب، ادلب و چه بسا لاذقیه تا کوه‌های علویون صورت می‌گیرد.
    حسنین هیکل سپس نگاه خود را متوجه تحولات داخلی لبنان می‌کند و می‌نویسد: در لبنان حدود هزار جنگجو در عرسال (شرق لبنان در مرزهای مشترک با سوریه) و پنح هزار نفر در اردوگاه عین الحلوه و دیگر اردوگاه‌های فلسطینی تدارک دیده شده‌اند(تا هم زمان وارد معرکه شوند) و البته نباید در این قدکشی نظامی آمریکایی فرزند نامشروع یعنی اسرائیل را از یاد ببریم که بار دیگر با تجربه زخم‌های جنگ (سی و سه روزه) ۲۰۰۶ وارد می‌شود اما این بار با امید به اجرای آرزوی تاریخی در کنار کمک و حمایت همه جانبه غرب و مجموعه‌های مسلح تکفیری وارد کارزار می‌شود و از همین رو است که می‌توانیم نبرد در پیش رو را معرکه احزاب (جنگ احزاب) بنامیم؛ اگر درست باشد که بگوییم دولت‌ها امروز همان احزاب هستند.
    حسنین هیکل در پایان می‌نویسد: من هرگز از احتمالات و سناریوها سخن نمی‌گویم بلکه همچنان که گفتم فقط یک سناریو(در تجاوز نظامی آمریکا به سوریه) وجود دارد و هرگز نه جنگ محدود است و نه گسترده بلکه جنگی است که با یک موشک آغاز و به کمتر از تغییر خاورمیانه پایان نمی‌یابد؛ اگر نگوییم که کل نظام جهانی را دگرگون می‌کند.
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]


    {محتواي مخفي}

  10. #79
    مدیر انجمن جنگ نرم و پزشکی منتقمُ الزهراء آواتار ها
    تاریخ عضویت
    May 2013
    محل سکونت
    خـراب آبـاد
    نوشته ها
    8,630
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض



    نظرسنجی جالب سایت روسی درباره حمله به سوریه

    سایت شبکه تلویزیونی عرب زبان روسیا الیوم در جدیدترین نظرسنجی خود، نظرمخاطبان را در مورد حمله آمریکا به سوریه پرسیده است.

    به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، از شرکت کنندگان در این نظرسنجی خواسته شده که مخالفت یا موافقت خود را با حمله نظامی احتمالی به سوریه اعلام کنند.

    نزدیک به 84 درصد از شرکت کنندگان در نظرسنجی، با حمله به سوریه مخالف بوده اند. در مقابل کمی بیش از 16 درصد از آنان، حمله به سوریه را تأیید می کنند.

    تعداد شرکت کنندگان در نظرسنجی تا این لحظه نزدیک به 40 هزار نفر بوده است که با توجه به گستردگی مخاطبان این شبکه در جهان عرب، پاسخ دهندگان از کشورهای مختلف هستند.
    عشق عاشق را به بیماری می کشاند، بیمار زرد روی است و خواب و خور ندارد و از درد می نالد و می گرید.
    سلامت دنیا بیماری است و بیماری اش شفا و سلامت، چراکه بنیان دنیا در عادات است و سلامت حقیقی، هرچه هست در ترک عادات است و عتق از ملکات ...

    (التماس دعا)


  11. #80
    کاربر کهنه کار golenarges آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    13,591
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض مارش جنگ یا عزا؟

    1- تحولات منطقه این روزها تحت‌تاثیر حمله احتمالی آمریکا به سوریه قرار گرفته است. هفته گذشته ابتدا آمریکایی‌ها بر طبل جنگ کوبیدند و حتی رسانه‌های آمریکایی زمان آن را پنج‌شنبه - 29 آگوست - اعلام کردند ولی پس از آن بود که ولوم مارش جنگ کم و کم‌تر شد تا اینکه اوباما تصمیم‌گیری در خصوص حمله نظامی به سوریه را به کنگره واگذار کرد و بدین ترتیب تا تشکیل جلسه کنگره در نهم سپتامبر - 18 شهریور - موضوع پر هیاهوی حمله واشنگتن به سوریه به تعویق افتاد اما بازار تحلیل‌ها و گمانه‌ها پیرامون بحث یاد شده در صدر رسانه‌های داخلی و خارجی همچنان داغ است.
    نکته کلیدی که در این بحث دخالت دارد و بدون شک کمک می‌کند تا صورت مسئله به درستی مشخص شود و در پی آن تحلیل و شناخت صحیحی از موضوع بدست بیاید؛ «متغیر»ی به نام رژیم صهیونیستی است که همواره در تصمیم‌گیری‌ها و تصمیم‌‌سازی‌های مراکز قدرت در آمریکا نقش دارد.
    وضعیت سیاست خارجی کاخ سفید به گونه‌ای طی دهه‌های اخیر پیش رفته است که گویا منافع درهم تنیده و گره خورده‌ای با تل‌آویو دارد.
    در این میان فرقی هم نمی‌کند دموکرات‌ها بر سر کار باشند یا جمهوری‌خواهان قدرت را قبضه کرده باشند و برای همین است که هم بوش و هم اوباما بر تضمین منافع رژیم صهیونیستی متعهد می‌شوند و بدون لکنت زبان آن را علنی بیان می‌نمایند.
    ناگفته پیداست این سیاست رازآلود آمریکایی‌ها خط حفظ موجودیت رژیم جعلی صهیونیستی را دنبال می‌کند.
    از همین روی حتی در مواردی که جای فریبکاری و سناریوسازی و توطئه و... وجود ندارد واشنگتن باز هم بی‌محابا از اسرائیل حمایت می‌کند ولو اینکه هزینه سنگینی بپردازد.
    به عنوان نمونه یادآور می‌شود دو سال و نیم پیش وقتی بحث شهرک‌سازی‌های رژیم صهیونیستی در اراضی اشغالی فلسطینیان در سازمان ملل بالا گرفت و 130 کشور با صدور قطعنامه‌ای بر تجاوزات و اقدامات غیرقانونی و نامشروع اسرائیل مهر تایید زدند؛‌ آمریکا این قطعنامه را وتو کرد و دولت اوباما علی‌رغم ژست صلح‌طلبانه و دموکراتیک از ابزار دیکتاتورمآبانه «وتو» در شورای امنیت سازمان ملل استفاده کرد تا بقای رژیم جعلی اسرائیل را حفظ کند.
    اما این اقدام آمریکا برای آنکه موجودیت رژیم صهیونیستی را صیانت کند مقارن با تحولات منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا در بستر بیداری اسلامی بود که ترجیع بند تحلیل‌ها و گزارش رسانه‌های غربی از حقیقتی دیگر خبر می‌داد؛ «آینده اسرائیل در خطر است!»...
    پس از آن بود که سال گذشته گزارش 16 نهاد اطلاعاتی آمریکا که بخش‌هایی از آن در فارین‌پالیسی منتشر شد نشان می‌داد اولا: ارزیابی این 16 نهاد اطلاعاتی آمریکا این است که خاورمیانه بدون اسرائیل در آینده یک واقعیت غیرقابل انکار است و ثانیا: اسرائیل برای منافع ملی آمریکا زیانبار است.
    گفتنی است؛ دقیقا در همین ایام بود که نتانیاهو به زبان آمد و عجزآلود گفت: «خطرات بی‌سابقه در کمین موجودیت اسرائیل است». اکنون نیز بر طبل جنگ کوبیدن آمریکا علیه سوریه و محور مقاومت ناشی از شرایط وخامت‌بار رژیم صهیونیستی است. چرا؟ بخوانید ...
    2- اینکه آمریکا به اصطلاح آرایش جنگی می‌گیرد و بیشتر از آن ارتش رسانه‌ای غربی‌ها موضوع حمله واشنگتن به سوریه را پمپاژ می‌نمایند و یا اکنون که نگاه‌ها به تصمیم کنگره درباره جنگ علیه سوریه دوخته شده است؛ همگی با بحث موجودیت رژیم صهیونیستی در ارتباط است.
    اذعان لس‌آنجلس‌تایمز که اخیرا در قالب گزارشی آن را منتشر کرد قابل اعتناست که می‌نویسد؛ «آمریکا گفته است در هر صورت حمله به سوریه در جهت حفاظت از اسرائیل خواهد بود.»
    گفتنی است که وقتی این حمله احتمالی از سوی اوباما به بهانه مجوز گرفتن از کنگره به تاخیر می‌افتد باز هم منابع رسانه‌ای غربی و عبری موضوع «اسرائیل» را به پیش می‌کشند و از جمله پایگاه صهیونیستی دبکا - نزدیک به موساد - این خبر را به بیرون درز می‌دهد که مسئولان اسرائیلی اعلام کردند اوباما بصورت محرمانه نخست‌وزیر اسرائیل را در جریان به تاخیر افتادن حمله نظامی به سوریه قرار داده است.
    این تلاش‌های گسترده که به قیمت هزینه دادن آمریکا برای آغاز یک جنگ نظامی علیه سوریه است اعتراف به این واقعیت نیز هست که سوریه به عنوان بخشی از محور مقاومت توانسته علی رغم اراده و خواست قدرت‌های غربی بایستد و توان جبهه معارضه و تروریست‌ها به‌عنوان کارگزاران آمریکا و غرب در کارزار جنگ نیابتی در سوریه را به فروپاشی بکشاند.
    پیروزی اسد و مردم سوریه بر معارضه و تروریست‌ها که براساس شواهد و قرائن غیرقابل خدشه است به وضوح نشان می‌دهد موازنه قدرت و قوا در منطقه به نفع جبهه مقاومت رقم خواهد خورد و اینجاست که آمریکا با حمله به سوریه، هدفگذاری خود را بر تغییر موازنه قوا قرار داده و به اصطلاح ساز جنگ را کوک کرده است.
    به عبارت روشن‌تر، ناامید شدن آمریکا و غرب از پیروزی در جنگ نیابتی با سوریه باعث شده است که هزینه مواجهه و جنگ مستقیم را بپذیرد.
    آمریکایی‌ها در دو سال گذشته پیرامون مواجهه با سوریه و حذف اسد از قدرت به منظور ضربه زدن به جبهه مقاومت دچار خطای در تحلیل و اشتباهات استراتژيک شده‌اند.
    قریب به 10 ماه پیش فارین پالیسی بر اشتباهات و خطاهای راهبردی در مواجهه با سوریه انگشت گذاشت و نوشت:‌«اوباما اوت 2011 طی بیانیه‌ای کتبی اعلام کرد وقت آن رسیده که بشار اسد کنار برود اما 452 روز پس از آن موضع‌گیری همچنان در قدرت است.»
    اکنون باید خاطرنشان کرد که اسد و سوریه پس از 730 روز از اراده آمریکا و غرب همچنان مقاوم ایستاده‌اند و این حاکی از آن است که شرایط منطقه و توان جبهه مقاومت دچار تحولات عمیقی شده و نسبت به دهه‌های گذشته از اقتدار به مراتب بیشتری برخوردار است.
    به عبارت دیگر؛ دوره‌ای که آمریکا خود را «فعال مایشاء» بر افکار عمومی منطقه جا زده بود و برخی می‌پنداشتند هر رویداد و اتفاقی ساخته و پرداخته طراحی‌های به اصطلاح پیچیده اتاق‌های فکر و فرمان آمریکایی است سپری شده است.
    3- اکنون سؤال این است که آیا حمله احتمالی آمریکا به سوریه، حاشیه امن موقتی برای اسرائیل ایجاد می‌کند؟
    پاسخ به این سؤال‌ها و نظایر آن منفی است چون وقتی آمریکا برای حفظ موجودیت اسرائيل گزینه نظامی علیه سوریه را انتخاب می‌کند باید بداند که مسئله فقط به سوریه ختم نخواهد شد و این کشور بخشی از جبهه مقاومت است که واکنش از این نقطه به اقدام نظامی آمریکا غیرقابل پیش‌بینی و غیرقابل محاسبه است.
    مشکل آمریکایی‌ها این است که نمی‌توانند به طور مشخص پیامدهای حمله احتمالی به سوریه را ارزیابی کنند. این مشکل جدا از مشکلات داخلی آمریکا برای آغاز یک جنگ جدید است.
    یعنی اگر آمریکا با دو چالش «افکار عمومی» و «اقتصاد» برای هرگونه جنگ و درگیری دست و پنجه نرم می‌کند مشکل بزرگ‌تر آن است که شاید هدف‌گذاری نهایی آنها برای جنگ علیه سوریه- بخوانید نجات اسرائيل- به بن‌بست بخورد و از قضا یک نقض غرض رخ بدهد و جنگ علیه سوریه به عنوان کاتالیزوری عمل نماید که صدای ناقوس مرگ رژیم‌صهیونیستی زودتر به گوش برسد.
    بنابراین اگر چه اسرائيل مشوق آمریکا در حمله به سوریه است و در همین راستا هدف آمریکا از حمله به سوریه تامین امنیت اسرائيل ارزیابی می‌شود ولی پیامد اصلی این حمله هراس استراتژيک آمریکاست که مبادا موجودیت رژيم‌صهیونیستی در واکنش جبهه مقاومت به حمله نظامی علیه سوریه آنچنان به خطر بیفتد که طومار این رژیم جعلی زودتر از ارزیابی‌های اطلاعاتی و راهبردی غرب پیچیده شود. اینکه تصمیم حمله به سوریه فعلاً به تعویق افتاده را می‌توان ناشی از همین نکته دانست.
    البته تظاهرات فراگیر ضد جنگ در آمریکا به اضافه بحران اقتصادی در آمریکا عوامل دیگری هستند که در مرتبه بعدی کار را برای تصمیم‌گیری واشنگتن سخت کرده است.
    ژنرال مارتین دمپسی رئيس ستاد مشترک ارتش آمریکا در نامه اخیر خود به کمیته نیروهای مسلح کنگره این کشور هزینه حمله به سوریه را ماهانه بیش از یک میلیارد دلار اعلام کرده است و این در حالی است که آمریکا بیش از 17 هزار میلیارد دلار کسری بودجه دارد. و اگر با این اوصاف حمله به سوریه به بهای تسریع در روند اضمحلال رژيم‌صهیونیستی نیز باشد آن وقت یک راه بیشتر برای دولت اوباما که مدعی «دیپلماسی هوشمند»! است باقی نمی‌ماند؛ «تعویق حمله به سوریه را به تعلیق تبدیل نماید.» در غیر این صورت کابوها باید به فکر مارش عزا برای صهیونیست‌ها باشند.

    حسام‌الدین برومند
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]


    {محتواي مخفي}

صفحه 8 از 14 نخستنخست 1234567891011121314 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. چرا آمریکایی‌ها از مداخله نظامی در سوریه سخن می‌گویند؟
    توسط golenarges در انجمن مقالات بین الملل
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 24-08-2013, 17:17
  2. آیا نشانه‌های حمله قریب‌الوقوع رژیم صهیونیستی به لبنان به چشم می خورد؟
    توسط محب المهدي (عج) در انجمن اخبار سیاست داخلی ایران
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 10-07-2013, 09:53
  3. سلفی ها چه کسانی هستند؟
    توسط FOAD در انجمن وهابیت
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 28-06-2013, 00:03
  4. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 04-04-2013, 13:02
  5. رو به آمریکا؛ پشت به ملت
    توسط safaeei در انجمن مقالات بین الملل
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 05-03-2013, 17:58

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
کانال سپاه