[برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]نتایج بررسیها نشان میدهد، همکاران میتوانند تاثیر چشمگیری روی سلامت افراد بگذارند.
روزنامه خراسان امروز سه شنبه ۲۲/۰۵/۹۲ نوشت: همه ما می خواهیم عمر طولانی تری داشته باشیم و تقریبا می دانیم از چه عواملی باید پرهیز کرد تا به سلامت ما آسیب وارد نشود اما مواردی وجود دارد که بدون این که بدانیم عمرمان را کوتاه می کند. در این مطلب به گوشه ای از این موارد اشاره می کنیم.
شوخ طبع نبودن
به نقل از سایت «Prevention» این گفته که «خندیدن بهترین دارو است»، واقعیت دارد. نتیجه بررسی ها روی ۵۴هزار داوطلب که گروهی از محققان نروژی انجام داده اند نشان می دهد، افراد شوخ طبع نسبت به دیگران عمر طولانی تری دارند.
اگر در زندگی شاد و شوخ طبع نباشید، از فواید آن مانند کاهش استرس، بهبود سیستم ایمنی و افزایش جریان خون که می تواند طول عمر را افزایش دهد، محروم می مانید.
پرواز دائمی با هواپیما
اگر چه ثابت شده است مسافرت تفریحی استرس را از بین می برد اما روش مسافرت هم در افزایش یا کاهش طول عمر موثر است. محققان ثابت کرده اند که کارمندان صنعت پرواز نسبت به دیگران بیشتر در معرض خطر مرگ قرار دارند. آنان می گویند با رسیدن ارتفاع هواپیما به ۳۹ هزار فوت به دلیل تابش اشعه های کیهانی، افراد ۶۲ بار بیشتر در معرض اشعه قرار می گیرند. به مرور زمان این اشعه کیهانی می تواند به طور جدی روی سلامت تاثیر بگذارد.
همکاران بداخلاق
نتایج بررسی ها نشان می دهد، همکاران می توانند تاثیر چشمگیری روی سلامت افراد بگذارند. همکاران حمایت کننده و صمیمی باعث کاهش میزان استرس، کلسترول و فشار خون می شوند. در حالی که عملکرد همکاران جنجالی و بدخلق، تاثیر عکس دارد. استرس ناشی از این امر احتمال خطر مرگ را افزایش می دهد. این تاثیر منفی در سنین ۳۸ تا ۴۳ سال آشکارتر است.
بازنشستگی
به طور معمول زمان بازنشستگی زمان پایان استرس هاست اما متاسفانه این زمان استراحت می تواند باعث کوتاهی طول عمر فرد شود. نتایج بررسی گروهی از محققان آمریکایی نشان می دهد، افرادی که در ۵۵ سالگی بازنشسته می شوند نسبت به افرادی که در ۶۵ سالگی بازنشسته شده اند، طول عمر کوتاه تری دارند. در این دوران، بدن فعالیت روزانه کمتری دارد و به مرور زمان ناسالم تر می شود.
خواب زیاد
۸ ساعت خواب برای سلامت لازم است اما بیشتر از آن تاثیر منفی بر سلامت بدن دارد.نتایج بررسی ها نشان می دهد در افرادی که شبی بیش از ۹ ساعت می خوابند، احتمال افزایش بیماری قلبی و مرگ و میر وجود دارد. خواب زیاد علاوه بر ایجاد بیماری قلبی،چاقی مفرط، دیابت، سردرد و افسردگی را نیز به همراه دارد.