نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2

موضوع: با خوردن اين گياه از ريه تا روده خود را ضد سرطاني كنيد

  1. #1
    مدیر انجمن جنگ نرم و پزشکی منتقمُ الزهراء آواتار ها
    تاریخ عضویت
    May 2013
    محل سکونت
    خـراب آبـاد
    نوشته ها
    8,630
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض با خوردن اين گياه از ريه تا روده خود را ضد سرطاني كنيد



    كلم بروكلي از ريه تا روده هاي شما را با خواصي كه در خود نهفته است ضد سرطاني مي كند.
    وي افزود: اين گياه جز سبزيجاتي است كه به تازگي تعداد بيشتري مردم آن را شناخته اند.
    راد اظهار داشت: اين كلم در سفره هاي ايراني جاي جديدي را به خود اختصاص داده است.
    وي تصريح كرد: عصاره كلم بروكلي را براي بهبود بيماراني كه رود ملتهب دارند بسيار موثر است.
    راد تاكيد كرد: تحقيقات جديد نشان مي دهد كه اين گياه براي درمان زخم روده نيز تاثيرات زيادي را گذاشته است.
    وي اين گياه را داراي ماده شيميايي فينيتيل ايزوتيسييانات دانست و افزود: تاثير اين عصاره اين است كه روي بيماري هاي روده مي باشد .
    راد خاطر نشان كرد: ويتامين هايي با خاصيت ضد سرطاني در اين كلم وجود دارد كه از ابتلا به سرطان روده حلق مثانه دهان و پروستات جلوگيري مي كند.
    عشق عاشق را به بیماری می کشاند، بیمار زرد روی است و خواب و خور ندارد و از درد می نالد و می گرید.
    سلامت دنیا بیماری است و بیماری اش شفا و سلامت، چراکه بنیان دنیا در عادات است و سلامت حقیقی، هرچه هست در ترک عادات است و عتق از ملکات ...

    (التماس دعا)


  2. # ADS
    Circuit advertisement
    تاریخ عضویت
    Always
    محل سکونت
    Advertising world
    نوشته ها
    Many

     

    حرز امام جواد

     

  3. #2
    مدیر انجمن جنگ نرم و پزشکی منتقمُ الزهراء آواتار ها
    تاریخ عضویت
    May 2013
    محل سکونت
    خـراب آبـاد
    نوشته ها
    8,630
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض ویتامین c شما را در قبال سرطان بیمه میکند

    مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت:با توجه به فواید زیاد ویتامین ث مثل کاهش احتمال ابتلا به سرطان سبزیجات را به طور خام مصرف کنید چرا که پختن باعث از دست دادن یک سوم ویتامین ث انها میشوند.



    دکتر زهرا عبدالهی، متخصص تغذیه و مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به اثرات مفید ویتامین ث گفت: ویتامین ث یکی از ویتامین های آنتی اکسیدان محلول در آب است که در سال 1938 برای اولین بار بطور صنعتی تولید شد. در سال 1988 انستیتو ملی سرطان امریکا ارتباط معکوس بین دریافت ویتامین ث و انواع سرطان را تایید کرد و مقدار مورد نیاز آن را در رژیم غذایی افزایش داد. این ویتامین به اسید اسکوربیک شهرت یافته است. وجود ویتامین ث برای تولید کلاژن که در واقع ماده سیمانی بین سلولی است و به عضلات ، بافت عروقی و استخوانها وغضروفها استحکام می دهد ، ضروری است.


    وی ادامه داد: ویتامین ث همچنین برای سلامت دندانها و لثه ها ، تولید اسیدهای صفراوی و کمک به جذب آهن رژیم غذایی لازم است . در صورتی که منبع عمده آهن در رژیم غذایی منابع گیاهی باشد ، وجود ویتامین ث برای جذب آن ضروری است و معمولا افرادی که در رژیم غذایی خود از منابع عذایی ویتامین ث به اندازه کافی استفاده نمی کنند ، بیشتر در معرض خطر کمبود آهن و کم خونی ناشی از آن قرار می گیرند. تحقیقات نشان داده است که ویتامین ث به دلیل نقشی که در واکنش های متابولیک برخی از اسیدهای آمینه دارد بویژه در جلوگیری از تشکیل نیتروزآمینها در معده ( بدنبال مصرف غذاهای حاوی نیترات مانند گوشت دودی ویا ترشی ها ) حائز اهمیت است.


    عبدالهی با بیان این که تاثیر ویتامین ث در جلوگیری از ابتلا به سرماخوردگی به اثبات نرسیده است اما مطالعات متعدد نشان داده است که دریافت کافی ویتامین ث می تواند از شدت بیماری کاسته ودوره انرا کوتاهتر نماید عنوان کرد:


    منابع غذایی خوب ویتامین ث شامل مرکبات وآب آنها ، توت فرنگی ، هندوانه ، کیوی ،انبه، انگور ،طالبی ، گرمک ، خربزه ، تمشک ، به ، گلابی ،انار، گریپ فروت وسبزی ها مثل گوجه فرنگی ، فلفل سبز، انواع کلم ( قرمز وسفید) ، گل کلم ، بروکلی،مارچوبه و خردل هستند اما بطور کلی همه میوه ها وسبزی های تازه حاوی مقادیری ویتامین ث می باشند و در صورتی که در برنامه غذایی روزانه به اندازه کافی از میوه ها وسبزی ها استفاده شود معمولا ویتامین ث مورد نیاز بدن تا مین می شود. مقدار قابل توجهی از این ویتامین به دلیل حساسیت به نور ، گرما و اکسیژن در هنگام آماده کردن ، پختن ونگهداری غذاها از بین می رود. برای مثال سبزیها در اثر پختن بیش از یک سوم ویتامین ث خود را از دست می دهند.


    مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت خاطر نشان کرد: بنابر این برای اینکه ویتامین ث سبزیها مورد استفاده بدن قرار گیرند حتی الامکان باید بصورت خام خورده شوند و در صورتی که در غذاها بکار می روند ، بهتر است با بخار و یا در آب کم پخته شوند . سرخ کردن سبزی ها و طبخ طولانی مدت آنها تقریبا تمام ویتامین ث آنها را از بین می برد. برای حفط ویتامین ث سبزی ها و میوه های تازه باید آنها را در ظرفی که هوا در آن وارد نشود و در یخچال نگهداری نمود. غوطه ورکردن سبزیها و میوه ها در آب به مدت طولانی نیز موجب ازد ست رفتن ویتامین ث آنها می شود
    عشق عاشق را به بیماری می کشاند، بیمار زرد روی است و خواب و خور ندارد و از درد می نالد و می گرید.
    سلامت دنیا بیماری است و بیماری اش شفا و سلامت، چراکه بنیان دنیا در عادات است و سلامت حقیقی، هرچه هست در ترک عادات است و عتق از ملکات ...

    (التماس دعا)


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. وصیت نامه ی شهدا
    توسط skyblu3 در انجمن جبهه و جنگ
    پاسخ: 186
    آخرين نوشته: 15-09-2016, 19:14
  2. سرطان روده باریک
    توسط sdel53 در انجمن کلیه ، مجاری ودیابت
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 29-05-2013, 16:18
  3. توصیه های جالب امام رضا(ع) در مورد خوردن گوشت
    توسط محبّ الزهراء در انجمن علوم حدیث
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 28-05-2013, 13:56
  4. آداب غذاخوردن(بسیار خواندنی)
    توسط شرمنده شهدا در انجمن سلامت و بهداشت
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 05-04-2013, 00:12
  5. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 23-02-2013, 16:35

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
کانال سپاه