فرمانده قلبهای لشكر انصار را بشناسید
گذشت 26 سال از آسماني شدن فرمانده قلبهای رزمندگان لشكر انصار نتوانسته است او را از يادها ببرد، او انقدر در دلهای يارانش جاودانه است كه هر ساله با گرفتن يادواره اي باشكوه، ياد اين سردار ملي ايران را در دلها جاودانه میکنند.
به نقل از مهر، سردار شهيد علي چيت سازيان فرمانده اطلاعات وعمليات لشكر 32 انصارالحسين (ع) در 1341 در همدان متولد شد.
وي با فرمان امام خميني (ره) مبني بر تشكيل ارتش بيست ميليوني از طريق هنرستان وارد بسيج میشود و در پادگان آموزشي قدس همدان آموزشهای نظامي را میگذراند. هوش و ذكاوت او در كسب فنون نظامي به قدري بوده است كه در مدت كوتاهي به عنوان فرمانده نيروهاي آموزشي انتخاب شده و خود به آموزش صدها نيروي رزمي میپردازد.
با شروع جنگ تحميلي وي، با تشكيل و قبول فرماندهي گردان انصار الحسين (ع) و به عهده گرفتن مسئوليت آموزش جنگهای كوهستاني در اين گردان، به منطقه عملياتي میرود.
درعمليات مسلم بن عقيل با اينكه بيش از 17 سال سن نداشت 140 نفر از نيروهاي بعثي را كه به اسارت رزمندگان اسلام در آمده بودند از داخل خاك عراق به پشت جبهه انتقال داد و شهامت و شجاعت خود را به اثبات رساند.
علي چيت سازان باتشكيل لشكر انصار الحسين (ع) به عنوان فرمانده اطلاعات و عمليات اين يگان برگزيده شد و در بيشتر عملياتي كه از سوي رزمندگان اسلام براي مقابله با متجاوزان صورت میگرف, شركت كردكه از جمله آنها مي توان به عمليات والفجر 2، والفجر 5، والفجر 8 اشاره كرد.
علي چيت سازيان در عمليات كربلاي 4 و 5 نيز به عنوان فرمانده محور عملياتي لشكر انصارالحسين (ع) به مبارزه با دشمنان پرداخت و رشادتهایی را از خود به يادگار گذاشت.
سرانجام اين سردارملي وسرباز فداكار اسلام عزيز در روز چهارم آذر 1366 در حين انجام يك ماموريت گشت شناسايي به درجه رفيع شهادت نائل آمد.
به همين منظور ياران ودلسوختگان اين سردار اسلام اقدام به برگزاري بيست ششمين يادواره اين شهيد ويكصد شهيد اطلاعات وعمليات تيپ انصار الحسين (ع) استان، شامگاه پنجشنبه در حسينيه ثار الله همدان كردند، كه با استقبال بي نظير مردم همدان مواجه شد.
چيت سازيان هميشه جلوتر از نيروها حركت میکرد
يكي از همسنگران شهيد در اين مراسم گفت: شهيد چيت سازيان هميشه جلوتر از نيروها حركت و آنان را به نبرد دعوت می کرد.
حسين توكلي ادامه داد: هميشه به رزمندگان توصيه میکرد در بازگشت به پشت جبههها به سركشي خانواده شهدا و مجروحين جنگ بروند و از آنان دلجويي كند.
وي با اشاره به اينكه چيت سازيان تنها فرمانده اطلاعات نبود بلكه فرمانده دلهای همه رزمندگان لشكر انصار بود، اذعان داشت: در جاده ام القصر – فاو او از خود رشادت بالايي در حفظ اين معبر احد مانند نشان داد چرا كه با سقوط اين نقطه احتمال سقوط فاو نيز میرفت.
همسنگر شهيد افزود: پس از چهار ماه شناسايي در عمليات نصر چهار به ديدار همرزمانش در بيمارستان آمد واز شدت ناراحتي كه دوستان خود را بر تخت بيمارستان میدید،ساعاتي گريه كرد.
توكلي گفت: در آخرين ديدار كه به آسايشگاه جانبازان رفته بود به ديدارم آمد وسه بار تا آستانه رفتن از در رفت اما بازگشت و رويم را بوسيد و از من طلب شفاعت كرد.
چيت سازيان فرمانده قلبهای لشكر انصار الحسين (ع) بود
وي با اشاره به اينكه تنها پس از 10 روز از آخرين ديدار با وي خبر شهادت را به من دادند، افزود: چيت سازيان فرمانده قلبهای لشكر انصار الحسين (ع) بود.
همسنگر شهيد اذعان داشت: چيت سازيان علاقه وافري به شهيد مصيب مجيدي داشت به طوري كه قصد داشت اگر فرزند پسري خداوند به او بدهد نامش را مصيب بگذارد.
يكي ديگر از همرزمان شهيد نيز در اين مراسم گفت: شهدا شاهدان روز محشرند.
محمد اسماعيل زاد مشاور قرار گاه نصر افزود: قدرداني از شهدا تنها در تعريف ميسر نيست بلكه بايد به ارزشهایی كه شهدا براي آن به شهادت رسيدند پايبند بود.
وي با اشاره به اينكه بايد به حال شهدا غبطه خورد، گفت: حرف حق گفتن در اين روزگار بسيار سخت تر از گذشته است و به جبهه فرستادن فرزندان توسط پدر ومادران شهدا بسيار سخت بود، چرا كه در همان روزگار شاهد بوديم برخي براي اينكه حتي مارش حمله را نشوند به خارج از ايران مهاجرت كردند.
همسنگر شهيد اذعان داشت: بايد قدردان خانواده شهدا بود، اگر آنان نبودند اكنون در اين آسايش زندگي نمیکردیم.
ملت ايران شهدا را فراموش نکردهاند
اسماعيل زاده با تاكيد براينكه ملت ايران شهدا را فراموش نکردهاند، افزود: آنان براي حفظ ايران اسلامي رفتند واگر اين كار را نكرده بودند اكنون زير سلطه صدام بوديم.
وي عنوان كرد: اگر از شهادا فاصله بگيريم به گمراهي خواهيم رسيد، ملت ايران با شهدا خو گرفته و آنان شاهدان روز محشرند.
همسنگر شهيد با تاكيد براينكه بايد اعمال خود را با آنچه در قرآن آمده است بسنجيم، افزود: شهدا ميزان اعمال روز حساباند.
وي اظهار داشت: شهيد چيت سازيان جواني و عمر خود را در راه سر افرازي ايران اسلامي گذراند.
اسماعيل زاده اذعان داشت: در كربلاي پنج عراق دو هزار قبضه توپ و سه هزار خمپاره انداز در منطقه شلمچه مستقر كرده بود و در تمامي ساعات شبانه روز باراني از راكت وخمپاره بر سر رزمندگان اسلام میبارید.
وي با اشاره به اينكه اولين كاري كه رزمندگان اسلام پس از فتح خرمشهر انجام دادند، اقامه نماز بود، بيان داشت: در جامعه شاهد حق و ناحق شدن و عدم التزام به حرام و حلال هستيم.
همسنگر شهيد افزود: شهادا بالاترين مديريت بحران را از خود به نمايش گذاشتند اما ارزشها آنان به جامعه انتقال پيدا نكرد.
به خندههای آمریکاییها نبايد دلخوش كرد
همسنگر شهيد اذعان داشت: مشكل جامعه ايران پارتي بازي است و به خندههای آمریکاییها نبايد دلخوش كرد، چرا كه آنان به مردم ايران بدهكارند.
وي در پايان گفت: نبايد براي ارتباط با آمريكا بر رهبر انقلاب فشار آورده شود.
در ايران مراسم همچنين از هم نفس و همسنگر شهيد چيت سازيان، علي رضا رضاعي مفرت كه داراي مجروحيت شيمايي است وهمچنين استاد علوم قرآني محمد بهشتي تجليل شد.