نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10

موضوع: اولین گزارش 100 روزه روحانی+حاشیه‌ها

  1. #1
    مدیر ارشد انجمنهای نور آسمان محبّ الزهراء آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    ماه
    نوشته ها
    16,980
    تشکر
    0
    تشکر شده 2 بار در 2 ارسال

    پیش فرض اولین گزارش 100 روزه روحانی+حاشیه‌ها

    حاشیه‌های فارس از اولین گزارش 100 روزه روحانی
    محاکمه شبانه احمدی‌نژاد در صدویکمین روز دولت


    برنامه تلویزیونی روحانی برای ارائه گزارش عملکرد 100 روزه دولت، به محاکمه شبانه احمدی نژاد و همکارانش در روزی تبدیل شد که قرار بود رئیس دولت سابق صبح آن روز در دادگاه حضور یابد.







    به‌گزارش خبرنگار حوزه دولت [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]، ارائه اولین گزارش رئیس‌جمهور از 100 روز فعالیت دولت تدبیر و امید که شامگاه سه شنبه صورت گرفت، حاشیه‌هایی داشت که برخی از آنها در پی می‌آید:
    * سخنرانی حسن روحانی برای ارائه گزارش 100 روزه از عملکرد دولت یازدهم، ساعت 21 و 40 دقیقه آغاز شد و به صورت مستقیم از شبکه‌های یک سیما و خبر و رادیو ایران پخش شد.


    * پوشش ویژه BBC فارسی
    *شبکه تلویزیونی BBC فارسی نیز با قطع برنامه‌های عادی خود اقدام به پخش مستقیم سخنان روحانی کرد.
    البته کار BBC با اتمام برنامه تمام نشد. پایان سخنان روحانی، آغاز کار اصلی BBC فارسی بود تا با دعوت از کارشناسان مختلف، به ارزیابی سخنان رییس جمهور بپردازد که عمده اظهارات آنها مربوط به سیاه‌نمایی از وضع ایران، خصوصا در حوزه اقتصادی و معیشت، با توجه به سخنان روحانی بود.
    * فیلم تبلیغاتی با طعم نیش و کنایه
    *پخش یک فیلم تبلیغاتی طولانی شبیه فیلم‌های انتخاباتی برای روحانی در ابتدای برنامه با چاشنی طعنه‌هایی به دولت قبل از نکات تأمل برانگیز در این برنامه بود.
    * اجرای برنامه و طرح سؤالات بر عهده سه تن از مجریان تلویزیونی بود که دو تن از آنها برای مردم شناخته‌ شده هستند؛ محمدرضا شهیدی‌فر (مجری برنامه تعطیل شده پارک ملت) و محمود احمدی افزادی (مجری سابق برنامه نگاه یک).
    نفر سوم خانم سپانلو مجری-کارشناس اقتصادی بود که سؤالات بخش اقتصاد را از روحانی پرسید.
    * دکور اشرافی و کتب «دا» روی طاقچه
    * این مصاحبه در یکی از سالن‌های مجموعه نهاد ریاست‌جمهوری که مجری برنامه آنجا را دفتر رئیس‌جمهور معرفی کرد و دکوراسیونی بسیار مجلل داشت، انجام شد.
    در طاقچه پشت سر رئیس‌جمهور نیز تصویری از امام و رهبری در یک قاب، یک گلدان کوچک و کتاب «دا» و یک جلد کتاب دیگر (احتمالا قرآن) در کنار سه پرچم (درفش) جمهوری اسلامی ایران قرار داشت.
    * چرا 100؟
    *در آغاز برنامه، یکی از مجریان از رئیس‌جمهور پرسید که چرا عدد 100 را برای ارائه گزارش اولیه از عملکرد دولتش انتخاب کرده و سؤال خود را اینگونه کامل کرد که آیا این عدد در زندگی شما خوش‌یمن بوده یا نشان کثرت است و یا همینطوری بر اساس شعارهای انتخاباتی آن را برگزیده‌اید؟
    روحانی پاسخ داد:‌ عدد 100 یک معیار در نمره دادن است و در ادبیات و شعر ما نیز جایگاه دارد و دوره‌ای است که نه آنقدر کوتاه است که نتوان برنامه‌ریزی و کار کرد و نه آنقدر بلند که گزارش عملکرد آن طولانی شود.

    * سکوت 100روزه رییس جمهور
    *شهیدی‌فر پس از طرح سؤالات مقدماتی از همکاران روحانی که قرار است آنها نیز گزارش عملکرد ارائه دهند، اینگونه استقبال کرد که می‌خواهند جور «سکوت 100 روزه رئیس‌جمهور» را بکشند.
    وی در ادامه با لحنی طعنه‌آمیز گفت: البته به نظرم این یک طراحی بود که در این مدت به جای شلوغ کردن، یک ارزیابی داشته باشید و شاید هم بر اساس اقتضای شرایط، اینگونه تصمیم گرفته‌اید.
    *پس از طرح دو سؤال از سوی شهیدی‌فر که مجری اصلی این برنامه بود، خانم سپانلو با بیان اینکه عجله دارم تا سریعاً‌ وارد مسائل اقتصادی شوم، اولین سؤال خود را درباره فوری‌ترین اقدام دولت در عرصه اقتصاد عنوان کرد.
    * انبارها پُر است
    روحانی با بیان اینکه در آغاز کار دولت، وضعیت کالاهای اساسی نگران‌کننده بود، گفت: ذخایر کالاهای اساسی در شرایط نامناسبی قرار داشت اما امروز وضعیت بسیار مطلوبی داریم و برای آینده دور هم خرید کرده‌ایم و انبارها پُر است.
    * حمله آغاز می‌شود
    این جمله در واقع کلیدی برای گشایش باب هجمه و نقد عملکرد دولت سابق بود و از آن پس، رئیس‌جمهور 45 دقیقه از سخنان خود را به بیان مشکلات و انتقاد از احمدی‌نژاد و همکارانش اختصاص داد.
    * خزانه خالی بود
    *روحانی در سخنانش با بیان اینکه در ابتدای تحویل دولت، یک خزانه خالی و میزان زیادی بدهی را به ارث گرفته به بیان آماری در این زمینه پرداخت.
    *رئیس‌جمهور گفت: شرایط رکود تورمی که دولت آن را تحویل گرفت در 50 سال گذشته بی‌سابقه بوده اگرچه بیان این مسئله به معنای هراس از مشکلات نیست و ما با حول و قوه الهی و پشتیبانی مردم مشکلات را حل می‌کنیم.
    *روحانی افزود: 12 مرداد که دولت را تحویل گرفتم موجودی خزانه هزار و دویست و هشتاد میلیارد تومان بود و آخر ماه باید هفت هزار و پانصد میلیارد حقوق پرداخت می‌کردیم اما فقط دو هزار و هشتصد و هفتاد میلیارد تومان در خزانه موجودی داشتیم.
    وی تأکید کرد: برای جبران این کسری بیش از چهار هزار و شصت میلیارد تومان از بانک استقراض کردیم و در واقع مهمترین مشکل، عدم تأمین درآمدها بود.
    * دولت قبل بدهکارترین بود
    *رئیس‌جمهور با بیان اینکه هر هفته از همکارانش گزارش وضعیت تورم را می‌خواهد، گفت: دولت نهم و دهم در هشت سال گذشته پر درآمدترین دولت بوده و هفتصد و پنجاه میلیارد دلار درآمد ارزی و نفت و گاز داشته که رقم بی‌سابقه بوده اما متأسفانه بدهکارترین دولت بوده است.
    * پنبه‌ی سفرهای استانی زده شد
    *در حالیکه رهبر معظم انقلاب بارها حمایت خود را از سفرهای استانی دولت سابق اعلام داشته و آن را اقدامی بی‌سابقه از صدر مشروطه تا کنون دانستند، روحانی با انتقاد از این مسئله گفت که دولت گذشته در طول هشت سال سفر استانی 11 هزار میلیارد تومان تعهد ایجاد کرده که با پول و امکانات آن دوره، عملیاتی کردن آن 16 سال طول می‌کشد.
    روحانی همچنین گفت که دولت گذشته در عرصه پروژه‌های عمرانی نیز 400 هزار ملیارد تومان تعهد ایجاد کرده که سالیان سال تحقق آنها طول خواهد کشید.
    * بلدورز بر روی مسکن مهر
    *در حالیکه برخی نظرسنجی‌ها از ابراز رضایت مردم از طرح مسکن مهر حکایت دارد و دولت هنوز هیچ جایگزینی برای آن در نظر نگرفته، روحانی این سیاست دولت نهم و دهم را نیز به شدت مورد انتقاد قرار داد.
    او گفت: اینکه مردم صاحب مسکن شوند کار خوب و ارزشمندی است و ما منکر ساخت مسکن برای مردم نیستیم اما نباید از جیب مردم هزینه آن را بپردازیم.
    رئیس‌جمهور گفت: تا کنون 43هزار میلیارد تومان برای ساخت مسکن مهر در کشور از بانک مرکزی استقراض شده در حالیکه کل پایه پولی کشور از ابتدای خلق پول، 100 هزار میلیارد تومان است.
    روحانی البته گفت که دولت وی متعهد است که پروژه‌های باقیمانده از مسکن مهر در دولت قبلی را تمام کند اما حتماً برای مسکن مردم طرح جایگزین ارائه خواهد کرد.
    هنگامی که روحانی از خزانه خالی و واقعی نبودن ارقام بودجه 92 سخن گفت و به ارائه آمار و ارقامی در خصوص وضع موجود پرداخت، با لبخندی عجیب درباره بدهی‌ها سخن می‌گفت که البته لبخند او نیشخندهای شیطنت‌آمیز شهیدی‌فر را در پی داشت.
    روحانی در بخشی از سخنانش با بیان اینکه تورم، مالیات فقراست، دولت سابق را به بی‌تدبیری و بی‌حساب و کتاب بودن متهم کرد و از آن پس به بیان برنامه‌های خود برای تغییر در وضع موجود پرداخت و گفت که مهار رشد نقدینگی که در دولت قبل هفت برابر شده بود در سه ماهه فعالیت دولت وی متوقف شده روند نزولی را طی می‌کند.

    * خانم مجری از آقایان پیشی می‌گیرد
    *در بخشی از گزارش، وقتی روحانی قصد داشت درباره برنامه‌هایش برای مهار تورم صحبت کند، از مجریان برنامه سؤال کرد که رشد اقتصادی را چه رقمی اعلام کرده است؟
    جالب اینکه مجریان مرد برنامه نتوانستند به این سؤال پاسخ دهند و خانم سپانلو این رقم را منفی پنج اعلام کرد و گفت که معنای این سخن آن است که اقتصاد ما 6درصد کوچک شده است.
    روحانی با بیان اینکه حافظه شما خوب است و چون اقتصادی هستید، بیشتر دقت دارید، به تأئید نظر او پرداخت و گفت این حرف شما دقیقاً درست است و باید گفت سفره مردم 6درصد خالی‌ شده است.
    * دوپینگ شهیدی فر به نفع روحانی
    *در خلال برنامه شهیدی‌فر با ذکر برخی عبارات و جملات در واقع با یک دوپینگ به کمک روحانی می‌آمد و به مرور جملات وی رنگ و بوی تعارف گرفت و مسیر مصاحبه را به یک گعده شبانه تغییر داد.
    یکی از جملات با مزه او وقتی بود که همکار وی گفت: «آقای روحانی! تخصص شما در بحث تحریم است» که شهیدی‌فر بلافاصله گفت: «البته تحریم تخصص آمریکایی‌هاست، تخصص آقای دکتر برداشتن تحریم است.»
    * پیچ تورم
    پس از شهیدی‌فر نوبت احمدی افزادی بود که وقتی به بحث کنترل تورم در اقتصاد رسید، خطاب به روحانی گفت: «اتفاقاً به بحث خوبی رسیدیم و اینجا سر پیچ است» که روحانی به خنده پاسخ داد: «شما الآن سر پیچ هستید.»
    * بازی با توپ روحانی/ ظریف در نوک خط حمله
    احمدی افزادی در تکمیل جمله خود به روحانی گفت: «شما از ابزار سیاست خارجی که تخصص شماست خوب استفاده کردید و با این توپ گل اقتصادی زدید که البته آقای ظریف هم نوک حمله و فوروارد خوبی بود.»
    *هنگامی که بحث ایرانیان مقیم خارج از کشور مطرح شد، روحانی آنها را سرمایه انسانی بسیار بزرگ برای کشور معرفی کرد که چون از آب دور شده‌اند، قدر آن را می‌دانند و به کمک کشور خود می‌آیند.
    احمدی‌افزادی در واکنش به این جمله به رئیس‌جمهور گفت: «عمدتاً در چنین مقاطعی منظور از سرمایه، بحث مالی است» که روحانی پاسخ داد: «به هر حال کشور، مال آنهاست و هرکمکی در عرصه علمی و مالی و معنوی انجام دهند برای کشورشان است.»
    * رئیس‌جمهور افزایش قیمت دلار در آغاز دولتش را نیز اقدامی قانونی بر جای مانده از دولت گذشته دانست و از اینکه مردم با وجود گرانی کالاها به حمایت و یاری دولت پرداختند، تقدیر کرد.
    * مشکلات ناشی از چیست؟
    * روحانی البته در ادامه سخنانش گفت: «مشکلات اقتصادی ما عمدتاً ناشی از بی‌تدبیری بوده است نه تحریم‌ها و کسی که می‌‌گفت قطعنامه‌ها کاغذپاره‌ای بیش نیست وابستگی ما به واردات را بیشتر کرد در حالیکه وقتی در قدرت‌ها در حال مبارزه هستیم، باید به خود متکی باشیم و رهبری به همین دلیل اقتصاد مقاومتی را مطرح کردند.»
    * اشتغال‌زایی دولت قبل برای چینی‌ها
    وی البته در این بخش از سخنانش نیز به دولت گذشته کنایه‌ای زد و آنجا که بحث اتکا به داخل و اشتغال‌زایی را مطرح کرد، گفت: «البته دولت قبلی برای خیلی‌ها هم شغل ایجاد کرد که چینی‌ها و کره‌ای ها بودند.»
    *رئیس‌جمهور در این برنامه آمار و ارقام را از حفظ و بدون قرائت متنی که کنار دستش قرار داشت، ارائه کرد و گفت این آمار و ارقام را بر اساس اطلاعاتم گفتم و هرجا لازم باشد از متن نیز استفاده می‌‌کنم.
    * کلید شیخ دیپلمات
    *وقتی که مجری برنامه از روحانی پرسید آیا کلید شما همه درها را می‌گشاید یا کلید شیخ دیپلمات هم در قفل گیر می‌کند، رئیس‌جمهور اظهار داشت: کلید برای مردم و همه جا دست مردم است؛ احمدی افزادی پرسید آیا این را برای تعارف می‌گویید که روحانی گفت نه واقعا مردم ما دنیایی از شورند و انسان در برابر آنها احساس کوچکی می‌کند.
    رئیس‌جمهور در ادامه گفت: البته یک قفل نیست بلکه قفل‌هاست و یکی‌اش باز شده اما عده‌ای در دنیا مثل بچه‌هایی که شبها شکر را در آب حل و در قفل‌ها می‌ریختند تا صبح باز نشود عمل می‌کنند و در داخل هم شاید برخی کودکانه با مسائل مواجه می‌شوند اما بحمدالله در مسائل ملی وحدت و انسجام خوبی را شاهدیم.
    * جامعه خسته و فرسوده!
    *احمدی‌افزادی در بخشی از سخنانش خطاب به روحانی مدعی شد شما در انتخابات 24 خرداد جامعه خسته و کمی فرسوده را تحویل گرفتید و آن را ترمیم کردید و نشاط و امید را به جامعه بازگرداندید، چگونه می‌خواهید انسجام ملی را حفظ کنید؟
    رئیس‌جمهور پاسخ داد همه باید به حقوق یکدیگر احترام بگذاریم و همه احساس آرامش کنند که البته در جامعه آرامشی به وجود آمده است.

    * عبور آخرین وزیر از پیچ و خم پارلمان
    * وقتی روحانی برای نمونه، به آرامش در حوزه ورزش اشاره کرد،‌ مجری برنامه به او گفت اتفاقاً در ورزش که شور و هیجان است و رئیس‌جمهور پاسخ داد درست است که مردم گاهی می‌گویند روحانی «مچکریم» اما ما برای این پیروزی‌هایی که ورزشکاران ما می‌آفرینند کاری نکردیم و فقط سایه سیاست را از ورزش برداشتیم وگرنه وزیر ورزش ما آخرین نفری بود که از کوچه پرپیچ و خم پارلمان عبور دادیم.
    وقتی روحانی در ادامه سخنانش گفت: در حوزه فرهنگ نیز ما کاری نکرده‌ایم و بلکه فقط اندکی از فضای امنیتی را کنار زدیم که البته باید بیشتر کنار برود شهیدی‌فر از او پرسید که چگونه می‌خواهید فضای امنیتی را بردارید؟
    رئیس‌جمهور هم پاسخ داد اکنون فضای امنیتی کم شده اما در سایه گذر زمان و وحدت می‌توان به شرایط بهتری رسید.
    *وقتی که رئیس‌جمهور در بخشی از سخنانش اظهار داشت: اصلاً‌ از نزاع خوشم نمی‌آید، شهیدی‌فر گفت اما هنر برخی این است که نزاع ایجاد کنند و روحانی هم پاسخ داد این بی‌هنری است و نباید نام آن را هنر گذاشت.
    * سالهای عجیب و غریب
    روحانی در ادامه سخنانش کنایه‌ای به نحوه تعامل دولت گذشته با قوای مقننه و قضائیه زد و گفت:‌ شما در آن سال‌های عجیب و غریب دیدید که قبلاً روابط قوا تا مرز شکایت از همدیگر در دادگاه رفت اما این دولت به دنبال تعامل سازنده قواست.
    در این هنگام مجری برنامه از روحانی پرسید آیا این به خاطر آن نیست که شما عقب‌نشینی می‌کنید یا سخت نمی‌گیرید یا مسائل را تأخیر می‌اندازید تا فضا آرام شود که وی پاسخ داد من عقب‌نشینی نمی‌کنم اما دولت تلاش می‌کند تا امید و آرامش و کرامت در جامعه حفظ شود.
    * هیچ چیز پنهان نیست
    *رئیس‌جمهور در بخشی از سخنانش اسرائیل را رژیم نامشروع و اشغالگر که بنیانش بر ظلم و جور و دعواست، معرفی کرد و گفت که این رژیم به همراه یک عده جنگ‌طلب از توافقات ژنو ناراضی هستند اما همه دوستان ایران و همه ملت‌ها به دلیل آنکه آرامش و امید بر منطقه حکم‌فرما شده از این توافق خوشحالند.
    وقتی مجری برنامه از روحانی پرسید آیا در ورای توافق ژنو موضوع پنهانی وجود دارد وی با صراحت این مسئله را رد کرد و گفت هیچ چیز پنهانی وجود ندارد و سند همین است که منتشر شده اما امکان دارد ضمائم اجرایی داشته باشد.
    * تفسیرهای سرهنگی
    رئیس‌جمهور البته بدون اشاره به مقصود خود اظهار داشت: برخی در بحث هسته‌ای تفسیرهایی دارند که از یک سرهنگ بر می‌آید نه از یک حقوق‌دان.
    * کنایه به سیما
    *روحانی در بخش دیگری از سخنانش در خصوص نقد دولت اظهار داشت:‌ انتقاد حق رسانه‌هاست و ما واقعاً از نقد بدمان نمی‌آید اما رفتار صدا و سیما با دولت الآن مانند رفتارش با دولت‌های قبلی در آخرین ماه‌های فعالیتشان است.
    * فرهنگ مظلوم
    *مسائل فرهنگی آخرین بخش این برنامه بود که وقتی شهیدی‌فر می‌خواست درباره آن و وضعیت ناگوارش به زعم خود سخن بگوید، روحانی بلافاصله به او گفت فرهنگ مظلوم است که به آخرین بخش گزارش ما افتاده است.
    شهیدی‌فر وقتی که روحانی اظهار داشت:‌ هیچ *****ی در عرصه فرهنگ بهتر از افکار عمومی مردم نیست، با بیان اینکه گروه‌هایی از جامعه انتظار ویژه‌ای از شما دارند، با آنها چه می‌کنید؟ در واقع به دنبال موضع‌گیری رئیس‌جمهور نسبت به جریان منتقد دولت بود.
    روحانی هم پاسخ داد: ما دنبال آشتی هستیم؛ در گذشته از کارشناسان فاصله گرفته بودند و درب سازمان مدیریت قفل شده بود اما این دولت با کارشناسان آشتی کرده و فضا با دیروز متفاوت شده است.
    *وقتی که شهیدی‌فر با بیان اینکه با آمدن دولت جدید خانه سینما بازگشایی شد، نظر روحانی را درباره سایر موارد مشابه پرسید، رئیس‌جمهور پاسخ داد: هرخانه‌ای که باید باز شود و بر آن قفل است، کلید دست مردم است خودشان باز کنند.
    * مجری‌های تعارفی و خیال راحت روحانی
    *تعارفات مکرر مجریان با رئیس‌جمهور که به جای چالش و طلب گزارش عملکرد، به حرف‌های رایج روزانه درباره مشکلات و تعریف و تمجید طرفین ختم شد، دامن روحانی را نیز گرفت و وقتی شهیدی‌فر گفت: آقای روحانی! شما دارای ویژگی‌های شخصیتی خاص هستید و ما به حرف شما رسیدیم که هم سانتریفیوژهایمان بچرخند هم کارخانه‌های ما،‌ روحانی نیز مجری‌های این برنامه را لشگری از مجریان خوب که از مصاحبت خسته نشده معرفی کرد.
    * مچکریم
    * روحانی در ساعت 23 و 30 دقیقه حرف‌هایش را با این جملات تمام کرد که الیس‌ الصبح بقریب؛ من سپیده را می‌بینم که به روز روشن منتهی خواهد شد و اگر مردم در گذشته گفتند روحانی «مچکریم» من هم می‌گویم از شما «مچکرم».
    * کلیپی که پخش نشد
    * قرار بود در پایان این برنامه مانند آغاز آن، کلیپی تبلیغی برای روحانی (که در روزهای اخیر در فضای مجازی منتشر شده)، پخش شود که البته با نظر مسئولان رسانه‌ای ریاست‌جمهوری این امر صورت نگرفت و برنامه نیز به دلیل همزمانی با پخش مسابقه فوتبال بین دو تیم بارسلونا و آژاکس در ساعت 23:30 به پایان رسید.

    به کمال عجز گفتم : که به لب رسيد جانم
    به غرور و ناز گفتي : تو مگر هنوز هستي؟!






    بعداز اين لطفي ندارد حکـمراني بر دلم
    شهر ويـران گشته فرماندار مي خواهد چه کار . . .

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    تاریخ عضویت
    Always
    محل سکونت
    Advertising world
    نوشته ها
    Many

     

    حرز امام جواد

     

  3. #2
    مدیر ارشد انجمنهای نورآسمان محب المهدي (عج) آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2009
    نوشته ها
    20,737
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض



  4. #3
    مدیر ارشد انجمنهای نورآسمان محب المهدي (عج) آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2009
    نوشته ها
    20,737
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض



  5. #4
    مدیر ارشد انجمنهای نورآسمان محب المهدي (عج) آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2009
    نوشته ها
    20,737
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]


  6. #5
    مدیر ارشد انجمنهای نورآسمان محب المهدي (عج) آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2009
    نوشته ها
    20,737
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض



  7. #6
    مدیر ارشد انجمنهای نورآسمان محب المهدي (عج) آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2009
    نوشته ها
    20,737
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    Thumbs down تمام کنایه‌های روحانی در گزارش 100 روزه



  8. #7
    کاربر کهنه کار golenarges آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    13,591
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض انتقاد نادران از مجریان برنامه روحانی

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] نماینده مردم تهران در مجلس گفت: گزارش ۱۰۰ روزه روحانی بیشتر شبیه گزارش ۸ ساله دولت احمدی‌نژاد بود.
    به گزارش فرهنگ نیوز، الیاس نادران نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در خصوص گزارش عملکرد 100 روزه دولت که شب گذشته رئیس‌جمهور اعلام کرد، اظهار داشت: این گزارش بیشتر از 100 روز بود و بیشتر از شبیه گزارش 8 ساله دوره دولت احمدی‌نژاد بود تا گزارش 100 روزه دولت یازدهم.

    وی در خصوص آمارهایی که رئیس‌جمهور از دولت‌های نهم و دهم ارائه کرد، گفت: حضرت عیسی (ع) همراه با جمعیتی در راه بودند که یک لاشه سگ را بر سر راه خود دیدند و هر کدام از همراهان ایشان یک ایرادی به این لاشه سگ گرفت، اما حضرت گفتند که دندانهای سفید این سگ را هم ببینید. ای کاش آقای رئیس‌جمهور دندانهای سفید دولت قبل را نیز می‌دید.

    نماینده مردم تهران در مجلس تصریح کرد: متاسفانه روسای دولت‌ها بعد از روی کارآمدن همواره از این حرف‌ها می‌زنند و دولت‌های قبل را متهم می‌کنند و اگر ایشان سعی می‌کرد بیشتر در مورد گزارش اقدامات و حرف‌های خود را می‌زد بهتر بود تا اینکه راجع به دیگران صحبت کند.

    نادران در مورد مجریان این برنامه حرکات آنها را از قبل طراحی شده دانست و گفت: اینکه مجریان چه چیزی بگویند از قبل طراحی می‌شود و این مورد نیز برای بار اول نیست که اتفاق می‌افتد.
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]


    {محتواي مخفي}

  9. #8
    کاربر کهنه کار golenarges آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    13,591
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض گزارش100 روزه دولت بود یا تبلیغات قبل از انتخابات؟!

    مصاحبه سه‌شنبه شب رئیس‌جمهور به مناسبت صدمین روز فعالیت دولت یازدهم با ابهامات و نقدهایی مواجه شد.
    یکی از ابهامات مهم که با توجه به شاکله اصلی این گفت‌وگوی 2 ساعته به چشم مخاطبان آمد این موضوع بود که اگر قرار بود محور نقد و تخطئه غلیظ دولت سابق را از این گفت‌وگو بگیرند،‌ دیگر چه چیز عمده‌ای باقی می‌ماند؟ دست کم این که سه چهارم زمان مصاحبه به تخطئه یک‌طرفه و بدون اما واگر و استثنای دولت قبلی گذشت. این سوال مضمون دیگری را در خود نهفته دارد و آن اینکه اگر قرار بود درباره دولت سابق سیاه‌نمایی محض انجام شود، آیا غیر از همین مصاحبه یکطرفه چیز دیگری هم از آب در می‌آمد؟ و یا اگر تاریخ 5 آذر 92 را از زمان مصاحبه حذف کنیم و به جای آن تاریخ 3 ماه قبل از انتخابات (مثلاً فروردین 92) بگذاریم تفاوتی در محتوا می‌کند؟!
    اتفاق جالب اقدام روزنامه ایران بود که در این باره تیتر «رونمایی از 8 سال نابسامانی» را برجسته کرد، حال آنکه تصور می‌رفت حال و هوای فضای انتخاباتی جایگزین گزارش کار نشود. البته منتقدان منصف پیشاپیش معتقد بودند 100 روز با توجه به کمی زمان، موعد مناسبی برای مطالبه فعالیت‌ها و توقعات مثبت از دولت نیست اما در عین حال این ابهام وجود دارد که آیا گزارش دولت با تبلیغات ما قبل انتخاباتی اشتباه گرفته نشده و خلأ گزارشی درباره اینکه ما چه کرده‌ایم با ادبیات «قبلی‌ها چه کردند یا چه نکردند» پر نشده است؟!
    موضوع دیگر عدم طرح برخی چالش‌ها و تناقضات مهم در همین دوره چند ماهه است به این معنا که برخی رفتار و گفتارها در تناقض با تبلیغات و شعارهای انتخاباتی است چنان که مثلا رئیس کل جدید بانک مرکزی برخلاف تبلیغات سیاه‌نمایانه قبل از انتخابات اعلام کرد، نمی‌گذاریم قیمت دلار پایین بیاید؛ یا موضوع لزوم مهار تورم و کاهش قیمت خودرو و یا تعابیری نظیر مهار رشد تورم که با برخی واقعیت‌ها ناسازگار است. همچنین درباره اعلام رکورد‌ 40 درصدی تورم به عنوان بالاترین تورم ‌4 دهه گذشته، این حقیقت که رکورد تورم مربوط به دولت سازندگی با 49 درصد است، کتمان شد و این در حالی است که بخشی از تورم امروز حاصل فشار تحریم‌هاست و البته سهم اصلی بی‌تدبیری و سوء مدیریت و رهاشدگی برخی امور در دولت قبلی را نباید نادیده گرفت. تخطئه مطلق در حوزه‌هایی نظیر سفرهای استانی و مسکن مهر و... نیز از نکاتی بود که نقد به دور از اعتدال و آمیخته با افراط و تفریط را تداعی می‌کرد.
    یکی از عجیب‌ترین اتفاقات این مصاحبه،‌ دوز بالای خود تشکری! -به سیاق اغلب دولت‌های گذشته- است تا آن‌جا که با مساعدت یکی از مصاحبه‌کنندگان، پیروزی‌های ورزشی چند هفته اخیر والیبال و فوتبال ساحلی به پای دولت جدید نوشته شد! در حالی که وزیر ورزش دولت جدید یکی دو هفته است از مجلس رای اعتماد گرفته و طبیعتا موفقیت‌های ورزشی محصول، علمکرد چند ساله برخی فدراسیون‌ها در دولت قبلی است.
    در همین حال وبسایت ندای انقلاب در بررسی مصاحبه انجام گرفته، تیتر «120 دقیقه سیاه‌نمایی به جای گزارش عملکرد 100 روزه» را برگزید و رجانیوز نوشت: «سایه سنگین جو انتخابات بر گزارش 100 روزه دولت! انتخابات 100 روز پیش تمام شد، لطفا به مردم گزارش دهید». از سوی دیگر سایت مشرق به بخش دیگری از مصاحبه دکتر روحانی پرداخته و در مطلبی با عنوان «لیبرالیسم فرهنگی؛ خطری که باید نسبت به آن هوشیار بود» می‌نویسد: اگر افکار عمومی ***** خوبی باشد باید برای همه کالاهایی که در بازار عرضه می‌شوند با یک منطق رفتار شود و دلیل ندارد که فیلم یا کتاب یا هر اثر دیگری را دارای منطق جداگانه بدانیم. علاوه بر این در عرصه کالاهای فرهنگی نیز در مورد مستهجن نگاری‌ها و تصاویر و فیلم‌های مستهجن نیز همین منطق غلط می‌تواند مطرح باشد. حتی در مورد مواد غذایی نیز همین استدلال به خوبی خطا و ضعف خویش را به نمایش می‌گذارد. فرض کنید که دولتی همین نظرات مطرح شده در بیان رئیس‌جمهور را در مورد مواد غذایی نیز بیان کند و بگوید بهترین ***** افکار عمومی است و به صراحت بیان دارد که دولت نظرش این است که هیچ *****ی بهتر از افکار عمومی مردم نیست و وقتی یک کالا را ساختند و مردم نرفتند بخرند، و به آن سازنده بی‌اعتنا شدند، خودش می‌داند که باید چکار کند. مشخص است که این منطق ناقص و معیوب و باطل است. با این حساب باید به همه تولیدکنندگان و فروشندگان کالاهای غیربهداشتی در عرصه مواد غذایی نیز اجازه داد تا با این *****ی که دولت تصور می‌کند بهترین ***** است روبرو شوند و دولت زحمت را کم کند و در کار آنها دخالت نکند.
    همچنین سایت آینده آنلاین- از حامیان دولت- نوشت: برخی ژست‌های مجریان و به‌به و چه‌چه‌های آنان به جای ورود به پرسشگری حرفه‌ای، نه بازتاب مناسبی در میان مردم داشت و نه به نظر می‌رسد به سود دولت و صداوسیماست.
    نویسنده معتقد است: این امر باعث شد این سوال مطرح شود که ادامه شیوه مرتضی حیدری که خودداریش از پرسشگری مقابل احمدی‌نژاد، باعث انتقاد شدید کارشناسان بود، صرف نظر از رویکرد خود او، به دولت و صداوسیما مربوط نمی‌شد.
    سایت حامی دولت نوشت: آقای رئیس‌جمهور خیلی خوش‌سخن و خوش‌سیما ظاهر شد و لبخندش به دل می‌نشست. فقط به نظرم استفاده مکرر از واژه سرهنگ بدون آن که محل ارجاعش مشخص باشد، کم‌کم لوث می‌شود.
    جهان نیوز نیز معتقد است: اگرچه نقد دولت گذشته نه تنها امری مذموم نیست بلکه نوع سازنده آن بسیار ضروری و لازم هم است اما کنایه‌های متعدد به دولت قبل وجهه رئیس‌جمهوری که خود را اهل اعتدال می‌داند اندکی خدشه‌دار می‌کند. رئیس‌جمهور که خود نیز روحانی است بهتر از نگارنده می‌داند که همین رفتار ممکن است پس از دوره ایشان نیز علیه ایشان به کار گرفته شود. نکته مهم در اینجا این است که این رویه مسئولان و نظایر آن، به سرعت در بین مردم الگوبرداری می‌شود و تکرار آن فرهنگ کشورمان را دچار بی‌اخلاقی‌هایی از این جنس خواهد کرد.
    جهان نیوز درباره برخورد نچسب یکی از مصاحبه‌کنندگان می‌نویسد: برخورد دیشب شهیدی‌فر برای بسیاری از بینندگان تلویزیونی جای تعجب داشت. یادمان باشد به گونه‌ای عمل نکنیم که خدای نکرده تملق و چاپلوسی از عملکردمان برداشت شود. موردی که متاسفانه رشد آن در کشور، فرهنگ غنی ما را دچار انحراف خواهد کرد.
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]


    {محتواي مخفي}

  10. #9
    کاربر کهنه کار golenarges آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    13,591
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض دولت در زنگ حساب انشاء خواند

    گزارش 100 روزه یا حمله به دولت سابق

    سه‌شنبه شب- 5/9/92- در حالی که انتظار می‌رفت آقای دکتر روحانی به وعده قبلی خود درباره گشایش‌های اقتصادی کوتاه مدت و 100 روزه جامه عمل بپوشاند، مردم با تعجب و ناباوری شاهد سیاه‌نمایی یکسویه ایشان درباره عملکرد 8 ساله دولت‌های نهم و دهم از سوی ایشان بودند. رئيس‌جمهور محترم به جای آن که درباره اقدامات دولت خویش طی 100 روز گذشته به مردم گزارش بدهد و از وعده‌هایی که قبل و بعد از انتخابات داده بود سخن بگوید، با کمک غیرقابل توجیه صدا و سیما که انتظار می‌رفت در اینگونه موارد بی‌طرف باشد به محاکمه غیابی دولت احمدی‌نژاد پرداخت. بی‌آن که حتی یک کلمه درباره خدمات فراوان و کم‌نظیر و در بسیاری از موارد بی‌نظیر دولت‌های نهم و دهم بر زبان آورد. به هر حال سه مجری تلویزیون در برنامه زنده در مقابل رئيس جمهور نشستند و بی‌آنکه به وظایف حداقلی خبرنگاری خود بپردازند بیشتر به حاشیه‌ها روی آوردند و با لبخندها و خنده‌های مکرر تنها تلاش کردند در مقام تایید گزارش دولت عمل کنند بی‌آنکه پرسش و سؤال جدی درباره برنامه‌های دولت در حل مشکلات اقتصادی و یا مسائل دیگر داشته باشند.
    رئیس‌جمهور در این برنامه با تاکید بر اینکه البته این گزارش دولت مخصوص برنامه 100 روزه نیست، گفت: از این به بعد در هر مقطعی به طور منظم دولت به مردم گزارش کار خواهد داد؛ دولت باید در برابر مردم پاسخگو باشد و افتخارش پاسخگویی در برابر مردم است.
    وی افزود: تصور من این بود زمانی که دولت بر سر کار آید بین سه تا چهار ماه کالاهای اساسی در کشور وجود خواهد داشت اما در همان زمان گزارشاتی رسید که کشور از لحاظ کالاهای اساسی از جمله گندم دچار مشکل است و برای مثال برای سه روز در سیلوهای یک شهرستان گندم وجود داشت.
    روحانی گفت: بلافاصله و از همان زمان اقدامات خوبی انجام گرفت و دولت کارش را شروع کرد و انبارها به اندازه کافی پر شد و برای آینده نیز خریدهای لازم صورت گرفته است و این اولین مسئله‌ای بود که ما با آن روبرو شدیم.
    خزانه خالی!
    وی افزود: مسئله دوم که با آن روبرو شدیم تعبیری بود که من از آن به عنوان خزانه خالی نام بردم. می‌دانید که خزانه کشور آن جایی است که درآمدهای دولت از آن تامین می‌شود. بر طبق قانون بودجه ما می‌بایست در هر ماه 17 هزار و 500 میلیارد تومان درآمد می‌داشتیم چرا که مخارج ما طبق قانون بودجه مخارج ما 210 هزار میلیارد تومان می‌شد اما در مرداد ماه خزانه ما هزار و 280 میلیارد تومان موجودی داشت و این درحالی بود که ما برای پرداخت حقوق باید 7 هزار و 500 میلیارد تومان درآمد می‌داشتیم و این به معنای این بود که دولت برای پرداخت حقوق 4 هزار و 600 میلیارد تومان نیاز به استقراض داشت و کل موجودی ما نیز 2 هزار و 800 میلیارد تومان بود.
    رئیس جمهور در ادامه سخنانش تصریح کرد: ما ناچار شدیم قانون بودجه سال 92 را اصلاح و آمار و ارقام بودجه را واقعی کنیم به همین دلیل لایحه اصلاحیه قانون بودجه 92 را با قید دو فوریت برای بررسی و طی مراحل قانونی به مجلس شورای اسلامی ارسال کردیم که البته هنوز از مجلس بازنگشته است و امروز هم ایرادات شورای نگهبان به این لایحه مورد رسیدگی قرار گرفت.
    وی ابراز داشت: در سال 91 شاهدید که شرایط رشد اقتصادی منفی 8/5 درصد و تورم با بیش از 30 درصد است؛ در آن شرایطی که ما دولت را تحویل گرفتیم، شرایطی بود که تورم بیش از 40 درصد بود، بنابراین چنین شرایطی که تا این حد رکود و تورم وجود داشته، در تاریخ 50 ساله کشور ما بی‌سابقه است، به غیر سال‌های 57 و 58 که سال‌های انقلاب و شرایط خاصی بر کشور حاکم بود، در 50 سال گذشته چنین رکود تورمی در کشور ما سابقه نداشته است. البته بلافاصله تصریح شد که در سال 74 تورم 49 درصد بوده است.
    رئیس‌جمهور با بیان اینکه این آمار و ارقام نشان می‌دهد که چه شرایطی از دولت گذشته به دولت یازدهم به ارث رسیده است و ما در چه شرایطی باید با مشکلات دست و پنجه نرم کنیم، تصریح کرد: البته بنده این آمار و ارقام را مطرح می‌کنم تا مردم بدانند شرایط چه بوده است نه اینکه ما از مشکلات بهراسیم، ما مشکلات را به حول و قوه الهی و با حمایت و کمک مردم حل خواهیم کرد، ما از تنگناهای اقتصادی عبور خواهیم کرد.
    وی ادامه داد: در همین مدت کوتاه 100 روزه، در تورم توانستیم یک قدم مهم برداریم، آنقدر موضوع تورم برای من به عنوان رئیس دستگاه اجرایی کشور مهم است که تقریبا سه روز یکبار از مسئولان در این زمینه سوال می‌کنیم و هر هفته از آنان از وضعیت تورم کشور آمار می‌خواهم.
    روحانی تصریح کرد: در ماه‌های گذشته هر ماه نسبت به ماه قبل تقریبا 2/2 درصد روند صعودی تورم بوده است، در دو ماه اخیر این روند به 2/1 درصد کاهش یافته است، یعنی یک واحد کاهش و این برای ما بسیار مهم است، در حالیکه در پایان ماه‌های مرداد و شهریور تورم نقطه به نقطه 43 درصد داشتیم اما در پایان مهرماه این میزان به 36 درصد کاهش یافت و این خبر بسیار خوشی است.
    وی بر همین اساس یادآور شد: طبق این آمار، رشد صعودی تورم مهار شده است و تلاش می‌کنیم تا پایان سال تورم از این میزان به نقطه مطلوبی کاهش یابد و یکی از برنامه‌های اساسی دولت برای سال آینده نیز مهار تورم خواهد بود، برنامه‌ریزی ما برای سال آینده این است که تا پایان سال 93 تلاش کنیم تورم به کمتر از 25 درصد کاهش یابد یعنی از 43 درصد انشاءالله به 25 درصد پیش خواهیم رفت.
    رئیس‌جمهور در ادامه گفت‌وگوی تلویزیونی خود در پاسخ به این سوال مجری که تورم ذکر شده از سوی شما چگونه به وجود آمده است، گفت: اگر بگوییم دولت گذشته یعنی دولت‌های نهم و دهم پول‌دارترین دولت از نظر درآمدهای ارزی، نفتی و غیرنفتی بوده اشتباه نکردیم.
    وی با بیان اینکه جمع درآمدهای ارزی هشت سال گذشته 750 میلیارد دلار بوده است، افزود: متأسفانه دولتی که پول‌دارترین دولت بوده بدهکارترین دولت نیز بوده است.
    رئیس دولت یازدهم در ادامه با اشاره به برخی بدهی‌های بجای مانده از دولت گذشته گفت: بدهی دولت قبل به سیستم بانکی در روز تحویل دولت به ما 74 هزار میلیارد تومان بوده و بدهی دولت به صندوق تأمین اجتماعی و صندوق بازنشستگی 60 هزار میلیارد تومان بوده است.
    وی با اشاره به سفرهای استانی دولت در هشت سال گذشته، اظهار داشت: در این هشت سال در سفرهای استانی میزان تعهدات 211 هزار میلیارد تومان است که از این تعهدات تنها 32 درصد محقق شده و 68 درصد برای دولت بعدی باقی مانده است.
    رئیس دولت یازدهم، ادامه داد: تنها 30 درصد اعتبارات و تسهیلات تعهد شده در این سفرها محقق شده و اگر با همین پول و درآمد کشور طی هشت سال گذشته ادامه دهیم 16 سال دیگر عمل به این تعهدات طول خواهد کشید.
    متعهد به مسکن مهر مانند دولت قبل نیستیم
    روحانی با بیان اینکه برای مسکن مهر 43 هزار میلیارد تومان پول از بانک مرکزی استقراض شده، اظهار داشت: کل پایه پولی کشور صدهزار میلیارد تومان بوده که 43 هزار میلیارد از این خلق نقدینگی و پایه پولی به مسکن مهر اختصاص دارد.
    وی با بیان اینکه مقصود من از این بحث این نیست که مسکن مهر را تکمیل نکنیم، اظهار داشت: تعهدی که دولت قبل به مردم داده این دولت خود را به آن متعهد می‌داند؛ قراردادهایی که دولت قبل با مردم راجع به مسکن مهر داشته از نظر ما محترم است.
    رئیس‌جمهور تأکید کرد: برای اینکه مردم ما دغدغه خاطر پیدا نکنند دولت تصمیم دارد یارانه را تا پایان امسال ادامه دهد و هر فکری دولت دارد برای سال آینده است؛ دولت حتما شیوه پرداخت یارانه را می‌خواهد اصلاح کند.
    دو بسته کالایی به اقشار کم درآمد
    وی در پاسخ به این سوال که این شیوه نقدی خواهد بود یا دهک‌ها اصلاح خواهد شد، گفت: بر روی دهک‌ها و شیوه‌ها مطالعه دقیق می‌کنیم، البته مرحله دوم یارانه را دولت مصمم است سال آینده عملیاتی و اجرایی کند نه امسال.
    رئیس‌جمهور ابراز داشت: ما انشاءالله برای اقشار کم‌درآمد جامعه تا پایان سال دو بسته کالایی را به مردم تقدیم خواهیم کرد.
    وی در پاسخ به این سوال که آیا این بسته‌ها به افرادی که قابل شناسایی هستند یا کارمندان و کارگران تعلق می‌گیرد، گفت: کارمندان دولت و اقشار کم درآمد مشمول این بسته‌ها خواهند شد، البته به آن یارانه دست نمی‌زنیم و آن سر جای خودش است؛ در کنار آن برای اقشار کم درآمد و در دو نوبت دو بسته کالایی مدنظر قرار می‌گیرد.
    روحانی در پاسخ به این سؤال که ارزش این بسته چقدر است، اظهار داشت: هم‌زمان و هم مقدار این بسته اعلام می‌شود؛ البته گزارشی را وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی راجع به وضع دانش‌آموزان در مدارس داده بود و ضرورت اینکه باید از لحاظ سلامت و رشد دانش‌آموزان اقدام کند از این رو دولت تصمیم گرفت در همین ماه (آذر) توزیع شیر رایگان را برای مدارس انجام دهد.
    وی تصریح کرد: توزیع شیر رایگان هم در دوره ابتدایی در سراسر و هم سه سال اول متوسطه از همین ماه شروع می‌شود؛ اینها قدم‌های کوچکی است که دولت تا پایان امسال برخواهد داشت.
    رئیس جمهور تأکید کرد: اقدامات اساسی که دولت در بخش اقتصاد انجام خواهد داد در حال برنامه‌ریزی برای سال آینده است؛ در سال آینده چند هدف مهم را این دولت دنبال خواهد کرد؛ به غیر از بحث فضای کسب و کار که تکیه ما بر این است که بخش خصوصی فعال‌تر شود بتوانیم تسهیلات لازم را فراهم کنیم.
    وی ادامه داد: قبلاً بنده به عرض ملت ایران رساندم که ما در دولت 35 تصمیم برای تسهیل در مسائل اقتصادی به ویژه در تولید، صادرات، بحث گمرکات و پیش پرداخت‌هایی که مردم می‌خواهند انجام دهند و ال‌سی‌هایی که می‌خواهند باز کنند و پیش پرداختی که باید انجام دهند گذراندیم که این مصوبات ابلاغ شد.
    روحانی گفت: بنده در حال حاضر می‌توانم بگویم همه این 35 مصوبه عملیاتی و اجرایی شده و در حال اجراست، علاوه بر این در بخش کشاورزی دولت تلاش زیادی کرد.
    وی در ادامه سخنان خود با اشاره به حل بسیاری از مشکلات کشور در بخش دارویی و سلامت گفت: بسیاری از مشکلات کشور در این زمینه به طور کامل مرتفع شده است، قیمت دارو نسبت به گذشته بسیار متناسب شده است. کسانی که بیماری صعب‌العلاج دارند و در این زمینه پیش‌بینی‌های لازم در این زمینه انجام شده است.
    روحانی افزود: در عین حال دولت برای سال آینده برنامه ریزی‌هایی را دارد. ما چند برنامه را مد نظر داریم یکی مرحله دوم یارانه است که در حال فکر کردن و طراحی آن هستیم.
    وی گفت: یکی مهار تورم است برنامه ما در سال آینده این است که تورم را تا پایان سال 93 به زیر 25 درصد برسانیم و امسال هم به 35 درصد برسد. در رشد اقتصادی، رشد اقتصادی ما منفی 5/8 درصد بود. اقتصاد ما نزدیک به شش درصد کوچکتر شد و سفره مردم شش درصد حداقل خالی شد. تلاش ما این است که در سال 92 در پایان امسال کاری کنیم که این رشد منفی به صفر و یا حتی به نیم درصد مثبت برسد.
    رئیس جمهور ادامه داد: البته ما بحث مربوط به مهار تحریم را خواهیم داشت. تلاش ما برای سال آینده این است که نرخ ارز یکسان‌سازی شود و جزء هدف‌های ما در سال 93 است.
    وی ادامه داد: یک شرایطی ایجاد شده بود، هم برای داخل و هم برای خارج، و از طرفی هم یک فشار ظالمانه‌ای که به مردم به بهانه مسئله هسته‌ای وارد شده بود، نمی‌خواهم بگویم همه مشکلات اقتصادی ما مربوط به تحریم‌هاست، عمدتاً مشکلات اقتصادی مربوط به بی‌تدبیری‌ها بود.
    روحانی تصریح کرد: اولین راه ایستادگی در برابر دنیا این است که به خودمان متکی باشیم، اینکه مقام معظم رهبری بر اقتصاد مقاومتی بارها تأکید فرمودند، به همین دلیل است، کشوری که می‌خواهد در برابر دنیا ایستادگی کند باید اقتصاد مقاومتی و استقامتی را مد نظر قرار دهد.
    وی در پاسخ به سؤال مجری برنامه مبنی بر اینکه هیچکس به اندازه شما ظرف 10 سال گذشته با موضوع هسته‌ای گره نخورده است، قفل هسته‌ای آن زمان باز نشد، در 8 سال بعد از آن هم باز نشد، اتفاقی که هم اکنون در حال رخ دادن است، این است که مردم صدای باز شدن این قفل را می‌شنوند، این نگرانی نیز ضمن این همه خوشحالی وجود دارد که مبادا کلید شما در قفل گیر کند یا بشکند، آیا شما می‌توانید گره اصلی سیاست خارجی ما را باز کنید؟ توضیح داد: کلید متعلق به ما نیست بلکه متعلق به مردم است، باور کنید کلید از ابتدا هم دست مردم بوده است، حضور و حمایت مردم همواره مؤثر بوده است، این مردم دنیایی از شور هستند، بنده به عنوان عضو کوچکی از مردم احساس کوچکی در برابر عظمت و فداکاری این مردم می‌کنم.
    رئیس قوه مجریه کشورمان در ادامه سخنانش گفت: استقامت، ایستادگی و حضور گسترده مردم موجب شد کلید این قفل را باز کند، حضور مردم در حماسه 24 خرداد باعث شد، اگر این مردم نمی‌آمدند و آن حماسه سیاسی که مقام معظم رهبری بر آن تأکید فرموده بودند، تحقق نمی‌یافت، این قفل باز نمی‌شد، کلید حضور مردم است، کلید حمایت مردم است البته دولت هم به عنوان خادم مردم و کسی که از طرف مردم کارگزار است، تلاش می‌کند.
    پیشرفت هسته‌ای در گرو حمایت رهبری
    وی اتحاد را در زمینه‌های مختلف موجب رسیدن به بام پیشرفت خواند و اظهار داشت: اگر در زمینه هسته‌ای پیشرفتی داریم به خاطر حمایت‌های رهبری و مردم است و البته دولت، کارشناسان و تیم هسته‌ای نیز تلاش خود را می‌کنند.
    رئیس دولت یازدهم اجرایی شدن توافق ایران با کشورهای 1+5 را موجب تحول سیستم بانکی خواند و افزود: نکته مهم این است که تحریم جدیدی وضع نمی‌شود و این یعنی ساختمان تحریم‌ها شکسته شده است.
    وی با اشاره به طرح شدن موضوع انزوای ایران در مجامع بین‌المللی تصریح کرد: ایران امروز از همیشه فعال‌تر است.
    رئیس‌جمهور با اشاره به موضوع هسته‌ای گفت: اطمینان می‌دهم اصولی که مدنظر رهبری، مردم و جزء حقوق ملت است و جزء چارچوب‌های رهبری محسوب می‌شود تا آخر مراعات خواهد شد.
    وی با بیان اینکه حق هسته‌ای ما با قدرت بیشتر اجرایی می‌شود تصریح کرد: حتی در زمینه غنی‌سازی ما هیچ وقت شاهد توقف آن در ایران نخواهیم بود و غنی‌سازی خط قرمز ما محسوب می‌شود.
    روحانی تاکید کرد: ما بر روی چارچوب‌های اصلی ایستاده‌ایم و مردم از این بابت مطمئن باشند.
    وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به قول انتخاباتی خود مبنی بر تدوین منشور حقوق شهروندی گفت: هم‌اکنون پیش‌نویس منشور حقوق شهروندی بر روی سایت ریاست‌جمهوری قرار گرفته و نخبگان و صاحب‌نظران می‌توانند در مورد آن نظر بدهند.
    روحانی با بیان این که ما در این 100 روز کار زیادی برای ورزش نکردیم و حتی وزیر ورزش آخرین نفری بود که از کوچه پر پیچ و خم پارلمان عبور کرد افزود: تنها کاری که ما کردیم این بود که سایه سیاست را از سر ورزش برداشتیم.
    رئیس‌جمهور با اشاره به موضوع فرهنگ ادامه داد: ما برای فرهنگ کاری نکردیم ولی فضای امنیتی را از سر فرهنگ مقداری کنار بردیم و به امید خدا به طور کامل کنار خواهیم برد.
    وی با بیان این که یکی از افتخارات این دولت آرامش رابطه بین قوای سه‌گانه است، افزود: در دوره قبل قوا تا مرز شکایت از یکدیگر در دادگاه پیش رفتند.
    رئیس دولت یازدهم با تاکید بر این که مردم از اختلاف سودی نمی‌برند، اظهار داشت: یکی از دلایل انسجام ما این است که رهبری مقتدری داریم و ایشان هماهنگی قوا را انجام می‌دهند.
    وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر این که شما بعد از توافق ژنو از فعالان اقتصادی دعوت کردید وارد عرصه شوند این توافق چه تاثیری بر فعالیت‌های اقتصادی فعالان داخل کشور دارد افزود: مقام معظم رهبری امسال را سال حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی لقب دادند تاکنون همه عمدتا در فضای حماسه سیاسی بودیم چه سیاست داخلی و سیاست خارجی حماسه سیاسی بود.
    روحانی در خصوص این گفته مجری که اکنون هم سانتریفیوژها می‌چرخند و هم کارخانه‌ها گفت: قول ما به مردم این بود که در کنار این که سانتریفیوژ می‌چرخد زندگی مردم هم به راحتی بچرخد. اقتصاد هم بچرخد و امروز به این نکته رسیدیم یعنی هم سانتریفیوژهای ما می‌چرخد و هم از این به بعد زندگی مردم بهتر خواهد چرخید و وضع کشاورزان و کارگران بهتر خواهد بود و در همه زمینه‌ها شاهد رونق خواهیم بود.
    رئیس‌جمهور در پایان سخنان خود با تشکر از مجریان برنامه گفت: من فکر می‌کنم به بسیاری از سؤالات پاسخ داده شد ما باز هم در فرصت‌های آینده و مقاطع آینده به عنوان خادم مردم در خدمت مردم خواهیم بود و گزارش خواهیم داد و راجع به 100 روز هم بقیه همکاران ما به مردم گزارش می‌دهند ممکن است سؤالات دیگری برای مردم مطرح باشد که ما به آن پاسخ خواهیم داد.
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]


    {محتواي مخفي}

  11. #10
    داره خودمونی میشه parpinchi آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    نوشته ها
    73
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض صد روز در ایران

    ما در این صد روز در ایران تحول کرده ایم
    کدخدا را دیده و با او تعامل کرده ایم
    اقتصاد مملکت را زیر و رو آورده ایم
    سهم آن احزاب را هم ما تقبل کرده ایم

    عرصه ی فرهنگ را آسوده خاطر کرده ایم
    سایت های اونجوری را رفع ***** کرده ایم
    فیس بوک وزرا را اولویت داده ایم
    بیلبورد کدخدا را زیر کاتر1 کرده ایم

    پیشرفت علم را ما کله ملق کرده ایم
    آن همه دندان سالم را لقالق کرده ایم
    قبل از آنکه کدخدایان زمین لب تر کنند
    پیش رفت هسته ای را خود معلق کرده ایم2

    مردم این سرزمین را ما دو قسمت کرده ایم
    آن دهم درصد نشان اکثریت کرده ایم
    آنکه با ما نیست را افراطی الدین خوانده ایم
    آنکه با ما هست را بی حد کرامت کرده ایم

    طرح های دولت پیشین خود رد کرده ایم
    آنچه در قوطی عطاران نباشد کرده ایم
    قیمت خودرو اگرچه رو به بالا می رود
    کاهش نرخ دلار و ارز را سد کرده ایم

    ایده ی مهر آفرین را آش و لاشش کرده ایم
    مسکن مهر وزین را بی صاحابش کرده ایم
    سوخت های هسته ای نابود گشت و در عوض
    قیمت گوجه فرنگی را مهارش کرده ایم

    معنی فتنه گری را ما "سوالش" خوانده ایم
    بازگشت فتنه گر را اعتدالش خوانده ایم
    فتنه ی فتنه گران را ماست مالش کرده ایم
    داس بران را ولیکن ما کلیدش خوانده ایم

    jahannews.comمنبع
    سنگي كه سالها شده مهرنماز ما
    ترسم كه در ترازوي اعمال ما نهند

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 29-04-2015, 07:47
  2. 493 فتوای جدید رهبر معظم انقلاب
    توسط محبّ الزهراء در انجمن احكام
    پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 31-07-2013, 06:14
  3. حداقل ۱۰ بيماري با روزه داري درمان مي شود
    توسط محب المهدي (عج) در انجمن سلامت و بهداشت
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 10-07-2013, 10:56
  4. آداب روزه داری از دیدگاه ائمه اطهار (ع)
    توسط مجنون العباس در انجمن نماز و روزه
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 09-07-2013, 15:49
  5. نحوه روزه گرفتن در برخی فرق اسلامی
    توسط صبح موعود در انجمن نماز و روزه
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 07-07-2013, 21:08

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
کانال سپاه