نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1

موضوع: خود درمانی دربیماری های گوارشی

  1. #1
    مدیر انجمن جنگ نرم و پزشکی منتقمُ الزهراء آواتار ها
    تاریخ عضویت
    May 2013
    محل سکونت
    خـراب آبـاد
    نوشته ها
    8,630
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض خود درمانی دربیماری های گوارشی

    در درمان ناراحتی های گوارشی خود درمانی عادت معمول مردم برای درمان مشکلات و بیماری‌ های معده‌ای و روده‌ای و ناراحتی گوارشی مثل سوزش، سردل، سنگینی معده، سوء هاضمه، اسهال و دردهای شکمی است. مردم تصور می‌کنند اگر برای درمان این دردها معده خود را از داروهای آنتی اسید و آنتی بیوتیک انباشته کنند، هیچ اتفاقی مهمی نمی‌افتد. برخی افراد حتی سعی می‌کنند از داروهای ضد اسهال قوی‌تر و بدون مشورت با پزشک برای درمان این علائم و ناراحتی‌ها استفاده کنند.

    به گزارش شبکه خبری تورنتو نیوز، متخصصان گوارش تأکید دارند که در شرایط اورژانس موارد خاص، استفاده هرازگاهی از آنتی‌اسید‌ها، بلامانع است اما به هیچ وجه درست نیست و می‌تواند مشکل ساز شود.
    اسهال ممکن است نتیجه یک عفونت ویروسی یا باکتریایی باشد و یا در اثر ابتلا به بیماری‌های روده کوچک مثل بیماری روده ملتهب، حمله انگلی، عدم تحمل یک غذای خاص و یا واکنش به داروهای مختلف بروز کند. بنابراین بسته به اینکه که عامل اسهال چیست، راه‌حل‌ها و درمان‌های متفاوتی مورد نیاز است که در صورت درمان مناسب عامل مربوطه، اسهال نیز درمان می‌شود. اگر اسهال ناشی از عفونت‌ ویروسی باشد برای درمان آن نیازی به دارو نیست بلکه تنها با مصرف مایعات زیاد ظرف چند روز، اسهال درمان می‌شود. اما اگر عامل بروز این مشکل گوارشی عفونت‌های باکتریایی باشد، باید طبق تشخیص پزشک، آنتی‌بیوتیک مصرف شود. برای خود‌درمانی اسهال، فرد باید بتواند عوامل مختلف ایجاد کننده این مشکل را بر اساس علائم بیماری خود تشخیص دهد که این کار تقریبا به غیر از پزشک، برای فردی که هیچ سابقه تحصیلات پزشکی ندارد، غیرممکن است.
    با توجه به مطالب فوق، متخصصان گوارش دو نکته مهم را در موارد مواجهه با مشکلات گوارشی توصیه می‌کنند:
    1ـ تشخیص نیاز به مصرف آنتی‌بیوتیک را به عهده پزشک بگذارید. معمولا مردم برای هر نوع اسهال، یک دوره آنتی بیوتیک مصرف می‌کنند اما مصرف آنتی‌بیوتیک‌ همانطور که در بالا ذکر شد فقط در مورد عفونت‌های باکتریایی مورد نیاز است. همچنین دوز و طول دوره مصرف آنتی‌بیوتیک‌ نیز حائز اهمیت است به همین دلایل اجازه دهید پزشکان در این مورد تصمیم‌ بگیرند. گاهی اوقات خود درمانی وضع را بد‌تر کرده و منجر به مقاومت دارویی می‌شود.
    2ـ از عوارض آنتی اسید‌ها آگاه شوید. بیشتر مردم در مصرف آنتی اسید‌ها برای درمان مشکلات گوارشی نیز بی‌احتیاط عمل می‌کنند. در حالی که برخی از این داروها اسید تولید شده در دستگاه گوارش را خنثی کرده و برخی دیگر تولید این اسید را افزایش می‌دهند. این داروها شاید در مراحل ابتدایی علائم بیماری را تا حدی تسکین دهند، اما ممکن است این علائم ناشی از یک مشکل جدی‌تر مثل سرطان مری‌ ـ معده باشد. آنتی اسید‌ها شاید دردهای شکمی را کاهش دهند اما بیماری را به طور کامل درمان نمی‌کنند. پس آزمایشات دقیق باید توسط پزشک انجام گیرد تا علت دقیق مشکل گوارشی شما و در نیتجه نحوه درمان مناسب آن، شناسایی شود.
    عشق عاشق را به بیماری می کشاند، بیمار زرد روی است و خواب و خور ندارد و از درد می نالد و می گرید.
    سلامت دنیا بیماری است و بیماری اش شفا و سلامت، چراکه بنیان دنیا در عادات است و سلامت حقیقی، هرچه هست در ترک عادات است و عتق از ملکات ...

    (التماس دعا)


  2. # ADS
    Circuit advertisement
    تاریخ عضویت
    Always
    محل سکونت
    Advertising world
    نوشته ها
    Many

     

    حرز امام جواد

     

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. گیاه درمانی برای زنان
    توسط منتقمُ الزهراء در انجمن سلامت و بهداشت
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 14-09-2013, 13:44
  2. کاهش سن سکته قلبی به زیر 20 سال
    توسط منتقمُ الزهراء در انجمن سلامت و بهداشت
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 17-08-2013, 16:40
  3. روان درمانی
    توسط منتقمُ الزهراء در انجمن روانشناسی
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 22-07-2013, 14:33
  4. دل «شهاب» برایت تنگ شده
    توسط golenarges در انجمن اخبار سیاست داخلی ایران
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 21-11-2011, 10:13

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
کانال سپاه