صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 23

موضوع: دومین نامه زیباکلام به شریعتمداری: تراژدی هسته ای

  1. #11
    حرفه ای محامین آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Dec 2012
    نوشته ها
    719
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط hossein1 نمایش پست ها
    آره حتی تفکراتش مخالف حضرت آقا هم هستش.

    جناب محامین به این سوال من پاسخ صریح بدین.به نظرت ما قضیه هسته ای رو همین الان از بیخ و بن بزاریم کنار مشکلات ما با غرب و آمریکا حل میشه؟
    سلام.

    حسین جان، نه من، نه زیباکلام، و نه هیچ ایرانی دیگه ای موافق برچیده شدن فن آوری هسته ای نیستیم.

    ما برای اینکه صاحب این فن آوری بشیم، و این علم در ایران بومی بشه، خون دل ها خورده ایم! شهید دادیم، سالها دانشمندان زحمت کشیدند، مگه الان میشه به این سادگی ها از کنارش گذشت؟

    هیچ جای نامه زیباکلام هم نگفت برنامه هسته ای رو کلا ببندیم بذاریم کنار. (جمله ای که رسایی و شریعت مداری میگن، تا نسبت به نامه های زیباکلام سیاه نمایی کنند)

    مخاطبِ نامه زیباکلام کسانی هستند که انرژی هسته ای رو "همه چی" مدونند. کسانی که معتقدند اقتصاد و صنعت و علم و... بدون انرژی هسته ای هیچه.

    کسانی که تقلیل غنی سازی 20 درصد به 5 درصد رو عزای هسته ای اعلام می کنند!

    زیباکلام فقط از اینها سوال کرده شما که میگید باعث رشد صنایع و اقتصاد ما میشه، چند موردش رو نام ببرید. همین.

    زیباکلام معتقده با توجه به شرایط کشور ما، انرژی هسته ای باعث اختلالات جدی در خیلی از بخش های اقتصادی و صنعتی و علمی و... شد. که میتوانستیم چنین بهایی نپردازیم. از اولش میشد هم انرژی هسته ای (حداقل در حد غنی سازی 5 درصد) داشته باشیم، و هم اینهمه فشار بی مورد در این 8 سال به کشور وارد نمیشد.

    انرژی هسته ای خیلی باارزشه، ولی ارزش اینهمه عقب ماندگی رو نداشت.

    درمورد سوالت هم، قطعاً اینطور نیست. ولی انرژی هسته ای فشارهای وارده بر کشور رو خیلی مضاعف کرد.

    ملت بهاش رو پرداخت، تا کشور صاحب فن آوری هسته ای بشه. ولی الان وقتش هست که ضمن چرخش سانتریفیوژ ها، و تداوم فعالیت نیروگاه ها، به بقیه مسائل مهمتر کشور هم بپردازیم. (مسائلی که تحت تأثیر تحریم ها، به شدت عقب افتاد)

    ولی عده ای نمیخوان چنین اتفاقی بیفته، و معتقدند باید کماکان روی لجبازی های 8 سال اخیرمون پافشاری کنیم (حالا به هر قیمتی که هست)

    مخاطبِ نامه ی زیباکلام، این افراد هستند.




    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    تاریخ عضویت
    Always
    نوشته ها
    Many

     

    حرز امام جواد

     

  3. #12
    حرفه ای محامین آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Dec 2012
    نوشته ها
    719
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    عجب نامه مسخره ای داد این رسایی!
    به جای اینکه بیاد به شکل علمی و فنی، جواب زیباکلام رو بده، نشسته واسه خودش داستان درست کرده!!!

    از دید ایشون بچه های دبستانی، درمورد تمام مسائل روز کشور، بمباران هیروشیما، ناقص الخلقه بودن بچه های عراقی و افغان، اصلا کلا درمورد انرژی هسته ای و حق غنی سازی و... اطلاع دارند! والا ما که هرچی بچه دبستانی دیدیم، حتی اسم رئیس جمهور کشورشون رو هم به زور میدونستند!

    کاش رسایی به جای طرح داستان، و دیالوگ های خیالی و رویایی درمورد کودک دبستانی و لبو فروش و راننده تاکسی و... میرفت با چند تا از دانشمندان هسته ای صحبت می کرد، تا حداقل همون 5 تا صنعتی که زیباکلام ازش سوال کرد رو مینوشت!

    متأسفانه ضعف در جواب ایشون کاملاً مشهوده.

    از نظر ایشون، راننده تاکسی ها مشکل معیشت ندارند، و تنها دغدغه زندگیشون غنی سازی 20 درصد هست!

    درحالی که اگر یک روز جناب رسایی تشریف ببرند بین مردم، و تو صف نانوایی، تو تاکسی، تو اتوبوس و... با مردم همکلام بشه، قطعاً میبینه که مردم چقدر از وضعیت معیشت خودشون می نالند. و تأمین معیشت خانواده، شهریه دانشگاه، بیکاری فرزندان، عدم توانایی در تأمین مخارج دارویی و درمانی، تهیه جهیزیه و... اولویت های مردمه. نه عنی سازی 20 درصد!

    متأسفانه به جای اینکه رسایی جواب سوال کاملا واضح و فنی زیباکلام رو بده، نشسته با طرح داستان و دیالوگ های خیالی، که خودش دوست داره از زبان مردم بشنوه (ولی نخواهد شنید) رو نوشته!

    برای اینکه به تفکرات خودشون مشروعیت بدند، وانمود می کنند که دغدغه مردم غنی سازی 20 درصده.

    چرا انرژی هسته ای رو باید ناموس کشور کنیم؟! اینهمه انرژی و وقت و هزینه ای که واسه هسته ای گذاشتیم، برای صنعت و اقتصاد و... میذاشتیم، الان اوضامون این نبود!

    ولی وقتی بحث مسائل اقتصادی پیش میاد، بدترین عملکرد رو در بین مسئولین میبینیم. و البته بیشترین دزدی و رانت خواری و باندبازی و...

    از دید ایشون، بی ارزش شدن پول کشور، افزایش خارق العاده تورم، افزایش تعداد بیکاران و معتادان و دزدان، به تبع اون مشکلات اجتماعی و فرهنگی و هزاران مشکلات دیگر، ناموس نیستند، ولی انرژی هسته ای ناموس و آب حیاته.

    تنها چیزی که برای این جماعت مهم نیست، بیت المال کشور هست. بعد جالبه که به زیباکلام توهین هم می کنه و در لفافه، ایشون رو خائن به کشور و مردم خطاب میکنه!




    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

  4. #13
    حرفه ای ghanbar آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    نوشته ها
    866
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    سلام
    نقل قول نوشته اصلی توسط محامین نمایش پست ها
    سلام.

    انرژی هسته ای خیلی باارزشه، ولی ارزش اینهمه عقب ماندگی رو نداشت.
    امام خامنه ای :
    امروز غربى‌ها در مسائل اقتصادى دچار ضعفند، در مسائل سياسى دچار ضعفند، در تصميمات بين‌المللى دچار ضعفند؛ از جمله همين تصميم به تحريم ما. اينها خواستند در واقع جمهورى اسلامى را، ملت ايران را به خاطر اسلام مجازات كنند. تهديد كردند: تحريمهاى فلج‌كننده، تحريمهاى دردآور! هى گفتند، گفتند. اين تحريمها از دو جهت به نفع ماست: اولاً وقتى ما تحريم بشويم، به استعداد و ظرفيت داخلى رو مى‌آوريم، از داخل رشد ميكنيم؛ همچنان كه در اين سى سال اين مسئله اتفاق افتاده است. اگر در زمينه‌ى سلاح تحريم نميشديم، امروز اين پيشرفتهاى عجيب را نداشتيم؛ اگر در قضيه‌ى اتمى، اينها نيروگاه بوشهر را خودشان ساخته بودند، ما در غنى‌سازى پيشرفت نميكرديم؛ اگر درهاى علم را به روى ما نبسته بودند، ما در سلولهاى بنيادى و هوافضا و فرستادن ماهواره به آسمان، به اينجاها نميرسيديم. پس هرچه ما را تحريم ميكنند، ما به ظرفيت داخلى خودمان متوجه ميشويم و رو مى‌آوريم و اين ظرفيت و استعداد روزبه‌روز مثل چشمه‌ى جوشانى شكوفا ميشود. پس اين تحريم به نفع ماست.
    جهت دومى كه اين تحريمها به نفع ماست، اين است كه اينها همين طور مرتباً در تبليغاتشان ميگويند ما اين تحريمها را ميخواهيم بر ايران اعمال كنيم تا ايران را وادار به عقب‌نشينى كنيم؛ حالا مثلاً در قضيه‌ى هسته‌اى. پس همه‌ى دنيا فهميدند كه اين تحريمها براى فشار بر ايران، براى عقب‌نشينى در قضيه‌ى هسته‌اى و قضاياى ديگر است. خب، وقتى ما عقب‌نشينى نكرديم، چه اتفاقى مى‌افتد؟ اين تحريمها براى اين است كه ايران را وادار به عقب‌نشينى كنند، ايران هم كه عقب‌نشينى نخواهد كرد؛ نتيجه اين ميشود كه هيبت غرب و هيبت تهديدهاى غرب در چشم اين ملتهاى منطقه كه قيام كردند، ميشكند و عزت ملت ايران و قدرت ملت ايران در چشم اينها زياد ميشود؛ و اين به نفع ماست. بنابراين، اين تحريمها براى ضربه زدن به ماست، اما از اين دو جهتى كه عرض كردم، در واقع خدمت به ماست.۱۳۹۰/۱۱/۱۴


    لطف کن بگو برنامه ی دولت برای این دوتا مسئله چیه؟
    یکی ظرفیت های داخلی
    دو شکست هیبت غرب و تهدید های غرب در چشم ملت ها

    نمیدونم چطور وقتی توافق و مذاکره میشه با آمریکا و آمریکا ما رو تهدید نظامی میکنه مرتبا میشه گفت ملت های منطقه هنوز یه همچین دیدی نسبت به ما دارن!
    و وقتی میبینیم تمام هم وغم دولت متمرکز روی موضوع توافقنامه است چطور میخوایم ظرفیت داخلی مون رو استفاده کنیم!

    شما که هی تکرار میکنی بنده گزینشی دارم از صحبت آقا استفاده میکنم و ابراز ناراحتی میکنی که من بیانات رو میذارم ... بهتره برای اثبات ادعات اون قسمتی رو که مخالفت داره با این قسمت هایی که بنده میذارم رو تو سایت به اشتراک بذاری تا بنده و بقیه رفقا مطلع بشن!

    {محتواي مخفي}
    اگر میخواهی بدانی ما انرژی اتمی را برای چه میخواهیم:

    اتفاقات ريز و درشتى در زمينه‏ى مسائل داخلى، خارجى، مخالفت‏ها، معارضه‏ ها، انرژى اتمى و ديگر مسائل جريان دارد. ما اگر توجه كنيم كجا ايستاده‏ايم و در چه وضعيتى هستيم، جواب همه‏ى اين سؤالها داده مى‏شود؛ اينكه اين اتفاق‏ها چرا مى‏افتد و انگيزه و هدف چيست؟ مسئله اين است كه ملت ايران با انقلابِ خودش سقف فلك فرهنگ و سياست را در دنيا شكافته و طرح نويى در انداخته است. روزى كه دنيا دوقطبى بود و دو ابرقدرت با همديگر آن‏طور معارضه داشتند، در مقابله‏ى با اين طرحِ نو باهم همدست شدند. پس معلوم مى‏شود كه طرح نوى ملت ايران كه با انقلاب اسلامى آن را به ميدان آورد، چيزى است كه جهت مشترك دو ابرقدرت را هدف و آماج خود قرار داده بود و آن را تهديد مى‏كرد. آن جهت مشترك چيست؟ قدرت‏طلبى و سلطه‏طلبى. بله، ما با نظام سلطه مواجه شديم. نظام سلطه يعنى اينكه در دنيا يك امپراتورىِ قدرت وجود دارد، متشكل از طرفهايى. در مقابل آن‏ها، منابع ثروت متعلق به ملتها وجود دارد. رابطه‏ى بين اين دو قطب، رابطه‏ى سلطه است؛ سلطه‏گر و سلطه‏پذير. او سلطه‏گرى مى‏كند؛ ملتهايى هم كه يا خاكشان، يا آبشان، يا نفت‏شان، يا منابعشان، يا موقعيت سوق‏الجيشى‏شان مورد نياز آن مركز قدرت است، بايد سلطه‏پذير باشند و آنچه را كه او لازم دارد و منافعش تأمين مى‏شود، تقديم او كنند. اگر اين كشورها منابع و ثروت خود را تقديم كردند، فبها؛ مثل خيلى از كشورهاى جهان سوّمِ به‏اصطلاحِ رايج؛ يعنى كشورهاى عقب‏افتاده. دولتهايى سر كار بودند و منافع ملتهاى خود را دودستى تقديم مى‏كردند؛ مثل كشور خود ما در دوران رژيم طاغوت؛ اين‏ها مطيع و تسليم بودند. تسليم بودن معنايش اين نبود كه در همه‏ى امور حرف آن‏ها را گوش مى‏كردند؛ نه، در برخى از امور اختلاف‏نظر هم داشتند، اما خواسته‏ى آن‏ها را برآورده مى‏كردند. آن‏ها مى‏گفتند قرارداد نفت اين‏طورى باشد، اين‏ها قبول مى‏كردند؛ در اپك آن‏طورى تصميم بگيريد، اين‏ها مى‏گفتند چشم؛ نسبت به اسرائيل و صهيونيسم اين‏گونه عمل كنيد، اين‏ها مى‏گفتند چشم؛ نسبت به كشورهاى منطقه اين‏گونه عمل كنيد، اين‏ها مى‏گفتند چشم؛ موضع‏گيريتان در سازمان‏ ملل اين‏طورى باشد، اين‏ها مى‏گفتند چشم؛ بعد بتدريج وارد امور داخلى كشورها مى‏شدند و مى‏گفتند دولتِ آن‏طورى به كار بگماريد، اين سياستها را اعمال كنيد، چنين تغييراتى در كشور به وجود بياوريد، اين‏ها هم مى‏گفتند چشم.
    نوع ديگر سلطه‏پذيرى اين است كه يك‏وقت دولتى در مقابل منفعتى از منافع آن‏ها سر بلند مى‏كند، اما آن‏ها مى‏زنند سرش را مى‏شكانند و كنارش مى‏زنند؛ او هم كه پشتوانه‏ى مردمى ندارد- چون همين سلطه‏گرها او را نگه داشته‏اند- به‏راحتى از ميان مى‏رود؛ در نتيجه يكى ديگر را سر كار مى‏آورند، كه نمونه‏هايش را در كشورهايى ديديم و من الآن نمى‏خواهم اسم اين كشورها را بياورم؛ شايد خود شماها هم توجه داريد. در ميان كشورهاى همسايه، از اين قبيل كم نداشتيم؛ يكى را برده‏اند، يكى را آورده‏اند. اين نظام سلطه است در دنيا. كسانى كه در نظام سلطه پامال مى‏شوند، ملتها هستند؛ منافع و هويت و شخصيت و ارزشها و فرهنگشان نابود مى‏شود. روز به روز هم نظام سلطه تقويت شده است؛ يعنى از وقتى‏كه استعمار بر اثر ارتباطات آسان دنيا با يكديگر و پيشرفت علم به وجود آمد، نظام سلطه هم پديد آمد. هرچه استعمار پيش رفته، نظام سلطه تقويت شده است. با امكانات جديد و وسايل ارتباطىِ سريع و فوق‏العاده‏يى كه وجود دارد و امكانات نظامى و پولى و تبليغاتى و غيره، نظام سلطه هرچه ميخ‏هاى خود را بر سرزمين محل زندگى ملتها و انسانها بيشتر فروكرده، انسانها محكوم شده‏اند به توسرى‏خورى و سلطه‏پذيرى. نظام ما آمد اين مدار را قطع كرد؛ گفت نمى‏شود. هرچند كمونيسم هم در دنيا بود، اما مدار سلطه وجود داشت و دنيا را تقسيم كرده بودند؛ البته نه از روى طوع و رغبت؛ تقسيمِ از روى ناچارى؛ يك قسمت دست اين، يك قسمت دست آن. بنابراين مدار سلطه در آنجا هم وجود داشت. همان شوروىِ مدعىِ سوسياليسم و كمونيسم و عدالت اجتماعى، در اروپاى شرقى فجايع عظيمى به راه انداخت كه لا بد بعضى از شماها يادتان هست- ماها كه يادمان هست- بعضى‏ها هم لا بد در كتابها و نوشته‏ها خوانده‏ايد. لهستان يك طور، مجارستان يك طور، چكسلواكى يك طور. خونها ريختند، آدم‏ها كشتند، تانكها بردند؛ همان كارى كه امروز امريكايى‏ها در عراق دارند مى‏كنند؛ همان كارى كه امريكايى‏ها چند صباحِ قبل در افغانستان كردند. سلطه، سلطه است. بنابراين مدار حركت سلطه‏آميز و متكىِ به سلطه و بر محور سلطه وجود داشت. ايران اسلامى آمده اين مدار را قطع كرده؛ مى‏گويد ما قبول نداريم. اين طرح، در دنيا بى‏ جواب هم نمانده است. ملتها به اين طرح خيلى معتقد شده‏اند. هركس نگاه كند، در دنياى اسلام نشانه‏هاى اين را به‏روشنى مى‏بيند؛ يك نمونه‏اش فلسطين است. فلسطين ده‏ها سال تحت اشغال بود، بدون اينكه ملت فلسطين خودى نشان دهند؛ اما مى‏بينيد ملت فلسطين به كجا رسيده‏اند و با اين همه فشار چگونه ايستاده‏اند. اظهاراتى كه بعضى از كشورهاى حول‏وحوش خود ما در زمينه‏ى گرايش به مردم و گرايش به اسلام و گرايش به جهات مردمى مى‏كنند، به‏خاطر اين است. ايستادگى مردم عراق را مى‏بينيد. اين عراقى‏ها همان كسانى هستند كه سالهاى متمادى زير فشار حكومت انگليس و بعد هم عواملِ چپ حركت نمى‏كردند؛ اين موج بيدارى اسلامى است كه عراقى‏ها را اين‏طور بيدار كرده است. اين طرح جديد كار خودش را كرده؛ يك فرهنگ جديد، يك فكر جديد و يك مسير جديد براى بشريت مطرح كرده است. عصبانيت‏ها و اشكالات مربوط به اين است. مسأله‏ى بمب اتم و دنباله‏هاى آنچه در توهم فعاليت نظامىِ اتمى در دنيا مى‏پراكنند، همه بهانه و حرف است؛ مسئله اين نيست. حتّى با اسلام هم به عنوان خودِ اسلام و شعار اسلام مخالفتى نيست. اين را شما توجه داشته باشيد كه در تاريخِ حكومت شعارهاى دينى يا حكومتهاى مدعىِ دين، حكومت روحانيان كم نيست؛ فراوان است. در دوره‏ى جوانى ما، در مناطقى از دنيا حكومت روحانيون مسيحى بود. در چند قرن گذشته هم كه كليسا بر خيلى از كشورهاى غربى و بعضى مناطق ديگر حكومت مى‏كرد. در تاريخ اسلام هم كه حكومت مدعيان دين و توليت دين را مى‏بينيم. اين چيزها در تاريخ كم نيست؛ الآن هم در دنيا حكومتهايى هستند كه شعار دين سرِ دستشان قرار دارد. آنچه در دنيا كمياب است- كه اين همه دشمنى را به خودش جذب كرده- حكومت ارزشهاى دينى است؛ پيدا شدن دين است؛ يعنى اصرار بر تحقق عدالت اجتماعى. اينكه ما مى‏گوييم، شعار نيست؛ حقيقت و هويت ماست. ما اگر دنبال عدالت اجتماعى نباشيم، وجود ما پوچ و بيهوده است و جمهورى اسلامى معنى ندارد. بايد عدالت اجتماعى را تحقق ببخشيم؛ بايد ارزشهاى اسلامى را در جامعه پياده كنيم؛ بايد جامعه را، جامعه‏ى دينى و اسلامى كنيم.۱۳۸۳/۰۸/۰۶


    امام خامنه ای :
    اگر در مقطع فعلی دستگاه دیپلماسی بتواند حضور فعال، هوشمندانه و مقتدرانه داشته باشد، جایگاه و استحکام جمهوری اسلامی در چندین ده سال آینده و در نظم جدید جهانی به عنوان جایگاهی برجسته تثبیت می شود وگرنه، در جهان پیش رو، از موقعیت لازم برخوردار نخواهیم بود
    ...
    این کار (تعمل با آمریکا) ما را در افکار عمومی ملتها و دولتها به تذبذب متهم می کند و غربی ها با تبلیغات عظیم خودشان، جمهوری اسلامی را دچار انفعال و دو گانگی جلوه می دهند.
    بیست و دوم مردادماه

  5. #14
    حرفه ای محامین آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Dec 2012
    نوشته ها
    719
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط ghanbar نمایش پست ها
    سلام

    لطف کن بگو برنامه ی دولت برای این دوتا مسئله چیه؟
    یکی ظرفیت های داخلی
    دو شکست هیبت غرب و تهدید های غرب در چشم ملت ها

    نمیدونم چطور وقتی توافق و مذاکره میشه با آمریکا و آمریکا ما رو تهدید نظامی میکنه مرتبا میشه گفت ملت های منطقه هنوز یه همچین دیدی نسبت به ما دارن!
    و وقتی میبینیم تمام هم وغم دولت متمرکز روی موضوع توافقنامه است چطور میخوایم ظرفیت داخلی مون رو استفاده کنیم!

    شما که هی تکرار میکنی بنده گزینشی دارم از صحبت آقا استفاده میکنم و ابراز ناراحتی میکنی که من بیانات رو میذارم ... بهتره برای اثبات ادعات اون قسمتی رو که مخالفت داره با این قسمت هایی که بنده میذارم رو تو سایت به اشتراک بذاری تا بنده و بقیه رفقا مطلع بشن!
    سلام.

    اولاً که بنده وزیر اقتصاد، و یا تئوریسین دولت تدبیر و امید نیستم! محامین هستم! (در راستای همون قضیه سرهنگ و حقوق دان و...)

    دوماً من بارها گفتم، کاهش تحریم ها و فشارهای بین المللی، منتج به کاهش فشارهای اقتصادی و صنعتی و... میشه.

    ارتباط با صنایع و کارخانجات بزرگ و حرفه ای جهان، باعث رشد کارخانجات و صنایع ما خواهد شد. باعث میشه ما به روز بشیم. پول های ما بلوکه نمیشه. راحت تر میتونیم صادرات و واردات کنیم. کارخانجات ما به خاطر نرسیدن مواد اولیه، از کار نخواهد افتاد. و... که همه اینها در راستای پویایی تولید ملی و ظرفیت های داخلی هست.

    ارتباط با صنایع بزرگ جهان، باعث نادیده گرفتن ظرفیت های داخلی نمیشه. اتفاقاً باعث پویاییش میشه. (مگه ژاپن که با جهان ارتباط داره، کارخانجاتش پویا نیست؟ قطب صنعت دنیاست. اتفاقاً کل دنیا، از جمله امریکا، دارند از صنایع و محصولات ژاپنی استفاده می کنند) چرا فکر میکنید این توافق نامه، به معنای وابستگی تمام و کمال ایرانه؟

    درمورد قضیه سیاست بین المللی، ما وقتی بتونیم به لحاظ اقتصادی و صنعتی و علمی و... در جهان پیشرفت کنیم، و یک کشور صنعتی در دنیا بشیم (یا حداقل از این حالت جهان سومی بیرون بیایم) میتونیم یک کشور صاحب عزت در جهان بشیم، که به قول شما ملت های منطقه وقتی به ما نگاه کنند، اقتدار یک کشور دینی رو ببینند. (کشوری که ضمن ایستادگی روی اصول کلی و دینی خودش، تونسته به لحاظ اقتصادی و صنعتی و علمی هم رشد کنه و سری تو سرها در بیاره)

    وگرنه کشوری که به لحاظ اقتصادی و صنعتی، جایگاهی نداره و یک کشور جهان سومی هست که اقتصادش فقط به نفت بنده، نمیتونه الگوی مناسبی برای کشورهای منطقه باشه.




    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

  6. #15
    حرفه ای farzad-a آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jun 2013
    محل سکونت
    جزیره کیش
    نوشته ها
    687
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    این هم از سطح تحمل حضرات

    من تعجب میکنم که آقای زیباکلام چگونه با چنین عملکردهایی استاد علوم سیاسی است.
    در تحلیلهایش اصلا موقعیت زمانی و اقتضائات بیرونی را لحاظ نمیکند و حرفهایی میزند که نه تنها فایده ندارند بلکه زیان از سر رویش می بارد.
    اینکه مطالعات اولیه در خصوص انرژی هسته ای کامل بوده و یا نه و اینکه انگیزه اصلی تصمیم سازان بر چه استدلالی استوار بوده مقوله ای علمی است که می بایست با تحلیلی علمی و منحصر به همان بازه زمانی مورد ارزیابی قرار گیرد و با این حرفهای صدمن یک غاز امروز هیچ توجیهی نمیتوان برآن یافت.

    چنین مطالعه ای نیز میتواند از چند منظر مورد تبئین قرار گیرد.
    1- تامین انرژی 2- برقراری توازن تسلیحاتی 3- دستیابی به فن آوری های دانش بنیان و وابسته به انرژی هسته ای 4- تامین امنیت برای آینده کشور در مقابل کارشکنی های احتمالی تامین کننده های اورانیوم غنی شده و غیره
    ظاهرا در ابتدای کار گزینه دوم مدنظر بوده است.(تقلید از مدل پاکستان)
    با تمام اوصاف الان باید به آنچه هست فکر کنیم و نه "آنچه می بایست می بود" و هیچ دلیل عقلانی بر به چالش کشیدن مقوله هسته ای نمیتوان یافت و اصلا با اصول ابتدایی فایده-زیان که آقای زیبا کلام ادعای آنرا دارد متناسخ نیست.
    زیباکلام در نامه ای که به شریعتمداری نوشته آنقدر سطح یک استاد دانشگاه را پائین آورده که مستحق پاسخی است که رسایی به او داده.

  7. #16
    اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein1 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Dec 2013
    نوشته ها
    343
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    سلام محامین جان.لطفا این مطلب رو خوب بخون چون برای نوشتنش وقت گذاشتم .
    مخاطبِ نامه زیباکلام کسانی هستند که انرژی هسته ای رو "همه چی" مدونند. کسانی که معتقدند اقتصاد و صنعت و علم و... بدون انرژی هسته ای هیچه.
    این حرفیه که من از شما دارم می شنوم و ندیدم کسی بگه اقتصاد و صنعت و علم و... بدون انرژی هسته ای هیچه. انرژی هسته ای از ابعادی که شما بهش نگاه میکنی همه چیز نیست ولی مطمئنا بدون انرژی هسته ای سرعت پیشرفتمون خیلی کند میشه .
    {محتواي مخفي}
    (یه نکته جالب اینه که همیشه از منظر همفکران زیبا کلام از اونجایی که غرب تو علم پیشرفت زیادی کرده باید ازشون تقلید کنیم و الگو بگیریم ولی وقتی بحث فناوری هسته ای میشه که غرب بیشترین سود رو ازش می بره فناوری هسته ای به درد نخور می شه و به این نتیجه می رسن که ما نباید دنبال انرژی هسته ای بریم.شاید جالب تر باشه که برات بگم کشور هایی که شما بهشون علاقه داری و می فرمایید که باید ازشون در زمینه هایی که توش موفق هستند الگو بگیریم مثل ژاپن و کره جنوبی جز 10 کشور اول در تولید برق هسته ای هستند و این فقط در زمینه تولید الکتریسته هستش و در زمینه های دیگه اش چقدر دارن سود می برن خدا میدونه )

    حداقل فایده انرژی هسته ای اینه که علی اکبر صالحی گفته: " با یک ارزیابی متوجه می‌شویم که انرژی هسته‌ای بر اساس قیمت سوخت فسیلی به صرفه‌تر است یعنی وجود نیروگاه هسته‌ای مانند بوشهر سالانه 7 تا 8 میلیون بشکه نفت را صرفه‌جویی می‌کند."
    این جمله زمانی اهمیتش معلوم میشه که در سال های آینده به دلیل کاهش ذخایر سوخت های فسیلی مطمئنا قیمت سوخت های فسیلی افزایش زیادی پیدا میکنه.
    به نظر بنده کسانی که منافع انرژی و فناوری هسته ای رو بخوان به طور کلی زیر سوال ببرن روی ریلی که دشمن براشون کاشته دارن حرکت می کنن.منظورم اینه که کشورهای غربی و آمریکا خودشون بیشتر سود رو دارن می برن نوبت ما که می رسه می خوان القا کنن که انرژی هسته ای و فناوری هسته ای مفید نیست و به درد نخور هستش تا جلوی پیشرفتمون رو بگیرن.شما یه سرچ بزن تو گوگل و منافع انرژی هسته ای رو بخون.
    کسانی که تقلیل غنی سازی 20 درصد به 5 درصد رو عزای هسته ای اعلام می کنند!
    کسانی که این طرز فکر رو دارن (من هم این طرز فکر رو قبول دارم) از دید اقتصادی به این قضیه نگاه نمی کنن بلکه از این دید نگاه میکنن که عزتمون پایمال شده.میگی نشده؟ الان آمریکا داره چی میگه؟میگه به خاطر تحریم ها هستش که ایران اومد پای میز مذاکره و سطح غنی سازی خودش رو کاهش داد .این حرف می دونی یعنی چی؟یعنی این که از دید اون ها ایران کم آورده.لطفا جواب بده.این پایمال شدن عزت نیست؟ تازه قضیه اونجایی جالب تر می شه که چیزهایی که در مقابل له شدن عزتمون به دست اوردیم چیه؟ کفه ترازو کدوم ورش سنگین تره؟چیزی که دادیم یا چیزی گرفتیم؟
    (امروز یه حدیث از امیرالمومنین دیدم دوست دارم شما هم بشنوی:از مظلومی که به ظالم احترام بگذارد متنفرم.)


    زیباکلام فقط از اینها سوال کرده شما که میگید باعث رشد صنایع و اقتصاد ما میشه، چند موردش رو نام ببرید. همین.
    اگر می گذاشتن ما در فناوری هسته ای پیشرفت معمولیمون روبکنیم و مارو تحت فشار قرار نمی دادن الان خیلی جلوتر از این حرفا بودیم.شما و آقای زیبا کلام مطمئنن توقع پیش بینی تحریم ها رو از مسئولین نداشتین که؟

    زیباکلام معتقده با توجه به شرایط کشور ما، انرژی هسته ای باعث اختلالات جدی در خیلی از بخش های اقتصادی و صنعتی و علمی و... شد. که میتوانستیم چنین بهایی نپردازیم. از اولش میشد هم انرژی هسته ای (حداقل در حد غنی سازی 5 درصد) داشته باشیم، و هم اینهمه فشار بی مورد در این 8 سال به کشور وارد نمیشد.
    خیلی دوست دارم شما مسیری رو برام ترسیم کنی که ما باید طی میکردیم.
    دوست گرامی ما هم همانند بفیه کشور های پیشرفته جهان رفتیم سراغ تولید برق از انرژی هسته ای.اولا که مطمئنا شما که توقع نداشتین از منافع انرژی هسته ای که کشور های پیشرفته سال هاست دارن ازش بهره می برن چشم پوشی کنیم و باز هم مطمئنا توقع نداشتی که مسئولین پیش بینی کنن که اگه وارد این وادی بشن تحریم ها شروع میشه؟
    میریم سراغ بقیه قصه:
    می دونستی برای اینکه سوخت یک نیروگاه هسته ای رو برای یک سال تامین کنیم به 60000 سانتریفیوژ نسل 1 احتیاج داریم؟الان چندتا سانتریفیوز کلا فعاله؟18000 . که از این 18000 هزارتا 1000 تاش از نوع نسل دوم هستش و بقیش نسل 1 هستش.
    هر 10000 هزار سانتریفیوژ نسل دوم می تونه سوخت نیروگاه هسته ای برای یک سال رو تامین کنه.یعنی کلا کل سانتریفیوژ های ما نمی تونه سوخت یک نیروگاه بوشهرمونم تامین کنه.شاید بگید ما که سوخت نیروگاهمون رو از روسیه خریدیم دیگه چه نیازی داریم خودمون غنی سازی کنیم.همفکران آقای زیبا کلام در سال 88 شعار مرگ بر روسیه سر دادند چون که می گفتن روسیه پدر سوخته هستش.خوب ما هم به همین دلیل پدر سوختگی روس ها در پی تامین سوخت نیروگاهمون در داخل کشور هستیم که اگر یه روزی روسیه از تامین سوخت نیروگاه سر باز زد کشور نخوابه.مطمئنا شما هم نمی خواین ما به کشور روسیه نیازمند باشیم.(این از جریان غنی سازی 5%)
    راجع به غنی سازی 20% هم ما از اولش قصد غنی سازی 20 % رو نداشتیم.خوب چی شد که رفتیم سراغ غنی سازی 20%؟کشور های غربی از تامین صفحات سوخت راکتور تهران که رادیو دارو تولید می کرد برای ما سرباز زدند.حتی ایران راضی شد 1200کیلوگرم اورانیوم 5% رو بفرسته ترکیه و در ازای اون صفحات سوخت تحویل بگیره ولی باز هم اون ها از این کار سرباز زدند. مطمئنا شما باز توقع نداشتین که مسئولین بزارن تولید رادیو دارو که برای بیماران سرطانی هستش تو کشور متوقف شه .پس باز مجبور بودیم خودمون اورانیوم 20 % تولید کنیم و صفحات سوخت برای خودمون تولید کنیم.ولی خوب غنی سازی 20 % ما همراه شد با افزایش تحریم ها .(این که حضرت اقا می فرمایند مساله ایران با آمریکا هسته ای نیست برای همین مسائل هستش.به ما صفحه سوختی که تنها کاربردش فعال نگه داشن راکتور تهران برای تولید رادیو دارو بود رو ندادند وو مارو مجبور به غنی سازی 20% کردند بعد هم مارو به دلیل غنی سازی 20% تحریم کردند )

    اینم کل قضیه غنی سازی 20 % ما بود.خیلی مایلم راه حل شما رو برای برنامه هسته ای بشنوم که حرف خود شما یعنی
    از اولش میشد هم انرژی هسته ای (حداقل در حد غنی سازی 5 درصد) داشته باشیم، و هم اینهمه فشار بی مورد در این 8 سال به کشور وارد نمیشد.
    اجرا بشه.
    دادش من کل قضیه هسته ای ایران تو این یه جملات خلاصه میشه.
    ایران می خواست از یه فناوری به خاطر منافع اقتصادی بهره ببره.تا پاش به این عرصه باز شد به خاطر این فناوری تحریم شد.اینجا می دونی دقیقا چه اتفاقی افتاد؟قضیه هسته ای گره خورد با عزتمون .توی این شرایط ما اسلام هم میگه اگه کل دودمانت و مناقع اقتصادیت رو باد برد عزتتت رو نباید باد ببره.(دیگه ایستادگیمون به خاطر منافع اقتصادی کم رنگ و برای عزتمون پر رنگ شد).علاوه بر شرع عقل هم همین رو میگه.اسلام میگه پای عزتت وایستا خدا کمکت می کنه .حالا هرکی به این مسئله اعتقاد نداره باید در خودش باید یه بازنگری بکنه.
    ویرایش توسط hossein1 : 05-02-2014 در ساعت 00:06

  8. #17
    حرفه ای farzad-a آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jun 2013
    محل سکونت
    جزیره کیش
    نوشته ها
    687
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    حداقل فایده انرژی هسته ای اینه که علی اکبر صالحی گفته: " با یک ارزیابی متوجه می‌شویم که انرژی هسته‌ای بر اساس قیمت سوخت فسیلی به صرفه‌تر است یعنی وجود نیروگاه هسته‌ای مانند بوشهر سالانه 7 تا 8 میلیون بشکه نفت را صرفه‌جویی می‌کند."
    حسین گرامی
    توجه داشته باشید که در حال حاضر مصرف روزانه نفت در کشور در حدود 2/5 میلیون بشکه است و یک نیروگاه هزار مگاواتی 9 هزارم سوخت روزانه را مصرف میکند.
    هزینه ای که صرف ساخت نیروگاه شده است(غیر از غنی سازی و هرینه تحریم و غیره)اگر مثلا صرف ارتقای سیستم ریلی کشور شده بود و حمل بار جاده ای کمتر میشد(که هفت برابر ریلی سوخت مصرف میکند) احتمالا منفعت بیشتری کرده بودیم.
    اولویت بندی در تخصیص منابع امری است( درست یا نا درست) در موضوع هسته ای رعایت نشده است.
    ویرایش توسط farzad-a : 05-02-2014 در ساعت 12:47

  9. #18
    حرفه ای ghanbar آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    نوشته ها
    866
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط محامین نمایش پست ها
    سلام.
    اولاً که بنده وزیر اقتصاد، و یا تئوریسین دولت تدبیر و امید نیستم! محامین هستم! (در راستای همون قضیه سرهنگ و حقوق دان و...)
    سلام
    آخه شما یه جوری برنامه ارائه میدی و اهدافی رو که هیچ جا نوشته نشده از توافق ژنو در راستای پیشرفت صنعتی ترسیم میکنی که آدم فکر میکنه تئوریسینشون هستی ...

    دوماً من بارها گفتم، کاهش تحریم ها و فشارهای بین المللی، منتج به کاهش فشارهای اقتصادی و صنعتی و... میشه.
    ارتباط با صنایع و کارخانجات بزرگ و حرفه ای جهان، باعث رشد کارخانجات و صنایع ما خواهد شد. باعث میشه ما به روز بشیم.
    یعنی اونا نقشه ی راه پیشرفت صنعتی به ما میدن؟:دی یا راه دستیابی به تکنولوژی و صنعت انحصاریشون رو در اختیار ما میگذارن؟

    پول های ما بلوکه نمیشه. راحت تر میتونیم صادرات و واردات کنیم. کارخانجات ما به خاطر نرسیدن مواد اولیه، از کار نخواهد افتاد. و... که همه اینها در راستای پویایی تولید ملی و ظرفیت های داخلی هست.
    منظورت از مواداولیه چیه؟ آهن و چوب و فرآورده های پتروشیمی یا نه قطعات خارجی ای که ما قدرت ساختش رو نداریم؟
    تولید ملی از علم بومی و صنعت بومی شکل میگیره نه اینکه سرهم بندی قطعات خارجی ... ما برای رسیدن به تولید ملی نمیتونیم از بیرون کمک بگیریم و این خیلی حرف ناشیانه و غیر کارشناسی است نمیدونم چطور به این نتیجه رسیدی مثلا نشستی یه گوشه با خودت فکر کردی؟ یا گفتی چون ژاپن پیشرفته است و تحریم نیست پس ما هم نباید تحریم بشیم حال آنکه تحریم شدن مشوقی برای پیشرفته و شاهد مثالش پیشرفت های نظامی ماست چون در این سی و چند سال نیاز مبرمی داشتیم ...

    ارتباط با صنایع بزرگ جهان، باعث نادیده گرفتن ظرفیت های داخلی نمیشه. اتفاقاً باعث پویاییش میشه.
    مثلا در حوزه ی ماشین ما با توییتا و پژو و ... ارتباط داشته باشیم باعث پویاییمون میشه؟
    این ارتباط یعنی چی؟ یعنی بازار فروش باشیم!؟ یا منظورت اینه که بگیم علم و صنعتتون رو بهمون بدید تا ما ماشین بسازیم؟ واقعا اینقدر غیر کارشناسی مجبوریم حرف بزنیم؟ تو این سالها صنعت ماشین ما چقدر پیشرفت کرد؟ معلومه که مشکل از داخل برادر من! راه حلش هم مشخصه ... اینها بهونه است! اگه دولتمردان ما هم مثل شما خیال پردازی کنن بعد از اتمام دورشون خواهیم دید که چقدر صنعتمون پویایی داشته! البته میدونم که آقای روحانی اینقدر ساده و پیش پا افتاده به مسئله نگاه نمیکنه و شما واقعا داری بد حمایت میکنی از عملکردش در حوزه ی علم و صنعت و اقتصاد ... وقتی بهت میگم برنامه ی دولت چیه منظورم اینه که برو مطالعه کن الکی نگو توافقنامه ژنو باعث پویایی صنعت بومی و ملی میشه! توافقنامه ی ژنو در خوشبینانه ترین حالتش قدری اوضاع معیشت مردم و اقتصاد رو بهبود میده که دعوا ی ما با شما سر اینه که اینطور هست ولی آمریکا کشوری نیست که اعتماد بشه کرد بهش و نمیشه ادامه داد و جای خوبی رسید ...
    در ضمن یک سوال دارم وقتی بیست سال زمان اعتماد سازی هست ما باید تو این بیست سال صنعتمون پویایی ش رو از کجا بیاره!:دی

    درمورد قضیه سیاست بین المللی، ما وقتی بتونیم به لحاظ اقتصادی و صنعتی و علمی و... در جهان پیشرفت کنیم، و یک کشور صنعتی در دنیا بشیم (یا حداقل از این حالت جهان سومی بیرون بیایم) میتونیم یک کشور صاحب عزت در جهان بشیم، که به قول شما ملت های منطقه وقتی به ما نگاه کنند، اقتدار یک کشور دینی رو ببینند. (کشوری که ضمن ایستادگی روی اصول کلی و دینی خودش، تونسته به لحاظ اقتصادی و صنعتی و علمی هم رشد کنه و سری تو سرها در بیاره)
    ببین ما که مخالف پیشرفت علمی و صنعتی و اقتصادی نیستیم که میگی اگه اون بدست بیاد ما عزتمند میشیم ما هم میگیم اون باید بدست بیاد تا الگوی خوبی از تمدن نوین اسلامی بشیم ولی در کنارش هم نباید زیر بار زور رفت چون این خودش با اسلام منافات داره!
    ما الآن با آمریکا توافق و مذاکره کردیم و آمریکا تو همین مدت بعد توافق هفت هشت بار ما رو تهدید نظامی کرده ... آیا نمیشه بدون اینکه اینطور ذلت حرفهای زور آمریکا رو بپذیریم پیشرفت علمی و صنعتی و اقتصادی داشته باشیم؟ میشه راه حلش رو آقا نشون دادن و برای شما مفصلا نوشتم! اما شما در جواب من برگشتی به دولت احمدی نژاد گیر دادی :http://www.noas.ir/f/188986-post17.html
    راه حل و نقشه ی راه مشخصه و این خیال بافی ها کار به جایی نمیبره ...


    امام خامنه ای :
    اگر در مقطع فعلی دستگاه دیپلماسی بتواند حضور فعال، هوشمندانه و مقتدرانه داشته باشد، جایگاه و استحکام جمهوری اسلامی در چندین ده سال آینده و در نظم جدید جهانی به عنوان جایگاهی برجسته تثبیت می شود وگرنه، در جهان پیش رو، از موقعیت لازم برخوردار نخواهیم بود
    ...
    این کار (تعمل با آمریکا) ما را در افکار عمومی ملتها و دولتها به تذبذب متهم می کند و غربی ها با تبلیغات عظیم خودشان، جمهوری اسلامی را دچار انفعال و دو گانگی جلوه می دهند.
    بیست و دوم مردادماه

  10. #19
    اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein1 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Dec 2013
    نوشته ها
    343
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط farzad-a نمایش پست ها
    حسین گرامی

    اولویت بندی در تخصیص منابع امری است( درست یا نا درست) در موضوع هسته ای رعایت نشده است.
    سلام جناب فرزاد.
    من خوشبختانه در بطن فعالیت های کشور نیستم که راجع این صحبت شما که به نظرم نتیجه جمله های قبلیتون هستش اظهار نظر کنم .
    ولی فکر کنم این طرز تفکر اشتباه باشه که که یه صنعت رو کلا بخوابونیم و پولش رو بزاریم برا یه صنعت دیگه که در اولویت باشه.اگر بخوایم اینطوری فکر کنیم کلا همه ساخت وساز ها و صنایع رو در کشور باید بخوابونیم و پولش رو بزاریم برای توسعه میادین گازی مشترک که کشور های حوزه خلیج فارس دارن چندین برابر ما ازش گاز استخراج می کنن.

    به نظرم توسعه صنایع باید همزمان با هم پیش بره.حالا اون صنعتی که در اولویت هستش باید بیشتر مورد توجه قرار بگیره.
    همین الان گفتن ساخت نیروگاه بعدی هسته ای که قرار هستش به تازگی شروع بشه 7 یا 8 سال دیگه تموم میشه.
    این یعنی اینکه همین الانم عقبیم تو این زمینه.تازه این فقط در زمینه تولید برقه
    ویرایش توسط hossein1 : 05-02-2014 در ساعت 16:32

  11. #20
    حرفه ای محامین آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Dec 2012
    نوشته ها
    719
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط ghanbar نمایش پست ها
    سلام
    آخه شما یه جوری برنامه ارائه میدی و اهدافی رو که هیچ جا نوشته نشده از توافق ژنو در راستای پیشرفت صنعتی ترسیم میکنی که آدم فکر میکنه تئوریسینشون هستی ...

    دوماً من بارها گفتم، کاهش تحریم ها و فشارهای بین المللی، منتج به کاهش فشارهای اقتصادی و صنعتی و... میشه.
    یعنی اونا نقشه ی راه پیشرفت صنعتی به ما میدن؟:دی یا راه دستیابی به تکنولوژی و صنعت انحصاریشون رو در اختیار ما میگذارن؟

    منظورت از مواداولیه چیه؟ آهن و چوب و فرآورده های پتروشیمی یا نه قطعات خارجی ای که ما قدرت ساختش رو نداریم؟
    تولید ملی از علم بومی و صنعت بومی شکل میگیره نه اینکه سرهم بندی قطعات خارجی ... ما برای رسیدن به تولید ملی نمیتونیم از بیرون کمک بگیریم و این خیلی حرف ناشیانه و غیر کارشناسی است نمیدونم چطور به این نتیجه رسیدی مثلا نشستی یه گوشه با خودت فکر کردی؟ یا گفتی چون ژاپن پیشرفته است و تحریم نیست پس ما هم نباید تحریم بشیم حال آنکه تحریم شدن مشوقی برای پیشرفته و شاهد مثالش پیشرفت های نظامی ماست چون در این سی و چند سال نیاز مبرمی داشتیم ...

    واقعا اینقدر غیر کارشناسی مجبوریم حرف بزنیم؟ تو این سالها صنعت ماشین ما چقدر پیشرفت کرد؟ معلومه که مشکل از داخل برادر من! راه حلش هم مشخصه ... اینها بهونه است! اگه دولتمردان ما هم مثل شما خیال پردازی کنن بعد از اتمام دورشون خواهیم دید که چقدر صنعتمون پویایی داشته! البته میدونم که آقای روحانی اینقدر ساده و پیش پا افتاده به مسئله نگاه نمیکنه و شما واقعا داری بد حمایت میکنی از عملکردش در حوزه ی علم و صنعت و اقتصاد ... وقتی بهت میگم برنامه ی دولت چیه منظورم اینه که برو مطالعه کن الکی نگو توافقنامه ژنو باعث پویایی صنعت بومی و ملی میشه! توافقنامه ی ژنو در خوشبینانه ترین حالتش قدری اوضاع معیشت مردم و اقتصاد رو بهبود میده که دعوا ی ما با شما سر اینه که اینطور هست ولی آمریکا کشوری نیست که اعتماد بشه کرد بهش و نمیشه ادامه داد و جای خوبی رسید ...
    در ضمن یک سوال دارم وقتی بیست سال زمان اعتماد سازی هست ما باید تو این بیست سال صنعتمون پویایی ش رو از کجا بیاره!:دی

    ببین ما که مخالف پیشرفت علمی و صنعتی و اقتصادی نیستیم که میگی اگه اون بدست بیاد ما عزتمند میشیم ما هم میگیم اون باید بدست بیاد تا الگوی خوبی از تمدن نوین اسلامی بشیم ولی در کنارش هم نباید زیر بار زور رفت چون این خودش با اسلام منافات داره!
    ما الآن با آمریکا توافق و مذاکره کردیم و آمریکا تو همین مدت بعد توافق هفت هشت بار ما رو تهدید نظامی کرده ... آیا نمیشه بدون اینکه اینطور ذلت حرفهای زور آمریکا رو بپذیریم پیشرفت علمی و صنعتی و اقتصادی داشته باشیم؟ میشه راه حلش رو آقا نشون دادن و برای شما مفصلا نوشتم! اما شما در جواب من برگشتی به دولت احمدی نژاد گیر دادی :http://www.noas.ir/f/188986-post17.html
    راه حل و نقشه ی راه مشخصه و این خیال بافی ها کار به جایی نمیبره ...
    سلام.
    برادر، شما داری خیال بافی میکنی. نه من.
    شما از الگویی حرف میزنید، و معتقدید میشه بدون ارتباط با دنیا، و در وضعیت تحریم، پیشرفت کرد (پیشرفتی که میگم، منظورم پیشرفت همه جانبه هست)
    درحالی که ما هیچ کشوری در دنیا نداریم که طبق الگوی شما عمل کرده باشه و تبدیل به یک کشور اقتصادی و صنعتی تأثیرگذار در دنیا شده بشه.
    شما داری رویایی و آرمانی حرف میزنی. من دارم از تجربه عملی حرف میزنم.
    ما در این 8 سال فقط به لحاظ هسته ای و نظامی، نسبت به گذشته، پیشرفت کردیم. (و البته 2 تا ماهواره فرستادیم هوا)
    درحالی که برای دستیابی به این موارد (مخصوصاً انرژی هسته ای) پول، زمان و انرژی وحشتناکی صرف کردیم.
    نمیدونم چرا نمیخواهید قبول کنید که ما در 8 سال گذشته، پیشرفت صنعتی خاصی(نسبت به دنیا) نداشتیم. یا اگر هم داشتیم، بسیار کم و کند و غیرقابل قبول بوده. در 8 سال گذشته، تفکر پایداری بر کشور حاکم بوده، ولی چرا نتیجه ای که مدنظر شما هست به دست نیومد؟

    برادر، نتیجه نفکرتون رو هم دیدیم دیگه. 8 سال کشور با تفکر شما پیش رفت، نتیجش شد پیشرفت در انرژی هسته ای، و پسرفت و رکود وحشتناک در صنعت و اقتصاد!
    بذار 8 سال هم کشور با تفکر ما پیش بره. مطمئن باشید اوضاع بدتر از این 8 سال نمیشه.

    ما در زمینه های علمی و صنعتی و اقتصادی، به نسبت منابع انسانی و طبیعی که داریم، در این 8 سال پیشرفت قابل ملاحظه ای نداشتیم.

    مثلا در حوزه ی ماشین ما با توییتا و پژو و ... ارتباط داشته باشیم باعث پویاییمون میشه؟
    این ارتباط یعنی چی؟ یعنی بازار فروش باشیم!؟ یا منظورت اینه که بگیم علم و صنعتتون رو بهمون بدید تا ما ماشین بسازیم؟
    یه مثال: الان واسه والیبالمون، از یک مربی بزرگ خارجی به نام ولاسکو استفاده کردیم. کلی هم بهش پول و امکانات دادیم، ولی در عوضش داریم از تجربیات و تخصصش استفاده می کنیم. و میبینید که درحد کشورهای بزرگ و قدرتمند جهان شدیم.

    صحبت شما دقیقاً مثل این میمونه که بگیم ما نیاز به مربی خارجی نداریم. خودمون تلاش میکنیم، مربی میسازیم و میریم کشورهای بزرگ جهان رو شکست میدیم!

    برادر من، ما به لحاظ علمی، اقتصادی و مخصوصاً صنعتی، از مسائل روز دنیا عقبیم.
    فکر اینکه ما بتونیم در مسائل اقتصادی و صنعتی، بدون ارتباط با دنیا، پیشرفت درست و حسابی کنیم، کاملاً رؤیاپردازانه و مسخره هست.

    اگر رهبر انقلاب، در بیانات خودشون، از تولید ملی حرف میزنند، به این خاطر هست که در شرایط تحریم، به مسئولین ما دلگرمی بدند و اونها رو به تولید ملی تشویق و تحریک کنند. ولی اینکه در دنیا واقعی، بدون ارتباط با دنیا، بشه پیشرفت صنعتی (همه جانبه) داشت، ضمانت اجرایی نداره.

    لپ کلام:
    شما دارید از وضعیت و الگویی حرف میزنید که هیچ جای دنیا اجرا نشد. ولی به من میگید خیال باف!
    کره شمالی هم درب کشورش رو به جهان بست، و اعتقادی به ارتباط با دنیا نداره، و اتفاقاً به لحاظ نظامی و هسته ای هم پیشرفت کرد. ولی وضعیت صنعت و اقتصاد و معیشتشون چجوریه؟

    اتفاقاً احمدی نژاد هم تفکر شما رو داشت، ولی نتونست. چون نمیشد.
    واسه همین مجبور شد به چین رو بندازه تا به ما کالای بنجل بده. به شرکت های ورشکسته ای مثل پژو رو انداخت، تا حداقل نذاره ایران خودرو نخوابه! و...

    طوری از تفکر رؤیاپردازانه خودت دفاع میکنی، انگار کشور در 8 سال اخیر، پیشرفت های اقتصادی و صنعتی خفن داشته، ولی روحانی با توافق نامه ژنو، گند زد تو همه پیشرفتامون!!

    {محتواي مخفي}
    قنبر جان، وقتی حرفهای شما و همفکرانتون رو میشنوم، یاد اون خاطره مرحوم آیت الله منتظری میفتم:

    اوایل انقلاب، گفتند آمریکا گندم ایران رو تحریم کرد. منتظری هم گفت: به درک که تحریم کردند! اشکالی نداره، ما نون خالی میخوریم!!




    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. آقای زیباکلام! انرژی هسته‌ای مثل نفت بدبو نیست!
    توسط golenarges در انجمن اخبار سیاست داخلی ایران
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 02-02-2014, 11:27
  2. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 01-02-2014, 19:13
  3. نامه سرگشاده صادق زیباکلام به حمید رسایی
    توسط FOAD در انجمن اخبار سیاست داخلی ایران
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 24-01-2014, 00:26
  4. نامه ای که ایران را به آمریکا فروخت
    توسط اشاره در انجمن مباحث سیاست داخلی
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 20-09-2013, 23:13
  5. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 15-08-2013, 23:20

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
کانال سپاه