نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1

موضوع: زبان آمریکایی‌ها در یک سال گذشته؛ تکریم یا تهدید؟

  1. #1
    مدیر ارشد انجمنهای نور آسمان محبّ الزهراء آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    ماه
    نوشته ها
    16,980
    تشکر
    0
    تشکر شده 2 بار در 2 ارسال

    پیش فرض زبان آمریکایی‌ها در یک سال گذشته؛ تکریم یا تهدید؟

    همه اظهارات آمریکایی‌ها درباره ایران در سال 92

    زبان آمریکایی‌ها در یک سال گذشته؛ تکریم یا تهدید؟



    سال گذشته به سبب تغییرات سیاسی در انتخابات ریاست جمهوری، نوع مواجه آمریکا با کشورمان نیز تحت تاثیر قرار گرفت؛ این تغییر حتی در لحن اظهارات مقامات آمریکایی درباره کشورمان نیز دیده شد.




    به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ این تغییر لحن در حالی بود که حسن روحانی ریاست جمهوری کشورمان گفته بود آمریکایی ها در مواجه با مردم ایران با زبان تکریم سخن بگویند نه زبان تهدید!
    با این حال ادبیات آمریکایی ها نه تنها تکریمانه نشد بلکه حتی پس از توافقنامه ژنو این شیب تغییرات ادبیات به لحن گستاخانه و اخیرا مداخله جویانه تبدیل شده است.


    تهدید مستقیم ایران به حمله نظامی، باز شدن مسئله حقوق بشر به پرونده ایران، دخالت مستقیم درامور داخلی ایران در خصوص آزادی سران فتنه از بارزترین آنهاست.






    خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران» در این گزارش همه اظهارات مقام های امریکایی علیه کشورمان را در سال گذشته جمع آوری کرده است که در ذیل می آید::
    18/1/92، کری در سخنانی در ترکیه: "درها برای مذاکره با ایران در خصوص موضوع هسته ای همچنان باز هستند". دیپلماسی یک امر همراه با درد است و این امر (کار) برای افراد صبور است.
    30/1/92، " جان کری" وزیر امور خارجه آمریکا از نمایندگان کنگره خواست تا با وضع نکردن تحریم های جدید علیه ایران فرصت کافی را برای حل مسئله هسته ای ایران از طریق دیپلماسی بدهند. وی با حضور در کمیته روابط خارجی سنا ضمن طرح این درخواست از نمایندگان کنگره آمریکا هشدار داد که اعمال تحریم های بیشتر در آستانه انتخابات ریاست جمهوری، ایران را جسورتر خواهد کرد.
    24/2/92،سوزان رایس نماینده دائم آمریکا در سازمان ملل در مصاحبه با سی ان ان: (در واکنش به گزارش های مربوط به اختلاف میان واشنگتن و تل آویو درباره برنامه هسته ای ایران): زمانی که موضوع متوقف کردن برنامه هسته ای ایران مطرح می شود، ‌بین دولت واشنگتن و تل آویو هیچ اختلافی وجود ندارد. . . اطلاعات آمریکا و اسرائیل نشان می دهد که واشنگتن و تل آویو تا قبل از دستیابی ایران به سلاح هسته ای زمان قابل توجهی پیش رو دارند. (در خصوص ضرب الاجل اسرائیل) تحریم های اقتصادی علیه ایران در حال جواب دادن هستند. . . اوباما صراحتا اعلام کرده است که از اسرائیل حمایت می کند و هر کاری که لازم باشد انجام می دهد تا مانع دستیابی ایران به سلاح هسته ای شود؛ ما هنوز در آن مرحله قرار نداریم.
    11/3/92، کری ( با تکرار اینکه دسترسی ایران به سلاح هسته ای غیر قابل قبول خواهد بود) : امید زیادی به این نکته که انتخابات ریاست جمهوری ماه جاری در ایران موجب تغییر در برنامه هسته ای جمهوری اسلامی شود ندارم.
    26/3/92،کاخ سفید (در بیانیه ای به مناسبت پیروزی دکتر روحانی در انتخابات): آمریکا برای تعامل مستقیم با ایران درباره برنامه هسته‌ ای آمادگی دارد. . . آمریکا همچنان برای تعامل مستقیم با دولت ایران در راستای رسیدن به یک راه‌حل دیپلماتیک که به طور کامل به نگرانی‌های جامعه بین‌المللی درباره برنامه هسته‌ ای ایران پاسخ بدهد آمادگی دارد.
    27/3/92، دنیس مک دانا، رییس دفتر کاخ سفید (در مصاحبه تلویزیونی): با ادعای غیرقانونی بودن برنامه ‌هسته‌ ای ایران: پیروزی حسن روحانی در انتخابات ریاست‌جمهوری ایران نشانه "بالقوه امید بخشی" است. اگر او به بهبود روابط ایران با باقی جهان علاقمند است، فرصت برای انجام این کار وجود دارد.
    28/3/92، پساکی، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا: دولت اوباما پیشنهاد هسته‌ ای جدیدی به ایران ارائه نمی کند. آمریکا از گفت‌وگوهای هسته‌ ای جدید با ایران استقبال می‌کند، اما واشنگتن و شرکای بین‌المللی‌اش ابتدا پاسخ ایران به پیشنهادشان در ماه آوریل برای لغو تحریم‌ها در ازای مصالحه هسته‌ ای ایران را خواستارند.
    28/3/92، اوباما (در مصاحبه تلویزیونی با اشاره به انتخابات ایران و نتایج آن) : انتخاب یک فرد میانه رو به عنوان رئیس جمهور جدید ایران نشان داد که این کشور می خواهد مسیر متفاوتی را طی کند. . . ایرانی ها با این انتخاب مسیر متفاوتی را می خواهند طی کنند اما هنوز مشخص نیست که آیا این انتخاب موجب تغییر در فعالیت هسته ای این کشور می شود یا خیر. . . آمریکا و متحدانش خواهان ادامه مذاکرات با ایران در خصوص برنامه هسته ای این کشور هستند، تا زمانیکه ایران متوجه این قضیه بشود که تا ثابت نکند که بدنبال سلاح اتمی نیست تحریم های بین المللی لغو نمی شوند.
    29/3/92، سخنگوی فارسی زبان وزارت امور خارجه آمریکا: حل مساله هسته‌ ای ایران کلید نمی‌خواهد چون این در بسته و قفل نیست. آمریکا به تغییر رویکرد ایران در جهت حل نگرانی‌های جامعه جهانی از برنامه هسته ای ایران محتاطانه امیدوار است اما اگر ایران واقعا در دولت جدید به تعهدات بین‌المللی خود در قالب معاهده منع اشاعه تسلیحات هسته ای عمل کند، آمریکا شریک خوبی برای ایران خواهد بود.
    همان طور که در بیانیه کاخ سفید اشاره شد، ما به رای مردم ایران در این انتخابات خیلی احترام می گذاریم.
    31/3/92، دستیار معاون وزیر خارجه آمریکا: با هدف حفظ برتری آمریکا در مقابل تهدیدات موشکی ایران و کره شمالی چهار اقدام صورت خواهد گرفت: چهارده مرکز رادار دیگر در آلاسکا مستقر خواهد شد، بازسازی فنآوری راداری برای افزایش سرعت رصد موشکهای شلیک شده از سوی خاورمیانه به سمت آمریکا، استقرار رادار در ژاپن، تاسیس سایت های راداری جدید در داخل آمریکا. . . رادارهای نصب شده در ترکیه می توانند هشدار فوری در باره شلیک موشک از سوی ایران به سمت آمریکا ارائه کنند.
    3/4/92، جان کری وزیر خارجه (کنفرانس مطبوعاتی با وزیر خارجه هند – دهلی نو)
    ما روابط موجود بین هند و ایران را درک می کنیم. متشکریم که هند با جدیت تلاش کرده که وابستگی به نفت ایران را کاهش دهد. هند کاملا در باره انتقال پیام به ایران و مقابله علنی و فشار در باره الزامات عدم اشاعه هماهنگ بوده است . . . امیدواریم که هند با توجه به روابطش، بتوان کمک کند رهبران جدید ایران، و نیز رهبری قبلی و رهبر عالی، را متقاعد نماید از این فرصت استفاده کنند، و درک کنند که ما از آنها (هندی‌ها) می خواهیم ایرانی ها را تشویق کنند که محاسبه اشتباه نکنند – در باره تعهد آمریکا و جامعه بین المللی محاسبه اشتباه نکنند . . . به جهان ثابت کنند برنامه شان صلح آمیز است . . به آنها بگویند شما به شکلی کار می کنید که دلایل مشروعی مطرح می شود که این برنامه صلح آمیز نیست. . .

    5/4/92، کری وزیر خارجه آمریکا: امروز مجددا از ایرانی ها می خواهم نیروهای خود را از سوریه بیرون بکشند و از حزب الله می خواهم که به لبنان بازگردد و فعالیت های خود را در محدوده مرزهای بین المللی محدود سازد.
    9/4/92، بیانیه وزارت خارجه آمریکا: ما حملات به شهرهای سوریه توسط جنگجویان حزب الله مورد حمایت ایران را محکوم می کنیم آنها به رژیم در سرکوب مرگبار تقاضای مشروع مردم سوریه برای آزادی کمک می کنند از حزب الله و سایر نیروهای مورد حمایت ایران می خواهیم فورا سوریه را ترک کنند.
    10/4/92 ، جاکوب لو وزیر خزانه داری دولت آمریکا تحریم های اقتصادی اعمال شده برضد ایران را در برگیرنده نتایج بسیار مثبت و تحریم ها را جایگزینی مناسب برای راه حل های تند تر دانست.
    جاکوب لو در این باره گفت: برای ایران و جامعه بین المللی بسیار بهتر است که اهداف غرب در خصوص ایران از همین تحریم های اقتصادی به دست آید چرا که راه حل های جایگزین دیگری که برای این تحریم ها وجود دارد نتایج و عواقب بسیار وخیم تری برای ایران و جامعه بین المللی در بر خواهد داشت.
    10/4/92، برنز معاون وزیر خارجه آمریکا (در لبنان): آمریکا مداخله حزب الله در سوریه را محکوم می کند. این مداخله ممکن است به نفع حزب الله یا ایران یا بشار اسد باشد اما مطمئنا به نفع لبنان و مردم لبنان . . . و مردم سوریه نیست.
    10/4/92، اعلام شد نهاد تنظیم کننده مقررات مالی نیویورک، از یکسال قبل شرکت‌های بیمه اتکایی را با طرح این اتهام که ممکن است تعدادی از آن‌ها در اقداماتی مغایر با قوانین آمریکا درباره تجارت با ایران مشارکت داشته باشند، تحت نظر گرفته است.
    10/4/92، ارنست مونیز، وزیر انرژی آمریکا: صادرات نفت ایران در حال حاضر نقشی غالب در بازار جهانی نفت ندارد و افزایش تولید در آمریکا و عراق و نیز ظرفیت قابل توجه ذخائر برخی کشورهای تولید کننده اوپک نظیر عربستان باعث ایجاد تعادل در این زمینه شده است. . . مطمئنا می‌توانیم کاهش بیشتر صادرات ایران را مدیریت کنیم.
    11/4/92، امضای قانون جدید تحریم ها علیه ایران: آمریکا در ادامه فشار یک جانبه خود علیه ایران فروش یا تهاتر طلا با ایران را ممنوع کرد. نخستین تحریم‌های آمریکا پس از انتخابات ریاست جمهوری ایران، شمار صنایع تحت تحریم را افزایش داده و مقرراتی وضع کرده که بر اساس آنها هر شخص یا گروهی با یک نهاد دولتی یا شهروندان ایرانی معاملات طلا داشته باشد، تحت تحریم قرار می‌گیرد.
    17/4/92، دو عضو کنگره آمریکا (در نامه به باراک اوباما) : نیازمودن «اینکه آیا انتخاب روحانی فرصتی واقعی را برای پیشرفت به سوی توافقی قابل راستی‌آزمایی و قابل اجرا درباره برنامه هسته ای ایران» فراهم می‌کند یا خیر، «یک اشتباه» خواهد بود.
    20/4/92، پساکی سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: ما گزارشها در باره استفاده از فنآوری آمریکائی توسط رژیم های سرکوبگر شامل ایران، سودان، و سوریه برای ضربه زدن به فعالان حقوق بشر و مخالفان و سانسور اطلاعات آنلاین، از نزدیک پیگیری کرده ایم. آمریکا کنترلها و محدودیت هائی برای صادرات این نوع از تولیدات آمریکائی به ایران، سوریه و سودان را وضع کرده و ما با نقض تحریم ها با جدیت و شدت برخورد کرده و خواهیم کرد.
    21/4/92،(درج موضوع هسته ای ایران در مذاکرات بین المللی آمریکا) بند بیست و پنج از بیانیه پایانی گفتگوهای راهبردی و اقتصادی آمریکا و چین
    دو طرف در باره برنامه هسته ای ایران بر تفاهمات نشست سال 2011 تاکید و تعهد خود به جستجوی راه حل جامع و دراز مدت که باعث اعتماد جامعه بین المللی به ماهیت صرفا صلح آمیز برنامه هسته ای ایران گردد، همزمان با احترام به حق استفاده صلح آمیز از انرژی هسته ای مطابق تعهدات معاهده عدم اشاعه را اعلام کردند. سایر بندها: ایران بایستی به تعهدات بین المللی خود مطابق ان پی تی عمل کند. باید قطعنامه های شش گانه شورای امنیت کاملا اجرا گردد. ایران گام های جدی برای رفع نگرانی جامعه بین المللی از طریق مذاکرات 5+1 بردارد. دو طرف همکاری سازنده در باره مسئله هسته ای ایران را تقویت خواهند کرد.
    23/4/92، نامه تعدادی از اعضای مجلس نمایندگان آمریکا به وزیر امور خارجه و دادستان کل آمریکا (درخواست تنبیه دولت آرژانتین بدلیل بهبود روابط با ایران) محتوای نامه: درخواست تجدید نظر در تصمیم آمریکا برای حمایت از درخواست استیناف آرژانتین در دیوان عالی آمریکا در خصوص احکام دادگاه پایین‌تر در رابطه با بدهی‌های میلیاردی بوینس آیرس.
    همزمان: بحث در باره قطعنامه جدید کنگره که از دولت اوباما می‌خواهد آرژانتین را از گروه 20 اقتصاد پیشرفته جهان اخراج کند. (در این قطعنامه به موضوع افزایش تجارت آرژانتین با ایران و کمیسیون آمیا اشاره شده است.)
    23/4/92، یک مقام آمریکایی (با تاکید بر اینکه صهیونیست‌ها ترسیده‌اند که پیروزی حسن روحانی باعث کاهش فشار بر ایران شود) : آمریکا به تل‌آویو اطمینان داده بر اساس عمل و نه حرف ایران قضاوت خواهد کرد. . . ما هنوز باید ببینیم که آیا روحانی جدی است یا خیر و امیدواریم او برای عمل به وعده های انتخاباتی‌اش تحت فشار باشد. اگر ایران اقدامی برای توقف غنی سازی 20 درصدی انجام ندهد ما تحریم ها را کاهش نخواهیم داد.
    25/4/92، جمعی از مقامات پیشین آمریکایی (در نامه به باراک اوباما) : انتخاب حسن روحانی « یک فرصت بالقوه بزرگ» است. ما قاطعانه دولت شما را به استفاده از این فرصت برای دنبال کردن مذاکرات جدید چند جانبه و دو جانبه با ایران و نیز به خودداری از هر گونه اقدام تحریک کننده که می تواند این پنجره فرصت برای یک سیاست میانه روتر از سوی تهران را محدود کند، ترغیب می کنیم. توماس پیکرینگ، سفیر پیشین در سازمان ملل، آن ماری اسلاتر، دستیار ارشد هیلاری کلینتون، لری ویلکرسون، رییس دفتر کالین پاول، وزیر امور خارجه پیشین از جمله بیست و نه نفر امضا کنندگان هستند.
    92/04/30 ، در مجلس نمایندگان آمریکا صورت گرفت : منابع اطلاعاتی آگاه از تلاش آیپک برای جلوگیری از امضای نامه نمایندگان مجلس آمریکا به رئیس‌جمهور این کشور در خصوص همکاری دیپلماتیک با ایران خبر می‌دهند.
    92/05/02 ، سناتور جنگ طلب آمریکایی "لیندسی گراهام" مدعی شده است که در صورت عدم تغییر در مسیر فعالیت‌های هسته‌ای ایران تا پایان سال جاری میلادی، قطعنامه‌ای را برای صدور مجوز اقدام نظامی علیه کشورمان در کنگره ارائه خواهد کرد.
    92/05/03 ، فشار دولت آمریکا بر ۴۰ شرکت مالی برای همراهی با تحریم‌های ضدایرانی : یک اداره دولتی در نیویورک با ارسال نامه‌ای به ۴۰ شرکت مالی از آنها خواست به قوانین جدید تحریم‌های آمریکا پایبند باشند.
    92/05/06 ، لایحه تشدید تحریم‌های آمریکا علیه صادرات نفت ایران در روز های آتی در مجلس نمایندگان به رای گذاشته می‌شود و انتظار می‌رود به راحتی مورد تصویب قرار گیرد.
    92/05/08 ، معاون وزیر خزانه‌داری آمریکا طی سفر به کره جنوبی سعی کرد مقامات این کشور را در زمینه همکاری برای ادامه تحریمها علیه ایران و کره شمالی کسب کند.
    92/05/10 ، مجلس نمایندگان آمریکا در اقدامی با ۴۰۰ رأی موافق در مقابل ۲۰ رأی مخالف، لایحه محدود شدن صادرات نفت ایران را به تصویب درآورد.
    92/05/11 ، تحلیل‌گر سرویس تحقیقاتی کنگره: راهبرد مذاکرات هسته‌ای آمریکا با روی کار آمدن روحانی تغییر نمی‌کند
    "کنث کاتزمن"، تاکید کرده است که دولت آمریکا تا زمانی که نبیند روحانی چه کاری می‌تواند بکند و یا چه کاری می‌خواهد بکند، به ایران امتیازی نخواهد داد.
    92/05/11 ، منابع امنیتی خبر دادند : رئیس جمهور آمریکا به نتانیاهو وعده داده است در ازای از سرگیری مذاکرات سازش بین اسرائیل و فلسطین، در طول چند ماه آینده علیه برنامه هسته‌ای ایران اقدام کند.
    92/05/12 ، در آستانه برگزاری مراسم تحلیف رئیس جمهور جدید ایران، جمعی از سناتورهای آمریکایی در نامه‌ای به اوباما، خواستار تشدید تحریم‌ها علیه ایران و معتبر کردن گزینه اقدام نظامی علیه تهران شدند.
    92/05/13 ، تحلیلگر سابق سیا: گفتگوی آمریکا با ایران، احتمال موفقیت تحریم‌ها را افزایش می‌دهد .
    92/05/13 ، بیانیه کاخ سفید در واکنش به تحلیف دکتر روحانی : » همزمان با روزی که حجت ‌الاسلام دکتر حسن روحانی به عنوان هفتمین رئیس جمهور جمهوری اسلامی ایران سوگند یاد کرد، بار دیگر به مردم ایران که در انتخابات کاری کردند تا صدایشان شنیده شود، تبریک عرض می‌کنیم «
    92/05/15 ، وزیر دفاع آمریکا : ایران باید نگرانی‌های هسته‌ای را برطرف کند.
    92/06/13 ، در پاسخ به حمله به سوریه : سناتور منندز رئیس کمیته روابط خارجی آمریکا گفت: «ایران و حزب‌الله ممکن است در نهایت تصمیم بگیرند به همسایگان خود از جمله متحد ما، اسرائیل، حمله کنند.»
    92/06/15 ، یک فرمانده سابق سازمان پیمان آتلانتیک شمالی(ناتو) در برنامه تلویزیونی گفت: آمریکا سال ۲۰۰۱ میلادی تصمیم گرفته بود به عراق، سوریه، لبنان، لیبی، سومالی، سودان و ایران حمله کند و قرار بود طی ۵ سال این کشورها اشغال شوند.
    92/06/15 ، »جان کری» ، وزیر امور خارجه آمریکا : دولت واشنگتن و جامعه بین‌المللی به حفظ فشار بر دولت ایران تا زمانی که تهران نگرانی‌های موجود درباره برنامه هسته‌ای‌اش را کاملا بررسی کند، متعهد است.
    92/06/16 ، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در بیانیه‌ای ضمن محکوم کردن حمله هفته گذشته به منافقین کمپ اشرف در عراق بر حمایت واشنگتن از تلاش‌های سازمان ملل برای تحقیق درباره این حمله تأکید کرد.
    92/06/18 ، مشاور امنیت ملی بوش: آمریکا برای مقابله با ایران باید به سوریه حمله کند.
    92/06/19 ، مشاور سابق امنیت ملی دولت آمریکا با اشاره به اینکه گفته می‌شود حمله نظامی به سوریه پیام محکمی به ایران خواهد فرستاد نوشت: حمله به سوریه باعث نمی‌شود که ایران روی جدی بودن ما درباره مساله هسته‎ای بیشتر حساب کند.
    92/06/20 ، نماینده آمریکا در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از آنچه به زعم وی «پیشرفت‌های دردسرساز» در برنامه هسته‌ای ایران بوده انتقاد کرده و از دولت جدید ایران خواسته نگرانی‌ها را رفع کند.
    92/06/24 ، اوباما: دیپلماسی در زمینه بحران سوریه با حمایت تهدید نظامی یک مدل بالقوه برای مذاکرات درباره موضوع هسته ای و جاه طلبی‌های هسته ای ایران است.
    92/06/28 ، «برنادت میهن» سخنگوی کاخ سفید گفت: «دنیا از تمایل دولت روحانی برای بهبود روابط جمهوری اسلامی ایران با جامعه بین‌المللی زیاد شنید است و اوباما معتقد است که ما باید این ادعا را مورد آزمون قرار دهیم.»
    92/06/30 ، معاون مشاور امنیت ملی آمریکا : تلاش‌های حسن روحانی رئیس جمهوری جدید ایران برای باز کردن کانال دیپلماتیک با آمریکا به دلیل تحریم‌هایی است که آمریکا علیه برنامه هسته‌ای ایران وضع کرده است.
    92/07/01 ، دو سناتور ارشد آمریکا با ارسال نامه‌ای به اوباما از وی خواستند در نطقش در مجمع عمومی سازمان ملل موضعی سخت‌گیرانه در قبال ایران اتخاذ کند.
    92/07/05 ، در مکالمه تلفنی اوباما و روحانی مطرح شد : «ظریف» و «کری» مأمور فراهم کردن زمینه همکاری/ اوباما: موفقیت به هیچ عنوان تضمین‌شده نیست.
    92/07/05 ، پیشنهادات جان کری:اجازه بازرسی از فردو/ پذیرش پروتکل الحاقی و تعلیق غنی سازی اقدام فوری ایران باشد/ تحریم‌ها لغو نخواهد شد.
    وزیر امور خارجه آمریکا تاکید دارد: تا زمانی که ایران ثابت نکند که به دنبال دستیابی به قابلیت تولید تسلیحات هسته‌ای نیست، تحریم‌ها علیه ایران لغو نمی‌شود.
    92/07/06 ، برخی مقامات آمریکایی : ایران رایانه‌های نیروی دریایی آمریکا را در هفته‌های اخیر مورد حملات سایبری قرار داده است.
    92/07/06 ، ۲ سناتور آمریکایی: به دیپلماسی در قبال ایران امیدواریم و از تشدید تحریم‌ها نیز حمایت می‌کنیم.
    92/07/07 ، مشاور امنیت ملی رئیس جمهوری آمریکا درباره سخنان باراک اوباما در سازمان ملل درباره حق ایران در استفاده از انرژی صلح آمیز هسته‌ای گفت: منظور اوباما حق غنی سازی اورانیوم نبوده است.

    92/07/08 ، شاپیرو، سفیر آمریکا در تل آویو: اهداف اسرائیل و آمریکا در قبال برنامه هسته‌ای ایران یکسان است ، وی افزود :فکر می‌کنم دو رهبر (بنیامین نتانیاهو و باراک اوباما) در زمینه هدف اصلی توافق دارند و آن جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح‌های هسته‌ای است.
    92/07/08 ، «باراک اوباما» در دیدار «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی با تاکید بر این که ایران به خاطر تحریم ها حاضر به مذاکره شد، گفت: با چشمانی باز وارد مذاکره شده‌ایم و هیچ گزینه‌ای از جمله گزینه نظامی را از روی میز برنداشته‌ایم.
    92/07/09 ، «منندز»،سناتور دموکرات بعد از دیدار با نتانیاهو : : تصمیم ما مبنی بر جلوگیری از دستیابی ایران به تسلیحات هسته ای بدون تغییر باقی مانده است و ما برای تشدید تحریم ها و استفاده از سایر گزینه ها (علیه ایران) در راستای حفاظت از منافع آمریکا و تضمین امنیت منطقه ای، لحظه ای تردید نخواهیم کرد.
    92/07/09 ، بولتون: ایران در حال فریب دادن آمریکاست.روحانی اوباما را بازی می‌دهد.
    92/07/09 ، بایدن : ایران مسلح به سلاح هسته ای تهدیدی برای موجودیت اسرائیل محسوب می شود و خطری غیر قابل قبول برای صلح و امنیت جهانی است و ممکن است رقابت تسلیحاتی در خاورمیانه ایجاد کند که موجب تضعیف امنیت همه می شود.
    92/07/09 ، اوباما بعد از دیدار با نتانیاهو : گزینه نظامی علیه ایران همچنان روی میز است، اما باید راه دیپلماتیک را نیز برای توافق هسته‌ای، آزمود. ارتباط آمریکا و اسرائیا ناگسستنی است .
    92/07/10 ، در حالی که وزیر خارجه ایران در واکنش به اظهارات اوباما مبنی بر اینکه گزینه نظامی روی میز است، از رئیس‌جمهور آمریکا خواست ثبات داشته باشد، سخنگوی کاخ سفید : اوباما در رسیدن به راه‌حل با ایران پایدار و قاطع است.
    92/07/11 ، در جلسه استماع کمیته روابط خارجی سنای آمریکا درباره ایران : رئیس کمیته روابط خارجی سنا: پیام‌آور ایران تغییر کرده اما پیام آن تغییر نکرده است. ما باید فشارها و تهدید نظامی علیه ایران را حفظ کنیم.
    وی در ادامه گفت: ما می‌ترسیم که ایران به آستانه هسته‌ای برسد. اگر ایران به افزایش سانتریفیوژهای خود ادامه دهد، در اواسط 2014 خواهد توانست یک بمب اتمی بسازد.
    92/07/11 ، در جلسه استماع کمیته روابط خارجی سنا درباره ایران ، شرمن: تعطیلی دولت آمریکا تحریم‌های ایران را با مشکل مواجه می‌کند. به مشورت با اسرائیل درباره ایران ادامه می‌دهیم.
    92/07/15 ، بولتون: « ایران مصمم به حفظ قابلیت خود جهت تولید سلاح هسته‌ای است. متاسفانه هم ایالات متحده و هم اروپا آمادگی زیادی دارند که به برنامه تولید سلاح هسته‌ای ایران مشروعیت بخشند.»
    92/07/16 ، رئیس کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان: فشار تحریم‌ها بر ایران را افزایش دهیم تا قدرت آمریکا در مذاکره افزایش یابد.
    92/07/17 ، جمعی از قانونگذاران هر دو حزب کنگره آمریکا و همچنین کمیته امور عمومی آمریکا و اسرائیل(لابی صهیونیستی آیپک) از دولت اوباما خواسته‌اند تحریم‌ها علیه ایران را شدت بخشد.
    92/07/22 ، نامه 10 سناتور به اوباما؛در صورت تعلیق کامل غنی‌سازی اعمال تحریم‌ جدید را متوقف می‌کنیم.
    92/07/22 ، یک مقام ارشد آمریکایی : نباید انتظار داشت موضوع هسته‌ای ایران در مذاکرات «ژنو» به نتیجه نهایی برسد، اما این مذاکرات می‌تواند شروعی برای حرکت به سمت نتیجه‌گیری باشد.
    92/07/22 ، کری : پنجره دیپلماسی با ایران درباره برنامه هسته‌ای این کشور «در حال باز شدن» بوده اما «به توافق نرسیدن بهتر از رسیدن به توافق بد است.». در هر تعاملی با ایران ما به نیازهای امنیتی اسرائیل نیز توجه خواهیم کرد.
    92/07/23 ، یک مقام ارشد آمریکایی : واشنگتن در مذاکرات هسته‌ای با ایران به دنبال اعمال فشار بر تهران خواهد بود تا به جای تولید سوخت هسته‌ای آن را وارد کند.
    92/07/23 ، وزارت خارجه آمریکا در شرایطی که مذاکرات هسته‌ای کشورهای 1+5 در ژنو در جریان است بار دیگر بر همگام بودن سیاست‌هایش با اسرائیل تأکید کرد.
    وزارت خارجه در بیانیه‌ای اعلام کرده واشنگتن از لحاظ اینکه اجازه ندهد ایران به سلاح هسته‌ای دست یابد با اسرائیل همگام است.
    92/07/24 ، بولتون: نباید به وعده‌های ایران اعتماد کنیم.
    92/07/24 ، بوش: واشنگتن دوستی بزرگتر از اسرائیل ندارد.آمریکا به سمت انزوا حرکت می‌کند. تا زمانیکه ثابت نشود، نیت صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای ایران را باور نمی‌کنم.
    92/07/25 ، مذاکره کننده سابق آمریکایی : اگر ایران غنی‌سازی 20 درصدی خود را متوقف کرده و فردو را تعطیل کند و بخش زیادی از اورانیوم 20 درصد خود را به خارج منتقل کند، آنگاه ایالات متحده و اتحادیه اروپا حاضر خواهند بود که «بخشی» از تحریم‌های ایران را لغو کنند. به طور خاص تحریم‌های رفع‌شدنی عبارتند از محدودیت‌های تجارت فلزهای گرانبها و محصولات پتروشیمی.
    92/07/25 ، نماینده کنگره : اگر ما هم‌اکنون مجوز اقدام نظامی را صادر کنیم، دست رئیس‌جمور در هرگونه گفت‌وگو با ایران تقویت می‌شود. اگر ما چنین کاری را نکنیم، رئیس‌جمهور ممکن است بر تلاش‌های ارتجاعی شبیه به افتضاحی که در سوریه به راه افتاده، تکیه کند. به خاطر امنیت ملی ما، امنیت همپیمانانمان و ثبات جهانی، باید از پیش تمامی گزینه‌ها را در دست داشته باشیم.
    92/07/26 ، سناتورهای جمهوری‌خواه آمریکا، علی‌رغم ارائه طرحی از ایران در کنفرانس ژنو که تحسین گروه ۱+۵ را به همراه داشت، خواستار وضع تحریم‌های جدید علیه ایران شدند.
    92/07/27 ، مقامات آمریکایی و مشاوران کنگره : دولت «باراک اوباما»، رئیس‌جمهور آمریکا، در حال بررسی آزاد کردن میلیاردها دلار از دارایی‌های بلوکه شده ایران در خارج از این کشور هستند.
    این پیشنهاد دولت آمریکا با چالش کنگره شکاک این کشور روبرو است که مصمم است تا به فعالیت غنی‌سازی اورانیوم ایران بعنوان شرطی برای هرگونه کاهش تحریم‌ها علیه تهران، پایان دهد.
    92/07/29 ، وزارت خزانه داری آمریکا : صحبت از کاهش تحریم‌ها نابهنگام است. فکر می‌کنم تحریم‌ها کارساز بوده است و این دلیل آغاز مذاکرات (با ایران) است .
    92/07/29 ، شرمن: فریبکاری بخشی از ژن ایرانیان است.
    92/07/29 ، جان کری: دلیل مقاومت اسد حمایت ایران و حزب‌الله است.
    92/08/03 ، شرمن : تمام گزینه‌ها برای پیشبرد مذاکرات روی میز است. شعار مرگ بر آمریکا را کاملاً درک می‌کنیم.
    92/08/03 ، یک مقام ارشد کاخ سفید گفت: آمریکا به دنبال لغو تحریم‌ها علیه ایران در ابتدای مذاکرات هسته‌ای نیست.
    92/08/06 ، معاون سابق رئیس‌جمهور آمریکا در مصاحبه با شبکه «ای بی سی نیوز» : درباره توافق ایران - آمریکا و برنامه هسته‌ای تهران از طریق مذاکره ابراز تردید کرد و همچنین گفت که همپیمانان واشنگتن دیگر به آمریکا اعتماد ندارند.
    92/08/09 ، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا : که تمام تلاش خود را به کار ‌گیریم تا در مذاکرات با ایران به پیشرفت دست پیدا کنیم.وی افزود :تحریم ها کاهش پیدا نمی کند. نگرانی مشترکی درباره دستیابی ایران به سلاح اتمی وجود دارد. به همین دلیل با چشمان کاملاً باز به مذاکرات می‌رویم.
    10/08/92 ، سنای آمریکا: تحریم‌های جدید علیه ایران را به تعویق نمی‌اندازیم .
    10/08/92 ، مجلس نمایندگان آمریکا به سنا: امروز لایحه تحریم ایران را تصویب کنید تا ما فردا تحریم دیگری وضع کنیم.
    11/08/92 ، رئیس کمیته روابط خارجی سنا، رابرت منندز، : همچنان خواستار افزایش فشار بر ایران است. وی افزود: «باید چیز بسیار متفاوتی از آنچه امروز گفته می‌شود ببینم تا متقاعد به تغییر موضع خود شوم». وی همچنین اعلام کرد حاضر به پذیرش تأخیر بیشتر در تشدید تحریم‌ها علیه ایران نیست.
    11/08/92 ،مارک کرک، سناتور جمهوری‌خواه با ابراز بدبینی نسبت به نتیجه گفت‌وگوهای هسته‌ای ایران و گروه 1+5 در ژنو مدعی شد اعمال تحریم‌ها تنها راه جلوگیری از وقوع یک جنگ است.
    92/08/12 ،شرمن در مصاحبه با یک شبکه صهیونیستی: هیچ پیشنهاد کاهش تحریم‌ها به ایران ارائه نشده است و منافع امنیتی اسرائیل در حین فرآیند مذاکرات با ایران نادیده گرفته نمی‌شود.
    92/08/12 ، وزیر دفاع سابق آمریکا : در حالیکه آمریکا تحریم‌های بی‌سابقه‌ای علیه ایران تحمیل کرده است و به تهران اعمال فشار آورده است، بسیار محتمل است که برای پشتیبانی از سیاست خود مجبور به استفاده از نیروی نظامی شود.وی افزود:برای آمریکا هیچ دوستی بهتر از اسرائیل نیست.
    12/08/92 ، مایکل کاسن، رئیس آیپک : "آیپک به حمایت از اقدامات کنگره برای تصویب قوانینی به منظور تقویت تحریم‌ها ادامه می‌دهد و قطعا هیج توقف و یا تعلیقی در تلاش‌های ما پدیدار نخواهد شد."
    92/08/13 ، هیگل: تهدیدات اسرائیل ایران را وادار به مذاکره کرد.
    92/08/13 ، وزیر خارجه آمریکا در کنفرانس خبری مشترک با همتای سعودی‌اش بار دیگر گفت : آمریکا استفاده از هیچ‌ گزینه‌ای در مقابل ایران را بعید نمی‌داند و این ایران است که باید صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای خود را اثبات کند.
    92/08/13 ، بولتون : رژیم صهیونیستی وقت زیادی درباره اتخاذ یک تصمیم مهم در زمینه حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران ندارد.
    92/08/14 ، واشنگتن: تظاهرات ۱۳ آبان را دیدیم؛ سابقه بی‌اعتمادی عمیق است.
    92/08/15 ، مقام ارشد آمریکایی در گفتگو با رویترز : «واشنگتن تمایل دارد کاهش بسیار محدود و موقت تحریم‌های برگشت‌پذیر را به ایران پیشنهاد دهد.» این مقام آمریکایی تهدید کرد در صورتی که ایران بحث مذاکرات را سریع به پیش نبرد دولت آمریکا برای وضع تحریم‌های جدید با کنگره این کشور همراه خواهد شد.
    92/08/15 ، در گفت‌وگو با شیمون پرز :جان کری اظهارات اسرائیلی‌ها درباره برنامه هسته‌ای ایران را ستود.
    92/08/15 ، وندی شرمن: دولت آمریکا از همکاری با کنگره برای اعمال تحریم‌های شدید علیه ایران خرسند است.
    92/08/16 ، مقام اسبق سیا : «این تحریم‌ها به زبان ساده به این برداشت که در حال حاضر هم در ایران شایع هستند کمک می کنند که ما در آمریکا علاقه‌ای به توافق نداریم و بیشتر به دنبال تغییر رژیم هستیم.»

    92/08/16 ، سناتور جمهوریخواه در مصاحبه با روزنامه دیلی بیست: ما پیش‌نویس اصلاحیه‌ای را آماده کردیم تا دولت (اوباما) را محدود کنیم و قابلیت آنها را برای کاهش تحریم‌ها (علیه ایران) را غیرممکن کنیم، مگر آنکه اتفاقات خاصی رخ دهد.
    وی با اشاره به دولت «باراک اوباما» گفت: آنها هم‌اکنون توانایی کاهش تحریم‌ها را دارد اما ما بسیار از شوق آنها برای حصول هرگونه توافقی نگران هستیم که طبق آن کارهایی را انجام دهند که برای کشور ما بسیار بد باشد.
    92/08/16 ، «رابرت منندز» رئیس کمیته روابط خارجی سنا در مصاحبه با شبکه «سی ان ان»:تا زمانیکه ایران به غنی‌سازی اورانیوم خود ادامه می‌دهد، آمریکا نباید تحریم‌ها علیه این کشور را به حالت تعلیق درآورد.
    92/08/16 ، رئیس کمیته بانکی سنا : این کمیته تصویب بسته جدید تحریم‌های شدید ضد ایرانی را پس از مذاکرات جاری در ژنو بر سر برنامه هسته‌ای پیش خواهد برد.
    92/08/16 ، شرمن در گفتگو با العربیه : تا زمانیکه ایران هیچ‌گونه گام‌های مستحکم در زمینه برنامه هسته‌ای خود برندارد، هیچ‌گونه کاهش تحریم‌های چشمگیر به ایران پیشنهاد نخواهد شد. وی ادامه داد: ایران به دنبال کاهش تحریم‌ها است زیرا اقتصاد این کشور عمیقاً دچار آسیب شده است و می‌خواهد که آسایش را برای مردم کشور خود فراهم آورد.
    92/08/17 ، اوباما: مذاکرات ژنو برای کاهش‌ تحریم‌ها نیست.تحریم‌ها را جزئی کاهش می‌دهیم اما ساختار آن باقی می‌ماند
    رئیس جمهوری آمریکا مجددا تاکید کرد که اگر ایران طی ۶ ماه به تعهداتی که مورد توافق قرار می‌گیرد عمل نکند فشارها دوباره افزایش خواهد یافت.
    92/08/19 ، کری: آمریکا به تردید خود درباره خواست ایران برای برچیدن برنامه هسته‌ای خود ادامه می‌دهد.
    92/08/20 ، هاآرتص به نقل از یک مقام ارشد آمریکایی: ساخت نیروگاه اراک باید متوقف شود.در صورت توافق تحریم‌های ایران اندکی کم می‌شود.
    92/08/20 ، نمایندگان آمریکا در دیدار با همتایان اسرائیلی خود تأکید کرده‌اند که در صورت توافق با ایران، تحریم‌های این کشور اندکی کاهش می‌یابد، اما اصل تحریم‌ها همچنان پابرجا مانده و شبکه آن‌ها از هم نمی‌پاشد. آن‌ها معتقدند از آنجا که لغو تحریم‌ها به صورت موقت و 6 ماهه است، شرکت‌های بین‌المللی همچنان از معامله با ایران خودداری می‌کنند.
    92/08/20 ، یک مقام ارشد آمریکایی : اختلاف میان آمریکا و اسرائیل در مورد برنامه هسته‌ای ایران تاکتیکی است و واشنگتن همچنان به تعهد خود برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای پایبند است.
    92/08/20 ، دانیل شاپیرو سفیر آمریکا در اسرائیل :که رئیس جمهوری آمریکا اجازه نمی‌دهد ایران به سلاح هسته ای دست یابد و کاخ سفید ممکن نیست یک توافق بد با ایران امضا کند.
    وی افزود: آمریکا اهرم تحریم‌ها که منجر به فلج شدن اقتصاد ایران شده است را به هدر نخواهد داد و آن را به عنوان یک ابزار کلیدی برای حاضر شدن ایران در پای میز مذاکرات تلقی خواهد کرد.
    وی اضافه کرد: روابط آمریکا و اسرائیل محکم‌تر از هر زمان دیگری است و قول می‌دهیم که امنیت اسرائیل همچنان برای آمریکائی‌ها جایگاه ویژه‌ای دارد.
    92/08/20 ، رئیس کمیته روابط خارجی سنا: تحریم‌های جدید علیه ایران این هفته در کنگره بررسی می‌شود.ایران حق غنی‌سازی داخلی ندارد.
    92/08/20 ، فرستاده سابق آمریکا در خاورمیانه : آمریکا و همپیمانانش باید در صورتیکه ایران به ساخت برنامه هسته‌ای خود ادامه دهد، برای افزایش تحریم‌ها علیه این کشور آماده باشند.
    92/08/20 ، کری در کنفرانس خبری مشترک با وزیر خارجه امارات : ایران باید صلح آمیز بودن برنامه هسته‌ای خود را ثابت کند. ایران هرگز نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد و این سیاست ماست.وزیر خارجه آمریکا همچنین مدعی شد: اگر ایران به سلاح هسته‌ای دست یابد تهدیدی برای اسرائیل است، ما خود را شریک نگرانی اسرائیل درباره امنیت آن می‌دانیم، اما ایران می‌گوید که برنامه هسته‌ای خود صلح آمیز است و رهبر ایران نیز فتوایی در این باره صادر کرده است.
    جان کری همچنین با اشاره به این نکته که آمریکا اسرائیل را در جریان مذاکرات هسته‌ای ایران قرار داده است، گفت: یک توافق مطمئن می‌تواند از اسرائیل محافظت کند.
    وی همچنین با تاکید بر اینکه" آمریکا متعهد به حمایت از متحدین خود در منطقه است" گفت: آمریکا از متحدین خود در منطقه در مقابل هر تهدیدی حمایت می کند و روابط قوی خود با متحدین عرب را در مذاکراتش با ایران تضعیف و تخریب نمی‌کند.
    92/08/21 ، کاخ سفید : در صورت شکست مذاکرات ایران با ۱+۵ درباره برنامه هسته‌ای، گزینه نظامی همچنان روی میز خواهد بود.
    92/08/21 ، اوباما وضعیت فوق‌العاده در روابط با ایران را یک سال دیگر تمدید کرد.
    92/08/22 ، باراک اوباما و فرانسوا اولاند، روسای جمهور دو کشور آمریکا و فرانسه بر عزم دو کشور برای جلوگیری از آنچه به گفته آنها «دستیابی ایران به سلاح‌های هسته‌ای» است، تأکید کردند. اوباما و اولاند پس از این گفت‌وگوی تلفنی حمایت خود را از طرح پیشنهادی کشورهای ۱+۵ در مذاکرات ژنو ابراز کرده و گفتند: «اکنون نوبت ایران است که پاسخی مثبت بدهد.»مقامات دو کشور گفته اند که برای حصول توافق هسته‌ای اکنون توپ در زمین ایران است.
    92/08/22 ، رئیس کمیته روابط خارجی سنا: وضع تحریم‌های جدید برای تقویت موضع آمریکا در مذاکره با ایران لازم است.
    92/08/22 ، اعضای مجلس نمایندگان آمریکا از باراک اوباما، رئیس جمهور این کشور به خاطر انعطاف بیش از حد در برابر برنامه هسته‌ای ایران انتقاد کردند.
    92/08/23 ، وزیر امور خارجه آمریکا:واشنگتن در توافق پیشنهادی درباره برنامه هسته‌ای تهران، احتمالا بخش کوچکی از دارایی‌های ایران را آزاد می‌کند و ۹۵ درصد تحریم‌ها در جای خود باقی می‌ماند.
    92/08/23 ، باراک اوباما، طی کنفرانسی خبری از قانونگذاران کنگره خواست تا فعلا تحریم های جدید علیه ایران وضع نکنند.
    وی افزود: اگر دیپلماسی در مجبور کردن ایران به توقف برنامه هسته ایش شکست بخورد، هر اقدام کاهش اقدامات تنبیهی که از طریق مذاکرات اتفاق می افتد، می تواند به حالت قبل خود بازگردد.
    92/08/25 ، نماینده آمریکا در سازمان ملل در مصاحبه با شبکه «سی بی اس» آمریکا در ارتباط با گفت‌وگوهای هسته‌ای میان ایران و 1+5: هنوز بی‌اعتمادی‌‌های زیادی به طور قطع وجود دارد که ما بعد از چندین نسل بدگمانی با خود به این مذاکرات آوردیم که این مسئله بر دو طرف موضوع تأثیر یکسانی دارد.
    وی ادامه داد: با کاهش تحریم‌های موقت، محدود و برگشت‌پذیر که ما متعهد به آن شدیم تا برنامه هسته‌ای ایران را متوقف کنیم، آنها مقداری از اورانیوم با درصد غنای بالای خود را کاهش دهند و ما نظام نظارت بیشتر بر برنامه هسته‌ای ایران را به وجود آوریم.
    92/08/26 ، وزیر دفاع آمریکا طی یک سخنرانی در واشنگتن ضمن حمایت از رویکرد دیپلماتیک در قبال برنامه هسته‌ای ایران اعلام کرد که واشنگتن در یک جنگ غیررسمی با ایران بوده است و رفع مسائل سیاسی در مذاکرات به زمان نیاز دارد.
    92/08/28 ، رییس ستاد مشترک ارتش آمریکا : اگر اسرائیل در راستای ضربه زدن به برنامه هسته‌ای ایران به این کشور حمله کند آمریکا به تعهدات تعریف شده خود در خاورمیانه عمل خواهد کرد.
    فرمانده ارشد نظامی آمریکا افزود: احساس ما این است که تعهدات عمیقی به اسرائیل داریم. و دلیل اینکه ما با آنها در تماس و همکاری نزدیک هستیم همین است.
    92/08/29 ، شرمن : دیدار بین ایران و 1+5 به این دلیل کوتاه بوده است که قرار بوده این دیدار، ملاقات کوتاهی برای تصمیم‌گیری درباره نحوه ادامه مذاکرات باشد.
    این مقام آمریکایی تصریح کرد واشنگتن بخش عمده تحریم‌ها علیه ایران را پس از هر نوع توافق اولیه با ایران ادامه خواهد داد. به گفته وی معماری تحریم‌ها در اثر کاهش آنها فرو نخواهد ریخت.
    92/08/29 ، مشاور امنیت ملی کاخ سفید گفت: آمریکا طرحی برای کاهش عمده تحریم‌ها علیه ایران ندارد و تحریم‌های نفتی و مالی سر جای خود باقی خواهد ماند.
    92/08/29 ، سفیر آمریکا در سوریه ضمن تأکید بر لزوم برگزاری سریعتر نشست ژنو۲ گفت که واشنگتن با حضور ایران در این نشست مخالف است.
    92/08/29 ، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا : معاهده منع گسترش تسلیحات اتمی به هیچ کشوری حق غنی‌سازی را نمی‌دهد.
    وی بار دیگر به وجود اختلاف میان آمریکا و اسرائیل در مورد نحوه برخورد با برنامه هسته‌ای ایران اذعان کرد و گفت: من وجود برخی اختلاف نظرها در مورد ایران را رد نمی‌کنم. اما ما چند دهه است که همکاری‌های مستحکمی داریم و این روابط همچنان ادامه دارد.
    92/08/29 ، سناتورها در نامه ای به اوباما : مذاکرات فعلی مستلزم این است که آمریکا «قبل از اینکه ایران به طرز محسوسی متعهد به دور شدن از ساخت تسلیحات اتمی نشده است امتیازهای مهمی به ایران ندهد.»
    در ادامه گفتند: «اگر ما داریم تحریم‌ها را کاهش می‌دهیم، ایران هم باید توانایی‌های هسته‌ایش را کاهش دهد.»
    92/08/29 ، رئیس جمهور آمریکا در پاسخ به انتقاداتی که او را به فروریختن احتمالی نظام تحریم‌های ضد ایرانی متهم می‌کنند، گفت که ایران حتی در صورت توافق موقت در مذاکرات هسته‌ای باز هم ضربه های اقتصادی خواهد خورد زیرا تحریم‌های تنبیهی شدیدتر علیه این کشور همچنان پابرجا خواهد ماند.

    92/08/30 ، یک مقام آمریکایی در گفت‌وگو با معاریو: آمریکا برای انعقاد توافقنامه با ایران عجله‌ای ندارد.توافق با ایران به این زودی‌ها حاصل نمی‌شود.
    92/08/30 ، سناتور ایالت اورگن آمریکا به ریشه‌های احساسات ضد آمریکایی در نزد آمریکایی‌ها اشاره کرد. وی در اظهاراتی که به کودتای 28 مرداد سال 1332 و نقش آمریکا در براندازی دولت محمد مصدق اشاره داشت، گفت: «اگر یک قدرت خارجی تلاش می‌کرد تا دولت انتخاب شده به روشهای دموکراتیک ما را براندازی کند، و یک دیکتاتور به جای آن بنشاند ما چه احساسی داشتیم؟»
    وی گفت: «این دقیقا کاری است که آمریکا و انگلیس در سال 1953 انجام دادند.»
    92/08/30 ، سفیر آمریکا در سرزمین‌های اشغالی همزمان با برگزاری دور جدید مذاکرات ایران و 1+5 در ژنو :گزینه نظامی همچنان روی میز قرار دارد.
    92/08/30 ، «هری رید» رهبر اکثریت سنای آمریکا : اگر مذاکرات هسته‌ای به نتیجه نرسد طرح تحریم‌های تازه علیه ایران، بعد از پایان تعطیلات روز شکرگزاری، مورد بررسی قرار می‌گیرد.
    92/08/30 ، کری : با توجه به اینکه در پیمان منع گسترش سلاح‌های اتمی هیچ حق تصریح شده‌ای (برای غنی‌سازی سوخت هسته‌ای) وجود ندارد (پذیرش غنی‌سازی) به فرآیند مذاکرات بستگی دارد.
    کری افزود انتظار نمی‌رود بر اساس توافق موقت حاصل شده در ژنو تصمیمی درباره غنی‌سازی هسته‌ای ایران در درازمدت اتخاذ شود.
    92/08/30 ، برژینسکی : «در صورتی که آمریکا در استفاده از این فرصت تاریخی موفق نشود ما نخواهیم توانست به اهدافمان در زمینه عدم گسترش سلاح‌های هسته‌ای دست بیابیم و ضمن از دست دادن حمایت متحدان و دوستانمان، احتمال جنگ را افزایش می‌دهیم.»
    92/08/30 ، بایدن : توافقنامه موقت با ایران، برنامه هسته‌ای این کشور را به طور موقت به عقب می‌راند که این توافقنامه شامل محدود شدن چشمگیر برنامه هسته‌ای ایران است تا بتوان بررسی مهمترین نگرانی‌های واشنگتن از جمله ظرفیت‌های غنی‌سازی ایران، ذخایر موجود اورانیوم، سانتریفیوژها و توانایی تولید پلوتونیوم مورد استفاده در راکتور اراک را آغاز کرد.
    92/09/01 ، مقام ارشد کاخ سفید: رویکرد «یا همه یا هیچ» اسرائیل در قبال ایران به جنگ منجر می‌شود.
    92/09/01 ، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با اشاره به اظهارات سناتور هری رید که گفته بود «اگر مذاکرات هسته‌ای به نتیجه نرسد طرح تحریم‌های تازه علیه ایران، بعد از پایان تعطیلات روز شکرگزاری، مورد بررسی قرار می‌گیرد» گفت: ما خوشحالیم که سنا لایحه تحریم‌های جدید علیه ایران را به بعد از برگزاری مذاکرات ایران و گروه 1+5 موکول کرده است.
    92/09/03 ، وزیر خارجه آمریکادر خصوص توافق نامه ژنو : توافقنامه ژنو حق غنی سازی ایران را به رسمیت نشناخته است.در توافق نامه به تاسیسات کلیدی دست پیدا کردیم.
    92/09/03 ، رهبر جمهوری خواهان مجلس نمایندگان امریکا : در حالیکه من منتظر جزئیات توافق موقت هستم. نگرانم که این توافق به اندازه کافی قابلیت غنی‌سازی ایران را متوقف نکند. تعداد بیشمار قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل خواستار تعلیق کامل فعالیت های هسته‌ای ایران شده است، بنابراین مشکل ساز است که این توافق همچنان به ایران اجازه غنی‌سازی می‌دهد.
    92/09/03 ، جان کری در مصاحبه با سی بی اس: توافق هسته‌ای براساس راستی آزمایی است نه اعتماد به ایران.
    92/09/03 ، وزیر خارجه آمریکا در مصاحبه با «سی ان ان» : برنامه هسته‌ای ایران با توافق اخیر واقعاً رو به عقب می‌رود و در حوزه‌های حساس عملاً قفل شده است و از این رو برای اسرائیل بسیار بهتر است.
    92/09/03 ، کری : بین آمریکا و نزدیکترین متحد ما در خاورمیانه چیزی برای پنهان کردن وجود ندارد.کری تاکید کرد: اسرائیل و آمریکا کاملا درباره برنامه هسته‌ای ایران اهداف مشترک دارند و هیچ چیزی برای پنهان کردن در این زمینه وجود ندارد. ما هردو می‌خواهیم مطمئن شویم که ایران نمی‌تواند به سلاح هسته‌ای دست یابد. و ایران نباید جایی شود که آنها به طور ناگهانی به سلاح هسته‌ای دست یابند. وی افزود: توافق یک گام آغازین است. این توافق ما را به مذاکره هدایت می‌کند. بنابراین درحالیکه ما برای برچیدن برنامه هسته‌ای ایران مذاکره می‌کنیم، درحالیکه ما برای موقعیت‌های سخت‌تر مذاکره می‌کنیم، آنها (ایران) نمی‌توانند برنامه هسته‌ای خود و توان تهدید علیه اسرائیل را به جلو ببرند.
    92/09/03 ، سناتور «مارک کرک» که از جمله حامیان اصلی تحریمهای جدید علیه ایران است گفت: توافق فعلی در متوقف کردن برنامه هسته ای ایران ناکام می‌ماند.
    کرک طی بیانیه ای افزود: به نظر می‌رسد این توافق ایران را با امتیازات زیادی از جمله دسترسی به میلیاردها دلار پول منتفع می‌کند بدون آنکه عقب نشینی خاصی را در ساختار برنامه هسته ای ایران شاهد باشیم.
    92/09/04 ، کاخ سفید : توافق ما با ایران مانع از آن نمی‌شود که از فعالیت‌های ایران در منطقه بویژه پشتیبانی از حزب الله و نظام بشار اسد غافل شویم.
    92/09/04 ، رئیس‌جمهور آمریکا در تماسی تلفنی بعد از توافق ایران و ۱+۵ با نخست‌وزیر اسرائیل بر تعهد واشنگتن در قبال «تل‌آویو» تأکید کرد و خواستار آغاز مشورت هرچه سریع‌تر با رژیم صهیونیستی درباره مذاکرات با ایران شد.
    92/09/05 ، وزارت خارجه آمریکا :کاهش تحریم‌های ایران ناشی از توافق اخیر در ژنو را «محدود و برگشت‌پذیر» خواند. به گفته وی، آمریکا به طور مداوم با کشورهای منطقه در تماس است و آن‌ها را در جریان مذاکرات و توافق با ایران قرار می‌دهد.
    92/09/05 ، رهبر اکثریت دموکرات‌های سنا : در حالیکه توافق هسته‌ای با ایران یک «گام اولیه مهم» محسوب می‌شود، ما می‌توانیم در صورتیکه لازم باشد لایحه تشدید تحریم‌ها علیه ایران را به روی میز بیاوریم.
    92/09/05 ، درخواست آیپک از کنگره آمریکا: تحریم‌ها علیه ایران ادامه یابد.
    92/09/05 ، یکی از مقامات وزارت خزانه‌داری : کاهش تحریم‌ها‌ی نسبی ایران بعنوان بخشی از توافق اولیه ایران و ۱+۵ تأثیر چشمگیری در اقتصاد ایران نخواهد گذاشت.
    92/09/05 ، کنگره آمریکا در تلاش است تا شرایط سختی را قبل از هرگونه اجرای توافقنامه ۱+۵ با ایران تعیین کند تا بتواند راهی را برای افزایش تحریم‌ها علیه تهران داشته باشد. دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان کلیدی کنگره تصمیم‌ گرفته‌اند که توافق ایران و 1+5 در ژنو را به چالش نکشند و در عوض در حال آماده کردن یک لایحه هستند که اگر ایران ظرف مدت 6 ماه از هم‌اکنون، برنامه هسته‌ای اش را از بین نبرد، تحریم‌ها علیه این کشور را افزایش دهند.
    92/09/05 ، کری : توافق ژنو به هسته مرکزی تحریم‌ها ضربه نمی‌زند و تحریم‌های اصلی از جمله بانکداری و نفت به قوت خود باقی می‌مانند. وی در ادامه به توضیح در مورد جزئیات این توافقنامه پرداخت و گفت: این توافق آمریکا را قادر کرد تا برای اولین بار در حدود یک دهه اخیر، نه تنها توسعه برنامه هسته‌ای ایران را متوقف کند، بلکه برخی از بخش‌های مهم آن را به عقب بازگرداند.
    92/09/07 ، نماینده آمریکا در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در بیانیه‌ای خطاب به شورای حکام : خواستار پذیرش اجرای پروتکل الحاقی از سوی ایران شد.
    92/09/07 ، دولت اوباما اعلام :توافق هسته‌ای اخیر ایران با غرب تغییری در مواضع واشنگتن در قبال پروژه خط لوله گاز ایران-پاکستان نداده است.
    92/09/07 ، یک سناتور جمهوریخواه آمریکایی با انتقاد از موافقت 1+5 به خاطر امتیاز ارائه قطعات یدکی هواپیما به ایران گفت: این کار خلاف سیاست تحریم آمریکاست و برای او اهمیتی ندارد چه تعداد ایرانی در اثر سوانح هوایی کشته یا مجروح می‌شوند.
    92/09/07 ، رئیس کمیته روابط خارجی سنای آمریکا شب گذشته از «باراک اوباما» رئیس‌جمهور این کشور به دلیل تلاش برای توقف بررسی طرح افزایش تحریم‌های ایران انتقاد و وی را به «اغراق» و «هراس‌افکنی» در قبال ایران متهم کرد.
    92/09/09 ، کاخ سفید : گرچه ایران و 1+5 توافق اولیه‌ای را در نشست «ژنو» به امضا درآوردند، اما تحریم‌های شدید نفتی علیه ایران همچنان حفظ می‌شود.
    92/09/11 ، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در نشست خبری هفتگی: هنوز هیچ تصمیمی برای دعوت یا عدم دعوت از ایران برای حضور در نشست صلح سوریه اتخاذ نشده است.ایران باید ژنو1 را بپذیرد.
    92/09/13 ، عضو کمیته نیروهای مسلح کنگره :در صورتی که آمریکا در نهایت تصمیم به استفاده از زور نظامی علیه ایران بگیرد باید از سلاح‌های هسته‌ای علیه ایران استفاده کند.
    این نماینده ماه گذشته هم گفته بود که آمریکا باید برای اینکه پیامش را به گوش ایرانی‌ها برساند یک بمب هسته‌ای در بیابان‌های ایران منفجر کند. وی در تازه‌ترین اظهارنظرش یک گام فراتر رفته و گفته آمریکا باید به تأسیسات هسته‌ای ایران حمله کند.
    هانتر در پاسخ به این سوال که آیا او فکر می‌کند جنگ با ایران اجتناب‌ناپذیر است گفت که «مطمئنا امیدوارم که چنین نباشد»؛ اما سپس افزود که بهتر است اگر این اتفاق بیفتد آمریکا با جدیت اقدام کند.
    92/09/13 ، کاخ سفید : توافق جامع نهایی ۱+۵ با ایران احتمالاً شامل ظرفیت محدود غنی‌سازی ایران می‌شود.
    92/09/14 ، گروهی از اعضای مجلس نمایندگان آمریکا احتمالا بعد از تعطیلات سال نو میلادی تلاش خواهند کرد با تصویب طرحی اختیارات دولت برای موافقت با غنی‌سازی در ایران را محدود کنند.
    92/09/14 ، رئیس تیم مذاکره‌کننده آمریکا در گروه ۱+۵ در مصاحبه با شبکه «پی بی اس» تصریح کرد آمریکا، ایران را احتمالاً در توافق نهایی و جامع هسته‌ای وادار می‌کند تا بخشی از رآکتور آب سنگین اراک را از بین ببرد.
    92/09/14 ، مشاور امنیت ملی کاخ سفید :واشنگتن آمادگی دارد به حمایت از حقوق بشر و دسترسی آزاد به اینترنت و شبکه‌های اجتماعی در ایران ادامه دهد.

    92/09/16 ، هیگل: دیپلماسی با ایران باید با نیروی نظامی حمایت شود.تسلیحات بیشتری به کشورهای منطقه می‌فروشیم.
    92/09/16 ، وزیر دفاع آمریکا : برنامه هسته‌ای ایران تنها یک بُعد از تهدید ایران است و واشنگتن به سیستم دفاع موشک‌های بالستیک خود در منطقه و اروپا پایبند خواهد بود.
    92/09/16 ، رؤسای کمیته‌های بانکداری،اطلاعات و نیروهای مسلح سنا در نامه‌ای از مدیر سازمان اطلاعات ملی آمریکا خواستند تا ۲۱ آذرماه گزارشی از ارزیابی تأثیر تحریم‌های جدید بر توافق نهایی با ایران را ارائه دهد.
    92/09/16 ، «باراک اوباما» در دهمین نشست سالانه مجمع «سابان» تحت عنوان «روابط آمریکا و اسرائیل در خاورمیانه‌ای پویا» گفت با وجود آنکه هیچ گزینه‌ای را از روی میز برنداشته، اما بر آزمودن مسیر دیپلماتیک تأکید دارد. وی همچنین منکر به رسمیت شناخته شدن حق ایران برای غنی‌سازی در توافقنامه ژنو شد.

    وی افزود: ما تحریم‌های بی‌سابقه‌ای علیه آن‌ها اعمال کردیم که ضربه زیادی به اقتصادشان زد، فروش نفت آن‌ها را به شدت کاهش داد، ارزش واحد پولشان را به شدت پایین آورد... تمام این‌ها به این دلیل است که یک اجماع جهانی به وجود آمد.
    وی در ادامه مدعی شد که روی کار آمدن «حسن روحانی» رئیس‌جمهور ایران در نتیجه اعمال تحریم‌های جهانی علیه این کشور بوده، اما گفت: البته این به این معنی نیست که ما باید به او یا هرکه در ایران است، اعتماد کنیم، به هر حال آن‌ها قسم خورده‌اند که علیه ما و بسیاری از ارزش‌هایی که ما اینجا داریم کار کنند.
    وی گفت: هیچ تحریم‌ اصلی‌ای دست نخورده و تمام این کاهش تحریم‌ها برگشت‌پذیر هستند. اگر ایران به تعهدات خود پایبند نباشد، اگر با حسن نیت مذاکره نکند، تحریم‌ها بازمی‌گردند.
    92/09/17 ، «باراک اوباما» در یک جلسه پرسش و پاسخ با مخاطبان حامی اسرائیل : معتقدم شانس توافق نهایی هسته‌ای با ایران 50 به 50 یا حتی بدتر است.
    رئیس‌جمهور آمریکا : توافق موقت 6 ماهه ایران و 1+5، اساس مرکزی برنامه هسته‌ای ایران را متوقف می‌کند و آن را به عقب بازمی‌گرداند و تهران را وادار می‌کند تا ذخایر اورانیوم با درصد غنای بالای خود را از بین ببرد و از افزودن سانتریفیوژهای جدید خودداری کند و ساخت رأکتور آب سنگین اراک را که به طور بالقوه می‌تواند پلوتونیوم تولید کند را متوقف کند. این توافق همچنین زمانی را ایجاد می‌کند تا متوجه شویم که آیا بحران هسته‌ای ایران از طریق مذاکره قابل حل است یا خیر.
    وی تأکید کرد: آنچه که ما می‌توانیم به مرحله آزمون بگذاریم، این احتمال است که آیا می‌توانیم این مسئله را از راه دیپلماتیک رفع کنیم. اگر در پایان 6 ماه مشخص شود که ما نمی‌توانیم به توافق برسیم، اوضاع بدتر نمی‌شود. تحریم‌های آمریکا علیه ایران به طور کامل بازمی‌گردد و اگر ایران به توافق پایبند نباشد، تحریم‌ها حتی شدیدتر می‌شود.
    92/09/18 ، رهبر اکثریت سنای آمریکا: تصویب تحریم‌های جدید علیه ایران پیش از تعطیلات سال نو مورد بررسی قرار می‌گیرد .
    92/09/18 ، شرمن : چندین دهه بی‌اعتمادی بین آمریکا و ایران به این مفهوم است که واشنگتن نه بر پایه اعتماد به ایران بلکه بر پایه نظارت‌های سرزده بر تأسیسات هسته‌ای ایران پیش می‌رود. وی با اشاره به امتیازاتی که در توافق اولیه به ایران داده می‌شود گفت که تحریم‌های بسیار بسیار اندکی به حالت تعلیق درمی‌آیند و از یکصد میلیارد دلار دارایی‌های خارجی ایران که طبق تحریم‌های تحمیل شده مسدود شده است، آمریکا تنها بخش بسیار بسیار اندکی را به ایران بازمی‌گرداند.
    92/09/19 ، «اد رویس» رئیس کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا به انتقاد از توافق ژنو پرداخت و گفت این توافق به صورت غیررسمی حق ایران برای غنی‌سازی را به رسمیت شناخته است، در حالی که به عقیده مجلس نمایندگان، ایران نباید اجازه غنی‌سازی داشته باشد.
    وی همچنین گفت: تعهد آمریکا برای کاهش برخی تحریم‌ها بر اساس توافق موقت، موجب شده است تا رژیم تحریم‌ها در معرض خطر قرار گیرد.
    رویس علاوه بر این به تداوم مواضع ضدآمریکایی در ایران اشاره کرد و گفت: اکنون شعارهای «مرگ بر آمریکا» از سوی مقامات ایرانی هم گفته می‌شود. وی در ادامه ایران را به حمایت از تروریسم، حمایت از نظام سوریه و تلاش برای دستیابی به بمب هسته‌ای متهم کرد.
    92/09/19 ، کری(در جلسه استماع) : بر اساس گام آخر که آمریکا دید واضحی از آن دارد، داشتن یک نیروگاه آب سنگین برای ایران، غیرقابل قبول است و آن‌ها نمی‌توانند چنین نیروگاهی داشته باشند.
    کری در مورد امتیازهای دریافت‌شده از سوی ایران هم گفت: در هفته‌های اخیر ارقام بسیار بزرگی را در رسانه‌ها شنیده، اما هیچ‌یک از این‌ها درست نیست و ایران تنها به 7 میلیارد دلار از درآمدهای خود دسترسی پیدا می‌کند.
    92/09/19 ، کری(در جلسه استماع) : آن‌ها اکنون نزدیک به 19 هزار سانتریفیوژ دارند که در وضعیت نهایی اگر هم قرار باشد همچنان به کار خود ادامه دهند، دیگر به این تعداد نخواهند بود... همچنین ما محدودیت‌های زیادی برای آن‌ها در نظر گرفته‌ایم، این برنامه باید مورد توافق طرفین باشد و همچنین نظارت زیادی بر آن باشد... این را هم باید بگویم که اگر آن‌ها غنی‌سازی محدودی هم داشته باشند، نخواهند توانست آن را به یک برنامه تسلیحات اتمی تبدیل کنند.
    وی با بیان اینکه توافق ژنو یک «گام اول» است، افزود: هدف از این توافق افزایش امنیت خود و متحدان بود. کری همچنین تأکید کرد که آمریکا دیگر در تله‌ای نظیر آنچه که در مورد کره شمالی رخ داد، نخواهد افتاد.
    92/09/19 ، کری(در جلسه استماع) : اوباما متعهد است که اگر این توافق شکست بخورد، فشارها را افزایش می‌دهد.
    92/09/19 ، کری(در جلسه استماع) : دولت با نگاهی واقع‌بینانه در حال پیشروی است. وی تأکید کرد که ایرانی‌ها می‌دانند که اگر به توافق پایبند نباشند، تحریم‌ها تشدید می‌شوند. وی تأکید کرد که کنگره می‌تواند در یک هفته تحریم‌های جدیدتری تصویب کند و زمانی هم که دولت به کمک سنا نیاز داشته باشد، از سنا می‌خواهد تا وارد عمل شود.
    92/09/20 ، معاون کنترل تسلیحاتی و امنیت بین‌الملل وزارت خارجه آمریکا : برنامه موشکی ایران تهدیدی برای اروپا است و به همین دلیل باید این قاره به سامانه دفاع موشکی مجهز شود.
    92/09/21 ، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا : درباره دعوت ایران به کنفرانس ژنو 2 هنوز تصمیمی اتخاذ نشده است. وی گفته ایران باید کاری که در سوریه انجام می‌دهد را متوقف کند.
    92/09/21 ، معاون وزیر خزانه داری آمریکا : ایران پس از گذشت 6 ماه که توافق موقت فعلی بین این کشور و اعضای 1+5 به پایان می‌رسد، گرفتار مخمصه عمیق‌تری می‌شود.
    بنا به گزارش روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال، معاون وزیر خزانه داری آمریکا گفت: «من به عنوان مقام اصلی مسئول طراحی و اجرای برنامه تحریم‌هایمان، مطمئن هستم که فشار تحریم‌ها بر ایران افزایش خواهد یافت.»
    92/09/21 ، کوهن: آمریکا موقتاً طرح کاهش فروش نفت خام ایران را متوقف کرده است .لغو تحریم‌ها برای ایران تنها 4.2 میلیارد دلار ارزش دارند.
    92/09/21 ، وزارت خزانه داری آمریکا 19 فرد و شرکت در اروپا و آسیا را به میانجی‌گری برای دور زدن تحریم‌های آمریکایی وضع شده علیه شرکت هواپیمایی ماهان ایر ایران متهم کرد. مطابق این ادعاها شرکت‌های مذکور به این شرکت ایرانی برای تهیه تجهیزات و قطعات یدکی هواپیماها که نقض قوانین تحریم‌های آمریکا محسوب می‌شود، کمک کرده‌اند.
    92/09/21 ، شرمن در جلسه استماع : « برخی به درستی پرسیده‌اند چرا ما باید به ایران اعتماد کنیم که به این تعهدات پایبند می‌ماند؟ همان‌طور که آقای کری گفته طرح اقدام مشترک مبتنی بر اعتماد نیست، بلکه مبتنی بر راستی‌آزمایی است ـ و مکانیسم‌های راستی‌آزمایی مطرح شده در این طرح بی‌سابقه هستند.»
    این مقام وزارت خارجه آمریکا ممانعت آمریکا از افزایش صادرات نفتی ایران را مورد تأکید قرار داد و گفت: «بگذارید صریح بگویم. ما اجازه نخواهیم داد صادرات نفتی ایران افزایش یابد و با متحدان بین‌المللی‌مان همکاری خواهیم کرد تا اطمینان حاصل کنیم که آنها می‌دانند که هر نوع افزایش در خرید نفتی از ایران مشمول تحریم خواهد بود.»
    92/09/21 ، شرمن: «ما همچنان با اقدامات ایران که مخل ثبات در منطقه است مقابله می‌کنیم. همچنان ایران را به خاطر حمایت از تروریسم مسئول می‌شناسیم. ایران همچنان در فهرست کشورهای حامی تروریسم و تحریم‌های ما باقی خواهد ماند.»
    92/09/21 ، شرمن: «در صورتی که ایران نتواند تعهدات مورد توافقش در ژنو را به اجرا درآورد، ما آماده خواهیم بود تا با همکاری کنگره تحریم‌ها را افزایش دهیم. در چنین موقعیتی ما آماده خواهیم بود تا تأثیر تحریم‌ها را افزایش دهیم زیرا ما احتمالاً حمایت جامعه جهانی که برای افزایش فشار ضروری است را هم خواهیم داشت.»
    92/09/22 ، ماری هارف ، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا : واشنگتن قرار دادن نام شرکت‌ها در فهرست تحریم‌ها را ادامه می‌دهد.
    یک خبرنگار از ماری هارف پرسید که چرا با اقدام قرار دادن شرکت‌ها در فهرست تحریم به ایران بهانه عدم اجرای توافق ژنو را می‌دهند که او در پاسخ گفت: «بهانه‌ای در کار نیست. ما به صراحت گفتیم که این کار را انجام می‌دهیم و ایرانی‌ها هم در حالی که این را می‌دانستند توافقنامه را امضا کردند.»
    92/09/22 ، گری کوئین لن رئیس کمیته تحریمهای ایران در شورای امنیت سازمان ملل، از کشورهای عضو سازمان ملل خواست به اجرای تحریم‌های تصویب شده علیه ایران ادامه دهند.
    وی گفت: «توافقنامه‌ هسته‌ای ایران با گروه 1+5 پیشرفت خوبی است، اما کشورها باید دراین‌ زمینه به تعهدات قانونی خود در سازمان ملل پایبند باشند».
    92/09/23 ، چند نماینده کنگره آمریکا با انتشار بیانیه‌ای خواستار تنظیم مجدد شرایط توافق هسته‌ای میان ایران و گروه ۱+۵ شدند و شروط سنگینی را برای توافق نهایی تعیین کردند.
    در این بیانیه تصریح شده است که ایران باید به طور کامل همه تاسیسات غنی سازی خود را برچیند و ساخت موشکهای پیشرفته را متوقف کند، از حمایت از سازمانهای تروریستی دست بردارد و نقض حقوق بشر را کاهش دهد. این بیانیه می افزاید، گروه 1+5 باید در صورتی توافق نهایی با ایران را امضا کند که این شرایط به دست آمده باشد.
    92/09/24 ، «جان مک کین» سناتور ایالت آریزونا: به احتمال زیاد طرحی برای تحریم‌ ایران در سنا مطرح شود که اگر مذاکرات پس از 6 ماه به نتیجه نرسید عملی می‌شوند.
    92/09/26 ، معاون وزارت خزانه‌داری آمریکا قرار است به زودی به چند کشور از جمله انگلیس، آلمان، فلسطین اشغالی و ترکیه سفر کند تا مطمئن شود تحریم‌های ایران به درستی اجرا می‌شود.
    92/09/26 ، "چاک هیگل" رئیس پنتاگون در جریان کنفرانس ویدئویی که با "سرگئی شایگو" وزیر دفاع روسیه داشت اعلام کرد که توافقات صورت گرفته در مورد برنامه هسته‌ای ایران باعث نمی‌شود که دولت آمریکا در طرح‌های خود برای استقرار سامانه‌های دفاع ضد موشکی در خاک اروپا تجدید نظر کند.
    92/09/27 ، سناتور مارک کرک، سناتور بلندپایه جمهوری‌خواه در کنگره آمریکا گفته که لایحه تحریم‌های ایران در حال آماده شدن و وی خوش‌بین است که اعضای سنا آن را پیش خواهند برد.
    وی تأکید کرد: «من امیدوارم. قصد دارم با شریکم باب منندز هم‌پیمان شوم تا مطمئن شوم که او خوشحال است و پیوند منندز ـ کرک، پیوندی است که در آن هر دو نفر پشتیبان هم علیه ایرانی‌ها هستند.»
    92/09/28 ، 26 سناتور آمریکایی از لایحه تحریم‌های ضد ایرانی اعلام حمایت کردند. بیش از یک چهارم اعضای مجلس سنا با پیشبرد لایحه‌ای که می‌تواند تحریم‌ها علیه ایران را تشدید کند با باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا مخالفت کردند.
    این لایحه دولت آمریکا را وادار کرده از رژیم اسرائیل در صورت حمله به برنامه هسته‌ای ایران حمایت نظامی، دیپلماتیک و اقتصادی به عمل آورد.
    92/09/29 ، وزارت خارجه آمریکا اعلام کرده به نظر نمی‌رسد مشارکت ایران در کنفرانس بین‌المللی چندان مفید باشد.وی اظهار داشت که آمریکا همچنان مخالف حضور ایران در نشست ژنو 2 درباره سوریه است.
    92/09/29 ، یک مقام بلندپایه آمریکایی به خبرگزاری رویترز گفته است که دشوار بتوان تصور کرد ایران که بیانیه مشترک کنفرانس ژنو یک را نپذیرفته بتواند در ژنو 2 حضور داشته باشد.
    این مقام آمریکایی که نخواسته نامش فاش شود گفته ایران باید پرسنل نظامی‌اش را از سوریه خارج کند و دست از تأمین مالی نیروهای شبه نظامی بردارد.
    92/09/29 ، اوباما در نشست خبری آخرسال گفت که هدف از گفت‌وگو با ایران این است که از دستیابی این کشور به سلاح هسته‌ای جلوگیری شود. وی طبق روال گذشته گفت که تمام گزینه‌ها روی میز است.
    92/09/29 ، جمعی از سناتورهای ارشد آمریکایی با انتشار نامه‌ای به رئیس کمیته اکثریت سنا مخالفت خود را با لایحه جدید تحریم‌های ضد ایرانی معرفی شده در این مجلس اعلام کردند.
    در نامه سناتورهای ارشد آمریکایی آمده است: «در صورتی که ایران، هر زمانی از مفاد طرح اقدام مشترک عدول کند، یا این طرح به یک پیمان درازمدت برای حصول اطمینان از صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای این کشور منتهی نشود کنگره باید فوراً لایحه تحریم‌های جدید را در دستور کار قرار دهد.»
    92/09/30 ، گروهی از سناتورهای آمریکایی به رهبری «هری رید» رهبر اکثریت دموکرات سنا در تلاشند تا تحریم‌های ایران را به نحوی تصویب کنند تا دولت امکان وتوی آن را نداشته باشد.
    92/09/30 ، به نقل از سایت وزارت خارجه آمریکا، «جن ساکی» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در یک کنفرانس خبری در خصوص اظهارات اخیر «اخضر ابراهیمی» که گفته بود آمریکا مانع حضور ایران در کنفرانس «ژنو2» درباره سوریه است، گفت که موضوع ایران و حضور این کشور در کنفرانس بین‌المللی در خصوص سوریه هنوز مورد توافق قرار نگرفته است بنابراین گفت‌وگوها ادامه خواهد داشت و فکر می‌کنم که اخضر ابراهیمی نیز در صحبت‌هایش اشاره کرد که به این گفت‌وگوها ادامه می‌دهیم.
    سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گام اول توافق با ایران را چشمگیر و تاریخی دانست و در پاسخ به سوالی که برخی از افراد فکر می‌کنند شاید کشورهای خلیج فارس باید بخشی از گروه 1+5 در خصوص موضوع هسته‌ای ایران باشند و گفت: ما قصد گمانه‌زنی درباره این موضوع را نداریم. ما همکاری نزدیکی با عربستان در خصوص مذاکرات در حال پیشرفت ایران و 1+5 داریم و به آنها گزارش خواهیم داد و اطلاعات آنها را در این زمینه به روزرسانی می‌کنیم.
    92/10/02 ، «هیلاری کلینتون» وزیر خارجه سابق آمریکا در یک نشست محرمانه در واشنگتن گفت که نگرانی‌های آشکار اسرائیل از اینکه توافق ایران و 1+5 (آمریکا،انگلیس،فرانسه،روس ه،چین بعلاوه آلمان) در «ژنو» ناکارآمد بوده است، به دیپلماسی آمریکا در قبال ایران کمک می‌کند و به ادامه فشارها بر ایران و همپیمانان این کشور ادامه می‌دهد.
    وی تصریح کرد که هشدارهای اسرائیل برای حمله احتمالی نظامی در ایران جدی گرفته می‌شود و روسیه و چین تحت تأثیر ترس یک حمله نظامی تل‌آویو قرار می‌گیرند.
    کلینتون در ادامه گفته‌های خود اعلام کرد که نگرانی‌ها از حمله احتمالی اسرائیل احتمالاً ایران را در گفت‌وگو با دیپلمات‌های آمریکایی منعطف‌تر کرده است
    92/10/02 ، «جان کری» وزیر خارجه آمریکا اعلام کرده است که امنیت اسرائیل با اجرای توافق ایران و 1+5 در ژنو بیشتر می‌شود.
    92/10/02 ، «سوزان رایس» مشاور امنیت ملی کاخ سفید روز گذشته در مصاحبه با شبکه «سی‌بی‌اس»، گفت در صورتی که ایران بعد از توافق جامع به تعهدات خود عمل نکند، تحریم‌های برداشته‌شده بار دیگر علیه این کشور اعمال می‌شوند.
    وی در پاسخ به این گفته مجری برنامه که ممکن است ایرانی‌ها بعد از توافق جامع «حقه زده» و به تعهدات خود عمل نکنند، گفت: ما توافقی نمی‌کنیم که در آن نتوانیم بفهمیم آن‌ها دارند چه کار می‌کنند، اگر چنین اتفاقی بیفتد، اطمینان خواهیم یافت که فشارها بار دیگر علیه آن‌ها اعمال شود. این را از من بپذیرید چون من در سازمان ملل روی این موضوع کار کرده‌ام.
    92/10/14 ، «اریک کانتور» رهبر اکثریت جمهوری‌خواهان مجلس نمایندگان آمریکا ضمن ابراز خشم از ناموفق بودن تلاش‌های سال گذشته برای اعمال تحریم‌ها علیه ایران در صورت شکست دیپلماسی در قبال این کشور، اعلام کرد که قصد دارد به زودی قطعنامه‌ جدیدی را با همان محتویات برای تحریم‌ ایران معرفی کند.
    بر اساس این گزارش، طرح پیشین کانتور دیکته کردن واژه توافق «قابل قبول» است که بازتابی از تقاضاهای اسرائیل است و در نتیجه تقریباً مذاکره برای رسیدن به چنین توافقی را غیرممکن می‌کند.
    این طرح رهبر جمهوری‌خواهان مجلس نمایندگان آمریکا در صدد است در ابتدا از ایران درخواست کند برای همیشه غنی‌سازی غیرنظامی اورانیوم را کنار بگذارد و این در حالی است که ایران چنین درخواستی را نخواهد پذیرفت و بنابراین اگر تصویب شود، از رئیس‌جمهور آمریکا می‌خواهد که در خصوص هرگونه توافق که شامل برنامه غنی‌سازی می‌شود، با ایران وارد مذاکره نشود.
    92/10/15 ، بنابر گزارش پایگاه اینترنتی فوروارد، چهار فدراسیون یهودی در جنوب فلوریدا از «بیل نلسون» سناتور ایالت خود خواستند که لایحه تحریم‌های جدید علیه ایران را امضا کند.
    گروهی از حامیان رژیم صهیونیستی در 30 دسامبر 2013 نامه‌ای را به نلسون فرستادند تا لایحه ضد ایرانی سناتور «رابرت منندز» و «مارک کرک» را امضا کند.
    این درخواست در حالی مطرح شده است که دولت «باراک اوباما» رئیس‌جمهور آمریکا تأکید کرده است که تصویب تحریم‌های جدید علیه ایران مذاکرات با تهران را تضعیف می‌کند.
    این نامه توسط فدراسیون یهودیان «میامی»، منطقه جنوب «پام بیچ»، «برووارد» فرستاده شده است و منطقه پام بیچ علیرغم آنکه راهبرد اوباما را به طور کلی تحسین کرده است اما خواستار تحمیل تحریم‌ها علیه ایران شده است.
    92/10/20 ، «رابرت منندز»، رئیس کمیته روابط خارجی مجلس سنای آمریکا، از وضع تحریم‌های جدید علیه ایران حمایت کرد و از آن به عنوان یک ضرورت یاد کرد.
    وی افزود: نیاز به وضع تحریم‌های موثر در آینده کاملاً واضح است.
    منندز، ادامه اقدامات ساخت و ساز در رآکتور آب سنگین اراک، ساخت سانتریفیوژهای نسل جدید برای غنی‌سازی اورانیوم، شلیک موشک به فضا توسط ایران، پیشنهاد غنی‌سازی 60درصدی اورانیوم در مجلس و واکنش ایران به تحریم 19 شرکت توسط آمریکا را از جمله دلایلی می‌داند که وضع تحریم‌های جدید را ضروری می‌کند.

    92/10/20 ، وزارت خارجه آمریکا ضمن تأکید بر پیشرفت‌های خوب در مذاکره با ایران اعلام کرده هنوز چیزی نهایی نشده است.
    92/10/20 ، یکی از اعضای مجلس سنا : در حال حاضر 77 سناتور از لایحه تحریم‌های ایران حمایت می‌کنند.
    21/10/92 ، سنای آمریکا با تصویب قطعنامه‌ای از دولت ایران خواست تا برای یافتن رابرت لوینسون، مامور سابق سازمان سیا که مدعی شده در سفری به ایران ناپدید شد، همکاری کند.
    92/10/23 ، «دیوید کوهن»، معاون وزارت خزانه‌داری آمریکا به سی‌ان‌ان گفت: فشار تحریم‌ها بر ایران طی 6 ماه آینده هم ادامه خواهد داشت.
    وی افزود: ارزش تحریم‌های ایران که برداشته می‌شوند بین 6 تا 7 میلیارد دلار است.
    92/10/23 ، عضو سنا: «از 20 ژانویه میلیاردها دلار به دولتی داده خواهد شد که سردمدار تروریسم دولتی است این در حالی است که به دولت روحانی‌ها اجازه داده می‌شود تا ساختار هسته‌ای خود را نگه دارند. من نگرانم که سیاست‌‌های جهانی به حمایت از تسلیحات هسته‌ای ایران و یا حمله هوایی به اسرائیل کمک کند. اکنون نوبت سناتورهای آمریکایی است تا با تصویب لایحه تحریم‌های جدید اطمینان یابند که این فرآیند به برچیدن مسالمت‌آمیز برنامه هسته‌ای ایران بینجامد.»
    92/10/23 ، «پیتر روسکام»، نماینده مجلس نمایندگان در موضع‌گیری خود در برابر توافق روز گذشته از سنا خواست تا برای توافق درباره ایران بدون تسلیحات هسته‌ای اقدام کند.
    این سیاستمدار تندروی آمریکایی اعلام کرد: «اقدام امروز کاخ سفید برای حمایت از توافق با ایران در زمینه برنامه هسته‌ای فقط نمونه‌ای از سیاست خارجی ضعیف است که با برداشتن تحریم‌های ایران بدون اینکه به ساختار هسته‌ای این کشور آسیب برساند یا غنی‌سازی اورانیوم را برای جلوگیری از دستیابی به سلاح متوقف کند. صورت گرفته است.»
    وی همچنین اعلام کرد که به تازگی از قانون‌گذاران خواسته است تا با همکاری نمایندگان برای ممانعت از برنامه هسته‌ای ایران و وضع تحریم‌های فلج‌کننده اقدام کنند.
    92/10/23 ، کری، وزیر خارجه آمریکا اجرایی شدن توافق «ژنو» درباره برنامه هسته‌ای ایران را یک گام مهم دانست و گفت که گام بعدی در گفت‌وگو با ایران برای رسیدن به راه‌حل جامع بسیار دشوار است.
    92/10/24 ، «جو بایدن» به مقامات اسرائیلی اطمینان داده است که «ساختار تحریم‌ها» علیه ایران همچنان حفظ شود و اعمال تحریم‌های اصلی علیه ایران ادامه داشته باشد.
    بایدن که برای شرکت در مراسم تدفین «آریل شارون» نخست‌وزیر اسبق رژیم‌صهیونیستی به فلسطین اشغالی سفر کرده بود، در طول 4 ساعت مذاکره با مقامات اسرائیلی‌ «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم‌صهیونیستی را در مورد توافق موقت هسته‌ای با ایران توجیه کرده و از نظرات وی در مورد نحوه دستیابی به توافق نهایی مطلع شده است.
    92/10/24 ، اوباما: گروهی از سناتورها از هر دو حزب آمریکا به بهانه «کسب اطمینان از اجرای توافق موقت» در تلاشند تا تحریم‌های تازه‌ای را علیه ایران تصویب کنند. این تحریم‌ها مشروط بوده و در صورتی اجرایی می‌شوند که توافق ژنو از جانب ایران به زعم آمریکا نقض شود. کاخ سفید با این تحریم‌ها مخالف بوده و تهدید به وتوی آن‌ها کرده است.
    92/10/24 ، «کاتلین هایدن» سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید، ضمن ابراز نگرانی از انعقاد قرارداد نفتی میان ایران و روسیه تصریح کرد: ما درباره این گزارش نگران هستیم و «جان کری» امروز، دوشنبه، مستقیماً این نگرانی را با «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه در میان گذاشت.
    92/10/25 ، سناتور هری رید، رهبر اکثریت دموکرات سنای آمریکا، گفت: طرحی فوری که تحریم‌های تازه علیه ایران را مطرح کرده و به رای نمایندگان بگذارد، ندارد.
    وی افزود: «پیامی که مقام‌های ایرانی باید دریافت کرده باشند، اگر هنوز دریافت نکرده‌اند، این است که ما اجازه نمی‌دهیم به سلاح اتمی دست یابند».
    92/10/26 ، خبرگزاری فرانسه به نقل از یک مقام آمریکایی نوشت: ایران هنوز برای شرکت‌های خارجی مکانی «خطرناک» به شمار می‌رود، زیرا تحریم‌های بین‌المللی وضع شده علیه این کشور از توافق موقت هسته‌ای حاصل شده در ژنو متأثر نشده‌اند.
    وی تأکید کرد: «لازم است بنگاه‌های کسب و کار خطرات قانونی و حیثیتی تجارت با ایران را در نظر بگیرند.»
    92/10/29 ، اوباما رئیس‌جمهور آمریکا در مصاحبه با نشریه «نیویورکر» گفت:«نه فقط نمایندگان کنگره بلکه مردم آمریکا هم به طور تاریخی نسبت به ایران سوءظن و خصومت دارند.»

    وی ایران را به حمایت از تروریسم، انگیزش اختلافات قومی در دیگر کشورها و پیگیری سلاح اتمی متهم کرده و گفته است اگر بتوان «ایران را به عملکرد مسئولانه» واداشت، آنگاه «موازنه‌ای میان ایران و کشورهای خلیج که عمدتا سنی هستند، برقرار می‌شود».
    92/10/30 ، وزارت خزانه‌داری آمریکا اعلام کرد که دولت اوباما گامهای لازم برای توقف تلاش‌ها برای کاهش صادرات نفت خام ایران را برادشته است.
    92/10/30 ، وزارت خارجه آمریکا به دنبال تعلیق بخشی از تحریمها علیه ایران از سوی آمریکا، تاکید کرد که مذاکرات با ایران برای رفع نگرانیهای جامعه بین المللی درباره برنامه هسته ای ایران پیچیده خواهد بود.
    92/10/30 ، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت که واشنگتن انتظار دارد دعوت از ایران به کنفرانس ژنو ۲ پس گرفته شود.
    92/10/30 ، «جی ساکی» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: در صورتی که ایران حمایت خود از اعلامیه «ژنو۱» که خواستار گذار سیاسی در سوریه با توافق دو طرف است را اعلام نکند، دعوت از این کشور در «ژنو۲» باید پس گرفته شود.
    92/11/3 ، سخنگوی کاخ سفید در پاسخ اظهارات اخیر «محمدجواد ظریف» وزیر امور خارجه ایران « تهران هیچ‌یک از سانتریفیوژ‌های خود را اسقاط نمی‌کند» گفت : برچیده شدن تأسیسات در توافق جامع پاسخ داده می‌شود و ایران در این توافق باید «بخش قابل‌ملاحظه‌ای» از زیرساخت‌های هسته‌ای خود را برچیند.
    92/11/3 ، وزیر خارجه آمریکا : ایران حامی تروریست است . در صورت عدم پایبندی ایران به تعهداتش در توافق هسته‌ای ژنو،‌ گزینه‌ نظامی وارد است
    92/11/09 ، رئیس سابق سازمان سیا : واشنگتن برای متوقف کردن برنامه هسته‌ای ایران از گزینه نظامی استفاده خواهد کرد.
    92/11/10 ، معاون وزیر خزانه‌داری آمریکا: تأثیر تحریم‌ها ایران را به میز مذاکرات با گروه 1+5 آورد و ما به منظور تداوم مذاکرات فشارها بر تهران را افزایش خواهیم داد.
    92/11/15 ، شرمن در جلسه استماع در پاسخ به سوالی در مورد فردو و اراک گفت: «ایران برای برنامه صلح‌آمیز نیازی به یک سایت زیرزمینی ندارد، ایران نیازی هم به رآکتور آب‌سنگین اراک ندارد.»
    وی در بخشی دیگر از نشست در مورد وضعیت حقوق بشر در ایران گفت: «ما هر هفته در سفارت مجازی و صفحات خود در شبکه‌های اجتماعی موارد نقض و تجاوز به حقوق بشر در ایران را برجسته می‌کنیم. آزادی بیش از 40 زندانی عقیدتی از جمله «نسرین ستوده» (که ما در سفارت مجازی مسئله وی را مطرح کرده و بعد از دریافت جایزه ساخاروف اتحادیه اروپا در سال 2012 علنا از او تمجید کردیم) در ماه‌های سپتامبر و اکتبر موجب دلگرمی ما شد. ما از ایران می‌خواهیم تمام زندانیان سیاسی را آزاد کند، از جمله میرحسین موسوی و مهدی کروبی را که نزدیک به سه سال است که بدون اتهام رسمی در بازداشت خانگی به سر می‌برند. ما همچنین به ثبت موارد نقض حقوق بشر در گزارش‌های سالانه حقوق بشر و آزادی مذهبی ادامه می‌دهیم تا توجهات را به نحوه رفتار دولت با مردم جلب کنیم.»
    وی در مورد برنامه‌های موشکی ایران هم گفت بحث موشک‌های بالستیک ایران هم از مواردی است که باید در توافق نهایی به آن پرداخته شود .
    معاون وزیر خارجه آمریکا به موضوع توزیع سبد کالایی در ایران هم پرداخته و افزود: «شما در اخبار دیدید که ایران اخیرا به طور قابل مشاهده‌ای غذا بین مردم فقیر جامعه‌اش توزیع کرده تا نشان دهد کاهش هدفمند و محدود تحریم‌ها تاثیر مستقیم بر مردم این کشور داشته است. همان طور که روحانی قول داده بود، این پول قرار است در جهات دیگری مصرف نشود.»
    92/11/15 ، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا , جن ساکی در ارتباط با حق ایران برای استفاده از برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای گفت: ما به طور اساسی برای هیچ کشوری حق غنی‌سازی قائل نمی‌شویم. اگر مذاکرات شکست بخورد به طور قطع از تحریم‌های بیشتر (علیه ایران) حمایت می‌کنیم.
    92/11/16 ، وزیر خارجه آمریکا در تماس تلفنی با همتای فرانسوی خود درباره سفر هیأت تجاری فرانسه به ایران هشدار داد و دیگر مقامات آمریکایی نیز تأکید کردند که آمریکا هرکشوری که تحریم‌ها علیه ایران را نقض کند، جریمه خواهد کرد.
    آمریکا همچنین به فرانسه هشدار داده است، هر کشوری را که تحریم‌های آمریکا و اتحادیه اروپا علیه تهران را نقض کند جریمه می‌کند؛ خواه این کشور همپیمان آمریکا باشد، خواه نباشد.
    92/11/17 ، وزیر خارجه آمریکا در مصاحبه با «سی‌ان‌ان» تأکید کرد از حملات لفظی اخیر اسرائیل هراسی ندارد و از مواضع خود کوتاه نمی‌آید. وی گفت سوریه هیچ راه‌حل نظامی ندارد و درباره ایران نیز گفت اشتباه است با تحریم‌های جدید، اعتقاد به مذاکرات «ژنو» را از بین ببریم.
    وزیر خارجه آمریکا در پاسخ به این سوال که آیا به روحانی اعتماد دارد، گفت: موضوع اعتماد نیست. هیچ‌چیز بر اساس اعتماد صورت نگرفته است. همه آنچه که ما انجام می‌دهیم بر اساس راستی‌آزمایی و گام‌هایی خاص است. وی افزود : اگر توافقی صورت نگیرد تمامی گزینه‌ها از جمله افزایش تحریم‌ها یا هرچیز دیگر در اختیار رئیس‌جمهور آمریکا است.
    19/11/92، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در واکنش به بیانیه «آیپک» درباره لایحه تحریم جدید ایران گفت از حمایت آنها از مسیر دیپلماتیک استقبال می‌کنیم.
    92/11/21 ، وزیر خارجه آمریکا تاکید کرد که تا قبل از حل شدن پرونده هسته‌ای ایران بحران سوریه و مسئله امنیتی را با ایران بحث نخواهیم کرد.
    92/11/22 ، «برنادت میهن» سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید بار دیگر مدعی شد که ایران بر اساس طرح اقدام مشترک مورد توافق در ژنو باید به مسئله موشک‌های بالستیک نیز پاسخ گفته و آن را حل و فصل کند.
    92/11/22 ، وزارت خزانه‌داری آمریکا در بیانیه‌ای ایران را به حمایت از گروه‌های تروریستی فعال در سوریه متهم و چند ایرانی را در فهرست تحریم‌های خود قرار داده است . واشنگتن ادعا کرده است که ایران به اعضای گروه طالبان و سران القاعده اجازه داده است که از خاک این کشور برای انتقال نیرو به سوریه استفاده کنند
    92/11/23 ، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در یک کنفرانس خبری تصریح کرد جامعه بین‌الملل باید در اجرای تحریم‌ها علیه ایران متحد باشد و ناقضان این تحریم‌ها جوابگو باشند. وی تصریح کرد : نکته مهمی که رئیس‌جمهور و وزیر خارجه هر دو اعلام کردند این بود که ما باید متحد باشیم. جامعه بین‌الملل باید متحد بماند، اعضای 1+5 و دیگر اعضای جامعه جهانی باید در اجرای تحریم‌ها (علیه ایران) متحد بمانند، و آنهایی که تلاش می‌کنند این تحریم‌ها را نقض کنند، جوابگو باشند
    92/11/24 ،سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در کنفرانس خبری روزانه خود تصریح کرد واشنگتن تحریم‌های کنونی علیه ایران را به دلیل نقض حقوق بشر و حمایت از تروریسم ادامه می‌دهد.
    92/11/26 ، وزارت خارجه آمریکا روز گذشته (جمعه) با انتشار بیانیه‌ای در پایگاه اینترنتی خود بار دیگر با اظهارات مداخله جویانه‌ای در امور داخلی ایران خواستار آزادی سران فتنه از حبس خانگی شد.
    ماری هارف، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در این بیانیه مدعی شد که حبس سران فتنه (میرحسین موسوی و مهدی کروبی) خلاف قانون است.
    وی همچنین مدعی شد: سه سال گذشته، دولت ایران نامزدهای سابق ریاست جمهوری و رهبران اوپوزیسیون، مهدی کروبی و میرحسین موسوى و همچنین همسرش، زهرا رهنورد، را بدون اعلام هرگونه جرمی علیه آنها تحت بازداشت خانگی قرار داد.
    وی افزود: ما در محکوم کردن ادامه حبس این افراد به جامعه بین المللی ملحق شده خواستار آزادی فوری آنان هستیم .
    30/11/92 ، بی بی سی : آمریکا می‌گوید که دور تازه مذاکرات ایران و قدرت‌های بزرگ دربرگیرنده برنامه موشک‌های بالستیک ایران هم خواهد بود، این در حالی است که پیشتر محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران، گفته بود که موضوع گفت‌وگوها با گروه 1+5 فقط درباره برنامه هسته‌ای است و هیچ موضوع دیگری از جمله توان نظامی ایران در این گفت‌وگوها نیست .
    01/12/92 ، واشنگتن : حتی با وجود دستیابی گروه ۱+۵ به توافقی با ایران بر سر برنامه هسته ای این کشور، انتظار نمی‌رود تحریم‌های یک جانبه نفتی واشنگتن علیه تهران برداشته شود .

    02/12/92 ، به نقل از مؤسسه واشنگتن، مایکل سینگ، کارشناس این اندیشکده به مقامات آمریکایی هشدار می‌دهد که اگر نتوانند حق غنی سازی را از ایران سلب کرده و فعالیت‌های موشکی آن را متوقف کنند، به هیچ وجه قادر نخواهند بود مانع پیشرفت نفوذ ایران در منطقه شوند.
    02/12/92 ، معاون وزیر خارجه آمریکا تأکید کرد: مذاکرات هسته‌ای اخیر در وین سازنده بوده است و طرفین به پیشرفت‌هایی دست یافته‌اند و دستیابی به سند اقدام مشترک کمی اعتماد سازی کرده است اما نمی‌خواهیم که قدم اول، تنها قدم یا آخرین قدم باشد.
    03/12/92 ، معاون وزیرخارجه آمریکا در سرزمین‌های اشغالی گفت: در انتهای کار ایران می‌خواهد برنامه غنی‌سازی کوچکی برای رفع نیازهای عملی خود داشته باشد؛ این برنامه باید محدود و تحت نظارت باشد.
    04/12/92 ، کمیته امور عمومی آمریکا و اسرائیل (آیپک) از کنگره آمریکا خواست تا بندی را در توافقنامه نهایی با ایران بگنجانند که بر اساس آن تهران برنامه هسته‌ای خود را برچیند.
    05/12/92 ، اعضای شورای شهر لس‌آنجلس سرمایه‌گذاران در بخش انرژی ایران را از انعقاد قرارداد با ایالت کالیفرنیا و یا شهرهای آن بازداشت.
    06/12/92 ، واکنش آمریکا به قرارداد تسلیحاتی ایران و عراق : سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با ابراز نگرانی از اخبار منتشر شده درباره امضای قرارداد تسلیحاتی عراق و ایران اعلام کرد واشنگتن از بغداد خواستار ارائه توضیح خواهد شد.
    07/12/92 ، جمهوریخواهان سنا قصد دارند با اعمال فشار بر رهبر اکثریت سنای آمریکا وی را برای رای گیری درباره لایجه اعمال تحریم های جدید علیه ایران متقاعد کنند.
    08/12/92 ، آبرامز، کارشناس اندیشکده شورای روابط خارجی آمریکا: به نظر من اگر به ماهیت برنامه هسته‌ای ایران دقت شود، مشخص می‌شود که تنها به منظور تولید انرژی نیست. بلکه برنامه ایران درصدد ایجاد توانمندی نظامی هسته‌ای یا حتی خود بمب هسته‌ای است. خطر این است که ایران قادر خواهد بود تا ذیل یک توافقنامه بد تا چند قدمی تولید بمب هسته‌ای پیش رود و در نتیجه منطقه را بی‌ثبات کرده و دیگران را نیز به تحصیل بمب هسته‌ای تشویق کند. همچنین ایران تشویق می‌شود تا رفتار نامطلوب‌تری را که در 10 یا 20 سال گذشته از آن دیده‌ایم، ادامه دهد.
    08/12/92 ، پرکویچ ، کارشناس اندیشکده شورای روابط خارجی: رهبری ایران بر این باور است که آمریکا به دنبال تغییر رژیم است. با این حال ما خواهان وجود دولت دیگری در ایران هستیم که موازین دموکراتیک را رعایت کند و رهبری مذهبی در صدر کار آن قرار نداشته باشد و از این قبیل موارد.
    08/12/92 ، جان کری :آمریکا یک تعهد برای پیگیری و دنبال کردن مذاکرات با ایران پیش از در نظر گرفتن جنگ با تهران به منظور مجبور کردن آن برای متوقف کردن فعالیت های هسته ای دارد. وزیر خارجه آمریکا افزود، پیش از در نظر گرفتن جنگ با ایران ما به دنبال دستیابی به راهکار مسالمت آمیز برای حل و فصل مساله هسته ای هستیم.
    08/12/92 ، کری: جوامع ۸۰ کشور مانند ایران و روسیه با اقدامات و قوانین ناعادلانه‌ای مواجه شدند و قوانین قدیمی منجر به افزایش نقض حقوق بشر شده و آمریکا همچنان از ملتها تا رسیدن به عدالت حمایت می‌کند.
    09/12/92 ، چند تن از اعضای مجلس نمایندگان آمریکا از برخی گزارش‌ها درباره افزایش صادرات نفتی ایران به چین و هند ابراز نگرانی کرده و اعلام کردند که قصد دارند این موضوع را از معاون وزیر خارجه این کشور پیگیری کنند.

    09/12/92 ، کری: «ما ابتکار عمل را به دست گرفتیم و تلاش‌ها را برای پی بردن به اینکه قبل از جنگ، رسیدن به راه‌حل صلح‌آمیز امکان دارد یا نه، هدایت کردیم.»
    09/12/92 ، عذرا ضیا، مدیرکل دموکراسی، حقوق بشر و امور کارگری وزارت امور خارجه آمریکا: در ماه‌های نخست فعالیت دولت جدید در ایران، موارد اعدام‌هایی که "بدون طی روند صحیح قضایی" به اجرا گذاشته شده‌اند، افزایش یافته است.
    خانم ضیا گفت: "قدم‌هایی برداشته شده، مانند آزادی بعضی از زندانیان سیاسی در پاییز گذشته ولی به‌طور کلی باید بگویم وضع (حقوق بشر در ایران) همچنان بد است".
    در این گزارش ادعا شده است که انتخابات در ایران به‌درستی انجام نشده و آزادی‌های مدنی نیز با محدودیت‌هایی مواجه است. بر این اساس، این موضوع حقوق مردم ایران برای تغییر مسالمت‌آمیز دولت از طریق برگزاری انتخابات آزاد و عادلانه را نقض کرده است.
    09/12/92 ، به نقل از شورای روابط خارجی، کارشناس این اندیشکده معتقد است که همانند انگاری شوروی دوران جنگ سرد با ایران دوران کنونی اشتباه بزرگی است که برآمده از درک غلط از دوران جنگ سرد می‌باشد. وی مدعی است که رهبران ایران، برخلاف رهبران شوروی که ایدئولوژی ضعیف کمونیسم را داشتند، عقاید مذهبی محکمی دارند که به آنها توانایی استقامت را می‌دهد. وی در ادامه پیشنهاد می‌کند که بهتر است آمریکا در حین مذاکره با ایران، دست از تلاش بر نداشته و در جهت تضعیف نظام عقیدتی و اقتصادی این کشور اقدام کند.
    12/12/92 ، وزیر خزانه داری آمریکا که در نشست سالانه لابی صهیونیستی آیپک سخنرانی می کرد مدعی شد تحریم ها به رهبری آمریکا علیه ایران موثر واقع شد و توافق هسته ای موجب تعلیق موقت برخی از تحریم ها به ازای دور شدن ایران از برنامه های خود برای توسعه سلاح هسته ای شد و این توافق باید از سوی گروه ایپک حمایت شود.
    وی در ادامه مدعی شد ابتدا بسیاری بر این باور بودند که تحریم ها علیه ایران هرگز موفق نخواهد بود. اما ما دقیقا نظر مخالف را ثابت کردیم. لو به اعضای ایپک گفت:« بخش اعظم تحریم ها حفظ شده است... همه گزینه ها برای ممانعت از دستیابی ایران به سلاح هسته ای روی میز است.»
    12/12/92 ، باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا در دیدار با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در کاخ سفید بر پایبندی آمریکا به حمایت از امنیت اسرائیل تاکید کرد.
    باراک در دیدار با بنیامین نتانیاهو که به واشنگتن سفر کرده است گفت که من متعهد هستم که ایران به سلاح هسته ای دست پیدا نخواهد کرد.
    12/12/92 ، بخشی از نامه آیپک به اوباما : " ما معتقدیم ایران دارای حق ذاتی برای غنی‌سازی تحت معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای نیست. اعتقاد داریم هرگونه توافق باید برنامه هسته‌ای ایران را متوقف ساخته و برای همیشه از دستیابی این کشور به پلوتونیوم و اورانیوم لازم برای ساخت بمب هسته‌ای جلوگیری کند."
    13/12/92 ، عضو دموکرات مجلس سنای آمریکا طی اظهاراتی در نشست سالانه آیپک از توافق موقت ایران و گروه ۱+۵ به شدت انتقاد و تاکید کرد آمریکا گزینه نظامی را از روی میز بر نخواهد داشت.
    منندز همچنین در اظهارات خود تاکید کرد که تحریم‌ها شیر آب نیست که بتوان به راحتی آن را باز و بسته کرد. وی مدعی شد که ممکن است ایران توافق را نقض کرده و پیش از آنکه آمریکا بتواند بار دیگر تحریم‌ها را برقرار کند، به بمب اتم دست یابد.
    13/12/92 ، جان کری: آمریکا به ایران اجازه نخواهد داد به سلاح هسته‌ای دست‌یابد. با این‌حال عدم اشاره جان کری به چگونگی محدودسازی برنامه هسته‌ای ایران بیانگر اختلاف نظر میان اسرائیل و آمریکا درباره توافق نهایی بر سر برنامه هسته‌ای تهران است.
    وزیر خارجه آمریکا اعلام کرد این کشور تنها درصورتی توافقنامه نهایی را با ایران امضا خواهد کرد که تهران قادر به اجرای این سه شرط باشد: "ابتدا ایران باید اطمینان دهد که نمی‌خواهد به سلاح هسته‌ای دست یابد. دوم تضمین کند این برنامه تنها مقاصد صلح‌آمیز را دنبال می‌کند و آخر این‌که امکان دسترسی به تأسیسات هسته‌ای را فراهم سازد تا درصورت اقدام برای ساخت بمب زمان لازم برای عکس‌العمل را داشته باشیم.
    92/12/13 ، محتوای نامه مجلس نمایندگان به اوباما : نمایندگان در این نامه رئیس جمهور را تشویق می‌کنند که همه گزینه‌ها را بر روی میز نگه دارد تا مانع دستیابی «رژیم خطرناک ایران» به تسلیحات هسته‌ای شود.
    در این نامه هشدار داده شده، شرایطی باید برای ایران لحاظ شود که مانع تضعیف تحریم‌های اقتصادی شود. به باور این دو، مقامات ایران باید درک کنند برای آسودگی از تحریم‌های بیشتر، لازم است تهران دنبال کردن تسلیحات هسته‌ای را متوقف کند و فعالیت‌های هسته‌ای خود را به طور کامل کنار گذارد.
    14/12/92 ، آمریکا : هنوز درباره پاسخ دادن ایران به نگرانی‌های بین‌المللی درباره ابعاد نظامی احتمالی برنامه هسته‌ای تهران، انتقاد وارد است.
    جوزف مک‌مانوس، نماینده آمریکا در آژانس بین‌المللی انرژی هسته‌ای، گفت: "حل و فصل صلح‌آمیز مسأله ابعاد نظامی احتمالی برنامه هسته‌ای ایران برای دستیابی به یک راه‌حل جامع بلندمدت ضروری است.
    16/12/92 ، کارشناس مؤسسه مطالعات خاورنزدیک واشنگتن : اگر آمریکا تلاش نکند در کنار مسئله هسته‌ای، دیگر مسائل مربوط به ایران را حل کند، شکستی استراتژیک خواهد خورد.
    16/12/92 ، کارشناس مؤسسه مطالعات خاورنزدیک واشنگتن : شفاف‌ترین راه برای جلوگیری از این معضل تأکید بر توافقی سرسختانه با ایران است و نشان دادن این تمایل که در صورت لزوم همگی با هم از کنار میز مذاکرات کنار خواهیم رفت. با این حال هر گونه مذاکره‌ای در برابر هر گرفتنی، امتیاز دادن هم به همراه دارد، حتی یک توافق سرسختانه هم ممکن است برخی از متحدین آمریکا ناراحت کند. به منظور مقابله با این معضل، دولت باراک اوباما باید سیاست دو شاخه خود ـ دیپلماسی و فشار ـ در قبال ایران را با یک شاخه سوم تکمیل کند: یک مسیر «منطقه‌ای» با هدف مطمئن ساختن متحدین و دادن این هشدار به ایران که آمریکا همچنان نسبت به خاورمیانه متعهد است و در برابر هرگونه فعالیتی از سوی ایران که منطقه را بی‌ثبات کند و هرگونه تهدیدی که منافع آمریکا را به نحو جدی تهدید نماید، پاسخی قاطع خواهد داد.
    17/12/92 ، مقامات آمریکایی اعلام کردند در حال تحقیق درباره دو بانک فرانسوی هستند که احتمالا قوانین ضد پول شویی و تحریم های اقتصادی را در مواردی همچون رابطه با ایران نقض کرده اند.
    18/12/92 ، مشاور امنیت ملی پیشین آمریکا : واشنگتن می‌تواند و باید از منابع انرژی تازه کشف شده خود برای پیشبرد اهداف سیاست خارجی خود بهره ببرد یا خیر. پاسخ دانیلون بر اهمیت تغییرات در بازارهای انرژی تأکید و به‌طور خاص از تولید نفت و گاز توسط آمریکا به‌عنوان یک عامل تأمینی مهم در تشدید تحریم‌ها علیه ایران یاد کرد، اقداماتی که به‌طور گسترده باعث شد تصمیم سازان ایران متقاعد شوند تا رویکردی سازنده‌تر نسبت به مذاکرات هسته‌ای اتخاذ و موقتاً بخش‌های بسیار حساس فعالیت‌های هسته‌ای خود را متوقف کنند
    21/12/92 ، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا ضمن اجتناب از اظهار نظر درباره اینکه آیا مدرک مستقلی در ارتباط با کشتی حامل سلاح که ادعا می‌شود توسط ایران به غزه ارسال شده، وجود دارد یا نه، موضوع را به اسرائیلی‌ها ارجاع داد.
    22/12/92 ، جان کری: اعمال تحریم‌های احتمالی آمریکا و غرب علیه روسیه به‌دلیل تحولات اوکراین روی دو پرونده سوریه و ایران تأثیر منفی خواهد گذاشت.
    22/12/92 ، باراک اوباما وضعیت اضطراری در قبال ایران را تمدید کرد.

    رییس جمهوری آمریکا در این نامه آورده اگرچه این اولین بار در یک دهه گذشته است که "توافق ژنو عقب‌نشینی در بخشهای کلیدی برنامه هسته‌ای ایران را ممکن کرده است"، از آن‌جا که برخی اقدامات و سیاست‌های دولت ایران با منافع آمریکا در منطقه مخالف است و برای امنیت ملی، سیاست خارجی و اقتصاد آمریکا تهدیدی غیرمتعارف و جدی است، وضعیت اضطراری در قبال ایران و تحریم‌های جامع علیه این کشور ادامه خواهد یافت.
    23/12/92 ، موضوع اعطای پناهندگی آمریکا به گروه تروریستی منافقین در جلسه استماع روابط خارجی سنا مطرح شد که این موضوع با موافقت ضمنی وزیر خارجه این کشور همراه شد.

    23/12/92 ، کری :ایران تصمیم‌های بسیار دشواری را پیش رو دارد. تصمیم‌های بسیار مشکلی که باید در جهت همراهی با استانداردهای بین‌المللی و به منظور ایجاد اطمینان درباره صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای خود اتخاذ کند.
    وزیر خارجه آمریکا اضافه کرد: ما به طور واضح به متحدانمان اعلام کرده‌ایم که راه تجارت با ایران باز نیست و آن‌ها نیز این مسئله را پذیرفته‌اند…. افرادی از این کشورها به ایران سفر کرده‌اند اما هیچ قراردادی بسته نشده است.
    25/12/92 ، معاون دستیار وزیر خارجه آمریکا:ایران در چند ماه گذشته همچنان به تلاش برای خرید اقلام و قطعات تحریم‌شده برای برنامه هسته‌ای و موشکی خود ادامه داده است.
    92/12/27 ، نامه 84 سناتور به اوباما علیه برنامه هسته ای ایران : - معتقدیم که ایران بر اساس معاهده منع گسترش ذاتا هیچ حقی برای غنی‌سازی ندارد.
    - معتقدیم هر توافقی با ایران باید برنامه تسلیحات هسته‌ای این کشور را برچیده و اجازه ندهد که ایران هرگونه مسیر اورانیوم یا پلوتونیومی برای دستیابی به بمب هسته‌ای داشته باشد.
    - معتقدیم که هیچ دلیلی وجود ندارد که ایران تأسیسات غنی‌سازی‌ای نظیر فردو داشته باشد. این کشور باید از رآکتور آب سنگین اراک هم صرف نظر کند و به طور کامل در مورد فعالیت‌های سوال‌برانگیز خود در پارچین و دیگر تأسیسات توضیح دهد.
    - معتقدیم که ایران باید به طور کامل به نگرانی‌های مصرح در قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل پاسخ دهد، از جمله هرگونه ابعاد نظامی در برنامه هسته‌ای‌.
    - معتقدیم که ایران باید تحت یک رژیم طولانی مدت بازرسی‌های سرزده و راستی‌آزمایی قرار گیرد تا بتوان به هدف عنوان شده در برنامه اقدام مشترک دست یافت، یعنی «کسب اطمینان از این که ایران تحت هیچ شرایطی به دنبال هرگونه تسلیحات هسته‌ای نباشد.»
    92/12/28 ، یک مقام بلندپایه دولت اوباما در مصاحبه با رویترز به اختلافات بین ایران و کشورهای ۱+۵ بر سر مسئله غنی‌سازی اشاره کرده و افزود: واشنگتن گزینه‌های زیادی درباره رآکتور اراک دارد.
    92/12/29 ، هیلاری کلینتون بر نقش تحریم‌ها بر مذاکرات کنونی تأکید کرد و گفت که تأثیر این تحریم‌ها بوده است که ایران به میز مذاکرات آورده است.
    وی ادامه داد در صورتیکه دیپلماسی در نهایت با شکست روبرو شود، آن هنگام ما می‌توانیم همیشه تحریم‌های بیشتری را علیه ایران وضع کنیم و این کار را انجام خواهیم داد و حمایت بین‌المللی لازم برای تضمین اجرای این تحریم‌ها را هم خواهیم داشت و تمامی گزینه‌های دیگر را کشف می‌کنیم و این مسئله واضح است که دیگر گزینه‌ها رو میز باقی می ماند.

    به کمال عجز گفتم : که به لب رسيد جانم
    به غرور و ناز گفتي : تو مگر هنوز هستي؟!






    بعداز اين لطفي ندارد حکـمراني بر دلم
    شهر ويـران گشته فرماندار مي خواهد چه کار . . .

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    تاریخ عضویت
    Always
    محل سکونت
    Advertising world
    نوشته ها
    Many

     

    حرز امام جواد

     

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. ريشه ضرب المثل ها و اصطلاحات محاوره ای فارسی
    توسط golenarges در انجمن ادبیات و شعر ( علوم انسانی )
    پاسخ: 258
    آخرين نوشته: 27-12-2014, 11:24
  2. من خیلی نگران زبان فارسی ام، خیلی نگرانم...
    توسط منتقمُ الزهراء در انجمن رهبری
    پاسخ: 45
    آخرين نوشته: 26-10-2014, 21:51
  3. امام زمان(عج) به زبان فارسي مسلط نيستند!!!
    توسط kowsar در انجمن امام زمان عجل الله تعالی فرجه
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 30-12-2013, 11:50
  4. ترجمه خطبه هاي نهج البلاغه (240 خطبه )
    توسط zahra mirmehdi در انجمن خطبه های نهج البلاغه
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 27-10-2013, 18:58

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
کانال سپاه