نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10

موضوع: چگونه می توان از بارداری مطلع شد و علایم آن چیست؟

  1. #1
    مدیر انجمن جنگ نرم و پزشکی منتقمُ الزهراء آواتار ها
    تاریخ عضویت
    May 2013
    محل سکونت
    خـراب آبـاد
    نوشته ها
    8,630
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض چگونه می توان از بارداری مطلع شد و علایم آن چیست؟

    در پاسخ باید بگویم بارداری زمانی رخ می دهد که در حوالی تخمک گذاری رابطه جنسی برقرار شود و به نوعی اسپرم مرد که در مایع منی وجود دارد وارد مجرای تناسلی زن شود و از این طریق به رحم راه یافته با تخمک ارتباط برقرار کرده و لقاح صورت گیرد.
    اگر مایع منی روی الت تناسلی زن بریزد حتی اگر باکره باشد امکان ورود منی به داخل مجرای تناسلی و بارداری هست هر چند احتمال آن از زمانی که مستقیما وارد واژن شود کمتر است.
    مایعی که قبل از منی از الت تناسلی مرد خارج می شود و شفاف می باشد حاوی اسپرم هست ولی احتمال بارداری بوسیله ان نیست. البته احتیاط در اینست که در صورتیکه افراد قصد بارداری ندارند از تماس این مایع با الت تناسلی زن نیز خودداری کنند.
    زمان تخمک گذاری در افرادی که پریود های منظمی دارند بدین شکل به دست می آید که فرد تاریخ پریود بعدی خود را محاسبه می کند و از آن تاریخ 14 روز کم می کند. این زمان زمان تقریبی تخمک گذاری در وی می باشد. کسانی که قصد بارداری دارند از چهار روز قبل از این تاریخ تا سه روز بعد از این تاریخ یک شب در میان رابطه جنسی برقرار می کنند و کسانی که قصد بارداری ندارند باید در این یک هفته از هر نوع رابطه جنسی بدون استفاده از روشهای پیشگیری از بارداری بپرهیزند.
    هنگامی که لقاح صورت می گیرد و سلول تخم تشکیل و در دیواره رحم یا حتی در بارداری خارج از رحم در خارج از رحم جایگزین می شود به مرور که رشد می کند و جفت شکل می گیرد هورمونی به نام بتا اچ سی جی ترشح می شود که با رشد جنین میزان آن نیز افزایش می یابد و از روی سنجش میزان آن میتوان مشخص ساخت بارداری صورت گرفته است یا نه.
    میزان این هورمون از حدود 10 روز بعد از لقاح در خون قابل اندازه گیری می باشد و بعد از حدود دو هفته از لقاح در ادرار نیز قابل سنجش می باشد. لذا در صورت وقوع بارداری از روز دهم با ازمایش خون و از روز چهاردهم با بیبی چک می توان بارداری را تشخیص داد. در صورتیکه تست منفی باشد حدود یک هفته بعد مجددا تکرار می شود و در صورت منفی بودن مجدد بارداری منتفی می باشد.
    از نظر علایم نیز اولین علامت بارداری تاخیر در پریود می باشد. زمانی که بارداری بوقوع پیوندد پریود اتفاق نمی افتد و ریزش دیواره های رحمی صورت نخواهد گرفت. در برخی از زنان ممکن است در زمان مقرر پریود لکه بینی رویت شود ولی پریود اتفاق نیفتد و فرد این لکه بینی را به منزله پریود خود حساب کند و بعد مشخص شود باردار بوده است. در این موارد بعد از یک هفته از این موضوع یا یک هفته بعد از تاخیر در پریود با تست بیبی چک یا آزمایش خون می توان از بارداری یا عدم بارداری اطمینان حاصل کرد.
    علایمی مثل تهوع صبحگاهی یا ویار حاملگی حدود یکماه تا یکماه و نیم بعد از بارداری آغاز می شود و علامت مشخصه یا مهمی برای بارداری محسوب نمی شود. برخی از دوستان دل درد یا بزرگی شکم را نشانه بارداری می دانند در حالیکه این علایم نیز ماهها بعد از بارداری ایجاد می شود و نمی تواند نشانه اولیه بارداری محسوب شود.
    در واقع مهمترین علامت برای بارداری عدم وقوع پریود می باشد که آنهم صد در صد نشانه بارداری نیست و فقط یک نشانگر است که باعث می شود به بارداری شک کنیم و با انجام تست آزمایشگاهی یا بیبی چک از وقوع بارداری مطمئن شویم
    عشق عاشق را به بیماری می کشاند، بیمار زرد روی است و خواب و خور ندارد و از درد می نالد و می گرید.
    سلامت دنیا بیماری است و بیماری اش شفا و سلامت، چراکه بنیان دنیا در عادات است و سلامت حقیقی، هرچه هست در ترک عادات است و عتق از ملکات ...

    (التماس دعا)


  2. # ADS
    Circuit advertisement
    تاریخ عضویت
    Always
    محل سکونت
    Advertising world
    نوشته ها
    Many

     

    حرز امام جواد

     

  3. #2
    مدیر انجمن جنگ نرم و پزشکی منتقمُ الزهراء آواتار ها
    تاریخ عضویت
    May 2013
    محل سکونت
    خـراب آبـاد
    نوشته ها
    8,630
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    با وجود این علایم به بارداری خود شک کنید حتی اگر از روش ضد بارداری استفاده می کنید.شما و همسرتان تصمیم دارید بچه دار شوید و همه شرایط تقریبا برای بچه دار شدن فراهم کرده اید. 1ماهی است که احساس خستگی می کنید .روزانه تقریبا 20 بار از روی صندلی تان بلند می شوید و کمی خمیازه می کشید و تندتند به دستشویی می‌روید.

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]می کنید لباس زیر تان برایتان تنگ شده و محکم به قفسه سینه تان چسبیده اما هنوز نمی دانید قاعدگی تان قطع شده است یا نه چرا که هنوز کمی زود است اما برخی نشانه های زودرس حاملگی در شما ظاهر شده است. این نشانه ها را جدی بگیرید خستگی, تکرار ادرار؛ حساسیت پستان ها اولین علایم حاملگی هستند و قبل از اینکه شما حتی اولین آزمایش خانگی بارداری را انجام دهید در شما ظاهر می شود.

    هر چه زودتر به بارداری خود پی ببرید, بهتر می توانید مراقبت های دوران بارداری را انجام دهید. اگر باردار هستید, هیچ وقت برای شروع تصمیم گیری برای تغییر شیوه زندگی تان دیر نیست. ترک سیگار عدم مصرف قهوه (الکل و انجام فعالیت های سبک جسمانی مصرف ویتامین ها و یا استفاده از داروهایی که ممکن است برای درمان برخی مشکلات زمینه ای شما لازم باشد یا حتی ممکن است مصرف آنها را قطع کنید.


    این نشانه های زودرس بارداری را حتما به خاطر بسپارید.


    خستگی:

    خستگی بیش از اندازه و غیر قابل توجیه شایعترین علامت زودرس بارداری است. خستگی خود را با مصرف قهوه درمان نکنید چرا که این برای بارداری شما خطرناک است. به جای آن به صدای بدن خود گوش کنید. سخت نگیرید و سعی کنید خوب استراحت کنید. تنفر از مصرف برخی غذاها فکر کردن به جوجه سرخ شده شاید حالتان را بد کند و مانند قبل به آن علاقه ای نداشته باشید. رفتن به رستوران را دوست ندارید و بوها آزارتان می دهد. بله شاید حامله باشید.

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] از زنان اظهار می کنند که علاقه به برخی از غذاها در اولین بارداری در اوایل بارداری حتی موجب تنفس آنها می شود. این ممکن است اولین نشانه‌های بارداری باشد. این‌ ها می‌تواند به دلیل افزایش سطح هرمون HCG باشد.


    حساسیت به بوها تشدید می‌شود. خیلی‌ از بوها در این دوره برای تان ناخوشایند می‌شوند مثل بوی سیگار و حتی بوی خانه و آشپزخانه و برخی غذاها. حتی برخی زنان نسبت به بوی بدن همسرشان حساسیت زیاد پیدا می‌کنند.

    این حساسیت به دلیل افزایش سطح هرمون‌ها است. متاسفانه تنها راه درمان آن اجتناب از این بوها مخصوصا بوی سیگار است که برای شما و جنین شما کاملا بد و پر خطر است.


    تهوع و استفراغ

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] اصلی در ایجاد تهوع و استفراغ در شما در اوایل بارداری همسر بدن‌ها هستند. تهوع و استفراغ می‌تواند نشانه‌های اول بارداری شما باشد. معمولا تهوع و استفراغ دوران بارداری ممکن است تا 12 هفته اول بارداری فقط ادامه داشته باشد، البته خوب است بدانید که تهوع و استفراغ صبحگاهی می‌تواند نشانه خوبی باشد چرا که نشان دهنده این است که سطح همه بدن HCG افزایش یافته است و بارداری در حال پیشرفت است.


    درمان تهوع و استفراغ صبحگاهی آن است که هیچ‌گاه معده‌تان را خالی نگذارید کراکرها خشک و بیسکویت خشک بخورید. قرار دادن آن‌ها کنار رختخواب و خوردن یکی دو عدد قبل از بلند شدن از رختخواب یکی از بهترین کارها برای کاهش تهوع و استفراغ صبحگاهی است.


    مصرف ویتامین‌های در دوران بارداری می‌تواند سبب تشدید تهوع و استفراغ برای برخی مادران شود. بنابراین ویتامین‌ها را با معده خالی مصرف نکنید. خیلی اوقات وقتی این ویتامین‌ها وبعد از غذا خورده شود تهوع و استفراغ را کاهش می‌دهد.


    تورم پستان‌ها و حساس شدن آن‌ها.

    یکی دیگر از علایم زودرس بارداری تغییرات پستان‌ها است. خیلی از خانم‌ها حس می‌کنند که سوتینهایشان برایشان تنگ شده است.

    تکرر ادار در اوایل بارداری، رحم شروع به بزرگ شدن کرده و به مثانه فشار می‌آورد و این سبب احساس نیاز به دفع ادرار می‌شود. این احساس در سه ماهه دوم بارداری از بین می‌رود. اما مجددا در سه ماهه سوم بارداری بر می‌گردد چرا که در این زمان رحم بسیار بزرگ شده و به مثانه فشار وارد می‌شود. چاره‌ای نیست باید قبل از اینکه به رختخواب بروید یا احساس فشار شدیدی روی مثانه داشته باشید به دستشویی بروید.


    تنگی نفس برخی زنان وقتی برای بار اول باردار می‌شوند

    احساس تنگی نفس زیادی می‌کنند، این به معنی آن است که نیاز به اکسیژن زیادی برای رشد جنین دارند. هر چه بارداری جلوتر می‌رود این احساس نیاز به اکسیژن بیشتر می‌شود.


    اما اگر ناگهان دچار حملات تنگی نفس نمی‌شوید که مرتبط با ورزش نیست یا اگر درد داشتید یا هنگامی که دراز می‌کشید این حسی را داشتید حتما با پزشک مشورت کنید.

    چون ممکن است سلامتی شما و جنین شما را تهدید کند.


    تغییرات جسمی :

    تغییرات خاص در ترشحات واژن و رنگ این ترشحات می‌تواند علامتی از بارداری باشد قطع قاعدگی هم می‌تواند یکی از نشانه‌های اساسی بارداری باشد. اگر این علایم را در خود ديديد حتما يک آزمون خانگی بارداری انجام دهيد و با پزشک خود قرار ملاقات بگذاريد.
    عشق عاشق را به بیماری می کشاند، بیمار زرد روی است و خواب و خور ندارد و از درد می نالد و می گرید.
    سلامت دنیا بیماری است و بیماری اش شفا و سلامت، چراکه بنیان دنیا در عادات است و سلامت حقیقی، هرچه هست در ترک عادات است و عتق از ملکات ...

    (التماس دعا)


  4. #3
    مدیر انجمن جنگ نرم و پزشکی منتقمُ الزهراء آواتار ها
    تاریخ عضویت
    May 2013
    محل سکونت
    خـراب آبـاد
    نوشته ها
    8,630
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض



    ▲بدون آزمایش، از بارداری خود باخبر شوید
    مادر شدن، یكی از مهم‌ترین و شیرین‌ترین دوره‌های زندگی هر خانمی محسوب می‌شود. اما برای شیرین‌تر شدن این دوره زندگی، خانم‌ها باید قبل از هر چیز از باردار بودن خود مطلع شوند تا با رعایت بهداشت و مراقبت‌های اولیه، دوران بارداری سالمی را تجربه كنند. اما این نشانه‌ها چه هستند و به زبان ساده‌تر، گذشته از آزمایش بارداری، آیا راه‌های دیگری هم برای اینكه یك زن بفهمد باردار شده یا نه وجود دارد؟
    اولین نشانه
    برای بسیاری از خانم‌ها، به تاخیر افتادن قاعدگی، بهترین و اولین دلیل بر بارداری آنهاست. اما از قدیم گفته‌اند هر گردی گردو نیست و به تعویق افتادن دوره‌های ماهانه، حتی تا یك‌ماه و بیشتر از آن، دلا‌یل متعددی ممكن است داشته باشد.تغییرات رژیم غذایی، ورزش شدید، مسافرت و اضطراب هر كدام می‌تواند باعث تاخیر دوره‌های ماهیانه شود. بسیاری از خانم‌ها نیز اصلا دوره‌های منظمی ندارند و به همین علت نمی‌توانند دوره بعدی را پیش‌بینی كنند تا در صورت تاخیر، به بارداری مشكوك شوند.
    اشتباه نكنید!
    همان‌طور كه عقب‌افتادن دوره‌های قاعدگی نمی‌تواند دلیلی قطعی بر قاعدگی باشد، هر خونریزی هم قاعدگی به حساب نمی‌آید. ممكن است شما باردار باشید، اما فكر كنید كه دوره پریود خود را داشته‌اید، در صورتی كه این طور نباشد. زمانی‌‌كه یك تخمك تازه بارور شده به دیواره رحم می‌‌رسد، ممكن است باعث خونریزی كمی شود. معمولا این حالت چند روز قبل از زمانی اتفاق می‌افتد كه اگر باردار نبودید و در آن زمان باید پریود می‌شدید. در صورتی‌كه شما در دوره‌های معمولی خود خونریزی شدیدی نداشته باشید، احتمالا این خونریزی را با دوره‌های خود اشتباه می‌گیرید.بدن در شرایط دیگری هم چنین واكنشی از خود نشان می‌دهد و آن‌هم در هفته‌های اول بارداری است. در دو هفته اول بارداری، به دلیل نوسانات شدید سطح هورمون در بدن، رحم دچار خونریزی كمی‌، شبیه پریود، می‌شود. همچنین عفونت و یا پولیپ‌های رحمی با رشد غیرعادی می‌تواند باعث خونریزی‌های این چنینی شود. اما علامت‌های دیگری هم وجود دارد كه در كنار <عقب افتادگی پریود> می‌تواند دلیل خوبی برای تشخیص زود هنگام حاملگی باشد.
    نشانه‌های بعدی
    خستگی شدید در هفته‌های اول تا ششم می‌تواند دلیل بارداری باشد. همین‌طور حساس شدن سینه‌ها، حالت تهوع با استفراغ یا بدون آن به خصوص صبح‌ها، كه در ۱۰ تا ۲۰ درصد بارداری‌ها وجود دارد، از دیگر نشانه‌های حاملگی است. همچنین بسیاری از خانم‌ها در ابتدای بارداری دچار یبوست، گاز معده و یا نفخ می‌شوند و احساس درد و گرفتگی در ناحیه شكم دارند. در كل، ممكن است كه یك خانم باردار تمام این حالات را تجربه كند یا حتی هیچ‌كدام این مشكلات را نداشته باشد. اما عده‌ای، عوارض دیگری مثل تكرر ادرار (هفته ۶ تا ۸ بارداری)، نوسانات رفتاری و افزایش‌ ترشحات واژن را هم پشت‌سر می‌گذارند. حتی ممكن است خانمی در ماه‌های اولیه بارداری میل زیادی به خوردن غذا داشته باشد و یا برعكس، از غذا متنفر شود! تمام این حالات در افراد مختلف متفاوت است و چه بسا، یك خانم طی دو بارداری حالات متفاوتی را تجربه كند.
    باز هم اشتباه!
    حالاتی مثل حالت تهوع و سرگیجه، هم می‌تواند به خاطر حاملگی ایجاد شود و هم از عوارض مسمومیت غذایی یا یك عفونت روده‌ای باشد و همین‌طور احساس خستگی و كوفتگی در بدن، ممكن است از افسردگی، سرماخوردگی یا آنفلوآنزا ناشی شود.
    سریع‌تر و دقیق‌تر
    برای اینكه شما بتوانید واقعا از بارداری مطمئن شوید راه دیگری هم وجود دارد: آزمایش خون و ادرار. اگر شما احتمال می‌دهید میزبان یك مهمان كوچولو هستید، بهتر است هر چه سریع‌تر به پزشك مراجعه كنید. آزمایش خون می‌تواند حاملگی را حتی در ۶ یا ۷ روز اول آن، مشخص كند و ۱۰ روز بعد از بارداری، بررسی احتمال حاملگی از طریق آزمایش ادرار نیز امكان‌پذیر است. آزمایش خون و ادرار، هر دو، با اندازه‌گیری هورمون HCG كه فقط در بدن زنان باردار ترشح می‌شود، امكان تشخیص بارداری را بسیار راحت‌تر می‌كند.
    هرچه سریع‌تر، بهتر!
    آگاهی سریع‌تر از وجود جنین در رحم این مزیت را دارد كه مادر می‌تواند هر چه سریع‌تر، شرایط مناسب برای گذراندن دوران بارداری سالم را به وجود آورد. این شرایط مراجعه منظم به پزشك در تمام طول بارداری و آزمایش برای اطمینان از رشد مناسب جنین را شامل می‌شود. در صورتی‌كه مادر احساس كند تحركات فرزندش كم و یا متوقف شده، مراجعه سریع به پزشك از خطرات بعدی جلوگیری می‌كند. آزمایش‌های پزشك هم می‌تواند با مشاهده تغییرات فشارخون و میزان مواد شیمیایی خون و ادرار مادر و تغییرات وزن وی، وضعیت جنین را كنترل كند.
    بایدها و نبایدها
    یك خانم باردار باید نسبت به واكنش‌های بدن خود، عكس‌العمل‌های مناسبی نشان دهد. و هر نوع درد و خونریزی را عادی تصور نكند. درد شدید در ناحیه شكم و ورم دست و پاها، همین‌طور درد مداوم سر می‌تواند زنگ خطری برای مادر باشد. در صورت مشاهده ترشحات بیش از حد واژن و پیشرفت درد شكم نیز بهتر است هر چه سریع‌تر به پزشك مراجعه شود. رعایت این نكات می‌تواند سلامت مادر و فرزندش را تضمین كند.تغذیه در دوران بارداری نقش مهمی را ایفا می‌كند. چرا كه جنین از طریق جفت تغذیه می‌شود و دقیقا مواد غذایی مصرفی مادر را برای رشد استفاده می‌كند. پس باید از خوردن و مصرف موادی مثل الكل، سیگار، كافئین زیاد و دیگر مخدرها پرهیز كرد. چرا كه الكل، به تنهایی می‌تواند صدماتی مادام‌العمر روی جنین بگذارد و باعث سخت‌شدن زایمان و دیگر مشكلات شود. مصرف سیگار نیز اثراتی مثل كاهش وزن نوزاد هنگام تولد، زایمان زودرس، سقط و ... دارد. و نیكوتین موجود در سیگار باعث تنگ شدن رگ‌های خونی و در نتیجه كاهش اكسیژن و غذای دریافتی جنین می‌شود. مواد مخدر كه در حالت عادی نیز برای سلامتی مضرند در دوران بارداری می‌توانند اثراتی مثل، اعتیاد در نوزاد را بر جای بگذارند. مصرف دارو نیز می‌تواند در دوران بارداری خطرات زیادی به همراه داشته باشد. بنابراین بهتر است برای استفاده از ساده‌ترین داروها نیز از پزشك خود مشورت بخواهید. تا دوران بارداری را به سلامت بگذرانید. حتی بهتر است در مورد مصرف قهوه و چای ودیگر نوشیدنی‌هایی كه كافئین دارند، با پزشك مشورت كنید.در این دوران، از تماس با حیوانات به خصوص گربه، پرهیز كنید. چون گربه‌ها دارای نوعی انگل هستند كه باعث عفونت غدد لنفاوی و دستگاه عصبی انسان می‌شود و این عفونت در دوران بارداری حتی می‌تواند باعث سقط جنین و یا مرده‌زایی شود. در صورتی‌كه با رعایت نكات بهداشتی و به لطف پیشرفت علم، امروزه احتمال سقط جنین فقط در ۱۵ تا ۳۰ درصد حاملگی‌ها وجود دارد كه در صورت رشد مناسب جنین این احتمال به ۳ درصد كاهش پیدا می‌كند. درنهایت اینكه، ریسك مرگ جنین در مراحل پایانی بارداری و یا مرگ نوزاد در ساعات اولیه تولد كمتر از یك درصد است.
    یك فرمول ساده
    و اما نكته آخر برای تمام مادرانی كه در انتظار شنیدن اولین گریه نوزادشان لحظه شماری می‌كنند: برای محاسبه زمان زایمان می‌توان ۳ ماه از آخرین روز آخرین پریود، كم و ۷ روز به آن اضافه كنید. روز تخمینی به دنیا آمدن فرزندتان به دست می‌آید. قدم نورسیده مبارك!
    عشق عاشق را به بیماری می کشاند، بیمار زرد روی است و خواب و خور ندارد و از درد می نالد و می گرید.
    سلامت دنیا بیماری است و بیماری اش شفا و سلامت، چراکه بنیان دنیا در عادات است و سلامت حقیقی، هرچه هست در ترک عادات است و عتق از ملکات ...

    (التماس دعا)


  5. #4
    مدیر انجمن جنگ نرم و پزشکی منتقمُ الزهراء آواتار ها
    تاریخ عضویت
    May 2013
    محل سکونت
    خـراب آبـاد
    نوشته ها
    8,630
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض تغییرات پستان در دوران بارداری

    ● چرا اكنون كه من باردار شده ام پستان هایم تا این حد دردناكنـد؟
    درد پستان بیشتر به علت تولید بیش از حد هورمون های استروژن و پروژسترون است. افزایش ترشح این هورمون ها موجب افزایش جریان خون و تغییرات نسج پستان می شوند و در نتیجه ممكن است شما در پستان هایتان احساس تورم، درد، سوزش و گز گز، و حساسیت غیرعادی در لمس داشته باشید. بعضی از خانم ها معتقدند كه این ناراحتـی مانند حالت تشـدید شده درد پستان ها درست قبل از شروع قاعدگی است. حساسیت پستان در لمس یكی از علائم اولیه بارداری است و معمولاً حدود هفته ۴ تا ۶ بارداری شروع شده و در تمام طول سه ماهه اول باقی می ماند.
    ● چه تغییرات دیگری ممكن است رخ دهد؟
    در حدود ۸ هفتگی پستان ها شروع به بزرگ شدن می كنند و در تمام دوران بارداری مرتب بزرگتر می شوند. ممكن است پستان هایتان یك یا دو سایز بزرگتر شود. بخصوص اگر اولین بار است كه باردار شده اید. ممكن است پستان هایتان خارش داشته باشد زیرا پوست روی آن مرتباً در حال كش آمدن است. حتی ممكن است خطوطی نیز روی آن ها بوجود آید. ولی اگر پستان هایتان خیلی بزرگ نشد نگران نشوید. این حالت نیز طبیعی است و به هیچ وجه به معنای آن نیست كه شما قادر به شیر دادن نخواهید بود. ممكن است وریدها از زیر پوسـت قابل رویت باشند و نوك پستان نیز پر رنگ تر و بزرگتر شود (رنگدانه هایش بیشتر شود). بعد از اولیـن ماه ها، آرئول ها- یعنـی قسمت دایره ای رنگدانه دار دور نوك پستان- نیز پر رنگ تر و بزرگتر می شود. ممكن است پیش از این متوجه برآمدگی های كوچك در آرئول نشده باشید ولی در دوران بارداری این برآمدگی ها كه نوعی تجمع چربی هستند و توبركول های مونت گومری خوانده می شوند، خیلی بزرگتر می شوند. این تغییرات، پستان های شما را آماده شیردهی می كند.
    در طول آخرین ماههای بارداری ممكن است ماده زرد رنگ غلیظی از سینه شما نشت كند. این ماده كولوستروم یا آغوز (Colostrum) خوانده می شود و نوعی شیر مخصوص است كه در روزهای اول شیردهی ترشح میشود. با اینحال اگر چنین نشتی بوجود نیامد نگران نشوید. پستان های شما درحال تولید كولوستروم است حتی اگر شما آثاری از آن مشاهده نكنید.
    ● چگونه میتوان درد را كاهش داد؟
    بهترین راه، استفاده از سینه بندهای مناسب است. ممكن است در دوران بارداری استفاده از سینه بندهای فنردار برای شما ناراحت كننده باشد. سینه بندهای نخی بهتر و راحت تر از انواعی هستند كه از الیاف مصنوعی تهیه شده اند. برای پیشگیری از سائیدگی، سینه بندی را انتخاب كنید كه از پارچه نـرمی تهیـه شده و نـزدیـك نوك پستـان درز نـدارد.
    سینه بندی كه در طول روز استفاده می كنید باید به نگهداشتن پستان ها كمك كند بنابراین از یك سینه بند مخصوص بارداری استفاده كنید. (در طول سه ماهه سوم میتوانید یك سینه بند مخصوص شیردهی تهیه كنید چون در صورتیكه بخواهید فرزندتان را شیر بدهید بزودی به آن نیاز خواهید داشت.) در طول شب از سینه بندهای مخصوص خواب در دوران بارداری استفاده كنید كه از الیاف نخی و نرم تهیه شده و در فروشگاه لوازم بارداری موجود است.
    هنگام انجام حركات ورزشی بخصوص لازم است كه از یك سینه بند كاملاً اندازه و نگهدارنده استفاده كنید زیرا پستان های شما سنگین تر شده اند. سینه بندی كه مخصوص حركات ورزشی تهیه شده باشد به نگهداشــتن پستان ها كمك بیشتری كرده و ناراحتی شما را به حداقل می رساند.
    هنگام خرید سینه بند دقت كنید كه آنها را كمی بزرگتر از اندازه خود تهیه كنید تا جای اضافی برای رشد پستان ها و بزرگتر شدن شكم در حد یك یا دو سایز (هم در سطح cup سینه بند و هم در سطح دوره آن) را داشته باشد. بهترین كار آنست كه سینه بندی را بخرید كه اگر قزن قفلی آن را در حد تنگترین اندازه ببندید كاملاً مناسب و اندازه باشد. بنابراین جای كافی برای گشاد كردن خواهد داشت. بهتراست درست قبل از زایمان یك سینه بند مخصوص شیردهی بخرید.
    عشق عاشق را به بیماری می کشاند، بیمار زرد روی است و خواب و خور ندارد و از درد می نالد و می گرید.
    سلامت دنیا بیماری است و بیماری اش شفا و سلامت، چراکه بنیان دنیا در عادات است و سلامت حقیقی، هرچه هست در ترک عادات است و عتق از ملکات ...

    (التماس دعا)


  6. #5
    مدیر انجمن جنگ نرم و پزشکی منتقمُ الزهراء آواتار ها
    تاریخ عضویت
    May 2013
    محل سکونت
    خـراب آبـاد
    نوشته ها
    8,630
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض تورم اندام ها در زمان حاملگی

    ● به چه دلیل مچ ها و انگشتان پاهای من اینقدر متورم است؟
    آن چیزی كه شما تجربه می كنید ادم نامیده می شود كه یك واژه متداول در پزشكی و به معنای تجمع مایع در بافتها می باشد. این طبیعی است كه شمادرجاتی از این تورم را در دوران حاملگی تجربه كنید زیرا در این دوران بدن شما آب بیشتری را در خود نگه داشته و بعضی از تغییرات شیمیائی اتفاق افتاده در خون باعث حركت مایعات به داخل بافتها می شود.
    چرا این مایع در پاها تجمع پیدا می كند؟ وقتی شما حامله هستید رحم كه به تدریج بزرگ می شود باعث ایجاد فشار بر روی وریدهای لگنی و ورید ونا كاوا ( ورید بزرگی در قسمت راست بدن كه خون اندام تحتانی را دریافت و آن را به سمت قلب هدایت می كند) می شود. این فشار باعث كند شدن جریان خون و تجمع آن در اندام تحتانی شده و باعث رانده شدن مایعات از داخل وریدها به داخل بافت های پا و مچ پا می شود. این افزایش فشار با دراز كشیدن به پهلو بهبود می یابد و از آن جائی كه ورید ونا كاوا در سمت راست بدن است، استراحت به پهلوی چپ بهتر است.
    ادم بخصوص در سه ماهه سوم و به ویژه در پایان روز توجه شما را جلب می كند و احتمالا در تابستان بدتر میشود. بعد از تولد فرزندتان، ادم تقریبا به سرعت با دفع مایعات اضافی از بین میرود در نتیجه ممكن است شما متوجه افزایش ادرار یا تعریق زیاد خود در روزهای اول بعد از زایمان شوید.
    ● چه زمانی باید نگران وجود ادم شد؟
    مقداری ادم در اطراف مچ پاها و پاها در دوران حاملگی طبیعی است. شما ممكن است كه ادم خفیفی در دستها داشته باشید. اما هر زمان كه متوجه ورم صورت یا پف كردن اطراف چشمها شدید یا اگر ادم دستهای شما بیشتر شد یا اگر متوجه ادم بیش از حد یا ناگهانی در پاها و مچ پاهای خود شدید با پزشك خود تماس بگیرید. اینها ممكن است علامتی از پرهاكلامپسی باشد كه یك مشكل جدی پزشكی است. از طرفی هر گاه متوجه شدید كه یكی از پاهای شما بیشتر از دیگری ورم كرده، یا اگر درد یا حساسیتی را در رانها یا ساق پاهای خود احساس كردید با پزشك خود تماس بگیرید.
    ● چه كار می توانم بكنم تا ادم را كاهش دهم؟
    هر وقت كه می توانید پاها را بالا بگذارید. سر كار در زیر میز یك چهارپایه كوچك یا چند تا كتاب كه روی هم چیده شده اند می تواند كمك كننده باشد. در خانه هر زمان كه می توانید به پهلوی چپ دراز بكشید. همچنین در هنگام نشستن پاها و مچ پاها را روی هم نیاندازید.
    گه گاه در هنگام نشستن پاهای خود را بكشید. برای این كار پایتان را صاف كنید، پاشنه پا را كشیده و انگشتان پا را به طرف ساق پا خم كنید تا عضلات ساق پا كشیده شوند. مچ پاها را بچرخانید و انگشتان پاهایتان را تكان دهید.
    بین نشستن ها و ایستادن های خود استراحت كنید. قدم زدن حتی یك مسافت كوتاه باعث به جریان افتادن خون می شود.
    كفشهای راحتی بپوشید كه فضای كافی برای پاهای متورم شما دارند. از پوشیدن جورابهائی كه بندهای سفت در اطراف رانها و مچ پاها دارند اجتناب كنید. جوراب های ساپورت حاملگی كه تا كمر بالا می آیند بپوشید. قبل از اینكه صبح از تخت بلند شوید آنها را بپوشید تا تورم اصلاً اتفاق نیفتد. به مقدار كافی آب بنوشید. در كمال تعجب، این كار باعث كاهش تجمع آب در بدن می شود. به طور مرتب ورزش كنید، به خصوص راه رفتن، شنا كردن و یا دوچرخه سواری. یا در یك كلاس تمرینهای اروبیك (هوازی) در آب شركت كنید. بودن در آب باعث كاهش تورم در شما می شود، به خصوص اگر سطح آب تا حدود شانه های شما باشد.
    خوب غذا بخورید و از خوردن غذاهای با ارزش غذائی پایین بپرهیزید. سعی كنید كه روحیه شما پایین نیاید. اگر چه مچ های ورم كرده پا باعث می شود كه احساس زیبا نبودن تشدید شود، اما به یاد داشته باشید كه ادم یك وضعیت موقتی است كه بعد از تولد فرزندتان خیلی زود از بین می رود.
    عشق عاشق را به بیماری می کشاند، بیمار زرد روی است و خواب و خور ندارد و از درد می نالد و می گرید.
    سلامت دنیا بیماری است و بیماری اش شفا و سلامت، چراکه بنیان دنیا در عادات است و سلامت حقیقی، هرچه هست در ترک عادات است و عتق از ملکات ...

    (التماس دعا)


  7. #6
    مدیر انجمن جنگ نرم و پزشکی منتقمُ الزهراء آواتار ها
    تاریخ عضویت
    May 2013
    محل سکونت
    خـراب آبـاد
    نوشته ها
    8,630
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض گرفتگی (کرامپ یا اسپاسم) عضلات پا در زمان حاملگی

    ● علت گرفتگی عضلات پا در زمان حاملگی چیست؟
    گرفتگی یا كرامپ عضلات پا در زمان حاملگی به احتمال زیاد ناشی از اضافه وزن حاملگی است. این گرفتگی ها معمولاً در سه ماهه دوم شروع شده و در ادامه حاملگی بدتر می شود. فشار رحم بر روی عروق خونی كه خون را از پاها به سمت قلب بر می گردانند و نیز بر روی اعصابی كه از تنه به سمت پاها می روند ممكن است كرامپ عضلانی را تشدید كند. كرامپ ها ممكن است در روز هم اتفاق بیفتند ولی بیشتر شبها رخ می دهند.
    ممكن است جایی خوانده باشید كه مصرف كم كلسیم و پتاسیم می تواند سبب گرفتگی عضلات پا شود و یا اینكه مصرف بیش از حد فسفر (كه در گوشت خوابانده شده، تنقلات، و سودا یافت می شود) بدلیل اینكه مانع جذب كلسیم به مقدار كافی می شود می تواند در كرامپ نقش داشته باشد؛ ولی باید گفت كه مطالعات معتبر این مسایل را تأیید نمی كنند.
    با این حال بهتر است در زمان حاملگی كلسیم كافی مصرف شود. در صورتیكه كلسیم كافی مصرف نشود كلسیم مورد نیاز جنین از استخوان های مادر تأمین می شود و این مسئله سبب افزایش خطر ابتلا به پوكی استخوان در سنین بالاتر می شود. از مصرف قرص های كلسیم حاوی آرد استخوان یا دولومیت (تركیبی از كلسیم و منگنز كه در سنگ یافت می شود) خودداری كنید زیرا ممكن است مقادیر خطرناكی از سرب در آن ها باشد. در واقع، بهتر است از مصرف هر گونه ویتامین یا داروی گیاهی بدون مشورت با پزشك خودداری كنید.
    ● برای بهبود گرفتگی عضله چه باید كرد؟
    ▪ از ایستادن طولانی مدت و یا نشستن طولانی مدت بصورتی كه پاهایتان را روی هم انداخته اید خودداری كنید.
    ▪ در طول روز و چند بار قبل از خواب عضلات پشت ساق پا را بكشید (روش آن در زیر آمده است).
    ▪ در حالیكه نشسته اید، یا در حال تماشای تلویزیون هستید، و یا دارید شام می خورید مچ پا را بچرخانید و انگشتان پاهایتان را تكان دهید.
    ▪ هر روز كمی قدم بزنید مگر آنكه پزشك شما را از فعالیت منع كرده باشد.
    ▪ سعی كنید خیلی خود را خسته نكنید. به پهلوی چپ دراز بكشید تا جریان خون پاها بهتر باشد.
    مایعات به اندازه كافی مصرف كنید.
    ▪ قبل از خواب یك وان آب گرم بگیرید چون به شل شدن عضلات كمك می كند.
    ▪ شواهدی دال بر این مسئله وجود دارد كه مصرف قرص های كمكی حاوی منیزیم بعلاوه ویتامین های زمان حاملگی ممكن است سودمند باشند. به هر حال قبل از مصرف هر داروی تكمیلی با پزشك خود مشورت كنید.
    ▪ اگر عضله پایتان گرفت بلافاصله عضلات پشت ساق پا را بكشید: برای این كار پایتان را صاف كنید و آرام انگشتان را به طرف ساق پا خم كنید. این كار ممكن است ابتدا كمی دردناك باشد ولی اسپاسم را برطرف می كند و درد كم كم از بین می رود. ماساژ عضلات دچار اسپاسم و همچنین گرم كردن با كیسه آب گرم هم می تواند به از بین رفتن اسپاسم عضلانی كمك كند. چند دقیقه قدم زدن هم می تواند كمك كننده باشد.
    ● اگر درد باقی ماند چه باید كرد؟
    اگر درد برطرف نمی شود و گرفتگی ایجاد شده مثل همیشه نیست و یا متوجه تورم یا حساسیت پا شدید به پزشك مراجعه كنید. در بعضی موارد نادر این مسئله ممكن است ناشی از گیر كردن لخته خون در عروق باشد كه مسئله ای بسیار مهم بوده و می تواند جان مادر را به خطر اندازد. بنابراین سریعاً به پزشك مراجعه كنید.
    عشق عاشق را به بیماری می کشاند، بیمار زرد روی است و خواب و خور ندارد و از درد می نالد و می گرید.
    سلامت دنیا بیماری است و بیماری اش شفا و سلامت، چراکه بنیان دنیا در عادات است و سلامت حقیقی، هرچه هست در ترک عادات است و عتق از ملکات ...

    (التماس دعا)


  8. #7
    مدیر انجمن جنگ نرم و پزشکی منتقمُ الزهراء آواتار ها
    تاریخ عضویت
    May 2013
    محل سکونت
    خـراب آبـاد
    نوشته ها
    8,630
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض تکان خوردن جنین در رحم (لگد زدن)



    ● تكان خوردن جنین در داخل رحم از چه زمانی شروع می شود؟
    هر چند جنین از هفته هفتم یا هشتم شروع به تكان خوردن می كند و در سونوگرافی می توان این مسئله را مشاهده كرد ولی تكان خوردن جنین در داخل رحم معمولاً قبل از هفته های ۱۶ تا ۲۲ احساس نمی شود. مادرانی كه قبلاً حامله بوده اند زودتر از مادران شكم اول این تكان های كوچك را كه اصطلاحاً "لگد زدن" خوانده می شوند حس می كنند. وضعیت فیزیكی هم در احساس كردن این تكان ها نقش دارد؛ زنان لاغر تكان ها را راحت تر از زنان چاق حس می كنند.
    ● تكان ها چه حسی دارند؟
    زنان حامله حس خود از تكان خوردن جنین را به این صورت توصیف كرده اند: حس تركیدن پاپ كورن، شنا كردن ماهی در شكم، و یا پر زدن پروانه. احتمال دارد كه در اولین تكان ها مادر خیال كند كه این احساس ناشی از حابجایی گاز های روده و یا ناشی از گرسنگی است ولی با زیاد شدن تكان ها مادر بهتر می تواند تفاوت را تشخیص دهد. در صورتیكه مادر آرام در جایی بنشیند یا دراز بكشد بهتر می تواند تكان ها را حس كند.
    ● تكان ها چند وقت یك بار احساس می شوند؟
    در ابتدا تعداد تكان ها كم و فاصله آنها زیاد است و ممكن است در حد چند تكان در روز باشد. در واقع جنین مرتب تكان خورده و ضربه می زند ولی بیشتر ضربه ها قدرت كافی برای حس شدن توسط مادر را ندارند. ولی در سه ماهه دوم ضربات شدید تر و بیشتر می شوند. نكته ای كه باید به آن توجه داشت این است كه الگوی تكان خوردن همه جنین ها یكسان نیست بنابراین تجارب مادران در این زمینه ممكن است متفاوت باشد. تا زمانیكه حركات جنین یك الگوی ثابت داشته و چندان تغییر نكند می توان گفت كه مشكلی وجود ندارد.
    ● آیا كنترل مرتب ضربه زدن جنین لازم است؟
    تا زمانیكه ضربه زدن جنین بطور منظم اتفاق می افتد باید به آن توجه كرد. به محض اینكه مادر متوجه كاهش حركات جنین شد باید به پزشك خود اطلاع دهد. كاهش حركات جنین ممكن است نشانه بروز مشكل باشد و ممكن است برای اطمینان از سلامت جنین نیاز به انجام non-stress test و بیوفیزیكال پروفایل باشد. در سه ماهه سوم بعضی پزشكان توصیه می كنند كه مادر هر روز تعداد ضربه زدن های جنین را بشمارد. برای شمارش تعداد ضربه زدن ها چندین راه وجود دارد كه می توان آنها را از پزشك معالج پرسید.
    یكی از روش های رایج به این شكل است: زمانی از روز را كه جنین فعال است انتخاب كنید. (بهتر است كه شمارش روزانه در زمان مشخصی از هر روز انجام شود.) آرام بنشینید و یا به پلو دراز بكشید. مدت زمانی را كه طول می كشد تا ۱۰ ضربه مجزا را احساس كنید اندازه بگیرید. (ضربه، تكان ناگهانی، و حركت تمام بدن جنین همگی محاسبه می شوند.) در صورتیكه در عرض ۲ ساعت حداقل ۱۰ تكان را حس نكردید بهتر است با پزشك خود تماس بگیرید.
    وضیعت حركات جنین در رحم مادر یكی از شاخص های سلامت جنین در دوران حاملگی است. در این مقاله اطلاعاتی راجع به این موضوع و نكاتی كه باید زنان حامله به آنها توجه داشته باشند آمده است.
    عشق عاشق را به بیماری می کشاند، بیمار زرد روی است و خواب و خور ندارد و از درد می نالد و می گرید.
    سلامت دنیا بیماری است و بیماری اش شفا و سلامت، چراکه بنیان دنیا در عادات است و سلامت حقیقی، هرچه هست در ترک عادات است و عتق از ملکات ...

    (التماس دعا)


  9. #8
    مدیر انجمن جنگ نرم و پزشکی منتقمُ الزهراء آواتار ها
    تاریخ عضویت
    May 2013
    محل سکونت
    خـراب آبـاد
    نوشته ها
    8,630
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض کمر درد در بارداری

    بدنبال رشد جنین و پیشرفت حاملگی كمر درد بعنوان یكی از شكایات شایع مادذان باردار قوت می گیرد. ۵۰ تا ۸۰ درصد خانمهای باردار كمردرد را تجربه می كنند و در همه ماههای حاملگی میتواند وجود داشته باشد
    ● علل كمر درد
    ۱.افزایش وزن
    ۲.تغییر مركز ثقل بدن
    ۳.در طی حاملگی هورمونها باعث میشوند لیگامانهای بین استخوان لكن شل تر شده و مسیر را برای عبور جنین از كانال زایمانی راحتر كند و این مسئله باعث كمر درد بخصوص در انتهای كمر موقع راه رفتن و از پله پایین و بالا رفتن می شود
    ● چه اقداماتی باید مادر باردار انجام دهد:
    ۱. در مواقع درد باید استراحت كرد و حتی فعالییتهای روزمره را تعطیل كرد.حركتهای آرام اسپاسم عضلات را می كاهد و فعالیت آنها را بر می گرداند.
    ۲. روی پهلو بخوابید با زانوی خم. یك بالش بین دو زانو بگذارید و یك بالش زیر شكم.
    ۳.از بلند كردن شی سنگین و بچه خوداری كنید
    ۴.كفش و شلوار راحت بپوشید
    ۵.كمر را ماساژ دهید و همچنین آن را گرم كنید.
    ● (كیسه آب گرم حوله گرم )
    استفاده متناوب ازice pack و گرما می تواند موثر باشد (برای ۱۰ تا۱۵ دقیقه)
    ۶. ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در روز پیاده روی كنید
    ۷. در هنگام نشستن از بك بالش كوچك برای پشت قسمت انتهایی كمر استفاده كنید
    ۸.كمر خود را ببندید (نه محكم كه به جنین فشار بیاد)
    در داروخانه یكسریpelvic belt وجود دارد كه معمولا پزشك تجویز می كند و تا ۵۰ در صد كمر درد را بهبود می بخشد
    ۹.زمانی كه مجبورید مدت طولانی بایستید مداوم فشار روی پا ها را جابجا كنید یا از یك چهار پایه كوچك استفاده كنید و جای پا را مرتب عوض كنید.
    ۱۰. شنا كردن و در آب راه رفتن هم موثر است
    ۱۱.در موقع نشستن روی صندلی, پا بهتر است یك كمی بالاتر قرار گیرد. هرگز پاها را روی هم نیندازید.مرتب پوزیشن خود را عوض كنید
    ● یكسری ورزشها بخصوص در سه ماهه اول برای جلوگیری از كمر درد موثرند از جمله:
    ۱.به پشت بخوابید با زانوی خم شده.عضلات باسن را سفت كنیدتا جایی كه فقط كمر روی سطح زمین باشد و باسن به بسمت بالا بیاید.
    بمدت ۳تا ۵ ثانیه و سپس آنرا آزاد كنید بتدریج تعداد دفعات این ورزش را افرایش دهید
    ۲. روی پهلو دراز بكشید و پای خود را بالا ببرید و موقعی كه ران به اندازه ۸ تا ۱۰ اینچ از سطح زمین بالاتر است عضلات ران و باسن را سفت كنیدو برای ۳ تا ۵ ثانیه در این وضعیت نگه داریدو سپس روی پای دیگر انجام دهید بتدریج تعداد دفعات را تا ۱۰ بار برای هر پا افزایش دهید
    ● توجه:
    ▪ اگر كمر درد های شدید بهمراه سایر علایم مانند انقباضهای شكمی و خونریزی داشتید حتما به پزشك مراجعه كنید
    ▪ قبل از مصرف هر گونه دارو با پزشك مشورت كنید
    ▪ تنها مسكن مجاز در بارداری استا مینوفن(Tylenol )می باشد
    عشق عاشق را به بیماری می کشاند، بیمار زرد روی است و خواب و خور ندارد و از درد می نالد و می گرید.
    سلامت دنیا بیماری است و بیماری اش شفا و سلامت، چراکه بنیان دنیا در عادات است و سلامت حقیقی، هرچه هست در ترک عادات است و عتق از ملکات ...

    (التماس دعا)


  10. #9
    مدیر انجمن جنگ نرم و پزشکی منتقمُ الزهراء آواتار ها
    تاریخ عضویت
    May 2013
    محل سکونت
    خـراب آبـاد
    نوشته ها
    8,630
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض چه زمانی میتوانم تست بارداری را انجام دهم



    این بستگی دارد که شما از آزمایش ادرار ( که بیشتر زنان از آن استفاده می کنند ) استفاده کنید یا آزمایش خون. تمام تست های بارداری با اندازه گیری میزان گنادوترویین جفتی ( HCG ) یا همان هورمون بارداری در بدن شما عمل می کنند ولی دو روش متفاوت ( ازمایش خون وآزمایش ادرار ) وجود دارد که زمان انجام آنها برای تشخیص حاملگی یکسان نیست.
    اکثر تست های خانگی برای بارداری تست ادرار است. در این روش میزان HCG موجود در ادرار اندازه گیری می شود، ولی فقط زمانی که مقدار آن در ادرار به حد مشخصی رسیده باشد. اگر شما این آزمایش را خیلی زود انجام دهید( یعنی نزدیک به زمان باردار شدن )، ممکن است مقدار HCG در ادرار به اندازه ای کم باشد که نتیجه آزمایش منفی باشد. ولی آزمایش ادرار در بسیاری از موارد نتیجه دقیق و درستی خواهد داشت به شرطی که شما این آزمایش را چند روز بعد از زمانی انجام دهید که باید پریود می شدید.
    یک جواب آزمایش منفی می تواند به چند دلیل باشد: ممکن است شما اصلا باردار نباشید ، ممکن است شما آزمایش را خیلی زود انجام داده باشید ، ممکن است شما دیرتر از آنچه تصور می کردید تخمک گذاری کرده باشید( پس به اندازه کافی برای افزایش میزان HCG منتظر نمانده اید) ویا ممکن است تحت تاثیر عواملی بارداری شما بر افزایش میزان هورمون بارداری تاثیر گذار نبوده است. اگر نتیجه منفی گرفتید، چند روزی صبر کنید و درصورتی که هنوز پریود نشده اید مجددا آزمایش را انجام دهید.
    نود دیگر آزمایش بارداری میزان HCG موجود در خون شما را ندازه می گیرد و کاری به ادرار ندارد. آزمایش خون می تواند حتی مقادیر کمی از هورمون بارداری را در خون تشخیص دهد، و به هیمن دلیل خیلی زودتر از آزمایش ادرار می تواند بارداری را تشخیص دهد. تقریبا ۶ تا ۸ روز بعد از تخمک گذاری این آزمایش می تواند نتیجه دقیق و درست حاملگی را مشخص کند. در واقع آزمایش خون هزینه بیشتر را در بر دارد و حتما باید توسط پزشک دستور داده شود و علاوه بر آن شما باید مقداری خون بدهید. بسیاری از زنان تست خانگی از طریق ادرار را به دلیل سادگی ترجیح می دهند.
    عشق عاشق را به بیماری می کشاند، بیمار زرد روی است و خواب و خور ندارد و از درد می نالد و می گرید.
    سلامت دنیا بیماری است و بیماری اش شفا و سلامت، چراکه بنیان دنیا در عادات است و سلامت حقیقی، هرچه هست در ترک عادات است و عتق از ملکات ...

    (التماس دعا)


  11. #10
    مدیر انجمن جنگ نرم و پزشکی منتقمُ الزهراء آواتار ها
    تاریخ عضویت
    May 2013
    محل سکونت
    خـراب آبـاد
    نوشته ها
    8,630
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض نکاتی راجع به تست حاملگی

    بارداری یکی از حساس‌ترین دوران زندگی هر خانمی‌ است؛ دوران حساسی که با سفارش‌ها و توصیه‌های اطرافیان، گاهی حساس‌تر و نگران‌کننده‌تر هم می‌شود....

    این حساسیت و نگرانی در بارداری اول و زمانی که مادر تجربه چندانی ندارد و تحت‌تاثیر حرف‌های دیگران قرار می‌گیرد، بیشتر و بیشتر هم می‌شود. به همین دلیل در صفحه «بارداری و زایمان» این شماره آزمونی را تهیه کرده‌ایم تا اطلاعات درستی درباره مصرف صحیح ریزمغذی‌ها در دوران بارداری به دست آورید.

    پرسش‌ها

    1.برای اینکه یک مادر باردار بتواند از تغذیه خوب و کافی جنین خود مطمئن باشد به دریافت چه میزان کالری اضافی در طول روز نیاز دارد؟

    الف. 100 کالری ب. 300 کالری

    ج. 500 کالری د. 1000 کالری

    2.نیاز بدن یک مادر باردار به کدام‌یک از ریزمغذی‌های زیر بیش از معمول است؟

    الف. کلسیم ب. آهن

    ج. اسیدفولیک د. تمام موارد

    3.مصرف بی‌رویه کدام‌یک از ویتامین‌ها یا موادمعدنی زیر در دوران بارداری می‌تواند برای جنین مضر باشد؟

    الف. کلسیم ب. ویتامین e

    ج. ویتامین 6 b د. ویتامین a

    4.مصرف کدام‌یک از ویتامین‌های زیر می‌تواند حالت تهوع را تا حد قابل‌قبولی در مادران باردار از بین ببرد؟

    الف. ویتامین d ب. ویتامین e

    ج. ویتامین 6 b د. ویتامین c

    5.مصرف کدام‌یک از ریزمغذی‌های زیر می‌تواند به پیشگیری از یبوست در دوران بارداری کمک کند؟

    الف. آنتی‌اکسیدان‌ها ب. فیبر

    ج. پروتئین د. تمام موارد

    6.کدام‌یک از ریزمغذی‌های زیر می‌تواند به رشد بهتر مغز جنین کمک کند؟

    الف. امگا3 ب. ویتامین d

    ج. ویتامین c د. کلسیم

    7.بهترین راه برای دریافت ویتامین‌های مورد نیاز بدن در دوران بارداری چیست؟

    الف. داشتن رژیم غذایی سالم و سرشار از تمام گروه‌های غذایی

    ب. مصرف مکمل‌های ویتامین مخصوص دوران بارداری

    ج. هر دو مورد

    پاسخ‌ها

    1. 300 کالری: به طور کلی خانم‌هایی که پیش از بارداری وزن طبیعی داشته‌اند، باید در این دوران با حداکثر 12 تا 16 کیلوگرم اضافه وزن مواجه شوند. خانم‌های لاغر باید حداکثر 14 تا 20 کیلوگرم و خانم‌های چاق هم باید حداکثر 7 تا 12 کیلوگرم اضافه وزن را در طول دوران بارداری تجربه کنند. این رقم برای خانم‌های خیلی چاق هم باید حداکثر 7 کیلوگرم باشد. وزن نگرفتن مناسب در دوران بارداری می‌تواند خطر تولد نوزادی با وزن بسیار پایین را تشدید کند.

    از طرف دیگر وزن‌گیری بیش از اندازه در این دوران هم می‌تواند خطر ابتلا به برخی از بیماری‌ها مانند دیابت را برای مادر در پی داشته باشد. به همین دلیل معمولا به خانم‌هایی با شرایط سالم و طبیعی توصیه می‌شود که برای حفظ سلامت خود و جنین‌شان روزانه حدود 300 کیلو کالری انرژی بیشتری را از طریق مصرف مواد غذایی سالم در دوران بارداری (نسبت به قبل از بارداری) دریافت کنند.

    2.تمام موارد: دریافت کلسیم در دوران بارداری برای رشد استخوان‌های جنین بسیار لازم و ضروری است. هر مادر باردار باید روزانه حدود 1000 میلی‌گرم دریافت کلسیم داشته باشد. شیر، پنیر، کلم بروکلی و غلات کامل جزو منابع خوب دریافت کلسیم محسوب می‌شوند. به علاوه یک خانم باردار باید میزان دریافت آهن بدنش را دو برابر زمان‌های دیگر کند.

    مصرف روزانه 30 میلی‌گرم آهن به کم‌خون نشدن مادر و جنین و گردش مناسب اکسیژن در خون جنین کمک قابل‌توجهی می‌کند. مصرف گوشت قرمز، اسفناج، نان و غلات سبوس‌دار می‌تواند سطح آهن خون را بالا ببرد. بهتر است این را هم بدانید که خانم‌ها به دریافت روزانه 400 میکروگرم اسیدفولیک پیش از باردارشدن هم نیاز دارند. اسیدفولیک به ایجادنشدن مشکلات مغزی و نخاعی در جنین کمک می‌کند. سبزیجاتی با برگ سبز تیره، میوه‌ها و سبزی‌هایی با رنگ زرد پررنگ و انواع مغزها جزو منابع دریافت اسیدفولیک محسوب می‌شوند. برخی از پزشکان هم به بیماران خود مصرف مکمل‌های ویتامین را برای اطمینان بیشتر از دریافت تمام این ریزمغذی‌های لازم توصیه می‌کنند.

    3.ویتامین a: دریافت بیش از اندازه ویتامین a به خصوص از منابعی مانند جگر، قرص‌های ویتامین و غلات غنی‌شده در 3 ماهه اول بارداری می‌تواند باعث ایجاد اختلال در تولد نوزاد شود. حداکثر دریافت ویتامین a باید 8000 (iu واحد بین‌المللی) در طول روز باشد. مادران باردار باید به این نکته توجه داشته باشند که بتاکاروتن موجود در برخی از خوراکی‌ها هم به ویتامین a در بدن تبدیل می‌شود و بتاکاروتن اختلالی را در تولد نوزاد به وجود نمی‌آورد. بنابراین بهتر است به جای خوردن مکمل‌های ویتامین a به مصرف خوراکی‌هایی مانند هویج، سیب‌زمینی شیرین و سبزی‌هایی با برگ سبز تیره روی بیاورند.

    4.ویتامین 6 b: ویتامین 6 b می‌تواند در تخفیف علایم تهوع در بارداری موثر باشد. به طور طبیعی یک خانم باردار می‌تواند روزی 2 تا 3 بار و هر بار به میزان 25 میلی‌گرم ویتامین 6 bمصرف کند. البته حواستان باشد که نباید آن را بیش از میزان ذکر شده مصرف کرد.

    5.فیبر: تغییرات هورمونی و دریافت آهن از طریق مصرف مکمل‌های مختلف از جمله عوامل ایجاد یبوست در بیشتر خانم‌های باردار محسوب می‌شوند. مصرف مقدار مناسبی از انواع میوه‌ها و سبزی‌های تازه می‌تواند علاوه بر تامین ویتامین‌های مورد نیاز بدن، مقدار قابل‌قبولی از فیبر را هم وارد رژیم غذایی مادران باردار بکند و مشکل یبوست را در آنها تا حد زیادی از بین ببرد.

    برای این منظور باید حداقل 7 تا 8 وعده در دوران بارداری میوه و سبزی تازه بخورید. نان‌های سبوس‌دار و غلات کامل هم از دیگر منابع دریافت فیبر به شمار می‌روند. هر خانم باردار باید حداقل روزی 28 گرم فیبر در طول روز دریافت کند.

    6.اسیدهای چرب امگا3: دریافت اسیدهای چرب امگا3 که در بیشتر ماهی‌ها هم یافت می‌شود، می‌تواند تاثیر مثبتی بر رشد مغزی جنین داشته باشد. مادران باردار باید حواسشان باشد تا ماهی‌هایی که کمترین سطح جیوه را دارند برای تغذیه خود انتخاب کنند. میگو و ماهی‌های قزل‌آلا و سالمون جزو منابع دریایی خوب دریافت امگا3 هستند. خانم‌های باردار باید در صورت امکان هفته‌ای 3بار ماهی یا میگو بخورند. آنها می‌توانند در این دوران با نظر پزشکشان از مکمل‌های امگا3 هم کمک بگیرند.

    7.تمام موارد: یک رژیم غذایی سالم، رژیمی است که تمام مواد و گروه‌های غذایی را در بر بگیرد، اما با وجود داشتن رژیمی سالم و کامل باز هم ممکن است مادران باردار با کمبود برخی از ریزمغذی‌ها مواجه باشند. به همین دلیل گاهی پزشکان با توجه به شرایط بیمار خود مصرف یک یا چند عدد از مکمل‌های مخصوص دوران بارداری را به مادران باردار توصیه می‌کنند.
    عشق عاشق را به بیماری می کشاند، بیمار زرد روی است و خواب و خور ندارد و از درد می نالد و می گرید.
    سلامت دنیا بیماری است و بیماری اش شفا و سلامت، چراکه بنیان دنیا در عادات است و سلامت حقیقی، هرچه هست در ترک عادات است و عتق از ملکات ...

    (التماس دعا)


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. سوال و جواب‌هایی درباره مشکلات دوران بارداری
    توسط ensanzade در انجمن سلامت و بهداشت
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 24-05-2014, 07:27
  2. پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 13-04-2014, 09:19
  3. آیا صیحه آسمانی از علایم حتمی ظهور است؟
    توسط خادم الزینب در انجمن امام زمان عجل الله تعالی فرجه
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 15-03-2013, 16:26
  4. ورزش های ممنوعه در دوران بارداری
    توسط شرمنده ام در انجمن سلامت بانوان, کودکان و مسائل جنسی
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 11-02-2013, 11:18
  5. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 07-03-2011, 16:03

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
کانال سپاه