نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1

موضوع: بیماری کودکی و هشدار بزرگسالی

  1. #1
    مدیر انجمن جنگ نرم و پزشکی منتقمُ الزهراء آواتار ها
    تاریخ عضویت
    May 2013
    محل سکونت
    خـراب آبـاد
    نوشته ها
    8,630
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض بیماری کودکی و هشدار بزرگسالی

    یک متخصص گوش، حلق و بینی گفت:​ طولانی شدن زمان عفونت گوش میانی در اثر بزرگی لوزه سوم منجر به کاهش شنوایی در کودکان و آسیب به عصب شنوایی و احتمالا کاهش دائمی شنوایی می‌شود.


    دکتر امیر آب​ آب‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) - منطقه خوزستان، اظهار کرد: لوزه سوم یا آدنوئید توده‌ای است که در قسمت خلفی حلق قرار دارد و جزئی از سیستم لنفاوی است که از زمان بعد از تولد در سیستم ایمنی بدن نقش دارد.

    وی افزود: هر چه فرد به سمت بلوغ پیش می‌رود، نقش لوزه سوم در سیستم ایمنی بدن کمتر می‌شود؛ با این حال این توده لنفاوی بوی‍ژه در کودکان 2 تا 6 سال می‌تواند مشکلاتی برای بدن ایجاد کند. التهاب این توده در کودکان موجب سرماخوردگی مکرر و ترشحات بینی، اختلال تنفس از راه بینی به خصوص خروپف کردن در خواب و فشار بر گوش میانی به علت بسته شدن شیپور استاش و در نهایت عفونت گوش میانی می‌شود.

    آب آب‌زاده با اشاره به دلایل بروز التهاب لوزه سوم عنوان کرد:​ شایع‌ترین دلیل التهاب لوزه سوم، سرماخوردگی است. یک سرماخوردگی معمولی می‌تواند توده لنفاوی را بزرگ‌تر کند و بزرگ شدن این توده موجب ایجاد ترشحات چرکی از بینی، سینوزیت و عفونت گوش میانی می‌شود. این عوارض بیشتر در کودکان 2 تا 6 ساله اتفاق می‌افتد و اگر با دارودرمانی رفع نشد، لوزه سوم باید عمل شود.

    وی گفت: بهترین زمان برای برداشتن لوزه سوم، سال‌های کودکی و سن 2 تا 6 سالگی است. ایجاد التهاب در لوزه سوم در بزرگسالی و منجر شدن آن به عفونت گوش میانی، به سادگی این عفونت در کودکان نخواهد بود. التهاب لوزه سوم در بزرگسالان، غیرطبیعی و هشداردهنده است و مشکوک به وجود تومورهایی در این ناحیه خواهد بود.

    این متخصص گوش، حلق و بینی اظهار کرد: عمل لوزه سوم در کودکان جراحی ساده‌ای است. پس از عمل مختصری درد وجود خواهد داشت که با مراقبتی چند روزه و رعایت رژیم غذایی و جلوگیری از بروز خونریزی برطرف خواهد شد. عمل لوزه سوم تاثیر بسیار خوبی در کاهش علائم سرماخوردگی، عفونت گوش میانی و ترشحات چرکی در کودکان دارد و حتی می‌تواند در افزایش اشتها در کسانی که مدت‌ها از علائم لوزه سوم رنج می‌برند، تاثیرگذار باشد.

    وی بیان کرد: جراحی نشدن لوزه ملتهب، منجر به دهانی شدن تنفس فرد می‌شود که در این صورت شکل صورت کودک تغییر کرده و فک تحتانی وی به سمت عقب و فک بالایی به سمت جلو متمایل خواهد شد و دندان‌های کودک نیز جفت نخواهد بود. بدین ترتیب، حالت زیبایی فک و دندان‌ها از بین می‌رود که به این حالت چهره، صورت لوزه سومی می‌گویند.

    آب آب‌زاده گفت: طولانی شدن زمان عفونت گوش میانی در اثر بزرگی لوزه سوم منجر به کاهش شنوایی در کودکان و آسیب به عصب شنوایی و احتمالا کاهش دائمی شنوایی می‌شود.
    عشق عاشق را به بیماری می کشاند، بیمار زرد روی است و خواب و خور ندارد و از درد می نالد و می گرید.
    سلامت دنیا بیماری است و بیماری اش شفا و سلامت، چراکه بنیان دنیا در عادات است و سلامت حقیقی، هرچه هست در ترک عادات است و عتق از ملکات ...

    (التماس دعا)


  2. # ADS
    Circuit advertisement
    تاریخ عضویت
    Always
    محل سکونت
    Advertising world
    نوشته ها
    Many

     

    حرز امام جواد

     

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. ترشحات و عفونتهای دستگاه تناسلی زنان
    توسط منتقمُ الزهراء در انجمن سلامت بانوان, کودکان و مسائل جنسی
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 05-11-2014, 21:30
  2. شناخت روماتیسم
    توسط منتقمُ الزهراء در انجمن استخوان ومفاصل
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 28-10-2014, 12:01
  3. بیماری مزمن کلیه و درمان آن
    توسط منتقمُ الزهراء در انجمن کلیه ، مجاری ودیابت
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 07-06-2014, 15:51
  4. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 13-01-2011, 12:53

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
کانال سپاه