نه من خبر دارم، شما از یک میلیون بیشترید!
نه من خبر دارم، شما از یک میلیون بیشترید!
اگرچه اینجا تالار سیاسی است و نه سرگرمی اما به اطلاعتان میرسانم که اون مرحوم بهشتی بود که یک تنه یک ملت بود نه چهره دیگری که مردم نظرشان را با رای به گوشش رساندند و با فاصله حذف شد.
هیچوقت حتی در زمان استیلای اصلاح طلبهای افراطی اینقدر دورغگویی,تهمت زدن و نفرت پراکنی در رسانه های کشور نبود و متاسفانه اصولگراهای افراطی این پرده درها و بی اخلاقی ها را ترویج کردند آنهم با نام " ارزشی ها" که این صفت هیچ تناسبی با رفتارهایشان ندارد.
نگاهی به تیتر وطن امروز بیندازید.
نوشته است: توهین به شهرستانی ها
حسین مرعشی پس از مشخص شدن نتایج انتخابات در سراسر کشور مردم شهرستانها را عقب مانده سیاسی دانست.
ولی مرعشی چه گفته بود:
اکنون میتوان شاخص توسعه سیاسی ایران در تهران را 100، در مراکز استانها 50 و در شهرستانها 30 در نظر گرفت
..........................................
اینطور تفسیر به رای کردنها و دروغگویی های امثال بذرپاش,مهدی محمدی و حسین شریعتمداری سبب شده که مردم حتی به حامیان ایشان نیز بی اعتماد شوند و با رائیشان پاسخ دهند.
تحلیل وحید یامین پور از انتخابات تهران را ملاحظه فرمائید:(که همان حرف مرعشی را از منظر اصولگرایان نوشته البته مودبانه و متین):
اصولگرایان در تهران شکست خوردند؛ به طور مطلق. ولی این شکست بیش از آنکه سیاسی باشد فرهنگی و تمدنی است. تهران شهری است با انبوهی از جمعیت متعلق به طبقه متوسط جدید شهری، پیچیده در سبک زندگی شبه مدرن با مطالبات شبه روشنفکرانه. چه بر مبنای مفهوم «طبقه و قشر» تحلیل کنیم و چه مبتنی بر مفهوم «سبک زندگی»، آنچه روشن است اینکه رای بخشی از مردم تهران عموماً قداست زدایی شده و عرفی و حامل ارزش های غربگرایانه است. به خصوص جوانان رای اولی و زنان به عنوان پیش قراولان تحول در ادراک هویتی و فرهنگی، ترجیح می دهند همواره اصلاح طلب باشند تا اصولگرا. اصلاح طلبی برای آنها نه یک گرایش سیاسی که مجموعه ای از نشانه ها و معانی فرهنگ نوگرایانه و مدرن است. شرکت در انتخابات برای این گروه از مردم نه یک کنش سیاسی که یک «فضا-رسانه» است؛ یک حرکت نمادین برای ادای پاره ای از دلبستگی ها و علاقه مندی هایشان وگرنه عموم کسانی که به لیست مشهور به امید رای داده اند نه منتخبان خود را می شناسند و نه حتی تفاوت آنها را با رقبا می توانند بیان کنند ولی این انتخاب برای آنها ابراز یک تمایز در سلیقه ها و خواست ها و نوعی تشفی خاطر به حساب می آید.
برخی ممکن است برای این رخداد زمینه و اسناد امنیتی پیدا کنند. مثلا به نقش شبکه های اجتماعی، تلگرام یا ماهواره ها بپردازند. ولی این مساله اصل ماجرا را تغییر نمی دهد. بر فرض اینکه پیام های ساخته و پرداخته شده ای از خارج از کشور به داخل ارسال شده باشد، چرا گوش این جماعت شنوای این حرف هست ولی شنوای انبوهی از پیامهای رسمی درون نظام که از رسانه ها منتشر می شود، نیست؟! من نتایج انتخابات در تهران را از جنس واکنش جوانان به فوت مرحوم پاشایی درک می کنم. آنها نیاز داشته اند بواسطه ی یک رای متفاوت، تفاوت های خود را ابراز کنند و از اینکه «دیگری» منسجم به حساب می آیند، لذت ببرند. در عصری که هویت ها زایل می شود، این پشت گرمی ناشی از با هم بودن و در عین حال متفاوت بودن، ایجاد هویت می کند. هرچند که این هویت هیجانی، زودگذر و قابل جهت دهی است.
بنابراین هشدار اصلی این است که اصولگرایان از یک رقیب سیاسی شکست نخورده اند بلکه این کنش سیاسی تجلی یک سبک زندگی است. تفاوت معنادار رفتار سیاسی مردم قم با مردم تهران در این انتخابات به فهم این اتفاق کمک می کند.
..........................................
کلام آخر اینکه بجای طنز نویسی و آسمان ریسمان بافتن بیندیشید که اشکال کار کجاست و چرا بر علیه اصولگرایان چنین دافعه ای ایجاد شده است
ویرایش توسط farzad-a : 29-02-2016 در ساعت 12:52
اولاً سلام علیکم!!!!!!!!
ثانیاً خیلی وقت بود همچنین متنی ننوشته بودید و از ذوق زده گی تان احساسی مسنوشتید و با دیگر کاربران به کری خواندن افتاده بودید.
ثالثاً دافعه ای نمی بینم. پرده حجابی است که بر اثر مسائلی روی چشم برخی مردم کشیده شده+ اینکه گزینه های خوبی برای لیست ائتلاف اصولگرایان ارائه نشد. همین !
یا علی
سیدشهابالدین چاووشی رئیس ستاد انتخابات استان تهران در نشست خبری که صبح امروز با اصحاب رسانه برگزار شد، ضمن قدردانی از همه عوامل برگزاری انتخابات، مردم و داوطلبان انتخابات مجلس خبرگان و مجلس شورای اسلامی، گفت: از کاندیداهای پیروزی که حرمت ایام فاطمیه را پاس داشته و از جشن پیروزی صرفنظر کردند، صمیمانه تشکر میکنم.
وی ادامه داد: مردم با حضور پرشورشان پاسخ این حرمتها را پیشاپیش در پای صندوقهای رأی دادهاند.
چاوشی با بیان اینکه حضور مردم در پای صندوقهای رأی، عزم و اراده مردم ایران را به دنیا نشان داد، خاطرنشان کرد: از مردم که با حضور گسترده و باشکوه خود در پای صندوقهای رأی حاضر شدند تشکر میکنم که ساعتها در پای صندوقهای رأی صف بستند و توانستند عزم و اراده ملی خود را به دنیا نشان دهند و شعارهای استقلال و آزادی و جمهوری اسلامی را با انتخاب نمایندگان جدید خود در خبرگان و مجلس پاس بدارند.
رئیس ستاد انتخابات استان تهران با بیان اینکه انتخابات ملی هفتم اسفندماه یکی از شاهکاری تاریخی دولت پس از برجام بود، خاطرنشان کرد: انتخابات نشان داد با عزم ملی و امید مردم، همه چیز قابل اصلاح خواهد بود.
وی با اشاره به پیام مقام معظم رهبری تصریح کرد: از پیام حکیمانه عالمانه مقام معظم رهبری که توصیههای مؤثر ایشان چراغ راه ملت و منتخبین ملت خواهد بود تشکر میکنیم و خداوند سبحان را به نعمت وجودشان شاکر و سپاسگزاریم.
چاووشی ادامه داد: خویشتنداری گروه های سیاسی و ظرفیت آنان پس از تجربه دموکراسی در ایران و بلوغ سیاسی مردم برای تحولات عظیم اجتماعی و سیاسی در جهت رساندن کشور به قلهها و اوج بسیار مهم تعیینکننده بود.
وی ادامه داد: ایران اسلامی امروز به نعمت رهبری شایسته و تدابیر مؤثر و کارآمدی تواناییهای خود با تکیه بر کارآیی منتخبان عاقل خود به دور از تنشها و جنجالها و با ایجاد یکپارچگی، همدلی و همزبانی در میان دولتها زمینه شکوفایی کشور را فراهم ساخته است.
وی با بیان اینکه دعوا میان مؤمنان بیمعناست، خاطرنشان کرد: کسانی که درخود اهلیتی برای خدمت میبینند، امروز این بار سنگین از دوش آنها برداشته شده که باید خداوند بزرگ را شاکر باشند و از مردم تشکر و قدردانی کنند که آنان را از تحمل رنج و مشقت قانونگذاری معاف کردند.
وی ادامه داد: اما کسانی که بار سخت مسئولیت بر دوش آنها گذاشته شده است، باید به لطف خدا تکیه کنند و نعمت اعتماد مردم را پاس بدارند و فراموش نکنند که بیش از 4 میلیون از مردم تهران برای مشروعیت دادن به حضور آنها در مرکز قانونگذاری کشور از ساعت 6 صبح تا 12 نصف شب با تحمل سختی و مشقت با عشق به کشور و میهن خود رأی دادند.
رئیس ستاد انتخابات استان تهران در ادامه یادآور شد: مردم شریف و صبور تهران برای تولد سیاسی نمایندگان جدید خود تلاش کردند و با انبوه حضور خویش در صفهای طولانی حماسه آفریدند و دشمنان انقلاب اسلامی را از اختلاف و تشنجآفرینی مأیوس کردند.
چاوشی با بیان اینکه انتخابات در اوج شکوه و آرامش برگزار شد، تصریح کرد: این پیروزی بزرگ نشان داد که با همدلی و همزبانی گرههای بزرگ گشوده میشود و باید بگوییم انتخابات هفتم اسفندماه برد-برد همه ملت ایران است.
معاون سیاسی استانداری تهران در ادامه یادآور شد: همه تلاش کردند و واقعاً برد-برد دولت جمهوری اسلامی هم در داخل جواب داد و علیرغم برخی بداخلاقیهای سیاسی و هتاکیها به دولت، مردم با صبوری تمام و آرامش کمنظیر آداب مدنیت و اخلاق را به جا آوردند و نام نیک خود را در تاریخ به ثبت رساندند.
وی با بیان اینکه خواستههای مردم تهران و ارتباط با مردم نباید از دید نمایندگان منتخب ملت مورد غفلت قرار بگیرد، تصریح کرد: استان پرجمعیت تهران جای کار بسیاری دارد.
چاوشی خاطرنشان کرد: استانداری به عنوان نماینده عالی حاکمیت درصدد است از نمایندگان جدید برای حل و فصل معضلات زیربنایی تهران دعوت و به کمک شورای شهر و شهرداری حساسیتها و زمینههای کاری اولویتدار را به منتخبان جدید معرفی کند تا در فرصتی که برای زمان تشکیل مجلس دهم باقیمانده، با آگاهی کامل از مشکلات و نیازهای مردم به مجلس رهسپار شوند.
چاوشی از همه گروهها و جناحهای سیاسی درخواست کرد تا برای تحقق وحدت تلاش کنند و همه باید تلاش کنیم تا بتوانیم در جهت ارتقای میهن خود گام برداریم.
رئیس ستاد انتخابات استان تهران با بیان اینکه نتایج نهایی خبرگان صبح امروز از سوی ستاد انتخابات کشور اعلام شده است، خاطرنشان کرد: امیدوارم 16 نفر منتخب نمایندگان مجلس خبرگان در تهران بتوانند در جهت صیانت از این جایگاه رفیع موفق بوده و خداوند عمر رهبر فرزانه انقلاب را مستدام بدارد.
چاووشی تصریح کرد: تا زمانی که آخرین صندوق شمارش نشده است، نمیتوان قضاوتی داشت اما امیدواریم مجلسی برآمده از رأی ملت تشکیل شود و نمایندگان متخب مردم در جهت ارتقای کشور و پیشرفت آن گام بردارند.
ی با بیان اینکه مشارکت مردم در تهران و استانها نسبت به دوره قبل بیشتر بود، گفت: انتخابات مجلس به احتمال قوی در شهر تهران به مرحله دوم نمیکشد.
عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور دقایقی پیش طی یک نشست خبری، نتایج نهایی انتخابات مجلس شورای اسلامی در شهر تهران را به شرح زیر اعلام کرد:
1- محمدرضا عارف
2- علی مطهری
3- سهیلا جلودارزاده
4- علیرضا محجوب
5- الیاس حضرتی
6- کاظم جلالی
7- محمدرضا بادامچی
8- فریده اولاد قباد
9- سیده فاطمه حسینی
10- مصطفی کواکبیان
11- پروانه سلحشوری
12- ابوالفضل سروش
13- علی نوبخت حقیقی
14- غلامرضا حیدری
15- مهدی شیخ
16- فاطمه سعیدی
17- محمد علی وکیلی
18- محمود صادقی
19- بهروز نعمتی
20- پروانه مافی
21- فاطمه ذوالقدر
22- محمدجواد فتحی
23- طبیه سیاوشی شاه عنایتی
24- سید فرید موسوی
25-محمدرضا نجفی
26-داود محمدی
27- محسن علی جانی زمانی
28- احمد مازنی
29- علیرضا رحیمی
30-عبدالرضا هاشم زائی
همین رو سیاهی بس که اکثر کسانی که نظام رو متهم به تقلب کردند با شرمندگی آمدند و رای دادند!
: )
نه آقا چندین مورد بود
1- بچه هاش دزد بودن و اختلاس گر تقریبا در حد م.ه !
2-فتنه گر بود فتنه گر! مگه فتنه سبز رو یادت نیست؟
خوب برادر من وقتی که رای نمیارید نظام میشه متقلب ! وقتی که رای میارید نظام میشه امین مردم! خود شما به کسی که وقتی منافعش تامین میشه قانون رو قبول داره و وقتی تامین نمیشه قانون رو قبول نداره چی می گید؟
این نظام که توش حسن روحانی با نیم درصد بیشتر رئیس جمهور اعلام شد و تو مجلسش هم اصلاح طلاب ها اومدن و شما لذت بردید و سلامت انتخابات رو تحصین می کنید همون نظامیه که با اختلاف میلیونی احمدی نژاد رو رئیس جمهور اعلام کردی ولی شما قبول نکردید و اون رو متهم به تقلب کردید.
تعبیر جالبی نیست...ولی دور از حقیقت هم نیست!
مصباح ....
آدم به نمایندگی از سام سرویس باشه اما حرف های سرویس MI6 رو تکرار نکنه ! : )
البته چون بحث ادب و متانت در نوشتار شما پر رنگه اینطور عرض کردم و گرنه شوخی بود! : )
شما اشکال رو بین تفاوت آراء یک میلیونی اینها جستجو نکنید....اینجا شمال و جنوبش نکنید!
آنجا جستجو کنید که شخص ولایتمداری با اختلاف میلیونی رای آورد و پابرهنه ها خوشحال شدند و شادی کردند و مایه دارهای بالا شهر معترض و مختشش !
روحانی رای آورد و بلعکس بالا شهری ها شدند و پایین شهری ها دلشکسته ولیکن به قانون احترام گذاشتند!
: )
دست بالا بودن با بله قربان گفتن و شرط ها را پذیرفتن تفاوت زیادی دارد!
سلامتی همه بدَآ !
همه بی معرفتآ!
سلام دوستان!
بنده به شخصه خیلی از این انتخابات درس گرفتم.
نمونش با یکی از دگر اندیشان عزیز صحبت می کردم... ایشون همون اول اتمام حجت فرمودن که بنده از بیخ با همه چی مشکل دارم... کلیت نظام رو قبول ندارم و این حرفا...
وسطای بحث فرمودن که این انتخابات دقیقا ثابت کرد که سال 88 ما راست میگفتیم...تقلب شده بود و میشه!!!
-گفتم چرا؟
-گفت آخه مگه میشه! ماها لیستی رای دادیم همه اصلاح طلبا باشن... اونوقت حداد عادل تو ده تای اول باشه؟؟!! (زمانی که بود داشتیم بحث می کردیم!!)... معلومه دارید تقلب می کنید که حداقل یه نفر باشه از تهران....
یه چند ساعت گذشت حداد شد 31 ام!! ... همین دوست دگراندیش دوباره فرمودن که دیدی راست گفتم تقلب شده!!
-گفتم چرا دوباره؟؟
- گفت آخه مگه میشه یه نفر زرتی یهو از نفر 7 بره بشه 31 ام؟!!! اینا فهمیدن نقششون لو رفته رایشو کم کردن که طبیعی تر جلوه کنه....
آقا نتیجه که قطعی شد دیدم ناراحته!! گفتم اخوی! اگه با نتیجه حال نمی کنی بگو بسپرم بچه ها یه جوری نتیجه رو اعلام کنن که شما راضی بشی حداقل!!
گفت خیلی نامردید!! تقلب از این تابلو تر!!
-گفتم چی شده دوباره؟؟!
-گفت الان فهمیدم چرا حداد عادل رو گذاشتید بیرون!!! برای اینکه جنتی اگه داخل موند کسی اعتراض نکنه!!! مگه میشه همشون بیرون بمونن فقط جنتی داخل بمونه؟؟!! ...
آقا واقعا از قدرت استدلال و منطقش از دیروز تمام استخونای بدنم درد می کنه!!
نکته : متن رو به شوخی نوشتم ولی محتواش عین واقعیت بود!! واقعا آدم باید سرشو به کجا بکوبه؟!!!
مظلومیت نظام اسلامی یعنی یه نفر که اصل نظام رو قبول نداره تو انتخاباتش شرکت کنه ... بعد از 30 نفر عین 30 نفر و از 16 نفر 15 نفر از کاندیداهای مورد علاقش رای بیارن .....ولی بازهم اصل نظام رو زیر سوال ببره!!!
ویرایش توسط 5227053076 : 29-02-2016 در ساعت 17:54
بدان كه «نفس»در هر حظّى كه از اين عالم مى برد،در «قلب» اثرى از آن واقع مى شود...و سبب تعلّقِ آن است به دنيا، و التذاذات هر چه بيشتر باشد،قلب از آن بيشتر تأثير پيدا مى كند و تعلق و حُبّش بيشتر مى گرددتا آن كه تمام وِجهه ى قلب،به دنيا و زخارف آن گردد، و اين منشأ مفاسد بسيارى است. تمام خطاهاى انسان و گرفتارى به معاصى و سيّئات،براى همين محبت و علاقه است،و از مفاسد بزرگ آن،چنان چه حضرت شيخ عارف ما، روحى فداه مى فرمودند آن است كه:
اگر محبت دنيا، صورت قلب انسان گردد و اُنس به او شديد شود، در وقت مردن كه براى او كشف شود كه حق تعالى او را از محبوبش جدا مى كند و ما بين او و مطلوباتش افتراق مى اندازد، با سخطناكى و بُغض به او از دنيا برود.
و اين فرمايش كمرشكن،بايد انسان راخيلى بيدار كندكه قلب خودرا خيلى نگاه دارد
امام خمینی
جان برادر شما چطور نظر منو خودت حدس میزنی و خودت جواب میدی؟
اتخابات 88 قطعا تخلفات بسیاری داشت و با اطمینان و بر اساس شهادت افرادی صادق میگم که صندوقهای رای با هزاران رای جعلی پرشدند و حضراتی که خود رو قیّم مردم میدونستن به نفع احمدینژاد برگه های بسیاری رو پر کردند و رای ابدا حق الناس نبود.(در سایت یک پروژه ساختمانی در محدوده کرمان برادران عزیز دور هم جمع شده بودند و بسته های برگه سفید رو پرمیکردند و به صندقی که مهر و مومی نداشت می انداختند, دلیل اینکه الان صندقها نیمه شفاف هستند نیز برای جلو گیری از چنین تقلباتیه)
اما تعداد آرای جعلی در نتیجه نهایی انتخابات تاثیر نداشت لذا با دانستن این حقایق نظرم اینه که لازم بود موسوی و کروبی هم با توجه به اینکه نتیجه نهایی تغییری نکرده بود مثل محسن رضایی ساکت میماندند و اینقدر هزینه و آبروریزی به کشور تحمیل نمیکردند.
لذا 88 تجربه ای شد برای نظام که پدرسالارانه با آرای مردم رفتار نکنه و هر چه که هست اعلام و از اون متابعت کنه.
اینکه 92 و 94 انتخابات رو تحصین میکنیم(البته صرفا در حیطه شمارش و اعلام آراء و نه نظارتهای سلیقه ای و استصوابی شورای نگهبان)دلیلش اینه که رای حق الناس تلقی میشه و دلیلی برای نارضایتی وجود نداره.
در ضمن از شما بعیده که با آگاهی از رای 4 میلیونی جلیلی هنوز از اون کد عوامانه "نیم درصد" استفاده میکنید از کی تا حالا تعداد آرای یک کاندیدا را با جمع جبری تمامی کاندیداها مقایسه میکنند و میزان تفاوت نهایی را به رخ میکشند؟
از سوی دیگر مطمئن باشید اگر آن نیم درصد هم نبود و به دور دوم کشیده میشد همین احساسی رو پیدا میکردید که الان برای نتیجه خبرگان تهران دارید.
ویرایش توسط farzad-a : 29-02-2016 در ساعت 20:27
[برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
محمدمهاجری در خبرانلاین نوشت: به عنوان یک اصولگرا عرض می کنم:
تا اینجا و این لحظه رقبای اصولگرایان برنده جام اخلاق انتخابات هستند.
صلاحیت شان رد شد،بازی را بر هم نزدند.
ناشناس ترین کاندیداها را برایشان باقی گذاشتند،همانها را به خط کردند.
به نفوذی بودن و انگلیسی بودن و ... متهم شدند، به مصداق" اذا مروا باللغو مروا کراما" از کنارش گذشتند.
با عبارتهای تند و تیز، به آشوب تحریک شدند، متانت و صبوری به خرج دادند.
به لطایف الحیل خواستند حضورشان را کمرنگ کنند، به شکل گسترده پای صندوق آمدند و به ندای رهبری و بزرگان پاسخ مثبت دادند.
خواستند با ایجاد تنگنا، به کار غیرقانونی وادارشان کنند، زیر بار نرفتند.
در تبلیغات انتخاباتی در قیاس با طرف مقابل به حداقل ها قناعت کردند.
و...
تا اینجای کار مدیون رقباییم. هم قدرشان را بدانیم و هم ازشان یاد بگیریم.
اگر باز هم هوشمندی به خرج دهند و با همین دست فرمان جلو بروند و کار تمام شود، باید از آنها دعوت کنیم برایمان کلاس بگذارند و کمی اصولگرایی یادمان بدهند!
سلام
آقا خیلی جالب بود... یعنی میشه الان مثلا من نوعی هم به عنوان یک اصلاح طلب عرض کنم؟؟ این جوری بود که خیلی خوب بود...محمدمهاجری در خبرانلاین نوشت: به عنوان یک اصولگرا عرض می کنم
صلاحیت شان رد شد،بازی را بر هم نزدند.با عبارتهای تند و تیز، به آشوب تحریک شدند، متانت و صبوری به خرج دادند.:)خواستند با ایجاد تنگنا، به کار غیرقانونی وادارشان کنند، زیر بار نرفتند.
اما اجازه بدید بنده هم به عنوان همون اصولگرا عرض کنم که :
واقعا باید از اصلاح طلبان عزیز تشکر کنیم که رفتار غیر قانونی از خودشون نشون ندادن!!! البته تا همین جاش هم ما راضی هستیم... همین که تو انتخابات پیروز شدن و پایتخت رو دچار هرج و مرج و بی نظمی نکردن واقعا جای تشکر داره....
دیگه خیلی انتظار زیادیه اگه ازشون بخوایم در شرایطی که خدای نکرده تو انتخابات تهران شکست بخورن بازم به قانون احترام بگذارن!!... انتظار داشتن هم حدی داره!!... تا همین جاش ما راضی هستم.... دسددون درد نکنه!
به عنوان یک اصولگرا عرض می کنم آقای مهاجری... موش بخورتت!! :)اگر باز هم هوشمندی به خرج دهند و با همین دست فرمان جلو بروند و کار تمام شود، باید از آنها دعوت کنیم برایمان کلاس بگذارند و کمی اصولگرایی یادمان بدهند!
بدان كه «نفس»در هر حظّى كه از اين عالم مى برد،در «قلب» اثرى از آن واقع مى شود...و سبب تعلّقِ آن است به دنيا، و التذاذات هر چه بيشتر باشد،قلب از آن بيشتر تأثير پيدا مى كند و تعلق و حُبّش بيشتر مى گرددتا آن كه تمام وِجهه ى قلب،به دنيا و زخارف آن گردد، و اين منشأ مفاسد بسيارى است. تمام خطاهاى انسان و گرفتارى به معاصى و سيّئات،براى همين محبت و علاقه است،و از مفاسد بزرگ آن،چنان چه حضرت شيخ عارف ما، روحى فداه مى فرمودند آن است كه:
اگر محبت دنيا، صورت قلب انسان گردد و اُنس به او شديد شود، در وقت مردن كه براى او كشف شود كه حق تعالى او را از محبوبش جدا مى كند و ما بين او و مطلوباتش افتراق مى اندازد، با سخطناكى و بُغض به او از دنيا برود.
و اين فرمايش كمرشكن،بايد انسان راخيلى بيدار كندكه قلب خودرا خيلى نگاه دارد
امام خمینی
در حال حاضر 21 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 21 مهمان ها)