روزنامه آرمان در حالی که سعید جلیلی نامزد نمایندگی هم نشده ، این اقدام او را تحلیل کرد و این اقدام او را در پی کسب کرسی ریاست مجلس دانست!
ارسال شده از Tapatalk آندروید.
روزنامه آرمان در حالی که سعید جلیلی نامزد نمایندگی هم نشده ، این اقدام او را تحلیل کرد و این اقدام او را در پی کسب کرسی ریاست مجلس دانست!
ارسال شده از Tapatalk آندروید.
سلامتی همه بدَآ !
همه بی معرفتآ!
داوطلبانی که صلاحیت آنها پس از بررسی هیات های اجرایی به هیات های نظارت ارجاع شده بود.
اسامی چهرهها و شخصیتهای اصلاحطلب و اصولگرایی که از احزار صلاحیت خود در هیاتهای اجرایی باخبر شده اند به شرح ذیل است:
اسامی تایید صلاحیت شدهها
غلامرضا پناه، عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران
عباسعلی الله یاری، عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران
سید عبدالله حسینی، عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران
سیدافضل موسوی، عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران
الیاس حضرتی٬ جواد اطاعت و ابوالفضل شکوری این سه فعال سیاسی اصلاحطلب نیز منابع اولیه از تایید صلاحیت آنها خبر داده است.
محمدجواد حقشناس که برای ورود به مجلس دهم شورای اسلامی ثبت نام کرده بود٬ از تایید صلاحیت خود از سوی هیات اجرایی خبر داد. این عضو حزب اعتمادملی گفت که در تماسی تلفنی به او گفتهاند که تایید صلاحیت شده است.
سیدحسن رسولی، مهدی نادمی، حجت الاسلام منتجب نیا، رهامی و جناب آقایان مهندس رسولی و مهندس حمید عارف تأیید صلاحیت شدهاند
نام محمدرضا عارف٬ معاون اول دولت سیدمحمد خاتمی نیز در میان تایید صلاحیتشدهها از سوی هیاتهای اجرایی دیده میشود.
همچنین از شیراز احتمالا میتوان مصطفی معین و فریدون عباسی را در میان تایید شدههای انتخابات قرار داد هر چند این افراد هنوز این خبر را تایید یا تکذیب نکردهاند.
غلامرضا انصاری عضو کنونی شورای شهر که برای ورود به مجلس دهم ثبتنام کرده است٬ نیز از تایید صلاحیت شدهها در مرحله نخست است.
علی اصغر یوسف نژاد از ساری تایید صلاحیت شده است.
اسامی رد صلاحیت شدهها
حمید رسایی از چهرههایی است که خبر رد صلاحیت وی شنیده میشود. خود او در سایت شخصیاش نوشته که علیرغم اینکه استعلامهای او از مراکز چهار گانه مثبت بوده٬ او را ردصلاحیت کردهاند.
-----------------------
افرادی که هنوز به آنها خبر داده نشده است
محسن هاشمی، عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران
عباس علیخانی، عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران
شهربانو امانی، عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران
فاطمه مقیمی، عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران
پروانه مافی، عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران
فاطمه هاشمی عضو شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه از عدم اطلاع خود نسبت به نظر هیاتهای اجرایی خبر داد و گفت: چیزی تاکنون به من ابلاغ نشده است و از کانالهای غیر رسمی هم مطلبی در اینباره نشنیدهام و پیگیری هم نمیکنم.
نصرتالله تاجیک سفیر پیشین کشورمان در اردن گفت که هنوز خبری در مورد وضعیت صلاحیتش به وی ندادهاند.
در مورد وضعیت بررسی صلاحیت فیاض زاهد٬ به گفته خودش٬ هنوز خبری به او ندادهاند.
منبع :9صبح
مقام معظم رهبری:
[برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] رهبر معظم انقلاب در دیدار مردم قم به مناسبت 19 دی، بیانات مهمی ابراز کردند.
به گزارش فرهنگ نیوزبه نقل از پایگاه اطلاعرسانی دفتر مقام معظم رهبری، حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (شنبه) در دیدار پرشور هزاران نفر از مردم قم، با تجلیل از قیام تاریخ ساز 19 دی 1356 مردم این شهر و تشریح علل و عوامل «ماندگاری انقلاب»، تاکید کردند: در پرتو حضور آگاهانه همگانی، ماندگاری انقلاب، آرامش و سکینه ملت و پیروزی بر توطئه های دشمنان امکان پذیر خواهد شد.
رهبر انقلاب اسلامی با تجلیل از قیام تاریخی نوزدهم دی سال 1356 مردم قم بر ضد رژیم دیکتاتوری شاه و در حمایت از مرجعیت و روحانیت، از مردم قم به عنوان «پیشروان و پیشرانان انقلاب» یاد کردند و افزودند: سالها مبارزه و بیانات امام خمینی و جایگاه مرجعیت و روحانیت، در مردم زمینههای مساعدی برای مبارزه با رژیم ستمشاهی فراهم کرده بود که قیام 19 دی، این مبارزه حیاتی را کلید زد.
ایشان «شجاعت و بصیرت مردم و احساس تکلیفِ به هنگام برای ورود به میدان»، را عناصر اصلی قیام 19 دی خواندند و افزودند: آن قیام تاریخی در دفاع از امام (ره) شکل گرفت و حوادث بعد از آن منجر به پیروزی انقلاب اسلامی شد.
رهبر انقلاب، پیروزی انقلاب اسلامی در شرایط حاکمیت دیکتاتوری وابسته و مورد حمایت قدرتهای استکباری را از لحاظ محاسبات مادی، غیرممکن و محال خواندند و خاطرنشان کردند: این پیروزی نشان دهنده وجود سنن الهی یعنی قوانینی در عالم خلقت است که انسانهای مادی از درک آنها عاجزند.
ایشان تأکید کردند: در شرایط کنونی نیز نظام جمهوری اسلامی ایران با جبهه گسترده دشمنان اعم از امریکا و رژیم صهیونیستی، ایادی و عوامل استکبار و عوامل تکفیری و داعش مواجه است که اگر به لوازم سنت الهی یعنی «ایستادگی، بصیرت و عملِ در لحظه نیاز»، عمل کنیم قطعاً همانند پیروزی انقلاب اسلامی می توان بر این جبهه گسترده غلبه کرد.
رهبر انقلاب اسلامی سپس به موضوع علت و چرایی «ماندگاری انقلاب اسلامی» در مقایسه با برخی حوادث مهم تاریخ معاصر ایران و جهان پرداختند.
حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به دو حادثه «نهضت ملی شدن صنعت نفت» و «قیام مشروطیت» گفتند: در نهضت ملی، خواست مردم، یک خواست حداقلی و عبارت از کوتاه شدن دست انگلیس از سرمایه ملی نفت بود و در قیام مشروطیت نیز خواست مردم، حداقلی، و عبارت از محدود شدن اختیارات و قدرت مطلقه پادشاه بود.
ایشان افزودند: این دو حادثه با اینکه دارای اهدافی حداقلی بودند و مردم هم در صحنه حضور داشتند شکست خوردند ولی انقلاب اسلامی ایران با آنکه دارای یک هدفِ حداکثری، یعنی استقلال همه جانبه و سرنگونی حکومت پادشاهی و استبدادی بود، به پیروزی رسید و ماندگار شد.
حضرت آیت الله خامنه ای تأکید کردند: اگر جوانان به تحلیل درستی از این واقعیت برسند دیگر تلاش برخی برای نشاندن بذر ترس و رعب و ناامیدی در دل مردم به نتیجه نخواهد رسید و راه صحیح آینده کشور مشخص خواهد شد.
ایشان همچنین به تغییر مسیر انقلاب های فرانسه و شوروی و از بین رفتن آن انقلاب ها اشاره و خاطرنشان کردند: انقلاب اسلامی ایران تنها انقلابی است که توانسته ماندگاری خود را براساس اصول و آرمانهای اولیه حفظ کند.
رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه اصلی ترین هدف مراکز فکر و اندیشه در دنیای استکبار، از بین بردن عناصر ماندگاری انقلاب است، افزودند: تمام تلاش دشمنان در طول سالهای گذشته اعم از جنگ تحمیلی، محاصره اقتصادی و تحریم های گسترده اخیر، با هدف از بین بردن ماندگاری انقلاب اسلامی بوده است که البته در هر دوره، ابتکارات جدید هم انجام می دهند.
حضرت آیت الله خامنه ای، خاطرنشان کردند: امریکایی ها در سال 88 به دنبال آن بودند که تجربه موفق خود در چند کشور را به بهانه انتخابات در ایران نیز اجرا کنند و با برجسته سازی اقلیتی که رأی نیاورده بود و با حمایت مالی و سیاسی از آنها نتیجه انتخابات را به هم بزنند اما انقلاب و کودتای رنگی آنها در ایران با حضور مردم، شکست خورد.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به حمایت رئیس جمهور امریکا از مخالفان نظام و انقلاب در حوادث سال 88، خاطرنشان کردند: دولت امریکا تا آنجا که توانست از آن حوادث حمایت کرد ولی حضور به موقع مردم در صحنه، نقشه آنان را نقش بر آب کرد.
حضرت آیت الله خامنه ای، گفتند: امریکاییها اکنون می گویند دوره بعد از مذاکرات هسته ای، دوره سخت گیری بر ایران است به گونه ای که گویا قبل از این بر ایران سخت نمی گرفته اند، اما جوانان، مردم و مسئولان آگاهانه، هوشیارانه، امیدوارانه و با مقاومت و توکل بر خدا و تکیه بر نقاط قوت کشور، در مقابل دشمنان می ایستند و این، بسیار مهم است.
رهبر انقلاب اسلامی در بخش دیگری از سخنانشان، طبیعت انتخابات را دادنِ نفسِ تازه به ملت برشمردند و افزودند: احساس مسئولیتِ مردم که در حضور در انتخابات جلوه گر می شود و دشمن را ناکام می گذارد از عناصر «ماندگاری انقلاب» است.
حضرت آیت الله خامنه ای دو مسئله را در انتخابات دارای اهمیت فراوان خواندند: اول؛ «اصل شرکت در انتخابات» و دوم؛ «درست انتخاب کردن و رأی به نامزدهای اصلح».
ایشان با تأکید مجدد برضرورت شرکت همه واجدان شرایط رأی دادن در انتخابات افزودند: همچون گذشته اصرار داریم که همه، حتی کسانی که نظام را و رهبری را قبول ندارند پای صندوقها بیایند چرا که انتخابات متعلق به ملت، ایران و نظام جمهوری اسلامی است.
حضرت آیت الله خامنه ای شرکتِ همگان در انتخابات را موجب پایداری و تقویت نظام اسلامی، استمرار تأمین امنیت کامل، افزایش اعتبار و آبروی ملت در چشم جهانیان و باعث ابهّت جمهوری اسلامی ایران در نزد دشمنان خواندند.
رهبر انقلاب در تبیین اهمیت فراوان رأی دادن به نامزدهای صالح افزودند: آرا و سلایق مختلف، ایراد ندارد، مهم آن است که تلاش و دقت کنیم که انتخاب ما، انتخاب درستی باشد.
ایشان افزودند: اگر این دقت صورت گیرد حتی اگر برخی منتخبان، بعداً مطلوب از آب در نیایند، «تلاش و دقت رأی دهنده برای انتخاب نامزدهای شایسته»، مورد رضایت پروردگار خواهد بود.
حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به جایگاه رفیع مجلس شورای اسلامی در عرصه مسائل داخلی و بین المللی خاطرنشان کردند: مجلس از زوایای مختلف بویژه از لحاظ تصویب قوانین، ریل گذاری برای حرکت دولتها، و تجلی ایستادگی ملت اهمیت بی نظیری دارد.
ایشان مواضع مجلس کنونی را در مسائل بین المللی «خوب» برشمردند و افزودند: مجلسی که در قضیه هسته ای و دیگر مسائل مقابل دشمنان بایستد و شجاع، مستقل و آزاد، حرفها و مواضع ملت را بیان کند با مجلسی که در مسائل گوناگون حرفهای دشمن را تکرار می کند، از زمین تا آسمان تفاوت دارد.
رهبر انقلاب، تک تک نمایندگان مجلس را در شکل گیری حرکت و مواضع خانه ملت، دخیل دانستند و افزودند: به همین علت، مردم همه¬ی استانها و شهرها، باید در انتخاب نمایندگان خود، کاملاً دقت کنند و در درستی انتخاب، به اطمینان برسند.
حضرت آیت الله خامنه ای در همین زمینه افزودند: البته شناخت کاملِ یکایک نامزدها، واقعاً دشوار است اما می توان با دقت در سوابق و مواضعِ کسانی که فهرستها و لیستهای انتخاباتی را ارائه می کنند، درباره لیستها تصمیم گرفت.
رهبر انقلاب اسلامی افزودند: اگر پیشنهاد دهندگانِ لیستها، مؤمن و انقلابی هستند و خط امام را واقعاً قبول دارند می توان به لیست آنها درباره مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان اعتماد کرد اما اگر به انقلاب و دین و استقلال، چندان اهمیتی نمی دهند و دلشان دنبال حرفهای امریکا و دیگر بیگانگان است، قابل اعتماد نیستند.
حضرت آیت الله خامنه ای مجلس خبرگان را نیز بسیار مهم خواندند و یادآور شدند: برخلاف برخی تصورها، مجلس خبرگان برای سالی یکی دو بار جلسه و سخنرانی تشکیل نمی شود بلکه می خواهد روزی که رهبر فعلی در قید حیات نیست، «رهبر» یعنی کلیددارِ حرکت انقلاب را انتخاب کند و این مسئله بسیار مهم است.
ایشان با تأکید بر ضرورت دقت کامل در انتخاب نامزدهای مجلس خبرگان افزودند: بسته به ترکیب خبرگان، آنها ممکن است در هنگام ضرورت، شخصی را به رهبری انتخاب کنند که با توکل به خدا و با شجاعت در مقابل دشمنان بایستد و راه امام را ادامه دهد اما این احتمال نیز وجود دارد که فردی با ویژگی های متفاوت را به رهبری برگزینند، بنابراین باید با تحقیق و دقت و شناخت و اطمینان به آنها رأی داد.
حضرت آیت الله خامنه ای حضور در انتخابات و بویژه دقت در انتخاب «نامزدهای صالح یا اصلح» را موجب تحقق دو هدف عالی خواندند: ماندگاری انقلاب و آرامش و سکینه ملت.
ایشان در تشریح تأثیر انتخاب صحیح بر ماندگاری انقلاب افزودند: از ابتدای انقلاب ریزشها و رویشهای فروانی داشته ایم، عده ای از افراد انقلابی به خاطر «ظلم فردی احتمالی» که به آنها شده، به ناحق از اصل انقلاب روگردان شده اند و عده ای هم به خاطر مسائل شخصی و خانوادگی مواضع دیگری گرفته اند اما مهم این است که رویشهای انقلاب در زمینه های مختلف از جمله وجود نیروهای «مؤمن، انقلابی، متخصص، تحصیلکرده، فن آور و کارآمد»، بسیار بیشتر از ریزشها بوده است.
رهبر انقلاب افزودند: در مقطع کنونی نیز اگر مردم به وظایف خود در انتخاب نامزدهای صالح برای مجلس و خبرگان، درست عمل کنند «رویشهای سرسبز و پرطراوت انقلاب»، بیشتر و ماندگاری انقلاب تأمین می شود.
حضرت آیت الله خامنه ای خصوصیت دوم عمل به وظیفه در باب ماندگاری انقلاب را ایجاد آرامش در دل ملت برشمردند و با استناد به آیات قرآن درباره نزول سکینه و آرامش بر دلهای بیعت کنندگان با پیامبر افزودند: هرکس امروز با انقلاب و امام خمینی و راه امام بیعت کند به معنای بیعت با پیامبر است و پروردگار کریم به پاداش این بیعت، دغدغه، نگرانی و نامیدی را از دل ملت می زداید و اطمینان و آرامش را جایگزین می کند.
حضرت آیت الله خامنه ای در پایان سخنانشان تأکید کردند: ماندگاری انقلاب و ایستادگی امیدوارانه و پر آرامش مردم، یقیناً باعث پیروزی ملت بر امریکا و توطئه های دشمنان خواهد شد.
داوطلبان عجیبوغریب ورود نمایندگی، امسال هم پدیده انتخابات خبرگان رهبری و شورای اسلامی شدهاند.
انتخابات مجلس و خبرگان در راه است و طبق معمول هر ساله بازار ثبت نام نامزدها داغ است. در هیاهوی ثبت نام چهره های سرشناس جناحهای مختلف، داوطلبهای عجیبو غریب باز هم از حاشیههای جالب و خنده دار انتخابات امسال به شمار میروند. داوطلبانی که گاه اصلا صلاحیت ورود به مجلس خبرگان و شورای اسلامی را ندارند. ایتالله جنتی، دبیر شورای نگهبان و عضو مجلس خبرگان در همایش سراسری ائمه جمعه نسبت به این قضیه اعتراض کرده و گفتند: «برخی از این کسانی که برای انتخابات ثبت نام کردند براساس نتیجه برخی استعلامات، مشخص شده قمار باز و مشروب خوار هستند.»
حامل غیرمجاز سلاح در بین داوطلبهای مجلس!
در میان داوطلبهای نمایندگی مجلس، شیراز با یک داوطلب عجیبوغریب روبهرو بود. گفته می شود در میان افراد تایید شده، پاسور فروش و حامل غیرمجاز سلاح نیز به چشم می خورد!
دختری که با مادرش برای ثبت نام خبرگان آمد!
یکی از نامزدهای خبرنگان ترجیح داد که با مادرش در وزارت کشور حاضر شود. این دختر جوان متولد ۱۳۶۷ بود که همراه مادرش برای ثبت نام به وزارت کشور آمده بود. او که دکترای ادبیات عرب داشت، گفت می خواهد برای احقاق حقوق زنان وارد انتخابات شود. این دختر جوان گلایه ای هم داشت و می گفت: «چرا برای انتخابات مجلس شورای اسلامی شرط سنی گذاشته اند؟» این دختر که به دلیل شرایط سنی نمی توانست در انتخابات مجلس ثبت نام کند در انتخابات خبرگان ثبت نام کرد!
خلبانی که برای نجات رفسجان آمد!
خانم خلبان کرمانی هم از پدیدههای انتخابات امسال بود که برای نجات رفسنجان قصد کاندیداتوری داشت. این داوطلب خلبان که گفت عشقش پرواز است برای رفع محرومیت ها و نابرابری ها در رفسنجان احساس تکلیف کرده بود و گفت: به دلیل مشکلات مردم رفسنجان کاندیدا شدم.
داوطلب غیر معمم نمایندگی مجلس خبرگان
یکی از داوطلبان هم که بدلیل ظاهرش گمان می شد کاندیدای مجلس است، گفت من می خواهم در انتخابات خبرگان ثبت نام کنم. وی که ادعا می کرد کارشناس ارشد محیط زیست است در پاسخ به این سوال که چگونه می خواهید داوطلب خبرگان شوید؟ گفت: در آزمون اجتهاد شرکت می کنم. البته این کاندیدای غیر معمم قبلا در انتخابات مجلس هم شرکت کرده که رد صلاحیت شده بود و حال بخت خود را در انتخاباتی دیگر می خواست بیازماید.
قول اصلاح طلبان به یک کاندیدای زن
یکی دیگر از عجایب داوطلبهای نمایندگی مجلس خانمی بود که میگفت هدفش از شرکت در انتخابات مجلس تغییر چهره مردانه مجلس است! او گفت که اصلاح طلب است چراکه اصلاح طلبان قول داده اند ۱۰ کرسی مجلس را به ما خانم ها بدهند! این خانم داوطلب حوزه انتخابیه لرستان بود.
داوطلبی که به «سانتیمانتال» معروف شد
شاید بتوان گفت این خانم بیشتر از تمام داوطلبان مورد توجه رسانهها قرار گرفته است. ظاهر این خانم از حاشیه های اولین روز ثبت نام انتخابات مجلس دهم بود. جالب اینجاست که این فرد گفته بود با همین تیپ وارد مجلس خواهم شد.
نامنویسی مدعی کشف اختلاس۳ هزار میلیاردی
از نکات جالب انتخابات مجلس امسال، حضور فردی بود که ادعا می کرد بازرس بوده و گروهی که در آن حضور داشته اختلاس ۳ هزار میلیاردی در بانک صادرات را کشف کرده اند!
چون بیکار بودم ثبتنام کردم
جوانی ۳۰ ساله نیز که خود را نماینده دهه شصتی ها می نامید، درباره دلیل ثبتنام خود می گفت: «چون بیکار بودم برای انتخابات مجلس ثبتنام کردم. انسانی معمولی هستم و تلاش دارم خلاء دهه شصتی ها را پر کنم.»
به خاطر اراده قویام ثبتنام کردم
خانمی ۳۳ ساله کارشناس ارشد مدیریت بازرگانی که عنوان میکرد به خاطر اراده قوی اش در انتخابات ثبتنام کرده، میگفت: «دوست داشتم در انتخابات شرکت کنم اما دوستانم هم من را خیلی تشویق به این کار کردند و به همین دلیل برای کاندیداتوری مجلس ثبتنام کردم.»
منبع: [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
🚫🚫🚫اعتدال گریان و مجلس دهم🚫🚫🚫
تا زمان برگزاری دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی کمتر از دو ماه دیگر باقیمانده است و در این فرصت گروههای مختلف سیاسی تلاش میکنند آرایش خود را جهت چگونگی حضور در این رقابت مشخص کنند. بهطور کلی در شرایط کنونی سه جریان اصلی موثر در عرصه انتخابات پیش رو فعال هستند. علاوه بر اصولگرایان و اصلاحطلبان، جریان منتسب به دولت یازدهم موسوم به اعتدالگرایان، از جمله گروههای تاثیرگذار در انتخابات آتی است که شکل ورود این جریان در انتخابات مجلس، قابل اهمیت است و یقینا در میزان موفقیتش نیز تاثیرگذار خواهد بود. با نگاهی به مواضع و رویکرد دولت در ماههای گذشته، میتوان، استراتژی و نوع چینش، اعتدالگرایان جهت ورود به انتخابات را تحلیل کرد:
🚫1-انحراف افکار عمومی از عملکرد دولت بهویژه در عرصه اقتصادی
مهمترین استراتژی دولت یازدهم جهت پیروزی در انتخابات آینده، تلاش برای انحراف افکار عمومی از عملکرد واقعی (ناموفق) دولت بهویژه در حوزه اقتصادی است. در واقع ناکارآمدی قوه مجریه در حوزههای مختلف بهویژه در زمینه اقتصادی به قدری جدی است که دولتیها به انحاء مختلف سعی میکنند، تمرکز افکار عمومی را از مسائل حول محور عملکرد دولت دور کنند
🚫2-برجام، دستاورد عظیم دولت است اما بدون پرداختن به واقعیت آن
همراهان دولت به خوبی به این مسئله توجه دارند که در بحث برجام نباید اجازه دهند واقعیت برجام و متن آن مورد توجه و بحث و بررسی قرار بگیرد، بلکه کلیت برجام و همان تصویری که آنها از آن ارائه میدهند باید محور و معیار قرار بگیرد و البته باید گفت که شبکه گسترده رسانهای حامی دولت، در این زمینه تا حد زیادی موفق عمل کرده است.
🚫3-تخریب گسترده دولت نهم و دهم
از همان روزهای آغازین روی کار آمدن دولت آقای روحانی تا به امروز، یکی از استراتژیهای مهم و کلیدی آنها، تخریب شدید و گسترده دولتهای نهم و دهم بوده است. این مسئله که در مبارزات انتخاباتی سال 92، رئیس جمهور فعلی توانست به خوبی از آن استفاده کند، در انتخابات پیش رو نیز یکی از جدیترین برنامههای جریان اعتدال است.
🚫4-ژست فراجناحی و جذب چهرههای دو جریان اصولگرا و اصلاحطلب
اتخاذ ژست فراجناحی توسط دولت و تلاش برای جذب چهرههای سیاسی از هر دو جریان اصولگرا و اصلاحطلب است. این مسئله بهویژه با توجه به مبنای نظری دولت قابل توجه است؛ چرا که برای دولت، اصلاحطلب یا اصولگرا بودن افراد و گروهها، بهخودی خود اهمیتی ندارد و آنچه برای دولتیها مهم است اینکه چه فرد و گروهی بیشتر میتواند اهداف دولت را پیش ببرد و آنها با همین مبنا تلاش میکنند با افراد و گروههای مختلف ائتلاف کنند.
🚫5-جذب چهرههایی که در حوزههای انتخابی خود امکان رای آوردن بیشتری دارند
🚫6-امتیازگیری از اصلاحطلبان
در رابطه با نوع مواجهه دولت با اصلاحطلبان، نکته قابل توجه این است که دولتیها تلاش میکنند اصلاحطلبان را ذیل خود تعریف کرده و در مواردی نیز آنها را تحقیر کنند( مخصوصا پس از برجام). همراهان دولت یازدهم بر این باورند که اصلاحطلبان بدون حسن روحانی در سپهر سیاسی سالهای اخیر کشور، محلی از اعراب نداشته و به برکت دولت یازدهم است که حالا میتوانند به عمل سیاسی بپرازند؛ لذا نباید پای خود را از گلیمشان درازتر کنند
🚫7-اختلافافکنی بین اصولگرایان
یکی از سیاستهای شبکه رسانهای دولت که در قبال اصولگرایان اتخاذ میکنند، تلاش برای اختلافافکنی بین گروهها و جریانهای مختلف اصولگرایی است. موضوعی که دولتیها معتقدند بر اساس آن میتوانند در انتخابات مانور بهتری بدهند. تاکید چندی قبل آیتالله موحدی کرمانی بر ماموریت یکی از اصلیترین رسانههای دولت که توسط معاون مطبوعاتی وزارت ارشاد اداره میشود، جهت اختلافافکنی بین اصولگرایان، نیز در همین راستا است.
🚫سخن پایانی
آنچه مشخص است اینکه، دولت یازدهم تلاشهای زیادی میکند تا نتیجه انتخابات مجلس آینده را به نفع خودش رقم بزند و این موضوعی است که در مواضع و سخنان حسن روحانی نیز نمود دارد. در واقع دولتیها به خوبی میدانند که برای ادامه حیاتشان در عرصه سیاسی کشور به تاثیرگذاری پررنگ در انتخابات دو ماه بعد نیاز دارند و به همین جهت، در حال حاضر نیز تلاشهای زیادی در این راستا میکنند. عملکرد دو سال ونیم گذشته دولت در عرصههای مختلف بهویژه در حوزه اقتصادی، نقطه ضعف دولت محسوب میشود و بر همین اساس، اصلیترین تلاش دولت و رسانههای همراه آن، انحراف افکار عمومی از این مسئله و انتقال دعوای انتخابات بر سر مسائل دیگر خواهد بود. آیا اگر مجلس اعتدالی شود باید منتظر بحران های شبیه بحران های موجود در دولت اعتدال باشیم ؟؟؟ ⚡️⚡️⚡️
ارسال شده از Tapatalk آندروید.
سلامتی همه بدَآ !
همه بی معرفتآ!
یک منبع آگاه از تایید صلاحیت فلهای بسیاری از ثبت نام کنندگان دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی انتقاد کرد.
به گزارش خبرنگار حوزه دولت [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]، بررسی صلاحیت 12هزار و 123 نفر نامزدهای دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی به پایان رسید و مسئولان مربوطه هر استان به ارائه آمار دقیق تأیید صلاحیتها، رد صلاحیتها و تعداد انصرافیها در این دور از بررسی صلاحیتها پرداختهاند.
روند بررسی صلاحیت نامزدهای انتخابات مجلس شورای اسلامی در چهار مرحله از 5 تا 14 دی ماه در هیئتهای اجرایی انجام شده و پس از آن، بررسی صلاحیتها طبق روال در هیئتهای نظارتی استانی، هیئت مرکزی نظارت و شورای نگهبان ادامه خواهد داشت.
همچنین شورای نگهبان از 6 دی تا 15 بهمن صلاحیت داوطلبان نمایندگی مجلس خبرگان را بررسی میکند.
براساس ماده 50 قانون انتخابات، هیئتهای اجرایی مراکز حوزههای انتخابیه موظفند حداکثر ظرف 10 روز پس از پایان مهلت ثبتنام با توجه به نتایج بهدست آمده از بررسیهای لازم در محل و با استفاده از نتایج اعلام شده توسط وزارت کشور صلاحیت داوطلبان در رابطه با صلاحیتهای مذکور در این قانون را مورد رسیدگی قرار داده و نتیجه را کلاً به هیئتهای نظارت اعلام نمایند.
تبصره این ماده بیان میکند که ردصلاحیت داوطلبان نمایندگی مجلس شورای اسلامی باید مستند به قانون و بر اساس مدارک و اسناد معتبر باشد.
هیئتهای اجرایی با استناد بر استعلامهای انجام شده از 4 مرجع قانونی شامل دادستانی، ثبت احوال، وزارت اطلاعات و نیروی انتظامی صلاحیت افراد را مورد بررسی قرار دادند.
داوطلبانی که نسبت به نتایج صادره اعتراض دارند میتوانند در مدت زمان 4 روز و در ساعات اداری از تاریخ 94/10/16 لغایت 94/10/19 اعتراض خود را به هیئت نظارت استان مستقر در استانداریها اعلام کنند.
براساس کسب اطلاع خبرنگار سیاسی [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] از یکی از مراجع استعلامها یک منبع آگاه اعلام کرده که با وجود جواب منفی این نهاد به استعلام برخی از ثبتنام کنندگان، اما آنها توسط هیئتها اجرایی تایید صلاحیت شدهاند.
براساس اعلام همین مرجع استعلام در بین برخی تایید صلاحیتشدگان افرادی با برخی سوابق منفی از جمله تابعیت اسرائیلی همسر، تابعیت چندگانه، سقط جنین غیرقانونی، رشوهگیری، سابقه عضویت در برخی گروهکهای ضدانقلاب، مشارکت در قتل، اقدام علیه امنیت ملی، زنای محصنه، زنا با بستگان و محارم، نزاع خیابانی، اخلال در نظم عمومی و ... وجود دارند!!!!!؟
جهت کسب اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید:
[برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)