صفحه 9 از 16 نخستنخست 12345678910111213141516 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 81 به 90 از 160

موضوع: ویژه نامه انتخابات مجلس خبرگان و مجلس شورای اسلامی سال 1394

  1. #81
    یه دنگ سایت به نامشه بصیر آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Feb 2016
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,261
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]1) خدا در هر امتحان سختی، حسابی کمک می‌کند

    در هر امتحان الهی، خدا امکاناتی برای موفقیت به بندگانش می‌دهد

    • پوقتی خدا از بندگانش امتحان می‌گیرد، امکانات پیروزی در آن امتحان را هم به بندگانش می‌دهد. مثلاً وقتی کسی شما را عصبانی می‌کند و شما می‌خواهید به او ناسزا بگویید-چه مقصر باشید و چه نباشید- بالاخره این یک امتحان الهی است. ممکن است در این امتحان عصبانی شوید و خدا را در آن لحظه فراموش کنید و تصمیم اشتباهی بگیرید. اما اگر برگردید و یک‌بار فیلم آهستۀ این امتحان الهی را ببینید، می‌بینید که قبل از این امتحان و در حین این امتحان، خدا یک امکانات ویژه‌ای به شما داده بوده که عصبانی نشوید و این اشتباهات را انجام ندهید. اگر انسان یک‌مقدار دقت کند، می‌بیند که خدا در اطراف امتحاناتی که می‌گیرد، برایش امکاناتی برای موفقیت چیده است.
    • مثلاً یک کسی در حقّ شما نامردی می‌کند و شما می‌گویی: «عجب نامردهای رذلی هستند! یک‌ذره انصاف ندارند!». بعد چند ساعت بعد، خودت در معرض امتحان مشابهی قرار می‌گیری که نباید در آنجا نامردی کنی. دیگر خدا چطور باید کمکت کند و به تو نشان دهد که نامردی زشت است؟! اگر تو در این امتحان نامردی کنی، معلوم است که امکانات و کمک خدا را نادیده‌ گرفته‌ای، و حرف پیغمبر درونی خودت را هم گوش نکرده‌ای.

    در امتحانات اجتماعی هم خدا به جامعه امکاناتی می‌دهد تا در آن امتحان موفق شود

    • در امتحانات اجتماعی نیز خداوند به جامعه امکاناتی می‌دهد تا بتواند امتحانات الهی را به‌خوبی پشت سر بگذارد. البته جامعه باید توجه کند تا بتواند این امکانات را ببیند. مثلاً خداوند بعد از رحلت رسول خدا(ص) از مردم مدینه امتحان خیلی سختی گرفت، امتحانی که حتی آدم‌های خوب هم در آن کم آوردند و بریدند. حتی خوبانی بودند که شب‌ها با امیرالمؤمنین(ع) بیعت می‌‌کردند، اما صبح سرِ قرار نمی‌آمدند. در حالی که اگر چهل نفر از آنها می‌آمدند، کار تمام بود ولی بیش از چهار نفر نیامدند. این ظاهراً امتحان خیلی سختی بود که مردم مدینه در این امتحان شکست خوردند، و یکی از وجوه سختی امتحان، این بود که نمی‌دانستند تنهاگذاشتن علی بن ابیطالب(ع)، چه نتایج شومی برای جامعۀ آنها خواهد داشت؟

    ناله‌های حضرت زهرا(س) بهترین امکانات برای موفقیت مردم در امتحان مدینه بود

    • اما خدا در امتحان سخت مردم مدینه، به آنها یک امکاناتی بسیار بالایی هم داده بود که در این امتحان سخت، موفق شوند. و آن امکانات، ناله‌های حضرت زهرا(س) و پا درمیانی ایشان بود. عصمت کبرای حق، به وسط میدان آمده بود و شدیدترین صورت عاطفی در بیانات و رفتارها و گریه‌های ایشان، خودش را نشان می‌داد. با وجود چنین امکاناتی، پس دادن چنان امتحانی، دیگر نباید برای مردم مدینه سخت می‌بود.
    • خدا خیلی بندگانش را دوست دارد، به‌حدّی که حضرت زهرا(س) را برای دستگیری از آن مردم خرج کرد تا آنها در امتحان موفق شوند. و خدا آن‌قدر مردم را دوست دارد که برای نجات مردم از یوق بندگی یزید، شخصیتی مانند امام حسین(ع) را به میان میدان می‌آورد.

    2) «دشمنِ رسوا» بزرگترین کمک خدا در امتحانات آخرالزمان
    طبق روایات، امتحانات آخرالزمان سهمگین است، ولی در عین حال حق از آفتاب هم روشن‌تر است

    • در روایات آمده است که امتحانات و فتنه‌های آخرالزمان، خیلی سخت هستند. ولی با وجود سختیِ امتحانات، فرموده‌اند که در فتنه‌های آخرالزمان حق از آفتاب هم روشن‌تر است. از امام صادق(ع) پرسیدند: آقا جان! در آن فتنه‌های سخت آخرالزمان، یک‌وقت ما گمراه نشویم؟ حضرت پایین پردۀ خیمه را کنار زد و آفتاب به داخل خیمه تابید. بعد از آن فرد پرسید: این چیست؟ گفت: آفتاب است. آقا فرمود: امتحانات و فتنه‌های آخرالزمان برای اهلش، این‌قدر روشن است.( أَمَا وَ اللَّهِ لَيَغِيبَنَّ إِمَامُكُمْ سِنِيناً مِنْ دَهْرِكُمْ وَ لَتُمَحَّصُنَّ...فَقُلْتُ وَ كَيْفَ لَا أَبْكِي وَ أَنْتَ تَقُولُ اثْنَتَا عَشْرَةَ رَايَةً مُشْتَبِهَةً لَا يُدْرَى أَيٌّ مِنْ أَيٍّ فَكَيْفَ نَصْنَعُ قَالَ فَنَظَرَ إِلَى شَمْسٍ دَاخِلَةٍ فِي الصُّفَّةِ فَقَالَ يَا أَبَا عَبْدِ اللَّهِ تَرَى هَذِهِ الشَّمْسَ قُلْتُ نَعَمْ قَالَ وَ اللَّهِ لَأَمْرُنَا أَبْيَنُ مِنْ هَذِهِ الشَّمْس‏؛ کمال الدین/‏2/347)
    • درست است که در فتنه‌های آخرالزمان، امتحانات خیلی سهمگین است و خیلی‌ها دچار ریزش می‌شوند و سقوط می‌کنند، ولی اگر یک‌مقدار اطراف را خوب نگاه کنید، علامت‌هایی را می‌بینید که شما را راهنمایی و کمک می‌کند.

    «وجود دشمنِ رسوا» از بزرگترین امدادهای الهی در فتنه‌های آخرالزمان است

    • یکی از بزرگترین امکانات و امدادهای الهی در امتحانات و فتنه‌های آخرالزمان-که در صدر اسلام هم یک‌چنین امکاناتی نبود- «وجود دشمن» است، آن‌هم یک دشمن رسوا، دشمنی که نه‌فقط با دین شما دشمن است، بلکه با منافع مادی شما هم دشمن است، دشمنی که می‌خواهد نفت شما را ببرد، کارخانه‌های شما را نابود کند و امنیت شما را از بین ببرد، دشمنی که وحشی‌گری او را به وضوح می‌بینیم.

    اوایل انقلاب دشمنی آمریکا برای همه روشن نبود

    • جالب اینجاست که روز به روز که جلوتر می‌رویم، این دشمنِ رسوا، وحشی‌تر هم می‌شود. الان ما با آمریکا، شرایطی داریم که اول انقلاب هم نداشتیم. اول انقلاب هرگز خباثت و دشمنی آمریکا مانند الان روشن نبود. مثلاً وقتی که صدام به ایران حمله کرده بود، شما به سختی می‌توانستید خبرهایی پیدا کنید مبنی بر اینکه آمریکا دارد از صدام حمایت می‌کند، یعنی حمایت آمریکا از صدام، خیلی علنی و واضح نبود. و آن اواخر جنگ بود که خبر برخی ملاقات‌های وزیر دفاع آمریکا با صدام را می‌شنیدیم. ولی این خبرها از بس کم بود، برخی سلیقه‌ها به این سادگی نمی‌توانستند علیه آمریکا شعار بدهند.
    • الان وزیر خارجۀ اسبق آمریکا-که کاندیدای ریاست جمهوری آمریکا هم هست- در کتابش نوشته است، به حدود صد کشور سفر کردم تا داعش را راه بیندازیم! (واحد مرکزی خبر/ 54141) و شما می‌دانید که داعش چطور دارد جنایت و تجاوز می‌کند! لذا شما حتی اگر فمینیست باشید، یا آزادی‌طلب باشید، یا قائل به پلورالیسم باشید، یا به حقوق بشر و حقوق اطفال معتقد باشید، به هر چیزی که معتقد باشید، باید بگویید «مرگ بر آمریکا». امروز به هر چیزی که معتقد باشید، باید به راحتی بفهمید که آمریکا و انگلیس، خبیث هستند.
    • اوایل انقلاب اصلاً این‌طوری نبود. حتی بعد از دفاع مقدس هم شرایط این‌طوری نبود. کم کم داشت زمزمۀ «درود بر آمریکا» به‌جای «مرگ بر آمریکا» در گوشه و کنار مملکت راه می‌افتاد! اما آمریکا خودش مدام کارش را خراب می‌کرد. حتی وقتی آمریکا به افغانستان حمله کرده بود، بعضی‌ها لطیفه درست کرده بودند که «امریکا! بعد از افغانستان بیا ایران!» ولی الان هیچ‌کس این لطیفه‌ها را نمی‌گوید، چون خیلی سخن احمقانه‌ای است. از بس که تروریسم و کارهای جنایتکارانه در این کشورها به دست آمریکا توسعه پیدا کرده و همه می‌بینند که آمریکا با عراق و افغانستان چه‌کار کرده است!
    • اگر آمریکا و اروپایی‌ها این‌قدر از جنایتکارها حمایت نمی‌کردند، الان مگر شما به این سادگی‌ها می‌توانستید «مرگ بر آمریکا» بگویید؟! اصلاً شاید دیگر برای این شعار، ضرورتی احساس نمی‌شد؛ ولی الان شما دارید می‌بینید که آمریکا دارد چه‌کار می‌کند! آیا آمریکا یک کلمه علیه عربستان حرف می‌زند؟! بلکه تمام‌قد حمایت می‌کند و می‌گوید: هرچه می‌‌خواهی یمن را بمباران کن!

    3) «داعش آمریکایی» کمک ویژۀ خدا برای این انتخابات!
    ببینید تولیدکنندگان داعش، در انتخابات ما از چه کسی حمایت می‌کنند؟/ دیگر خدا چطور باید جواب امتحان را به ما برساند؟!

    • ببینید خداوند چقدر به ما امکانات داده است تا فضای امتحان الهی برای ما روشن شود. شما ببینید که نخست وزیر انگلیس خبیث رسماً می‌گوید: «ما باید از تروریست‌های سوریه حمایت کنیم! ما برای این کار بودجه گذاشته‌ایم و باید به آنها کمک کنیم!» شما می‌توانید از این سخنان، کلیپ درست کنید. آن‌وقت این سخنان را بگذارید در کنار سخن یکی از کسانی که الان می‌خواهد از مردم رأی بگیرد و به مجلس خبرگان برود-که برای مملکت رهبر تعیین کند- او هم شبیه همان حرف‌ها را می‌زند و می‌گوید: «چرا بشار اسد دارد مردم را می‌کُشد؟!» در حالی که معلوم است بشار اسد دارد تروریست‌ها را می‌کشد نه مردم را! فیلم‌هایش موجود است. این دیگر نیاز به تحلیل سیاسی ندارد و کاملاً روشن است.
    • حالا شما ببینید که همین انگلیس خبیث و همین خانم کلینتون خبیث، در انتخابات آیندۀ ما از چه کسی می‌خواهند حمایت کنند. اصلاً این را رسماً می‌گویند و ابایی هم ندارند.
    • وقتی شما می‌بینید که تولیدکنندگان تروریست داعشی، رسماً از کسی حمایت می‌کنند، ولی قبول نمی‌کنید که «نباید به او رأی داد»، دیگر خدا چطور باید در امتحانات و فتنه‌های آخرالزمان به ما کمک کند؟! آمریکا در عراق از داعش، و در ایران از اصلاح‌طلب‌ها حمایت می‌کند. دیگر خدا چطور باید جواب امتحان را به ما برساند؟! می‌توان گفت که در آخرالزمان واقعاً امتحان سخت نداریم؛ چون امکانات این امتحانات فوق‌العاده است و مسأله کاملاً واضح و روشن است.

    افراطی‌ها نباید رأی بیاورند؛ آمریکا حامی دیکتاتورها و افراطی‌هاست؛ آل‌سعود و داعش/ آمریکا در عراق از داعش، و در ایران از اصلاح‌طلب‌ها حمایت می‌کند

    • بله، دیکتاتورها نباید رأی بیاورند. ولی دیکتاتورها چه کسانی هستند؟ دیکتاتورها مورد حمایت آمریکا هستند و الان نمونه‌اش آل سعود است.
    • افراطی‌ها هم نباید رأی بیاورند. ولی افراطی‌ها چه کسانی هستند؟ نمونه‌اش داعشی‌ها هستند که باز هم مورد حمایت آمریکا هستند. آمریکا هر کجا افراطی گیر بیاورد که نظم جامعه را بهم بزنند از آن دفاع می‌کند، در عراق از داعش و در ایران از اصلاح‌طلب‌های تندرو.

    برخی سیاسیون ما بیش از اوباما، بمباران داعش توسط روسیه را محکوم می‌کنند!

    • روسیه دارد مواضع تروریست‌ها را بمباران می‌کند، ولی ما در کشورمان آدم سیاسی‌ای داریم که روسیه را محکوم می‌کند؛ آن‌هم به‌صورت خیلی بدتر از اوباما! اوباما لااقل بین مردم، منافقانه رفتار می‌کند و چهارتا علیه تروریست‌ها حرف می‌زند و یک مطلب هم علیه روسیه یا سوریه می‌گوید، ولی این آدم سیاسی، چهارتا علیه روسیه و سوریه حرف می‌زند، و فقط یک مطلب علیه تروریست‌ها می‌گوید!
    • آمریکایی که خودش داعش را در منطقه به‌وجود آورده و خودش از داعش حمایت می‌کند، و حتی وزیر خارجۀ سابق آمریکا می‌گوید «با صد کشور هماهنگ کردیم تا داعش تولید شود»، با این حال خود آمریکایی‌ها نسبت به برخی از داخلی‌های ما علیه داعشی‌ها بیشتر حرف می‌زنند! برخی از داخلی‌های ما وقتی داعشی‌ها بمباران می‌شوند، یک‌دفعه‌ای ناراحت می‌شوند.

    4) دو کلید نجات در فتنه‌های شدید آخرالزمان!
    امام رضا(ع): برخی مدعیان محبت ما، با «دشمنان» ما دوستی، و با «دوستان» ما دشمنی می‌کنند/فتنۀ اینها از دجال هم شدیدتر است

    • حالا یک روایت از امام رضا(ع) در این‌باره برای‌تان بخوانم. می‌فرماید: در آخرالزمان میان کسانی که دوست ما هستند و ادعای محبت ما را دارند، فتنه‌ای شکل خواهد گرفت، شدیدتر از فتنۀ دجال! (دجال مهمترین عنصر گمراه‌کننده در آخرالزمان است که از همۀ ابزارها برای فریب مردم استفاده می‌کند. برخی گفته‌اند شاید منظور همین رسانه‌های مدرن وشبکه‌های ماهواره‌ای باشد) حالا امام رضا(ع) می‌فرماید که فتنه‌ای شدیدتر از دجال درست می‌شود. ولی این فتنه کار کیست؟ کار کسانی است که در شیعیان ما هستند!
    • در ادامۀ روایت فوق، از امام رضا(ع) سؤال می‌کنند: مگر اینها چه‌کار می‌کنند؟ مشخصات اینها چیست؟ حضرت پاسخ می‌دهد: اینها دو کار انجام می‌دهند؛ یکی اینکه با دشمنان ما اهل‌بیت(ع) دوستی می‌کنند. و دوم اینکه با دوستان ما اهل‌بیت(ع) دشمنی می‌کنند.(إِنَّ مِمَّنْ يَنْتَحِلُ مَوَدَّتَنَا أَهْلَ الْبَيْتِ- مَنْ هُوَ أَشَدُّ فِتْنَةً عَلَى شِيعَتِنَا مِنَ الدَّجَّالِ- فَقُلْتُ بِمَا ذَا؟ قَالَ بِمُوَالاةِ أَعْدَائِنَا وَ مُعَادَاةِ أَوْلِيَائِنَا. إِنَّهُ إِذَا كَانَ كَذَلِكَ اخْتَلَطَ الْحَقُّ بِالْبَاطِلِ وَ اشْتَبَهَ الْأَمْرُ فَلَمْ يُعْرَفْ مُؤْمِنٌ مِنْ مُنَافِق‏؛ صفات الشیعه/8)

    دشمنان اصلی اهل‌بیت(ع) جریان استکبار و صهیونیست‌ها هستند؛ نه حتی وهابیت و داعش

    • شما اگر می‌خواهید در فتنه‌های آخرالزمان، نجات پیدا کنید، ببینید دشمنان درجۀ یک اهل‌بیت(ع) چه کسانی هستند؟ حتی وهابیت هم دشمنان درجۀ یک اهل‌بیت(ع) نیستند؛ وهابیت را انگلیسی‌ها درست کرده‌اند. داعشی‌ها هم عوامل دست‌نشاندۀ سازمان‌های سیا و موساد هستند. الان رؤسای اسرائیلی می‌گویند: هیچ کسی مثل داعشی‌ها به ما خدمت نمی‌کند! دشمنان درجۀ یک اهل‌بیت(ع) همین صهیونیست‌ها و جریان استکبار هستند، و الا اهل سنت که دشمن شیعه نیستند، اینها مذاهبی هستند که ما یک عمری است داریم با اینها زندگی می‌کنیم.
    • انگلیسی‌ها هرچه خطر اسلام مقاومت و اسلام ناب اهل‌بیت(ع) را بیشتر دیدند، این دشمنی‌ها را ایجاد کردند. حتی قبل از انقلاب، همین وهابیت، دشمنی‌شان با شیعیان این‌قدر زیاد نبود. مثلاً قبلاً سخنرانان مطرح شیعه، می‌رفتند در مدینه و راحت سخنرانی می‌کردند. حتی الان برخی از جریان‌های وهابی هستند که به‌هیچ وجه حاضر نیستند، شیعه را تکفیر کنند و سر ببرند. و اخیراً با داعشی‌ها هم درگیر شده‌اند.

    راه نجات در فتنه‌های آخرالزمان؟ / ببینید دشمنان درجۀ یک اهل‌بیت(ع) به طرف چه کسانی می‌روند؛ از آنها فاصله بگیرید!

    • دشمنان اصلی اهل‌بیت(ع) همین جریان استکبار و جریان صهیونیست‌ها هستند. حالا آن فتنه‌ای که شدیدتر از فتنۀ دجال است، این است که بعضی‌ها با این دشمنان اهل‌بیت(ع) دوستی می‌کنند. و با دوستان اهل‌بیت(ع) دشمنی می‌کنند. پس شما دشمنان اصلی اهل‌بیت(ع) را گم نکنید. ببینید آنها به‌طرف چه کسانی رفته‌اند، شما از آنها فاصله بگیرید.

    استکبار، به‌جز خائنین، از «مؤمنین ضعیف» هم استفاده می‌کند

    • این‌طور نیست که جریان استکبار و صهیونیسم، فقط خائنین را دوست داشته باشند. نه! آنها در درجۀ اول، خائنینی مثل داعشی‌ها را دوست دارد ولی اگر زورشان نرسد، به سراغ مؤمنین ضعیف می‌روند، و اگر زورش نرسد، می‌آیند بین مؤمنین قوی، کسانی که ضعیف‌تر هستند را انتخاب می‌کند. بالاخره آنها می‌خواهد با این‌کارها، مرگ خود را عقب بیندازند.

    BBC قبلاً به برخی توهین می‌کرد، ولی الان می‌گوید: « به او رأی دهید!»

    • بعضی‌ها بودند که یک زمانی آمریکا با آنها دشمنی درجۀ یک داشته است، ولی به مرور زمان، این دشمنی تبدیل به دوستی شده است. یعنی از دشمنی درجۀ یک شروع شده، و یک دهۀ بعد، دشمنی آمریکا با آنها درجۀ دو شده، یک دهۀ بعد، دشمنی آمریکا با آنها درجۀ سه شده، و اخیراً دشمنی با همان آدم، تبدیل به دوستی شده است. مثلاً همین شبکه‌های خبیث مثل بی بی سی، قبلاً علیه این آدم، چه توهین‌هایی می‌کردند! ولی الان می‌گویند: «مردم بروید به اینها رأی بدهید!»

    برای اینکه در فتنه‌ها منحرف نشویم چه کنیم؟

    • امام رضا(ع) در روایت فوق، دو تا مشخصۀ برجسته به ما داده است تا راه را گم نکنیم: 1- کسانی که با دشمنان اهل‌بیت(ع) دوستی می‌کنند را بشناسیم 2- کسانی که با دوستان اهل‌بیت(ع) دشمنی می‌کنند را بشناسیم. یعنی این دو گروه را بشناسیم و کنار بگذاریم تا دچار فتنه نشویم.
    • ببینید آدم حسابیِ مورد اعتماد قلبی شما- از نظر تقوا، سلامت و دیانت -کیست؟ کسانی که با این آدم‌های حسابی و این خوبان، دشمنی می‌کنند را کنار بگذارید. بعید است این کار خیلی سخت باشد! کسی که بدون هیچ دلیل درستی، با این آدم خوب، دشمنی می‌کند، باید کنار گذاشت. اگر شما این دو مسیر را دقیق بشناسید، در این صورت هیچ وقت-در این فتنه‌ها- منحرف نخواهید شد.

    آیا این دو ویژگی در قرآن هم آمده؟ الف) قرآن: منافقین «میل به کفار» دارند و منافع خود را در «ارتباط با کفار» می‌بینند!

    • آیا این دو ویژگی که مربوط به فتنۀ شدیدتر از دجال است، در قرآن هم برای منافقین آمده است؟ بله، آمده است. یکی از این ویژگی‌های منافقین که در این آیه تصریح شده این است که یک تمایلی به کفار دارند و منافع خود را در گروِ ارتباط با کفار می‌بینند: «فَترََى الَّذِينَ فىِ قُلُوبِهِم مَّرَضٌ يُسَرِعُونَ فِيهِمْ يَقُولُونَ نخَْشىَ أَن تُصِيبَنَا دَائرَةٌ»(مائده/52) می‌بینی کسانی که در قلب‌شان مرض دارند، به سوی کفار می‌شتابد(اینها یک شتاب و یک حرص و ولعی در رفتن به سمت کفار دارند) می‌گویند: ما که با کفار نیستیم و از آنها جدا هستیم، ولی می‌‌خواهیم آنها به ما صدمه نزنند! مثلاً می‌خواهیم چرخ مزعه‌مان بچرخد! لابد این‌طوری می‌گفتند دیگر؛ چون آن‌موقع که کارخانه نبوده!
    • در ادامۀ آیه می‌فرماید: «فَعَسىَ اللَّهُ أَن يَأْتىِ‏َ بِالْفَتْحِ أَوْ أَمْرٍ مِّنْ عِندِهِ فَيُصْبِحُواْ عَلىَ‏ مَا أَسرَُّواْ فىِ أَنفُسِهِمْ نَادِمِين»(همان) حالا اگر خدا یک فتحی رساند و قدرت شما را بر کافران غلبه داد، و اگر معلوم شد که شما از آنها قوی‌تر هستید-مثلاً یک سردار داشتید که در منطقه گُل کاشت و توانست دشمن را زمین بزند- آن کسانی که به طرف کافران می‌رفتند، در قلب خودشان نادم می‌شوند. و در آیۀ بعد می‌فرماید: اینها کسانی هستند که دچار حبط عمل می‌شوند. یعنی خدا دیگر کارهای خوب‌شان را هم قبول نمی‌کند(حَبِطَتْ أَعْمَالُهُمْ فَأَصْبَحُواْ خَاسرِِين؛ مائده/53)

    آیت الله بهجت(ره): ریشۀ آباد نشدن دنیای ما، اختلاط و دوستی با کفار است!

    • سخنان آیت‌الله بهجت(ره) دربارۀ ارتباط با کفار، را حتماً ببینید. ایشان ریشۀ مشکلات را ارتباط با کفار می‌داند. ایشان تأکید می‌کند که قرآن فرموده است؛ باید این ارتباط با کفار را قطع کرد: «به ما گفتند با کفّار اختلاط و اتّحاد و هو هویّت پیدا نکنید: (لا تَتَّخِذُوا الْكافِرينَ أَوْلِياءَ؛نساء/44) کفار را دوست خود نگیرید. ولی ما با آن‌ها اختلاط پیدا کردیم و آن‌ها اول دین ما را گرفتند که دنیا به ما بدهند، و بعد دنیا را هم از ما گرفتند.»(در محضر بهجت/3/ نکتۀ 1519) «ای کاش می‌فهمیدیم که گرگ‌ها بر ما هجوم آورده‌اند و دارند ما را می‌خورند! ما باید به کفار سوءظن داشته باشیم و با آنها «أودّاء و اخلاء» نباشیم، و از حقشان بترسیم. چه‌ برسد به باطلشان؛ زیرا آنان حق را تور و وسیلۀ صید و شکار ما قرار می‌دهند. خدا کند بفهمیم که صلاح دین و دنیای ما تمسک به انبیاء و اولیاء(ع)است، و جدایی از آنها به صلاح دین و دنیای ما نیست، و اینکه کفار بعد از گرفتن دین ما، دنیای ما را هم از دست ما می‌گیرند.»(در محضر بهجت/ 1/ نکتۀ 211)
    • «ائمّۀ ما(ع) که فرمودند: "با کفّار اختلاط نکنید"، در حقیقت برای حفظ دنیای ما بود، و می‌خواستند دنیای ما را برای خود ما تأمین کنند. و کار به جایی کشیده که کفّار نفت و ثروت‌های طبیعی و ذخایر زمینی و معادن ما را به غارت می‌برند، بعد به عنوان تصدّق و آقایی و یا به عنوان وام با بهره‌های کلان با تلطّف و مهر و عطوفت به ما می‌دهند! اکنون ما مسلمانان اسیر و عبید آنها، و در زیر دست و چکمۀ آنها خوار و ذلیل هستیم، ولی هنوز نمی‌فهمیم برای چه این‌گونه شکست خورده‌ایم؟ آیا از عملکرد خود ما است، و یا مثلاً از پریدن کلاغ؟!» (در محضر بهجت/1/نکتۀ 35)
    • البته این به معنای قطع مطلق ارتباط نیست، بلکه به معنای ارتباط نابه‌جا و ذلیلانه با کفار است. وقتی که مؤمنین، بی‌خود با کفار ارتباط می‌گیرند و به آنها اعتنا می‌کنند و دل می‌سپارند، خدا خودش این مؤمنین را می‌زند.

    آیا ویژگی دوم هم در قرآن آمده؟ ب) قرآن: منافقین با قرآن مشکل ندارند، با ولایت مشکل دارند!

    • یکی از ویژگی‌های نفاق-همان‌طور که بیان شد- این است که یک تمایلی نسبت به کفار دارند. و یکی دیگر از ویژگی‌های منافقین این است که یک گریزی از ولایت و ولایتمداران دارند. می‌فرماید: «وَ إِذا قيلَ لَهُمْ تَعالَوْا إِلى‏ ما أَنْزَلَ اللَّهُ وَ إِلَى الرَّسُولِ رَأَيْتَ الْمُنافِقينَ يَصُدُّونَ عَنْكَ صُدُوداً»(نساء/61) پیامبر من! وقتی به آنها می‌گویی که به سوی قرآن و به سوی پیامبر خدا بیایید، منافقین را می‌بینی که با قرآن مشکل ندارند، بلکه با تو مشکل دارند! با ولایت تو و با تبعیت از تو مشکل دارند!
    • پس این دو ویژگی برجستۀ منافقین که در قرآن و در فرمایش امام رضا(ع) آمده است، این است: "1.کافر‌گرایی 2.ولایت‌گریزی" اینها دو ویژگی کسانی است که در آخرالزمان فتنۀ شدیدتر از دجال درست می‌کنند. و همچنین دو ملاک بسیار عالی برای تشخیص راه است.

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    تاریخ عضویت
    Always
    محل سکونت
    Advertising world
    نوشته ها
    Many

     

    حرز امام جواد

     

  3. #82
    یه دنگ سایت به نامشه بصیر آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Feb 2016
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,261
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض



  4. #83
    یه دنگ سایت به نامشه بصیر آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Feb 2016
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,261
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    اگر به تمام لیست ائتلاف رای ندهیم به معنای رای به رقیب است

    غلامعلی حداد عادل سخنگوی ائتلاف اصولگرایان صبح امروز در همایش علما، ائمه جماعات و روحانیت تهران که در مسجد امام صادق(ع) برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره آیت‌الله مهدوی کنی اظهار داشت: انشاالله خداوند ایشان را که بزرگ قبیله ما بود رحمت کند و به آیت‌الله موحدی کرمانی طول عمر و سلامت کامل عنایت فرماید.

    سخنگوی ائتلاف اصولگرایان همچنین از حمایت آیات عظام مصباح و یزدی از اصولگرایان سخن گفت و افزود: علی‌رغم اختلاف سلیقه‌ها که بین جریان‌های اصولگرا وجود داشت , رقبای سیاسی ما امیدی به فهرست واحد نداشتند و تصور می‌کردند ما با فهرست‌های متعدد در انتخابات وارد شویم، اما با زحمات بسیار این وحدت حاصل شد.

    وی در ادامه سخنان خود به دو طرز تفکر در جامعه اشاره و تصریح‌کرد: یک تفکر دینی که معتقد به حکومت دینی است، تفکر دیگر تمایل به افکار غربی دارد؛ تفکر اول تفکری است که از قبل 15 خرداد ندای امام(ره) را شنید و در سال 57 به ندای امام(ره) لبیک گفت.

    سخنگوی ائتلاف اصولگرایان بر همین اساس اضافه کرد: تفکری که شهید داد و جنگ را با جان و مال خود اداره کرد و به ولایت فقیه و مرجعیت معتقد بوده و اینکه دین می‌تواند جامعه را اداره کند و خبرگان حافظ ارزش‌های ولایت فقیه استو ؛ اما جریان دیگر، تفکر انسان منقطع از وحی است که از رنسانس به بعد در اروپا حاکم شد و در مهربان‌ترین شکل نسبت به دین می‌گوید، دین باید از سیاست جدا شود و کسی که می‌خواهد دیندار باشد، انتخاب شخصی است و در کلیسا یا مسجد برای خودش به نیایش بپردازد و حق ندارد احکام دینی را به صورت سیاسی، اجتماعی و قانونی در جامعه مطرح کند که این همان اسلام آمریکایی است که امام خمینی(ره) آن را در مقابل اسلام ناب قرار داد.

    وی با بیان اینکه این تفکر قبل از انقلاب در دانشگاه‌های ما، عرصه‌های مهم اجتماعی وجود داشت، افزود: با انقلاب اسلامی و در دوران جنگ، این تفکر فرصت ظهور و بروز نیافت؛ بعد از ارتحال امام(ره) و بعد از جنگ عده‌ای به فکر افتادند که از رأی آن جماعتی که به شکل غربگرا فکر می‌کنند استفاده کنند.

    حداد عادل گفت: منازعات در عرصه سیاست و انتخابات بوده، منازعه دو بینش و طرز تفکر است، این بحث‌هایی که مطرح می‌شوند بهانه‌اند، اصل قضیه همین است.

    سخنگوی ائتلاف اصولگرایان با اشاره به اینکه در مجلس ششم حضور داشته است، ادامه داد: بنده در سطح آن سنگر مقابله با این طرز تفکر حضور داشته‌ام، شما ببینید ارتباطات گردانندگان مجلس ششم با چه کسانی در خارج کشور بوده و چند نفر از آنها و وابستگانشان در خارج از کشور حضور دارند.

    وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری با تشخیص درست، علمدار و پرچمدار راهی هستند که امام خمینی(ره) آغاز کردند، گفت: ما در مجلس به عنوان اصولگرا اصول خودمان و راهمان را همان می‌دانیم که امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری برای ما ترسیم و طراحی کردند، معتقدیم چه دنیوی و چه اخروی فکر کنیم که باید هر دو را درنظر داشته باشیم، ولایت فقیه امروز حافظ تمامیت ارضی این کشور و استقلال و عزت ما و هم تأمین‌کننده سعادت ماست، ما به چنین اعتقادی معتقدیم.

    وی تأکید کرد: اصولگرایی را عبارت از این می‌دانیم که به خاطر رأی دست از اصول خود برنداریم و معتقدیم اگر بر اصول خود وفادار بمانیم و حل مشکلات مردم را به نتیجه برسانیم، چهره حقیقی و کارگشای اسلام را به جامعه معرفی کنیم، آنها که فکر دیگری دارند، به کارآمدی اسلام معتقد خواهند شد.

    حدادعادل ادامه داد: برای تبلیغ اسلام باید قانونگذاری صحیح و پاکی دست و سلامت نفس داشت؛ گاهی ما در مجامعی که ظاهر می‌شویم، در خصوص فهرست 30 نفره تهران می‌گویند چرا فلانی هست یا فلانی نیست؛ ما سعی کردیم با توجه به ملاحظات متعدد، یک فهرست مناسب ارائه دهیم، در این فهرست 30 نفره، همه افراد از جهت اعتقاد به ولایت فقیه و پیروی از ولایت فقیه همه آزموده بودند.

    سخنگوی ائتلاف اصولگرایان با تأکید بر اینکه رأی ندادن به تمام فهرست به معنی رأی دادن به فهرست رقیب است، گفت: در این فهرست، 15 نفر از ریاست قوه تا وزیر و عضو هیأت رئیسه مجلس و مجمع تشخیص مصلحت نظام حضور دارند.

    حداد عادل با تأکید بر اینکه مسئله اصلی کشور معیشت است، گفت: معتقدیم یکی از وظایف سنگین مجلس در دوران پسابرجام، نظارت بر برنامه‌های اقتصادی دولت است و بر همین اساس، 10 نفر از 30 نفر لیست، افراد متخصص در علم اقتصاد هستند و 15 نفر نیز از خانواده شهدا و رزمندگان در این لیست حضور دارند.

  5. #84
    یه دنگ سایت به نامشه بصیر آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Feb 2016
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,261
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    Thumbs up برنامه لیست‌های انتخاباتی برای آن ۴۵۵۰۰ تومان!

    برنامه لیست‌های انتخاباتی برای آن ۴۵۵۰۰ تومان!/ مردم به قطع «یارانه» رای می‌دهند یا به افزایش آن؟

    «من با یارانه دادن به مردم مخالفم، البته به‌خاطر موضوع انتخابات فعلا جرأت قطع آن را نداریم.» این‌ها را علی مطهری گفت. او که روز گذشته برای تبلیغات انتخاباتی در دانشگاه شریف حضور پیدا کرده بود، هم‌چنین با ادعای آنکه پول دادن به مردم با اقتصاد مقاومتی منافات دارد، گفت: «این مردم هستند که باید مانند دیگر کشورها به دولت پول دهند.» مطهری که از اعضای برجسته‌ی لیست ائتلاف اصلاح‌طلبان و از چهره‌های نزدیک به روحانی است، پرده از حقیقتی برداشت که دولت از افشای آن بیمناک است؛ آنها حالا ماه‌ها است که به علت ناتوانی در تأمین منابع مالی مورد نیاز، حذف چراغ خاموش مردم را از لیست یارانه بگیرها آغاز کرده اند. اما چرا چراغ خاموش؟! احتمالاً به همان دلیل که مطهری گفت؛ انتخابات است!
    اما ماجرا چیست؟ دولت برای یارانه‌های پرداختی چه خوابی دیده؟ برنامه گروه‌های مختلف سیاسی در مجلس آینده در قبال یارانه‌ها چیست؟



    حذف بی سر و صدای یارانه‌ها/ یارانه مردم خوردن ندارد!
    بر اساس گزارش دیوان محاسبات کشور، دولتی‌ها از ابتدای سال تا آبان ماه امسال، بیش از سه میلیون نفر را از فهرست یارانه قلم گرفته اند. بر اساس برخی شنیده‌ها دولت مصمم است تا همین روند را به صورت تصاعدی تا تابستان سال بعد ادامه دهد، به این ترتیب آنها امیدوارند تا انتهای سال جاری سرجمع شش میلیون نفر و تا آغاز تابستان روی هم رفته 12 میلیون نفر را از فهرست گیرندگان یارانه‌ی نقدی یکسره حذف کنند. گفتنی است تمامی این اقدامات در حالی ادامه دارد که تا کنون کمترین اطلاع رسانی رسمی درباره آن به مردم صورت نگرفته است. به نظر می‌رسد همچنان که مطهری گفته بود دولت از علنی کردن این تصمیم می‌هراسد.

    در همین راستا مهرداد بذرپاش نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، روز گذشته با انتقاد از عملکرد نه چندان روشن و منطقی دولت در حذف مردم از لیست، در [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] گفت: «اطلاعات موجود نشان می‌دهد فرآیند حذف یارانه خانوارهایی که صاحب تنها یک واحد مسکونی در تهران هستند آغاز شده است. افراد زیادی به من مراجعه کردند یا با مجلس تماس گرفته‌اند و گفته‌اند تنها یک واحد مسکونی با متراژ پایین دارند، اما دولت به همین خاطر یارانه نقدی آنها را قطع کرده است.» وی همچنین در واکنش به مخفی کاری دولت گفت: «دولتی‌ها اصرار عجیبی به پنهان کردن اطلاعات یارانه‌ای دارند و اصلا قصد ندارند در این باره با مردم صادقانه رفتار کنند.»



    گذشته از مخفی‌کاری مشکوک دولتی‌ها برای اجرای این تصمیم، آنچه بیشتر از همه افکار عمومی را نگران کرده است، عملکرد فله ای آنها برای حذف مردم از لیست یارانه بگیران است. دستکم تا امروز که متر و پارامتر روشنی از سوی دولت به صورت رسمی برای شناسایی افراد غیر مستحق اراده نشده است. بر اساس قانون بودجه سال 1394، دولت روحانی موظف بود تا برای تعیین پارامترهای شناسایی و تشخیص ثروتمندان برای حذف از لیست یارانه، کارگروهی متشکل از تمام ارگانهای دولتی و مرتبط با موضوع تشکیل دهد. با این حال روحانی ترجیح داد تا با بی اعتنایی به قانون مصوب مجلس، تمام اختیارات و وظایف این یک قلم را تنها به وزارت کار واگزار کند. مطلبی که بارها مورد اعتراض مجلس قرار گرفته است؛ از جمله رئیس مجلس 25 مرداد، نظر هیات بررسی و تطبیق مصوبات دولت با قوانین را به رئیس‌جمهور ابلاغ کرد که طی آن اقدام وزارت رفاه برای حذف خلاف قانون بیان شده بود.

    تکلیف چیست؟
    ناتوانی دولت در تأمین منابع مالی یارانه‌ها و اجرای مناسب قانون روشن است. در حالی که بر اساس قانون برنامه پنجم توسعه، امسال (یعنی سال 94) باید آخرین سال اجرای هدفمندی یارانه‌ها می‌بود، اما تعلل دولت در تحقق پیش بینی‌های قانون برنامه، و ناتوانی در ارائه‌ی راهکار جایگزین، باعث شده تا هم‌چنان سرنوشت یارانه‌های نقدی خلق الله در هاله ای از ابهام قرار داشته باشد. در چنین شرایطی، حضور یک مجلس کارآمد و کارشناس برای اصلاح قوانین و به روزرسانی تکالیف دولت ضروری به نظر می‌رسد. اما برنامه‌ی لیستهای مختلف انتخاباتی (اعم از اصولگرا و یا اصلاحطلب) برای یارانه‌ها چیست؟

    کدام لیست انتخاباتی می‌خواهد یارانه‌ها را قطع کند؟
    لیست اصلاحطلبان برای انتخابات روز جمعه در حالی بسته شد که حتی واجد یک کارشناس اقتصادی هم نیست! با این همه در میان لیست انتخاباتی اصولگرایان، اسامی 10 اقتصاددان به چشم می‌خورد. احتمالاً به همین خاطر بی برنامگی اصلاح‌طلبان در موضوعات کلان اقتصادی و معیشتی مردم از قبیل یارانه‌ها توجیه پذیر باشد. شاید به همین خاطر هم در اردوگاه اصلاحات فردی مانند علی مطهری که به عنوان شخصیتی رسانه ای شناخته می‌شود، در خصوص این موضوع اظهار نظر می‌کند. در مجموع به نظر می‌رسد باید همان اظهارنظر دیروز علی مطهری را به عنوان موضع اصلاح‌طلبان در نظر گرفت، یا در بهترین حالت همان بی برنامگی و همراهی با اقدامات یکجانبه‌ی دولت در حذف گتره ای یارانه بگیران را به عنوان موضع رسمی جبهه‌ی اصلاحات معتبر دانست.

    از آن طرف اما، در اردوگاه اصولگرایان بیشتر اقتصاددانان برجسته‌ی این جریان، از یک سو مدافع استمرار پرداخت یارانه‌ی نقدی آن هم به صورت ماهانه به مردم و از سوی دیگر شناسایی و قطع یارانه‌ی ثروتمندان هستند. به عنوان نمونه دکتر احمد توکلی، برخلاف علی مطهری که معتقد است: «مردم باید به دولت پول بدهند»، تمام قد از پرداخت‌ یارانه‌ نقدی دفاع می‌کند. توکلی در [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] گفت: «من در یک پاورپوینت به مجلسی‌ها نشان دادم که باید یک چتر حمایتی قوی برای مستضعفین و اقشار آسیب‌پذیر جامعه درست کرد؛ برخی‌ها گفتند این «کُپونیزم» می‌شود؛ خوب بشود، اصلا کمونیزم شود! در ایالات آمریکا که مهد سرمایه‌داری است، برنامه مکمل غذایی دارند. از سال 2008 تازه این آمار بالاتر هم می‌رود: به 47 و نیم میلیون آمریکایی کُپن غذا می‌دهند که 19 درصد جمعیت آمریکا است. اسمش هر چی باشد؛ عاقلانه رفتار کردند. گفتند وقتی نمی‌توانیم جلوی رکود را بگیریم مردم‌مان نباید بمیرند. ما اصرار داشتیم شما حتما باید یارانه بدهید.»


    تکلیف اصلاح‌طلبان روشن است، آنها اگر حائز اکثریت کرسی‌ها در مجلس آتی باشند، حتی اگر به توصیه‌ی مطهری مردم را وادار به پرداخت پول و یا مالیات بیشتر نکنند، در برابر عملکرد ضعیف اقتصادی دولت و حذف بی سر و صدای یارانه بگیران سکوت کرده و بعضاً او را همراهی خواهند کرد. معلوم نیست در این صورت چه بلایی بر سر چهل و پنج هزار تومانی خواهد آمد که زندگی خیلی‌ها به آن بند است؛ چهل و پنج هزار تومانی که هست، ولی کم هست!

  6. #85
    یه دنگ سایت به نامشه بصیر آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Feb 2016
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,261
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    ۶۷۹ نفر از کاندیداتوری مجلس انصراف داده‌اند

    علی پورعلی مطلق دبیرستاد انتخابات کشور گفت: برای انتخابات هفتم اسفندماه بیش از 52 هزار شعبه اخذ رای توسط هیات های اجرایی در سراسر کشور تعیین شده است که احتمال افزایش این شعب تا 53 هزار شعبه وجود دارد.

    پورعلی مطلق افزود: تعداد شعب و صندوق های اخذ رای براساس تقسیمات تعیین نمی شود بلکه براساس تجمیع افراد است.

    وی ادامه داد: ممکن است در زمان اخذ رای براساس تشخیص هیات اجرایی، تعداد شعب، صندوق ها یا صندوق های سیار افزایش یابد.

    دبیر ستاد انتخابات کشور گفت: همچنین بیش از 120 هزار صندوق اخذ رای برای انتخابات هفتم اسفندماه پیش بینی شده است.

    پورعلی مطلق درباره تعداد نامزدهای انصرافی انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی نیز اظهارداشت: از تعداد شش هزار و 229 نامزد تایید صلاحیت شده توسط شورای نگهبان تاکنون بیش از پنج هزار و 550 نفر در رقابت انتخاباتی حضور دارند و مابقی انصراف داده اند.

    وی ادامه داد: تنها روز گذشته 203 نفر از عرصه رقابت در انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی انصراف داده اند.

    جمعیت واجد شرایط در کشور برای رای دادن در دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و پنجمین دوره خبرگان رهبری 54 میلیون و 915 هزار و 24 نفر است.

  7. #86
    یه دنگ سایت به نامشه بصیر آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Feb 2016
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,261
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

  8. #87
    اگه نباشه جاش خالی می مونه ya-ali-madad آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Oct 2015
    محل سکونت
    در خاک پای عزاداران سید الشهدا
    نوشته ها
    133
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط samsung نمایش پست ها
    برنامه لیست‌های انتخاباتی برای آن ۴۵۵۰۰ تومان!/ مردم به قطع «یارانه» رای می‌دهند یا به افزایش آن؟

    .............
    !
    هدفمندی یارانه ها طرح شکست خورده ای بود که احمدی نژاد آن را اجرا کرد و این طرح به هیچ یک از اهدافش هم نرسید
    لا اله الا الله محمّد رسول الله علی ولی الله
    لبیک یا رسول الله (ص) لبیک یا مهدی (عج)
    قیامت بی حسین غوغا ندارد شفاعت بی حسین معنا ندارد
    حسینی باش که در محشر نگویند چرا پرونده ات امضاء ندارد . یا حسین (ع)
    .
    الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَةِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّةِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ
    یا علی مدد

  9. #88
    یه دنگ سایت به نامشه بصیر آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Feb 2016
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,261
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    حجت الاسلام علیرضا پناهیان در دانشگاه امام صادق (ع):

    اگر تمام بچه مذهبی ها و بچه هیئتی ها به لیست واحد اصولگرایان اعتماد کنند و رای دهند؛ یک قدم به جامعه امام زمانی نزدیک می شویم.


    امروز اگر بچه هیئتی ما؛ ولایتمدار ما؛ در انتخابش به انگشت ولی فقیه نگاه نکند؛ در تجهیز قوای دشمن نقش داشته داشته است.

  10. #89
    یه دنگ سایت به نامشه بصیر آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Feb 2016
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,261
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    می‌خواهند خود را چند برابر نشان بدهند / «ریختن به خیابان‌ها در ایام انتخابات» می‌تواند مقدمۀ فتنه‌های بعدی باشد

    حجت الاسلام والمسلمین پناهیان مسئول مدرسه علمیه دارالحکمه در جمع طلاب و اساتید حوزه:
    اینهایی که در ایام انتخابات به خیابان‌ها می‌ریزند، می‌خواهند خودشان را اکثریت نشان دهند و به‌جای منطق، با سر و صدا، کارشان را پیش ببرند. از رأی نیاوردن ترس دارند. لذا وقتی می‌بینند از محبوبیت کافی برخوردار نیستند، می‌خواهند خود را چند برابر نشان بدهند.
    اینها می‌تواند مقدمه فتنه‌های بعدی باشد.
    سه‌شنبه- 4 اسفند 94

  11. #90
    یه دنگ سایت به نامشه بصیر آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Feb 2016
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,261
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    تحلیل ویژۀ انتخاباتی حجت الاسلام پناهیان:

    حمایت انگلیس از لیستها، در خبرگان تهران موجب رأی مردم به غیرمشترکین و در مجلس موجب رأی مردم به لیست واحد می‌شود/ عکس العمل طبیعی مردم در هرصورت، نه به انگلیسِ حامی داعش است

    عکس‌العمل طبیعی مردم در خبرگان تهران:کنار گذاشتن مشترکین و رأی به غیرمشترکین مغضوب‌تر انگلیس
    در این انتخابات، آمریکا و انگلیس که پشتیبان‌کنندۀ داعش‌ هستند، از یک لیست انتخاباتی پشتیبانی کرده‌اند و به مردم می‌گویند: «به اینها رأی بدهید تا بعضیها که مخالف ایادی آنها هستند، رأی نیاورند.» با اینکه می‌دانند بسیاری از آنها هم با امریکا و انگلیس دشمنند و غالباً افراد سالمی هستند، به حدی که بعضی‌هایشان فریاد می‌زنند که «ما این لیست را قبول نداریم». ولی bbc و ایادی آنها به مردم می‌گویند: «عیبی ندارد! به او رأی بدهید! تا آنهایی که دشمنان شاخص استکبار هستند رأی نیاورند.» می‌خواهند آراء را مهندسی کنند. لذا جوان‌ها می‌گویند: «ما هم فقط به غیرمشترکین رأی می‌دهیم، چون افراد مشترک که طبیعتاً رأی خواهند آورد.» این عکس العمل طبیعی مردم علیه آمریکای جنایتکار و انگلیس خبیث است.
    حضرت امام(ره) می‌فرمود: «اگر آمریکا لااله الاالله هم بگوید، ما قبول نداریم چرا که آنها مى‏خواهند سرِ ما کلاه بگذارند. بر فرض که امریکا یک طرح صد در صد اسلامى- انسانى بدهد، ما باور نمى‏کنیم که آنها به نفع صلح و منافع ما گامى بردارند. (صحیفۀ امام/ج15/ص339)

    عکس‌العمل طبیعی مردم در انتخابات مجلس:کنار گذاشتن اختلافات و رأی به لیست واحد مغضوب‌تر انگلیس
    در انتخابات مجلس هم، همین عکس العمل طبیعی است که موجب می‌شود بسیاری از نیروهای انقلاب در انتخابات مجلس اختلافات خود را در تهران کنار بگذارند و به لیست واحد رای بدهند تا لیست‌های مورد حمایت ایادی استکبار رأی نیاورند. نه اینکه افراد آن لیست‌ها ایادی استکبار باشند، بلکه کوچکترین حمایت استکبار از هر لیستی موجب عکس‌العمل طبیعی مردم است.
    4 اسفند 94
    حسینۀ آیت الله حق شناس

صفحه 9 از 16 نخستنخست 12345678910111213141516 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. مجلس با کلیات طرح برجام موافقت کرد!
    توسط رضا زاده در انجمن اخبار سیاست داخلی ایران
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 11-10-2015, 14:35
  2. جزئیاتی از نامه خصوصی به هاشمی و علت آزادی ۲۴ساعته فائزه
    توسط محبّ الزهراء در انجمن مباحث سیاست داخلی
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 28-12-2014, 10:02
  3. 197 رای موافق به فرهادی؛ کلیددار وزارت علوم مشخص شد
    توسط محب المهدي (عج) در انجمن اخبار سیاست داخلی ایران
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 29-11-2014, 10:07
  4. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 24-01-2014, 17:44
  5. نگاهی به زندگی نامه و سوابق اجرایی 31 عضو شورای شهر تهران
    توسط محب المهدي (عج) در انجمن اخبار سیاست داخلی ایران
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 22-06-2013, 12:52

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
کانال سپاه