صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 25

موضوع: به نظر شما چرا مصباح رای نیاورد!؟ تحلیل نتیجه انتخابات

  1. #1
    همکار انجمن safaeei آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Apr 2009
    محل سکونت
    پيش خدا
    نوشته ها
    3,393
    تشکر
    1
    تشکر شده 4 بار در 3 ارسال

    پیش فرض به نظر شما چرا مصباح رای نیاورد!؟ تحلیل نتیجه انتخابات

    سلام دوستان

    فاجعه عظیمی رخ داد ! ای کاش می مردم و نمی دیدم وقتی انگلیس دستور می دهد به کسی رای ندهید ! آن شخص رای نمی آورد !
    اگر حرف و دستور انگلیس نبود قضیه اینقدر دردناک نبود....

    به نظر شما چرا مصباح رای نیاورد؟
    چرا لیست حزب الله در تهران رای مطلوب نیاورد؟

    آیا نباید به مشترک ها رای می دادیم؟؟

    نظر و تحلیل شما از نتیجه انتخابات چیست؟
    سلامتی همه بدَآ !
    همه بی معرفتآ!

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    تاریخ عضویت
    Always
    محل سکونت
    Advertising world
    نوشته ها
    Many

     

    حرز امام جواد

     

  3. #2
    اگه نباشه جاش خالی می مونه Alessandro آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2014
    نوشته ها
    183
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    ?????? آیا فرمول رأى ندادن به مشترکین صحیح بود ؟ ??????

    ♦️در نگاه اول به فرمول رأى ندادن به مشترکین هر دو لیست، در نوشتار قبلی با ادله و استدلال ریاضی اثبات شد که این فرمول در صورت عملی شدن هم، در نتیجه انتخابات خبرگان تهران تغییری ایجاد نمی کرد. ضمن آنکه حتی در بهترین حالت این فرمول توانایی ایجاد برانگیختگی و تأثیر گذاری بر 300 هزار نفر را هم نداشت. در این رابطه شخصا با یکی از بزرگواران مؤثر و مدافع فرمول صحبت کردم ایشان می فرمودند، " ما نهایتا توانایی تأثیر گذاری بر 200 هزار نفر را داریم. "

    ?????? اما در نگاه دوم به این فرمول باید پرسید آیا این مشی از اساس می توانست آدرس صحیحی باشد؟ پاسخ به این پرسش را باید در اندیشه سیاسی امامین انقلاب اسلامی و سیره عملی آنان جستجو کرد.

    ♦️در اندیشه سیاسی امامین انقلاب اسلامی و سیره عملی آنان شرکت در انتخابات هم حق است و هم تکلیف، لذا براین اساس رأى ندادن به عده ای افراد واجد شرایط - که از اقدام دشمنان هم اعلام برائت نموده بودند - استفاده نکردن از حق کامل و درخواست عدم ادای تکلیف کامل محسوب شده و نافی سیره عملی امامین انقلاب در انتخابات است. از سوی دیگر در اندیشه سیاسی امامین انقلاب اسلامی تکلیف و نتیجه در تلازم باهم قرار دارند. به عبارت دیگر هم باید به دنبال انجام تکلیف باشیم و هم باید به دنبال نتیجه اطمینان بخش بود. لذا اگر تکلیف درست همان استفاده از حق کامل است، نتیجه اطمینان بخش را هم باید از همان مسیر دنبال کرد.

    ♦️فرمول رأى ندادن به مشترکین هر دو لیست آثار و تبعات زیر را نیز می توانست به دنبال داشته باشد.
    1⃣ ایجاد تشتت در میان جبهه مؤمن به انقلاب
    2⃣ درگیر سازی جبهه انقلاب از درون
    3⃣ ایجاد تلقی بدعت گذاری در رفتار سیاسی
    4⃣ تلقی انفعال و ضعف در افکار عمومی
    5⃣ آسیب زدن و مکدر ساختن برخی نامزدهای مورد حمایت
    6⃣ سوء استفاده ناکثین و جریان نفاق جدید از آسیب فوق

    #رضا_سراج
    بــابـــــا آبــــــ داد

    بــابـــــا نــــــان داد

    بعــــــدش جنگ شد

    بــابـــــا جــــــــان داد...

  4. #3
    یه دنگ سایت به نامشه بصیر آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Feb 2016
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,261
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    مهمترین دلیل این بود که لیست ائتلاف بد بسته شده بود و مورد تایید اغلب اصولگرایان نبود!

  5. #4
    یه دنگ سایت به نامشه بصیر آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Feb 2016
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,261
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]با پایان انتخابات در کشور، صف بندی ها تعیین شد و اصولگرایان توانستند در مجموع کشوری ، اکثریت را نصیب خود کنند؛ اکثریتی که بالای 55 درصد می باشد. از سوی دیگر اصلاح طلبان نیز توانستند پس از سال ها بار دیگر درصد مناسبی از ترکیب مجلس را به خود اختصاص دهند و دستیابی به چنین درصدی را که 30 درصد می باشد را پیروزی خارج از تصور خود ارزیابی کرده اند. برخی از نامزدها نیز به صورت مستقل وارد مجلس شده و عده ای نیز باید در دور دوم برای ورود به مجلس تلاش کنند.
    با توجه به نتایج به دست آمده می توان گفت در کل کشور، اصولگرایان توانسته اند کرسی های بیشتری کسب کنند ولی نتیجه آرا در پایتخت و شهر بزرگ تهران، کاملا برعکس است. اصولگرایان حتی نتوانستند یک کرسی از سهمیه تهران را بدست آورند و شخصتی مانند حدادعادل، از زعمای اصولگرایی، از ورود به مجلس بازماند. چنین رویدادی در تهران در دورهای قبل به صورت برعکس اتفاق می افتاد و اکثریت غالب افراد راه یافته به مجلس از تهران، اصولگرا بودند.
    شکست اصولگرایان در تهران، یک وجه دیگری نیز دارد. در انتخابات مجلس خبرگان، لیست مورد حمایت جامعتین و لیست مورد حمایت هاشمی رفسنجانی، به نام لیست خبرگان مردم، به غیر از افراد مشترک دو لیست، تنها آیت الله جنتی توانست به خبرگان راه پیدا کند، که این را نیز باید شکست دیگری به نام اصولگرایان در تهران دانست. هر چند در کل کشور در رقابت دوقطبی شده که توسط اصلاح طلبان و حامیان هاشمی ایجاد شده بود، جامعتین یا اصولگرایان پیروز بودند.
    به طور حتم نمی توان وزنه سیاسی پایتخت کشور را نادیده گرفت. در حدود 11 درصد مجلس را 30 نفر تهران تشکیل می دهند. بیشتر لیدرهای فراکسیون ها و کمیسیون ها در مجلس نمایندگان تهران هستند. در لیست اصولگرایان افرادی با سوابق بالای وزارت و ریاست مجلس حضور داشتند و از مدیران باسابقه بودند، هریک از این افراد در مجلس آینده می توانستند نقش لیدری اکثریت مجلس را بازی کنند. شکست اصولگرایان در تهران، حتی برای رقیب نیز غیرقابل پیشبینی بود و در خوشبینانه ترین حالت، تنها برای 50 درصد از کرسی های تهران، شانس قائل بودند.
    در شرایط اولیه و تنها ساعاتی پس از اعلام نتایج نمی توان به طور مبسوط و دقیق به آسیب شناسی شکست اصولگرایان در تهران پرداخت اما به طور مشخصی برخی از دلایل این عدم پیروزی از ماه ها قبل در قالب هشدارهایی ابراز شده بودند که می توانست به کار گیری آنها شانس موفقیت را بالا ببرد. هرچند اصولگرایان پیروز نهایی انتخابات شدند اما می بایست برای جلوگیری از ریزش مجدد آراء در شهرهای بزرگ و به ویژه در تهران، به برنامه ریزی و چاره اندیشی بپردازند. باید اذعان کرد در صورت راکد ماندن جریان اصولگرایی در نقطه کنونی، امکان جلب آراء در مناطق و شهرهای کوچکتر توسط رقبا وجود خواهد داشت. اما در واکاوی دلایل اصلی عدم موفقیت در تهران می توان به نکات زیر اشاره کرد:
    - عدم جامعه شناسی و بافت شناسی اجتماع غالب مردم در تهران، منجر به این شد که اصولگرایان با امیدواری به آراء قشر مذهبی و انقلابی و بخش های جنوبی شهر، از سرمایه گذاری در بخش های خاکستری یا مردد پرهیز یا کم توجهی کنند. مردم در تهران، پایتخت سیاسی کشور به دلیل وجود امکانات بیشتر، وجود بیش از 60 درصد سرمایه ایران چه دولتی و چه خصوصی، بیشترین آمار سفرهای خارجی و تبادلات شهروندی با کشورهای دیگر، وجود بیشترین دانشگاه ها و دانشجویان در کنار نشریات و راحتی بیشتر در دسترسی به جریان آزاد اطلاعات، تمرکز زدو بندهای سیاسی جریان ها و درگیر بودن با معظلات اصلی اقتصادی، از جمله طبقاتی هستند که خواهان تغییر در شرایط حاکم سیاسی اند. این احساس به تغییر، در صورتیکه توسط جریان های سیاسی، به نحو احسن برآورده شود، می تواند آرای بیشتری از شهروندان تهرانی را به دنبال خود داشته باشد. متاسفانه اصولگرایان در نسخه های تجویزی خود در تهران، بر حفظ وضع موجود پافشاری می کنند و این اصرار، آراء را فراری و به سبد جریان رقیب هدایت می کند. تداوم و حفظ وضع موجود در اداره قوای مقننه یا مجریه، تنها تا مدت محدودی جوابگو است و در نهایت به رکود سیاسی می انجامد و بازنده کسانی خواهند بود که بر آن تاکید دارند. هر چند اصولگرایان پایگاه های ثابتی در تهران دارند اما برای رقابت می بایست از ظرفیت های دیگری نیز استفاده کرد.
    - نکته دیگری که باید آن را در نظر داشت، وجود صداهای مختلف در جریان اصولگرایی است. اصولگرایان به خصوص از مجلس هشتم به بعد، به وادی دسته بندی ها و مرزبندی میان خود وارد شدند و ایجاد ائتلاف و اتحاد میان آنها به کاری سخت می مانست. جبهه ها و گروه های اصولگرایی، هر یک منادی برداشت خود از گفتمان اصولگرایی بودند و با ورود برخی از گفتمان ها و غالب شدن آن در فضای اصولگرایی، بسیاری از شخصیت های سیاسی برجسته اصولگرا، از دایره اصولگرایی خارج شدند. عدم شکل گیری اتحاد منسجم در آستانه انتخابات مجلس دهم، و ارائه لیست های مختلف و پافشاری برخی از افراد اصولگرا برای ماندن در میدان رقابت ها نتیجه این امر بود. شخصیتی مانند علی لاریجانی با وجود انتقادات بسیاری که به عملکرد وی وجود دارد، دارای ظرفیت خوبی در تعامل و تلطیف فضای اصولگرایی بود.
    - سه دوره مجلس شورای اسلامی با اکثریت اصولگرا و موفقیت لیست اصولگرایان در تهران، این ذهنیت را در برخی از افراد اصولگرا ایجاد کرده بود که می توانند به صورت انفرادی یا در قالب لیست های جدا از ائتلاف اصولگرایان، رای مردم را به سوی خود جلب کنند. اعتماد به نفس کاذبی که در تعدادی از نمایندگان کنونی مجلس و یا شخصیت های اصولگرای خارج از لیست ایجادشده بود، باعث ریزش مقداری از آرا و یا پخش شدن آن در میان نامزدهای مختلف شد. آیا امکان نداشت که با اجماع حول یک لیست واحد و تبلیغ آن، میزان آراء را بالاتر برد؟ متاسفانه تجربه سال 92 درس عبرتی برای نامزدهای اصولگرا در تهران نشد. فداکاری و ایثار زمانی معنا واقعی پیدا می کنند که بتوان از قدرت یا میل رسیدن به آن دل کند. جریان اصولگرایی، دارای اصول و آرمان هایست که با قدرت طلبی همخوانی ندارد ولی برخی از افراد حاضر در این جبهه این موضوع را فراموش کرده اند و حاضر به فداکاری برای خیر بالاتر نشدند.
    - جریان اصلاحات با تمام قوا در انتخابات حاضر شد و با پشتیبانی تمامی شخصیت ها و زعمای اصلاحات، توانست منجربه پیروزی لیستی در تهران شود که بیشتر افراد آن ناشناخته و با کم ترین سابقه مدیریتی و یا سیاسی بودند. مشخص است حتی کسانی که به این لیست رای دادند، شناخت چندانی نسبت به اکثریت افراد حاضر در لیست نداشتند اما انسجام اصلاح طلبان حول این لیست و تبلیغ آن به شیوه های مختلف و مظلوم نمایانه، توانست آراء را به سمت آن بکشاند. ولی در این سوی ماجرا، شخصیت های برجسته اصولگرایی کمترین همتی در حمایت از لیست ائتلاف اصولگرایان انجام ندادند و تنها برای خالی نبود عریضه به موضع گیری های سربسته و خنثی دست زدند. جبهه اصولگرایی از تمامی پتانسیل های خود برای جذب آراء مردم بهره نبرد. افرادی چون قالیباف، محسن رضایی، ولایتی، و ... عملا تلاشی برای موفقیت اصولگرایان انجام ندادند. در حالیکه در جبهه اصلاح طلبان، بازیگران و خوانندگان موسیقی نیز به تبلیغ لیست امید پرداختند و توانستند از ظرفیت آنها نیز بهره ببرند. اینکه چرا شخصیت های اصولگرای مورد وثوق، از آبرو و اعتبار خود برای لیست اصولگرایان هزینه نکردند، سوالیست که باید پاسخگویی آن باشند و این نقص در انتخابات بعدی جبران شود. اگر در لیست اصولگرایان تهران نقد و انتقادی نسبت به بعضی از افراد آن وجود داشت، در رقابت با جریان مقابل، شانه خالی کردن از حمایت و پشتیبانی جای هیچ توجیهی ندارد.
    ­- با عبور از فضای رقابت انتخاباتی، شرایط برای نقد لیست اصولگرایان مهیا است. اما در زمان رقابت ها تنها حمایت از آن لازم و ضروری بود. ولی با این حال نقدی که باید به این لیست داشت، شامل همان انتقاداتی است که در زمان بسته شدن لیست به آن وارد بود. لیست ائتلاف در تهران به گونه ای تنظیم شد که اجماع کل اصولگرایان را به خود اختصاص نداد و گروه های اصولگرا از سهم بالای جریان پایداری در آن گلایه مند بودند. می شد با بررسی تمامی جوانب و درایت بیشتر، لیست را نهایی کرد و سهم افراد برجسته خارج از لیست را در نظر گرفت.
    - رسانه های نوین و ابزارهای جدید دنیای ارتباطات در انتخابات 7 اسفند، نقش خود را به خوبی به همگان نشان داد. اصولگرایان در بهره گیری از این فضا از اصلاح طلبان عقب افتادند. شبکه های اجتماعی اینستاگرام و تلگرام، شبکه میلیونی از مخاطبان ایجاد کرده بودند که با کمترین هزینه و اندکی نوآوری می شد بهترین تبلیغات را ارائه کرد. اصولگرایان در این حوزه، به نحو احسن وارد نشدند. قدرت شبکه های اجتماعی را در موج سازی و همراه کردن افکار عمومی می بایست جدی گرفت. این فضا با محدودیت های کمتری نسبت به رسانه هایی مانند صدا و سیما و روزنامه ها، قابلیت انعطاف بیشتر برای عرضه شدن دارند. حضور در شبکه های اجتماعی نیز باید با سنجش نیازهای افکار عمومی و نه شعارها و کلی گویی ها همراه باشد.
    - آنچه در تهران روی داد یک اتفاق ساده و زودگذر نبود بلکه حامل پیام های مهم برای اصولگرایان بود. اصولگرایان و اصلاح طلبان در انتخابات مختلف بارها با استقبال و عدم استقبال مردم روبه رو شده اند و این وجهه یکسویه نیست اما در انتخابات بعدی جریانی موفق بوده که با پوست اندازی به موقع توانسته با قالب جدید ولی با همان اصول اولیه، آراء را به سمت خود جذب کند. موجی که تهران در انتخابات 7 اسفند ایجاد شده می توانند در انتخابات بعدی نیز در شهرهای کوچک نیز تکرار شود و این امر لزوم بازنگری و خانه تکانی اساسی در جبهه اصولگرایی را ضروری می کند. به هر حال نگاه ها بر کسانی که در قدرت حضور دارند متمرکزتر است و هر اشتباهی از سوی جریان رقیب با بزرگنمایی، در زمان انتخابات، اثرات غیرقابل پیشبینی می تواند به همراه داشته باشد. اشتباهات و خطاهای دولت کنونی و اصلاح طلبان در مجلس دهم در کنار، عبرت گرفتن از شکست ها در انتخابات گذشته و بازسازی ساختاری در جریان اصولگرایی، می تواند در آینده نوید ایجاد یک آلترناتیو قوی برای قوه مجریه و قوه مقننه با اکثریت مطلق اصولگرایی را با خود داشته باشد.
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

  6. #5
    کاربر فعال و قدیمی dampayi آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2010
    نوشته ها
    1,573
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    خیلی موضوع بدیهی ای هست !!!
    اصولگرا ها در تهران شکست خوردند چون تو تهران در اقلیت اند!
    حقیقت این هست که رای ما باعث خبرگان رفتن مشترک ها نشد !

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

    معلوم شد دستی شراب انداخته ست از من
    در خمره ای انگار با انگور خوابیدم ...

  7. #6
    حرفه ای farzad-a آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jun 2013
    محل سکونت
    جزیره کیش
    نوشته ها
    687
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    همچنین علامه مصباح در جلسه پرسش و پاسخ در مورد مشروعیت و مقبولیت فرموده اند:

    « دموکراسي که براي غربي‌ها اصالت دارد، براي ما فقط جنبه ابزاري دارد. رأي مردم براي ما مشروعيت نمي‌آورد؛ مقبوليت مي‌آورد. ممکن است در آينده قانون اين‌گونه شود که مردم بايد در تعيين استاندار نظر بدهند. اين قانون و اين فرآيند از نظر اسلام هيچ اشکالي ندارد، اما اين بدان معنا نيست که مردم به او مشروعيت مي‌دهند؛ بلکه مردم رأي تمايل مي‌دهند. وگرنه حکم اصلي، حکم خدا، پيغمبر، ائمه اطهار و حکم ولي‌فقيه است. اين‌که امام فرمود ميزان رأي مردم است؛ آيا حتي در مقابل حکم خدا نيز ميزان رأي مردم است؟!‍ اين همه امام دم از اسلام ‌زد براي چه بود؟ ايشان از همان ابتدا مي‌فرمود همه چيز فداي اسلام. بي‌شک ايشان در مقابل اسلام نگفت رأي مردم معتبر است؛ بلکه آن‌جا که ما مصالح را نمي‌دانيم و حکم خدا نيست، براي تشخيص مصداق از رأي مردم بهره مي‌بريم. پيامبر نيز براي جنگ احد از مردم استمزاج کرد که بيرون مدينه برويم يا در مدينه بمانيم. جوان‌ها با ماندن در شهر مخالفت کردند، پيامبر نيز به رأيشان احترام گذاشت و به ضرر هم تمام شد، اما اگر خدا فرموده بود، ديگر نمي‌توانست بگويد ميزان رأي مردم است. آن‌جا که دين چيزي را فرموده است، همان ملاک است، و آن‌جا که دستوري ندارد و طبق فرمايش بعضي از بزرگان مانند مرحوم آقاي سيدمحمدباقر صدر، منطقة الفراق است، به عهده مردم گذاشته شده است. «وَإِن تُطِعْ أَكْثَرَ مَن فِي الأَرْضِ يُضِلُّوكَ عَن سَبِيلِ اللّهِ» (انعام،166) شش اين آيه‌اي است که مقام معظم رهبري در ملاقات با خبرگان دو بار خواندند. به حسب ظاهر، اين آيه با جلسه خبرگان مناسبتي نداشت، اما ايشان آن را خواندند و تکرار هم کردند. آن‌جايي که امر خدا و پيغمبر روشن است، جاي مراجعه به افکار ديگران نيست. اگر از اکثريت تبعيت کرديد؛ يُضِلُّوكَ عَن سَبِيلِ اللّهِ. بنابراين، آن‌جا که خداوند فرماني داده است،‌ هيچ کس حق دخالت ندارد.»
    ..................................................
    اگرچه لیستی رای دان شاید دلیل اصلی حذف آیت الله مصباح از خبرگان شد اما تفکرات ایشان نیز بی تاثیر نبوده است و من از جانب دیگران صحبت نمیکنم و نظر شخصی اینگونه است که در هر شرایطی میزان رای مردم است و همانطور که پیغمبر به رای و خواسته مردم احترام گذاشتند دیگران نیز باید اینگونه عمل کنند ولو اینکه در نهایت و به زعم بعضی به زیانشان باشد.
    مثلا اگر تمامی شارعین با استخراج از منابع شرع فتوا دهند که ازدواج با دختر کم سن و سال جایز است جمهوری اسلامی ملزم است خواست مردم را در نظر گرفته و قانون را بنا به عرف جاری سازد و سنین شاید 16 و حتی 18 سال را مبنا قرار داده و غیر از آنرا غیرقانونی(و نه غیر شرعی)اعلام و در صیانت از حقوق فرزندان این آب و خاک چنین فعلی را جرم اعلام نماید.
    دوران مشروعه گذشته و مشروطه(بخوانیدنظام جمهوری)خواست توده مردم بوده هست و خواهد بود.

  8. #7
    یه دنگ سایت به نامشه بصیر آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Feb 2016
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,261
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    آن‌جا که خداوند فرماني داده است،‌ هيچ کس حق دخالت ندارد.
    اینکه کاملا واضح و عقلانیست!
    دوران مشروعه گذشته و مشروطه(بخوانیدنظام جمهوری)خواست توده مردم بوده هست و خواهد بود.
    این نظر شماست. مملکت ما جمهوری اسلامیست. ما این حکومت را از آن ولی خدا می دانیم. و حرمت آن صرفا از این لحاظ است.
    ویرایش توسط بصیر : 02-03-2016 در ساعت 13:19

  9. #8
    داره خودمونی میشه
    تاریخ عضویت
    Feb 2014
    محل سکونت
    زمین خدا
    نوشته ها
    43
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    اصولگرایان در تهران شکست خوردند ولی این شکست بیش از آنکه سیاسی باشد فرهنگی است.رای بخشی از مردم تهران عموماً قداست زدایی شده و عرفی و حامل ارزش های غربگرایانه است و رفتار اصولگرایان از نظر آنها افراطی است و با آزادیهای اجتماعی آنها منافات داره

  10. #9
    یه دنگ سایت به نامشه بصیر آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Feb 2016
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,261
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط ماه رضوی نمایش پست ها
    اصولگرایان در تهران شکست خوردند ولی این شکست بیش از آنکه سیاسی باشد فرهنگی است.رای بخشی از مردم تهران عموماً قداست زدایی شده و عرفی و حامل ارزش های غربگرایانه است و رفتار اصولگرایان از نظر آنها افراطی است و با آزادیهای اجتماعی آنها منافات داره
    خدا باعث و بانیشو بگم چکار کنه ....

  11. #10
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    Jan 2016
    نوشته ها
    3
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    راي به ليست استعمار پير؟
    مشكل عقل و عقلانيت هست.

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. نگاهی به تاریخ تردیدهای هاشمی درباره سلامت انتخابات
    توسط اشاره در انجمن مباحث سیاست داخلی
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 06-09-2014, 18:57
  2. روایت اشک‌آلود وزیر کشور هاشمی از فتنه ۸۸ و جرم سران فتنه
    توسط hossein1 در انجمن اخبار سیاست داخلی ایران
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 12-01-2014, 21:57
  3. حیرت رسانه‌های جهان از حماسه سیاسی ملت ایران
    توسط paradise در انجمن اخبار سیاست داخلی ایران
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 19-06-2013, 07:05
  4. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 27-05-2013, 21:53
  5. پاسخ: 99
    آخرين نوشته: 29-06-2011, 19:14

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
کانال سپاه