صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 33

موضوع: Fatf «داعش‌دوستی» به سبک روحانی!!

  1. #11
    یه دنگ سایت به نامشه بصیر آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Feb 2016
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,261
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    دستور سیف به بانک‌ها:
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

    رئیس کل بانک مرکزی در نامه‌ای به بانک‌ها و موسسات اعتباری محدودیت در ارائه خدمات بانکی با استناد به تحریم‌های آمریکا و اتحادیه اروپا را ممنوع اعلام کرد.
    به گزارش مشرق به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی، متن نامه ولی الله سیف به مدیران عامل بانک‌ها به شرح زیر است:


    بسمه تعالی

    مدیران عامل محترم بانک ها و موسسات اعتباری

    باسلام؛

    همانگونه که مستحضر می باشید بر اساس برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) که به رفع همه تحریم های هسته ای انجامید، همه آنها که به سبب تحریم هسته ای در لیست تحریم قرار گرفته بودند و بخش عمده ای از اشخاص و نهادهایی که در فهرست تحریم های شورای امنیت، ایالات متحده آمریکا و اتحادیه اروپا قرار داشتند، از فهرست تحریم ها خارج شدند.

    خروج اشخاص و نهادهای مزبور از فهرست تحریم ها بدین معناست که شرکت ها، بانکها و موسسات مالی خارجی می توانند بدون هیچگونه محدودیتی که ناشی از تحریم ها باشد با آن اشخاص روابط مالی و تجاری داشته باشند و ایالات متحده آمریکا و اتحادیه اروپا به دلیل چنین معاملاتی، اقدام به وضع اقدامات محدودکننده یا تنبیهی علیه بانک‌ها و موسسات مالی خارجی نخواهند کرد.

    با این حال، خارج نشدن نام برخی اشخاص و نهادهای ایرانی از فهرست تحریم‌های ایالات متحده آمریکا و اتحادیه اروپا، که به بهانه های واهی غیر هسته‌ای صورت گرفته است، کماکان از نظر جمهوری اسلامی ایران، غیر قانونی و ظالمانه بوده و در نامه رسمی جمهوری اسلامی ایران به شورای امنیت سازمان ملل متحد که همزمان با تصویب قطعنامه 2231 به آن شورا ارائه شد و به عنوان سند رسمی شورا ثبت شده است.

    موضع حقوقی و رسمی جمهوری اسلامی ایران همواره این بوده و هست که تمام تحریم های وضع شده توسط هر مرجعی علیه اشخاص و نهادهای ایرانی غیرقانونی و نامشروع است و جمهوری اسلامی ایران به هیچ وجه این تحریم ها را به رسمیت نشناخته و آنها را اجرا نخواهد کرد.

    بر این اساس در برنامه جامع اقدام مشترک تصریح شده است که موسسات مالی خارجی که با بانک‌های ایرانی روابط مالی و تجاری برقرار می کنند به بهانه آنکه بانک های ایرانی روابط خود را با اشخاص ایرانی باقیمانده در فهرست تحریم ها حفظ کرده اند در معرض تحریم ها قرار نخواهند گرفت.

    این امر، حاصل موضع اصولی جمهوری اسلامی ایران در طول مذاکرات بوده و مبنی بر این امر است که در داخل کشور، تمام بانک‌ها و موسسات مالی می توانند با کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی ایرانی، اعم از آنکه نام آنها در فهرست تحریم ها قرار داشته باشد یا خیر، روابط مالی و تجاری داشته باشند و هیچ نوع محدودیت ناشی از تحریم، در داخل کشور وجود ندارد و مورد پذیرش جمهوری اسلامی ایران نخواهد بود.

    از این رو هرگونه اقدام مبنی بر محدودیت یا قطع ارائه خدمات به اشخاص و نهادهای ایرانی به استناد تحریم‌های ایالات متحده امریکا، اتحادیه اروپا یا سایر کشورها و نهادهای بین المللی هیچ مبنایی در برجام و سایر تعهدات بین المللی جمهوری اسلامی ایران ندارد و بانک ها صرفاً بر اساس قوانین جاری کشور می توانند طبق ضوابط بانکی و تجاری خود نسبت به ارائه خدمات بانکی به کلیه مشتریان اقدام کنند.


    ولی اله سیف
    رییس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    تاریخ عضویت
    Always
    محل سکونت
    Advertising world
    نوشته ها
    Many

     

    حرز امام جواد

     

  3. #12
    یه دنگ سایت به نامشه بصیر آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Feb 2016
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,261
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    FATF در شورای عالی امنیت ملی در حال بررسی است/ دولت توضیح دهد چگونه بی‌مجوز مجلس آن‌را پذیرفته است؟

    عضو کمیسیون حقوقی قضایی مجلس کفت: دولت باید FATF را به مجلس بیاورد تا آن را بررسی کنیم. ‌همچنین باید توضیح دهد چرا بدون هماهنگی با مجلس چنین چیزی را پذیرفته است.


    محمد دهقان عضو کمیسیون حقوقی قضایی مجلس در گفت‌وگو با [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]، با اشاره به پیوستن ایران به معاهده FATF، اظهار داشت: برای اداره درست کشور مهم‌ترین نیاز و الزام آن است که نهادهای نظارتی و دستگاه‌های قانونی در جریان تصمیمات مهم قرار گیرند.


    وی با تأکید بر اینکه مسئولان باید مراقب باشند که خواسته‌های موجود در معاهده FATF منافع کشور را تحت‌الشعاع قرار ندهد، افزود: این معاهده الزاماتی را ایجاد کرده است که خطراتی را برای نظام در پی دارد.


    دهقان با اشاره به تصویب قانون مبارزه با تأمین مالی تروریست در مجلس نهم، تصریح کرد: در این قانون جمهوری اسلامی ایران جریانات آزادی‌بخش و مبارز علیه جریان استکبار که برای استقلال کشورشان و خارج شدن از زیر یوق استکبار مبارزه می‌کنند را تروریسم نمی‌داند و این مسئله را به‌صراحت در قانون آورده است؛ به‌طور مثال حزب‌الله لبنان که جریانی آزادی‌بخش است و برای حفظ منافع کشورش و تحقق آرمان‌های ملی و اسلامی مبارزه می‌کند را یک سازمان آزادی بخش و کاملاً قابل‌احترام می‌دانیم.


    وی با تأکید بر اینکه صهیونیست یک تروریسم جهانی است، یادآور شد: برخلاف کشورهای آمریکایی و رژیم غاصب صهیونیستی، حماس را یک سازمان آزادی‌بخش که برای دفاع از منافع ملتش علیه رژیم صهیونیستی می‌جنگد را به رسمیت می‌شناسیم.


    عضو کمیسیون حقوقی قضایی تصریح کرد: این در حالی است که یکی از شروط معاهده FATF آن است که ما این بند را از قانون مبارزه با تأمین مالی تروریسم حذف کنیم.


    وی با اشاره به الزام مخاطره انگیز دیگر این معاهده افزود: یکی دیگر از خواسته‌های آنها این است که ایران باید نسبت به آنچه سازمان ملل در خصوص جریانات منطقه‌ای یا بین‌المللی بگیرد پای بند باشد؛ به‌طور مثال اگر گروه حشد شعبی عراق، انصار الله یمن و حتی سپاه پاسدارن انقلاب اسلامی را یک سازمان تروریستی بنامد آن زمان ما باید رابطه‌مان را با آنها قطع کرده و هیچ‌گونه رابطه پولی و مالی با آنها نداشته باشیم.


    عضو کمیسیون حقوقی قضایی تصریح کرد: این موضوع بسیار پیچیده و مهم است و محدود به اختیارات یک وزارتخانه و دولت نیست. الزامات این معاهده کشور را در آینده در معرض خطراتی قرار می‌دهد.


    وی بابیان اینکه متأسفانه اکثر تصمیمات این شورا تابع نظرات کشورهای آمریکایی، اروپایی و لابی‌های صهیونیستی است، ادامه داد: ساده‌اندیشی است که فکر کنیم تصمیمات شورای امنیت خارج از نفوذ آمریکا است. ما هم‌اکنون با پیوستن به این معاهده خود را ملزم به تصمیمات آینده آمریکا و رژیم صهیونیستی و برخی کشورهای بدذات همچون انگلیس می‌کنیم.


    دهقان افزود: از دولت محترم تقاضای شفاف‌سازی پیرامون این مسئله راداریم؛ دولت باید این معاهده را به مجلس بیاورد تا آن را بررسی کنیم. همچنین باید توضیح دهد که چرا بدون هماهنگی با مجلس چنین چیزی را پذیرفته است.

    عضو کمیسیون حقوقی قضایی تصریح کرد: در حقیقت ممکن است اگر این معاهده به همین نحو اجرایی شود و ما به خواسته‌های یک طرفه این قرارداد تن دهیم، خطر امنیتی برای کشور در پی خواهد داشت.



    وی خاطرنشان کرد: تصمیم‌گیری درباره سیاست خارجی به‌ویژه در خصوص مسائل امنیتی در حوزه اختیارات رهبری است و مجلس و دولت حق تصمیم‌گیری در این خصوص را ندارند و خارج از تصمیمات نظامی، تصمیم‌گیری درباره مسائل دیگر قطعاً باید به تصویب مجلس شورای اسلامی برسد. بنابراین از رئیس مجلس تقاضا دارم که نسبت به این موضوع ورود کرده و اجازه ندهد که منافع ملی کشور به خطر بیفتد.


    دهقان تأکید کرد: البته بعد از امضای این معاهده، این موضوع به شورای عالی امنیت ملی کشیده شد و در حال حاضر در آنجا این مسئله در دست بررسی است لذا از شورای عالی امنیت ملی می‌خواهم که به این موضوع دقت بیشتری داشته باشد. چراکه این مسئله محدود به امروز کشور نیست.


    وی تأکید کرد: براساس قانون اساسی نماینده مجلس شورای اسلامی، نماینده کل ملت ایران است. ازاین‌رو نمایندگان باید منافع نسل‌های امروز و آینده را تأمین کنند.


    عضو کمیسیون حقوقی قضایی گفت: البته در مقام عمل وظیفه ویژه‌ای بر عهده رئیس مجلس است که به‌صورت جدی به این‌گونه مسائل بپردازد و از مسئولان مربوطه توضیحاتی بخواهد. هرچند نباید این توضیحات به‌صورت یک سویه باشد اشکالی که این روزها وجود دارد آن است که برخی از مسئولان تریبون یک طرفه از مجلس در اختیار می‌گیرند. یک ساعت توضیح می‌دهند و تنها چند دقیقه به نمایندگان برای پاسخ به آن توضیحات وقت می‌دهند

  4. #13
    یه دنگ سایت به نامشه بصیر آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Feb 2016
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,261
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    دولتی‌ها دامنه تحریم‌های ظالمانه را به داخل کشور گسترش دادند/ مجلس زیر بار معاهده خفت‌بار FATF نخواهد رفت

    نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل در مجلس با انتقاد از تحریم‌های اعمال شده علیه نهادها و دستگاه‌های مهم و حساس کشور توسط دولت یازدهم، اجرای آن را خفت‌بار و موجب پایمال اصول انقلاب و استقلال کشور دانست.


    سیدجواد ساداتی‌نژاد نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]، با انتقاد شدید از خودتحریمی در داخل کشور توسط دولت یازدهم اظهار داشت: قرار بود برجام تحریم‌ها را در همان زمان شروع تعهدات بردارد در حالی که امروز شاهد هستیم که دامنه تحریم‌ها به‌دست دولت به داخل کشور گسترش داده‌شده است.


    وی خواستار توقف فوری و بازنگری در اجرای FATF شد و افزود: تسری دادن دامنه تحریم‌های ظالمانه آمریکا به داخل کشور باوجود برجام، به بهانه اجرای قرارداد FATF خفت‌بار و موجب پایمال شدن عزت و استقلال کشور و اصول انقلاب است.


    عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با انتقاد از تداوم خوش‌بینی مفرط و بیمارگونه برخی مسولان به لبخند مزدورانه و فریبکارانه آمریکایی‌ها، یادآور شد: هم‌اکنون باگذشت بیش از یکسال از اجرای برجام شاهدیم که نه تنها تحریم‌ها به‌صورت کامل و مؤثر برداشته نشده است، بلکه متأسفانه دامنه آنها به داخل کشور نفوذ کرده است؛ به‌نحوی‌که نهادها و بزرگان انقلاب در خارج از کشور به‌دست دشمنان و از سوی دیگر در داخل توسط سازمان‌ها و نهادهای مالی دولتی مشمول تحریم قرارگرفته‌اند.


    وی ضمن یادآوری هشدارهای مکرر رهبر معظم انقلاب و دلسوزان کشور مبنی بر غیرقابل‌اعتماد بودن و بدعهدی آمریکا تصریح کرد: طبق اعلام دولت ظاهراً مقرر بود که تحریم‌ها همزمان با اجرای برجام یک‌باره برداشته شوند اما در حال حضار شاهد گسترش و نفوذ تحریم‌ها به مراکز مهم و حساس کشور توسط دولت هستیم.


    نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل با تأکید بر اینکه دولت باید خطوط قرمز نظام را در اجرای کلیه معاهدات رعایت کند گفت: تهدیدات و چالش‌های امنیتی FATF برای کشور و نظام و جریان مقاومت بسیار خطرناک و قابل‌ملاحظه است.


    وی با اشاره به رفتار مزدورانه و منافقانه غربی‌ها در مقوله تروریسم و دیگر مسائل، بیان داشت: تحریم شدن بیش از ۲۰۰ دستگاه دولتی و نهاد مهم و شخصیت انقلابی کشور که ضامن امنیت کشور و منطقه هستند توسط دستگاه‌های مالی و اقتصادی دولتی در داخل کشور فاجعه‌بار، ساده‌لوحانه و موجب خشنودی و خرسندی دشمن و جریان ضد مقاومت و محور غربی صهیونیستی است.


    عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در پایان خاطرنشان کرد: نمایندگان ملت شریف و مقاوم ایران در مجلس، تحت هیچ شرایطی اجازه پیاده شدن نقشه‌های شوم و بنیان برافکن دشمنان کشور و انقلاب به‌دست عوامل داخلی را نمی‌دهند و زیر بار اجرای چنین قرارداد ذلت‌بار و خفت‌باری که موجب پایمال شدن عزت، استقلال و حاکمیت ملی خواهد شد، نخواهند رفت.

  5. #14
    یه دنگ سایت به نامشه بصیر آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Feb 2016
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,261
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]


    آقای هاشمی رفسنجانی در اظهارنظر تازه‌ای که از هاشمی اوایل انقلاب دور از انتظار و از رفسنجانی بعد از سال 88 بعید نبوده و نیست گفته است؛ «اگر می‌بینید آلمان و ژاپن این روزها محکم‌ترین اقتصاد دنیا را دارند، اینها بعد از جنگ جهانی دوم از اینکه نیروی نظامی داشته باشند محروم شدند... نیروهای نظامی بیشترین خرج کشورهای در حال جنگ را می‌بردند و از این رو با این اقدام پول‌هایشان آزاد شد و به دنبال کارهای علمی و تولیدی رفته و اقتصاد دانش‌بنیان برای خود درست کردند، لذا دیگر آسیب‌پذیر هم نیستند، این راه در ایران باز شده است و مدیران و دلسوزان و معلمان باید وارد این فضا شوند، مطمئنم دوره دوم دولت روحانی می‌تواند ما را به آنجا برساند»!


    آقای هاشمی، پیش از این هم اظهارات مشابهی داشته است و چندماه قبل در توئیت خود نوشته بود «دنیای فردا، دنیای گفتمان‌هاست، نه‌موشک‌ها»!
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    **********
    واقعا اینا دارند چکار میکنند؟!!؟

  6. #15
    یه دنگ سایت به نامشه بصیر آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Feb 2016
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,261
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    هم‌صدایی با دشمنان نظام؛
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

    نایب رئیس‌ مجلس درباره پولشویی گسترده در سیستم بانکی کشور ادعاهایی مطرح کرده است که در مجامع بین‌المللی می‌تواند علیه ایران مورد استفاده قرار گیرد.
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] - در روزهای اخیر انتقادات نسبت به توافق دولت یازدهم با گروه ویژه اقدام مالی FATF بالا گرفته و بسیاری از کارشناسان، نمایندگان مجلس و حتی چهره‌های نزدیک به دولت همچون علی اکبر ولایتی اجرای این توافق را خلاف مصالح نظام خوانده‌اند.

    توافق بانک مرکزی و وزارت اقتصاد کشورمان با FATF به اواخر بهار امسال برمی‌گردد، اما دولتی‌ها با محرمانه کردن مفاد این توافق تلاش کردند افکار عمومی در داخل از جزئیات آن مطلع نشوند.

    با این حال، همانطور که از همان ابتدا کارشناسان هشدار داده بودند، با اقدامات اخیر دو بانک ملت و سپه در خودتحریمی نهادهای وابسته به سپاه، مشخص شد اجرای خواسته‌های نامشروع FATF از سوی دولت در حال پیگیری است.

    نکته تلخ آن است که در صورت اجرای کامل FATF علاوه بر سپاه، افراد و نهادهایی چون وزارت دفاع، وزارت اطلاعات، صنایع هوایی، صنایع موشکی، دانشگاه مالک اشتر و ده‌ها نهاد که توسط آمریکا و سازمان ملل تحریم شده‌اند، باید در داخل کشور از سوی بانک‌های داخلی تحریم شوند!

    در واقع در این توافق متعهد شده‌ایم که هر شخص حقیقی و حقوقی که در قطعنامه‌های سازمان ملل یا قوانین آمریکا‌، در لیست تحریم قرار دارد، در ساز و کار مالی داخلی هم مورد تحریم قرار دهیم.

    به نظر می‌رسد توافق با FATF عملاً امنیت و اقتصاد کشور را هدف گرفته است و در تلاش است خواست دشمنان در از بین بردن توان دفاعی کشور را محقق کنند.



    * واکنش متناقض حامیان دولت

    در حالی که خیانت‌بار بودن توافق با FATF کاملا فاش شده، حامیان دولت در روزهای اخیر مواضع متناقضی درباره آن گرفته‌اند. حامیان دولت تا آنجا که توانسته‌اند در رسانه‌های خود مسائل مربوط به FATF را سانسور کرده‌اند یا انتقادات از FATF را سیاسی‌کاری مخالفان دولت خوانده‌اند. با این حال در چند روز اخیر با برملا شدن بخش‌های تکان‌دهنده این توافق، حامیان دولت موضع دیگری اتخاذ کرده‌ و تلاش می‌کنند این توافق را همچون سایر ناکارآمدی‌های سه سال اخیر به دولت قبل ربط دهند.

    در این میان، برخی چهره‌های حامی دولت و اصلاح‌طلبان، مواضع غیرقابل دفاعی اتخاذ کرده‌‌اند که مایه تاسف است.

    مسعود پزشکیان نایب رئیس اول مجلس از جمله این افراد است که برای دفاع از توافق با FATF، ادعا کرده است ایران مبتلا به پولشویی گسترده است.

    پزشکیان در گفتگو با خبرگزاری فارس ضمن آن که اعتراف کرده از FATF سر درنمی‌آورد و از این توافق خبری ندارد، برای توجیه کلیت این توافق مدعی شده است:‌ «اقتصاد کشور که فعلاً فلج است. سیستم بانکی ایران شفاف نیست و خیلی راحت پول‌شویی در سیستم بانکی ایران انجام می‌شود، اگر می‌خواهیم به بانک‌های جهانی وصل شویم، در ابتدا باید تکلیف پول‌شویی خودمان را حل کنیم، کسی در خارج از کشور نمی‌تواند 10 هزار دلار به راحتی در بانک سپرده‌گذاری کند، او باید بگوید از کجا این پول را آورده است، اما اگر در کشور ما فردی 10 میلیارد دلار در بانکی سپرده‌گذاری کند، نه تنها از او نمی‌پرسند از کجا این پول را آورده است، بلکه سود بیشتری هم به او می‌دهند، بالاخره تکلیف بانک‌های کشور باید مشخص شود. ما امروز دنبال رانت‌خوار، زمین‌خوار و رشوه‌بگیر می‌گردیم، اما وقتی که مسیر گردش پول در کشور ما معلوم نباشد، هر چقدر هم اداره، وزارتخانه و سیستم راه‌اندازی کنیم، باز هم این مشکل حل نمی‌شود.»

    این نماینده اصلاح‌طلب در ادامه ادعاهای عجیبش افزوده است: «در ابتدا باید مسیر چرخش پول در کشور ما شفاف شود تا بتوانیم از فساد، رانت‌خواری، رشوه، زمین‌خواری، دلالی و قاچاق جلوگیری کنیم، بانک‌های کشور ما شفاف نیستند، این مشکل اصلی کشور ماست و یکی از دلایلی هم که بانک‌های ایران نتوانستند طبق برجام با بانک‌های خارجی وصل شوند، این است که بانک‌های خارجی می‌گویند در بانک‌های شما به راحتی پولشویی انجام می‌شود که البته حرف درستی است.

    ما ابتدا باید این مشکل را در داخل کشور خودمان حل کنیم که هر کسی می‌تواند به راحتی در بانک‌های ایران سپرده‌گذاری کرده و سود دریافت کند، مسیر پول در حال گردش در بانک‌ها باید روشن شود، وگرنه بقیه حرف‌ها در این زمینه سیاسی‌کاری است. باید در ابتدا مسیر پول در گردش در بانک‌های کشور شفاف باشد، اما بعداً اگر خواستیم پولی را برای کمک به فلسطین بفرستیم، ارسال کنیم، اما باید مسیر پولی که در بانک‌ها می‌چرخد، شفاف باشد.»

    ادعاهای پزشکیان در جایگاه نایب رئیس اول مجلس، قطعا عواقب ناگواری برای کشورمان در عرصه بین‌المللی دارد.

    در طول سال‌های اخیر تمام تلاش دستگاه‌های مسئول در امر نظارت بر پولشویی این بوده که ادعای غربی‌ها درباره انجام پولشویی گسترده در ایران را واهی و غلط نشان دهند. مسئولان اقتصادی کشور نیز در هر اجلاس بین‌المللی حضور پیدا کرده‌اند تلاش فراوان به خرج داده‌اند تا واهی بودن ادعای غربی‌ها درباره پولشویی در ایران را آشکار کنند. برای رفع بهانه‌تراشی غربی‌ها، کشورمان در یک دهه اخیر دو قانون مهم مبارزه با پولشویی و مبارزه با تامین مالی تروریسم را مطابق با قانون اساسی به تصویب رسانده است.

    حال در میانه این فعالیت‌ها، این که یک مقام ارشد در قوه مقننه کشورمان اتهام دشمنان انقلاب اسلامی درباره پولشویی گسترده در ایران را تکرار و البته با شدت و حدت بیشتری بیان کند، مایه تأمل و تأسف است.



    الیزابت رزنبرگ
    دبیر بخش انرژی و اقتصاد در اندیشکده مرکز امنیت جدید آمریکا در سخنانی در کمیته بانکداری سنا همین اتهام [مطرح شده از سوی جناب پزشکیان] را مطرح کرده بود:

    «تحریم‌های باقیمانده علیه ایران، به علت فعالیت های تروریستی و موشکی اش، در کنار نگرانی های احتیاطی درباره سابقه فساد، نبود شفافیت و فضای مانور شرکت های خارجی در نظام مالی ایران، برای آنهایی که در فکر تعامل بازرگانی با ایران هستند، بازدارنده اند؛ اطلاعات مالکیت سودبر برای موسسات حقوقی ایران، به شدت دور از دسترس و غیرشفاف است، و به سازوکارهای قانونی ایران برای شرکت های خارجی که در این کشور به فعالیت بازرگانی می پردازند، اطمینانی وجود ندارد.»

  7. #16
    یه دنگ سایت به نامشه بصیر آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Feb 2016
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,261
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    بیانیه۲۶۰ تشکل بسیج دانشجویی؛




    لزوم بررسی مجدد تصمیمات دولت در قراردادهایFATF و IPC/ بیش از این صبر جنبش دانشجویی انقلابی را آزمایش نکنند



    ۲۶۰ تشکل بسیج دانشجویی در بیانیه ای اعلام کردند: بر همه نهادهای مربوطه واجب است اقدامات لازم برای بررسی دوباره تصمیمات دولت در قراردادهای اخیر به ویژه FATF و IPC را در دستور کار قرار دهند.


    به گزارش گروه دانشگاه [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]، ۲۶۰ تشکل بسیج دانشجویی در بیانیه‌ای ضمن تاکید بر حفظ استقلال و حاکمیت ملی کشور و مبارزه با هر عامل خارجی که قصد تحمیل اراده شیطانی خود را در اداره امور ایران اسلامی دارد اعلام کردند آنچه مشخص است تمامی این اقدامات از قبیل IPC، خصوصی سازی آموزش و پرورش، ورود ایران به WTO، بین المللی شدن آموزش عالی، اجرایی شدن FATF و برنامه ششم توسعه، و همچنین اقداماتی نظیر پیاده شدن مدل های برجامیزه شده در حوزه های حقوق بشر و موشکی همه در کنار هم مسیری را تشکیل خواهد داد که انتهای آن بر باد رفتن استقلال کشور خواهد بود.

    متن بیانیه بدین شرح است:


    بسم الله الرحمن الرحیم
    ...بر همة‌ ما و همة‌ مسلمانان‌ جلوگيري‌ از آنها واجب‌ است… از آنچه‌ در نظر شرع‌ حرام‌ و آنچه‌ برخلاف‌ مسير ملت‌ و كشور اسلامي‌ و مخالف‌ با حيثيت‌ جمهوري‌ اسلامي‌ است‌ به‌ طور قاطع‌ اگر جلوگيري‌ نشود، همه‌ مسئول‌ مي‌باشند. و مردم‌ و جوانان‌ حزب‌اللهي‌ اگر برخورد به‌ يكي‌ از امور مذكور نمودند به‌ دستگاههاي‌ مربوطه‌ رجوع‌ كنند و اگر آنان‌ كوتاهي‌ نمودند، خودشان‌ مكلف‌ به‌ جلوگيري‌ هستند.
    (بند میم وصیت نامه حضرت امام راحل)

    حفظ استقلال و حاکمیت ملی کشور و مبارزه با هر عامل خارجی که قصد تحمیل اراده شیطانی خود را در اداره امور ایران اسلامی دارد از شعارهای اولیه و بدیهی نهضت انقلاب اسلامی بود امروز نه به دست ایادی استکبار و جریانات علیه نظام در خارج مرزها بلکه توسط همان جریان غیرانقلابی درون نظام در معرض خطر جدی قرارگرفته است.

    عده ای با ارائه مدل های مبهم قراردادهای نفتی حاکمیت ملی کشور و تسلط بر منابع ملی مان را زیر سوال می برند، عده ای از تجربه مهلک برجام درس نگرفته اند و اصرار بر انطباق این مدل خطرناک در حوزه های منطقه ای و حقوق بشر را دارند، هیئت های نظارت و بررسی چگونگی اجرای برجام در خواب به سر می برند و بدعهدی های طرف مقابل را لاپوشانی می کنند و همچنان به سراب بی رمق برجام افتخار می کنند. صاحبان حقوق های نجومی همچنان از ملت طلبکار هستند و رویه سابق را بی واهمه ادامه می دهند و دولت محترم نیز گمان کرده است با مصاحبه های و اقدامات تشریفاتی محض و همچنین فرافکنی پیرامون مسائل متعدد و فرار از پاسخگویی می تواند اذهان مردم را از این مسئله منحرف بکند. حال در جدیدترین گام خود در مسیر استحاله و تغییر رفتار انقلاب اسلامی دست به تحریم نهادهای داخلی کشور زده اند و به آن افتخار می کنند و این "خود تحریمی" را نشانه پیشرفت نظام اقتصادی می دانند و این همان خطر جدی است که بارها و بارها در بیانیه ها، نامه ها، جلسات تبیینی و... توسط جریان انقلابی نسبت به آن هشدار داده شده بود.

    فی الواقع باید پرسید، فاین تذهبون؟ این که هرروز از گوشه و کنار کشور خبر ناخوشایندی از قراردادهای پر از ذلت و خواری و ناقض مبانی قانونی و ارزشی انقلاب اسلامی به گوش برسد ناظر بر تحقق کدام یک از خواسته های مردم و رهبری انقلاب است؟ آیا عده ای گمان کرده اند که سرمایه های عظیم این نظام که با خون دل هزاران زن و مرد و پیر و جوان دلسوخته گرد آمده است دربست در انحصار و ید اختیار آنان است که اینگونه بی محابا از آن هزینه می کنند؟

    به راستی در این بحبوحه، انتظار آن است که نهاد های نظارتی مانند مجلس شورای اسلامی، به جد مسائل را دنبال کنند و اجازه ی عدول از مصالح کشور را به هیچ شخص و جریانی ندهند. نمایندگان محترم مجلس نباید فراموش کنند آن روز که با تکیه بر رای مردم وارد خانه ملت شدند، سوگند یاد کردند که حافظ استقلال کشور باشند و از آن حفاظت و حراست کنند؟ باید از نمایندگان محترم پرسید، می خواهید در برابر این دست اقدامات که نقض صریح استقلال کشور در موارد متعدد و قالب های مختلف است چه کنید؟ هیهات که در بزنگاه های کشور در انجام مسئولیت خود کوتاهی نماییم.

    متاسفیم آن روز که خطوط قرمز رهبری در برجام زیر پا گذاشته شد، در کوتاه ترین زمان ممکن برجام تصویب گردید، امروز انتظار از مجلس محترم حضور فعالانه در عرصه ی تصمیمگیری ها می باشد. امروز باید مراقب بود که با سازوکار قرادادهای جدید بانکی استقلال و عزت کشور زیر سوال قرار گرفته است و مشخص نیست دامنه ی این تساهل و تسامح تا کجا ادامه دارد.

    این غیر عقلانی و غیرمنطقی است که نهادهایی مانند وزارت ارشاد، وزارت دفاع، سپاه پاسداران و زارت اطلاعات تحت تحریم های داخلی قرار بگیرند و به هنگام درخواست کمک از سوی بانک های داخلی، نامه ای مبنی بر ناتوانی در ارائه خدمات به جهت حضور در لیست تحریم ها دریافت کنند. با این روند بعید نیست، مجبور باشیم بر سر این مذاکره کنیم که پسوند اسلام را از وزارت ارشاد برداریم و برنامه های ساخت موشک وزارت دفاع را تعطیل کنیم و یا سپاه پاسداران را منحل کنیم و مبارزه با جریان های مغرض با انقلاب را از دستور کار وزارت اطلاعات حذف کنیم تا راضی شوند این نسل جدید تحریمها را لغو کنند.

    آنچه مشخص است تمامی این اقدامات از قبیل IPC، خصوصی سازی آموزش و پرورش، ورود ایران به WTO، بین المللی شدن آموزش عالی، اجرایی شدن FATF و برنامه ششم توسعه، و همچنین اقداماتی نظیر پیاده شدن مدل های برجامیزه شده در حوزه های حقوق بشر و موشکی همه در کنار هم مسیری را تشکیل خواهد داد که انتهای آن بر باد رفتن استقلال کشور خواهد بود. البته که اعتراف برخی از مدیران و اساتید که از طراحان این مسیر بوده و سینه سپر می کنند و نسبت به مغایرت پیشرفت اقتصادی کشور با استقلال سخن پراکنی می کنند و اساسا مقوله استقلال در دهکده نوین جهانی را بی ارزش و فاقد اعتبار می دانند خود گواه بر این مصیبت های عظماست.

    اما همگان نیک آگاه باشند هنوز نسل جوان انقلابی و مومن کشور در صحنه حضور دارند و آتش غیرت و انقلابی گری آنها خاموش نشده است که جمهوری اسلامی تقلبی علم شود و ماهیت نظام اینگونه به خطر بیفتد. ما جریان جوان انقلابی کشور، اعلام می داریم بر تمامی نهادهای ذیربط واجب است اقدامات لازم پیرامون بررسی مجدد تصمیمات دولت در قراردادهای اخیر علی الخصوص FATF و IPC را در دستور کار قرار دهند و به دور از منافع حزبی و جناحی و لابی های سیاسی آنچه به صلاح انقلاب است را عملی سازند. بی شک دانشجویان انقلابی اقدامات ایشان را رصد و آنرا به ملت شریف ایران گزارش می نمایند.

    در نهایت به عده ای که گمان کرده اند انقلاب سفره اختصاصی آن هاست و سرمایه های این نظام را مایملک خود می دانند یادآور می شویم بیش از این صبر جنبش دانشجویی انقلابی را آزمایش نکنند و خطوط قرمز امام، رهبری و مردم را در همه تصمیمات خود ملاک قرار دهند. توصیه می کنیم کمی در تاریخ انقلاب نیز تطور کنند و ببینند کیف کان عاقبه الذین من قبل.

    والسلام

    بسیج دانشجویی دانشگاههای:


    1. دانشگاه تبریز
    2. دانشگاه بیرجند
    3. دانشگاه ارومیه
    4. دانشگاه محقق اردبیلی
    5. دانشگاه صنعتی ارومیه
    6. دانشگاه قم
    7. دانشگاه صنعتی قم
    8. دانشگاه بجنورد
    9. دانشگاه فردوسی مشهد
    10. دانشگاه مازندران
    11. دانشگاه اراک
    12. دانشگاه رازی کرمانشاه
    13. دانشگاه صنعتی کرمانشاه
    14. بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی همدان
    15. دانشگاه سراسری تفرش
    16. دانشگاه جامع هرمزگان
    17. دانشگاه یاسوج
    18. دانشگاه گیلان
    19. دانشگاه جامع گلستان
    20. دانشگاه دولتی گنبد کاووس
    21. دانشگاه محقق اردبیلی
    22. دانشگاه یزد
    23. دانشگاه سیستان و بلوچستان
    24. دانشگاه زابل
    25. دانشگاه سمنان
    26. دانشگاه صنعتی شاهرود
    27. دانشگاه گرمسار
    28. دانشگاه شیراز
    29. دانشگاه دامغان
    30. دانشگاه خوارزمی
    31. دانشگاه شاهد
    32. دانشگاه ملاير
    33. دانشگاه صنعتی سهند
    34. دانشگاه ایلام
    35. دانشکده علوم پزشکی مراغه
    36. دانشگاه علوم پزشکی تبریز
    37. دانشگاه علوم پزشکی ارومیه
    38. دانشگاه علوم پزشکی اردبیل
    39. دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
    40. دانشگاه علوم پزشکی کاشان
    41. دانشگاه علوم پزشکی البرز - کرج
    42. دانشگاه علوم پزشکی ایلام
    43. دانشگاه علوم پزشکی بوشهر
    44. دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی
    45. دانشگاه علوم پزشکی ایران
    46. دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج)
    47. دانشگاه علوم پزشکی تهران
    48. دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
    49. دانشگاه علوم پزشکی ارتش
    50. دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
    51. دانشگاه علوم پزشکی بیرجند
    52. دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه
    53. دانشگاه علوم پزشکی سبزوار
    54. دانشگاه علوم پزشکی گناباد
    55. دانشگاه علوم پزشکی مشهد
    56. دانشکده علوم پزشکی تربت جام
    57. دانشکده علوم پزشکی نیشابور
    58. دانشگاه علوم پزشکی بجنورد
    59. دانشکده علوم پزشکی اسفراین
    60. دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور-اهواز
    61. دانشگاه علوم پزشکی دزفول
    62. دانشکده علوم پزشکی بهبهان
    63. دانشگاه علوم پزشکی آبادان
    64. دانشکده علوم پزشکی شوشتر
    65. دانشگاه علوم پزشکی زنجان
    66. دانشگاه علوم پزشکی سمنان
    67. دانشگاه علوم پزشکی شاهرود
    68. دانشگاه علوم پزشکی زابل
    69. دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
    70. دانشکده علوم پزشکی ایرانشهر
    71. دانشگاه علوم پزشکی جهرم
    72. دانشگاه علوم پزشکی شیراز
    73. دانشگاه علوم پزشکی فسا
    74. دانشکده علوم پزشکی گراش
    75. دانشکده علوم پزشکی لارستان
    76. دانشگاه علوم پزشکی قزوین
    77. دانشگاه علوم پزشکی قم
    78. دانشگاه علوم پزشکی سنندج
    79. دانشگاه علوم پزشکی بم
    80. دانشگاه علوم پزشکی جیرفت
    81. دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان
    82. دانشگاه علوم پزشکی کرمان
    83. دانشکده علوم پزشکی سیرجان
    84. دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه
    85. دانشگاه علوم پزشکی یاسوج
    86. دانشگاه علوم پزشکی گرگان
    87. دانشگاه علوم پزشکی رشت
    88. دانشگاه علوم پزشکی خرم آباد
    89. دانشگاه علوم پزشکی بابل
    90. دانشگاه علوم پزشکی ساری
    91. دانشگاه علوم پزشکی اراک
    92. دانشکده علوم پزشکی خمین
    93. دانشکده علوم پزشکی ساوه
    94. دانشگاه علوم پزشکی بندرعباس
    95. دانشگاه علوم پزشکی همدان
    96. دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد
    97. بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اهرم
    98. بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد دلوار
    99. بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور خورموج
    100. بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد خورموج
    101. بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور دیر
    102. بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد دیر
    103. بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور کنگان
    104. بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد کنگان
    105. بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور عسلویه
    106. بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد جم
    107. بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور جم
    108. بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد گناوه
    109. بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور گناوه
    110. بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور شبانکاره
    111. بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد دیلم
    112. بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور دیلم
    113. بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد خارگ
    114. آزاد علوم تحقیقات تهران
    115. آزاد بوشهر
    116. آزاد تهران شمال
    117. آزاد تهران جنوب
    118. آزاد برازجان
    119. آزاد کرمان
    120. آزاد شاهرود
    121. آزاد گلستان
    122. ازاد دزفول
    123. ازاد خرم اباد
    124. دانشگاه آزاد تبریز
    125. دانشگاه پیام نور تبریز
    126. دانشگاه فرهنگیان تبریز
    127. دانشگاه سراسری بناب
    128. دانشگاه سراسری مراغه
    129. دانشگاه آزاد مراغه
    130. دانشگاه آزاد ارومیه
    131. دانشگاه تربیت معلم شهید رجایی ارومیهچ
    132. دانشگاه غیر انتفاعی صبا
    133. دانشگاه پیام نور ارومیه
    134. دانشگاه پیام نور اردبیل
    135. دانشگاه آزاد اردبیل
    136. دانشگاه آزاد خلخال
    137. دانشگاه پیام نور مشکین شهر
    138. دانشگاه آزاد پارس آبادچ
    139. دانشگاه پیام نور گرمی
    140. دانشگاه آزاد ایلام
    141. دانشگاه پیام نور ایلام
    142. دانشگاه آزاد دهلران
    143. دانشگاه آزاد دره شهر
    144. دانشگاه پیام نور دره شهر
    145. دانشگاه آزاد قم
    146. دانشگاه پردیس فارابی قم
    147. دانشگاه پیام نور قم
    148. دانشگاه آزاد مشهد
    149. دانشگاه پیام نور مشهد
    150. دانشگاه غیر انتفاعی امام سجاد (ع)
    151. دانشگاه خیام
    152. دانشگاه امام رضا (ع)
    153. دانشگاه پیام نور بیرجند
    154. دانشگاه آزاد بیرجند
    155. دانشگاه آزاد بجنورد
    156. دانشگاه پیام نور بجنورد
    157. دانشگاه فنی مهندسی اسفراین
    158. دانشگاه پیام نور شیروان
    159. دانشگاه آزاد بابل
    160. دانشگاه آزاد ساری
    161. دانشگاه پیام نور ساری
    162. دانشگاه کشاورزی ساری
    163. دانشگاه آزاد آمل
    164. دانشگاه غیر انتفاعی آمل
    165. دانشگاه آزاد اراک
    166. دانشگاه صنعتی اراک
    167. دانشگاه پیام نور اراک
    168. دانشگاه آزاد ساوه
    169. دانشگاه آزاد کرمانشاه
    170. دانشگاه جامع علمی کاربردی کرمانشاه
    171. دانشگاه پیام نور کرمانشاه
    172. دانشگاه آزاد بندرعباس
    173. دانشگاه پیام نور بندرعباس
    174. دانشگاه فرهنگیان بندعباس
    175. دانشگاه آزاد اسلامی یاسوج
    176. دانشگاه علوم پزشکی یاسوج
    177. دانشگاه فرهنگیان یاسوج
    178. دانشگاه پیام نور یاسوج
    179. دانشکده فنی یاسوج
    180. دانشگاه علمی کاربردی یاسوج
    181. دانشگاه سماء یاسوج
    182. دانشگاه پیام نور دهدشت
    183. دانشگاه آزاد دهدشت
    184. دانشکده صنعت و معدن چرام
    185. دانشکده نفت و گاز گچساران
    186. دانشگاه پیام نور گچساران
    187. دانشگاه آزاد گچساران
    188. علوم پزشکی گیلان
    189. دانشگاه آزاد استارا
    190. آزاد آستانه
    191. آزاد فومن
    192. آزاد رودسر
    193. آزاد لنگرود
    194. علمی کاربردی های استان گیلان
    195. پیام نور رشت
    196. پیام نور استان گیلان
    197. دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان
    198. دانشگاه علوم پزشکی گلستان
    199. دانشگاه پیام نور گلستان
    200. دانشگاه منابع طبیعی و علوم کشاورزی
    201. دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر
    202. دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی اباد کتول
    203. دانشگاه آزاد اسلامی گنبد کاووس
    204. دانشکده فنی حرفه ای شهید چمران
    205. دانشگاه فرهنگیان گرگان
    206. قرارگاه اسیاف بسیج دانشجویی استان گلستان
    207. دانشگاه آزاد کرج
    208. دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
    209. موسسه آموزش عالی غیردولتی - غیرانتفاعی جهاد دانشگاهی - رشت
    210. موسسه آموزش عالی غیردولتی - غیرانتفاعی احرار - رشت
    211. موسسه آموزش عالی غیردولتی - غیرانتفاعی اندیشمند - لاهیجان
    212. موسسه آموزش عالی غیردولتی - غیرانتفاعی جابربن حیان - رشت
    213. موسسه آموزش عالی غیردولتی - غیرانتفاعی دیلمان - لاهیجان
    214. موسسه آموزش عالی غیردولتی - غیرانتفاعی راهبرد شمال - رشت
    215. موسسه آموزش عالی غیردولتی - غیرانتفاعی شهریار - آستارا
    216. موسسه آموزش عالی غیردولتی - غیرانتفاعی فجر - لنگرود
    217. موسسه آموزش عالی غیردولتی - غیرانتفاعی قدر - رشت (کوچصفهان)
    218. موسسه آموزش عالی غیردولتی - غیرانتفاعی قدیر - لنگرود
    219. موسسه آموزش عالی غیردولتی - غیرانتفاعی کادوس - رشت
    220. موسسه آموزش عالی غیردولتی - غیرانتفاعی کوشیار گیلانی - بندر انزلی
    221. موسسه آموزش عالی غیردولتی - غیرانتفاعی مهر آستان - آستانه آشرفیه
    222. دانشگاه پیام نور زاهدان
    223. دانشگاه پیام نور زابل
    224. دانشگاه آزاد زابل
    225. دانشگاه علوم پزشکی زابل
    226. دانشگاه دریانوردی چابهار
    227. دانشگاه بهداشت و سلامت خاش
    228. دانشگاه صنعت و معدن خاش
    229. دانشگاه آزاد اسلامی خاش
    230. دانشگاه پیام نور خاش
    231. دانشگاه آزاد اسلامی سمنان
    232. دانشگاه علوم پزشکی سمنان
    233. دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود
    234. دانشگاه فنی شهید شریف واقفی سمنان
    235. دانشگاه علوم پزشکی شاهرود
    236. دانشگاه پیام نور سمنان
    237. دانشگاه آزاد همدان
    238. مرکز آموزش عالی شهید مطهری شیراز
    239. دانشگاه فرهنگیان مرکز آموزش عالی سلمان فارسی شیراز
    240. دانشگاه فرهنگیان مرکز آموزش عالی شهید بهشتی اقلید
    241. دانشگاه فرهنگیان مرکز آموزش عالی زینب کبری س کازرون
    242. دانشگاه فرهنگیان پردیس شهید رجایی فارس
    243. دانشگاه ازاد شیراز
    244. دانشگاه پیام نور شیراز
    245. بسيج دانشجويي دانشگاه نهاوند
    246. بسیج دانشجویی دانشگاه خلیج فارس
    247. بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر
    248. بسیج دانشجویی دانشکده فنی مهندسی جم
    249. بسیج دانشجویی دانشکده کشاورزی برازجان
    250. بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور بوشهر
    251. بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت معلم علامه طباطبایی بوشهر
    252. بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت معلم بنت الهدی صدر بوشهر
    253. بسیج دانشجویی دانشگاه امام خامنه ای بوشهر
    254. بسیج دانشجویی دانشگاه علمی کاربردی بوشهر
    255. بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور برازجان
    256. بسیج دانشجویی دانشگاه علمی کاربردی برازجان
    257. قرارگاه دانشجویی شهید همدانی
    258. بسیج دانشجویی شهید امینی نهاوند
    259. بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور همدان
    260. بسیج دانشجویی دانشگاه ادیان و مذاهب


  8. #17
    یه دنگ سایت به نامشه بصیر آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Feb 2016
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,261
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    روحانی یا دولت قبل؛ رسوایی FATF را به‌پای چه‌کسی باید نوشت؟/ برجام‌بچه‌ها در راهند!

    آشی که روحانی و دوستان با FATF برای نظام بانکی پختند، آنقدر شور شده که قابل دفاع نیست. حتی مدافعان سینه‌چاک رئیس‌جمهور هم در تلاشند تا این فضیحت را به‌پای دولت قبل بنویسند.


    گروه سیاسی [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]، آفتاب یزد نوشته: «جالب‌ترین موضوع در باره قرارداد FTAF این مسئله است که بر عکس تصور ایجاد شده از سوی دلواپسان، این قرارداد و پیشنهاد ضرورت الحاق به آن نه در زمان دکتر روحانی بلکه در دوره دولت دهم مطرح شده است.» این احتمالاً مهمترین توجیهی است که هواخواهان دولت برای ماست‌مالی کردن ماجرای FATF علم کردند. آشی که روحانی و دوستانش برای نظام بانکی مملکت پختند، آنقدر شور شده که قابل دفاع نیست. حتی مدافعان سینه‌چاک آقای رئیس‌جمهور هم ناتوان از توجیه، در تلاشند تا فضیحت این قلم را هم به پای احمدی‌نژاد بنویسند. ماجرا چیست؟ چه کسی ننگ‌نامه را به مردم این سرزمین تحمیل کرد؟ مردم و نمایندگان مجلس چه می‌گویند؟


    ماجرای تعهد محرمانه طیب‌نیا برای تغییر قانون مملکت چیست؟
    «اعمالی که افراد، ملت‌ها و یا گروه‌های آزادی بخش برای مقابله با اموری از قبیل سلطه، اشغال خارجی، استعمار و نژادپرستی انجام می‌دهند، از مصادیق اقدامات تروریستی موضوع این قانون نمی‌باشد. تعیین مصادیق این گروه‌ها و سازمان‌ها برعهده‌ی شورای عالی امنیت ملی است.» این تبصره‌ی دوم قانون «مبارزه با تأمین مالی تروریسم» است که [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] و در مجلس شورای اسلامی به‌تصویب رسید.

    حالا اما وزیر اقتصاد دولت روحانی در یک توافق محرمانه‌ با FATF، تعهد داده در راستای اجرای «برنامه اقدام» با این سازمان، آن‌را حذف کند؛ آن هم تا انتهای ژانویه‌ی ۲۰۱۸. دهقان نماینده‌ی مردم چناران و طرقبه و عضو کمیسیون حقوقی و قضایی در این‌باره به [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]، گفت: «در قانون «مبارزه با تأمین مالی تروریسم»، ایران جریانات آزادی‌بخش و مبارز علیه جریان استکبار که برای استقلال کشورشان و خارج شدن از زیر یوغ استکبار مبارزه می‌کنند، را تروریست نمی‌داند. این مسئله را به‌صراحت در قانون آمده است؛ به‌طور مثال حزب‌الله لبنان که جریانی آزادی‌بخش است و برای حفظ منافع کشورش و تحقق آرمان‌های ملی و اسلامی مبارزه می‌کند را یک سازمان آزادی بخش و محترم می‌دانیم.»


    عضو کمیسیون حقوقی قضایی تصریح کرد: «این در حالی است که یکی از شروط معاهده FATF آن است که ما این بند را از قانون "مبارزه با تأمین مالی تروریسم" حذف کنیم.»

    بامزه تعهدی است که وزیر اقتصاد آن هم به صورت محرمانه برای تغییر این بند از قانون سپرده است. این‌که یک وزیر چگونه به خودش اجازه داده که در حوزه‌ی قانون‌گذاری ورود کند، محل ابهام است. آن هم تعهداتی از این دست، که مستقیماً مرتبط با امنیت ملی و سیاست‌گذاری‌های کلان نظام هستند. طیب‌نیا به نمایندگی از دولت اما کلاً بی‌خیال این حرف‌ها، برای خودش بُریده و دوخته؛ و تازه تعهد داده تا ژانویه‌ی 2018 این بند را از قانون مملکت حذف خواهد کرد! مطلبی که داد اهالی بهارستان را درآورده و خیلی‌هاشان سرِ همین ماجرا حسابی شاکی هستند.


    «قانون «مبارزه با پولشویی» و قانون «مبارزه با تأمين مالي تروريسم» در کشور وجود دارد. هرگونه معاهده‌ای که خلاف قوانین داخلی کشور باشد قابل انجام نیست.» محمد مهدی مفتح سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه در [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]، با بیان این مطلب، افزود: «ما معتقدیم پرچمدار مبارزه با تروریسم و قربانی تروریسم هستیم و کوچکترین حمایت مالی و هرگونه حمایت از گروه‌های تروریستی را قبول نداریم. اما تروریست رژیم اشغالگر قدس است که به مردم مظلوم و بیگناه فلسطینی حمله می‌کند، نه گروه‌هایی مثل حزب‌الله لبنان و دیگر جنبش‌هایی که از حقوق مردمشان و آب و خاک سرزمینشان دفاع می‌کنند.»

    FATF چه‌کسانی را درون مرزهای مملکت تحریم می‌کند؟
    دهقان در پاسخ به این سؤال در [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]، بیان کرد: «یکی دیگر از خواسته‌های آنها این است که ایران باید نسبت به آنچه سازمان ملل در خصوص جریانات منطقه‌ای یا بین‌المللی تصمیم‌گیری کرد، پای‌بند باشد؛ به‌طور مثال اگر گروه حشد الشعبی عراق، انصارالله یمن و حتی سپاه پاسدارن انقلاب اسلامی را یک سازمان تروریستی نامید، آن زمان ما باید رابطه‌مان را با آنها قطع کرده و هیچ‌گونه رابطه‌ی پولی و مالی با آنها نداشته باشیم.»

    سید ناصر موسوی لارگانی نایب رئیس کمیسیون اقتصادی هم در پاسخ به این سؤال [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]: «برخی افراد و شخصیت‌های داخلی در لیست سیاه بانک‌های اروپایی قرار دارند. اگر بانک‌های ما بخواهند براساس این معاهده فعالیت کنند، نمی‌توانند به این افراد خدمات و سرویس‌دهی داشته باشند. در حقیقت نوعی "تحریم مضاعف" علیه افرادی که برخی از آنها ناجوانمردانه در لیست سیاه تحریم‌های بانک‌ها قرار گرفته‌اند، اعمال می‌شود.»

    سیف البته روز گذشته این ماجرا را با انتشار بیانیه‌ای از بیخ و بُن تکذیب کرد. در این نامه [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]: «موضع حقوقی و رسمی جمهوری اسلامی ایران همواره این بوده و هست که تمام تحریم های وضع شده توسط هر مرجعی علیه اشخاص و نهادهای ایرانی غیرقانونی و نامشروع است و جمهوری اسلامی ایران به هیچ وجه این تحریم‌ها را به رسمیت نشناخته و آنها را اجرا نخواهد کرد... در داخل کشور، تمام بانک‌ها و موسسات مالی می توانند با کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی ایرانی، اعم از آنکه نام آنها در فهرست تحریم‌ها قرار داشته باشد یا خیر، روابط مالی و تجاری داشته باشند و هیچ نوع محدودیت ناشی از تحریم، در داخل کشور وجود ندارد و مورد پذیرش جمهوری اسلامی ایران نخواهد بود.»


    واقعیت اما جور دیگری است. علیرغم آنچه سیف ادعا کرده، برخی بانک‌ها، از ارائه‌ی خدمات به برخی نهادهای مملکت به بهانه‌ی تحریم‌های شورای امنیت، خودداری می‌کنند. برای اطلاعات بیشتر در این‌باره این گزارش را بخوانید: [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

    سید جواد ساداتی نژاد نماینده مردم کاشان هم در این‌باره به [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]: «تحریم بیش از ۲۰۰ دستگاه دولتی و نهاد مهم و شخصیت انقلابی کشور که ضامن امنیت کشور و منطقه هستند، توسط دستگاه‌های مالی و اقتصادی دولتی در داخل کشور فاجعه‌بار، ساده‌لوحانه و موجب خشنودی و خرسندی دشمن و جریان ضدمقاومت و محور غربی-صهیونیستی است.»

    نمایندگان مردم با آشی که روحانی برایشان پخته، چه خواهند کرد؟
    «نمایندگان نسبت به این معاهده اعتراض دارند و قطعاً از بُعد نظارتی به این مسئله ورود خواهند کرد.» سید ناصر موسوی لارگانی نایب رئیس کمیسیون اقتصادی در [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]، در پاسخ به این سؤال افزود: «معتقدم کسانی که این قرارداد را بسته‌اند جوانب کار را رعایت نکرده و چشم و گوش بسته آن را امضا کرده‌اند.»

    نایب‌رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس بابیان اینکه باید مسئولان امر قدری جوانب امر را بهتر در این مسئله رعایت می‌کردند، تأکید کرد: «هم‌اکنون نیز باید بررسی بیشتری دراین‌باره صورت گیرد. اگر قرار باشد کشور با مشکل روبه‌رو شود، چه دلیلی وجود دارد که چنین قراردادی را امضا کنیم؟!»

    دهقان نماینده‌ی مردم طرقبه و چناران در پاسخ به این سؤال به [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]: «از دولت محترم تقاضای شفاف‌سازی پیرامون این مسئله راداریم؛ دولت باید این معاهده را به مجلس بیاورد تا آن را بررسی کنیم. همچنین باید توضیح دهد که چرا بدون هماهنگی با مجلس چنین چیزی را پذیرفته است.»

    سید جواد ساداتی‌نژاد نماینده‌ی مردم کاشان هم [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]: «نمایندگان ملت شریف و مقاوم ایران در مجلس، تحت هیچ شرایطی اجازه پیاده شدن نقشه‌های شوم و بنیان‌برافکن دشمنان کشور و انقلاب به‌دست عوامل داخلی را نمی‌دهند و زیر بار اجرای چنین قرارداد ذلت‌بار و خفت‌باری که موجب پایمال شدن عزت، استقلال و حاکمیت ملی خواهد شد، نخواهند رفت.»

  9. #18
    یه دنگ سایت به نامشه بصیر آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Feb 2016
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,261
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    مشرق گزارش می‌دهد؛
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

    دولت یازدهم با پذیرفتن تمامی استانداردهای کارگروه اقدام مالی، تضمین های لازم را برای اجرای قطعنامه 2231 شورای امنیت را به امریکا داده است.
    سرویس اقتصاد مشرق - «اگر می‌بینید آلمان و ژاپن این روزها محکم‌ترین اقتصاد دنیا را دارند، اینها بعد از جنگ جهانی دوم از اینکه نیروی نظامی داشته باشند محروم شدند... نیروهای نظامی بیشترین خرج کشورهای در حال جنگ را می‌بردند و از این رو با این اقدام پول‌هایشان آزاد شد و به دنبال کارهای علمی و تولیدی رفته و اقتصاد دانش‌بنیان برای خود درست کردند، لذا دیگر آسیب‌پذیر هم نیستند، این راه در ایران باز شده است و مدیران و دلسوزان و معلمان باید وارد این فضا شوند، مطمئنم دوره دوم دولت روحانی می‌تواند ما را به آنجا برساند»


    این آخرین اظهار نظر هاشمی رفسنجانی پیرامون مسائل مهم کشور است. صحبتی که با توجه به حضور گسترده امریکا و دست نشانده هایش در به آتش کشاندن منطقه، حرفی غیرعقلانی به نظر برسد ولی نشان دهنده یک برنامه عملیاتی مهم از سوی غرب است که بخشی از آن در دولت یازدهم به اجرا در آمده و ظاهرا بناست در صورت دو دوره‌ای شدن ریاست جمهوری روحانی، در دولت دوازدهم پیگیری و اجرا گردد.

    اگر به روند سه ساله گذشته و تعهدات بلند مدت خارجی این دولت نگاهی انداخته شود، به دو اصل ثابت می رسیم و آن اینکه برای خارج شدن از فضای تحریم بین المللی می بایست دست به خود تحریمی زد. خود تحریمی ای که نشان دهنده راستی ما در چهارچوب اهداف تعیین شده امریکاست.

    با این اصل، که برای گشوده شدن درهای جهانی به حذف نهادهای انقلابی و مدافع آن در کشور با اصل خود تحریمی نیازمندیم، مذاکرات هسته‌ای با 1+5 صورت پذیرفت و نتیجه آن حذف بزرگترین نماد مقاومتی و صنایع پیشرفته کشور یعنی صنعت هسته ای بود. اما برجام خود زمینه سازی برای مسیر بزرگتر و مهمتر در آینده بود. آینده ای که بخشی از آن را امروز با چهار برنامه همزمان دولت شاهدیم.

    با حذف بزرگترین نماد صنعتی کشور در فاز اول و اخذ سیاست های غلط اقتصادی که منجر به رکود شدید اقتصادی و صنعتی در کشور گردیده است، زمینه برای واگذاری دو صنعت مهم کشور به غرب به طور همزمان آغاز گردید.

    از یک سو با بهانه عدم وجود تکنولوژی و سرمایه، پروژه واگذاری مالکیت و تصمیم گیری در فروش مهمترین و حیاتی ترین صنعت کشور به غرب شروع شد و در قالب قراردادهای جدید نفتی، میادین نفتی کشور تا مدت 32 سال به شرکت های بزرگ E&P اروپایی و امریکایی واگذار می گردد و صنعت داخلی صرفا حق حضور بعنوان طرف سوم را دارد تا تکنولوژی به وی منتقل شود. تکنولوژی ای که پس از 32، هیچ کاربردی نخواهد داشت.

    همین داستان را در صنعت خودروسازی کشور شاهدیم و در پسابرجام، ظرفیت اصلی تولید سایپا و ایران‌خودرو که تولید کنندگان انحصاری دومین صنعت بزرگ کشور محسوب می‌گردند، به فرانسوی ها اعطا شد تا تولید ملی و خودکفایی در صنعت خودرو برای همیشه به فراموشی سپرده شود.

    و از سوی دیگر وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، با واردات بیش از 10 برابری پهنای باند، کشور را به یک مصرف کننده صرف محتوای خارجی تبدیل کردند. مصرف کننده ای که بناست با افتتاح شبکه ملی اطلاعات، محتوای خارجی را با سرعت بالاتر و قیمت پایینتر دریافت کند، تا در کنار واگذاری صنایع تولیدی کشور، صنعت فرهنگی نیز به کشورهای غربی واگذار شود و آنان باشند که تربیت نسل آینده کشور را به عهده می‌گیرند.

    و اما چهارمین برنامه که مهمترین برنامه در پسابرجام می باشد، چیزی نیست جز پذیرش اصول و بالاترین استانداردهای کارگروه اقدام مالی (FATF). پذیرشی که مقدمه آن با پذیرش بند 14 و 16 ضمیمه 2 برجام آغاز گردید و در ادامه به تضمینی مبنی بر اجرای کامل تحریم های سازمان ملل و تحریم های دفتر کنترل سرمایه‌های خارجی امریکا (OFAC) تبدیل گشته است. برنامه چهارم برخلاف سه برنامه دیگر؛ حذف نهادهای انقلابی و مدافع آن و در راس آن سپاه را نشانه گرفته است.

    و اما سوال این است: چگونه؟ ساز و کار آن به چه صورت است؟

    امریکا در یک هوشمندی استراتژیک زمینه برای فشار به بانک های ایرانی و خارجی برای عدم همکاری با افراد و نهادهای ایرانی تحت تحریم خود در SDN لیست را در برجام فراهم نمود. SDN، لیستی است که OFAC آن را منتشر می کند و اسامی تمامی افراد و نهادهای تحت تحریم امریکا در آن آمده است.

    در بند 14 و 16 ضمیمه 2 برجام آمده است:

    [14]

    Unless specifically provided otherwise, the sanctions lifting described in this Section does not apply to transactions that involve persons on the SDN List and is without prejudice to sanctions that may apply under legal provisions other than those cited in Section 4. Nothing in this JCPOA reflects a change in Iran's position on U.S. sanctions


    [16]

    Non-U.S., non-Iranian financial institutions engaging in transactions with Iranian financial institutions (including the Central Bank of Iran) not appearing on the SDN List will not be exposed to sanctions as a result of those Iranian financial institutions engaging in transactions or banking relationships involving Iranian individuals and entities, including financial institutions, on the SDN List, provided that the non-U.S., non-Iranian financial institution does not conduct or facilitate, and is not otherwise involved in, those specific transactions or banking relationships with the Iranian individuals and entities, including financial institutions, on the SDN List

    [14] . لغو تحریم های شرح داده شده در این قسمت، نسبت به معاملاتی که در آنها اشخاص مندرج در فهرست SDN دخیل هستند، اعمال نمی گردد و تاثیری در تحریم هایی که ممکن است تحت سایر مقررات غیر از مقررات مندرج در بخش 4 اعمال شوند، ندارد، مگر اینکه صراحتا به گونه دیگری مشخص شده باشد. هیچ چیزی در این برجام به منزله تغییری در موضع ایران در رابطه با تحریم های آمریکا نمی باشد.

    [16] . موسسات مالی غیرآمریکایی، غیر ایرانی که با موسسات مالی ایرانی (شامل بانک مرکزی ایران) که در فهرست SDN قرار ندارند، معامله انجام دهند، بدلیل فعالیت آن موسسات مالی ایرانی در نقل و انتقالات یا روابط بانکی با افراد و اشخاص حقوقی که در فهرست SDN نام برده شده اند، در معرض تحریم ها نخواهند بود، مشروط به اینکه موسسه مالی غیرآمریکایی، غیرایرانی نقل و انتقالات مشخص مزبور با افراد و اشخاص حقوقی ایرانی نام برده شده در فهرست SDN را انجام نداده باشد و یا آنها را تسهیل نکرده باشد و به شکل دیگری در چنین روابط بانکی دخیل نبوده باشد.

    به بیان دیگر هر چند ممکن است طرفین معامله هیچ یک از افراد حقیقی و حقوقی مورد اشاره در لیست SDN نباشند اما اگر این افراد از آن معامله منتفع شوند طرف های معامله مورد تحریم قرار می گیرند.

    این موضوع را جک لو ، وزیر خزانه داری آمریکا به صورت واضح توضیح داده است.

    وزارت خزانه داری آمریکا طی بیانیه ای در تاریخ 27 دی ماه 1394 توضیحاتی درباره جزییات توقف تحریم ها و شرایط باقی ماندن تحریم ها ارائه داد.

    جک لو ، وزیر خزانه داری آمریکا در قسمتی از این بیانیه که و در بخش «سئوالات کلی» در پاسخ به یک سوال صراحتا اعلام کرد انجام معاملات به گونه ای که سپاه پاسداران و نهادها و زیر مجموعه آن از آن متنفع شوند (هر چند که سپاه طرف معامله با موسسات غربی نباشد) تحریم طرف های معامله را به دنبال دارد. وی گفت:

    «در حالی که در روز اجرای توافق بیش از 400 شخص و شرکت از فهرست اس دی ان خارج شدند، تحریم های ثانویه همچنان در قبال اتباع غیر آمریکایی که آگاهانه روند معاملات مالی قابل توجه با اشخاص ایرانی یا اشخاص مرتبط با ایران را تسهیل یا کمک های قابل توجه یا حمایت های خاص دیگر را برای ایرانی ها یا اشخاص مرتبط با ایران تأمین می کنند، اعمال می شود در حالیکه این اتباع همچنان در فهرست اس دی ان قرار دارند یا در این فهرست قرار می گیرند.»

    بر این اساس شرکت ها و موسسات مالی خارجی اگر شامل یکی از چهار دسته فعالیت زیر بشوند از سوی آمریکا تحریم می شوند:

    1- تسهیل تلاش های دولت ابران برای به دست آوردن یا توسعه سلاح های کشتار جمعی و یا تسهیل تلاش های دولت ایران برای ارائه پشتیبانی به نفع سازمان های تروریستی یا اقدامات تروریستی بین المللی


    2- تسهیل فعالیت (مالی) برای افرادی که در جز تحریم های مالی قطعنامه های 1737،1747،1803و 1929 قرار گرفتند.


    3- درگیر شدن در پول شویی و یا مهیا کردن شرایط برای بانک مرکزی ایران در صورتی که بانک مرکزی ایران برای اهداف مورد اشاره در مورد 1و 2 از آن تسهیلات استفاده کند.


    4- تسهیل یک معامله یا معاملات مهم برای سپاه پاسداران یا هر یک از عوامل و شرکت های وابسته آن که دارایی های آنان بر اساس قانون IEEPA مسدود شده است.


    5- معامله ای که به دولت ایران در دستیابی یا توسعه سلاح کشتار جمعی کمک کند.


    در واقع اين بخش از برجام، سپاه پاسداران دو کار ويژه مهم سپاه پاسداران را هدف گرفته است: 1) فعاليت هاي موشکي سپاه که طرف غربي از آن به عنوان دستيابي يا توسعه سيستم پرتاب سلاح کشتار جمعي ياد مي کند 2) حمايت از جريان مقاومت.

    چندین ماه از برجام گذشت، ولی هیچ ارتباطی میان بانک های ایرانی و بانک های بزرگ جهانی برقرار نشد. سوییفت باز شد ولی تراکنشی در آن صورت نمی گرفت چرا که بسیاری از افراد و نهادی ایرانی مورد تحریم در SDN list از مشتریان بزرگ بانک های ایرانی محسوب شده و مبادلات بانکی گسترده ای را داشتند و همکاری با بانک های ایرانی مساوی بود با مجازات های سنگین دولت امریکا. مجازات هایی سنگینی که مشابه آن را در قبل از برجام از سوی وزارت خزانه داری و دادگستری امریکا اعمال شد و میلیاردها دلار بانک های بزرگ جهانی جریمه و متضرر شدند.

    همین امر بهانه ای شد برای فشار امریکا برای پذیرش FATF از سوی دولت ایران. این کارگروه که بعنوان نهاد نظارتی بر مبارزه با پولشویی و مقابله با حمایت از گروه های تروریستی در نظام بانکی جهان توسط گروه G7 تشکیل شده است، در چهارچوب وظایف تعریفی خود موف به ایفای نقش پلیس و نظارت کننده در نظام بانکی کشور را عهده دار شد.

    توصیه امریکا به راحتی از سوی دولت یازدهم پذیرفته شد و طیب نیا وزیر اقتصاد دولت روحانی طی نامه ای به نمایندگی دولت، تعهد سیاسی به اجرای سند بازنگری ICRG در رابطه با ایران و برنامه عملیاتی (Action plan) طراحی شده از سمت غرب را به FATF داد.

    در بند 49 سند ICRG آمده است که ایران اجرای تمامی قطعنامه ای سازمان ملل را در کشور متعهد شده است.


    In April 2016, Iran officials stated that Iran will include provisions for UNSCR 1267 and 1373 (and their successor resolutions) in the executive By-Law of CFT Act (which is legislatively required to he prepared within six months after the official announcement attic CFT Act)

    بند 49 . در آوریل سال 2016، مقامات رسمی ایران اعلام کردند که تدارک لازم برای اجرایی کردن قطعنامه‌های 1267 و 1373 شورای امنیت (و قطعنامه‌های پیشین آن) را به صورت اختصاصی از طریق دستورالعمل قانونی CFT (که به طور مشخص باید زمینه‌های اجرایی شدن آن، شش ماه پس از اعلام رسمی مقامات ایران ایجاد شود) فراهم می‌کنند.

    در این بند آمده که دولت یازدهم، بند 48 را پذیرفته است و در حال تدارک لازم برای اجرای تمامی قطعنامه های شورای امنیت و دستورالعمل های قانونی تامین مالی مبارزه از اعمال تروریستی در یک بازه زمانی شش ماهه است. این بازه زمانی شش ماهه پس از نامه طیب نیا به این کارگروه شروع شده است.

    همچنین در بخش دیگری دولت یازدهم در سند بازنگری ICRG به اصلاح قانون مبارزه با تروریسم و پذیرفتن حزب الله به عنوان یک گروه تروریستی متعهد شده است.

    Amend the CFT Act to remove the exemption to the TF offence for designated groups "attempting to end foreign occupation, colonialism and racism"

    اصلاح قانون مبارزه با تامین مالی تروریسم (ایران) جهت حذف معافیت جرم تامین مالی برای گروه‌های مشخص شده به منظور تلاش برای پایان اشغال بیگانگان، استعمار و نژاد پرستی.

    اما آنچه که تیم مذاکره کننده وزارت امور خارجه نسبت به حذف و اصلاح آن در قوانین جمهوری اسلامی ایران قول داده است، مربوط به قانون تامین منابع مالی تروریست مصوب 13/10/1394 مجلس شورای اسلامی است که در تبصره 2 ماده 1 این قانون آمده است:

    «اعمالی که ملت‌ها یا گروه‌ها یا سازمان‌های آزادی‌بخش برای مقابله با اموری از قبیل سلطه،‌ اشغال خارجی، استعمار و نژاد پرستی انجام می‌دهند از مصادیق اقدامات تروریستی موضوع این قانون نمی‌باشد

    بر این اساس، تیم مذاکره کننده وزارت امور خارجه همچون تعهد در قبال تصویب پروتکل الحاقی در مجلس شورای اسلامی، اینبار نیز از جانب مجلس شورای اسلامی تعهد داده است تا این موارد در قانون مبارزه با پولشویی و تامین منابع مالی تروریسم، اصلاح شود.

    اما بخشی دیگر از این تعهد در سند بازنگری ICRG نیز، بانک‎های ایرانی را متعهد کرده تا تمامی اطلاعات مبادلات مالی حتی با گروه‎‎های مقاومت منطقه را به گروه اقدام مالی تحویل دهد:

    Ensure rapid provision of international co-operation in the exchange and sharing of beneficial ownership information

    اطمینان ارائه سریع همکاریهای بین‌المللی در تبادل و به اشتراک گذاری اطلاعات سودمند مالکیت

    و این در حالی است که تعهدی با این درجه از اهمیت بدون بررسی در شورایعالی امنیت ملی و تنها با نقش آفرینی وزارت امور خارجه به امضاء رسیده و در حال اجرایی شدن است.

    و البته این تعهد به قرارگرفتن حزب الله لبنان و انصار الله یمن در گروه های تروریستی با پذیرفتن بند اول Action plan کامل می گردد. در برنامه عملیاتی غرب در زمینه بانکی، ایران متعهد به عضویت در کنوانسیون پالرمو شده است و مطابق کنوانسیون پالرمو، حزب الله گروهی تروریستی محسوب شده و هر گونه ارتباطات مالی یا غیر مالی با آن ممنوع اعلام شده است.

    با این وصف دولت یازدهم با پذیرفتن تمامی استانداردهای کارگروه اقدام مالی، تضمین های لازم را برای اجرای قطعنامه 2231 شورای امنیت را به امریکا داده است. قطعنامه ای که در آن، تحریم های امریکا علیه ایران به رسمیت شناخته شده است.

    شورای امنیت و دولت امریکا موضع مستقیم با فعالیت های سپاه پاسداران در تمامی حوزه های نظامی و غیر نظامی دارد و پذیرش تحریم های شورای امنیت و دولت امریکا علیه سپاه پاسداران از سوی دولت یازدهم به معنای این است که دولت یازدهم بنا به حذف غیر سپاه پاسداران از کشور دارند.

    دولت از یک سو به اجرای برنامه عملیاتی غرب می پردازد و افرادی چون هاشمی رفسنجانی در راس حزب کارگزاران تئوری های لازم برای فرهنگ سازی آن را در جامعه آماده می کنند.

    با پذیرش FATF در دولت یازدهم، بناست دست‌های محور مقاومت در حساس‌ترین شرایط منطقه بسته شود و در داخل نیز نهادهای انقلابی مشمول خود تحریمی گردند. با ادامه همین روند، می بایست شاهد برجام های دیگری خواهیم بود که منجر به حذف کامل نهادی انقلابی با هدف تضعیف بنیه دفاعی و نظامی کشور به بهانه گشایش‌های [خیالی] اقتصادی باشیم.

  10. #19
    یه دنگ سایت به نامشه بصیر آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Feb 2016
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,261
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    سلیمانی در گفت‌وگو با تسنیم:

    FATF باید در مجلس بررسی و اصلاح شود/ دولت یازدهم طی تدبیری زمینه خودتحریمی را فراهم کرد


    عضو کابینه دولت نهم گفت: در صورتی که توافق FATF مطابق آنچه غربی‌ها و آمریکا تعیین کرده اجرا شود، بزرگ‌ترین خفت برای دولت یازدهم محسوب خواهد شد.

    محمد سلیمانی عضو کابینه دولت نهم در گفت‌و‌گو با خبرنگار سیاسی [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]، با انتقاد از نحوه توافق FATF، گفت: FATF که یک سازمان و کارگروه بین‌المللی است، بدون مصوبه و مجوز مجلس فاقد اعتبار است و قانون اساسی اجازه چنین قراردادی را به دولت نمی‌دهد.
    وی با بیان اینکه تحریم‌های اعمالی علیه نهادهای انقلابی و خدمت‌گذار ظلم به ملت است، گفت: اینکه ما با دشمن قراردادی امضای کنیم که به موجب آن شبکه بانکی داخلی، نهادهای امنیتی، انقلابی و خدمتگذار به مردم را تحریم‌ کنند، ظلم روی ظلم است و با هیچ عقل و منطقی سازگاری ندارد و قطعاً چنین برخوردی با نهادهای داخلی در هیچ جای دنیا سابقه ندارد.
    سلیمانی با بیان اینکه توافق FATF تمام شده نیست، تاکید کرد: بهتر است این قرارداد به مجلس ارجاع داده شود و انتظار می‌رود مجلس حداقل بیش از 20 دقیقه برای بررسی این قرارداد مهم وقت بگذارد تا اظهارات مخالفان و موافقان شنیده شود؛ بهترین حالت ممکن در شرایط کنونی این است که مجلس محترم در بررسی این قرارداد استثناهایی درباره نهادهای داخلی و برخی نهادهای انقلابی قائل شده و به صورت مشروط تن به آن بدهد.
    سلیمانی با بیان اینکه توافق FATF کاپیتولاسیون دوم است، تصریح کرد: در صورتی که این قرارداد مطابق آنچه غربی‌ها و آمریکا تعیین کرده اجرا شود، بزرگ‌ترین خفت برای دولت یازدهم محسوب خواهد شد؛ دولت یازدهم نه تنها نتوانست تحریم‌ خارجی‌ها علیه شرکت و نهادهای داخلی را لغو کند برخی طی تدبیری زمینه تحریم‌ نهادهای انقلابی داخل توسط بانک‌‌های داخلی را نیز فراهم کرد که این اقدام واقعاً خفت‌بار است.
    نماینده سابق مجلس گفت: مفاد و تعهداتی که در FATF به ما تحمیل شده، نه تنها قابل قبول نیست، بلکه به نظرم این اقدام قطعا یک حرکت ضدانقلابی است و دولت فعلی، قبل و بعد ندارد.

  11. #20
    یه دنگ سایت به نامشه بصیر آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Feb 2016
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,261
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    رئیس کمیته امنیت داخلی کمیسیون شوراهای مجلس فاش کرد

    الزام نصب نرم‌افزار آمریکایی در شبکه بانکی ایران بر اساس توافق با FATF


    رئیس کمیته امنیت داخلی کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی گفت بر اساس توافق بانک مرکزی با FATF ایران باید به‌روی سیستم بانکی کشور یک نرم‌افزار آمریکایی نصب کند و تمام مبادلات بانکی زیر نظر این نرم‌افزار انجام خواهد شد.

    به گزارش [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]، ابوالفضل ابوترابی در مصاحبه با رادیو گفت‌وگو، با بیان اینکه یکی از بهانه‌های استکبار در طول مدت اخیر به‌خصوص در فضای پسابرجام برای انتقال پول‌های ایران به داخل کشور، لزوم پیوستن ایران به معاهده اقدام مالی است، ادامه داد: متأسفانه این معاهده توسط بانک مرکزی امضا شده است در حالی که شورای عالی امنیت ملی پیوستن ایران به این معاهده را نفی کرده بود.
    وی با تذکر اینکه براساس این معاهده، ایران از سال 2018، باید کلیه گروه‌هایی را که به‌عنوان گروه مقاومت می‌شناسد جزو لیست تروریست‌ها قرار دهد، ادامه داد: از دیگر سو، باید به‌روی سیستم بانکی کشور یک نرم‌افزار آمریکایی نصب شود و تمام مبادلات بانکی و اقداماتی که در حساب‌ها در داخل کشور صورت می‌گیرد زیر نظر این نرم‌افزار انجام خواهد شد.
    ابوترابی با ابراز اینکه براساس این معاهده کلیه مراکزی که در داخل کشور مشمول تحریم‌های بین‌المللی هستند توسط سیستم بانکی داخل کشور نیز مورد تحریم قرار می‌گیرد، خاطرنشان کرد: در همین چارچوب است که می‌بینیم که بانک سپه به همین بهانه نهاد انقلابی‌ای همچون سپاه را مورد تحریم قرار داده است.
    این نماینده مجلس، با اعلام اینکه از دیدگاه شورای عالی امنیت ملی نیز پیوستن ایران به چنین معاهده‌ای خطرناک و خفت‌بار است، افزود: ریاست بانک مرکزی اعلام کرده که نامه شورای عالی امنیت ملی در این ارتباط دیر به دستشان رسیده و او در جریان سفر به سوئیس این معاهده را امضا کرده است.
    ابوترابی با اشاره به اینکه امضای چنین معاهده‌ای حتی ممکن است باعث ایجاد هرج و مرج‌های اجتماعی شود، تأکید کرد: مجلس بعد از بازگشایی به این موضوع ورود پیدا می‌کند.
    رئیس کمیته امنیت داخلی کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی، در بخش دیگری از صحبت‌های خود با بیان اینکه طی مدت پسابرجام رسانه‌های بیگانه بارها تبلیغ کرده است که یکی از علت‌های عدم رفع تحریم‌ها، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است، ادامه داد: آنها این تبلیغات را انجام داده تا مردم در برابر اقدام بانک‌هایی مانند بانک سپه که سپاه را تحریم کرده، عکس‌العمل نشان ندهند و در واقع جامعه را دچار دوقطبی کنند.

صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. چرا روحانی برای دفاع از فرجی دانا به مجلس نیامد؟
    توسط گلنرگس در انجمن اخبار سیاست داخلی ایران
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 24-08-2014, 20:51
  2. هیئت دولت، فیـــــلتـر شکن، قلیان، دو سیب و باقی قضایا!
    توسط محبّ الزهراء در انجمن مباحث سیاست داخلی
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 11-08-2014, 16:16
  3. "من روحانی هستم" چیست و چه می‌گوید؟! + فیلم
    توسط محبّ الزهراء در انجمن مباحث سیاست داخلی
    پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 04-05-2014, 22:07
  4. عبور از روحانی ممنوع تا اطلاع ثانوی
    توسط محبّ الزهراء در انجمن مباحث سیاست داخلی
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 07-02-2014, 11:34
  5. اولین گزارش 100 روزه روحانی+حاشیه‌ها
    توسط محبّ الزهراء در انجمن اخبار سیاست داخلی ایران
    پاسخ: 9
    آخرين نوشته: 05-12-2013, 01:25

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
کانال سپاه